Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 08:35:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurosong ~ Moskva '09  (Pročitano 97373 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Posto uopste nisam pratio evroviziju,sada sam ukratko preslusao 90%pesama i mojih top 5 su:

1.Iceland(stvarno najbolja pesma)
2.Azebejdzan(tipicna evrovizijska pesma,pevljiva,bice sigurno veliki hit.Mozda nije bas za 2 mesto,ali kad vidim pevacicu,ipak mora 2 mesto Smile)
3.Norway(dobra je pesma,ali nekako mi nije najbolja)
4.Svedska(pevacica ima divan glas)
5.Slovenia(bas me cudi kako nisu usli u finale)
Od ostalih,prijatno su me iznenadile jos i V.Britanija,Malta i zacudo Albanija.Ima jos par dobrih,ali ne mogu sad bas svake da se setim.A najgora mi je pesma Grcka-znaci nemam nista protiv Ruvasa,ali realno pesma je ocajna.Ne znam,uopste mi se nije dopala.Ona shake,make,take mu je bila jos i nekako,ali ova...

1)Stvarno moram da se složim."Ferytale" je najlepša i najoriginalnija ali je ova sa Islanda najbolja ,što jes' jes'.
2)Ja mislim da je Norveška potpuno zasluženo pobedila.I to glasovima svih a ne samo Skandinavaca.
3)Švedsku sam zaboravio u svojim postovima.Nepravedno.
Ipak je plavuša operska diva.Ko će da ima glas ako ne ona?
5)Apsolutno.Već sam rekao da je Slovenija imala najbolju exYu pesmu i to ubedljivo.

6)Ovo treba da čita @vojvođanka i to tri puta dnevno jedno nedelju dana.E nebi li se nekako odSakisila.
Možda je Sakis samo dobar šoumen ali za muziku nije...definitivno.Zalut'o jadničko pa to ti je.

Sa ostalim delom posta se u potpunosti slažem.
Aysel je nešto najlepše što se pojavilo na Eurosongu ikad.
Čudo jedno kako lepih žena ima Jermenija i Azerbejdžan.Da ne poveruješ.
A pesma je pravi pravcati megahit.
Prepoznatljiva ,ritmična ,pevljiva ,jednostavna ,etno elementi...Videće te ,pravi megahit.
Neko reče da su Jermenke najlepše žene sveta.Izgleda da nisu same...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
evrovizija Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Sad ću i ja ko Laser  Smile sve sve, al ne diraj mi Sakisa... Smile
On je već dosta dugo na muzičkoj sceni u Grčkoj i njegovo ime je prepoznatljivo i van nje... Smiley
To što se ložiš na promuklog nadripevača to je drugo...Da izgleda izgleda...za ženske oči pogotovo.

Cekaj, iznosis ovaj stav a pominjes cipelu? Jbt, ko da te je neko istom opalio po glavi.

A sta je onda tvoj slucaj, lozis se na zadriglu debelu svinju sa maloumnom frizurom koji peva debilnu pesmu (od koje su samo "Oskarove" debilnije), da pritom nema ni trunke enegrije u nastupu a glas mu je verovatno ostao na carini.

Ili budi realan ili ne lupetaj, nemoj neke srednje varijante... sto mrzim to sto bi stari rekli "nit' smrdi nit' mirise". Smile
E moj @coolrunner.Skroz si pogrešno skapir'o.
Ne radi se o "loženju".Nigde nisam pomenuo da je Kon vrhunski pevač ili "najlepši" pevač.Sve vreme govorim o "Cipeli" kao o najprepoznatljivijoj pesmici.Ne zato što je iz Srbije već zato što to i jeste tako.
Nastup "Cipele" je sto puta bolji nego ono usiljeno Sakisovo skakanje na sceni ničim izazvano."Cipela" može da bude zaštitni znak svakog festivala:
Upečatljiv i prepoznatljiv naziv
Simpatična melodija
Vrhunska video pozadina...ono je školski primer promocije ne nove pesme nego novog pravca.
Ovo Sakisovo dranje će vrlo brzo biti zaboravljeno i to i u samoj Grčkoj.

Na stranu to što je Kon očajan pevač.Uostalom nije ni pevač već kompozitor i ovo mu je valjda prvi izlet sa mikrofonom u rukama.
Svestan je on da ne izgleda kao napucani Ruvas (zadrigla debela svinja -malo ružno ali tačno) ,pa je zato probao sa ekstravagantnim stajlingom ,oće reć' frizurom.

Dakle govorim o pesmi i originalnom nastupu i promociji.

