Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 08:00:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26631651 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Igre na jahti - IV dio

Nakon početnog zadovoljstva,jahanja na Radetovom debelom buzdovanu,otuširala sam se,obukla svoj najomiljeniji bijeli badić(tangice i trokutići koji su minimalno prekrivali moje velike grudi),krenula sam na palubu uživati u novome ambijentu,ostavljajući Radeta da odmara.
Prolazeći hodnikom kroz utrobu jahte,iza pritvorenih vrata jedne od kabina,začula sam mrmljanje i uzdisanje.Naravno, stala sam i provirila..
..vau..na velikom krevetu,gola i naprčena sa guzom visoko u zraku nalazila se Tamara(slovenka),koju je Milan držao za kosu i zabijao joj svoju..huh..baš veliku kitu u usta,a iza koje je stajao David i jebao je ritmički u mačkicu..nee..u guzu..ups..kao omamljena zurila sam u taj uzbuđujući prizor,prizor napete kurčine kako klizi u njen razrađeni guzni otvor, izazivajući svojim prodiranjem skupljane i širenje nabubrelih usmina njene velike pičkice..uuh koji je to krater bio..u trbuhu su mi zatitrali poznati leptirići i u tom trenutku sam znala da i ja želim osjetiti tvrdo muško meso u guzi..nevoljko sam se odmaknula od vrata i otišla put palube..
Došavši gore na njoj sam zatekla..nikog..prazne ležaljke..heh..akcija je bila u punome zamahu i ostatak cura je negdje primao svoju porciju..kak dobro..pod kim li Seki stenje?.. palo mi je na um dok sam palila cigaretu i točila si bijelo vino koje sam pronašla u frizu za malim šankom..zavalila sam se u ležaljku u hladu gornje palube(tek je prošlo podne i sunce je pržilo),pijuckajući fino,hladno i slatkasto vino malo sam bolje promotrila jahtu..hmm..brod..nisam stručnjak,no to je bilo ogromno plovilo bar 50 metara ak ne i više dugo,širine oko 10 m sa tri palube(ja sam se nalazila na srednjoj),impozantno,veliko,totalno luksuzno i jbno moćno..
Kroz neko vrijeme(15-20 minuta),ekipa se polako okupila,heh,svi sa nepogriješivim znakovima seksa..zajapurene cure i muški širokih osmjeha..uuh..pri pogledu na zajapurenu Tamaru,ispred očiju mi je proletjeo prikaz njene naprčene stražnjice nabijene na Davidov kolac..huh..mislim da mi se pojavila flekica na tangama..
Uz vino i neobavezni razgovor dečki su dogovorili da se ruča u jednom restoranu-konobi na samoj obali jednog od obližnjih otoka.
Tek kada smo krenuli pristajati,shvatila sam da netko i mora voziti to čudo i da je osim nas na jahti posada(kasnije sam saznala da se radi o dva mornara,kuharu,dvije spremačice-konobarice,glavna spremačica i kapetan koji vozi te brine o svemu..jbte..,ne jahta sama plovi..glupsača..)
Ručak je bio priča za sebe;školjke,ribe,rakovi sve samo vrhunska klopa i vino,a atmosfera opuštena,zanimljiva, sa povremenim šlatanjima i uvlačenjem ručica pod naše(pod moju sigurno,heh)suknjice,jer smo se upristojile za javno mjesto.Na kraju je Marko nehajo izvadio par sto eurića i sam platio..jbte a naša bi ekipa subotom navečer skupljala za picu..
Kada smo se vratili nakon par sati i nekoliko butelja na jahtu,svim dečkima,bilo je do jednog,a to su nam odmah pokazali..još je o hodniku počelo,bar za mene..osjetila sam nečiju ruku kako mi se straga zavlači pod haljinu i snažno me hvata za guzove,gura me naprijed,gotovo odnoseći u prvu kabinu sa desne strane.Vrata su se treskom zatvorila iza nas a nečiji(još ih nisam poznavala dobro)grubi glas mi je prošaputao u uho:
Prava si drolja malena,sada ćemo te karati kako zaslužuješ!!
Poskočila sam bez glasa i pokušala se okrenuti,no jaki muški stisak zakucao me o zid kabine.
..hhmh-samo sam uzdahnula iznenađena.
Kada je njegov prst drsko zaronio ispod tangica,grubo ih odmaknuo u stranu,usidrio se između mojih usmina i počeo kliziti prorezom,zagrizla sam donju usnu i zadržala dah.
Divlje me je trljao,dok je moj klitač,kao suhi list željan kiše podrhtavao od njegovih dodira.Uhvatio me je slobodnom rukom za kosu,svezanu u rep,povukao na svoje tijelo i okrenuo prema prostoriji gdje se ispred mene pojavio Deanov bucmasti lik,pogledao me podsmješljivo u oči i rekao:
Sada će kurvica dobiti svoje!
Ups..dvojica su prošlo mi je kroz glavu..dok mi je zavlačio svoje mesnate ruke u dekolte i počeo žestoko mjesiti grudi.
U tom času nisam marila tko je taj grubijan koji me držao za kosu i izluđivao svojim prstom,bilo mi je važno samo da ponovo dobijem kurca,da me izjebe,razvali kao što nikada niko nije..(..hm..pazite što želite jer bi vam se želja mogla i ostvariti..huh)..
Dok mi je Dean mjesio grudi i grubo navlačio već urućene i pomalo bolne bradavice,lik iza opako se poigravao mojim sve nabreklijim klitorisom,trljajući i štipkajući ga,budeći u meni valove strasti.
Širila sam noge u koljenima i svojim govorom tijela ga pozivala da se nabija u mene.
No oni su imali svoj plan,svoju viziju.Povukli su me i posjeli na rub velikog krevea, dok sam se snalazila skinuli su svoje bermude i približili mi licu svoje isukane batine.
Miris kurčeva širio se zrakom,ispunjavajući moje nadražene nosnice.
Robert,kojeg sam prepoznala kao drugog,uhvatio me za glavu i povukao je između njihovih batina..
Daj ih liži, mala droljo!!-oglasio se.
Isplazila sam jezik i počela ih naizmjenično lizati,jednog pa drugog od velikih jaja pa do sjajnih nabreklih vrhova.Robertova alatka bila je debela,zavidnih mjera i proporcija,dok je Deanova bila također malo deblja ali ipak pristojno kratka.
Ajde,ajde..brže droljo-dobacivali su mi..
Uzmi ga,evo cijelog,uvaljivali bi mi svoje kurčine naizmjenično.
Njihove batine brutalno bi mi se zarivale u grlo,a ja bi ih dudlala bez zadrške.
Onda su me polegli na leđa,Dean se popoeo do mog lica i nastavio mi ubadati svoj klip u usta,dok mi je Robert,strgnuo tangice,visoko podigao noge,šireći ih u zraku,da bi mi zabio svoj vreli jezik u vlažnu pičkicu..
Hmmh-samo sam zamumljala kroz nos od tog prekrasnog osjećaja.
Nekoliko minuta nastavilii su tako ubadajući kurcem,odnosno jezikom u moje pohotne rupice,kada je Robert naglo i bez upozorenja uvalio jedan prst u moj analni otvor.
Huah!-ciknula i poskočila od iznenadnog bola..
Nije ga to puno morilo,samo je nastavio svojim jezikom rovariti po mačkici i prstom prodirati u moje debelo crijevo.Nakon nekoliko trenutaka dodao je još jedan prst,pa onda još jedan šireći tako taj tijesni otvor uz moje sve bolnije i teže uzdahe.
Ajmo ju na sve četiri-progovorio je Dean.
Samo su me otkotrljali na bok i onda podigli na sve četiri,ne vadeći mi nemirne prste iz guze.
Dean je odmah vratio svoju alatku u moja usta nastavljajući ritmički ubadati a Robert mi se namjestio iza pozadine i svojom impozantnom alatkom pokucao na picina vrata.
Nije čeko odgovor ni dopuštenje,već se njegov veliki glavić počeo zavlačiti bez zastajkivanja u moj vlažni i gladni prorez.
Osjećala sam kako mi se usmine šire i kako ga toplo i veselo dočekuju u svoj zagrljaj,dok su prsti nastavili klizanje sve lakše i bezbolinije u dubinu mog šupka.
Huh,al je uska kujica..-zavapio je Robert.
Heh,neće dugo,proširiti ćemo joj vidike!-nadovezao se Dean,počevši mi ponovo mjesiti sise i štipkati bradavice,bezobzirno i bolno.
Hmhuhu,uhh-ječala sam bolno punih usta,no to je samo navelo Roberta da slobodnom rukom započne pljeskati i šamarati moje guzne obraščiće.
Pljas,pljas!!-zvonilo je po kabini dok se njegova ruka žestoko spuštala na osjetljivo meso,ostavljajući tragove crvenila na nježnoj koži,istovremeno mi na oči tjerajući suze.
E,sad ću da ti karam šupak,da ti razvalim bulju,droljice-nakon nekog vremena oglasio se Robert.
Osjetila sam kako vadi prste iz analnog otvora i prazninu kada je izvadio kurac iz moje već dobro usaftane i ugrijane pice,vlažnoću njenih sokova kada je glavićem upro o još uvijek uski,čvrsti prsten analnog mišića.
Auuh..uhh..!!ciknula sam glasno,kraj Deanova kurca u ustima,kada me je prožela luđačka bol od njegovog čvrstog i ustrajnog prodiranja,od širenja šupka,imala sam osjećaj da mi koža puca,dok su mi pred očima sjevnule crvene mrljice.
Cvilia sam,dahtala a i suze su potekle,dok sam počela izmicati sa tijelom.No nisam imala kamo jer me je čvrsto držao za kukove dok mi je bolnim prodorima nastavljao osvajati dubine debelog crijeva.
Cviliš kujo,cviliš..-dahtao je i on od napora iza mene.Uskoro sam osjetila da je došao do kraja jer su mu se velika jaja očešala o moje od trljanja velike i nabrekle usmine.
Počeo me je polako,sve bezbolnije i lakše nabadati na svoje koplje,istovremeno spuštajući ruku na moj osjetljivi klitač,koji ga je zahvalno dočekao,odagnajući sve više ugodom bol sa šupka.
Dok je polako gromovita bol nestajala iz mojih crijeva,tijelom se počeo širiti nezapamćeni val užitka i zadovoljstva.
Čmar je sve lakše i brže usisavao njegovo koplje,šaljući sve više sokova u picu i onda na njegove prste.Čitavo to vrijeme Dean me je nesmiljeno jebao u usta natežući mi sise i bradavice sve jače i jače.
No i ta bol je polako prerastala u užitak,pretvarajući me sve više,u uzdrhtalu kurca i bola gladnu kučkicu.
Osjećaj totalne ispunjenosti obuzimao mi je tijelo i više nije bilo izbora,opcija ni mogućnosti.Jednostavno bio je to put u jednom smjeru..smjeru divljačkog orgazma koji mi je počeo protresati tijelo i mutiti um,tjerajući velike količine sokova,koji su se onda slijevali na rupicu moje,do bola napaljene mačkice i mojih usta, iz kojih su potekli potoci sline.
Svršavala sam kao kuja drščući cijelim tijelom i cvileći kroz ispunjena usta.
Jbte-kučka se popišala!!-zapanjeno je prokomentirao Robert,dok mu se kroz prste slijevala tekućina.
Ma nije,to ti je ono sqvirtanje,-oglasio se Dean(nisam imala pojma o čemu priča).
Daj stani malo i ja bi je jebao-rekao je vadeći,buzdovan iz mojih usta.
Onda je legao na leđa i rekao:
Ajde mala zajaši me,daj da ti ga nabijem pa da te karamo zajedno!!
Osjetila sam neugodnu prazninu kada je Robert izvadio svoju kitu iz moje guze.
No to je brzo nestalo,kada sam se nataknula na Deanovu debelu batinu,koja je bez problema kliznula i i spunila moju željnu i već kurca gladnu pičkicu..
Tada mi se Robert ponovno prišuljao s leđa i ovaj puta puno lakše i bezbolnije nabio svoju zvijer u sada već razrađeniji čmar.
Hahh,hmmh-stenjala sam,totalno ispunjena,ljuljjući se na njihovim batinama.
Dean mi je ponovo počeo obrađivati bradavice,ovaj puta natežući ih usnama i povremeno grickajući zubima dok me je Robert kao bijesan pas grickao za uši i vrat.
Njihovi čvrsti,vatreni klipovi zabadali su se u moje rupice,dok mi se tijelo povijalo pod nasrtajima njihovih udaraca.
Huah..iii..aaah-skvičala sam,jecala i drhtala.
Bilo je to ludo dobro i fenomenalno uzbudljivo.
Biti jebena o obje rupice..biti totalno ispunjena..eeh da mi je još jedan u ustima(žensko..nikad zadovoljno).
Gibali smo se tako neko vrijeme,u ludom ritmu i vrtlogu čistog zadovoljstva,sve dok Robert nije zajecao:
Ohh,ooh-gotov sam!
Onda me je počeo luđački ubadati i nabijati,u šupak koji je sada bez problema i sa zadovoljstvom prihvaćao njegove nasrtaje.
Tada ga je počeo ispunjavati svojom toplom,gustom tekućinom.
Svršavao je pljeskajući me divlje po guzovima,nanoseći mi slatku bol.
Moje tijelo je ponovo reagiralo i to u obliku novih drhtaja,novih valova zadovoljstva,koji su se kao plima,podizali u nutrini moje uspaljene utrobe,razbijajući me na stijene požude i iskonskog zadovoljstva.
Ahh,ahhh-cvilila sam žestoko poskakujući na Deanovom debelom,čvrstom kurcu,koji se trljao uz stijenke moje osjetljive pičkice,šaljući mi u mozak vatromet užitka i sreće.
Taman kada su me prolazili posljednji drhtaji zadovoljstva i napuštali posljednji slapovi picinih sokova,Dean me je zbacio sa sebe,primakao mojim ustima i uvalio u njih sklizav od naših(heh mojih)sokova kurac.
Ohh,ahhh-stenjao je ispunjavajući mi usta mlazevima svoje vrele,guste sperme.
Gutala sam taj božanski nektar uživajući u njegovoj gorko-slankastoj ljepljivosti,koja mi je ispunjava utrobu.Nije mi izmakla ni kap te dragocjene tekućine,koja je nezadrživo kuljala iz njegovih velikih jaja i pukotine alatke,koja mi je priskrbila ogromno i neslućeno zadovoljstvo.
Sva umorna,razvaljena i božanski izjebana,dok mi se maglica užitka u glavi razilazila,izvalila sam se na krevet osječajući kako mi šupčić i pičkica još uvijek pulsiraju i drhte od njihovih nasrtaja.
Tonula sam u polu san,razmišljajući da je to tek početak..
..no to je..heh..sasvim neka druga priča..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Istinita priča

