Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:38:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27473323 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Uzeo me u javnom WCu

Ostala sam malo iznenadjena i zanijemila sam na trenutak. Jos uvijek u transu od susreta sa Danijelom, sjedila sam gola na podu dnevne sobe. Ostaci Danijelove sperme cijedili su mi se niz bradu. Mobitel mi je bio u ruci, prislonjen na uho, a dvije rijeci koje sam upravo cula odzvanjale su mi u glavi:
- Ja sam…
Bio je to Kreso. Kreso kojeg sam nekad, a mozda i jos uvijek jako voljela. Kreso koji me je izdao, razocarao, unistio svaku uspomenu i sve ono lijepo sto je bilo izmedju nas. Kreso koji me pretvorio u drolju, zbog kojeg sam se posevila sa cetvoricom sinoc i zbog kojeg sam se posevila sa Danijelom samo nekoliko minuta ranije. Kreso kojeg sam jos uvijek voljela, ali i kojeg sam beskonacno mrzila ovog trenutka. Kreso kojem se jos nisam ni pocela osvecivati. I uzivala sam u svakom trenutku.
Brzo sam se sabrala.
- Da? Sta hoces?
- Ljubavi, zao mi je… – osjetila sam u glasu da je na rubu, da samo sto nije briznuo u plac. Uvijek je bio emotivan, tako da me nije cudilo. Uzivala sam u tome.
- Prestani! Prestani s time odmah! Ti si djubre najobicnije! Kako si mi to samo mogao napraviti?! – zavristala sam u mobitel.
- Z-Znam, i-imas pravo… – mucao je i jecao u isto vrijeme. – Ali, one slike, n-ne razumijem…
- Sta ne razumijes? Sta ti nije jasno? Tvoja kreacija, onaj lik iz tvojih fantazija i dopisivanja sa interneta je napokon ozivio! To si i htjeo, nisi li?
- N-Ne, ne razumijes…
- Sta ne razumijem???!!! – vrisnula sam ponovo. – Nisam napravila nista sto ti vec i sam nisi rekao da sam napravila. Neznam u cemo je sad problem…
- A-Ali… – pokusavao se sabrati. – Zelio bi te vidjeti… Razgovarati… Molim te… – Nije se vise mogao suzdrzati, briznuo je u plac. – Molim te, daj da se nadjemo, saslusaj me samo, zelim ti objasniti… – preklinjao me, jecajuci.
- Neznam… razmislit cu. Nemoj me vise zvati. Ako se budem htjela naci s tobom, javit cu ti se, OK? Razumijes li me? Ako me samo jos jednom nazoves, promijeniti cu broj i nikad me vise neces ni cuti ni vidjeti, jel ti jasno???!!! – i dalje sam vikala na njega, bijes mi je obuzimao cijelo tijelo i tresla sam se.
- O-OK, oprosti… volim te…
- OK, dosta sada. Moram ici. Sperma mi se cijedi niz bradu, moram se istusirati. Ciao. – poklopila sam slusalicu.
I dalje sam bila bijesna, nisam se mogla smiriti. Gorila sam od neobuzdive zelje da mu se osvetim, da ga povrijedim, izgazim, ponizim. Okrenula sam mobitel i opalila nekoliko slika. Pregledala sam ih. Na jednoj se jasno i vrlo dobro vidjelo kako mi je brada sva umrljana spermom koja se polako cijedi u dugackoj liniji prema mojim sisama. Poslala sam mu MMS, bez rijeci poruke. Samo slika.
Ustala sam se i otisla u kupatilo. Istusirala sam se, obrisala, uredila kosu i nasminkala se. Iz ormara sam izabrala tanku, leprsavu ljetnu haljinicu, otvorenih ledja i duzine do malo iznad koljena. Obula sam lagane cipelice sa ne previsokom potpeticom, na sve to dodala malenu torbicu i izasla van. Trebalo mi je zraka, setnje i vremena da se smirim. I dalje sam bila uzrujana.
Setala sam se prema parku u koji sam voljela ici, koji me uvijek smirivao. Putem sam bila i te kako svjesna pogleda muskaraca koje sam susretala, i kojim sam ovaj put i uzvracala poglede, nesto sto prije nikad nisam radila. Cijelo vrijeme sam zamisljala kako me seve i sto bi mi sve radili kad bi im dozvolila. Cini mi se da je bijes, mrznja i zelja za osvetom koju sam osjecala od mene pravila nezasitnu, napaljenu droljicu i nije mi smetalo ni najmanje.
Dosla sam do parka i sjela na klupicu. Sjedila sam i razmisljala. Zivot mi se okretao za 180 stupnjeva, sve sto sam mislila da je stabilno i ispravno rusilo se kao kula od karata. Ipak, osjecala sam da, na neki nacin, po prvi put imam kontrolu, prvi put radim sto hocu, kad hocu i s kim hocu. Na neki pomalo perverzan nacin, to mi je godilo. Nakon svega, na primjer, ako bi htjela, mogla bi se poseviti s prvim tipom koji naidje, sa nekoliko njih. Mogla bi popusiti dobar kurac sad odmah. Hm…
Ustala sam i zaputila se prema maloj betonskoj zgradi na rubu parka, u kojoj se nalazila mala prostorija u kojoj su radnici koji su odrzavali park cuvali alat, te javni WC. Usla sam u WC, ali ovaj put u muski. Bio je u prilicno losem stanju, oguljenih zidova i prilicno prljav. Bio je potpuno prazan. Uzdahnula sam od razocaranja. Okrenula sam se spremna da izadjem kad su se vrata otvorila i unutra je usao podeblji muskarac, vjerovatno u srednjim cetrdesetim godinama, u radnom odjelu koje je vidjelo i bolje dane. Bio je pomalo prasnjav i osjetno je smrdio na znoj, vjerovatno radnik na pauzi sa obliznje zgrade koja se gradila. Na mesnatom licu sa rumenim, okruglim obrazima visio je oronuli, pomalo masni brk ispod velikog, crvenog i zilama prosaranog nosa. Usta sam mu jedva vidjela, a male, lisicje oci rasirile su se u iznenadjenju.
- Ooooo gospodicna, malo smo zalutali, je li? – rekao je dubokim, muzevnim glasom.
Odmjerila sam ga, od glave do pete, te mu se polako, koketno pocela priblizavati, izvijajuci bokovima i oblizujuci usne. U isto vrijeme mi se gadio, ali me je neka neobuzdana, zivotinjska zelja za zadovoljstvom tjerala dalje. Vidno iznenadjen, ustaknuo je korak nazad, ali dalje nije mogao jer je sada ledjima bio naslonjen na vrata. Dosla sam do njega, privila se cijelim tjelom uz grubu tkaninu njegovog radnog odijela, jednom rukom okrenula bravu i zakljucala vrata, a drugom posegnula za njegovim medjunozjem. Cijela jaja i jos uvijek mlohav kurac, kroz tkaninu hlaca, bio mi je u saci. Lagano sam ga pogladila i stisnula. Pocela sam osjecati kako mu se kurac lagano budi. Drugom sam mu rukom pogladila lice i kosu, zaustavivsi je na straznjem dijelu njegove glave, te je lagano gurnula prema sebi. Socno sam ga pozvalila preko brkova, gurajuci jezik u njegova usta. Dah mu je bio pomalo kiseo i neugodan, ali nisam marila. Poceo je polako dolaziti sebi od iznenadjenja i uzvracati mi poljupce, gurajuci mi svoj hrapavi jezik u usta, ispreplicujuci ga sa mojim. Rukama mi je klizio bokovima i strukom, podizuci lagano haljinu. Polozila sam ruke na njegove grudi, blago ga odgurnula, pogledala u oci, oblizala se i rekla:
- Danas je tvoj sretan dan…
Osmjehnula sam se njegovom iznenadjenom i sokiranom licu i spustila se polako na koljena. Pod je bio pomalo klizav i prljav. Pocela sam mu otkopcavati pojas i spustati hlace, a one je petljao po mojoj kosi i gladio me po usima i glavi. Spustila sam mu hlace i prilicno znojne bokserice i njegov nevelik kurac ukazao mi se ravno pred ocima. Bio je na pola podignut, ali vidjelo se da nece jos puno narasti. Nije bas najbolje mirisao, ali nije me bilo briga.
Pocela sam ga polako lizati, igrajuci se sa kozicom koja je polako klizila sa glavica kako je rastao. Bio je potpuno mokar od prozirne, sluzave tekucine koja je polako curila iz njega. Lizala sam mu glavic njezno i polako gledajuci ga u oci cijelo vrijeme, napavljujuci ga dodatno pogledom gladne kuje, ocima punim zivotinjske zelje za seksom. Kurac mu je sad bio potpuno tvrd i potpuno je uspravno stajao usmjeren prema mojim ustima. Pocela sam lagano jezikom kliziti po donjoj strani, sirom otvorenih usta, pustajuci ga da polako klizi u toplu, vlaznu unurasnjost. Jezikom sam dodirnula sam korijen, tako da je cijeli stajao na mom mekom, vlaznom jeziku. Obuhvatila sam mu korijen kurca usnicama i lagano pocela sisati. Zastenjao je pritisnuvsi mi glavu u svoje krilo. Sva sreca da mu nije bio predugacak, jer bi mi ga zabio direktno u grlo, ovako ga je jedva dodirivao. Uhvatio me pomalo grubo za glavu i lagano ga vadio van i gurao natrag u moja usta. Sevio me u usta neko vrijeme dok sam ja glasno, mljackavo sisala, a kad bi mi ga zabio cijelog u usta, jezikom bi mu oblizala jaja. Jednom sam si rukom milovala vec potpuno mokru pickicu, a drugom sam si trljala bradavice na sisama, postajuci sve napaljenija. Htjela sam da me jebe.
Polako sam se oslobodila stiska njegovih ruku na glavi i ustala se. Jos sva mokrih usta od svoje sline i njegovih sokova pozvalila sam ga nekoliko sekundi, te mu se okrenula ledjima i guzom, preko haljine, pocela trljati o njegov nabrekli kurac. Odgurnuo me naprijed prema prljavom, napuklom umivaoniku na koji sam se naslonila rukama, izbacujuci guzu prema njemu i sireci noge. Zadigao mi je haljinicu preko guze na ledja, grubo mi rasparao gacice u nekoliko pokreta te zabio prste u moje toplo, meko i potpuno mokro medjunozje. Petljao mi je tako po pickici neko vrijeme, dodatno me napaljujuci, te mi zabio potpuno mokri srednji prst u guzu. Jauknula sam i poskocila, sto ga ni najmanje nije omelo, jer me je sada vec sevio sa po jednim prstom u pickici i guzi, naizmjenicno ih gurajuci van i unutra. Osjetila sam da mi koljena polako klecaju, a toplina mi se sirila od medjunozja prema glavi. Taman kad sam bila blizu orgazma izvadio je prste iz oba moja otvora, protljao svoj kurac nekoliko puta po vanjskoj strani moje mokre pickice i zabio mi ga jednim jakim i brzim potezom cijelog. Uhvatio me za bokove i poceo me jebati snaznim pokretima, gurajuci me cijelu prema razbijenom i zamazanom ogledalu iznad umivaonika. Pogledala sam se u ogledalo, pomalo razmazane sminke naslonjena sam stajala naslonjena na umivaonik, a iza mene se njegovo lice grcilo i mrstilo dok mu je znoj polako klizio sa glave preko obraza. Jebao me tako nekoliko minuta snaznim pokretima koji su izazivali valove uzitka koji se polako sirio od mog medjunozja prema glavi, nogama, rukama, cijelom mojem tijelu. Gledala sam prizor u ogledalu koji me je dodatno napaljivao, jer me scena u kojoj me neugledni, stariji muskarac grubo sevi u prljavom javnom WCu dovodila do ludila. Pocela sam svrsavati u mahovima, gotovo vristuci u ritmu njegovih grubih uboda, gurajuci cijelo tijelo natrag prema njemu nabijajuci se na njegov tvrdi kurac.
Osjetila sam da se napeo u meni i da je mozda svega nekoliko trenutaka daleko od trenutka kad ce eksplodirati u meni. Pokusao ga je izvaditi ocekujuci orgazam, a ja sam se, i dalje pod valovima orgazmicnog grcenja moje mokre pickice, potpuno nabila na njega i stisnula ga rukama na sebe i duboko u sebe, ne dopustajuci mu da ga izvati iz mene. Poceo je svrsavati duboko u meni, odustavsi od plana da ga izvadi, uhvatio me za bokove i nabio ga do kraja, te jakim, grubim trzajevima zabijao u moju pickicu. Punio me toplom spermom u velikim mlazovima, grubo mi gnjecivsi sise, stiscuci trbuh i bokove, potpuno pripijen uz moja ledja. Osjetila sam kako mu kapljice znoja kaplju po mojim ledjima, njegov jaki miris znoja kao da se stapao samnom. Jebao me tako jos neko vrijeme dok se nije potpuno ispraznio i dok mu kurac nije potpuno omlohavio, te iskliznuo iz moje mokre pickice. Ostala sam tako jos nekoliko trenutaka nakon sto se odmaknuo od mene, a on je stajao naslonjen na vrata, sa hlacama oko gleznjeva. Iz kurca mu su mu kapali ostaci sperme, dok se vecina pocela polako cijediti iz moje vrele picke i kliziti mi niz nogu.
Podigao je hlace i obukao se, gledajuci me pomalo zbunjeno dok sam rasparanim gacicama brisala njegove i svoje ostatke sa noge i picke, spustila haljinu i popravila malo frizuru. Nista nisam govorila, a cini se da je i on shvacao da je bolje da ne kaze nista. Pustila sam vodu da tece nekoliko trenutaka dok nije postala hladna, te se umila u nekoliko mlazova. Podignula sam se, pogledala u ogledalo i shvatila da je izasao, bila sam ponovo potpuno sama u WCu. Popravila sam malo sminku, obrisala ostatke spreme sa noge i pickice, mada se i dalje cijedilo i, bez gacica, nisam bila sigurna kako cu sprijeciti da se to vidi i nakon sto izadjem van. Nije me bilo ni briga.
Otvorila sam vrata i izasla van. Vidjela sam ga dvadesetak metara dalje, na zidicu sa jos nekoliko radnika koji su pili pivo i jeli sendvice. Govorio im je nesto uzbudjeno i pokazivao prema meni koja sam se udaljavala od njih ne obracajuci vise paznju. Poceli su mi nesto dovikivati i zvizdati, nisam razumjela sto vicu.
Zaputila sam se natrag prema stanu, pomalo zgadjena svojim postupcima i svime sto se netom desilo. Mozak mi je radio 200 na sat. U sto sam se to pretvorila? Sto to radim od sebe? U poslijednjih 24 sata posevila sam se sa 6 razlicitih muskaraca, potpuno bez zastite, petorica su bili potpuni stranci o kojima nisam znala gotovo nista. Ali bez obzira na opasnost i nepromisljenost, uzivala sam u svakoj sekundi. Pomalo sam se bojala za sebe, neznajuci vise na sto sam sve spremna.
Priblizavala sam se zgradi u kojoj sam zivjela. Prolazila sam pokraj kosarkaskog igralista omedjenog celicnom zicom na kojem je grupa mladica igrala kosarku. Zastala sam, sjela na klupicu i promatrala ih kako trce, skacu, znoje se u zaru igre…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Moj susjed i ja

