Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eu i Crna Gora potpisali sporazum o pridruživanju  (Pročitano 6897 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Tvoje postove covek bolje da ne cita....jbg jesam udaren u glavu!

Citat
Дакле, они што су покрадени, имају добит од лоповлука

Nisu krali od gradjana, ja se ne secam da je meni iko jednu jedinu marku ukrao, krali su na veliko a gradjani su bili dileri tih lopova koji su uzimali deo kolaca. Svima opstepoznati sverc cigareta je svima bio od koristi, znam hiljade ljudi koji su lepo ziveli od toga, a vidim i dan danas.
Citat
' ja Srbiju volim vise od bilo cega'' па онда ''trenutno me boli stojko i za Srbiju''  да не помињем сам ник, а и заставу поред локације...

Da volim Srbiju vise od svega ali me zabole djoka za nju jer sam toj Srbiji dao sve sto sam imao a ona meni istog tog djoku sto me trenutno boli. Jer koliko ja znam kao raseljeno lice svuda su mi vrata bila zakljucana vantaclok bravom. E sada to je samo trenutno
Moj nik je izveden iz reci Crnogorac iako po nekim podacima imam veze sa CG a po nekim nemam, vise mi je bilo simpaticno jer sam to nekada cuo meni ostalo urezano. Zastava je SFRJ, u to vreme sam se rodio....a zastave i ostala patriotska sranja mi niste ne znace!

Citat
''ali to je u srzi Srba, zaviditi svima, sto su svi bolji od nas'' генерализација у оном правом смислу те речи.

Obrni malo po forumu ne moras dalje, mozes i par postova nazad.....o kakvoj globalizaciji pricas.

Sto se tice standarda vrlo dobro znam sta je standard bivsi sam ekonomista.
Aham nema posla u Srbiji, zar to ne ulazi u standard? A i kada primis platu voleo bi da znam kolika je? Ja primam traljavih 22 hiljada dinara, jel to standard ka kome tezimo?
Plate ne bih rekao da su skromne, jedino ako nisu nekog glupsona zajebali, jel ti sromno 600 evra plus smestaj? Ove godine prosek plate je bio oko 500 Evra koje mi mozemo da sanjamo!
Nije tacno da nema ozboljnu visokoobraznu skolu, imaju sve fakultete ali nazalost tesko se zavrsavaju, za razliku od Beogradskih gde das kintu i ljube ti dupe 4 godine. U sred Podgorice imas Ekonomski, Pravni, put Niksica imas Medicinski i Masinski, U kotoru pomorski i turisticki itd.

Citat
Што се тиче Косова, ако буде држава, свакако ће бити банана држава узимајући у обзир стандард и потенцијал у свему.
Ma da bice banana jer su nam ga uzeli.....a da i koja je definicija banana drzava???
Citat
Занимљиво је само то што има Срба који из мазохистичких нагона пљују по свом народу и држави, а у том свом очају мењају и веру и националност итд...

Veci Srbin od mene nisi a ako zelis mozemo i da uporedimo rodoslove pa da vidimo koliki je ko Srbin!
Ja ne pljujem po mom narodu samo pricam ono sto mislim, a imam argumenata da pljujem pet dana ako hocu ali ne zelim jer nisam iz tog sveta, a da ovde izigravam patriotu i baljezgarim, boli me za dukljane i ostale gluposti kada su se otcepili itd. ne pada mi napamet, zato postojite Vi utripovane patriote koji se kurce po forumu od jutra do mraka kako su oni Srbi krecu u nekakve ratove a nikada pusku nisu videli! Vera = Pravoslavac, Nacionalnost = Srbin......druskane ja sam krsten u Peckoj Patrijarsiji u za mene najsvetijem mestu u ovoj Srbiji.

Citat
Црногорцима ака Монтенегринима - Дукљанима, далека лепа кућа, а Добар део Србије НЕЋЕ у ЕУ и јебе им се за стабилизацију и придруживање!

