Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Mar 2024, 23:31:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26576548 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Rodjaci - posle 3 godine

        Prodjoše skoro tri godine otkako nisam bila kod rodjaka i napokon tata odveze mene i mamu za vikend kod svog rodjaka Uroša.       Samo sad sam bila zrela žena - devojka - kako kažu zrela pička zgodna još lepših oblina i malo su mi porasle sise. Nisam bila visoka 163cm sa svojih 52kilograma, manje čvrste guze sa veoma jakim i oblim lepim nogama. Volela sam se jebizovno oblačiti i nositi kratke suknjice. Nema ko me ne bi jebao kako sam dobro izgledala pogotovo još duge kose ofarbane u plavo, pogledima su me skidali i jebavali kad bih ulicom prolazila. Guzila sam se uveliko skoro svaki dan i sa mladjima i starijima. Primala male i velike kurčeve,mada sam počela voleti veće i deblje iako bi me od njih bolela pičkica.
        Kad stigosmo kod rodjaka više nije bilo onih dečkića,bila su to tri odrasla momka koji su se počeli i brijati koliko sam na prvi pogled primetila dok sam se ljubila sa njim bockala me brada po licu. Kako su me samo odmeravali a mogu misliti kako su bili željni moje pičkice. Nismo išli na kupanje sedeli smo i mnogo razgovarali koji gde ide u školu i koji je  razred. Najstariji je išao na Faxs a mladji su išli u srednju školu. Izrasli su u veoma lepe i zgodne momke. A ja ko luda ko će se prvi ženiti pošla ih zezati. Najstariji je imao devojku i ćale mu je davao forda karavana da vozi jer je položio vozački ispit. Pitala sam ih šta rade gde izlaze - kažu idu na igranku - nešto kao diskoteka i u jedan kafić a mladji kažu da im je brat najopasniji postao faca svi ga se boje. Očima su me skidali i jebavali.
      Tog dana kad sam stigla nisam nigde izlazila. Sedeli smo vani i zajebavali se sve dok nism otišla na spavanje.
    Sutra dan su me pozvali da izadjemo svi skupa u kafić pa posle u diskoteku a i ja sam jedva dočekala da promenim okolinu i vidim gde izlaze kako se kod njih provode mladi.
       Predveče sam se sredila obukla uski kratki minjak, čarape nisam htela obući volela sam da pokažem lepe noge bakarne boje . majicu i štiklice mada sam ih mrzela ali radi njih namerno sam se skockala. Meni su ostavili prednje sedište, sela sam i krenusmo.     
      Prvo smo stalii pred kafićem i ušli konobar nam je odmah pokazao slobodnu kiflu i sedoh izmedju rodjaka mojih jebača. izmedju najmladjeg i najstarijeg. Za piće sam uzela djus-votku a rodjaci piva. Popila sam dva tri pića i počela sam grliti i ljubiti u obraze rodjake dok su neki gosti začudjeno gledali. Nije prošlo malo za sto naše kifle sede jedan stariji čovek (posle sam saznala da je gazda kafića) naruči svima piće na njegov račun i upita ko vam je ta zgodna devojka a najstariji rodjak mu reče ovo je naša lepa rodjaka a ovo je gazda Mića upoznasmo se.Sigurno je bio mislio da sam neka kurvica koju su negde pokupili da pojebu i odmah prileteo ne bi li i on omastio brke. Ispod kratkog minjaka sevale su moje bele gaćice a primetila sam da gazda pogleda u moje medjunožje. Govorila sam u sebi ko ga jebe nek gleda imam ja svoje rodjake. Sa moje desne strane sedeo je namladji a ja sam ga držala za jaku butinu i neprimetno klizila i stiskala rukom po njoj. Popila sam još dva pića malo me uvrnulo i platiše i krenusmo u diskoteku.
       Diskoteka je bila bezveze. Stadosmo za šank i meni nadjoše visoku stolicu i sedoh a oni oko mene stajahu. Ponovo sam pila djus-votku ustala bih kad bi mi se koja pesma svidela i djuskala i vrtela guzom a uvek bi mi jedan od rodjaka pravio društvo da mi se ne bi ko upucavao.
      U neko doba mi se pripiškilo a bila sam već polu pijana i uvatila sam najmlajeg da me povede do toaleta. Toalet ni T od toaleta čučavci sa trulim vratima i veoma prljavo ušla sam u jedan i skinula gačice i piškila pred rodjakom otvorenih vrata čim sam završila i izišla iz kabine uvatila sam rodjaka i zažvalila ga ko luda i pomazila mu kurac kroz hlače i rekla izgleda da je mali porastao. Vratili smo se za šank i dalje sam pila pića i onda im rekoh da krenemo kući. Sela sam otraga sa najmladjim i dirala ga za kurac dok je on mazio moju pičkicu preko gaćica koja ih je već navlažila. Bila sam veoma napaljena i željna da se što pre pojebem. 
      Podobro pripita rekla sam da skrene u neki šumarak. Otvorila sam svoja vrata a najmladjem rekla da izadje i ostavi vrata otvorena. Legla sam na zadnje sedište skinula gačice i majicu štikle bacila na pod i zadigla minjak digla jednu nogu visoko preko zadnjeg sedišta a drugu spustila savijenu u kolenu i raširila je koliko mi je prostor dozvoljavao. Rekoh im sad me jebite svi kao nekad. Odmah najstariji me uvatio povukao malo prema kraju sedišta protrljao prstima uzduž pičke video da sam vlažna i zabio mi kurčinu da sam jauknula ali ceo sam primila i počeo me žestoko guziti. Vrtela sam guzicom a mladji je gledao sa suprotnih vrata uvatila sam ga za kurac kroz lače izvadila ga  nije više bio mali kao pre sad je bio dobar debeo i tvrd. Slasno sam ga privukla sebi i uzela u usta i počela ludački pušiti, Glava mi je visila na kraju sedišta dok sam halapljivo gutala kurac dok me drugi jebao tako brzo i žestoko da sam počela svršavati i mumlati sa ustima punim kurca a zvuci zadovoljstva su mi na nos izlazili kao mumlanje. Napokon mi je pičku počeo puniti najstariji a  najmladji mi je punio grlo spermom.   
      Kad su se ispraznili pridigla sam se uzela torbu i iz nje maramice palome i nekoliko puta izbrisala pičku iz koje je curela sperma. Ponovo sam se namestila i srednji mi ga lagano utera ma klizio je jer je u meni ostalo još sperme,samo sam govorila jebi,jebi,jebi me nežali me koliko možeš jače i brže,do moje glave prešao je najstariji i dao mi kurčinu koju sam strpala u usta sisajući ko obezmanjena. Majko draga srednji me tako guzio da sam se počela kreveljiti i kukati govoreći mu jebi ,jebi pocepaj mi pičku. To ga je napalilo da je počeo još žešće a ja sam se uvatila sisanja kurca samo sam ga ispustila da izbacim koji vapaj i jauk dok sam svršavala skupa sa srednjim koji me je preznojio celu. Dugo se praznio i trzao u pički dok sam ja drkala i pušila i dovela najstarijeg da svrši ali ne u usta držala sam kurac usmeren na moje sise dok nije počeo da arlauče i prska toplu spermu po sisama. Još je ostao najlepši da me pojebe, čim sam obrisala pičku sjurio mi je debelu kurčinu koja mi je širila pizdu ko žvaku. Guzio me jednim tempom kao da želi što duže da me guzi. Raširih noge koliko sam god mogla da mi što dublje udje. Ispod mene je bilo sve mokro što od znoja što od sperme koja se slivala pod guzu. Mali-najmladji me guzio najduže isčekivala sam da svrši ali on me i dalje ubadao debelim kurcom dok su mu muda pljeskala po mojoj mokroj guzici. Preuzela sam inicijativu i počela mešati i stiskati mu kurac picom a onda sam se raskukala i drečala jebi me ,jebi me jako brzo brzo dok su ga braća gledala kako me guzi i govorili mu zadaj joj ga što jače sve dok nije počeo da me stišče za guzove i nabija sto jače kurac osećala sam da će da ispali u mene vedro sperme i napokon su me preplavili topli mlazovi i trzaji poslednjih jakih uboda koji su počeli da slabe čim je ispraznio muda u moju pizdu. Ležao je na meni dok god nije svaku kap istresao u mene. Zgurala sam ga jer sam ostala bez daha sva u goloj vodi dobro me preznojiše moji rodjaci. Ustala sam i onako bosa izašla ispiškila se pored auta i nekoliko puta brisala pičku i mokru guzu. 
         Sela sam na kraj sedišta zatražila im cigaretu dadoše mi zapalih i rekoh im da su me dobro pojebali - zadovoljili i da su postali jaki,veliki,snažni,razvijeni momci i dobri jebači te da su im kurčevi porasli da mogu njima dobro zadovoljiti devojke. Ispušila sam još jednu i upitaše me bi li još mogla da im dam da me pojebu još po jednom, mmmmmm kako ne sa mojim dragim jebačima mogu sve dok u meni ima snage baljezgala sam im polupijana.
     Skinula sam i preostali minjak sa sebe i prišla bosa do prednjih vrata bilo je spuštano staklo uvatila se za njih raširila noge i naguzila se isturila im guzu sa izjebanom picom. Najstariji uze kurac i protrlja ga kroz moju pičku i opet mi ga nabi konjski da su mi noge klecale,uvatio me za kukove jako i natezao kao da će mi probiti u stomak kurcom. Osećala sam svaki ubod a namestila sam mu se tako da mi ga do jaja moze nabiti, ubadao me silovito tresle su mi se male sise a kukove mi sve više i više stiskao i natezao me na kurčinu što je mogao jače i ubrzo svršavali smo oboje dok sam ja jaukala on je arlaukao i praznio muda a meni su noge klecale i drhtale jedva sam stajala na njima. Kad se ispraznio izvukao je kurčinu a iz mene je pocurela sperma niz noge se slivajući i kroz šumicu po stomaku. Stajala sam i tresla se na drhtavim nogama brišući pičku po neznam koji put da može sledeći da me zguzi.   
      Opet sam se namestila u istu pozu i prišao mi je najmladji otraga i naglo nabio osrednju ali podebelu kurčinu da sam ciknula kad ga je sjurio i nabio žestoko, odmah je ubrzao što je mogao brže da sam bila skoro svršila ali je naglo usporio i kroz minutu opet ubrzao ko lud a meni je ponovo nadolazilo stiskala sam kurac pičkom i protresao me talas grčenja i zadovoljstva drhtave noge gubile su tlo ali me on držao tako čvrsto nabijenu i ubrzavao dalje dok nije riknuo ko životinja i počeo prazniti muda u mene topla sperma ispunila mi je celu pičku i još je počelo da lije niz noge, jedva sam stajala na drhtavim nogama čekajući da istrese svaku kap iz kurca.Provukla sam ruku ispod i napipala potpuno mokru šumicu umazanu spermom. Moje noge klecnuše i padoh na kolena držeći se za vrata a sperma mi je kapala sa njegovog kurca po guzi a ponovo nadrla da curi iz pičke niz noge.   
        Podigao me je pitao dal sam dobro - dobro sam samo da malo odahnem i da se obrišem. Čučnula sam uz auto i stiskala pičku da izadje sperma koliko može i obrisala se ponovo. Rekla sam još srednji da me zguzi i idemo kući,  (pička i noge su me užasno bolele jedva sam izdržala najmladjeg još sam pala i razbila sam jedno koleno ali nisam htela da im kažem da nemogu više, još samo da izdržim srednjeg i gotovo,)                           
         Namestila sam se isto kao prethodnoj dvojici i prišao mi je i odozgo mi ga nabi naglo i podvi kolena lomio mu se kurac u mojoj pici a meni je nanosio bol da sam ajkala ko neka bolesnica joj niko mi ga tako nije stojećki zguza nabijao uništavao mi je pičku a svoj kurac lomio u njoj stalno se spuštao da bude niži od mene da može da lomi kurac u meni da mi rastura pičkucu . Zabijao ga je ko životinji nije me štedeo uvatio me za sise i počeo natezati joj al me bolelo jaukala sam a on je počeo da ubrzava tegleći moje sise sve brže i brže ja sam cičala a on mi pusti sise i uvati kukove tako čvrsto i nategnu me nekoliko puta tako jako da sam zavriskala suze mi na oči udarile i zadnjim ubodom poče da prska spermu punio me i držao čvrsto i nabijao sad već slabim ubodima nisam više mogla izmakla sam se smaknula sa kurca a on je još prskao po meni dok mi je curelo iz pičke ko iz vedra. Ponovo sam piškila i čučala da iz mene izlazi sperma i usput oblizivala kurac koji se upravo ispraznio u mene.     
       Izvadiše kanister vode iz auta i dadoše mi da se operem. Oprala sam prvo temeljito pičku a posle sam morala komplet noge oprati jer su bile umazane spermom. kad sam sve završila obukla sam se sela napred i zapalila cigaretu i rekla im rodjaci razjebali ste me celu sve me boli pička noge jedva stojim na njima i izljubila svakog al sam im rekla da bi volela da ponovimo kroz neko vreme, na što reče reci kad doći ćemo po tebe i vratiti te posle kući.   
        Vratili smo se kući ušunjali se lagano bilo je 4 ujutro ja sam se obučena uvalila u krevet samo sam se nasprejala dezodoransom da moji ne osete miris jebačine. Spavala sam dugo i  čim ustadoh odmah u kupatilo tuširala se presvukla al pička me bolela i noge u preponama bas uz pičku i razbijeno koleno. Rodjaci čekali sa kafom na terasi pred kućom,pitali su me dal sam dobro - jebano rekoh nasmejaše se svi, popila kafu zapalila dve cigarete, kad moji gde ste vi omladino u zoru se dolazi a sad se mamura. Ušla sam u kuću i rovila po neseseru našla hansaplast i zalepila na koleno i vratila se za sto vani. Stariji i srednji rodjak odoše tražiti neke delove za jedna kola po nekim otpadima a ja ostadoh sa najsladjim čekao me dok sam jela i pošli smo šetati i na kraju do njihovog kupališta gde više nije bilo brane ni jezerca sedeli smo i razgovarali a ja pušila cigaretu i nabacih mu ovdje ste izhubili nevinost i imali prvo krštenje sa pičkom.     
       Neda mi djavo mira ja ga uvatih za kurac i počeh mu ga trljati kroz pantolone čim se ukrutio raskopčala sam mu šlic i počela mu ga sisati celoga sam gutala debeljka tako sam mu tepala i onda mu rekoh daj mi ga malo stavi iako me boli pička želim ga samo budi nežan. U trenu sam ostala bez gaćica i povaljena na ledja a on se našao na meni trljajući kurcem kroz moju pičku vlažeći ga mojim sokovima i lagano mi ga utera i postepeno klizeći sa njim kroz moju bolnu pičku, lagano mi ga je nabijao a ja sam tako ovlažila da je klizio i nisam osećala da me boli pica. Stisnula sam ga nogama i žestoko smo se ljubili dok me lagano ubadao začas sam svršila dok je on i dalje gudio moju picu i onda me stisnu za ramena i nategnu jako nekoliko puta i poče se prazniti u meni se razljevala topla sperma po mojoj unutrašnjosti tek ga je izvadio kad mu je spao već napola i omlitaveo. Prevrnuo se pored mene.     
         Kleknula sam i počela mu ga oblizivati i pušiti dok ga ponovo nisam dovela ukrućenog i u punoj veličini i samo sela na njega, uleteo mi je ceo bez problema i ja sam počela da se nabijam i mešam na njemu. Zavukao mi je ruke ispd majice uvatio me za sise i počeo ih obradjivati dok sam se ja sve više nabijala na kurac i posle nekoliko snažnih nasedanja nabijanja ciknula sam svršavajući i vrteći se i lomeći mu kurac nastavila sam još brže i ponovo sam bila napunjena spermom. Sedela sam na njemu sve dok mu kurac nije spao i sam izleteo iz pičke. Digla sam se skinula sandale zagazila u plitku vodu i ćučnula i prala pičku. Malo se sredila obukla gaćice i ljubili smo se još malo i krenuli nazad kući jer su moji trebali ubrzo krenuti.     
      Spremila sam stvari pozdravila se sa svima i boga pitaj kad ću se ponovo pojebati sa njima. Kad sam došla kući odmah sam se otišla okupati a zagledala sam izjebanu, modru natečenu pičku koju nisu odavno ovako dobro pojebali da sam jedva izržala poslednjeg ali me alkohol sjebao da nisam pila izdržala bih ja sve bez problema čak i više. Imala sam masnice po kukovima od silnog natezanja na kurčeve i razbijeno koleno. Više nikad nisam išla kod rodjaka jer je izbio rat i sve se razišlo po belom svetu. Al sam imala do tada nezapamćenu jebačinu sa trojicom rodjaka koji su me ubili od kurca.....
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Podstanari

Tih dana smo dobili gosta. Naime rodjak naseg podstanara je dosao iz inostranstva, u koje je poput vecine pametnih zbrisao cim je osjetio prve naznake rata, da se nakon 5 godina prvi put vidi sa rodjakom. Htio je odsjesti u gradskom hotelu, no na nase insistiranje, odlucio je prenociti kod nas, tj. u sobi svog rodjaka gdje je bio jos jedan slobodan krevet. Vecerali su zajedno sa nama, popili smo po par pića a zatim su se povukli u svoju sobu. Razumjeli smo da nakon toliko vremena nevidjanja imaju mnogo toga za pricati. Mi smo legli nesto ranije jer sam u 7 ujutru morao na posao. Dugo u noc sam cuo njihove glasove iz druge sobe, sve dok nisam utonuo u san.

Probudio sam se u pola 7...kao sto sam i namjeravao, jer do posla mi je bilo tek nekih 200-tinjak metara. Supruga je jos spavala, na svom desnom boku (kao sto ima obicaj). Podigao sam plahtu kojom je bila pokrivena i minut-dva uzivao u pogledu na njeno tijelo...poljubio sam je u lijevo rame, golicao joj ga svojom trodnevnom bradom,a  ruka je sama skliznula medju njene noge. Promeskoljila se i pocela negodovati zbog budjenja i prije nego li sam dlanom uklizao pod njene crne, cipkaste gacice....
„Nemoj“ prosaputala je, jos ne sasvim budna.
„Moram....malo“ rekao sam i vrhovima prstiju provjeravao vlaznost njene mackice.
„Zakasnit ces budalo“ rekla je mazno.
Pogledam na sat koji je kuckao na stolicu pored kreveta.  No morao sam pomjeriti njen grudnjak, koji je takodjer bio na stolicu, kako bih se uvjerio da je zaista u pravu. Jos se nisam ni umio, oprao zube..tako da sam zaista morao izvuci dlan iz njenih gacica, ako ne mislim zakasniti.
Nikada nije spavala u grudnjaku. Ne znam da li je razlog tome bilo zaista toplo vrijeme tih dana (i noci), to sto su joj grudi jos bile jako cvrste i ponosno stajale sa onim svojim ruzicastim, dugim, siljatim bradavicama koje su, siguran sam, bile u stanju izbiti oko svakom ko bi im se suvise i neoprezno priblizio..narocito kada su u nadrazenom stanju..ili je razlog njenog „toples“ spavanja jednostavno bila navika.
Uglavnom ostavih i suprugu i njenu „macu“ u polurazbudjenom stanju i nekoliko minuta kasnije dodjoh do svog radnog mjesta.

