2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Spanija
70.6%  (12)
Rusija
29.4%  (5)
Ukupno glasova: 17
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EvroBasket 2007 - Spanija  (Pročitano 50490 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Nije sve u redu, ali nije on taj koji je kriv sto je 10 igraca otkazalo dolazak, sto niko nece da igra za ovu zemlju, sto su pre njega 5 godina svi kvarili atmosferu ...

Nije skolovan trener.. odlicno...
Zeljko obradovic nije takodje, ali hajde da kazemo da jeste...
Zeljko je iz patika dosao na klupu i postao prvak Evrope jer je imao:
1. Fenomenalan tim.
2. Dudu Ivkovica i Acu Nikolica uz sebe.
Nakon toga, svi uspesi su, uvek i iskljucivo bili sa ubedljivo najjacim timom na samom takmicenju...

Sve reprezentacije unazad ako se pogledaju, za ovo vreme neuspeha, ovo je bila ubedljivo najslabija...
Veliki treneri Vujosevic i Obradovic su sa jacim, cak najjacim timovima koje smo imali imali slicne uspehe...

Mokina jedina greska je sto je pricao da cemo nesto uraditi, kad je bilo ocigledno da necemo...

Sem toga, niko sem njega nije hteo da vodi reprezentaciju...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
I dodao bih da je Moka dao preveliku slobodu (glavnim igračima), tj. premalu slobodu mladima. U drugom poluvremenu protiv Izraela se čekalo isključivo na realizaciju "velike trojke", što nije pokazalo neki rezultat.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Nije sve u redu, ali nije on taj koji je kriv sto je 10 igraca otkazalo dolazak, sto niko nece da igra za ovu zemlju, sto su pre njega 5 godina svi kvarili atmosferu ...

Nije skolovan trener.. odlicno...
Zeljko obradovic nije takodje, ali hajde da kazemo da jeste...
Zeljko je iz patika dosao na klupu i postao prvak Evrope jer je imao:
1. Fenomenalan tim.
2. Dudu Ivkovica i Acu Nikolica uz sebe.
Nakon toga, svi uspesi su, uvek i iskljucivo bili sa ubedljivo najjacim timom na samom takmicenju...

Sve reprezentacije unazad ako se pogledaju, za ovo vreme neuspeha, ovo je bila ubedljivo najslabija...
Veliki treneri Vujosevic i Obradovic su sa jacim, cak najjacim timovima koje smo imali imali slicne uspehe...

Mokina jedina greska je sto je pricao da cemo nesto uraditi, kad je bilo ocigledno da necemo...

Sem toga, niko sem njega nije hteo da vodi reprezentaciju...
Odmah da se osvrnem na ovo niko. Pod tim niko se podrazumevaju treneri koji imaju neke uspehe, tj. nasi "proslavljeni treneri", а van te ekipe nikom i nije ponudjeno da bude trener osim Moki! Jesu pitali ne znam Djurovica, jesu pitali Mutu Nikolica, jesu pitali Vukoicica, jesu pitali bilo koga osim Moke? Nisu, i Moku su proglasili za jedinog koji ce da nas spasi, receno je "samo on moze i ima harizmu da to ucini"
Sto se tice timova i trenera, za Vujosevica se ne slazem da je postigao slican uspeh, postigao je mnogo vise i to u atmosferi totalne ne podrske i omalovazavanja, a sto se tice Obradovica njegova krivica je ta sto nije napravio hemiju, inace svaki put kada je imao atmosferu on je izvukao maksimum iz ekipe, a reci mi po tvom misljenju koliko je Moka izvukao iz ovog tima? Tim jeste najslabiji ali jel stvarno mislis da su odigrali najbolje sto su mogli i da je izvucen maksimum iz njih? Ja mislim da su odigrali mozda 50%...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Svi koje si naveo vec su imali zaduzenja, koliko je meni poznato...
Licno bih jako voleo da vidim Karadzica, Vukoicica i Nikolica u sturcnom stabu...
Sva najveca imena su jasno stavili do znanja da ne zele da vode reprezentaciju...
Sto se Vujosevica tice, on je otisao na EP kao prvak Evrope i Sveta, , sa prilicno jakim timom: (kada se uzme u obzir i tadasnja forma tih igraca)

