Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:25:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evro­pa bro­ji mu­sli­ma­ne  (Pročitano 4999 puta)
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
muslimane ne treba brojati i nikog u stvari,ali islamske teroriste treba po kratkom postupku-likvidirati
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
.nerazumijem to,dodjes u tudju kriscansku drzavu i zelis svoju kulturu da guras drugima na nos.
Sad ti je valjda jasnija situacija na Kosovu Smile (vidis da mozes biti realan kad hoces)
Sto se tice Svabije...ono sto sam u 3 mjeseca vidio (osim 6-0 od Argentine) je da Nijemcima (hladnim po prirodi) smeta kad vide zenu u feredzi ili cemu vec kako voza najnovijeg pasata i ne .ebe zivu silu. A on zivi od socijalne i ne moze kraj s krajem da sastavi.....Bice frke tigre... Krvi do koljena kao sto rekoh. Smile

P.S. Bjez' ovamo ako zagusti Smile

Hahahaha eto mene tu onda znam da tu sigurno nece moci da rade sto god zele Smile...

Kosovo je nesto drugo,razumijem zasto ste ogorceni,tko na Svijetu voli Albance, ali kada ste imali sansu da zavrsite ne kroz rat nego kroz diplomatiju pitanje oko KiM (ovako pisem jer Vladi vise gotivi  Smile :[115]Smiley  niste uradili, a ovo sto je sada,sve su to neke posljedice....sto se tice Njemaca i da su hladni,evo da ti kazem koji bi Narod trpio te ljude takve na Balkanu  kada su oni  hladni zamisli kakvi smo mi -274....tko iz zna vidjece da su veoma gostoljubljivi jer inace nebi toliko stranaca imali,a da nepricam koliko se trude za druge drzave siromasne na Svijetu. Ali sto jeste to je da ih ja nemogu da vidim ocima kada su zamotane kao Nindje,fuj gadi mi se to.....nemogu da shvatim njihovo razmisljanje,idu u Zemlje kriscanske sto mrze a zele onda da zive tu! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa zbog para im se ostaje...sigurno nije zbog Svaba Smile
Poćerali su ih...vidjećemo kako će se završiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa zbog para im se ostaje...sigurno nije zbog Svaba Smile
Poćerali su ih...vidjećemo kako će se završiti.

Ali Barone,ja nikada nebi isao da zivim negdje gdje nije kultura slicna mojoj zato nerazumijem njihove odluke gdje da zive...ja se nikada nebi mogao naviknuti tamo gdje se neslavi bozic,Usks i svi blagdani kriscanski.... mi smo za njih totalno drugi Svijet,oni zive od zakona kako im Koran pise....a mi zivimo demokratski sa otvorenim drustvom.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ne bih ni ja. Pa valjda ti to govori nesto o njima kakva su vrsta ljudi. Naravno ne svim ali o vecini da....
Nego..... mi picimo li picimo oftopic Smile
Back on topic Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ne bih ni ja. Pa valjda ti to govori nesto o njima kakva su vrsta ljudi. Naravno ne svim ali o vecini da....
Nego..... mi picimo li picimo oftopic Smile
Back on topic Smile

Barone,kakav offtopic kada pricamo o njima i stanju u Europi,ima njih i dobrih ali to nemogu ih podnositi.
A sada prepustimo drugima da se izjasne na temu mi smo nase rekli,tko me nije drago sta cu ja,imam predrasude prema toj skupini vjernika jer sam ih u Europi tek upoznao...Gute Nacht!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ma da mi picimo ontopic Smile
Sto se tice tih vjernika ja sam dugo sa njima zivio dok su bili u garnicama normale.... U posledmje vrijeme poceli su da pretjerano forsiraju te neke religijske i modne (versace) fazone... I moram priznati da mi pomalo ide na nerve. Ali daleko od toga da ih mrzim. "Jer ja sve volim "(citat iz Duska Dugouska) Smile
Gute shlafen...jaaaaaa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ma nemrzim ih ni ja,neka zive svoj zivot ja cu svoj.

Danke danke...hehehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nerazumijem samo sta to Tiger2005 smatra pod tim "oni zive kako ku'ran kaze".Nevredi diskutovati o necemu ako se to nepoznaje dovoljno.Kao muslimani neznaju sta je to demokratija.Zar to isto nisu vec pokazali u proteklom ratu. Ako uzmemo broj porusenih dzamija sa brojem porusenih crkava vidimo ko je demokrata a ko ne.Zar nije taj isti "goropadni zapad" proglasio Srebrenicu zasticenom zonom pa opet dozvolio da demokratski orjentisani srbi ubiju 10.000 ljudi.Jeli to taj demokratski zapad.a muslimani opet teroristi.Zar taj isti zapad nije zasluzio da se pljuje nakon karikatura o poslaniku Muhamedu a.s ali i to je dio "demokratije" koju muslimani nisu upoznali.Kojom rijecju onda nazvati provokaciju,ismijavanje,vrijedjanje,omalovazavanje,.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nerazumijem samo sta to Tiger2005 smatra pod tim "oni zive kako ku'ran kaze".Nevredi diskutovati o necemu ako se to nepoznaje dovoljno.Kao muslimani neznaju sta je to demokratija.Zar to isto nisu vec pokazali u proteklom ratu. Ako uzmemo broj porusenih dzamija sa brojem porusenih crkava vidimo ko je demokrata a ko ne.Zar nije taj isti "goropadni zapad" proglasio Srebrenicu zasticenom zonom pa opet dozvolio da demokratski orjentisani srbi ubiju 10.000 ljudi.Jeli to taj demokratski zapad.a muslimani opet teroristi.Zar taj isti zapad nije zasluzio da se pljuje nakon karikatura o poslaniku Muhamedu a.s ali i to je dio "demokratije" koju muslimani nisu upoznali.Kojom rijecju onda nazvati provokaciju,ismijavanje,vrijedjanje,omalovazavanje,.....

Evo ovako ljepo i tebi da objasnim Mraka ako nisi razumio sto sam rekao,oni Muslimani zive pod Sarijom,to je zakon kako Musliman da upravlja svome zivotu.Kriscansko vjera daje put kako doci do boga.....I naravno da neznaju sta je demokratija...gdje u Islamskim zemljama postoji demokracija,nabroj mi ako vec tako ljepo si to uzeo za temu.

I sta ima molim te ovaj prosli rat sa stanjem u Europi,molim te nemjesaj mi te dvije teme...nista nisam govorio u Bosni ili Bosnjacima nego Arapima ili Islamom sa Istoka.Sta se odma hvatate na tu Srebrenicu i te Dzamije, to je se ovdje desilo a ne u Francuskoj,i sto onda malo nenavedes te Mudhahedine koji su dosli bez milosti klali i rusili....izbacite molim vas zadnji rat u ex Jugoslaviji sa ovime sto se desava u Europi,a samo jedno evo da kazem Mraka kada me vec pitas o demokraciji.A kako to da ima kempova od Al Kaide blizu Zenice i kako to da jedan od onih koji su pobili onoliko ljudi u Spaniji bio bas iz tako mirne Bosne,....zato  molim te necemo o Bosni,nego o EU! To je sloboda govora, znaci mi nebi nista po vama smijeli da pisemo niti prikazivamo o Islamu,kao sto je onaj Nizozemski redatelj ubijen zaklan na sred ceste jer je prikazao film sa jednom muslimankom koja je imala Islamske ferse po tjelu,znaci to je toliko demokratski ubijati zbog toga ljude,jer su vecina muslimanskih nizozemaca imali opravdanje za to...sta mi onda imas pricati o vasoj demokraciji kada ima kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:25:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.