Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 11:28:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26634358 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Naš prvi grupnjak

Moja supruga Jelena i ja smo u braku skoro 7 godina. Ona je Plavusa sa ogromnim grudima , ne pravim ali prelepim a ja sam zgodan muskarac odlicno obdaren i visok. U braku nam je bilo prelepo , bez lazi i prevari samo sto nismo imali dece. Naravno , planiramo ali ne jos. Meni je 32 godine a njoj 31.
Radio sam u jednoj privatnoj firmi , malo naporan posao ali se lepo zaradjivalo od njega. Inace moja supruga je radila na fakultetu kao profesor socijologije. Ona je bila san svakog muskraca i znam da su mnogo prosto mastali o njoj i zeleli da je poseduju sto mi na neku ruku nije prijalo a na neku jeste jer tako znam da je mnogo dobra riba kao sto jeste. Jednog dana smo razgovarali na temu o promeni partnera , kako bi to izgledalo kada bi ja spavao sa nekom drugom devojkom a ona sa nekim drugim muskarcem.
Ta tema joj se malo dopadala ali malo i nije jer joj ne nekako glupo da zamislja mene sa nekom drugom ili nju sa drugim muskarcem. Ipak odlucili smo da to pokusamo ali nismo znali kako i sta. Surfovao sam po internetu i pronasao sam broj telefona neke osobe koja izgleda organizuje nekakva okupljanja bas kakva mi trazimo, razmena partnera. Predpostavio sam da ce tamo verovatno biti mnogo parova i da ce moju dragu verovatno svako u toj prostoriji pozeleti ali dobro , sta da se radi, okrenuo sam taj broj i najavio sam da ce jedan bracni par prisustvovati tom okupljanju.
To smo naravno bili Ja i moja supruga Jelena. Nestrpljivo smo cekali da dodje taj dan kada cemo otici tamo i videti sta se tamo desava i kako je to. Naravno taj dan je i dosao , sredili smo se i krenuli . To se nalazilo sve u jednom finom pristojnom kaficu , ne znam ko je vlasnik , samo znam da je bilo poprilicno ljudi , 4 bracna para iskljucujuci nas i 3 muskarca sa strane koji su verovatno preko tog organizatora dosli.
Glasna muzika , alkohol , nasmejana lica , gledali smo na sat , vec smo 2 sata tamo ali nista se ne desava. Jedan bracni par koji smo upoznali i sa kojima smo najvise vremena proveli tamo u braku su 4 godina i kazu da im je ovakvo okupljanje prvo iskustvo kao i nama. Bili su veoma simpaticni . On se zvao Darko i imao je 37 godina a ona 35 i zvala se Dunja.
Mala crnka sa bujnim prirodnim grudima. Imali su jednog sina od 5 godina. Kako je vreme odlazilo igra je polako pocela da krece. Bacio sam pogled i ugledao kako dvojica muskaraca lizu sise jednoj devojci.
Ona se polako spustila i izvadila njihove vec nadigle kurcine i pocela da ih sisa. Od tog pogleda kurac mi se istog trenutka digao i odmah sam navalio na moju jelenu , da je ljubim i vatam. Ona se malo zbunila kako sam je napao ali se nije odupirala. Drugi par do nas su takodje poceli igru , njene sise su uveliko bile u njegovim ustima.
Jelena me je uhvatila za kurac i kada je videla da je uveliko dignut , lagano ga izbacila kroz slic i pocela da ga drka , gledavsi u drugi par. Mnogo je bila napaljena , mnogo je bila ovlazila tako da sam bez problema gurnuo 2 prsta u njenu picku. Ubrzo , sagla se i pocela silovito da mi ga pusi. Ja i Darko smo stajali a nase zene su nam pusile kurceve , naravno svaka svom muzu.
Dunja je dovatila Darkov kurac i priblizila ga jeleni i rekla joj-izvoli , nadam se da ce ti se dopasti njegov kurac , naravno ako mirko nema nista protiv . Jelena me pogledala i kao da me je pitala za dozvolu , rekao sam naravno da nemam , zato smo i dosli , i tako je dunja strpala darkov kurac u jelenina usta na moje oci. Njih dve su mu pusile a ja sam stajao pored i sve to gledao drkavsi ga polako. Rekao sam joj da se lepo zabavi sa njima a da ja idem da trazim nesto da gurnem malo.
Ona se samo nasmejala i nastavila da ga sisa. Jezici su im se uplitali dok su mu ga pusile , ta scena me je dovela do ludila ali sam se suzdzao nekako. Igra je vec uveliko pocela , svi su bili zauzeti. Prisao sam jednoj devojci koja je pusila kurac nekom decku i pitao dal mogu da se pridruzim , rekla je da mogu i tako je drzala dva kurca koja je naizmenicno gutala .
