Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evo šta je Beograd sve ukinuo  (Pročitano 13293 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
ne znam kako uspevate da napravite razliku izmedju tog nazadnjacnog i zutog sljama. IDENTICNI SU!
idu po zadatke kod istih ljudi pa su im i dela samim tim ista.
jedino ih mozda isti ljudi nisu izglasali ali to nema nikakve veze...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
cuh da svaki od tih spanaca kosta 2 miliona evra. sad je krenulo ko sa migovima, raskomada se jedan da bi bilo delova za druge jer su delovi skupi a para nema.

Pa da. Čuo si.  Smile Što ne znači da je i tačno.  Smile  Ako je za verovati tim kretenskim novinarskim pričama, čak 10 tramvaja više ne saobraća. Pa ipak... dovoljno je samo pogledati garažne brojeve s vremena na vreme i uočiti da je većina u saobraćaju. Mislim da jedino onaj prvi, 1501 ne saobraća jer je teško oštećen posle onog sudara kod crkve Svetog Marka.
Ko što se i za zlokobni most na Adi počelo sa cenom od 500 miliona evra da bi usrani Vučićevci tokom godinu dana napumpali na 900 miliona. A na kraju ispade da je bio 300. Ali jbg, mora nekako da se pali masa...
Mislim daleko od toga da je Đilas kriv i nedužan, ali kenja mi se više od tih partijskih laži i praznih priča. Ako neko (u ovom slučaju SNS) već hoće da kritikuje svog rivala, neka se barem opremi argumentima i dokazima. A ne praznim pričama i novinarskim lupetanjima.

P.S. I,da... Ovaj Istanbul na vodi, što bi Vučko kobajagi da gradi sa drugarom Zajebom... bi bio maltene nemoguć da nije izgrađen most na Adi koji rasterećuje i zaobilazi Mostarsku petlju. Tako da ono... neka manje kenjaju.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2014, 11:08:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
rival je samo u tvojoj glavi. alo pozega, isto rade...

taj most na adi je promasaj veka. argumentovano dokazano na gradjevinskom fakultetu da su te pare mogle da se potrose mnoooogo bolje. ako ne verujes idi pa pitaj.
to je gurao hajdin na sastancima svoje lozice u pauzama grupnog opstenja sa osobama istog pola... (dobro ovo bas i  ne mogu da dokazem)
« Poslednja izmena: 30. Maj 2014, 11:15:01 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Isto rade?  Pa da znaš da su isti, slažem se ja.  Smile Samo... što onda kenjate samo po jednom?  Smile Što niko nikad ne kritikuje i SNS?   Smile Nego je to odjednom tabu tema. Svako ko se usudi da preispita postupke presvetog Vučka i njegovih apostola je odmah zlonameran, negativan, širi paniku, kurac palac... Što mi to poznato jebote. Podseća me na onog... kako se beše zove majku mu... neki Adolf beše... Nebitno.

A što se tog ''dokazivanja na Građevinskom fakultetu'' tiče, toj partijskoj botini koja je to radila poručujem da malo pogleda stare radove i planove svojih kolega, jer taj most postoji na urbanističkim planovima još od 1970ih godina.  Smile

I ne samo on, već još jedan koji ide preko same Ade. To je je takozvani unutrašnji magistralni prsten, u vidu koncentričnih krugova oko grada. Nešto što ima svaki normalan grad na svetu. I da nije izgrađen pre trii godine, ne bi bio izgrađen ni do 2040., a ceo grad bi stao od količine gužvi. Tako da kao što rekoh - neka manje kenjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Inace, povodom ovoga da ce biti smanjen broj vozila...

S jedne strane, to je uobicajena praksa zbog tzv. letnjeg reda voznje. Bice zanimljivo od septembra kad decurlija navali i kada nasi dragi sugradjani koji kod kuce pljuju po BGD, a studiraju ovde navale u taj isti grozni BGD...  Smile

Kapiram ja... u zemlji u kojoj je normalno da te tretiraju kao stoku i vremenom i sam pocinjes da se osecas kao stoka... veliki je sok kada shvatis da u vozilima gradskog prevoza nema guzve...
Mislim... normalno je da stojis na jednoj nozi i da ti osoba pored tebe zabija smrdljiv pazuh pod nos...