To i ja kazem.....zabole me za EU i stabilizacije.....ali jbg zaslepljen patriotizmom zivis kao slepac, barem na forumu.
A ko je rekao da nemaju ustav.....Srbija kao ima sto godina unazad..... Smile ili je ono skoro bio referendum...
I da za kraj ovde puca sve od valdavine prava, prosto mi se prisralo od ovolikog posta!

Izvinjavam se svim clanovima za nazovi ovaj ispad, ali prosto ne volim da me neko naziva neSrbinom i ostalim patriotskim sranjima, jer samo ja znam koliko sam ovoj zemlji dao neceg mojeg, samo mojeg.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Bravo  Smile
videcemo kada ce uci u EU...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Tvoje postove covek bolje da ne cita....jbg jesam udaren u glavu!

Citat
Дакле, они што су покрадени, имају добит од лоповлука

Nisu krali od gradjana, ja se ne secam da je meni iko jednu jedinu marku ukrao, krali su na veliko a gradjani su bili dileri tih lopova koji su uzimali deo kolaca. Svima opstepoznati sverc cigareta je svima bio od koristi, znam hiljade ljudi koji su lepo ziveli od toga, a vidim i dan danas.
Citat
' ja Srbiju volim vise od bilo cega'' па онда ''trenutno me boli stojko i za Srbiju''  да не помињем сам ник, а и заставу поред локације...

Da volim Srbiju vise od svega ali me zabole djoka za nju jer sam toj Srbiji dao sve sto sam imao a ona meni istog tog djoku sto me trenutno boli. Jer koliko ja znam kao raseljeno lice svuda su mi vrata bila zakljucana vantaclok bravom. E sada to je samo trenutno
Moj nik je izveden iz reci Crnogorac iako po nekim podacima imam veze sa CG a po nekim nemam, vise mi je bilo simpaticno jer sam to nekada cuo meni ostalo urezano. Zastava je SFRJ, u to vreme sam se rodio....a zastave i ostala patriotska sranja mi niste ne znace!

Citat
''ali to je u srzi Srba, zaviditi svima, sto su svi bolji od nas'' генерализација у оном правом смислу те речи.

Obrni malo po forumu ne moras dalje, mozes i par postova nazad.....o kakvoj globalizaciji pricas.

Sto se tice standarda vrlo dobro znam sta je standard bivsi sam ekonomista.
Aham nema posla u Srbiji, zar to ne ulazi u standard? A i kada primis platu voleo bi da znam kolika je? Ja primam traljavih 22 hiljada dinara, jel to standard ka kome tezimo?
Plate ne bih rekao da su skromne, jedino ako nisu nekog glupsona zajebali, jel ti sromno 600 evra plus smestaj? Ove godine prosek plate je bio oko 500 Evra koje mi mozemo da sanjamo!
Nije tacno da nema ozboljnu visokoobraznu skolu, imaju sve fakultete ali nazalost tesko se zavrsavaju, za razliku od Beogradskih gde das kintu i ljube ti dupe 4 godine. U sred Podgorice imas Ekonomski, Pravni, put Niksica imas Medicinski i Masinski, U kotoru pomorski i turisticki itd.

Citat
Што се тиче Косова, ако буде држава, свакако ће бити банана држава узимајући у обзир стандард и потенцијал у свему.
Ma da bice banana jer su nam ga uzeli.....a da i koja je definicija banana drzava???
Citat
Занимљиво је само то што има Срба који из мазохистичких нагона пљују по свом народу и држави, а у том свом очају мењају и веру и националност итд...