Dušan Vukčević 4 1975 Bek 202.0 cm
Dejan Koturović 5 1972 Centar 212.0 cm
Nebojša Bogavac 6 1973 Bek 197.0 cm
Vule Avdalović 7 1981 Plejmejker 190.0 cm
Predrag Stojaković 8 1977 Krilo 207.0 cm
Đuro Ostojić 9 1976 Centar 207.0 cm
Marko Jarić 10 1978 Plejmejker 198.0 cm
Predrag Drobnjak 11 1975 Centar 211.0 cm
Ognjen Aškrabić 12 1979 Krilni centar 205.0 cm
Miloš Vujanić 13 1980 Plejmejker 190.0 cm
Kosta Perović 14 1985 Centar 217.0 cm
Milan Gurović 15 1976 Krilo 207.0 cm

I sta je uradio?

7 utakmica 4 poraza
Ako racunamo i ono sto su nas Rusi pustili u razigravanju...
Kad je trebalo da odigraju, kad je to bilo bitno, sahranili su nas...

Sad sto se tice Moke...
Mislim da je ekipa odigrala sa 100% protiv Grcke, i da jesu pokradeni i da jesu zasluzili da dobiju.
Mislim da posle takvog poraza, nije moglo mnogo da se uradi na psiholoskom planu i da su igraci skroz pali..
Ok su se drzali i onda su pali skroz...
Mislim da je pogresio sto se tice te utakmice, da su klinci trebali dobiti sansu kad je prva petorka stala...
Ali..
I da smo dobili tu utakmicu protiv Izraela, verujem da bi se samo jos vise izblamirali u sledecem kolu...
Da bi doziveli poraze od svih ekipa sem mozda portugala, i opet svoje ucesce zavrsili neslavno...
Nema tu sta...
Odveo je ekipu koju je mogao sastaviti, odigrali su kako su odirgali...
Sada nam ostaje 2 godine da se posteno spremimo i da se 2009. vratimo u velikom stilu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Ako se ja dobro secam, mi smo na samom prvenstvu 2003 kuburili sa povredama, ne znam da nas je iko ista pustio (al ajd davno je bilo) jer smo i mi u borbi od 5-8 mesta igrali sa onima koji su uglavnom u grupi sedeli na klupi, atmosfera i podrska tom timu je bila nikad gora...

Utakmica sa Grckom je bila izuzetno nekvalitetna, odigrana je kriminalna kosarka, Grci su bacali trojke koje nisu stizale do kosa, gomila promasenih napada, promasenih slobodnih bacanja, sut za 2 ispod 50%, sut za 3 Grka cini mi se oko 15%, rezultat u regularnom delu 56:56, jednostavno Grci su do sada u grupi odigrali jako lose, ni najmanje na nivou evropskog prvaka i tima koji je prosle godine dobio Amere u polufinalu Svetskog prvenstva. Prema tome mozemo tu utakmicu da posmatramo na dva nacina:

Prvi: Grci su evropski Sampioni i svetski Vicesampioni, mi smo se sa njima nosili celu utakmicu i izgubili smo posle produzetka zahvaljujuci sudijama.

I drugi: Odigrana je jako losa kosarka, Grci su odigrali ispod svog nivoa, na kraju utakmice mozemo da pricamo samo o tome ko je bio losiji, a ne ko je bio bolji, i da smo bili i malo uigraniji i sredjeniji, mogli smo da dobijemo te Grke bez obzira na sudijske odluke.

