2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја ?
Шпанија
7.1%  (5)
Француска
4.3%  (3)
Србија
81.4%  (57)
Грчка
2.9%  (2)
Литванија
1.4%  (1)
Хрватска
2.9%  (2)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Евробаскет 2015  (Pročitano 48877 puta)
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
Ja sam isto bio za to dok nisam video cifru, sumanuto je dati toliko novac. Valjda će nas sreća pogledati da ubodemo finu grupu.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2015, 22:02:52 od Lord Hajzenberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
I ja kad sam išao na faks mogao sam da guram samo 6 i 7,ali jbg kad sam već učio zadovoljavao sam se samo visokim ocenama.Dakle ako su im maksimumi bronze koje siijau kao zlato,onda nek se dogegaju do polufinala i nek kažu evo vam pobeda mi idemo na bronzu,ne interesuje nas zlato.

Svaki dan pune novine,orlovi gaze,orlovi ovo orlovi ono,a kad izgube pa bitno je učestvovati,zlatna bronza.Loš dan,povrede i ostalo.

Dakle mrš u pičku materinu i ne eksponiraj se dok ne doneseš kući zlato,sakriji se u nmišiju rupu.A ne puniš novine, kako si mnogo ludd,a kad je najteže popuši kurac i to tvrd čvornovat  Smile Gde je sad THC da snimi pesmu  Smile

Jeste brate kosarkasi koji se vuku na terenu i dolaze samo do polufinala pune novine i bodu oci svima mamu im ja njihovu, a nesrecni fudbaleri sto ginu na terenu niko ne prica o njima iako su redovni na velikim takmicenjima.

Preterano jedes govna. Ali preterano. Skolski si primer naseg mentaliteta.

volio bih da poderete francuze al s druge strane ne bi bilo loše ni da vas naderu 35-40 razlike.zivo me interesuje kakva bi tek onda sranja pisali o reprezentaciji koja se bori za medalju.....

Da su ispali u cetvrtfinalu ili ranije, a desavalo se i to i to ne tako davno (2 godine), ja bih isto srao. Ovako sam rekao jos pre prvenstva da je i polufinale dobar rezultat i sad to isto kazem i ne pada mi na pamet da ih pljujem, iz prostog razloga jer ginu na terenu i jer su zeleli pobedu, sto je i normalno. Ali najgore od svega sto su mi ipak podsvesno pali nekako u ocima, bukvalno danas gledam neku reklamu sa kosarkasima i mislim se u sebi ma koji kurac ovi kosarkasi, posle toga sam sebi nisam verovao sta sam pomislio... Takav je nas balkanski mentalitet, za 5 minuta se zaboravi da si se kleo u njih i pocnes da ih gledas ko otpadnike. Jebiga. A niko uopste od konkretno srpskih sportista to nije zasluzio, osim onih pozera i manekena koji se nazivaju fudbalerima.

I tesko cemo ih dobiti, moze se komotno igrati na njih i na Spance u nedelju. Nije nemoguce, ali mislim da ce ipak oni iz vise razloga biti u prednosti, em imali dan vise za psihicki oporavak, em domaci teren...
« Poslednja izmena: 20. Sep 2015, 00:59:00 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
mislim da je za veliki dio ovog hejtanja kosarkaske reprezentacije kriva ocajna fudbalska  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ma jok bre takvi smo mi, Djokovic kad dobija onda bude idemo bre dominacija, a kad pukne picko plati porez i slicne fore. Pa recimo na svakoj olimpijadi budu komentari kako su se recimo obrukali neki sto su morali da uzmu medalju, a bili su cetvrti ili nize. Tako sam cuo recimo pricu za onu atleticarku Veru Nikolic bila je valjda svetski prvak otisla na OI, ispratili je tamo vatrometom bukvalno napravili joj pritisak, na kraju valjda nije uzela medalju i krenula pljuvacina. Standardno.

A fudbaleri sto ja znam nikad nas nisu obradovali, mislim na A fudbalere. Najvise sto su uradili je recimo plasman na prvenstvo, ili recimo onda ranije kad su jos i licili na nesto osmina finala svetskog i cetvrtfinale evropskog, oba puta poraz od Holandjana, ali to nije to. Evo pet godina nista dobro se nije desilo u vezi reprezentacije. Nista! Nek sad dobiju siptare i donekle cu im oprostiti ove kvalifikacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
po imenima imate dosta jacu fudbalsku reprezentaciju nego kosarkasku....po imenima

ja to gledam na nacin da vas neuspjeh fudblera boli i da tugu zelite ubiti u dobrom rezultatu kosarkasa a s obzirom n jaku tradiciju konstane rezultate i koliko su dominantni bili ocekivanja su rasla i onda je uslijedilo spustanje na zemlju i totalno razocarenje i pljuvanje po kosarkasima.dakle kriv je fudbalski savez  Smile

salim se malo al mozda i ima istine u tome Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 1580
Zastava San Pedro de Macorís
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Samsung 
Ma kakva bol zbog fudbala, navikli smo se. Smile
IP sačuvana
social share
Све сто сад хоћемо је да будеш опет она права Звезда као некад пре, у нама и даље тече крв црвено бела сто се лила за тебе, ајмо сад гласније за оно због чега се зиви због чега се умире.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Ma kakva bol zbog fudbala, navikli smo se. Smile
Vala bas,plus na kiksevima fudbalera jos se mogu uzeti i fine pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Apple iPhone 7
kad neko skupi muda i objasni teodosicu da ne treba da sutira trojke imacemo mnogo vise uspeha u ovako jakim utakmicama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
Kad neko izgubi protiv amera....u finalu...sa 30 razlike...

Pa se onda to isto ponovi u polufinalu....

Zapita se covek neke stvari...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Kako to neko izgubi finale od amera 30 razlike pa posle toga izgubi polufinale od amera 30 razlike? zar ne ide polufinale pa finale? i kako igras u finalu ako izgubis u polufinalu? sad si me skroz zbunio covece.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.