Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ево мало радости за напаћени народ  (Pročitano 1671 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Ja sam juce gledo Andr d doum. E, tamo zive u tegli. Celo selo. Neke gusenice se pojavile i morali da spale useve da ne bi ove presle kod komsije u dvoriste. Pa posle u komsijinog komsije njivu i tako redom. I tako oni nesto spale nesto zaprase i sednu da racunaju. Racunaljka kaze da nema rane za sve. Jebiga, nemaju pojma kace tegla da ode. E sad, ima jedna tamo Mileva Ajnstajn, ona se razume u sve sto ima veze sa svim. Kaze da oni lepo streljaju visak ljudi i tako rese problem manjka hrane. Ima logike. Skroz.

Ja misim da i kod nas treba tako. Recimo sve nezaposlene streljati. Mislim da je to ideaaalan nacin da se smanji nezaposlenost. Ovi sto rade u javnom sektoru, njih ne treba otpustati. To je bezveze. Bolje privatizovati javni sektor. Eto znaci smanjili smo i broj zaposlenih u javnom sektoru. Misim, to nisam gledo u seriji, to je moja ideja i verovatno je glupa. E sad ovi sto rade u privatnom sektoru sa njima bas jos nisam smislio sta cemo al bi recimo oni za sad mogli da ostanu da rade. Kaze neka gospodj(ic)a sto je ucestvovala u pravljenju ovog reformisticko-spasonosnog zakona za ljudski rod u Srbiji na radiju S da ne moze brale zene da rade manje od muskaraca kad statistika u Srba kaze da zene kod nas zive tri godine duze. Eto sad, recimo muskarci mogu da rade dok ne umreju a zene tri godine duze. Julska penzija ce im bude uplacena posthumno. Podize se u Postanskoj stedionici na licnu kartu i potpis na ono papirce sto ti tutnu kroz salter. Na salteru ce inace da radi jedna sluzbenica po regionu. Beogradska regija moze da ima dve tete na salteru. Jedna za ovaj zemljani deo a druga za ovaj na vodi. Pasaluci mogu da se naprave tako da se redovi za izdavanje drzavljanstva koje treba za izdavanje licne karte koja treba za izdavanje vozacke dozvolje odrede tako da recimo se beogradski red i sumadijski red sa salterom u Kragujevcu sretnu negde na naplatnoj rampi u Malom Pozarevcu. Eto resen i problem administracije.

Citat
ima nemedicinskog osoblja u zdravstu...

I ovo isto. Pa sine ne moze tetkica u Tirsovoj da ne zna kako dizvadi kamen iz bubrega. Na kratak kurs medicine. Normalno skolstvo besplatno ko i do sad. Misim sve se placa al je skolstvo ovako generalno u globalu sve skupa kad se sagleda besplatno.

Citat
Ipak činjenica je da oporavka privrede nema bez otpuštanja u javnom sektoru.

Ja nisam politicar i to tako nesto pravnik, ekonomista i slicno. Ni doktorat nemam al je brale ovo istina. Sad ako bude ovaj njihov predlog usvojen a ne moj ima da otpuste mnogo ljudi. E onda ce Nemac zbog toga da dodje i da napravi fabriku za bemve u Crkvinama. Prvo ce da zaposli onu tetkicu ako ne nauci da leci trbusni tifus. Posle ce da dodju i Arapi i Turci i Eskimi. Svi da uloze u reformisticku drzavu. Kad nam privreda stane na noge brale...

Citat
Okvirno znamo da postoje viškovi nastavnog osoblja

Molim lepo sine. Deset vaspitacica u obdanistu? Nase babe i dede u familiji svi se skupe bre iz cetiri sela oko kazana s pasuljom a ovo sad deset grupa po deset dece sa deset vaspitacica. U srednjoj skoli mi profesorka Pomorandza predavala samo srpski. Alo bre! Umesto da nauci da prica i Turski i Arapski i Eskimski pa da predaje cetiri jezika i plus da bude u delegaciji za pregovore sa onim investitorima da se ne placa neko i za to. Moze recimo i da se izbaci jedno tri razreda iz osnovne skola. Dosta pet. Jare imo dva. Baba potegne pa se udavi. Taako smanjimo broj nastavnika.

Citat
Ekonomista Miladin Kovačević smatra da je potrebna i relokacija radnih mesta, jer na nekim mestima nedostaje radne snage.

Sine pa ti se zoves i prezivas isto ko i onaj sto je tuko tamo po Amerikama Amerikanace pa drzava platila neke pare za otkup.

Citat
Moje mišljenje je da se tu uradi relokacija jer radna snaga nedostaje.

Moze. Eto. Ona tetkica moze da predaje petom razradu biologiju. Ne, to ce izbacimo, bezveze je i nikog ne zanima. Istoriju. A uciteljica iz ukinutog osmog razreda moze u bemve da podesava visinu kvacila.

Citat
Postavlja se pitanje da li će biti otpušteni oni koji bi trebalo ili oni koje nema ko da zaštiti.

Zakon je jednak za svu opoziciju. Tako je uvek bilo i to ne treba da se menja.

Citat
Kovačević s druge strane smatra da je kriterijum ko kako zaposlen manje važan, već da je važnija neophodnost samog radnog mesta.

To ja pricam. Recimo ako si zavrsio osnovnu skolu i imas iskustva u teranju kombajna mozes da radis u narodnoj miliciji jer je to mesto neophodno. To mora da bude. Kad obuces uniformu ne pise ti na celu da si onom iz mesne zajednice potanjiro njivu kad ti je sredjivo u katastru oko one 7E parcele sto se kao vodi kao njiva treceg reda da bi placo manji porez pa ste se uortacili i jos te ubacio da trazis trougao i prsluk narodu po putu.

Citat
Samo EPS ima 600 visokoplaćenih direktora.

E za to ce narod da izvine. Tako i treba da bude. Da nije EPSa  i tih vrednih direktora ja bi sad ovo moro da kucam na pisacoj masini i da saljem pismom.

Ja ovo ne bi brale cito da je neko od vas napiso pa makar da radim u javnom sektoru i da me otpuste.

Da kisela u skupstini ostane 2,99 dinara! Mater vam jebem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
super priča za ucenjivanje ljudi.
inače o otpuštanju se priča godinama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50185
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
Unija poslodavaca Srbije smatra da je Srbiji dovoljno 200.000 zaposlenih u javnom sektoru, a sada ih ima 635.000.

Leb te jebo

И онда се чудимо зашто идемо у банкрот. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
LG Nexus 5
Sve stoji ali Srbija nema veze sa federacijom, tamo je sve isto kao u Srbiji, samo 100 puta gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Citat
А тек кад дођеш на шалтер...кад их је било четворо чекао си сат времена...сад кад буде остао један чекаће се 5 минута Smile

E-uprava.
Smanjenje papirologije.

« Poslednja izmena: 21. Jul 2014, 13:03:18 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

Prosečna zarada u državnom sektoru je skoro 40 odsto viša od prosečne zarade u ostatku privrede.

А када најаве смањење плате онда како, од чега ће народ да живи, то је неправда... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
А тек кад дођеш на шалтер...кад их је било четворо чекао си сат времена...сад кад буде остао један чекаће се 5 минута Smile

E-uprava.
Smanjenje papirologije.

Нео-лудизам
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Meh... ako je moja majka pocela da koristi racunar za potrebe posla u 50. godini, mogu valja i ovi sto cupaju modeme jer im je blokiraj feeejs na njima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Писац је мислио рећи: Људи све више, а машине преузимају све више посла. Биће весело. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Citat

E-uprava.
Smanjenje papirologije.

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.