Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 03:06:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27477314 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Privatizacija – XI dio
by: tycoon

Jutro su dočekali usidreni u mirnoj uvali negdje na srednjem Jadranu. Gazda se sav mamuran uputio prema palubi i bacio u more. S radija su se čule vijesti i upozorenje kako će današnji dan biti jedan od vrućih i kako se ne preporuča izlazak na sunce između 11 i 17 sati. Kuje su već bile budne i pripremale se na dnevne zadatke i obveze. Dok je gol plivao oko svoje jahte, pogledom je tražio nekog od eventualnih susjeda nautičara. Nije bilo nikog, nema bučnih Talijana, nema perverznih Nijemaca, sami su bili u uvali. Popeo se na brod i mokar sjeo na kožnu fotelju. Uhvatio je kristinku i spustio joj glavu na svoj kurac. Pušila mu je kurčinu i pohotno ga gledala u oči. Htjela je kurac primiti rukom da si malo pomogne u toj borbi ali joj nije dopustio. Iako su mu ponudile doručak odbio je i zatražio martell kako bi isprao grlo i nastavio od sinoć. Dina je prišla i donijela mu cijelu bocu. I nju je posjeo na svoje lijevo koljeno, raširio joj noge i lagano gurao vršak boce u njezinu pičku. Gurao je čim dublje a onda ju je podigao, stavio ispred sebe i počeo slasno lizati po obrijanoj mesnatoj pičketini. Njezinu pičku odnosno cijelu Dinu je obožavao, još ju nije jebao, čekao je poseban trenutak. Usnama joj je cuclao njezine usmine i klitoris, pa bi se onda prebacio na prepone. Odjednom joj je grickao cijeli trokut, grizao je po venerinom brežuljku, trbuščiću čak i po pupku. Nisu mu smetali šlaufići na Dininom trbuhu, dapače dodatno su ga palile. Po njegovom naređenju, Dina je prstima razmaknula usmine i on je jezikom ulazio u njezinu vaginu. Slina mu je curila niz bradu i kapljala po Kristininoj kosi, licu i sisama. Zatim je okrenuo Dinu i dok je ona rukama držala raširene guzove, on joj je oblizivao oblu, masniju guzičetinu i bokove. Dina je uživala, vidjelo se to po njezinom izvijanju bokova, kruženju guze i uzdasima koji su bili sve glasniji. Nije htio svršiti, ustao se uzeo bocu i potegao još koji gutljaj dajući nakon toga i svojim robinjama. I one su cugalea kad je boca došla do Ivane već je bila prazna pa je tražio da Dina donese drugu.
Uzeo je odbojkašku loptu, napucao ju daleko prema obali i klinkama naredio da plivaju za njom. Samo je Dinu ostavio na jahti kako bi pripremala ručak. Za klinkama je i on skočio u more. Nakon 5o-ak metar doplivali su do pješčanog plićaka čija je dubina bila do malo iznad koljena. On je stajao sa strane i uživao u prizoru 5 mladih teenagerica kako se gole kupaju i zabavljaju. Sunce je sve jače pržilo a curice su neumorno igrale odbojku. Dok su se one u igri trudile da točno dodaju loptu suigračici i pokušavajući da im lopta ne ispadne, on je samo dobacivao i uživao sa strane:" To Mateja uhhhh kako ti sise skaču, to kujice samo tako ne smije ti lopta pasti, tooo još skači za njom, ajme meni koje sise!". Mateja se na njegove riječi trudila još više, sisurde su se slobodno njihale i skakale gore-dolje dok je pokušavala udariti loptu. Nabila je loptu preko Mone, a ona se pak svojski trudila da ju uhvati. Međutim, lopta je otišla nešto dalje, a Mona je kroz vodu potrčala za njom. "Aaahhh to kujice, to Mona kako si jebozovna dok trčiš kroz vodu!" - naslađivao se i dobacivao je gazda. Stvarno ga je napalila mala, njezina guza onako mokra i pomalo masnija ali ipak obla i solidno prčasta izazivala je njegov kurac, a tek njezine sisurde prava 5-ica ljuljale su se na sve strane. Mona nije uspjela uhvatiti loptu, već se spotaknila i pala u plićak dočekajući se na ruke. "Ostani u toj pozi, ne miči se Mona! Ajde Ana idi do nje i liži joj to strasno dupe!" - zapovjedio je Ani. Ana je odmah poslušala i kleknula pored Monine guze koja je stršala iz vode poput rta. Pustio ih je da se dobro izližu a onda ih pozvao na novu patriju odbojke i dalje uživajući u njihovim mladim tijelima i oblinama kako se njišu na sve strane. Kad su se izigrale i umorile posalo ih je na jahtu. Tuširale su se ispod palube na ljestvama jedna po jedna a stari perverznjak je ispijajući martell i milujući Dinine sise gledao u njih i govorio im:"Kristinka gurni si ručku od tuša u pičku, ajde mala, to mala kujo samo guraj i uživaj! A ti Ivana ugledaj se malo na sestrui nabaci još koju kilu da ti se sise povećaju malo si mi suha, budi jebozovna kao i druge! Mona ti ćeš malo vježbati, čini mi se da su ti se bokovi počeli malo širiti, ha Dina što ti kažeš?". Njemu nije bilo do jela, podigao je Monu, sjeo na njezinu stolicu i onda nju posjeo na svoj kurac i nastavio: "Ti Mona nećeš jesti, samo se lagano i jako sporo nabijaj na moj kurac, hoću te sporo jebati dok one ručaju i pjevaj nam neku pjesmu ili pričaj stvari koje volim čuti, ajde kujo kreni!". Mona je počela polagano ustajanje i još lakše spuštanje po gazdinoj kurčini. klizila je baš onako kako je gazda htio. pri tom je bez zastajkivanja izgovarala:"Gazda lijepo me jebete, hvala vam, jako sam sretna, volim vaš kurac, uživam kad je u meni, najviše kad ga pušim i ližem jezikom, gazda uživam dok vam ližem šupak, samo me jebite jako sam vam zahvalna, želim svoju pičku i sise davati samo vama, dajem vam se u potpunosti, želim vam služiti i moja sestra kao što je i naša mama bila vaša kurva i robinja...!". Nastavila bi ona i dalje ali ju je on prekinuo: "Reci nam koja ti je od njih najdraža i zašto?". "Sve su mi drage, evo naprimjer Ivana zato jer je šlank i moja suprotnost i to mi je baš sexy dok sam s njom u akciji, pa onda Mateja, njezina guza jednostavno ju volim lizati i iz njezinog šupka najviše volim lizati vašu kurčinu kad ga uzvadite, pa Ana i njezina gusta plavkasta kosa volim kad joj svršite u lice i kosu kad ja to sve poližem, sestra kristinka zato jer je najmlađa od nas i baš mi je sexy kad ju jebete u njezinu usku oblu i podatnu guzu, s njom se najviše volim žvaliti, a Dina je nešto posebno, ona me podsjeća na mamu i stvarno uživam kad ju cijelu oblizujem naročito po njezinim mamastim sisama i trbuhu a guza pogotovo. Ma sve ih volim ali najviše vas, aaaahhhhh, ahhhhahhhhahhh, gazda smijem li svršiti, aaahhhh ne mogu više jebeno sam napaljena aaaahhhh!" - govorila je u zanosu. Dopustio joj je da svrši a i on je bio jebeno napaljen, samo je bilo pitanje hoće li joj napuniti utrobu ili će dogoditi svršavanje. U međuvremenu su i ostale završile s ručkom, on se ustao i stojećki se nagnuo pored Mone, uhvatio kurac i lagano ga počeo drkati. Debeli vlažni kurac bio je ogroman, kao da se nikad do sada nije tako napalio. Cijelim dlanom, počevši od korijena i jaja, navukao ga je do glavića a onda s tri prsta napravio nekoliko brzih pokreta oko i ispod ljubičastog glavića i počeo svršavati. Derao se i ispuštao glasne zvuke a drugom rukom primio je vinsku čašu i nju prilično napunio ljepljivom gustom spermom. Dio sperme s kažiprsta desne ruke obriso je o rub čaše i nakon par minuta kad se ponovno vratio među žive čašu je dao Moni koja je sve ispraznila u svoja usta. Malo je promućkala sekret  iz njegovih jaja i onda po njegovoj želji sav sadržaj iz usta ispljunula u Matejina usta koja je sjedila s njezine desne strane. Mateja je tako drugoj do sebe i na kraju je Kristinka promućkanu spermu i njihove sline ispljunula u Dinina usta, a ona s nelagodom progutala.
"Bravo moje kuje, to se traži od vas, bravo za ovo ćete biti posebno nagrađene!" - pljeskajući im se obratio gazda i otišao do svoje kabine, uzeo svežanj novčanica i podijelio ga kurvama koja su doslovno zaslužile svaki euro.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Privatizacija – XII dio
by: tycoon

tek kad su ušle u salon osjetile su a i vidjele da su dobro pocrvenjele na suncu. Jaukale su po salonu od manjih opeklina, nisu mogle normalno sjesti niti leći. gazdu to nije puno diralo, pokupio je Dinu sa sobom i poveo ju u svoju kabinu, s tim da je klinkama rekao da ih ne želi čuti jer će on odmarati. Legao je na široki krevet, pustio laganu glazbu i zatržio od Dine da ga polagano masira. Jako je volio njezine masaže, ona je to radila i rukama i svojim velikim sisama i guzom i jezikom. Nakon par sati probudio ga zvuk jahte koja se sidrila u blizini njegove. Pozvao je Dinu i pitao što se događa vani i gdje su klinke. "Neki Nijemci su se usidrili pored nas, mislim da ih ima petorica muškaraca oko 6o-ak godina, a klinke su u svojim kabinama, pokušavaju ležati al im baš ne ide!" - odgovorila mu je Dina i krenula mu lizati kurac koji je uspravno stajao. Dopustio joj je da se malo igra s njegovim ponosom a onda izašao gol na palubu. Mahnuo je novim susjedima na njihovoj jahti. Vidio je da se radi o nešto starijim muškarcima od njega, imali fakat 6o-ak ako ne i koju više godinu. Dok su se Švabe kupale u moru i na način na koji su se odnosili jedan prema do je i njihov jezik jer je ipak u mladosti prve novce zarađivao u njihovoj zemlji na baušteli, pomislio je da su pederi. Bili su goli, s malim kurčićima a s velikim pivskim trbušinama, čak većim od njegove. Ubiti jedina razlika u njihovim škembama i gazdinoj bila je ta što je gazdina bila sva dlakava kao i cijelo tijelo. Pogledao je na sat i vidio da je 6 popodne. Klinke su jedna po jedna izlazile iz kabina u salon ili pak na palubu koja je sada bila u hladu, a i gazda je razvukao tendu. One koje su bile na palubi kad su skužile nepoznate muškarce u moru blizu jahte upalšile su se i otrčale unutra jer su bile gole. Gazda ih je sve izveo van i naredio im kupanje. Bezpogovorno su ga poslušale i skočile u more. Gazda je ostao na palubi kako bi vidio reakcije Švaba i pomislio u sebi:"E sad ćemo vidjeti jesu li pederi ili ne!". Starci su nešto međusobno prokomentirali i cijelo vrijeme buljili u prizor kako se klinke i Dina spuštaju gole u more. Gazda je zaključio kako oni nisu pederi a naročito kad je jedan od njih glasno na njemačkom uzviknuo: "O kakvi komadi, pa to se traži!". Dok su se kuje kupale u moru, starkelje su izašli na svoju jahtu i dozvali gazdu. gazda se pak pravio da ih ne razumije i na lošem njemačkom razgovarao sa njima. Ponudili su ga pićem i pozvali kod njih na brod ali on je to odbio rekavši im onako usput da mora na plivanje. Nakon kupanja svi su bili na palubi. gazda je tražio od klinki da odu na sunčalište na provi i da se međusobno gole mažu mlijekom za tijelo. On se na palubi žvalio s Dinom. Nijemci su sve to promatrali s guštom, jedan od njih je čak uzeo dalekozor, iako je udaljenost među jahtama bila možda 2o-ak metara, valjda kako bi što točnije i detaljnije uživao u njihovim pokretima i tijelima a naročito oblinama. A i klinke su nakon prvog stida i nelagode, sada postale slobodnije i toliko su se uživile u mazanje da su Nijemci skroz poludili. Pozvali su gazdu na svoj brod i gazda se odazvao. Skočio je u more i u trenutku bio kod njih. Osim što su zajedno popili bocu chivasa, raspitivali su se kod gazde tko su žene na njegovoj jahti. Praveći se da loše priča njemački odgovorio im je da su mu to kćerke a ona starija da mu je to supruga. Nijemci su ih izhvalili, kako su zgodne, lijepe pa čak su mu priznali da su kuje i seksipilne. Gazda se samo pravio da ih loše razumije a u biti čekao je pravu priliku, točnije pravu ponudu. Čuo ih je kako se dogovaraju da gazdi ponude lovu za sex sa njegovim kćerkama. Jedan je od njih prihvatio i upitao gazdu kako bi se mogli dogovoriti za cjelonoćni sex sa njegovim kćerima, u stilu ono kao nemojte se ljutiti gospodine ponudili bi vam dobre novce. gazda se pravio da se nećka i da ga kao to ne zanima a onda ih upitao koliko bi ponudili. Za svaku 200€ i za cijelu noć. gazda je na to samo odmahnuo rukom i potegao još koji gutljaj, te zapalivši njihovu cigaretu. Onda im je odgovorio:"Dajte 10000€ i imate ih!". Malo su se pobunili da je to ipak previše a onda je Hans opet prvi započeo:"Može, ali onda i mamu za tu cijenu!".  Gazda se složio s tim ali imao je određene uvjete: "Ok ali nema karanja u guzu!". Složili su se i gazda je rekao da će ih zvati za par minuta kad se kuje spreme.
Doplivao je na jahtu i naredio kujama da se pripreme u svečanu odjeću jer će im doći gosti za pola sata. Svečana odjeća podrazumijevala je bijele haltere bez grudnjaka i gaćica s bijelim štiklama. Samo im je ukratko objasnio da budu sexypilne i jebozovne i da prema gostima budu susretljive. Kad su gosti došli na brod bili su goli a jedan od njih je  gazdi da nitko ne vidi dao lovu. Starkelje su odmah počele svaki sa svojom se natezati i grliti, a klinke i Dina su shvatile što im se sprema. Mrštile su se prema gazdi i vidno bile razočarane. On ih je samo tjerao:"Ajde, ajde dajte im malo bit ćete dobro nagrađene za sex, opustite se u uživajte!". Starkelje su pokušali jebati kujice ali im nije uspijevalo, što od godina, što od alkohola jednostavno im se kurčići nisu dizali, kao da su bili impotentni. Kujice su samo nelagodno trpile po svojim tijelima stare jezike i ruke koje su prelazile preko njihovih oblina, gadilo im se to lizanje i slinjenje. S gnušanjem su se žvalili s nepoznatim starim Nijemcima. Samo bi im glave gurali u svoje međunožje kako bi ih starci lizali po pičkama i guzama. Igre su trajale, bolje reći pokušaj sexa do ponoći nakon čega su starci definitivno odustali od svakog pokušaja sexa s kurvama.  Jean po jedan stali su iznad svojih kurvica i s dva prsta drkali male kurčiće ispod debelih trbušina. Ako je i koji od njih svršio bilo je to tek nekoliko kapi sperme koje su kapale po podu. Otišli su na svoj brod i uskoro se utišali i vjerojatno osramoćeni i bez love zaspali.
gazda je posalo kuje na detaljno tuširanje i pranje zuba, te im naredio da se ponovno obuku u haltere i da dođu na palubu. Kad su sve izašle van odmah su se počele gazdi žaliti da ih sve peče i da su jako izgorile. Najviše po sisama i guzici. Nije puno obraćao pažnju na njihove žalopojke već ih je postrojio jednu pored druge, naslonjene na rub palube i onda ih je sve dobro i jako išamarao po već ionako crvenim guzovima i sisama. Plakale su i jaukale tako da je odzvanjalo po cijeloj uvali. "Ajmo kuje moje, ajde te gore na most, sad ćete dobiti nagradu za dobro ponašanje!" - naredio im i pustio da se počnu šeprtljavo penjati u štiklama na most. Gore ih je opet postrojio i počeo jednu po jednu nabijati u šupak. Zabijao im je luđački, do balčaka kao da je htio i da mu jaja uđu u njihove uske šupčiće. Možda je onoj koju je jebao žestoko manje boljelo nego one kuje koje su bile pored nje jer je njih šamarao po crvenim guzovima i sisama. Njihovi uzvici i jauci su parali tišnu i spokoj  uvale. On je jebeno uživao u tom iživljavanju. Svršio je Dini u usta jer je ona samo klečala sa strane. A onda je uzeo Mateju i spustio joj glavu na svoj kurac i rekao:"Operi mi kurac kurvo, aaahhh, to kurvo liži ga, aaaahhh, pička ti materina, liži ga kao tvoja mama, to kujo samo ga dobro popuši i operi! Što je jel ti smrdi od toliko šupaka u kojima je bio, ha kujo?". Mateja je bezpogovorno sisala kurčinu i pogledom prema njemu odobravala svako pitanje i svaki postupak koji je bio upućen prema njoj.
Nije još išao spavati, ostao je u Dininom društvu na palubi ispijajući martell i razmišljajući kuda će sutra isploviti.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Sve je počelo kao šala – I dio
by: EvanStone

Jelena i ja smo u braku 14 godina. Imamo sina od 13 i cerkicu od 11 godina. I pored toga sto je dva puta radjala, Jelena izgleda fantasticno.
Duge noge, zategnuta zadnjica, grudi sasvim solidne, ostre ali pravilno rasporedjene crte lica cine je neverovatno pozeljnom.
Ok, znam da ima i zgodnijih devojaka, ali sa svojih 36 godina izgleda kao prava seks bomba.
Ovo sve narocito dolazi do izrazaja kada se lepo obuce.
Ne, ne mogu reci da se oblaci provokativno, naprosto sa njenom figurom i ponasanjem ona deluje kao uvek spremna za parenje tigrica.
U ormanu ima desetak kompleta seksi vesa, korseta, beby dol majica, tangi, carapa sa halterima, fishenet carapa i sl. .
Sticem utisak da njoj to samopouzdanje daje upravo donji ves.
Iskreno, dok sam jos bio momak, plasio sam se da joj pridjem jer je delovala neverovatno uzdignuto.
Strasno je drzala do sebe, sto i danas cini. U krevetu je oduvek bila veoma slobodna. Eksperimenti sa igrackama nam svakako nisu strani.

