Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 23:21:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evro­pa bro­ji mu­sli­ma­ne  (Pročitano 4972 puta)
Jet set burekdzija

trazim nesto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8677
Zastava NEDODJIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson ukraden
tiger PODRZAVAM TE
IP sačuvana
social share
sanjar
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Tigre...vjerovao ili ne... i ja te podrzavam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja stvarno nemam nista protiv Muslimana u Bosni,vjeruj te mi da su oni mace male kada upoznate ovaj Istocni Svijet,toliko puta sam se vec prepirao sa nekim marokancima ili tunezanima oko vjere,oni mene zele ubjediti sta je pravedno...prosli tjedan zamisli te dodje jedan Musliman meni i kaze hocemo zajedno moliti posto je bio valjda ramazan,a ja mu kazem nisam ti ja Musliman(a na konstutacija da sam mozda musliman je dosao jer sam ga pozdravljao pa valjda mu se cinilo da to nije bas Kriscanski),a on meni kaze ah nisam znao...kaze meni on meni kuda si ja kazem iz Kroatien on kaze koliko ima Muslimana u Kroatien ja kazem veoma veoma malo,a onda se valjda sjetio da je blizu Bosna pa me pita a u Bosni su Muslimani vecina jeli tako? A ja mu odgovori ne ne oni su samo jedan dio stanovnistva i nisu bas neka vecina....od tada je ucutio i nema vise prica.A to sam mnogo puta dozivio da me uvijek pitaju a koliko je kod vas Muslimana,neshvatam kako im moze to biti bitno! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Arapi su najgadniji. Sa njima ce biti najteze. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nisam poceo o demokratiji nego ti Tiger.Kazes citiram "oni zive kako im ku'ran pise a mi demokratski sa otvorenim drustvom". hahahahahahh
          Trazis da ti navedem  neku istocnu zemlju  demokratski orjentisanu.
Ma da otkud tamo demokratija.Tamo su svi osim muslimana vjerovatno ugrozeni.Cim se tamo ne toci i pije alkohol nema tu demokratije,nemozes se napiti pa nekoga uvrijediti,naruziti,opsovati mu pa na kraju potuci.Bas im treba i nedostaje ta demokratija.Ako nemozes naci dobre dobre droge pa se nafiksati,kakve su to zemlje,pih.Posle svega toga otici na ulicu i potraziti uslugu neke prostitutke,pa makar to bila i tvoja majka,sestra ili neka rodjaka , ma to nije demokratska zemlja ,fuj.Ili tamo u te nedemokratske zemlje otici dobrim autom,  za koga si radio i cuvao novac citav svoj zivotni vijek,pa ga niko ne otudji,fuj  to nije demokratska zemlja. Bez mene u takvoj demokratiji.

Hvatas se Mudzahida koji su bili u BiH,kazes klalii rusili.Koliko to desetina hiljada ljudi civila strada od njihove  ruke.Koliko je tek zena muceno i silovano ko zna.

"ima njih i dobrih ali to nemogu ih podnositi"

Hvala bogu da nismo svi kao ti.U tome se bas treba razlikovati od tebe , takve evrope i demokratije,prebrojavanja muslimana i sl.Ali u ovome se slazemo, ovo je samo "sloboda govora".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Cim se tamo ne toci i pije alkohol nema tu demokratije,nemozes se napiti pa nekoga uvrijediti,naruziti,opsovati mu pa na kraju potuci.Bas im treba i nedostaje ta demokratija.Ako nemozes naci dobre dobre droge pa se nafiksati,kakve su to zemlje,pih.Posle svega toga otici na ulicu i potraziti uslugu neke prostitutke,pa makar to bila i tvoja majka,sestra ili neka rodjaka , ma to nije demokratska zemlja ,fuj.Ili tamo u te nedemokratske zemlje otici dobrim autom,  za koga si radio i cuvao novac citav svoj zivotni vijek,pa ga niko ne otudji,fuj  to nije demokratska zemlja. Bez mene u takvoj demokratiji.
Ima istine u ovome... ali demokratija se bas i ne ogleda u ovim cinjenicama...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ja nisam poceo o demokratiji nego ti Tiger.Kazes citiram "oni zive kako im ku'ran pise a mi demokratski sa otvorenim drustvom". hahahahahahh
          Trazis da ti navedem  neku istocnu zemlju  demokratski orjentisanu.
Ma da otkud tamo demokratija.Tamo su svi osim muslimana vjerovatno ugrozeni.Cim se tamo ne toci i pije alkohol nema tu demokratije,nemozes se napiti pa nekoga uvrijediti,naruziti,opsovati mu pa na kraju potuci.Bas im treba i nedostaje ta demokratija.Ako nemozes naci dobre dobre droge pa se nafiksati,kakve su to zemlje,pih.Posle svega toga otici na ulicu i potraziti uslugu neke prostitutke,pa makar to bila i tvoja majka,sestra ili neka rodjaka , ma to nije demokratska zemlja ,fuj.Ili tamo u te nedemokratske zemlje otici dobrim autom,  za koga si radio i cuvao novac citav svoj zivotni vijek,pa ga niko ne otudji,fuj  to nije demokratska zemlja. Bez mene u takvoj demokratiji.

