Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:57:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurosong ~ Moskva '09  (Pročitano 97324 puta)
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Exclusive: This is the stage for Moscow 2009!

Eurovision.tv can exclusively reveal the first artist impression of the stage of the 54th Eurovision Song Contest to you. The impressive structure, which radically breaks recent Eurovision Song Contest traditions, has been designed by New York-based set designer John Casey and has been revealed to the Heads of Delegation of the 43 participating countries earlier tonight.

Casey previously designed the stage for the Eurovision Song Contest in 1997 in Dublin, and was involved in 1994 and 1995 as well. "Even before I worked with the Russians on the TEFI Awards in Moscow in 1998, I was inspired by and drawn to art from the Russian Avant Garde period, especially the constructivists," Casey said to the website Livedesignonline.com. "Everything from this artistic time period - from the posters to the three dimensional constructions - has interesting perspective. The art presents an unexpected view or use of space. I've tried to come up with a theatrical design for the contest that incorporates Russian avant garde art into a contemporary setting, almost entirely made up of different types of LED screens," he explained.

A new era
The stage design for the upcoming running of Europe's favorite TV-show is one of the many signs that the Eurovision Song Contest is entering a new era. Last year, a second Semi-Final was introduced, while new rules made the outcome of the Semi-Finals more exciting and less predictable. Months ago, the European Broadcasting Union decided to re-introduce the involvement professional juries who will have a 50% say in the outcome of the Final. On top of that, the ambition to succeed in the competition seems to be bigger than ever across Europe, as many countries will be represented by their most popular, most successful and most experienced pop stars.

Izvor Eurovision.tv
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
lepo izgleda...
ali,pozdravio sam se od evrovizije,necu gledati to,nagrnuse pederi ko baba na penziju...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S8
Zivo me interesuje koja ce pesma da nas predstavlja... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Nokia N95
Nadajmo se da nece poslati neke mutave sabane Smile
Ja sam se razocarala u Fince  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S8
Nadajmo se da nece poslati neke mutave sabane Smile
Ja sam se razocarala u Fince  Smile

Citao sam u novinama da je pretedent za pobedu grupa '' Bjuti kvins'... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Nokia N95
One bi mozda i mogle nesto da urade Smile
Al u svakom slucaju, ne bezi nam neka sa dobrim sisama i dupetom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
One bi mozda i mogle nesto da urade Smile
Al u svakom slucaju, ne bezi nam neka sa dobrim sisama i dupetom  Smile

ili mozda otovci Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Učesnik OT ide na „Evroviziju”
Igor peva za Hrvatsku

Autor: M. Radojković | 02.03.2009. - 05:36

Mladi Šibenčanin Igor Cukrov, student „Operacije trijumf”, u subotu uveče je sa pesmom „Lijepa Tena” pobedio na „Dori”, hrvatskom izboru za pesmu „Evrovizije”, i braniće boje svoje zemlje na festivalu koji se održava u maju u Moskvi.

Igor je na „Dori” pesmu otpevao zajedno sa mladim pratećim vokalom Andreom Šušnjar i još ne može da veruje da su pobedili.
- Ispunio mi se životni san! U prvim trenucima, kada su me proglasili pobednikom, bio sam u šoku. Sada su se strasti malo smirile. Osećam se izvanredno. To je jedina stvar za koju sam se pripremao ceo život i sada se pogodio taj trenutak, moj trenutak. Ovo je moglo da se desi za nekih dvadeset, trideset godina, a možda čak i nikada… Ali, ja sam presrećan i zahvalan Bogu, pre svega što se to desilo sada kada sam mlad, u naponu, kada imam želju, snagu i volju! - počinje priču za „Blic” Igor Cukrov i u neverici objašnjava:
- Ovo je bio moj prvi nastup, moja prva pesma, moja prva „Dora” i… pobedio sam! Neizmerno sam srećan, ne mogu da vam opišem - kaže Igor kome je društvo u Opatiji gde se održao festival pravila rođena sestra, dok su ga porodica i devojka Adela bodrili od kuće.
- Pre nastupa imam neke svoje rituale i nikome ne dozvoljavam da mi se približi osim moje sestre koja mi je kao katalizator. I ona je muzičarka pa se razumemo. Pobedu na „Dori” sam posvetio svojoj porodici i čim sam pobedio odmah sam se čuo sa roditeljima i devojkom. Jedva čekam da ih vidim i da proslavim pobedu sa njima - priča Cukrov i ne krije da mu je cilj pobeda na „Evroviziji”.
- Mislim da pobeda na „Evroviziji” nije nemoguća. Imam odličan tim iza sebe i učinićemo sve da to dostignemo! Upravo sam neslužbeno čuo da bi stilista na „Evroviziji” trebalo da nam bude poznati svetski kreator Žan Pol Gotje - otkriva Cukrov kome se život promenio iz korena.
- Pre nekoliko meseci nisam bio poznat, znao me je samo uži krug ljudi i tada nisam mislio da ću postići sve ovo. Posle „Operacije trijumf” postao sam megapopularan i imam mnogobrojne obožavatelje. Pobeda na „Dori” je „Operaciji trijumf” donela neku ozbiljnost. Ovo je velika stvar i dokaz da rialiti šou ima veću važnost i snagu nego što misle ljudi koji potcenjuju rialiti emisiju - zaključuje Igor.
Moćna scena za „Evrosong” u Moskvi
Scenu za predstojeću „Evroviziju” koja se ove godine održava u Moskvi osmislio je njujorški scenograf Džon Kejsi, a prve fotografije objavljene su na zvaničnom sajtu ovog festivala. Kejsi je objasnio da je želeo da se ove godine scenografija u značajnoj meri razlikuje od prethodnih, te je inspiraciju našao u avangardnom periodu Rusije.
- Pokušao sam da predstavim jednu pozorišnu scenu za ovo takmičenje koja kombinuje rusku avangardnu umetnost sa savremenim tehnologijama, tako da je cela scena sačinjena od različitih tipova LED ekrana - objasnio je scenograf koji je i 1997. godine u Dablinu dizajnirao scenu za „Evroviziju”.

Eks-YU na „Evroviziji”
Srbija - izbor „Beovizija” 7. i 8. marta
Slovenija - Martina Majerle, „Love Simphony”
Hrvatska - Igor Cukrov i Andrea Šušnjara „Lijepa Tena”
Makedonija - „Next Time”, „Nešto što ke ostane”
Crna Gora - Andrea Demirović, „Just get out of my life”
BiH - „Regina”, „Bistra voda”

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Portugal 2009 Flor-de-Lis - Todas As Ruas Do Amor http://www.youtube.com/watch?v=ufKcrMl9wo4

Latvia 2009 Intars Busulis - Sastrēgums http://www.youtube.com/watch?v=sA1p3zSNzUE

Hrvatska 2009 Igor Cukrov- Lijepa Tena  http://www.youtube.com/watch?v=mQagJ1axM1o
« Poslednja izmena: 02. Mar 2009, 11:55:36 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Oskar pobedjuje,pesma nije ništa posebno ali je bolja od ostalih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:57:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.