Mogu reci da ga veoma dobro pusi, inace pusila ga je meni i svom suprugu. Bacivsi pogled na moju dragu , video sam kako je vec zajahala darka i snazno se nabijala na njegov kurac dok joj je dunja lizala cmar. Uzivala je dok se nabijala na tudj kurac. Ubrzo sam i ja poceo da jebem zenu koja mi je pusila kurac .
Toliko sam se napalio kad sam video Jelenu na tudjem kurcu da mi je doslo da svrsim. Nabijao sam joj ga svom silinom. Jeleni se nasao neki kurac ispred glave i bez oklevanja ga je stavila u usta. Jedan kurac je jahala a drugi pusila.
Za to vreme dunja je pusila kurac nekom decku u cosku sa kojim se i jebala. Jos jedan decko je prisao jeleni i oblizao joj cmar a zatim i gurnuo kurac. Kakav prizor , tri kurca u mojoj zeni: jedan u ustima , picki i dupetu. Razvaljivali su je od kurca .
Svremena na vreme , pogledi su nam se susreli . Nisam mogao vise da izdrzim i svrsio sam toj ribi koju sam jebao na dupe.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Karanje sa šest drugarica
By: Sunčica Savić   

Već duže vreme sam sa drugaricama gledala klipove na internetu kako se studenti po Americi tucaju na njihovim žurkama, igrajući se pritom raznih igara uz rulet, karte ili izvlačenje ceduljica.
Živela sam u stanu sa još dve drugarice. Sve tri smo imale momke, kao i redovan seks sa njima. Prepričavale smo između nas kako smo se tucale, a znale smo i da noć završimo u jednom krevetu mazeći se i tucajući se vibratorima. Pošto smo dovoljno iskusne u seksu sa muškarcima i probale seks sa ženama, smatrale smo da treba da učinimo još jedan korak napred, tj. da imamo grupni seks.
Nismo se plašile reakcije muškaraca, jer smo verovale da će svaki od njih pristati da za jedno veče potuca tri devojke. Pažljivo smo razmišljale kako da organizujemo to veče i kako da probijemo led. Osmislile smo da to bude neka proslava, uz piće koje će biti glavni pokretač i smislile smo par igara koje bi trebalo da nas poguraju ka grupnom seksu. Prethodnih dana smo nabacivale našim momcima, dok bi imale seks sa njima, kako smo primetile da gledaju naše cimerke i da sigurno maštaju o tome da i njih potucaju. Reagovali su osmesima, a svaka je rekla – možda se i to može destiti ako mene potuca njen dečko.
Te večeri smo se okupili u atmosferi koja je bila potpuno prirodna za nas jer smo živeli opuštenim studenskim životom. Sve tri smo bile u ultra kratkim suknjicama i dekolteima i koristile smo svaku priliku da im naglasimo kako želimo da se oderemo od kurca, kako ćemo im ga pušiti kada se završi zabava.
strip-pokerUz piće i muziku predložile smo da odigramo partiju pokera. Često smo se kartali, pa je i to bilo normalno za sve. U šali sam predložila da možemo odigrati u nešto, pošto uvek igramo na prazno. Momci su predlagali večeru, sitne pare, da igramo u piće, dok ih Stefana nije iznenadila i predložila da igramo u skidanje. Malo zabezeknuti i iznenađeni hrabro su prihvatili izazov. Maja je delila karte, a atmosfera je nekako utihnula.
Posle nekoliko partija, Stefana u brusu i gaćicama, Maja u brusu i suknjici, ja, Stefanin Darko i Majin Ivica kompletno obučeni, a moj Uroš samo u gaćama. Videlo se da mu je kurac porastao, baš kao što su se videle i Majine bradavice.
Igra se nastavljala dalje, odeća letela na sve strane uz aplauze i zviždanje. Prave ovacije su doživele Majine grudi koje su bile ekstra velike, Urošev obrijani kurac i na kraju skidanje Stefaninih tangica. Ostali sa po još kojim komadom odeće, ali sa balama na ustima i leptirićima u stomaku. Kako su dva igrača bila bez odeće, a hteli su da igraju, predložila sam da svako napiše po tri zadatka na parčetu hartije koje će morati da izvrši onaj ko bude izgubio partiju, a nema odeću na sebi. Ne znamo šta su momci pisali, ali nas tri smo imale dogovorene zadatke.
U sledecoj partiji sam skinula brus i ostala u gaćicama, Darko je ostao go u narednoj partiji, a onda je izgubila Maja. Izvukla je zadatak na kome je pisalo sledeće: Potrebno je staviti povez na oči i onda svakom od muškaraca pušiti kurac 30 sekundi i nakon toga pogoditi kojim redosledom su se muškarci menjali. Ako pogodi onda je zadatak rešen, koliko promašaja bude imala toliko čaši votke mora da eksira.
