Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko-Arapska izbeglicka kriza  (Pročitano 536520 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Raven Brate,pa kada ce vec jednom bre taj zemljotres u San Francisku i kad ce vec jednom taj Super vulkan u Yellow Stone parku trebaju nam imigranti .

Nemam pojma brate Alex, nikako da okine.  Cekamo jos uvek i nista.  I vama trebaju imigranti, doduse ovi bar mogu dobru drogu da donesu, i po koju bolecinu  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Jel zna neko koliko vredi turska lira? Nasao sam u autobusu novcanicu od 5 turskih lira pa me zanima da li negde mogu da zamenim ako vredi nesto?

36 dinara. Imaš za tri čokoladne bananice!  Smile  Smile

https://www.mataf.net/sr/currency/converter-TRY-RSD

A što se menjanja tiče, ne znam da li naše svilene menjačnice menjaju lire, mislim da ne.

Ispravka, nemaš za tri bananice, već za dve, jer sad su 15 dinara. Jbga, korekcija cene zbog inflacije, niske cene struje, pada berzi i topljenja glečera u prašumama Amazonije.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 02:29:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Jel zna neko koliko vredi turska lira? Nasao sam u autobusu novcanicu od 5 turskih lira pa me zanima da li negde mogu da zamenim ako vredi nesto?

Skupljaj jos malo pa ces da imas za zvaku tamo negde oko bozica .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Raven Brate,pa kada ce vec jednom bre taj zemljotres u San Francisku i kad ce vec jednom taj Super vulkan u Yellow Stone parku trebaju nam imigranti .

Nemam pojma brate Alex, nikako da okine.  Cekamo jos uvek i nista.  I vama trebaju imigranti, doduse ovi bar mogu dobru drogu da donesu, i po koju bolecinu  Smile

Ja se nesto mislim ovde ostrvo ima 65 miliona ljudi ,svi se mrze ,rezerve hrane u super marketima postoji samo za 72 sata ,kad bi nekako mogli da lansiramo besnilo i stavimo zemlju pod kvarantin dok se ne poubijamo medjusobno i malo smanjimo brojeve bilo bi superiska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Ja se nesto mislim ovde ostrvo ima 65 miliona ljudi ,svi se mrze ,rezerve hrane u super marketima postoji samo za 72 sata ,kad bi nekako mogli da lansiramo besnilo i stavimo zemlju pod kvarantin dok se ne poubijamo medjusobno i malo smanjimo brojeve bilo bi superiska.
Pusti snovi, ali ko zna, mozda se desi neki belaj, i bude chistka, odavno smo presli limit za globalni rat.  A ekonomska kriza, izbeglice, ratovi na istoku, rast Nacizma i ostalih sranja je bas pogodan za to.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Zbog ilegalaca ne rastu plate ,jer rade svasta za male pare ,a ima i ciganstije koja nista nece da radi ,cisti paraziti ,a ne mozes da ih kokas kao nekad jer svud su CCTV kamere i kao kurac nekakva ljudska prava a do juce su ziveli u kuci od kartona . Svedjani i Englezi i Nemci su puni govana jer su gomilu gadosti uradili u svojoj prosloj istoriji ,opljackali su pola sveta ,pojebali su sve zivo sto se mice ,naubijali su se zivotinja radi sporta a su sada kao "evolvirali" pa se kao foliraju kako pomazu drugima ,a jedini razlog zasto su nekom davali charity je da bi usli u njegovu zemlju i poceli da je koriste ,bas kao sto su Ameri uradili Yugovicima sa "NED" organizacijom .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Zbog ilegalaca ne rastu plate ,jer rade svasta za male pare ,a ima i ciganstije koja nista nece da radi ,cisti paraziti ,a ne mozes da ih kokas kao nekad jer svud su CCTV kamere i kao kurac nekakva ljudska prava a do juce su ziveli u kuci od kartona . Svedjani i Englezi i Nemci su puni govana jer su gomilu gadosti uradili u svojoj prosloj istoriji ,opljackali su pola sveta ,pojebali su sve zivo sto se mice ,naubijali su se zivotinja radi sporta a su sada kao "evolvirali" pa se kao foliraju kako pomazu drugima ,a jedini razlog zasto su nekom davali charity je da bi usli u njegovu zemlju i poceli da je koriste ,bas kao sto su Ameri uradili Yugovicima sa "NED" organizacijom .
Sve se vraca sve se placa, samo mi na kraju ispastasmo kolektivno. Od Muslidza nema nikakve koristi, nebitno odakle su dosli.  Oni ne rade nista generalno, nego se samo kote ko pacovi.  Ista stvar kod mene sa crncima. Svi su na Well Fare, nece da rade jer im kao neko ne da da rade, imaju vece mogucnosti da zavrse faks i sta sve ne jer su crni, ali nece, lakse je dilovati drogu, ziveti na food stamps, podvoditi ribe i rokati se medjusobno.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Istina ,ali ne razumem samo zasto ne koriste anti prespirant jebo im pas mater smrdljivu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Istina ,ali ne razumem samo zasto ne koriste anti prespirant jebo im pas mater smrdljivu.
Nemam pojma, ni meni to nije jasno. Ja mislim da nemaju kulturu za to. Isto sam primetio Ruse, Ukrajince i Poljake sa kojima radim, pogotovo Poljake, to podigne ruku moze ceo koncentracioni logor jevreja da sjebe.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Kolektivno ste odlepili...
Ko koga, bre, ovde da bombarduje? Arapi se pokupe u četu čim dobiju lovu, zapucaju i čekaju direktivu iz centrale.

Detaljnija karta, The Economist .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.