Veci Srbin od mene nisi a ako zelis mozemo i da uporedimo rodoslove pa da vidimo koliki je ko Srbin!
Ja ne pljujem po mom narodu samo pricam ono sto mislim, a imam argumenata da pljujem pet dana ako hocu ali ne zelim jer nisam iz tog sveta, a da ovde izigravam patriotu i baljezgarim, boli me za dukljane i ostale gluposti kada su se otcepili itd. ne pada mi napamet, zato postojite Vi utripovane patriote koji se kurce po forumu od jutra do mraka kako su oni Srbi krecu u nekakve ratove a nikada pusku nisu videli! Vera = Pravoslavac, Nacionalnost = Srbin......druskane ja sam krsten u Peckoj Patrijarsiji u za mene najsvetijem mestu u ovoj Srbiji.

Citat
Црногорцима ака Монтенегринима - Дукљанима, далека лепа кућа, а Добар део Србије НЕЋЕ у ЕУ и јебе им се за стабилизацију и придруживање!

To i ja kazem.....zabole me za EU i stabilizacije.....ali jbg zaslepljen patriotizmom zivis kao slepac, barem na forumu.
A ko je rekao da nemaju ustav.....Srbija kao ima sto godina unazad..... Smile ili je ono skoro bio referendum...
I da za kraj ovde puca sve od valdavine prava, prosto mi se prisralo od ovolikog posta!

Izvinjavam se svim clanovima za nazovi ovaj ispad, ali prosto ne volim da me neko naziva neSrbinom i ostalim patriotskim sranjima, jer samo ja znam koliko sam ovoj zemlji dao neceg mojeg, samo mojeg.

Нису крали од грађана, али су крали на велико? Smile

''krali su na veliko a gradjani su bili dileri tih lopova koji su uzimali deo kolaca. Svima opstepoznati sverc cigareta je svima bio od koristi, znam hiljade ljudi koji su lepo ziveli od toga, a vidim i dan danas.''

Питање је од кога и одакле су крали? Где су шверцовали цигарете и крадене аутомобиле, на чију штету? Знаш хиљаде људи који живе од криминала у земљи која има више од 400 000 људи и то је теби добро и корисно? Какава је то држава чија је главна делатност шверц цигарета и крадених аутомобила? Како се грађани запошљавају у тим ''фирмама''?

Јеси ли ти уопште свестан шта причаш?

''Da volim Srbiju vise od svega ali me zabole djoka za nju'' 

Стварно не знам шта да ти кажем, заиста. И даље ми није јасно како може да ти се јебе за некога или нешто што волиш више од живота. Smile

Што се тиче стандарда, не знам да ли си упознат са процентом незапослености у ЦГ, а поготову на северу те државе, ако и висином просечне плате? Да заиста знаш шта је стандард, знао би да то није само и искључиво везано за економију, али ти то не бих објашњавао, џаба би писао.

Хахха, 600 еура + смештај! Smile Smile Ти који су ишли да раде у ЦГ, ишли су да конобаришу на обали и слично, а плате су им биле 200 еура, смештај + бакшиш.

Не знам зашто онда долазе у Београд и Крагујевац да студирају када тамо имају ''озбиљне факултете''?

Банана држава је држава у којој стране трупе владају, у којој је незапосленост преко 70% и у којој је главна и најпрофитабилнија делатност, трговина наркотицима и људима. Тако да ће Косово бити баш банана држава.

''a ne pljujem po mom narodu samo pricam ono sto mislim, a imam argumenata da pljujem pet dana ako hocu ali ne zelim jer nisam iz tog sveta, a da ovde izigravam patriotu i baljezgarim, boli me za dukljane i ostale gluposti kada su se otcepili itd. ne pada mi napamet, zato postojite Vi utripovane patriote koji se kurce po forumu od jutra do mraka kako su oni Srbi krecu u nekakve ratove a nikada pusku nisu videli!''

Да, патриоту не изиграваш нигде, то сам разумео. Можда зато што ниси патриота. Ово остало не бих коментарисао, јер осим неистина и глупости, генерализација и погрешних закључака нема ничега што би заслужило неки иоле озбиљан одговор. Чињеница да немају устав, да им је врх државе уједно и врх организованог криминала и остало, само говори о томе, да ЕУ има двоструке стандарде као и да им ниси битни владавина права, демократија и остало, већ само слепа послушност. Разлог због ког су потписали споразум пре нас, је то што немају обавзе према ХАгу, као и то да немају проблем са Косметом, а као  верни вазали подржавају независност истог.

