Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evi Ras oduzeli porodičnu penziju!  (Pročitano 18857 puta)
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
а ева јеврејка

Onda nek je oni rane  Smile
A ne da uzima lebac od nasih penzionera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Citat
Iako ima pravo i na starosnu penziju, ona je izabrala da prima porodičnu, jer time želi da sačuva sećanje na pokojnog supruga, takođe umetnika, Radomira Stevića Rasa: „Ako je država Srbija zaboravila svoje mrtve, ja kao njegova udovica neću da ga zaboravim i dok sam živa primaću njegovu penziju”.

Znaci zena ima pravo i na svoju penziju, ali je iz sentimentalnih razloga izabrala drugu opciju. Smile

Ko zeli da cita ima ovde prevod jednog fantasticnog intervjua  koji je uradjen za Magyar Szo.

Deo intervjua koji je na mene ostavio najjaci utisak:

Citat
Da li biste voleli da se o Vašem životu napravi film?
Kod nas, gde je kinematografija bolesna, kako mogu da zamislim da će napraviti jedan film o životarenju i drami jedne stare žene. Koga to zanima ovde? Da živimo u normalnom svetu, neki mladi reditelj bi napravio film o mom životu, jer u njemu ima fantastičnih stvari. Jedna komunistička diktatura, jedno privatno pozorište za vreme komunizma, glumica koja postaje svetski poznata za vreme iste, koja postaje veliki pisac, koja pravi dobre slike i ima izložbe širom sveta, uvrštena je u mnoge antologije kao slikar, jedna žena koja u mladosti ništa drugo nije radila nego što se udavala i razvodila i koja je posle toga ušla u jedan veliki srećni brak; njen mladi suprug samo skine kaput i umre, čija kćerka sa 24 godine umire kao genijalac. I žena posle toga ne umire, već živi dalje bez svoje porodice i pravi remek dela.

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo

Citat
Iako ima pravo i na starosnu penziju, ona je izabrala da prima porodičnu, jer time želi da sačuva sećanje na pokojnog supruga, takođe umetnika, Radomira Stevića Rasa: „Ako je država Srbija zaboravila svoje mrtve, ja kao njegova udovica neću da ga zaboravim i dok sam živa primaću njegovu penziju”.

Bedak je što joj uzimaju penziju,ali ovo je takvo proseravanje,porodična penzija se uzima jer je veća nego njena,koje sećanje na muža preko porodične penzije,koje foliranje. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Citat
Jedna komunistička diktatura

иначе...у тој зликовачкој диктатури је снимила 25 филмова у сфрј и бар 10 серија.....диктатура јбт Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Citat

Bedak je što joj uzimaju penziju,ali ovo je takvo proseravanje,porodična penzija se uzima jer je veća nego njena,koje sećanje na muža preko porodične penzije,koje foliranje. Smile

Nije veća. Njena bi bila oko 50.000
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat

иначе...у тој зликовачкој диктатури је снимила 25 филмова у сфрј и бар 10 серија.....диктатура јбт Smile

naravno da je bila diktatura. i oduzeli su mnogo imovine a ovi sada još ne vraćaju  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Zakon nije dobar, ako neko radi honorarno, i ako se od tog honorara odbijaju porezi i doprinosi kao i od plate to ne bi smelo da ima uticaj na penziju. Uslovi za penziju su potpuno druga kategorija prava od naknade za rad.

Ono što je mnogo interesantnije je pitanje koliko je poljoprivrednika, udovica, malih ljudi ovim bolesnim propisom oštećeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Citat
Zakon nije dobar

наравно да није добар...али је важећи  и да...чик погоди ко га је у том облику предложио и изгласао? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo

Citat

Nije veća. Njena bi bila oko 50.000
Kakvih 50.000,mnogo je to,a i sam čin sećanja na nekoga preko valute je veoma smešan,i kako je penzija to podseti na muža,on aje penziju preuzela,na njeno ime dolazi,muž se nigde ne spominje,ne kapiram. Smile

Citat

naravno da je bila diktatura. i oduzeli su mnogo imovine a ovi sada još ne vraćaju  Smile
Kao što mrceg reče,ceo svoj opus je snimila za vreme komunizma,nije se žalila a sad malo glupo zvuči da se žali na to. Smile

Ja sma nju par puta lgedao na TV-u i deluje mi da je malo fijuknula,mada mi i kao glumica nije nešto.

Ali,ako su toliki pokrali ovu zemlju,šta bre njoj ima da uzimaju par stotina evra mesečno,u svakom slučaju je zaradila tu penziju,i to je to.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Da prepricam sta (nam) je Eva Ras ispricala na jednoj knjizevnoj veceri pre nekoliko godina:

Tokom te iste komunisticke diktature, njen suprug je bio vlasnik privatnog pozorista,  te predstave nisu bile po volji politickoj garnituri , i posle svake predstvae su ga su ga sacekivali ispred stana i privodili na informativni razgovor. On nikada nije pricao sta je preziveo i doziveo na tim razgovorima. Kada je umro, obdukcijom je utvrdjeno da je imao 32 oziljka na srcu, sto znaci da je preziveo 32 mala infarkta.

Sloboda jbt.... Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.