Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Европски расизам ''Цигане опасати струјом''  (Pročitano 11279 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
ne treba proterivati rome iz srbije ,ali nikako ne treba dozvoliti da se lazno izjednacahavaju srbi i romi ,jer oni ni  rasno ,ni kulturno ,ni civilizacijski nisu isto . rome treba registrovati i za njih primenjivati specijalne zakone ,koji najvishe odgovaraju njihovom nachinu zivota . strogo zabraniti polno  meshanje izmedju srba i roma radi ochuvanja rasne chistote . onda ne bi bilo potrebe za bilo kakvim ogradama , proterivanjima i slichnim potezima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
ne treba proterivati rome iz srbije ,ali nikako ne treba dozvoliti da se lazno izjednacahavaju srbi i romi ,jer oni ni  rasno ,ni kulturno ,ni civilizacijski nisu isto . rome treba registrovati i za njih primenjivati specijalne zakone ,koji najvishe odgovaraju njihovom nachinu zivota . strogo zabraniti polno  meshanje izmedju srba i roma radi ochuvanja rasne chistote . onda ne bi bilo potrebe za bilo kakvim ogradama , proterivanjima i slichnim potezima ...

Stvarno ne znam sta da kazem za ovakve gluposti.. Nije ti ovo Stormfront..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
rasa... jos i djene djene, ipak su oni arijevci... ali..
kulturno... civilizacijiski... o cemu mi pricamo...  Smile
ko svira na srpskim veseljima? trubaci
ko su uglavnom trubaci? romi\cigani
koja je ultimativna srpska pesma? djurdjevdan
cije je to pesma? romska\ciganska

takodje, 90-tu pokazale da je civilizacijski jaz izmedu roma\cigana i srba veoma mali..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia N95
rasa... jos i djene djene, ipak su oni arijevci... ali..
kulturno... civilizacijiski... o cemu mi pricamo...  Smile
ko svira na srpskim veseljima? trubaci
ko su uglavnom trubaci? romi\cigani
koja je ultimativna srpska pesma? djurdjevdan
cije je to pesma? romska\ciganska

takodje, 90-tu pokazale da je civilizacijski jaz izmedu roma\cigana i srba veoma mali..

da...

eto nasta je nasa tradicija pala, necu da vrecam romsku kulturu i sve to, ali nasa kultura je potpuno, muzicki pala pod uticajem druge.
Teheranizacija srpske muzicke misli je odavno zavrsena.

Po neki put imam osecaj da sam u Turskoj  Smile

IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
 ja sam video mnogo siromasnih srba ,ali josh nisam chuo da je srbin prodao svoje dete ili ga oterao u prostituciju ili ga naterao da prosi ... romi su prosto drugi svet , to je tako i bilo bi glupo i opasno zatvarati ochi pred tim ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat

Ako je civilizacijski jaz izmedju nekih naroda mali, onda se on ne ispoljava samo deset godina i to bas onih deset godina kad jedan narod ratuje, bacaju mu bombe na glavu, prezivljava sankcije, inflaciju od 10000000%...dakle poredjenje ti je Smile
Cigani svoju neprilagodjenost civilizovanom nacinu zivota ispoljavaju u svim uslovima(ratu, miru, ekonomskog prosperiteta, inflacije, sankcija, privrednog rasta.....nebitno) i na svim mestima (Srbiji, Slovackoj, Ceskoj - koja je verovatno fasisticka drzava pa zato ima ideju da ih opase bodljikavom zicom??  Smile  , EU )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Mарко боље да мало више будеш Србин , него као што си написао srbin.

Ако је протеривање први знак фашизма, што се ти залажеш за европску фашистичу идеологију, колико су само они Срба протерали, а како среће да су само Србе него где год кроче чине злодела, како у модерној историји тако и у прошлости.

Иначе образуј се мало, проучи фашизам, нацизам, шовинизам и остале идеологије да не би лупао глупости.
У Србији последње протеривање је забележено након другог светског рата, када су комунисти протерали Швабе (фолксдојчери) са севера Србије.

a seselj neke hrvate sa petrovaradina?

to sto su evropljani takodje (pojedini) fasisti, ne znaci da i mi treba da budemo.
ja sam za evropu jer nam ono nudi sigurno drustvo i bolji  zivot. male sanse za rat u blizoj buducnosti.
da konacno i mi srbi mozemo opet ponosno da dignemo glavu a ne da se stidimo zbog par ludaka koji su agali narod da cemobiti nova svajcarska.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Краљевићу, дај неку нову причицу како си помогао циганчету у невољи!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Краљевићу, дај неку нову причицу како си помогао циганчету у невољи! Smile
nema nove price koliko se secam. samo to.

ali svakako planiram da zaposlim rome kada budem bio poslodavac. rome i prostitutke. najugrozenije. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
kad budem bio poslodavac
Nemoj od vas cedista neko slucajno da ne bude poslodavac, zasto samo mislite da ste bogom dani da sefujete?, bas me zanima na sta bi licilo da zaposlis ciganku bez osnovne skole da radi kao sekretarica a ti radis export-import za Svedjanima, Kinezima, Nemcima i Grcima bas da te vidim kad te ona opravlja na posao Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.