УСтав немају иоако су независна држава, а Србија га има и донели су га убрзо после распада државе. Црбна Гора то није урадила.

А ти велики Србине, ако ти се не свиђа живот у Србији, иди у перспективну Црну Гору, запосли се и ради за 600 еура, а остави нас примитивне, лажне патриоте, да живимо у беди у овој малој и немоћној и сиромашној Србији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Питање је од кога и одакле су крали? Где су шверцовали цигарете и крадене аутомобиле, на чију штету? Знаш хиљаде људи који живе од криминала у земљи која има више од 400 000 људи и то је теби добро и корисно? Какава је то држава чија је главна делатност шверц цигарета и крадених аутомобила? Како се грађани запошљавају у тим ''фирмама''?

To je banana drzava, koja je krala cigarete i automobile. Opste poznato je da se na to carina ne placa, kradu od gradjana, ali je istim tim gradjanima dozvolila da iste te automobile prodaju i sami uvoze bez ikakvih sankcija, isto tako i za cigarete takodje su i patrote Srbi trckarali kao muve bez glave da registruju automobile dole i sami postali lopovi u dve drzave! A ja se ne secam da sam igde upotrebio izraz "firme" to sto ti haluciniras po forumu je licno tvoja stvar!

Citat
Стварно не знам шта да ти кажем, заиста. И даље ми није јасно како може да ти се јебе за некога или нешто што волиш више од живота.

Gde sam ja spomenuo zivot, volim vise od svega! Volim u uporedbi sa ostalim zemljama i odavde ne bih nigde otisao!

Citat
Што се тиче стандарда, не знам да ли си упознат са процентом незапослености у ЦГ, а поготову на северу те државе, ако и висином просечне плате? Да заиста знаш шта је стандард, знао би да то није само и искључиво везано за економију, али ти то не бих објашњавао, џаба би писао.

Хахха, 600 еура + смештај! Smile Smile Ти који су ишли да раде у ЦГ, ишли су да конобаришу на обали и слично, а плате су им биле 200 еура, смештај + бакшиш.

Ja ne znam ali cini mi se da je malo pre Tadic izjavio da je Srbija zemlja sa najvecim procentom nezaposlenosti....pa nije valjda gore od Crne Gore majku mu....posto baratas sa procentima, pogledaj koliki je procenat u Srbiji!
A standard je vezan za fiziku i astronomiju....standard ilte platezna moc gradjanina! Koliko ja znam, a znam odlicno, u CG sa 500 evra mozes lepo da zivis, dok sa tih istih 500 evra mozes da se pusis u svim oblicima dima!
200 mozda u Canju, ali u obliznjem Sutomoru, kafe Fratelo, gazda Stojan ove godine je placao 600 plus smestaj kod njega, kafe Full Moon u Budvu 580 evra plus smestaj....i jos kamara njih. Ako ne verujes licno cu da te povedem u sve te lokale pa se uveri sam!
To sto su neke banandzije isle za 200 evrica da se bruka je samo zbog toga sto jedu previse banana u banana drzavi!

Citat
Банана држава је држава у којој стране трупе владају, у којој је незапосленост преко 70% и у којој је главна и најпрофитабилнија делатност, трговина наркотицима и људима. Тако да ће Косово бити баш банана држава.

Opet nece dobiti status banana drzave jer nezaposlenost nije na tom nivou. Onda smo i mi polubanana drzava jer jednim delom nase zemlje vladaju strane trupe, nezaposlenost je oko 70%, veoma profitabilna delatnost i u Srbiji je trgovina narkoticima a i u skorasnjoj emisiji na RTS/u smo videli i da nam trgovina ljudima ide od ruke!

