Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:03:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 72018 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Bicu realan da kazem da je ovdje prosjecna godisnja plata 33 000€.....nemoras to tako uzimati zdravo za gotovo 200+ ali u svim pogledima je ljudima ovdje lakse nego u Srbiji...i zasto se nebi onda radilo na tome da je ljudima takodje tako dobro...

Pa to ne znachi da ulazak u EU garantuje takvu platu. Shto slovenci, madjari, rumuni, bugari, chesi, poljaci... nemaju takvu platu? Wink

Mislim... Mrakic se izlupetao i to debelo, ne znam sa chim si se slozhio, al ako Nemacka ima preko 4 miliona nezaposlenih, sigurno me necere ubediti da tih 4 miliona ljudi zivi u 200 kvadrata (ponaosob) i da tih 4 miliona (ponaosob) vozi novog megana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Bicu realan da kazem da je ovdje prosjecna godisnja plata 33 000€.....nemoras to tako uzimati zdravo za gotovo 200+ ali u svim pogledima je ljudima ovdje lakse nego u Srbiji...i zasto se nebi onda radilo na tome da je ljudima takodje tako dobro...

Pa to ne znachi da ulazak u EU garantuje takvu platu. Shto slovenci, madjari, rumuni, bugari, chesi, poljaci... nemaju takvu platu? Wink

Mislim... Mrakic se izlupetao i to debelo, ne znam sa chim si se slozhio, al ako Nemacka ima preko 4 miliona nezaposlenih, sigurno me necere ubediti da tih 4 miliona ljudi zivi u 200 kvadrata (ponaosob) i da tih 4 miliona (ponaosob) vozi novog megana  Smile

Twice....slovenci i svi koje si nabrao imaju bolji zivnotni standart od same Srbije....a platu nemaju toliko ali eto pogledaj Slovence imaju 8000 € godisnje sto uopce nije malo kada se vidi kako je kod njih potrosna kosnica...i vidjecemo koliko ce sada Rumuniji i Bugarskoj trebati da jos brze napreduju....

A o nezaposljenju nemogu sa tobom da pricam jer stvarno nemogu ti objasniti kako zive nezaposljeni ljudi ovdje u njemackoj i koliko oni socialne pomoci od drzave primaju...dobiju stan,dobiju sve sto im se pokvari u stanu novo i dobiju uz to jos novca...onda kada ti gledas na te 4 miliona nezaposljenih sta tek kazes kod milion i 100 tisuca nezaposljenih ili 30% nezaposljenja u Srbiji...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ne vredi da ti objashnjavam jer ti to ne bi shvatio Smiley ja nemam ni dana radnog stazha pa ne kukam, zhivim sasvim lepo, nije nuzhno biti zaposlen da bi zaradio novac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ne vredi da ti objashnjavam jer ti to ne bi shvatio Smiley ja nemam ni dana radnog stazha pa ne kukam, zhivim sasvim lepo, nije nuzhno biti zaposlen da bi zaradio novac  Smile

Pa dobro Twice...ali je valjda bolje imati i normalan posao i da ti se uplacuje za penziju i socijalno....eto naprimjer tebi bi bilo zeznuto kada bih se nedaj Boze razbolio ali kako bi platio sve preglede i te troskove...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Pa dobro Twice...ali je valjda bolje imati i normalan posao i da ti se uplacuje za penziju i socijalno....eto naprimjer tebi bi bilo zeznuto kada bih se nedaj Boze razbolio ali kako bi platio sve preglede i te troskove...

Zavisi shta ti podrazumevash pod "normalan" posao, ali je cinjenica da stanje u Srbiji ne poznajesh toliko koliko si ubedjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Zavisi shta ti podrazumevash pod "normalan" posao, ali je cinjenica da stanje u Srbiji ne poznajesh toliko koliko si ubedjen.