U mojoj ulici oko 100 m od moje kuće živi jedan susjed sa svojom ženom. Tada je imao 52 godine, a njegova žena 45. Bio je visok i zgodan, pomalo sijed, ali uvijek uglađen i skockan. Imao je vlastiti biznis doma, a žena mu je radila u jednoj kozmetičkoj firmi svaki dan od 8-16. Bio je dobar s mojim ocem i često su se družili u lokalnoj birtiji. Ja sam imala tek navršenih 18 godina.
Sve je počelo kada me jednog dana susjed vidio dok sam pušila trojici dečkiju u parku iza jednog noćnog kluba nakon izlaska. Bilo mi je užasno neugodno i bojala sam se da će reći tati. Kako je često preko dana radio vani po dvorištu a ja sam tuda morala prolazit na putu do škole, uvijek sam ga pozdravila. 2 tjedna nakon što me uhvatio na djelu sam prolazila kraj njegovog dvorišta kao i uvijek. Bilo je 13 sati i bio je bez majice u dvorištu rezao živicu. Cijelo dvorište je bilo ograđeno 2 m visokom živicom. Bildao je i to se jako vidjelo. Pozdravila sam ga kao i uvijek a on me pozvao u dvorište da nešto vidim. Pokazao mi je skulpturu dupina koju je napravio od živice. Gledala sam ju i divila se kad sam osjetila iza njegovo tijelo stisnuto uz moje, a njegove ruke su čvrsto držale moje grudi.
Obgrlio me i mijesio mi grudi jako i strasno. Na guzi sam osjetila veliku tvrdu izbočinu. Srce mi je užasno kucalo i sva sam se uzbudila. “Razmišljao sam puno o tebi od onog dana. Bi li voljela da uđemo unutra?”, rekao je. “Daa…”, tiho sam odgovorila s uzdacima.
Ušli smo u njegovu kuću. U dnevnoj sobi me stisnuo uza zid i počeli smo se strasno ljubiti. Njegove ruke su bile po cijelom mojem tijelu. “Tako te želim…” Rekao je. Otkopčao mi je košulju i grudnjak i ljubio mi grudi, gnječio ih, masirao, mijesio, lizao. U tangama mi je postalo vruće i mokro. Zatim je desnu ruku stavio na moju guzu i stiskao je, te me počeo dirati među nogama i gurao mi prste u picu preko tajica, istovremeno trljajući svoj kurac o mene. Otkopčao je hlaće i stavio moju ruku u svoje bokserice. Znala sam što to znači. Htio je da mu popušim.
Spustila sam se na koljena i razgrnula mu hlače i bokse. Predamnom se našao ogroman tvrd kurac. Tad sam već spavala s puno dečkiju, ali s ovakvim nečim se još nikada nisam srela.
Počela sam ga ljubiti i sisati istovremeno mu masirajući jaja lijevom rukom. Uzela sam ga u usta i sve dublje stavljala dodatno ga stimulirajući jezikom. Lizala sam ga strasno i gutala. Čula sam mu uzdahe zadovoljstva. Zatim je stavio svoju ruku na moju glavu i gurao je da mi uđe još dublje. Onda je stavio i drugu ruku na moju glavu, čvrsto me uhvatio za kosu i počeo jebat u usta. Prvo polagano a onda sve brže i dublje dok mi nije skoro cijeli kurac bio u ustima. Glasno je stenjao i uzdisao. Nastavio me jako jebat u usta još par minuta. Već su me usta počela boljet. Osjetila sam da će svršit što je i napravio. Tri snažna mlaza su izašla. Progutala sam i oblizala se. Bila sam već užasno napaljena i vlažna.
Kurac mu je još uvijek bio dignut. Otišli smo u spavaću sobu. Bacio me na krevet, strgnuo mi tajice i tange i dok se nisam ni snašla, u meni se punom dužinom našo ogroman masni kurac od 25+ cm. Počeo me jebat brzo i duboko komentirajući kako sam vlažna. Glasno sam stenjala i vrištala od užitka. Rekao je da se stišam jer će me susjedi čut. Zatim me okrenuo na sve 4 i stavio mi ga od iza. Klečala sam četveronoške na krevetu, a on je stajao sa strane i jebao me. Uhvatio me za bokove i punom dužinom mi ga stavljao. Mislila sam da će me probit do grla. Bilo je tako ugodno i napaljujuće. Svršila sam 5-6 puta u par minuta. Toliko sam bila vlažna da je curilo na sve strane. Zatim mi je s prstima počeo podmazivati guzu, a potom s kurcem. Nastavio me jebat u picu.
Jedan prst mi je stavio u guzu podmazivajući me, a zatim i drugi i tako me jebao istovremeno u guzu i picu. Onda je izvadio kurac iz pice i stavio ga u guzu. Boljelo je užasno. Jebao me u guzu svom snagom u punoj brzini. Užasno me boljelo i jedva sam čekala da završi. Nakon par minuta je svršio u mene. Osječala sam se tako dobro i izjebano da vam nemogu ni opisat. Oboje smo još dugo ostali zadihani.
Taj dan sam zakasnila u školu na 1. sat. Od tada smo se redovito nalazili kod njega prije ili poslije škole i seksali.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Tetka moje djevojke - I dio

desilo se ovo negde daleke 89.u vreme kad sam bio student.lepo vreme.vlada markovicheva omoguchila da se malo krene od mrtvila….i nama studenata u to vreme lepo nam je bilo….
dzeparac od kukji….neki mali posao na crno i puni dzebovi…imalo je za sve po malo….u to vreme imao sam jednu devojku iz mali grad juzhnije od mog mesto…stanovali smo kao studenti u glavni grad nashe republike…ja sam u sopstveni stan oko 45 m2 a moja devojka sa cimericama u centralnoj naselbi…meni je tada bilo 23 a mojoj curi 21 godine…dosta sam opisao….radnja je isla brzim tempom…negde posle par meseca zabavljanja pocheli smo sa seksom….po nekoliko puta u toku dana….i to zhestoko..jedan vikend trebala da dogje tetka od devojke kako bi neshto pazarila na subotnji pijac tekstila i bizhuterije…ona je starija od mene oko 8 godina.tada u punoj zhenskoj lepoti…jebazovna do besvesti…kako je stigla u petak doshli su sa mojom curom kod mene u goste…kafe,sok,vino i ponokj vech je proshla…legli spavati…ja i devojkom na jedan krevet…a tetkica sama na drugi…
mi mladi i uzavreli pocheli smo pomalo se dirati..lagano ljubimo se…ali osetim da je tetka budna…kako sam ushao u mojoj devojci…ona poche stenjati lagano trzati….ali ne toliko buchno..
kako sam ushao do kraja,ekstaza je pochela i u jedan trenutak prilikom sv****havanja moja cura tako glasno je sv****hila da se tetka prodrmala u krevetu…znao sam da je bila budna i da nas je chula…
rano smo ustali radi pijac koi smo morali posetiti…cura sishla u kupovini…a ja i tetka smo ostali sami…u to vreme spo****ki duh moje telo bilo je atletski izrazheno…kako sam izashao od kupatilo ushla je tetka …..valjda je htela se tushirati…
chuj gorane,kazhe meni…ono shto si sinoch radio sa mojom unukom i nije tako strashno..ali kad imate goste nije lepo….celu nokj sam drhtala….nisam znala kako se ponashati…znam te vrlo kratko vreme ali kao zhena nisam mogla ukrotiti svoje telo…moj muzh je chesto van kukje i znash da dosta toga fali …. osetila sam se kao manjijak koi gleda i zadovoljava se …. a ne mozhe sudjelovati…..
skuvao bi kafu,pa produzhimo sa razgovorom dok se vrati moja devojka…ali moramo brzo otichi na pijac….dao sam predlog kako bi smirio strast tetkice…
ali ne da vrazhe…kako je ona ushla u kupatilo,pustila vodu,ja kroz kluchaonicu vidim telo zhene boginje….dupe belo ko mleko…kozha preplanula…cice ala MIRA FURLAN..rekoh u sebe gorane shta zujish..ovo morash ugasiti….pochela se tushirati..kako sapun klizi po tetkino telo…moj milojko pocheo rastati….hormoni radili su 100 na sat…udarili u glavi…molio sam da hleb i mleko josh nisu stigli,kako bi devojka malo zakasnila….kako sam gledao telo me povuklo napred i vtata se otvorishe…tetkica se trznula..ali nije se uzbudila od situacije…stadoh do kade i uzeo sam vlazhne ruke…nezhno sam joj poljubio dlanove…pa polako prema ramena…oko vrata….ushie..nezhno joj shapnuo….tetkica osetim da i tebe fali ovo….moramo prekinuti ….ali nastavili bi drugom prilikom….
nema druga prilika..sad me pojebi..tu u kadi….ako stigne unuka….ti samo izagji…neche ona posumnjati nishto…
dok sam joj polizao dupe..nezhno joj pomazao klit….pichkica je bila spremna prihvatiti mog machora….gorane ugji zhestoko…odjednom..da me cela protresesh….kako sam polizao sise osetim u ruci kako teku sokovi strasti nenje tesne pichice…nisam mogao a ne udovoliti tetke…ushao sam celom duzhinom i tezhinom….tako je prostenjala da sam misli da bi se chulo do prizemje zgrade….naslonio sam je na rubu kade…ushao od pozadi i tako silno jebavao jedno minut dva….chini mi se da se tetka raspala…kolko je bila vrukja ne bi je ugasio celi pp vod…mislim za jedno pet-deset minuta kolku saj bio u njenjoj utrobi sv****hila je dva tri puta….gorane istresi seme u mene….volim osetiti toplinu..i onako sam pochela se tushirati….mene nije trebalo dva tuta rechi….tolko sam sperme polio u tetkici da nakon mesec dana kad smo se opet sremi,osetio sam vlazhnost pici…kako smo zav****hili…vratila se moja devojka..sva nervozna shto hleb i namirnice nije uzela na vreme…
seli za stolom….
gorane josh te osetim u sebe…shta si ti isturio u mene….osetim sperma kako curi…dok smo se obukli za izlazak dogovorili se da tetkica ostane i subotno veche kako bi je mogli malo proshetati u nokjni zhivot…kako bi se i ona vratila studenske dane….i ne samo dane….
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Tetka moje djevojke - II dio

ubota popodne
vratili se u stanu kod mene.moja devojka je pochela neshto spremati za klopu.tetka se malo raskomotila i ushla u kupatilo se tushirati.ja prilazim curi i diram je po dupetu.znash vesna(tako se zvala)ne mogu ti odoleti tu u kuhinji.moram de uzeti na radnim stolom.dok se tetka tushira mozhemo se nabrzake izjebati.
ti si lud,ako ona izagje prije nego kontash.uhvati nas….
ma ne boj se nishta,i ona je ovo radila svugde kad je mogla.a ona je mlada i bash bi voleo vidjeti kako bi reagovala.malo je diram dupetom…polako silazim prema pici..onako haljina prebacim preko struk….kad ona bez gachice…moja cura je ovo vech prije isplanirala.jednim p****tom kruzhim oko pice….vlazhna…sochna…za dobro jebanje vech spremna.jednim trzajem ulazim duboko u njoj…malo se izvila,malo cvilila i pochela meshati guzom…jooooj zlato kako volim kad me ovako pojebesh,tu u kuhinji.nije proshlo 5-6 minuta i izlio sam spermu u matke moja devojke.dako je zhestoko sv****hila da sam joj morao zachepiti usta….
vesna dodam mi vesh,zaboravila sam u torbici-chulo se i kupatilo…
tetka je vech bila pri kraju sa tushiranje.onako mokra,gola,posipana rosom vode zamislio sam kako joj prilazim iza legja…kako joj ulazim od pozadi…kako joj odvalujem kurcem…dobiche i ona samo da nam se ukazhe prilika…
dok vesna joj doda vesh onako kroz malo otvorena vrata susretne nam se pogledi sa tetkom…vidim nenjo golo telo,rosne sise,malo nabrekle bradavice,shto od vode…a bogami i od uzbugjenja kad sam je pogledao.
vesna jesi uzela neko vino za ruchak-pitala tetka.evo uzmi ovaj sitnish i uzme neshto za piche-ja sam zav****hila dosta posla,pa da vas pochastim.vama studentima uvijek trebaju pare.kako je vesna izashla,tetka prilazi mi i kazhe.opet si povalio vesnu,chula sam kako sv****hava…onako josh mokrekose,u gachicama i brusa,josh ne obukla maicu i suknju…sede na stolicu do mene.jeli tetka i ti si ovo radila prije…a bogami i sada bi…znash vesna brzo bi se vratila,nemamo vremena da se sad izjebemo,ali vecheras bi neshto smislili..kleknuo sam ispred nje i glavu spustio megju noge….sva se stresla.jednim p****tom pomerio gachice i uvalio jezik prema pici.malo je prodrhtala,promeshala guzi**** i uhvatila za glavu.gorane i zludio si me chaskom…nemoj pocheti kad ne mozhemo zav****hiti posao.neka tetka da te samo ovlazhim i strpao sam dva p****ta u vlazhnoj pici.tooooo prostenje tetka….istog trena chulo se zvono…vratila se vesna puna joj kesa vina i sokove.
seli za stolom onako vidno raspolozheni shto od zav****henih poslova shto od maloprije dirnutih pichkice moje devojke vesne i nenje tetkice.pili smo malo vino.onako opushteno tetka nas je dirnula kako se zhivi ovde kao studenti…znash kazhe ona ovo vam je najlepshi deo zhivota…samo pazite se deco da prerano ne zav****hite s dece.zhash oni dolaze i kad vi ne hochete….znao sam na shto je mislila…vesna kazhe joj devojci,jel se chuvash trudnokje…uzimash li pilule ili goran te pazi…
ma pazi me ….ko rosa vode u ruci…mnogo je pazhliv prema mene…
znash tetka malo nam je bilo teshko u pochetku…mislim da smo neshto iskusniji od prije.sad zajedno se pazimo….
ajmo sad da priv****himo sa ruchkom malo se odmorimo da bi vecheras bili svezhi.tetka predlazhemo da ostanesh ovde kako bi te malo proshetali nochas u grad.ima diskoteke koi rade do posle ponjochi…ima doste zabave.
vazhi deco ostajem i onako je techa na put,a dece su mi kod majke…slobodna sam do nedelja uveche.
ja sam odmah skontao plan….kako bi se josh jednom s tetkom zhestoko pojebali….sigurno i ona je neshto skontala….
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

