Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:02:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27470817 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Rale

Raleta sam upoznala prije nesto vise od godinu dana na Smokvi.  Odmah mi se svidio fizicki, a sto sam ga bolje upoznavala shvatila sam da me privlaci i karakterno.  Nakon pocetnog bezazlenog zezanja, poceli smo se sve vise „otvarati“ jedno drugom i pricati o svojim problemima. Naravno u svemu tome neizbjez6na tema je bila i seks.
Rale je bio prvi tip tip sa Smokve kojem sam upalila kameru ispred koje sam se obnazila. Jedino sto me je malo nerviralo kod njega je to sto je bio opsjednut mojom guzom. Tacnije, mojim anusom. Vjerovatno zbog toga sto sam mu priznala da je, iako sam vec 15 godina u braku, moja guza jos netaknuta. Rale me je  „tjerao“ da se mazim ispred kamere, dok sam gledala kako on s „one strane ekrana“ sjedi zavaljen u udobnu fotelju i drka svoj poveci kurac.
Jucer je Rale po ko zna koji put obecao da ce konacno doci da se vidimo i uzivo i konacno popijemo tu kafu ili neko drugo pice. Bilo je to njegovo vec trece takvo obecanje otkako se znamo pa ovom zadnjem i nisam pridavala neki znacaj. No ipak smo napravili dogovor da ga predstavim muzu kao mom daljem rodjaku (jer je muz upoznat sa tim da imam neke familije po Srbiji).
I zaista juce oko 9 h navece zazvonio je telefon. Rale mi je javio da je stigao u Tuzlu, a ja sam mu, ne vjerujuci da je zaista u mom gradu, uzbudjeno objasnila kako ce me naci. Muzu sam objasnila da mi je stigao rodjak koji ce se uskoro pojaviti pred vratima.
I zaista nekih 10-tak minuta poslije neko je pozvonio. Otvorila sam i odmah prepoznala lice koje sam, u zadnjih godinu dana, tako cesto gledala na slikama ili preko web kamere.
„Rale..“ prozborila sam otvorivsi vrata sirom.
„Rodice!“ usao je.
Cvrsto sam ga zagrlila i poljubila u obraz, jer je moj muz vec stajao iza mene.
Njih dvojica su se rukovali, a moj muz mu je uljudno ponudio da udje.
„Mislio sam da prvo odemo negdje na pice“ rekao je Rale.
„To bi bilo super“ slozila sam se. Ni moj muz nije imao nista protiv pa smo se na brzinu obukli i krenuli prema jednom finom restoranu.
Veselo sam koracala ispred njih. Dan je bio iznenadjujuce topao za ovo doba godine, pa sam se u kratkoj, sarenoj suknjici zaista osjecala ugodno. Njih dvojica su isli par koraka iza mene i raspravljali o fudbalu. Rale se pokusao koncentrisati na njihov razgovor mada je svaku priliku iskoristavao da baci pogled na moju guzu koju je suknjica i te kako fino isticala.
Zauzeli smo sto u restoranu i narucili  po pice. Muz je sjedio desno,a  zgodni, visoki Rale lijevo od mene.
Iako sam se uvijek lozila na nesto starije muskarce Rale mi se zaista svidjao u svakom pogledu iako je bio  nepunih 8 godina mladji od mene.
Sjedili smo vec nekih pola sata, razgovarali o ekonomskoj situaciji u regionu, ispili vec i po 4. pice kada je moj muz ustao, i rekao da ide na wc.
Moj muz jako rijetko pije, pa iako nije bio pijan, ipak se dejstvo alkohola vec pocelo osjecati na njemu. Vec dok je silazio nit duge stepenice koje su vodile prema wc-u osjetila sam Raletovu ruku na svom koljenu, koje je izvirivalo ispod kratke suknjice. Cim nam se moj muz izgubio iz vida, njegov dlan je bez imalo ustrucavanja kliznuo pod suknju, tako da sam refleksno skupila polurasirena bedra.
„Sta ti je?“ upitala sam ga, dok mu je vrh srednjeg prsta vec uspio dotaci moje gacice.
„Zelim te jebati!“
„Jesi li lud?! Pa muz mi je tu“
„Boli me...Zar mislis da sam dosao iz Beograda zbog kafe??“
„Pa tako smo se bili dogovorili. Ne znam sta si ti ocekivao..“
„Slusaj lutko, ima da te karam..milom ili silom!
„Nema od toga nista“ rekla sam, malo sokirana njegovim ponasanjem.
„OK, ali moram barem gledati kako njega obradjujes“
„Molim?“
„Sad kada dodjemo kuci ti ces ga lijepo smjestiti na krevet, skinuti i sebe i njega i popusiti mu ga, a ja cu sve to gledati kroz odskrinuta vrata...“
„Ma ne moze...“
„Naravno da moze lutko. Inace cu sve reci tvom muzu. Uci cu na svoj mail i pokazati sve one tvoje golisave slike. Ima da bude odusevljen kada vidi kako mu zenica provodi vrijeme na internetu dok on ide da rinta po cijeli dan.“
„Lud si!“
„Vjeruj mi mnog ludji nego sto mislis. Hocu da ostavis odskrinuta vrata vase sobe i naravno upaljeno svjetlo...
„Dobro, ali prenocis kod nas i sutra ujutru ides kuci.“ Slozila sam se, jer sam vidjela da i nemam bas mnogo izbora.
„Vazi, ali zapamti...guza ti mora citavo vrijeme biti okrenuta prema vratima....znas da volim gledati tvoju guzu...“
Tada smo vidjeli mog muza kako uzlazi uz stepenice. Razmaknula sam cvrsto stisnuta bedra kako bih dozvolila Raletovom dlanu da napusti moje medjunozje.
Popili smo jos po jedno pice i krenuli kuci.
Moj muz je vec bio malo omamljen alkoholom pa se sam bacio na krevet cim smo usli u sobu... Rale je bio u kupatilu, a ja sam za to vrijeme izvrsila njegova naredjenja – ostavila odskrinuta vrata i upaljeno svjetlo. Skinula sam suknju i majicu, te ostala samo u crvenom grudnjaku i istim takvim tangicama. Zatim sam potrazila dugmad na muzevim pantalonama, spustila mu ih zajedno sa boksericama do polovine butina i krenula rukom stimulisati mlahovi kurac, koji je prepozanvsi me odmah poceo dobijati na velicini i snazi.
Smjestila sam se na koljena ispod njegovih nogu i lagano pocela jezikom kruziti oko glavica. Iza vrata koja, su se nalazila na dva koraka iza mojih ledja, zacula sam sum i znala sam da je Rale vec zauzeo poziciju za posmatranje. Sisala sam sve zivlji kurac, dok mi je guza bila visoko u zraku i prepustena na milost i nemilost pogledu mog gosta. Htjela sam da se sve to sto prije zavrsi, jer vise nisam bila sigurna da  nece ovaj ludi Rale najedanput uletjeti u sobu i zajahati mi guzu. Nije mi bilo do sisanja muzeve nabrekle batine, pa sam mu ga vise drkala rukom, u zelji da sto prije svrsi, i da se cijela ova predstava privede kraju.
Svjesno ili ne „mjesala“ sam guzom lijevo-desno, sto je izazivalo tiho mumljanje iza poluzatvorenih vrata. Srecom bilo je dovoljno tiho, da bi tek pazljivi slusalac to mogao cuti, tako da moj muz nije nista primjetio. Ali je zato uskoro poceo poluglasno uzdisati, grciti stopala izmedju kojih sam klecala i koji tren poslije spricati spermu po svom trbuhu i mojoj ruci s kojom sam cvrsto natezala njegovo koplje. Dohvatila sam peskir koji je bio u blizini i obrisala tragove spreme, jer nisam htjela izaci u kupatilo znajuci da je Rale jos tu u predsoblju.  Grubo sam zatvorila vrata, ugasila svjetlo i navukavsi na sebe samo tanku spavacicu legla u krevet.
Iako sam proklinjala sebe i dan kada sam se prijavila na tu jebenu Smokvu, realativno brzo sam zaspala. Valjda zbog alkohola.
Negdje oko 6 sati ujutru vec sam bila na nogama. Muz je  jos uveliko hrkao. Posla sam do kupatila da se umijem. Desno od kupatila bila je soba u kojoj je spavao Rale. Vrata su bila poluotvorena. Odlucila sam da provirim i vidim je li budan, i da ga pitam je li za kafu.
Bio je poluotkriven. Snazna prsa su bila skroz gola, tek preko donjeg dijela tijela je bila prebacena nekakva plahta. Ocito je mom „rodjaku“ bilo jako vruce. No plahta je na jednom mjestu bila jako naborana, i bez sumnje je bila takva zahvaljujuci njegovom uzdignutom penisu.
Usla sam u sobu i zatvorila za sobom vrata. Privukla sam stolicu do njegovog kreveta. Znatizelja me je bas morila. Da li je zaista potpuno nag? Je li mu zaista onako velik kako mi se cinio preko kamere?
Odgovor na to je bio blizu. Trebala sam samo podici jedan kraj plahte i uvjeriti se.
Krenula sam rukom oprezno plaseci se da cu ga probuditi. Izgledalo je da spava jako cvrsto, dohvatila sam rub plahte, njezno ga podigla....
Uh kurac mu je zaista izgledao velicanstveno. Onako uzdignut, naizgled snazan, lijep i barem za 1/3 duzi nego penis mog muza.
Ne znam koliko vremena sam ga posmatrala u cudjenju ili mozda bolje reci odusevljenju (mislim da nije proslo vise od 20-tak sekundi) kada me Rale snazno rukom zgrabi za moju.
Kao da sam uhvacena u kradji, lice mi se u trenu zarumenilo - sto od srama, sto od bijesa jer sam tako naivno uhvacena
„Dotakni ga, slobodno“ rekao je tiho.
„Necu, pusti me!“ zavapila sam poluglasno, jer sam se bojala da ne probudim muza. Ko bi onda sve ovo objasnio.
„Daj, znam da zelis to.“ Povukao je moju ruku prema svom uzdignutom kurcu.
„Nemoj“ pokusala sam je iscupati iz njegovih kandzi
„Hajde , nece te ujesti“
Otvorila sam skupljenu saku i zgrabila napeto koplje.
Kakav je osjecaj bio sklopiti prste oko tog cvrstog  i prelijepog komada mesa.
Raletu nije promaklo odusevljenje na mom licu, iako je jos uvijek bilo rumeno od stida i bijesa.
„Zelis li ga liznuti?“
„Ja...ne mogu...muz mi je u drugoj sobi...“
„Malo samo. Znam da to zelis.“
Spustila sam glavu na njegov kurac i citavim jezikom napravila liz od korijena do vrha.
„Lijepoooo“ uzdahnuo je.
Jos jedan liz, skoro identican, pa jos jedan...a onda sam zgrabila njegov kurac cvrsto u svoju desnicu i pocela mu navlaciti kozicu gore-dole.
Digla sam se sa stolice i u tom pognutom polozaju, oslanjajuci se lijevom rukom o rub kreveta, a desnom drzeci korijen njegove velike kurcine, pocela usisavati glatki, rumeni glavic...
„Oooh“ dahtao je
Sve vise sam saginjala glavu prema njegovom kurcu, dopustajuci mu da mi se sve vise uvlaci u grlo.
„Jebem li ti...dobra siiii“ govorio je poluglasno.
Grickala sam njegovo cvrsto meso, a zatim klizila jezikom po njemu kao da ga pokusavam zalijeciti...da bih na poslijetku opet ga uvukla duboko u svoje grlo...
Osjetila sam Raletovu ruku na svom potiljku...nabijao mi je glavu na svoje nategnuto koplje, sve teze disuci...
Lijevu ruku je  zavukao pod moju spavacicu i bez imalo oklijevanja dopuzao sa njom do moje mackice...
„Ooo nemamo gacice..“ rekao je kroz polusmijeh...“a vidim nemamo ni dlacica..“
Ovaj put nisam zaustavila njegove prste kojima je njezno poceo prelaziti preko moje gole mace.
Punio mi je usta svojim sve vrelim kopljem, dok mi je vrhovima prstiju prelazio po klitorisu.
Oboje smo disali samo kroz nos, ali to je bilo tako snazno da sam se tek tada sjetila muza u drugoj sobi.
Ispustila sam cvrsti kurac iz svojih usta i rekla: „Dosta je, moram ici. Onaj moj ce se probuditi.“
Rale me je tada zgrabio za obje ruke i povukao na sebe.
„Ne ides ti nigdje pico!“
Lice mi je u trenu bilo priljubljeno uz njegova snazna prsa.
„Pusti boli me!“ rekla sam, jer sam od njegovog stiska zaista osjetila bol u nadlakticama.
„Dodji“ povukao me je jos vise prema sebi..Nemocna i svjesna da me „stima“ na svoj kurac prepustila sam se.
Cim sam osjetila da mi se pica trlja o njegov mocni alat, odigla sam guzu dopustajuci mu da me namjesti kako treba.
Zahvaljujuci njegovim prstima vec sam bila vlazna, ali ipak mojoj pici nije bilo lako progutati tu kurcinu.
Ipak sam nakon dva oprezna pokusaja uspjela skliznuti niz njega, sve do samih jaja.
„Aaaaah!“ skoro istovremeno smo uzdahnuli.
Pocela sam se dizati i spustati po njemu uzivajuci doslovno u svakom milimetru njegove cvrste batine.
„Kako se dobro jebesssss“ hvalio me je kada sam pocela kruziti karlicom, „meljuci“ taj golemi komad mesa zariven duboko u moju pickicu.
Pocela sam svrsavati. Nabijala sam se kao luda, potpuno zaboravljajuci i da sam udata, a kamo li da mi je muz u susjednoj sobi.
Moja pica je pocela stezati njegov kurac, i on je vec izgubio kontrolu
„Svrsit cu, jebem li ti..!!
„Pokusala sam se odici sa njega, jer ne koristim nikakvu zastitu, ali njegove ruke su me cvrsto stisnule uz sebe
„Neee...“ vrisnula sam
„Hocu da teeeee..napuuuu..nii..mmmmmmmmm“
Osjecaj koji dugo nisam dozivjela...vrela sperma je prskala duboko u meni...
„Idioteeee..!“  skakala sam po jegovm kurcu kao luda...kao da ga zelim doslovno smrviti...
Konacno me je pustio, i ja sam brze-bolje se digla sa njegov kurca koji je bio sav mokar..sto od mojih, sto od njegovih sokova...
U tom trenutku iz druge sobe zacula sam muzev glas koji me dozivao. Hitro sam popravila spavacicu i uputila se u drugu sobu.
„Sta je bilo dragi?“
Sjedio je na rubu kreveta, jos sanjivih ociju.
„Ma nista, vidim da si ustala. Hocemo li kafu?“
„Da ljubavi, naravno“ rekla sam pokusavajuci djelovati sto mirnije, iako sam znala da mi bas i ne ide.
„Idem ja pristaviti“ rekoh uplaseno, osjetivsi kako mi  par kapljica sperme izdajnicki klize niz unutrasnju stranu bedara..
Na svu srecu moj muz nista nije primjetio.
Malo kasnije smo zvali i Raleta da popije s nama kafu. Poslije kafe je on rekao da mora nazad za Beograd.
Ispratili smo ga na sutobusku, a on nam je na rastanku pozelio: „Sljedeci put kada dodjem rodice, nadam se da ce biti i stomak ispred tebe“
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Tečina ispovjest