Ja sam pristalica ovog drugog razmisljanja, Rusi igraju standardno kao na svakom prvenstvu i oni nikad nista ne ostvare, i takvi Rusi su ladno prvi u grupi, Grci za sada igraju ispod svakog nivoa, Izrael igra verovatno standardno koliko zna i ume, a mi sa ovim najslabijim timom mozemo da odigramo i vise i bolje, jednostavno u nasoj grupi je vidjena jako losa kosarka! Da ne idemo sada pojedinacno za svakog igraca koliko je ko pruzio, jedino me je odusevio Markovic i da kazemo da je Teodosic odigrao solidno, ostali koji su igrali su svi odigrali dosta ispod onog sto mogu, a mladji su uglavnom presedeli na klupi, meni je sve to izgledalo kao da su oni vodonose koje trebaju da opsluzuju trojku Jaric-Gurovic-Milicic, tako da se ja uopste ne slazem da smo pruzili maksimum cak ni u utakmici sa Grcima, jedino je u toj utakmici bilo vise zelje i borbenosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Motorola e550
Nema veze... Borbenoscu nadoknadjujete sve... To je ono sto nama fali

Inace, u manje-vise svim timskim sportovima Hrvatska bi trebalo Srbiji da bude uzor. Ako nista, ono sto se tice motiva i zalaganja igraca. Smile Smile Smile

Smile Smile
ako ovo dolazi od jednog Srbina.
ne kuzim kak nemozete sredit tu kosarkasu reprezentaciju , imate tolko dobrih igraca .. izdvojite one koji se ne slazu i to je to , i da vam ne igraju par najboljih , ak ste slozni imate tim za polufinale .

sto se spanjolaca tice .. utakmica je bila na granici di ce otic , imali smo i malo srece u zavrsnici , al to se samo vraca ono iz Beograda i 4finala.

e i da , veliki respekt Slovencima . nisam znao da imaju momčad za 3/3 u prvom krugu.
keep up the good work , ne dirajte nam Piranski zaljev (šala  Smile )

bosanci - plasirajte se vec jednom nekam.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 12:17:22 od hrvoje xyz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N73
evo i mog skromnog misljenja

Na turnir ka sto je evropsko prvenstvo u kosarci, koji je ujedno kvalifikacioni za olimpijske igre, ne dovode se mladi talenti koji se "kale" za dalja takmicenja, posto su po meni OI  vrh svakog sportiste koje smo mi samo jednom osvjili, u sred moskve.

shvatamo da se vecina nije odazvala pozivu, ali mislim da teo, markovic, erceg.. nisu trebali da budu nosioci nase igre, ok da budu u timu, i da ulaze po potrebi, za njih ima vramena i mislim da ce biti vrhunski kosarkasi. Ne kazem da su oni nosii, ali preveliki je to teret bio za njih, vide li ste koliko nesigurnosti je bilo prisutno kod ovih igraca, markovic, koga se secam iz juniorskih dana koji je mojoj ekipi davao koseve sa vise od 8m, erceg koji masi ceo kos, a kako je igrao o fmp-u...Verovatno im je falila sloboda u igri, ali dali bi i uradili nesto i da su je imali, pitenje je, previse su mladi, nemaju toliko bitnih utakmica iza sebe,a oi su velika stvar.

Na turniru nismo imali realizatora, gurovic, milicic, jaric, su stali, erceg ne moze da da, markovic ne sme da sutne, teodosic totalno nesiguran, osim protiv rusa

Sve ovo pricam zbog jednog, imalo je da senadje jos nekoliko iskusnih igraca, koji nisu toliko kvalitetni, ali sigurno bi dosli do tog 7mesta, jel olimpijska ekipa se pravi 4god, a ne godinu dana pred igre.

Ja sam uvek za da nas selektor buduci bude sasa djordjevic ili obradovic. Ne kazem da su oni neki veliki strucnjaci trenarskog posla, ali su sigurno ljudi koji ulivaju autoritet kod mnogih igraca i mislim da ce samim tim i odaziv reprezentaciji 
biti veci. A sto se tice strucne strane, tu je strucni savet sa kojim u saradnji djordjevic sigurno moze bezprekorno da odradi pripreme, taktiku....
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Danasnji program:

Grupa F:

16:30 Portugalija - Rusija
19:00 Izrael - Hrvatska
21:30 Španija - Grčka
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i

21:30 Španija - Grčka

Finale prije finala.
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Navaro se vraća protiv Grčke

Standardni član prve petorke španske reprezentacije Huan Karlos Navaro trebalo bi da se vrati u tim na prvom meču druge faze Eurobasketa, u petak od 21.30 časova protiv Grčke.