:))))

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia E51
Ostvaren san . . . .   :[115]:

- “Stigla si? Upadaj!” , veselo ce Laza.
(usla sam)
-   “Sta radis? Je l’ neko tu?” ,zapitah.
-   “Nije niko.  Nadam se da nece niko ni doci!”, rekao je.
-   “Pa stooo? Bas gotivim tvog brata, lik je.  I tata ti je extra! ”, rekla sam odusevljeno, cekajuci njegov odgovor.
-   “Ne trebaju nam oni.  Vise volim da budem sam sa tobom! Zanimljivije je…” , rece I pogleda me onako jebozovno.
-   “Pa dobro, kako god.  Donela sam ti palacinke, tetka ih je jutros pravila. ” ,rekla sam.
-   “Volim palacinke, a I dobre su kao afrodizijak!”,sa osmehom na licu izusti ovo I zacuta se ocekujuci samar.
-   “Kako kome…” , odgovorih hladnokrvno.
Videvsi da kuliram njegovo konkretno pozivanje na sex, predlozio je da odgledamo neki film.
-   “Koji film imas? Volela bih da gledam neku komediju. ”
-   “Mogli bismo da gledamo “Mrak film”, mmm ?”
-   “Pa…. ’Ajde!”
-   “He,he,he,he,… ima zanimljivih scena!”,izgovorio je to tako izazovno.  Medjutim, pokusala sam da iskuliram.
-   “Je l’ da? Moze onda…”, isplazila sam se… 
-   “Pocinje… Jedi palacinke, ima ih previse! “,smireno mi rece.
-   “Ma oke, ostavicemo malo Bogdanu i tvom tati. ”
-   “Bas me briga za njih…”
-   “Baksuze!!!”
-   “Gledaj film…” ,iskulirao me je.
Bio je to letnji raspust…Vreo junski dan.  Laza me je pozvao pod izgovorom da je sam kuci i da mu je dosadno.  To mi nije bilo cudno, jer smo svaki / svaki drugi dan zajedno.  Otisla sam jer je i meni bilo smor kuci…
Laza i ja smo drugovi od petog razreda.  Bili smo skoro najbolji, ali ne bas.  Ziveo je sa tatom i bratom Bogdanom, nisam sigurna sta im je sa mamom, uglavnom zivi van Srbije.  Bogdan je bio prelep, jos od osnovne, tj.  od kad znam Lazu, lozila sam se na njega.  Bio je nesto visi od mene, smedj, kratku kosu, extra razvijeno telo, fudbaler.  Trenirao je za nas gradski klub.  Od mene stariji 5 – 6 godina.  A Laza je malo licio na njega, ali nije bio toliko lep.  Malo nizi od mene,ali je imao lep, topao pogled.  Mladji je od mene 20-ak dana.  Posto smo vecinu vremena provodili zajedno, veoma smo se zblizili.  Razgovaramo o svemu, i znamo jedno drugome sve tajne.  
Dok je trajao film, razmisljala sam o mom i Lazinom odnosu.  Jeste bio film smesan i zanimljiv, ali nekako mi je neka misao bila u glavi i zelja za nekim odnosom koji je visi od prijatelja.  Ne veza, ali sex na primer.  Posto smo i jedno i drugo bili perverzni i stalno se zezali…Jedino on je smeo da me pipne, cuvao me je od drugih i nikome nije dao da me povredi.
Posto sam videla od nekog pocetka naseg prijateljstva da on zeli nesto sa mnom, da mu se svidjam, sto su mi potvrdili neki, odlucila sam da pokusam.  Bila sam malo i napaljena, iskreno…Jer jedna scena u filmu me je bas raspalila, a i ta neka atmosfera…Primetila sam da se to i njemu dopalo – sam u kuci sa mnom.  Stavio je , nezno svoju ruku na moje koleno.  Dodiri, muski, su me veoma palili…Osetila sam te “leptirice” u stomaku koji su me nenormalno golicali.  Polako je poceo da pomera svoju ruku ka meni…
-   “Da li ti je vruce? Hoces sok?”,brizno me upita.
Razmisljala sam par sekundi, da l’ da ga pomeram odatle, mozda me posle nece uhvatiti, jer mi je taj dodir mnogo prijao…Prekinuo je moje misli:
-   “Kazem, da li hoces sok?”,ponovio je to pomalo nervozno.
-   “E, hvala.  Kasnije cu…”
-   “Ok.  Da li smem da drzim ovde ruku ili …?”,stidljivo me upita.
-   “Lazo, brate, od kad se znamo nije ti ovo prvi put…Zasto me pitas tako nesto?”
-   “Pa odkud znam…. ”
Malo sam se ucutala, razmisljajuci da l’ nesto da kazem….
-   “Lazo, prija mi to. ”, rekla sam, pomalo uplaseno.
Pogleda me iznenadjeno, pa rece: -“I meni! Palis me…. ”
Gledala sam ga, pocevsi da grickam usnu.
-   “Nemoj to da mi radis, pali me…”, rekavsi to, stavio je ruku na kitu, pritiskajuci je.  Iz prilozenog videla sam da mu se digao i da je u njegovim farmerkama zarobljena ogromna zver zeljna “provoda”.
-   “Slatko mi je to…. ”, rekoh nasmejana.
-   “Sta to?” ,radoznalo ce Laza.
-   “Pa to sto si uradio!”
-   “Sta?”,zacudjeno je rekao, kao da nema pojma o cemu se radi…
-   “Prvo to sto si rekao: “Nemoj to da mi radis…”, a onda i to sto si uradio nakon ove izjave…”
-   “Aaaaaaa toooo….  He, he,he, he, he, ….  “ ,vesolo progovori i isplazi se…
-   “Smeta li ti da produzim? Mislim, ruka…” ,stidljivo ce.
-   “Samo ti produzi…. Odgovara mi! “
Polako je pomerio ruku jos blize mojoj, vec odavno, vlaznoj pici.
-   “Mmmmmmm, tako me pali tvoje telo.  Hteo dam to odavno da ti kazem,ali sam mislio da ces se naljutiti. ” , rekavsi to ustao je i otisao ka kuhinji.
Zacudjeno sam ostala sama na trosedu, gledajuci njegovu pozadinu kako nezainteresovano odlazi.  Pomislila sam da bih trebalo da odem.  Medjutim, ubrzo se vratio sa dve case i flasom vina.  Nasmejala sam se….
-   “Mislila sam da ces me ostaviti, prekinuo si odjednom ovu strast i otisao…”
-   “Ma daaaaaj molim te, zar mislis da je tvoj drug skot? Nego, nisam te pitao, da neces mozda belo vino? Ja sam doneo crno! Ili sampanjac?
-   “Ma sve jedno…. Ti to zelis da me napijes?”
-   “Sad si ti meni slatka… He,he,he,he… Mislio sam radi malo opustencije, iskreno, imam tremu!”
-   “Bas smo mi slatki… Hahahaha.  Od mene imas tremu?”
-   “Jesmo. ” ,isplazi se, “Da, od tebe!”
-   “I ja od tebe”, rekla sam to sa osmehom…
-   “Hahahahahaha…. eeee pa zbog toga sam ja doneo ovu flasu!”
-   “Ha,ha,ha,ha,ha,ha…”
-   “Pa…da je otvorim pa da nazdravimo nasoj slobodi”, rekao je.
-   “Aj!”
Kucnuli smo se i naceli prvu casu…
-   “Sedi! Zasto stojimo? “
-   “Da… Pa ziveli!”
-   “Ziveli!”, uzvratio mi je.
-   “Gde smo ono stali?”,radoznalo sam upitala, ocekivajuci da malo ubrzamo ritam.
-   “Pa do tvoje noge.  Hehehehehe… ” ,smeskao se.
To sam i htela da cujem… Prisao je, uzeo mi casu i stavio je na sto,a zatim i moju… Vratio se do mene i poceo da me ljubi, vrlo nezno.  Bila sam sve napaljenija, a i on, videlo se.  Uhvatila sam ga za kitu, osetila sam kako je sve tvrdji i veci.
-   “Da li si zakljucao vrata?”,pitala sam uplaseno, “Moze neko da naidje. ”
-   “Jesam…valjda. ”, rekao je to nesigurno.
A ja….  Bez razmisljanja, klimnula sam glavom i nastavila da ga ljubim…Zaista sam se cudno osecala.  Da sam ranije znala da se tako dobro ljubi, gde bi nam bio kraj….  xD
- “Lazo, ‘ajmo kod tebe, na krevet!”
- “Imas pravo! Udobnije je…”
Krenuli smo ka njegovoj…Medjutim, promenio je plan:
-   “ ’Ajmo kod Bogdana u sobu, on ima veci krevet, a i verovatno ga je razradio do sad…Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha…. ”,rekao je saljivo.
Meni nije bilo bas sve jedno, Bogdan…,lozila sam se na njega i sanjala da budem sa njim i sad da budem sa Lazom i to jos u njegovom krevetu…
-   “Pa ajde…ako moramo. ”,rekla sam nezainteresovano.
-   “Aaaa daaa… Znam,Bogdan! Ti si htela sa njim…”
-   “ Ma…super mi je! Ajde… Oseticu bar njegov…. hmmm…miris!!!…Hehehehehehe”
-   “Perverznjaku jedan! Samo mislis o tome…”
-   “Ma neeeeee, cini ti se!”
Usli smo gledala sam po zidovima crteze, slike njega i njegovih ortaka.  Na policici su bili parfemi i neke figurice, prisla sam da vidim…
-   “Budi pazljiva sa tim figuricama, Bogdan to cuva puno godina.  Idem ja po vino…”
-   “Vazi bre…Pa znam, nisam valjda tolika nistacina…”
-   “Nisi … “ ,nasmejao se.
To su bile figurice nekih coveculjaka od drveta, pa one male plasticne iz kinder jajeta…Parfemi su predivno i zavodljivo mirisali… Pomislila sam da bi mi bilo bolje sa Bogdanom… Naletela sam i na Durex PLAY prsten i gel za masazu… To me je tako nasmejalo…
- “Sta li ce mu ovo,pored ovoliko devojaka…. ” ,rekla sam samoj sebi.
- “Evo me! Zabavila si se uz te igrackice, a? ”
- “Hahahahahaha…. veoma!! Pa sta ce Bogdanu ovo kad ima mene?! Hhahahahaha… ”, rekla sam to kroz salu, ali sam pomalo i ozbiljno mislila…
- “Ma pusti ga! Dodji!!!” , lupkao je rukom po krevetu dozivajuci me.  Videla sam da je ljubomoran… Ali iskulirala sam to…Prisla i legla… Poceo je da me ljubi i mazi… zagrlila sam ga…Jezici su nam se igrali…Medju nogama sam osecala njegovu tvrdu kitu,koja me je pritiskala….
- “Rekla bih da je dole tesno. . ”
- “Hehehehehhe….  Pa upravu si…. ”, rekavsi to obrnuo se i mene je postavio na sebe… Ljubila sam ga jos malo i pocela sam da skidam majicu, ostala sam u brusu…
- “Mmmmmmm, kakve sise imas! Znao sam da su velike, ali ovoliko…”, iznenadjeno i napaljeno dodelio mi je kompliment…
- “Hehehehehe…. ”,smeskala sam se.
Zatim se on malo podigao i svukao svoju majicu.  I rukama poceo da mi mesi sise…
-   “Pridji da ti otkopcam brus…”
-   “Mogu i ja …Uzivaj”, skinula sam brus.  Poceo je da mi mesi sise…To mi je mnogo prijalo, uzivala sam i tiho uzdisala.  Spustila sam se do njegovih razvijenih prsa i pocela da mu lizem bradavice…
-   “Mmmmmm….  ‘ajde lizi me malo dole” ,rekao je.
-   “Polako, gde zuris?”
Ucutao je….  Nastavila sam polako dole, ka stomaku…Stiskala sam mu kitu i pocela da mu otkopcavam farke.  Ispred mene pojavila se ogromna kucina…oko 19,5 cm…
-   “Wooooooow, zasto nisam ranije znala za ovo?”
-   “Nisi ni pitala…”
-   “I to sto kazes! Uzivaj… “
Pocela sam da ga drkam…. . i polako lizem vrh i rupicu na glavicu, pokusavajuci da uguram jezik u nju.  To sam najvise volela da radim…
-   “Mmmmmmm …. . ” ,napaljeno je uzdisao.
Zatim sam mu vrhom jezika prelazila po jajima i od korena do vrha kite… Palilo ga je to, bio je sve ukruceniji…Onda sam ga obuhvatila ustima i brzo pocela da mu pusim… Uzivao je, uzdisao…
-   “Hajde malo ti, umorila sam se”
-   “Odmah ….  Lezi … “
Poceo je da me ljubi po sisama, stomaku , butinama iznutra, zatim je vrhom jezika dodirivao ivicu moje vlazne i vrele picke.  
-   “Volim obrijane picke…”
-   “Aha…i ja mrzim dlake…”, odgovorila sam.
Nastavio je  da me lice…da mi lupka klicu jezikom, da ga lize, sisa…Zatim je ugurao jezik u rupu i poceo da me “jebe” sa njim…Palilo me to, uzdisala sam i molila ga da me jebe… On me nije slusao, sisao je moje sokove i uzivao u ukusu…
-   “Hoces da liznes prvu kap … ?” ,upitao je.
-   “Takozvanu “kapljicu ljubavi” …?”
-   “E da to…”
-   “Naravno da hocu!”
-   “Mmmmm…. ”, nisam znao da volis.
-   “Ti bre bas nista ne znas o meni…?”
-   “Pa te detalje ne znam…a ovako znam sve…
Ustao je i sa Bogdanove police uzeo kondom.  Navukao ga…
-   “Za svaki slucaj! Necu da me krivis posle… A sto se dece tice, ja nemam nista protiv, taman da te oslobodim 9 meseci od mece…”
-   “Ludaku!!! Hehehehehhe “
Prislonio je noge na ivicu kreveta i poceo da ga stalja… Mmmm…taj osecaj, jedva sam cekala da me jebe… Prvo je polako, a posle malo brze , jace i agresivnije…Pali me ta agresivnost… MMmmm… Jebali smo se ludacki 15-ak min…Sta je odjednom.
-   “Sta ti je?” ,zacudjeno upitah.
-   “Ma nista ucinilo mi se da je neko usao…Trip!!!”
Nastavili smo…. rekao je da je malo umoran pa ako mogu ja malo na njega…. pristala sam.
Sela sam i pocela da mesam guzom i pickom po njegovoj kiti… zadovoljno je uzdisao.  I bio je veoma srecan, kao i ja.  Odjednom su se otvorila vrata:
-   “LAZOOO, STO NISI ZAKLJUCAO VRATA?” , prodrao se i usao Bogdan ne obracajuci paznju na krevet, gledao je u pod i razmisljao gde ce staviti ranac i torbu sa opremom za trening.  Mislio je da je Laza u svojoj sobi, pa se prodrao da bi ga ovaj cuo.
-   “Ovaj…Bogdane, ovde sam. . . ”,uplaseno je rekao Laza.
I dalje sam sedela na njegovoj kurcini, nabijena do kraja i gledala bledo u Bogdana ocekivajuci da nas ugleda i plasila sam se njegove reakcije…
Ne pogledavsi i dalje u svoj krevet…Zbunjeno je gledao u pod i odgovorio: “Aha dobro, idem da jedem…”, i izasao…
-   “Ladno nas nije video”, veoma zacudjeno upitah Lazu.
-   “Koji je on debil, Bozeeee… Hahahahhahahahahahah…. .  ”,Laza se takodje nasao u cudu.
Kad odjednom opet se otvaraju vrata: “Aaa sta ces ti na mom …. kre…. u jebote…”, Bogdan se vratio i faca mu je uzasno bila smesna…
-   “Hahahahahahahahaha…. zatvori usta, curi ti pljuvacka. ”,rece mu Laza.
-   “Budalooooo … Cao Bogi … :) “, rekoh.
Prisao nam je i poljubio me u obraz…
-   “Sta radite?”, upitao je.
-   “Pa jebemo se, zar ne vidis?” , odgovori mu drsko Laza.
-   “Hoces sa nama? Hehehehehhe…”,rekla sam…
-   “Ne daj Boze…” , ljubomorno ce Laza.
-   “Ti mali umukni…Stariji sam od tebe 6 godina!!! Pa ja sex nikada ne odbijam, pogotovo kad je riba tako zgodna”, rekao je Bogdan.  I uhvatio me za sisu,pocevsi da je mesi…i da me ljubi.  Sad sam se jos vise napalila, jer sam sanjala o tome ceo zivot…
-   “Znam da ti je ovo bila zelja…. ”, rekao je, “Ali nikad nisam smeo da te pitam, tuzices me za sexualno uznemiravanje. Ipak sam stariji od vas…. ”
-   “Hehehehehe…. . ”, smeskala sam se….
-   “ ‘Ajde sjasi sa tog pikavca i dodji ovamo da te ja zadovoljim…”, rekao je….  Pokavca…hmmmm…pomislila sam da mu je bas veliki…
-   “Alo bre pederu, zasto mi krades “plen” ?Idi nadji sebi neku svojih godina…”, nervozno ce Laza.
-   “TISINA!” , rekao je Bogdan.
-   “Nisam verovao da si toliko zgodna…Nekako uvek sakrivas svoje to sto imas…Pogledaj samo te sise, pa stomak, guzu, picku…. Uhhhh, pa ove moje godiste ti nisu ravne…”
Osmehnula sam se: “Ali ja sam ovde zbog Laze”….
-   “Laza ce malo da drka, je l’ vazi bataro? Vraticu ti je, ne brini! Ali stvarno imas dobar izbor…”
-   “Bogdane, ona nije kurva! Ovo je drugarski…”
-   “Pa ja to nisam ni rekao…Samo je zelim! Napalila me je.  Moze li malo, lepoto prirode? :) “
-   “Pa samo zato sto sam to oduvek zelela…”
-   “Uhhh, srce moje lepo.  Dodji…”
Otopila sam se od te strasti… Ljubio me je, picku mi jezikom zesce obradio, cureli su sokovi po krevetu, njegovom licu… Zatim je skinuo trenerku i boxe, iz njih je izleteo jos veci kurac …Veci od Lazinog.  
-   “Auuuu ….  “ ,rekoh iznenadjeno…
-   “Hahahahahahahaha…To je zvucalo bas smesno….  “,rekao je.
Krenula sam da mu pusim, a Laza je na krevetu drkao i posmatrao nas… Izvadio ga je iz mojig usta: “Okreni se otpozadi, i na kolena i laktove stani…Lakse mi je tako…. ”, i polako mi ga gurao u picku…
-   “Lazo, pridji ovamo… “ , pozvala sam ga.
Legao je ispred mene i pocela sam da mu pusim…Nekako mi je Lazin vise odgovarao u ustima, a Bogdanov u picki… Bogi me je pljeskao po guzi…mazio je i ledja.  Onda ga izvuce i ode do police, uze gel i namaza ga meni na drugu rupicu…Vrati kurac u picku i nastavi da me jebe.  A palcem me jebao u guzu i mazio otvor da mi se opuste misici…. Laza je okrenuo glavu kod moje i ljubio me…A Bogi mi je stavio glavic na guzu … i polako ga gurao unutra.
-   “Nemooooj Bogdaneeee… Boli me. . ”
-   “Opusti se!!! Ljubi tamo Lazu i nemoj da mislis na bol…Mora malo…”
-   “Nemoj da je mucis, debilcino”,rekao je Laza.
-   “To nije mucenje, to je bas slatko…Slatka bol…zar ne?”
-   “Pa jeste, pali me to… :P “ ,rekla sam.
-   “Eto vidis…Opusti se i uzivaj!”
Malo je bolelo, ali se posle extra rasirila rupa i nije mi nista bilo…uzivala sam! Bogdan je bio blizu kraja:
-   “Hoces da ti svrsim u guzu, usta, na stomak, sise. . ?”,upita me Bogi.
-   “U usta!!! Mmmmmmm, to volim! Gutas li?”
-   “Ahaaam! Volim spermu. ”,rekoh.
-   “Uhhh… :* “
Jos par minuta me je jebao…I onda:
-   “Dodji brzoooooo!!!”, stavio mi ga je u usta, “Pusi!!!”
Poceo je da svrsava….  “AAAAAAAAAH…. . MMMMM…TO MACKOOO” ,uzdisao je i vikao.
Bilo je puno sperme, nagutala sam se…Bila mu je vrlo ukusna…
-   “Dobar ukus ima!!”, rekla sam mu.
-   “Hehehehehehehe…. ;ajde rasturi Lazu, pa da se zezamo…”
-   “Imas na stolu palacinke!” ,rekla sam.
-   “Ma posle cemo, hocu da vas gledam…’Ajde bratino da te vidim!”
-   “Samo ti zezaj!”, rekao je Laza…
Nastavio je da me jebe… uzivali smo nekih 15 min.  I bili smo vec iscrpljeni, gotovi da svrsimo…
-   “Drkaj klicu brzo, da svrsis pre mene…”, rekao je Laza.
-   “ ‘Ajde aaaaaaaaaaaaaaah…. . mmmmmm…. wooow”,svrsavala sam.
-   “ ‘Ajde pozuri, svrsicu…Otvori usta!”,rece mi …
Poceo je da svrsava, cak i vise sperme od Bogdana i njemu je bila ukusna.  
-   “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. . mmmmmmmmmm… To ljubavi mojaaaa!”, srecno i zadovoljno je svrsio.
Istusirali smo se svi…jedan po jedan, obukli i otisli u dnevni boravak.  Sela sam malo da odmorim pa polako da krenem.  Bogi mi je sipao sok…Osvezili smo se, pojeli palacinke.  U tom trenutku neko je pozvonio:
-   “Ja cu!”, rekao je Bogdan i potrzao do vrata.
-   “Lazo, je l’ ima Bogi devojku?”, upitala sam.
-   “Nema! Imao je neku, ali su se posvadjali i rekao je da nece vise da se vezuje.  Sto? ”
-   “Pa pitam bez veze…”
-    “Pa dobro…” , iskezio se, “Hocemo ovo ponoviti?”
-   “Naravno da hocemo! Bilo je ludoooo!!!” ,srecno sam odgovorila.
-   “Jedva cekam…”,rekla sam…
-   “Oooo dobar dan cika Miki!” , to je bio Lazin i Bogdanov tata.  Bilo je vreme da podjem kuci.
-   “ Dobar dan!!! Pa gde si ti mala? Sta ti radi tata? Gde ces bre, sedi?!”
-   “Evo mene, moram da idem odavno sam ovde…A tata radi, valjda…”
-   “E pa dobro…Pozdravi tvoje.  Pa dodji nam kad god hoces…Ti si fino dete i nemam nista protiv tebe!”
-   “Hocu… Dovidjenja…Bogiiii, caooo!!!”
-   “Eee pa ti ides? Dodji ponovo, al’ mi javi kad dolazis da budem tu, da se vise ispricamo… Hehehehehehe…”
-   “Vazi Bogi… Cujemo se!”
Krenula sam sa Lazom do vrata….
- “Zao mi je sto ides, mogla si jos da ostanes!” , tuzno mi rece Laza.
- “Ma jok bre, covek je umoran…Dosao sa posla.  “
- “Pa sta?! Bas mu ti smetas… Hoces sutra da dodjes?”
- “Pa ‘ajde videcu.  Poslacu ti SMS. ”
- “Vazi…”
- “Duso, otisla sam.  Vidimo se… “, rekla sam.
- “ ‘Ajde…vidimo se sutra”, odgovori mi Laza sa osmehom, srecan i zadovoljan…
IP sačuvana
social share
Malena
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Harley Davidson