Ćutanje, neverica, dečko je gleda. Ohrabrila sam ga kada sam mu rekla da ću mu ja pušiti, dok Maja bude pušila mom dečku. Nasmejao se i shvatio igru.
Maja je sedela na stolici, dok joj je Stefana vezivala oči. Prvi joj je prišao moj dečko i stavio joj ga u usta. Pušila ga je polako. Prijao joj je nepoznati kurac u ustima, baš kao što je i Urošu prijalo da mu ga druga devojka puši. Ono sto sam obećala, ispunila sam Ivici. Stavila sam ga par puta u usta gledajući ka Urošu koji se nije bunio. Onda je Maja pušila Ivici, pa Darku. Pogodila je redosled tako da smo nastavili dalje.
Stefana je izgubila i izvukla mušku karticu na kojoj je pisalo da poljubi dečka. Nakon toga, izgleda svesno, oni koji su bili obučeni izgubili su partije tako da smo svi bili goli.
Uroš je predložio da ponovo napišu svoje zadatke, jer kada su pisali prvi put nisu znali o čemu se radi. Pristale smo i nastavili da igramo.
Stefana je izgubila i izvukla karticu na kojoj je pisalo da mora da se naguzi i da je tucaju narednih minut vremena dva momka, ali da nijedan od njih nije njen dečko. Jedan je tuca otpozadi, a drugom puši, a onda se okrene i uradi isto. U svakoj pozi to traje pola minuta. Namestili smo se da ih gledamo. Maja i ja smo sedele pored Darka da mu pomognemo da odgleda Stefanu u njenom porniću. Uživala je po prvi put u životu sa dva muškarca, dok smo nas dve preplitale jezicima oko Darkovog glavića.
Igra se rasplamsala, svi su se opustili, kada smo predložile da krenemo na novi nivo igre. Ovako smo se zagrevali po pola minuta, ali smo htele da krenemo na žešći i konkretniji seks. Pošto su bili uzbuđeni i blizu orgazma, htele smo da ih počastimo, pa smo ih stavile da sede na tri stolice, a nas tri smo klekle ispred njih. Navile smo sat da zvoni na jedan minut i počele da im pusimo. Po isteku svakog minuta smo se menjale u krug. Momci su uživali, a nas tri smo se prebacivale sa jednog kurca na drugi. Konačno smo doživele promenu. Prvi je svršio Darko u Majinim ustima, Maja mi se odmah pridružila i uhvatila i deo Uroševog orgazma, dok je Stefana popušila Ivici.
Momci su bili oduševljeni i željno su iščekivali da vide kako će se nastavak večeri odvijati, dok smo nas tri otišle do kupatila da se umijemo od sperme. Kada smo se vratile, posedale smo na krevet, jedna pored druge i pozvale ih da se sada oni počaste nasim pičkicama. Lizali su nas menjajući se na nama, tucajući nas prstima. Mi smo se uzajamno ljubile, mazile po grudima, vrištale.
Prvi koji se oporavio bio je Darko, koji je stavio kurac Maji. Ja sam tražila Ivicu, da mu ga pušim, kako bih ubrzala njegovog oporavak, dok je Stefana guzom okrenuta Urošu već uživala u njegovom kurcu. Posle malo pušenja, kurac je bio tvrd i naterala sam ga da sedne na krevet. Zajahala sam ga. Sve tri smo uživale u jebanju sa drugim momcima. Znojavi, goli i napaljeni, jebali smo se i uživali.
Sada je Darko mene jebao otpozadi, pušila sam Ivici, dok je on lizao Majinu pičkicu. Stefana je jahala Uroša. Svi smo se tucali i tucali i tucali.
Sa kurca na kurac, sa jezika na jezik, doživela sam jak orgazam. Maji je Darko svršio u guzu, Ivica se na kraju ispraznio po Stefaninom stomaku, dok je Uroš svršio po mojim grudima.
Jutro smo dočekali nastavljajući da se tucamo. Po prvi put u životu sam probala sendvič, Maja je imala čak tri u sebi, a Stefana je uživala dok sam joj lizala pičkicu, a dečko je tucao u guzu.
Pojavilo se sunce. Tek je bila subota. Vikend pred nama…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Jebanje sa parom
By: Sunčica Savić
   
Imam 40 godina, lepo izgledam, radim u kolektivu gde i nema zena osim njih par starijih i nikakvih, pa mi i ne privlace paznju. Zivim solidno, ali zivotom koji se svodi na posao i kucu, uostalom kao sto i mnogi od nas zive zaokupljeni obavezama. Osim posla i obaveza oko porodice nemam bas neke preterane zanimacije osim interneta ili televizije, malo setnje s drugarima. Sve u svemu, snalazim se.