Decu smo poslali kod njenih a mi smo se spremali za letovanje.
Jelena je, inace, advokat i od jednog klijenta koji je bio prezadovoljan njenim uslugama dobili smo gratis letovanje na severu Spanije.
Pedantna, kao i uvek, Jelena je skoro sve svoje stvari spakovala tri dana pre polaska. S obzirom da ovo putovanje nismo planirali, Jelena je morala da svoje obaveze prilagodi tome,
te je poslednja 23 dana provela van kuce.
Dok sam spremao svoje stvari pala mi je na pamet mala sala. Iz njenog kofera izvadio sam sve njene gacice i bruseve koje je ponela.
Korsete nije ponela jer su problematicni za pakovanje a i pretoplo je za njih.

Stigli smo u prestonicu Katalonije, grad Gaudija, Barselonu.
Odatle smo, nakon krace pauze, nastavili ka mestu Ljoret de Mar, tridesetak kilometara udaljenom od Barselone. Smestili smo se u hotel i vec nakon tusiranja Jelena je primetila da joj nesto nedostaje.
Da nemas ti neke veze sa ovim? - upitala me je pomalo drsko
Ne znam na sta mislis. - dgovorio sam joj saljivo, ali je ipak shvatila poentu.
Pa jel znas koliko mi je bitno da uparim donji ves sa ostatkom garderobe? Jel si ti normalan? Zbog cega moras da mi upropastis svaki odmor?
Ok, kupicemo drugi ves.
Jel si ti normalan? Pa jel znas posto je kvalitetan zenski donji ves?

Vec je pocela da histerise, sto joj nije bilo strano. Vecera pocinje u 19h. Cekam te dole - odgovorio sam joj i izasao iz sobe jer nisam zeleo svadju.
Zeleo sam da se malo nasalim sa njom, ali ocigledno da mi nije uspelo. Tridesetak minuta, koliko je ostalo do vecere, ubio sam setajuci se po hotelu i velikoj basti ispred hotela.
U jednom trenutku u basti je postalo previse tiho. Primetio sam da skoro svi muskarci gledaju u pravcu vrata hotela i okrenuo sam se da vidim o cemu je rec.
Mogu da kazem da sam se zamalo smrzo kada sam ugledao Jelenu kako na svojim stiklama lagano hoda prema mom stolu.
Na sebi je imala svilenu belu kosulju ispod koje su se oslikavale njene fantasticne grudi a, s obzirom da nije na sebi imala brus, bradavice su strcale veoma bezobrazno.
Dole je imala usku nebo-plavu suknju do iznad kolena, tako da su njene vitke noge maksimalno dolazile do izrazaja.
Plava kosa joj je bila vezana u rep a crne naocare su joj davale neku cudnu ozbiljnost. Prisla je mom stolu i kratko pitala da li bih posao sa njom na veceru ili da potrazi drugo drustvo.
Osmehnuo sam se smekerski i krenuo za njom. Imao sam utisak da su sam u ocima prisutnih izgledao kao filmska zvezda.

Izgledas prelepo! - rekao sam joj dok smo cekali da nas usluze.
Hvala - odgovorila je kratko. Ocito nije bila raspolozena za pricu
Hocemo posle do diskoteke? - pitao sam je i dodao joj prospekt koji sam nasao u basti.
Razmislicu! - opet je bila ostra.
S obzirom da smo sedeli u uglu i da smo delimicno bili zaklonjeni nekim cvecem, ja sam rukom pomilovao njene butine. Kada je osetila moju ruku samo me je ostro pogledala.
Dobro sam znao da je to onaj njen pogled koji coveka presece kao nozem, ali sam rukom krenuo medju njene noge.
Posto je u rukama drzala viljusku i noz, nije mogla da dovoljno brzo da reaguje a da to ostali ne primete, pa je pokusala da noge zadrzi spojene a viljusku je lagano ostavila na sto i uhvatila moju ruku.
Za to vreme ja pod svojim prstima vec osetio njenu vlaznu picu.
Prestani!  rekla mi je kroz zube.
Vidim da ti je veoma lose - prokomentarisao sam saljivo, jer je i po njenim bradavicama moglo da se zakljuci da je izuzetno napaljena.
Ne znam zasto mislis da si ti razlog tome? - ocigledno ju je veoma palila cinjenica da je sedi u prepunom restoranu a da pri tom na sebi nema ni gacice ni brus.

Zavrsili smo veceru i vratili se u sobu.
Cim smo zatvorili vrata od sobe, ja sam je uhvatio s ledja i poceo da je ljubim po vratu i rukama da otkopcavam njenu kosulju.
Malkice se bunila, ali imam utisak da je to bilo vise zbog straha da joj ne pokidam dugmad sa kosulje. Rukom sam joj zadigao suknju i rukom krenuo ka pici.
Opet me je uhvatila za ruku, istrgla mi se iz zagrljaja i povukla ka sebi. Gurnula me je na kreveti zadigla suknju. Tada sam spazio njenu sveze obrijanu picu.
Dok sam lezao na krevetu ona me je opkoracila i svoje medjunozje mi prinela ustima. Poceo sam da joj lizem usmine i sisam klitoris.
Pokusao sam rukama da joj se priblizim, ali me je uhvatila za ruke i zadrzala. Nije joj dugo trebalo. Dozivela je veoma jak orgazam.
Bolje se privikni na ovo jer je ovo sve sto mozes da dobijes od mene na ovom letovanju.
Otisla je do kupatila na tusiranje.
Kroz zatvorena vrata kupatila dobacila mi je da je cekam ispred ulaza u hotel i da ce ona brzo da sidje.
Kada se posle desetak minuta vratila, primetio sam da je obukla bele mrezaste carape sa halterima.
Totalno sam odlepio kada sam je video.

Hoces da se prosetamo i vidimo da li ima nekog lepog vesa za tebe? - pitao sam je.
Sta mi fali ovako? - odgovorila mi kroz osmeh prvi put od kako smo stigli u Ljoret.
Ja. - rekao sam i udario je dlanom po guzi.
Ti si svoje za ovo letovanje zavrsio. - rece mi i ubrza korak

U diskoteci smo se jedva dovukli do nekog stola za kojim je bila najmanja guzva.
Nisam ni primetio da su za tim stolom samo muskarci. Njih petorica. Po govoru bih rekao da su iz razlicitih zemalja jer su govorili losim engleskim jezikom.
U stvari, dvojica su bila iz Rusije ili nekih bivsih zemelja SSSR-a. Oni su razmenili par recenica na ruskom jeziku. Ucio sam ruski u skoli i posedujem odredjeno znanje.
Nije mi promakla opaska jednog od ove dvojice da moja Jelena izgleda kao porno zvezda, ali me je iznenadio komentar onog drugog koji je rekao da Jelena ima facu koja kao da kaze svrsi mi po licu.
Nasmejao sam se malo i preneo Jeleni sta su rekli. Ona se okrenula prema ovima i blago se nasmejala.
Ja sam otisao po pice i dok sam se vratio Jelena je razgovarala sa ovim momcima.

Svi su bili studenti i dosli su na neko rukometno takmicenje. Upamtio sam samo ime ovog rusa koji je komentarisao ono za lice. Taj se zvao Dima.
Ovaj drugi je imao vise neko kinesko ime, a ostalima nisam ni cuo imena. Dima je bio najkrupniji medju njima, iako su i ostali bili kao sifonjeri.
Primetio sam da joj je Dima nesto sapnuo na uvo a ona je samo slegla ramenima, pruzila mi svoju casu i otisla sa njim do sredine diskoteke da igra.
Nastavio sam razgovor sa ovim momcima ali sam sve vreme pokusavao pogledom da pronadjem Jelenu i Dimu. Tih desetak minuta mi je bilo kao vecnost.
Jelena se vratila do naseg stola a Dimu je drzala za ruku dok se probijala kroz guzvu. Primetio sam to ali nisam zeleo da komentarisem.
Riba je strava, ziva vatra. Sve vreme mi je dupetom vrtela po kurcu. Izgleda da ni brus ne nosi - rekao je Dima svom zemljaku na ruskom jeziku, valjda misleci da ga ostali ne razumeju.
Pravio sam se da nisam cuo.Uhvatio sam je za ruku i pozvao je da podje sa mnom da igra. Odgovorila mi je da je pustim par minuta da dodje do vazduha jer se umorila od igranja.
Tada je i ovaj drugi rus pitao da podje sa njim na ples, sto je ona oberucke prihvatila i odmah posla sa njim. To me je pomalo razbesnelo.
Dima me je upitao da li mi smeta sto je igrala sa njim i sto sada igra sa njegovim kolegom. Odgovorio sam mu da nemam nista protiv, ionako je moja cele noci. Nasmejao se i porucio nam turu pica.
Slovenska dusa, pomislih. Ponovo sam pokusavao da vidim sta se desava sa Jelenom i Dimi rekoh da idem do toaleta.
Probijao sam se kroz guzvu i u jednom trenutku spazio Jelenu i rusa kako zbijeni jedno uz drugo igraju. Njegove ruke bile su na njenom struku a njene oko njegovog vrata.
Bio je visi od nje i gledao ju je pravo u oci dok su igrali. Njen struk bio je priljubljen uz njegov stomak i sve vreme se trljala o njega. Hteo sam da poludim.
Otisao sam do wca da se malo umijem. Kada sam se vratio Jelena je ponovo bila za stolom i umirala od smeha zbog njihovih sala. Ovde je bas zagusljivo.
Ajmo malo napolje - predlozih joj.
Ti idi, ja samo da popijem pice i dolazim. Cekaj me na plazi - rece mi na engleskom jeziku.
Ovo me malo zbunilo, s obzirom da sam ja nju pitao na srpskom.
Razmislio sam malo ali sam odlucio da ipak izadjem. Na plazi sam sedeo skoro sat vremena pre nego sto se ona pojavila.
Da popijem pice i dolazim  ponovio sam njenu recenicu od malopre.
Pa do sada sam pila pice - rece mi i sede mi u krilo i poce da me ljubi. Bio sam iznenadjen njenom reakcijom jer je bila do malopre sva nadrndana.
Ljubili smo se nekoliko minuta ali sam u njenom zadahu osetio nesto cudno.
Na sta to mirises? - upitah je
Ne znam, na sta mislis?
Ne znam, neki cudan miris, kao da si pusila - rekoh joj, iako sam znao da je zakleti nepusac.Ona se zagrcnu od smejanja i nastavi da me ljubi.
Pa mozda i jesam pusila - rece posle nekog vremena.
Odakle ti cigarete? - pitah je.
Ko govori o cigaretama? Mozda sam pusila cigare, i to ruske!! - Rece i nastavi da me ljubi. Ja sam se nasmejao, ali u stvari me je malo isekla tim komentarom.
Jel bi se ljutio da sam stvarno to uradila? - upita me onako seksi glasom
Ja sam samo cutao i ljubio joj vrat.
Shvaticu ovo kao da se ne bi ljutio - prokomentarisa moj postupak
Dok sam je ljubio krenuo sam rukom po unutrasnjoj strani njenih butina.
Ona me ponovo zaustavi i rece mi da do kraja letovanja tamo mogu samo ustima. Podigao sam je iz svog krila i spustio je na klupicu.
Kako smo bili na klupici koja nije bila osvetljena zbog obliznjeg drveta koje je pravilo senku, ja sam kleknuo ispred nje i rukama joj razmaknuo noge.
Jel si normalan, sta radis to? Videce nas neko! - rece ali nije se previse trudila da me spreci u mojoj nameri.
Sta te briga, ionako nas ovde niko ne poznaje, tako da cak i ako bi nas videli to nikome ne bi mogli da prenesu - rekoh joj i nastavih ustima ka njenoj pici. Bila je neverovatno vlazna.
Cak i po unutrasnjoj strani butina. Kada sam ustima dotakao njenu picu ukapirao sam da to nije sve od njenih sokova, vec je to necija sperma!!!
Podigao sam samo glavu i pogledao je zbunjeno.
Pa sta si ocekivao kada si u diskoteci, sa jos petoricom momaka, ostavio samu svoju zenu iako si znao kako je obucena? - odgovori mi hladno nisam mogao da verujem.
Klecao sam ispred nje i gledao je u oci. Prosto nisam mogao da verujem u ono sto sam upravo cuo od svoje supruge, od majke moje dece.
Ona je samo glavu naslonila unazad a rukama me uhvatila za glavui ponovo me vukla ka svom medjunozju. Nisam znao sta da radimu tom trenutku.
Pokusao sam da ustanem ali me ona zadrzala i ponovila moje reci od malopre; "Sta te briga, ionako nas ovde niko ne poznaje, tako da cak i ako bi nas videli to nikome ne bi mogli da prenesu"  rukama me samo jace uhvati za glavu i gurnu je sebi medju noge.
Poceo sam da sisam kao lud. Ona je samo uzdisala i stenjala. Posle par minuta pocela je da se trese i da svrsava.
Kada je dosla k sebi odgurnula me je od sebe, spustila suknju i ustala. Potrazio sam joj papirnatu maramicu kako bih obrisao ostatke sperme po svojim obrazima.
Nemam maramice, a i ovako bas izgledas seksi. Taman ce svi znati sta si do sada radio a niko te ne poznaje i bas te briga - rece mi i krenu ka hotelu.Ja sam samo cutao i pratio je.
Po ulazu u hotel ja sam nastavio do recepcije po kljuc a ona me je cekala ispred lifta.
Gospodine, malkice ste se umazali po obrazima i kragni. - rece mi devojka na recepciji, i pruzi mi papirnatu maramicu.
Hmm. . . . Verovatno od majoneza od salate - zahvalih se i dodjoh do Jelene koja me je cekala u liftu.
Izgleda da ti se majonez dopao?! - Rece mi kroz osmeh i rukom me uhvati za kurac preko pantalona.
Oooo. . . . Izgleda da tebi ni malo nije bilo lose - rece. Jelena
Jel si ti svesna sta radis? Ej, ti si majka dvoje dece! - pokusao sam da je urazumim.
A nisam majka dvoje dece kada sam na letovanje posla bez donjeg vesa?!

