Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 06:35:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72330 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Sazreli smo mi za jednu koaliciju demokratske socijalisticke stranke i radikala.
Pa da bude srecan kraj (citaj moj prvi potpis).

Sto rece Canak: posle radikala nema kajanja.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
A šta će biti kad se jednog dana EU raspadne (sve velike imperije su se raspale...istorijski dokazano)?
Puna saradnja sa Hagom...koliko me pamet služi, tribunal je osnovan za suđenja ratnim zločinima na Balkanu...samo mi jedna stvar nije jasna...kako to da su u Hagu u najvećem broju srpski zločinci, dok hrvatskih i bošnjačkih ima veoma malo???
Ko onda ne sarađuje sa Hagom, mi ili oni. U stvari, jasno je meni koga ti gotiviš, ali hajde da budemo realni.
I kad sve te uslove budemo ispunili, naći će još nešto, pa još nešto...i tako u nedogled...svako može da skonta da EU nas neće, pa makar bili od zlata. Prvo bi nas žestoko izeksploatisali, a onda nas šutnuli sa strane kao opušak od cigarete.
P.S. - ja sam napisala da sam se ispisala sa fakulteta zbog korupcije (mali korak, ali ipak korak), a šta si ti spreman da uradiš da se iskoreni korupcija i da nam svane konačno...čekam tvoj odgovor već par nedelja. Smile

A šta ako jednog dana planeta Zemlja nestane jer će Sunce kao i svaka druga zvezda u vaseljeni kad tad eksplodirati? Od takve filozofije nema koristi. Treba da živimo u realnom svetu, a ne od pretpostavki šta bi bilo kada bi bilo. Srbija od članstva u EU može da ima mnogo više koristi nego štete.

Što se tiče priče o Hagu, i ti i ja i svi ovde znamo da su Mladić i Karadžić bili uslov od početka. Da li su uhapšeni i isporučeni? Nisu. Da li je to naša međunarodna obaveza? Jeste. Hajde da se ne bavimo zamenom teza i zamagljivanjem stvarnog stanja stvari - naša vlada i naši političari već sedam godina odugovlače sa saradnjom sa Hagom a to je  odavno moglo da bude urađeno.

Što se tiče tvrdnje da bi bili eksploatisani  moraćeš da ponudiš neki argument za to - ovako se to sve svodi na rekla kazala pričice.