Pa meni je dosta Twice da znam da ima  30 % nezaposljenog stanovnistva koji moze da radi...da je inflacija jos uvijek visoka i da su prosjecne place 260€ a da je jedan stan u Bg negdje oko 200€....i onda znam da 80% mladih do 30 godine zivi kod svojih roditelja....pa onda znam da je socijalna pomoc ili ako se razbolis uzas,ako sam nesto slagao ili ako nije tako ti me ispravi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ma jok sve si u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Pa meni je dosta Twice da znam da ima 30 % nezaposljenog stanovnistva koji moze da radi...da je inflacija jos uvijek visoka i da su prosjecne place 260€ a da je jedan stan u Bg negdje oko 200€....i onda znam da 80% mladih do 30 godine zivi kod svojih roditelja....pa onda znam da je socijalna pomoc ili ako se razbolis uzas,ako sam nesto slagao ili ako nije tako ti me ispravi...
Po podacima iz nemačkih novina Tageszeitung, Nemačka ima 4,8 milijona nezaposlenih (brojka raste) i daleko je od toga, da bi mogla poslužiti kao primjer uspešnog društva. Bogati u Nemačkoj bili bi to i bez EU, a nezaposlenih bi po mišlenje nemačke desnice bilo manje.

Na sajtu Wall Street Journal-a možeš pročitati sledeče izjave:
- najuspešnije kompanije EU iznose kapital iz Evrope, najkvalifikovaniji kadrovi beže iz Evrope, a uspešne kompanije izvan Evrope čude se nelikvidnom tržištu EU
- u EU imaš osečaj da mesec dana traje 24 sata, a u Japanu i SAD da jedan dan traje 48 sati 

E, to su tržišta gde se kriju mogučnosti za uspeh. Zanimaju jih samo dobre ideje – bez obzira odakle si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
StomuGromova...kao prvo prvi puta nakon nekoliko godina u Njemackoj opada nezaposljenost i kada se pogleda godina 2006 januar i januar 2007 onda se vidi da je pola miliona nezaposljenih u Njemackoj a konjenktura je opet preko 2% sto nije dugo bilo tako...kako neshvatate da EU nepostoji tek 15 godina nego je to dugotrajan proces koji je poceo sa Francuskom,Njemackom,Italijom i jos nekoliko zemalja....i po misljenju njemacke desnice...pa znas ti sta oni sve pricaju pa onda opet nitko ih nista nepita i dobiju svega 2% na izborima...to sto Wall Street kaze neznam koliko to pokaziva situacija Europske Unije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Joj Markic kako si se sad vrhunski nalupetao     Gde si ti to putovao u EU osim prstom po globusu? Smile

ja sam licno bio u francuskoj, nemackoj, austriji, italiji i grckoj, i to su uglavnom bila putovanja sa vodicima, pa smo obilazili turisticka i ostala zanimljiva mesta. ali to nije toliko merodavno, fora je sto mi cale radi po evropi i aziji poslednjih 8 godina(ili 7...)i retko koju drzavu nije obisao u evroaziji(sem ono:japan koreja, kina, pakistan...sve ove blize jeste) dalje, skoro cela rodbina mi je u australiji, i cesto se vidjamo...sa takvim ljudima u okruzenju, mozes dosta dobru sliku da steknes.

ja jos uvek ne racunam rumuniju i bugarsku u EU, to je jedino sto sam ja lupio(kad kazem EU, mislim na drzave koje su tamo vise od 5 god...)jednom cemo i mi biti u njioj vise od 5 godina...

drugo, da li vi mislite da u EU postoji covek koji je 100% ubedjen da je neki deo njegove drzave bog prvo stvorio kako bi taj njegov narod tamo ziveo..

u komsiluku imam kretena koji ubedjuju ostale da je bog prvo stvorio kosovo i srbe na njemu...i kao, ko su sad siptari i amerika da prkose volji boga..
toliko isprani mozgovi... Smile
mislim da bi takvi zavrsili u ludnici na zapadu a ne u rafineriji...
i zato je najveca glupost kad neko odvali da treba evropa da nas postuje pa tek onda da udjemo..pa ja da nisam covek, a samim tim i pristrasan, ne bih krocio u ovu zemlju, a i sve okolo bih zaobilazio zbog blizine srbije.