Mislim da nisam ni stigao do radnog mjesta kada su se moj podstanar i njegov 10-tak godina stariji rodjak probudili. Vjerovatno ih je probudila voda iz kupatila dok sam se umivao i sredjivao za posao, ili su culi kada sam s vanjske strane zakljucavao vrata stana. Jer je svako imao svoj kljuc.
Dosli su do nase sobe, gdje je moja zena jos bila u nekom polusnu i bez imalo oklijevanja usli unutra. Rodjak je isao prvi, a podstanar, nekako bojazljivo, iza njega.
„O dobro jutro gazdarice!“zacula je rodjakov glas. To je probudilo kao udar groma. „Hej sta vi radite ovdje“ upitala je povlaceci plahtu kojom je bila prekrivena jos blize k sebi, i dohvatajuci sa stolica svoj crni cipkasti grudnjak.
Njih dvojica su stajali na sredini sobe kao da joj ostavljaju vremena da se malo sabere. Uspjela je nekako navuci grudnjak stiteci grudi i ostatak tijela od njihovih pogleda. Ustala je, drzeci plahtu cvrsto omotanu oko svog tijela i pokusala ih zamoliti da izadju dok se ona ne obuce.
„Ne, ne“ rekao je rodjak „ti nama upravo trebas NEobucena“. Podstanar se drzao nekako postidjeno, vise gledavsi u pod i ocito ne usudjujuci se pogledati u njene sirom rasirene oci.
„Slusaj lutko“ nastavio je njegov rodjak „rodjak mi je sinoc sve ispricao.
„Sta..sta ti je ispricao. Ne razumijem o cemu govoris covjece?“
„Ne pravimo se naivni mace. Ispricao mi je o tome kako obucena, odnosno neobucena hodat tuda po kuci, vrtis se ispred njega, izazivas ga, provociras..“
„Ne znam o cemu pricas. Molim vas izadjite!“ pokazala je desnom rukom u pravcu vrata, dok je lijevom cvrsto stiskala plahtu oko svog tijela.
„Hahahaha“ nasmijao se glasno. A i na podstanarovom licu se pojavio trag osmijeha.
„Upozoravam vas! Ako odmah ne izadjete uzet cu telefon...“
„Kao prvo telefon je u hodniku, tako da bi trebala nase dopustenje da dodjes do njega. Osim toga, koga bi nazvala? Muza? Sta ces mu reci? Hoce da me jebu? Kao da on ne zna da takva jebulja jedva ceka da osjeti kurac u svojoj pici...“
„Mrs u pizdu materinu!“
U tom trenutku rodjak naseg podstanara je koraknuo prema njoj i lupio joj zaista snaznu samarcinu sto ju je primorala da instiktivno pusti plahtu i uhvati se za porumenjeli obraz.
„Ohoooo..vidi, vidi...kako seksi“ rekao je kroz smijeh.
Pokusala je pokupiti plahtu sa poda, ali njegove ruke su je cvrsto zgrabile za misice i gurnule je na stol koji je bio na sredini sobe.
Otimala se, ali je njegov stisak bio jak.
„Dodji drzi joj ruke!“ naredio je nasem podstanaru.
Ovaj je oklijevao.
„Hajde, sta cekas?! Naplati joj za sva ona provociranja. Neka kurvica vidi da se nije lijepo tako igrati sa mojim rodjakom.“
Podstanar je prisao  i uhvatio je cvrsto za zglobove ruku. Stajao je iznad njene glave. Njegov rodjak je sada cvrsto drzao njena koljena, „prikovavsi“ joj noge za stol.
Pocela je plakati..shvatajuci da gubi bitku u borbi sa dvojicom snaznih muskaraca.
„Slusaj mala...moj rodjak je sramezljiv momak...koji mozda jos nikada picke nije ni vidio, a kamo li osjetio kako je to kad kad ga uvuces u vlaznu, vrelu pickicu kakva je , pretpostavljam, tvoja. Tako da bih ti bio zahvalan da mu dopustis da malo uziva u tebi...“
„Nisi normalan gade!
„Kako hoces...“ rekao je, lijevom rukom joj je cvrsto drzao lijevo bedro, a desnu ruku bez imalo oklijevanja zavukao medju njene polurasirene noge i poceo joj dlanom cvrsto prelaziti preko gacica....
„Mater ti jebem..!“
Nije obracao paznju na njene psovke, molbe ni suze... Samo je izdao novu naredbu svom jos zbunjenom rodjaku.
„Vadi ga!“
Ovaj je svojim ogromnim dlanom skupio zglobove njenih ruku u svoj lijevi dlan  a desnom rukom poceo spustati svoju trenerku, zajedno sa boksericama.
„Opaaa „ skoro odusevljeno je vrisnuo njegov rodjak kada se poluuzdignuta batina od nekih barem 20 cm zanjihala iznad glave moje nemocne zene.
Ona ga nije vidjela, sve dok nije zacula novu naredbu podstanarovog rodjaka:  „Daj joj ga! Neka ti pusi!“
Podstanar se, cvrsto drzeci njene rucne zglobove u svojoj ruci, priblizio ivici stola i ona je kroz suzne oci vidjela ogromnu mrcinu kako se njise na nekih 10 – tak centimetara iznad njenog lica.
„Kladim se da nikad nisi pusila ovakav komad i da jedva cekas da ga osjetis“ cula je glas podstanarovog rodjaka, koji joj je i dalje preko gacica mazio picu.
„Nemojteee!  vrisnula je ocajno.
„Otvori usta picko!“
„Molim vas...“ novi val suza joj je kliznuo niz obraze.
Grubo je zavukao ruku u njene gacice i cijelim dlanom poklopio njenu glatko  izbrijanu picu.
„Otvaraj usta ili da ja prstima otvaram picku!“
Nije poslusala, iako je nas podstanar vec glatkim glavicem prelazio preko njenog lica, koristeci sve nadignutiji kurac kao maramicu za brisanje njenih suza.
Njegov rodjak je uvalio prst u njenu picu, samo tren poslije i jos jedan i poceo je zestoko jebavati s njima, roveci po njenoj pici kao da pokusava da ocisti unutrasnje stjenke njene pice.
„Otvori ih kurvo inace  uvlacim cijelu saku!“
Otvorila je usta....
„Daj joj ga!“ Nas podstanar je poslusao i ovu naredbu, ali sa mnogo manje oklijevanja nego pri izvrsavanju prethodnih, i prislonio glavic uz njene polurastvorene usne. Pocela mu je lizati glavic, nevino, bojazljivo, poput neke junferice...
„Strpaj joj ga u usta!“
Kao da je naredba bila upucena oboma - ona je sasvim otvorila usta, a podstanar je priblizio kukove njenoj glavi olaksavajuci ulazak svog nabreklog uda u njena usta.
„Takoooo pico...Znao sam da ti to znas“ rekao je podstanarov rodjak, vadeci prste iz njene pickice, te je poceo kruziti njima po vanjskom dijelu njene vagine...
Podstanar se sve vise oslobadjao sramezljivosti. Nije nista govorio, ali po njegovim sve cescim uzdasima i nasrtajima debelim kopljem na njena usta nije bilo tesko primjetiti da uziva u toplini njenih usta i vlaznosti njenog vjestog jezika.
Pusila mu je nekih 5-6 minuta...suze su jos klizile niz njeno lice..svi su sutjeli...samo su uzdasi naseg podstanara i mumljanja moje zene ispunjavali prostoriju.
„Takooo..bas si mu ga lijepo nadigla....Sto i tebi odgovara, zar ne? Jer ces ga sada osjetiti tamo gdje treba - na dnu svoje ..vidim vec vrele rupice...“ rekao je podstanarov rodjak, i poceo joj svlaciti gacice...
Osjetila je to i instiktivno skupila bedra...
„Hej! Zelis da ih lijepo skinem ili poderem? Pa ti objasnjavaj muzu gdje, i kako si ih poderala...“
Ponovo je rasirila bedra, ostavljajuci prostora njegovoj ruci da uhvate rub gacica i povuku ih niz njene glatke, lijepo izvajane noge.
„Nemojte molim vas!“ opet je zajecala
„Kako volis?“
„Nemojteee!“
„Kako volis pitam!“
„Necu..Ne zelim...“ plakala je...
„Stojeci, ti gore, doggy..? Kako voliissss!!! Posljednji put pitam, inace cemo te jebati kako mi zelimo...sto ti se mozda nece svidjeti“
„Z guza..volim tako..., ali nemojte...molim vass! „
Natjerali su je da im pomogne namjestiti je u klececi polozaj na stolu (iako su bili dovoljno snazni da im njena pomoc i nije bila prijeko potrebna).
Pogled na njeno golo tijelo i jos sa takvim dupetom namjestenim na „izvolite“ nikoga ne bi ostavio ravnodusnim...pa nas podstanar vise nije ni cekao naredbu, iako je ona uslijedila . „Cijepaj rodjak!“
Namjestio se iza nje. Bio je visok tako da je njena vec nakvasena pickica bila tacno u visini njegovih kukova....Drzao je korijen svoje ogromne batine i poceo joj uvlaciti glatki i vjesto izlickani glavic u njenu picu...“
„Nemoooj“  pokusala je zadnji put zatraziti milost.
No niko od njih se nije obazirao na to. Podstanar je s polovinom svog uda uklizao u nju, zatim se povukao, skoro izasao iz nje a onda joj ga, namjerno tako snazno, zakucao duboko da je vrisnula vise nego ikad u zivotu...
„To rodjak, cijepaj kuju!“ bodrio ga je njegov rodjak...snazno  stiscuci dlanom potiljak moje zene...
Bodrenje je se pokazalo svrsishodnim jer je svaki novi nasrtaj naseg podstanara bio sve zesci, kao da ju je pokusavao onako zajedno sa stolom ispod nje izgurati sve do ulaznih vrata stana.
Nekoliko suza je klizilo stolom pokraj njenog lica kojem je prijetila deformacija ako ludak uskoro konacno ne svrsi...
Srecom to se desilo jako brzo...
Nas podstanar je poceo tesko disati, govoriti nesto nerazumljivo... Bilo je ocito da je na najvise minut do eksplozije....
Cinilo se kao da je bio malo izgubljen, kao da nije znao sta da radi..Onako, sav drhtav od uzbudjenja, pogledao je u pravcu rodjaka.
„Daj joj ga! Svrsi u nju! Napuni joj picku spermom! Naprijed“
Cuvsi to uspjela se otgnuti snaznom stisku rodjakovog dlana  tek toliko da zacvili „Neeee! Ne tooooo!“
Moja zena nikada nije koristila zastitu. Nije pila nikakve tablete protiv zaceca, nije imala ugradjenu spiralu (niti zelju da je ima), cak ni seks sa kondomom nije voljela.
„Napuni jeeee!“ sada je jako glasno viknuo podstarov rodjak.
„Aaaaaaah!“ odusevljeni krik naseg podstanara se stopio sa ocajnickim krikom moje supruge.  Svrsavali su zajedno. Duboko u njoj njegova vrela sperma joj je przila utrobu...Svrsavao je dugo..Ona se tresla kao prut njisuci svojom isturenom guzom. Pokusavao ju je smiriti  crsto je drzeci za kukove. Jos uvijek se ludacki nabijao u nju. Sve dok nije shvatio da su mu jaja potpuno ispraznjena.. Tek tada je izvukao sluzavi kurac iz nje i jednostavno se ledjima strovalio na krevet iza sebe.
„Hmmm...“ kao da je o necemu razmisljao njegov rodjak...lijevim dlanom je jos uvijek cvrsto stiskao potiljak moje zene, ciji se obraz skoro izoblicio od pritiska na stol...Stajao je pokraj stola i desnom rukom poceo kliziti po njenoj guzi koja je jos bila u istom polozaju, onom zamamnom i neodoljivom....Zavukao je prste medju njene polutke...i s dva prsta poceo kruziti oko njenog anusa...
Pocela ju je hvatati jeza...Sta sve jos ovom ludaku moze pasti na pamet, pomislila je u sebi...
Vrhovi prstiju su sve vise doticali sam ulaz u njenu malu usku rupicu tako da je svaki cas s grcom u stomaku ocekivala kada ce joj uvaliti prst u dupe...
„A sta cemo s ovom rupicom?“ cula je njegov glas. Nije znala ni kome je pitanje tacno upuceno. Uglavnom nista nije odgovorila. Oci su joj bile modre od suza, koje su, cinilo joj se, i presusile, ili jednostavno vise nije imala snage ni za plac, koji i onako nije imao uticaja na ovu dvojicu manijaka.
„Jesi li ikada..?“
Znala je da je ovo pitanje upuceno njoj jer je stisak njegovog dlana popustio davajuci joj prostora da malo odigne glavu sa stola kako bi mogla odgovoriti.
„Sta jesam li?“
„U guzu..jesi li ga ikada primila u guzu?“
Nije znala koji bi ga odgovor zadovoljio. Da kaze istinu – da je probala i da joj se nimalo nije svidjelo, te da ju je strasno bolilo iako je kurac njenog muza (koji je jedini bio u njenom dupetu) mnogo manji od  „alata“ njihovog podstanara...ili da slaze i kaze da nije.
Odlucila je da slaze.
„Nisam“ rekla je.
„Steta...imas bas lijepo dupence...vidi se da je jos nenaceto“
Pocela se kajati, i razmisjjati da li je odabrala pogresan odgovor ili  je njemu sasvim svejedno sta god da je odgovorila, kada je osjetila blagi udar dlana o svoju guzu i glas koji je malo ublazio grc u njenom stomaku.
„Mozda drugi put... Oblaci se!“
Sisla je sa stola, ne imavsi snage pogledati ni jednog ni drugog...oborene glave potrazila je svoje gacice na podu...
Nas podstanar je jos uvijek lezao na nasem krevetu...Kurac mu je i u opustenom stanju izgledao „zastrasujuce“ veliki. „Obrisi ga od njihovu plahtu. Neka muz osjeti sokove svoje zene kada dodje s posla. Bit ce mu drago“ rekao je podstanarov rodjak, a ovaj ga je, naravno, poslusao.
Moja zena je navukla na sebe farmerke i kosulju...
„Pa...gazdarice...ja sad oko 12h putujem nazad...drago mi je da smo se upoznali...“ pruzio je ruku ocekujuci da se rukuje sa njim.
„Mrs!“ rekla je.
„Dobro..kako hoces...Znam da neces priznati ali oboje znamo da si uzivala i da ti je bas ovo trebalo...“
„Ko te jebe!“ dreknula je, skupivsi malo hrabrosti.
„Prava tigrica“ nasmijao se „ i obucena i gola...“ zatim je mahnuo rukom nasem podstanaru i rekao „Idemo sta pojesti pa ja idem na autobus, a vas dvoje..hehehe..druzite se cesce..jedan je zivot...uglavnom sto se mene tice ovo ce ostati nasa mala tajna..Nadam se da se slazete.“
„Da, naravno“ rekao je nas podstanar.
Moja zena ga je pogledala bijesno.
„A ti mackice, nemoj da se ljutis...ucinila si dobro djelo za ovog naseg kuratog djevca...“
10-tak minuta kasnije izasli su iz stana...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Redaljka