Usli smo u sobu i dok se ona tusirala ja sam sedeo na krevetu i razmisljao sta me je snaslo.
U tom trenutku zazvonio joj je mobilni. Uzeo sam telefon i ne gledajuci ko zove javio sam se.
Veza se prekinula i dok sam pokusavao da pogledam u spisku primljenih poziva ko je zvao, telefon je ponovo zazvonio ali ovog puta je stigla poruka.
Nemam obicaj da proveravam Jeleni postu ali sam ovog puta odustao od tog principa i pogledao poruku. Bila je to fotografija Jelene sa ustima punim debelog kurca.
Ocigledno je neko snimio mobilnim telefonom dok mu je Jelena pusila. Dok sam se ja povratio iz soka stigla je jos jedna poruka.
Ovog puta bila je to fotografije na kojoj se videla Jelenina zadnjica sa kurcem u njenoj pici.
Jasno su se Jelenine mrezaste carape i halteri videli sa strane. Ne, nisam bio besan. Vise je to bilo stanje u kome nista vise ne moze da vas iznenadi.
Bip! - jos jedna poruka. Ovog puta bio je to sms: "See you in one hour in your apartment. Dress only your stockings and suspenders, and your shoes, ofcourse. Kiss!"
u tom trenutku Jelena je izasla iz kupatila. Izgledala je kao boginja! Kosa joj je bila pustena a ona potpuno gola.
Jel me trazio neko? - pitala je
Ovo je vec bilo previse!!
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Sve je počelo kao šala – II dio
by: EvanStone

Nakon sto sam procitao njenu poruku, doslo mi je da zaplacem i malo mi je falilo da pokupim svoje stvari i da se vratim u Srbiju odmah.
Pa sve ovo je bilo smisljeno samo kao sala i kao nacin da se sto bolje provedemo u Spaniji, da se podsetim starih dana kada smo imali divlji seks na svakom nasem sastanku.
Zeleo sam da osvezimo nas seksualni zivot, ali ne na ovaj nacin. Drhtao sam i plakalo mi se.
Jelena mi je prilazila brisuci kosu velikim peskirom.
Uzela je telefon iz moje ruke i procitala poruku. Moram da priznam da mi se cinilo da je i ona sama bila iznenadjena sadrzinom poruke i da je bila prilicno zatecena.
Dok sam ja u cudu sedeo i razmisljao o svemu sto mi se desilo i sto se desava, Jelena je navlacila carape i sredjivala kosu i sminkala se.
Najuvrnutije je bilo to sto mi je kurac bio maksimalno tvrd!!

Jelena, da li shvatas u sta se uvaljujemo ? - pitao sam drhtavim glasom
Da, sto ? - odgovorila je i ona drhtavim glasom ali se pri tom trudila da zvuci smireno.
Jelena, znas i sama da sam ovo sa donjim vesom napravio samo da bi smo se bolje zabavili. 
Zar se ti ne zabavljas ? Po izbocini na tvojim pantalonama bih rekla da je tebi zabavnije nego meni - rece dok je prolazila pored kreveta na kome sam sedeo i dobaci mi rukom poljubac.
Sekunde su mi prolazile kao vecnost.
Ajde obuci se da sidjemo dole do restorana. Popicemo nesto i porazgovarati o ovome kao odrasli ljudi - pokusavao sam da je urazumim.
Ok, ti sidji dole i cekaj me.Ja silazim brzo.

Znao sam da cu, ako budem sisao, zazaliti. Medjutim, nisam mogao da izdrzim da sedim u sobi u kojoj moja supruga docekuje grupu mladih pastuva.
Izasao sam iz sobe dok su mi kolena klecala. Jedva sam se dovukao do restorana i porucio nesto zestoko, ne secam se vise ni sta sam porucio.
Na stolu sam spazio neki flajer u kome je bila gomila reklama za prodavnice i kozmeticke i frizerske salone, fitnes centre i ostale radnjice koje su radile u okviru naseg hotela.
Spazih prodavnicu donjeg vesa!! U flajeru je pisalo da svi objekti u hotelu rade non-stop.
Konacno mi se mozda sreca osmehnula i resila da mi pruzi sansu da se izvucem iz ovog haosa.

Konobar mi je ljubazno objasnio gde se prodavnica nalazi i lako sam je nasao. Utrcao sam i kupio najskuplji komplet brusa i gacica koji sam nasao i jurnuo ka nasoj sobi.
Naravno, lifta nigde nema. Trcim stepenicama i ulecem u sobu. Jelena se i dalje pred ogledalom ceslja a na sebi ima carape sa halterima i cipele sa stiklama, bas kao u poruci.
Sa osmehom na licu prisao sam joj, zagrlio je i pruzio joj poklon. Bez reci me je pogledala u oci i nasmejala se gotovo neprimetno i potom me poljubila lagano u obraz.

Vidimo se dole - rece mi kroz osmeh i krenu da raspakuje gacice, ali se bojim da te ovo nece bas izvuci.
Samo ti to obuci i sidji dole.Cekam te! - rekoh i dalje nesiguran sta ce se desiti. Sedeo sam za sankom u baru koji je bio sastavni deo restoran-sale i ispijao pice koje sam porucio malocas.
Led se istopio, ali meni je bilo u tom trenutku bitno da popijem nesto zestoko, pa makar to bilo i toplo.
Sa moje stolice pruzao se pogled na vrata od lifta, tacnije od tri lifta.
Kad god bi se neka vrata otvorila, ja bih zamisljao Jelenu kako izlazi. U jednom trenutku spazio sam dvojicu onih Rusa, ali umesto da se upute ka recepciji ili liftu, ovi dodjose do sanka.
Priznajem da sam bio uplasen, ali ipak sam shvatio da me nisu ni primetili.

Jel tu ivan ? - upitali su sankera na cistom ruskom jeziku
Samo trenutak - rece i ode iza sanka. Posle desetak sekundi pojavi se tip koji je izgledao kao pravi pravcati mafijoza.
Crno odelo sa belim linijama, skupa kravata, cipele, u ruci kubanka itd. Tip je bio sveze obrijan, zalizan i prilicno namirisan.
Sta je bilo ? - upita ih ovaj
Gazda, samo da vidis kakvu smo zensku malopre kresnuli u klubu! - rece jedan od ove dvojice i pruzi gazdi svoj mobilni telefon, na kome su verovatno bile fotografije moje supruge.
Jel vas ja placam da igrate rukomet ili da jebete po spaniji ? - dreknu gazda, ali kada je pogledao fotografije, kao da je omeksao, a to su primetila i ova dvojica
Gazda, to je tvoja gosca.Srpkinja!! - Rece ovaj drugi rus, koji kao da je pokusavao da oraspolozi gazdu - ceka nas u svojoj sobi dodade ovaj
Ama jel vama jasno da ima da vas pobijem ako izgubite i sutrasnju utakmicu!! Mars u svoje sobe na spavanje. Sutra hocu da vas sve vidim odmorne na jutarnjem treningu!

Nakon ovog momci se povukose i krenuse ka svojim sobama pognute glave.
Uff. Kao da mi je pao kamen sa srca. - molim vas jos jedno pice, sa vise leda - resio sam da se opustim.
Tada se gazda obrati ovom momku i ponovo mi zastade knedla u grlu- idi vidi ko je ova srpkinja, do kad je ovde, u kojoj sobi i ostalo.

U tom trenutku spazih Jelenu kako izlazi iz lifta i ide prema meni. Njihala je kukovima neverovatno jebozovno.
Jarko crvena haljina, crne fishnet carape i njene omiljene crne cipele sa visokom potpeticom. Ramena su joj bila gola, pa je njena figura jos vise dolazila do izrazaja.
Dok se vracao u prostoriju iza sanka, gazda krajickom oka spazi Jelenu i zaustavi se na vratima. Na trenutak je oborio pogled, kako bi mogao da je osmeka ispod naocara koje je nosio sve vreme.
Dosla je i sela na stolicu do moje.

Od kad ti pijes zestoko ? - upita tiho
Kako ti se svidja ves ? - uzvratih pitanjem
Mmm, samo da znas kako mi nezno miluje picu - sapnu mi na uvo a jednom rukom mi predje preko kurca. Umalo se nisam onesvestio od uzitka.
Pa ti si i dalje napaljen ? - rece ne tako tiho, pa sam se bojao da ce i konobar to cuti. U tom trenutku nisam ni razmisljao da li on razume srpski.
Vise nisi ljuta ? - upitah je i nasmejah se, ali je to vise bio onaj osmeh kao kad se dete ukaki pa to saopstava majci ali tako da se majka ne naljuti.
Ako mislis da ces da se izvuces samo sa jednim kompletom donjeg vesa, grdno se varas.
Hajde da predjemo za neki od ovih stolova, sank-stolice mi nikad nisu prijalerece i krenu ka jednom od stolova iz coska.

Konobar nam je preneo pice sa sanka i upitao sta cemo jos da popijemo na racun kuce jer gazda casti.
U trenutku sam osetio navalu ljubomore ali dok sam stigao da narucim Jelena je vec porucila za sebe neki liker a za mene caj !!
Nisam reagovao na to sto je narucila vec sam i dalje ispijao svoje pice od malopre.
Zagledao sam se u casu ispred sebe dok sam rukom mesao pice u njoj kako bi kockice leda sto bolje ohladile pice.
Nisam ni primetio kada je onaj majmun (gazda) prisao nasem stolu i pitao da li moze da nam se pridruzi. Bio sam prilicno zatecen.
Predstavio se kao vlasnik hotela. Jeleni je imponovalo da sedi u drustvu tako bogatog coveka pa je potvrdno odgovorila na njegovo pitanje.
Iako nisam zeleo da sedi sa nama to nisam smeo da kazem jer sam se bojao Jelenine reakcije.
Odakle ste, rekao bih negde sa Balkana ? - upitao je mene a potom pogled prebacio na Jelenu, kao da je odgovor ocekivao od nje.
Po cemu ste zakljucili da je u pitanju balkan, ako smem da znam ? - upita ga Jelena trudeci se da deluje sto otmenije.
Ovakvo njeno drzanje mi je veoma poznato, narocito kada smo u vecem drustvu.
Samo na Balkanu i na jugu Spanije se mogu sresti zene poput vas.Temperamentne i lepe. Prepune neke divlje vatre... - govorio je u stilu latino-americkih ljubavnika, sto me je samo po sebi nerviralo.
uvek mi je zadovoljstvo kada mogu da ugostim takve gostenastavljao je u istom stilu. - kako se provodite u kataloniji ?
Prijatelj mi je rekao da ste se lepo proveli u diskoteci. Verujem da ste ga upoznali.
Jedan od najtalentovanijih mladih rukometasa danasnjice, velika nada mog rukometnog kluba iz Moskve - rece najverovatnije misleci na Dimu.
Pri samom pomenu diskoteke i Dime nesto je pocelo da mi se vrti u stomaku. Znao sam da ovo nece da izadje na dobro.
Jelena je nastavila razgovor sa njim a ja sam samo slusao sa strane i pucao od ljubomore i neke cudne uzbudjenosti.
Nisam ni primetio kada se restoran napunio i kada je pocela neka svirka. Bio je to neki bend koji je svirao nesto sto bih opisao kao mesavinu dzeza i kubana.
Tada sam shvatio da je taj deo restorana napravljen tako da preko dana funkcionise kao restoran a uvece kao klub.
Zmarci su mi prolazili kroz telo kad god bi ovaj majmun pomenuo rukomet ili diskoteku.

Koliko sam shvatio, tip je vlasnik rukometnog kluba iz Moskve i vlasnik lanca hotela u Spaniji, a poreklom je negde iz Katalonije, iako se po njegovom tenu to ne bi reklo.
Tip je narucivao ture pica za sebe i Jelenu a mene kao da nije ni primecivao.
U stvari, kada je prvi put pozvao konobara i upitao sta cemo da popijemo, Jelena je zatrazila za sebe ponovo isto liker, dok je za mene narucila neki gusti vocni sok, jer ne smem da konzumiram alkohol zbog srca.
Shvatio sam ovo kao salu, ali na dalje me nisu ni pitali sta pijem. Tacnije, potpuno sam bio iskljucen iz komunikacije.
Non-stop mi je u glavi bila fotografija sa Jeleninog mobilnog telefona. U jednom trenutku ovaj tip je, videvsi da je Jelena solidno pripita, upitao da joj pokaze hotel.
Vrlo rado - odgovorila je, ali prilicno je kasno, umorna sam od puta i provoda iz diskoteke, pa bi smo to mogli da odlozimo za sutra - dodade.
Ovo me je ipak opustilo nakon onog prvog odgovora kada sam vec pomislio da ce pristati.
Naravno, razumem vas. Ali imam par prijatelja koji bi zeleli da vas upoznaju. Nakon sto su videli vase fotografije potpuno su poludeli za vama - rece prilicno mirnim glasom.
Ja sam bio zaprepascen! Dobro sam znao na koje fotografije misli, a verujem da je i Jelena to shvatila.
Ne razumem, na koje fotografije mislite? - pretvarala se Jelena i tada sam shvatio da ipak nije pijana koliko sam mislio.
Ovaj joj je samo pruzio svoj mobilni telefon i pokazao joj fotografiju.
Morate priznati da delujete prilicno ubedljivo na ovoj slici - rece sada vec po malo ozbiljnim glasom.
Moji prijatelji, ujedno i moji poslovni partneri, zamolili su me da vas upoznam sa njima. Nadam se da vam ovo nece predstavljati problem?
U svakom slucaju bi mi bilo zadovoljstvo da upoznam vase prijatelje, ali mislim da nisam prikladno obucena - rece Jelena dok joj se crvenilo nije skidalo sa lica.
Iz njenog tona mogao sam da zakljucim da ni ona sama vise ne drzi konce u svojim rukama.
Nisam siguran da vas razumem. Pre samo sat vremena ste klecali pred mojim rukometasima, obuceni u suknju i kosulju bez donjeg vesa,
a sada, posto ipak vidim da na sebi imate donji ves, ili bar gornji deo, osecate se neprikladno odeveno - ovo je vec bilo dosta napadno izreceno.
Ali, siguran sam da se ipak razumemo. Verujem da bi ste se daleko prijatnije osecali kada bi ste ponovo bili bez donjeg vesa.
Jelena je samo cutala i vidno uznemirena okrenula se ka meni, kao da od mene trazi pomoc, iako sam ja bio taj kome je bila potrebna pomoc.

Verujem da bi se ne bi ste najprijatnije osecali kada bih ove vase fotografije pustio medju goste - rekao je i pri tom pokazivao na svoj mobilni telefon pa sam
pretpostavio da je mislio na to da Jelenine fotografije moze poslati vecem broju ljudi putem bluetooth-a.
Predlazem da ipak prosetate do sanka i upoznate se sa mojim prijateljima, a za to vreme vas suprug mi moze reci nesto vise o vasoj zemlji - govorio je kroz osmeh.
Ja sam nepomicno posmatrao Jelenu koja prosto nije znala kako da reaguje. Prosto sam ostao bez daha kada je ustala.
Ali, zamolio bih vas, kao sto sam rekao, verujem da bi ste se osecali daleko prijatnije bez donjeg vesa. Ovde nas niko nece videti pa ga mozete skinuti.
Ja sam vec bio na granici srcanog udara!! Jelena je vec krenula rukom iza svojih ledja da otkopca brus.
Jelena, sta radis to? - upitah je vidno uznemiren. Jelena kao da me nije cula.
Otkopcala je brus i nastavila da ga raskopcava preko ramena. U sledecem trenutku njen crni brus je bio u njenim rukama.
Necete se naljutiti ako budem pitao sta je sa vasim gacicama? - rece ovaj
Jelena u tom trenutku na trenutak zadize svoju suknju, uhvati gacice i povuce ih na dole.
Ja sam krenuo da ustanem, iako nisam znao sta bih uradio.
Ovaj majmun me uhvati cvrsto rukom i pokaza mi prstom da sedim. Majmun je ocito spazio Jelenine carape sa halterima i samo se osmehnuo smekerski.
Jelena je stajala ispred nas dvojice, drzeci u rukama brus i gacice koje sam joj malocas kupio.
Moram priznati da imate stila. Sada bih vas zamolio da prosetate do sanka i mojim prijateljima date svoj donji ves.
Pa svi ce videti sta nosim u rukama - pobuni se malo Jelena
Zar vam je to bitno ? Stavise, zamolio bih vas da, dok se budete probijali kroz masu, ne pokusavate da sakrijete to sto nosite.
Jelena je, iako je do malopre bila crvena u licu, sada bila potpuno bleda. Pretpostavljam da sam tako izgledo i ja.
Krenula je kroz masu i izgubio sam je iz vida....
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Studentski život – sestra i ja
by: stefile