Tt se desilo 1990 godine kad sam bio u vojsci u Apatinu.Uposjetu mi je dosla 10 godina starija sestra.Slagao sam da mi dolazi cura da bih dobio nocenje,u cemu sam uspio.Bila je Subota ujutro i seka je stajala u prostoriji za posjete,izgledala je predivno sa svojih 29 godina.Rekla mi je ucinila sam sve da Minja ili Nada dodju,ali nijedna nije mogla,zato sam ja dosla da te barem malo izvucem iz kasarne.Nada i Minja su bile njene prijateljice,rastavljene super ribe.Preko sestrine veze trebalo je da jedna od njih dodju da mi olaksa vojnicke dane jer dugo vremena nisam nista guzio a prije vojske nisam imao stalnu curu.Sa svojom sestrom prije vojske nikad nisam imao sex,ali je uvijek bila predmet moje pozude,pogotovo od kako sam u kinu vido film Najbolja Uciteljica sa Trajsi LORDS I Tom Bajron.Kao klinac sam znao spijunirati sestru kad se kupa u kupatilu gola kroz kljucaonicu,poslije tog prizora znao sam ga izdrkati i po pet puta na dan.Taj prizor njenog nagog tjela palio me je do besvjesti.Imala je prelijepe kruskaste guzove i lijepu ne bas dlakvu koku.Nikada se nije samozadovoljavala sto mnogi drugi pisu za svoje sestre.Kad smo izasli iz kasarne otisli smo u grad i cjeli dan proveli hodajuci i odmarajuci u gradskim kafanama.Slikali smo se zajedno,pricali i salili.U hotel smo uci vec od 11 sati ujutro ali smo mi dosli tek negdje oko 6.posto je bio mesec decembar i hladno topla soba nam je odlicno prijala.Rekao sam sestri odoh se prvi ja istusirati.Dok sam bio ispod tusa ,mislio sam da je mozda konacno odlucila da me iznenadi i pomogne svom mladjem braci.Kad sam izasao ona je gledala tv.Digla se i rekla sad odoh ja.Sjeo sam na krevet i poceo gledati tv za otprilike 10 minuta kad se zacu glas sestre,izlazim okreni glavu prema prozoru,dok se ne obucem,sto sam i uradio.Nakon nekoliko minuta rekla je mozes se okrenuti.Kad sam se okrenuo ostao sam sokiran seka je stajala potpuno gola ispred mene te hladne decembarske noci.Kad sam htio nesto promumljati prkinula me jesa rijecima,znam da ovo sto radim nije normalno ali dosla sam svome braci i za ovo ne mora niko znati nista me ne pitaj.Otisla je do vrata i zakljucala ih jer u to vrijeme se vrata u hotelima nisu otvarala na karticu nego na kljuc.Prisla je krevetu onako naga gdje sam ja sjedio onako ukocen sa nevjericom da se sve ovo uistinu desava.Tresao mi se svaki damar u tijelu i zujalo mi je u usima i mislio sam da cu da se unesvjestim,usta su mi se susila i skoro sam bio bez daha.Poljubila me je u vrat i sapnula u uho hoces da ti ga seka popusi.Rekao sam nekako hocu i skinuo gace.Sestra je rekla ti stani a ja cu sjesti na krevet.To je bilo predivno pusenje gdje je nakon samo nekoliko minuta sestra ga izdrkala sebi po sisama i vratu.Legla je na krevet sireci noge ,podajuci mi svoju lijepu kokui govoreci uzmime bracu veceras sam samo tvoja i hocu da ovo traje cijelu vjecnost.Stavio sam joj ga u njenu vlaznu koku guzeci je u jakom ritmu.Uhvatila me je za glavu iljubeci po cjelom licu govorila”guzi svoju seku,jooj jadna jasta cu majko moja,guzi me tako jooj”.Disala je ubrzano kroz zube gledajuci me pravo u oci.Utoj pozi guzio sam je za negdje 15 minuta,aunda sam joj rekao da hocu da je guzim s guza,brzo se namjestilai svojom rukom stavila moj nabrekli kurac u svoju picku,moje prepone udarale su u sekine guzove,pocela je ispustati neke glasove kao da place,ponekad se okrenuvsi unazad govoreci iste rijeci”tako tako samo me guzi guzi svoju seku jooj sto te volim moj boze.Seka je se pod mojim naletima uvijala,mjesala guzovima i kukovima dok nije iznenada kriknula ssstani malo svrsavam ali ga ne vadi,svrsila je uz zivotinjsko mumlanje,a ubrzo iza nje sam i ja svrsio.Tu noc guzili smo se od negdje 7 do 3 uz male pauze.Svrsavali smo zajedno u raznim pozama priljubljenih znojnih tijela.Nasu vezu smo nastavili tajno i kad sam izasao iz vojske.Sada zivimo u jednoj stranoj zemlji,ja imam 39 godina i ozenjen sam,a sestra ima 49 godina i dan danas imamo nasu tajnu vezu i pronalazimo razne nacine da se nadjemo i dobro zguzimo uvijek vatreno kao i prvi put.Mislili smo da ce to jednog dana stati ali to je naprosto nemoguce jer ni ona ni ja nemozemo imati tako strastven orgazam kao jedno s drugim.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Moj drug i njegova ogromna kita

Pricu koju cu Vam ispricati desila se prosle godine negde u oktobru na exskurziji.Naravno sta bi radili nego pili,inace imam 17 godina i iz BG sam.Posle nekoliko casa vodke spremila sam se za diskoteku i otisla sa drugaricama iz sobe.Bilo je ludo i veselo sve dok nisam videla jednu moju drugaricu iz odeljenja kako se ljubi sa jednim momkom.Inace nisam ljubomorna,ali to mi je tesko palo zato sto sam stvarno bolja riba a nisam nikog smuvala.Rekla sam drugaricama da mi nije dobro i da krenum samnom do sobe,sto su one i uradile.Ispred nase sobe bio je neki krevet sele smo tu i ja sam pocela da placem.Pitale su me sta ti je i ja sam im rekla suve u detalje.U tom trenutku pojavio se jedan momak nije neki frajer,ali znamo se iz osnovne jer smo isli u isto odeljenje,ali sada u srednjoj nismo.Video je da placem,prisao mi je i poljubo me.Samo sam ga pogledala,jer sa njim nisam bila nikada u dobrim odnosima i nasmejala se.vreme je prolazilo on je bio tu pored mene,dok su drugarice usle do sobe da da nesto vide.Nakon jedno 5 minuta drugarice su me pozvale da udjemo u sobu,ali on nije hteo,pa me je samo opet poljubio i rekao da zaboravim na to.U tom trenutku sam ga sasvim slucajno zakacila rukom po njegovom medjunoziju i videla da mu se nadigao.Inace dok smo jos bili u osnovnoj kruzile su price kako ima VELIKI,ali niko nije znao da li je to istina cak sam ga ja jednom u razgovoru pitala na sta mi je on rekao da ce mi ga pokazati jednom.Setila sam se tog izasla i sobe i odjurila do njegove koja je bila sprat iznad moje.pretpostavila sam da je otkljucano i upala sam bez kucanja.Kada me je video samo je rekao sta je sad,ja sam zakljucala vrata i rekla mu da se skine jer je vreme da ispunis svoje obecanje sto je on i uradio,kada je dosao do gaca pitao je jel to mora bas nocas nasta sam ja odgovorila sa DA.Zatim sam mu prisal i rekla ako ti neces onda cu ja i kad se namanje nadao skinula gace.I tada se pred mojim ocima pojavila kurcina od koja je vec uveliko bila nadigunuta i koja je imala jedno 25-26 cm.Nisam stigla nista da kazem on me je vec bacio na krevet i poceo da skida,za nepuna dva minuta bila sam potpuno gola.Nakon sto je video da sam i ja vec uveliko navlazila samo me je pogledao i rekao napalila si,na sta sam ja rekla ko nebi kad bi video toliki kurcinu.Poceo je da me lize prvo sise,a zatim sve nize dok nije dosao do moje vrele pice.Pitao je jesili spremna da osetis 26cm u sebi ja sam pokusala da ga zamolim da mu ga prvo popusim ali on me nije slusao i samo mi ga odjednom nabio.Pocela sam da uzdisem,moli la ga de prestane jer me je mnogo bolelo,jer sam bila i nevina,ali on nije prestajao.Nakon jedno 2 minuta osetio je da je blizu i izvadio ga i rekao otvori usta i napunio ih spermom,odmah nakon toga i ja sam svrsila.Nasmjeao se i rekao ocemo opet ja sam pristala i on mi ga opet zabio ovog puta celog,u trenutku me je zabolelo ali kada je poceo da me jebe bol je sve bio manji i manji i mogli su se cuti moji uzdasi ahhhhh….
Pitao me da li bi mogao da me pojebe jos i u dupe
pristala sam i odlucila da se prepustim uzivanju jebao me tako jedno vreme da bi mi na kraju ponovo svrsio u usta.Nakon toga otisla sam do kupatila istusirala sam se,obukla i vratila u svoju sobu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Sex sa komšijama