Desilo se pre 5-6godina. Tada mi je bilo oko 32 godine.Bila sam veoma zgodna i pozeljna picka crnka duge kose al sam tada bila ofarbana u plavo i cesto se farbam u plavo jedino sto imam male sisice..Moja prijateljica me pozvala na svadbu njenoga brata u jedno selo okolina mjesta Kalinovika.Bila je jesen i padala je kisa svaki dan.Iako je vreme bilo lose obukla sam se veoma jebizovno kraku usku suknjicu male bele pamucne gacice neku laganu bluzu i samostojece crne carape ciji se cipkani kraj ruba nazirao odmah ispod suknjice obukla sam cipelice manjih petpetica jer nemogu da vozim sa visokim potpeticama.Kupila sam neki poklon i sela u svoga yugu i krenula ranije da stignem na vreme.Kad sam stigla kod prilateljice bila sam u kuci njenih roditelja gde se uveliko pripremalo za svadbeno slavlje.Vec su otisli po mladu a ja sam se ponudila da sta pomognem prijateljici naravno nije mi dala nista i rekla da sam pozvana kao gost i netreba nista da radim.   
          Do kuce svojih roditelja njen brat je sagradio veoma lepu i modernu veliku kucu da u nju dovede mladu.Bila je to lepa dvospratnica sa vise balkona i lepim potkrovljem. U novoj kuci je spremljeno sve za slavlje vencanja za odabrane goste i prijatelje i familiju.Sve je bilo spremno i servirano da doceka svatove sa mladom.Pribadacom mi je stavila svatovsku maramicu skoro na levu sisicu da se zna da sam deo svatova jer sam pozvana.U tom su pocela pristizati auta trubeci i pucalo se iz pistolja sa zastavama RS-e. Bilo ih je mnogo poceli su vani da igraju uz muziku ispred kuce al je padala kisa i ubrzo su se smestili u novoj velikoj kuci.
         U uglu su bili smesteni muzicari sa svojim instrumentima i jakim zvucnicima i pocelo je da tresti cim je mlada unesena preko praga uz ostale ritualne obicaje.smestili smo se za stolove i poceli su da sipaju pice i postavljaju jela pecenja meze i svadbena velika torta. Bilo je svega veoma mnogo.do mene je sedeo jedan veoma lep momak oko 27-28god.Bio je lepo obucen i izbrijan do koze.Ponudio se da mi sipa pice i usao u razgovor sa mnom mada smo se jedva culi od jake muzike.Svatovi su poceli da se dizu i da plesu pa sam i ja odmah skocila posto volim igrati i plesati.Jebizovno obucena sva skockana nasminkana lepo sam izgledala i pocela vrteti mesati guzom uz muziku i podvriskivati.Onda bih se vratila za stol popila koju rakiju i opet nastavila igrati a oko mene se vrteo momak koji je sedeo do mene.   
           Kad sam se umorila malo sam sela u to se i on stvorio i odjednom sam ispod stola osetila njegovu ruku kako klizi po mojim butinama prema rubu suknjice.Malo sam ga opomenula da prestane i odustao je.Nisam htela da primeti da sam navlazila gacice od njegovih dodira.Posle nekog vremena ponovo sam osetila da mu ruka klizi izmedju mojih butina ali ispod suknjice je bila kretala se lagano prema mojim gacicama.Ja sam vec bila napaljena i opustena od pica i popustila sam da vidim dokle je namerio i mogu priznati jako me uzbudjivalo.Njegovi prsti su vec prelazili po mojim vlaznim gacicama kroz koje je poceo da mi trlja pickicu na sta sam se veoma jako uzbudila i jos vise ovlazila.Gledala sam goste slusala muziku i prepustila se mazenju pice i pijuckala pomalo da sakrijem uzbudjene na licu da neko ne primeti.Bila sam se bas napalila.   
            U neko doba predlozio mi je da odemo u potkrovlje u sobu da malo budemo sami i da ja krenem posle njega da ce me on gore sacekati.On je vec bio otisao a ja uzavrele pickice neopazeno prvo sam bila u wc-u pa se onda popela u potkrovlje gde me je cekao pored otvorenih vrata jedne sobice.Rekao je da je dobar prijatelj sa sa Milankinim bratom i da nista nebrinem.         Usla sam u sobu i sela na krevet on mi se odmah pridruzio kleknuo medju moje noge i poceo me vatati za sisice i po kukovima i gladeci butine.Ljubio me strasno kao i ja njega iz nas se osecao alkohol bili smo pripiti oboje.   Povalio me je na krevet i poceo da mi mazi pickicu kroz gacice i onda ih skinuo i poceo rovariti prstima po mojoj gustoj sumici i sve dok nije uterao dva prsta u moju vlaznu pickicu.Ja sam samo zazmirila i prepustila se uzivanju gurao mi je prste u pickicu koji su olako klizili u nju i bila sam tako vlazna i mokra.Skinuo mi je bluzu i malu potkosulju tako da sam samo ostala u carapama i suknjici koju nisam dala da mi skine.Izvadio je kurac vec ukrucen i malo ga prodrkavao i skinuo hlace i uvalio se izmedju mojih butina.Trljao ga je po vlaznim usnicama i onda uklizio u mene bez poteskoca odjednom ceo do kraja samo sam zastenjala i u sebi osetila tvrdi kurac nije bio velik oko 15cm zato mi je lako odjednom samo kliznuo u vec vlaznu i balavu moju pickicu. 
                Rasirenih nogu i podignutih kolena lezala sam dok me je ubadao i stenjao i u tom trenu sam cula da se otvaraju vrata i usla su trojica momaka dobi oko 25-30god i jedan je zakljucao vrata.Odmah sam skontala da me je navukao gore da me svi pojebu i razmisljala da se pocnem otimati,vristati ili da pustim da me svi pojebu .Rekla sam mu sta ovo znaci na sta je samo cutao i nastavio da me ubada cvrsto me drzao nisam mogla mrdnuti zaglavljen medju mojim nogama i u mojoj pickici dalje me ubadao.Momci koji su usli skinuli su pantolone i poceli nadrkavati kurceve samo se jedan od njih izdvaja o bio je pomrsav visok poveceg nosa al veoma dobroga poveceg mesnatog kurca ostali nisu nista bili veci od ovoga koji je bio u meni i cutala sam i znala sam sta ce da usledi nisam se bunila i u sebi sam rekla nije mi prvi put da me jebu na redaljku pa nek me pojebu i ovi svi momci.Nisu me zanimali ovi mali kurcici samo sam iscekivala da ovaj sto je trenutno na meni svrsi i skloni se za mene da pozovem odmah onoga sa najvecim kurcem jer sam ga zarko zeljela u sebi.Poceo je ubrzavati i uz neartikulisane zvukove izvadio ga i prosuo seme po mojoj dlakavoj pickici i stomacicu.Digao se sa mene i rekao sledeci u tom trenu je dvojicu drugih zadrzao onaj mrsavi obdareni i rekao ja cu sad da je jebem prisao mi a i ja sam pozeljela u sebi da me on jebe sledeci.           
          Dosao je do kreveta dignutog kurca i povukao me za noge do ruba kreveta tako da mi je guza bila do ruba kreveta i zadigao mi noge provukao svoje duge ruke ispod mojih kolena a moja sumica mu je dosla na izvolite kleknuo je i poceo da svojim debelim pendrekom pogadja moju pickicu ne bi li sam usao u nju bez pomaganja rukama dosta puta je proklizao uzduz pickice dok me nije presekla bol kad ga je napokon potrefio i uletio skoro ceo ciknula sam i pocela stenjati izdizuci se i vrteci guzom dok me ispunjavala velika debela kurcina onda ga je poceo uterivati do kraja a ja sam hvatala njegov ritam malo me bolelo al sam svrsila i stisnula mu kurac svojom pickicom i onda mu rekla jebi me jos nikad nisam imala veci i bolji kurac od tvoga i to je imalo efekat da me je poceo zakivati za krevet namerno sam cicala i kukala da ga sto vise napalim znala sam dobro da odglumim i on se malo pridigao i poceo da mi zadaje veoma jake silovite ubode mogla sam iz svog polozaja da gledam tu kurcinu kako ulazi i izlazi iz moje pickice sto me je nateralo da jos jednom svrsim.Sve vise sam ga podsticala govoreci mu da me niko ovako dobro nije jebao sa vecim kurcom,na sta je on ubrzao i divljacki me poceo ubadati zazmurila sam i uzivala izgovarajuci mu jebi jebi me niko me bolje nije jebao.Tako je ubrzao divljcki sto sam i zelela jaukajuci dok mi nije ispalio u pickicu veliku kolicinu sperme dok sam u ruci drzala i balila usnama manji kurac sledeceg koji je jedva cekao da mi ga utera.   
         Kad se digao sa mene prisao je treci kojeg sam vec spremala vlazila u ustima i malo sisala.Kako sam vec bila puna sperme njegov kurcic sam jedva i osetila da je uletio u moju pickicu koju je odmah poceo ubadati kratkim ubodima ispao mu je iz mene nekoliko puta te ga je ponovo morao uterivati nisam ga puno osecala bila sam puna sperme i moj treci kurcic je svrsio veoma brzo prskajuci po mojoj sumici.     
         Prisao je i cetvrti i on je imao onako osrednji kurcic i prodro je naglo u mene sto veoma volim .Pocelo je i njegovo ubadanje dok mi je onaj najlepsi koji me je i pozvao gore poceo dojiti sisice i grickati male bradavice sto mi je vise godilo nego sto mi je onaj cetvrti kurcicem cackao po pickici.Nedugo i cetvrti mi je svrsio na stomak i dlakavu pickicu isprskao svi su brzo svrsavali osim  nosonje mrsavog sa najvecim kurcom on me je ubadao tako dugo koliko njih sva trojica zajedno.   

           Posto su se svi izredali po jednom jedva su cekali drugi krug. Jedan me je okrenuo  zguza i kolena su mi bila na samom rubu kreveta a oslonjena na ruke ispod moje glave legao je onaj visoki sa najvecim i kurcom uhvatio me za glavu i nabio mi ga u usta .       Opet mi je prvi koji mi je sve ovo priredio rovio kurcom pickicu al sam ostalima rekla da zelim da mi maze sisice i da zelim da me poslednji jebe mrsavi sa najvecim kurcom i da on nabolje jebe da ga zelim poslednjeg dok sam uzivala sisajuci njegovu veliku kurcinu davila sam se sa njim.Zadignute suknjice preko ledja prvi me je ubadao ne bas jako malim kurcicem i svrsio napunivsi mi pickicu.Spperma mi je curela niz butine i po carapama.       
          Drugi je prisao i trljao kurcom spermu koja je curela iz moje pickice i pokusao da mi ga utera u guzu skocila sam i rekla da to ne zelim i da ako zele da nastavimo to ne pokusava i odustao je od moje guze uteravsi mi ga u picku punu sperme ubadao me je jedno desetak puta i svrsio nisam svesna kako je mogao tako brzo da svrsi sperma je i dalje curela iz picke niz butine i carape.     
          Onda me je preuzeo treci uhvativsi me jako za kukove ubadao je zestoko i brzo ciknula sam kroz nos svrsavajuci jer su mi usta bila puna velike kurcine.Ubadao me je jos kratko i onda me je i on napunio nikad vise sperme nije bilo u meni istresao je svaku kap iz kurca i iscedio po guzi.         
           Mrsavko se pridigao i ja sam ga zamolila da malo saceka  i doda mi torbu. Izvadila sam maramice obrisala se i i stiskala pickicu isterujuci spermu sto sam vise mogla i obrisala se od sperme.Obrisala sam se zato da budem suvlja i manje sperme u meni bude da sto bolje osetim kako me trga velika kurcina.     
            Nakon toga sam se ponovo naguzila i rekla mrsavku sad me pojebi sto mozes zesce i jace. Prisao je uhvatio me za kukove i tako mi ga silovito uterao da sam cicala i govorila tooo samo jebi jebi najbolji si od svih znam da ga je to palilo dok me je poceo  stiskati za kukove i krvnicki nabijati mesnatu veliku kurcinu tako me je jako natezao za kukove i ubadao da sam pomislila provalice mi kurcom u stomak malo me je i bolelo.Vadio ga je i gurao lagano i onda opet ubrzavao dajuci mi jos jedan orgazam da sam grizla usne i cicala i napokon tako jako poceo da me ubada da mi je svaki ubod izvukao jauk iz usta i ubrzao i explodirao obilno puneci moju pickicu toplim mlazevima sperme.Bio je dugo tako zabijen u meni sve dok nije poceo da gubi velicinu i tvrdocu i nakraju ga izvadio i gurnuo mi ga u usta oblizivala sam i usisavala kurcinu pomesanu sa sokovima moje pickice i sperme oblizala sam ga celoga sa jajima komplet i onda su se ostali poceli oblaciti i izlazeci po jedan neprimetno iz sobe svi su izasli ostala sam samo ja brisuci se od sperme ko poslednja kurva iz torbe sam izvadila druge gacice i carape obukla se malo doterala sminku jedino mi je pickica trnula, pulsirala i treperela i bila malo nateklih i modrih usnica.         
            Kad sam se doterala sisla sam i sela na svoje mesto kao da se nista nije dogodilo jedino su mi momci koji su me pojebali upucivali koji pogled i osmeh.Bilo me stid ako bi moja prijateljica saznala za redaljku al nije mi bila ni prva ni zadnja redaljka i vise tamo nisam nikad ni isla a i jedino me poznaje prijateljica.Ovo je bila bas jedna spontana redaljka koja mi se dopala samo radi mrsavka koji me je bas dobro i zestoko naguzio.Tako da sam se kuci vratila dobro izjebana i zadovoljna.Eto i ovo je jedna moja istinita prica od pre 5-6 godina.......
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Irena posle Svice


   Cao, drugari! Nadam se da nisam pala u zaborav posle one svajcarske avanture. Kao sto rekoh, po povratku iz lepe alpske zemlje sam okrenula novi list. Ne snebivam se vise sto nemam decka niti ga jurim i zudim za njim. Ranije sam se mesecima uzdrzavala od seksa zbog tog glupog razloga, a sada sam se pustila u promet, samo prsti od kurceva. Nikad vise necu dozvoliti da mi se na picku hvata paucina, samo zato sto nemam zvanicnog frajera. Nisam ni sanjala koliko kres-kombinacije mogu da budu zabavne i pruze nova vredna iskustva. Za moju porodicu ja sam i dalje uzorni mladi lekar i fina cura, a u stvari ispod tog paravana krije se u meni rasna kurcolomka i jebulja. Zivot je mnogo vedriji i podnosljiviji kad je picka namirena dobrim i nabreklim kurcevima. Verujte mi, za par meseci sam polupala vise jaja o dupe, nego o tiganj.
   Evo jednog dozivljaja koji mi je ostao u lepom secanju. I sada dok pisem mi ovlazi picka kad se setim. Bilo je prohladno vece, ali ja sam izazovno namontirana krenula na zakazani susret sa likom, koji me je muvao tog dana u kaficu. Pristala sam da se nadjemo i da mu dobro namucim tuki. Na sebi sam imala kratku sivp-crnu haljinu, jednostavne, ali po meni vrlo izazovne crne carapice i elegantne cipelice sa ne tako visokom stiklom. Kretala sam se zanosno i slavodobitno ulicom, primecujuci poglede napaljenih muskaraca svih zivotnih dobi. Imala sam utisak da bi me svako od njih pocepao ne caseci ni casa. Ubrzo sam se nasla na trgu, gde je trebalo da se sretnem sa buducim prcacem. Na moje veoma prijatno iznenanedjenje, kulov se pojavio u motorizovanom izdanju. Vec sam osecala kako su picka i dupe poceli da mi se smrzavaju u kurvanjskoj haljinici, kad je usledio divan prizor. Kulov deset godina stariji od mene parkirao je besprekorno cist i nov dzip marke BMW. Do nedavno sam se kao obrazovana riba, doktorka, klonila sumnjivih tipova, ali sam vremenom skapirala da su krimosi i muljatori ustvari ekstra jebaci i da zena sa njima moze imati neponovljiv provod. Jebala sam se prethodnih meseci uglavnom sa lovanima, koji ne zele obavezu i vezivanje, od klinaca mladjih od mene do lkova starijih od mog caleta. Zauzela sam stav hedoniste, razmisljala sam islkjucivo pickom. Usla sam ushicena u luksuzno vozilo i zaputili smo se na jedno in mesto. Opusteni Dom Perinjonom i poletnom muzikom, brzo smo na podijumu za igru poceli strasni stiskavac. Vatao me je za dupe zavlaceci katkad ruku pod suknju ispod koje osim carapica i oskudnih tangica je vrila tecnost zadovoljstva. "Napaljena doktorka, sad menjamo uloge, ja tebi treba da dovedem u red temperaturu". "Ne znam koliko ce tvoja terapija biti strucna, ali vidim da ti je dobro nabrekla rucna", odgovorila sam u stilu prave djavolice. Ubrzo smo se besomucno zvalavili i dovatali na sred kluba. Niko od pijanih i gudrirarnih gostiju nije obracao paznju na nas. Ubrzo smo se iskrali iz kluba i nasli se u muskom veceu. Skinuo je pantalone i gace i njegova topuzina se nasla pred mojim ocima u svoj svojoj silini i snazi. "Stavi toplomer u usta, doktorka, da ti izmerim temperaturu", rece i seretski se nasmeja. Sela sam na wc solju, kurvinski prekrstila noge, nezno uzela njegovu kurcinu i pocela iskusno da pljugam. Uzivao je gladeci mi pramenove kose, dok sam ritmicki skladnim pokretima jezika, usta i ruke zarivala njegovu kurcinu u grlo. Jako se napalio kad sam pocela da mu lizem naduta jaja i grickam kozicu ispod glavica. od strasti me je scepao, podigao sa solje i natakao me na nabrekli kurac. Obuhvatila sam ga rukama oko snaznih ledja i pocela da se nabadam. Pocepao mi je carape i sklonio tange pre nego sto je moju picku poceo da odvodi na sedmo nebo. Jednom rukom me je sljepkao po guzi, a drugu mi povremeno stavljao na usta, da se ne bi culo kako razuzdano stenjem. Kad sam bila pred svrsavanjem, kao perce me je okrenuo ka prozoru toaleta i poceo da me jebe zguza. Carape su mi se napravile u froncle, a picka u krater od siline njegovog jebanja i debljine njegovog kurca. Svrsila sam strasno u trenutku kad sam u hodniku wc.a cula komentare: "Brate, onaj baja, izgleda kara onu picku u wc-u". "Bezi, bre, brate, znas ti ko je on, bolje da radimo escape. Roknuce nas ako spijauniramo." Ubrzo su otisli vodjeni strahom, ali mi je bilo vrlo neprijatno dok sam sakama oslonjena svrsavajuci obilno osetila kako odzvanjaju odlazeci koraci iz wc-a. Nelagosnost je prekinulo njegovo obilno svrsavanje po mom dupetu i ledjima. Izmasirao mi je ledja i dupe tim slapovima sperme po meni. Osetila sam se fantasticno, u potpunosti zadovoljenih zivotinjskih nagona i oslobodjena. Bio je to moj debi u toaletu. Proveli smo u kabini wc-a jos neko vreme i potom se izmigoljili eskivirajuci guzvu. Odvezao me je gajbi da se istusiram i presvucem i da nastavimo ludi provod. Obukla sam najkracu suknju koju imam i najdekoltiraniju bluzu i na vrhovima prstiju, prethodno izuvsi stiklice, da ne budim matorce izasla natrag svom kulovu. Kulov se neverovatnom brzinom u gluvo doba noci stvorio stotinak metara dalje, da neko ne bi posumnjao kako je Irena usla u sumnjivi auto otisavsi u noc sa nekim mafijasem. Ok sa njegove strane, iako u cetiri ujutro nije bilo ni pasa lutalica, a kamoli ljudi. Ubrzo smo se nasli u popularnom motelu u gluvo doba noci. Jedva sam eskivirala pogled tatinog prijatelja koji je u kaficu motela ispijao pice sa nekom mladom sponzorusom koju je priveo. Sakrila sam se iza telesine mog jebaca i otisli smo u iznajmljenu sobu neopazeno. Pustio je sentimentalnu muziku na svom telefonu i izvalio se onako napucan na komforni lezaj. Pocela sam izazovno da izvodim striptiz u ritmu muzike i da zbacam delove odece sa sebe. Kada je ostao samo ves na meni, pocela sam da provociram svog kulova puzeci po podu i upredajuci guzove stalno se trteci. Prihvatio je izazov, scepao me svom snagom i poceo da me nemilosrdno jebe u dupe. U meni su bili pomesani neopisivo zadovoljstvo i bol, mada mi je bulja vec bila dovoljno raskantana. Napunio mi je dupe do preliva, a ja sam to propratila urlikom neizmerne radosti. Kad me je dovezao blizu gajbe, bilo je vec pola sedam. Kao senka sam prosla svojom ulicom imajuci srece da me niko ne vidi obucenu kao kuravlu. Sreca je da me niko nije video. Moracu vise da vodim racuna. Izgledala sam kao prostitutka iz porno filma, daleko od intelektualke i fine i uzorne ribe. Na svu srecu, ukucani su jos uvek bezbrizno spavali, naviknuti na moje jutarnje dolaske iz grada. Oni su i dalje bezbrizni u svojoj samoobmani da imaju divnu i finu cerku. Ovo iskustvo je ipak ukazalo da rizici uvek postoje i da bi trebalo da povedem racuna. Neko me moze otkucati. Sve u svemu, obozavam kurac, nastavljam po starom, ali uz vise mere i opreza. Pozdrav svim jebacima i jebacima u nadi da vam se dopadaju moje price i uzbudljiva iskustva! Umesto do vidjenja reci cu vam do jebanja i samim tim neke nove price.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Pijana sestra

Da budem iskren, sestra mi je mega dobra riba, mladja je od mene godinu dana, i od puberteta sam stalno drkao na nju. Sanjao sam toliko puta da je jebem ali ovako u stvarnom zivotu nisam nikad ozbiljno pomisljao na to.