Vrteci se po raznim sajtovima dao sam oglas da trazim zensku osobu, zelio sam uneti malo uzbudjenja u svoj zivot. Ubrzo mi se javio neki gospodin koji je rekao da je sa suprugom i da bi mozda mogli probati u troje. Posto na netu ima svega, bio sam sumnjicav i trazio da se cujem sa njom. Dama je odavala utisak ozbiljne osobe. Ubrzo smo odlucili da se sretnemo. Nasli smo se on i ja i uz kafu malo caskali. Posto je bio u potpunosti zadovoljan svojim sagovornikom, dogovorili smo se da odemo negde na pice. Dosla je i ona. Izgledala je dobro, lepog tela s veoma jebozovnom facom. Da kazem da su stariji od mene nekih 6-7 godina ali mi to nije smetalo. Bili su lepog izgleda, jako prijatni, oboje fakultetski obrazovani. Odlucili smo da odemo do njih u stan (inace zive u drugom gradu i bas su kupili taj stan da letnje odmore provode tu), popili smo po pice na terasi i ostali nekih sat vremena caskajuci. U jednom trenu nas je zvao da udjemo sa terase u sobu. Ustali smo kao po komandi i usli u sobu. Krevet je bio velik i namesten. Stajali smo neko vreme zbunjeni. I meni i njima je to bio prvi put (sa njima sam ostao u super odnosima i pricali su mi svoje zelje pa sam stekao povjerenje). Ja sam joj prisao i zagrlio je. Poceli smo da se ljubimo. Uzvracala je gurajuci jezik duboko u moja usta. Ja sam vec bio napaljen. Pribio sam je uz sebe i osjetila je moj dignuti i tvrd kurac. Poceo sam da je skidam lagano, ljubeci je svo vreme. Atmosfera je bila nesvakidasnja. On je samo stojao i gledao. Bio je pomalo zbunjen rekao bih, ali to me u tom trenu nije zanimalo. Ubrzo smo bili potpuno goli i ja sam je bacio ledjima na krevet. Ljubio sam je i dalje i spustao se nize ljubeci njene sise koje su bile velicine osrednje jabuke. Grickao sam joj bradavice jois neko vreme a ona je uzivala. Ubrzo sam zaronio u njeno medjunozje i jezikom ispitivao njenu vrelu i mokru pickicu. Bila je prava ljepotica. Uska, vlazna i obrijana. Lizao sam joj i sisao klitoris, uvlacio jezik u njenu pickicu a ona je stenjala. Lizao sam je sigurno 5 minuta, a ona je uzdisala, vrtela kukovima. U tom trenu je prisao njen muz i ugurao joj kurac u usta. Nije bio neki komad, prosecan, ali malo manji od mog. Ja sam nastavio s lizanjem a onda sam ustao. Nacentrirao sam i ugurao glavic u njenu picku i uvukao ga, a zatim poceo da ulazim dublje, sve dok ga nisam ugurao do jaja. Stenjala je, uzivala i povremeno pustila glas jer joj je njegov kurac i dalje bio u ustima. Tucao sam je polako u pocetku a zatim brze. Ne znam koliko je trajalo, mozda par minuta i osetio sam da cu svrsiti i izvadio ga iz nje pa sam trazio da je on jebe a meni da pusi, da se koliko toliko nas odnos oduzi. Usao je u nju od pozadi dok je meni pusila i rukom mazila jaja. Uzivali smo. Bio sam napaljen kao nikad do tada. Gledao sam kako je nabija silovito govoreci joj da im se zelja ostvarila konacno. Uzivao sam u prizoru. Nakon nekog vremena smo se opet zamenili i ja sam je tucao dok je njemu pusila i drkala istovremeno. Uvijala se, mesala kukovima, pocela da stenje. Tresla se u naletima orgazma, poprilicno glasna. Govorio sam joj da je prava jebacica, kurvica sto je ocigledno palilo i nju i njega. On je samo potvrdno klimao glavom gledajuci i uzivajuci kako sam se zabadao u nju. Menjao sam ritam, usporavao kada se orgazam priblizi. Zelio sam da ne izlazim iz nje celo vece, ali uzbudjenje je bilo zaista preveliko. Osetio sam da cu svrsiti i izasao iz nje, prineo kurac njenim ustima. Zgrabila ga je kao luda, kao da joj je zadnje i pocela da ga sisa. Poceo sam ubrzano da disem. Znala je da sam blizu i ubrzala. Odjednom sam poceo da svrsavam. Punio sam njena usta supermom koje je bilo u zaista velikoj kolicini. Tresao sam ceo od jacine orgazma, bio je zaista jak.