Mnogo stvari se desilo u nasem seksualnom zivotu ali da ce doci do ovakvog sexa sa Draganam i Natasom nisam mogao ni sanjati.Mada je sve to viselo u vazduhu i neke stvari nagovestavale da ce do toga doci.Od kad smo se preselili na periferiju grada jedini skojima smo se druzili su bili Dragan i Natasa.I oni kao i mi su skoro presli iz centra grada u novu kucu blizu nas.Par godina su mladji od nas i prilicno smo istih shvatanja i pogleda na svet.Druzenje je pocelo sa kaficom pa se prosirilo na sedeljke do kasno u noc.Danijela moja supruga i Natasa su brzo nasle zajednici jezik i druzile su sve intenzivnije.Ja sam zbog posla ponekad bio odsutan i po desetak dana,to vreme Danijela je provodila druzeci se s njima.Govorila je da joj se nadju uvek kad joj nesto zatreba kad sam ja odsutan.Jednog vikenda smo trebali ici u nasu vikendicu da malo sredimo jer nismo isli od kad mi je otac umro a to je skoro godinu dana.Natasa je rekla da bi volela da vidi nasu vikendicu jer su znali da smo dosta vremena provodili tamo.Ja sam insistirao da idemo neki drugi vikend zbog toga sto sad ima dosta posla oko dvorista i same kucice.Na tu moju sugestiju Dragan se ponudio da pomogne jer ionako nema nikakve obaveze za vikend.
Nakon ubedjivanja i Danijele da je super sto bi i oni posli pristao sam .Upozorio sam ih da kucica ima samo jednu vecu sobu i da bi morali da spavamo svi u istoj sobi na sta su oni odgovorili da im to ne smeta pa to je ionako vikendica a ne hotel.Kad smo stigli Dragan i Natasa nisu krili odusevljenje.Zaista je prelepo ja bi se ovde preselila rekla je Natasa.Dosta je bilo posla i Dragan mi je puno pomogao oko dvorista,dok su Natasa i Danijela unutra cistile.Vec se smracilo ja sam se istusirao a zatim i Natasa i izasli smo na terasu.Moja zena i Dragan su ostali unutra.Pricali smo o svemu isvacemu ali meni su oci ostale na njenim sisama.Obukla je samo majcu i suknjicu malo iznad kolena.Imala je ogromne sise cak i prevelike i solidnu guzu,Danijela je dosta lepsa i bolje gradjena od Natase ali Natasa je neverovatno jebozovna.Dosta se slobodno ponasa i otvoreno prica o svemu.
U mnogim nasim druzenjima pricali smo otvoreno o sexu i o tome sta nismo probali a voleli bi da probamo.Ja sam priznao da me puno uzbudjuje da vidim kako se moja Danijela krese s nekim drugim na sta je Dragan odgovarao da bi i on to Voleo i da mu je Natasa rekla da bi je puno uzbudilo da ga gleda dok krese neku drugu.Dragan je dosta krupniji od mene i solidno je gradjen i nekim razgovorima s Danijelom rekla je da je on za nju dosta privlacan.Dok smo sedeli na terasi i dok sam pricao s njom kurac mi se digao,Natasa je to primetila.Njene bradavice su skoro probile majicu,primetio sam i neki pogled malo meni cudan.Tad je na terasu izasao Dragan mokar i pozvao nas unutra da ne sedi sam posto je Danijela otisla da se tusira.Dok smo ulazili Natasa se orenula prema meni pogledala me u pravcu kurca i pitala me da li je to zbog nje,na sta ja nisam imao odgovor samo sam pomislio kako bi je odma tu naguzio.Kad smo usli unutra bio sam blago sokiran jer Danijela nije zatvorila vrata od kupatila.Dragan i Natasa su poceli da zvizde i dobacuju Natasi na sta ona nije reagovala samo se smejala.Mozda je malo uticalo i vino posle rucka,ali nisam ocekivao toliku hladnokrvnost moje zene.Seli smo na ugaonu garnituru i nastavili sa smehom na Danijelin racun i uz Draganovu konstataciju da stvarno dobro izgleda.Danijela je izasla iz kupatila obukavsi bade mantil koji tek malo pokriva njenu guzu.Nije mi bas bilo svejedno ali precutao sam,sela je tik uz Dragana pitala gde je njena casa s vinom.Malo zatim Natasa je otisla u kupatilo i kako su Dragan i moja zena bili ledjima okrenuti nisu mugli videti sta se desilo.Natasa je stala na ulazu skinula gacice podigla ih i pokazala mi.Malo mi se zamutilo u glavi nezmam sta se ovo desava.Danijela se tako kurvinski ponasala da mi se pocelo mutiti u glavi.Sela je i rasirila noge da sam lepo mogoao videti njenu picku.Nastavili smo sa pricom i neizostavna tema je bio sex.Dosli smo do price da li je bitna velicina kurca zenama na sta je Danijela odgovorila da je mojom velicinom zadovoljna i da ne zna da li bi mogla primiti veci jer i sa ovom velicinom ponekad ima problema.Ko je vuko za jezik to nikako nije trebala reci.Natasa je rekla da ne veruje da je veci od Draganovog jer do sad nije imala priliku da vidi veci kurac od kurca njenog supruga.Danijela me tad iznenadila zamolivsi Dragana da se skine i pokaze ga jer vidi da mu se vec ionako digao,Danijela je takodje insistirala natome i Dragan je spustio gace dole.Bogami velicina za svaku pohvalu rekla je Danijela,da li smem da ga pipnem pitala je.Zastao mi je dah.Kurac mu je zaista veliki,ne toliko duzi od mog ali prilicno deblji.Danijela me pogledala i pogledom me kao zamolila da ga pipne naravno sa blagim osmehom.Samo nije rekla da ce ga pipati jazikom,blago ga je poljubila u kurac i smejala se.Dragan vise nije mogao da izdrzi uhvatio je za glavu i poceo da joj ga trpa u usta.Ja sam malo poceo da negodujem ali me Natasa uhvatila za kurac i pocela polako da mi ga mazi.
Skinula mi gace i pocela da mi pusi uz komentar da nije ni moj za bacanje.Sedeli smo jedni nasuprot drugih i zene su nam pusile.Natasa mi je pusila polako sa dosta uzivanja u tome dok se Danijela dosta mucila sa Draganovom kurcinom,pokusavala je svasta ali skoro svaki pokusaj da ga stavi u usta isao je sa dosta muke.Kako je Dragan sedeo Danijela ustade i zajaha Dragana,bacila je onaj bade mantil i kako ispod nije imala nista poce polako da namesta kurac na svoju picku Tek je malo usao ona poce prilicno da stenje,Dragan je cekao da se ona sama namesti ali to je po njemu islo dosta sporo i poce da je hvata za guzove i nabije je na svoju kurcinu,bio je neverovatno napaljen.Danijela okrenuvsi se prema nama pogleda me i rece kako mu je ogroman i nezna kako ce.Dragan je okrenu na ledja i poce silovito da ga gura ne obaziruci se na njeno jaukanje.Natasa mi je svo vreme pusila ne obaziruci se na njih kao da nisu prisutni.Nije dugo trajalo to zestoko tucanje Dragan ga izvadi i napravi pauzu od nekoliko sekundi,verovatno je osetio da ce svrsiti i nije hteo tako brzo.Danijela je lezala na ledjima i cutala,zatim je DRagan ponovo dohvati ovog puta je naguzio i opet je Danijela pocela da stenje.Dragan je toliko zestoko guzio da je Danijela vristala,Natasa mi je i dalje pusila i povremeno me pogledala i nasmejala se.Dragan je bio blizu svrsavanja,okrenuo je Danijelu i naterao je se spusti dole i da mu ponovo pusi.Poceo je da svrsava u serijama,po kosi,po licu napunio joj je usta spermom.To me toliko uzbudilo da sam osetio da cu svrsiti i pokusao sam da ga izvadim iz Natasinih usta ali ona mi je pomerala ruke i dalje ga pusila,znala je da cu svrsiti i nije prestajala.Svrsio sam joj u usta ona ga nije vadila vec je idalje nastavila da pusi.Progutala je spermu i sve brze pusila.Malo mi je omlitaveo i konacno je malo uhvatila vazduha.Dragana je upitala zasto je toliko brzo zavrsio na sta je on odgovorio da mu je kurac bio dignut jos pre dva sata i da se mnogo uzbudio.Danijela je ustala i otisla da se obrise od Draganove sperme a Natasa je prisla Draganu i pocela da ga mazi.Ponovo je pocela da mu pusi ali sa prilicno dobrom tehnikom.Meni se ponovo digo Danijela videvsi to pridje mi pocevsi da mi pusi.Moja zena lepo to radi ali sa onolikim kurcem malo je teze.Natasa se naguzila a ja videvsi to krenem prema njoj stavim joj ga u picku koja je bila toliko vlazna da je sve curelo.Poceo sam da je guzim sve jace i jace gledavsi u Danijelu koja se smejala i polagano mazila svoje sise.Dragan je ponovo ustao i drzao se za kurac spreman da ponovo svrsi,Danijela je prisla i polako ga mazila po mudima,a on je cekao da ja zavrsim sa guzenjem njegove zene i da zajedno svrsimo.Ustao sam,okrenuo Natasu i priblizio kurac njenim ustima,priblizio se i Dragan i poceo da ga drka ispred njenih usta.Danijela se priblizila spremivsi se da im svrsimo na licu.Nikad u zivotu nisan izbacio onoliko sperme,koliko li sam tek izbacio u Natasinim ustima.Dragan je opet svrsavao u serijama,toliko smo ih umazali spermom da je teklo sa lica nasih zena.Moja Danijela je kasnije izjavila da dok je Dragan guzio je svrsila barem pet ili sest puta.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Moja najdraža sestra