Hvatas se Mudzahida koji su bili u BiH,kazes klalii rusili.Koliko to desetina hiljada ljudi civila strada od njihove  ruke.Koliko je tek zena muceno i silovano ko zna.

"ima njih i dobrih ali to nemogu ih podnositi"

Hvala bogu da nismo svi kao ti.U tome se bas treba razlikovati od tebe , takve evrope i demokratije,prebrojavanja muslimana i sl.Ali u ovome se slazemo, ovo je samo "sloboda govora".

Pa daj mi molim te navedi jednu demokratsku zemlju na Istoku gdje je vecina stanovnistva pripadnici Islama,nepostoji! Sta ti ovo znaci alkohol toci,droga,prostitutke....ti imas opet u tome svemu svoj odabir znaci ako hoces probaj kurvu pa makar tvoja majka ili baba,sestra bila...ili probaj drogu ili alkohol ako hoces nitko ti neubaciva usta ili je kod tebe stvarno taj slucaj!?Kako ja znam u Maroku su najvece plantaze Mariuhane,a u Afganistanu maka,zasto to tim ljudima sluzi neznam ali sigurno znam kako su marokanci raspolozeni po Njemackoj ili bolje receno u Frankfurtu...
I upravo tako i ja mislim ako ti se takvo drustvo nesvidja onda ostani tamo gdje i jesi,bez droge,alkohola prostitukinja slobode govora,slobode zivota i kretanja....

I znas neinteresuje me koliko je od njihove ruke poginulo...absolutno mi je svijedno ali cinjenica da su pobijeni od istih...i to sam ti samo naveo jer si odma se uhvatio vise te jebene teme Srebrenica....

I evo samo da javim koja je debata juce bila na TVu i politici ovdje u Njemackoj...jedna turkinja koja je u Njemackoj politici izjasnila je da zene koje nose maramu preko kose trebale bi da skinu i da se prilagode na ovaj zivot i drustvo u EU...to nije ni strasno znaci dala je svoje misljenje samo.A dan kasnje je dobila nekoliko prijetnja da se planira njena smrt,kako preko telefona tako i u pismu...i sta je tu sada normalno.?

I razlikuj se ti koliko zelis od mene, i molim te tu razliku uzivaj tamo gdje su takvi kao tvoji u vecini.Nama ce ovdje biti dobro a tebi tu.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Sta ti ovo znaci alkohol toci,droga,prostitutke....
To znaci da mu fali ....sve ovo nabrojano Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Izgleda... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svasta!Kaze daj mi navedi bar jednu drzavu  demokratsku gdje je vecina islamskog stanovnistva????   Neznam pod cim ti to smatras demokratiju .Sta je to demokratija po tebi?
Ja ti naveo gore alkohol,drogu,prostituciju  kao problem te iste demokratije u kompletnom svijetu,svi se protiv toga bore na ovaj ili onaj nacin sto u islamskim zemljama nepostoji.
Sve opet zavisi sa koje strane ti gledas na demokratiju.Dali samo sa one gdje tebi sve odgovara ili ??? Demokratija ta evropska sve dozvoli pa onda pokusava da ukine ili suzbije ,sama sebe ukpoava i pravi si probleme.Trebaju jos samo uvesti odbrenje da mozes ubiti koga zelis a da nikome ne odgovaras.
Ti si pravi demokrata vidi se po svemu.Zalim te stvarno a i sve koji podrzaju takvo razmisljanje kao ti.On bi i majku i sestru ravnodusno gledao na ulici sa torbicom u ruci.
Zar se u Maroku proizvodi najveca kolicina droge na svijetu .Cuj.Droga vjerovatno sluzi samo za drogiranje a ne za proizvodnju lijekova.A i pamuk isto izgleda nekoristi nicemu drugo osim drogiranju.
Vidis da je smijesno sa tobom diskutovati o bilo cemu.Sad kazes kako su mudzahidi klali,rusili sad opet nije te briga .Dobro si se izrazio ,ostani u osvojim ubjedjenima a ja u svojim.Cak u toj tvojoj demokratiji mozes se vjencati i sa muskarcem pa i to ucini ako zelis jer je i to  dio demokratije koju podrzavas.

papa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 23:21:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.