Kad je krenula u srednju, a isla je u istu gimnaziju kao ja, krenuo asm da cujem povremeno glasine kako se jebala sa onim ovim itd. Znao sam ja uvek da nije tako nevina kako se predstavlja al sad sam znao i zasigurno. Nisam je krivio, sa takvim telom i tako jebozovnom facom nije bilo ni cudo sto svi hoce da je jebu. Opet, za mene je uvek bila van domasaja… sve do jednog dana.

Jedan momak iz skole je organizovao maskenbal zurku za noc vestica u svojoj kuci. Mali je bio prava burzujcina, matori su mu ostavili praznu ogromnu kucu i naravno da je odlucio da pravi zurku. Znao je moju sestru ali ne i mene. Ipak bio je pozvao jednog mog drugara tako da sam se lako prislepao.

Sestra nije znala da cu ici, i namerno nisam hteo da joj kazem. Video sam je kako se sprema u svojoj sobi i u sta se maskirala. Nije bila bas maska kolko recimo neki porno outfit. Obukla se kao seksi medicinska sestra sto je samo jos vise uzbudilo moju mastu. Tu sam vec krenuo da dobijam ideje ali i dalje nisam ozbiljno mislio da ce se nesto izmedju nas desiti. Toga dana ranije sam kupio neku glupavu masku za lice, obukao se malo cudnije i jednostavno otisao tako na zurku ne znajuci realno sta treba da predstavljam i nadajuci se da niko nece pitati.

Kad smo ja i drugari stigli, vec se zurka uveliko zakuvala. Bilo je tonu riba, pola njih maskiranih sustinski u seksi drolje. Uzeli smo pice i krenuli malo da se setamo po kuci. Kuca je bila ogromna, velika dnevna soba koja se nastavljala u trpezariju pa dalje na letnju bastu, dvoriste i bazen. Bilo je prepuno ljudi. Na spratu je bilo dosta soba, jos jedna dnevna soba i terasa. U nekim sobama su se vec neki vatali po krevetima ali je i dalje bilo slobodnih spavacih soba.

Posle jedno par sati, krenuli su da me smaraju bezmisleni razgovori sa raznim devojkama. Mogao sam verovatno da uhvatim bilo koju i izjebem al sam sve vise mislio na moju sestru. Bio sam gore na spratu i odjednom sam na stepenicama ugledao sestru pijanu ko dupe sa isto tako pijanim garijem kako pokusavaju da se domognu neke sobe. Teturali su se hodnikom i kao da je neko drugi upravljao mojim telom zgrabio sam sestru za ruku i odaljio je od tog momka i krenuo da je uvodim u praznu spavacu sobu. Momak s kojim je bila je bio toliko pijan da nije ni skontao sta se desilo i samo je produzio dalje.

Dovukao sam sestru u sobu i zakljucao vrata. Bacio sam je na krevet. Bila je tako seksi, velike sise su joj izbijale iz zategnutog lateks grudnjaka, duge iskvarcane noge su joj se sijale od svetla a lateks minic je iako je i sam bio kratak jos vise podigao kako sam je bacio na krevet. Ona nije imala pojma ko sam ja zbog maske. Uzeo sam neku ukrasnu maramu sa police, prisao i zavezao joj oci. Nisam nista govorio kako mi ne bi prepoznala glas. Kad sam joj stavio povez preko ociju, skinuo sam masku i bez oklevanja krenuo da je zvalim. Gurala mi je jezik u grlo, imala je ukus alkohola i slatke zvake sa ukusom jagode. Usne su joj bile skroz masne od previse sjaja koji je stavila, znala je da joj usne tako izgledaju pusacki i namerno ih je mazala.

Bio sam prislonjen na nju i kurac je krenuo da mi se dize i da pritiska direktno na njenu picku. Osetila je i nasmesila se izmedjju dve runde zestokog krljanja jezicima. Krenuo sam da joj stiskam sise i polako desnu ruku da spustam ka njenoj pici. Zavukao sam ruku ispod lateks minica i odmah osetio vrucu vlaznu picku pod prstima. Kakva drolja, tako kratak minic a nije ni gacice obukla. Bila je tako napaljena da joj je picka bukvalno curela po mojim prstima. Pokupio sam prstima sto vise soka i prineo njenim ustima. Nisam ni trebao da joj kazem sta da uradi, odmah ih je polizala i krenula da sisa. Gledajuci kako mi sisa prste prekrivene sokovima iz njene vlazna picke sve vise i vise sam bio nestrpljiv da joj gurnem svoj vec nabrekli kurac u usta.

Svukao sam je sa kreveta i postavio na kolena. Gurnuo sam joj ruke iza ledja i krenuo da otkopcavam farmerice. Ona je vec otvorila usta i cekala da joj ga stavim. Izvukao sam ga i tako napaljen joj ga gurnuo sto sam vise mogao u grlo. Odmah se zagrcnula i oko kite pustila dosta pljuvacke. Malo sam je jebao u grlo dok me nije minula neverovatna napaljenost a onda sam pustio nju da pusi svojim tempom. Pusile su mi mnoge devojke, ali je ovo bilo profsionalno. Sisala ga je tako dobro da sam pomislio da cu svrsiti za 10 sekundi ako tako nastavi.

Da ne bi svrsio, izvadio sam joj ga iz usta i opet je bacio na krevet. Krenula je da podize suknjicu i da siri noge. Bila je skroz obrijala i picka joj se sijala koliko je bila vlazna. Morao sam da probam ukus tako lepe i vlazne pickice. Prisao sam i krenuo da je lizem. Bila je toliko nalozena da je svrsila jedno 3 puta samo dok sam joj lizao picku. Bila je tako ukusna, a sokovi nisu prestajali da teku. Sad je vec ludela za mojom kitom, nije mogla vise da izdrzi, uhvatila me je za kosu i naredila mi da je jebem.

Rekao sam sebi “E sad ces ga dobiti droljo jedna”. Osetila je vec u ustima da mi je veliki, ali verovatno nije ocekivala da cu joj gurnuti tako jako i tako naglo. Ispustila je krik koji se moze opisati samo kao krik neverovatnog zadovoljstva i neopisivog bola. Probala je malo da se izmakne ali sam je cvrsto drzao. Krenuo sam da je jebem divljacki. Znao sam da je boli ali sam zbog toga samo jos vise uzivao. Posle par minuta krenula je ponovo da svrsava, osetio sam kako joj se kontraktuju misici picke oko mog kurca. Kad god je krenula da steze misice mislio sam da cu puci i da cu svrsiti u nju.

Okrenuo sam je na stomak i krenuo da je jebem otpozadi. Odjednom dok sam je jebao i ljubio za vrat prosaptala je “Jebi me u guzu, Ah!”. Nisam mogao da verujem. Malo me je zateklo ali me je ta misao jos vise napalila. Pogledao sam joj cmar i nije mi izgledao mnogo razradjeno. Gurnuo sam joj srednji prst u guzu i slatko se nasmejao posto sam shvatio da je previse uska za moju debelu i veliku kurcinu. Ocigledno joj je alkohol pomutio zdravi razum kad je predlozila da je jebem u dupe ali me je bilo bas briga.

Izvadio sam joj ga iz picke, jednom rukom se snazno oslonio na njena ledja da ne moze da se izmakne i krenuo da joj guram kurcinu jos mokru od njene napaljene picke. Vec kad je glava usla krenula je da jauce i znao sam da je vec jako boli posto sam osetio koliko joj je uska guza. Onda sam ga gurnuo jos jace i poskocila je pokusavajuci da se izvuce ali nije mogla. Krenula je da vristi a ja sam joj gurnuo jastuk ispod lica i pritiskuo joj glavu u njega kako bi je ucutkao. Sustinski sam silovao sestru u dupe i pravo da kazem ta cinjenica me je jos vise palila. Jebao sam je zesce nago sto ju je iko ikada jebao. Polako je krenula da prestane da se opire i tad sam znao da se bol smanjio. Krenuo sam da vadim kurac skroz napolje i onda da ga ponovo nabijam unutra skroz do jaja. Video sam da joj se to svidja. Krenula je opet da svrsava ali ovaj put mnogo jace. Krenula je tako da se grci da sam na trenutak pomislio da nesto nije u redu. Posle desetak minuta je vec bila vidno iscrpljena od silnih orgazama i od razvaljivanjabulje.

Jebao sam je jos malo i onda vise nisam mogao da izdrzim. Izvadio sam ga, okrenuo je. Otvorila je usta sama, znala je sta mora da uradi. Svrsio sam joj u usta kao sto nikad nisam svrsio u zivotu. Sperma je samo tekla. Usta su joj bila puna. Drzala ju je malo u ustima mozda nadajuci se da cu joj reci da moze da pljune, ali znala je da to nece cuti. Zatvorila je usta i tek iz vise gutljaja uspela da proguta. Poljubio sam joj sisu jos jednom i izasao iz sobe ostavljajuci je da lezi tako izjebana.

Sledece jutro, gledao sam tv u dnevnoj sobi kad je ustala. Hodala je kao da ima lubenicu izmedju nogu, verovatno se nadala da niko nece primetiti ali ja sam znao. Nije mogla da hoda zato sto joj je guza bila rasturena. Nasmesio sam se i nastavio da gledam tv. Za sada sam se opet vratio na drkanje na sestru, jedino sto sad imam tu noc u secanju da premotavam pa obicno svrsim mnogo brze nego pre. Cekam neku sledecu maskenbal zurku pa da sve ponovim, a ako ne bude uskoro verovatno cu joj staviti neku tableticu u pice kad nas roditelji ostave same u kuci sledeci put.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75

Stvarno je bila srećna.

Sutradan smo otišli kod matičara, u prisustvu naših ’’kumova’’, koje nismo ni poznavali, jer su to bili ljudi mog advokata, da obavimo i tu formalnost.
Iščitao je čovek, šta je trebalo, rekli smo ’’sudbonosno’’,  ’’I, do’’ i tad čovek reče:
Now you can kiss the charming, charming,  bride!!!
Bio sam pomalo zbunjen, te krenuh da poljubim Lidiju ali u obraz, kao što je normalno izmedju brata I sestre, a matičar se ubaci uz osmeh:
What is a kiss, give a real kiss !!!!  Your Bride is irresistible !!!!
Tada me Lidija , pošto je vrlo dobro razumela engleski, snažno zagrlila oko vrata, zalepivši mi jedan, strastven duuuuuug filmski poljubac. Osetio sam njen jezik u svojim ustima.
A matičar na to reče tapšući:
That is, it is a kiss, so the bride !!!!!
Bio sam totalno zbunjen, ali sam se trudio da to ne pokažem.
Završili smo I to, a zatim krenuli u stan.
Dok smo se vozili, Lidija je bila presrećna, kao da se stvarno udala, za čoveka svog života, a ne da je samo trebala da odglumi.
Nije prestajala da priča, čak I kad smo ušli u stan.
Naručio sam da nam donesu ručak iz restorana u stan, da proslavimo zajednički uspešno obavljen posao. Sada će napokon posle nekog vremena, steći pravo da dobije američki pasoš I ostalo.

Lidija je postavila, tanjire, sveće, cveće, čaše, pripremila je stol za stvarno jedan izuzetan ručak.
Oči su joj se caklile I skakutale, odisala je srećom I zadovoljstvom.

E napokon sam se rešila, svog bednog prethodnog života, trebalo je ovo mnogo ranije da uradim. Rekla je dok smo sedeli za stolom I ručali.
Pa jbg, nisam znao da si imala problema, nikad me nisi ni pitala da dodješ ovamo.
Pa eto sad sam tu, I to mi je najvažnije, počinjem sasvim novi život, drugi život, jeste sa punih 40 godina, ali baš me briga, bolje ikad nego nikad. Sad sam gospodja Lidija Conneli, supruga Mark-a Conneli-ja, hahahah šta ti je život a.......... Markić.
Jbg, jeste. Smejao sam se.
Kad smo završili ručak seli smo na terasu, da popijemo piće gledajući u grad pod nama, koji se širio na sve strane.
Tada Lidija ustade sa svoje fotelje i reče:
E imam i ja iznenadjenje za tebe – te se okrete i ode ka kuhinji.
Vratila se posle par minuta, noseći tortu.
Opaaa rekoh, odakle nam to??
Kupila sam juče u jednoj radnji, nisam htela da vidiš, jedva sam ti se iskrala da odem da je kupim.
Isekla nam je po parče i stavila na tanjirić.
Morala sam, da je kupim, moramo da zasladimo, to je najmanje što za sada mogu da učinim za tebe, znam da voliš slatko  – reče mi sagnu se i poljubi me u obraz, zatim sede na svoju fotelju na terasi, prekrštajući noge.
Njena nova bela venčana haljinica, ionako kratka i tesna se zadigla vrlo visoko otkrivajući Lidijine butine, skoro do guze. Iskreno bilo mi je vrlo neprijatno. Trudio sam se da to ne primeti, pošto njoj evidentno nije bilo neprijatno, ponašala se sasvim opušteno i slobodno.
Ijaoooo kako sam srećna Marko, nemaš pojma, znaš li kako mi je lepo.
Vidim, i treba da ti bude lepo, iskreno i meni je drago da si tu, barem sad imam nekog svog.
Zatim je ustala naslonila se na ogradu terase gledajući u grad pod  nama. Blago savijena unapred, istrćene guze, vrckala se levo desno.
Lidija je prezgodna, ima telo, prave pravcate sočne, zrele žene.
Jedino je šteta, što sa ove terase ne možemo da gledamo u more –rekla je.
E jbg, sad – nasmejao sam se
Zatim se okrenula i sela opet u fotelju.
Marko, o svemu smo pričali, a ja te nisam pitala, jel ti imaš nekuuu, imaš neku devojku, ženu ???
Nemam - osmehnuo sam se - nikakvu stalnu vezu, ako si to mislila.
Da, to sam mislila, pa zašto, zašto nemaš ?
Pa jbg, nemam pojma, nema posebnog razloga, nemam vremena – smejao sam se.
Jbg, sad sam ti ja problem, gledano sa te strane.....sputavam te...
Ma daj Lidija ne seri, - prekinuo sam je - kakav si mi ti problem, ja i onako nisam imao nameru, da se kao nešto ženim, misliiiim - smejao sam se.
Nisam ni ja imala nameru, da si više ikad udam u svom životu, u stvari je i nemam, hahahhah, da jbt, a koliko mi sada kao treba da provedemo u braku da bih ja stekla uslove za pasoš i državljanstvo, mislim da mogu da krenem samostalno da živim?
Šta bre samostalno da živiš, šta lupaš, šta ti pada na pamet, ništa ti ne brini, niko nas ne poznaje, niko ne zna da smo brat i sestra, budi spokojna...uživaj.
Pa mislila sam da ti ne smetam, ok je da neko vreme živim ovde, ali opet.....
Aj Lidija ne seri, keve ti....pa gde ćeš da živiš, ti misliš da je ovde to tek tako....
Tada skoči ka meni, sede mi u krilo, jako me zagrli i poljubi.
Kako te volim,  jbteee, grlila me je rukama oko vrata .....nemaš pojma koliko te volim.....stezala me je veoma jako.
Samo se ti opusti biće sve ok – rekoh joj grleći je oko struka – volim i ja tebe, i nije razlog da me udaviš zato što me voliš, aliiiii samo da ti kažem nešto, onaj poljubac na venačnju nije bio nimalo sestrinski, misliiiiim.....malo si preterala....
Hahhahahah, pa morala sam, jbt, jer si čuo šta je matičar rekao, zato sam ti i krnula jezik, jbg, šta znam, rekoh bolje da odglumim da sam ti riba, u stvari venčana žena, nego da nas provali tamo jbt....dobro sam odglumila a, šta kažeš ???
Jesi, jesi, pravi si profesonalac, glumica si za Oscara. Smejali smo se.
Tada ustade sa mog krila, okrete se oko svoje ose, praveći piruetu:
Kako sam srećna, kako mi je lepo, odavno nisam bila ovako opuštena i zadovoljna. Od sada je stan moja briga, kuhinja moja briga, znači ti o tome više ne treba da brineš, ja ću da nam kuvam, da operem, da popeglam, počistim, sve što treba, jer to ok?
Ma ok, sve može, mada ja to od tebe ne tražim. Dolazi mi žena koja sredjuje stan, tri puta nedeljno.
Daj bre Marko, pa šta bih sa sobom po čitav dan, moram nešto da radim, ili možda možeš da mi nadješ nekakav posao ?
Ma šta da radiš, da li si normalna, imam ja dovoljno za oboje i više od toga, ne brini ti ništa, otvoriću ti kreditnu karticu i račun u banci, imaćeš para ništa ne brini.
Jbt, ne mogu da verujem, onda hoću te kućne poslove.
Njoj daj otkaz, sad sam ja tu, uostalom ja sam ti sad zakonita žena hahahhahahha
Dogovoreno, dogovoreno zakonita ženo, sestro hahhahahh

Taj dan se polako bližio kraju. Veče se spuštalo lagano, oboje smo bili dobro raspoloženi. Presvukao sam odelo u kojem sam danas bio na našem ’’venčanju’’ i obukao kratke pantalone. Ležao sam na trosedu, koji je sad postao moj novi krevet od kako sam Lidiji ustupio svoju sobu i gledao tv. Lidija je kao nešto radila po kuhinji, a čini mi se da ni ona sama nije znala šta radi. Mislim da se upoznavala, gde šta stoji. Zatim je došla i sela kraj mene na trosed. I dalje je bila u svojoj beloj ’’venčanoj’’ haljinici.
Što se ne presvučeš, nećeš valjda da spavaš u njoj –  zajebavao sam je.
Ej, Marko, toliko mi se svidja, kako mi stoji......... da mi se ne skida, baš kao da je krojena za mene, jer tako.
Jeste - smejao sam se -  ti onda spavaj u njoj.
Idem da se presvučem, kad me zajebavaš.........
Ma šalim se, pa nosi je kad ti se toliko svidja...kupićemo ih mi još...
Jer mogu i ja nekako da legnem tu pored tebe, ne smetam ti?
Pa lezi, zašto ne bi mogla, koji ti je bre, što si sva nešto kao u nekom grču, sve ovo ovde je i tvoje koliko je moje, ponašaj se normalno, opušteno, ovo je od sad tvoja kuća, jasno.
Jasno – reče salutirajući kao vojnik.
Tada je legla na suprotnu stranu mog velikog troseda, pružajući noge ispred mog stomaka, dok su moje noge bile iza njene guze.
Jer može ovako, ne smetam ti....
Ej, jebote, nerviraš me, što bi mi smetala pa jer ti vidiš koliki je ovaj trosed, veliki je kao Linkoln.
Gledao sam nesto o nekim lavovima, bilo je interesantno.
Nekoliko minuta smo ćutali, sasvim slučajno bacim pogled na Lidiju. I ona je pratila pažljivo emisiju.
Jer sve razumeš ili ti ponešto i promakne....?
Pa uglavnom razumem, ne baš sve ali jbg, naučiću.
Ma da, govorićeš engleski kao maternji i to vrlo brzo, videćeš, upisaću te ja na kurs za učenje jezika, da ti ne bude dosadno, a biće i korisno.
Dok sam joj se obraćao gledao sam u nju naravno, i hteo ili ne, morao sam da vidim njene gole butine,totalno otkrivene jer joj se bela kratka haljinica povukla suviše nagore, da sam joj čak jasno video bele svilene čipkaste gaćice. Trudio sam se, sam sa sobom da se izborim sa sopstvenom perverznošću, jednostavno nije normalno da gledam sestri pod suknju, u sestrinu picu u gaćicama, iako mi je ona nesvesno pokazivala, kako je opušteno ležala.
Meni se već spava – rekao sam samo zato da bi Lidija ustala i otišla u sobu, da bih prekinuo to gledanje krišom pod njenu haljinicu.
Poželeli smo jedno drugom laku noć i Lidija ode na spavanje.