Rastala sam se kad mi je sin imao samo godinu dana. Nakon puno svađa i sranja odlučila sam da jebanje nije vrijedno jebanja mene u mozak. Tako sam se riješila kretena i od onda nemam muškarca. Nakon rastave sestra me je redovito posjećivala. Prvo mi je bila tu kao podrška i utjeha, a onda je naš odnos polako prerastao u nešto više, i to na godišnjem odmoru. Prošlog smo ljeta moja seka,ja i moj sin uplatili ljetovanje. Stvarno sam mrzila na moru kupati se u kupačem kostimu. Nema ljepšeg nego kad si gola pa ti more valovima mazi pičkicu. Zato smo sestra i ja odlučile da ćemo na neku divlju plažu gdje možemo biti gole. Kad smo pronašle mjesto koje nam odgovara, prva sam ja skinula gornji i donji dio. Sestra je malo oklijevala zbog mog četverogodišnjeg sina ali i ona se na kraju skinula. Mogla sam si zamisliti maloga kako mu je bilo-on u kratkim hlačicama a mama i teta gole pokraj njega. Ali baš nas briga, nama je bilo lijepo. Raširila sam noge koliko sam mogla tako da mi je klitoris ispao i prepustila se suncu. Moja sestrica je odlučila prvo osunčati guzu. Stavila je sunčane naočale i uzela neke novine. Nakon nekog vremena osjetila sam potrebu za seksom. Valjda mi je sunce potaknulo bludne misli… Osjetila sam kako mi se maca vlaži. Ustala sam i krenula do vode. Legla sam u plićak i raširila noge, a ruka mi je sama krenula prema pici. Taman kad sam se spremala svršiti mali je došao do mene i sjeo u plićak. U kurac, pomislila sam, baš sad kad sam zamalo bila gotova. Počeo mi je pričati nešto ali uopće ga nisam slušala. Na pameti mi je bila samo ševa. Dok sam se pravila da slušam što me pita,ponovno sam vratila ruku na klitić. Lagano sam se trljala i pričala sa sinom. Sestra je očito vidjela što radim pa se ustala i došla do nas. Sjela je s druge strane i nasmiješila mi se, pritom govoreći nešto malom. Iskoristila sam njegovu nepažnju i brzo se počela divlje trljati. Dok mu je sestra pokazivala neke brodove u daljini,ja sam svršila. Namignula mi je i nasmiješila mi se. Morala sam joj se nekako odužiti. Došla sam do nje i rekla joj da odemo malo plivati,a malom sam rekla da nas pričeka jer on još nije znao plivati. Kad smo se odmaknule par metara od obale,približila sam joj se i dodirnula joj rukom pičku pod vodom. Ona se trudila imati raširene noge dok sam je dirala,ali nije baš lako drkati nekom dok plivaš. Kad smo se umorile i vidjele da tako neće ići, predložila sam joj da se vratimo na plažu. Pitala me šta ćemo sad, a ja sam joj rekla da ću je pomaziti na ručniku. Pogledala me i pitala šta ćemo s mojim sinom. Odgovorila sam joj da me nije briga, ko ga jebe,nek gleda ako baš hoće. Sestrici je bljesnulo u očima i nasmiješila se. Rekla mi je da voli kad sam zločesta. Otplivale smo do plaže i izašle van. Kad smo sjele na ručnik rekla sam malom da moram teti namazati leđa da ne izgori. Čim sam je počela dirati po ramenima ona se okrenula i poljubila me u usta. Stavila sam joj ruku na sisu i počela mjesiti. Ljubile smo se i masirale jezicima,dok smo si međusobno mazile sise. Onda sam joj stavila ruku na pičku i rekla da moram dovršiti ono što sam u vodi počela. Trljala sam je po klitorisu i ljubila u usta. Potpuno sam zaboravila na malog. Otvorila sam oči i vidjela ga kako baca kamenčiće u vodu. Nastavila sam gurati sestri prste u pičku i ona je štrcnula po mojoj ruci. U znak zahvale poljubila me još jednom u usta,a onda samo obje otišle u plićak rashladiti se. Vratile smo se i ja sam zapalila cigaretu, a noge su mi ostale malo raširene. Sestra nije mogla odoljeti i spustila je glavu do moje pičkice. Počela me lickati dok sam uvlačila dim. Nastojala sam ne stenjati jako ali toliko me dobro lizala da si nisam mogla pomoći. Lijevom rukom sam je primila za glavu nisam joj dala da mi vadi jezik iz pičke dok ne svršim. Počela sam drhtati sva i jedva sam uspjela uvući još koji dim. Svršila sam božanski.Nakon toga sam se izvalila na ručnik i nisam se mogla pomaknuti desetak minuta. Mali me pitao može li u vodu, a kad je sestra vidjela da ne mogu doći do daha, rekla mu je da ona ide s njim. Gledala sam ih kako se dodaju lopticom i pomislila da je to ono što hoću. Želim da moja sestra živi s nama i bude mi ljubavnica,a mom sinu druga mama.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Gazdarica Ljilja - X dio

Sledeceg jutra su me probudili suncevi zraci koji su dopirali kroz spustene roletne. Nas dve smo gole i zagrljene lezale na krevetu. Iako je bilo tek 7:00, vec se moglo naslutiti da ce i danas biti pretoplo. Ustala sam i obukla se. Kimberli je jos uvek spavala. Nase stvari su bile razbacane po podu, onako kako smo ih sinoc skidale. U drugoj sobi sam zatekla Jana koji je gledao TV i pio jutarnju kafu. Rekla sam mu da bi trebala da odem do mog stana, na sta mi je on predlozio da premestim svoje stvari kod njih i da ostatak odmora mogu provesti u njihovoj kuci. Svidela mi se njegova ideja pa sam je prihvatila. Zatim se ponudio da on donese moje stvari i ja sam mu dala adresu, a onda nazvala ljude kod kojih sam odsela i objasnila im o cemu se radi. Kad je otisao, ja sam iskoristila priliku da se istusiram. Po povratku iz kupatila videla sam da je on vec stigao i probudio svoju dragu. Polako smo se spremali da odemo na dorucak u lokalni restoran.
Tako sam ostatak odmora provela kod njih. Nas dve smo svakodnevno vodile ljubav, a Jan bi uzivao da nas posmatra. 99% vremena smo provodile u kupacim kostimima, kako na plazi tako i u kuci. Uzbudjivalo me je njeno predivno izvajano telo, koje je izgledalo neopisivo dobro u kupacem, narocito kad bi se nauljila na plazi, suncevi zraci su cinili da prosto sija. Cesto mi je na pamet padalo da je dohvatim na sred plaze, pred svima… i slicne ludosti. Uvek smo jedna drugu mazale uljem, a mene je palio svaki kontakt sa njenom prelepom crnom kozom. Dohvatile bi se uvek u kuci, u sobi, u kupatilu, a obe smo bile konstantno napaljene. Ponekad se desavalo i vise puta na dan. Obozavala sam da lizem njenu veliku, crnu, africku picku. Posebno su me izludjivali njeni krici zadovoljstva. Cim bih je cula kako jauce, postajala sam jos navalentnija. To bi cesto znalo da potraje, jer sam uzivala. Nju su narocito palile moje sise, s kojima je volela da se igra i narocito, da mi lize bradavice. Stalno je trazila da ih trljam o njenu ribicu, govorivsi kako je to dovodi do ludila. Vise puta smo koristile i neka improvizovana pomocna sredstva, pa smo tako jednom kupile nutelu kojom smo jedna drugoj mazale pickice, pa ih posle lizale. Neprekidno smo smisljale nove nacine da zadovoljimo jedna drugu. Sem toga, kako su dani prolazili raslo je i moje interesovanje za Jana. Bio je moj tip muskarca, visok, atletski gradjen, snaznih ruku, sirokih ramena i savrseno ravnog stomaka na kome su se ocrtavale plocice koje su se mogle videti iz daleka. Cesto sam ga posmatrala na plazi, dok izlazi iz vode i uvek je moj pogled zavrsavao na njegovim kupacim gacama, koje su bile pretesne za ono sto pokrivaju a to je, cini mi se, uvek bilo ukruceno i u stanju pripravnosti. Sve vise sam razmisljala o njemu, pitajuci se zasto se nikad nije prikljucio nama dvema vec je uvek samo posmatrao. Steta je da takav potencijal ostane neiskoriscen, govorila sam sebi.
Naravno, nas dve smo bile pravi magnet za muske poglede. Prosto je bilo nemoguce da izadjemo iz kuce zajedno a da nas neki tip ne posmatra sve dok mu se ne izgubimo iz vidokruga, bilo da je to prodavac voca, taksista, grupa momaka iz kafica, ljudi sa plaze, slucajni prolaznici… Uvek su ti pogledi bili toliko otvoreni i napadni da je to bilo prosto smesno, cak smo i nas dve uzivale u njima i neretko se zezale na osnovu toga. Ja sam oduvek uzivala u muskim pogledima, a kad sam na plazi, u kupacem, e to je tek uzitak. Super je kad mozes da zavodis a da bukvalno nista ne radis. Najpre te posmatraju, zatim skupljaju hrabrost da ti pridju, smisljaju pricu, pa onda prilaze, tuc-muc, ovo-ono, nekad se predstavljaju kao nekakvi uspesni biznismeni, a ne znaju koliko su providni, pa onda te zovu na pice, podsvesno zeleci da te napiju kako bi te sto lakse odveli u krevet. Posebna prica je kad se na tebe nalozi grupa momaka, a plaza i uopste leto je idealno vreme i mesto za takve situacije. Tako smo jednom same izasle u grad i krenule da obilazimo kafice, da bi na kraju zavrsile u nekom lokalnom klubu. Naravno, muskarci nam nisu davali mira, ali mi nismo bile zainteresovane. Samo smo htele da se dobro zezamo. Stalno su prilazili nasem stolu, pokusavali da nas muvaju i to na nemackom, italijanskom i drugim jezicima, ali bez uspeha. Onda smo dosle na ideju kako da podignemo igru na visi nivo. Pokazacemo im da smo lezbejke. To ce ih napaliti do ludila ali i pokazati da definitivno nemaju sta da traze s nama. Ustale smi i otisle da igramo dok su nas oni posmatrali iz obliznjih separea. Klub je bio prepun turista iz raznih zemalja i razlicitih zivotnih dobi, tako da je bilo i dosta starijih ljudi. Nas dve smo plesale zajedno s masom tako da ostali uglavnom nisu obracali paznju na nas osim ovih likova koji su nas i dalje posmatrali, jos uvek se nadajuci necemu. Zatim je krenula neka malo sporija muzika pa smo se nas dve zagrlile i dalje posmatrajuci njihova lica koja su sa zebnjom iscekivala da vide sta ce dalje biti. Pogledale smo se, zatim polako primakle usne jedna drugoj i socno se poljubile. Efekat je daleko premasio nasa ocekivanja. Momci su bukvalno bili u stanju da preseku sebi vene, neki Italijan je klekao dole i poceo da vice, neki su nas gledali kao da su prestali da disu, drugi su grizli nokte na rukama…

- Hehe, bas smo zlobne – rekoh Kimberli.
- Daaaa – kratko je odgovorila.