niko mi nije odgovorio po cemu evropa treba da nas postuje???po cemu smo mi to bolji i za postovanje??(sem nase svete istorije i gostoprimstva)
Citat

Mislim... Mrakic se izlupetao i to debelo, ne znam sa chim si se slozhio, al ako Nemacka ima preko 4 miliona nezaposlenih, sigurno me necere ubediti da tih 4 miliona ljudi zivi u 200 kvadrata (ponaosob) i da tih 4 miliona (ponaosob) vozi novog megana Smile

Twice....slovenci i svi koje si nabrao imaju bolji zivnotni standart od same Srbije....a platu nemaju toliko ali eto pogledaj Slovence imaju 8000 € godisnje sto uopce nije malo kada se vidi kako je kod njih potrosna kosnica...i vidjecemo koliko ce sada Rumuniji i Bugarskoj trebati da jos brze napreduju....

A o nezaposljenju nemogu sa tobom da pricam jer stvarno nemogu ti objasniti kako zive nezaposljeni ljudi ovdje u njemackoj i koliko oni socialne pomoci od drzave primaju...dobiju stan,dobiju sve sto im se pokvari u stanu novo i dobiju uz to jos novca...onda kada ti gledas na te 4 miliona nezaposljenih sta tek kazes kod milion i 100 tisuca nezaposljenih ili 30% nezaposljenja u Srbiji...
ma kad se ispostavi sve za rumuniju i bugarsku, mi cemo se opet naduvati, i odbijacemo istinu sve dok ne postane previse ocigledna, a onda cemo opet okriviti 'truli zapad' za to sto su svi oko nas 10 koplja ispred... isto smo radili i za madjarsku i sloveniju i sve ostale...
cinjenica je da se tamo odlicno zivi
ja kad kazem prosecan nemac, twice, ne mislim na nezaposlenog...zna se sta je prosek, i to ne treba raspravljati..znas na sta ja mislim..ne mora biti fixno 200kvadrata(to sam onako lupio) moza da bude 80 kvadrata i novi pasat.. Smile
tiger, koja kola imas?

ja mislim da ljudi ovde stvarno nemaju uvida u situaciju na zapadu pa su zato jos uvek skeptici..
Pa meni je dosta Twice da znam da ima 30 % nezaposljenog stanovnistva koji moze da radi...da je inflacija jos uvijek visoka i da su prosjecne place 260€ a da je jedan stan u Bg negdje oko 200€....i onda znam da 80% mladih do 30 godine zivi kod svojih roditelja....pa onda znam da je socijalna pomoc ili ako se razbolis uzas,ako sam nesto slagao ili ako nije tako ti me ispravi...
Po podacima iz nemačkih novina Tageszeitung, Nemačka ima 4,8 milijona nezaposlenih (brojka raste) i daleko je od toga, da bi mogla poslužiti kao primjer uspešnog društva. Bogati u Nemačkoj bili bi to i bez EU, a nezaposlenih bi po mišlenje nemačke desnice bilo manje.

Na sajtu Wall Street Journal-a možeš pročitati sledeče izjave:
- najuspešnije kompanije EU iznose kapital iz Evrope, najkvalifikovaniji kadrovi beže iz Evrope, a uspešne kompanije izvan Evrope čude se nelikvidnom tržištu EU
- u EU imaš osečaj da mesec dana traje 24 sata, a u Japanu i SAD da jedan dan traje 48 sati 

E, to su tržišta gde se kriju mogučnosti za uspeh. Zanimaju jih samo dobre ideje – bez obzira odakle si.

covece, pa ne verujes valjda politickoj stranci koja prica o zivotu??
pa to su isto ko radikali,nezadovoljni svime, i uvek moze 60%  bolje...
idi bre, lepo ti kazem, popricaj sa nekim ko zivi tamo, nek ti objasni, a ne sad da ovde delis pamet pokupljenu iz novina...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:03:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.367 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.