Godinama,godinama imam želju da pojebem svastiku.Dali što se to zove najslađi rod,a ustvari nije rod ali je sldak,ili zato što je stvarno dobra pička,teško je prosuditi,ali je ovo drugo je ipak preovlađivalo. Želja je došla vrlo brzo čim sam upoznao sadašnju suprugu a samim tim uskoro i nju.Ja dvadesetpetogodišnjak, tadašnja devojka,danas supruga, devetnaest godina a ona gimnazijalka šesnaest godina. Supruga mi je stvarno bila,i ostala dugo vremena, prva liga,ono što se poželeti može,kada saberem i oduzmem sve,stvarno sam imao sreće što sam je upoznao. Ali čovek moje prirode uvek gleda okolo,i to je nemoguće sprečiti.Tako sam ja već tada počeo gledati svoju buduću svastikicu. Mora se reći: mala, tanka,srednje visine prelepa crnikica,već tada uočljive lepe nogice, lepa guza,strukić,prelepo lice. Jedino videlo se već tada male sisice,iako srednjoškolka skoro da ih nije ni imala.Ali mene su nenormalno palile situacije kada sam je viđao u nekim maji
čicama ispod kojih su su se nazirale male sisice i jedva ocrtavale bradavice.Stalno sam zamišljao da mi je ta mala sisica cela u ustima. Ali normalno ja sam bio zaljubljen u svoju devojku,koju je trebalo obrađivati na razne načine.Kada samo počeli voditi pravu ljubav često sam zamišljao svoju malu svastikicu. Dve godine kasnije ja sam se oženio,a svastikica otišla na studije.Često je dolazila,kod nas, tako da sam uvek razmišljao, ko li je kreše tamo u Beogradu.Naravno znao sam kako to ide u studentskom gradu,jer sam i ja tamo završio studije,i naživeo se najlepšeg života. imao sam običaj da u sebi kažem preselo mu dabgda.Nije pošteno jer takvu pičkicu je bilo sevap jebati ali štačeš,čovek bi sve za sebe.Završile su se njene studije,ja osim velike želje nisam uradio ništa. Kada se pitam za razlog što nisam preduzeo ništa verovatno je početak braka,a kasnije sam našao mladu pičkicu,srednjoškolku, kojoj sam ustvari bio rezervni kurac pet šest godina čak i tri godine posle njene udaje. Svastika se odmah po završetku studija udala,pa su se opet šanse smanjile,opetje vreme prolazilo, a kod mene samo žela.Ona je rodila dvoje dece,tako da je opet prošlo nekih par godina koje su bile kao neka prepreka odnosno meni glupi izgovor što ne preduzimam ništa. Ustvari nisam uopšte bio ne aktivan na tom planu,radio sam punom parom,imao sam skoro uvek neku malu i mladu pičkicu,koje su ustvari moja boljka i jedina želja.Kako je vreme prolazilo mnogo su se stvari izmenile i ništa lakše nije bilo nego naći mladu pičkicu,klinke su počele da skaču kao lude.Tako da ko je god hteo mogao je da ima uvek šta mlado, srednjoškolsko a bogami i kraj osnovne škole je radio kao lud, da kresne. Ja i to navodim kao razlog slabog angažovanja kod svastike, Jednostavno postala mi je specijalnost da uhvatim klinku. A normalno njhovim vršnjacima nije padalo ni na pamet da jebu,tako je bilo i kod mene u tim godinama. Bilo kako bilo vreme prolazi ja svoju svastikicu samo zamišljam i često poželim, a da preduzmem nešto konkretno,skoro ništa.Čak je došao i jedan period kada sam to skoro načisto zanemario.Naravno imao sam par godina pičku kakvu samo poželeti možeš,njoj je kurac bio važniji od svega na svetu.Pokraj muža jebao sam je ja i znam za još jednog,to je bilo redovno,a ko je naleteo usput to se nikada ne zna a meni i ne smeta.
Onda je došao dan kada je paša,stvarno dobar čovek,otišao na rad u Italiju. Normalno da sam ponova počeo razmišljati o svojoj svastici.Razmišljao sam sasvim realno:već gospođa,profesorka u gimnaziji,stvarno još uvek odlično izgleda,čak su joj i sisice nešto porasle a ona se nije ugojila.Pa to sada ili nikada,rekao sam sebi. I nekako opet sve na tome, ništa konkretno,ja samo razmišljam i želim a slabo radim.Istina otišao sam sa namerom sam kod nje,bez supruge,i počinjao neke priče na tu temu,koje je ona prihvatala bolje nego ikada ranije,ali ja budala,lakše startujem klinku od petnaest godina nego nju. čak smo i pričali na tu temu jer ukapirao sam da zna za neke stvari,ukapiram a i ona mi kaže da joj je nešto sestra pričala o tome.A suprugu sam dovodio par puta u situaciju da sve sazna,ali je uvek nekako opraštala.Sada sam video da se i sestri žalila. Dok ja tako filozofiram,i stalno razmišljam, uhvatiće je neko,žena je bez kurca već mesecima,pa dolazi na dva tri meseca po par dana, a ona još uvek stvarno dobra. Tako se i desi,saznam ko je jebe i to već odavno,pre nego što je paša otišao u Italiju. Tada stavim prst na čelo i kažem.Bidalo pa sve je to bilo i normalno,dobra pička,mora uvek da se nađe neko pametan ko će hteti da je jebe, i neće propustiti, a ti se glupiraj. Tada poludim, ništa mi žalije nije bilo u životu.Ali i donesem odluku,ako jebe on,znam čoveka nikada nebih pomislio da može da je uhvati, a verovatno je još neko bio pametniji od mene,jebaću konačno i ja. Posetim sam svastiku nekoliko puta,teme su sve bliže sksu,razgovori opušteniji,pokušam malo i da joj dam do znanja da ima jebača,ona to prihvata mekano,ne izjašnjava se ali i ne stavlja do znanja da nema. I ona meni počinje priču kako je čula za mene kako nema smisla prema njenoj sestri i sl.Stvari kreću dobrim tokom ali dulazi joj učenica na čas i priča se prekida. Zdravo,zdravo videćemo, se kažem joj štipnuvši je za obraz, i dovršićemo obe priče, koje obe? i tvoju i moju,zezaš se zete.Ne ne. lepa moja.Ćutim, dva dana samo razmišljam o njoj, kurac mi se diže po deset puta dnevno.
Petak,razmišljam se došla je uz škole,idem pa šta bude.Odlazim kući:tuširanje,par sklekova,par trbušnjaka,farmerke,patike,tesna majica.,ima još šta da se vidi,stvarno se još uvek trudim da sebe održim u dobroj kondiciji.Vozim biciklu pešačim,idem u lov ponekad i u ribolov.Važno je da većina kaže izgleda mnogo dobro za svoje godine. Sedam u kola i kod svastike.Zvonim na vrata otvaram ulazim u hodnik a pred mene izlazi mala svastičina kako se to valjda kaže. Pomislim u sebi e jebiga, ali šta je tu je. Ćao tečo! ćao ćao,zagrlim je i poljubim u kosicu.Ulazimo u dnevni boravak,vidim nema nikoga,šta radiš mala? Ništa dosđujem se,gde su ti majka i brat? Otišli u Beograd da vide stan,za brata/koji polazi na studije/.Sedam u fotelju ona preko puta stola na trosed.Pričamo bez veze,tema ne obavezna, a meni oči samo na sisicama,gledao sam i ranije, ali sada su izgledale u tom brusu fantastično. Tečo pijemo li kaficu? Pijemo. Dok sedim u fotelji posmatram
je sa leđa,dok priprema lonče,šoljice i šta još. Mala nije više mala,prva godina medicinske škole.Odmah sam uočio tanku polu providnu majicu koja je dopirala do pola butinica, a ispod koje se jasno video žuti šorc,koji je stegao malu lepu guzu, gore brus pink boje. Gledam i razmišljam pa ovo se sigurno već odavno jebe. Tečo! Bez šećera,bez, ima dosta slatkih stvari,neka bar kafa bude gorka, kažem ja, u pravu si tečo.Nešto mi prođe koroz kičmu,tu smo. Mala je stvarno savršena liči na majku,samo sa jednom rzlikom,ima već odavno vidljive za njeno krhko telo čak čini mi se i povelike sisice. Možda i nisu toliko velike koliko su delovale na to tanko telo. Majica do pola butinica, nogice savršene,sve do šorca mali tanak prorez,a ja već tu vidim svoj kurac. Dok se kafa kuva,mala se vraća seda na trosed,diže obe nogice savija ih na stranu. Ponova nešto pričamo,ali ja samo šaram očima od nogica do sisica.Ustaje dovršava kafu,donosi šolje saginje se malo stavlja na sto,a ja dok ona sipa kafu, nišanim da što bolje vidim sisice,stvarno lepota…med. Ponova sedimo pijuckamo kaficu.Pitam je kako je u školi,muče li profesori,muče tečo nepitaj.Ma svi su oni takvi,šta ti majka kaže na to.Ona je ista kao i svi ostali,uvek su u pravu,mi ne učimo,ne vladamo se dobro i još sto gluposti nabraja. Ma zaboravila je i ona a i oni kada su išli u školu. Pojima oni nemaju tečo.U pravu si,kažem ja. Mala se slatko smeje,očigledno joj odgovara da je neko podržava. Kako je bilo na moru,pošto je išla sa drugaricom, i njenom majokm. Super. Kaži ti tvom teči jesi li ti išla sa drugaricom na more ili možda sa nekim dečkom? Sa drugaricom tečo,ko još vodi dečka na more. Upecao sam te znači imaš dečka,kažem joj.Smeh obostrani.Bezobrazan si tečo,vratiću ti.Nisam bezobrazan,šta tu ima bezobrazno i loše. Nema ništa, ali ne misle svi kao ti. Ma ko se to buni? Gorica. (e to vam je moja lepa svastikica).Jeli imala ona dečka kada je pošla u gimnaziju? Ne znam,ali pred kraj gimnazije je imala znam sigurno. A ona meni to ne priznaje,kaže da je oca upoznala za vreme studija i da pre toga nije imala dečka.Ma sve se zaboravi što mora da se zaboravi i što ne sme da se priča.U pravu si tečo. Hoćeš li pivo? Ako je hladno. Donosi načetu plastičnu flašu “Jelena” od dva litra,dok mi malo pognuta sipa pivo u čašu ja ponovo uživam u sisićima.Hvala a ti? Nemogu.Ajde malo sa tečom,pravi mi društvo.Ćuti donosi čašu,spušta na sto, izlazi iz dnevnog boravka i čujem vrata od kupatila.Vraća se brzo,dok ja sipam pivo u njenu čašu.Živeli,živeli. Nisi mi rekla sa kim si išla na more.Pa stvarno sa Milicom i njenom mamom.A gde je bio dečko? Pa kući tečo,mora da se uči,ispiti su.Znači student. Ubiću te,kako me zezaš.Živeli,živeli,pijemo pivo. Smejemo se.Ona ustaje odlazi do sudopere,ja dosipam pivo u moju već praznu čašu,i dosipam i njenu. Nemoj više tečo,dostaje.Na vrućini može hladno pivce,kažem ja. Ponovo seda na trosed. Ja skidam očima majicu. Nastavljamo, sa pričom i smehom,baš ide lepo i opušteno. U jednom momentu,čini mi se nehotice, zavuče ruku i počeša sisicu. Mene hvata jeza,kurac se polako diže,ali šta ćeš,primetila je da gledam. Kada nemaš šta da kažeš, u momentu, čaša vadi situaciju.Ajde živeli,uzimam čašu i držim ispruženu ruku prema njoj da se kucnemo saginje se prema stolu, opet sisica u mojim očima,uzima čašu kucamo se.Ispijamo, ja od mukke skoro celu, ali i ona podosta. Čekam da spusti čašu na sto,normalno da bi opet što bolje video sisice,što i čini,a mene hvata sto muka. Kako je u medicinskoj, jeste li uglavnom devojčice,imali koliko dečaka.Samo četvorica u odeljenju.A vas devojčica? Dvadesetsedam. Joj blago njima,kažem ja ,pa oni ima da biraju koliko hoće. Ko da bira,sve su smotanci,nebi upisli medicinsku da nešto znaju. Ustaje izlazi ponovo do kupatila.Prođe mi kroz glavu d
a postaje nervozna,ili joj se piški od piva,neznam.Čim se vratila i sela na trosed,ustao sam ja i otišao u kupatilo,jedva sam uspeo da pišam jer kurac se već naveliko podigao. Vraćam se sedam u moju fotelju i kažem pivo je čudo.Ima još dosta čuda tečo. I ovo me je iznenadilo,ponovo uzimam čašu,živeli,neka ja ću posle,otpijam malo ne forsiram je,da ne bude providno. Ustaje,odlazi do kuhinje i donosi čokoladu, spušta je na sto i lomi kockice,posluži se tečo. Hoću,a u sebi mislim e kada bi znala sa čim bi se sada teča poslužio.Okrećem temu. Kada je Gorica otišla u Beograd? Neznam, otišli su posle časova,išla je danas u školu.Uzima mobilni i poziva je, što je najvažnije razumem iz razgovora da su oni stigli u Beograd,a na, verovatno, pitanje šta radiš odgovorila je.Jedem čokoladu,a teča pije pivo,.. tu je,malo pre,neće se napiti nije velika flaša.smeh,kuvaću…..
Mala! Prava si opasnica.Što tečo? Kažeš teča pije pivo a ti jedeš čokoladu, baš lepo.Pa jebiga tečo,moraš da se snalaziš. Tako je, i zato sada živeli,živeli, ispijamo pivce ja opet skoro celu čašu, ona dosta manje. Spušta čašu,i odlazi u kupatilo,ja zamišljam kako sada iz pice teče prerađeno pivo. Čim se vratila ja sam ustao i otišao u kupatilo, čim sam seo na toplu šolju,jeza me uhvati kada sam ukapirao da je samo pre minut tu bila ona mala lepa guza. Operem kurac hladnom vodom, vraćam se i sedam na svoje mesto. Baš je pivo čudo,vrati mi ona ono od pre pola sata. Bogami jeste.Pogledam u flaši još samo malo piva,uzimam sipam u moju čašu,zatim u njenu.Nemoj tečo dosta je. Da ubijemo ovo,kažem,dižem glavu i pogledam je u oči, nešto mi neobično,spuštam flašu,zavaljujem se u fotelju,pogledam u nju i ukapiram,nema pink boje ,nema brusa.I sada sam napola ošamućen kada se samo setim. Oko mene se polako okreće kuća u momentu ne mogu da re
agujem,Uzimam čašu,neznam ni da nazdravim a to sam forsirao,dižem čašu polako ispijam pivo,a preko čaše gledam,ispod majice dve jabuke sa dve trešnje,tako sam to kasnije sebi opisao. Koliko je to trajalo neznam,ali cedio sam kroz prednje zube.Video sam da je primetila,da gledam,ali mi je bilo jasno da je to i htela, vidim bila je sto posto svesna šta sve vreme gledam a i šta joj je glavni atribut. Grlo mi se osušilo iako pijem pivo, neka jeza prolazi kroz ruke,noge, bolje reći celo telo,u grudima steže, sto posto izgubljen,kao da mi je prvi put da vidim tako nešto, a imao sam do sada preko deset klinki i mlađih od nje i njenih godina, ceo sam život proveo jureći njih. Ali ovo i jeste situacija za jednom u životu. Sređujem se malo, skuvaj teči još jednu kaficu. Hoću,ustaje, saginje se preko stola, uzima parče čokolade,hvata moj pogled na sisićima, uzima šolje i odlazi za sudoperu.Ponovo gledam uleđa, sada samo šorc,i majica, a kod mene kurac krenuo prema pupku već odavno.Hoćeš li tacne? Donesi tečo. Uzimam tacne u obe ruke,polako prilazim sa leđa kažem sebi moraš i gotovo a gubim se,stanem iza nje obgrlim je rukama sa obe strane spustim tacne u sudoperu, a ruke vraćam na male uske kukiće,krećem prema gore,prema najlepšim sisićima koje sam u životu video,već ih osećam u rukama,ceo svet jemoj.Nemoj tečo. Ćutim ljubim je u vrat, kroz prste propuštam bradavice. Uzdah,nemoj tečo više.Još malo, ovo je najlepše što sam imao na svetu,ljubim vrat,već malo divljački, jer gubim kontrolu,gnječim bradavice,u levoj ruci mi je gola sisica desnu gnjavim kroz majicu.Nemojjjjjj više. Još malooo sunce moje.Malo se spuštam da joj kurac dođe na sredinu guze,pritiskam koliko mogu napred. Obe ruke su pune sisića bradavice prolaze kroz tri prsta,ližem joj vrat,osećam da uzdiše,uzimam joj denu ruku povlačim nazad između nas dvoje i stavljam na kurac,vraćam se na moje lepe sisice,ona izvlači ruku,ponovo joj vraćam ruku.Nemoj tečo.Opet je uzimam rukicu vraćam je na kurac,to se ponavlja nekoliko puta, uzdišemo obije,ponovo joj rukicu dovodim do kurca ali sada je ne puštam već ja sa njom polako trljam po kurcu preko pantalona,levom rukom joj divljački gnječim čas jednu čas drugu sisicu,bradavice su joj duplo veće nego što su bile,osećam u momentu da je stegla kurac,stežem i ja još jače preko njene ruke, ližem joj vrat, ljubim, puštam konačno njenu rukicu da sama mazi kurac,a ja se spuštam rukom niz butinicu,vraćam ruku gore i zaustavljam je i jako stežem picu preko šorca, osećam da je stegla kurac koliko može,mesim picu, osećam pravi brežuljak,ona se uvija, širi nogice,pokušavam da uvučem ruku u šorc,ne može baš je tesan video sam to i pre,puštam sisicu i sa obe ruke povlačim šorc na dole,teško ise skida.Nemojjj tečo. Ćutim,uzdišem, nastavljam sa skidanjem,on kao da se zalepio za guzu,i konačno ona počinje da skida sama, ostavla ga n
a pola butinica,ja divljački hvatam picu,neznam šta radim mazim, stežem, trljam po dlačicama ona se uvija,sama vraća ruku na kurac,ja tek tada počinjem da se raskopčavam brzo ga vadim,već je sav vlažan po glaviću,dajem joj u ruku počinje da ga drka,ja se vraćam na picu, podvlačim duboko ruku u međunožje u povratku prst kreće unutra,u naj topliji okean koji sam u životu osetio,bila je mokra čini mi se do kolena,ludački sam radio prstom unutra i na momente ga vadio da pomazim,bolje reći izgnječim klitoris koji je već odavno nabrektao,levom rukom sam valjda već kidao sisice i bradavice, a onda je počelo najlepše slovo AAAAAA, koje sam u životu čuo, odlazilo je u beskonačnost, stegao sam joj picu a ona se uvijala pokušavala da čučne,otišla je na drugi svet,nije više ni kurac držala,prepustila se sama sebi,svom užitku.Tek sam je tada okrenuo i prvi put poljubio,gurao sam joj jezik koliko može ona je prihvatala,ponovo sam joj dao kurac u rukicu,krenula je preko glavića pa na dole,vratila mi je jezik počeo sam sisati to nj slađe parče mesa u životu.Neznam kako nisam do tada svršio,šapnuo sam joj na uvo.Voliš li ga? Koga? Kurac sunce moje.Volim. Uzmi ga srećo, sagni se dole,nije se razmišljala spustila se na kolena,dva puta kratko poljubila u glavić i uzela u usta,ceo svet je bio moj, stezao sam se da produžim što je dalje moguće ali nije moglo još dugo,držao sam je sa obe ruke i mazio po kosici,stezao zube ali krenulo je,nije imala kuda glava joj je bila oslonjena na sudoperu a ja sam je držao sa obe ruke,pokušala je u momentu da se izvuče ali ja sam ga gurao što dublje,praznio sam se kao nikada u životu. Gutaj srećo,gutaj molim te,molim te gutaj… gutaj…,vikao sam čini mi se sto puta,opustila se držala me za pantalone,a ja sam ga divljački nabijao i vadio,u transu neznam ni koliko sam ga nabijao u usta,ali izdržala je,smirio sam se a ona ga je ponovo uzela u rukicu i počela da ga polako i nežno drka ne ispuštajući iz usta,naslonio sam se na sudoperu i prepustio se najlepšim osećajima u životu,dugo je pušila mazila se po licu po sisicama, spuštala se do kraja ljubila i lizala jaja,bio sam sav van sebe. Konačno sam je uhvatio ispod ruku i pčeo dizati gore da ustane,stala je ispred mene privukao sam je sebi stegao i dugo držao,ljubeći joj kosicu. Spustio sam glavu do uvenceta i šapnuo,pa srećo teča nije poljubio ni jednom sisicu. Nisi tečo, a nisi ni pcu, a ja se nagutala tvog sokića. Srećo pa nisam te ni pojebao. Nisi tečo, mi nismo ništa uradili.To kada kaže tečo me posebno palilo.Podigao sam pantalone i počeo dizati nju u naručje da je ponesem na trosed.Sačekaj. Spustio sam je,nagela se na sudopru i oprala usta iako stvarno nije ostalo ni kapi sperme, Odneo sam je do kreveta položio i odmah počeo skidati šorc.Tečo vrata su otključana.Odmah sam se pridigao i otišao da zaključam vrata.Čim sam se vratio skinuo sam joj šorc koji je bio još na nogicama i majicu,tada sam je prvi put gledao golu onako malu.sićušnu sa prelepim sisićima,kako leži ispred mene.legao sam pokraj nje spustio glavu na sisice i počeo ih ludački ljubiti, lizati i grickati bradavice,spuštao sam se polako dole preko stomaka i pupka, prst je već bio u pici došao sam do nje i na mesto prsta je došao jezik,jauknula je JOJ..JOJ..stani malo,Šta je srećo. Hoću da zovnem Goricu.da vidim gde su,….. niste pošli još, autobusom, popio pivo i otišao ,smeh…. Skinuo sam pantalone stao pokraj nje i dao joj kurac u drugu ruku.Primakla se i dok je slušala na telefon liznula je glavić,sama pomisao da mi to radi a priča sa mojom voljenom svastikom,dovela me je do ludila,progovorila je par reči i čim je počela da sluša na telefon, Goricu, ja sam počeo da joj ga guram u usta ,ukapirala je šta mi je želja i prihvatila ga,ponovilo se to nekoliko puta dok nije završila je razgovor. Bacio sam je preko kreveta,sada je na mestu kurca bio moj jezik koji je ona gutala i uvlačila u usta,brzo sam se preko sisica spuštao dole da nastavim,sa mojom lepom pičicom, sada sam u nju gurao jezik,bila je sva mokra i sočna,sisao sam klitoris gurao jezik u picu što dublje može, lizao je po celoj dužini,odjednom sam, i to prvi put u životu, došao na ideju da to radim i sa nosem, i tako naizmenično gurao joj nos i jezik što se više može, curilo je iz nje na sve strane, slađeg soka u tom transu nisam mogao ni zamisliti ni poželeti, lice mi je svo bilo umazano ali to je ono pravo, počela je da se uvija,da izdiže kukove,opet je počelo ono lepo AAAAAAAA… ja sam prionuo još jače,odjednom se stresla počela trzati i nogicama i rukicama,nisam prestajao,uskoro opet jauk, opet stisak rukama moje glave,kao da je htela da joj umesto jezika i nosa uđe cela glava, serija se nastavlja, AAAAAAA…. ,i ja već ludim,čekam da završi, napuštam slatki izvor krećem nazad na gore sada su mi već naizmenično jedna i druga bradavica u ustima,ne mogu još dugo idem prema gore,kurac već dolazi do pičice uzimam ga u ruku navodim na izvor najveće slasti i naglo prodirem u nju,kratak jauk,JJJJJJOJ…. . Prvi put u životu počinjem da jebem moju malu.svastičinu, Ljilju, umesto svastike,nije mi mogla podariti ništa bolje.Stegla me oko vrata ja ga nabijam hteo bih da izađe gore na usta ali nema od toga ništa,koliko može,a može, šeta svojim kukićima ispod mojih sto kiligrama sa njenh pedesetak,stežem je što mogu više,opet joj šapćem na uvce.Da napuni teča picu.Joj.joj….Da napunimmmm srećooo,puniiiii Jojjjj,jojj….osećam kako ga pica steže i ja počinjem da jaučem, ponovo je iz mene izašlo čini mi se sto mnogo više nego što sam ikada pomislio da može,i kada sam bio mlad a kamo li sada. Prvi zajednički orgazam.Zakucao sam ga još dva tri puta što sam mogao jače.Oboje se opuštamo,ja ga ne vadim, ćutimo, ležim preko nje oslonjen laktovima na krevet i razmišljam, bože kako je mala a dobra, kako je sve ovo odradila kao da je njoj pedeset četvrta i jebese preko trideset pet godina, a ne ja. Malo se pomeram na njoj a ono curi, kurac kao da sam ga celog strpao u neki tečan gel,ne želim da ga nikada izvadim,ali ubrzo dolazim na ideju,vadim ga polako spuštam se dole i poljubim joj picu,nemogu da ližem svoju spermu ali bi je rado lizao,zaslužila je, veraćam se polako gore, ona se smeši zbog poljupca,opkoračio sam je nogama oslonio se kolenima na krevet i prineo joj kurac ustima, nisam ništa rekao uzela ga je u ruku i počela da ljubi,liže,da se trlja po licu,poljubi srećo malo i jaja, rekao sam, ubrzo se spustila se niz njega jezikom i počela ljubiti i lizati ostatke sperme i njenih sokića po jajima, osetio sam da sedim ovlaš na sisicama, bradavice su me ubadale u zadnjicu, uživanju i mojoj sreći nigde kraja. Tečo ajde drkaj ga ti malo da gledam,hoću srećo hoću sve što kažeš,za tebe sve,uzimam kurac u desnu ruku,nije mi prvi put,i polako ga drkam,pred njenim licem,smeši se ja dolazim na ideju da malo bockam glavićem u nosić,malo u jednu malo u drugu rupicu,malo se pomeram drkam i trljam je po očima,vidim da je zadovoljna,opet kaže hoću da gledam,gledaj srećo,evo ti, ajde malo brže,ja brže,pa opet polako.mazim je levom rukom,po licu svom ulepljenom od sperme,proturam ruku pozadi malo se naginjem ubadam jedan pa drugi prst u picu,malo pročačkam da se nahvata sokića i stavljam joj prste u usta počinje da puši i gleda kako ja drkam.Kaži mi srećo šta si ti tvom teči.pa kažeš sreća i još šta,neznam kaži ti,jesi li tečina pičkica,jesam,jesi li tečina jebačica, jesam, jesi li tečina mala slatka kurvica,jesam šta god hoćeš,kako da te zovem od sada,kako hoćeš,kaži mi ti,zovi me pičicom,znači od danas si tečina pičica,jesam, e kada se krešemo zovi me ponekad i kurvicom,hoću kurvice tečina,joj daj mi kurac u usta,evo pičice moja, počinje
da ga ujeda, nemoj tako pičice tečina, moram napalila sam se na ono tečina kurvica,neću ga ujedati ajde da probamo polako koliko može da stane u usta ali polako ja ću se sama nvlačiti, okrećem se na leđa ona počinje da ga polako usisava,osećam da odlazi u dubinu.vraća se,moramo ponovo kaže, i počinje iz početka,skoro ceo, izvežbaće se tečina pičica gutaće ga celog,tako je kurvice moja. Okrećem je na leđa i ubadam u pičkicu, nekoliko pokreta stegnem je, naglo se okrenem došla je ona odozgo,ajde da jašeš malo teču,joj hoću, ja se opuštam a ona počinje da radi, držim je za kukove i ritmično ljuljam ,tako je kurvice moja, ubrzava,nabija se žestoko,pričaj tečo pričaj…,ukapirao sam,hoću kurvice moja ,kurvice ,kurvice,kurvice,…..AAAAAAAAAAA.. Tečo,pederu, sjebao si me sa dve reči, tek ću ja tebe sjebati kurvice moja. Izdigla se do vrha kurca i nabila jako na njega,sva sreca što mi nije sjebala jaja, ostala je da sedi kao na stolici, mazio sam je po nogicama,pridigao i počeo ljubiti,osećao sam kako je sva umazana po licu ali prijalo je.Opet joj šapnem,ti tečina pičice svrši a teču ostavi,drkaj,pederu,….smeh obostrani. Uhvatim je jako za sisicu kaži kurvice moja gde ti je brus,što ti treba ,trba mi kurvice,da pica ima zube odgrizla bi ti sada kurac,kaži kurvice gde tije brus,neču,kaži kurvice neću,kaži.počinjem da je luljam rukama za kukiće namešta se hoće još,meni se ukrutio i ne spada a sigurno nebi mogao ni da svršim i da hoću. kreni pičice,kreni kurvice,kurvice mala ,kurvice,kurvice, jebi se kurvice, kurvice, kurvice slatka mala,kurvoce,…….AAAAAAAAAAAA…..pala je po meni,ti opet a teča ništa,radi šta znaš, jebi, pušiću,radi šta hoćeš da svršiš. Kaži mi gde ti je brus srećo,u kupatlu je, donesi ga,nosi me tamo ne silazim,poneo sam je u kupatilo,i spustio kada smo ušli, otvorila je veš mašinu i uzvadila brus,poveo sam je nazad u sobu spustio na krevet,podigao joj nogice i polako počeo brisati pičicu i nogice jednom stranom brusa,sageo se i pljubio picu,nasmešila se ponovo za polubac,ti si tečo ludak. smeh… Okačio sam brus na kurac stao ispred nje počela je da ga briše,sve lepo kako treba,sagela se i uzvratila poljubac.Uzo sam joj brus ,dođi da ga obučemo, nemoj,moraš pičice moja,da nisi njega skinula ko zna dali bi ovo i bilo,hoču tečo. Pogledali smo na sat,hajde zovi Goricu vidi gde su, na peronu kreću za koji minut,fantastično sat ipo minimalno,ajde u kupatilo da te teča okupa, važi,nalili smo vodu u kadu uveo sam je unutra i seo na ivicu i počeo kao dete kupati sve od prstića na nogama do pranja kose, ona je meni samo malo oprala kurac i izlazimo.oblačimo se i svako seda na sbvoje mesto.Kuvaj kafu na brzaka,i da se dogovorimo možeš li izaći malo večeras da te bar poljubim i pomazim.Mogu.Idi kuvaj kafu,opet je gledam otpozadi, kao i pre četri pet sati, farmerke zategle guzu i nogice, strukić se još bolje ocrtava.Peškir na glavi u koji je uvijena kosica,pravi raj. Kažem u sebi hvala ti bože za ovo ,hvala svstici što je rodi,već razmišljam kako i kada da se sve ovo ponovi. Da donesem tacne,okreće se, jebi se tečo,sam ako možeš,ukapirala je što sam to rekao. Probaću pičkice tečina.Samo ti probaj, nemože to bez pičkice,upravu si. Donosi kafu,sada majica do grla ali brus pun i nije pink,već beli. sipa mleko u kafu,ne mogu da izdržim,kažem joj sledeći put će ti pičkice moja teča sipati mleko u kafu, smeh, zapamti šta si rekao, hoću pičkice. Vreme brzo prolazi pijemo kafu na brzaka.Kada budeš mogla samo me cimni i kreni niz ulicu,vidi oko osam ako možeš. Ustajem,ispraća me do vrata,stežem je uza sebe, ljubim je u kosicu pa u nosić. Hoću i sa njim da se pozdravim kaže,hvata me rukom za kurac,ja otkopčavam šlic,spušta se na kolena ja se naslanjam na vrata,sada je mali može ceo u usta,može,može pičkice i proguta ga celog,počinje da se diže
u ustima,vidim zlo očima,vadim ga ja,dovršiću doveče, važi pičkice tečina.Ljubim je u usta opet jezik gde je malo pre bio kurac ali ko te pita,mnogo je lepo. Čekam,cimni doveče.Hoću.
Dolazim kuci sav van sebe, red je da se malo odmorim,ležim ali nema od sna ništa,razmišljam šta se desilo,prosto ne verujem sam sebi,pred očima mi čas svastika,čas tečina mala pičkica,razmišljam bolje je ovo danas nego da sam jebao svastiku dvadeset godina. Sabiram i oduzimam kako god okrenes pedeset pet manje petnaest je tridest,na momente se divim sebi na momente i kažem možda nije u redu,ali nema tu izbora takve stvari se ne mogu sprečiti.Pada mi na pamet šta ako moja svstika,radi te stvari isto ovako,ako voli kurac kao što ga voli i njena ćerkica,šta sam onda bože propustio u životu. Dobijam opet veliku želju da pojebem svastiku,ali kažem sada neka polako,od ovoga nema niti može biti slađe,videćemo.Pravim plan za doveče,mada je danas scurilo iz mene čini mi se sve što imam,ali nema veze,ne propušta se ovde od danas ništa.Pozivam sinovca, pred suprugom namerno da čuje,kažem mu, dolazim posle sedam kod tebe u radionicu treba mi ključ za svećice i da naštelujš malo paljenje.Važi čiča moj biće sve spremno,zna mali odmah o čemu se radi. Gledam TV ali mislim da nevidim ništa i ne znam šta gledam, samo razmišljam o svojoj maloj pičici.Stiže poruka,javi se.Sačekam par minuta uzimam mobilni pozivam je. E tečo ne mogu večeras došao Bogdan iz Beograda,to je dečko moje male pičice,da izađem sa njim večeras,on ide ujutru nazad, pa sutra popodne da se vidimo,ljutiš li se. Ma ne, uredu je ali sutra moramo raditi generalnu. Isto kao i danas,kaže. Mora biti i bolje. Ćao,zdravo. Kakvu generalnu,pita supruga,ma zeza se sinovac,ne može večeras,da našteluje paljenje,sutra će. Brišem po staroj navici poruku i listu poziva,uzimam upravljač za TV i kažem sebi i bolje je ovako sutra je ne puštam dok ne crknem na njoj. Gledam TV,ali zna se o čemu mislim,sada me muči da me nije možda ispalila,a ako je istina jebaće je on večeras,pa mi krivo zar da mi neko jebe moju malu pičicu prvi dan ,neznam ni šta sve dolazi u glavu uglavnom haotika. Nekako sam prespavao noć,normalno probudio se misleći na svoju malu pičicu.,vreme sporo prolazi,samo čekam popodne, neću da je zovem, čekam po dogovoru njen poziv. Izlazim malo na ulicu da prošetam i sredim živce, kad zazvoni,vidim ko je.Ćao, ćao,gde si, pošla sam u prodavnicu pa da te cimnem,o baš ti hvala tečina pičice,obradovala si me,kada se vidimo.Rekli smo popodne,cimnuću te kada izađem.Moželi oko pet do šest,može verovatno,cimam te.Kako je bilo sinoć,što,pa pitam,a šta te interesuje,pa da slučajno neko nije pojebao tečinu malu pičicu,pa on tvoju pičicu jebe odavno,ali sinoć baš nije,ako je tako ljubim te u pičicu kurvice moja mala, ima da ti odgrizem kurac doveče zbog toga, što,rekla sam ti tako me zovi samo kada se krešemo,video si da poludim,važi. Cimaću te,čekam pičice moja,ćao,ćao. Da preskočim moje muke do pet sati popodne. Već sam se istuširao,sredio,izlazim,supruzi kažem odoh ja do grada,pa kod sinovca,idi,idem,ćao. Sedim u kafiću u blizini svastikine kuće,nikada tu nisam ni sedeo,pijem dipli vinjak,cima me,okrećem je,kaži,pošla sam,srešću te tu sam blizu,nemoj idi do četvrte škole tamo se vidimo, važi,ćao,ćao. Ispijam vinjak do pola,zovem da platim,ispijam posle par minuta i drugu polovinu,i krećem. Sedam u kola i polako,prema četvrtoj,nema je još,pravim drugi krug malo stanem,pogledam ide, patikice,farmerke,majica,preko vrata torbica a kaiš između sisica tako da deluju još uočljivije i veće,preko ruke neka jaknica. Palim auto prolazim je,susreću nam se pogledi,okrećem na sledećoj raskrsnici stižem je i opet gledam tu lepu guzu,prolazim,stajem kod jednog kioska kupujem četri limenke Nikšickog i Kolu. Stojim kod kola prilazi,smeši se,pružam joj limenku kole,i svako ulazi u kola na svoju stranu. Hvala na koli tečo. Ćuti ludice, mala štipnem je malo za obraz,znači postala sam i ludica,ti si meni sve, baš lepo. Prvo mi kaži do kada možeš da ostaneš večeras,subota je do dvanaest, joj pičkice tečina strašna si,a gde idemo,blizu je videćeš za deset minuta smo u vikendici,kod tebe nisam dole bila sto godina,ići ćeš sada često,to ti misliš, mislim,pružam ruku i štipnem je za sisicu,malo promašim bradavicu ali dobro je,ne diraj,što,nedam više,šališ se pičkice tečina, ne šalim se,nego šta,pa lažem te, smeh…Do kada si sinoć bila u gradu,šta te briga,briga me, do dest ali se nisam kresnula kao što ti misliš,pa mora da mislim,ljubomoran si,ko nebi bio,neznam,a i ne veruješ mi, verujem ti ludice, pa što si me jutros pitao dali me Bogdan kresnuo,pa priznajem da sam ljubomoran ali ti verujem. Uskoro stižemo, uvodom je u kućicu,izlazim da preparkiram odnosno da malo sklonim kola,nalazim je sedi na krevetu,nogice pod guzom,zaključavam vrata, spuštam roletnu još je dan,sada si moja pičice mala,videćemo,videćemo. Padamo na krevet,ujedam je za sisicu,onako kroz majicu,nastavljam gore,jezik već uleće u usta,menjamo ga naizmenično,nezna se ko više usisava,davimo se gnjavimo,kurac se već usput počeo dizati,ustajem počinjem da se skidam,ona leži,skidaj ce i ti pičice,neću skidaj me ti,odmah prelazim na nju skidam joj patike,čarape,ljubim oba tabanića, otkopčavam joj pantalone,diže guzu svlačim pantalone skidam joj majicu,ostaje u gaćicama i providnom brusiću,bradavice crne već nabrekle pola u brusu pola van,ludilo,to ću posle polako,skidam sve sa sebe,ti se tečo ugojio od juče,smeh,ležem pokraj nje, stežem je uza sebe,uneo bih je celu u sebe kada bi moglo. Držim je tako dugo ne mrdamo samo se malo ljuljamo,ljubim joj nosić,glava ide sama na slatkiše,bradavice već ispale neznam koliko sam zinuo ali osećam u ustima i bradavice i brus,nema veze sve je njeno,sve je lepše od meda,brus joj se otkopčava sa prednje strane,bacam ga na pod,jednu bradavicu gutam drugu mesim kao lud menjam,hoću da izludim,ljubim stomačić,guram jezik u pupak,kao da hoću da ga bušim,ruka je među nogicama,osećam pod rukom pica već vlažna,odustajem od pupka skidam joj gaćice,lete i one negde, ona diže nogice,jezik je već na svom mestu,ližem,guram ga što mogu dublje,pritiska mi glavu rukama,čujem nešto kaže dižem glavu pitam je šta kažeš ludice,malo nosom tečo,pali me strahovito kada kaže tečo mislim da je to shvatila i stalno ponavlja mada menikada nije ni pre drugačije zvala,radim malo prstima po pici jedan,pa dva ,može i trći,hoću hoću krvice tečina, vadim prste i zamenjujem ih jezikom pa odmah nosem,tresem glavom kao lud ližem je guram jezik,guram u nju nos,menam,ujedam je za klitoris,tek tada vidim da je obrijana,a juče nije bila,palim se, dižem glavu kažem joj kurvice mala,vraćam se na svoje mesto,počinje da se ludački uvija,izdiže guzu nabija se na jezik i nos guram prste,vičem joj kurvice kurvice,kurvice mala…….kurvice.AAAAAAAAAAAAA …JOJ MAJKO JOJJJJJ,AAAAAAAAA.
