Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU od januara vraca nase azilante - Srbija nespremna da primi 150.000 povratnika  (Pročitano 28080 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6300
hmm, jer azilanti mogu da biraju gde će da odu ili će da ih vrate odakle su došli. čuo sam da su se u senti bunili misleći da vlada želi da pošalje šipce i gancije kod njih a da prema ustavu oni tu ne smeju da dođu. najbolje ih je natrag na kosovo jer se to idalje smatra delom srbije, i to pogotovo šipce i rome, dok srbi mogu da ostanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson X1 Nokia N97
Vidim da ovde mnogi lupaju gluposti jer ne znaju kako zive ti azilanti,ja ne znam za ostale drzave al za svajcarsku znam zato prestanite da lupate te ovo na crno rede i primaju socijalu jel znate kolika je ta socijala ne znate naravno pricate i ovo i ono,da vidim od vas neko da dodje i da zivi tako!!! Smile
Gde da se vrati kad nemaju ni kuce ni mace ni dom sve zapaljen (mislim na srbe sa kosova) a u to vreme drzava srbija nije im pruzila nista i narod je mora da trazi azil i nije nijedan pljuvao drzavu srbiju neko albance... Smile
Neki komentari su mi toliko podigli pritisak da sam popizdeo,kao da ce vama neko da dodje da oduzme nesto vase,vas novac,hranu il sta vec!Mnogi od komentara 100% nisu u pravu! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6300
izvini ako smo te mnogo iznervirali, znam kako je kada ti neka tema podigne pritisak... Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Tema ja Ok.ali komentari haos,svi pricaju tj. kukaju na azilante a uopste ne znaju kakvi su oni i kako zive na azil i koliku oni patnju imaju, ti ljudi NAPACENI od rata i  od sipaca,nekome od njih je neko ubijem u porodici,neki su muceni ili bili kidnapovani i da ne nabrajam sve! Smile
Zar je nekog od vas toliko briga dal ce srbija i koliko ce njima da pruzi!
Jos samo za sipce da kazem,slazem se da se vrate na kosovo a najbolje da ih vrate u albaniju,a rome koji su prebegli iz kosovo u srbiju jer njima preti opasnist od sipaca na kosovo! Valjda sam malo pojasnio nekim ovde i da vise ne pricaju tako i lupaju samo!
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Vidim da ovde mnogi lupaju gluposti jer ne znaju kako zive ti azilanti,ja ne znam za ostale drzave al za svajcarsku znam zato prestanite da lupate te ovo na crno rede i primaju socijalu jel znate kolika je ta socijala ne znate naravno pricate i ovo i ono,da vidim od vas neko da dodje i da zivi tako!!! Smile
Gde da se vrati kad nemaju ni kuce ni mace ni dom sve zapaljen (mislim na srbe sa kosova) a u to vreme drzava srbija nije im pruzila nista i narod je mora da trazi azil i nije nijedan pljuvao drzavu srbiju neko albance... Smile
Neki komentari su mi toliko podigli pritisak da sam popizdeo,kao da ce vama neko da dodje da oduzme nesto vase,vas novac,hranu il sta vec!Mnogi od komentara 100% nisu u pravu! Smile Smile Smile Smile
Niko se ne protivi povratku Srba.Ja se radujem svakom postenom Srbinu koji se vrati.
Ali,ne necu da prihvatim Cigane i Siptare sa Kosmeta u Novom Sadu ili nekom drugom mestu.
Mi smo jednom nacinili veliku gresku pustajuci druge nesrbe u Srbiju koji ni tada nisu bili lojalni,i evo sta smo doziveli na Kosmetu.Niko pametan ne gaju guju u nedrima.
Vidite kako zapadne nacionalne drzave stite svoje interese i ne dozvoljavaju da im se mnoze tudjini.Brane svoje drzave.A,mi treba da budemo deponija za njihovo smece koji su oni proizveli etnickim ciscenjem i agresijom na Kosmetu?
Jos jednom kazem.Mnogi od nas nece prihvatiti islamizovane Cigane i Siptare u svom komsiluku.

Srbi neka se vrate,to i treba da bude cilj,ali nisam siguran koliko ce biti dobro po njih jer je pitanje sta imaju ovde i kakve ce uslove za zivot dobiti ako i dobiju bilo sta.Pa,nije Srbija Izrael koji se brine za svakog Jevreja i udomljava ga nakon sto se ovaj odluci na "aliyah"(povratak).
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Slazem se,al koliko sam ja video retko  ko je tako napisao kao sada ti,ako u srbije dodju sipci,njih 1.000 za 10godine imace ih 10 puta vise jer oni radjaju mnogo dece,retko koji sipac ima manje od 4-5 dece! I tako ce za jos 15 godine da traze nezavisnu srbiju a nasi slepci ce samo to da gledaju,ako i treba oni rade pametno a ne kao ovi nasi misle samo na pare i da kradu, a i tu pomoc sto ce EU da daje za povratak azilanata sve ce da pokredu i ljudi ce da ostanu da kazem na cedilu...............da ne idem mnogo duboko jer nema kraja mojoj prici o ovome!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
sumnjam da ce i siptari da traze da idu u Srbiju medju Srbe...
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
stizu Shamijevi glasaci,sad moze da se kandiduje na predsednickim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
OPŠTINA SENTA NEĆE ROME AZILANTE

NOVI SAD - Predsednik Nacionalnog saveta Roma u Srbiji Vitomir Mihajlović tvrdi da je opravdana odluka Skupštine opštine Senta, koja ne želi da primi Rome azilante jer im ranije prebivalište nije bilo u toj opštini.

- Od države smo tražili da se readmisija sprovodi prema mestu prebivališta. Ako je reč o Romu s prebivalištem na Kosovu, to je onda problem Kfora, a ne Vojvodine. Kfor bi trebalo da im obezbedi sigurnost i zaposlenje. U svakom slučaju, Rome koji dođu na Kosovo ne treba nigde vraćati - izjavio je Mihajlović za novosadski Građanski list.

Odbornici SO Senta 12. oktobra doneli su odluku da ta opština nema uslove za prihvat kosovskih Roma koji bi u okviru Sporazuma o readmisiji trebalo da budu deportovani iz zapadne Evrope u Srbiju.   
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
sumnjam da ce i siptari da traze da idu u Srbiju medju Srbe...

Pa to se zna,nemaju muda da idu u srbiju!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.