2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Spanija
70.6%  (12)
Rusija
29.4%  (5)
Ukupno glasova: 17
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EvroBasket 2007 - Spanija  (Pročitano 50370 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ja nisam video da smo imali vecu zelju i vise borbenosti ni od Rusa ni od Izraelaca, protiv Grka je bilo djene djene, al u ove dve utakmice nisam video da smo na tom planu bili bolji od protivnika...Hrvati imaju dobru reprezentaciju, evo pobedili su Spance, oni su jos u Beogradu bili zreli za medalju...Mozda sam preostar prema Slavnicu, al jednostavno ne volim ljude koji samo pricaju i vredjaju druge, a onda kada dobiju priliku, pokazu da su jos gori od njih. Bilo bi divno kada bi Slavnic-kriticar mogao da prokomentarise Slavnica-trenera, kao sto je komentarisao Obradovica i ostale...
My 0.02$

Ova reprezentacija se borila daleko vise nego sto su se prethodne 4 godine nasi nacionalni timovi borili...
Atmosfera u ekipi je bila daleko bolja nego sto je bila prethodne 4 godine...
Igraci su bili daleko slabiji nego sto su bili prethodne 4 godine....

Dakle...

Nije u redu satanizovati Moku..
Iz makar jednog razloga...
Moka je odmah rekao da je njegova krivica, da je on birao igrace, i sl i sl.

Sta je uradio veliki trener Zeljko Obradovic?
Jel odmah napao sve druge koje je mogao?

Pritom je na domacem terenu, sa ekipom za 3 klase jacom, postigao prakticno istu stvar...

Igraci su se mrzeli, nisu hteli da saradjuju i sl...

Ova ekipa to nije imala...

Oni realno ne znaju da igraju za medalju...

Steta je sto je to bilo ovako ali sta je tu je...

Neki klinci su bar ukljuceni u proces.. ocekujem da ce Vukoicic preuzeti reprezentaciju i da cemo za 2-3 godine ponovo biti faktor na svetskom kosarkaskom nebu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Španci izgubili u poslednjim sekundama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta je mogao obradovic nego sve napasti....napad je najbolja odbrana.....

al eto pocinje odbojka,sanse srbiji za medalju su jako veliki,bar koliko ja poznam vasu odbojku.....ako se nevaram????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E druze, odbojka nam josh gora, Svabe nas tuku, cak i oni trula Holandija sto nekad bese jaka. Jedino nam Tenis i vaterpolo ostali. Jelena Jankovic se trenutno shiba sa Venus W. 3-1 Napred Jecooooo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sry,onda sam valjda krivo informiran.....Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
”Ušli smo opušteno u drugom poluvremenu. Mislili smo - lako ćemo. Međutim, to nam se obilo o glavu. Neko je morao da izgubi, a to smo, nažalost, bili mi. Nije mi žao što sam igrao ovde u Španiji. Bila mi je čast i zadovoljstvo. Bilo mi je drago kada smo pevali himnu i držali tri prsta, sada što nismo napravili rezultat to je pitanje za nekog drugog”, izjavio je Gurović.

1.) "Usli smo opusteno u drugom poluvremenu" ... narocito mudro kad se boris za opstanak na takmicenju
2.) "Mislili smo - lako ćemo"... pitam se na osnovu cega li su to mislili. Verovatno zato sto su glatko dobili prve dve utakmice, a ovo je ipak, samo Izrael.
3.) "Medjutim, to nam se obilo o glavu" ... ma nije valjda ... pitam se zasto, to se obicno ne desava kad potcenis protivnika
4.) "Neko je morao da izgubi, a to smo, nažalost, bili mi" ... no coment
5.) "Nije mi žao što sam igrao ovde u Španiji." ... nama jeste
6.) "Bilo mi je drago kada smo pevali himnu i držali tri prsta..." ... i to je to dignes tri prsta i svi te vole, jebes igru, ti si digao tri prsta .. malo li je, ta ne moze to svako ... jos je i himnu zapevao, mozda i CD snimi
7.) "... sada što nismo napravili rezultat to je pitanje za nekog drugog” ....za koga, Milane, za koga? .. jebes ti kapitena koji kaze za poraz da pitas nekog drugog

I na kraju moje pitanje je : kako neko moze u tako malo reci da kaze tako mnogo gluposti?!?!?!??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Spanjolci pali

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

28623.jpg
(58.4 KB, 640x425)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Rezultati:

Grupa A:
Izrael - Srbija 87:83
Rusija - Grčka 61:53

Grupa B:
Portugalija - Letonija 77:67
Hrvatska - Španija 85:84

Grupa C:
Litvanija - Nemačka 84:80
Češka - Turska 72:80

Grupa D:
Slovenija - Francuska 67:66
Poljska - Italija 70:79

Od ekipa koje nastavljaju takmičenje formirane su dve nove grupe, sa bodovima prenetim iz prvog kruga takmičenja.