Ubrzo smo napustile klub i krenule kuci taksijem. Taksista, tip od nekih pedesetak godina, procelav i debeljuskast. Nas dve na zadnjem sedistu, jos uvek raspolozene za
zajebanciju i pod uticajem alkohola, resimo da i ovog cikicu malo razveselimo. I tako mi krenemo da se mazimo i razmenjujemo neznosti povremeno pokusavajuci da uhvatimo njegov pogled u retrovizoru. Pogadjate, nije mu dugo trebalo da primeti sta se desava. Gledao je kako jedna drugoj milujemo butine zavlaceci ruke sve dublje ispod laganih letnjih haljinica koje smo imale na sebi, dok nasi jezici plesu jedan s drugim uz neizbeznu razmenu pljuvacke. Samo sam se nadala da ga ne strefi srcka, a posto je vise gledao u retrovizor nego na put, pocela sam ozbiljno da se bojim i za nasu bezbednost. Ipak, nas dve smo se toliko zanele u svojoj igri da smo sve manje obracale paznju na njega, i sada vec u potpunosti bile prepustene jedna drugoj. Kim mi je zavukla ruku izmedju nogu i pocela da mi trlja ribicu prstima. U pocetku sam se nekako suzdrzavala da glasno iskazem zadovoljstvo, pitajuci se samo dokle je spremna da ide, ali ona nije prestajala, da bih ubrzo shvatila da je krajnje ozbiljna i da hoce da me natera da svrsim tu, u taksiju.

- Kim, sta to radis, ah… poludela si… ajoj, aaaah…
- Svrsi, svrsi sada – govorila je tiho dok joj je jezik klizio niz moj vrat.
- Ne… ah, ajooj… aaah – jaukala sam pokusavajuci nekako da se oduprem orgazmu, znajuci da cu na kraju ipak izgubiti bitku.
- Znas da se uzalud opires. Hajde, uradi to – hrabrila me je i dalje, sada vec znatno ubrzavsi tempo.

Gurnula je svoj srednji prst duboko u moju picu i zadovoljavala me sirokim kruznim pokretima, dok me je istovremeno ljubila i mazila jezikom u predelu vrata i kod uveta. Znala je koliko me to pali jer sam joj odavno odala svoje erogene zone. Zabavljala se dok me je stavljala na sve teze i teze muke. Vise nisam mogla da izdrzim i morala sam da kapituliram.

- Ah, ah, ah, ah, aaaaaaaaaah… aaaaaaaaah… aaaaajooooooj, Kimberli…
- Ha ha ha… Ljiljana, svrsila si u taksiju, kako te nije sramota… – zadirkivala me je dok sam ja pokusavala da dodjem sebi.

U trenucima dok su mi sokovi klizili niz noge zavrsavajuci na sedistima, primetila sam taksistin uspaljen pogled u retrovizoru. Upravo nas je dovozio kuci. Stao je i okrenuo se ka nama, rekavsi na losem engleskom:

- Devojke, hocete da odemo malo do hotela. Obecavam nezaboravan provod.
- Zao nam je ali, kao sto si video, mi volimo da se igramo same – odgovorila mu je Kim, dok sam ja pokusavala da se smirim.
- Ah, you hookers – cula sam dok smo izlazile iz kola.

Obe smo prasnule u smeh. Na ulasku u kucu opet sam je dohvatila i pocela da je ljubim.

- Cekaj da udjemo, suzdrzi se malo – uspela je da izusti dok sam je strastveno ljubila.
- Ne… hajdemo do plaze… hocu da vodimo ljubav na plazi veceras…
- Dobro, idemo… ha ha, luda si… ah, ah… pa, cekaj da pozovem Jana da podje s nama… Halo, dragi izadji napolje, Ljilja hoce sex on the beach… ah, oh…

Ne cekajuci ga, krenule smo ka plazi. Ulica je bila pusta, tako da smo se opustile i ponasale kao da smo same na svetu. Podigla sam joj haljinu pozadi i stavila joj ruku na onu njenu ogromnu guzicu, od koje sam mogla da dozivim orgazam pri samoj pomisli. Najlepse trenutke na tom letovanju dozivljavala sam dok mi je glava bila upravo u njoj. Prosto sam je obozavala, a verujte, trebali biste da budete slepi pa da je ne volite. Dovoljno je reci: osmo svetsko cudo. Toliko. Toliko je velika da mi je saka komotno upala izmedju njenih guzova. Jedva sam cekala da stignemo na plazu i da se prepustim njenim carima. U medjuvremenu, Jan nas je stigao, noseci sa sobom torbu sa peskirima. “Dobro se setio”, pomislih. Najzad smo stigli. Plaza potpuno prazna, nigde nikoga. Mrtva tisina, osim zvukova morskih talasa koji dopiru sa pucine. Vece toplo, bolje reci vrelo. Jedino ali i dovoljno osvetljenje bila je malo jaca mesecina. Ja sam dole imala kupaci i preko toga crnu haljinu a Kim onu svoju cvetnu suknju i majicu bez icega ispod. Spustili smo se sasvim blizu mora i prostrli peskire. Nas dve, ne mogavsi vise da cekamo ni trenutak, pocele da svlacimo jedna drugu. Za par sekundi, bile smo potpuno gole. Zgrabila sam je za guzicu i pocela da je ljubim. Stiskala sam njene mesnate guzove, terajuci je da glasno uzdise. Ti njeni uzdasi zadovoljstva su me uzbudjivali do ludila. Ljubila sam njene socne usne i mesila njenu crnu guzicu. Mmmm, tako volim ukus njene pljuvacke, pomislila sam. Volim taj osecaj dok se mesa s mojom i curi mi niz grlo. Zatim sam se spustila na vrat i nastavila da ga ljubim nesmanjenom strascu.

- Ah, ah, oh… yes, oh – buncala je omamljena Kim.

Imala sam potpunu dominaciju nad njom. Spustila sam se dole, prislonivsi glavu na njen stomak a zatim je okrenula tako da sam ugledala ono o cemu sam jedino razmisljala sve vreme, njenu prekrasno izvajanu guzicu koju sam odmah pocela da ljubim, na sta se ona naguzila. Dok sam prolazila jezikom izmedju njenih guzova, slusala sam njene uzdahe. Bilo mi je drago sto joj pruzam takvo zadovoljstvo, koje ona nije mogla da sakrije. Uvek sam bila vesta u tome. Zatim je legla na peskire koje je Jan postavio dole i rasirila noge. Ja sam se spustila na kolena, pa na laktove i najzad zaronila jezik duboko u njenu veliku picku. Neumorno sam je lizala i ljubila, pokusavajuci da uguram jezik sto dublje. Svideo mi se ukus njenih sokova koji su cureli napolje. Vremenom sam postajala sve navalentnija, dok je ona sve jace stenjala, sto je mene dovodilo do ludila. Picka joj je pulsirala pod naletima mog vestog jezika, da bi nakon nekoliko minuta najzad svrsila uz glasan vrisak. Medjutim, ja se nisam obazirala na to, vec sam nastavljala u istom ritmu. Bila sam napaljena kao nikad. Uzbudjivala me je cela ta atmosfera, mesecina, tihi i nezni sumovi koji su dopirali iz pravca mora i najzad, opasnost da neko naidje i vidi nas. Kimberli je stavila svoje sake na moju glavu kao da pokusava da me smiri i makar malo ublazi slatke muke na koje sam je stavila. Ubrzo je usledilo novo svrsavanje. Telo joj se uvijalo od silnog zadovoljstva.

- Ooooh… Lila, please… ooooh – pokusavala je da mi kaze da joj dam mali predah.

“OK, hoces odmor, nema problema”, pomislih. Okrenula sam se i pogledala ka Janu. Sedeo je na drugom peskiru i posmatrao nas. Ustala sam, uhvatila ga za ruke i povukla ga gore, a zatim ga zagrlila i pocela da ga ljubim. U prvom trenutku, bio je iznenadjen mojim gestom, ali se ubrzo snasao i poceo da mi uzvraca poljupce. Njegova devojka, koja je jos lezala na peskiru i pokusavala da se pribere od malopredjasnjeg orgazma, nije odmah primetila sta se desava. Zatim sam cula njen vrisak iznenadjenja:

- Ljiljana, sta to radis s mojim deckom?
- Spremam se da ga pojebem, sta mislis – odgovorila sam istovremeno uhvativsi Jana za njegov vec odavno ukruceni ud.

Spustila sam se dole i svukla mu bermude iz koji je iskocio ponos mladog Holandjanina. Lep, sladak, uredan kurac pristojne duzine stajao je ispred mog lica i cekao. Odmah sam zinula koliko sam mogla i progutala ga u trenutku.

- Mmm, mmm, mmmmmm – slusala sam sebe dok sam mu pusila.
- OK, OK, shvatam, ovo je osveta za ono u taksiju. U redu, nema problema, samo daj malo i meni… – buncala je Kim od iznenadjenja kleknuvsi pored mene.

Nastavila sam da gutam Janovu kitu do korena, ne obaziruci se na ono sto mi je govorila sve dok mi ga bukvalno nije izvukla iz usta i nastavila tamo gde sam ja stala. Za to vreme ja sam se pozabavila njegovim jajima. “Mmmm, muda… tako ih volim, mmmmm”, mislila sam dok sam ih sisala. U medjuvremenu, on je skinuo i majicu sa sebe i otkrio svoje savrseno telo. Stavila sa mu ruku na stomak kako bih napipala plocice.

Oh, oooh, mmm, daaa… aaaah – stenjao je nepovezano dok smo ga obradjivale.

Zatim smo ga uhvatile za ruke i povukle dole. Legao je na peskir, dok mu je kurac stajao uspravno kao motka. Preduhitrila sam Kimberli i bukvalno skocila i nabola se na njega. Mislim da je ona bila toliko iznenadjena mojim ponasanjem da nije mogla da reaguje tako brzo kao ja. Bila je prosto zatecena, cak sam mogla da osetim i njene ljubomorne poglede na sebi. Ipak, nisam mnogo obracala paznju na to. Sad sam jahala na Janovom kurcu i to mi je bilo najvaznije. On me je zagrlio oko struka, uspravivsi gornji deo tela, tako da mu je lice bilo u predelu mojih sisa, koje je ljubio i lizao im bradavice. Njegove snazne ruke su me drzale za kukove dok sam mu se nabijala na kitu, trljavsi se istovremeno o njegovo misicavo telo. Zelela sam savrsen seks sa savrsenim muskarcem i nista manje od toga. Oboje smo groznicavo dahtali i buncali u zanosu.

- Ah, oh, oh… ah, ah, ah… mmmm, oh…

Kim je klecala pored mene i ljubila me po licu i u usta, grleci me oko vrata. Nakon par minuta, Jan me je cvrsto uhvatio za struk, spustio se ledjima na peskir i poceo snazno da se zabija u mene. Vristala sam od siline njegovih udaraca, slusajuci kako pljeska po mojoj guzici, prodiruci u mene svaki put sve dublje i dublje.