Doslo je vreme kada sam konačno krenuo na fakultet... Dobro mi je došlo malo nezavisnosti.
Iznajmio sam garsonjeru, tako da sam bio sam u njoj. Kako god, to je sad manje bitno...
Kao mlađi, uvek sam se palio na moju sestru od tetke, što nije prestalo ni do dana današnjeg.
Pokušavao sam da nađem načina, kako da joj priđem, ali se nikad nije ukazala prilika.
Kod kuće, kako kod mene, tako i kod nje uvek je bio neko tako da se nisam usudio bilo šta pokušavati.
Međutim, sada stvari stoje drugačije.
U gradu gde ja studiram ona ima rodbinu koju često posećuje...
Tokom jedne posete, najavila se da će doći da me vidi. Bila je to prilika koju nikako nisam smeo da ispustim.
Ja imam 19, a ona 18 godina.
Za svoje godine bila je dobro građena, imala je ne jako dobre sise, ni prevelike ali ni premale. Onako srednje veličine, okrugle taman da u ruku stanu.
Budući da se bavila sportom imala je lepo oblikovanu guzu.
Došla je tog dana kod mene, doterana...
Kad sam otvorio vrata umalo se nisam onesvestio... izgledala je lepše nego ikada...
Kao da je krenula na modnu reviju, a ne da vidi brata.
Čizmice do kolena, tanke crne farmerice, košuljica...
Jednom rečiju, pička i po...
Krenulo je uobičajeno ćaskanje kao i svakog puta kada se vidimo...
Nakon toga je krenulo zezanje, sela je za moj komp, zavisnik od fejsa... "Šta da radim, nisam kući, nemam net, mora se  ", reče...
Međutim, ovog puta je brzo smorio što i nije baš česta pojava, i pade joj na pamet: "Ej, imaš li neki film u komp-u?"
Rekoh: "Imam, otvori plejer, pa ću ti reći u kom folderu se nalaze..."
Otvori ona plejer, i opciju za otvaranje fajla... A onda ...
Zadnji folder, sa kojeg je očitavan film... bio je onaj sa porno filmovima...
Hteo sam u zemlju da propadnem... Prvo što mi je palo na pamet, je da će pomisliti da sam ovo namerno uradio..."
A nakon toga nisam mogao da verujem u ono što sam čuo:
"Hmmm... Pa imaš ti ovde dosta filmova... prava kolekcija... Hajde da pogledamo neki"
Mislio sam da haluciniram... Srce mi je lupalo jače nego uplašenom zecu, a kurac je hteo da mi eksplodira...
Pošto sam nosio trenerice izbočina je postajala sve više vidljiva...
Krenuo je pornić, a od samog početka i radnja...
A ona je nabacila komentar: "Pojedine devojke su mnogo glupe iskreno... Vidi ovo... bitno im je da muškarac ima bicepse i mišiće... a dole, ovaj me podseća na ono "Mali ali tehničar...
A tebi brate koliki je?
Nisam mogao da verujem svojim ušima... U jednom trenutku sam se zapitao da li pored mene sedi moja sestra ili neka kurvica...
Jesmo mi pričali i ranije o tim stvarima, ali nikad nije išlo ovako daleko...
"Šta je, maca ti je pojela jezik...?"
Ne, jedva izustih, nego me je iznenadilo sve ovo zato što...
Zato što ... ? - pitala je
A onda je hrabrost došla sama od sebe ni sam ne znam odakle, i odvalio sam ono što sam i mislio, ne razmišljajući o posledicama:
"Zato što se palim na tebe, privlačiš me i eto... zato..."
A onda sam u trenutku shvatio šta sam rekao i rukama pokrio usta...
Očekivao sam da će sad ističati iz stana ili tako nešto, jer je ovo ipak previše...
Ali... dogodilo se ono što sam manje očekivao, a više priželjkivao...
Naslonila se na moju stolicu, približi glavu mom uhu i reče nekim, seksi glasom:
"Pa braco, nije da ja nikad nisam tebe priželjkivala... samo sam htela da se uverim da i ti to želiš..."
A onda sam osetio njenu ruku kako se od stomaka spušta na dole...
Došla je i do kurca koji je već stajao kao koplje...
Uuuuh, šta mi to imamo ovde...
Skinula mi je trenerke, i bokserice u jednom potezu, i izletela je kurčina u svom punom izdanju od 19 cm...
"Oooh ovo je jedan od većih koje sam do sad videla..."
Zaustavio sam se na ono "već videla"...
Jbt, do juče sam mislio da je nevina... a ona...
Ipak, bila je to olakšavajuća okolnost, nije joj prvi put, neće biti problema...
Stavila ga je u usta i počela da ga puši...
Pušila je kao profesionalka, znala je šta radi... onako nešto se ne uči iz pornića...
Počeo sam da joj skidam košuljicu, pa brus i ispred mene su sevnule najlepše grudi koje sam do sad video...
Tačno onakve kakve sam opisao na početku... Ni prevelike, ni premale... okrugle... uuuh O.O
Nastavio sam da je skidam... nestrpljivo sam joj skinuo farmerice i gaćice koje je nosila...
Već se ovlažila...
Prebacio sam je na krevet i počeo da joj ližem pičkicu...
Bila je lepo obrijana, bez ijedne dlačice...
Jecala je od uzbuđenja, dok sam je lizao kao nijednu do sad...
Od silne uživancije, jedva je izustila:
"Bracoo, jebi me više... ne mogu da izdržim, poludeću..."
Nije trebalo dva puta da mi kaže... Moj san je postao java...
Ušao je lako, do kraja... U trenutku sam mislio da sam u raju... Bila je tako topla i vlažna...
A onda sam počeo snažno da je nabijam na kurac... Toliko je vrištala da sam mislio da je pola zgrade čuje...
Ubrzo smo promenili pozu... Legao sam na krevet, a ona je sela na njega i nabijala se...
Imao sam predivan pogled na njene sise, koje nisam ispuštao iz ruku... Bile su tako mekane, za razliku od bradavica koje su bile jako krute...
Sama pomisao da jebem svoju sestricu me je dodatno uzbuđivala, osećao sam da sam pri kraju, kao i ona...
Uhvatio sam je za guzu i nabijao jače... Uhh, bilo je tako lepo držati njenu guzu u rukama...
"To bracooo, to jeeebi me, jebi svoju sestricu... aaaahh!"
U jednom trenutku je vrsniula, i osetio sam da svršava...
Tada je kurac počeo da pulsira, te sam ga brzo izvadio i počeo da svršavam...
Sperma je letela svuda, i po njenoj pici, sisama, po krevetu...
Legao sam pored nje, iscrpljen...
Prošaputala je... "Joooj braco, bilo je predivno... Ovako dobar seks do sada nisam imala... Obećaj mi da ćemo da ponovimo ovo..."
Obećavam seko, kad god nam se ukaže prilika rekao sam...
Na kraju krajeva, ja sam jedan od onih koji uvek ispunjavaju svoja obećanja.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iphone
definitvno molim nastavak ove priče ako ima: svej e počelo kao šala. . .  nakon pun ku. .  pročitanih priča ovo je preeeodlična. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson k750i
Seks sa cerkom kao i sa majkom

Mark je zario lice u dlanove. Topla vlaga na obrazima šokirala ga je. Dignuo je pogled prema nekolicini stranaca s kojima je dijelio aerodromsku čekaonicu. Činilo se kao da nitko na njega ne obraća pažnju. Bio je sam.

Što je samoća, shvatit će tek kad stigne kući. Lik njegove žene bljesnuo mu je pred očima, i suze su se opet počele slijevati niz Markove obraze. Kako je mogao? Kako je mogao biti nevjeran najboljoj ženi koju je ikada upoznao? Slike sinoćnje večeri plesale su mu pred očima. Bar, ples, Trish i prijateljice za stolom preko puta.

Čak ju je i Greg, njegov prijatelj, primijetio. “Hej, ona cura izgleda točno ko tvoja žena!” Greg ga je trknuo i pokazao mu u smjeru djevojke koju je Mark već i sam zapazio. Već dva tjedna nije bio sa svojom ženom, Lindom. Bila je ljubav njegovog života, obožavao ju je, obožavao ju je od onog dana kada su se sreli prije nešto više od godine.

Luda romansa i brak. Dugačak medeni mjesec koji nikako nije završavao ni kada su se vratili kući. I onda put u Houston. Dva tjedna bez Linde, i ta cura preko puta koja je tako jebeno slična njegovoj ženi.

Da, bila je mlađa, možda 15 – 16 godina, no lako su mogle biti sestre. Prije no što se snašao Greg ga je zgrabio i odvukao do njenog stola. Izgovorili su imena, plaćena su pića. Saznao je da se zove Trisha, da ima 18, skoro 19 godina.

Brucošica, ali palila se na starije muškarce. Lelujava crvena kosa, bijela koža, dječje pjegice posute po licu, bila je tako lijepa. Onda joj je pogledao u oči. Bože, imala je Lindine oči, sive sa skroz malo zelenog sjaja.

Odmaknuo je pogled moleći za spas. Njene usne, pune i prelijepe; zavodničke. Njene grudi, manje od Lindinih i čvršće. Užasnut je shvatio da ispod te uske majčice ne nosi grudnjak.

Vrijeme je letjelo, bar se uskoro zatvarao. Dvije djevojke odvezle su Grega do hotela i ostavile ga s Trishom. Njoj je trebao prijevoz, njemu je trebalo čudo. Trisha je dobila što je željela, on je imao manje sreće.

Ljubila ga je u svom malom apartmanu, mekano, nježno… u usta. Htio je otići, vikao je sam na sebe da se makne i smjesta vrati u hotel. Zbilja je želio biti vjeran Lindi. Htio je biti jak i oduprijeti se iskušenju.

Ali ostao je a poljubac se pretvorio u dva, zatim tri. I onda su se našli na kauču. Grleći jedno drugo Trisha mu je mazno skinula vjenčani prsten s ruke. “Ovo ti neće trebati večeras.

” Njene riječi šokirale su ga toliko da je gotovo skupio snage da je ostavi, no onda mu se primakla i disala mu za vrat. Markova samokontrola isparila je. Noć je bila senzualna, seksualna, mješavina ludog užitka i agonije srama i krivnje. I sada je sjedio na aerodromu, čekajući poziv za svoj let.

Kratak dvosatni let iz raja ravno u pakao koji je sam napravio od svog života. “Tu si. Danas si se rano dignuo. ” Greg ga je lupio po leđima i strovalio se u stolicu pored.

“Uh u hu. Mamuran si od sinoć, ha? ” Trebao si ići s nama. One dvije pičkice s kojima sam se pokupio prave su droljice. Jebote, čovjek nebi reko, baš sam se iznenadio.

Osjećam se izjebano na smrt. ” Mark je pogledao svog prijatelja. Greg je bio jedan od onih likova koji nikada ne razmišljaju o posljedicama i čini se da ih nikad ni nemaju. U tom momentu mrzio je Grega, taj osjećaj na kratko potisnuo je krivnju.

“Ne mogu vjerovat da si me ostavio s njom, kretenu. ” “Čekaj, stari. Izgledalo je kao da želiš da te se ostavi. Nemoj kriviti mene ako si se prokurvao.

Trebao bi mi zahvaljivati, pičku materinu, tucao si prvoklasnu kurvicu!” “Ne zovi ju kurvica!” “Kurac, nemoj mi reći …. o jebemti! Zaljubio si se u tu malu kurvicu!” Gregove oči raširile su se i onda je osvanuo širok pokvaren osmijeh. “Nastavit ćete se viđati? ” “Jebi se. ” “Hoćete!” Greg se smijao i zgrabio Marka za ramena.

Pičku materinu, stari ti si jebač. Moram ti nabacit još crvenokosih. Mogao bi pojebat harem pun Irkinja. ” “Jebi se.

” Mark je opet zagnjurio lice u dlanove. Greg je imao pravo. Zapamtio je Trishin broj, i po dogovoru, planirao ju je nazvati čim se vrati kući. Još uvijek mu je jasno stajala pred očima na vratima svog stančića, odjevena samo u razvučenu bijelu majcu, kako ga pozdravlja.

“Nazovi me, želim te. Neću te zivkati niti ti raditi probleme, ali stvarno bi htjela da se javiš. ” Iako je obećao da hoće, oboje su plakali. Let je trajao nešto manje od 2 sata.

Linda ga je čekala. Bila je prokleto zgodna, 34 godine nisu joj nimalo isprale ljepotu. Mark se pokušao ponašati najprirodnije šo je znao, no Linda je odmah shvatila da nešto nije u redu. “Želiš mi nešto reći? ” Pitala ga je čim su stigli kući.

Njene ukočene oči i blijedo lice odavali su da zna u čemu je problem. “Bože, Linda žao mi je. ” Gledao je kako joj lice još više gubi boju. “Volim te, nisam te htio povrijediti.

” “Kako se zvala? ” Lindin glas bio je ledeno hladan, takav ton još nikada nije čuo iz njenih usta. “Trisha” Bila je to samo jedna noč, greška. Ne znam kako se desilo. Nisam to planirao.

O Bože Linda, molim te oprosti mi, volim te. ” Suze su opet potekle isprekidane jecajima. “Pogledaj me. ” Mark je dignuo glavu prema svojoj ženi.

“Znači…jebao si ju? ” Kimnuo je. “Opet ćete se naći? ” Nije odgovorio. Nikada joj nije lagao, a znao je da neće odoljeti da nazove Trishu. Šutila je nekoliko trenutaka a zatim eksplodirala.

“Kurvin sine! Tražiš me da ti oprostim, a još ju kaniš tucati!” Pogledao ju je a ona ga je snažno ošamarila ostavljajuć na Markovom licu crveni trag. Jauknuo je, nije rekao ništa. “Reci nešto gade! U braku smo manje od godinu dana a već me varaš? ! Đubre! Zar ti nisam bila savršena žena? Nisam li se dovoljno odricala zbog tebe? ” U očima joj je iskrila mržnja pretvarajući ih u smaragdno zelene kristale. U kombinaciji s vatreno crvenom kosom izgledala je divlje.

“Linda, molim te. ” “Što me moliš, što hoćeš? Da tu ženu pozovem u naš krevet? Smeće odvratno, mrzim te!!! Gubi se!” Zgrabila je lampu sa stolića i zamahnula prema Markovoj glavi. Žica je bila prekratka tako da ga je keramičko postolje zahvatilo samo po ramenu. Izašao je iz sobe praćen razno raznim predmetima kojima ga je Linda gađala.

Kovčeg mu je još bio u autu, bilo je vrijeme da potraži hotelsku sobu. Poznavao je svoju ženu. Smirit će se… na kraju. Barem toliko da ga više ne gađa stvarima.

Sutra je subota. Možda će ju nazvati, ili u nedelju. Odabrao je prvi hotel kraj kojeg je prošao i platio dva noćenja, s malo sreće dulje mu neće ni trebati. Ili će pak morat nać neki prikladniji smještaj… Strovalio se na krevet i utonuo u istrzan san čovjeka koji je kriv.

Kada se probudio bilo je jutro. Podignuo je slušalicu da nazove Lindu, no glas s druge strane žice nije pripadao njegovoj ženi. “Trisha, to si ti? ” “Da…Mark? Mark, tako mi je drago što si nazvao. Bojala sam se da nećeš, a samo o tebi razmišljam od kako si otišao.

” Nije imao pojma zašto je nazvao Trishu, ali od zvuka njenog glasa osjećao se mnogo bolje. “Oh, Trisha… Sjebao sam si život. ” “Rekao si ženi, zar ne? ” Veselje u njenom glasu pretvorilo se u tupost, ali nije bila ljuta. “Da, morao sam.

Drugačije ne bi bilo fer. ” “Pretpostavljam da nije dobro primila? ” “Baš i nije, očekivano loše. Sad sam u hotelskoj sobi. ” “Predavanja su završila tako da ti mogu doći.

Mama mi živi u Austinu, ionako sam ju planirala posjetiti. Dugo se nismo vidjele. ” “Ne viđaš se s mamom? Zašto? ” “Duga priča. Prošle jeseni se udala, a svom novom mužu nikada nije rekla za mene.

To je”, duboko je udahnula, ”veliki problem s kojim se ona ne zna nositi. Zato se školujem u Houstonu. ” “Siguran sam da je ponosna na tebe, i ma o kakvom problemu se radilo da ćete to riješiti. ” “Hvala.

Tako si drag. Sjediš u toj hotelskoj sobi zbog mene i još me tješiš. Bože, Mark, volim te. ” “ Ja tebe volim, Trish.

U tome je problem. ” “Jer voliš i ženu, ha? ” “Da. Skroz sam sjeban Trisha. ” Pričali su još sat vremena i zatim se konačno pozdravili.

Mark se osjećao bolje, no ipak ga je unutra boljelo. Sjeo je i dugo razmišljao što bi trebao napraviti. Zatim je podigao slušalicu i ovog puta pažljio nazvao vlastiti telefonski broj. Zvuk zauzeća brujao mu je u uhu, poklopio je.

Što da radi? Gadno je zabrljao, i toga je bio svjestan. Lindu je iskreno volio, no ta jedna noć s Trishom bila je nešto što nikada nije doživio… i nju je volio. Zar je moguće voljeti nekog nakon samo jedne noći? Jel razmišlja kurcem? Duboko u sebi znao je da je to više od strasti. Njena osobnost, toliko slična Lindinoj a opet različita, bila je baš ono što je želio.

Volio ju je i nije ju htio izgubiti. Ponovno je nazvao svoju kuću, ovog puta javila se automatska sekretarica. “Uh, Linda, Mark je. Htio sam razgovarati, ali znam da me vjerojatno ne želiš čuti.

Ako se predomisliš, ja sam u …” Histerično je pogledom po sobi tražio nešto što bi odavalo ime hotela u kome se nalazi “ u, Holiday Innu, na 19oj aveniji, broj telefona, uh 555 – 1441, soba 125. Molim te, nazovi me. ” Poklopio je i odlučio se otuširati, tako bar ako se Linda javi, i pristane na sastanak, neće smrditi. I dalje će biti jeftini kurvin sin ali barem neće bazditi.

Kasnije, opet je ležao na krevetu pitajući se što da napravi. Zvonjava telefona ga je trgnula. “Halo? ” “Bok Mark. ” “Bok Trisha, baš ti hvala što si nazvala, već sam skroz sluđen…” “Stižem večeras.