Ne vidim kakve veze ima tvoj ispis sa fakulteta sa borbom protiv korupcije i ovom temom.
Ok, Mladić i Kradžić. I ja sam za njihovo hapšenje, jer smo njihovi taoci, i zbog njih svaka budala može da nas *ebe, i smatram da, ako su prave patriote, treba da se sami predaju, za dobro našeg naroda.
Ali, nisu tu u pitanju samo njih dvojica. Mi nemamo pojma kakve se zakulisne radnje ovde dešavaju. Sa sigurnošću tvrdim, da nekim, sada aktuelnim političarima ne bi odgovaralo njihovo hapšenje i 100 % sam ubeđena da oni veoma dobro znaju gde su gorepomenuti, ali ćute, jer bi njihovim hapšenjem isplivale neke stvari koje im ne bi odgovarale, odnosno, ne bi odgovarale njihovoj reputaciji. Kao što sam rekla, najveće muvadžije na našoj političkoj sceni su upravo oni koji se busaju u grudi kao velike demokrate, veliki borci za napredak, za prekidanje zaostavštine Slobodana Miloševića, i svako, ko ima i malo mozga, to konta.
E sad, što sam se ja ispisala sa faxa, to je upravo zbog korupcije. Profesor sklon korupciji je tražio od mene određenu sumu, da bih prešla ispit...nisam superheroj što sam to uradila, ali smatram da sam postupila dostojanstveno, shodno svojim moralnim načelima.
Šta si ti uradio??? Nikako da mi odgovoriš. Da li možda i tebi trpaju pare u džep da bi avanzovao na poslu ili gde već ne?
Lepo je rekao Markoski, EU je veštačka tvorevina, stvorena od zemalja koje se, gledano istorijski ne mogu očima pogledati, nego ih jedino spaja ekonomija. I EU jeste imperija, a kad malo prolistaš knjige iz istorije, videćeš da su mnoge imperije tvrdile da su nesalomive, pa su na kraju pale. To će se desiti i sa EU. Možda ne za 5 ili 10 godina...ali, doživeće krah kad-tad.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@tarantulice
Ovo ti je najbolji post.
Hajde da ti dodam malo.
Uslov za EU je predaja ova dva optuzenika.
Odakle znas da oni nece da se predaju? Jel se iko pitao, da li oni mogu da se predaju?
Kada cete pogledati sva desavanja oko nas u celini, bice vam jasnije.
Ovo je grcevita borba starog rezima za opstanak, potpomognuta od strane Metiljavog.Da njega ne optuzimo odmah.
Ali sta ti kaze, da mladi ljdui koji hoce svoj zivotni prostor u svojoj zemlji Srbiji i to evropski, su nazivani narkomanima, pederima, izdajicama.
Starom rezimu treba mlada srpska krv. Da opstane. Takva deca koja hoce zivot i konkurenciju, ona su nepozeljna.
Pozeljni su stvaraoci gardi i junacke odbrane.Od cega? Od koga?Vidi koja se propagandna histerija digla oko jednog papira oko Kosova.
Jer Kosovo nikada nece biti vise u Srbiji, to ako nekome nije jasno, onda hajde tacnije: Srbi nikada nece ziveti zajedno sa Siptarima.
Dakle ti ljudi koji su javljali kuda se premijer kreca da bi ga ubili, koji  imaju finasirane Kurire od strane tajkuna, zele da stvore jedan ambijent samodestrukcije, jeftinim forama koje na kratkorocno pale.
Nije ovde u pitanju evropa, da ili ne, (jer smo mi okruzeni evropom), vec je pitanje opstanka starog rezima u borbi sa svojom decom koju su tako rado zrtvovali i ciju su krv prolivali, sve nadajuci se da ce se stara vremena vratiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
A ko si ti da ocenjuješ moje postove?
I šta da mi dodaješ, imala sam ja svog profesora istorije, a demagogije mi je preko glave.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 21:37:02 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti to Škorpi frajer?Ajde bogati šta to glumiš,nisi u stanju da izgovoriš najobicniju recenicu u cast svije domovine,a vamo deliš lekcije klincima i finim damama!

Citat
A ko si ti da ocenjuješ moje postove?
I šta da mi dodaješ, imala sam ja svog profesora istorije, a demagogije mi je preko glave.
Beži od ovog škorpia,nije to tvoje društvo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Ja samo imam svoje stavove, može neko da ih poštuje, a neko može i da ih pljuje, to je njihova lična stvar. Za mene je najbitnija moja sloboda, da ne pripadam ni jednoj partiji, klanu niti "sekti"...samo sloboda i ništa više.
Jedino mi je krivo što pojedinci izbegavaju odgovore na moja pitanja. Pitam li se zašto? Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 22:10:21 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja samo imam svoje stavove, može neko da ih poštuje, a neko može i da ih pljuje, to je njihova lična stvar. Za mene je najbitnija moja sloboda, da ne pripadam ni jednoj partiji, klanu niti "sekti"...samo sloboda i ništa više.
Jedino mi je krivo što pojedinci izbegavaju odgovore na moja pitanja. Pitam li se zašto? Smile
Zato što nemaju argumente!Ta osoba neodgovara nikome ko iole zna da sabere 2+2!Ni ja ne pripadam nikakvim klanovima,partijama i slicnim glupostima ,imam glavu da slobodno mislim i volim Srbiju pa ek puknu dušmani!
P.S.Nevolim LDP i Ovo B je samo zbog tebe B92!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
A dakle ne smem da mi se svidi tvoj post?
Pa dobro necu vise citati. izvini!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Čitaj ti šta ti je volja, this is free country, samo nemoj da me ocenjuješ. Davno sam završila školu, a tek obdanište...ne trebaju mi cvetići i crne tačkice.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo ti "tratincice" savet!reci škorpiju da imaš decka i da te tipovi pout njega ne interesuju i mislim da ceš završiti posao! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 06:35:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.