- A-a-a-a-a-a, to-to-to… tako-tako… a-a-a, aaaaaaaaaaaah… aaaaaaah… tooooooo – uzviknula sam od zadovoljstva.

Zatim me je spustio na drugi peskir, kao da je hteo da se odmorim, a na moje mesto je dosla Kim, samo sto je ona sela u obrnutom pravcu, okrenuvsi mu ledja. Pocela je da se nabada na njega, dok ju je on drzao za kukove. Ubrzo sam ustala i pridruzila im se. Klekla sam izmedju njegovih nogu i pocela da mu lizem jaja, dok se Kim nabijala na njega. Onda je moj jezik krenuo uz njegov kurac, koji je jednakim tempom ulazio u njenu veliku picku. Neprekidno je stenjao od zadovoljstva, dok sam mu lizala kitu koja je pulsirala kao da ce svakog trenutka da eksplodira. Najzad, pocela sam da lizem i samo mesto gde je ulazio u Kim. Mogla sam da osetim kako prolazi kroz nju, kako njena crna, mesnata ribica pulsira dok iz nje izlaze sokovi koje sam gutala u slasti…

- Oh, oh, oh… tako, tako… Ljiljo, tako, ne prekidaj… toooo… aaaaaaaaaah!!! – stenjala je i vristala nepovezano Kimberli.

Milovala sam joj usmine jezikom i gurala ga unutra zajedno sa Janovim kurcem, istovremeno osluskujuci njene reakcije. Malo je reci da je uzivala. Bila je u delirijumu, zaboravivsi i gde se nalazi i koje je doba. Toliko je vristala od zadovoljstva da sam pomislila da ce probuditi ceo grad. Odlucila sam da je malo odmorim, izvadila sam ga iz nje i pocela da ga sisam. Bio je sav sluzav, potpuno natopljen njenim sokovima. Gutala sam ga halapljivo, zeleci da ga dovedem do vrhunca, ali je Jan to prekinuo i ustao, pokazujuci nam da legnemo jedna preko druge. Ona je legla na ledja, a ja preko nje, u suprotnom smeru na stomak, okrenuvsi guzu Janu. Ubrzo sam osetila kako mi njen jezik masira klitoris, a zatim i prodor njegove kite. “Mmmmmm, stvarno si dobar, mace”, pomislila sam dok ulazio u mene, a ona mi istovremeno lizala. Kako je vreme odmicalo, poceo je da se zabada sve brze i brze, silovito me udarajuci po dupetu, dok mu je ona konstantno pruzala podrzku.

- Joj, joj, joj… aah, ah, ah, to, to, tako, tako – vristala sam pod njihovim naletima.

Jan se tako silovito zabadao u mene da sam ocekivala da svrsi svakog trenutka, ali za divno cudo, to se nije desavalo. Popeo se na mene i divljacki mi nabijao svoju alatku, tako da sam imala osecaj da ce me razvaliti. Cinilo mi se da on moze tako u nedogled, dok sam ja vec nekoliko puta svrsila. Iznenada, u jednom trenutku je stao i izvadio ga. Kimberli mi je brzo dala znak da se sklonim i pustim je da ustane, sto sam ja i uradila. Dok sam se okrenula, ona je vec klecala ispred njega otvorenih usta dok je on drkao svoju kitu spremajuci se da svrsi. Ubrzo, to se i dogodilo. Gledala sam kako joj puni usta spermom a zatim im prisla, namestila se ispod nje i zinula, pokazujuci joj tako sta hocu da uradi. Shvatila je moju poruku i, nakon sto je Jan zavrsio, prinela je svoja usta iznad mojih, otvorila ih i izrucila mi gomilu lepljive sperme, pomesane sa svojom pljuvackom. Zatim je ona stala ispod mene, pa sam uradila to isto. Ponovile smo ovo nekoliko puta. Najzad smo podelile i poslednje kapi sperme igrajuci se jezicima.
Jos neko vreme smo zagrljeni sedeli na plazi i nemo gledali u more. Noc je bila divna, mi ispunjeni i prezadovoljni. Nisam mogla ni da sanjam takav godisnji odmor. Zatim smo se spakovali i otisli kuci. Sutra ujutru, nas dve smo otvoreno razgovarale o protekloj veceri.

- Ne ljutis se sto sam skocila na Jana bez tvoje dozvole?
- Ma kakvi, nije to prvi put.
- Opa! Znaci radili ste ovo i ranije?
- Da, da. Prosle godine, na primer, bili smo na Ibici i upoznali se sa dvoje Britanaca, Aleksom i Emom, a preprosle na Tasosu, Nemce Paula i Danijelu. I tako smo se lepo
druzili celog leta, kao sad s tobom. Cak smo i ostali u kontaktu s njima.
- I jos uvek se “zabavljate” ovako?
- Pa, da… Ustvari, ajde kazacu ti iskreno… Imamo svoju ekipu kod kuce za ovakva druzenja, pa smo i njih ukljucili.
- Ahaaa! A, ovaj…
- Znam, htela bi i ti da se prikljucis, jel tako?
- Kako si znala, he he?
- E, pa provalila sam ja tebe odavno. Stavise, racunala sam da ce doci do ovoga. Sigurno i ti radis nesto slicno?
- Jeste, u pravu si, nego, kako mogu da postanem clan ekipe.
- Daj mi broj telefona, pa cu te pozvati, kad budemo pravili neko okupljanje.
- Jel to kao neki sving klub?
- Pa tako nekako.

Pokusala sam da je nagovorim da mi oda jos neke informacije o svom drustvancetu, ali mi je ona rekla da cu da vidim sama kad dodje vreme za to.

- Hmm… a jel mogu ja da povedem sa sobom jos nekog – nastavila sam da se raspitujem.
- Pa, u principu, moze, samo gledaj da to budu odgovarajuci ljudi… narocito devojke treba da budu spremne na sve, shvatas…
- Ne brini, poznajem ih.

Nas razgovor je prekinuo Jan pozvavsi nas iz hodnika da idemo na rucak i mi smo odmah krenule. Ostatak odmora protekao je standardno. Tih nekoliko dana provela sam razmisljajuci o onome sto ce se desavati uskoro, kao i kome da predlozim da krene sa mnom u Amsterdam. Odmah mi je na pamet pao Jole, momak koji zivi za ovakve avanture. Zatim sam se setila i Brigite i Julije, koje ce sigurno prihvatiti poziv ako su u mogucnosti da dodju. One su zaista spremne na sve, sto bi rekla Kim.
Najzad je dosao trenutak rastanka. Njih dvoje ce ostati jos 2 dana na Kipru, ali se moj odmor zavrsavao. Zavidela sam im sto ja moram da se vratim kuci, a oni ostaju. Spakovala sam svoje stvari i pozvala taksi, koji je ubrzo stigao. Zagrlila sam Jana i poljubila Kim za rastanak, a zatim sela u taksi koji me najpre odvezao do ljudi kod kojih sam odsela prvih par dana, da i njih pozdravim a onda pravac aerodrom.
Po povratku kuci trebalo mi je nekoliko dana da se naviknem na novi stil zivota. Oduvek sam mrzela te povratke za letovanja jer su me cinili depresivnom. Medjutim, nije bilo vremena za gubljenje. Kimberli mi je ubrzo javila datum kada treba da ih posetimo, pa sam pocela da skupljam ekipu. Razgovarala sam s Joletom, rekla mu kako stoje stvari i naravno, on je prihvatio poziv. Reagovao je kao klinac koji je najzad dobio zeljenu igracku. Odusevljeno me je grlio i ljubio u obraz, ne skrivajuci ushicenje.

- Carice, sta bih ja bez tebe… obozavam te, svaka ti cast, najbolja si…

Nisam ni ocekivala da ce odbiti poziv. Jole je mladi avanturista koji hoce da proba sve u zivotu. Ne bira mnogo, obozava zene, od 20 – 50 god. a i one vole njega. Posle njega sam kontaktirala ljude iz mog malog svingerskog drustvanceta. Kao sto sam i mislila, Brigita i Julija su odmah prihvatile poziv i najavile da ce povesti i muzeve, a pozitivno su odgovorili jos i Marija i Stefan (to je onaj mudonja) i Zuzana i Miklos, koji su se veoma obradovali sto sam ih se setila. Svima sam rekla datum kad trebamo da budemo tamo i preporucila da pocnu odmah da se spremaju. Organizovali smo se dosta brzo, kupili avio-karte i sacekali jos nekoliko dana. Na dan polaska, svi su najpre dosli do mog stana, a zatim smo zajedno krenuli u BG. Bili smo jako uzbudjeni, narocito Jovan, koji je prvi put trebao da dozivi ovako nesto. Upoznao se sa ostatkom ekipe i svima se dopao. Do Beograda smo isli svojim prevozom, a zatim taksijem do Surcina. Nakon kraceg cekanja ukrcali smo se u avion i krenuli. Jole je razdragano povikao:

- Amsterdame, stizemo!!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Kolegica