Mogu biti kod tebe, barem večeras? ” “Naravno” Zaklopio je oči. To će samo pogoršati stvar, no kako da je odbije. “Super, drago mi je što ću te vidjeti. Nego, pričala sam s mamom na telefon.

Želi me vidjeti. ” “Ali, spavat ćeš kod mene? ” “Da, rekla je da kod nje ne mogu. ” “O, Trisha, žao mi je. ” “Nisi ti kriv.

Sve ću ti ispričati kad dođem. Volim te. ” “I ja tebe volim. ” Mark je odlučio da ako se već bavi s time, da to onda mora raditi maksimalno pametno.

Pospremio je sobu i odvezao se u najbliži dućan po bocu vina i buket ruža. Natrag u hotelu čekao je dok su se minute pretvarala u sate. Taman kada je mislio da će eksplodirati, čulo se kucanje na vratima. Trisha je stajala i smijala se.

Bacila mu se u zagrljaj obasipajući ga zagrljajima i poljupcima. “Pa kako si mi Mark? ”, napokon je rekla obraza zarumenjenih od uzbuđenja. “Zdravo Trisha. ” Bez razmišljanja podigao ju je u ruke i unio u sobu dok su se oboje smijuljili kao djeca.

“Jesi gladna? ” “Samo tebe. ” Trisha se smijala i ponovno ga je počela ljubiti dok ju je spuštao iz svojih ruku. Ne skidajući osmijeh s usana polako je kliznula na koljena, točno pred njim. Cijelo vrijeme gledajući ga u oči otkopčavala mu je hlače puštajući ih da padnu na pod.

I dalje ne mičući pogled, sada je prstima zakačila Markove gaćice, i povukla ih prema dolje oslobađajući mu kurac. Primila ga je u obje ruke i liznula od korijena do glavića. “Obožavam okus tvoje kare. ” Strpala je glavić u usta i počela ga lagano sisati.

Gutala je sve više i više njegove batine. Lickanje i sisanje sada se pretvorilo u tucanje pičkice na njenom licu. Mark je zatvorio oči, samo mu je Linda znala tako pušiti. Većina žena pljuga zato što to frajeri hoće, no i Trisha i Linda sisale su jer se to njima sviđalo.

Osjećao je kako vrh njegove karine struže po Trishinom grlu. Bože, bilo je tako dobro. Odmaknula se puštajući da polako isklizne iz njenih usana samo da bi jezikom prešla preko glavića i opet ga zabila duboko do mandula. Jaja mu je držala u jednom dlanu vješto ih masirajući u ritmu kojim mu je sisala.

“Bože Trisha, kako si dobra. ” “Mmmmph. ” Izvukla je kurac i pogledala prema gore. “Sviđa ti se hmmm? Jesam dobra mala pušačica? Napaljena kurvica? Tvoja mala droljica? Možda bi mi htio jebati pičkicu? A možda mi želiš napuniti guzu? ” “O Bože, Trisha.

” Osjećao je kako mu jaja otiču i znao je da je samo korak od orgazma. “Svršit ću, dušo. ” “Da, pokaži mi kako sam prljava, špricaj mi u lice. Dođi ljubavniče, isprazni mi se skroz po faci.

” Trisha mu je počela polako drkati a drugom rukom prelazila mu je preko jaja do dupeta. Kada je uvukla prst u njega, svršio je. Prvi mlaz sjemena zalio joj je lice razlijevajući se od kuta usana preko nosa do kose. Otvorila je usta i oblizala svu spermu koja joj je bila dostupna, a Mark joj je sljedeći štrcaj naciljao u usta.

Nasmiješila mu se pohotno sisajući njegovo sjeme a on joj je još jednom izbacio mlaz u kurvanjsku facicu. “Mmmm, volim okus tvoje sperme, ali stvarno bi htjela da me jebeš. Dobro i žestoko me rasturi, i onda me vodi na večeru. ” Njegov već omekšali kurac ponovno je strpala u usta i počela ga oblizivati.

“Jebi me. Daj mi ga. Molit ću ko prljava kujica dok ćeš me pariti i punit mi pičku. Ne uzimam pilule.

Mogao bi mi napraviti bebu. Htio bi to? Ja bi. Želim tvoje dijete. ” Izgledala je tako prljavo a istovremeno slatko i nevino.

Taj paradoks ga je zbunio ali još više i napalio. Nije bila dovoljno mlada da mu bude kći, ne osim ako nije počeo jako rano, ali ipak imala je puno manje godina od njega. Gledao ju je kako kleči, puši mu kurac i moli ga da ju napuni. Kita mu se opet vratila među žive.

Trisha ga je primila za kurac i odvela ga ravno u krevet. “Skini me. Ne nosim gaćice. Dovezla sam se bez gaćica misleći na tebe.

Cijelo vrijeme sam si trljala pičkicu zamišljajući si tvoju kurčinu. Voliš kad si uvlačim prstiće i mislim na tebe? Hajde mi ju trljaj i zatim me žestoko poševi. ” “Mmmh, dušo, tako si dobra”, Mark je rekao skidajući joj majcu preko glave. Ponovno ga je zadivila ljepota njenih sisica.

Bile su savršene, napete i pune s velikim natečenim bradavicama. Nagnuo se i stavio jednu usta. Trisha je zajecala. Ruke su mu klizile niz njeno tijelo sve dok nije došao do kratkih hlačica koje je nosila.

Malo se iznenadio kada je primijetio da su vlažne kod međunožja, očito ono sa trljanjem pičkice u vožnji nije bila šala. Skinuo ih je puštajući je da ih sama otrese s nogu. Svijetlo crvene dlačice jedva su pokrivale mekani brežuljak puštajući Marka da se divi ljepoti njene pičkice. Apsolutno savršena, u svakom pogledu.

Pune mekane usne bljeskale su od sokova. Nije si mogao pomoći, poput kukca privučenog svjetlošču svijeće zabio je lice i počeo lizati sladak nektar. Jezik mu je kliznuo među usminama i Trishini sokovi potekli su u njegova žedna usta. Pio ju je dok je jezikom istraživao meke, baršunaste usmine, a ona mu je lice zabila još dublje u svoju napaljenu pičkicu.

“Da, oh Mark, sisaj mi picu. Bože, ližeš kao žena. Volim dobar jezik a tvoj je jedan od najboljih. Tako je dobro, da, …oh…” Mark je osjetio da se bliži orgazmu i malo se primirio.

Lindi bi obično trebalo puno više da svrši. Triša je očito bila posve drugačija. Dok je njegova žena bila tiha i rezervirana za vrijeme vođenja ljubavi, Trisha je bila čista suprotnost. Lindu nikada nije čuo da psuje ili koristi vulgarne riječi.

Trishin prostački govor izluđivao ga je. Kada se sjetio njenih prljavština toliko se nabrijao da se to moglo osjetiti i na načinu kojim ju je lizao. Sisao joj je pičkicu snažno i brzo koliko je god bilo moguće. Trisha je eksplodirala ravno na njegovo lice, poplavljujući mu usta svojom sluzi.

Nije prestao, već je pomaknuo ruku kako bi joj smirio bokove. Zgrabila ga je za glavu, zabila prste u kosu i povukla lice u pulsirajuću pičku rastraganu orgazmima. “Jebi me! Jebi me jako! Nabi mi svoju kurčinu duboko u pizdu tako da ti osjetim spermu u maternici. Napravi mi dijete, pokaži mi da sam tvoja žena!” Mark joj je uz osmijeh udovoljio.

Nabio joj je kurac u skroz vlažnu pičku. Mala joj je bila jebeno vruća, to ga je još više otvrdnulo. Još je jače stisnuo nabijajući joj ga cijelog nutra. Okrećući očima uzdisala je i sve ga jače privijala nogama omotanim oko njegovih leđa.

Mark ju je počeo polako tucati odmičući se sve dok u njoj ne bi ostao samo glavić i zatim joj ga ponovno vraćao u pičku ubitačnim ritmom. Svaki udar Trisha bi popratila nježnim mrmljanjem dok bi pri povlačenju protestirala uzdasima tako da je Mark pojačao tempo karačine. Ševio ju je brže i jače. Trishine oči otvorile su se i životinjska seksualna glad zračila joj je iz cijelog lica.

“Da, tako, tucaj me jače. Jebi me. Jebi! Jebi! Jebi!” Zgrabila ga je za glavu i privukla je grizući mu usne i ližući lice poput napaljene kuje. “Ohhh gade, tako me dobro jebeš.

Svrši mi u pičkicu. Hoću da mi ju skroz rasturiš i napuniš svojom spermom. Aaa csshh, to dragi, jebi svoju malu pičkicu, jebi me. ” Mark je osjetio kakao ga jaja stežu tako da joj se nabio u utrobu najdublje što je išlo.

Muda su mu odskočila, osjetio je kako mu je kurac eksplodirao u njenoj rupi. Sperma mu je nezaustavljivo punila njenu usku, studentsku pizdicu. Kada ju je mala počela peći od muškog sjemena, Trisha mu je toliko jako zagrizla usnu da je na svom jeziku mogla osjetiti krv. Noktima mu se zaplela u kosu, a pritisak bedara na njegovim leđima nije popuštala.

U tom položaju ostali su nekoliko minuta sve dok ga konačno nije pustila da bi oboje kolabirali na krevetu. Tek tada shvatio je da mu usne krvare otirući crvene kapi dlanom. Zurio je u krv i zatim pogledao Trishu. Ležala je sklopljenih očiju, jedva primjetno se smiješeći zadovoljnim osmijehom.

Krv, njegova krv cijedila joj se niz bradu pomiješana spermom koju je popila u prvoj rundi. Bila je prelijepa seksipilnija od ijedne žene o kojoj je maštao. “Kako si postala takva jebačica? Izgledaš kao anđeo, a ševiš se kao da si opsjednuta đavlom? ” Mark je ispružio ruku dirajući svoje sokove razlivene po njenom licu. “Hvala na komplimentu dragi.

Imala sam dobru poduku. ” “Tko te učio? Dečki iz Metallice? ” “Moja mama. ” Oči su mu se razvalile a donja usna tupo visila nekoliko trenutaka. “Tvoja mama? ” “Da, moja mama.

” Trisha se dignula s kreveta i krenula u kupaonu, malo zastala gledajući ga preko ramena kako zuri u njeno dupe. “Ideš se sa mnom tuširati? Sve ću ti ispričati za večerom…. ” * Nije oklijevao. Spuznuo je s kreveta i otpratio je u kupaonu.

Imala je jebeno dobro dupe. Odvrnula je slavinu namjestivši da voda bude vruča i uskočila pod mlaz. “Mmmh, tako je vruće. Dođi ljubavniče.

” Usmjerila je lice prema vodi kako bi isprala krv i spermu s lica. Mark je ušao iza nje uživajući u pogledu na napeto mlado tijelo. U kurac, kako je mogao istovremeno biti i tako sretan i tako sjeban. Misli su mu odlutale do Linde, nadao se da će nazvati, da će razgovarati… ali ne baš sad.

Približio se Trish i pomoago joj masirati našamponiranu kosu. Mokra, njena kosa bila je zagasito crvena i mekana. Gurnula je guzu prema Marku, stiskajući se u mekani kurac koji je zahvaljujući ovom pokretu počeo pulsirati. Dodajuć mu malu boćicu hotelskog šampona dozvolila mu je da joj opere kosu.

Bio je nježan, pazio je da temeljito obavi zadatak. Prije no što mu je dala da joj ispere kosu stavila je u ruku malo sapunice i lagano mu prodrkala kurac. “Još mi duguješ tucanje u guzu prije večere. ” Rekla je osjećajući kako mu se kurac ukručuje u njenoj ruci.

Primakao se i poljubio je u vrat. “Sigurna si da ga želiš u guzi? ” “Mmm da. Sto posto sigurna. Želim tu veliku mrcinu u šupčiću od kad sam te prvi put vidjela kako buljiš u mene u onom barom u Houstonu.

” “Tako dugo, ha? ” Pa, pretpostavljam da te ne bi trebao pustiti da čekaš još duže. ” Nježno ju je gurnuo i podigao joj jednu nogu. U tom položaju pristup čvrsto stisnutoj rupici bio je lagan. Pritisnuo je glavić na otvor Trishinog dupeta.

Pustila je Markovu kitu i obadvije ruke stavila na zid obložen pločicama. “Da, tucaj mi dupe. Dobro me pojebi. Daj da vrištim dok mi ga guraš u šupak.

Ajde, jebi me! Smjesta mi počni rasturat čmar!” Kao i obično njene riječi su ga dodatno napalile, osjetio je kako je crna rupa progutala njegov glavić. Bila je uska, jako vruća i očito je znala što radi. Odguravala se u njega gurajući još više batine u crijevo. Zajedničkim snagama nabijali su tu kurčinu sve dublje sve dok cijeli nije ušao.

Zatim su stajali mirno nekoliko momentata. “Jesi spremna? ” Nježno ju je pitao. “Aha, Bože kako si velik. Tako je dobro, dupe mi je skroz popunjeno.

Malo muškaraca u stanju me ovako našopati. Hajde, jebi me, ševi mi dupe!” Skroz malo ga je izvukao, tek toliko da uzme zamah i zatim ga nabio natrag. Sljedeći ubod bio je nešto duži i zatim još jedan takav. Uhvatili su ritam, dugo ju je tucao polako ali temeljito.

“Oćeš moć opet svršiti? ” Trisha je pitala dok joj se u pičkici akumulirao orgazam. “Mislim da hoću”. Rekao je Mark. “Onda mi trljaj klitać.

Hoću da skupa svršimo. Hoću svršit kad mi ispališ metak u dupe. ” Ispružio je ruku prema njoj i skliznuo je niz trbuh preko brežuljka sve dok nije našao pičkicu. Prstima je došao do klita i nježno ga uštipnuo.

“Oh fuck, tucaj mi šupak i igraj mi se s pičkicom! Mmmm, tako je dobro, tako dobro, ahhhh!” Ubrzao je ritam zabijajući joj kurac sve žešće i žešće. Oboje su bili blizu orgazma. Zgrabila je njegovu slobodnu ruku i stavila si je u usta sisajući mu prste. Sada ju je punio dugačkm muškim udarcima.

Svaki puta kada bi ju nahranio kurčnom njegovi bokovi snažno bi se sudarili s Trishinim guzovima izazivajući u njima valove podivljalog rastopljeno sala. Odjednom je osjetio kako mu kurac naotiče i bljuje u njeno dupe. Osjetila je i ona, znao je to jer mu je jače zagrizla prst a cijelo tijelo joj je tresao orgazam koji se ravnomjerno širio iz pičkice i pojebanog čmara. Stajali su tako spojeni, sisala mu je prst i cvilila sve dok mu kurac nije omekšao i ispao iz njenog šupka.

Okrenula se i zaljubljeno ga poljubila u usta. “Nisam te uplašila? ” “Zašto bi me uplašila? Ti si najprivlačnija, najjebozovnija žena na cijelom svijetu. ” “Većina muškaraca misli da sam… intenzivna. ” “Pa ti i jesi intenzivna, ali to je dobro.

Ono što nedostaje mojoj ženi tvoja je… intenzivnost. ” “Oženio si časnu? Ne djeluješ mi kao takav tip. ” “Izvan kreveta jako je eksplozivna, plane u sekundi ali se obično brzo smiri. Ali u ševi… kao da se zbog nečeg suzdržava.

Kao da se boji pokazati osjećaje…” “To je bezveze. ” “Je, ali ja ju volim. Ne želim je izgubiti, no nemogu ni tebe ostaviti. ” “Možda ćeš morat izabrat.

Ili možda ni nemaš izbora od kada si joj rekao za nas. ” “Znam. ” Pogledao je u pod. Lupila ga je po dupetu dovoljno snažno da se trgne.

“Izlazi i pusti me da isperem kosu. Hoću da me vodiš u fini restoran. ” “Dogovoreno. ” Ako mora izgubiti Lindu, barem ima Trishu.

Za sada. Pitao se kada će joj dosaditi na što su mu se obrve ozbiljno zakrivile. Trisha je izašla iz kupaonice čim je osušila i isfrizirala kosu. Gledao je kako se oblaći diveći se čistoj seksualnosti koja je iz djevojke izbijala pri svakom pokretu.

U kurac, nije čudo što joj ne može odoliti. Sumnjao je da bi ijedan muškarac mogao. Sudeći po tome kako je prostačila za vrijeme ševe, mnogi su se već zapleli na maloj crvenokosoj kurvici. U restoranu su sjedili za stolom u samom kutu, izolirani i obasjani svjetlom sviječe.

Kada je naručio aperitiv Mark ju je zadivljeno pogledao. “Tako si lijepa. ” “Pričaj mi o svojoj ženi. ” Trisha ga je prekinula.

Oklijevao je, primila ga je za ruku. “Sigurna si da to želiš? ” Pitao je. “Da, ako postoji šansa da te izgubim, hoću znati s kime se natjećem. ” “Imaš originalan pogled na stvari.

