Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 13:27:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84868 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Aman ljudi, mnogi od vas bukvalno ne vide dalje od nosa. Evropa pa Evropa. Koliko sranja Smiley 1 imamo u državi, dok to ne sredimo nećemo moći pristojno da živimo. Samo se bavimo politikom...strani plaćenici, velikosrbi (još mi niko nije objasnio taj pojam), radikali, demokrate, ldp, bla, bla...to je sve što mi znamo da radimo.
Umesto da se bavimo lepšim stvarima, širom otvorenih očiju buljimo u tu Evropu kao u Boga...ma nema nas u Evropi barem još 10 godina, budimo realni, i to upravo iz gorenavedenih razloga.
Imamo 1.000.000. nerešenih pitanja u zemlji, neka Kosovo bude samo jedno od njih, ne moram da nabrajam dalje. To Evropa neće. I tu je sva mudrost.
A uostalom, ja se lično mnogo ne štrecam oko Evrope, u stvari, boli me briga. Radim svoj posao, trudim se da napredujem svakog dana po malo, uživam u životu koliko mi prilike dozvoljavaju. Mislim, ne budimo alavi.
Ima i važnijih stvari od EU...to što nam svaki dan, sa svih medija pune glavu o ulasku u EU...to je brutalni atak na naše mozgove i duhovnu slobodu.
Free Your Mind...opušteno...šta bude-biće. Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@tarantulice lepo ces se udati.
o tome i pricamo, ovo je ipak forum i razmena misljenja.
Sve te probleme i moramo da resavamo. Ali ne mozemo biti izolovani da ne znamo gde se sta krece i sta se isplati.
Izolacija se zna kuda vodi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Mi smo fizički deo Evrope pa zato i treba po svaku cenu da budemo i u EU.Pa i po cenu gubitka Kosova. I onako u EU granice nisu bitne jer je potpuna sloboda kretanja ljudi ,roba i kapitala.
Vidite ljudi ocigledan primer šta se desi sa nekim ko gleda U92,i simpatiše LDP,ovo je urgentno,inace bojim se....Moli vas pomozite mu nezna šta pricai!
Spasi Burek i odajavi se grdni,kukala ti majka! Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 13:41:18 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Sad je situacija na koju niko nije racunao. Po prvi put posle skoro 20 godina da nas neko podrzava i to veoma bitan faktor.
A i vidi se da se odnosi sa amerima zatezu.Yenki lose prolaze, a sa njima i Siptari.
Ali problem ostaje, kako ga resiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
@tarantulice lepo ces se udati.
o tome i pricamo, ovo je ipak forum i razmena misljenja.
Sve te probleme i moramo da resavamo. Ali ne mozemo biti izolovani da ne znamo gde se sta krece i sta se isplati.
Izolacija se zna kuda vodi.
Kakve veze moja udaja ima sa temom??? Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nisam nijednom spomenula izolaciju, pa imam Shkorpi toliko mozga da znam da Srbija sama ne može...ali ne treba da mislimo samo u EU, da nam se žute zvezdice priviđaju pred očima. Opet ponavljam, vreme će pokazati svoje, biće kako će nam biti...relax...jbg, ni ti ni ja ne možemo da utičemo na neke stvari.
P.S.- dopada mi se što, iako imamo neka razmimoilaženja u mišljenjima, ipak komuniciramo na nekom civilizovanom nivou, mislim da si dobar čovek.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi Evropa nas nece! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@tarantulice, hvala ti
Mozda jesi malo u pravu, jer se u svakodnevnom zargonu ljudima smuci, isto sto i prica sa Rusima.
Evropa, gotovo svuda med i mleko a mi nista ne radimo.
Rusi? Bombe na Hrvate, muslimane, Siptare, amere, Nemce itd.

Ova situacija sada je pala odlicno, da svet i Evropa pocnu malo da nas postuju.
A ocigledno da se vodi nesto novo, a to je da Rusi hoce da oteraju amere iz evrope, a ni evropa se puno ne buni.
Prirodno, geografski i istorijski bilo bi da Rusi daju energente, evropljani tehnologije i svima lepo. Ali kako bez ujka Sema?