Zaspao sam kao top. Mislim da sam čitave noći imao neke erotske snove. Ujutru me je probudio Lidijin glas. Stajala je kraj mene i dozivala me šapatom.
Marko, Marko...
Otvorio sam oči: Eeej već si ustala ?? Protrljao sam oči protežući se.
Aha, skuvala sam nam kafu, na terasi je, već je deset sati.
Evo ustajem, rekoh joj, i dalje trljajući oči i protežući se.
Ona izadje na terasu, a ja sam otišao do kupatila, da se umijem i uredim.
Kad sam i sam došao na terrasu, Lidija je sedela u jednoj od fotelja, koja je već bila njena. Pijuckala je kafu, pušila cigaretu sa dignutim nogama na sto i gledala negde u daljinu. Imala je na sebi samo, crne pamučne gaćice i belu pamučnu majcu, sa velikim natpisom Nike.
Sedi – reče mi spuštajući noge sa stola – izvoli kaficuuuu, baš je toplo danas...
Seo sam na drugu fotelju, ne komentarišući njeno slobodno šetanje u samo u donjem vešu po stanu izjutra.
Hvala, malena , prijaće mi, kako si spavala?
Uuuuu kao top , ti ???
Ok, navikavam se – smejao sam se
Šta hoćeš da ti spremim za doručak, ...
Ma ništa, nisam gladan, ješćemo kasnije negde napolju, ići ćemo malo da prošetamo, da ti pokažem kakve su plaže u Miami-u.
Wauuuuu super, ....ali ja nemam kupaći...
Ma kupićemo, bar toga ima ovde koliko hoćeš hahahahhaha
Popili smo kafu, i ja rekoh da idem da se uvučem u neki šorts i majcu, pa idemo napolje.
Lidija, je odmah skočila, sa stolice, na brzinu vezala kosu u rep, navukla neke bermude ostavši u onoj beloj majci sa natpisom Nike.
Jer mogu ovako napolje a... nije glupo
Ma daj opusti se, tek ćeš sad da vidiš kako se sve ovde oblače – smejao sam se
Izašli smo, i prvo sam je odveo do jedne radnje sa kupaćim kostimima, gde se Lidija totalno pogubila, jer nije znala koji da odabere. Na neki način sam uživao u toj njenoj sreći i oduševljenosti, ponašala se na momente kao pravo pravcato dete, željno svega.
Zbog toga sam joj kupio pet kupaćih kostima, jer nije mogla da se odluči koji od tih pet koji su ušli u najuži izbor da odabere. Iskreno očekivao sam od Lidije da odabere neke kostime koji imaju tanga gaćice, jer sam ukapirao da ona voli da se pokazuje. Ali ne, odabrala je pet sasvim pristojnih kupaćih kostima. Odveo sam je na jednu od lepših plaža, uzeli smo ležaljke, ona se presvukla u kabini i posle nakog vremena došla.
A,...kako mi stoji reci....smejuljila se – mogu da prodjem, iako sam sredovečna tetka hahhahhah
Ma idi, ribetina i po – odgovorio sam – šta da ti kažem.........
Nisam izdepilirana kako treba, jbg, jer se ne vidi mnogo a ?????
Ma baš te briga...
Ostali smo na plaži dosta dugo, kupali se sunčali. Posle smo otišli do mog kaffe-a, da pogledam kako ide posao i šta se dešava. Kad smo ušli, dve devojke koje su radile za mene su nas srdačno pozdravile. Ušli smo u moj office, a Karin, krenu sa nama da mi ispriča i pokaže dešavanja. Seo sam u svoju fotelju, Lidija je stajala kraj mene dok je Karin pričala dešavanja i u tom je dala par komplimenata Lidiji, na njen izgled.
Your wife is very nice,….. You made the right choice……
Thanks Karin – rekla je Lidija - of course, and he is my real and only choice…..
U tom se Lidija nagnula ka meni, glumeći zaljubljenu mladu, grleći me oko vrata i ljubeći me u usta. Malo sam se trgo, jer nisam očekivao, ali sam se u sekundi sabrao prihvatajući Lidijin poljubac. Osetio sam njen jezik u svojim ustima, ali ovaj put sam prihvatiio taj poljubac I malo produžio njegovo trajanje.
Karin se nasmejala I rekla:
Better that you leave, lover’s – zatim se okrenula I izašla iz malog office-a.
Lidija , jbt – rekoh joj kad je Karin izašla – baš si se uživela..
Ma daj glumim – smejala se – moramo da budemo uverljivi pred drugima.
Posle toga smo otišli na ručak, pa u stan.
Čoveče, ovo mi je kao da sam na naj exkluzivnijem letovanju, ne mogu da ti objasnim kako mi je  dobro – rekla mi je dok smo se vozili kolima ka stanu.

Kad smo stigli najpre se istuširala ona a zatim ja. Dok sam bio u kupatilu, Lidija nam je spremila kafu i piće opet na terasi, izgleda da joj se ta moja terasa mnogo svidjala. Bila je naslonjena na ogradu i gledala preko nje, na ulice koje su se presecale ispod nje.
Prvo što sam primetio jeste, da je sad bila u mini suknjici, a to je pomak unapred pomislio sam u odnosu na šetanje i sedenje u gaćicama po stanu u prisustvu svog rodjenog brata. Gore je nosila običnu belu bratel majicu, bez brusa, tako da, kad se okrenula ka meni, jasno sam joj video napupele bradavice pod majcom. Seo sam na fotelju, ona mi je prinela kafu i kako se blago savijala predamnom, deholte joj se jasno video , velike sise , njihale su se, klatile, a bradavice su joj bile baš jako izražene,bile su prirodno velike, kao dve trešnje.
Zatim je sela na svoju fotelju, pili smo kafu i razgovarali. Lidija se stalno nešto vrtela, prekrštala noge, vrpoljila, kao da je na iglama. Nikako nije mogla da sedi mirno.
Izašao sam do kuhinje da donesem još malo soka i dok sam se vraćao video sam da  LIdija  opet drži noge podignute na sto, kao neki kauboj.
Kad sam prišao na metar do nje, ona poče da spušta noge sa stola i tad sam primetio u tom njenom pokretu da Lidija uopšte ne nosi gaćice. Jasno sam joj video guzu i picu pod suknjicom, kako su joj butine dok ih je spuštala nadole bile blago raširene. Usmine Lidijine pice su bile obrijane, ali učinilo mi se da je iznad njenih usmina ostala  mala šumica dlaka, mada nisam bio siguran.
Stresao sam se zbog toga što sam upravo video pičku svoje sestre. I tek onako čisto nešto da kažem lupih:
Ne moraš stalno da spuštaš noge kad ja naidjem, sedi kako ti prija, još uvek imam utisak da se ne osećaš slobodno, kao da nisi kod svoje kuće.
Pa jbg, malo mi je neprijatno, sve mislim da ćeš se možda naljutiti...
Ma daj bre Lidija, već sam ti nekoliko puta ponovio, ovo je sad tvoja kuća, navikni se na to – rekoh sedajući na svoju fotelju.
Znaš – reče mi ustajući sa svoje fotelje – nisam imala pojma da te toliko volim, ............dok nisam došla ovde, ............dugo te nisam videla, .............možda i zbog toga nisam imala taj osećaj za tebe, dugo te nije bilo....................ali sad, sad jednostavno ne mogu da ti opišem, ............nikad nisam bila srećnija – šaputala mi je tiho spuštajući mi ruke oko vrata i grleći me snažno. Savijala se lagano kako me je grlila spuštajući se u moje krilo. Spasio si me, Marko nisi ni svestan, da si me spasio, promenio si mi život.

Kad mi se spustila u krilo i sela, grlila me je i dalje oko vrata, spuštajući svoju glavu na moje rame. Obgrlio sam je rukama oko struka. Kosa joj je mirisala na šampon,a telo na kupku za tuširanje.  Lidijina jaka kruškasta guza u mom krilu, izazvala je kod mene reakciju koju stvarno nisam svesno želeo niti mogao da iskontrolišem. Kurac je počeo da mi se ukrućuje. Počeo je da mi se diže. Njeno sočno zrelo telo , njen miris počeo je da mi pali svaki senzor na telu.
Tada je podigla glavu sa mog ramena, gledajući me pravo u oči:
Ne znam kako ću ikada moći da ti se odužim, obzirom koliko si mi pomogao i koliko mi još uvek pomažeš – šaputala mi je, i skoro usnama dodirivala moj nos, pomislio sam kako to namerno radi, ne bi li me popalila još više, jer je sigurno osetila moju sramotu u gaćama kako se kruti – hoću samo da znaš,....da nema stvari na svetu koju ne bih uradila za tebe, znači granice ne postoje, jer me razumeš Marko...?
Razumem – jedva sam promucao jer mi se činilo da mi se u stvari nudi, kao na tanjiru, iako smo brat i sestra. A opet možda je to samo moja podsvesna suluda želja, jer u tom Lidijinom ’’granice ne postoje’’, nije mislila na sex.
Šta razumeš – prošputala mi je pred licem?
Pa, to što si rekla, hvala ti na tome, ti znaš da bi i ja sve uradio za tebe, mislim da to ne treba da ti govorim.
Ti si već uradio, naravno da ne treba da mi govoriš, znači ponavljam, za tebe sve, nema limita, nema granica...to sam ti sad rekla i više ti nikada neću reći, jednostvano to je tako, zapamti, zauvek.
Prošao sam joj rukom kroz kosu, pomazio je, želeo sam da je poljubim, želeo sam da je dodirujem, gledali smo se u oči. Ponavljam, u tom trenutku, mi se činilo, da mi je dala jasno do znanja, da mi se daje, da je uzmem ako je želim, bez obzira na to što smo brat i sestra, ali ja nisam imao hrabrosti da napravim taj korak, i uverim se da li sam je dobro razumeo.
Gledali smo se, direktno u oči, usne su nam bile na svega par centimetara razdaljine. Srce mi je jako lupalo, prosto mislim da se čulo koliko jako udara.
Srce ti jako lupa Marko – prošaptala je Lidija
Lupa – rekao sam, znojeći se sve više.
Jer si me razumeo u potpunosti Marko....šaputala mi je sa nekim erotskim nabojem?
Jesam, razumeo sam te..........
Pomazila me po licu, vrlo vrlo nežno prstima i šapnula mi na uho:
Marko, osećam te pod guzom, osećam da ti se digo?
Znam da me osećaš sve vreme, i sramota me je....izvini.....zamucao sam, goreći od sramote.
Ne treba da te bude sramota, predamnom, ni od čega ne treba da se stidiš, pa ni zbog toga što ti se digo, imam utisak da bi me tucao..
Lidijaaaaa.....jbteeeee
Reci mi slobodno........Marko, meni sve možeš da kažeš.....razumeš...baš sve.
Ćutao sam tridesetak sekundi, a zatim jedva prevalih preko usta.
Pa izgleda da, da, - telom mi je prolazila struja, neka napetost -  a ti....jer i ti želiš....?
Potvrdno je kimnula glavom i nežno mi poljubila usne.

Tog trenutka smo oboje explodirali, provalio se neki vulkan iz nas, u vazduhu se osećala ludačka količina erotskog naboja, počeli smo da se ljubimo kao nenormalni, moje ruke su počele da šaraju po njenom sočnom zrelom telu, a njene po mojim ledjima, vratu kosi.
Ljubili smo se dosta dugo sedeći na toj fotelji na terasi. Uzeo sam je u naručje,nismo prekidali da se ljubimo, i  preneo je do troseda tu u dnevnoj sobi. Spustio sam je, legao kraj nje i nastavio mahnito da je ljubim svuda po telu.
Uhvatio sam je za sise preko tanke majce, wauuuu čoveče kakve sisetine, mekane, velike, sočne lopte, ima moja Lidija, stezao sam ih ljubeći ih, nisam znao gde pre da je pipnem. Nisam imao osećaj da je to moja sestra, već neka zgodna, sočna, zrela, jebozovna pičketina, srednjih godina, koja mi se daje na tacni.
Povlačio sam joj majcu nagore, otkrivajući njene velike mekane mesnate lopte. Bradavice su joj štrčale u vis, bile su tamno braon boje, velike i kruute od mog jezika i usana.
Napokon sam krenuo rukom medju Lidijine butine pod mini suknjom. Blago je raširila noge praveći mi prolaz. Uhvatio sam njenu obrijanu picu šakom i lagano je stegao. Ona mi je gurala jezik dublje u usta ljubeći me zatvorenih očiju. Prešao sam jo prstom par puta gore dole preko obrijanih usmina, koje su postajale sve vlažnije i sluzavije. Lidija me je ljubila, uzdisala i trzala se, a ja, kao tornado, krenuo sam na nju svom silinom,zašto nemam pojma, želeo sam je više nego ijednu pičku do sada u svom životu. Kada sam joj gurnuo srednji prst u njenu picu, Lidija se trže i malte ne jauknu , ali onako zbog užitka. Tada sam osetio njenu ruku kako prodire u moj šorts, medju moje butine i traži moj ukrućeni kurac u gaćama. Uhvatila ga je i krenula lagano da ga drka šakom. Ja sam joj sve vreme ljubio velike grudi, grickao ih i lagano je tucao srednjim prstom.
Tada Lidija krenu da se uspravlja u sedeći položaj, te prvo skinu svoju bratel majcu preko glave, pokazujući mi svoje velike zrele sočne sise. Uh, moja Lidija ima prave bombe. Zatim krenu rukama da mi raskopčava kratke pantalone.  Uradila je to za sekund, oslobadjajući moj potpuno ukrućeni kurac.
Kolikiiii ti je – prokomentarisala je onako za sebe baš spontano....
Polako me je spustila da legnem na ledja i krenula da mi ljubi grudi, vrat, stomak spuštajući se naniže. Zatim me je malo podigla naviše, svlačeći mi kratke pantalone zajedno sa gaćama. Obuhvatila mi je jaja rukama i prislonila obraz na ukrućeni kurac. Zatim  ga je poljubila, jednom drugi put, treći put, krenula da ga oblizuje i hvata rukom navlačeći kožicu. Onda ga je uzela lagano u usta i počela da mi ga puši. Malo po malo, sve dublje i više ga je uzimala u usta, i dalje ga vrlo nežno drkajući. Zatim ga izvadi iz usta, nastavljajući da mi ga drka, i poče da mi sisa i grize jaja usnama. Činilo mi se da ću da provrištim, ali nisam pustio glas. Stezao sam zube od silnog zadovoljstva,da se ne bih razdrao. Glas nisam pustio.
Zatim je Lidija stala, ispravila se ustala sa troseda, raskopčala rajferšlus na svojoj texas suknjici, pustivši je samo da sklizne na pod. Bila je totalno gola, telo joj je izgledalo fantastično. Sva obla, jaka sočna i zrela. Onda me je opkoračila, okrenuta mi ledjima i krenula da se nabada na moju dignutu kurčinu. Gledao sam joj u loptaste, mesnate guzove koji su se širili kako se nabadala lagano. Uzela ga je u ruku i sama nameštala na svoju picu. Gurala ga je rukom unutra, nabadajući se na njega sve više. Kad je ušao negde do pola, ona prošaputa kao sama za sebe po drugi put:
Jeboteee koliki ti je, da li ću moći da ga primim celog....
Do tog trenutka nismo ni reč progovorili, ni glas nismo pustili.
Tad sam joj sasvim nesvesno po inerciji, odgovorio:
Ma primićeš ga, ne brini – hvatajući je za kukove i navlačeći je jače na svoj kurac .
Aaaah, polako Marko debeo je, nisam se tucala četiri meseca, samo polako molim te....
Dobro, dobro izvini – te nastavih da je navlačim na svoj kurac nežnije, držeći je za mesnate polulopte njene guze.
Ulazio sam sve više u nju,navlačeći je rukama na moj kurac koji se gubio u njenoj pički.
Posle samo nekoliko ulazaka i izlazaka u njenu pičku, pica joj je bila totalno mokra, a moj kurac je bio do kraja u njoj. Tucali smo se sve jače, sve žustrije. Lidija je poskakivala na meni, dahćući, stenjući, bila je sve glasnija.
Ijao, ijao, ijao, ijao Markooooooo – vrisnula je – umrećuuuu, ijaoooo Markooooo – vikala je mešajući sve jače kukovima, lomeći moj kurac u njoj.
Gotova sa, gotova sam gotova sam, a ti ...?
Još odavno – odgovorio sam joj šapatom
Tada se samo okrenula, spustila kraj mene a moj kurac ispade iz njene pice. Legla je preko mene. Bila je topla, znojava. Njene velike grudi su pritiskale moje. Osećao sam njenu pičku na mojoj butini, a njenu butinu preko mog kurca. Gledali smo se u oči, bez reči. Bili smo nekako stegnuti, uplašeni, valjda, barem sam se ja tako osećao.
Jel ti prijalo – prva je ona pitala,osmehujući se.
Malo je reći prijalo, mislim ...ne umem da objasnim, tebi....?
Pa izgleda da jeste, malo sam se pogubila.........čudno mi je...
Imaš telo, kao boginja – rekoh joj hvatajući je za guzove rukama i stežući ih.....
A ti imaš kurčinu kao konj, a sestri baš to treba – nasmejala se, pokušavajući da opusti atmosferu koja je postala malo utegnuta kad smo svršili i došli sebi.
Lidija, ja sad uopšte nemam osećaj da si mi sestra, već ..... ono kao....
Prekinula me je i nastavila - da sam ti pička,..... žena ,....švalerka...šta....hahhahahahh
Pa recimo – rekao sam ustežući se još uvek.
Marko, biću ti šta god ti hoćeš, jer hoću da budeš i ti meni šta god ja hoću, razumeš...
Pa ne baš...
Biću ti i sestra i žena, i švalerka i prijateljica, i kurva i svetica...jer  baš tako ja tebe doživljavam od ovog trenutka, tako osećam, ovde unutra, - pokazivala je na stomak - jer sad razumeš ?
Kako je to izgovorila, Lidija me je ispunila na jedan neobjašnjiv način,imao sam potrebu da je jako zagrlim, prosto da je uvučem u sebe, srce mi je lupalo ludački od neke pozitivne energije, ne umam ja to bolje da objasnim. Osećao sam se fantastično, u tom trenutku.