” “Hvala. ” Nasmiješio joj se i nastavio gledajući u svoje ruke “Prelijepa je”. Zbunio se. “Mark, uredu je.

” “Oprosti Trisha. Teško mi je sada govoriti o njoj. Valjda se osjećam kriv. ” “Ok, ja ću onda prva ispričat svoju priču.

” “Hvala dušo. ” Mark ju je pogledao. Nevjerojatno! Najgora droljetina u krevetu bila je najslađa i najpažljivija žena koju je poznavao. “Dakle, mama me imala s 15 godina.

Njeni starci htjeli su da ode na abortus, ali nije htjela pa su je izbacili iz kuće. Moj tata je zbrisao čim je čuo da je trudna tako da se morala sama snalaziti. Tad je upoznala nekog ljigavca koji ju je uvjerio da se kurva za njega. Sa 17 upoznala je jednog starijeg gospodina koji je bio dobar prema nama i pomogao joj da se riješi makroa.

Uzdržavao nas je i zahvaljujući njemu nastavila se školovati. Skupa smo odrastale. U školi je bila divlja, ponekad bi se ševila s 2 – 3 frajera odjednom. Imala sam samo 6 godina, a dala mi je da gledam i sve mi je objasnila o seksu.

Nikada dečkima nije dala da me zlostavljaju, ali sam smjela gledati njihove kare i slušati kako se voli jebati, i to ne samo s dečkima. Imala je puno prijateljica, pričala mi je i o lezbijskoj jebačini. ” Trish je zastala i pogledala u Marka sa strahom i nadom u očima. Oči su mu bile raširene ali bez imalo šoka ili gađenja.

Kada je zapazio da je zastala, stisnuo joj je ruku. “Nemoj me žaliti. Mama me voljela. I dalje me voli ali sada prolazi teržak period.

Kada sam odrastala bile smo jako bliske. Počela sam se jebati s 15 godina, a ona je pazila da uzimama pilule i da se znam zaštititi. Jedan dan tip koji ju je ševio taj tjedan naljutio se i otišao. Saznao je da se kara i sa drugima i to ga je izbacilo iz takta.

Uglavnom, to ju je jako pogodilo. Sjedila je na kauću a ja sam je grlila. Ne znam zašto, poljubile smo se i tako je sve krenulo. Dugo smo vodile ljubav i nakon toga, naše ševe postale su redovne.

” Trisha je zašutila i pogledala Marka. “Voljele smo jedna drugu i voljele smo zadovoljavati jedna drugu. Misliš da je to krivo? ” Mark je pogledao u njene oči shvativši da je ovaj moment raskršće u njihovoj vezi. Ako joj počne popovati, izgubit će ju i što je još gore, povrijediti.

To nije želio. Osim toga, tko je on da sudi o događajima između nje i njene majke? “Ne mogu ti reći jeli to bilo krivo ili nije, Trisha. Samo ti i tvoja mama znate odgovor na to pitanje. Ali sigurno te zbog toga ne volim ništa manje.

” “Hvala ti Mark. ” Pogledala ga je i nasmješila se, zatim je uzdahnula. “To je trajalo oko godinu dana. Mama se skroz prestala ševiti s drugim ljudima.

Taj zadnji frajer zbilja ju je povrijedio. Kada je upoznala tipa za kojeg se sad udala, prestala je spavati samnom i izlaziti s drugima. Vidim da je jako zaljubljena iako mi neće reći njegovo ime ni išta o njemu. Jedan dan mi je rekla da joj je žao zbog te naše veze i da ne bi smjele više skupa živjeti.

Taman sam završila srednju, sredila mi je da idem na fakultet u Houstonu i spavam u domu. Nije me čak pozvala ni na vjenčanje. Nekoliko puta smo razgovarale, ali uvijek je nervozna. Šalje mi novac, razglednice na kojima piše koliko me voli, ali znam da me se srami i da se srami onog što smo radile.

” “Trisha, žao m je. Ima krivo, ako taj tip ne može prihvatiti ko je bila kako može voljeti ono što je? ” “Kada sam pričala s njom jutros plakala je. Đubre ju je prevarilo. Prestala je svingati zbog njega i onda on jebe sa strane!” Markovo lice je pocrvenilo.

“O, žao mi je Mark”, obrazi su joj se zarumeneli. “Čini se da sam malo licemjerna, ha? ” “Nema veze. To što sam napravio krivo je, i isto kao taj tip, i ja sam đubre što sam prevario Lindu. ” Trishino lice je problijedilo, počela je kašljati.

Oči su joj se raširile i nervozno je šarala po restoranu. “Rekao si Linda? ” “Da. Moja žena, Linda. ” Mark se smrznuo na Trishinu reakciju.

“Pizdu materinu Mark, ne valjda Linda McKenna!? ” Oči su joj bile izbezumljene. “Da, Linda McKenna, od kud je poznaješ? O kurac!” Sada se Mark osjećao kao jelen pred farovima kamiona. “Kurac! Ona ti je mama! Ali ti se ne prezivaš McKenna!” “Ne, usvojio me muškarac o kome sam ti pričala. Tip koji je pomagao mami da se sredi.

Tako da sam uzela njegovo prezime. U pičku materinu, Mark, što ćemo sada. Oboje će nas ubit!” “Možda, ali neću joj lagati” Nekoliko sekundi razmišljao je o onome što mu je Trisha rekla. “Tvoja priča mi je puno toga pojasnila.

Pričat ću ti o mojoj ženi. ” “Mojoj mami? ” “Da. Po onome što si rekla, čini se da se pokušala promijeniti jer me voli i nije me željela izgubiti. ” “Tako sam ja shvatila.

Sramila me se i nije htjela da njen novi dečko, uh, mislim ti, sazna što je bila. ” “Nije se sramila tebe već sebe i bila je preplašena. ” Mark je uzdahnuo. “Od kada poznajem tvoju mamu uvijek je suzdržana u ševi, i nikada ju nisam uspio nagovorit da pričamo o tome.

Osjećao sam strast, ali nije mi htjela pokazati. Iskreno, mislio sam da je kao dijete bila zlostavljana. Sada mi je sve jasno. ” Konobar ih je prekinuo donjevši aperitiv, naručili su hranu.

Do kraja večere razgovarali su o Lindi i mogućim riješenjima. Kada su izlazili iz restorana, oboje su se osječali bolje. Sada je sve u Lindinim rukama. Odvezli su se u hotel.

Kada su izlazili iz auta Trisha ga je zaustavila. “Mark, reci mi samo jednu stvar. Reci mi da ma što se desilo s mojom mamom, da me nećeš ostaviti. Trebam te, treba mi tvoja ljubav.

” Mark ju je uzeo u ruke i njeno zagrlio. “Šta god da se desi, imat ćemo jedno drugo. ” U hotelskoj sobi blinkalo je svjetlo za poruke na telefonu. Bila je to Linda.

“Nazovi me”, bilo je sve što je rekla. Glas joj je bio hladan i pun bijesa i povrjeđenosti, no u pozadini bilo je nešto što je Mark sada shvačao. Pogledao je Trishu podignutih obrva. “Akcija!” “Samo budi prirodan, sve će biti ok.

” Rekla je i nježno ga poljubila u obraz. Dok je ona kopala po torbama, Mark je okrenuo broj. “Halo? ” “Halo, Linda, Ja sam. ” “Oh, Mark, možemo razgovarati? ” “Da…Linda, mislim da moramo pričati o puno toga.

Ne samo o onome što misliš. Volim te Linda, volim te više no što mogu reći. ” “Dovoljno da budeš vjeran? ” Njene riječi ujele su ga kroz telefonsku žicu. “Dovoljno da nikad ne odustanem od nas.

Dovoljno da ti pokažem da ne moraš biti nitko drugi osim onog što jesi. ” “Pa ti ni neznaš tko sam ja! Zato si me prevario? ” Mark je šutio, nije znao što da kaže. Konačno, Linda je progovorila. “ Žao mi je, ja…” “Ne, Linda.

Ja sam kriv. Ono što sam napravio bilo je krivo. Žao mi je. Nisam te htio povrijediti.

” “Dolaziš doma? ” “Želiš to? ” “Da, molim te, o bože Mark, tako te trebam. Molim te vrati se kući. Opraštam ti, molim te oprosti i ti meni!” “O Linda, toliko te volim. Ti nisi ništa kriva.

Volim te, stižem za čas!” Poklopio je. “Ok Trisha, sad je tvoj red. ” Trisha je podigla slušalicu i okrenula broj. “Mama, mama ja sam, Trisha.

” “Trisha, jesi dobro? ” “Da mama, moram te vidjeti večeras. Mama molim te, nemoj me odbiti. Nešto se desilo. ” “Trisha, nije dobar trenutak, dušo.

Znaš da te volim, ali stvarno nije pravo vrijeme. ” “Mama molim te, nemoj me odbijati, molim te. ” Trisha je bila na rubu suza. “Ok, dušo, ok, dođi kući.

” “Volim te mama. Volim te. ” “I ja tebe, zlato. ” Trisha je poklopila i nasmiješila se Marku.

Podigao je njenu torbu i unio je u auto. “Dat ću ti 30 minuta da razgovaraš s njom, i onda ulazim. Ionako moram platiti hotelski račun. Naravno, možda ćemo oboje večeras spavati u autu, ali ako se to desi, sutra ćemo naći zajednički stan.

” “Nadam se da će ipak bolje ispast. Mrzim spavati po autima. Teško ćeš mi lizati pičkicu u tako skučenom prostoru. ” “Prljavica jedna! Idi, volim te.

” Zagrlio ju je i nježno poljubio u usta. Usisala je Markove usne i pustla da ih jezik istražuje, uživajući u sirovom okusu zgrušane krvi. Odmaknula se. “I ja tebe volim.

Poželi mi sreću. ” “Sretno. ” Prometa praktički uopče nije bilo tako da je Trisha stigla za svega nekoliko minuta. Parkirala je ispred kuće, duboko uzdahnula i pogledala odjeću koju je nosila.

Obukla se za večeru a sada je i dalje bila u toj haljini. Izgledala je izvrsno, no moža bi se ipak trebala presvući. Što sad, pomislila je i izašla iz automobila. Vrata su se otvorila prije no što je stigla pozvoniti.

Linda je stajala u ofucanoj majci i razvučenim trapericama. Oči su joj bile crvene, podvučene debelim plavim podočnjacima. Izgledala je stravično, ali je i pored svega probijala njena prirodna ljepota. “Zdravo mama.

” “Zdravo, Trisha. ” Linda se osvrnula po ulici i zatim se odmaknula u stranu da kčeri napravi mjesta. “Mama, moramo razgovarati. ” “Znam zlato, ali sada stvarno nije pravo vrijeme.

Mogu te nazvati sutra? Naći ćemo se negdje i ručati skupa. ” Linda je češljala kosu. “Osim toga izgledam stravično, a zbilja se moram urediti. ” “Daj da ti ja pomognem.

Možemo pričati dok te češljam. ” Trisha je dodirnula majčino lice. “Mama, volim te, ali ako me sad otjeraš, više se nikad neću vratiti. ” Linda je pogledala kčer.

Njen svijet se raspadao. Gubila je muža i kći a bojala se, i zdrav razum. Ramena su joj oslabila i na sekundu se našla u kćerkinom zagrljaju. I tada je odlučila.

Podigla je glavu. “Neću te otjerati. Ionako je vrijeme da Mark sazna istinu. Život u laži razdirao me.

” Trisha se nasmiješila majci. “Dođi, napravit ću ti frizuru, našminkat ćemo te. Još imamo malo vremena. ” Linda se pitala što je njena kći time mislila no mala ju je već odgurnula u kupaoncu i posjela pred ogledalo.

Uskoro su već radile na make – upu. Kada je bilo gotovo, pogledala je majku. “Neće ići. Moramo te obući u nešto seksi.

Nekad si imala jako izazovnu odjeću, imaš i dalje nešto takvo? ” “Sve sam pobacala kad sam se udala. ” “Onda ćemo se morat snaći s ovim što imaš. ” Trisha je bila razočarana s majčinom garderobom, pa je naposlijetku odustala. “Čekaj, imama u torbi neke stvari koje će ti stajati.

” Izletila je iz kuće po torbu. Mark će doći svakog trena. Zgrabila je ruksak i utračala u kuću. Linda je odabrala bijelu bluzu visokog ovratnika.

Trisha je prasnula u smijeh. “Mama, nećeš to nositi!” Bacila je torbu na krevet i počela je prekopavati. “Evo, obuci ovo. Ne, čekaj… prvo skini grudnjak.

” Linda se okrenula i nervozno otkopčala grudnjak. Trisha ju je gledala i odlučila napraviti prvi potez. Stala je iza Linde i dodirnula joj gola ramena. “I dalje si prelijepa.

” Linda je pogledala preko ramena. “Hvala. ” Trisha je pustila da joj jedna ruka sklizne i zatim ju je provukla ispod majčine milujući joj trbuh. “Ne Trisha, nemoj.

” Lindin glas nije bio uvjerljiv. Nježno je ljubila majčin vrat, ne poljupcima djeteta već ljubavnice, osjećala je kako se Linda napinje i opušta. Trishina ruka pomaknula se s maminog mekanog trbuščića i obujmila joj dojku, nježno milujući bradavicu palcem. “Nemoj, mila, nije to u redu.

” “Ali ti se ipak sviđa, a i meni. Zašto bi bilo loše kada nas tako usrečuje? ” “Jednostavno je, zlato. ” Trisha je uštipnula Lindinu bradavicu na što joj je majka tiho zajecala. “Mark me nikad ne bi oženio da zna što smo radile.

” “Jesi ga probala pitati? Jako te voli, i puno je bolji čovjek no što to ti misliš. ” Trisha je majku omotala i drugom rukom koju je uvukla u njene traperice. “Da, je, ali ovo nije normalno. Zlato, molim te prestani.

Oh Bože, tako je dobro. ” “Sviđa ti se. prepusti se, budi ono što jesi, mama. Volim te.

” Trisha je otkopčala mamine traperice i pustila da padnu na pod. Linda je nosila jako praktične pamučne bijele gaćice. Trisha je protestirala, “O mama, ovako nešto prije nikad ne bi stavila na sebe. Šta ti se desilo? Misliš da se Mark htio oženiti tvojom bakom? ” Gurnula je ruku pod lastiku i skliznula ih.

Linda je otresla s noge traperice i gaće ni ne pokušavajući zaustaviti kćerku. Toliko dugo nije bila voljena, dva tjedna bez Marka i onda ovaj pakleni vikend. Znala je da joj to ne bi trebala dozvoliti, ali kada je bilo tako fino…” Trisha je protrljala maminu dlakavu pičku, tek toliko da je malo razbudi. Osjećala je toplinu, znala je da je Linda sada bespomočna i da ne može napraviti ništa da ju zaustavi.

“Želim ti okusiti pičku, mama. Hoću da mi svršiš u usta. Jebat ću te mamice, dovest ću te do orgazma. ” Trisha je ljubila Lindin vrat sisajući mekanu bijelu kožu.

“Ne malena, to je tako krivo. Molim te prestani. Molim te. ” “Neću prestat, mama” Trisha je opkoračila mamu i kleknula.

Oči su joj sada bile u ravnini s Lindinom pizdom koja je bila skroz otvorena i mokra. Trisha se nagnula i jezikom počela istraživati majčinu slatku pizdu, toliko poznatu, ali skoro zaboravljenu. * Linda je dahčući spustila ruke na Trishinu glavu, gurajući ju bliže svojoj raspaljenoj pički. “Oh, Oh, Oh” Tresla se u predorgazmičnim grčevima dok joj je Trisha sisala klitoris među zubima i nježno ga grickala.

“O Bože, Trisha, tako si dobra. Mark je izvrstan, ali ti si bolja od njega. ” Lindine riječi šokirale su je na trenutak. “Ne zlato, ovo je krivo.

Prestani, moraš prestati. ” Glas joj se gubio dok ju je Trisha i dalje istim žarom obrađivala. “Zašto bi bilo krivo? ” Zvuk Markovog glasa protresao je Lindu do kostiju. Stajao je na vratima, nije uopče bio uznemiren, dapače, smješkao se.

koliko dugo je tamo stajao? Pitala se. Jeli to bilo važno? Nema šanse da nije shvatio što se događa, ali bar nije imao pojma da se ševi s vlastitom kčerkom. Dali je to bilo bitno? Bila je drolja, i on je to sada znao. Okrenut će se i otići ravno svojoj novoj kurvi.

“Mark, o Bože, Mark, ne!” “Zašto je loše to što voliš svoju kćer? Odgovori mi! Reci mi zašto? ” Mark je bio energičan ali ne i ljut. Linda je bila zbunjena. Zna da mi je kčer. A čini se i da Trisha poznaje Marka.