Grupa E:
Rusija 4, Hrvatska 4, Španija 3, Grčka 3, Izrael 2, Portugalija 2.

Grupa F:
Litvanija 4, Slovenija 4, Nemačka 3, Francuska 3, Italija 2, Turska 2.

U prvom krugu nastavka takmičenja sastaju se:

Grupa E: (7. septembar)

Portugalija - Rusija
Španija - Grčka
Izrael - Hrvatska

Grupa F: (8. septembar)

Italija - Litvanija
Francuska - Nemačka
Turska - Slovenija
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Citat
Ja nisam video da smo imali vecu zelju i vise borbenosti ni od Rusa ni od Izraelaca, protiv Grka je bilo djene djene, al u ove dve utakmice nisam video da smo na tom planu bili bolji od protivnika...Hrvati imaju dobru reprezentaciju, evo pobedili su Spance, oni su jos u Beogradu bili zreli za medalju...Mozda sam preostar prema Slavnicu, al jednostavno ne volim ljude koji samo pricaju i vredjaju druge, a onda kada dobiju priliku, pokazu da su jos gori od njih. Bilo bi divno kada bi Slavnic-kriticar mogao da prokomentarise Slavnica-trenera, kao sto je komentarisao Obradovica i ostale...
My 0.02$

Ova reprezentacija se borila daleko vise nego sto su se prethodne 4 godine nasi nacionalni timovi borili...
Atmosfera u ekipi je bila daleko bolja nego sto je bila prethodne 4 godine...
Igraci su bili daleko slabiji nego sto su bili prethodne 4 godine....

Dakle...

Nije u redu satanizovati Moku..
Iz makar jednog razloga...
Moka je odmah rekao da je njegova krivica, da je on birao igrace, i sl i sl.

Sta je uradio veliki trener Zeljko Obradovic?
Jel odmah napao sve druge koje je mogao?

Pritom je na domacem terenu, sa ekipom za 3 klase jacom, postigao prakticno istu stvar...

Igraci su se mrzeli, nisu hteli da saradjuju i sl...

Ova ekipa to nije imala...

Oni realno ne znaju da igraju za medalju...

Steta je sto je to bilo ovako ali sta je tu je...

Neki klinci su bar ukljuceni u proces.. ocekujem da ce Vukoicic preuzeti reprezentaciju i da cemo za 2-3 godine ponovo biti faktor na svetskom kosarkaskom nebu...
Ja ne sporim da se ova reprezentacija borila vise od nasih prethodnih reprezentacija, ali se nije borila vise od nasih protivnika, narocito u zadnjoj utakmici nisu imali vecu zelju za pobedom od Izraelaca. To sto na tom planu u prethodnim godinama nismo bili na nivou, a sad smo dosli do nekog proseka za mene nije uspeh, jer su najavljivani "moskitosi" i koliko sam ja shvatio trebalo je da se bacaju po terenu, da ne podcenjuju protivnika, da se vracaju u odbranu posle promasaja u napadu a ne da masu rukama, a oni su na terenu i van istog jedinu extra borbenost pokazivali prema sudijama. Za mene extra nervoza i siljenje lopte u napadu i sutiranje preko trojice nije odraz borbenosti vec odraz nemoci, nesigurnosti i nespremnosti. Ko je za to kriv? Za mene trener, igracima nista ne zameram. Tacno je da ova ekipa nije bila za medalju, ali je sigurno bila makar za pobedu protiv Izraela. A razlog zasto sam ja ogorcen na Slavnica je taj sto za mene on nema moralnih ljudskih kvaliteta, jer ne volim ljude koji nesto pricaju i zameraju drugima, a onda pokazu da su gori od njih. Ne zelim da ulazim o pricu o trenerima, ali Obradovic je za mene bolji i covek i strucnjak, on je kriv za sta je kriv, al spram Moke je trenerski genije...

Ovo za Vukoicica i mladje generacije podrzavam
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 10:08:52 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
Moka se prihvatio posla koji niko drugi nije hteo, najviše mi smetaju njegove bombastične izjave pre početka prvenstva - za ostalo (razvoj igrača i reprezentacije) ima vremena...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.