….. naglo se krećem ka gore,kurc sam upada u picu,mešaj pičice,mešaj,….kreću kukići u akciju,dolazi brzo i moj kraj,opet uvence,da napuni teča,puni, kaži mi puni tečo,puniii tečo puni puni me…,hvatam je za kosu, idiotski povlačim na dole hoću da je počupam glava joj se savija na leđa, joj kurvice joj,joj,joj………….., na drugom sam svetu.Opuštam se preko nje, oboje smo u goloj vodi, šta ti je tečo što kukaš,joj kukala si i ti pičice moja,pa mi samo kukamo,ali slatko je pičice moja,jel tebi slatko,jeste tečo. LJubim joj polako čelo kosicu i hvatam vazduha da malo dođem sebi,kurac ne vadim i ne želim to nikako. Težak si ludače,udavi me,stvarno sam se mnogo opustio,dižem se polako, vadim kurac,počeo već da se opušta,e sada češ ludice da pušiš ludaku,neću,prinosim joj kurac ustima,onako sav umazan i napola podignut,neću,neću,hoćeš pičkice,neću,hoćeš kurvice,.. joj,joj,ne ujedaj ludice,ne ujedaj ne ujedaj,…. rekla sam da ću ti ga odgristi,ti si luda,žao mi njega a ne tebe,uzma ga polako u rukicu i počinje da liže,ljubi,puši,trlj se po obrazima,on se vraća,sada ga moraš izlečiti ludice moja,hoću tečo,ali do kraja, normalno ludače,stani da se lepo namestimo,ležem na leđa,spušta glavu u krila i nastavlja da puši,ja se prepustio carstvu snova,mazim je po licu,gledam kako ga uvlači skoro celog,mazim joj lepe sisice, po ramenima,po rukicama, svuda gde mogu da dohvatim,žao mi ne mogu do pičice tako smo se namestili a ne prekida mi se,savija se liže jaja, vraća se jezkom liže do glavića, guta ga, ponavlja se to već bezbroj puta, raj na zemlji,ceo svet je moj,želeo bih da se ovo nikada ne završi, ali svemu dolazi kraj, zamalo da joj kažem kurvice,ali se štrecnu, saginjem glavu koliko mogu da se približim uvencetu, gledam ona ga liže,hoceš li progutati sve ludice moja,neću,progutaj pičice molim te,lizaću ti pičicu celu noć,onda hocu,stežem se koliko mogu samo da produžim,uspevam nekako,traje još… ona ne odustaje, gotovo je stežem joj glavu rukom da ga slučajno ne izvadi iz usta,drugom rukom stežem ludački sisicu,kreće iz mene sve što imam,gutaj srećo,gutaj,……gutaj pičice tečina, … JOJJJJJJ,gutaj,gutaj,JOOOJJJJ BOŽE,KOLIKO TE VOLIM……, polu onesvešćen puštam joj glavu, puštam sisicu,ona diže glavu niz donju usnu joj curi sperma,što nisi progutala sve, jesam,ima još srećo,stvarno je malo i ostalo,počinjem da joj ono malo razmazujem po licu,ona se opustila,uzimam kurac u ruku stegnem ga u korenu i povučem odozdo na gore iscuri još malo razmazujem sve,hoću da utrljam da večno uđe u njene obrašćiće. Dođi gore,briše rukicom usne,ima li vode,nema srećo nije puštena gde se pušta,napolju,daj mi torbicu,vadi vlažne maramice briše usta i lice,pogleda u desnu sisicu, vidiš li ludače šta si mi uradio,pogledam svi se prsti ocrati nokti izgrebali,izvini srećo nisam se mogao kontrolisati, neću nikada
više, vodiće teča računa,saginjem se ljubim,žao mi što sam takav slatkiš povredio,ali šta je tu je,hoćeš li mi oprostiti,hoću ludače,vidim da je već počela da me stalno zove ludakom,odgovara mi sve,čak me i pali. Leže na moje rame,prigrlim je,oboje se opuštamo,setim se,hoćeš li pivo ili kolu,joj daj pivo jebla te kola, ustajem da donesem,pivo,ima li ćebe,ima srećo,donosim i ćebe,pokrivam je,uvlačim pružam joj limenku,uvlačim,se i ja pod ćebe i hvatam je rukom za pičicu,a ona sva mokra i vrela,što će ti ćebe kada je ovako vruća,smeh….Pijuckamo pivo,pričamo nešto bez veze,baš divota ima još vremena do ponoći,ne možeš ništa ni bolje ni lepše poželeti. Hoćeš li pičkice moja,da ispričaš nešto teči.Šta. Kaži hoćeš li mi ispričati istinu. Šta,Kaži hoćeš li. Pa kaži ludače,šta pa ću ti reći. Ispričaj pičkice teči kada si se prvi put pojebala.Znala sam da ćeš me zo pitati.Ispričaj mi sve od početka,molim te,teča je presrećan što si ti počela da se jebeš na vreme,Šta ti je to na vreme, Pa onda kada si počela da nisi nebi ni meni sada dala,zato sam srećan,a ništa ti ne fali svaki dan si sve bolja i bolja pičica,odavno sam te gledao. Od kada si me gledao.Jebiga ima dve tri godine,kada su počeli da ti rastu sisići malo više. Bezobrazn si. Da nisam, nebi sada ni bili ovde.U pravu si.Ali pusti to,ajde ispričaj mi,molim te.Šta misliš? Neznam. Kaži šta misliš. A ti me nećeš slagati.Neću.Posle sedmog,ili u osmom razredu.Na zimskom raspustu u sedmom razredu kaže. Lutkice moja , ljubim je, genije si,svaka ti čast,kaži mi koga si usrećila? Pa Bogdana ludače. LJubim je, ljubim ljunbim,ljubim,…daj pivo,pijemo iz limenke ona pa ja naizmenično. Ti ludače kao da čašćavaš kao da si me ti pojebao tada.Rekao sam ti da sam srećan.što si počela na vreme da se jebeš u životu te stvari ne treba propuštati.E sada ti ludače meni kaži,jebeš li Goricu?…. Otkuda ti to ludice mala,pitala smam kaži,ne jebem,lažeš,ne lažem, ćutimo,znači jebeš,ne,lažeš,kaži mi kako si došla na tu ideju i ispričaću ti sve. Neznam,ali već odavno sumnjam u to,na osnovu čega,kažem neznam,ali sumnjam, mora da si ludice mala nešto pobrkala, sigurna sam da im nekoga a par puta sam pomislila da si to ti,pa kaži mi kako si to zaključila,Dolazio si kod nas, ona kada ti odeš ubrzo negde izađe, ne sprema se a uvek to radi kada negde ide, u tašnici sam joj našla pilule pogledam posle par dana vidim da je korišceno,kasnije vidim kupljene nove i eto ti, a štoće joj ako nema nekoga,a ćale nije tu nikako,to sam skapirala nekoliko puta. Sve je to što se tiče mene bilo slučajno,ludice mala. Lažeš.Ne. A šta si malo pre rekao da ćeš mi ispričati.Pa jebiga,ludice mala, kada hoćeš da znaš,da sam imao želju da je pojebem jesam i to veliku,da znam ko je jebe znam, da sam ja nisam,i počinjem da joj pričam ispočetka priču sličnu početku
ove priče…. Već odavno me džrži ispod ćebeta za kurac i polako mazi i drka, vidim pali se na priču, i ja ubacujem prst u pičicu i polako se napreduje….. Znači ti si juče došao sa namerom da mi jebeš mamu,priznajem srećo jesam,i dobio si ludače,šta,pa znaš šta si dobio,dobio sam nešto mnogo lepše i slađe dobio sam svoju malu pičicu, Znači Gorica ti nije dala ali ti je rodila pićicu, joj tako je srećice, E ne dam ti ni ja više,šališ se,ustajem,gde ćeš,idem napolje u šahtu da pustim vodu u kupatilo,oblačim se obavljam to i vraćam se probam vodu u kupatilu,ide, upalim bojler, već je mrak, uzimam drugu limenku pružam njoj,raspremam se,gasim svetlo u sobi ostavim da malo sija kroz vrata iz niše,baš kako odgovara,to sam ovde do sada isprobao sto puta,i uvlačim pod ćebe,joj kako je toplo,pičice moja.Kaži mi kad znaš, ko jebe Goricu? Jebe je Mirko,koji Mirko? Tvoj bivši profesor Biologije iz osnovne škole,mislim da su se spanđali dok je još Gorica tamo predavala. Otkuda znaš.Čuo sam a i proverio.Kako.Daj to pivo,otvaram limenku pijemo naizmenično,ali mala ne odustaje,kaži mi ludače kako si saznao,opet polako ispod ćebeta mazi krac,spusti se malo dole stavi ga na sisice pa ću ti pričati,učini to bez reči,glavić šeta po bradavici,pravi užitak.Pa rekao sam ti da sam hteo da je pojebem,kada sam načuo,za Nju i Mirka počeo sam da je pratim posle časova,i ubrzo sam video da je čeka i da idu kolima negde,Posle sam je čekao kolima i kada su prvi put otošli vozio sam iza njih, krešu se kod stare autobuske stanice u prvom soliteru, neznam koji je stan,tu je stalno vodi,ali brzo završavaju manje od sata,ona izađe uvek sama i krene kući. Jesi jeben tečo,Pa i ti si jebena pičice moja, jesam ali nisam na to mislila.Bilo kako bilo vidiš da mi se kurac već rasplakao poljubi ga malo.Poliži mi ovo sa sisice,pa to je moja sperma,šta ti fali hoću da poližeš pa ću ti pušiti do kraja,saginjem
se ližem sisice, bradavice gutam,grickam,prsti su u pici,nema veze ja osećam samo njen miris i ukus, počinje da jeca, dižem joj samo jednu nogicu i prodirem u nju, neka pušiće drugi put, počinjemo, u ovom položaju baš joj lepo ulazi.nogica joj je na mom ramenu,druga između mojih nogu, nabijam ga koliko mogu, ona uzvraća sa druge strane, između nas osećam pravu baricu, obuhvatam je rukama ispod guze,da je što bolje navučem, da joj ga nabijem što dalje ali nemože ide do kraja u to vrelo i mokro carstvo, nešto počinje da priča, jeca, uzdiše i ja isto tako, opet moja stara navika, saginjem se do uvceta gurnemm jezik unutra, ona jauknu, poče jače uzvraćti dupencetom sa druge strane, blizu je kraj, da napunim picu srećo, ćuti, osećam spušta ruku na picu počinje da se trlja, baš zna sve oseća da sam blizu, da napunim kurvice moja, kurvice da punim,..puni,puni,puni ludačeeee, ote joj se AAAAAAAA.. JOJ JOJJJJJ MAJKOOOO, kurvice,kurvice…JOJ,JOJ,ponovo iz mene ode sve što imam u tu naj slađu rupicu na svetu. Uzdišemo dišemo duboko i dalje joj držim nogicu na ramenu,počinjem da je ljubim i ližem oko kolena ona leži,u polu mraku, gledam sisice, gledam nju, hvala ti bože za ovo hvala ti svastikice moja lepa što si je rodila ovako pojebljivu, i željnu kurca. Teško je opisati i reći šta se sve misli u tom momentu. Odjednom mi dolazi nešto hvatam je za sisicu počinjem da stežem, desnom rukom držim nogicu,počinjem da ga naglo nabijam što jače i brže,do kraja normalno, odmah uzvraća i to žestoko, nisam ga ni pet šest puta gurnuo ona poče ispuštaki AAAAAA……AAAA…., znam šta joj trba u tom momentu, već je isprobano šta je žestoko pali, ajde kurvice ajde kurvice, kurvice svršavaj, svršavaj, kurvice,kurvice,…. nabijam je što mogu jače i brže kurvice, AAAAAAAAA.. AA.. AAAAAAAAA…..JOJJJJJJ…..JEBI, JEBI TEČOOOO…..JOJ MAJKOOOO ……trzaji rukicama,nogica se trese na mom ramenu,još uvek je držim sa obe ruke,naglo se opušta,vidno umorna,opet joj ljubim nogicu,…Kako me tečo sjeba za minut,svaka ti čast,jel ti lepo, joj jeste, vidiš šta mogu da urade jedan kurac i jedna reč kažem ja, joj vidim,…Za njega sam znala a za ovu reč nisam mogla nikada pomisliti da ću se toliko paliti, za koga si znala,pa za kurac ludače, šta me je do sada palilo, samo pitam. Spuštam joj nogicu, vadim kurac čini mi se nikada premazaniji spermom i njenim sokićima, zavrćem prekrivač na kojem ležimo,brišem loj sveže obrijanu picu, ispod nogica na krevetu sve mokro prava barica,nema veze, saginjem se i ponova je samo jednom poljubim po sred pičice,ti si tečo genije, vraćam se gore prinosim joj kurac licu,sredi i ti njega,hvata me za mokra jaja i počinje da ga ljubi, liže, sisa,šta sve ne radi, voliš li ga srećo, samo budala može ovo da ne voli, tako je pičice moja, šta je naj lepše na svetu, koliko vidim tebi tečo pičica, a tebi, pa meni kurac ludače, ajde da proba teča koliko može da uđe u usta, pusta ga, probaj, uvlačim ga polako, ostalo je sam još malo, počinje da mrda glavom, vadim ga, vidim hoće da se ljubi, prihvatam, većina žena posle pušenja hoće da se ljubi u usta valjda da ti vrati svoje, nema veze ovde je sada sve moje. Spuštam se pokraj nje.tražim ćebe nekako ga ispravljam pokrivamo se, ona se pribija do mene, grlim je stežem,….pravi raj. Baš se odmaramo.Kako si mi ono učinio malo pre za minut, ja pomislila da ćeš da me pustiš ti krete kao lud, pa ne zoveš ti mene đzabe ludakom, u pravu si tečo, jel valjalo, joj ne pitaj onako iznenada ništa lepše. Tražim pivo pokraj kreveta,dajem njoj otpi gutljaj vraća mi, ispijam sve iz limenke,bacam je na pod,što baci,nema više, da je ostalo sipao bih ti u picu pa onda pio iz nje, joj kakve ti sve ideje imaš probaćemo jednom i to, hoćemo ludice sve ćemo probati. Gde je ona kola žedna sam, ustajem donosim kolu i limenku piva ostavljam pivo pokraj kreveta, otvaramo kolu, prvo ona ispija malo pa ja, pružam joj pije još, ja uzimam dižem se i spuštam na dole, nećeš valjda ludače sipati kolu, gde, u picu što si rekao malo pre, rekao sam za pivo, kolu hoću malo na pupak, sipam malo i poližem,baš si ludak, jebiga zaslužila si. Kurac mi je načisto spao ,ajde samo ga malo stavi celog u usta, da osetim i to, daj ga, odmah se dižem opkoračim je ona zinula čeka,onako mlićkavog guram joj u usta ulazi ceo nema problema držim tako ona mrdnu glavom izvadim ga malo vraćam ga, kažem joj zini srećo da uđu i jaja protura rukicu otpzadi gura jaja u usta kurac se već polako diže.ušla skoro i jaja ja pritisko, počinje da krklja gura me odozdo rukama, izvadi ga u zadnjem momentu, uze malo vazduha, manijače jedan, jebiga da si migla još minut svršio bih znaš kako mi je bilo lepo, ma jebi se tečo, hoće teča ali samo sa tobom, lažeš, ne, ne. Ponovo ležem pokraj nje, pokrivamo se, ljubim je u usta, guta jezik,vraća meni njen….Sada da se nešto dogovorimo, da mi kažeš, šta opet, ništa slušaj, ja sam bio idiot što sam stalno svršavao u tebe, mislim u picu, a nisam te pitao, pa pitao si da puniš picu, jesam srećo ali to mora da se zna kada može kada ne, ne boj se uzimam pilule od kada sam došla sa mora, Bogdan je bio tu bili smo svaki dan zajedno pa da se ne misli mnogo, nebi te valjda pustila onako lako da svršavaš u mene. Tako je srećo, pametna si ti meni, jeste li se kresali svaki dan, skoro svaki, raspust je bio tečo, šta da se radi. Ko ti kupuje pilule,Bogdan.Hvatam je za sisicu,dobra si ludice, nemoj toliko ona me boli, neću izvini.Znači uželela si se na moru pa si navalila kada si došla, pa neznam, šta neznaš, ništa, osetih da tu ima nešto, kaži teči jesi li se kresnula sa nekim na moru,….Mislim se rećićeš ti meni sve polako, hvatam je rukom za picu,mazim ovlaš, kaži teči kada si je obrijala, danas, šišaš li je uredno, ne,ponekad, kada sam pošla na more i tamo zbog kupaćeg Bogdan ne voli obrijanu. Što voli da liže dlačice, pa valjda voli, a ti, meni je lepa i slatka i jedna i druga. Jesu li se pre devojke brijale stalno, ma ne, to je nekada bila retkost, pa i jeste glupo neka bude onakva kakva je, tako je pićice tečina.Vidim zadovoljna što smo okrenuli temu sa mora, a mene kopka ali neka ima vremena. Mazim joj picu.stomačić, sisice, ona se pribila uz mene osećam njeno toplo telo i uživam……Kaži mi kako si izdržao toliko vremena da ne uhvatiš mamu, a tako si blesav, imaš li još uvek nameru da je pojebeš.Sada ne, sada me samo ti interesuješ, pičice moja. Lažeš,ne lažem pričam ti istinu, stvarno.Kako može da juče imaš želju a danas ne. Pa eto, ali sada je tako. Nisi trebao propustiti. Stvarno to misliš. Mislim sto puta bi joj bilo bolje da je jebeš ti nego onj glupi biolog što samo priča o spanaću.Smeh… Imam ja kao i uvek ideju ajde ti meni nabaci svastiku. Kako ludače. Neznam, Imam i ja ideju ludi tečo, ustaje,seda mi na grudi i penje se polako gore, hoće da je ližem, dođi pičice, daj je meni, zaseda me pičica mi na sred usta,počinjem da radim jezikom, gore dole, unutra, malo je nezgodno ali ide, potpomažem prstima ona se polako uvija, rešio sam idem do kraja dok ne svrši bar dva puta,razmišljam u sebi a kako ću vikati kurvice moja kada mi je pičkica na ustima, videćemo kada dođe snćiću se nekako, mala ne odustaje zna šta hoće i dokle hoće, ližem pičicu, ubadam jezik mazim je po butinicama, guzi,svuda dokle dopiru ruke, ona se opustila hoće normalno što duže, da semalo odmorim da uhvatim vazduha zamenjujem jezik sa dva prsta, hvata me za ruku vadi je iz pičice, hoće jezik, kapiram, nastavljam da ližem.da jebem jezikom, njoj lepo a meni kurac ukrućen i hoće da otpadne treba i on negde da uđe, hvatam je za guzu sa obe ruke dižem je malu vis da mogu da pričam, hajde srećice okreni se d
ole ti puši ja ću nastaviti da ližem picu, okreće se, prvi put nas dvoje u pozi 69, ide savršeno, nastavljamo, po licu sam sav zamazan njenim sokićima ali neka prija, slatko je, ustvari nikada slađe, počinje obostrano ubrzavanje ona nabija picu na mene sve jače i brže ja se odozdo izdižem da joj ga nabijem što dublje u usta ali drži ga rukom i prima ga koliko ona hoće a i to je dovoljno. Osećam kraj zavlačim prste u picu pokraj jezika nastavljam da joj drkam picu i ujedno ližem, pritiska odozgo sve više, gotovo krenulo je na obe strane, osećam kako mi se nogice tresu oko glave, čujem samo jednom kratko AAAA… drži ga u ustima ja se praznim, ona se nabija na moje lice, jezik, prste, ja dole pokušavam da ga gurnem što dublj, oboje ustvari rešavamo svoje probleme, sve je pobrkano, mokro od glave do pete, ali vredi, ovo se retko događa u životu…Leži preko mene nepomično kao da hoće da zaspi,počinjem da joj ljubim i mazim guzu, ne ostaje dužna mazi se kurcem po licu, ljubi ga liže, ne može biti lepše, smirujem se ona se okreće gore opet leže preko mene, uuzimam da je poljubim, sva je zamazana, kao i ja ustvari, zreli smo za kupanje……Hoćemo u kupatilo kažem, još malo pa idemo meni se piški,i meni srećo, Ležimo trljamo jedno po drugom da se što više namažemo, ja sam sav izlepljen,nije progutala sve ispljunula je po meni po stomaku,i sad razmazuje,ako neka je njoj je sve dozvoljeno. Neznam otkuda tolika sperma u meni ovoliko nije izlazilo ni pre dvadeset godina. Nisi rogutala,nisam,što,smeje se,što,htela sam da te zajebem,kako,da te poljubim da ti vratim u usta,barabo mala,tako sam jednom izjebala Bogdana, smeh…jer on progutao,nije, pljuvao je pola sata,baš si opasnica, štaćeš tećo. Ležimo već dugo umireni,hoćemo li u kupatilo,hoćemo. Tamo samo kao neka tuš kabina lavabo.Gde ću da piškim ovde pod tušem,pičkice, da znaš bojler je ugrejan ima tople vode, nemoj puštati vodu ne mogu kvasiti kosu, dobro ajde piški,skloni se ludače,nemoj biti luda piški,grlim je oko vrata pripijena je uz mene uskoro osećam vreli mlaz iz nje, odjednom dolazim na ideju puštam je,malo se saginjem skupljam šake između nogica i ona mi piški uruke,dižem pune ruke i prosipam po mojig grudima, stomaku,poturam opet,polivam nju,opet mene,nema više,Ludače šta radiš. Što? šta ti fali,oduševio si me ovo mi je prvi put,ponovićemo i drugi. Hoćeš li ti pita me, hoću, držim kurac u ruci prolazi vreme ne mogu da počnem konačno jedva počinjem da pišam, usmeravam ga na njene nogice dižem malo uvis tačno po pici,smeje se pritiskam joj rame levom rukom kažem joj sisice, sisice…. ona se spušta piškim po sisicama, ona trlja rukicom,…nema više Izmakni se malo da pustimo tuš,slab pritisak ali topla voda,pere prvo usta,ja počinjem da je kupam polako,uzimam sapun sapunjam je sva je u sapunici ruke lete po kožici od petnaest godina, šta ćeš lepše, pazi da ne pokvasim kosu, neću srećo, nju lepo okupam, peškir neki mali jedva se izbrisala, odvedem je nazad u sobu , prevrnemo prekrivač jer je sav umazan sa gornje strane, položim je da legne,sada ću te pokriti,prebacujem ćebe preko nje, kleknem pokraj kreveta podignem kraj ćebeta,daj da teča poljubi picu pa da ide da se okupa, raširi vešto nogice, desnu malo podiže uvis, ja zaronim prvo poljubac kao u usta i onda jezik što dublje dva tri puta poljubim još jednom i ustanem, pokrivam je, idem da se operem, daj da i ja poljubim reče, evo ti srećo, on se prepolovio spao posle pišanja, uvuče ga celog u usta par puta, dostaje poslećemo. Uzmem mobilni pogledam skoro deset sati, znaci više od četri sata smo ovde, do dvanaest još dva dobro je.Malo se operem obrišem onim njenim mokrim peškirom ali mi prija miriše,….Vraćam se kod nje, uzimam zadnju limenku, uvlačim se pod ćebe, spava li tečina pičica, joj bilo bi lepo, pa ajde malo spavaj ima još vremena, neću ,važi drugi put čemo prespavati celu noć, bolje je dve, smeje se….važi pičkice smislićemo nešto. Podignemo jastuk i neke male jastučiće što višlje uza zid viš glave i ležimo u polu ležećem položaju ona na mom ramenu ja je zagrlio, pijuckamo pivo.Šta si rekla Gorici gde ideš, ništa posebno subotom imam izlazak do dvanaest, možda misli da je Bogdan tu nije me ni pitala. Dobro je ispalo, dobro tečo, ma biće i bolje kažem, videćemo. Kada si ti ludače prvi put, šta prvi put, što se praviš lud, pa neznam, šta neznaš, neznam šta me pitaš,kada si prvi put jebao, juče odgovorim kao iz topa, kaži mi tečo koliko si imao godina, četvrti razred srednje škole ako hoćeš da znaš, u jebote šta si čekao, pa čekao da mi neko da pičkice, pa kada se tada počinjalo, neznam devojčice, u drugom trećem razredu srednje, ali to su jebali matorci i stariji a mi smo mučenici drkali, smeje se… Sazrelo se tečo, svrbi pica, svrbi tečo. Ja sam malo sačekala, Da sam znao nebi te pustio do sada, Ti si kriv. Jesam. Smeš li ti malo kasniti kući sada je pola jedanaest, nesmem, izlaziš li sutra, nema tečo, samo petak i subota, a može li bar malo u toku nedelje, teško, samo kada dođe Bogdan. Jebiga. Smislićemo nešto bar jednom na brzaka.Tako je srećo mala, moramo bar jednom u toku nedelje. Ispijamo pivo, privlačim je sebi, nema više piva, zaboravio si da sipaš u picu, jebiga drugi put, ali ima u njj lepšeg od piva, saginjem se sisica več u ustima usisavam bradavicu koliko mogu, propuštam je malo kroz zbe, otvorim usta koliko mogu da uzmem što više sisića u usta, vraćam se na bradavicu i sisam kao dete samo što nema mleka, prsti već obrađuju picu, uzima kurac u rukicu i počinje svoju igru, ja ljubim sisice, čas jednu čas drugu, dajem joj jezik u usta, guta ga hoće da ispadne iz korena, nema veze, pusta jezik, kaže mi ajde opet drkaj malo, neću, što, kaži ajde drkaj tečo poljubiću ti kurac sto puta,ajde drkaj tečo poljubiću ti kurac sto puta, ispunjavam joj želju odmah zauzimam polozaj ispred njenog lica i polako drkam, jer ovako pičice, jeste tečo ljubim te u kurac i cmoknu ga brzo u vrh glavića, ja polako svlačim i navlačim kožicu, gurnem joj malo u nosić, pa udarim blago po obrazu ,smeje se ja drkam, trljam je malo po okicama, opet ga cmoknu kada sam ga vraćao dole, jebem te u uvence, jebi samo malo, hoću okrenem joj glavicu i ubodem je malo i protrljam po uvencetu, vratim ga dam joj da poljubi, nastavljam da drkam, jer ti ovo voliš ludice, volim da gledam, gledaj srećo gledaj,….Okrećem se nameštam se za 69 prihvata počinje da puši, ja ližem pičicu ubadam jezik, nos, prste, jedan, dva tri,već curi, ližem opet, pičicu prstom joj čačkam guzu, probam malo da ga ubacim, ne reaguje, pritiskam jače izvlači se neka ćutim nastavljam da je ližem, prstima čačkam po guzi izvija se osećam uvlači mi jaja u usta, liže, carstvo snova. Okrećem se napuštam pičicu, ona ispušta kurac, ljubim joj sisice grickam bradavice, dajem joj prst u usta, sisa,nabijam ga celog, jebem je prstom u usta. Okrećem je na stomak dižem je rukama oko struka, zna šta hoću namešta se mazim joj picu od pozadi saginjem se dole poljubim je nekoliko puta gurnem jezik,podignem se prinesem kurac i počnem jebati,uzdahnu kada ga je primala držim je za kukiće pomažem joj da meša,počinjem prstima da joj diram guzu,hoću da joj ubacim prst unutra izvija se kao neda,ja mazim guzu čačkam spolja,vidim odgovara joj, vadim kurac trljam po guzi, ona ništa vraćam ga u picu, mazim guzu pritisnem prstom i on poče ulaziti, JOJJJJJJJJJ,neboj se mrdam prstom ona meša,vadim kurac iz pice ,prst još u guzi vadim ga i postavljam kurac, nemoj nisam nikada, neboj se ludice, nemoj tečo nisam u guzu, neboj se pritiskam kurac, stegla se, nemoj tečo nisam u guzu nikada majke mi, neboj se srećice nije veliki tečin kurac neče ti biti ništa, biće ti lepo, drugi put tečo, sada srećo opusti se, opusti sesamo malo, pritiskam koliko mogu, uđe glavić, JOJJJ..vidiš da je lepo ćuti, proturam ruku počinjem da joj obrađujem prstima picu,već se meška pritiskam jošmalo,ide, ide, nemoj više tečo boli, neće srećo, dobroje mešaj malo jače, vrti polako guzom ja pritiskam ulazi još, dobro je, nemoj više boli, samo ti mešaj pičice moja, mešaj, vrti guzom, počinje i da slatko jeca, trljam je po klitorisu što žeće mogu da joj odvučem pažnju, meša već bolje, opustila se počinjem da ga malo izvlačim i uvlačim guli se i meni kurac,ali nema odustajanja,stvarno,tesno, a, nisam ničim pkvasio, prihvata,vidim da je gotovo, tako je pičice radi, samo radi, mazim joj picu kroz nju osećam kurac u guzi počinjem malo jače da je jebem, meša uzdiše, ušao je do pola sigurno meni se hoće još, mada mi guli kožicu ali neka, guram jako, nemoj više boli, stajem, da izvadim srećo, nemoj vaditi drži tako, počinjem ponovo da jebem, pičicu joj dole kidam prstima stežem guram prste vadim,čupam kliću, hoće da svrši počinje da se uvija,čak se i na kurac nabija sama ja trljam guram prste, tu je, još malo, znam lek, počinje, obuhvatam je obema rukama oko kukića prolazim do pice ubacim dva prsta u nju i stegnem koliko mogu, ajde kurvice mala,ajde kurvice, kurvice svrši, to kurvice, počinje da meša ludački ja je privlačim sve više, kurvice to, ajde kurvice, kurvice, kurvice, kur…AAAAAAAAAA…JOJ,JOJ MAJKO, kurvice, kurvice AAAAAAA, osećam ceo kurac joj je u guzi ona se trza nabija se nezna gde se nalazi kao i ja, naglo spušta glavu na krevet, jak uzdah, JOJ MAJKO GDE SAM, tu si pičkice,vadim kurac iz guze i nabijam ga u već prstima razvaljenu i pokidanu pičkicu, hvatam je za kosu, vučem nazad hoću kičmu da joj polomim koliko se savila, nabijam se u nju koliko mogu, mešaj kurvice mešaj, pokušava da se mrda ali teško, kurvice mešaj, palim i sebe i nju, mrda se gotov sam i ja još samo malo, puštam joj kosu hvatam za ramena navlačim je ona sada lakše meša,saginjem se preko nje do uvceta,da napuni teča picu, puni ludače, da napunim , pa puni… izađe iz mene sve što imam u sebi čini mi se i iz glave, ležim tako po noj kao ker, ne vadim kurac polako ga uvlačim i izvlačim mazim je po leđima i guzi ona spustila glavu na krevet i uzdiše. Uzimam prekrivač vadim kurac iz pice,brišem joj picu i guzu, saginjem se i poljubim oba mesta, ona počinje da plače, šta je pičice moja, ništa, kaži teči jesm li te povredio, nisi, pa što plačeš, neznam,srećna sam, lažeš, ne lažem, prinosim joj kurac ustima, poljubi ga uze ga u rukicu i poče da se mazi po licu, skini suzice sa njim, trlja se po očima liže ga puši rukicom drži za jaja spušta se jezikom niz njega I oko njega, jasno joj da volim kada pojebem da mi se malo lepo popuši, poljubi i oliže, i to i radi, dobro je srećice, spuštam se preko nje malo ležim,umoran kao da sam kopao neki kanal ceo dan, ljubim je ližem po vratu, ti si tečina mala pičkica, jesam, a ludica, jesam,a k…. jesam,pa nisam ništa rekao,znam šta si hteo, u pravu si srećo, ćutimo, razmišljam se dali je moguće da ovo radi i ovko se jebe dete od petnaest godina, nisam to mogao zamisliti nikada, ali sam presrećan. Pojebao sam dve pičkice koje su bile sedmi razred, ni jedna nije bila nevina, oduzeo sam nevinost pičkici bila je osmi razred, pojebao sam bar deset srednjoškolki, samo su dve bile nevine,….Ni jedna mi ovo nije pružila ni jedna se nije bolje jebala i vodila ljubav, imao sam strašnu pičku, pet šest godina, svi su mi zavideli nije mi ovo pružila za sve to vreme. Ovo je vrh, ovo se ne ponavlja, ovo je tečina pičkica, neka je jebe ko god hoće, samo neka meni da ovako, to je najveći raj na zemlji. Ajde da se spremamo,vreme je kaže, nažalost jeste kažem, oblačimo se ja joj oblaćim gaćice,ljubim u brus i nameštam na sisic,vadim jednu iz njega da opet poljubim… Polazimo,samo što smo seli u kola i pošli, pita me,kolko mi je ušlo u guzu, ceo srećo,stvarno, lažeš,ne lažem,ajde stani da probamo, hoćeš,hocu, hvala bogu selo je skrećem na prvom putiću, pređi pozadi, skidamo farmerke, moraš ga pičice prvo podići,uzima u ruku saginje se počinje da puši,ja je mazim po pici i guzi, kurac se već ukrutio, prst u guzi, imaš li neku kremu,pitam,ima za ruke,daj,trži torbicu na prednjem sedištu,evo je daj meni,uzimam kremu,zahvatim dobro prstom i poteram uko gavića namažem ga,uzimam još,provlačim ruku među nogice mažem joj guzu,guram i unutra,dodajem još, ajde sedi odozgo i ti sama polako se navlači, hvatam je oko kukova brišem prst po guzi,počinje, opusti se, opa proleti glavić, JOJ,AH,AH,.. samo polako nastavi, pritiska, držim je za kukice i mrdam i pritiskam na dole, jeca, što od bola, što od slasti, ja joj tresem kukiće, ajde pičice polako, još, još,JOJ,JOJ,BOLI,neće mnogo samo nastavi, gotovo već sedi na meni,vredi što je podmazano,sve je na svom mestu, nema više mog kurca, tek sada osećam kako je stegnut, a baš prija, počinje da se uvija, proturam ruku, ubacujem dva prsta, počinjemo da radimo, ja prstima po pici ona guzom a kurac joj u njoj, ujedam je za sisiće kroz majicu i brus, lepo je i to, već se dobro opustila, meša kao luda, ja potpomažem odozdo, iz pice curi po ruci, traje već solidno dugo, ne može se na brzaka valjda smo se za ova dva dana dobro ispraznili, NABI.NABI,…JOJ,JOJ,JEBIIIII TEČO,jebem srećice, tu je, ajde kurvice ajde, kurvice, kurvice, stegla me oko vrata ne mogu da dišem, kurvice, kurvice, …..JOJ,JOJJJ,JOJ MAJKOOOOO ,ljuljam joj kukiće koliko mogu,idem na uvce, da napuni teča guzu, joj puni,ludače i uzdiše gotova je baš joj je svejedn
o, šta je htela dobila je. Sedi na njemu,ćutimo,jer vidiš da je ušao ceo, vidim, nisam verovala, ili si htela da se još jednom pojebeš,idiote jedan, pa štaću nisam ja kriv, podigni se ubaci ga u picu, diže se kurac ulete u picu onako sav zamazan kremom za ruke, odmaramo se, a kada će ovo iscuriti iz mene,nikada sve ostaje u guzi kažem ja, smeje se.. izvadi ga da poljubim pa idemo, hocu srećo,kao da se jebemo već dve godine a ne dva dana,zna da volim da ga sredi posle svršavanja,uze ga u usta i trže se odjednom,u jebla te krema,tek tada i ja ukapira da je bio sav namazan kremom,daj maramice,vadi maramice iz torbice briše se po licu.daj i meni uzimam maramicu brišem kurac,poljubi ga sad čist je,sage se poljubi uvuče u usta koliko može i pusti ga, dosta za danas već je prošlo dvanaest. Sređujemo se,krećem,dokle da te vozim, neznam vozi do Apola, važi pičkice. Kada ćemo moći bar malo u toku nedelje, prva sam smena, čućemo se, ajde vidi bar za utorak ili sredu, važi smisliću nešto.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Moja prijateljica Sanja – IV dio