Pusila ga je tako jos neko vreme dok nije iscedila i zadnju kap. Progutala je sve. Njen muz je prisao i poceo da ga drka pored njenih usta. Poceo je da prska spermu po njenim ustima, da joj ih puni. Nakon sto ga je i njemu detaljno pocistila izvalili smo se na krevet da dodjemo sebi. Zatim smo se na smenu tusirali, popili pice i nastavili do kasno u noc…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Moje male tajne – I dio
By: Natalija

Moje ime je Nataša i čitajući vaše priče odlučila sam da podelim neka svoja iskustva sa vama. Bez lažne skromnosti uvek sam bila dobra riba i ponosno mogu reći da sam to još uvek, iako sam u drugoj polovini tridesetih. Ovo što ću vam sada preneti desio se u drugoj godini srednje škole. Još u osnovnoj sam privlačila poglede muškaraca pošto sam visoka i krupnija od mnogih moji vršnjakinja. Pri tome treba dodati da sam imala sigurno najveće grudi u mojoj generaciji i izgledala sam bar dve godine starije od njih. Imam crnu, gustu, talasatu kosu koja mi pada na ramena, lepu okruglu guzu i duge noge. Škola mi je uvek išla sjajno od početka do diplomiranja na pravnom fakultetu. Zbog svoje visine brzo sam ušla u školski košarkaški tim. To mi sada izgleda kao vrhunsko sranje, ali tada mi je bilo najbitnije da sam u prvoj petorci. Treninge i utakmice vodio je profesor fizičkog Rade. Bio je tada na početku četerdestih, sportski građen, pravi difovac i prilično zgodan. Imao je predivnu guzu i nisam propuštala priliku da lagano koketiram sa njim. Rade je imao jak autoritet i sve smo ga slušale. Kao ekipa bile smo katastofalne i retko smo pobeđivali bilo koga. Rade se živcirao i pokušavao da od nas napravi nešto ali nije imao nekog značajnijeg uspeha. Tog dana igrale smo protiv nekih jadnica i nismo mogle vola da ubodemo. Rade je odlepio na klupi. Na kraju druge četvrtine se toliko dernjao da je svalčionica odzvanjala. Njegova tirada nije dala nikakvog rezultata i izgubile smo sa nekih osamnaest koševa razlike. Nije nam se išlo u svlačionicu na kraju pošto smo sve videle da je žurnim koracima otišao tamo. Prigovorio je svakoj igračici ali meni najviše. Svaki moj pokušaj pravdanja sasekao je u korenu.
“Neću da te čujem.”, rekao je, “Sve možete da idete a ti me Nataša sačekaj u teretani.”
Krenula sam ka tuševima i njegov glas odjekne za mnom kao pucanj biča.
“Gde si krenula?!”
“Pa da se istuširam.”
“Rekao sam ti da me sačekaš u teretani.”
Frknula sam i otišla u teretanu. Teretana nije služila svojoj svrsi. Bilo je to svega. Od gimnastičkih sprava do velikih strunjača koje su se koristile za skok u vis. Sela sam na debelu strunjaču i rašnirala patike. Jedva sam čekala da ih skinem. Bila je subota, u školi nije bilo nikoga osim nas i nekoliko roditelja koji su u međuvremenu otišli. Čula sam kako odlaze i poslednje saigračice ali Rade se nije pojavljivao. Izula sam patike podigla noge savijajući ih u kolenima. Masirala sam svoja stopala i čekala ga da se pojavi. Bila sam znojava i umorna, tako da je Radetovo ribanje bilo zadnje što mi je tada trebalo. Ušao je sav crven u licu i odmerio me. Gledala sam ga u oči i čekala da progovori ali je nekoliko sekundi bio nem kao riba.
“Objasni mi kako si uspela da promašiš sedam slobodnih bacanja.”
“Ne znam. Zaista nemam pojma.”
“A da vrtiš repom znaš.”
“Molim?”, upitala sam iznenanađeno i nisam shvatala šta hoće da kaže.
“Ne pravi se blesava Nataša.”
Ćutala sam i gledala u njegove oči kao hipnotisana. Nekoliko sekundi kasnije pogled mi se spustio do izbočine na njegovoj trenerci. Fiksirao me je pogledom a ja nisam mogla da skinem oči sa njegovog međunožja. Prišao mi je i uhvatio me rukom za nadlakticu.
“Ustani.”, rekao je promuklim glasom.
“Nemoj. Neko će naići.”
“Neće. Zaključao sam.”
To je značilo da sala, tuševi, teretana i svlačionice pripadaju samo nama.
