2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја ?
Шпанија
7.1%  (5)
Француска
4.3%  (3)
Србија
81.4%  (57)
Грчка
2.9%  (2)
Литванија
1.4%  (1)
Хрватска
2.9%  (2)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Евробаскет 2015  (Pročitano 48902 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Nismo odigrali kao pičke nego igramo po sistemu,sad ću da ubodem trojku u zvuk sirene i ima da pobedimo,a ja ću da postanem zvezda nacije i da dobijem stan od države.

Vadi se na povredu,što kao nije imao Sale koga drugog da pozove sem Bogdanovića,a i kakve evze ima povreda sa tim što u odlučujućem napadu ide na ulaz i na faul,a vremena ima da se izgradi pozicija za šut za tri i počnu proužeci.Dakle to enma veze sa povredom nego sa neorganizacijom.Čak i da mu je sviran faul ili da je bilo 2+1 pod faulom ili čista dvojka.Litvanci su imali sasvim dovoljno vremena da nam vrate poen i pobede nas u zvuk sirene.

Onde je i malo dete znalo da je lopta trebala da kruži i da najkurčevitiji opali za 3 pa šta bude,dakle već smo izgubili,ideš na očajnički potez.Ako je Sale onakav napad predlagao onda nije za trenera,a ako je Bogdanović ono uradio na svoju ruku,a Sale ga zadrži u ekipi onda i nije za trenera.Bogdanoviću treba hlađaenje od ihre za nacionalni tim.

Raduljica,ceo meč igra pogubljeno.I onaj faul je dokaz koliko nije mentalno zreo.

Otmemo loptu i imamo napad da povedemo,našima uzimaju loptu iz ruke pod našim košem  Smile

Srbija zemlja košarke,a povređenog Bogdanovića nema ko da zameni  Smile I Štimac nije neka klasa lai je borben i Sale je pojeo govn što ga nije poveo.

Sad za Rio opet  Francuska, Grčka, Italija i Češka pa još treba da igramo pod ogromnim pritiskom,a to ovaj tim ne ume.Dakle zbogom Rio,a i Sale je prerano seo na klupu kao trener.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 12:44:22 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Po mom misljenju jesmo,jer je rezultat bio priblizan,odlucivali su nijanse,a sport nije da trojku od bilo koje razdaljine sutnes i da udje,logicno je valjda da razmislis.I ako ne ide sut imas druge kvalitete Smile

p.s. krivo mi je jer smo imali lake protivnike posle grupe...a sad dolazi turnir za OI koji je tezi... Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 12:58:19 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ma do jaja. Trener glup, igraci losi i picke, obrukali smo se zesce... Stvarno katastrofa prvenstvo smo odigrali  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
volio bih da poderete francuze al s druge strane ne bi bilo loše ni da vas naderu 35-40 razlike.zivo me interesuje kakva bi tek onda sranja pisali o reprezentaciji koja se bori za medalju.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Ma do jaja. Trener glup, igraci losi i picke, obrukali smo se zesce... Stvarno katastrofa prvenstvo smo odigrali  Smiley 1

volio bih da poderete francuze al s druge strane ne bi bilo loše ni da vas naderu 35-40 razlike.zivo me interesuje kakva bi tek onda sranja pisali o reprezentaciji koja se bori za medalju.....

Nemaju svi isto misljenje,izvinite ako ste culi nesto drugacije Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 13:03:07 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
I ja kad sam išao na faks mogao sam da guram samo 6 i 7,ali jbg kad sam već učio zadovoljavao sam se samo visokim ocenama.Dakle ako su im maksimumi bronze koje siijau kao zlato,onda nek se dogegaju do polufinala i nek kažu evo vam pobeda mi idemo na bronzu,ne interesuje nas zlato.

Svaki dan pune novine,orlovi gaze,orlovi ovo orlovi ono,a kad izgube pa bitno je učestvovati,zlatna bronza.Loš dan,povrede i ostalo.

Dakle mrš u pičku materinu i ne eksponiraj se dok ne doneseš kući zlato,sakriji se u nmišiju rupu.A ne puniš novine, kako si mnogo ludd,a kad je najteže popuši kurac i to tvrd čvornovat  Smile Gde je sad THC da snimi pesmu  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 13:09:09 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1357
Zastava Skoplje, MK
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
jel ce biti docek ispred Skupstine ako osvoje bronzu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Mene više intersuje dal će da skolne onu reklamu sa onim vrapcima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.93
pojesce ih orlovi  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.