Sledećih dana smo malo usporili sa seksom jer je morala da polaže ispite iz hemije kod dve profesorice mada nije mogla pasti ni kod jedne, jedna od njih je bila i moja bivša profesorica hemije koju sam ja gotivio a i ja sam njoj ostao drag pa sam manje više ja pričao sa njom nego ona tako da se može reći da je zahvaljujući SREĆKU (tako me je zvala ta profesorica je*am Sanji donosio sreću), a sa sinom druge profesorice je njena starija ćerka išla u razred tako da ni tu nije mogla pasti.

Ja sam učio s njom, i išao s njom na ispite, a dok smo u hodniku čekali i ponavljali nju je vatala trema. U jednom trenutku ta moja profesorica je izašla i rekla da možemo malo otići napolje ako joj nije dobro jer je bilo još para polaznika ispred nas. Kad položi dobiće zvanje labaratorijski tehničar.

Rekla je da mora u wc, sačekao sam je ispred i onda ušao jer je malo duže nije bilo. Ušao sam unutra i video da plače, brainula se da li će proći ili će pasti, a ja sam je tešio i rekao da dok je maoja profesorica tu da ne može pasti, i za dvojku će biti dovoljno. Onda mi je nešto palo na pamet, malo možda po nekome perverzno ali baš me briga. Pognula je glavu i jecala tiho, ja sam izvadio kurac napolje, podigao joj nežno glavu i taman je zinula da nešto kaže ja sam to iskoristio i stavio joj ga u usta da joj bar nekako skrenem pažnju sa ispita.

Samo je gledala u mene i ne ispuštajući kurac iz ruku pušila ga je povremeno ga vadeći iz usta i jednom je rekla pa ti nisi normalan uhvatiće nas neko, neće rekao sam joj, samo budi tiho. Ljubila ga je, cuclala glavić. Na sebi je tada imala minić do malo iznad kolena, a ispod njega najlonke čarape crne sa gaćicama, gore lepu usku majicu a obukla je i grudnjak jer nisam hteo da joj se vide bradavice a dole nije imala prave gaćice nego je na golu pičku obukla te najlonke sa gaćicama.

Rekao sam joj da ustane i sad je moj red, podigao sam joj malo minič i napravio malu rupu na najlonkama taman toliku da joj pička iipadne van slobodna. Sad sam ja seo na wc i ona je znala šta treba, opkoračila me je, uzela mi kurac u ruku, nacentrirala ga na ulaz svoje pičke i polako sedala na njega...

UUUhhhh ote joj se iz usta na koja sam joj ja potom nežno stavio ruku i rekao da budede tiha jer nismo kod kuće da može da stenje glasno i slobodno. Počela je da se nabija kao da joj je to zadnje u životu, a najviše me izluđivalo kad zastane i počne vrtiti kukovima dok je moj kurac bio duboko u njoj. Kpovremeno bi joj sklonio ruku sa usta i uvaljivao duboke i sočne polju*e da joj prigušim stenjanje. Mešali smo svoje sokove i gore i dole. Uhvatio bih je za guzove ispod minića, stiskao ih i pomerao ih prema sebi.

Još sam joj malo pocepao najlonke na dupetu kao bih joj došao do šupka. Kad sam napravio prolaz, oblizao sam si jedan prst i stavio joj ga na šupak i kružio po njemu. Malo je poskočila, zatim sam ja počeo da joj polako ulazim sa prstom u šupak a ubrzo zatim i da je jebem sa tim prstom a ona se počela nasađivati sve brže. U jednom trenutku je upitam a ispit? Ma vidiš da niko ne zove, zvaće ona kad dođemo na red a dotle ćuti i jebi me i ništa ne pitaj. Naravno rekao sam i stavio joj još jedan prst u šupak.

Pa ti si stvarno otkačen ali to mi se kod tebe i sviđa, zastene ona i nastavi da se nabija. Odjednom zastane, zagrli me jače i kao da joj nešto protreslo telom kaže svršavam i zalepi mi poljubac kako ne bi vrisnula. Kratko smo bili tako, kad me upita i reče u isto vreme, a ti? Sad je tvoj red da svršiš, spermu nećemo bacati a ne smeš špricati po meni jer će se primetiti.
Sišla je iz moga krila i reče svršićeš meni u usta i stavila mi ga je u usta i krenula da puši, kad sam osetio da ću svršiti nabio sam joj ga dublje u grlo i počeo svršavati.

Gutala je moju spermu i uspela da kaže, svaka ti čast, pa ti izbaci sperme kao da nisi jebao sto godina. Hvala ti na ovome i što si mi skrenuo tužne misli sa ispita reče ona.

Progutala je svu spermu, uzela žvaku iz torbice. Ja sam stavio kurac nazad u hlače, zakopčao se, kad me ona uhvati za kurac opet i reče, pazi mi na ovo trebaće mi uskoro, a j nju uhvatim za pičku, stisnem je u šaku i kažem joj da i ona pazi na nju jer je sada moja... Izašli smo u hodnik a čekali još par minuta dok nismo ušli unutra. Možda je nepotrebno reći da je ispit položila u sretnom više ćaskanju nego pravom odgovaranju je*am bio doba*a profesori*, a i sanja je sama znala reći da ne bi prošla da njije bilo mene je*am joj stvarno bio velika pomoć u svemu a ona je to znala da ceni a verujte mi i da nagradi. Zato verujem da ima istine u onoj izreci da dobar kurac, znači mir u kući, tako da nekih prepirki između nas dvoje i nije bilo.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
U kinu

Šta mislite da se dogodi kad se u porno kinu pojavi usamljena žena, e pa reći ću vam kroz ovu priču. Ja i moja supruga Vesna smo jedno vrijeme živjeli u njemačkoj nekih pet godina za to vrijeme smo stekli dosta poznanika pa i prijatelja oko nas. Vesna je zgodna plavuša sa izvajanom guzom i predivnim grudima koje nisu nikoga ostavljale ravnodušnim, oboje smo voljeli egzibicionizam voljeli smo unositi nešto novo u naš seksualni život, ljubomori tu nije bilo mjesta , ali najviše što smo uradili bilo je da smo zamjenili partnere, naše dobre prijatelje njemce njegova supruga je dočekala mene u njihovom stanu, dok je Hugo bio sa Vesnom u našem, iskustvo je bilo predivno samo ta napaljenost pri pomisli da mi neko drugi kara ženu, ponovili smo to još nekoliko puta onda sam shvatio da moja žena voli seks i da joj mašta nije samo na jednom muškarcu, jednom prilikom otišli smo u porno kino Vesna je bila jedina žena u njemu pored nas desetak muškaraca, nismo znali što se događa u tim kinima osim onoga što smo pročitali na internetu, no kad su se svjetla ugasila i film počeo većina muškaraca u kinu je uvaljena u svojim foteljama drkala što je Vesnu strašno napalilo, to veče smo imali strastveni seks kao nikad do tada. Bilo mi je jasno da ona želi puno više. Ja se bavim elektronikom pa sam sretao puno ljudi kojima sam morao popraviti uređaje tako sam jednom prilikom upoznao vlasnika jednog takvog kina nakon nekoliko mojih intervencija postali smo dobri, znali smo otići na piće nakon posla pa sam mu ispričao što me muči, nasmijao se i rekao mi da on već deset godina vodi ovakvu vrstu kina i da se nagledao svega u njima onda mi je objasnio da postoji jedno nepisano pravilo koje je zapamtio u svom dugogodišnjem radu, ako žena dođe u kino sa suprugom, dečkom ili već sa bilo kojom muškom osobom u pratnji tada se poštuju pravila i niko u kinu joj neće prići niti joj dosađivati ako ona to ne želi ali ako se pojavi sama u kinu onda nema muškarca koji se tog trenutka nalazi u sali koji joj neće prići i ponuditi joj seks sa njim. Puno puta sam gledao kako jednu ženu obrađuju i desetorica u isto vrijeme. Kad sam čuo ovu njegovu priču pala mi je napamet jedna ideja, rekao sam mu da imam želju da moju ženu dovedem u takvu situaciju da se nađe sama u kinu sa drugim muškarcima ali da bih ipak želio biti prisutan kako bih mogao pratiti situaciju, rekao mi je, za to nebrini možeš biti samnom u projekcijskoj sobi pa ćemo pratiti sve odozgo. Rekao sam mu da ću mu javiti čim se dogovorim sa Vesnom. Plan je bio da ju pozovem na posao, ona je radila u jednoj reklamnoj firmi i radno vrijeme joj je bilo klizno no kod mene je bilo drugačije ja sam radio od devet ujutro pa do pet naveče osim ako nije bilo hitne intervencije. Bio je petak znao sam da petkom nema toliko posla pa sam nazvao ženu i rekao joj da dođe u kino da će je karta čekati na ulazu i neka me ne čeka na ulazu nego neka slobodno uđe i zauzme mjesto, ostavio sam joj adresu kina ona je sa oduševljenjem prihvatila da se nađemo opet na takvom mjestu sjetivši se kako je bila napaljena zadnji put. Naravno ja sam došao puno ranije, gazda mi je dao kartu za nju koju sam dao momku na ulazu objasnivši mu kako Vesna izgleda. Gazda me dočekao na ulazu pa smo otišli u projekcijsku salu bilo je par minuta prije šest bližilo se vrijeme da pusti film, u sali je bilo mjesta za dvadeset ljudi a ispod platna je bio ogroman dušek sa crvenom plahtom od svile koji je služio ako se parovi ili pojedinci odluče za nešto više od samog gledanja. Polako su u salu ulazili gosti bilo ih je dosta nisam ih brojao ali sam primjetio među njima dva mlada crnca i dvojicu starijih gospodina, ostali su bili koju godinu stariji ili mlađi od nas. Napokon se pojavila i Vesna tražila me pogledom po sali ali naravno nije me mogla naći. Fotelje u sali su namještene da čine polukrug tako da je gazda znao koju fotelju njoj da odredi bila je u drugom redu u sredini. Vesna  je našla mjesto i sjela očekujući da ću se i ja pojaviti, no gazda poučen dugogodišnjim iskustvom prigušio je svjetla taman toliko da bi se stvorio ugođaj i pustio film. Nakon par minuta filma  u kojoj su jednu plavušu obrađivali nekoliko muškaraca, muški dio društva se polako počeo opuštati jedan po jedan su počeli izvlačiti svoje kurčine iz hlača polako ih navlačeći gledajući film. Vesna se osvrtala oko sebe ne skidajući pogleda sa njih mjereći ih,vidjelo se  po njoj da je uzbuđena, dva mlada crnca koji su sjedili ispred nje su čak skinuli svoje hlače bili su samo u boksericama iz kojih su stršala dva ogromna crna koplja, Vesna je to sve promatrala okrećući glavu po sali. Upitao sam gazdu kad misli da će joj se početi nabacivati rekao mi je, samo polako vidjećeš uskoro, čak smo bacili neku vrstu oklade ko će joj prvi prići ,ja sam tipovao na crnce ali on je bio u pravu kad je rekao da će joj prvi prići ona dva starija gospodina, tako je i bilo njih dvojica su bili iza nje. Ustali su se i prešli u njen red jedan je sjeo s jedne strane a drugi sa druge, mogao sam primjetiti da imaju dobre komade između nogu, sjeli su i učtivo joj pružili ruku da se upoznaju, Vesna je prihvatila njihovo upoznavanje ne skidajući pogled sa njihovog međunožja. Jedno vrijeme su sjedili mirno, polako navlačeći svoje kurčine tik pored nje, onda se gospodin sa njene lijeve strane nagnuo prema njoj i nešto joj tiho govorio na uho, Vesna ga je pozorno slušala klimajući glavom kad je završio sa pričom ona se okrenula oko sebe još jednom gledajući po sali tražeći mene, gazda me rukom gurnuo i rekao mi, sad počinje, pristala je. Uzbuđenje u meni je raslo tako da mi se kurac u sekundi stvrdnuo i htio je izletjeti iz hlača, gazda je to vidio pa mi je privukao fotelju ponudivši mi pivo i rekao mi da sjednem jer ima osjećaj da ću pasti svakog trena, sjeo sam a i on je sjeo sa druge strane i nastavili smo gledati u salu. Vesna je mirno sjedila u svom sjedalu kad joj je gospodin koji je sjedio sa njene desne strane spustio ruku na njeno koljeno dok je drugom rukom navlačio svoj nabrekli penis, drugi gospodin je prišao do nje ljubeći joj vrat sklonivši joj kosu u stranu, dok joj je drugu ruku zavukao ispod majice milujući joj grudi, radili su to nježno i polako ju ali sigurno dovodili do trenutka kad će im se potpuno prepustiti. Vidjelo se po njoj da uživa u njihovim dodirima, bila je napeta sve do trenutka dok joj gospodin sa desne strane nije zavukao ruku ispod suknjice vidjelo se da zna što radi jer je ona raširila noge oslobađajući mu pristup njenoj mačkici, onako napaljena uhvatila ih je rukama obojicu za njihove nadignute kurčine i počela im snažno drkati, njih dva su nastavljali maziti njeno međunožje i grudi polako ju skidajući, onaj  sa njene desne strane joj je otkopčao suknjicu, Vesna se podigla sa fotelje olakšavši mu u namjeri da je skine dok je drugi krenuo skidati njenu majicu podigla je ruke u zrak dozvolivši mu da prevuče majicu preko njene glave. Ostala je potpuno gola između njih dvojice jer sam joj ja rekao da neoblači večeras ništa ispod, onaj sa desne strane se spustio na koljena između njenih nogu malo ju privukao sebi sa fotelje i zabio glavu među njene raširene noge lizao joj je mačkicu, radio je to jako dobro jer se Vesna uvijala uhvativši ga za glavu nabijajući je snažno sebi među noge, drugi ju je uhvatio za glavu i počeo je ljubiti u usta što je ona prihvatila uzvrativši mu veoma strastveno. Vesna je počela glasno uzdisati što nije prošlo neprimjećeno kod ostalih gostiju koji su se počeli ustajati prilazeći njenom sjedalu. Dva mladića su joj sjeli iza leđa a njihove ruke su šarale po njenom tijelu, ona dva mlada crnca su se također pridružili ekipi podigli su joj noge preko naslona ljubeći je. Vesna je bila u transu koji ju je dovodio sve bliže orgazmu, ja nisam znao što da uradim sa dignutom kurčinom pa sam se osvrnuo na gazdu kina imao sam što i vidjeti on je odavno izvukao svoj podebeli penis i sa užitkom promatrajući kako moju ženu obrađuju sve brže drkao, i ja sam se oslobodio skinuo sam hlače iz kojih je izletio nabrekli kurac,drkao sam  promatrajući scenu koja se odvijala dolje u sali. Gospodin koji je bio Vesni između nogu pridigao se i usmjerio svoju kurčinu na ulaz njene pičkice i sjurio joj ga cijelog u picu, Vesna je vrisnula što od bola što od uzbuđenja no to nije usporilo njenog partnera nastavio se oštrim pokretima zabijati u nju, drugi se ustao i prineo joj svoj nabrekli glavić do usana otvorila je usta a on se polako pomjerajući kukove nabijao u njena usta ulazeći sve dublje. Mladići iza nje su joj ponudili svoje nabrekle kurčine u ruke tako da su je sad istovremeno obrađivala šestorica muškaraca, gazda kina mi je rekao sad ćeš vidjeti odvešće je na dušek tek tamo će početi pravo jebanje ovo za sada je bilo samo zagrijavanje. Kao da im je čitao misli, gospodin koji je bio u njenoj pici ustao se, izvinio im se uzevši ju za ruku i poveo je do dušeka lagano ju je spustio na leđa, ona je poslušno pratila njegove pokrete, raširio joj je noge i pokazao ostalima rukom da im priđu, sad su je svi okružili. Jedni su joj samo dirali grudi, drugi su bili zaokupljeni njenom picom gurajući joj prste u nju, dok su ona dva crnca prišli do glave nudeći joj ta dva crna komada da im puši. Vesna se trudila da im ispuni želju pa im je naizmjenice uvlačila kurčine u usta, neznam ko je više uzdisao ona plavuša na filmskom platnu ili moja žena na dušeku, napokon se stariji gospodin sjetio da je vrijeme da joj popune sve rupe na tijelu legao je na leđa dok su ostali pridigli Vesnu i spustili je na njegovu kurčinu, drugi joj je prišao s leđa i navlažio svoj kurac usmjerivši ga u njenu guzu jednim pokretom se zabio u nju sad je imala dvojicu u sebi jednog u pici a drugog u guzi. Ravnomjerno su krenuli ulaziti u nju dovodeći je do orgazma, Vesna je vrištala svršavajući dok su se ostali smjenjivali u njenim ustima, dvojica staraca su bili u kondiciji kao kakvi mladići obrađivali su mi ženu veoma iskusno dobrih pola sata ne dajući drugima da se pridruže sve dok nisu svršili u nju. Tek su se onda ustali i prepustili je ostalima, bilo bi puno za opisivanje što su joj sve radili ali taj grupnjak je trajao koliko i film na platnu, prvo su je crnci obradili bili su istovremeno u njenoj pici, nakon njih dvojice su se izredali svi muškarci u sali, Vesna je bila sva uljepljena od sperme, bila je zašpricana po cijelom tijelu, ja i gazda smo sve to gledali svršavajući već drugi put obojica. Kad smo se smirili upitao sam ga imali kakva kupaonica gdje bi se ona oprala, na što mi je on odgovorio nebrini se moji gosti su pravi gentlmeni vidjećeš da će ju srediti kao i kad je ušla u kino.Nego čuj ovako vatrenu ženu nisam dugo imao ovdje reci mi ima li šanse da ovo jednom ponovimo a da i ja prisustvujem u grupnjaku, naravno da ima šanse ako ona to bude htjela, ali sad je vrijeme da se i ja pojavim idem pred kino pa ću je sačekati, pozdravio sam se sa gazdom i izašao pred kino čekajući Vesnu,nakon pola sata se pojavila na izlazu sa upitnim izrazom na licu, pa dobro gdje si ti slagao sam joj da sam imao hitan popravak pa sam se zadržao i dok sam došao pred kino vrata su bila zaključana pa nisam mogao ući a nikako nisam mogao dozvati portira na vratima jer ga nije bilo. Upitao sam je i kakav je film bio, odgovorila mi je, mogu ti reći da je bio izvrstan radnja filma je bila u kinu kao što je ovo gdje su svi prisutni muškarci karali jednu plavušu, među muškima su bili crnci,starci i mladi muškarci, jako sam se napalila kad su plavuši ispunili sve rupe na tijelu i cijelo vrijeme su je punili vrelim sjemenom ne dajući joj da dođe do daha.
Znao sam jako dobro da je ispričala zapravo svoj doživljaj, prećutao sam komentar i upitao je Vesna hoćemo li ponovo doći u kino, naravno dragi da hoćemo jako mi se dopalo. Nasmijao sam se zagrlio ju i odveo je kući, te večeri sam ju ostavio da se odmori ali ujutro sam ju izjebao do iznemoglosti zamišljajući sinoćnju akciju. Ponovili smo to isto opet ali tog puta sam i ja bio prisutan i gazda kina kojemu sam obećao a obećanje je obećanje.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Rođendan sa frendovima