Ovdje je nešto čudno. Činilo joj se kao da gleda puzzle kojima nedostaje samo nekoliko elemenata. Gotovo je jasno vidjela sliku, ali ipak je bila zbunjena. “Mark, nije…” “Zašto mi ne odgovoriš? ” “Što? Ja, ja…” “Zašto je loše to što voliš svoju kčer? ” Linda je pogledala u Trish koja je klečala na podu, i srce joj je pucalo.

Voljela je svoju kći. Voliti djete nije loše. “Nije ništa loše u tome. Mark? ” “Zašto onda skrivaš svoju ljubav? Zašto mi nisi rekla za nju? Čega se sramiš? ” To je bilo previše.

Linda je kolabirala na podu, loveći teškom mukom zrak. Trisha i Mark su se istovremeno bacili na nju i podigli je na krevet. Sjeli su kraj nje, a Mark ju je primio u naručje i zagrlio. “Dobro je, sve je u redu.

Mi smo tu. ” Šaputao joj je na uho i nježno ju ljuljao. Dugo se tako privijala uz njega. Sav bijes, strah i sram koji je ove dvije godine skupljala u sebi sada je izašao.

Kada je konačno bila sposobna opet govoriti pogledala je u Marka a zatim U Trishu. “Hoće mi jedan od vas reći što se ovdje događa? ” “Imam bolju ideju. Pokažimo joj. Što misliš Trisha? ” “Dobro zvuči.

” Trisha se nagnula i polizala jednu Lindinu bradavicu nježno ju uvlačeći u usta. Mark je polegnuo Lindu na krevet i nježno joj poljubio usne. Jecajući zaklopljenih očiju Linda se izgubila u poljupcu. Trisha se spuštala poljupcima prema maminoj pičkici, na što se ova u tom trenutku uopče nije žalila.

Umjesto toga, raširila je noge pozivajući kćer da ju ševi. Markove ruke prebacile su se na Lindine grudi, nježno je poklopio to mekano meso masirajući joj bradavice. Linda je sve glasnije uzdisala stavivši ruku na glavu svakog svog ljubavnika, gurajući Marka prema usnama a kći prema pički. Tijelo joj je drhtalo od požudnog isčekivanja.

Mark je konačno odvojio usne i nasmiješio joj se. gledala je pažljivo u njegove oči moleći se da u njma ne vidi ni gađenje ni bijes. Vidjela je samo beskrajnu ljubav, i to je njenu dušu odriješilo svh grijeha. Trisha je pogledala majku i zatim se okrenula prema Marku.

“I ti bi se trebao skinuti, Mark. Zagrijala sam joj pičkicu za tebe, i ne mogu više izdržat, moram vidjeti kako ju rasturaš tom debelom kurčinom. Želim sisati mamine sokove s tvog kurca, i zatim polizati spermu s njene pičke dok me jebeš. ” Lindine oči su se ukočile.

Pogledala je muža pa zatim kći. Osmijeh na licu pretvorio joj se u razumijevanje. “Trisha? Trishu si upoznao u Houstonu? O Bože!” Naizmjenično je gledala jedno pa drugo. U glavi joj se vrtilo.

Kčer joj je nastavila lizati pizdu, usisavala joj je klitoris, osjećaj je bio razarajuće dobar. Mark je skinuo majcu a zatim i gaće. Isturio se gurajući joj kurac u usta. Linda je malo nagnula glavu kako bi ga mogla lickati.

Bio mu je jako slan, miris mošusa koji mu se širo s jaja omamio ju je. Pokušala ga je gurnuti što je dublje išlo u grlo. “Mmmm, mama, to je tako seksi. Puši njegovu veliku kurčinu.

” Trisha je prestala lizati na trenutak i zadivljeno je gledala majku. Mark je stavio ruku na Lindin potiljak i počeo joj polako jebati usta. Pogledao je u Trishu i nasmiješio se. “Voliš gledati mamu kako mi ga puši? Ja volim gledati tebe dok joj ližeš pičku.

Natrag na posao, zagrij mi tu pizdu dobro. Jebat ću ti mamu dok gledaš. Svršit ću joj u pičku i natjerati te da mi obližeš kurac. Sviđa ti se to? ” “O da! Želim gledati kako tu veliku kurčinu guraš mami u pičku.

Hoću ga dirati dok joj ga guraš. Hoću ga lizati i osjetiti je na tvom kurcu. ” Linda nije mogla vjerovati što se događa, toliko dugo je potiskivala svoju seksualnost. Sada je procvjetala.

Ponovno je osjetila Trishina usta na svojoj pički oduševljena stručnim lizom koji joj je djevojčica pružala. Okus Marka u ustima, miris njegovog napaljenog kurca. Orgazam u njoj počeo je nazustavljivo rasti. Prošlo je tako puno vremena od kada je zadnji put svršila, od kada si je sama dozvolila da svrši.

Opustila se puštajući da iskra među njenim nogama preraste u divlji požar. Kao mutava pušila je Markov kurac, bokovima je nezaustavljivo kružila po Trishinom licu, bila je to ona prava Linda, drolja do kostiju, prvi put u više od godinu dana braka to je i pokazala. Mark i Trisha primijetili su promjenu. Ubrzavši ritam Mark joj je sve brže i jače jebao lice.

Osjećao je kako mu se jaja grče, pucajuči od sperme, i znao je da će ih uskoro morat ispraznit. Pogledao je Trishu. Djevojka je obadvije ruke imala na majčinim guzovima usmjeravajući si tako pičkicu u lice, i marljivo ju lizala. “Da joj svršm u usta ili pičku? ” Mark je pitao Trishu.

“Svrši po njoj i sad odma ju pojebi. Hoću popit tvoju spermu s njene pizde. ” Trisha se povukla na drugi kraj kreveta ostavljajući manevarsko mjeso među Lindinim nogama slobodno za Marka. Nije oklijevao, izvukao je kurac iz Lindinih usta, popeo se na krevet i smjestio među ženinim nogama.

Linda je malo protestirala kada ga je izgubila iz usta ali kada je vidjela što joj se sad sprema, razočaranje je zamijenio osmijeh. “Trisha, i ti bi se trebala skinuti. Sjedni mi na lice dok me jebe. ” “Da mama.

” Trisha je to izgovorila tonom tinejđerke kojoj su rekli da iznese smeće, ali sjaj u očima i zločesti osmijeh odavali su koliko uživao u ovome. Na brzinu se skinula dok je Mark gurao kurac u vlažnu pičku svoje žene. Jebao ju je polagano. Trisha, sada skroz gola zajašila je maminu glavu i pažljivo se spustila sve dok pičkicom nije naciljala Lindina usta.

Majka ju je lizala nastojeći popit svaku kap napaljenosti koja se cijedila iz mlade rupice, ali to je bilo nemoguće, Trisha je bila droljica čija pičkica poput olimpijskog plamena nikad ne posustaje. Mark je pojačao tempo pokušavajući se uskladit sa ženinim vatrenim lizom. Ubodi su mu postali jaći, žešći, dignuo je Lindine noge u zrak kako bi imao bolji pristup. “O da…ahhh, Mark….

vidi kako mama voli cicati moju picu. Dobra je kao i ti. U kurac, kako mi napaljuje pičkicu!” Trishino prostačenje opet ga je prebacilo preko ruba, Mark je svršio zabijen duboko u Lindinoj probuđenoj pički. Sperma koja je nezaustavljivo tražila svoj put po njenoj utrobi i u njoj je pokrenula lavinu.

Svršavajući grizla je kčerinu pičkicu. Mark ju je punio mlaz za mlazom. Linda se nabijala gore dolje po muževoj kari iskorištavajući posljednje sekunde tvrdoće, no Trisha se isto nije dala, stisnula joj je lice bedrima tražeći svoju porciju jezika. Mark je bio izmožden, imao je još samo toliko snage da izvuče kurac iz Lindine rupe.

Sjajio se od njegove sperme i Lindinih sokova. Trisha se zadovoljno nasmijala i dopuzala do svog očuha utrpavši, kao što je i obečala, istrošenu batinu u usta. Kada ga je detaljno očistila prebacila se na mjesto na kome je do nedavno bi Mark i isto tako revno počela lickati spermu i sokove s Lindine pičke. Mama joj je prestala lizati dok je svršavala, ali sada je kčer opet primila oko struka i nastavila lickati slatku sluz.

Mark je gledajući svoje dvije ljubavnice u položaju 69 shvatio da mu se kurac opet dignuo pa se prebacio iza Trishe. Linda mu se nasmiješila i primila ga za korijen kurčine. “Jebi ju, Mark, stavi tu ogromnu kurčinu u pičkicu moje kčeri i priušti joj jebačinu života. ” Vodila je Markovu kurčinu u Trishinu rupicu pažljivo gledajući kako nestaje unutra.

Mark je neko vrijeme bio miran i uživao u anatomiji Trishine pička. Bilo je tako dobro, tako usko, tako ispravno. I zatim je počeo polako uvlačiti i izvlačiti kurac iz nje. Linda je prislonila usne na njega, pomičući se poput parazita skupa s kurčinom van, pa direktno na klitoris.

Trisha je podigla glavu glasno jauknuvši od intenziteta jebačine koju su joj pružali, pa opet vratila usne na mamin prorez i nastavila lickati ljepljive sokove. Marku nije trebalo puno. Napeo se i osjetio kako mu jaja vape za pucanjem u Trishinu droljastu pičkicu. Linda je vidjela šta se sprema, dobro je poznavala svog muža, tako da se poput pijavice odmah prilijepila na Trishinu pičku i počela van isisavati spermu.

Napokon svo troje srušili su se na krevet, Linda je bila u sredini. Pričali su i mazili se do jutra, ševili se međusobno, ponekad svo troje skupa. Od sve te boli koja se skupljala zadnja dva dana, rodila se, poput feniksa nova ljubav i predivna veza koja je svima toliko trebala. Sve što je Mark mogao pomisliti ležeći kraj svojih ljubavnica bilo je, “Kakva majka, takva kći!”
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson k750i
Seks sa zavodnicom

To je bilo 7. 7. 2004. Ja i moja cura S. H.

smo išli mojoj kući. Sjećam se ona je na sebi imala minić i bretela joj kakve je samo noge imala a isada također ima. A sise je imala kao dvije lubenice. U mene kurac se digao joj kad se samo sjetim.

Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene sise kao dvije zrele lubenice.

Ona je gledala u mene svojim lijepim nježnim očima. Pitala me je šta bi sad radio a jasm odgovorio ja bitebe i stao sam a ona je rekla hajde završi rečenicu a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe jebao. A ona je samo nasmijala i kleknula ispred mog kurca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav napaljen.

Skinuo sam pantalone i kurac je izletio ispred njenih usta. Ona ga je nježno uzela i pošela drkati a meni je sve to bilo ugodno. Onda ga je polako uvlačila u usta a drkotina je izlazila i svršila je. Onda je skinula mincu i tangice.

I vidio sam njenu obrijanu pičku i rekla je hajde šta gledaš. Ja sam prvo pošeo nježno jezikom lizati i lizati tako jedno oko 10 minuta onda sam počeo stavljati svoj kurac u njeno pičku. Ona je uzvikivala ahhhhhh, uuuuuuuuuuh, i jecala je. Onda je skinula bretele i grudnjake i ispred mene su izletjele dvije ogromne sise koje do tada nisam vidio.

Ja sam počeo jezik polako vući po bradavici polako i nastavio sam cijelo sisom. Onda sam je snažno počeo jebavat a ona je jaukalavrištala, jecala a i govorila je kako joj je ugodno. Razvalio sam joj pizdu. Obukli smo se i odvezao sam je kući i ona je rekla da svaki dan želi da je jebem ja sam rekao naravno da može i otada pa sve do danas je jebem.

To mi je bio najbolji seks u životu a i njoj je. Ali sise i pička su joj najbolji dijelovi tijela. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson k750i
Seks u trojci

Uvek je tu bilo zezanje na temu sexa, ali ovo sto spavala sam kratko, nepunih sat vremna, probudila m je neka ruka koja me miluje, najintimije delove tela, prijalo mi je izuzetno , zato sam se toliko meskoljila I budila toliko dugo, a onda mi u san dodje da spavam ustvari sa dva muskarca , muzem I kumom, razbudila sam se istog trenutka. Nisam otvorila ociI samo iz jednog razloga, trebalo mi je vremena da se setim ko sa koje strane spava, u medjuvremenu prst je usao u moju pickicu donevsi mi neverovatno zaadovojlstvo a zatim I orgazam. Lezala sam na ledjima blago rasirnih nogu dok su kumovi prsti I saka lagano stiskali moju uspaljenicu, pogledah ga konacno, Lezao je na boku posmatrajuci me sirom tvorenih ociju, htedoh nesto da mu kazem, ali on je iskoristio priliku I uvalio mi svoj kurac u ruku. Bio je ogroman, sa snazno izrazenim zilicama I ogromnim glavicem. Panicno pogledah u drugu stranu, moj muz je spavao kao klada hrcucI na devetom nebu, taj trenutk zadrske, posto nisam odmah odustala krenem lagano da ga drkam.

ponovo osetih kako mi je gurno prst, probam da se izvucem a to sve izazva opsta pomeranja, Pretrnuh uplasivsi da ce Vanja da s e probudi, ukocih se u mestu. On j e to prihvatio kao moj pristanak poceo da mi ljubi bradavice onako preko majice Stvarno sam se nasla u nebranom grozdju, Htel sam to da prekinem istovremeno mi je izuzetno prijalo I bila sam kranje uzbudjena, moj otpor j e polako slabio a njegova aktivnost se povecavala.

Drzeci me cvrsto za rame . Obgrlivsi me desnom rukom , ramenom I laktom mi rasiri noge I ubaci s e izmedju njih, smrzla sam s e , nisam smela da s e pomerim bio me je panican strah uhvatio , Sta ako se probudi pa to bi bio skandal, stalno sam mu saptala ne , ne , ne , nije obracao paznju. Momena t ka d s e moj muz pomerio on j e onko bezobrazno gurnuosvoj kurac duboko u mene , bez obzira na strah, ili vec……To doziveh kao njesto najlepse,

Sad je gotovo , jeba ovaj mene ko bi mi verovao, lagano me je navalcio isvlacio sa svog zaista mocnog kurca, poceh d auzvracam, presece me pogled na muza koji je I dalje spavo kao klen, , Prosaputah svom jebacu , skin I me na pod to je zadnje sto smo progovorili , na podu nastade divlja jebacina i njeprekidno bezbrojno svrsavanje Kad je poceo da me puni to doziveh kao pravu eksploziju, Uvek sam uzivala kad Vanaj svrsava u mene. .

Istovremeno iskoristih njego0vo opustanje I izvukavsi se ispod njegpobegnem u kupatilo Zatvorila sam se I pocela da se tresem, jedva sam usla u kadu i tek me topla voda dovede pameti, I miru , neki unutrnji gloas mi je govorio da je sve OK, da ja nisam kriva Ovako nesto semoralo dogoditi, vec mesecima nas kum provodi subotom navecekod nas , nekad I izadjemo no uglavnom smo u kucI , zezamo s e, igramo igrice I kozna sta nam pad enapamet. Nekad se kao nocas I napijemo Uvek je tu postojalo zezanje pa I na temu sexa, medjutim ovo sto se nocas dogodilo je neoprostivo, kako da kaze muzu, Nece mu nista reci, ko ga jebe kad je pijan ko cep Njegova odgovornost, Nije bila zadovoljna.

Imala j e grizu savesti, sinoc su se napili I reseno da kum ostane da spava, nije prvi put, ali je prvi put u ovom stanu koji fakti;ki ima samo jednu sobu, ili da s e grcI na dvosedu ili foteijama u dnevnom boravku. Najnormalnije su se dogovorili da spavju u spavacoj sobi na francuskom lezaju ima mesta. Nju su nekako stavili u sredi. Na sebi je imala majicu Vanjinu u kojoj je bila celo vece I normalno , bez gacica , uvek je spavala bez gacica, podelili su tri frotira za pokrivanje, bilo je toplo .

Celo vece su IGRALI jamb, nije bil a tema sex, jedino sto su malo vise popili Sad se plasila da udje u sobu, a istovremeno s e plasila kako da s e suo;I sa Mikicom, odmah s e s eti I javi se uzbudjenje. Prob a da odbije uzbudjenje ono s e kao plima javu ponovo.

. Udje u sobu ova dvojica su spavala ili s e pravila da spavaju, prije krevetu sa Muzevljeve stranei pogura ga malo da s e pomeri, on to sanjivo I iodradi ustupivsI joj mesto Leze kraj njega I umiri se , proba da se namesti okrenuvsi se ka njemu on je zagrli I pribi uz sebe to oseti oseti njegov kurac koji ;cini joj s e nika dnije bio veci odmah shvati da on uopste nije spavao, I da je ovo igra u koju ona nije htela, Jednom je ozbiljno odgovorila kad je on navodno u sali predlozio I bio popljuvan Izgleda da nije spavao, sva se najezi od te pomisli, strah veliki, istovremeno I cudan uzitak, na tu pomisao natera je da uzme njega za kurac I pocne lagano da ga drka, postojao je samo jedan jedini nacin da to utvrdi u protivnom nikad nece saznati.