Veliki sam ljubitelj dvotockasa. I imala sam ih nekoliko; svaki poseban na svoj nacin, svaki lep, svaki zestok i svaki je imao po neku pricu. Ali jedan je bio poseban. Moj Harley…
Sa svojom grupom bajkera obisla sam svet cini mi se. Puno toga videla, puno toga cula i dozivela i znam da cu puno toga i zaboraviti. Onda kada nema ljudi, guzve i galame, kada me miluje zrak zalazeceg sunca, kada mi je kosa pustena, a vetar u nju seje pesak i prasinu druma, tada sam sa Harlijem. Tada je put samo moj, tada je sunce samo moje, tada je i on bio samo moj.
Vozila sam putem koji je vodio do reke. Dug je ali poprilicno prav, sto meni kao strastvenom bajkeru to nekako najvise prija. Prija da ga gledam kako gori od zalazeceg vrelog sunca, volim da osetim miris prasine, upaljenih guma i miris benzina. Volim da cujem zvuk moj Harlija pomesan za fijukom verta u mojim usima. Volim da na levom retrovizoru vidim oblak prasine iza mene i put koji se u tom oblaku gubi.
Uzivajuci u tom momentu i u potpunosti mu se prepustajuci, do mojih usiju je dopreo jos neki zvuk. Rekla bih da je to dobro poznat zvuk Harley Davidsona, pa pogledah u retrovizor. Tako je. Neko je isao iza mene na istom motoru kao moje mezimce sto je. Srce pocinje da lupa brze tada jer kako se zver priblizava tako ja prepoznajem onu drugu zver koja ga vozi. Moju zver… Moje usne podrhtavaju i ja donju silovito grizem nebili je umirila. Trudim se da gledam pravo, ali pogled mi ide ka ogledalu i opet vidim njega, onako narocitog, sa tamnim naocarima u crnoj koznoj jakni i crnim farmericama. Nosi one cizme sa spicom kakve su nosili bajkeri u starim evergreen filmovima. Ja vec nesvesno dajem gas, kosa mi leti na sve strane a kosulja bela napunila se vazduhom koji mi udara u grudi. On me prati u stopu.
Jos samo mozda dva km me deli od reke ciji zamor vec cujem. Njen miris se rasuo po vazduhu i puni moje nozdrve. Boze kako ovo volim…
Sisla sam skoro do same vode. Ugasila motor, i ostala da sedim i zurim u vodu na cijoj se provrsini ogledalo krvavo sunce. Iako vise ne cujem zvuk motora mog pratioca, ja znam da je on tu. Osecam kako sara ocima po meni. Njegovi pogledi me peku vise od zraka sunca na mojim obrazima i vratu. I dalje nepomicno sedim i vec osecam dah moje zveri na vratu. Pomera mi kosu u stranu i spusta vrele usne na donji deo vrata. Duboko disem, a trudim se da me ne cuje. Mojoj beloj kosulji, ciji su krajevi svezani u cvor, su otkopcana prva tri dugmeta i njegove ruke vesto otkopcavaju ostalu dugmad. Osecam da ce mi grudi prsnuti dok siri kosulju i razgolicje mi ramena. Seo je iza mene i smuljio kosulju do laktova. Moje nage grudi i ukrucene bradavice nadimale su se gore dole dok ih je on milovao. Glavu sam zabacila unazad, naslonila na njego veliko rame i pustila da me grli i ljubi. Ruka moje zveri je setala, od mojih vrelih usana, duz vrata, preko cvrstih grudi do pupka. Jezila sam se od tih dodira, koji su me topili. Stezala sam u grcu njegova kolena i butine. Njegov vreo dah me je mamio…Poluotvorena usta hteo je da ljubi. Dala sam mu ih… O kakvi su to poljupci bili; duboki, nezni, vreli, dugi…Onaj osecaj kada nemozes tako vise nego moras da podivljas, da srtgnes sve sa sebe u jednom potezu i zgrabis osobu do tebe, javio bi mi se svaki put kada bi mi ugrizao usne. Mozda je i cuo jecaje pozude…
Ustao je i podigao i mene. Licem u lice, otkopcava mi farmerice i spusta preko kukova nanize. Moram da mu gledam oci pa mu skidam tamne naocare. Kako me samo upija pogledom… Razvezuje mi kosulju i ona pada na travu. Stojim u crnom donjem vesu, nagih grudi i gledam kako moja zver baca sa sebe jaknu, pa majcu, pa kajs. Padose i farmerice. Iako se trudim da negledam tamo dole, ipak vidim da mu je ponos krut i velik. Mozda sam cak primetila i da pulsira. Uzeo me je za laktove i napravio korak unapred, ja naravno unazad i vec sam naslonjena na moj Harley. On ga je uzjahao za njim i ja okrenuta licem k njemu. Svojim ogromnim rukama me zavalio na guvernal motora, a moje noge prebacio preko njegovih nogu. Spustao je usne na moje grudi, sarao vrelim jezikom po njima, dok mi je milovao butine i kolena. Mrsila sam mu kosu. Setajuci po mojoj butini bio je sve blizi mojoj vec nemirnoj i zeljnoj mackici. Kada je zavukao prst ispod gacica, kada je presao preko usmina najneznije sto je mogao, osmehnuo se onako divlje, zadovoljno, posto je osetio koliko je mokra. Gacice je samo pomerio u stranu, privukao me jos blize uhvativsi me za kukove i poceo ulaziti u mene. Boze koliko me je uzbudjivao svaki centimetar njegov, svaki puls. Pokreti su mu bili spori i nezni, kao da se plasio da me slucajno ne povredi, da me ne razbije kao najtanju vazu od stakla. Mozda sam ga i volela u tom trenutku…Divlja pozuda mi nije davala mira. Ista se videla i u njegovim ocima. Pocela sam ga stezati nogama oko struka i sama se nabijati na njegov ponos. Culi su se njegovi uzdisaji. Zgrabio me oko struka i poceo sve brze privlaciti sebi. Sve brze i brze, jace, silnije, dok nije prodro do kraja. Kukovi su mi se gibali i gore i dole i u stranu sto je u njemu budilo zivotnjsku strast pa me je jebao tako da sam se morala rukama drzati za rucice guvernala. Grudi su se drmale i ljuljale,a on ih je pridrzavao i divlje stezao. Ja nemogu opisati te trenutke bolje, to se mora osetiti…
Oci su mi bile vlazne, koza mokra, klizava. Uspravila sam se i zagrlila oko vrata dok je on i dalje ulazio u mene drzeci me za guzove. Ljubio je moj vrat kao pomahnitao, grizao mi rame i nabijao jako na nabrekli mu klizav i mokar qrac.
Osetila sam da ce svrsiti, pa sam usporila, ispravila se, cisto na par trenutaka da uhvati vazduha i polako mu okrenula ledja. Zelela sam ga odpozadi. Naslonila sam se na guvernal pruzajuci mojoj zveri divan pogled na moju pozadinu. Nadvio se nadamnom i poceo ulaziti u mene zaista kao zver. Ispustao je razjarene zvuke i krike. Moja zver. Nisam ni ja zaostajala. Moji krici su bili krici najgorih slatkih muka. Drzala sam svu tezinu njegovu na ledjima, nisam mogla da disem, a taj osecaj me je isterivao iz pameti. Od mog silnog dahtanja cinilo mi se da se retrovizor zamaglio. Moja zver je vec bila u trenutku vhunca kada je i mene poceo drmati orgazam. Svrsavao je u mene u mlazevima pri svakom mom trzaju i grcu misica. Spustio se na moja ledja, mokar, zadihan ali zadovoljan. Ostala sam da lezim tako jer nisam htela da se ovaj trenutak zavrsi,nikada!
Posle nekog vremena, moja divlja zver je sedela uz reku i gledala negde preko vode, ko zna gde.Mesecina se prosula nebom i ogledala u reci. Ja sam vec obucena bila, uzjahala Harlija, manestila kosu, kresnula gas i krenula nazad. Isti put, ista prasina i pesak, isti vetar koji mi bije u grudi, isti zvuk Harlija i miris benzina. Samo sto me je umesto moje zveri, sada pratila ona zvezda koju zovemo Danica…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Ton, kamera, akcija...