Ne bih da vidim Siptere i Srbiju, ali jako bih voleo da vidim kako ujka Sem podvijenog repa seli Bondsteel.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 14:32:18 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
E, i ja bih to volela...a tek da što bih volela da vidim razočarane mađarske face ako svoje baze povuku i odatle. Slušam njihove vesti, preponosni su što su Ameri zaposeli toliko njihove teritorije za svoje vojne projekte...mislim, šta reći. A da ironija bude veća, Mađari su se tresli kao prutići kada su nas bombardovali, mislim na ove Mađare koji žive u pograničnom delu, pa su pričali kako oni taj teror ne mogu da podnesu...jer kad su gađali Palić, malo su se i oni protresli, ali neka. Prodali su svoju zemlju zarad rata...i baš mi je bilo tada interesantno da gledam njihove unezverene face. Očito nisu znali razliku između vatrometa i bombardovanja.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
E, i ja bih to volela...a tek da što bih volela da vidim razočarane mađarske face ako svoje baze povuku i odatle. Slušam njihove vesti, preponosni su što su Ameri zaposeli toliko njihove teritorije za svoje vojne projekte...mislim, šta reći. A da ironija bude veća, Mađari su se tresli kao prutići kada su nas bombardovali, mislim na ove Mađare koji žive u pograničnom delu, pa su pričali kako oni taj teror ne mogu da podnesu...jer kad su gađali Palić, malo su se i oni protresli, ali neka. Prodali su svoju zemlju zarad rata...i baš mi je bilo tada interesantno da gledam njihove unezverene face. Očito nisu znali razliku između vatrometa i bombardovanja.
Znam ja to jako dobro.
U evropi tinja jedan konflikt, koji eto prerasta u aferu. Ameri u zelji da razbiju evropu, odnosno da bude sto slabija, igrali su na kartu bivsih soc zemalja, da ih brane od Rusa. Nemci i ostali tu puno nisu mogli, ali nije im se ni svidelo.
Suvise je nanapadno delovalo to otvaranje baza po Madjarskoj, Rumuniji, Ceskoj, Poljskoj.
Rusi su to dobro razumeli i zaprepascujuce dobro odigrali. Ne vidis ti samo madjarske i poljske razocarane face, nego vidis da se Nemci puno ne strecaju sto Rusi nece stit. Nemci i Francuzi su nosioci ideje Evropa do Urala (De Gol). To se veoma priblizilo i sada to treba zaustaviti. Energetika+tehnologija=razvoj i bolji zivot, nikako ne odgovara amerima.Gde su konflikti i gde su pare za njihovu drugu drzavu Pentagon?
Prati malo pazljivije pa ces videti da je tako.
To sto su bacili u vazduh bliznakinje i izdejstvovali jos 600 milijardi za Pentagon ne vraca se. To je prava katastrofa.
Ameri i jesu u gadnom sosu, pored toga trupe na Kosovu podosta kostaju, a primecujes da Evropa nece nikako bez odluke SB.
Veliku nadu imam da ovoga puta budemo pametni da izvucemo najvise sto mozemo. Vec smo postali faktor u ovim zbivanjima, a treba ga dobro odigrati i profitirati.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 16:02:30 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
U evropi tinja jedan konflikt, koji eto prerasta u aferu. Ameri u zelji da razbiju evropu, odnosno da bude sto slabija, igrali su na kartu bivsih soc zemalja, da ih brane od Rusa. Nemci i ostali tu puno nisu mogli, ali nije im se ni svidelo.
Suvise je nanapadno delovalo to otvaranje baza po Madjarskoj, Rumuniji, Ceskoj, Poljskoj.
Sve ispravno. Eto jednog posta bez komunjara  Smile Dodao bih da su pregovori oko smanjenja nuklearnog naoruzanja (misli se na interkontinetalne projektile) da SAD i Rusija smanje broj na 2000 propao posle pocetka bombardovanja Srbije. Njima je i tad bilo jasno sta Amerikanci u stvari nameravaju..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 13:27:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.