srecni ljudi dolaze u srce grada srca devojaka su otvorena u srcu grada sve je u redu kada si u srca grada
najbolji lokali se nalaze u srcu grada rekordi na fliperima padaju u srcu grada celu noc sam lutao od bara do bara a u zoru sam dosao na tvoja vrata jer sam morao da ti kazem
odvedi me iz ovog grada odvedi me ne zelim ostati ovde odvedi me iz ovog grada
dosao sam ujutro i doneo vino seli smo u kola i bilo nam je fino vozila si brzo praznim ulicama radio je svirao a ja sam rekao
odvedi me iz ovog grada odvedi me ne zelim ostati ovde odvedi me iz ovog grada
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kafa i novine su zavese za grad Savijaš stranice i noć se prelama I tražimo se u šiframa Svi izlozi su ogledala A prate nas i u kolima Jer ti i ja smo tajna
Hodam na prstima ne brojim korake Prepoznajem lica s nove fotografije I još ležim na leđima Samo što dalje od prozora I više ne izlazim nikuda Jer ti i ja smo tajna
Tamna strana dolazi po svoje Jaka svetla gase tvoje boje Sve je dobro sve je kao što je Mali užas za nas dvoje
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Tvoj grad, tvoje ulice, brisem tragove, sve ipak ostaje, slusam kako hodamo, s hladnog asfalta zvuk tvojih stopala, jos dva-tri koraka i vec trazim reci, nove reci, koje sada zelim reci.
Vrelina gornjih spratova i buka ventilatora, jedan ples i ti i ja, preko krovova, scene starih filmova, moj pogled s televizora i sve maske ludila, vracam se u D, vracam se u H, vracam se u...
Tvoj grad, iste ulice, crtam tragove, tajne prolaze, slusam kako cutimo, jos jedna prepreka, samo glasna muzika kao zavesa za sve one reci, ruzne reci, koje nisam hteo reci.
Vece se kao voda prelije, zaronim dublje nego ranije i vracam se u...
I sve one reci, divne reci, koje ti nikad necu reci.
Okreni me da znam da li cu moci I pusti neka se desi sto pre Ne daj da mi dim zatvori oci Ja moram znati šta dešava se
Sada smo tu, deli nas osmeh il' dva I nekoliko svetlosnih godina Okreni me da znam
S plavih zidova pogled odvoji Razum se muti i napušta me Trazim to što znam da ne postoji Pokušavam, ali uzalud je
I ponavljam se poput odjeka Prepusticu ti sama stvaraj pravila Okreni me da znam
Još jedna rec i san vec sustize me Sve zaboravljam Sada dok padam i dok savijam se Okreni me da znam
Okreni me da znam da li cu znati I pusti neka se sruši što pre Jer dok pricamo prolaze sati A sve što treba vec desilo se I opet smo tu deli nas osmeh il' dva I nekoliko svetlosnih godina Okreni me da znam
Ona govori Da zeli da zna Zašto pola svog zivota spava s drugim ljudima Ona govori Da zeli da zna Zašto kada jako zvoni nikom ne odgovara I sada sedim i slusam Da je sva k'o Aljaska Bela, daleka i suvise hladna U mojim mislima Iza cutanja Ona govori Da zeli da zna Zašto se svega ovde tako davno odrekla I sada sedim i slusam Da je sva k'o Aljaska Bela, daleka i suvise hladna U mojim mislima Iza cutanja I dok stojim ovde hladno je I dok stojim ona je Bela, daleka i suviše hladna U mojim mislima Iza cutanja
Savršen dan, lebdeo sam Osam milja visoko i vazduh je slan Kad uspeš da uhvatiš dah A pogled se jako brzo suzava Siguran znak, sve odzvanja Jer prica se valja ti izmisljaš kraj I boju podneblja A vec smo sa druge strane zaliva Pretpostavljam Izgovaraš Kao citanje misli Plovidba bez kompasa Umor od sna menjam za sjaj Ogledalo cuti i spreman sam za Nova lutanja Ti postavljaš stalno ista pitanja I brodovi Bio sam jednom na nekom od njih Bregovi k'o beli slonovi Bili smo zajedno na jednom od njih
Reci mi o cemu razmišljaš kad svetla ugase Dal'te muci il zaboravljaš staro pitanje Gubim se i cujem tvoj glas Tvoje ruke postaju spas Nalazim u recima Becej nocu samo za nas Da li brineš kada ulica sva zavrti se Dal'se bojiš svih tih pogleda koji zovu te Gubim se i cujem tvoj glas Tvoje ruke postaju spas Nalazim u mislima Becej nocu samo za nas Samo pogled preko ramena Nešto kao kap u ocima Jedan vrisak s mojih usana Dal'te plaši bljesak farova kada nema me Pogled i sva tvoja cutanja dal' opet pocinje Gubim se i cujem tvoj glas Tvoje ruke postaju spas Nalazim u snovima Becej nocu samo za nas
mucnina i bol jedan pogresan ton ulazim u tvoj stan sve zakljucavam samo ti, ja i mrak kao dzekil i hajd hladno secivo zna ne ulepsava
lagano gubimo sjaj ti vec slutis svoj kraj to sto ti pada na um ne pokusavaj jer uzaludan je beg i tek sad shvatas sve je jasno al' vec je kasno
reci da li znas da li razmisljas sada kada sve zaboravljam korak ili dva ispred ponora ja se vise ne zaustavljam da li te je strah da li gubis dah da li vidis me sada kada igra pocinje
samo dodir i znoj ja stvarno ne pamtim broj drhtis pomeras se sasvim svejedno je skidam masku i znam sasvim obican dan samo tus ti i ja senke sa zidova
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.