Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 01:18:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 76800 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Italijani su jednom prilikom rekli: "Nemamo toliko losu pesmu da bi je slali na Eurosong"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
konacno neko shvata o cemu pricam   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Eurovision Song Contest 2008
Countries debuting   Possibly Azerbaijan, Lebanon, San Marino
Returning countries   Possibly Monaco, Italy, and Slovakia
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Posebno su me odusevili Hrvati i Crnogorci.. Akcenat stavljam na uticaj koji su napravili na primitivnu i povodljivu stoku u ovoj zemlji.. Tako da,dragi moji neistomisljenici,sledeci put kada budete pokretali temu o tzv "bratskim" zemljama i narodima bliskim nama setite se ovih detalja sa evrovizije..Znaci hvala Hrvatskoj,Crnoj Gori,Makedoniji i Bosni..

Ko se prodaje? O cemu ti pricas? Ma zivela tolerancija... Zivela demokratija.. Volim Srbiju,govorim istinu... To je jedino bitno.. Ako ti imas neki problem sa tim,jbg.. sta a ti kazem.. Evrovizija je izmedjuostalog kao sto se i videlo i politicko naticanje.. I sta ti sad nije jasno oko Hrvatske.. Pa jel znas sta treba da se desi da bi neko dobio 12 poena od jedne drzave? Znaci,narod te drzave glasa tako sto uzme mobilni telefon u ruke i ukuca redni broj na kome je bila Marija.. I ja se uvek najvise obradujem poenima iz Hratske.. Zato sto su te normalne situacije na zalost jako retke.. A tako je trebalo da bude odavno..
Jednostavno,zbog takvih kao sto si ti,i zbog jos 29% Srbije koji glasaju sa SRS mi i zaostajemo za Evropom...!!!!!!!

Smile

Nemoj tako Anea,ljubi te tiger Smile...covijek je upravu i od mene ce Srbija opet dobiti glas ako bude ovako pjevala...

Prosto je neverovatno kako se ljudi jeftino prodaju...  Smile

e, kada vidim ovakav post ja moram da reagujem.
Pa nismo mi bas dobili glasove od Hrvata,pre bi bilo da smo dobili glasove od Srba iz Hrvatske.
OK siguran sam i da je bilo Hrvata koji su glasali za Mariju, ali ne bas toliko da im se treba zahvaljivati,jer5 da Srbi iz Hrvatske nisu glasali dobili bismo mozda 3-4 poena, ako i toliko.
Tako ni Srbi nisu glasali za Madjaricu,a ona je od nas dobila 12 poena, a ni Bosanci nisu glasali za Srbiju i Tursku nego su Srbi glasali za Srbiju a Bosnjaci za Tursku.

PS Moj post nije politicki,on je odgovor na politicki post koji je trebao nama Srbima da objasni kako smo mi zatucani u odnosu na druge, koji su jako tolerantni i drze do evropskih vrednosti...

PPS A Marija je zasluzila pobedu, i ja joj cestitam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Ja nemam nista protiv suseda, post nije bio uperen protivu njih, vec protivu osoba koje danas pricaju jedno, sutra drugo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

U Crnoj Gori 750.000 glasova za Mariju a 650.000 ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Z400
Svasta....

Al nas vole......
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
e, kada vidim ovakav post ja moram da reagujem.
Pa nismo mi bas dobili glasove od Hrvata,pre bi bilo da smo dobili glasove od Srba iz Hrvatske.
OK siguran sam i da je bilo Hrvata koji su glasali za Mariju, ali ne bas toliko da im se treba zahvaljivati,jer5 da Srbi iz Hrvatske nisu glasali dobili bismo mozda 3-4 poena, ako i toliko.
Tako ni Srbi nisu glasali za Madjaricu,a ona je od nas dobila 12 poena, a ni Bosanci nisu glasali za Srbiju i Tursku nego su Srbi glasali za Srbiju a Bosnjaci za Tursku.

PS Moj post nije politicki,on je odgovor na politicki post koji je trebao nama Srbima da objasni kako smo mi zatucani u odnosu na druge, koji su jako tolerantni i drze do evropskih vrednosti...
Da nema Srba u BiH dobili bi 2 boda,da nema Srba u CG dobili bi 4 bodova, da nema Srba u Hrvatskoj dobili bi mozda 5 ili 6 bodova.
Ili neki ex-srpski narodi kada su sami sa sobom glasaju bez presije svojih lidera, pa nakratko se potsete ko su bili u ne tako dalekoj proslosti.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Srba u CG dobili bi 4 bodova

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Boze....
Pa Crnogorci su glasali za Mariju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Citat

Zasto tako ??? Sada ispada da iz svih zemalja koje su glasale za Mariju, da su to bili samo srbi u tim zemljama. Eto naseg samozatvaranja. Ma budi realan, otvorenog i cistog srca i reci " Hvala Hrvati, Crnogorci ... " Zar je to tesko ??? Zar oni ne vole muziku, normalan zivot, uzivanje, lepe stvari .... Ostavimo politicare neka truju ljude, samo mi izgleda da sve manje u tome uspevaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 01:18:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.