Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropljanima preti beda do smrti  (Pročitano 7898 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Evropljani bi pre svega trebali da nauce sta znaci zaraditi i kako potrositi 1e. To o su se Francuzi sada setili da prodaju novogodisnje poklone u raznim radnjicama i delove namestaja, i ne kupuju sok od 6 e nego 5 nema blage veze sa stednjom i ustedom,kako drzava tako pojedinacno svako.
To bi mogli da nauce od nas.
U Srbiji se odkad ja znam za be - stedi i skladisti.
Jedna nasa domacinska kuca bi mogla da odrzi predavanje EU domacicama i domacinima.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Alcatel One Touch
Sta nas briga, mi nismo evropljani! Smile
A koji smo onda moj, Atlantiđani? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Eto im multikulturalnost....jedino dobro sto je donela jeste kresanje plata i bedu!

Najuri sve crnce, muslimane, cigane iz Evrope, pa da vidis kad ti ostane da isplatis i 14-tu platu.
Umesto sto izvode neku ekonomsku gimanstiku, nek naprave analizu kolko godisnje daju para za razne "ugorzene" i koliko njih su cigani, muslimani i crnci, pa kad saberu dva i dva sve ce im biti jasno!

Doduse, ja cenim da je njima i sad to jasno, ali zbog politicke korektnosti ne smeju to da kazu......ko ih jebe onda, nek crknu!

Mi smo na to navikli  Smile
Објаснио.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Интересантно да Амери никада нису имали неких већих проблема са радницима. Европа никада неће функциониати тако добро као Америка.
Moze li neki argument za ovu tvrdnju?

Ja sam sokiran ovom izjavom....Sve moze da funkcionise, i kancer moze da funkcionise...neko vreme. Pitanje je koliko je odrziv neki sistem i na koji nacin su ljudi pogodjeni, a ne da li moze da funkcionise.

Naravno, ljudi krive sve i svakog, od multikulturalizma, preko Cigana, Roma, Hrvata, Srba, zebri i babuna, a niko ne kapira da je sistem truo i prevazdijen sa jedne i prevarantski sa druge strane.

Citat
ne kupuju sok od 6 e nego 5 nema blage veze sa stednjom i ustedom,kako drzava tako pojedinacno svako.
Besmisleno je pricati o stednji u sistemu kreditnog novca.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 17:39:01 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6220
Ne brinite, sad ce kolonijalisti Mars da osvoje   Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Eto im multikulturalnost....jedino dobro sto je donela jeste kresanje plata i bedu!

Najuri sve crnce, muslimane, cigane iz Evrope, pa da vidis kad ti ostane da isplatis i 14-tu platu.
Umesto sto izvode neku ekonomsku gimanstiku, nek naprave analizu kolko godisnje daju para za razne "ugorzene" i koliko njih su cigani, muslimani i crnci, pa kad saberu dva i dva sve ce im biti jasno!

Doduse, ja cenim da je njima i sad to jasno, ali zbog politicke korektnosti ne smeju to da kazu......ko ih jebe onda, nek crknu!

Mi smo na to navikli  Smile
Објаснио.

O da  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Evropljani bi pre svega trebali da nauce sta znaci zaraditi i kako potrositi 1e. To o su se Francuzi sada setili da prodaju novogodisnje poklone u raznim radnjicama i delove namestaja, i ne kupuju sok od 6 e nego 5 nema blage veze sa stednjom i ustedom,kako drzava tako pojedinacno svako.
To bi mogli da nauce od nas.
U Srbiji se odkad ja znam za be - stedi i skladisti.
Jedna nasa domacinska kuca bi mogla da odrzi predavanje EU domacicama i domacinima.
Е, али без непотребне потрошње нема високо-развијеног капиталистичког друштва. Похлепа је добра. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
nikome ne preti nikakva beda pogotovo do smrti

nekim evropskim narodima preti buducnost u kojoj ce morati da se stiskaju i reorganizuju, stede i uklapaju, stisnu kais i da trose obuzdano

sto ce reci - mnogi evropski narodi zivece u buducnosti slicno kao sto Srbi zive vec decenijama..  nece im nista faliti, samo ce morati da se naviknu na to da ne budu bahati,. ne dizu kredite za dzipove od 40 000 evra, ne dizu kredite za stanove od 120 kvadrata, ne kupuju tehniku koja vredi kao pola stana, manje jedu po restoranima, vise kuvaju, unapred sve planiraju i kad ih pitas na kraju meseca KAKO ste preziveli i jos uspeli da ustedite 100 evra?!? oni ne znaju da ti odgovore

to naravno samo nece moci crncuge i mudzosi na socijalnoj pomoci koji sisaju drzave do kostane srzi.. a to je vec problem tih drzava.. ko hoce da bude multikulturalan na racun svog naroda koji radi i placa poreze, taj mora da iznadje nacin da obezbedi mnogo para za lenja muslimanska dupeta koja se samo kote..

izvolte, pa tako do prve nove komunisticke zemlje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Uvek postoje Novi Zeland, Kanada i Australija  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 22:18:16 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
to su lepe zemlje, prosperitetne, pouzdane, ali jebes ti zivot kad ti u kuhinji zivi najotrovniji pauk na svetu ili u dvoristu zmija koja ubija jednim slabim gricom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.