Bio je to prvi maj 2001, moj komša je bio već godinu dana sa jednom Jasminom, ne baš previše zgodnom, kao što on ume sa izabere, ali lepa je bila ko lutka, jedino što sam mu zamerao je bilo da je bila devojka kojoj je sve svejedno, šta god joj se predloži ili kaže ona se uvek slaže ili joj je nebitno. S obzirom da samo se svakodnevno družili to me je izludjivalo, mada je i njemu već to postalo „svejedno“. Ujutru sam ustao i otišao kod njega i on mi pokaže da je istrgovao neku kameru, večito je trgovao sa nekom tehnikom uglavnom telefonima i audio opremom, treba da kupimo traku da možemo da se snimamo. Popili smo kafu i trknuli do centra da nadjemo 8mm traku. Kupili smo pakovanje od pet traka i vratili smo se nazad kod njega. Čačkali smo je malo da otkrijemo šta sve može i kako se barata sa njom pa mi komša kaže, hoću da snimaš Jasminu i mene kako se jebemo, reko nema problema. Znam da jasmini ne smeta moja prisutnost u prostoriji dok se njih dvoje jebu, desilo se to već iks puta da se njih dvoje povataju dok se ja igram na commodore-u. Ona dolazi većeras u 8 pa ti dodji malo ranije, pa kad završimo idemo da se vidimo sa drušvom na vikendici njegovog brata gde će biti žuraja, ok nema problem rekao sam mu.
Njegovi su bili na njihovoj vikendici od ujutru, on je bio sam kući, tj i ja. Došao sam oko pola 8 i čuo sam njegov glas iz kupatila, sad sam ušao pa ako Jaca dodje dočekaj je. Ja sam uzeo kameru i ušao sam u kupatilo lagano da me nečuje i snimao ga jedno minut kako pere kurac, mada mi je to više delovalo na neko lagano drkanje, pošto je bio ledjima okrenut nije me mogao primetiti. Jaca je ušla, a ja je u opšte nisam čuo, bio sam skoncetrisan da me ne primeti komša, hteo sam to da snimim, lepo se uklapa u jednu celinu filma. Jaca mi prošaputa na uvo, šta to radiš, dobro nisam ispustio kameru. Lagano sam se odmakao od vrata i pošao sam njom u sobu.
Šta vas dvojica planirate? Misliš šta tvoj dragi planira? Hoće da vas snimam kako se jebete, a ja hteo malo da začinim snimkom iz kupatila. Komša je izašao iz kupaatila golišav naravno, cao Jaco i poljubi je. Kaže mi tvoj kum za tvoj plan, imaš li išta protiv, naravno da nemam, ajde da to obavimo pa da idemo na žurku. Otišla je do kupatila i vratila se posle nekih 2 minuta, divan kompletić na njoj je sevnuo, njeno telo je postalo savršeno, taj brus i te tange su bile kao da se rodila sa njima. Prišla mu je lagano i kleknula ispred njega i počela mu lagano lizati glavić, pa sve brže i brže, kurac mu se ukrutio za čas posla, legli su na krevet u pozu 69, ja sam polako obilazio kamerom sa jedne na drugu stranu da uhvatim svaki detalj, bio sam sa njene strane a koša je viknuo zumiraj, svršavam, počeo je da joj puni usta koja su jedva zadržavala ogromnu količinu sperme koja je u naletima izletala u njena usta. Pošto je bila ona gore, uzdigla se tako da je njegov jezik mogao dublje da ulazi u njenu picu. Počela je polako da ispušta spermu iz usta i da je razmazuje po grudima, u tom momentu sam osetio da mu se kurac već upro u šorc. Sišla je sa njega i počela strasno da ga ljubi, a jednom rukom da mu masira opušteni kurac. Pošto mu se nije baš tako brzo digao kako je ona očekivala, otišla je do svoje torbe i izvadila one kineske kuglice i lubrikant, polako je namazala svoju rupicu i počela da ubacuje u nju kuglice, znam da te pali moja guza dragi i tad ih je izvukla napolje, uzela lubrikant i počela da maže njegovo dupe, šta radiš to? Ma samo se opusti, počela je da mu ubacuje kuglice i dok je stigla do zadnje, njemu je već kurac bio kao strela. Namestila je njegov kurac na svoju rupicu od dupeta i samo se spustila uz kratak vrisak, nasedala je kao da nije dobila kurac godinama, on je viknuo svršiću ali se ona nije obazirala na to, već je nastavila da mu naseda a jednom rukom je mesila svoj klitoris, skakala je po njemu ko pobesneli ris, ja sam već mislio da će mi kurac uksplodirati, nisam ni mogao više da se skoncentrišem na snimanje, zajebte vas svoje, ja moram da svršim, rekao sam, i spustio sam kameru na sto uperenu u njih i prišao im, svukao sam šorc, popeo se na krevet i nisam ga ni 2 puta nategao kako treba počeo sam da svršavam po Jacinim sisama i komšinom stomaku, nije mi ni bilo bitno gde ću, samo da izadje iz mene. U tom momentu je i Jaca počela da svršava veoma glasno. Idem da se istuširam rekla je ideš i ti, a što bi on išao, pa tebe je snimao dok si se kupao može i mene, a, snimao si me kume, jesam, ok rekao je. Otišao sam za Jacom. Ušli smo u kupatilo a ona je počela da skida brus i tange natopljene što spermom, što njenim sokovima. Snimao sam je dok se tuširala i brisala. Vratili smo se u sobu sredili se i zapalili na vikendicu. Komša je imao zastavu poly registrovanu 2+4 sa 2 klupe nazad, a Jasmina i ja smo seli nazad da pregledamo film dok je komša vozio. Gledali smo ga i komentarisali a posle nekih minuta sam osetio njenu ruku na mom kurcu, šta radiš Jaco, nije fer prema mom kumu, misliš da će se buniti?, mislim da neće ali smo ipak jako dobri, nismo bili kumovi samo smo se tako zvali, ali odrasli smo zajedno i provodili više vremena zajedno nego sa porodicama pogotovo što nas deli jedna kuća izmedju. Nisam ni završio a moj kurac je već bio u njenim ustima, pušila ga je baš kako treba, onda se izdigla i rekla snimaj šta čekaš, izvadio sam traku i stavio novu i spustio kameru da je snima sa mojim kurcem u njenim ustima i prepustio se uživanju, nije mi puno trebalo i rekao sam joj da cu da svršim rekla mi je da sačekam, neće u usta jer ne može da proguta, odigla je suknjicu i nacetrirala je moj kurac na njenu rupicu od guze, kako mi je lagano klizio unutra tako je i sperma počela da puni njenu guzu. Sedela je tako na meni nekoliko minuta dok se nije začuo njegov glas, stigli smo, skočila je sa mene i navukla gaćice brzo.

Komša je saznao za to, naravno gledajući trake, samo mi je rekao kasnije, usta i guzu koliko hoćeš ali pičku joj ne diraj. S vremena na vreme se uključim u njihove igrarije i nekoliko puta smo sami uživali u oralnom i analnom seksu.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Na moru, putovanje - I dio

Sve ovo je istina , mozda se zbog toga nesto nekome nece svideti. To cete oceniti vi koji procitate, svojim ocenama i komentarima.

Nas stav je uvek bio “U sexu je sve dozvoljeno, pod uslovom da niko nikom ne nanosi zlo, tj. da svi uzivaju.

Posli smo busom na more, bili smo prilicno mladi(24/23), spremni i zeljni novih eksperimentisanja u sexu. Poceli smo jos u autobusu, sobzirom da je put bio dug a mi napaljeni poceo sam je dirati po sisama i oko pice preko pantalona. Ona je sedela do prozora. Posle nekoliko sati voznje , negde oko 01h ,skoro svi su zaspali ili gledali TV. Ja sam moju ruku spustio iza njenih ledja , ispod trenerke, gacice i dosao do njene guze. Pogledala me je i malo se pridigla,dovoljno da moja ruka dodje ispod njene vlazne tek obrijane pice. Lagano se meskoljila , dok sam joj mazio klitoris, glavu je oslonila na sediste ispred, gledala je u mene dok joj se pogled polako mutio. Polako sam dva prsta privlacio otvoru njene pice. Nestali su u njoj. Jezikom je olizala usnu znajuci da me to pali. Sve je brze i brze pomerala guzu ,ali ipak dovoljno diskretno da to niko ne primeti.Primetio sam da joj se blizi vrhunac pa sam treci prst sasvim malo gurnuo u njeno dupence,anuscic koji ni do dan danas nije mogao da primi kurac.
Pocela je da svrsava a istovremeno zestoko da me ljubi u usta.Cim je svrsila odmah sam izvadio ruku jer me je strasno bolela od njene tezine. Tada je samo rekla, “Duzna sam ti”.

Pre nego sto nastavim pisanje,opisacu moju tadasnju devojku i to maksimalno objektivno.
Izuzetno zgodna , mrsave prave noge sa prelepim glatkim i mekanim listovima, bez previse izrazenih kostiju , guza mala ali trtasta, pickica mala ,obrijana. Struk uzan, stomacic ravan , koza ne potpuno tamna ali nije ni svetla ona srednja nijansa. Sise slabija trojka. Faca slatka sa lepim ocima i crvenom kosom.

