Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 06:54:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurosong ~ Moskva '09  (Pročitano 97370 puta)
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Sad ću i ja ko Laser  Smile sve sve, al ne diraj mi Sakisa... Smile
On je već dosta dugo na muzičkoj sceni u Grčkoj i njegovo ime je prepoznatljivo i van nje... Smiley
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 03:19:51 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One X
E da, i ona mala sa Kipra je imala ok pesmu, samo što očajno peva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Meni se većina pesama ne sviđaju. Glasao sam za Norvešku zato što je jedina ostavila kakav takav utisak na mene kad sam uzeo da odslušam sve pesme, pre nego što sam saznao da su favoriti. Nisu ni Aysel i Arash loši, ali mi je pesma nekako isuviše monotona.

A drago mi je i što komšijsko-rodbinski odnosi nisu bili presudni faktor, bili su u top 3 maltene u svakoj državi koja je glasala.

I po mom mišljenju ni Srbija ni Hrvatska ni Bosna nisu zaslužili finale. Od svih ex-yu država, Slovenija je imala najbolju pesmu. But that's just me Smile
Ovo potpisujem.To je najkvalitetnija exYu pesma.Šteta što Sloveniju brkaju sa Slovačkom (oće reć da su neprepoznatljivi i anonimni kao zemlja) inače oni su uz "Cipelu" trebali da uđu u to finale.
Jadničci su bar ove godine to zaslužili.Baš.
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 03:42:24 od greenfire »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
On je već dosta dugo na muzičkoj sceni u Grčkoj i njegovo ime je prepoznatljivo i van nje... Smiley
To što se ložiš na promuklog nadripevača to je drugo...Da izgleda izgleda...za ženske oči pogotovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Ma nije valjda... Smile
Suviše sam umorna da bih sad ulazila u debatu kako peva Sakis...
Ali ima glas, stas i pojavu...
Stvarno ne znam koliko si upoznat sa njegovim radom van ESC, ali ne bih rekla da je je promukli nadri pevač, jer peva već dosta dugo i to sa zavidnim uspehom....

Laku noć Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2009, 03:51:32 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
To što se ložiš na promuklog nadripevača to je drugo...Da izgleda izgleda...za ženske oči pogotovo.

Cekaj, iznosis ovaj stav a pominjes cipelu? Jbt, ko da te je neko istom opalio po glavi.

A sta je onda tvoj slucaj, lozis se na zadriglu debelu svinju sa maloumnom frizurom koji peva debilnu pesmu (od koje su samo "Oskarove" debilnije), da pritom nema ni trunke enegrije u nastupu a glas mu je verovatno ostao na carini.

Ili budi realan ili ne lupetaj, nemoj neke srednje varijante... sto mrzim to sto bi stari rekli "nit' smrdi nit' mirise". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
Posto uopste nisam pratio evroviziju,sada sam ukratko preslusao 90%pesama i mojih top 5 su:

1.Iceland(stvarno najbolja pesma)
2.Azebejdzan(tipicna evrovizijska pesma,pevljiva,bice sigurno veliki hit.Mozda nije bas za 2 mesto,ali kad vidim pevacicu,ipak mora 2 mesto Smile)
3.Norway(dobra je pesma,ali nekako mi nije najbolja)
4.Svedska(pevacica ima divan glas)
5.Slovenia(bas me cudi kako nisu usli u finale)
Od ostalih,prijatno su me iznenadile jos i V.Britanija,Malta i zacudo Albanija.Ima jos par dobrih,ali ne mogu sad bas svake da se setim.A najgora mi je pesma Grcka-znaci nemam nista protiv Ruvasa,ali realno pesma je ocajna.Ne znam,uopste mi se nije dopala.Ona shake,make,take mu je bila jos i nekako,ali ova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
evrovizija je evropski grand-sto ce reci sranje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Norvežanin Aleksander Ribak sa 387 bodova trijumfovao je na 54. „Evrosongu" u Moskvi! Finalno veče najvećeg evropskog muzičkog takmičenja završeno je bez iznenađenja - pobedio je apsolutni favorit. Oslo je unapred organizovao pobedničku paradu, u kojoj će danas Norvežani marširati po taktovima pobedničke pesme „Bajka"!