Prema tome... vi kojima je to normalno, ni ne morate da se zalite... to je... normalno... ali bih preporucila da pogledate u noge i ogledalo... niti imate papke, niti njusku... a to sto sami volite da se tako predstavljate... vas problem Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Isto rade?  Pa da znaš da su isti, slažem se ja.  Smile Samo... što onda kenjate samo po jednom?  Smile Što niko nikad ne kritikuje i SNS?   Smile Nego je to odjednom tabu tema. Svako ko se usudi da preispita postupke presvetog Vučka i njegovih apostola je odmah zlonameran, negativan, širi paniku, kurac palac... Što mi to poznato jebote. Podseća me na onog... kako se beše zove majku mu... neki Adolf beše... Nebitno.

A što se tog ''dokazivanja na Građevinskom fakultetu'' tiče, toj partijskoj botini koja je to radila poručujem da malo pogleda stare radove i planove svojih kolega, jer taj most postoji na urbanističkim planovima još od 1970ih godina.  Smile

I ne samo on, već još jedan koji ide preko same Ade. To je je takozvani unutrašnji magistralni prsten, u vidu koncentričnih krugova oko grada. Nešto što ima svaki normalan grad na svetu. I da nije izgrađen pre trii godine, ne bi bio izgrađen ni do 2040., a ceo grad bi stao od količine gužvi. Tako da kao što rekoh - neka manje kenjaju.

ALO POZEGA, JAVI SE POZEGA...
ja ne kenjam, ja kritikujem. i to po svima i svemu.

i sta sad, neko je nacrtao most preko ade pa to znaci da mozes da ga gradis bez obzira na cenu i funkcionalnost? jeste, to samo kod nocnih cuvara, molera, dezurnih na bureku... Smile

cuh da svaki od tih spanaca kosta 2 miliona evra. sad je krenulo ko sa migovima, raskomada se jedan da bi bilo delova za druge jer su delovi skupi a para nema.

Pa da. Čuo si.  Smile Što ne znači da je i tačno.  Smile  Ako je za verovati tim kretenskim novinarskim pričama, čak 10 tramvaja više ne saobraća. Pa ipak... dovoljno je samo pogledati garažne brojeve s vremena na vreme i uočiti da je većina u saobraćaju. Mislim da jedino onaj prvi, 1501 ne saobraća jer je teško oštećen posle onog sudara kod crkve Svetog Marka.
...ako lazem ja laze i drzava sve vreme pa i tvoj djido...

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/275341/%22Kon%C4%8Dar%22+nezadovoljan+tenderom+za+nabavku+tramvaja.html

aj sad...
u skokovima...
 Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2014, 12:09:05 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Podržavam ja kritiku naših političMara, jer oni drugačije i ne mogu da funkcionišu. Samo mi smeta kad nije objektivno kritikovanje nego frljanje bapskim i novinarskim pričama.

Što se mosta tiče, kao što rekoh, radi se o urbanističkom planu još iz 70ih, onog doba kada se malo mislilo  unapred, a ne pravile indijske mahale kao danas. I ponavljam, da taj most nije izgrađen sada, ne bi bio izgrađen ni narednih 30 godina. Jer čak ni Vučkov drugar Zajeb ne bi dao pare jer mu se jebe da gradi nešto na čemu neće moći da ih povrati. I za 5 godina, Beogradski saobraćaj bi stao potpuno.

ALO POŽEGA, ALO POŽEGA! Ja govorim o tome da priča da radi svega 20 tramvaja nije tačna. Za ovu vest staru 5 godina me sad potpuno briga.

Smile Aj sad... kraul...
« Poslednja izmena: 30. Maj 2014, 12:25:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
izvini nisam provali da si expert za saobracaj i urbanizam pa znas da bi bez tog mosta 'stao saobracaj'. nije ti palo napamet da je mogao da se napravi jeftiniji most cak i na drugom mestu koji bi bio funkcionalniji?

pa cekaj sad, jel kosta jedan spanac 2 miliona evra ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pa dobro,eto sad znaš.  Smile  Smile

Nego,a gde bi ti postavio taj drugi most?  Smile

I,da, španac košta dva miliona evra.  Smile I šta sad s tim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.