Povukao sam njenu glavu i krenuo da je ljubim, uzvratila mi je istom strastvenošću. Posle samo nekoliko minuta, kurac mi se opet ukrutio kao kamen, Lidija se popela na mene i opet me uzjahala, ovaj put okrenuta licem ka meni. Držao sam njene velike sočne sise u rukama stežući ih i masirajući, dok se ona nabadala na moj kurac, jašući me. Pojebali smo se još jednom, vrlo žestoko. Opet sam svršio jako brzo, puneći je spermom. Kad smo usporili ritam jebanja, Lidija je opet legla kraj mene, grleći me preko grudi.
Ležali smo tako zajedno i ćutali. Osećao sam kako joj moja sperma curi iz pičke i klizi preko moje butine na kožni trosed.
Kad smo ustali posle nekog vremena, bili smo skroz ulepljeni od znoja i sperme, a krevet se sijao od moje sperme i našeg znoja.
Lidija je pogledala i rekla:
Ne brini, sve to ću ja očistiti, hajdemo u kupatilo – hvatajući me za ruku i vodeći me ka kupatilu.

Otišli smo zajedno u kupatilo, ušli u djakuzi da se operemo i sredimo.
Ovo mi je prvi put u životu da sam sa muškarcem u djakuziju – nasmejala se.
Ja sam sedeo na jednoj strani kade a ona na drugoj. Uživali smo u toploj vodi, i ja tada ustadoh da pustim tuš i da dovršim kupanje.
Lidija je i dalje sedela u vodi, i kako je krenuo mlaz sa tuša, ona krenu rukama da mi pere butine, a zatim mi obuhvati jaja i kurac, praveći se da ih pere. U stvari je svojim dodirima i maženjem opet podigla moj kurac. Igrala se prstima drkajući mi ga pomalo a zatim ga prihvati u usta i poče opet da mi ga puši. Ma svršio sam za pet sekundi ali vrlo oskudno, jedva samo par kapljica.

Tu noć smo legli da spavamo zajedno. Pošto smo oboje bili isuviše uzbudjeni novonastalom situacijom i dešavanjima, dugo nismo mogli da zaspimo. Razgovarali smo ležeći jedno kraj drugog. Pričali smo o svemu i svačemu samo ne o onom što nam se upravo dogodilo.
Tada me je Lidija neočekivano pitala:
Pazi, hoću nešto da te pitam, da li si svestan da smo se upravo pojebali, dok smo se tucali glas nisi pustio, ništa nisi rekao,.....nisi jauknuo, tek samo u dva navrata, jer to zato što ne voliš da pričaš dok jebeš ili se kaješ što si me tucao ?
E jbg, pa da li misliš da sam stvarno mogao bilo šta da kažem, kad se sve desilo brzinom munje, kad mi se život za par trenutaka okrenuo iz korena, uostalom ni ti nisi baš preterano pričala – nasmejao sam se – čudno se osećam.
Pa ok u pravu si, i ja sam se ustručavala, zato te i pitam, želim da znam, ali hoću i ti da znaš, da možeš sve da mi kažeš, možeš sve da me pitaš, najnormalnije i sasvim slobodno, a i ja bih želala da imam istu takvu slobodu sa tobom, jer ti misliš da je to ok?
Naravno da je ok, uostalom ko će bolje da se razume od brata i sestre – nasmejao sam se – a ti voliš da pričaš dok se vodiš ljubav.
Iskreno da ti kažem Marko, ja ne volim te termine, vodjenje ljubavi i slično, onako malo su mi pederski hahhahaha, više volim da kažem, tucanje, jebanje, karanje...
Koja si ti lujka, jbt, nisam imao pojma – smejao sam se.
Pa ista sam lujka kao i moj brat, šta se čudiš, šta mi tu sad glumiš finoću,..... kao vodjenje ljubavi, kad znam sto posto da to nije tvoj rečnik.
Pa i nije – smejao sam se – ali jbg imam neku kočnicu, razumeš, ipak si mi sestra!?
Valjda razumem, ali znaš kako se kaže, brat sestri najbolje smesti – smejala se kao luda – ali sam ti sad i zakonita žena.
Pa jeste, tehnički gledano.
Gledao sam je kako leži kraj mene potpuno gola. Njeno telo je raskošno, sočno, zrelo, sva je pupela, kao sočna voćka.
Primetila je da je gledam te me je pitala:
Skeniraš me....?
Hm, opasno si zgodna, ne znam šta ti se dogodilo, ali nisi bila takva, nisi imala ovakvo telo ranije, prosto si se sva rascvetala, i još kad se utegneš u haljinice, suknjice, pantalonice, prosto si......- zastao sam na tren – pičketina za čistu desetku.
Toooooo Markić, tako mi reci, da sam dobra pičketina, da ti se diže na mene, šta se ustručavaš, volim to da čujem.
Voliš da ti govorim prostote dok te tucam ?
Daaaaaaaaa, obožavam, onda se još više napalim.
Pričali smo Lidija i ja do kasno i napokon zaspali.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Prije odlaska na zabavu

Mila me čekala u mom stanu, odjevena u plišanoj mini-haljini u kojoj su najbolje do izražaja dolazile njene savršene noge, čija se seksipilnost dodatno pojačavala tankim crnim čarapama, čiji su završetak rubovi haljinice jedva skrivali. Našminkana, dotjerana, namirisana, nježna, pustila je da joj duga ravna kosa padne preko golih ramena i namještala pred ogledalom svoje prekrasne grudi i već osjećala toplinu pomišljajući kako ću joj nježno usnama maziti ta dva prelijepa brijega i spuštati se rukama sve do njenih njegovanih stopala na koje je pažljivo, milujući ih, oblačila crne cipelice na štiklu....

Rekao sam joj da ću kasniti, pa je, da bi skratila vrijeme, počela pregledati moje DVD-ove, u namjeri da pusti neki film, ili koncert... No, pažnju joj je privukao jedan bez omota i natpisa. Znatiželjna, kao i svaka žena, stavila ga je u player i... Ispočetka nije bilo slike, čuli su se samo ženski uzdasi... Iznenadila se kad su se na ekranu ukazale ženske grudi jedva prekrivene tankom majicom na bretele, roza boje, i muške ruke na njima... Bijesna i ljuta shvatila je da gleda video koji je snimala  Jelena, onoga dana kada sam je posjetio sa svojom kolegicom Cecom... Nekoliko trenutaka nije znala šta da učini, no kako je materijal išao dalje, Mila shvati da joj je zapravo ugodno gledati kako divljački ljubim Cecu, nemilosrdno joj stišćući sise, dok se ona pokretima bokova, odjevena u uske farmerke, žestoko trlja o nabreklinu ispod mojih pantalona... U jednom trenutku, ugledala je prelijepu guzu, zategnutu uskim crnim helankama, a već sljedeći kadar izazvao je toplinu u predjelu njenog stomaka – Mila je gledala kako Ceca halapljivo žvali po Jeleninim sisama, koje samo što nisu ispale iz crne bodi-majice...

Pritisnula je pauzu i pokušala doći sebi... Miješala su joj se osjećanja bijesa i uzbuđenja i ne čekajući dugo, odluči se predati ovom drugom. Zamračila je sobu, nasula sebi voćni koktel i, ugodno zavaljana u kožnu fotelju, koju je primaknula televizoru, poče gledati... 

Gledajući, Mila je i sama uživala. Jako je napalilo sve to što je gledala, taj snažan seks koji sam imao sa dvije napaljene kurvice. Raširila je noge i jednom rukom se dirala po sisama, a drugom nježno prelazila preko vlažne, svježe obrijane pičkice. Onda je smaknula gaćice, zavukla jednu ruku pod guzu i prislonila vrh srednjeg prsta na anus, a drugom rukom trljala svoju mačkicu, povremeno gurajći prste u nju. Kada je film završio, kleknula je na pod i naguzila se. Zavukla jednu ruku između nogu i jako se trljala, a onda se okrenula na leđa, gurnula jedan prst u svoju malu, ali prelijepo oblikovanu guzu, a dva prsta druge strpala u svoju mokru pičkicu. Jebala je samu sebe prstima dok i sama nije svršila, tresući se u orgazmu, vraćajući u sjećanje ono što je maloprije vidjela. Grcala je i tresla se u transu, dok su joj glavom prolijetale slike Jelenine pičkice u mojim ustima, mojim rukama na njenoj guzi, Svetlanine guze koja lelaju pod mojim snažnim prodiranjem, mog kurca u Jeleninoj pički..

Neko vrijeme je ležala na podu i razmišljala da li da idemo gdje smo planirali, ili da ostanemo i pojebemo se. Otišla je u kupatilo i istuširala se. Samo je zamijenila gaćice, a ostalo nije mijenjala.

Kada sam došao, zatekao sam je kako sjedi na francuskom ležaju. Oslonjena rukama iza leđa, lijevu nogu je ispružila, a desnu prebacila preko i savila u koljenu, tako da se nazirala njena prelijepa guza. Ugledavši je, presjeklo me po stomaku...

„Izvini što sam kasnio“, rekao sam joj, „idemo li“?
„Mmm... Ne bih...“ – pogledala me je ucakljenih očiju i stavila prst između zuba.

Jasno mi je bilo da me želi, a i ja sam bio napaljen i donio sam odluku da sebi damo oduška. Prišao sam joj, pomilovao je po obrazima i nježno je poljubio. Drhtala je i bila vrela...

Kleknuo sam na koljena kraj nje i namjestio se tako da me spretno oslobodila pantalona i bokserica... Uzela ga je u ruku i nježno drkala, a onda ga počela oblizivati usnama od korijena prema glaviću. Zadovoljno me gledala u oči dok je svojim sočnim usnama prelazila po već napetoj alatki i dok ga je lizala cijelom površinom jezika. U jednom trenutku naglo je okrenula glavu, uzela ga u ruku i polako ga počela stavljati u usta. Umjerenom brzinom je pomjerala naprijed-nazad svoju glavicu, koju sam držao s obje ruke i tako joj pomagao da joj što dublje uđe u usta, a onda smaknuo tanke bretele haljinice sa njenih ramena, pa Mila lako izvuče ruke, jednu pa drugu, ne vadeći moj kurac iz usta. Dok sam joj milovao gola ramena, zavlačio ruku u haljinu i milovao joj sise, odlično mi ga je pušila, sve brže pomjerajući glavu, štipajući mi guzu i milujući me po preponama, a onda zastala i počela kružiti jezikom oko glavića... Počeo sam da se tresem i sklonio joj kosu s lica, nježno je pomilovao, a onda s obje ruke izmasirao potiljak i, držeći je za glavu, počeo joj ga gurati sve dublje u usta... Mumljala je i lupala me po nozi, pomislio sam da joj ne godi, pa sam počeo da ga vadim, ali me u tom trenutku stisnu za guzu što sam shvatio kao znak da ga želi do kraja u ustima. Zastao sam... Nekoliko puta pomjerio sam se bokovima, i tako joj ga stavljao i vadio iz usta, ali onda sam joj jače pritisnuo glavu i gurao je naprijed.... Skoro je do kraja bio u njenim ustima, Mila poče krkljati i sve jače milovati po nozi i guzi, a onda sam joj ga jednim trzajem nabio do kraja... Nadkoljenicom sam joj slučajno dotakao nabreklu sisu, što me, uz njene nježne i gole rukice, koje su šarale po mojim mišičavim nogama, totalno raspalilo, pa sam joj ga počeo nekontrolisano nabijati u usta. Osjećao sam da gorim... Sav crven u licu, oznojen od naprezanja da ne svršim, pomjerao sam se bokovima i tako je jebao u usta ulazeći i izlazeći iz njih cijelom dužinom, a onda joj jako pritisnuo glavu uz sebe i, stenjući, počeo svršavati i jake mlazove spereme izlijvati duboko u njeno grlo...

Mila je pohlepno gutala spermu, a ostatke koji su se izlili iz njenih usta najprije razmazivala mojim udom po licu, a onda kupila prstima i stavljati u usta, neprestano me gledajući svojim jebozovnim pogledom pravo u oči... Spustio sam se na pod i nježno joj skinuo cipelice sa njegovanih stopala, koja sam polizao, nastavljajući ples mojim poljupcima po njenih vajanim nogama, koje nije pomjerala, sve dok nisam došao do pod samu guzu. Vlažnim usnama milovao sam je po precjepu na dnu njenog dupenceta, ne pomjerajući suknjicu. Duboko je udahnula i počela mi mrsiti prste u kosu, što mi je bio znak da joj godi, pa sam je nastavio obrađivati sve intenzivnije u tom položaju, neprestano prelazeći dlanovima po njenim butinama.... Zavlačio sam jezik u sam procjep pri dnu guze i grizao je na mjestima na kojima je najosjetljivija, zatim pomjerio haljinicu sa nje i potpuno je ogolio i počeo je lizati po polutkama.

Okrenula se na stomak i pomjerila se bokovima unazad, šireći noge i izbacujući guzu ka gore. Pretrnuo sam od prekrasnog prizora njenog savršeno oblikovanog dupeta, kojeg su jedva prekrivale crne gaćice uvučene u procjep... Pljesnuo sam je blago po polutkama, jako ih stisnuo i razmaknuo i počeo da je ližem po preponama, da ih grizem i žvalim predjele oko venerinog brijega. Smaknuo sam joj gaćice u stranu i nekoliko puta jezikom dotakao anus, a onda počeo da šaram po njenoj rascvjetaloj mačkici, mazim je usnama i zubima razvlačim stidne usmine... Mila poče sve brže da diše, da stenje, da se uvija bokovima... Odmaknuo sam se i svukao joj gaćice do koljena... Stisnuo sam joj butine i cijelim ustima zaronio u procjep između guzova i počeo je pohlepno žvaliti i gristi po njemu, po polutkama, po samoj pičkici, koja je bila sve vlažnija... Kad sam joj jezikom dotakao klitoris Mila ciknu i gurnu guzu još više nazad. Brzo sam se popeo na krevet, zauzeo ležeći položaj i namjestio njeno vrelo strasti tačno iznad svojih usta, neprestano je ljubeći po predjelima oko venerinog brijega, a kada sam joj usisao vrh pičkice, Mila zajeca i snažno poče da mi drka već napeti kurac... „Aaaah...  aaaah... mmmhhh... uuuuh.... aaaah...“ – jecala je i stenjala dok sam joj jezikom lupkao po klitorisu, a kada sam ga zagrizao vrisnula je tako jako da sam pomislio da će svršiti. Zato sam zastao i počeo da ga lickam, a ona, sva razjarena, ponovo poče da mi ga puši... Njena vrela pičkica topila se u mojim ustima, izlijevala nektar koji mi se slijevao niz bradu, što me palilo pa sam joj sve jače stezao guzu i grizao joj mačkicu obuhvatajući je cijelim ustima.

Izvukao sam se ispod nje i naredio joj da ostane nagužena na krevetu. Dok sam se namještao Mila iskoristi priliku i oslobodti svoje sise i poče ih nježno milovati prstima, drhteći ispred mene, sva ranjiva i napaljena, uvrćući guzovima koji su podrhtavali i grčili se... Namjestio sam glavić u otvor pičke, primio je za bokove i počeo je navlačiti na kurac. Mila vrisnu kad osjeti da sam joj ga zabio do kraja. Zastao sam pomilovao je po ramenima, po golim leđima, a onda joj ponovo čvrsto stegnuo bokove i počeo snažno da je jebem, navlačeći je na nabreklu batinu. Jebao sam je nemilosrdno... „Haa-haa-haa... aaah-aaah-aaah...“ – jecala je pod mojim snažnim udarima. Mračilo mi se od ljepote, od osjećaja kako je jebem, osjećajući pod mojim rukama njenu glatku i meku kožu, njen savršen struk... Pao sam preko nje, uhvatio je za sise i brzo i snažno tvrdim kurcem razdvajao stijenke njene mokre pičkice...

Izašao sam iz nje, okrenuo je na leđa i svukao joj haljinicu, tako da su na njoj ostale samo  crne čarape. Uvijala se i migoljila, raširenih nogu, između kojih sam stao i nagnuo se prema njoj. Oslonio sam se rukama na kauč i nježno je ljubio, lizao sam joj usne i stiskao ih svojim, a onda je jako zažvalio pomjerajući ruke na njene grudi i spuštajući ih prema golom i mekom stomaku. Migoljila se ispod mene, uvijala, povremeno bih je doticao kurcem po mokrom međunožju, guzi, butinama, ili je osjećao na svom stomaku. Spustio sam poljupce na njene grudi i nježno ih vlažio usnama, milujući je istovremeno po bokovima i guzi. Onda sam joj usisao lijevu sisu i jezikom počeo kružiti oko bradavice, koju sam s vremena na vrijeme grickao, i spustio ruku između njenih nogu i prstima joj nježno trljao klitoris. Mila zastenja i procijedi kroz zube: „Grizi je... grizi moju pičkicu... grizi je... grizi molim te....“ Padala je u trans, zabacila glavu unazad i teško disala otvorenih usta.

