Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 03:19:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 76393 puta)
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6120c
ti to ozbiljno??? Smile

sa ovakom pjesmom moze srbija doburati maximum od 5 do 10 mjesta

budimo realni!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
Citat
Posebno su me odusevili Hrvati i Crnogorci.. Akcenat stavljam na uticaj koji su napravili na primitivnu i povodljivu stoku u ovoj zemlji.. Tako da,dragi moji neistomisljenici,sledeci put kada budete pokretali temu o tzv "bratskim" zemljama i narodima bliskim nama setite se ovih detalja sa evrovizije..Znaci hvala Hrvatskoj,Crnoj Gori,Makedoniji i Bosni..

Smile
ee showinista...a ko wam je dao 12 poena?!91% glasowa je bilo za mariju u owoj"zemlji sa primitiwnom i powodljiwom stokom"ja sam srpkinja iako ziwim u cg i iskreno,mrzim dio stanownista koji mrze srbiju,ali ti mogu potpisat da wise srba ima nego crnogoraca u cg,jbt 40%na referendum nije malo!lakse sa tim uwredama malo jer i owamo ima srba..od mene toliko...
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 11:17:26 od pg girl »
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
smiri se...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ma neka crknu svi dusmani...
No Name i Milo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
xaxaxaxaxa snake dowijeka dajes prawe komentare u prawo wrijeme Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
ajde... dosta politike... postoji par simpaticnih tema na Politici o "bratstvu i jedinstvu", pa dalju diskusiju mozemo da nastavimo tamo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola a925
Citat
Posebno su me odusevili Hrvati i Crnogorci.. Akcenat stavljam na uticaj koji su napravili na primitivnu i povodljivu stoku u ovoj zemlji.. Tako da,dragi moji neistomisljenici,sledeci put kada budete pokretali temu o tzv "bratskim" zemljama i narodima bliskim nama setite se ovih detalja sa evrovizije..Znaci hvala Hrvatskoj,Crnoj Gori,Makedoniji i Bosni..

Smile
ee showinista...a ko wam je dao 12 poena?!91% glasowa je bilo za mariju u owoj"zemlji sa primitiwnom i powodljiwom stokom"ja sam srpkinja iako ziwim u cg i iskreno,mrzim dio stanownista koji mrze srbiju,ali ti mogu potpisat da wise srba ima nego crnogoraca u cg,jbt 40%na referendum nije malo!lakse sa tim uwredama malo jer i owamo ima srba..od mene toliko...

Au jbt.. Pa zar me stvarno nisi razumela... Ja se gadim sofinizma.. kad sam rekao povodljiva stoka mislio sam na ljude u Srbiji!!!! Jbt,pa to se valjda odmah provali.. u prevodu,mislio sam na sve one kretene koji vecito hvale Rusiju i Grcku kao da su im najrodjeniji prijatelji.. A prijatelji su tu oko nas.. Sad se i videlo... Valjda je sad OK?
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Marija: Hvala Bogu, fanovima i mojoj mami!

Pobednica Evrovizije 2007. Marija Šerifović stigla je nasmejana na konferenciju za medije i zagrljena sa članovima svog tima otpevala "Molitvu" još jednom, praćena ovacijama okupljenih novinara.

"Dame i gospodo, dobrodošlica za pobednicu" najavio je voditelj, dok je Marija brisala suze radosnice pred fotoreporterima koji su se toliko približili da je morao više puta da ih zamoli da se udalje.

Dodeljene su tri nagrade - prva nagrada delegaciji Srbije RTS, a druga Vladimiru Brajiću za kompozociju pesme, (počelo je skandiranje "Brajo, Brajo"), i tekstopiscu Saši Miloševiću Maretu.

"Za Srbiju je otvoreno novo poglavlje, ne samo na muzičkom planu. Ponosna sam na svoju zemlju i sebe" rekla je Marija.

"Moja pesma zove se "Molitva", i mislila sam da ovo nikada nikome neću priznati, ali noćas sam se molila Bogu. Rekla sam mu da ako misli da bi trebalo da pobedim, ako je ovo moja noć, da mi to omogući. Izgleda da je mislio da jeste" otkrila je Marija, odgovarajući na pitanje novinara iz Albanije.

Švedski novinar je pozdravio Mariju na srpskom u ime svih Srba u toj zemlji, i upitao je šta misli o velikoj podršci gej zajednice koju je stekla u poslednje vreme.

"To mi je interesantno, mislim sve najbolje o njima" rekla je pevačica.

Novinar iz Grčke zahvalio se Mariji na tome što je pretvorila Evroviziju u takmičenje za slušanje, a ne za gledanje, i prognozirao veliki uticaj njene pobede na buduća takmičenja.

"Ja sam pevačica, i volim da slušam muziku. Nadam se da će takmičenje u Beogradu sledeće godine biti posvećeno isključivo muzici" rekla je Marija.

Ona je dodala da nema savet za predstavnike zapadne Evrope, koji loše prolaze na nadmetanju prošlih godina.

"Vreme je da pravi umetnici izadju na videlo, jer je proteklih godina muzika zapostavljena. Možda je u tome njihov problem, moraju da pišu dobre i velike pesme" savetovala je pobednica.

"Znam da je u mom rodnom Kragujevcu verovatno sada žurka, kao što će biti i u našem hotelu. Drago mi je što sam pred svetom osvetalala obraz malih, čudnih ljudi koji žive u mojoj zemlji, i proslaviću to uz belo vino" dodala je ona.

Marija i njene prateće pevačice su za kraj otpevale "Molitvu" na finskom jeziku, u znak zahvalnosti domaćinima koji su Srbiji dali maksimalan broj poena.

"Moram još da pozdravim moju mamu Vericu, koja je najlepša i najbolja žena koja je ikada postojala. Hvala svima još jednom" odjavila se umorna, ali presrećna pobednica Evrovizije 2007.

"Imamo najveću arenu u regionu, i ljude pune dobrodošlice, i svi ste dobrodošli u Srbiji sledeće godine, na Evroviziji 2008" rekla je novinarka RTS-a Duška Vučinić-Lučić.

Specijalni izveštač MONDA iz Helsinkija Dado Popović javio je da je u pres centru nastala prava "histerija" odmah posle glasanja Makedonije, koja je - kao i mnogi drugi - dala Mariji 12 poena: masa novinara skandirala je "Srbija, Srbija".

Marijini obožavaoci, koji su pratili glasanje iz sale za novinare plakali su od sreće, a kada je ponovo krenula pobednička pesma, krenula je kolona kroz pres centar sa srpskim zastavama.

"Ne mogu da verujem da smo pobedili, mislim da će mi srce stati od sreće. Ovo je neverovatno! Prvi put je Srbija na Evroviziji i pobedili smo. Pamtiću ovo celog života", rekao je jedan od "navijača", Nenad Turdić.

Drugi obožavalac, Goran Jelić, ispričao je da je pri kraju glasanja zamalo pao u nesvest: "Kada sam video da smo pobednici, samo mi je sve pred očima potamnelo. Još ne mogu da verujem".

Do Marijinog pojavljivanja na konferenciji, u novinarskim redovima orilo se "Srbija, Srbija" i refren "Molitve". Fotografije pobedničkih trenutaka u Helsinkiju pogledajte OVDE.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Ovo mi se sviđa  Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2008

Sledeće godine duet Željko i Marija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vidim da Italija uopste ne ucestvuje nijedne godine a cuo sam da je voditeljka sinoc nesto rekla da Italija ne zeli i nece vise ni da ucestvuje. Zna li ko zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 03:19:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.