Radim u jednoj firmi koja se bavi dostavom paketa već par godina to nije velika firma ima nas pet vozača i dvije dispečerke koje zaprimaju narudžbe, tu sam stekao dva dobra prijatelja Marka i Leona koji je porijeklom iz nigerije, crn je kao noć samo mu se zubi bijele. Mark je  iz grada i obojica su mojih godina. Moja supruga Lana i ja živimo u kući na periferiji ,nemamo djece jer nam posao ne dozvoljava, ali jednog dana ko zna. Lana je plavuša sa tijelom boginje koja radi u gradu u jednom odvjetničkom uredu tamo je sekretarica, šef joj je tip čovjeka koji bi pojebao sve što nosi suknju, bogat, posjeduje par kuća , nekoliko auta i što je najgore od svega nije oženjen pa šara okolo gdje stigne u firmi kod nje žene koje rade sa njom sve su pale pod njegovim šarmom jedino Lana još nije iako slini oko nje i dijeli nagrade i bonuse šakom i kapom. Pokušao ju je odvući već par puta u krevet na službenom putu ali ga je Lana bezbolno otkačila. Pričala mi je o njemu i njegovim pokušajima u početku mi je bilo smiješno ali kad je nastavilo da se događa rekao sam Lani da ću ga ja srediti tako da mu neće pasti na pamet da ju pogleda, rekla mi je da se smirim i da ona može sa njim izaći na kraj,onda je dodala nemoj se ljutiti ali mene to zabavlja i ponekad mi i imponira što on toliko balavi za mnom , to samo znači da sam još uvijek zgodna i poželjna. Ja sam se nadodao; ma znam da to paše ženama kad muškarci trče za njima ali nemoraju to raditi tako vidno evo pogledaj moju dvojicu prijatelja sa posla, stalno pričaju o tebi ali ti nikad nisu došli dosađivati, Lana se iznenadila kad sam to rekao, kažeš da se Leon i Mark pale na mene, ali nisam primjetila,pa to ti i želim reći ne trče za tobom i nebalave ti po suknji. Vidio sam u njenim očima sjaj koji do sad nisam primjećivao znao sam da joj se sviđaju njih dvojica kao prijatelji i kad bi bili u gostima kod nas ona bi obavezno znala sjediti sa nama i zbijati šale čak smo svi zajedno par puta i izašli u grad. Onda me upitala reci mi nešto, tebi to nesmeta što se ja njima dvojici sviđam, Lana zašto bi mi smetalo možda sam malo u početku bio ljubomoran onda sam skužio da to nije ljubomora već bih se napalio kao lud kad bi njih dvojica pričali o tebi, od onda svaki put kad vodimo ljubav ja te zamišljam sa njima dvojicom,pa ti si lud nisam znala da se pališ na to nisi mi nikad rekao. To veče seks je bio izvanredan Lana je bila vatrena i divlja kao nikad do sad a i ja sam dva puta svršio te večeri ,od umora smo oboje zaspali. Ujutro se Lana prva ustala čuo sam je kako pjevuši veselo dok je spremala doručak, otuširao sam se nabrzinu i sišao dolje dočekala me sa sočnim poljubcem, sjeli smo doručkovati , Lana je počela prva znaš što mi se mota po glavi, reci Lana rekao sam, u zadnjih par godina nismo imali nikakvu zabavu,mislim da ćemo tvoj rođendan proslaviti sa prijateljima što ti misliš o tome mislim da je to sjajna ideja da se malo opustimo s frendovima. Ok onda ćemo proslaviti tvoj rođendan. Moj rođendan je dolazio za dva tjedna pa sam pozvao kolege iz firme a ona je pozvala svoje. Ta dva tjedna su prošla u pripremi Lana se oko toga jako potrudila uredila je kuću predivno, ja sam bio glavni dobavljač i moja dvojica frendova koji su mi pomogli. U subotu je spadao rođendan pa su gosti bez velikih problema svi mogli doći, pripremili smo vani gril i stolove za kojima ćemo sjediti a unutra je Lana uredila kad padne veče da se možemo preseliti. Dogovor je pao oko četiri da počnu dolaziti gosti no Leon i Mark su bili već oko dva kod nas dovršili smo sve i mogli sjesti da se odmorimo Lana je veselo pričala sa njima što je i njima pasalo, pogotovo Leonu koji se upustio s njom u zbijanje šale, pijuckali smo pomalo žestoko pa nas je i to dodatno opustilo bližilo se četiri i prvi gosti su počeli stizati ja sam ih dočekao na vratima primajući čestitke, onda sam u jednom trenu opazio da staje mercedes pred kuću iz kojeg je izašao  Lanin šef umalo me nije kap strefila, no Lana je brzo reagirala prišavši mi zagrlila me i tiho mi šapnula ja sam ga pozvala nemoj se ljutiti. Taman je prilazio ona me molećivo gledala iako mi je došlo da ga spucam u glavu poslušao sam Lanu i kad je prišao do nas pružio sam mu ruku, tad smo se prvi put vidjeli  rekao je da se zove Ted i srdačno mi poželio sve najbolje , odmjerio sam ga malo bolje i primjetio da je on veoma zgodan muškarac preplanule puti , nije me ni čudilo što je pojebao skoro sve žene u firmi. Pozvao sam Teda unutra i poveo ga u dvorište tamo je sve već bilo spremno Leon i Mark su počeli bez mene grilati što mi je bilo drago jer mi pomažu oko pripreme prišao sam do njih i upoznao ih sa Tedom, ostali smo sva četvorica oko grila Mark je donio pivo pa smo zalijevali , što sam duže pričao sa Tedom činilo mi se da je lik u redu i da mu je zapravo jedina mana što vija ženske bilo udane bilo slobodne. Opustio sam se uz njih trojicu smijući se na njihove šale. Polako smo dovršavali gril pa sam pozvao goste da sjednu za stol Lana je prišla Tedu i nešto su pričali tiho,onda su nam se i njih dvoje pridružili ,stvarno je bilo ukusno svi su bili oduševljeni pa se nastavilo ispijati cugu do kasno u noć prvi gosti su počeli odlaziti oko ponoći ,vidno pijani da bi oko jedan poslije ponoći ostali Ja i Lana i njih trojica bili smo dobrano pijani i Lana sa nama zajedno,nisam je vidio takvu, vješala se Leonu oko vrata , Marka je lupila po guzi čudeći se kako ima tvrdu guzu jedino Tedu nije baš tako slobodno prilazila vjerojatno misleći da ću se naljutiti, Onda je Ted rekao zašto nebi ušli unutra jer postaje hladno napolju a i mogli bi odigrati koju partiju pokera ako smo za , pogledao sam Lanu koja je klimala glavom potvrdno,otišli smo unutra i sjeli za stol Mark je donio piće a Lana je donijela karte, počela je mješati pitajući kakav ćemo poker zaigrati i o čega ćemo igrati , Ted se javio, imam ideju jednu vrstu pokera sam igrao davno radi se o tome da je to poker u kojem se ispunjavaju želje, svi napišu po četiri želje ubaci ih se u zdjelu i onaj koji ima najbolje karte izvlači a onaj koji ima najlošije ispunjava. Na papiru se ne piše u ženskom niti muškom rodu tako da svako mora ispuniti zadatak. Začudio me takav poker ali ostali su prihvatili posebno Lana koja je bila najglasnija. Napisali smo po četiri ceduljice i ubacili ih u zdjelu krenula je igra,prvi je izgubio Ted a Lana je izvlačila, izvukla je cedulju na kojoj je pisalo skini svu odjeću sa sebe pogledali smo Teda onako pijanog misleći da neće pristati ali on se ustao i počeo polako skidati, svi smo navijali dok se skidao, mislio sam da će ostati u gaćama malo je zastao no njih troje ga je napalo skidaj sve tako piše,Ted je skinuo gaćice iz kojih je izletio kurac onako spušten solidnih proporcija ,pogledao sam Lanu ispod oka kako mjeri Tedovu kurčinu , jedva sam čekao da odigramo iduću partiju počelo me paliti kad sam osjetio kamo to može otići. Sljedeću partiju je izgubio Mark a Leon je dobio nasmijao se i izvukao cedulju na kojoj je pisalo izvedi striptiz pred svima skidajući se, lana je skočila sa stolice i pustila glazbu ,Marku nije preostalo ništa drugo nego da počne,imao je stila i za par minuta bio je gol pred nama ,nisam mogao a da ne opazim kako Lana guta očima njegov poludignuti penis. Mark je sjeo i nastavili smo igru , dijelio je Leon i izgubio, Ted je izvlačio cedulju na kojem je pisao  malo neugodan zahtjev masturbiraj pred svima znao sam da ja nisam napisao tu cedulju pogledao sam ispod oka ostale i primjetio Lanu kako joj osmjeh titra na usnama skužio sam da je to njena želja. Leonu nije preostalo ništa drugo nego da se skine i počne. Kad je skinuo hlače iznenadili smo se svi iako se oduvijek priča da mnogi crnci imaju ogromne kurčine, Leonov je bio dvadesetpet i koji cent više i debeo kao Lanina podlaktica. Promatrao sam je kako se naočigled pali, gledala je netremice u Leonovu batinu on je sjeo na fotelju ispred nas i laganim pokretima ruke počeo masirati svoje impozantno spolovilo koje se pod uticajem Laninog prisustva stvrdnulo do pucanja, ćutali smo puštajući Leona da obavi misiju, gledao je Lanu ravno u oči i drkao ona mu je uzvraćala pogled gledajući ga ravno u oči netrepčući, lagano je jezikom oblizala usne što je Leonu bilo dovoljno da počne svršavati  izbacio je spermu na sve strane ali najviše sjemena je palo na Lanu koja je bila najbliža fotelji, zalio joj je haljinu a jedan dio joj je odletio na lice,stvarno nas je iznenadila njena reakcija skinula je prstima sjeme sa lica i polizala ga.Ostali smo zatečani sva četvorica što se odrazilo i na naše penise Ja sam bio još uvijek obučen pa se nije vidjelo kolika mi je erekcija ali Tedovo i Markovo koplje je stajalo uspravno prijeteći da popucaju.U sobi se osjetio neizbježni seks ali smo nastavili sa igrom Leon se obrisao i onako gol sjeo pored Lane na mjesto, sljedeća partija je krenula svi smo bili napeti jer očigledno da su poruke koje su napisane na ceduljama veoma provokativne, podijelio sam karte i ovaj put je Lana izgubila a ja dobio, izvukao sam ceduljicu iz fontane želja i kad sam je pročitao ozario se osmjeh na Tedovom licu pisalo je otpleši bez odjeće na sebi u krilu igrača sa tvoje desne strane. Naravno Ted se nalazio sa njene desne strane a i poruka je bila njegova sto posto, Lana se ustala dok je Leon puštao glazbu drugi put te večeri i polako skinula dio po dio, Ted nije skidao oči sa nje napokon  mu se ispunjava želja da vidi Lanu golu i još da mu otpleše u krilu, prišla mu je okrenuta prema njemu i u laganom ritmu glazbe njišući se u kukovima sjela u njegovo krilo, stavila je ruke na njegova ramena i laganim pokretima počela mješati guzom u krilu,Ted je ruke zabacio iza glave i zavalio se u stolici  namještajući se što bolje,  nismo mogli vidjeti njegov penis od Laninog tijela sve dok se ona nije pridigla sa njega i okrenula se leđima, opkoračila ga je njišući se točno iznad njegovog glavića polako se spuštajući na dolje dodirujući mu vrh penisa sa svojom picom, gledao sam Lanu nevjerujući svojim očima što se događa ispred mene i mojih kolega, Leon i Mark su drkali svoje kurčine uživajući u predstavi , Lana je plesala kao u transu iznad Tedovog krila ,lagano se spuštala tek toliko da mu je glavić ulazio u nju šireći joj picu, Pokušao ju je rukama uhvatiti za struk u namjeri da je navuče na kurac ali mu je ona vješto izmakla dovodeći ga do ludila. Bilo mi je nekako žao Teda koji je sve glasnije disao, Lana je osjetila da mora prekinuti igru pa se odmaknula iz Tedovog krila i onako gola umjesto da sjedne krenula prema Marku koji ju je sa osmjehom na licu dočekao,opkoračila ga je uvijajući tijelo oko njega dodirujući ga sisama po licu Mark je pokušavao lizati njene bradavice ali mu nije išlo od ruke izmicala mu se, lagano se pomjerala točno iznad njegovog kurca dodirujući ga usminama onda se lagano činilo se milimetar po milimetar počela spuštati na njegov nabrekli kurac mislio sam da će ga primiti kao i Tedovog samo glavić prevario sam se, Lana se spustila primivši skoro do polovice Markov kurac u picu, on je uzdahnuo očekujući da će mu sjesti do kraja ali ne lagano mu je promješala na kurcu i ustala se sa njega. Mark je prihvatio njenu odluku teško ali nije navaljivao, okrenula se prema Leonu kojemu je ta crna kurčina stršala prijeteći pucanjem, pomislio sam ovo će biti interesantno njegov glavić je bio u visini njenog pupka kako će ga opkoračiti a da ga ne primi u sebe, prišla je do Leona koji se pripremio za šou očekujući isto što i ja no Lana mu je uhvatila kurac rukom i spustila ga dolje opkoračivši ga trljala se picom o njega spuštajući mu se u krilo pritiskajući mu guzom kurčinu radeći lagane pokrete naprijed nazad dodirujući ga vrelom mačkicom , sišla je sa Leona i krenula prema meni, ja sam jedini bio obučen prišla mi je u krilo i počela me skidati, prvo mi je skinula majicu onda se spustila na koljena i otkopčala mi hlače pomogao sam joj da ih svuče, došle su na red gaće krenula ih je vući prema dolje i tako nategla moj nadignuti kurac kad je izletio lupio ju je po ustima , ustala se i opkoračila me kao i njih lagano se spuštajući do mog nabreklog glavića osjetio sam ulaz njene vrele pice mislio sam podiće se opet gore ali to joj nije bila namjera spustila mi se na kurac primivši ga cijelog u sebe, mješala je na mom kurcu sve brže osjetio sam kako joj se vagina steže obgrlila me rukama oko vrata i sve jače se počela nabijati na moj kurac glasno uzdišući, nakon svega što sam se nagledao bio sam pri kraju, uhvatio sam je snažno oko struka i nabio se u nju koliko sam mogao puneći je vrelim sjemenom kad je osjetila spermu u pici počela je vrištati svršavajući. Ostala je sjediti u mom krilu par trenutaka onda se ustala sa mene a sperma joj se slijevala niz butine, otišla je do fotelje popela se na nju okrenuvši guzu prema nama .Pica joj je bila skroz otvorena i spremna za novi kurac, rukom je pozvala njih trojicu  da joj priđu,Ted je prvi prišao i silovito uletio u nju čvrsto je držeći za bokove kao da će mu pobjeći ,nabijao se u picu moje žene koja je stenjala pod njegovim udarcima ,vraćao joj je za sve one promašaje. Mark je prišao do njenih usta  trljajući glavićem po njenim usnama tražeći da ih otvori ,Lana je obuhvatila njegovu kurčinu usnama, kako Ted nije nimalo nježno jebao moju ženu ona se pod njegovim udarcima nabijala na Markov kurac primajući ga sve dublje u usta.Mark ju je držao za glavu dok mu je kurac nestajao u njenim ustima, činilo se kao da lebdi između njih dvojice da više ne dodiruje fotelju, Ted je bio napaljen na Lanu jako dugo i sad mu se napokon ispunio san jebao ju je takvom silinom da ju je gotovo podizao sa fotelje, Leon i ja smo stajali pored njih i drkali gledajući kako je jebu, Ted je bio pri  kraju vidjelo se po njegovim pokretima sve više se grčio zastajući duboko zabijen u njoj, u jednom trenu je stao kao da neželi još svršiti ali nije mogao više izdržati i uz glasne uzdahe počeo puniti picu moje žene sjemenom, ni Marku nije bilo bolje izvukao je kurčinu iz njenih usta i zalio je sjemenom po licu, odmaknuli su se od nje prepuštajući nam mjesto, Lana se ustala jedva stojeći krenula je u kupatilo htjela je oprati lice od sperme Leon se našao u pomoći uhvatio ju je pod ruku i odveo u kupatilo , nije ih bilo dovoljno dugo da posumjamo da se nešto događa u kupaonici krenuo sam da vidim što je i bez kucanja uletio unutra ono što sam i očekivao to se događalo Leon je Lanu držao pribijenu uz zid držeći joj noge u svojim rukama bez imalo milosti ju je nabijao na svoju crnu kurčinu ona je glasno stenjala primajući ga duboko u sebe ruke su joj bile oko njegovog vrata obavijene a oči su joj bile zatvorene uživala je na njegovom kurcu , Leonu nije trebalo dugo uz glasne uzdahe punio je njenu picu vrelim sjemenom koje se slijevalo niz njenu guzu stvarajući na podu veliku lokvu sperme pomiješane sa njenim sokovima, zadivio me koliko je snage imao taj čovjek onako nataknutu na kurcu odnio ju je u dnevnu sobu gdje su nas ostali dočekali sa ponovo krutim kurčinama spustio ju je na trosjed i prepustio Lanu nama , to veče nam je ostalo u sjećanju urezano nikad bolji seks nismo imali ,čak je i Ted priznao da nije imao bolju pičku do sada , karali smo je istovremeno sva četvorica smjenjujući joj se u pici i guzi dok bi druga dvojica bili u njenim ustima ,Lana je bila ispunjena u svim rupama , do jutra nismo silazili sa nje sve dok nismo popadali od umora ,Lana je zaspala na trosjedu a mi smo se izvalili na pod, soba se osjetila po spermi i ludom seksu koji smo doživjeli sa našim prijateljima i njenim šefom, bilo je već podne kad smo se rastali obećavajući si da ćemo ovo ponoviti.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Stoper