Nježno sam prelazio usnama i jezikom prema njenom međunožju. Malo sam se zadržao na stomačiću kojeg sam potpuno navlažio, a onda počeo da ližem samo dno, predjele iznad same njene ustreptale pičkice... „Uuuuuummmm.... Haaaaaahhh...“ – sve brže je disala, stenjala, uvijala se bokovima, osjećajući moje ruke na butinama, osjećajući kako ih podižem i kako joj se otvara pičkica i oslobađa anus. Oslonila se rukama iza leđa i stopalima na rub kreveta, i širom otvorenih očiju i usta gledala šta joj radim. Sva vlažna pičkica mamila me, ali sam odlučio odgađati zadovoljstvo... Samo sam je gledao i nježno prelazio dlanovima preko Milinih stopala, listova i penjao se prema koljenima i spuštao niz butine... Teško je disala, nemoćna, sva predana.. Guza joj se grčila, butine podrhtavale, čekajući moje usne na svojoj uspaljenici, ali ja sam se malo pridigao i još jednom je njženo poljubio u usta i ponovo počeo da joj milujem i ljubim nabrekle sise... Jecala je dok je ponovo osjećala moje usne na stomaku, ruke na leđima, koje se spuštaju ka dolje i koje su se konačno našle pod njenom guzom. „HAAH!“ – jako je vrisnula kad sam joj usisao vrh pičkice i stegnuo joj guzove. Počeo sam da je grizem, kako je željela.. Grizao sam je po preponama, a onda zubima nježno stiskao vanjske usmine i razvlačio ih... Sve teži i jači uzdasi govorili su mi da će eksplodirati. Zato sam joj nekoliko puta cijelom dužinom jezika prešao preko rascvalog cvijeta, a onda joj stisnuo klitoris usnama i stišćući joj guzove snažno je prislonio jače na moja usta... Obilno je vlažila kad sam joj ugurao dva prsta u grotlo strasti, sva ustreptala pred još jedan orgazam koji samo što nije uslijedio... Pala je na leđa, izvila se u struku oslonjena ramenima o kauč i jecajući trljala  pičkicom o moja usta...  Odmaknuo sam se od nje, ponovo je okrenuo na stomak i naguzio je prema zidu, na koji se oslonila dlanovima. Raširio sam noge iznad nje i usmjerio nabreklu batinu prema otvoru njene uske mačkice, iz koje su lili sokovi strasti... Mila se tresla u iščekivanju, mala, lijepo oblikovana guza joj je podrhtavala... I sam sam padao u trans dok sam joj glavićem trljao otvor pičkice i prelazio između njenih stidnih usmina... Mila je cvokotala zubima osjećajući moju veliku jagodu na nabreklom klitorisu i borila se da dođe do daha uživajući u slatkoj boli usljed neopisive potrebe da joj ispunim unutrašnjost tvrdim kurcem. Nagnuo sam se prema njoj, polizao joj vrat i desnom rukom joj počeo mijesiti nabrekle grudi kad sam je zažvalio i usisao jezik. Dlanom lijeve ruke sam joj pritisnuo dno stomaka i polako počeo prodirati u nju. „AAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAAAAAAH.... AAAAAAAAAAAH...“ – počela je glasno svršavati i sama se nabijajući na moj kurac.

Nabio sam se još nekoliko puta u nju, a onda je, svu razjarenu u transu od višestrukog orgazma koji ju je dugo potresao, okrenuo prema sebi i uzeo u naručje. Nabijena na moj kurac, Mila me obgrli nogama oko struka i jako poljubi. Odnio sam je tako do komode kraj kreveta, spustio joj guzu na nju, podigao joj raširene noge i stavio na ramena. Cijelom dužinom tvrdog i nabreklog kurca nabio sam se u nju do kraja! Divljački sam je jebao, a ona me gledala ravno u oči i trljala svoj klitoris. Osjećao sam kako podrhtavam iznutra gledajući njene njegovane prste kako kruže po krunici rascvalog cvijeta, jako je probadao, a ona nije skidala pogled s mene, grizući donju usnu i drugom rukom štipajući svoju lijevu sisu... Želio sam da traje....

Svukao sam je sa komode, grubo, i oborio je na koljena.... „Puši mi ga, kurvice...“ – sav zajapuren procijedio sam kroz zube, i ona ne oklijevajući ispuni usta mojim kurcem. Teško sam disao osjećajući kako se topim u njenim ustima, gledajući njeno golo nježno tijelo, milovao je po rukama dok me brzim pokretima glave naprijed-nazad razvaljivala. Uhvatio sam je za glavicu i još nekoliko puta joj se zabio u usta, a onda je ponovo postavio na komodu i podigao joj noge na ramena...

Mila postavi ruku ispod svoje guze i poče srednjim prstom stimulirati anus, dajući mi pogledom do znanja šta želi...

„Jebem li te, kurvice?“
„Odlično me jebeš... Razvaljuješ me...“
„Želiš li ga u guzi...“
„Aaahhhh...“

Prislonio sam glavić na anus i Mila zadrhta kad sam ga već ugurao... „Ummmmm...“ – zakoluta očima kad sam joj ga počeo gurati u guzu. Iz pičkice su joj se prosto izlivali sokovi i slijevali se niz njene prepone i guzu, koja se trzala... Rukama se oslonila o komodu, zabacila glavu unazad i grcala u slatkom bolu, ostajući bez daha osjećajući kako  tvrdim kurcem razdvajam polutke njene lijepo oblikovane, male i uske guze. Nemilosrdno sam je karao u šupak, razbijao je, gurao ga sve dublje i dublje, ona je jecala, tresla se, a ja sam je jednom rukom uhvatio za lice a drugom za sisu i sve jače i žešće nabijati se u njenu guzu. Ugurao sam joj dva prsta u pičkicu i Mila osjeti da je pred još jednim orgazmom...

„Aaaaah.. Daaaaaj... Daaaaaj mi gaa.. aaaah....“ – poče da bunca i gurnu me od sebe... Legao sam na leđa, a ona se ponovo namjesti pičkicom iznad mojih usta i poče halapljivo da mi ga puši... Trazajem bokova nabio sam joj ga u usta kad sam joj gricnuo klitoris i osjetio da joj se sokovi ponovo slijevaju niz moju bradu.... Pokretima bokova pljeskala je mokrom mačkicom po mom licu i ispunjavala usta mojim kurcem, sve dublje, da bi u jednom trenutku jednu polovinu zadržala u ustima a drugu počela snažno da drka... Vrisnuo sam i zagrizao joj međunožje, jako stežući i razmičući polutke njene guze... Gejzir je potekao iz mene kada ga ja jako stisnula u samom korijenu i vrhom jezika zapalacala po korijenu glavića... Sperma je pljuštala po njenim ustima, po sisama, bradi, ramenima, slijevala se niz njegovane prste ruke kojom ga je snažno drkala... Nekontrolisano, uvijali smo se bokovima, ja ispunjavajući joj usta kurcem i svršavajući po njoj, ona trljajući se pičkicom po mojim ustima.

Dugo smo ostali u tom položaju. Lizali smo jedno drugo i mazili, a onda, zadovoljni, otišli pod tuš. Ugodno iscrpljeni i svježi otišli smo na zabavu, ne mareći što smo dobro zakasnili.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Iskrena ženica i mladi pastuv

Iako sam voleo svoju ženu Zdenku, voleo sam i malo da švrljam okolo, ali sam se uvek najbolje s njom osećao, iako je tu bilo svega, kao u svakom braku.Ovo je na neki u stvari nastavak priča o mojoj "iskrenoj ženici"  i načinu na koji uvek poboljšamo naš brak, da ne kažem sex.

Voleo sam da sa ženom imam otvoren odnos , pun povjerenja (iako to nije pametno)), posebno nakon što sam od nje saznao sve o njenoj jebačkoj prošlosti, njenim avanturama , dok smo bili u braku, a i pre toga...
Priznajem, ona je olako, do detalja opisivala svoje jebačine sa raznim tipovima, nakon što je primetila, da mene do ludila uzbudjuju te njene sočne priče o jebanju sa mužjacima, koje je ona birala, da joj udovolje i dobro je izjebu, napune spermom i svu svoju snagu istroše na razbijanje njene pičkice, da je tretiraju ko pravu droljicu, a posle ponovo cvile i mole za za još koji susret s njom.
Uzbuđivalo me njeno kurvanjsko ponašanje, stalno koketiranje i saznanje da može svaki čas  da poklekne na  dobro udvaranje nekog zgodnog jebača...
Često sam sebe hvatao kao mi se diže kita dok razmišljam o njenim avanturama sa nekim drskim jebačem - a, obično je birala mačo tipove,za svoje hirove i imala je nepogrešiv osećaj da odbere prave mudonje koji bi je jebali do iznemoglosti, rasturali bez milosti i jebali ko zadnju fuksu , praznili muda u nju, bez pardona.
Uživao sam, da me dodatno pali svojim pričama, dok se jebemo i svaki put sam otkrio po neki novi detalj iz njene bogatog kurvanjskog iskustva.
Znam, kako mi se pomutio razum od uzbudjenja kad mi je prvi put priznala za (vanbračnu) prevaru sa njenim jebačem Davorom, dok je radila na moru...jebao sam je kao lud i svaki čas joj lizao pičku, a kurac mi non stop bio tvrd ko kamen.Nisam bio "ljut" na Davora - on i jeste, od moje ženice napravio prvoklasnu jebačicu.
A tek, kad sam iz njenih usta čuo kako je pristala na jebanje " u trojku" sa Davorom i njegovim prijateljem Milanom, shvatio sam da mi je ženica žešća fuksa...ali ložio sam se na to.

Mesecima sam vrtio slike u glavi o njenom razvratnom ponašanju to leto na moru i čini mi se da sam zapamtio svaku njenu jebačinu sa njima, koje mi je tako dobro, do najsitnijih detalja opisivala.

Godilo je i njoj kurvi,i strašno je palilo, dok mi je drhtavim umilnim glasićem  "objašnjavala", kako su je to leto tucali Davor i Milan, dva kurata tipa, koje je moja ženica zadovoljavala i "obradjivala", na sve moguće načine, kad god su oni hteli...kako je postala njihova drolja, uvek napaljene i vlažne pice, spremna da svaki dan,zadovolji jednog od njih, a vrlo često obojicu...   

" Oh, samo da znaš kako kakvi su to manijaci..kako su me dobro tucaliii...ljubaviii...pa, ja sam primila "litre" njhove sperme, to leto...ne ljutiš se na svoju kurvicuuu... što je bila nevaljalaa..., ooh, kad se samo setim kako su me jebali i  rasturali...kako su mi punilii pičku...baš sam bila prava kurvetinaaa...i sad bi volela da me jebuuuu...

To je bilo dovoljno da oboje počnemo svršavati kao ludi. Zabijao sam se osvetnički u pičku svoje kurvice i praznio kurac i muda u nju, u njenu raskvašenu pičku, zamišljajući kako li je tek izgledala, nakon što su se njeni jebači praznili po nekoliko puta za veče u nju, po sisama, licu u usta, kako je oblizivala njihove mačo kurčeve, umazane spermom i njenim pičećim sokovima.

Obožavao sam svoju drolju od žene, svestan da to nije nimalo pametno, ali jebi, ga taj "kvar" u glavi, donosio mi je nevidjeno uživanje...
Često sam joj razgledao picu, dok je ližem i zamišljao, kako je bila razglavljena to leto, kako je svaki dan mirisala na jebačinu i kako je uživala dok su je ti dripci guzili na redaljku...kako je sama tražila da je napune spermom "do čepa",a oni bi kao pomahnitali počeli da je tucaju i razguzuju, dok je ona samo vrištala, bezobrazno im se nabijala na kurčeve i svršavala kao blesava...
Nisu ni oni bili ravnodušni prema njenom izgledu, zgodnom telu i uvek vreloj pičkici. Nije se ni njima gadilo da je jezikom ližu i obraduju, nako što su je dobro izjebali...i napunili.

Bez obzira što su je nazivali droljom, kurvom, fuksetinom, dok bi je jebali ...sve je to bio deo ljubavnog žara, kao i modrice po guzi i ugrizi po telu, kojim je bila išarana nakon žestokog sexa...posebno ih je ložilo to, što je ona  jebozovna plavušica, koja, inače,  liči na pevačicu Selmu Bajrami...prava mala sex bomba, koja je znala po čitavu noć da provede u orgijanju sa svojim jebačima.

Znao sam do detalja, kako su  jebali moju slatku ženicu, kako je nebrojeno puta svršila na njhovim kvrgavim  kurčinama to leto...  i tako me uzbudjivala sama ta  pomisao, da sam njen kurvarluk pretvorio u nevidjeno uživanje...

Jednostavno, hteo sam da je tucam svaki dan i uvek sam priželjikivao nešto novo da čujem, što je možda zaboravila, ili namerno preskočila.Sex nam je bio ludački.

Sinoć je upravao jahala na meni, a onda mazno prošaputala:
"Ljubaviii, sećaš se onog crnje Angela...što sam se jebala sa njim i Milanom u apartamanu....joj... kako me taj guzio dobro...kakav je to konjski kurac biooo...aaah kad bi znao kako sam vrištala i svršavalaaaaa....kako ti je ženica zapomagala ...dok me razvaljivaooo...da si mi video picu posle togaaa... ahh...sva otečena od jebačine...sva sam bila od spermeee...oh kako bi volela da me opet natakneee na kurčinuuuuuu...", počela je svršavati i vrštati moja ženica, dok sam ja pomućenog razuma ponovo prskao u njenu vrelu pičku.

Izgleda da se i ona uživela u to svoje kurvanjsko ponašanje, samo je vrištala i kao luda, nabijala mi se na kurac, dahtala i primala mlazeve u nezasitu pičkicu.

"Jojj kako bi volela da si gledao kako su me guzili te poslednje noći na moru...kako sam ih iscedilaa ko prava drolja...bi li voleo da gledaš kako me guze i pune, kako ti ženica svršava na velikim kurčevima, dok je pune na redaljkuuu...joj, što  bi volelaaa da mi posle toga OLIŽEŠ IZJEBANU PIČKETINUUU... posle svih njih, onakooo umazanu ulepljenuu...znaš kolika mi je pica bilaa posle toga...zamislii samo, ljubavi...prvo me napunio Davor.. paaa Angel ...kako je istresao svoja velika crna muda u meneee...joj kad bi znao, kako sam uživalaa, pa na kraju Milan sa svojom kurčinom...kako su se praznili na redaljku, u tvoju ženicu... u njenu pičketinuuu...samo mi je još nedostajao TVOJ JEZIK DA MI OLIŽE MOJU MUČENICUUU..."

Kako sam samo poludeo od pomisli da ližem izjebanu pičku svoje žene. Razmakao saam joj noge i počeo da ližem ko blesav pičku, koja je ličila na one iz hard pornića.Priželjkivao sam baš to, DA JOJ ZABIJEM JEZIK U VRELU, TEK JEBANU PIČKU, rastegnutu, otečenu i zevnutu, nakon tri debela kurca...punu sperme njenih jebača.

Znao sam da je to sledeće što će se desiti....na čisto sam prolupao.A, ona drolja...znala je, da pogodila gde treba...samo mi se jače nabijala picom na usta i gurala glavu medju rašrene noge.

"...Samo vežbaaj, ljubavii..treba će ti..., a ja imam već nešto u planu...", kurvanjski je šaputala moja fufa, dok sam se ja mastio njenom droljastom picom.

Jedva sam čekao da mi kaže, šta to planira. Rekla mi je da već duže vreme očijuka sa nekim momkom, koga zna sa posla, iz kafića gdje je sada radila, po povratku sa mora.Zvali su ga Nikša.
Znao sam ga iz vidjenja, ništa posebno nije izgledao, bar meni, za nju od 28 godina, on je bio klinac, od 19-20.
Ali se nisam protivio, jer je ta "piletina", bila njen izbor, a i ja sam voleo da guzim klinke, pa mi je bilo jasno o čemu se radi. Jedino mi je bilo čudno , što se naložila na nekog po malo ružnog i nosatog klinca - iako, ima ona izreka "koliki nos toliki ponos", pa se kurvica verovatno
toga pridržavala.

Otišla je da radi u drugu smenu i već je bilo prilično kasno, ali smo se dogovorili da je ne zovem. Obukla se kao fuksa - više gola nego obučena,štikle, sa dopičnjakom, naravno,prava jebozovna droljica. Javila mi je da je mali došao u kafić i da samo bleji u njene sise i dupe.

Kad je trebala da se pojavi kući, oko ponoći, stiže mi  SMS  :"Ljubavi, Nikša me vozi kući...ne brini."
Pazi ti male drolje,..da ne brinem.Pa, ja sam u tom momentu samo brinuo da li će mali imati hrabrosti da "startuje" moju fuksu,a da će dobiti što traži, to smo oboje i znali - i hteli.

Kurac mi se odmah ukrutio.Znao sam, ako je nema za pola sata, da će biti "nešto" .Čekao sam je u krevetu.Buljio   u sam TV i stalno gledao na sat, kurac mi je samo slinio ...,želeo sam da dodje izjebana... i onda, oko pola tri, čuo sam njene korake. Čim sam je video na vratima, kako ulazi i baca štikle, bio sam siguran da je jebana.
Bacila se na krevet...kosa malo rasčupana.Povukao sam je k sebi ...mirisala je na sex....Skočila je na mene i počela da me ljubi i šapuće na uvo:
"Mmmm, ljubavii, jebali smo se ...mali je pravi kreten...jebao me kao blesav...kako sam mu pušila kurčinu...hmmm, kad bi znaooo...kako me dobroo rasturaoo.... razvalio ti je ženicuuuu..."

Kad mi je uvalila jezik, znao sam da ne laže, osećao se miris kurca i sperme iz njenih usta....nije mi smetalo,sve mi je tutnjalo u glavi od uzbudjenja.

LJubili smo se , kao nikad, čini mi se...strgao sam majicu...nije imala grudnjak ...sama je skinula minić , ja sam hteo gaćice - nije ih bilo,pa sam uhvatio za golu, nabubrenu pičku...mokru...vrelu...zevnutu...Kurac mi je bio kao kamen.
Bezobrazno je zavukla dva prsta u picu i olizala ih, a onda ponovo i ponudila meni. Lizao sam ulepljene prste moje ženice, osećao spermu njenog jebača na jeziku i potpuno se predao ludačkom uživanju.