Podigla sam se i gledala ga u oči, spremna da ga poljubim ali se nisam usuđivala. Izgubila sam nevinost na nekoj žurci pre toga. Bila sam pijana i sam čin je bio totalni promašaj. Ovo je bilo nešto sasvim drugo i jedva sam suzdržavala drhtanje. Osećala sam njegov dah, miris zrelog muškarca i prve kapljice mojih sokova su navlažile postavu šortsa. Zagrlio me je svojim snažnim rukama i poljubio me duboko mi zavlačeći jezik. Odgovarala sam mu koliko sam tada znala dok mi je mačkica lila potoke. Ruka mu se našla u mom šortsu i njegov srednjak se znalački zabije u moj vreli pičić. Uzdahnula sam i raširila malo noge. Skinula sam dres i majicu ispod i on počne da mi sisa nabrekle bradavice teško dahćući. Bila sam napaljena kao nikada do tada. Skinuo mi je šorts i povalio me na strunjaču. Na nogama sam još uvek imala čarape i nije se gnjavio sa njima. Raširio mi je noge i počeo da mi liže mokri, vreli pičić. Njegove velike šake su se spustile na moje grudi i čvrsto ih stisnule. Trebalo mi je samo nekoliko sekundi da doživim orgazam koji mi je tresao celo telo. Dok sam se potpuno nekontrolisano grčila Rade je sisao sokove iz mog pičića, terajući me da vrištim od zadovoljstva. Svršila sam u kricima, dok sam stiskala svoje sise i uvijala se u orgazmu. Ni sanjala tada nisam kakva će mi zadovoljstva prirediti tog popodneva. Podigao se i skinuo trenerku. Preda mnom se ukazala debela, velika kurčina. Opkoračio me je preko grudi i njegov glavić je dodirnuo moje usne. Nikada do tada nisam imala kurac u ustima i malo sam oklevala da ga prihvatim. Zinula sam bojažljivo i osetila slankast, predivan ukus. Nisam znala šta da radim i palacala sam jezikom oblizujući mu glavić.
“Sisaj ga.”, rekao je zadihano.
Smestila sam ga u usta i osetila njegovu baršunastu tvrdoću u potpunosti. Počela sam da ga sisam i shvatila koliko me pali taj novo otkriveni ukus i osećaj. Rade me je uhvatio za kosu na temenu i počeo polako da radi kukovima. Njegov veliki glavić mi je dodirivao krajnike dok sam ga sisala kao sumanuta. Bila sam ponovo napaljena i spremna. Rade ga je izvadio iz mojih usta i raširio mi noge. Prešao je glavićem preko moje šumice terajući me da stenjem i dahćem. Sokovi su lili iz mene i nakon nekolilo prelazaka glavićem on mi ga polako smesti, postavljajući mi noge na svoja ramena. Potpuno me je ispunio svojom velikom kurčinom i stenjala sam nevešto se pomerajući u pokušajima da dobijem još više. Kružio je kukovima nabijen u moju vrelu mačkicu, dok sam sve glasnije stenjala. Počeo je da me tuca i polako ubrzavao podižući me do neslućenih visina uživanja. Njegov tempo je postao ludački brz. Nabijao se u mene silovito i oštro. Prvo sam vrištala čvrsto ga držeći rukama za podlaktice, da bi na kraju urlala koliko me grlo nosi. Tresla sam se u orgazmu na pola koraka od gubljenja svesti. Nisam mogla ni da zamislim da postoji tako nešto. Spustio mi je noge sa svojih ramena i uhvatio ih ispod kolena, šireći ih maksimalno. Zabio mi ga je do jaja i nastavio da me razbija u žestokom tempu. Svršila sam ponovo i bila spremna na sve samo da mu udovoljim. Htela sam ponovo da mu sisam kurac, da po prvi put osetim ukus spreme i nekako sam uspela to da mu kažem. Sišao je sa mene i legao na leđa. Smestila sam tu nabreklu kurčinu u usta i počela da ližem svoje sokove sa njega. Sisala sam mu ga i oblizivala glavić dok je on stenjao sve glasnije. Osetila sam ga kako podrhtava u mojoj ruci i obuhvatila ga usnama. Mlazevi vrele sperme su mi zalili krajnike i ja ih halapljivo progutam. Mislila sam da se nikada neće isprazniti ali sam neumorno gutala, ujedno mu sisajući glavić kao da mi sam život od toga zavisi. Isisala sam i poslednju kap iz njega i nastavila da ga obrađujem jezikom. Nisam mogla da ga se zasitim i nisam ga puštala iz ruku. Rade je dahtao raširenih nogu predajući se užitku. Lizala sam ga od korena do vrha, da bi kasnije prešla na njegova jaja. Ništa me u tim trenucima nije moglo odvojiti od te predivne, velike kurčine. Naguzila sam se ka njemu i nastavila da ga ližem. Radetovi prsti su mi mazili međunožje i nekoliko sekundi kasnije njegov se srednjak lagano zabio u moju nevinu guzu. Zastenjala sam od zadovoljstva i malo pomerila kukove ka njemu.