Proslog leta vracala sam se iz okoline Zvornika i trebala sam do posle podne laganom voznjom da stignem kuci koja mi se nalazi u okolini Istocng Sarajeva.Krenula sam ujutro oko 10 sati i vozila normalno pridrzavajuci se znakova i upozorenja na putu. Prozor mi je bio otvoren i lagano me ladio zrak koji je prodirao kroz njega.Na zadnje sedista bacila sa torbicu samo sam na sediste do seba ostavila cigarete i upaljac i vlazne maramice da se nadju pri ruci.Vec sam pisala da vozim YUGA 55 nekoliko god starog.Na sebi sam imala tanku majicu na bretelice i texas minjak kratki na resice sa rajfeshlusom spreda po sredini koji se odozdo na gore raskopcavao.Kako sam vozila rasakopcala sam ga nagore da bih me bolje ladilo po medjunozju a i manje utezalo butine.Na nogama obicne jednostavne lagane ravne sandalice jer mi je lako voziti u ravnoj obuci a i volela sam mnogo ravnu obucu jer bi mi noge lepse izgledale i dosle do izrazaja.Moja gusta kos leprsala je bila mi je duga preko ramena.Slusala sam muziku sa radija neki turbo folk mada volim svu muziku.
             Videla sam jednog momka da stopira i neznam sta mi bi stanem mu i pitao me gde idem rekoh mu do Istocnog Sarajeva zamolio me da ga povezem i da bi mu odgovaralo da ga do tamo povezem.Cigarete i maramice sam pobacala na tablu i oslobodila mu sediste da sedne.Upoznali smo se i rece da ide kuci da je bio radio na nekoj gradjevini i posto je zavrseno vraca se kuci u okolinu Kalinovika.Imao je oko tridesetak godina i pricao je da je nezaposlen i da ovako povremeno sa nekim poduzetnicima radi kad ima gradjevinsog posla i da je zidar.Dalo se to primetiti po grubim jakim rukama.Zagledao je lepe lepe pocrnele noge i bacao pogled na moje medjunozje jer mi je rajfeshlus bio podosta rastvoren odozdo prema gore.Pitala sam ga a i videla sam mu veru-prten na prstu dal je ozenjen rece veoma rano i da ima tri cerke a nikako musko da napravi. Bio je nekako ljepuskast i simpatican ali neobrijan vec nekoliko dana a i veoma jake konstrukcije ali nije bio visok mozda malo veci od mene ali jake konstrukcije.Upustala sam se u razgovore a i on je zapitkivao gde radim na sto sam ja veoma vesto lagala da radim kao medicinska sestra u bolnici Kasindol, da sam na odmoru, da sam razvedena te da me je muz ostavio sto sam nerotkinja.Umela sam ja veoma dobro slagati kad treba.PItala sam ga dal ponekad prevari zenu na sto rece da nemoze priustiti da placa neke kurvice a da radi od jutra do mraka i da jedva stigne da se odmori i da ode zeni i deci tako da je nemoze varati. Rekoh mu nije ni tvojoj zeni lako bez tebe dok si na gradjevini daleko od kuce.   
           Rece mi kako me mogao muz ostavio tako zgodnu i da bi me svako pozeleo da me ima za zenu.To je bio moj trenutak koji sam cekala da ga upitam onako kurvinjski - a dal bi me ti pozeleo i kako .Pogledao me je zacudjeno i govoreci mi jel se to zajebavam - ne reko ozbiljna sam i koliko dugo vec nisi nista jebao a mislim da su ti muda prepuna.Provali iz njega najednom jebao bih te ceo dan i noc ne bih silazio sa tebe. Ja sam samo gledala gde da skrenem sa glavnog puta u neko grmlje te da isprobam ovog baushtelca na sebi.Napokon sam naisla na neki sporedni put i kroz neku nisku sumicu zasla autom do samog pocetka jedne livade, ugasila auto,ostavila sam muziku upaljenu ne jako i otvorila vrata da se moze cuti vani  - Uzela cigarete maramice iz gepeka izvadila dekicu  prostrla je dvostruko i sela rasirenih kolena i zapalila jednu cigaretu.  Seo je do mene i ko mutav nije znao sta da radi i odakle da pocne - rekoh mu miluj mi noge.Cim je poceo da mi dodiruje butine i miluje grubim rukama moja pickica je tako naglo pustila sokove da je navlazila gacice.rajfeshlus sam rastvorila do vrha skroz do pojasa minjaka da je video i gacice.rekoh mu skini mi gacice polako je provukao ruke podigla sam guzu i skinuo ih je napokon videlo se da su mokre bas na mestu koje je prekrivalo picku.Podigla sam se i zagrnula minjak na gore da sam sad od pojasa na dole bila potpuno gola.Blenuo je u moju crnu gustu sumicu i drhtavim rukama prelazio preko nje i njenog stisnutog bucmastog raspicja koje je vlazilo njegove prste;     Onako Kao drsko mu rekoh ajde sta sad cekas jebi me: Kleknuo je i onako sam primerila da mu se digao kroz hlace.Raskopca opasac i raskopca slic i svuce i hlace i gace skupa do kolena iz kojih iskoci osrednji kurac vec dignut. Primakao se onako izmedju mojih rasirenih butina i onako grubo uleteo naglo odjednom ceo, Osetih veoma tvrd i topao kurac koji je poceo  da me ubada veoma jako i brzo. Imao je snage fizikaner a puna muda i jedva sam cekala da mi ih istrese u picku. Bogami stoper -baushtelac dobro je jebavao moju pickicu da sam svrsila brzo.Njegovo jebanje je trajalo svega 4-5 minuta ali bas mi je nametnuo tempo da sam vrtela guzom i podizala ga celoga ,uzivala sam u njegovom tempu dok nije zaojkao i poceo da mi puni picku spermom istresajuci dugo svoja muda. Posteno me je napunio. Odgurnula sam ga sa sebe sela zapalila cigaretu i gledala kako mi iz picke curi sperma po dekici. Kad sam ispusila cigaretu obrisala sam se dobro maramicama a moj jebac lezao je i gledao me sa nekim interesovanjem i kako to sve vrlo lako i jednostavno radim.Iznela sam neki sok iz auta i otpila malo i ponudila ga pio je baushtelac ko zedan konj da povrati dusu, nudila sam ga da zapali ali odbi nije pusio ja sam opet zapalila.
          Cim sam zavrsila sa cigaretom uzviknuh ajde gde je to tvoje da bi me ceo dan i noc jebao.Videh pridigao mu se ponovo  naguzila sam mu se zagrnula  minjak preko guze i rekoh mu sad me jebi ko kuju zguza. Prisao je onako na kolenima napola spustanih i hlaca i gaca naciljao ga tacno na moju rupicu i ponovo mi ga nabio do jaja polako ispocetka nekoliko puta ga vadio i stavljao dok mu se podmazao mojim sokovima i saterao ga koliko je mogao do jaja drzao me tako cvrsto za kukove i nabijao da sam stiskala dekicu rukama i noktima i stenjala pod zestokim ubodima tvrdog kurca koji je ponovo naturio tempo zestokog ubadanja u meni je bilo ostalo jos sperme koja je mljackala dok me zakucavao zguza stisnula sam noge i butine jako a tako i njegov kurac osrednje velicine.Moja ga je picka pocela zvakati stiscuci dok sam pritom svrsila tako da sam mu ga stisnula da je jedva prodirao u mene kao da jebe neku devojcicu ali cim je moj stisak popustio kurac mu je ponovo bez teskoce klizio u moju pickicu. Ubrzavao je i uzdisao i poceo je da mu se trza u meni i izbacuje mlazeve sperme da mi je vec malo procurelo niz butinu.Izvadio ga je cim je svrsio ponudila sam mu maramice da da obrise kurac a ja sam skocila na noge drzeci se maramicom preko picke i izvadila jednu flasu iz auta jer sam uvek imala u gepeku i onako nekoliko metara od njega cucnula i pocela prati picku .Kad sam zavrsila to ovlas lagano pranje jer nisam imala puno vode ostavila sam pola flase jer sam nameravala da je jos jednom operem kad me ponovo pojebe. Sedela sam na dekici pusila i pitala dal mu se dopalo jebanje sa mnom. A jadnik samo izgovori da sam mu ja zena ne bi silazio sa mene na sto mu odgovorih morao bi da me jebes svaki dan inace bih onda morao neko drugi. Opet sam pusila dok je on lezao okrenut prema meni i drzeci glavu na podlakcenoj ruci zagledao moje medjunozje i butine i rece bas imas puno dlakavu,gustu crnu picku. Na sta mu rekoh sreca pa je ne brijem inace bi bila kao prasuma.
        Ponovo mi se prijebalo a gledala sam u njegov mlohavi opusteni kurac sa malom surlicom na cijem je zavrsetku procurelo jos zaostale sperme, nisam se dvoumila prisla sam uzela mu kurac u ruku zabacila kosu, lagano ga uzela u svoja usta i pocela provlaciti izmedju mojih neznih stisnutih usana koje sam pre veoma dobro navlazila pljuvackom a posle sam i njegov kurac bas ubalila pljuvackom da mi lakse klizi kroz usne. Puseci stala bih i pitala ga dal mu zena ikad pusi na sta rece da nije nikad i da joj se gadi. A vidis duso kako se meni ne gadi sisati kurac i halapljivo ga strpala celoga u usta gledajuci ga kako je stiskao zube i zazmurio kao da je bio na sedmom nebu – a u stvari i bio je jer su to njegovi izrazi lica,kretnje tela i  osecaji dokazivali. Kad sam mu ga pridigla do potpune cvrstine, velicine zakoracila sam ga i lagano mu uvela glavicu u pickicu i spustila se na njegov kurac do kraja.Ispustao je samo dugo aaahhhh – do nisam pocela da se podizem i spustam na njemu i vrtim i mesam na njemu.Lomila sam ga pickom i stiskala i natezala sto nize prema dole da osetim njegovu snagu,cvrstinu i elasticnost,zilavost kurca koji je u meni pulsirao. Uvatio me za guzove i samo gurao dole gore.Navukla sam mu picom kurac sto vise dole nategla ga i svrsila sam ciknuvsi na njemu a on me dohvatio ponovo za guzove i poceo gurati dole gore da mu lomim kurac svojom vec podobro vlaznom i balavom pickicom ubrzavao je i osetila sa da ce svrsiti te mu pomogla sto vise sam ubrzala dok nije zaurlao i poceo mi puniti picu toplom spermom. Nisam odmah ustala sa kurca sedela sam na njemu koju minutu dok nije izgubio cvstinu, velicinu i pridigla se a iz mene je iscurela sperma po njegovom stomaku ko sve zna kuda mu nije pokapala.Na nekoliko koraka od njega sam cucnula i popiskila se i sa malo preostale vode nekako oprala pickicu i posle je posteno izbrisala maramicama .Njemu sam dobacila maramice da se obrise i da obrise kurac i ocisti spermu sa sebe.
           Iz torbice sam izvadila ciste gacice obukla i malo se doterala, popravila sminku, pokupila svoju jebacku dekicu smotala i bacila u gepek.Moj stoper je seo ponovo do mene i izasla sam sa livade kroz sumarak i ponovo nastavila voziti glavnim putem. Picka mi je bila 3 puta jebana i zadovoljna jer sam vise puta svrsila ali sto je najzanimljivije seljak me nije taknuo za sisice ali u stvari nisam ni ja skidala majicu samo gacice.Samo je bio cisti sex kontakt picke i kurca i jedno pusenje sto sam mu priustila. Bilo ja kasno popodne vec Izgubila sam dosta vremena jebavajuci se sa svojim stoperom.Naisla sam na jednu kafanu uz put i stala i rekla mu ajde da te pocastim picem ja sam bas zedna.Seli smo za stol i narucili po pivo ja malo a on veliko cim je popio narucila sam mu jos jedno i onda sam uzela novcanik izvadila 50km dala mu i rekla ovo ti dajem da svojim devojcicama kupis slatkisa i moras uzeti.Jedva je uzeo bilo ga je sramota ,platila sam pice i nastavili smo dalje sa voznjom.
             Vec jebilo oko 19 sati leto i noc je kasno padala cak i tek oko 21:30h .Moja pickica je gorela i ponovo pocela vlaziti bas sam se napalila i smisljala da stanem opet negde da me pojebe makar na brzake s nogu onako uz auto.Ponovo sam naisla na jedan sporedni put sa nekim rastinjem iza kojeg se moze skriti i rekla mu ajde duso jos jednom da me pojebes za rastanak ovako uz auto stojecki.Nije mu trebalo ponavljati vec se nasao iza mene sa izvadjenim dignutim kurcom. Samo sam svukla gacice i uhvatila se za vrata auta jer je vec bilo sputeno staklo i rekla jebi me sto god mozes zesce i jace. Poceo je kurcom da razgrce duz moje sumice i vlazi ga mojim sokovima stavio mi je glavicu samo i uhvatio me za kukove i naglo mi ga sjurio do jaja jauknula sam i stenjala pod zestokim ubodima tvrdog zilavog kurca i onda mu rekoh da me uvati za sisice i da me za njih drzeci nateze ubrzo sam svrsila da su mi se noge tresle, drhtale i klecale dok me je moj jebac sve vise pritiskao da spustim guzu da mu se bolje namestim da mi ga sto dublje i jace nabija ovaj put me bas dugo ubadao a moje noge su klecale od uzitka,uzbudjenja i strasti onada popusti moje sisice i uvati me za kukove i ko neki ker poce jos zesce da me ubada i napokon poce da se prazni u mene ali nije imao mnogo sta da isprazni jer sam mu vec 3 puta posteno ispraznila muda. Izvadio ga je a ja sam jos ostala drzeci se za auto stojeci na drhtavim nogama dok se nisam malo povratila od zestokog jebanja.Nije bilo sperme da curi iz mene samo sam malo obrisala pickicu koja mi je sva utrnula i obukla gacice. Seli smo u auto ja sam zapalila cigaretu odavno ovako i nisam bila srecna i zadovoljna i opustena jedino mi je pickica trnula.Moj stoper me je dobro odradio bas me je posteno pojebao da su mi noge drhtale i klecale.Tek kad sam se opustila upalila sam auto i nastavila voznju.Moj stoper je takodje bio zadovoljan rekao mi da je radio na nekoj kuci i da mesec dana nije nista jebao a da lepsu i bolju od mene nikad vise nece sresti ni jebati a dok bude jebao zenu mislice na mene.
               Predvece smo stigli u Istocno Sarajevo ostavila sam ga na autobuskoj stanici a ja nastavila prema svojoj kucici tj. bivsoj vikendici i jedva sam cekala da napunim kadu vode da se posteno iskiselim, odmorim u toploj kupki te da nateklu pickicu posteno operem.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Napokon sa dvojicom

Izgarala sam od zelje da se pojebem sa dvojicom da osetim kako je to.Vec sam pisala kako izgledam 163/52-54 tako mi je varirala tezina.Crnka ofarbana u plavo.lepih jakih nogu, cvrste guze i malih dignutih sisica.Najlepsa je bila moja crna gusta sumica koja je sakrivala malu pickicu.
       Imala sam bas dobrog pravog prijatelja sa kojim sam se nalazila po kaficima i diskotekama i druzili smo se cesto. Isli smo skupa po zurkama-dernecima mada sam se vec pojebala nekoliko puta sa njim cak sam mu govorila sa kim se sve jebem mogla sam mu sve reci i ispovediti mu se zavao se "Igor". To nam nije smetalo da sme druzimo sve je bilo bez obaveza al je bio veoma postem i nije nikad nikom spomenuo nase odnose sto sam veoma cenila  kod njega i uvek je mogao da mi zatrazi da me pojebe..Bio je stariji nekoliko godina od mene studirao je stomatologiju. Ja sam se jebavala sa onima koji mi se svide a i on je takodje jebavao dosta devojaka cak smo razmjenjivali price sa kim sam se jebala i koju je on jebao i sta su sve radili. Tako se nas dvoje povremeno pojebemo.Bili smo bas ko dva drugara samo sto je on mene guzio. Upoznali smo se u diskoteci i nastavili druzenje i povremeno bi se pojebali.Vozio bi nekad ocevo auto nije neko besno auto bio je obicni Golf dizel sa dosta godina ali je imao dobru muziku u njemu.
      Vikendom bi preko dana isli na izletista ili u planinu i rostiljali a navece po kaficima i diskotekama.Uvek bi bilo u drustva jos jedno auto i vise devojaka tako da nisam bila jedina zenska.Po ceo dan bi rostiljali,pijuckali sto je ko imao i sto je ponelo ili sto bi se naslo i slusali muziku.Svi bi sakupili novca i kupili pica i rostilja koliko je ko imao. Onako malo se ponekad pofatali pomazili ljubakali.Iako mi nije bio decko al pred drustvom malo da mi se ne bi nabacivali drugi ja se njemu prislonim sto mu je veoma godilo da pored sebe ima lepu mladu pickicu.Jednog vikenda opet smo se dogovorili da idemo u planinu rostiljati. Dan je bio prekrasan suncano i toplo iako je bio septembar.Obukla sam teksas minjak bele gacice majicu grudnjak i onako ne nosim nikad ispod majice su mi se jedva nazirale male obline ali su mi strsale male bradavice jedini znak da imam sisice.Na nogama lagane adidaske.Ponela mali ranac u kojem bih nosila uvek nekoliko gacica, ulozaka,papirnih maramica, sminke i nekih zenskih sitnica.Teksas minjak je bas bio kratak da su mi se gacice videle.
      Igor je dosao na dogovoreno mesto po mene i ja sam sela napred a otraga je sedeo jedan momak njegovih godina i upoznao me sa njim i rece "Goran" te da mu je to rodjak.Bila sam pravi djavolak sa 17god. Cim smo krenuli odvrnuo je muziku ja sam skinula patike i desnu nogu digla na tablu do ugla sofersajbe.Kako sam digla nogu sevnule su moje bele gacice prema kojim je moj vozac-jebac stalno bacao pogled.posle sam levo koleno rasirila skroz do Igorovog sedista imao je direktan pogled na moje medjunozje i mogao je da me mazi po kolenu i unutrasnjosti bedra. Bila sam veoma raspolozena.Minjak nije bio porubljen nego male rese su me golicale po butinama.Stavila sam suncane naocale pevusila i volela sam izazivati i zajebaati se sa momcima.Navalila sam ispitivati Gorana odakle je i rekao mi je da je iz -Rudog- manjeg mesta.Pitala sam ga ima li devojku na sta rece slabo.Kod njih u malom mestu rece ako ima devojku mora je i zeniti jer svi se poznaju Igor je bio otkacen pravo u jednom momentu rece da mu je rodjak jumfer da nije nikad zguzio a kamoli imao zensku.Dok je Igor vozio ja uinat rekoh Goranu da se primakne iza moga sedista i da me uhvati za sise i da me mazi po njima.U trenu na mojim malim sisicama su se nasle Goranove ruke kojima je nespretno poceo da ih gnjaviti. Igoor se pisao od smeha govoreci da sam otkacena 100 na sat a i ja sam se smejala i upucivala ga da to radi neznije.Uzbudio se jadan koliko mi je snazno disao u dugu plavo ofarbanu kosu i moj mali vrat.Uzivala sam dok mi je mazio sisice preko majice a Igor povremeno milovao levo bedro prema pickici jer je morao voziti a ja sam kroz gacice lagano mazila pickicu.Rekla sam kad nije nikad mazio sise sad ima priliku mada nemam  neke sisetine al nek isprobava bolje i male nego nikakve.
      Stigli smo do planinskoga izletista i rekla sam Igoru da vozi dalje do mesta gde nema nikoga da nas ne ometaju i ne gledaju. Krenuo je nekim neasvaltiranim putem i dobro se odmakao od ostalih izletnika sisao sa puta u travu i parkitao pod veliku omoriku.Napokon izadjoh okolo suma mala livadica u koju smo zasli i auto ispod drveta u hladovini.Bosa sam hodala po niskoj travi dok su oni vadili sto i stolice i rasklopili da imamo gde da sedimo i sto da postave pice i jelo.Desetak metera od njih prostrla sam deku i legla potrbuske i gledala ih kako skupljaju drva za potplau rostilja.Goran je to sve najvise spremao dok je Igor prisao do mene noseci mi pivo da se osvezim i usput me pomazio po pickici izmedju guzova onako kroz vec vlazne gacice.Vratio se pomazuci Goranu da pripreme i potpale rostilj i pustio jako muziku iz auta otvorio sva vrata i gepek.  Ja onako lezeci razmisljala sam da probam da se pojebem sa obojicom.Igor je bio u mojoj pickici vise puta al sa dvojicom nisam nikad i pomislila sad imam priliku posto Goran nije iz mog grada a Igor mi je od poverenja.
     Ustala sam jebizovno se setajuci oko njih i odmakla se skinula gacice i piskila boze kako me je napaljivalo da mi gledaju pickicu dok piskim to mi je bio nacin da im je olako pokazem i malo napalim. Naravno Goran nije skidao oci sa moje crne sumice da mu sta ne promakne jer sam to videla ispod tamnih suncanih naocala.Kad sam se ispiskila gacice sam skroz skinula i gurnula ih u dzep minjaka tako da ih je pola virilo vani.Prisla sam stolu koji su postavili blizu rostilja spustila svoje pivo i sela u jednu stolicu.Odmaknula sam malo stolicu u stranu da imaju pogled na moje razgoliceno medjunozje. Malo sam rasirila noge i uzivala u suncu.Igor je prosao i izvukao mi gacice i bacio ih Goranu u lice i reka onjusi da osetis kako picka mirise.Rekla sam da ih moze zadrzati za uspomenu. Postajalo je toplije a nisam primetila nikoga u nasoj blizini i u trenu skinula majicu posto nista vise nisam imala ostala sam gore potpuno gola sa malim sisicama ukrucenih bradavica.Igor je video i poceo da govori dal ga to napaljujem.Pa nemam nista gore al mogu makar da se suncam i uzivam dok vi ne upalite taj rostilj a ionako nemam neke sisetine za izlozbu..Prisao mi je Igor iza ledja i poceo me ljubiti po vratu zadigao mi kosu i balavio mi vrat i uvo da sam se sva najezila i uhvatio mi sisice i lagano ih poceo stiskati.U trenu sam ovlazila, sapnula sam mu zelim da me sad pojebe na onoj deki koju sam prostrla tek kad smo stigli.
     Uzeo mi je ruku i poveo i legli smo na deku .na meni je bio samo minjak i nisam ga nameravala skidati.Legla sam na ledja Igor pored mene na bok i jedna mu je ruka pocela kliziti prema mojoj vlaznoj pickici dok mi je jezik gurao do krajnika.Zestoko smo se ljubili dok mi je prstima prebirao po sumici i razgrtao dlakice da bolje dopre do mog malog klitorisa i usnica.Kad je prokrcio put provlacio je prste uzduz i onda polako ulazio jednim prstom pa onda sa dva i poceo me brzo jebati prstima stenjala sam iz mene su nadirali sokovi.I on je gore bio GOL prsa su mu bila prekrivena lepim malim dlacicama koje sam mazila i ljubila.Sisao mi je bradavice grickao i lizao i palacao jezikom dok je iz mene otimao uzdahe zadovoljstva.Ispod oka sam videla kako nas Goran gleda i da je napokon zapalio vatru.Rekla sam Igoru vadiii kurac skinuo je farmerke do kolena i gace uhvatila sam ga za kurac i pocela ga nadrkavati.Imao je lep kurac normalne velicine 16-17cm drzala sam ga rukom a drugom mu mesila jaja onda sam mu pocela pusiti. Svirala sam usnama uzduz kurca kao usnu harmoniku.Navukla bi mu kozicu i gurnula jezik u nju i pocela vrtiti jezikom oko glavica dok je on sistao i uzdisao ovo nikom ovako nisam pusila da mu zavucem jezik izmedju kozice i glavica za to mi je rekla jedna prijateljica da pokusam da to izludjuje momke.Imala je pravo ucinak je bio fantastican videla sam da je zazmurio i stisnuo zube i pravio grimase ispustajuci neartikulisane zvukove onda me je uhvatio za kosu i rekao da ce da poludi jos sam mu ga malo pokvasila i posisala i rekla da ga zelim u sebi
       Upozorila sam ga kao i uvek da ne pokusava da mi ga utera u guzu jer sam kao dete imala operaciju debelog creva i da se nesmem jebati u guzu i da nisam nikad ovo svakom kazem pre jebanja da me slucajno ne povredi..Polegao me je na ledja usao izmedju mojih kolena i rasirio ih i polako trljao kroz sumicu natopio glavic mojim sokovima trljajuci ga duz moje pickice i onda mi ga  nabio lagano do pola.Tako me bocnu koji put dok mu nije skliznuo ceo u moju vrelu picu.Digao mi je noge na ramena i poceo me zestoko ubadati ohh kako mi je prijao kurac.cvilela.stenjala i vikala jebi jebi vrtela sam guzom izdizala svog jebaca svrsila sam jednom stisnuvsi ga picom ko klestima za tren mi je ulazio bez problema jer sam plivala u sokovima uklizavao je kompletan  ubrzao je i poceo da me nabada sto jace moze stisla sam ga nogama i ispalio je nekoliko mlazova tople sluzi u moju uzarenu picu trzao se tresao drhtao i napokon se smirio u meni:Pickom mi se razlevala topla sperma kurac mu je iskliznuo iz mene vec mlohav i iscedjen u meni.
      Ustao je dala sam mu maramice iz ranca obrisao kurac i obukao hlace .Ja sam sedela rasirenih nogu i kupila maramicom spermu iz mene i zavlacila prste i vadila sto sam mogla da sto manje ostane.Nisam htela da se perem jer sam ocekivala da me jos Goran pojebe.Kad sam se obrisala temeljito pogledala sam prema rostilju i vec su bacili ugalj da se razgori .
       Viknula sam Goranu da mi ponese pivo jos sam lezala na deki rasirenih nogu podignutih kolena.Goran mi pruzi pivo gledajuci moju sumicu na sta mu rekoh sedi .Pitala sam ga dal je istina da nikad nisi guzio i dirao picku na sta je priznao da nije nikad.Upitah ga bi li probao klimnu glavom smeseci se koja sam kurvica bila.Popila sam pola piva i spustila ga pored i otkopcala mu pantolone i za cudo skoro dignut kurac mokar od sluzi bio je veci i deblji od Igorovog.Malo sam ga prodrkala i onda mu pocela pusiti zesce nego ikad ikom sve sto sam znala primenila sam na njemu da mu prvi puta bude nezaboravno.Narastao mu je do kraja imao je oko dvadesetak cm.davila sam se njime al ispalio mi ga je teko brzo u grlo gutala sam spermu i iscedila ga do kraja oblizujuci svaku kapljicu.
        Onda sam mu rekla sad ti moju pickicu zadovolji kako umes uzela cigaretu pripalila i prepustila mu da radi sto ume sa pickom.Nespretno je rovario prstima po pickici drhtavom rukom da sta ne pogresi sto me strasno napalilo jedva sam cekala da ispusim cigaretu.Videla sam da mu se poceo ponovo dizati bacila cigaretu i rekla mu da me ljubi i lize sise. Nije se znao ljubiti bio je nespretan i odustala sam od ljubljenja sa Goranom i onda mu rekla da mi ga utera polako:
        Jadnik nije ga ugurao  sve dok ga ja nisam uzela svojom rukom namestila da sklizne u nju jer je bila sva vlazna. I Goran je dobio upozorenje da nemoze u guzu i razloge. Kao sto sam i predpostavila zaterao mi ga otprve do jaja samo ciknuh i uhvatih ga za guzove umirih ga da nemrda samo da ga osetim kako me je ispunio vise nije bilo mesta pulsirao je u meni smiren tvrd ko kamen dok mi se picka stiskala oko njega.Sad me jebi rasturi me jako i poceo je da me ubada jako oslonio se na sake i ubadao me zestoko dahtao je ko kakav ker. Ja sam uporedo jednom rukom drkala klitoris.Meni je nadoslo svrsavanje rekoh mu brze jace ubadao me a ja se pocela uvijati idizati vrtiti guzom i cvilela ko kuja stisla sam ga nogama zarila mu nokte u ledja i nategla na sebe sto sam jace mogla i ciknula svrsavajuci .On nije prestajao ja sam samo govorila jebi jebi jako ubrzavao je i on poceo zesce nasrtati osecala sam da ce da se ispali u mene svakog trena i malo mu zamesala kratki ubodi poslednji najjaci majko opet sam ciknula i svrsila dok je svrsavao trzajuci se u meni napravio je totalnu poplavu curelo je i pored kurca on je lezao na meni ne mrdajuci se.Pustila sam ga da oseti prvi puta i da svrsi u mene jadnik sav se tresao i dahtao kad je odahnuo reko ustaj vadi ga i peri se al prvo donesi meni kanister sa vodom.Doneo je vodu cucnula sam na travi i dobro detaljno oprala pickicu i noge.Ustala sam prosetala i govorila sebi ovo je tek prva runda do povratka morace me jebati jos koji puta al jedan za drugim.
      Sela sam u stolicu samo u minjaku vise im nije bilo neobicno gledati moje sisice i gustu sumicu privikli su se a ja sam ih vatala za kurac kad bi mi koji bio blizu nadohvat ruke.Bila sam gladna prva tura kobasica i cevapa je bila namenjena za mene.Dobro sam prezalogajila zalevajuci pivom i govoreci im da kad jedemo zelim da me skupa jebu jedan za drugim ili da me jedan jebe dok drugom pusim na sta ce Igor opaaaa malo ti jedan hoces dva. Da zelim da me je jebete zajedno nisam nikad imala dvojicu.Goranu sam rekla da ima dobar kurac da bi ga svaka pozelela u sebi i da se potrudi steta da drka u prazno da nadje devojku.Da i rekla sam im da ce me imati ceo vikend na raspolaganju i da zelim da me dobro izjebu.Goran je  mislio da sam Igorova devojka na sta sam mu rekla sad sam i tvoja volim vas obojicu.Goran je govorio da nezna sta bi dao da sam mu ja devojka na sta sam mu uzvratila da bih ga varala i da volim najvise da se dobro pojebem.
     Kad su i njih dvojica jeli popili pivo rekla sam ajde idemo na deku zelim vas obojicu na sebi.Igoru sam rekla da legne i ja sam se naguzila na kolena i pocela pusiti Igoru ostvih trenutak kurac i rekoh Goranu jebi me zguza al svrsi vani po guzi. Nastavila sam Igoru pusiti kurac uvrcuci ga rukom i puseci oblizivati glavic zavlaciti jezik izmedju kozice i glavica i sisati jaja jedno po jedno pljujuci dlake koje su otpale u moja usta.Dok mi je Goran razvrnuo pickicu i gurao prste jebuci me njima jako. Malo se popravio na sto sam mu rekla sad mi ga uteraj do jaja samo me jebi jebi bila sam uspaljena vlazna kliznuo je ceo odjednom u moju pickuku.ciknuh i zastenjah. Ubadao je jako uhvativsi me za kukove i natezuci na kurcinu ja sam u predahu pusenja samo uspevala da izgovaram jebi jebi jebi me ko kurvicu jako sto jace sto sam odmah i osjetila i ponovo se uhvatila Igorovog kurca ali lagano da mi ne svrsi pre nego sto me i on ne pojebe. Goran je ubrzavao a i ja vrtela nabijala mu se jos dodatno dok nije poceo urlati svrsila sam i osetila prazninu u picki i parkiran mokar kurac izmedju guzova kako mi sprica toplu spermu po guzi i ledjima. Odmah sam rekla Igoru da se digne i da me sad on pojebe.Rastrljala sam spermu rukom i Igor mi kliznu celim kurcom u pickicu i poce da hvata ritam.Goranu sam rekla da legne pored da mogu da mu pusim.Lizala sam mu kurac od mojih sokova sa pomesanom spermom sto je ostalo po njemu.Pocela sam da mu pruzam ponovo lepi ugodjaj i naravno poceo mu se ponovo dizati.Budila sam ga iz mrtvih i dizala poceo je ponovo da se proteze i ukrucuje.Zguza me je Igor ludjacki naguzivao i prstima mi trljao klitoris zatim sam mu pocela pickom stiskati kurac svrsavajuci neznam ni sama koji put. Ubrzao Igor samo sto nije svrsio rekoh mu daj mi ga u usta da progutam naglo skoci nagazi i Gorana al mi ga dade na vreme i ispali mi ga u grlo pola je samo sklizilo ostalo sam gutala i oblizivala Igorov kurac cim sam ga oblizala legla sam na ledja i rasirila se da mi Goran zada posljednji udarac svojim velikim kurcom jer sam tako napaljena da su jos trojica bila sa svima bih se pojebala.Razmaknuo mi je kolena i sad ga je sam uveo u moje carstvo i samo skliznuo do jaja i zapoceo igru jakoga ubadanja da ga osetim sto vise digla sam mu noge na ramena dok se divljacki zabijao u moju klizavu pickicu krajickom oka spazih Igora kako pored nas stoji i drka izgleda da ga je palilo da gleda kako se jebem sa drugim Goranu nije trebalo puno da me natera u vrisku i svrsavanje eksplodirala sam i tada mi ga Igor dade i poce svrsavati po mome licu i ustima dok sam mu ga oblizivala Goran je ispaljivao poslednje mlazove sperme i totalno mi ispunio pickicu mislim da u nju vise ne bi nista moglo stati sve je curelo pored zabijenog kurca a on ga nije vadio sve dok mu nije omlitavio i sam ispao iz mene a onda potekao potok sperme  iz jos otvorene pickice koju sam posle svu rastrljala po sebi.   
     Digli smo se seli za sto Igor je razgoreo vatru i nabacao jos jedan rostilj a Goran je nastojao sve da mi udovolji dodavao pivo, mineralnu sve sto sam htela bilo mu je drago sto me zguzio i sto sam mu pruzila lepo zadovoljstvo i dosta toga je naucio. Goranu sam rekla da bolji i veci kurac do sada od njegovog nisam primila na sta je odgovorio da moju lepu pickicu i ovu prvu zestoku jebacinu nece zaboraviti dok je ziv.  A meni drago sto sam imala dvojicu sto sam odavno prizeljkivala isprobati i bilo mi je neopisivo lepo primati ih jednog za drugim. Ostali smo sve do predvece dok nismo sve pojeli i popili. Skinula sam se gola i Goran mi je poljevao da se operem da ne idem kuci smrdljiva na jebacinu.
   U povratku mi je Goran mazio sise al ispod majice i bio je nezan i siguran dok sam ja drkala pickicu htela sam da se u kolima zadrzi miris moje pickice. Dogovor je pao da sutra sve ponovimo samo  lepse i bolje sa vise uzivanja kako sam i obecala da ce me imati ceo vikend.  Kad sam stigla kuci otisla sam u kupatilo i dobro se itusirala i nekoliko puta oprala pickicu koja je bila malo natekla od jebanja a i malo su me prepone bolele od dizanja i sirenja nogu.Kad sam napokon legla u krevet razmisljala sam sta da sutra primenjujemo koje poze i sta bih ja novo mogla da im priredim jer izgleda da sam ja ta koja usmerava i vodi akciju mada bih volela da se o tom oni brinu.Za sutra sam pod prvo naumila da me lizu naizmjenicno dok im pusim tako da uvek budem vlazna i spremna da uleti u mene ceo odjednom bilo koji od njih dvojice.       
I ovo je potpuno istinita prica iz moga zivota. Posto pijem tablete za kontracepciju bila sam mirna rado sam davala da svrsavaju u mene jer tada nije bilo bolestina kao u danasnje vreme: nesmeju devojke da ga popuse bez kondoma. A sad vam je poznato zasto se nikad ne jebem u guzu mada bih zarko volela al nesmem.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ludi Momo