Neka mi samo niko ne kaže da je ono Sakisovo:
skakanje od platforme na platformu,
gomila pirotehnike,
razdrljene grudi,
pesma nikakva i neoriginalna (već milion puta preslušana)...
vrh vrhova!? Smile

Vid'li smo svi kako je prošao taj "vrh vrhova".Bedno.A Grčka je stalno bila među prva četiri.
Pa vi sad vidite o čemu se tu radi...
Lepo reče ona naša:
"Bože me sačuvaj ,k'o da otvara olimpijske igre u Atini!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 5800
'Ebo ih Medo Brundo , zato nismo ni dosli do finala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Da je tol'ko bitan fizički izgled "Molitva" i Šerifovićka nikad ne bi pobedili.
To smo izgleda potpuno zaboravili pa bi opet slali neke vrc-vrc s.se i g.zice.
Ana Nikolić?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Nismo prošli zato što je Buš imao uticajne ljude u žiriju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
По гласовима публике Србија је била 10. у својој полуфиналној групи, али с обзиром да 10-ог учесника одређује стручни жири, прошла је Хрватска. Мислим мени је наша песма срање, али ето сад баш нисмо имали среће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Da je tol'ko bitan fizički izgled "Molitva" i Šerifovićka nikad ne bi pobedili.
To smo izgleda potpuno zaboravili pa bi opet slali neke vrc-vrc s.se i g.zice.
Ana Nikolić?! Smile

Ovo ti je ujedno odgovor i na prethodni post da ne citiram sve. Ne mislim ja da se "lozis" na Kona vec sam odgovorio na isti nacin kako si ti Vojvodjanki, nista licno  Smile

Za Evroviziju je cinjenicno potreban potpun paket ili skoro potpun. Ja ne gledam ljude u odnosu na fizicki izgled, ali sam Kona tako okarakterisao jer sam ogorcen sta smo poslali na Evroviziju. Ja njoj ne pridajem znacaj kao nekom vaznom takmicenju, ali takodje imam takav stav da kakvo god da je desavanje ili ucestvujes kako treba ili ne ucestvujes, sasvim jednostavno.

Navodjenje marije u ovom kontkestu nije na mestu... Marija ima glas koji ubija, energiju isto a i pesma je bila odlicna. Kon nema apsolutno nista osim smesne frizure.

Iako je sve stvar ukusa, ipak su i OT bili bolji (i da se razumemo pre stigmatizovanja, nisam nikad bio fan cele te OT price) ali su imali pesmu (koja mozda ne bi prosla posto je taj fazon u odumiranju trenutno na EV ali garantujem da bi prosli bar u finale) a sto je vaznije imaju svi strasne glasove i energiju. Kon jednostavno nije docarao nikakvu emociju tokom nastupa. Takodje mislim i da je treceplasirani end sa Beozvizije (ne mogu se setiti imena) bio bolji od Kona.

A sto se tice same pesme, teska glupost. Kakva "himna evrovizije" kakav novi pravac? Jbt, toliko analiziras EV, dajes "strucna" misljenja (za koja se u mnogom osim za precenjivanje norvezanina mogu sloziti) i onda ubacis Kona i Cipelu u sve to. Nimalo objektivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
@Coolrunner
Stoji to za Kona.Performans je bio bez ikakvih emocija.
Ali video pozadinu k'o da je radila neka vrhunska agencija za odnose sa javnošću.To se mora priznati.

Inače slažem se da je Kon kao pevač...loš izbor."Cipela" kao kompozicija nije...to sam ubeđen.
A ovi OT-ovci mogu da popale još samo 13-togodišnjakinje za balonima od žvake na ustima.
Uostalom takva im je publika...neću reći da nisu kvalitetni pevači.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 14:43:38 od greenfire »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
@Coolrunner
Stoji to za Kona.Performans je bio bez ikakvih emocija.
Ali video pozadinu k'o da je radila neka vrhunska agencija za odnose sa javnošću.To se mora priznati.

Inače slažem se da je Kon kao pevač...loš izbor."Cipela" kao kompozicija nije...to sam ubeđen.
A ovi OT-ovci mogu da popale još samo 13-togodišnjakinje za balonima od žvake na ustima.
Uostalom takva im je publika...neću reći da nisu kvalitetni pevači.

Za video pozadinu se slazes, ali nece video pozadina da peva i donosi bodove... to i jeste poenta, sto je propratni efekat postao sustina, vazniji od svega ostalog i bolji.

Sto se cipele tice, ne vredi da diskutujemo kad je stvar ukusa.  Smile

Za OT - ne gotivim njihovu muziku, vec sam izneo poredjenje od ponudjenog na beoviziji. A zaboravljas da su drugaciji ukusi kod nas i u vecini drugih zemalja... na "zapadu" na zalost postoji ogroman broj ljudi (ne dece, ljudi) koji vole taj fazon muzike i zato bi i bilo uspesno. Pa sta mislis, kome trebaju da zahvale Britni, Dzastin i slicni na uspehu? Bas toj grupi ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 08:35:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.