Spustio sam niže i mirisao njeno lepo telo. Ljubio sam joj sise, grizao bradavice,a ona je samo jaukala i gurala mi glavu  dole, medju raširene noge.
Nije mi puno trebalo...lizao sam je celu, sva je mirisla na jebačinu i blud, a njen blagi, stvarno jebozovni znoj,  me nevidjeno dodatno palio.Ljubio sam joj stomak, pupak...sve je bilo ulepljeno spermom i njenim sokićima.Iz nabubrene pičke curula je sperma niz  butinu, a celo medjunožje bilo je mokro i klizavo...

Poljubio sam joj pičkicu . Miris bluda, sexa, sperme i jebane pice osećao se na sve strane. Gurnuo sam jezik u otvorenu otečenu pičku, gde je do malopre rovarila kurčina njenog mladog jebača i počeo da ližem, a moja kurva je samo dahtala i uzdisala.Stenjala je, ali je znala šta želim da čujem.Jedva sam čekao detalje....Gutao sam njenu jebanu, spermom umazanu pičketinu, lizao sokove i spermu mladog ždrepca, sa mesnate pice moje ženice...Mali junoša je baš poprskao i napunio, nije mi se gadilo, ni malo...priznajem.Uživao sam u prizoru o kom sam maštao, lizao sam, sisao i ljubio izjebanu pičku moje slatkice...gurao jezik što sam dublje mogao...osećao izmešane sokove jebačina u ustima...

"Znaš kako je mali lud. Odvezao me na jedan sporedni put odmah je počeo da me ljubia,liže po vratu, odmah mi je pička zaslinila...ahhh, ljubaviii... kako je bilo uzbudljivo, da me neko ne vidi...udata žena...ja sam se malo, znaaš, branila, onako.... bez veze...rekla sam mu da ću... malo da mu popušim, ...jer me uhvatio za picuuu..., a ona mokraaa...izdala me pičkicaaa....mokraa skroz..Za čas je oborio sedišta...skinio mi majicu...strgao gaćice ....bez pitanja, bez pardona...samo mi je raširio noge i prislonio kurac...joj kad bio znao kakvu tvrdu kurčinu ima...znaaaš...sama sam mu se nabilaa....do pola, a ondaa mi ga je on divljački zabio do mudaaaa,ljubavi...joj, kad bi znao kako me tucao...kako ti je guzio ženicuuuu...kako sam vrištala...Razvaljivao me ko stokuu... kako me žestoko guziooo...kako me bezobrazno nabijaooo na kurac...a, onda... bez pitanja...zabioo se u menee i počeo da puniiii..., joj kakve sam mlazeve dobilaaa....u tu  pičketinu, koju sadaa ližeešš...svršila sam ko kobilaaaa, ljubavii. ".

Poludio sam od uzbudjenja i nisam više mogao izdržati. Skočio sam na nju, jednim se potezom zabio u razjebanu picu
i počeo da se praznim u moju ženicu ričući, kao bik.

Ona mi se, drolja, samo nabijala i mešala ko blesava...znao sam da svršava...saamo je vrisnula i pala... pičkica je samo pulsirala....Nismo stajali. Ljubio sam je ponovo, ko da mi je zadnje, kurac mi je i dalje bio u njoj.
Kad  je malo došla k sebi, nastavila je sa sočnim detaljima...

Nakon što je napunio pičkicu moje ženice, mladi jebač je samo malo zastao i ponovo počeo  da ritmički probada njenu vrelu pičku  , dok je ona još jedva dolazila k sebi...bio je nezasit,raširio joj noge i s uživanjem gledao, kako kako ga moja ženica, bez problema prima u raskavašenu pičketinu,i kako svaki put, kad ga izvadi do kraja, počne da curi iz nje...

Dohvatio je za guzove i neumorno jebao, dok nije malo došla k sebi i ponovo  osetila novi žar i glad u pici. Uskladili su pokrete , mešanje i nabijanje - tucali se ko da  im je to stoti put. Raširila je noge još jače ,a prstima razvukla zevnutu pičketinu, bezobrazno mu se nudila i uživala u mladom tvrdom kurcu,koji se sve brže i žešće zabijao u nju...Dahtali su i jebali se ludački. Mali je počeo da joj ljubi i grize ukrućene bradavice,to joj je pomutilo razum, osećala da će još jednom svršiti i počela zavijati ko da je kolju. Stegla mu je noge oko struka i svom snagom se nabijala na pulsirajuću kurčinu,
zabijenu do balčaka, očekujući da prošiklja sperma u njenu pohotnicu...sva je gorela od strasti i tresla se od uživanja...ali umesto da je napuni, drski klinac je izvukao svoj ulepljeni kurac iz  pičke, legao na svoje sedišta, povukao moju fufu za kosu i usmerio je prema kurcu.Bila je totalno uspaljena, htela je da mu proguta kurac, da sve isisa iz njega.

" Joj , ljubavi kako sam ga olizalaaa...znaš da to volim... kako sam mu gutala kurčinuuuu....kako mi ga je nabijaoo u usta i grloo...kako je uživao dok sam mu pušilaaa...ima super komad...veruj mi...da si video kako ga jedva guta tvoja ženicaaa...kako sam mu lizalaaa mudaaa slatkaa...., kako sam svu spermu počistila sa njega...kao prava fufaaa i droljaaaa...Htela sam da mi svrši u ustaaa...i još sam ga lepooo zamolilaaa....rekla sam da hoću jednu porciju u ustaaa..., a on me samo uhvatio za kosuu, nabio mi kurčinuuuu... i počeo da stenje i svršava kao blesaav....mmmmm...ljubavi ,kao bi znao kao sam gutala i lizala...joj, sva sam bila na kraju od sperme...po licu, sisamaaa....kako ti je ženicaaa uživalaaa... kako sam razmazivala spermu po sikama...ljubavi....ajde  poliži ih maloooo...molim teee..."

Ja sam sam sa uživanjem slušao i jebao svoju kurvicu, beskrajno uživao i njenom bludu.Nije trebala da me moli.
O , kakvo sam uzbudjenje osećao dok sam joj ljubio i lizaao sise koje je njen ljubavnik isprskao vrelom spermom.
Osećao sam da mi kurac pliva i šljapka u njenoj otvorenoj izjebanoj pičkici,jedva sam se suzdržavao da je ne napunim.Slatka pičkica moje ženice,bila je vrela, raširena...puna ljubavnih sokova i sperme njenog jebača koja se izlivala i podmazivala moju pomahnitalu kurčinu.

"Tooo, ljubavi jebi i liži svoju fuficuu..., svoju droljicuuu....Znaššš...šta mi je onda uradioo...izveo me vani...naterao me da kleknem na travu....umrla sam od straha da neko ne naidje , a ja, ližem i pušim onako gola ...hmmm... kako sam ga olizala i brzo ukrutila...mali je samo stenjao i još mi je vikao "to droljo, to fuksoo"...a znaš da to volimm kad mi jebači govoreee... da sam kurvetinaaa...kako sam ga popušilaa...da si videooo svoju ženicuuu... s tom kurčinom u ustimaa...kako sam mu muda jezikom obradjivalaaa...kreten nije znao kako se zoveee... Onda me prislonio uz auto i zabio mi s guzaa....uff, da znaš kako me navlačio na kurčinu...držao me za kosuuu i nabijao se u mene ko blesav... razvaljivao je tvojuu ženicuuu...jojj kako mi je "prštala" pičketina...pa me onda još šljapaooo po dupetuuuu.... znaš kako me dobroo jebaoooo....kako ti je ženica vrištala i uživala...joj, samo da me neko nije video ili čuooo...jooj, guzio me tako skoro pola sataaa...što sam ja jače stenjala i vriskala on me žešće guzioo ....a znaššš, kako me ponovooo napuniooo.....sela sam na haubuuu od auta... sreća da je bila toplaa....da ti se ženicaa ne prehladiii....ljubaviii.
Stavio mi je noge na ramena i počeo tucatiii kao blesav...nisam imala kud...samo sam legla na haubuu, a on me jebaooo ...kako je hteooo....jojj..uhvatio me za guzuuu i struk...i nabijao i navlačio na onu njegovu tvrdu kurčinuuu, kao manijak...a i ja sam počela ponovo da vrištiim...i da mu se nabijaaam na kurac svom snagom....aaah ljubaviii...rekla sam mu da me  napuni ko zadnju fukssuu....a on me takooo dobrooo jebaooo...kakoo su mu samo muda lupalaaa po mom dupetuuu...jojj...mislim da sam od toga počela da svršavaaam...kad sam zavrištala...on je divljačkii počeoo da se zakucavaaaa ... u meneee do...jaaaja...jojjj...kakooo ti je razguzivaooo  ženicuuu....KO TUĐUUUU, veruj miii...kako se istresaooo mali mudonja u tvoju ženicu....kao konj...svaki mlaz sam osetila duboko u meni, ljubaviii... kako smo...vrištali...stenjaliii...joj, kako me puniooo...koliko sam sperme dobilaa od njega večeras...
HOĆU DA ME PONOVO JEBEEE...svršavaaaaam,"

Nisam više mogao izdržati. Navukao sam svoju fufu za guzove zabio se svom snagom u rasturenu pičketinu i počeo  puniti njenu izjebanu pičkicu koja je samo šljapkala i mešala u sebi spermu muža i mladog jebača. Dugo smo se ljubili, a onda me ona mazno upitala : "Hoću li moći još koji put da se provozam s njim, a ljubavi? A i gačice su mi ostale kod njega u autu... moraću ih uzeti."

Znao sam da oboje to želimo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ona i ja u wc-u za Novu Godinu

Sa prijateljima sam otisao u klub,gde smo imali za cilj da docekamo Novu godinu.Cim smo usli i stali za nas sto,drug je okrenuo turu,3 piva za nas muskarce i dva bambusa za devojke.Nije proslo mnogo vremena,kada je dosao trenutak da ponovo zamolimo konobara da nam donese novu dozu alkohola...:-) Sam splet okolnosti,guzva i sve je uticalo na mene,otisao sam do sanka i zamolio sankera da mi da karton piva,flasu crnog vina i koka kolu...a potom i litru rakije...Sama atmosfera me je podstakla da uhvatim ruku devojke koja je dosla sa nama i tim gestom je pozovem na "ples".Di-dzej,kao da mi je citao misli i kopirao ih u svoj laptop,kao plej-listu.Igrali smo tako strasno,gledali se tako pohotno,kao da smo jedini u klubu,iskljucivsi sve oko sebe.Ukombinujuci sa igrom,mi je prislonila glavu uz moju,prelepo je mirisala,izustivsi iz usta,cekaj samo da popijem nesto.Naravno pustio sam je i vratio do stola,otpila je par gutljaja vina,za razliku od mene koji sam eksirao casu rakije.Sada smo obrnuli uloge,uhvati me za ruku i povuce nedaleko od stola,do mesta za igru.Nastavili smo da igramo,kada je njoj sinulo da se izuje...Ucinila je to,a potom skocila na mene.Refleksno je uhvatih obema rukama za guzu i tako se zavrteh dva kruga,pa je spustim.Nismo dugo izdrzali,usne nam se spojise,minut pre dvanaest,sasvim slucajno.Posle poljupca,smo cestitali Novu svima okolo,a potom je usledio odlazak u wc.Krenuo sam,ali primetih da me prati,probijao sam se kroz masu sve brze,a ona kao da juri poznatu licnost za autogram,takodje ubrza korak.Usao sam u zenski,namerno i sacekao par sekundi,kad ulazi ona.Ni rec nismo izustili,samo par sekundi gledanja,znamo sta sledi...  Scena kao na filmu,kada se muskarac zaledi,gledajuci tako lepu,plavu,zgodnu devojku,obucenu u neku,pa rekao bih latex siva haljina,izbacene grudi,prelepe guze.Krenuli smo sa zustrim poljupcima,isprepletanjem jezika,do trenutka kada sam se spustio malo,zadigao haljinu i pomerio crne tangice u stranu.Jezikom sam oblizivao    njeno medjunozje,pri cemu je uzivala,sve glasnije pustala zvuke samog uzitka.Nisam je dugo obradjivao,samo sam najednom prekinuo i brzo krenuo ka njenim ustima,kako bih je poljubio,uzvratila je.Potom se ona spustila dole,ledjima sam se oslonio na zid i gledao je,kako iskusno otkopcava kais i dugmad sa pantalona,zavlaci ruku,i vadi moj dignuti komad.Lize glavic,potom ceo kurac od korena,pozabavila se i testisima,koliko se secam,a potom ga stavila u usta.Imao sam neki cudan osecaj,kao da cu svrsiti.Bila je na neki nacin jedinstvena u pusenju.Desnom rukom je navlacila kozicu i gutala,a levom mazila testise.Pustila ga je i rekla,hajde momcino,pokazi se...Navukao sam kondom i sasvim lagano usao u njenu povecu mackicu,odnazad.Rukama je bila oslonjena o zid,a guza izbacena prema meni,moje ruke su na tren bile slobodne,dok ih nisam stavio na njene grudi.Sama situacija dovoljno me je palila,a potom neko kuca na vrata.Ona prepustena meni,uziva u samom cinu seksa,razmisljam hoce li nam neko uleteti,videti nas.Video sam kukicu na vratima,uspeo sam nekako da je spustim,a zatim nastavio gde sam stao sa poslom.Uzivali smo tako nekih 10 minuta,a onda sam izasao iz nje,uhvatio ju je i pribio uz zid,gurnuo sam joj opet svoju zivotinju i nastavio da je jebem,sve jace.Ljubio sam je,lizao njene bradavice,uzivao sam u njenom stenjanju,sto mi je davalo znak da nastavim tako.Ne zadugo,osetio sam da krece,nisam vise mogao da izdrzim,izvadio sam ga,skinuo kondom i bacio,uhvatio kurac,a ona kao da je znala da to zelim,spustila se i otvorila usta.Poceo sam da izbacujem semenje,malo u njena usta,a ostatak po licu.Uhvatila je kurac i stavila ga u usta,radila je jezikom kao nezdrava.
U njenim ustima je izaslo jos par kapi.Uzeo sam malo papira i obrisao joj obraze,nos i bradu,kao i svoj kurac.Bilo mi je lepo,su njene reci,na sta joj odgovorih,nadam se da cemo ponoviti.Izasla je prvo ona,a potom ja.Devojke koje su stajale u delu gde su lavaboi su me sa osmehom gledale,samo sam izasao i vratio se za sto,a drugovi i drugarica su vec bili primljeni od alkohola,samo sam pogledao devojku sa kojom sam bio u wc-u i namignuo,na sta je ona uzvratila osmehom...Nadam se da ce se ponoviti.A sledeci put cu vam desavanje predstaviti malo detaljnije.:-)
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Moja prijateljica Sanja – I dio

Ovo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati jer sam je voleo i nisam hteo da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam.

Bio sam kod nje dugo i provodio stvarno puno vremena sa njom i sa njenom decom i tako su mi postali dragi svo troje. Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena i sa decom i njom. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri...   

Deca nisu bila kući i legli smo spavati jer smo ujutro rano trebali da se ustanemo i da idemo u šoping za decu jer je školska godina trebala da počne pa je trebalo uzeti pribor za školu. Ona je ubrzo "kao zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima i lagano masira, pa sam je nežno upitao da li bi želela da je masiram, tihim glasom odgovorila je DA.

Zavukao sam joj ruke ispod majice jer je ležala na stomaku i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primetio sam da nema grudnjaka, masirao sam je po vratu i sve polaganije sam se spuštao sa strane leđa, prelazivši i sa jedne i sa druge strane leđa. Tako sam došao do oboda sisa.

Čuo sam samo jedan seksi prigušeni uzdah aaaahh. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući sve veći deo sisa dok se njen uzdah pojačavao koji je već prelazio u stenjanje.

U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio rukom celu sisu u ruku i počeo je polako i nežno stiskati i mesiti dok je ona stenjala sve glasnije i a ujedno i prigušenije svako malo me pitavši "čaki zašto mi to radiš"?

To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva. To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice a sa drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu a time odmah i za bradavicu i u isto vreme počeo da joj mesim sise i nježno stišćem i uvrćem bradavice. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzovima.

A pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz iza nje, njeni guzovi koji su se uvijali bili su nabijeni na moj kurac. Tako mi je ona svojim guzovima drkala kurac, svo vreme se branivši sa rečima čaki zašto mi to radiš. To me je samo nateralo da je jače stisnem za sise i bradavice da joj uvrćem sve jače. A povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova zasad još ne ulazivši prstima pod šorc koji je imala na sebi.

Kad nije imala grudnjak automatski sam predpostavio da nema ni gaćice tj tangice jer je samo njih i nosila. Zatim sam opet vraćao ruku nazad na sisu. Bila me ne iznervirala jer me je stalno zapitkivala zašto joj to radim, a ruke su joj celo vreme bile na jastuku a nekad i na mojim rukama ne pokušavši uopšte da ih skloni. Ja sam se kao bio naljutio samo da vidim kakva ćew biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obe sise i odmaknuo se od nje na bar pola metra jer je krevet bio prostran i bilo je mesta na njemu.

Za par trenutaka se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod deke kojom smo bilo pokrivreni mi je stavila ruku među noge i prešla celom dužinom preko moje kurčine nežno ga stisnuvši dok je premazila preko njega. To me je ubedilo da joj se vratim i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majičicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio za obe sise i počeo ljubiti po grudima i po sisama.

Ja inače jako volim sise, volim ih mesiti, maziti, uvrtati bradavice, cuclati ih, jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku naravno ali sise obožavam. Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta, cuclao je i usnama je nežno vukao prema sebi, razvlačeći ih i natezavši ih tako. Zatim sam legao na leđa i ona je kako je lažala na leđima se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada već oboje smo bili vidno napaljeni.

Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama, nisu baš bile velike kakve ja volim ali sam nju jako voleo i meni su bile velike kao ceo svet.

Ja sam ih sve grublje mesio dok je ona pritisnuvši guzicu prema dole sve jače je nabijala na moj kurac koji je već bio jako tvrd.Tad mi je sinulo da sam za svo vreme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku.

Dok je bila na meni jednu sam ruku laganu spuštao prema njenom međunožju.

Šorc koji je na sebi imala bio je nežno zelene boje i bio je tanak. Išao sam prvo sa vanjske strane šorca da izvidim u kakvom joj je stanju pička. Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju osetio sam pod rukom koliko je mokra među nogama i bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku.

Jako je zastenjala, jer je celo vreme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje. Sad je vrisnula "čakiiiii", i stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine, nabijavši guzove na moj kurac........
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Mar 2024, 23:31:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.