Radeći u jednoj velikoj kompaniji, uvijek sam kao i ostatak muškaraca budno pratio i odmjeravao svoje kolegice s posla. Uredski posao naporan, monoton i bez puno uzbuđenja, to je bila moja svakodnevica. Tek tu i tamo neki bezopasan flert sa nekom od njih. Većina mojih kolegica bila je zgodna i privlačna, ali zagledao sam se u jednu, meni posebnu i zanimljivu Amelie. Amelie je šefica marketinga u firmi, iznimno oštra i poslovna, barem na prvi dojam. Imala je kratku plavu kosu, predivne oči i zavodljiv osmijeh. Grudi ne prevelike točno onakve kakve obožavam i lijepo oblikovanu guzu. Dosta smo komunicirali zbog posla, ali nikada nikad joj nisam pokazivao na bilo koji način da me pali i da mi je jako zanimljiva. Znali smo se malo duže zadržati u razgovoru i to je bilo sve. Jedan vikend firma je organizirala team building. Na programu je bilo kuglanje. Izvlačeći parove, prst sudbine je htio da budem u paru sa Amelie. Pošto dobro kuglam, a kako sam se kasnije uvjerio i ona, nije nam bio problem osvojiti prvo mjesto. Doduše u finalu je bilo tijesno, ali zajedničkim snagama uspjeli smo pobijediti. Tu večer svi zajedno smo se družili do kasno u noć, te popili mnogo alkohola. Bilo je tu mnogo zafrkancije, malo flerta i zanimljivih pogleda, ali nakraju onako polu pijani svi smo se razišli kućama. Sljedećih par mjeseci nije se dešavalo ništa posebno, popio bih koju kavu sa Amelie malo popričali o situaciji na poslu ili pak o nekim svakodnevnim događanjima i temama. U međuvremenu od djeda sam naslijedio veliki ranč kojih 150 km od grada pa bi vikende obavezno provodio tamo u prirodi okružen šumarcima, pašnjacima i jednim lijepim potočićem. Tako jedne subote već je polako padao mrak, vračam se iz trgovine, iz obližnjeg sela kada uz cestu naiđem na vozilo u kvaru. Na prvi pogled automobil mi se učinio poznat i svejedno stanem da vidim ako treba pomoć. Nisam mogao vjerovati, u autu je sjedila Amelie. Kada me vidjela nije mogla vjerovati što ja radim ovdje. Objasnila mi je da ide kod svojih prijatelja, ali putem joj se desio kvar na autu pa čeka vučnu službu da ga odvezu na servis. Kada su došli bilo je već kasno te sam joj predložio da ako želi može prespavati kod mene na ranču, pa da je u jutro odbacim kod prijatelja koji su živjeli još nekih 40 km dalje od mene. Pristala je pa smo ubrzo stigli kod mene na ranč kojeg je krasila velika drvena kuća. Ubrzo se smjestila, a ja sam se bacio na pripremu lagane večere. Piletina i svježe povrće na žaru uz nezaobilazno crno pivo koje uvijek imam u frižideru. Pošto je bio početak ljeta i dosta toplo, na sebi smo imali laganu odjeću. Poslije večere smjestili smo se na veliku kutnu garnituru i uz pivo ubrzo je nastala odlična atmosfera i dobra zafrkancija. U jednom trenutku primaknuo sam se do Amelie i nježno je poljubio. Na moje iznenađenje prihvatila je moj poljubac i naši jezici su se ispreplitali strasno ali nježno. Srce mi je udaralo sve brže i brže, nisam želio prestati. Svojim rukama obuhvatila mi je lice te me počela ljubiti sve strasnije i sve žešće. Odgovorio sam joj istom mjerom, ljubeći je gotovo divlje. Rukama sam joj potrgao gumbiće na košuljici i jednom rukom joj skinuo grudnjak. Uhvatio sam je za njene predivne grudi i počeo lagano prstima kružiti oko bradavica koje su postajale sve čvršće i napetije. Jezikom je ljubim po vratu spuštajući se sve niže i niže do njenih već tvrdih bradavica ljubeći ih i lagano grickajući. Glasno uzdiše i čupa mi kosu kako se spuštam sve niže prema njenoj napaljenoj i vlažnoj pičkici. Skidam joj haljinicu i crne čipkaste tangice te je liznem po svježe izdepiliranoj pičkici. Istovremeno joj jednom rukom nadražujem bradavice, vrhom jezika ližem klitoris, a drugom rukom lagano ulazim u njenu već vlažnu i vruću pičkicu. Stenjala je sve glasnije i glasnije hvatajući me za kosu, sve dok nakon nekoliko minuta nije svršila uz vrisak i glasne uzdahe. Pogledala me zavodljivo i odgurnula me od sebe da bi se u sljedećem trenutku bacila na mene kao divlja zvijer. Skinula mi je majicu i hlače, te sam ostao u boksericama iz kojih se ocrtavao moj napaljeni i nabrekli kurac. Počela me ljubiti po vratu, prsima i bradavicama spuštajući se do mojih bokserica koje samo da nisu puknule. Vještim pokretima ih skida i uzima u ruku moj veliki kurac. Trnci mi prolaze tijelom dok ga oblizuje da bi ga u sljedećem trenutku stavila u usta, gotovo cijeloga. Ubrzala je tempo, gotovo da nisam svršio u njena usta. Uhvatio sam je i povukao na sebe, spremno me zajašila i sjela na moj tvrd kurac. Ševili smo se kao ludi, a naši glasni uzdasi parali su sobu. U jednom je trenutku ustala, promijenili smo pozu. Stala je na ruke i koljena, izbacila guzu, i u par sekundi ponovo sam bio u njoj. Zabijao sam se sve jače i jače, ulazio sam u nju do kraja, a ona je vrištala od užitka. Rukama sam je uhvatio za sise i lagano trljao bradavice. Bližila se vrhuncu, a ja sam sve više ubrzavao. Počeli smo svršavati u isti trenutak uz glasne urlike zadovoljstva. Osjećao sam kako njeni sokovi teku po meni, i kako moj nabrekli kurac pulsira. Željeli smo još, i nakon nekoliko trenutaka našli smo se na stolu, stavila je noge na moja ramena, te sam je počeo strastveno ševiti na stolu. Nakon nekoliko minuta kasnije rekao sam joj da me obavije rukama oko vrata, podigao sam je sa stola i žestoko je nabijao sve do jaja držeći je rukama za guzove. Ubrzo smo ponovo svršili, te zadovoljni i zadovoljeni legli na kauč. Sljedećeg dana poslije doručka odvezao sam je do prijatelja.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Moj šef

Zovem se Sandra i imam 40 godina.Do prije dvije godine u sexu nisam bas ni uzivala.Ja i suprug smo se jebali mozda dva puta sedmicno.Nisam ni znala sta me napaljuje sve dok u firmi nisam bila prebacena na novo radno mjesto.Sef je bio vrlo strog i ja sam mislila da cu cak dobiti otkaz ali mi se svijedno svidjala njegova arogancija i vulgarnost u razgovorima samnom i mojim radnim kolegicama.Pocela sam ga zamisljati kakav je u krevetu i samu sebe iznenadjivala.Stari vuk je to primjetio te je jedno popodne trazio da ostanem duze.Kada su svi otisli pozvao me je i samo rekao da ce me jebati od sutra pa dok on to bude zelio,te da od sutra dolazim na posao iskljucivo u suknji i bez gacica.Ja sam stajala hipnotisana a on se smjesio i rekao mi:”hajde droljice sad napolje!”Sutradan bez razmisljanja sam otisla na posao bez gacica,bila sam napaljena do ludila a nisam ni bila sigurna da ce biti istine u njegovim rijecima.
Medjutim cim je dosao pozvao me je kod sebe i rekao da dignem suknju sto sam i uradila.”Poslusala si me.Tako treba jer ja naredjujem.Je li tako ?”Ja sam samo klimnula glavom i pošla da spustim suknju na sta je on rekao:”jesam li rekao da spustas suknju”?Digla sam je ponovo a on je prisao i bez ikakvog uvoda rasirio moje butine i ugurao mi prst u picku koja ga je pohotno progutala.Izvadio je prst i naredio mi da kleknem,otkopcao je slic i rekao :”Hajde vadi ga i pusi kucko!”Sto sam i uradila.Onako mlohavog sam ga stavila u usta a kurcina je pocela da raste.U minuti je nabrekao da mi je dosao do krajnika.Poceo je da me jebe u usta,glava mi je pulsirala a iz moje picke su izlazili sokovi da sam mislila da pisam.Onda ga je izvadio,podigao me,okrenuo i jednu moju nogu stavio na stolicu te me poceo jebati.Razvaljivao mi je picku,zestoko ulazeci i izlazeci iz mene.Poceo je stavljati njezno prst u cmar(valjda je osjetio da mi je to prvi put).Obadvije rupe su bile zacepljene.Tresla sam se a on je poceo svrsavati.Sve je istresao u mene.Kad je zavrsio rekao je :”Nisi losa ali ces nauciti.Bitno je da me slusas.Ja cu te jebati kad ja to hocu.Nemoj da bi ti palo na pamet da me ti pitas kad cemo se jebati ili nesto slicno.A sad idi operi se i pocni platu zaradjivati!”
Spoznala sam da me ta njegova dominacija uzbudjuje i pocela sam sebe upoznavati.Znam da su u firmi svi primjetili ali vjerovali ili ne mene bas nije to interesovalo. Evo i nakon dvije godine svaki put kad zeli da me jebe ja ga slusam i sve vise zelim.
A da,s muzem se sad jebem sedmicno jednom.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Vrela kuma