“Jesi li se tucala u guzu Nataša?”
“Ne. Ali bih volela. Mmmm… Kako je lepo.”
Bila je to mešavina nekog slatkog bola i zadovoljstva. Znala sam da će me boleti, naročito ako se ima u vidu veličina i debljina njegovog buzdovana ali bila sam spremna i nisam htela da propustim priliku. Namestio me je iznad njega i počeo da mi obrađuje guzu srednjakom, dok mi je znalački lizao pičić. Uživala sam u tome još od prvog sekunda i nisam ispuštala njegov kurac iz usta. Izvadio je srednjak i spustio svoj jezik na moj anus. Tek to me je odvojilo od njegovog već spremnog palamara. Podigla sam glavu i glasno zastenjala, da bih se zamalo rasplakala od zadovoljstva nekoliko sekundi kasnije, kada je vrh njegovog jezika potonuo u mojoj guzi. Ne znam kako nisam svršila dok me je obrađivao jezikom. Nekako sam uspela da se uzdržim iščekujući pravu stvar. Izvukao se ispod mene i kako sam već bila nagužena njegov veliki glavić je počeo da mi pritiska čmarić. Rade je bio pažljiv ali ništa nije moglo da me spremi na penetraciju koja je usledila. Osetila sam kako mi se anus širi i peklo me je strašno ali bila sam spremna da platim svaku cenu. Vrištala sam dok me je čvrsto držao za kukove i sa svakim centimetrom bol se pojačavala. Međutim, sa bolom pojačavao se i užitak. Polako me je tucao i sa svakim ubodom ulazio sve dublje. Nekoliko sekundi kasnije bio je ceo u meni. Ostao je tako i blago kružio kukovima. Taj potpuno novi osećaj me je vodio do novog orgazma dok su mi se sokovi slivali niz butine. Povukao se unazad i počeo da me tuca u laganom tempu. Nisam se obazirala na bol i nisam htela da stane. Zabila sam lice u strunjaču i urlala koliko me grlo nosi. Rade je brzo uvideo da uživam u tome i ubrzao rad kukovima. Svršila sam nekoliko sekundi kasnije i taj orgazam je postavio analni seks pod šifru “obavezno” u mojim daljim aktivnostima. Rade me je napunio spermom i sručio se pored mene. Milovali smo se i ljubili još nekoliko minuta i otišli pod tuš. Sapunjali smo jedno drugo i uskoro ponovo bili spremni. Oslonila sam se leđima na zid iza sebe i Rade me podigne držeći me za guzove. Lako sam se natakla na njegovu batinu i zastenjalja pod malzevima vode. Obuhvatila sam ga nogama i zagrlila ga pokušavajući da ga primim celom dužinom i uspela u tome. Tada smo se tucali najbolje i najduže tog dana iako nismo menjali pozu. Svršila sam još dva puta i ponovo sam uživala u ukusu njegovog semena.
Rade me je odvezao kući i ušla sam lepršava kao leptirica. Moje raspoloženje je bilo toliko euforično da sam morala da ga suspergnem pod sumnjičavim pogledom svoje majke. Danima posle nisam mogla da sedim kako treba ali nisam mogla da dočekam novo tucanje u guzu. Moja romansa sa Radetom je trajala do mog odlaska u Beograd na fakultet. Imala sam neke momke u to vreme i svakog sam varala sa njim. Radeta nisam više viđala ali ga zasigurno nikada neću zaboraviti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Moje male tajne – II dio
By: Natalija

Bila sam druga godina fakulteta kada se to desilo. Darko mi je tada bio stalni dečko i bilo mi je uglavnom lepo sa njim. Bila je to ozbiljna veza koja je imala dobre šanse da se kruniše brakom, ali je propala zbog njegove bolesne ljubomore. Darko je bio košarkaš i igrao je za neki manji beogradski klub. Bio je zgodan, lep, sjajno obdaren i odličan u krevetu. Ono što mi je strašno smetalo kod njega bila je ljubomora. Nikada mu nisam davala ni trunke povoda za to, ali bilo je dovoljno da se samo izazovno obučem kada negde izađemo i da frkće čitavo veče. Nikada ga nisam prevarila do te noći i zaista sam se trudila u toj vezi. Međutim, te večeri sam ga prevarila više iz osvete i besa, nego što sam to zaista želela.