Ubrzo smo zastali i napravili pauzu pored nekog restorana. Kada smo ulazili u autobus insistirala je da zamenimo mesta, sad sam ja sedeo pored prozora. Posle nekih 30-tak minuta skinula je svoju tanku jaknicu prebacila je preko mojih nogu naslonila se na mene i rekla da ce malo dremnuti. Spustila je glavu na moje noge i tako sedela nekih 10 minuta. Polako je glavu pomerala ka mom kurcu (17cm deblji). Osetio sam njen obraz i kurac je poceo da reaguje. U trenutku je bio tvrd ko kamen. A ona je pocela preko trenerki da ga grize ali nezno.Ja sam vec razmisljao dokle li ce ici. Nisam dugo cekao a ona mi je povukla trenerke nanize taman toliko da mi je glavic izvirio prema mom stomaku. to joj je bilo dovoljno . Najpre ga je dirala, lickala jezikom. Prijalo mi je strasno . Zeleo sam da ga scepa ustima i izdudla kako bi sto jace svrsio. Sa druge strane zeleo sam i da nastavi da se igra sa njim sto duze jer mi je prijalo i znao sam da cu i tako svrsiti i da je to realnije s obzirom da smo u busu punom ljudi.
Jos se malo tako igrala, a onda ga je obuhvatila usnama i plako uvukla ceo glavic u usta. Naizmenicno je kruzila jezikom po glavicui sisala ga. Sve to izuzetno sporo, tako da sam osecao svaki njen i najmanji pokret usana ili jezika.Zmurio sam i uzivao, u jednom trenutku sam osetio njene prste na mojim usnama, otvorio sam usta prihvatio njene prste i osetio ukus njene pickice.(uspela je i svoju picu da pomazi) Poceo sam da ih sisam i kruzim jezikom po njima isto onako kako je i ona po mom glavicu.
Malo je ubrzala rad jezikom , a ja sam osetio da mi se blizi vrhunac. Stisnuo sam joj drugu ruku, sto je inace bio znak da sam blizu . Lagano se podigla , ruku je spustila na moj kurac drugom je prebacila jaknu preko kurca i njene ruke. Primakla mi je usne i sapnula:” Hocu i ja da osetim moju picu”. Istog trenutka je pocela SOCNO da me ljubi i da mi drka kurac. U ustima je imala sokice sa mog kurca a ja iz njene pickice.Ljubili smo se strasno i socno mesajuci sokice u ustima i prebacujuci ih iz jedna usta u druga.
Naravno svrsio sam ko lud u njenoj ruci.
Ovo je pocetak naseg najlepseg letovanja.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Divlja redaljka na parkingu