…U sest sati ujutru stigao sam ispred kumove kuce opremljen stapovima, udicama i mamcima.Pozvao me da popijemo kafu iako sam ja insistirao da sto pre krenemo,
jer sam se uzeleo reke,tisine i pijuckanja rakijice dok posmatramo plovak na povrsini.
Usao sam unutra, a u hodniku me upozorio da budem tisi, jer kuma spava u dnevnom boravku(tu su imali klima uredjaj, pa su se zbog vrucina prebacili tu da spavaju)
Dok sam prolazio prema trpezariji,bacih pogled prema trosedu na kome je spavala kuma.
Bljesnulo je njeno golisavo telo,pokriveno do pola, carsavom.
Sacekao sam da kum izadje do kupatila , a onda na miru snimim usnulu kumu.Bila je potpuno gola.Lezala je na stomaku, a carsaf jedva da je pokrivao jednu nogu i pola guze.Imala je jako sexy dupe koje me odavno palilo, sad sam imao priliku da ga vidim golo i izbliza.Cula se voda iz kupatila, tako da sam znao da kum nece odmah.Ustao sam i tiho se primakao krevetu.Noge su joj bile polurasirene, tako da sam imao solidan pogled na njenu glatko izbrijanu picu.Kurac mi je poskocio,a ja sam dobio zelju da zabijem jezik u njen picic i guzu .
Brzo sam se vratio za sto , jer sam cuo da kum stize.
“Vidi ovu moju,gologuza spava”-smeskao mi se kum
Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, pa sam samo promrmljao da je toliko vruce da bi i kozu skinuo sa sebe.
Kasnije , na pecanju cak ni reka nije uspela da skrene moje misli sa golog dupeta moje kume.Zamisljao sam sebe kako razvaljujem njenu picku, lizem njen cmaric, guram prste u njega…uhhhh.Da zlo bude vece ,kum je sve vreme potencirao pricu o sexy.
Nismo se bas proslavili sa ulovom, ali smo zato napali na flasu domace rakije.Kad smo bili ispod polovine,kum je vec poceo da opisuje konkretne dozivljaje iz njihovog bracnog kreveta.Tako sam saznao da kuma obozava oralni sex,da praktikuju i analni ,ali nju ponekad boli,da se tucaju skoro svaki dan, a nekad i vise puta dnevno…
Obojica smo se prisetili studentskih dana i male frckave Tanjice i sexa sa njom,pojedinacnog, a i u trojci.Tada smo tucali Tanjicu citavu noc i radili sve sto smo do tad videli u pornicima.Tucali je u usta, picu ,guzu, stavljali u sendwich.Svrsavali svuda po njoj.Obojici je to bilo jedno od najboljih sexyalnih iskustava u zivotu.
Kum je pripitao dali sam ikada posle toga bio u nekom grupnjaku.Rekao sam mu da jesam i da cu mu ispricati to nekad.Nastavio je da insistira, ali sam ipak uspeo da se odbranim.
Dok smo se vracali kuci, opet je tema bio sex, opet je pricao o kumici i hvalio njena sexualna umeca.Kurac mi se nije spustao jer sam u glavi mesao sliku od jutros i njegovu pricu.Kada smo stigli kod njega kuci, insistirao je da ostanem na rucku jer je moja zena sa decom bila na moru.Pokusao sam da se opravdam obavezama, ali se onda kuma pojavila na vratima.
Imala je kratku belu haljinicu na sebi,skoro prozirnu.Ispod su se ocrtavale cipkaste gacice i brus.Nisam mogao da odvojim pogleda od nje….
Seo sam na krevet tako da sam mogao da je vidim kako radi u kuhinji,kako se saginje ili previja oko stola.Nekoliko puta sam uspeo da ulovim blesak njenih gacica.
Nastavili smo da pijuckamo(kuma je sebi nasula belo vino), a on je svo vreme blesavio na temu sexa.Posle rucka smo se zavalili na krevet, kuma je bila izmedju nas.
Dok samo caskali njegova ruka je mazila njeno golo koleno.Kuma nam je priznala da smo je nalozili pricom i da ce kum platiti cim ja odem,na sta sam ja u sali odgovorio da ne moraju da cekaju na mene, jer ja ne zurim.NJegova ruka je sve cesce zalazila ispod njene haljinice, a moja erekcija bila sve ociglednija.
“Znas sta mala”-obratio joj se -”Ja moram da te kresnem, nece kum zameriti” !
“Ajde i to da vidim! “-rekoh uveliko ohrabren ispijenim alkoholom.Ona je samo prokomentarisala da smo obojica ludi, ali nije se pomerila sa mesta.On je zadigao haljinicu i krenuo licem ka njenoj pickici.Pokusavala je da spusti haljinu i da se odbrani, ali je kum bio uspesniji i njegov jezik je vec bio na njenoj pici preko providnih gacica.Srce mi je ludacki lupalo, a kurac hteo da eksplodira.Kad joj je gurnuo prst u pickicu, uzdahnula je i zavalila se nazad.Njena odbrana je pala(ako je uopste i htela da se odbrani).Pomerio je gacice u stranu i lizao pickicu dok je njegov prst bio u njoj.Bojazljivo sam spustio ruku na njeno rame i poceo da je mazim po ruci.Pruzala mi se prilika koju nisam hteo da propustim.Krenuh rukom prema grudima ali ona skloni moju ruku i promrlja:” Nemoj..molim te..”Nastavio sam da mazim golo rame, nisam hteo da odustanem.On se uspravio i krenuo ka njenim grudima i licu.Ljubili su se strasno neko vreme,a onda je on izvukao svoj poveci kurac iz sortca.Seo je pored nje, a ona se savila da bi ga uzela usta.U tom momentu sam podigao njenu nogu i onako polulezeci krenuo da je lizem.Vec je bila dobro navlazena.On je drzao za glavu i davao ritam pusenju.Kada je osetila moj jezik dole,pokusala je da se izvuce i odgurne me, ali je on sprecio u tome.” Kume , znas sta treba da radis.”ohrabrio me.
Strgao sam joj gacice i konacno mi se njena pica i guza ukazala u svoj svoj lepoti.Lizao sam naizmenicno pickicu i guzu,povremeno gurajuci prste u njih.Mumlala je sa uzivanjem dok je njegovih dvadesetak santima nestajalo u njenom grlu.U meni je sve kljucalo.Povukao sam svoju jebozovnu kumu za ruku i postavio je na kolena.Strgla je moj sortc i odmah progutala kitu.Izgledala je jako seksi,njeno telo je odavalo je da je napaljena i zeljna zestokog sexa.Klecala je izmedju nas , u jednoj ruci drzala njegov kurac , a u drugoj moj.Naizmenicno ih je sisala,grickala, lizala nasa jaja.
” Daj je na sto”-komandovao je kum.
Polozili smo je na stocic u dnevnom boravku, tako da joj glava visi preko ivice.Prisao sam joj i ugurao kitu pravo u grlo, tako da je pocela da se gusi.Na sekund bih je pustio da se izbori za vazduh , a onda opet nabio citavog.
“Takooo. to ona voli….jebi je jako!!- skoro da je urlao kum dok nas je gledao, spremajuci se da joj zabije svoju batinu u picku.Menjali smo se na svakih par minuta, jedan u grlo drugi u pickicu.
Ona je jecala, mumlala od zadovoljstvo dok smo mi sve jace i jace nasrtali na nju.
Prvi put je svrsila dok je on bio u njenoj pickici.Kum je otisao ka sobi , a ja sam kumicu naguzio otpozadi preko stola.Uhvatio sam je za bokove i ludacki joj ga zabijao odpozadi.Njena pickica je glasno mljackala, a sto skripao pod nama.
Ponovo je svrsila uz glasno vristanje.Kum se vratio noseci neki lubrikant.Prisao joj je spreda,dok je jos bila naguzena preko stola.Dodao mi je lubrikant i rekao da joj podmazem guzu.Gurnuo joj je kitu usta, a rukama rasirio njene guzove.Podmazao sam cmaric i moj kurac i dok je on i dalje sirio guzove stavio glavic na njenu rupicu.Polako sam ga ugurao do pola,uz njen glasan urlik za koji nisam bio siguran jeli od bola ili uzivanja.Nastavio sam da je lagano tucam u guzu.Cmaric se opustao i sve lakse me pustao unutra.Kum je svo vreme rukama drzao njene guzove raskrecene i uzivao u pogledu dok je ona lizala njegovu kitu i glasno uzdisala.Onda smo presli na krevet.Ja sam seo prvi, a ona me uzjahala, a kum prisao iza nje.Onako goli i znojavi smo se spojili u jednu celinu.Sisao sam njen jezik, grickao bradavice,pokusavajaci sto bolje da joj zabijem kurac dole.Kum je nasrtao na njenu guzu drzeci je za kosu.U toj pozi je opet divljacki svrsila, a ja sam osetio sokove kako se slivaju po mojim mudima.Osetio sam da se priblizavam vrhuncu.” Svrsicu…” -rekao sam.
Za cas je ona opet bila na kolenima , a nasi mokri kurcevi u njenim rukama.
“Napuni svojoj kumi usta, nedaj ni kap da se prolije.”
Svrsili smo gotovo istovremeno,.Usta su joj bila puna nase sperme koja se slivala niz bradu i kapala po cvrstim sisama.Gutala je sve, dok smo mi glavicima vracali prosute kapi.Jos nekoliko sekundi je oblizivala nase glavice
” VI ste obojica stvarno ludi!”-bile su njene prve razgovetne reci koje je rekla od kad smo poceli da se tucamo.Ustala je i otisla prema kupatilu, a nas dvojica se zavalili u fotelje.
Zapalio je cigaretu, povukao dim i rekao: “Jel znas otkad mastam o ovome…oboje…? !”
” Pa sto niste rekli… i ja mastam o kumi godinama..”- Odgovorih
“Moracemo da nadoknadimo propusteno.Ostani na spavanje veceras, ionako su tvoji na letovanju.”
Nisam se opirao, samo sam prokomentarisao da ce ovo biti duga noc….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Istiniti doživljaj sa nepoznatim

Bila je vrucina i neopisiva guzva u troli. Dok sam stajala i hvatala vazduh kroz otvoren prozor, osetila sam napaljenog muskarca kako se stiska uz mene iza ledja. Okrenula sam se i videla lepuskasog mladica. Nekim cudom, dopalo mi se to sto se desava. Opustila sam se i naslonila na njega. Kada mi je stavio ruku na stomak, osetila sam talase strasti koja me obuzima. Naslonila sam glavu na njegovo rame i sigurno smo svima izgledali kao da se znamo. Zelela sam da trola stoji u mestu satima. Kad smo stigli do Slavije nisam izasla, prijao mi je njegov dodir. Pocela sam lagano i neprimetno da njisem kukovima, sto ga je jos vise palilo. Mislila sam da ce mi ga tu pred svima zabiti. Kad smo stigli do Crvenog krsta, samo mi je rekao : “Ovde silazimo”…
Bukvalno smo pretrcali par stotina metara do njegovog stana. Utrcali smo unutra, bacio me je na trpezarijski sto, skinuo mi gacice i svom snagom se zabio u mene od pozadi. Pustila sam ga da me uzme sebicno, muski, za sebe. Brzo je svrsio….
Otisli smo u kupatilo, istusirali se, i odveo me u spavacu sobu. Poceo je odmah da me mazi i lize po celom telu. Glasno sam uzdisala od slasti, prvi put imam seks sa nekim koga ne poznajem i divno je… popustaju sve kocnice, prepustas se instinktima i masti. Lizao mi je ribicu kao niko ni pre ni posle njega. Povremeno bi mi, kao slucajno, gricnuo klitoris, pa bi mi snazno gurnuo jezik u rupicu… kao da me jebe jezikom… bilo je savrseno. Vristeci sam svrsila.
Kad mi se povratio dah i puls, pozelela sam da mu vratim uzitak. Kad se vratio iz kupatila, docekala sam ga klececi na krevetu. Shvatio je sta sledi i stao ispred mene. Nije mu dugo trebalo da se digne. Lizala sam ga kao sladoled, lutala jezikom duz njegovog kurca, mazila mu testise i bila spremna da ga zadovoljavam do sudnjeg dana. Sisala sam mu glavic i drazila mu jezikom rupicu iz koje sam zeljno cekala da krene seme. Kad sam osetila da je blizu vrhunca, pustila sam ga da mi ga gurne skoro celog u usta i onda je on preuzeo kontrolu. Pustila sam ga da bira kako i kada ce da svrsi. U jednom momentu me je samo pitao: “Mogu?” Klimnula sam glavom i pustila da mi svo seme izlije u grlo.Isisala sam ga do poslednje kapi… Palilo me to sto sam mu pruzila najvece zadovoljstvo koje muskarac moze da zamisli, to sto prvi put gutam neciju spermu, taj osecaj moci….
Svalili smo se na krevet i ubrzo cvrsto zaspali.
Kad sam se probudila bila je noc. On je jos spavao. Promeskoljila sam se u krevetu da bih ga probudila. Kad je otvorio oci, nasmesio se i rekao: “Mislim da ti nesto dugujem.”
Poceo je da me ljubi po grudima i stomaku, dok mi je prstom drazio ribicu, tako da sam pocela da drhtim od zelje. Nije zurio. Posle nekog vremena sam pocela da molim: “Daj mi ga”…. a on je samo nastavio sa drazenjem dok mi suze nisu posle. Okrenuo me na stomak i lagano usao u mene. Bila sam vrela i mokra, klizio je u meni, a ja sam se namestala da ga sto dublje primim. Ulazio je naglo a izlazio lagano, od cega sam ludela…jedva cekajuci da se vrati u mene koliko je dug. Pozelela sam da mi se do grla zavuce, da celim telom udje u mene i da traje dugo, dugo… I trajalo je, umeo je da kontrolise sebe, videla sam da ce cekati da svrsim. Spustila sam gornji deo tela nize a guzu digla sto vise i pocela nekontrolisano da mesam. On je nastavio sve jace i grublje a ja osecala da mi se cela utroba rascvetava. Kad sam bila pri kraju, rukom je poceo da mi drazi klitoris i ubrzo sam dozivela najbolji orgazam u svom zivotu. Mirovao je u meni dok sam se grcila i stenjala, a kad sam se malo primirila nastavio je opet svom snagom. Utrnula, samo sam cekala da se izlije u mene vrelu i malaksalu……..
Budni smo docekali jutro bez i jedne reci.
Obukla sam se i otisla, klecavih kolena i srecna kao nikad do tad.
Ne znam ni ko je, ni kako se zove, nikad ga vise nisam videla, ali nikad necu zaboraviti to popodne i tu noc.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 08:00:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.295 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.