Ovo je moja istinita prica i ceo dozivljaj.U dusi sam bila prava mala zlocesta kurvica.Crnka 163/52 sa nepunih 16 godina.Bila sam tada jos nevina.Lepih jakih nogu i cvrste oble guze.Imala sam veoma male tvrde sisice cak najmanje od svih ucenica iz razreda al zato izmedju butina imala lepu malu crnu veoma dlakavu sumicu.Moji su imali vikendicu van grada pored jednog sela. Tu bih provodila ceo raspust osim kad bi isli na more.Zavrsila sam prvi razred srednje skole, mene i mamu tata je odveo u vikendicu snabdeo sa dosta hrane i on bi se vratio radi posla kuci.Samo bi dolazio vikendom da nas obidje i da nam donese sto nam treba a i da pojebe mamu. Da mi ne bi bilo dosadno vreme sam ubijala setajuci po okolnoj sumi i pored potocica bih sedela i citala sexy romane sa detaljno opisivanim vodjenjem sexa suncala se i mazila ponekad pickicu.Tako sam setala nekoliko dana i malo se suncala dok jedan dan vracajuci se kuci nisam ugledala jednog momka koji je cuvao goveda.Prisla sam onako namerno kurvijasto i upoznala se sa njim.Zvao se Momo i bio je skoro celav visok dlakavih nogu u bermudama gore nije imao nista jer je bilo toplo pa je skinuo majicu.Bio je onako zgodan lepo razvijen.Tako  smo otpoceli razgovor, rekao je da ima 17godina i da je tek sad zavrsio osnovnu pomocnu skolu.To se dalo primetiti bio je malo mutav i slabo je govorio al je bio lep i priglup.I tako malo razgovora sa mutavim koji je me molio da navratim sutra ranije da mu pravim drustvo posto nema drugara, prijateljica jer su ga izbegavali sto je malo mutav.I molio me da mu budem prijateljica da se druzimo.Na prvi pogled bio je prava dobrica pa sam pristala i rekla da cu sutra navratiti.Navece sam razmisljala sta sutra da obucem i odlucila se samo majicu teksas sorc i patike.tako sutra sam navratila do njega gde je cuvao goveda a unapred sam imala smisljen plan da ga zavodim lagano.Ponela sam sa sobom erotske sexy romane.Malo smo pricali i onda sam sela na travu i izvadila iz rancica romane i citala i onako mahinalno ponudih mu jedan roman da cita na sta on rece da slabo cita i da bi volio da mu ja citam naglas.Ja vestica mala odabrala sam najbolji roman i pocela citati ispod oka sam primetila veliku izbocinu na njegovim bermudama digao mu se.Slusao je i nije skidao pogled sa mene i mojih golih nogu.Posle bi odletio u zbunje sa izgovorom da mora pisati al isao je da ga izdrka.Sa sobom je uvek nosio hrane i voca koje je delio sa mnom.Bas me je zavoleo i prijalo mu je moje drustvo.Pitala sam ga da li mu se svidja sto mu citam na sta je potvrdio da voli da mu citam svaki dan.Jedan dan dok sam mu citala digao mu se i ja sam mu rekla da izvadi i pokaze mi kurac.On jedva doceka izvadi poveliku mesnatu kurcinu i pokaza mi je.Rekla sam mu da ima lep i velik kurac a on rece da mu je dugacak 19cm. Bio mu je debeo ko moja rukica u zglobu.Zamolila sam ga da drka a da ga ja gledam kako to radi.Drkao je brzo i stisnutih ociju dahcuci dok kroz nekoliko minuta zastenja izbaci obilan mlaz sperme.Cedio je kurac do poslednje kapi.Moje gacice su bile mokre kako sam najednom ovlazila gledajuci prvi put uzivo drkanje.Nocu bi smisljala sta da radim sa njim i kako da mu dam povoda za sex ili malo mazenja.Nekoliko dana je drkao a ja mu citala onda mi je nesto puklo i rekoh mu bi li volio da ti ga ja drkam i da mi pokazes kako trebam da drkam.Jedva je docekao da ga uvali u moju malu rukicu. Koji osecaj prvi put sam drzala kurac ko komad mesa u mojoj maloj ruci bio je ogroman.Drkala sam ga nespretno i nesigurno trgajuci i navlaceci mu kozicu preko glavica jadan sve je trpeo mozda ga je i bolelo.Drkala sam zesce stenjao je dok mi se nije poceo otimati iz ruke i spricajuci mlazeve sperme dok je svrsavao.Pitala sam ga dal mu se svidelo rekao je da voli da mu ga drkam.U tih nekoliko dana sam usavrsila drkanje, bila sam neznija i vjestija mogla sam da osetim kad je na vrhuncu.Znala sam mu ga izdrkati i po 3-4 puta sve dok me ruka ne zaboli.Rekla sam mu da nikom nesme reci sta radimo on se zakleo da bi pre umro nego nekom rekao.Uzivala sam drkajuci lomeci i stiskajuci mu kurac bas me je napaljivalo.Navece sam kuci citala i mazila picu i znala sam je celu noc maziti i svrsavati dok me ne zaboli.jedan dan sam obukla mali minjak i majicu na bretele i tako dok smo sedeli samo mi je gledao bele gacice koje su se videle ispod minjaka kad bih rasirila noge.<Onda usledi ono sto sam dugo ocekivala> zamolio me da mu pokazem picku jer nikad nije video nijednu osim u zivotinja.Pomislih u sebi tooo jedva sam docekala,al rekoh mu mozes videti samo dok piskim.U trenu sam zadigla minjak i svukla gacice do kolena cucnula i pocela piskiti.On nije mogao doci sebi kad je video moju crnu gustu sumicu koja se protezala uzduz i iznad pickice.Gledao je kako piskim.Kad sam zavrsila ustala sam i rekla da pridje da je vidi izbliza al samo na kratko i navukla gacice.Rekoh mu eto sad si video pravu picku i kako ti se cini.Rekao je da mu se svidja i da je puno crna i dlakava.Nisam mu dala da me pipa i dira nikako a i nije pokusavao je me je slusao kao da je moj pokorni sluga.Probala sam mu pusiti kurac i svidelo mi se al sam mu zapretila da mi slucajno ne svrsi u moja usta.Nije nikad svrsio u moja usta uvek bi ga izvadio i van svrsio. Davila sam se kurcom ucila pusiti i usavrsavati i istrazivati mu najosetljivije tacke, svakim danom bolje i duze a on je ludio od zadovoljstva.Samo me cudi da ga nije boleo koliko sam mu ga puta dnevno pusila i drkala. Jedan dan sam skinula majicu i dala mu da mi dira i mazi male sisice i da ih sisa ali da bude veoma nezan.Lepo me je mazio sve kako sam mu govorila sta i gde da radi a gacice su mi uvek bile mokre od svrsavanja.Sad sam i ja pocela da koristim njega i da uzivam a i njegovom diranju, mazenju, pipanju i dojenju mojih sisica.Uzivala sam jos bi mu usput pusila i drkala kurac da ga ne zapostavim.Domalo sam pocela gutati spermu svrsavao mi je u usta kad bih mu ja rekla da to zelim pomno me slusao u svemu i zavoleo me.Gnjavio,stiskao je moje male sisice i svrsavao po njima a ja bi rastrljala spermu po njima i tako se suncala.Nakon malo vremena skinula sam gacice i pred nim se pocela maziti po pickici i rekla mu samo da gleda kako to radim.Provlacila sam prste kroz dlakavu picu uzduz dole gore sirila je prsticima i gurala ih u pickicu i trljala klitoris. Sokovi su mi nadirali i cureli iz pice on je sve gledao ne trepcuci ocima.Kad sam se izmazila rekla sam mu da mi sad on isto to radi.Uh koji osecaj kad me je poceo maziti protresala sam se cela grcila uvijala stenjala pod njegovim mazenjem gurao mi je i prste u rupicu i jebao me prstima mazio svrsavala sam ko luda.Otrcala sam u potok cucnula bih  u vodu i ladila pickicu koja je gorela kao vulkan.Tako sam nastavila usavrsavati sve od drkanja, pusenja i on je mene mazio i ucio sto mi godi i sto zelim da mi radi.E doslo je i do lizanja prvo sam mu citala i onda ga naterala da tako meni radi.Lizao me je lepo i prstima zadovoljavao da sam uvek zavrsavala u potoku ladeci uzarenu pickicu. Nakon nekoliko dana vise nisam mogla izdrzati rekla sam da mi ga utera samo do pola da probam.Bila sam vlazna i spremna i rekla mu da ga lagano utera ako me zaboli da odmah vadi.Podmazana mala pickica ga je primila do pola tada me je presekla mala bol ciknuh al nisam dala da ga vadi.Rekla sam nastavi lagano moja mala pica se stiskala oko njegovog velikog debelog kurca kao prsten oko nabreklog prsta.Slatke boli mi nisu smetale.Svaki ubod propracen sa malo boli i zadovoljstva. Primala sam ga posle pola minuta malo lakse al nemate pojma koji je osecaj u mojoj pici bio neznam sta bih plakala ili vriskala od lepote i zadovoljstva. Onda sam ga uhvatila za guzu i nategnula na sebe jako da mi je skoro ceo uleteo.Bila sam cela popunjena vise nije bilo mesta i rekla jebi me sto mozes jace i brze svrsavala sam pod bolnim ubodima velikog kurca i u momentu samo mi sinu kroz glavu rekoh mu ni slucajno nemoj da svrsis u mene.Samo sam ga jako stisla nogama oko pojasa i rukama preko ledja i cvilela. Zakucavao me kurcom za livadu i kroz pola minute zestokih uboda i stenjanja prosuo je seme po mojoj dlakavoj pickici i stomaku.Iscrpljen samo se svalio pored mene.Pogledala sam u njegov kurac bio malo krvav a i iz moje pickice se videlo malo krvi-moje bivse nevinosti.Kad je odmorio naguzila sam se na kolenima i rekla mu daj mi ga sad ovako.Zguza me je dva puta zadovoljio i za taj dan bilo mi je i previse.Otada me je svaki dan jebavao u raznim polozajima i pozama po nekoliko puta.Dok me je jebavao muhe su obletale oko moje pice i jedva sam cekala da je ladim i perem u potoku.Prosirivao je moju usku nezasitu pickicu.Posle desetak dana ulazio je u mene bez problema ,samo bi kliznuo ceo odjednom do jaja.Posle sam mu dozvolila da svrsava u mene jer sam htela da i to osetim on me je pumpao toplim mlazovima sperme koja je curela i pored kurca iz moje pickice.Vise mu nisam dala da ga vadi volela sam da osecam kako me puni i trza se i otima u meni.Celo leto mi je sirio pickicu vracala bi se kuci sva izjebana i zadovoljna.Za veliko cudo nisam ostala trudna neznam ni sama al mi je drago,redovno sam dobijala periodu.Moj mutavi jebac bio je dobar za pocetak i nezaboravan a ja mala mudra zlocesta kurvica ga iskoristila za ucenje i istrazivanje sexa.Sve u evemu bilo je lepo i njemu a meni pogotovu najlepse.Prosao raspust i vratila se u grad u stan.Krenula u skolu i u nova istrazivanja sexa sa drugim momcima.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ugovor

Moja firma bavi se projektovanjem i izgradnjom poslovnih i stambeno-poslovnih objekata. Zahvaljujući genijalcima koji su izmislili “svetsku ekonomsku krizu” trenutno glavna preokupacija je da sa italijanskom firmom sklopim aranžman oko poslovno stambenog kompleksa u Novom Sadu. U konkurenciji dve firme Italijani su poslali svog predstavnika po imenu Masimo, da pogleda naše makete i da donese odluku. Svaki dan sam se bavio Masimom što u birou u Beogradu, što na lokaciji u Novom Sadu. Provodeći toliko vremena sa istim likom malo bliže sam ga upoznao. Oženjen, otac dvoje dece, 38 godina, sportski tip vitak visok crnomanjast sa zelenim očima. Slika i prilika pravog italijana. Oduševilo me je to što lik uopšte nije uštogljen, ne gleda dlaku jajetu, već totalno opušten. Ono što me posebno iznenadilo je što nije prestajao da priča o pičkama. Ako normalan muškarac za 24 sata pomisli 300 puta na sex, on pomisli barem 600 puta. Vodio sam ga u šetnju Knez Mihajlovom, čoveku se zavrtrelo u glavi. Nije ni čudo, šetanjem krajem maja po Knezu, je da poludiš od ženske lepote. Par puta sam naručivao poslovnu pratnju kada smo išli na lokaciju. Masimo je otkačio, zezanje po Novom Sadu i noćenje na petrovaradinu. Samo je vikao “bravisimo Peđa bravisimo”. I tako već desetak dana.
Moja žena Dunja je delom oguglala a delom poludela, koliko vremena provodim sa Masimom. Ona i ja smo u braku 12 godina. Radi kao lekar u KCS, dvoje dece. Uglavnom solidan brak. Tešio sam je da zbog ove situacije moram da dobijem taj ugovor. Gutala je i trpela. Kada sam video da je prednost na strani moje firme pozvao sam Masima na večeru u našu kuću. Dunja je malo gunđala ali se brzo pomirila i napravili smo gala veče za našeg gosta. Inače moja žena oduvek je jebozovno izgledala, uzak struk je još više isticao njeno dupe za kojim su se svi okretali, duge vretenaste noge na višoj štikli su samo pojačavale taj utisak. Plava kosa, oči koje “govore” senzualne usne, sve u svemu vamp žena. Dunja je za to veče obukla crnu haljinu uz telo do pola butine u kompletu sa crnim čarapama figura je izgledala fantastično.
Pojavio se u dogovoreno vreme. Nije se video od ogromnog buketa cveća a u drugoj vino. Predao je Dunji buket, poljubio ruku i izrekao hiljadu komplimenata, prešli smo u salon pijuckali piće i pričali o koje čemu. Kako je u Italiji, kakve su razlike… Pričao je Dunji i o svojoj porodici. Celo veče proteklo je fino. Popila se koja čaša više. Komplimenti Dunji bivali su sve sočniji. Kako lepšu ženu od nje u Beogradu nije video i slično. Samo se smeškala. Prijalo mi je koliko je očaran njome… Na rastanku dogovorili smo se da sutra veče odemo u neki restoran. Odabrao sam jedan u kome sviraju latino dance. Pitao sam Masima da mu pozovem neku ribu, insistirao je da samo nas troje idemo.
Prijatan ambijent, dobra muzika piće, veče je počelo odlično. Dunja i ja odigrali smo jedan cha cha cha. Dunja je tako vrckala da su je svi kradom gledali. Lepršava haljina je pojačavala utisak. Po povratku za sto Masimo nije krio oduševljenje. Nedugo, pozvao je Dunju na ples. Igrali su nedaleko od mene. Posmatrao sam ih. Znam da je svaki latino ples u stvari seksi ples, ali čini mi se da je Masimo po malo preterivao u zahvatima. Kako je čvrsto privlači, drži oko struka… Dunja izvela jednu piruetu a haljina se zadigla da su se videli krajevi čarapa. Fantastičan prizor. Po povratku za sto sve je delovalo normalno. Vino je teklo u potocima da bi nas rashladilo. Masimo mi reče: blago tebi Peđa kakvu ženu imaš, tako je seksi prava bomba. Prijalo mi je ali nisam znao kuda sve to vodi. Smenjivali smo se u igri sa Dunjom. NJoj je bilo prelepo. Odavno nismo ovako opušteni bili. Ništa mi nije govorila. Posle par buteljki sve nas je uhvatilo piće. Masimo je trtljao i dalje o Dunjinoj lepoti, ona se smejuljila vragolasto, kako samo ona zna. Kada je Dunja otišla u toalet Masimo mi reče nešto usled čega sam se na momenat zaledio: Peđa vidim kakva ti je žena i osećam da hoće a ti bi mogao da se potrudiš i da mi je nabaciš!!! Ostao sam bez vazduha par trenutaka. Piljio sam u njega i pre nego što sam išta rekao on se nasmeja i reče: šala hehehe.. Nisam se nešto smejao, ako ništa drugo šala je glupa. Tek opet on ma nije šala ozbiljno mislim. Da li da ga odmah udarim kao pravi balkanac ili …. U tom trenutku moja žena se vraćala za sto pa je ovaj razgovor prekinut. Masimo se ponašao kao da ništa nije bilo a ja nekako odsutno. Kako je Dunja bila pijana to nije ni primetila a i kako bi kada je Masimo i dalje nešto pričao. Ostali smo još malo pa se razišli. Dok nas je taxi vozio, razmišljao sam o tome šta mi je Masimo predložio, i koliko god da ne želim dno stomaka i moj kurac su mi davali do znanja da mi se ideja sviđa. Da namestim nekom da mi jebe ženu. Šašavo. Dunji nisam ništa rekao, prokomentarisali smo da je veče bilo prijatno. Zapazila je kako Masimo lepo igra i kako je prijatan.
Kada sam se sutradan našao sa Masimom, na prvoj pauzi kada smo ostali sami upita me:
- da li si razmislio o mome predlogu
- pa zar nije šala u pitanju
- ni slučajno zbog Dunje bi i na mesec išao
- Masimo ne glupiraj se, pa pričamo o mojoj ženi
- da znam
- pa zar ne misliš da me time vređaš
- ne nego mislim da ti dajem kompliment da ti je žena poželjna
- to znam i sam
- pa Peđa razmisli dobro ima i drugih opcija u ovoj igri
Bezobraznik. Pa sada još i ucena. Svašta bi mu rekao, ali razum je vladao, inače bih uprskao. Ubacio je u igru i posao. A to je trenutno bila moja egzistencija. Šta da radim? Hiljadu kobinacija mi se motalo po glavi. U razgovoru sa svojima u Veneciji, počeo je da pominje konkurentsku firmu. Vrag odneo šalu. Rekoh mu da to što to traži od mene nije razlog da meša sa poslovima. Samo se zagonetno nasmešio. Razgovaraću sa ženom pa kud puklo da puklo. Pokupio je sa posla i pravac kući. Počeo sam ko kiša oko Kragujevca, da bi me prekinula i pitala šta ustvari hoću. Šlog. Pa eksplozija. Pa ti si lud. Nisam ja kurva. Pa zar to misliš o meni. Pa … pa… gomila toga. Čutao sam šta da joj kažem. Stvarno od nje pravim kurvu. Dok sam je slušao, a u sebi razmišljao o tome da je kurva da se jebe sa drugima, kurac mi se digo. Znak. Slušaj ljubavi, znam šta tražim od tebe ali to je u interesu nas naše dece svega. Krenuo sam da je ubeđujem. Prepirali smo se celo po podne. Rezultat nerešen. Koristio sam sve moguće argumente…
Dok sam je vozio na posao rekoh joj da razmisli. I dalje isto. Kada sam sreo Masima, rekoh mu da radim na njegovom predlogu. Potašao me po ramenu i reče bravo znao sam da si čovek za ovaj posao. Dripac ucenjivački.
Kod kuće situacija kao juče. Negde oko deset uveče Dunja me upita: pa dobro a šta bi ja trebalo da radim. Konačno se klatno pomera na moju stranu. Rekoh joj kako sam ga shvatio da izađu negde u restoran na piće a posle… I to što će me neko jebati tebi neće smetati, prekinu me. Neće naravno a i viši ciljevi su u pitanju. Još par rečenica i pristala je. Tu noć sam je razbio od kurca kao u danima kada smo počeli našu vezu.
Sutradan kažem Masimu da je sve dogovoreno. Nazvao je Dunju iz moje kancelarije i razgovarao sa njom kao da ja nisam tu. Rekao je da je očaran njom i da jedva čeka da je vidi. Kada sam stigao kući Dunja je bila u kupatilu.Pozvala me ja da joj pomognem oko nečega. Šta treba? Obrij mi lepo usmine a iznad napravi mali trougao reče mi. I ranije sam to radio, ali sam obično iznad pravio tračicu i dok sam to radio spremao sam je za sebe a sada… Dok sam se raspremao ušla je u sobu gola i počela da se sprema. Gledao sam kako stavlja haltere, kako navlači čarape na noge. Crni čipkasti brus čipkaste tange. Šminka i frizura su kompletirali izgled. Preko je obukla dugu haljinu sa izrezom do pola butine. Fantastično. Još smo malo pričali a onda je taksi stigao. Kroz prozor sam gledao kako je Masimo sačekuje ispred vrata ljubi u obraz otvara vrata taksija. Gledao sam kako se gube u daljini….