Promatrala sam decke kako igraju kosarku. Bez obzira sto sam bila iscrpljena od nedavnih seksualnih avantura koje su se fino zaredale, ipak su mi se kroz glavu motale slike njihovih preplanulih, golih tijela kako se, umjestno na vrelom betonu igralista, znoje nad mojim golim tijelom. Ostaci brkove sperme i mojih sokova jos su mi se lagano cijedili iz pickice koja me je pomalo boljela, podsjecajuci me da i bez obzira na moju mastu, moje tijelo ipak ima neke granice. Gledala sam ih nekoliko trenutaka razmisljajuci da li bi izdrzala jednu dobru redaljku sa ekipom na terenu, a zatim se ustala i pomalo zaputila kuci. Nisam mogla ne primijetiti da su me nekolicina sa igralista ispratili pogledom, vjerovatno odmjeravajuci moju guzu koja se zavodljivo njihala svakim mojim korakom. Da, bez obzira na iscrpljenost, nisam si mogla pomoci, pomalo sam ih izazivala.
Usla sam u stan, skinula sve sa sebe i dobro se istusirala. Legla sam u krevet i zaspala za nekoliko trenutaka.
Zvuk mobitela prenuo me iz sna. Kroz poluotvorene roletne na prozoru sobe vidjela sam da je sunce vec prilicno nisko i da se vecer priblizuje. Pogledala sam na sat na nocnom ormaricu, bilo je nekoliko minuta iza 8. Pogledala sam u mobitel, zvala me moja prijateljica Vesna.
- Halo? – javila sam se.
- Eeej. Sta radis? – Vesna je uvijek bila vesela, uzivala je u zivotu i tako je i zvucala. Vec je duze vrijeme bila u vezi sa predivnim deckom, ali prije samo 24 sata i ja sam to isto mislila za sebe.
- Evo nista, bas si me probudila. Malo sam odspavala… – Cak ni svojoj najboljoj prijateljici nisam bila spremna otkriti svoje nedavne dogodovstine.
- Super! Vrijedi dogovor za veceras?
- Veceras? – trebalo mi je nekoliko sekundi da se sjetim o cemu prica. Dogovorili smo se za izlazak u novo otvoreni klub u centru prije niti 2 dana, mada se meni cinilo da je proslo 2 mjeseca. – Da, da, naravno, treba mi samo pola sata da se spremim! Nadjemo se na starom mjestu?
- Moze! Oko 9? Sta ces obuci? – pitala me.
- Vidjet ces, mozda se i iznenadis… – Zagonetno sam odgovorila. Stara ja, ona od jos jucer, bila je pomalo konzervativna i oprezna sa odjecom za vecernje izlaske, sve iz obzira prema decku. Sad mi je to zvucalo smijesno i tako daleko.
- Opa, maco. – nasmijala se Vesna. – Napokon ces malo dopustiti jadnim deckicima da pasu oci?
- Da, u to se mozes kladiti! – nasmijala sam se. – Vidimo se u 9. Pusa, ciao! – poklopila sam.
Ustala sam i istusirala se jos jednom, oprala kosu i sredila si frizuru. Stajala sam tako gola ispred ogledala dok sam se sminkala i birala nakit koji cu veceras staviti. Diskrenta ogrlica od bijelog zlata, pripadajuca narukvica, njezni runci satic u istom tonu, malo vece, visece nausnice na kolutove. Njezni nakit koji ce biti pomalo u kontrastu sa seksi odjecom koja ce malo toga skrivati. Odjeca koju sam imala u ormaru i koja je rijetko, ako ikad, napustala moj stan.
Izabrala sam donje rublje, cipkasi crni komplet malenog grudnjaka i tanga gacica koje su lijepo naglasavale moje grudi i guzu. Okretala sam se i gledala u ogledalu, zadovoljna prizorom. Iz ormara sam izvadila malu crnu haljinicu koja je jedva pokrivala vrhove mojih nogu i dno moje guze. Haljinica je bila bez naramenica, pa su moja preplanula ramena i dekolte bili potpuno otvoreni. Okrenula sam se, blago se nagnula na naprijed, provjerivsi koliko se haljinica zadigne kad se sagnem. Gotovo je otkrivala moju guzu. Savrseno.
Otvorila sam ormar sa cipelama. Srebrne stikle, izuzetno visokih peta, prilicno otvorene sa srebrnim kaisicima bile su ociti izbor. Obula sam ih, okrenula se i jos jednom pogledala prizor u ogledalu. Visoke pete jos su vise istaknule oblik mojih nogu i izbacile guzu u prvi plan. Izgledala sam kao bilo koja starleta sa crvenog tepiha. Namignula sam sama sebi i pogledala na sat. Bilo je svega 10 minuta do 9.
Izasla sam iz stana i iz zgrade na ulicu. Jos se nije potpuno smracilo, ali gradska svjetla vec su bila upaljena, osjetila se atmosfera tople ljetne veceri, kao stvorene za izlazak i zabavu. Zaputila sam se prema glavnom trgu, starom sastajalistu na kojem je zapocinjao gotovo svaki Vesnin i moj izlazak. Koracala sam elegantno i sigurno, osjecajuci se super. Muskarci su se okretali zamnom, pratili me pogledom sa terasa kafica, klupica i zidica. Osjecala sam poglede na sebi i uzivala.
Trebalo mi je svega 15 minuta do trga, ipak sam malo kasnila. Znala sam da Vesna to ne voli, ali sam jedva cekala vidjeti njenu reakciju kad vidi kako sam se sredila. Ugledala sam je ispod gradskog sata, na starom mjestu. Vec iz daljine me snimila, te je buljila u mene poluotvorenih usta.
- Niki?!?! Oh my God… – dreknula je kad sam joj se priblizila, njezno me zagrlila i poljubila u obraz. – Ajme, macko, pa izgledas nevjerovanto… – dodala je. Malo sam se zarumenila.
- Hvala. – kratko sam odgovorila uz sirok osmjeh. – Idemo?
- Moze… wow, sad se ja osjecam kao da sam underdressed. – nasmijala se Vesna. Uvijek je tako govorila, dodajuci engleske fraze ili rijeci. Pogledala sam ju, bila je u tankoj, leprsavoj ljetnoj haljinici sarenog uzorka i niskim sandalicama. Fino nasminkana i uredjena, bila je slatkica, kao i uvijek, malo niza od mene, ali zbog mojih stikli, sada skoro za glavu. Lijepo je izgledala, ali u usporedbi samnom, izgledalo je kao da ja idem na gala veceru, a ona na vecernju setnju uz more.
- Ma koga briga, veceras je nasa vecer. – Ionako nas nakon par koktela vise nece biti briga. – rekla sam i uhvatila je pod ruku.
Do novootvorenog kluba koji je bio izuzetno popularan, bljestav i glasan, trebalo nam je 10 minuta. Stigle smo tamo prije 9.30 i bilo je jos prilicno rano. Usle smo ne plativsi ulaz, uz neskrivene lascive poglede izbacivaca na ulazu i sjele za dugacak, blistav sank. Konobar je odmah skocio, upitao nas sto pijemo i dodao kako je prvo pice na njegov racun.
- Ovakve dvije ljepotice, pa da placaju svoje pice. Mo’s mislit. – rekao je pripremajuci koktele, neskriveno nas odmjeravajuci od glave do pete.
Okrenula sam se ledjima sanku, nalaktila se na njega, prekrizila noge. Haljinica se jedva borila da ne sklizne sa mojih butina i potpuno ne otkrije koje cipkaste crne tange, koje su ionako jedva ista porkivale. Odmah sam primijetila nekoliko grupica muskaraca, vise mladica, iz susjednih separea kojima je razgovor potpuno zamro i sada su neskriveno boljili u prizor mojih dugih, golih nogu koje su se njihale u ritmu glazbe.
Vesna je sve to gledala pomalo zbunjena, nenavikla na takvo ponasanje od mene.
- OK, OK. Cekaj malo. Objasni. – rekla je potpuno ozbiljnog izraza lica zbog kojeg sam gotovo prasnula u smijeh. – Sto se to s tobom desilo? Mislim, super izgledas i tvoja izvedba jako veseli ekipu preko puta, ali… Kreso? Obicno ti je prvo na umu sto bi Kreso rekao ili sto bi mislio?
- Kreso? Koji Kreso? – upitala sam je ozbiljno, pa prasnula u smijeh. – Bolje se ti lijepo pripremi na nesto novo veceras… – zagonetno sam dodala, gledajuci je potpuno zbunjenu.
- Sto se desilo? Posvadjali ste se?
- Veki, molim te. Ne zelim veceras pricati o Kresi. Ne zelim ni cuti to ime, OK? – dodala sam brzo.
- OK, OK, my God… ne moras me odmah ugristi… – iznenadjeno je odgovorila.
- Oprosti, nisam htjela biti bezobrazna… pricat cemo, samo ne sad…
- OK – odgovorila je i otpila iz case.
Uzela sam svoju casu i otpila gotovo pola koktela u jednom mahu. Pogledala sam prema separeu preko puta, gdje su trojica prilicno zgodnih tipova sjedili i pili pivo iz boca, tresuci glave u ritmu glazbe. Klub se polako punio, ali je izmedju nas jos uvijek bio prazan plesni podij. Gledali su povremeno prema nama, osmjehujuci se, iscekujuci nasu reakciju. Uzvratila sam osmjeh, sto je, cini se, bilo upravo ono sto su cekali. Jedan od njih se ustao, dosao do mene i nakon nespretnog upoznavanja upitao da li bi htjele sjesti s njima u seprare. Prije nego je Vesna ista stigla reci pristala sam, ustala, i zavodljivo njisucu bokovila dosetala do njihovog separea. Predstavili su se, ali nisam im ni cula, ni zapamtila imena. Nisu me zanimala. Bili su lijepo sredjeni, u kasnim dvadesetima.
Vesna je sjela na rub separea, gotovo metar od visokog, crnokosog decka koji joj se odmah priblizio i zapoceo razgovor. Davala mu je jasne signale da nije zainteresirana i da se ne osjeca bas ugodno uopce sjediti u separeu. Ja sam sjela izmedju druge dvojice, prekrizivsi noge. Odmah su im se pogledi spustili i usta otvorila, a ja sam lagano popravila suknjicu i pomilovala si butine, nagnuvsi se lagano naprijed da odlozim casu na stol. Prizor mog potpuno otvorenog dekoltea i ruba cipkastog grudnjaka koji se stidljivo nazirao ispod haljine bili su dovoljni da ih totalno izlude. Pokusavali su odrzavati privid suvislog razgovora o poslu, faksu, vremenu, tko zna cemu, ali si nisu mogli pomoci, bili su ocarani onime sto sam im potpuno neskriveno pokazivala, otvoreno na pladnju.
Vesna me cudno gledala, ispod oka, iznenadjena mojim ponasanjem. Pica su dolazila u rundama, cesto i prije nego su prethodna bila ispijena. Bila sam vec primjetno pripita. Razgovarajuci sa deckim koketno sam vrtila kosom, oblizivala usnice, naizgled nevino ih dodirivala po rukama, hihotala se svim njihovim salama, jednom rijecju prelazila granicu izmedju bezazlenog flerta i zavodjenja sa jasnim ciljem. Bilo joj je vidno neugodno, potovo sto sam sad zaokupila potpunu paznju sve trojice, dok je ona sjedila potpuno iskljucena od cijelog rituala. U jednom trenutku shvatila je sto se desava pa me uzela za ruku i odvukla na podij. Pokusavala je razgovarati samnom, ali je glazba bila preglasna, a ja prepijana, pa je odustala. Plesale smo na podiju, a ja sam nastavila svoju igru, izazivajuci decke izazovnim pokretima, vrteci guzom i svime ostalime prema njihovom separeu. Gledali su gladno, bilo je potpuno jasno sto radim. Vesna je u jednom trenutku stala, povukla me na sebe, a ja sam joj se okrenula ledjima, privila se uz nju guzom i pocela izazovno plesati na sto su decki poludili. Odgurnula me lagano i okrenula, pokusavsi razgovarati samnom, a ja sam je jednom rukom uhvatila za guzu i privila uz sebe, drugom joj rukom uhvatila sisu preko haljine i socno ju pozvalila posred usta. Bila su sirom otvorena od soka, pa sam joj uspjela jezik ugurati zvaleci je nasred podija nekoliko sekundi. Oporavila se od soka, odgurnula me i viknula:
- Ti nisi normalna, pijana si, idemo van!
- Ti mozes, ja cu se ionako poseviti sa onom trojicom. – odgovorila sam nastavivsi izazovno plesati i izvijati cijelo tijelo na podiju.
- Sto ti je, Niki, sto se desava??? – bila je vidno uzrujana. – Molim te, saberi se! Idemo van, treba ti malo zraka, previse si popila!
- Ne, ne idem nigdje, pusti me… – odgurnula sam je prilicno jako, zbog cega je gotovo izgubila ravnotezu. Stajala je tako nasred podija gledajuci u mene, bez ikakve ideje sto da napravi, a ja sam se okrenula od nje i doplesala senzualno i izazovno do separea. Popela sam se jednom od deckiju na krilo opkoracivsi ga, na koljenima na klupi separea, i pocela lap dance trljajuci se u njegove prepone. Polozila sam mu ruke na ramena, i pocela ga strastveno ljubiti. Ostala dvojica su sokirano gledali prizor iz striptiz klubova iz americkih filmova, ali su brzo dosli sebi i poceli me bodriti povicima koje sam jedva razaznavala od glasne glazbe.
- Tooo mala, mijesaj…
- Uh kako imas dobro dupe, poludit cu…
- Jeeebote, kako si dobra…
- A mi ostali, kad cemo mi dobiti malo… – upitao je jedan, pomilovavsi mi dno ledja i lagano klizeci rukom po mojoj guzi.
Pogledala sam na podij, Vesna je jos uvijek stajala na istom mjestu, upitno me gledavsi, pogledom koji me molio da prestanem i izadjem s njom. Nasmjesila sam joj se, namignula i obizala se pohotno, pa se polako prebacila u krilo drugog. Haljinica mi se vec zadigla, a crna tanka tkanina tangi ionako je jako malo skrivala od moje okrugle, glatke guze koja je mijesala u ritmu glazbe, dok sam se trljala o prepone drugog decka ciji sam tvrdi kurac u hlacama jasno osjecala. Bila sam vec prilicno mokra i napaljena. Plesuci u krilo drugoga pocela sam se naizmjenicno ljubiti sa ostalom dvojicom, dok me ovaj kojem sam sjedila u krilu uhvatio za guzu, stiscuci ju i gurajuci me sve vise i jace na sebe. Krajickom oka sam primjetila da nas sve vise ljudi gleda, ali nije me bilo briga.
Prizor je trajao mozda desetak minuta, za to vrijeme prebacila sam se i trecem u krilo dok su se decki sve vise i vise oslobadjali i ispitivalo moje granice, hvatajuci me i milujuci po cijelom tijelu, posebno se zadrzavajuci na sisama i guzi. Bila sam potpuno napaljena i mokra, spremna da se posevim sa njima nasred kluba, ali mala truncica razuma u mojoj podsvjesti sprijecila me u tome. Nagnula sam se prema decku kojem sam sjedila u krilu, ugrizla ga lagano za uho i sapnula:
- Vodite me negjde, hocu se jebati.
Brzo se snasao i sapnuo nesto ostaloj dvojici. Ustali smo se, ja sam popravila haljinu koja se opasno borila da ostane barem donekle gdje bi trebala biti, otpila sam ostatak tko zna kojeg koktela i uputila se prema izlazu, vukuci ih za sobom. Pogledom za zakruzila po klubu, ugledavsi Vesnu za sankom kako potpuno sokirana stoji sirom otvorenih usta, bez ideje sto da napravi. Poslala sam joj pusu i mahnula joj. Zbunjeno mi je mahnula, ostavsi stajati za sankom.
Decki su me, cim smo izasli iz kluba, nastavili hvatati, dodavati jedan drugome dok smo izmjenjivali strastvene poljupce po parkingu. Kretali smo se prema autu s kojem su dosli, ocito sa ciljem da me odvezu u stan jednog od njih. Nisam mogla toliko cekati. Cim smo dosli do auta, prije nego je uspio izvaditi kljuceve iz dzepa, uhvatila sam ga za kurac preko hlaca, pozvalila ga divljacki, spustila se na koljena na hrapavi asfalt parkinga, otkopcala mu hlace, spustila ih zajedno sa boksericama do gleznjeva i gotovo trenutno progutala njegov tanki, ali prilicno dugi kurac. Ostala dvojica sokirano su ispratili cijeli ovaj dogadjaj koji je trajao svega nekoliko sekundi, dok je ovaj kojem sam pocela pusiti kurac skoro posrnuo i pao na ledja. Naslonio se na susjedni auto, podigao glavu i prilicno glasno uzdahnuo od uzitka. Sisala sam mu kurac nasred parkiralista koje je bilo sve samo ne prazno i diskretno. Ostala dvojica brzo su se snasli, jedan mi je spustio haljinicu preko sisa, spustio jednu kosaricu grudnjaka i poceo mi trljati bradavicu, a drugi je izvadio svoj vec tvrdi uzdignuti kurac i priblizio ga mom licu. Uhvatila sam ga rukom i pocela drkati lagano, dok sam prvome jos uvijek socno pusila. Zatim sa ga izvadila iz usta i zamijenila ga drugim, tvrdim i socnim komadom muskog mesa.
Uskoro su sva trojica stajali sa isukanim kurcevima oko mene, dok sam im ja u krug naizmjenicno pusila, drkala, milovala i lizala jaja. Zatvorila sam oci potpuno se iskljucivsi iz okolice. Ljudi su se polako poceli skupljati, vec ih je desetak stajalo okolo i promatralo prizor. Neki su poceli dobacivati i bodriti sto mene, sto njih trojicu.
Haljina mi je vec bila skupljena oko pojasa, potpuno otkrivajuci moje intimne dijelove zavijene samo u tanke tkanine tangica i grudnjaka. Uskoro je jedan od trojice otkopcao i grudnjak, pa su mi gole sise oslobodjene veselo iskocile, na radost okupljene publike koje je vec glasno navijala, privlacivsi paznju prolaznika. Sve veci se krug skupljao oko nas. Uskoro sam ostala i bez grudnjaka, samo u gacicama i haljine skupljene oko struka, dok sam i dalje naizmjenice pusila 3 tvrda kurca, sisajuci ih gladno i gurajuci ih sto vise u usta i grlo. U jednom trenutko netko od njih trojice me podignuo i skinuo mi haljinu preko glave, polozivsi me na haubu automobila. Gacice su brzo, jednim trzajem zavrsile na podu i sada sam potpuno gola, samo sa nakitom i stiklama na sebi, lezala na ledjima na haubi auta, nogama rasirenim u zraku, pickice potpuno otvorene na pogled cijele publike. Dobacivanja su postala glasnija, lascivija, grublja. Pozivali su ih da me jebu kao kujicu, da mi rasture tu razjapljenu pickicu. Pogledala sam dolje, bila sam potpuno mokra, tanke sluzave niti visile su na sve strane i pickica mi je bila potpuno otvorena. Jedan od trojice poceo ju je lizati, na opce odusevljenje mase. Drugi se popeo na koljenima na haubu, nudeci mi svoj kurac na pusenje. Lizala sam mu ga i sisala, dok je jezik prvoga divljao po mojoj pickici, saljuci valove zadovoljstva mojoj glavi svakim potezom preko vec potpuno nateklog otkrivenog klitorisa. Bila sam u potpunom transu.
Lizac se odmaknuo od mene drzeci svoj debeli kurac u ruci i usmjerio ga prema mojoj pickici. Zabio ga je u moju potpuno otvorenu pickicu jednim dugim, ne prebrzim potezom. Bas u tom trenutnku kurac drugoga bio je u mojim ustima, sprijecivsi moj glasni uzdah, ali sam od udarca kurca po pickici trznula glavom natrag i lagano, ne prejako zagrizla u kurac drugoga. Glasno je jauknuo:
- Kuja, ugrizla me za kurac! – brzo se povukao iz mojih usta i zveknuo mi samar koji me, za cudo, dodatno napalio. Ostao je tako kratko stajati, ocito zalivsi zbog refleksnog samara, i prije nego je stigao bilo sto reci uhvatila sam ga rukom za jaja, privukla ga ponovo blize sebi i usisala mu kurac u usta gledavsi ga ravno u oci, tok mi je cijelo tijelo trzalo u ritmu u kojem mi je drugi jebao gladnu pickicu. Poceo je glasno stenjati, osjecala sam kako se napinje u mojim ustima, i odjednom mi je poceo svrsavati u usta. Uhvatio me za glavu, trznuo tijelom naprijed zabivsi ga u moje grlo i praznio se mlazovima sperme u moje grlo. Gladno sam gutala ne prestajuci sisati, dok je ovaj koji me jebao izasao iz mene prepustivsi mjesto trecem koji me je sad jebao trljajuci mi istovremeno bradavice na sisama. Gutala sam spermu halapljivo, izvijavsi tijelo trljajuci se o ovog sto me jebao, u transu ogromnog orgazma koji mi je tresao tijelo. Svrsavala sam u mahovima, nekoliko puta za redom, sto mi se nije cesto desavalo. Svijet oko mene potpuno je nestao, sve se zacrnilo oko mene, potpuno sam bila nesvjesna okoline u vrtlogu orgazama koji su mi tresli tijelo i pulsirali u glavi. Trebalo mi je nekoliko minuta da se vratim u realnost, u kojoj je moj jebac praznio svoj kurac po mom trbuhu izvadivsi ga netom prije nego bi eksplodirao u meni, a onaj kojem sam pusila sjedio na haubi promatrajicu prizor. Treci koji jos nije svrsio popeo se na mene cim je drugi prestao rigati vrucu spermu po mom trbuhu i poceo zadihano jebati moju raskvasenu pickicu.
Publika je i dalje gledala, sad vec potpuno razuzdana. Boce su se praznile, svi su bili sve pijaniji i sve hrabriji. Izvikivali su mi vec potpune gadosti, prijednoga sto da se radi samonm nije manjkalo i bili su sve smjeliji, perverzniji i grublji. Lezala sam na ledjima dok me treci jebao divljacki, stiskavsi i vukuci mi sise. U jednom trenutku ga je izvadio, jednim me pokretkom okrenuo na trbuh i zabio mi ga odotraga u razjapljenu pickicu. Uhvatio me za sise grubo ih stiscuci dok mi ga je vadio gotovo cijelog van, a onda ga snaznim trzajevima zabijao duboko unutra.
U tom trenutku netko iz publike se ohrabrio, popeo na haubu na koji sam sada bila oslonjena trbuhom i laktovima, izvadio kurac i poceo mi drkati samo nekoliko centimetara od lica. Gledala sam zbunjeno i pomalo preplaseno, ali treci me jebao sve jace i nisam imala previse prostora ni snage da se izmaknem. Drkadzija je poceo obilno svrsavati po mom licu. Vrela ljepljiva sperma udarala me u celo, obraze, lice, ulazeci mi u oci, nosnice, usta. Nisam nista vise vidjela jer su me oci pekle od sperme. Osjetila sam da me jebac udara dlanom po guzi dok mi ga gura duboko u pickicu, uz glasno skandiranje koje je pratilo svaki pljesak njegovog dlana po mojoj guzi. Osjetila sam kako me nekoliko ruku dira po sisama, trljajuci mi i uvijajuci bradavice. Osjetila sam ponovo mlazove sperme po svom licu. Uspjela sam izvuci jednu ruku, obrisati donekle spermu sa ociju i pomalo otvoriti jedno oko. Ispred mene stajao je novi kurac, ne bas velik i opkoljen cupavom hrpom crnih dlaka. Rigao je spermu u mlazovima po mom licu. Podigla sam malo glavu da mi ne sprica u oci. Cim je zavrsio maknuo se i prepustio mjesto novom, koje je bio puno veci od prethodnog, ali sa potpuno drugacijom idejom, gurnuo mi ga je u usta razmaknuvsi mi usnice i poceo ga lagano uvlaciti i izvlaciti iz mojih usta, u ritmu u kojem me je jebac s ledja jebao.
- Pusi ga malo kurvice, znam da zelis… – naredio mi je grubim glasom.
Pocela sam ga sisati, sto ga je dodatno ohrabrilo pa me je uhvatio s obje ruke za glavu i sad me vec potpuno sevio u usta.
Onaj otraga poceo je svrsavati po mojoj guzi, topla sperma cijelila se sa nje niz noge. Osjetila sam ruku koja mi je mekom tkaninom brisala guzu, noge i picku. Jos uvijek zarobljene glave, sa kurcem duboko u ustima, nije bilo sanse da se okrenem i pogledam sto se dogadja iza mene, ali sam osjetila ruke kako mi sire guzove, posezu sa mojoj pickicom koja se pocela buditi i iz koje se cijedilo. Nekoliko pari ruku mi je vrludalo po guzi, picki, sisama, dok sam pusila kurac nadajuci se da ce napokon svrsiti jer su me usta pomalo vec boljela.
Osjetila sam kako je netko prislonio kurac na otvor moje picke. Poceo ga je gurati unutra. Iznenadila sam se da sam ponovo uzbudjena i da mi tijelo gori od zelje da ga zabije cijeloga. Ovaj u ustima je postajao sve divljiji i napokon je eksplodirao, punivsi mi usta toplom spermom. Nesto sam progutala, ali mi se vecina izljevala iz usta, niz bradu, na haubu auta. Nakon sto ga je izvadio, prosuo je ostatke sperme po mojoj kosi i nestao sa haube. Naguzena i nalaktljena na haubu trzala sam se pod ubodima kurca odotraga, blizu novog orgazma. Podigla sam pogled i vidjela da se masa oko nas nije smanjila, dapace, sada je tu vec bilo pedesetak ljudi, muskaraca i zena, koji su navijali, dobacivali i, sto me uplasilo, snimali sve digitalnim kamerama, mobitelima i svime ostalime sto ima bilo kakvu najmanju mogucnost snimanja. Truncica razuma pojavila se iz podsvjesti, ucinivsi cijelu situaciju zabrinjavajucom. Sto ako svi, ali bas svi odluce da zele svoj red? Sto ako me ubiju od kurceva? Trenutak kasnije stresao me novi orgazam, ovaj put ne tako jako kao prvi, ali intenzivniji. Koljena su mi klecala i pocela sam polako kliziti sa haube, pa me jebac otraga jedva pridrzavao dok me nabadao na svoj tvrdi kurac. Bas u trenutku kad sam gotovo potpuno skliznula sa haube na asfalt parkinga, poceo je glasno svrsavati i puniti mi picku toplom spermom koja se u mlazovima razljevala u mojoj unutrasnjosti. Izvukao ga je i ja sam skliznula na pod parkinga, uz prljavi kotac automobila.
Nova dvojica stajali su iznad mene isukanih kurceva i drkali. Bila sam potpuno iscrpljena, preslaba da ista napravim, pomognem im pruziti zadovoljstvo ili pokusam se braniti, sve da sam ista od toga i zeljela. Sjedila sam tako pokusavajuci uhvatiti dah, dok su me novi mlazovi sperme zasipali po kosi, celu, obrazima, gadjali u moja usta i niz bradu. Bila sam potpuno slijepljena od vrele sperme tko zna koliko muskaraca oko mene. Postala sam potpuno nesvjesna mase oko sebe, nisam vise znala koliko ih ima, koliko ih se isvrsavalo po meni ili u meni, gdje sam, koji je dan u tjednu niti koja je godina. Samo sam mirno sjedila i cekala da se sve to zavrsi.
Odjednom se zacula sirena policijskog vozila, nedaleko od nas. Publika se odmah uskomesala i pocela razilaziti. Trojica koje sam izvela iz kluba otkljucali su auto, ubrzano usli u njega, upalili ga i odvezli se. Ostala sam sjediti na tlu, potpuno gola, slijepljena od sperme koje sam imala u kosi, po cijelom licu, u ustima, po sisama, po trbuhu, po picki, po nogama, svuda. Nedaleko od mene, na hrpi stajala je moja haljina. Shvatila sam sto je bila meka tkanina kojom su obrisali spermu sa mene ranije. Bila je sva umrljana od sperme i mojih sokova. Par metara dalje stajale su mi gacice, a sa druge strane, u malom zbunu pokraj parkinga visio je grudnjak. Ljudi su se sad vec potpuno razisli. Jos uvijek preslaba da se pomaknem, kliznula sam pogledom oko sebe. U daljini vidjela sam policijski auto kraj kojeg su stajala 2 policajca pretresavsi dvojicu mladica. Ljudi su ulazili i izlazili iz kluba. Polako sam se pridigla, pokupila svoju razbacanu odjecu. Koljena su mi bila crvena, ostrugana od asfalta. Guza mi je bridjela od udaraca. Pickica mi je bila potpuno iziritirana i pekla me. Tad sam ugledala Vesnu kako sjedi na zidicu, pedesetak metara daleko, glavom spustenom na rukama, ocito svjesna cijelog dogadjaja. Obukla sam se. Haljina mi je bila potpuno zamrljana i mokra, ali nisam imala izbora. Barem su gacice bile koliko-toliko suhe. Tada sam se okrenula.
Desetak metara dalje stajao je Kreso. Pogledi su nam se susreli. Nisam imala pojma koliko dugo stoji tamo i koliko je vidio, ali samo jedan pogled u mene, u moju zamrljanu glavu, lice i haljinu je bio dovoljan da zna sto se desilo, sve da je i tek sada dosao. Pogled iz njegovih ociju govorio mi je da je vidio puno, puno vise. Ovo je trebao biti vrhunac osvete, trebala sam biti sretna i zadovoljna sada, kad je vidio sto sam ucinila. Na kraju krajeve, to sam i zeljela.
Prisla sam mu. Pogledala ga u oci koje su mu se punile suzama. Bio je potpuno unisten, prazan.
- Neces mi dati pusu? – upitala sam ga, namjerno hineci karikirani i pretjerani ton nevine curice.
Nista nije rekao. Suze su mu pocele teci niz obraze. Stajao je tako nekoliko trenutaka. Tada se okrenuo i otisao. Pratila sam ga pogledom kako prelazi parkiraliste, ulazi u auto i odlazi sa parkinga. Nije se ni osvrnuo.
Stajala sam tako jos neko vrijeme, pokusavsi obrisati sto vise ljepljive, sad pomalo i sasusene sperme sa sebe. Nisam bas imala uspjeha.
Zaputila sam se prema Vesni. Podigla je glavu kad je cula zvuk mojih potpetica. Ustala je i krenula prema kuci. Zivjela sam dalje od nje, ali u istom smjeru. Koracala je ispred mene, namjerno izbjegavajuci pogledati me. Nismo nista rekle. Usla je u svoju zgradu, a ja sam nastavila svojim putem.
Usla sam u stan i zakljucala vrata. Skinula sam sve sa sebe i dugo se tusirala, pola sata, mozda i duze.
Obrisala sam se i legla u krevet. Samo mi je jedna misao odzvanjala u glavi dok sam tonula u san: To je to. Sada vise nema natrag.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Tattoo

