Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 23:20:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84087 puta)
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
i ta takozvana EU kako je sebe nazivaju,TJ demokratska unija prepuna demokratije,dali su nam mnoštvo razloga zbog čega nemožemo ući u njihov savez,a nijedan razlog nisu rekli e sad zadovoljavate barem nešto pa da možeto ući ,a kosu oni,a ko smo mi!? Mislim da nas oni neću;pa zašto da se trpamo gde nam možda nije mesto;a gde nam je ? teško reći! Džaba nam olakšice za vize i ako nam ukinu vizu mnogi  nemogu putovati,da idemo redom nek nam dadu prvo platu pa da možemo odvojiti nekih 1000 evra za put,gde god okrenes u te zemlje ispod hiljadarke nevredi putovati,a sad sa dašnjom platom,mogu nam otvoriti širom vrata,ali čime ćemo da krenemoi?
« Poslednja izmena: 19. Maj 2007, 11:29:18 od AcaN »
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
i ta takozvana EU kako je sebe nazivaju,TJ demokratska unija prepuna demokratije,dali su nam mnoštvo razloga zbog čega nemožemo ući u njihov savez,a nijedan razlog nisu rekli e sad zadovoljavate barem nešto pa da možeto ući ,a kosu oni,a ko smo mi!? Mislim da nas oni neću;pa zašto da se trpamo gde nam možda nije mesto;a gde nam je ? teško reći! Džaba nam olakšice za vize i ako nam ukinu vizu mnogi  nemogu putovati,da idemo redom nek nam dadu prvo platu pa da možemo odvojiti nekih 1000 evra za put,gde god okrenes u te zemlje ispod hiljadarke nevredi putovati,a sad sa dašnjom platom,mogu nam otvoriti širom vrata,ali čime ćemo da krenemoi?

istina je da važe dvostruki standardi za Srbiju u odnosu na neke sadašnje članice EU ali jebiga nema druge opcije jedino ponovo neki pokret sa afričkim zemljama da pravimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010

a što bi ti neko dao platu od 1000evra?
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Sta mislis ko ce da ti da platu.Da smo mi u EU nebi postavljao pitanje plate. Nebi morao ovde da radis za 150-200 evra, nego bi lepo stavio lcnu kartu u djep(ne pasos) i otisao u Bec, Pariz, Minhen, Cirih, Amsterdam,ili bilo gde gde bi zaradjivao  3000 evra,a ovi nasi tajkuni onda nebi vise imali jeftinu radnu snagu. Onda bi i oni morali da povecaju plate.Pa to se vec desilo u Rumuniji.Oni nas presisase sa platama. Sad nasi bi da idu u Rumuniju da rade.Zar nije tako.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Sta mislis ko ce da ti da platu.Da smo mi u EU nebi postavljao pitanje plate. Nebi morao ovde da radis za 150-200 evra, nego bi lepo stavio lcnu kartu u djep(ne pasos) i otisao u Bec, Pariz, Minhen, Cirih, Amsterdam,ili bilo gde gde bi zaradjivao  3000 evra,a ovi nasi tajkuni onda nebi vise imali jeftinu radnu snagu. Onda bi i oni morali da povecaju plate.Pa to se vec desilo u Rumuniji.Oni nas presisase sa platama. Sad nasi bi da idu u Rumuniju da rade.Zar nije tako.
tako je.
evo, HR ima, da kazem, problem sa tim odlivom ljudi u EU.
licnu, pa preko grane nadjes posao na crno, radis, i namolis ih za vizu nekako..
njihove mere: daju ti plac i gradjevinski materijal, a ti imas obavezu da sagradis kucu i da zivis u njoj!!! milina za prosecnog coveka.
time narod najvise dobija!
dok to primitivci i paraziti ne shvate, nema nama EU...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mislim da je sustina sirenja EU neokolonijalisticki interes iskoriscavanja i kontrole,koji je vec prisutan u Srbiji.I po tom kriterijumu(a,mislim da je on najvazniji za slobodu i samostalnost svakog naroda) mi smo vec u EU,samo nam to nije zvanicno saopsteno putem famoznog "pridruzenja Evropskoj Uniji".
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislim da je sustina sirenja EU neokolonijalisticki interes iskoriscavanja i kontrole,koji je vec prisutan u Srbiji.I po tom kriterijumu(a,mislim da je on najvazniji za slobodu i samostalnost svakog naroda) mi smo vec u EU,samo nam to nije zvanicno saopsteno putem famoznog "pridruzenja Evropskoj Uniji".

Po cemu je Srbija vec u EU...?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
... istina je da važe dvostruki standardi za Srbiju u odnosu na neke sadašnje članice EU ...
Nisi u pravu ...
Vjeruj, isto smo i mi u HR mislili - dok se malo, po malo nismo "otrijeznili"
Badave nam što smo prekrasna zemlja, uzalud to što smo malo, jedva malo zaostajali za npr. Slovenijom ...
Mnogi iz EU i dalje govore; po standardu smo ispred mnogih već primljenih ...

Ali ... nismo bili bez grijeha.
HDZ I (prvi HDZ, sa Tuđmanom), koliko je početkom 90-ih ostvario neke stvari, toliko nas je, pred kraj 90-ih  i udaljio od EU ...

To napokon shvaćamo ... radimo, trudimo se u pregovorima ... još koju godinu - i unutra smo  Smile
.................................................................................................
Bez ljutnje, ali mislim da vi u SR, imate još jako puno posla  obaviti ...
« Poslednja izmena: 19. Maj 2007, 19:18:25 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Po cemu je Srbija vec u EU...?
Ne znam sta nisi razumeo?
Vec sam rekao da je moje misljenje da je Srbija u neokolinijalnom smislu deo Unije.Dakle,potlacena i kontrolisana do krajnjih granica.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
... istina je da važe dvostruki standardi za Srbiju u odnosu na neke sadašnje članice EU ...
Nisi u pravu ...
Vjeruj, isto smo i mi u HR mislili - dok se malo, po malo nismo "otrijeznili"
Badave nam što smo prekrasna zemlja, uzalud to što smo malo, jedva malo zaostajali za npr. Slovenijom ...
Mnogi iz EU i dalje govore; po standardu smo ispred mnogih već primljenih ...

Ali ... nismo bili bez grijeha.
HDZ I (prvi HDZ, sa Tuđmanom), koliko je početkom 90-ih ostvario neke stvari, toliko nas je, pred kraj 90-ih  i udaljio od EU ...

To napokon shvaćamo ... radimo, trudimo se u pregovorima ... još koju godinu - i unutra smo  Smile
.................................................................................................
Bez ljutnje, ali mislim da vi u SR, imate još jako puno posla  obaviti ...

Svaka cast Dinamo-ZG... Smile lijepo si to rekao...

Kada bi svi bili isti onda bi svi koji su sa Slovenijom usli u EU u isto vrijeme i preuzeli € euro kao valutu,ali nisu jer nisu toliko snazno i jako sprovodili reforme u EU.

@Gupman...nisam shvatio po cemu je tebi neokolonizirana Srbija od strane EU,mislis radi toga sto strane investicije ulaze u EU,ili sto stranci kupuju firme Srpske..?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 23:20:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.