Navaro je propustio prve tri utakmice zbog povrede butnog mišića, ali ako sve bude u redu, biće akter reprize finala prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Japanu. Tada su Španci bez povredjenog Pau Gasola deklasirali Grčku rezultatom 70:47.

"Ako u satima uoči utakmice ne bude problema u njegovom procesu oporavka, Navaro će moći da igra protiv Grčke", stoji na zvaničnom sajtu španskog saveza (FEB).

Navarov povratak puno bi Špancima značio na polju samopouzdanja, pošto su u poslednjem kolu prve faze porazom od Hrvatske (84:85) prekinuli fantastičnu seriju od 28 pobeda u takmičarskim i trening utakmicama.

Izvor: MTS-Mondo

Ministarka košarkašima: Glavu gore!

Ministar omadine i sporta Snežana Samardžić-Marković poručila je u petak košarkapkim reprezentativcima Srbije da dignu glavu, a na medije je apelovala da ne budu preoštri u kritikama takozvanih "moskitosa", koji su se već posle prve faze vratili sa šampionata Evrope u Španiji.

"Pobede i porazi su sastavni deo sporta. Apelujem na javnost da u svojim ocenama bude pravedna prema radu Saveza, imajući u vidu da su mlade selekcije postigle ovog leta vrhunske rezultate na medjunarodnom nivou, kao i da ne bude previše stroga u osudama rezultata seniorskog tima u Španiji", poručila je Snežana Samardžić-Marković na prijemu za članove košarkaške reprezentacije.

Ona je rekla da su košarkaši ispraćeni sa velikim očekivanjem, ali i da, uprkos rezultatskom neuspehu, smatra da ovaj tim, predvodjen stručnjacima koji su u prošlosti zadužili trofejni sport, u budućnosti dokazati svoju vrednost.

"Glave gore. Danas je ovako, sutra će biti bolje. Ja sam ponosna na vas. Doći će bolja vremena, očekuju vas pobede. Sport je borba, ali i plemenito zanimanje, a biti košarkaš u Srbije velika je čast", navela je Samardžić-Marković i, uprkos najlošijem plasmanu na prvenstvima Evrope u istoriji naše košarke, čestitala igračima i rukovodstvu tima na uloženom trudu, uverena da "igra pod obručima" u Srbiji ima budućnost.

Ona je ocenila i da je tim koji nas je predstavljao na prvenstvu Evrope "dobar" i dodala da mu "treba dati vremana da se konsoliduje".

Predsednik Košarkapkog saveza Srbije Dragan Kapičić ocenio je reči ministarke kao "humane i sportske".

"Naša košarka ima načina i potencijala u svakom pogledu da prevazidje trenutne probleme. Budima iznad potreba da sve omalovažimo, jer je sport koji predstavljamo jedan od najuspešnijih u srpskoj sportskoj porodici i sigurno može ponovo biti na vrhunskom nivou. Bez obzira ko bude na čelu Saveza i tima košarka ima budućnost i uz ovakvu pordšku državnih institucija uveren sam da ćemo brzo izaći iz krize", naveo je Kapičić.

U ime reprezentativaca na razumevanju u ovom, kako je ocenio, "teškom trenutku za srpsku košarku", predstavnicima Ministarstva se zahvalio Milenko Tepić, istakavši da svima u timu ovakav vid podrške "mnogo znači".

"Ne bežimo od krivice. Uložili smo trud, ali se on, nažalost, rezultatski nije isplatio. Ima vremana da ispravimo greške. Sada je važno da se okrenemo budućnosti i vratimo našu košraku na mesto koje joj je godinama pripadalo na medjunarodnoj sceni", poručio je Tepić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.