Moji bajkeri, kada ih covek pogleda, mozda se i najezi na trenutak, jer prvo sto ugleda jesu kozni prsluci bez rukava i ruke gole, izsarane sa bezbroj slika. Neke od tih slika za njih imaju posebno znacenje…neke su simboli teskih vremena, neke uspomene na drage im osobe, neke predstavljaju bitne prekretnice u njihovim zivotima. Mada ima i onih slika koje ne znace ama bas nista, ali su tu da popune recimo preostalo mesto na ruci, cisto da ne bude ,,rupe,,. Heheh slatki su moji drugari i ja njih ne vidim kao nakaze i frikove, vec vrlo srcane i dobre ljude kakvi zapravo i jesu. A to sto se oni saraju, pa neka im je. Sto da ne. Sta fali. Verujem da svet oni vide kroz slike, kroz boje i umetnost, i da im ta osobina upravo probudjuje i onu ljudskost i covecnost. Volim moje bajkere.
U nasem klubu, na jednom zidu stoji od pamtiveka jedna slika koja se meni narocito dopadala. Na slici je tocak motora, a oko njega plamen. Zapaljena guma i malo traga otopljene gume na asfaltu. Slika nije nista posebno, ali kad god udjem u klub prvo nju vidim, i nekako je postala deo mene. Kada drugima pricam o klubu, o drugarima o nekom desavanju, pred ocima mi je prvo ta slika pa onda sve ostalo. Mozete vec pretpostaviti da mi se javila zelja da ta slika bude na mom telu.
Kada sam jedne kisne veceri prolazila ulicom gde su sve sami ducani i tezge, primetih da iz jedne jos bije svetlo. Tattoo shop je jos radio i to je bilo to. Resila sam da udjem i trazim da mi urade sliku.
Udjoh i jos ne rekoh ni dobrovece, momak, koji je stajao za pultom i brisao ruke o peskir, viknu ,,Ne radimo vise, dodjite sutra,,. Stajala sam samo par trenutaka onako kao u vakumu i ko zna kako sam ga ja gledala kada je ponovo momak progovorio: ,, Ah ne gledaj me tako, slamas mi srce. Dodji i reci sta si htela mlada damo,, . I razvukao je lep osmeh na jako lepom licu. Osmehnuh se i ja i onako kroz zube rekoh da zelim jednu malu slicicu…. Nije komplikovana….cak sta vise jako prosta… ,,Reci curo sta zelis,, . Izvadih iz zadnjeg dzepa lepo presavijen papir na kome sam nacrtala sama onu sliku sa zida moto kluba, onako kako sam najbolje umela i pokazala mu je. ,,Evo…tocak, plamen i malo traga od gume na putu…nista vise,,. On je pogledao sliku, pa je mene osinuo pogledom koji je sada bio nesto drugaciji,nekako ispitivacki. Kaze: ,, A reci mi, gde zelis da istetoviras tocak,,. Neki blagi sram mi je protutnjio kroz telo i udario u glavu i obraze pa oborih pogled, ali ipak izustih da zelim sliku bas na donjem delu stomaka, ispod pupka u desnu stranu i poceh da mu pokazujem rukom to mesto. ,,Dobro, ne moras sutra dolaziti za tu malu slicicu, mozemo je uraditi sad. Hajde, svuci pantalone i lezi tamo na onaj sto, ja sam za minut spreman i pocinjemo.,, Srecna sto cu dobiti tetovazu jos koliko odmah pojurih ka stolu, ali opet me neke stege uhvatise, posto moram skinuti farmerice. No hajde kada sam vec tu, nema povratka. I skidoh farmerice, odlozih ih na neku malenu stolicu i legoh na krevet prekriven nekim orandz carsafom. Prisao je kroz neki trenutak i ovaj momak,na rukama je imao rukavice i montirao pistolj za tetoviranje. Da li je primetio da sam napeta, verovatno, ipak su ovi ljudi delom i psiholozi, te je poceo da me zapitkuje o svemu i svacemu, ne bi li me makar malo opustio. I tako kroz razgovor saznaje da sam deo bajker tima, da volim voznju, miris benzina, kozne jakne i teksas farmerice, i da sam eto resila da i ja imam jednu sliku ali malenu i na skrivenom mestu da je ne moze niko videti. Samo ja. Na tu moju recenicu, on se samo osmehnuo i rekao da krece da crta. Morace prvo olovkom jer posle nema ispravki. Rekoh ,,Ok, kako god smatras da treba,,. I poceo je crtati po donjem delu stomaka ali primetila sam da se nekako muci. Stalno je izvrtao i krivio ruku, okretao glavu, mrstio se. Ja cutim i cekam. Na kraju, podigavsi pogled koji se susreo s mojim rekao je ovako: ,,Znas sta duso, moraces da skines gacice. Jbg smetaju mi, ne mogu prici mestu gde zelis tetovazu ovako,,. Skupila sam usne u znak da se ljutim i da necu skidati gacice na sta je on ponovo rekao: ,,Opusti se malena, ja sam profesionalac, hiljadu puta sam crtao i na gorim mestima od ovog tvog pa se devojke i zene nisu bunile. Moram tako ili jednostavno menjaj mesto tetovaze. Hoces na ramenu? Na plecki?,, ,,Ne ne,, , izlete iz mene kao iz puske, ,,tu cemo, skinucu ih, a ti nemoj da gledas,,. Nasmejao se slatko ovaj momak sto je izmamilo i meni neki ludacki smeh. I skinuh ja gacice i legoh opet. ,,Slusaj muziku i razmisljaj kako vozis dok ja budem crtao. Ne obracaj paznju na mene,, kaze on i pusti neki cd koji je vec bio u plejeru. Muzika se prosu po studiju, neka mirna, nekako romanticna i zaista me je smirivala. Zurila sam u plafon, slusala te mile tonove a on je crtao…i crtao.
Dok je jos drzao flomaster u ruci i izvlacio savrsene linije, druga ruka mu je bila naslonjena na gornji deo moje butane. Tu ruku bi pomerao svaki put kada bi crtez tako zahtevao, da bolje zategne kozu, da bolje iscrta moj tocak. Sam djavo zna zasto me je to plalilo. Osecala sam neku vrelinu dole, podrhtavanje misica. Mackica mi je vlazila zbog njegovih ruku i daha koji sam mogla na butini da osetim, jer je savio glavu i priblizio je crtezu, da sto bolje vidi. Grizla sam usnu i gledala u plafon, pokusavajuci da budem sto mirnija. Oci su mi se punile nekim cudnim suzama, onim koje se jave kada si nemocan da bilo sta uradis.
Zavrsio je sa flomasterom i rekao da ce sada poceti s masinicom. Jedno ,,Mhm,, izletelo je kroz moj nos i stegoh usne iscekujuci sada vec bol. Zujanje pistoljcica za tetoviranje je nadjacalo onu divnu muziku u studiju, i ja krvnicki zazmurih dok su me one sitne iglice bole. Zastajao je povremeno, da dodjem do daha jer sam vise puta ispustila ono mucno ,,mmmhhh,,. Svaki put bi me pogledao u oci, blago se osmehnuo i potvrdno klimnuo glavom. Ulivao mi je neko narocito poverenje pa sam vremenom postajala sve mirnija. Nezna mu je ruka. Blazio je moju bol levom rukom i nekom mekom maramicom svaki put kada bi se na kozi nakupilo vise boje. Ponovo sam cula muziku. Bol od igli je potpuno nestao, sve sto sam osecala bili su njegovi prsti i povremeni dah iz njegovih usana. Opet sam pocela da se palim. Vec sam duboko disala, verovatno je to i primetio. Mislim da je dole bila poplava… Gledala sam u njegove prste, u njegov ozbiljan izraz lica i mozda glasno uzdisala. Kada je zavrsio, uspravio se i pogledao svoj rad. Onda je, primetila sam, gledao mene, onaku bez gacica kako lezim na stolu. Valjda je sagledavao celu sliku i ocenjivao kako mi to stoji… Uzeo je zatim nekakvu pumpicu i stcnuo nekakvu tecnost na tetovazu i cistom maramicom prebrisao. Ja sam i dalje duboko disala i upijala svaki njegov pokret. Nisam ocekivala, mada sam prizeljkivala; spustio je usne na tetovirano mesto i najneznije me poljubio. ,,Ah,, izpustih naglas i podigoh se na laktove. Posmatrao me je kao kakva zver. Neka divljina mu je sevala iz ociju. Uhvatio me je za butine cvrsto i poceo da ljubi svud ukrug gde je bila naslikana slika. Moje noge su se same nekako sirile i omogucile mu da pridje mackici i jezikom sara preko nje. Njegov nemirni jezik je golicao usne moje mace, klitic, pa rupicu, pa bi ljubio unutrasnji deo butine, pa bi se opet vratio i sisao usmine do mog potpunog ludila. Noge su mi vec potpuno rasirene i njegova glava izmedju njih. Poceo je gurati prst u macu…jedan, pa je dodao drugi i prodirao sve dublje. Palcem je masirao klitic, a jezikom sarao od njega do pupka i nazad. Gibala sam se kao zmija, jer sam sve manje mogla da izdrzim njegove dodire. Muzika kao da je bila sve glasnija i dobijala neki brzi ritam, a on je taj ritam pratio i tako me dobro lizao da sam cak dva puta svrsila. Graske znoja na njegovom celu govorile su da nece jos dugo ni on izdrati i da je zeleo da mi ga da. Dadoh mu znak da me uzme, da sam njegova sva. Za tren oka bio je u meni i prodirao duboko i brzo. Narocito sam volela taj trenutak jer me je gledao u oci i posmatrao moje reakcije. Pogledom mi je govorio da ce jos vise ubrzati. Pogledom sam mu govorila da je slobodan da uradi sta zeli. Svrsio je po pom stomaku i po tetovazi u nekoliko uzastopnih mlazeva. Dugo mi je ljubio usne i samo jednom prosaptao da sam lepa.
Ne, nije me on jebao te noci, dok je kisa pljustala napolju i dok je muzika plavila studio. On je vodio ljubav samnom. On me je voleo…
Puno puta sam prosla istom ulicom kasnije, cak i do dana danasnjeg prodjem onde i pogledam u izlog. On tamo nije, ko zna de je. Tamo je samo jedna tajna o jednom tocku zahvacenog plamenom…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:38:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.