Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 21:09:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 85188 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gordane ako računaš jeftinije sijalice i wc papir (naravno lošijeg kvaliteta) e onda su nas rumuni i bugari stvarno prešišali.Što se tiče bombardovanja da je iko iz SRBIJE prihvatio uslove koje je postavio nato mene bi bila sramota što sam SRBIN.I na kraju KOSMET jeste u SRBIJI i ostaće po bilo koju cenu.Zato sam i spomenuo belu listu kome se nesviđa ovde neka izvoli u evropu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Problem Kosmeta je direktno vezan za integracije u EU.Tako da od naseg clanstva zbog ovog problema nema nista,sto ce neki shvatiti pre,a neki kasnije.

Moje misljenje je,kao protivnika ulaska u EU i prihvatanja liberalizacije na stetu srpskog drustva(koja se desava i u cetvrtoj rundi "pregovora",sto ce se osetiti daljim povecanjem deficita,propadanjem sela i deagrarizacijom),da Kosmetski problem,u pogledu ne prikljucenja,ima pozitivne efekte.
Eto,i u najvecem zlu ima malo svetlosti.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 16:30:07 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Gordane ako računaš jeftinije sijalice i wc papir (naravno lošijeg kvaliteta) e onda su nas rumuni i bugari stvarno prešišali.Što se tiče bombardovanja da je iko iz SRBIJE prihvatio uslove koje je postavio nato mene bi bila sramota što sam SRBIN.I na kraju KOSMET jeste u SRBIJI i ostaće po bilo koju cenu.Zato sam i spomenuo belu listu kome se nesviđa ovde neka izvoli u evropu Smile
Rumuni i Bugari su u EU.Rumuni su sa loših sijalica prešli na nove dačije, a naša Zastava 30godina nikako da krene sa proizvodnjom. Drugo, kad ti je Kosovo toliko priraslo za srce a ti idi na kosovo pa živi.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Rumuni i Bugari su u EU.Rumuni su sa loših sijalica prešli na nove dačije, a naša Zastava 30godina nikako da krene sa proizvodnjom. Drugo, kad ti je Kosovo toliko priraslo za srce a ti idi na kosovo pa živi.
Иди и ти у Румунију.Ми ћемо сведочити да си се цео живот изјашњавао као Румун. Возићеш дачију и користити лоше сијалице, остварићеш снове!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa ti sve otera grdni,ti bi to tako rešio?kome se ne svidja kako ti misliš,marš ovamo marš onamo,ajde bogati! Smile

Citat
Иди и ти у Румунију.Ми ћемо сведочити да си се цео живот изјашњавао као Румун. Возићеш дачију и користити лоше сијалице, остварићеш снове! 
A ko ce ga takvog!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 16:35:23 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Citat
U evropi tinja jedan konflikt, koji eto prerasta u aferu. Ameri u zelji da razbiju evropu, odnosno da bude sto slabija, igrali su na kartu bivsih soc zemalja, da ih brane od Rusa. Nemci i ostali tu puno nisu mogli, ali nije im se ni svidelo.
Suvise je nanapadno delovalo to otvaranje baza po Madjarskoj, Rumuniji, Ceskoj, Poljskoj.
Sve ispravno. Eto jednog posta bez komunjara  Smile Dodao bih da su pregovori oko smanjenja nuklearnog naoruzanja (misli se na interkontinetalne projektile) da SAD i Rusija smanje broj na 2000 propao posle pocetka bombardovanja Srbije. Njima je i tad bilo jasno sta Amerikanci u stvari nameravaju..........
Ne treba da ti smeta komunjara. Sta ocekujes od potomaka koji su odrasli u porodicama gde su ucili da su svi lopovi, svi kradu samo mi ne (uza familija).
Da su svi zli samo, mi dobri itd da ti ne nabrajam. Ne mozes to da dokucis ali bolje i geostrateskoj politici.
Posle 20 godina, neko nas stavlja za pregovarcki sto, onako kako zasluzujemo.
Pamet u glavu i koristi. Nije to ruski stav, kako je Cheku rekao, dok ne dobiju pare. Ovo ce jako dugo da traje.
To je evidentno. Rusi sada, ne preterujem, igraju i na americko javno mnjenje, i na izbor buduceg predsednika. Odnosno na buducu politiku.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Rumuni i Bugari su u EU.Rumuni su sa loših sijalica prešli na nove dačije, a naša Zastava 30godina nikako da krene sa proizvodnjom. Drugo,
Sta je ovde problem ?
Reno radi u Rumuniji,Fiat u Srbiji.
Ne razumem....
 Smile
kad ti je Kosovo toliko priraslo za srce a ti idi na kosovo pa živi.
E,ovo je nisko i nije za komentarisanje.
Tako nesto se moze ocekivati iz tabora LDP-a.
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Ne treba da ti smeta komunjara.
Ma ne smeta mi, samo si mnogo smorio. Svaka druga rec ti je komunjara, ozna i boljsevici. Sve ti smeta sve pljujes iz dana u dan-postao si dosadan..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Citat
Ne treba da ti smeta komunjara.
Ma ne smeta mi, samo si mnogo smorio. Svaka druga rec ti je komunjara, ozna i boljsevici. Sve ti smeta sve pljujes iz dana u dan-postao si dosadan..... Smile
Pa nemas kako drugacije odgovoriti na : svi su lopovi, ako nisu lopovi su narkomani, ako nisu narkomani su izdajice roda.
Skinuo petokraku, natako krstacu i teraj bato jednu pesmu koja nema veze sa drustvom, razvojem problemima koji nas okruzuju.

Nek si nabije onu kratscu u dupe i nek ide na pricest kod pope a ne da truje vazduh degutannim mislima.
Pravi znak da je takav, haj da ne upotrebim izraz, je da posle dva reda si vec kvalifikovan, ko si ciji si, kome pripadas i tu si zavrsio.
Pisi sta hoces, on vise ne cita samo nick i zavrseno. odogovr je vec pripremio juce, samo da ga potrazi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
bo$$
Nema tu ništa nisko. Kad su tolike patriote, puna im usta Kosova, treba im dati Kosovo pa neka upravljaju. Da vidimo kako će to da urade. Neka sa reči pređu na dela.

IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 21:09:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.