Mora ici do kraja, koliko moze, tada ce saznati kolika uloga je njenog muza u celoj prici. Ljubili su se ona mu je drkala kurac, on joj je gnjecio grudi ispod majice , sve su to radili trudeci se da budu mirni, kako ona tako I on, saputao joj je neznosti ali tihoi I na uvo, to joj je bio znak, , , taman je poceo da joj nabija svoj prst, kad se Mikica , za koga je znala da ne , spava ustao krenuo iz sobe, nije mogla dag a vidi jer je bila u zagrljaju. Videla mu je ledja i. majicu I gaice, malo joj laknu a istovremeno pomisao na ono sto joj s e dogodili dade dodatnu energiju.

. Pusila jekurac svom muzu u pozi 69 bila je odozgo isa uzivanjem , izigravala duboko grlo, kad s e otvorise vrata, na njima s e pojavi Mikica go kao od majke rodjen sa ogromnim nadignutim kurcem I osmehom na licu, zagrcnula s e i htede s vasta da mu kaze ali je lagani I cvrst stisak muza koji nije dozvolio da prekine , gotovo s e zadavila, Vanja zivlje produzi da je lize pritome guraju’I prst unjenu mokru vaginu, to uz bezobrazan prilaz Mikice kohji joj energcno pridje I zgrabi je za kukove Sokirana I vec jebana na slican nacin gotovo sei nije opirala kada je stavio svoj ogromni kurac na ulaz u njenu picku I jednim potezom pracenim krikom predaje navuc;e je do kraja, Sva se predala krecuci se kukovims kruzno I napred nazad zestoko nabijala na kurac , svoga kuma , od besa su joj tekle suze na oci , zmurila je I pusecI kurac sve vise bila deo fantasticnog osecaja koji s e skoro sa ejuakulacijom ove dvojice prętv ori u izuzetan vaginalni orgazam Prvije svrsio Vanja. NapunivsI joj usta , gutala je njegovu spermu I pocela svrsvati, kao luda je vrtela guzom zelela je da je jebac rasturi celu, cela situacija, iznandna, perverzna akcija dovede je do ludila, njena pritajena sexualnost potisnutost svega sto je sputavalo , sve je nestalo. Ona jesad bila jednostavno zenka sa strasnom zeljom za parenjem I resila da je iskoristi.

Svi strahovi, moralne ograde sve joj s e cinilo licemernim pred ovim uzitkom Nisu s e ni odmorili, onako upleteni samo sto su dosli sebi Ona uze Mikicu za kurac , kojije bio poluspusten , stavi ga celog usta I poce cediti usisavati I lizati, nije ni pogledala svog muza koji je sve to pratio pogledom I lagano drkao. Imala je utisak da zeli nesto da kaze .

Uzivas li ljubavi. Odgovorila mu je tko sto s ena pola metra od njegovog lica rasirila noge maksimalno pokazuju’I obojici svoju picku koja je I dalje pulsirala u ritmu upravo postignutog orhgazma. Sperma koja s e slivala To izazava gotovo trenutno da njena usta ispuni ponovo cvtrsti veliki kuraac mikicin I tako]e Vanjin odgovor koji joj snazno nabi kurc koji oseti najdubljhe u sebi. Pomerala s e namerena da postigne ugodan polozaj za nameru da primi oba kurca u sebe, znala je da ‘ce da ih sokira ali sta je tu je .

Hteli s te sad imajte muda izdrziteDovede se u situaciju da sedne na Vanju, doceka je milovawe njenih prelepih grudi posmatrala je svog muza, Gledala ga je u ocI, nije smeo da je pogleda, u jednom trenutku rukom pozva MIkicu , nagnuvsi s e prema Vanji I rukom rasiri guzu… Nametala s e oseti kao glavic cudovista staje na ulaz Pomisli kako ‘ce ovo boleti napravi pokret I glavic’ ulete unutra, vrisnu, bol je obori, lezali su desetak sekundi, a onda ona krenu u susret boli, … Od toga dana u nasim zivotima nastla je velika promena, svaka sledca subota bia je sve ludja I ludja , Onda smo nas troje ka o ekipa ucestvovali na moru , gde smo otisli kao troje, u swungerskoj zabavi, na kojoj je bilo deset parova, ne trba da vam kazen sta je to biloo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson k750i
Sandra na ginekoloskoj stolici

Sandra se premještala s guza na guz pokušavajući smanjiti nelagodu. Guzica joj se hladno lijepila za ginekološki stol. «Zašto ove bolničke košulje rade tako da ništa ne prekrivaju? », razmišljala je. «Kao da nemaju pojma, kao da nikad nisu sami bili kod doktora!» Nervozno je bacala pogled na držače za noge. Kod ginekologa nije bila već jako dugo… Nebi ona došla ni sad, ali mama i sestra su je nagovorile, rekle su joj da je to što radi neozbiljno, obzirom da u obitelji imaju i previše slučajeva raka grlića maternice.

Morala bi se redovnije kontrolirati. Papa test otkriva takve stvari u ranom stadiju. Naravno, imale su pravo. No, doktori su u njoj stvarali nervozu.

Sve u vezi tih ljudi u bijelim kutama izbacivalo ju je iz takta; znanje kojim su baratali, silne godine fakulteta, autoritativan način komunikacije, da se i ne spominje poštovanje koje u svakom društvu izaziva riječ «DOKTOR». U njihovom društvu osjećala se kao pučkoškolka koju je na razgovor pozvao direktor škole, ili curica koja pokušava odobrovoljiti ljutog oca. Povjerila je mužu koliko ju živcira svaki kontakt sa NJIMA, ma o kojoj specijalizaciji se radilo, na što ju je i bez da podigne pogled s novina upozorio kako prije svakog šugavog pregleda nađe vrijeme za detaljno šminkanje i lickanje, pa čak i djecu vodi pedijatru odjevena u minice i jako dekoltirane majice. Morala je priznati da je tako, iako možda sama nije bila svjesna koliko je liječnici obuzimaju.

Doktor je ušao. Bila je to mala poliklinika u centru Zagreba u kojoj je radilo više specijalista, tako da ovog do sada nije zapazila. Njezin uobičajeni ginekolog bila je žena. Rekao je, «Dobro jutro», no pritom nije gledao u nju već u njen karton, i nije zvučao kao da to iskreno misli.

Djelovao je vrlo ozbiljno. Muškarac u ranim četrdesetima, Sandra je zaključila. Nikako George Clooney, ali jako zgodan, na neki profesionalan način. «Dobro jutro, doktore! Kako ste? », trudila se zvučati veselo i ljubazno.

Ovaj ju je ignorirao, «Kada ste zadnji put bili na pregledu? » «Pa…znate, baš mi je sestra govorila da moram to češće…» «Odavno», liječnik ju je prekinuo i dalje gledajući u papire. «Trebali bi se redovnije kontrolirat. » Činilo se da je čak bijesan. Bez i jedne daljnje riječi po tom pitanju rekao joj je da skine bolničku košulju.

«Ali… došla sam na ginekološki pregled. » «Trebate obaviti i pregled grudiju. Skinite se. » Sandra je napravila što joj je rečeno.

Začudila se kada je osjetila da je žare obrazi. Govorila si je, «On je doktor. Od ovog živi. Za njega si samo još jedan pacijent i to je sve.

» Liječnik je započeo pregled dojki. Poželjela je da ima bujnije poprsje. «No, i dalje ih muškarci gledaju», ponosno se podsjetila. Bila je toliko nesigurna da ga nije imala snage pogledati u oči.

Tek tada joj je sinulo da nije ni on nju, i to od kada je ušao u prostoriju! Možda je to zato što je naišao na nešto sumnjivo… počela ju je gristi tjeskoba. Imao je blag dodir, kao da dira tek rođenog mačića. «Jeste našli nešto? », nervozno je pitala. «Molim vas da me ne ometate dok vas pregledavam», hladno je odvratio i nastavio dodirivati njene grudi.

Način na koji je to obavljao bio je drugačiji od svih dosadšnjih liječnika, nekako nježniji. Gotovo… gotovo kao milovanje. Prebacio se na bradavice, i tek je onda ostala zbunjena. «Što točno tražite? » Odgovorio joj je mehaničkim glasom, «Dojili ste, zar ne? » «Da… Ali to je bilo davno», Sandra je rekla.

«Nije zgorega ipak provjeriti», promrmljao je više za sebe. Sramila se što su joj se pod njegovim prstima bradavice ukručivale. Ipak ih je nastavio dodirivati, trljati… čak ih je lagano i vukao, no činio je to na način kao neko ko se cijeli dan bavi samo baš takvim pregledima i savršeno zna što radi, tako da Sandra nije ništa rekla. Počeo joj je postavljati ozbiljna pitanja; «Jesu li joj bradvice osjetljive? …Uvijek ili samo ponekad? … U kojim to situacijama? ….

Jel se lako ukručuju? …Jeli zakretanje potrebno da se ušilje? … A areole? Što je s njima? » Kada je pregled grudi napokon završio osjetila je čudnu mješavinu osječaja; nalete krvi – malo silovano i uzbuđenje na jedan čudan ali ugodan način. Prije no što je stigla jasno razmisliti o ovom što se desilo čula je doktora kako naređuje, «Stavite noge na ove držeče. » Posegnula je za košuljom kako bi se opet obukla, no zapazila je kako ju je liječnik maknuo na drugi kraj ordinacije, tako da se gola raskrečila na ginekološkom stolcu. U tom položaju uvijek se osjećala tako ranjivo i izloženo.

Doktor je stao ispred nje i usmjerio snažan mlaz svjetla ravno u pičku i zatim se smjestio na malu metalnu stolicu među njenim nogama. Čula je autoritativan zvuk SNAPPP kada je navukao gumene rukavice. Mentalno se spremala da osjeti njegove prste, no on je neko vrijeme čekao. «Zašto me samo gleda tamo dolje? », pitala se.

Glava mu je bila iznenađujuče nisko. «Jeli to što osječam na pičkici njegov dah? », nastavila je razmišljati. Napokon joj je prstom rastvorio usmine. I ponovno duga pauza za koje se činilo da ne radi ništa drugo osim buljenja.

Gotovo se dignula kada je naizad progovorio, «Činite se jako navlaženom. To je inače tako? » Nije znala što da mu kaže, «Uhh… ne, mislim, ovisi, ponekad, možda… valjda…» Nije zapazila koliko joj je mokra. Užasno se stidila što ju je liječnički pregled ovlažio i što je on to primijetio i prokomentirao. «Bože, što mi je? » pitala se.

Njegov gumeni prst ukliznuo je u njenu pičku. «Koliko često imate spolne odnmose? », pitao je to kao vrlo dosadno pitanje. Da ju je muškarac to pitao u bilo kojem drugom kontekstu, ošamarila bi ga. Ali svom doktoru moraš reči istinu.

«Uh, ne znam… recimo jednom tjedno, možda svakih 10 dana. » Tako nešto nebi priznala ni najboljoj prijateljici. Stidila se činjenice da se ona i muž ne ševe češće. Kao da je zbog toga na neki čudan način manje privlačna.

No sram se ubrzo pretvorio u bijes, «Moj muž je kriv za to», pomislila je. «Ja sam atraktivna, senzualna žena. On je seksualno sputan. » Doktor je do kraja uvukao prst u njenu mokru pizdu «Probajte mi stisnuti prst s vaginalnim mišićima.

» Prvo joj nije išlo, no ubrzo je shvatila da zna kako se to radi. «Dobro», liječnik je zaključio kao da nekog traži da stavi papir u printer. «A sada izmjenjujte stiskanje i opuštanje». Sandra je i tu naredbu ponovila nekoliko puta.

Bilo je fino, ali kako ti mišići nisu napravljeni za rad brzo se zamorila. Kada je osjetio da je sve slabija ginekolog je rekao, «Ti mišići će vam ojačati s praksom, pokušajte ih napinjati nekoliko puta dnevno. Vidjet ćete da ako ih budete stezali za vrijme odnosa, da će to povečati užitak i vama i vašem suprugu. » Poslušno je kimnula.

Zatim je počeo lagano kliziti po stijenkama pičkice. «A klitoris? », pitao je. «Dali vas muž stimulira za vrijeme predigre ili samog odnosa? » zatim je kažiprst druge ruke prislonio na klit i počelo ga lagano trljati kao da pokazuje kako to treba raditi. Sandra je morala suzdržavti uzdah.

Uspjela je promrmljati, «Moj muž, uh, da ahh, kada ga tražim, onda da…» Naglo je izvukao ruku, okrenuo se na svom stolcu i počeo nešto tražiti po ormariću. Iznenadila se koliko se sada dolje osjeća prazno. «Pregled je gotov», pomislila je. «Samo tako? » Opet se okrenuo prema njoj.

U ruci je držao nekakvu tubu iz koje je istiskivao kremu na prst. «Tako sam mokra, što će mu to? », nije joj bilo jasno. Maknite noge iz držača i dignite ih visoko u zrak», doktor joj je naredio. Automatski ga je poslušala.

Osjetila je kako joj širi guzove i govori, «Moramo vas i rektalno pregledati. » «Oh bože», užasnulo ju je. Nikad nije imala analni seks, niti joj je itko pregledavao šupak. Očekivala je da će boliti pa se zgrčila očekujući neugodu.

Zato ju je iznenadilo kada je osjetila da se njegov prst kreće u malim krugovima na samom ulazu u šupak – ugodno škakljanje. Bilo joj je drago što je išao polako, jer šupak joj se stigao opustiti kada je na kraju ušao u njega. Jednom kada je bio skroz unutra, počeo je okretati prst istražujući šupljinu. Malo bi ga izvukao, lagano kružio po otvoru pa opet vratio unutra.

Prilično bizarno, tijelo joj se otvaralo na način na koji nije smjelo, a ipak je uživala. Čak se pitala hoće li svršiti. Odjednom su se vrata otvorila i ušla je sestra. Osjećala se kao dijete ulovljeno u nekoj zločestoči, mada nije mogla objasniti što to u ovoj situaciji nije smjela raditi.

Medicinka je zatvorila vrata i pogledala Sandru. Osjećala se čak izloženije no prije. «Izgledate malo nervozno, dušice», sestrica joj se široko nasmiješila. «Dosta ženica je napeto na pregledu, ali bez brige.

U dobrim ste rukama. » Mirnoća glasa i sam taj komentar činio joj se nadrealnim u položaju u kome se nalazila. S druge strane, podsjetila je samu sebe, ona nema pojma što se događa. Razmislila je na trenutak, «Što se kvragu događa? » I dalje se toplo smiješeći sestrica je potapšala Sandrinu ruku kako bi je smirila.

«Evo ga», rekla je, «Sigurno vas vrat boli na ovom stolu, dajte da vam stavim jastučić. » Otvorila je ladicu na komodi koja se nalazila iza stola za preglede tako da je Sandra nanjušila njen mošusni parfem a grudi su joj bile na njenom licu. Zapazila je koliko su velike. Iz tog kuta jasno je vidjela u ženinu bluzu.

Nikada prije nije osjetila ništa slično, snažno je željela zabiti lice u njen dekolte. No ova se uspravila i stavila jastučić iza Sandrine glave. Ležala je gola, na tom užasnom stolu, s nogama dignutim visoko u zraku, žestoko napaljene pičke, dignutih bradavica, s doktorovim prstom u čmaru i sestrom koja joj je uz blaženi osmijeh držala ruku. «To je to», pomislila je.

Znala je da će doktor sada napokon izvaditi kurac iz hlaća. Biti će velik i tvrd; predosjećala je. Reći će joj da stavi noge na držače i onda će joj ga zakucati u vruću pizdu. A sestra će raskopačti bluzu i opet zaljepiti, ali sad gole, sise na njeno lice.

I Sandra će svršiti kao nikad u životu. Osjetila je kako je liječnikov prst iskočio iz njenog čmara i zvuk skidanaj rukavica. «Čini se da je sve u redu», izjavio je. Nemojte više raditi tolike pauze između pregleda.

» Na brzinu je nešto nažvrljao na papir i rekao, «Dajte ovo gospođi na izlazu. Želim vam ugodan dan. » S tim riječima izašao je iz ordinacije a da ju ni jednom nije pogledao. Zbunjeno je pogledala sestru koja je i dalje imala onaj isti osmijeh, «Gotovo! Nije bilo tako strašno, zar ne? » Zatim joj je dodala odjeću i rekla, «Vidimo se na slijedećem pregledu, gospođo.

» Kada je pacijentica već bila na izlazu sestra je dodala, «U slučaju da ste znatiželjni, ne, ne možete vidjeti doktora na rutinskom pregledu za manje od 6 mjeseci – nema iznimki. To nas često pitaju. » Namignula joj je, a Sandra je izašla na vrući popodnevni asfalt metropole .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 03:06:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.312 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.