Citat
Да, патриоту не изиграваш нигде, то сам разумео. Можда зато што ниси патриота. Ово остало не бих коментарисао, јер осим неистина и глупости, генерализација и погрешних закључака нема ничега што би заслужило неки иоле озбиљан одговор. Чињеница да немају устав, да им је врх државе уједно и врх организованог криминала и остало, само говори о томе, да ЕУ има двоструке стандарде као и да им ниси битни владавина права, демократија и остало, већ само слепа послушност. Разлог због ког су потписали споразум пре нас, је то што немају обавзе према ХАгу, као и то да немају проблем са Косметом, а као  верни вазали подржавају независност истог.

Patriota nisam jer sam patriotizam izgubio 99 godine jer su iste takve komunjarske patriote poput tebe htele da mi zapale kucu, i koje su mi prosipali istu tu pricu koju ti ovde prosipas.
Sto se tice drzavnog vrha....pogledaj u vrhu Srbije ko sedi, sve same postenjacine...prosto hleb iz ruke da im ne uzmes koliko su posteni!
Niko ovde ne prica o tome zbog cega su oni pre ili kasnije....to je najnebitnija stvar, ko jebe Eu i Nato moze se i bez njih i sa njima, ali non stop srati o drugima a ne pogleta svoj obor za mene nije normalno!

Citat
А ти велики Србине, ако ти се не свиђа живот у Србији, иди у перспективну Црну Гору, запосли се и ради за 600 еура, а остави нас примитивне, лажне патриоте, да живимо у беди у овој малој и немоћној и сиромашној Србији.

A ne ja kao Veliki Srbin ostajem ovde, ima da radim ovde za 800 evra i da zivim u Velikoj Srbiji sa iskrenim patriotama....
Aho hoces mogu da ti pricam jos neke pricice o patriotama poput tebe koje su stvarno u realnom zivotu vreme rata 99 i malko pre rata radili najvece gadosti ovog sveta.

Ali da ne bi vise baljezgario (i nadjebavao) kao antipatriota voleo bi da neko od vas silnih patriota prodje ono sto sam ja 99' i ono sto sam gledao svojim ocima vide i oni!
I sada se iskljucujem jer je nenadjebivi prava Srbenda!!! Ziv bio
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 19:05:35 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Као дрвету да пишем. Не вреди...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Koliko se secam Slovence smo zvali "austrijski konjusari" ili slično.
Sada su oni clanica EU, a standard im je daleko veci nego nas.

Čim smo počeli da psujemo CG zbog EU, to znači da ćemo
ih uskoro i videti u EU...... istorija se ponavlja
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Halo panju (nenadjebivi) , cg ti je sve ljudski objasnio ali tebi je izgleda fora da ga omalovažavaš jer si ti valjda rodjenjem veći Srbin od njega.Kapiram te bolesne relacije, to je to što ja zovem seljački mentalitet Balkana ....prisutan je kod svih naroda u raznim oblicima.I zanimljivo što veći seljak odmah misli da je i veći Srbin, Hrvat ...etc.........
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 20:01:26 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Halo panju (nenadjebivi) , cg ti je sve ljudski objasnio ali tebi je izgleda fora da ga omalovažavaš jer si ti valjda rodjenjem veći Srbin od njega.Kapiram te bolesne relacije, to je to što ja zovem seljački mentalitet Balkana ....prisutan je kod svih naroda u raznim oblicima.I zanimljivo što veći seljak odmah misli da je i veći Srbin, Hrvat ...etc.........

Бојим се да је први са омаловажавањем и то целог народа кренуо он и исто се тако бојим да те нсам ништа питао, као и да си промашио тему.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Бојим се да...

Ne boj se  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Govoriti da je Crna Gora "posteno" zasluzila svoj sporazum, je vise nego djetinjasto. Oni su cijenu ovog sporazuma "odradivali" jos od devedesetih...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.