Norveškoj je bilo veoma bitno da jubilarni 55. „Evrosong" bude održan u Oslu. Naime, u istoriji takmičenja Norvežani bi trijumfovali jednom u deset godina, a ove godine uhvatili su poslednji voz u ovoj deceniji. Oni već najavljuju spektakl 2010. godine!

Dosta pre nego što je proglašen najboljim, predstavnik Norveške ponašao se kao pobednik. Naime, Ribak je tražio najluksuzniji smeštaj u najboljem hotelu u Moskvi, a jedan od članova njegove delegacije mesec dana pre takmičenja proverio je sobe koje su rezervisali da bi se uverio da li je Norvežanin dobio sve što je tražio. Na takmičenju u Moskvi osvojio je 387 bodova, čak 169 više od drugoplasirane Johane sa Islanda! Predstavnici Azerbejdžana, atraktivna Ajsel i hitmejker Araš, zauzeli su treće mesto (207 bodova).

- Hvala Moskvo, hvala Evropo! - poručio je kratko Ribak pre nego što je ponovo otpevao pobedničku pesmu.

Pozdrav iz kosmosa

Osim 20 predstavnika koji su do završnice „Evrosonga" došli posle dva polufinala, pred 20.000 gledalaca za najbolju pesmu Evrope nadmetali su se i predstavnici zemalja sa automatskim učešćem u finalu - Španija, Francuska, Velika Britanija, Nemačka i Rusija. Nakon što su sve pesme izvedene, astronauti sa Međunarodne kosmičke stanice poručili su: „Evropo, počni da glasaš!". Posle 15 minuta glasanja, počeli su da pristižu bodovi iz svih zemalja. Srbija je maksimalni broj bodova dala „Regini", dok se Bosni najviše dopao hrvatski predstavnik Igor Cukrov, koji je osvojio 18. mesto u konačnom plasmanu.

Iako je bila jedan od favorita, bosanska grupa „Regina" takmičenje je završila na devetom mestu! Krivac za loš rejting mogla bi da bude činjenica da su nastupali dvanaesti po redu, odnosno na polovini takmičenja koja, po statistici, nikad ne donosi pobedu. Posle osvajanja trećeg mesta na „Evrosongu" u Istanbulu 2004, voditeljskog evrovizijskog angažmana u Atini 2006, Grk Sakis Ruvas je takmičenje u Moskvi završio na sedmom mestu. Poslednjeg dana evrovizijski kritičari su često pominjali da bi Francuskinja Patricija Kas, čiji je album najprodavanije inostrano izdanje u Rusiji, mogla da bude najveće iznenađenje, ali takmičenje je završila tek kao osma.
Noć pred finale Ukrajinka Svetlana Loboda pozvala je hitnu pomoć! Loboda nije mogla da ustane iz kreveta zbog visoke temperature. Hitnom intervencijom lekara uspela je da se oporavi i u finalu ponovi svoj energičan nastup, koji joj je doneo 12. mesto. Podršku nemačkom predstavniku (20. mesto) dala je starleta Dita fon Tiz, kojoj su organizatori u poslednji čas zabranili da se razgoliti na sceni i pokaže grudi! Najveće iznenađenje je bio visok plasman predstavnika Velike Britanije, koji su osvojili peto mesto.

Spektakl Dime Bilana

Ruski tabloidi nagađaju da je stručni žiri svih zemalja glasao dan ranije! Naime, zbog predostrožnosti ako sistem zataji, žiri je ocenio takmičare nakon što je odgledao snimak sa prve generalne probe finala.

U finalu spektakularnog šou-programa prošlogodišnji pobednik Dima Bilan spustio se sa vrha „Arene" i srušio mnoge barijere na bini, trudeći se da dočara stih svoje pobedničke pesme: „Moraš verovati u sve da bi postigao i nemoguće". Gledaoce su zapanjili i plivači, koji su svoje umetničke tačke izveli u bazenu na vrhu „Arene". Domaćini finalnog takmičenja bili su pevačica Alsu i voditelj i zabavljač Ivan Urgant.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Azerbejdžan mi je bzvz... totalno monotona melodija

Jel ima ono OGAE ili kako već glasanje? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 06:54:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.