Nisam mogao da zaspim. Šetao sam po kući i pitao se da li sam normalan. Za to vreme kurac me je ubeđivao u suprotno. Zamišljao sam kako je odvodi u sobu, skida uživa u njenom telu. Izdrkao sam a uzbuđenje me je još držalo. Stigla je kući oko dva . Dočekao sam je na vratima. Čudan osmeh joj je lebdeo licem. Kako.. šta? Pa sve ono što si tražio, zadatak obavljen, reče mi. Pričala je i otišla u spavaću sobu da se presvuče. Išao sam za njom i zapitkivao. Da popili smo piće u restoranu, večerali i onda više nije mogao da čeka. Otišli smo u njegov apartman… Tada je skinula haljinu. Nema gaćica. A gde su ti gaćice? Zadržao ih je za uspomenu. Gledao sam je onako golu, sveže izjebanu i htedoh i ja da je pojebem. Nije mi dala. Preumorna sam a i još malo ljuta na tebe zbog ovog večeras, odgovori mi. Prihvatim mada mi nije lako, sam sam tražio. Još jednom sam ga izdrkao pre spavanja.
Masimo je sutradan sijao. Čak mi je u pauzi rekao kako imam vulkan od žene, kako je neverovatna u krevetu. Palilo me je to što slušam, ali s’ druge strane, mislim se ovaj nije normalan. Kao da priča drugu kako je jebo neku ribu a ne mužu kome je predhodnu noć jebo ženu. Još uvek izmešanih osećanja, shvatio sam da mi ova situacija uopšte ne smeta naprotiv.
Po podne Dunji je stigao ogroman buket sa kratkom posvetom “ za predivnu noć”. Osmeh od uva do uva. Pitala me kratko šta je sa poslom? Potpisan je predugovor ostala je razrada, rekoh. Malo kasnije zvono na vratima. Ne mogu da verujem. Masimo. Kako ste dragi prijatelji? a u ruci šampanjac, da nazdravimo uspešnom poslu. Dunju grli i ljubi, držeći je oko struka ulaze u dnevnu sobu, a ja donosim čaše. Šampanjac puca i nazdravljamo. Ne čudim se Masimu što je došao jer kako je alav na pičku, znam da je došao da kresne Dunju još jednom. Sedeli smo i pijuckali, samo je pomenuo da ćemo u Veneciju za pet šest dana na potpis ugovora. Dunja ustade i ode do kuhinje a Masimo mi reče: odmah se vraćam. Pomislio sam ode u toalet a on pravo u kuhinju. Gledao sam za njim, a onda odlučih. Priđem vratima i provirim. Držao je moju ženu zagrljenu, mesio joj dupe i strasno ljubio. Što njega nije briga da li ću da naiđem razumem, ali što Dunja ne haje e to već…. Sam si to tražio od nje pa sada ćuti. Gledao sam ih kako se ljube i osećao trnce u malom stomaku. Sada je već zavukao ruku ispod suknje a zatim i drugu. Pa neće je jebati valjda u kuhinji. Tada mu ruke povukoše gaćice na dole. Dunja iskoračuje, a on miriše i trpa gaćice u džep. Ako ovako nastavi da skuplja, žena će mi ostati bez gaćica. Prekinuše. Ajmo u sobu nema smisla, čujem ženu kako mu govori. Vratim se na mesto. Sedaju. Znam da Dunja na sebi nema gaćice i to me strahovito uzbuđuje. Prekrštam noge da sakrijem erekciju. Još malo smo sedeli, a onda Masimo predlaže da odemo u neki klub da nastavimo zabavu. Rekoh mu da moram da pripremim materijale za sutra a on nastavlja pa idemo mi onda. Dunja oduševljeno prihvata. Na brzinu se sprama i odlaze. Tu noć se nije ni vratila kući.
Kada sam je sledećeg dana pitao šta to radi samo mi kratko reče:
- ti imaš svoj a ja svoj ugovor
- kako to misliš
- Masimo mi tražio da mu budem vodič ovih dana po gradu uz adekvatnu nadoknadu
- svašta pa nisi ti poslovna pratnja
- što? ako mogu da budem na usluzi tvojim poslovnim parterima, mogu valjda i za svoju dušu
- ma šta govoriš to?
- prihvatila sam, čak sam uzela i slobodne dane, jedino sam mu rekla da kod tebe u firmu neću dolaziti
Ćutanjem sam prihvatio tu činjenicu. U šta sam je to pretvorio? Moja žena poslovna pratnja…
Narednih dana stalno je bila sa njim. Poslednjeg dana u Beogradu otišli smo na večeru. U restoranu je sedela sa njegove strane. Moje prisustvo joj uopšte nije smetalo. Masimo je čak spuštao ruku ispod stola i po pokretima ruke, znao sam da je dira ispod suknje da joj mazi picu. Neverovatno kakav zaokret u životu. Dok je dirao ispod stola, ta situacija me je mnogo uzbuđivala. Nakon večere pozvao me je u svoj apartman na još jedno piće. Hteo je valjda da pokaže kakvu moć trenutno ima nad nama. Seo sam u fotelju a njih dvoje na dvosed. Dok smo pijuckali, njegova ruka je bila oko njenog struka. Kao da mene nema. Nikome nije smetalo moje prisustvo. Onda je privukao i poljubio. Ona je obavila ruke oko vrata a on je drugom mazio po telu, hvatao je za sisu a onda zavukao ruku ispod haljine. Moja žena je samo raširila noge. Svestan da gledam, zadigao joj je suknju. Opet bez gaćica a i šta će joj. Gledao sam kako joj mazi picu, kako joj zavlači prste. Bili su sve uzbuđeniji a i ja. Onda prekinuše i samo mi reče: izvini nas za trenutak. Uhvati je za ruku i povede u spavaću sobu. Vrata se nije ni trudio da zatvori. Čuo sam ih kako dahću i šuštanje odeće. Ustao sam i provirio na vrata. Dunja je ležala a njemu je glava bila među njenim nogama. Lizao joj je picu prste joj je zabijao a Dunja je uzdisala, očigledno je Masimo to dobro radio. Zatim je ustao kleknuo kod glave i dao joj kurac na pušenje. Odmah ga je strpala usta a rukom drkala koren. “Bravisimo cara mia bravisimo” ječao je Masimo. Pušila mu je izvesno vreme a onda je naguzio. Jednom rukom je uhvatio za guz i širio ga, a drugom svoj kurac i polako centrirao u njenu gladnu pičku. Kada joj je uvukao, uhvatio je i drugi guz i brzo počeo da je navlači na kurac. Čulo se lupkanje Dunjinih guzova o njegov stomak i njihovo sve glasnije stenjanje. Promenili su pozu. Masimo je legao a Dunja ga je zajahala. Znam da joj je to omiljena poza i da uvek brzo svrši. Uskoro je vrištala od zadovoljstva. Masimo je bio pri kraju. Polegao je na leđa podigao noge i zabio. Odmah je počeo brzo da se nabada, još malo i čulo se njegovo stenjanje. Izvadio ga je i prskao je po stomaku i sisama. Kada je svršio Dunja je prišla i strpala ga usta. Pušila ga je još malo. A onda je Masimo ustao a Dunja ostala da leži. Vratio sam se u fotelju. Izašao je iz sobe go. Poluopušten kurac mu se klatio. Reče mi: možeš sada i ti da jebeš, na kraju krajeva to je tvoja žena. Ćuteći ustadoh i uđoh u sobu. Dunja je i dalje ležala. Samo se smeškala i oblizivala. Prišao sam do kreveta, spustio pantalone i već dignut kurac joj dao na pušenje. Ništa nije progovorila, samo ga je strpala usta. Pušila ga je sa neviđenim žarom. Dok ga je sisala i drkala drugom rukom je masirala jaja. Sve što se dešavalo poslednjih dana mi je proletelo ispred očiju. Eksplodirao sam u njena usta. Samo je ječala i nastavila sa pušenjem. Kada je počeo da pada izvadila ga je iz usta i nasmejana pošla u kupatilo. U boravku Masimo sedi i pije piće. Stvarno si srećan što imaš ovakvu ženu., ostavićeš je noćas ovde, a ti sutra dođi oko deset, da odemo na aerodrom, a vi ćete doći za par dana u Veneciju. Naravno rekoh…
Sutra veče smo sedeli i prepričavali poslednjih par dana. Dunja mi se zahvaljivala jer je na taj način otkrila novu sebe. Pokazala mi je tri kompleta donjeg veša i par parfema što joj je Masimo kupio. I treba rekoh koliko ti je gaćica samo uzeo. A onda šok. 1000 evrića za par dana nije loše a..? Stvarno joj je dao pare a ona uzela. Postala je stvarno kurva. Pa šta fali, komentariše, oboma se isplatilo. Shvatio sam da mi ovo što čujem u stvari nimalo ne smeta. Šteta što nemaš još nekog poslovnog partnera za obradu. Osladilo joj se nema šta, a čekao nas je put u Veneciju…

Narednih dana prepričavali smo predhodne doživljaje i jebali se kao u prvim danima veze. Iznenadio sam se koliko mi prija ova kombinacija. Da mi neko drugi jebe ženu i da ja u tome uživam. I Dunju je palila ta situacija. Em se jebe sa drugim em dobija lovu za to. Dva dana pred polazak zove Masimo. Nakon potvrde o odlasku za Veneciju traži mi Dunju na vezu. Pričali su o nečemu ali nisam najbolje shvatio o čemu. Kada su završili kaže mi Dunja da je Masimo pita da li hoće sutradan da po podne izađe na piće i večeru sa njegovim prijateljima koji su poslovno u Beogradu već par dana. Kaže mi da imaju preko 45 i da lepo izgledaju i da su galantni. Ćutao sam i čekao da čujem finale dogovora. Odlazak na piće, večeru i sedeljka u baru hotela je sto evrića, a ako hoće sex još trista po osobi i to samo ako želi. Kaže da je Masimo prihvatio i da će joj potvrditi da li se oni slažu. Čestitam draga pa ti si stvarno postala profi. Ljubili smo se kada je ponovo zazvonio telefon. Masimo je potvrdio da se slažu sa uslovima i da joj je na mail poslao njihove slike. Gledajući slike samo je prokomentarisala da ne izgledaju loše i da će biti izgleda extra prihoda.
Odvezao sam je ispred njihovog hotela i dogovorili se da me zovne kada završi da dođem po nju. Ušao sam za njom u bar hotela. Video sam ih u separeu. Dunja u sredini. Upravo su nazdravljali. Pio sam svoje piće i gledao ih. Dunja me je snimila i diskretno namignula. Shvatio sam da ide na extra zaradu. Povremeno su obojica spuštali ruke ispod stola. Dunja se smejala i savršeno igrala svoju ulogu. Kada je pošla sa njima u restoran na večeru otišao sam kući.
Oko tri sam otišao po nju. Samo se zavalila u sedište i rekla mrtva sam. Pomazio sam je, poljubio i krenuo. Preumorna je bila da bi mi išta pričala, ostavili smo za sutra. Samo je rekla da su prezadovoljni i da su želeli da dođe i sutra ali im je rekla da ne može da je sutra veče zauzeta.
Probudili smo se oko 11. Izležavali smo se. Krenuh da je mazim i pitam šta se dešavalo. Ispod stola oba su je dirali po butini i prišli do pice ali nisu zavlačili ruke. Za večerom su bili pristojni, ali su žurili da što pre završe. U sobi ih je pitala ko će prvi, u glas su rekli da će zajedno u trojku. Mada to nikad nije radila, prihvatila je. Tražili su da im izvede striptiz tačku. Kada je skinula haljinu oni su izvadili kurčeve i polako ih nadrkavali.Vrckala je približavala im guzu do ispred lica. Nisu je pipali samo su gledali i drkali. Snimila je da stariji baš ima velik kurac. Skinula je sve. Ostavili su joj čarape i haltere, i pozvali da im puši. Mlađeg je lako uvlačila usta, ali sa starijim je baš imala muku. Rukom nije mogla da ga obuhvati a u usta ni do pola nije mogla da uvuče. Dok mu je pušila mlađi se skinuo, položio je na krevet i počeo da joj liže picu. Stariji se skinuo i ponovo joj dao da mu puši. Okrenuli su je četvoronoške. Mlađi joj se nabio u pičku a starijem je i dalje pušila. Iskusno su je jebali tako da je shvatila da oni vrlo često zajedno jebu. Zamenili su mesta. Mlađem je pušila a stariji je polako navlačio na kurčinu. Širila je noge još više da bi ga celog primila. Stariji je legao na leđa i Dunja se polako nasadila. Mlađi je prišao od pozadi i počeo da je dira po čmaru i da joj gura prst. Kako je lako ušao shvatila je da je koristio kremu i da planira da je jebe u dupe. Zaustavila ga je i rekla da to ne može i da to ona ne radi. I stvarno nije. Pa ja sam je svega dva tri puta jebo u dupe. Nije joj se sviđalo. Bili su uporni čak su joj ponudili ekstra naknadu ako prihvati. Kao prava kurva je tvrdila pazar još malo a onda prihvatila. Još dvesta evra. Dok je jahala matorog, mlađi je polegao na njega i počeo polako da joj ga nabija u dupe. Malo je mešala i celog ga je nabio. “neverovatan osećaj, ispunjena dole u obe rupe bilo mi je prelepo”. Uhodanim pokretima je počela jebačina u sendviču. Prva je svršila Dunja. Ubrzo je mlađi zaurlao. Punio joj je dupe. Kada ga je izvadio, stariji je okrenu na leđa i u misionarskom položaju poče brzo da je nabija. Počeo je da svršava. Izvadio ga je poprskao po sisama i onda joj uvalio usta. Pušila mu je dok nije počeo da pada. Po povratku iz kupatila sela je između njih. Pijuckali su,ćaskali i polako je mazili. Onda joj je mlađi odložio čašu i povukao glavu prema kurcu. Polako mu je pušila i osećala kako joj sve više raste u ustima. Stariji je mazio svuda po telu. Kako je ležala bočno samo je podigla desnu nogu da može i ribicu da joj dira. Ponovo je osetila kako joj prstima dira čmar i kako je podmazuje. Mlađi ju je prekinuo. Okrenuo je na sve četiri i zavukao ga u pičku a stariji joj uvalio u usta. Ubrzo ga je mlađi izvadio i prebacio u dupe. Lako je ušao. Osećaj joj se nije dopao jer nije imala drugi u ribici ali je ćutala i pušila. Kada joj je mlađi svršio i napunio dupe, stariji je zamenio mesto sa njim. I on je prvo zavukao u pičku i neko vreme nabijao a onda je i on prešao na dupe. Mislila je da će joj dupe pući od njegovog kurca. Tražila je da joj polako nabija dok se ne privikne, poslušao je. Kada ga je celog strpao, nije mogla da veruje da može da ga primi. Ništa nije osećala sem tog ogromnog kurca u dupetu. Proturila je ruku između nogu i masirala mu jaja da bi što pre svršio i prestao da joj rastura dupa. Uspela je u tome. Posle još jednog tuširanja, tražili su da ostane celu noć i da će dodatno platiti ali bila je preumorna i rasturena. Jedva sam hodala drhtale su mi noge i trebao mi je san, reče. Dok mi je sve ovo pričala nadrkavala mi je kurac tako da sam još dok je prepričavala drugu turu jebačine popeo se na Dunju, i u misionarskom položaju je polako jebao i slušao. Kada je završila priču samo sam ubrzao i vrlo brzo joj napunio pičku….

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Pijana sestra

a budem iskren, sestra mi je mega dobra riba, mladja je od mene godinu dana, i od puberteta sam stalno drkao na nju. Sanjao sam toliko puta da je jebem ali ovako u stvarnom zivotu nisam nikad ozbiljno pomisljao na to.

Kad je krenula u srednju, a isla je u istu gimnaziju kao ja, krenuo asm da cujem povremeno glasine kako se jebala sa onim ovim itd. Znao sam ja uvek da nije tako nevina kako se predstavlja al sad sam znao i zasigurno. Nisam je krivio, sa takvim telom i tako jebozovnom facom nije bilo ni cudo sto svi hoce da je jebu. Opet, za mene je uvek bila van domasaja… sve do jednog dana.

Jedan momak iz skole je organizovao maskenbal zurku za noc vestica u svojoj kuci. Mali je bio prava burzujcina, matori su mu ostavili praznu ogromnu kucu i naravno da je odlucio da pravi zurku. Znao je moju sestru ali ne i mene. Ipak bio je pozvao jednog mog drugara tako da sam se lako prislepao.

Sestra nije znala da cu ici, i namerno nisam hteo da joj kazem. Video sam je kako se sprema u svojoj sobi i u sta se maskirala. Nije bila bas maska kolko recimo neki porno outfit. Obukla se kao seksi medicinska sestra sto je samo jos vise uzbudilo moju mastu. Tu sam vec krenuo da dobijam ideje ali i dalje nisam ozbiljno mislio da ce se nesto izmedju nas desiti. Toga dana ranije sam kupio neku glupavu masku za lice, obukao se malo cudnije i jednostavno otisao tako na zurku ne znajuci realno sta treba da predstavljam i nadajuci se da niko nece pitati.

Kad smo ja i drugari stigli, vec se zurka uveliko zakuvala. Bilo je tonu riba, pola njih maskiranih sustinski u seksi drolje. Uzeli smo pice i krenuli malo da se setamo po kuci. Kuca je bila ogromna, velika dnevna soba koja se nastavljala u trpezariju pa dalje na letnju bastu, dvoriste i bazen. Bilo je prepuno ljudi. Na spratu je bilo dosta soba, jos jedna dnevna soba i terasa. U nekim sobama su se vec neki vatali po krevetima ali je i dalje bilo slobodnih spavacih soba.

Posle jedno par sati, krenuli su da me smaraju bezmisleni razgovori sa raznim devojkama. Mogao sam verovatno da uhvatim bilo koju i izjebem al sam sve vise mislio na moju sestru. Bio sam gore na spratu i odjednom sam na stepenicama ugledao sestru pijanu ko dupe sa isto tako pijanim garijem kako pokusavaju da se domognu neke sobe. Teturali su se hodnikom i kao da je neko drugi upravljao mojim telom zgrabio sam sestru za ruku i odaljio je od tog momka i krenuo da je uvodim u praznu spavacu sobu. Momak s kojim je bila je bio toliko pijan da nije ni skontao sta se desilo i samo je produzio dalje.

Dovukao sam sestru u sobu i zakljucao vrata. Bacio sam je na krevet. Bila je tako seksi, velike sise su joj izbijale iz zategnutog lateks grudnjaka, duge iskvarcane noge su joj se sijale od svetla a lateks minic je iako je i sam bio kratak jos vise podigao kako sam je bacio na krevet. Ona nije imala pojma ko sam ja zbog maske. Uzeo sam neku ukrasnu maramu sa police, prisao i zavezao joj oci. Nisam nista govorio kako mi ne bi prepoznala glas. Kad sam joj stavio povez preko ociju, skinuo sam masku i bez oklevanja krenuo da je zvalim. Gurala mi je jezik u grlo, imala je ukus alkohola i slatke zvake sa ukusom jagode. Usne su joj bile skroz masne od previse sjaja koji je stavila, znala je da joj usne tako izgledaju pusacki i namerno ih je mazala.

Bio sam prislonjen na nju i kurac je krenuo da mi se dize i da pritiska direktno na njenu picku. Osetila je i nasmesila se izmedjju dve runde zestokog krljanja jezicima. Krenuo sam da joj stiskam sise i polako desnu ruku da spustam ka njenoj pici. Zavukao sam ruku ispod lateks minica i odmah osetio vrucu vlaznu picku pod prstima. Kakva drolja, tako kratak minic a nije ni gacice obukla. Bila je tako napaljena da joj je picka bukvalno curela po mojim prstima. Pokupio sam prstima sto vise soka i prineo njenim ustima. Nisam ni trebao da joj kazem sta da uradi, odmah ih je polizala i krenula da sisa. Gledajuci kako mi sisa prste prekrivene sokovima iz njene vlazna picke sve vise i vise sam bio nestrpljiv da joj gurnem svoj vec nabrekli kurac u usta.

Svukao sam je sa kreveta i postavio na kolena. Gurnuo sam joj ruke iza ledja i krenuo da otkopcavam farmerice. Ona je vec otvorila usta i cekala da joj ga stavim. Izvukao sam ga i tako napaljen joj ga gurnuo sto sam vise mogao u grlo. Odmah se zagrcnula i oko kite pustila dosta pljuvacke. Malo sam je jebao u grlo dok me nije minula neverovatna napaljenost a onda sam pustio nju da pusi svojim tempom. Pusile su mi mnoge devojke, ali je ovo bilo profsionalno. Sisala ga je tako dobro da sam pomislio da cu svrsiti za 10 sekundi ako tako nastavi.

Da ne bi svrsio, izvadio sam joj ga iz usta i opet je bacio na krevet. Krenula je da podize suknjicu i da siri noge. Bila je skroz obrijala i picka joj se sijala koliko je bila vlazna. Morao sam da probam ukus tako lepe i vlazne pickice. Prisao sam i krenuo da je lizem. Bila je toliko nalozena da je svrsila jedno 3 puta samo dok sam joj lizao picku. Bila je tako ukusna, a sokovi nisu prestajali da teku. Sad je vec ludela za mojom kitom, nije mogla vise da izdrzi, uhvatila me je za kosu i naredila mi da je jebem.

Rekao sam sebi “E sad ces ga dobiti droljo jedna”. Osetila je vec u ustima da mi je veliki, ali verovatno nije ocekivala da cu joj gurnuti tako jako i tako naglo. Ispustila je krik koji se moze opisati samo kao krik neverovatnog zadovoljstva i neopisivog bola. Probala je malo da se izmakne ali sam je cvrsto drzao. Krenuo sam da je jebem divljacki. Znao sam da je boli ali sam zbog toga samo jos vise uzivao. Posle par minuta krenula je ponovo da svrsava, osetio sam kako joj se kontraktuju misici picke oko mog kurca. Kad god je krenula da steze misice mislio sam da cu puci i da cu svrsiti u nju.

Okrenuo sam je na stomak i krenuo da je jebem otpozadi. Odjednom dok sam je jebao i ljubio za vrat prosaptala je “Jebi me u guzu, Ah!”. Nisam mogao da verujem. Malo me je zateklo ali me je ta misao jos vise napalila. Pogledao sam joj cmar i nije mi izgledao mnogo razradjeno. Gurnuo sam joj srednji prst u guzu i slatko se nasmejao posto sam shvatio da je previse uska za moju debelu i veliku kurcinu. Ocigledno joj je alkohol pomutio zdravi razum kad je predlozila da je jebem u dupe ali me je bilo bas briga.

Izvadio sam joj ga iz picke, jednom rukom se snazno oslonio na njena ledja da ne moze da se izmakne i krenuo da joj guram kurcinu jos mokru od njene napaljene picke. Vec kad je glava usla krenula je da jauce i znao sam da je vec jako boli posto sam osetio koliko joj je uska guza. Onda sam ga gurnuo jos jace i poskocila je pokusavajuci da se izvuce ali nije mogla. Krenula je da vristi a ja sam joj gurnuo jastuk ispod lica i pritiskuo joj glavu u njega kako bi je ucutkao. Sustinski sam silovao sestru u dupe i pravo da kazem ta cinjenica me je jos vise palila. Jebao sam je zesce nago sto ju je iko ikada jebao. Polako je krenula da prestane da se opire i tad sam znao da se bol smanjio. Krenuo sam da vadim kurac skroz napolje i onda da ga ponovo nabijam unutra skroz do jaja. Video sam da joj se to svidja. Krenula je opet da svrsava ali ovaj put mnogo jace. Krenula je tako da se grci da sam na trenutak pomislio da nesto nije u redu. Posle desetak minuta je vec bila vidno iscrpljena od silnih orgazama i od razvaljivanjabulje.

Jebao sam je jos malo i onda vise nisam mogao da izdrzim. Izvadio sam ga, okrenuo je. Otvorila je usta sama, znala je sta mora da uradi. Svrsio sam joj u usta kao sto nikad nisam svrsio u zivotu. Sperma je samo tekla. Usta su joj bila puna. Drzala ju je malo u ustima mozda nadajuci se da cu joj reci da moze da pljune, ali znala je da to nece cuti. Zatvorila je usta i tek iz vise gutljaja uspela da proguta. Poljubio sam joj sisu jos jednom i izasao iz sobe ostavljajuci je da lezi tako izjebana.

Sledece jutro, gledao sam tv u dnevnoj sobi kad je ustala. Hodala je kao da ima lubenicu izmedju nogu, verovatno se nadala da niko nece primetiti ali ja sam znao. Nije mogla da hoda zato sto joj je guza bila rasturena. Nasmesio sam se i nastavio da gledam tv. Za sada sam se opet vratio na drkanje na sestru, jedino sto sad imam tu noc u secanju da premotavam pa obicno svrsim mnogo brze nego pre. Cekam neku sledecu maskenbal zurku pa da sve ponovim, a ako ne bude uskoro verovatno cu joj staviti neku tableticu u pice kad nas roditelji ostave same u kuci sledeci put.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:02:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.17 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.