Darko je bio na pripremama sa ekipom i nije ga bilo mesec dana. Mislim da nikada nisam bolje izgledala nego tada. Grudi su mi bile savršene. Velike, čvrste i okrugle a struk nikada uži. Guza i kukovi su mi dobili oblik o kojem sam maštala još kao klinka i bila sam puna samopouzdanja kao nikada pre. Ne treba da pominjem da sam imala gomilu udvarača ali sam ih sve gladko odbijala, iako sam brojala dane do Darkovog povratka.
Vratio se sa priprema krajem jula i odmah me nazvao. Dogovorili smo se da dođe po mene te večeri i kako sam prekinula vezu počela sam sa pripremama za izlazak. Gotovo celo popodne sam provela kod kozmetičara. Kod kuće sam se dugo tuširala, izbrijala macu, ostavljajući samo tanku traku, crnih, kratkih dlačica po sredini. U plakaru me je čekala sjajna mini, ljubičasta haljina bez bretela, koja isticala moje obline i stajala mi savršeno. Kupila sam predivne sandale, na tankim, visokim štiklama samo za tu priliku i nisam ih nosila do te večeri. Dugo sam se tuširala i šminkala, odabrala nakit i parfem koji je najviše voleo. Nisam imala ni krpicu donjeg veša na sebi. Jednostavno, htela sam da mu priredim veče za pamćenje. Nisam imala ni najmanju predstavu da će mi to veče promeniti stav prema muškarcima iz korena.
Darko je došao po mene oko devet te večeri i nije se čak ni nasmešio kada me je video. Poljubio me je mlako i otišao do auta ostavljajući me skamenjenu na trotoaru. Sela sam na mesto suvozača i gledala ga na ivici suza.
“Šta je sa tobom?”, uspela sam da prozborim nekako.
“Šta je sa mnom?”, uzvratio je sa mešavinom čuđenja i ljutnje, “Pa mogla si i gola poći. Ne znam zašto si se trudila oko tih krpica uopšte.”
Ne pitajte me kako nisam eksplodirala od besa, niti kako mu nisam odrala lice sa glave noktima. Bila sam na pola koraka od ubistva na mah. Ćutali smo dok smo se vozili ka restoranu, gde je rezervisao sto. Tokom večere atmosfera je postala podnošljiva ali ništa više od toga. Oko ponoći smo se našli u nekoj diskoteci gde sam ja počela da udaram po crnom vinu, jedva se suzdržavajući pod navalom besa.
“Da ti ne bude mnogo tog vina Nataša?”, upitao me je najednom zajedljivo.
“Ne brini se.”, odgovorila sam i otpila veliki gutljaj.
“Pa brinem se. Od kurve je gora samo pijana kurva.”
Gledala sam ga šokirana nekoliko sekundi i planula kako nikada nisam. Potpuno mi se pomračilo pred očima.
“To me ti nazivaš kurvom? Ti idiote kojeg nisam ni pomislila da prevarim?”
“Obrati pažnju na rečnik Nataša.”, rekao je pretećim tonom.
“Ma obrati ti pažnju na samog sebe jebena pederčino.”, uzvratila sam, “Spremala sam se danima za ovo veče i samo za tebe i tako mi to vraćaš džukelo smrdljiva?”, spustila sam ton i nastavila, “Čak ni gaćice nisam obukla kako bih te iznenadila i ti mi ovo priediš? Stvarno si đubre kakvo nisam videla.”
“Pa to samo potvrđuje ono što sam rekao. Samo kurve idu unaokolo bez gaća.”
“Jedi govna majmune i nemoj više da si mi se ikada obratio.”
Pokupila sam svoje vino sa šanka i otišla do jednog slobodnog separea. Ispila sam sve iz čaše i poručila još jedno. Videla sam kako Darko odlazi i nije me bilo briga. Kiptela sam od besa i pila vino pokušavajući da se smirim. Prišao mi je neki tip i pitao da li je slobodno da sedne.
“Odjebi.”, rekla sam ne pogledavši ga i otpila još malo.
Tip se nije pomerao i ja se okrenem ka njemu, besna kao đavo, spremna da ga pošaljem u tri lepe. Pogledavši ga ostala sam u šoku i poluotvorenih usta. Bio je to Jovan, dečko sa kojim sam se muvala pre Darka, ali nekako nismo uspeli da se smuvamo. Jednom prilikom smo se povatali na nekoj žurci, ali su nas prekinuli tako da, na moje veliko rezočaranje, nije otišlo tamo gde smo oboje hteli. Ono što sam imala priliku da držim u rukama na pomenutoj žurci mi se dugo motalo po glavi. Često sam masturbirala zamišljajući tu prelepu, veliku kurčinu i žalila što je nisam osetila.
“Izvini Jovane, nisam te videla.”, brzo sam se pribrala, “Sedi, molim te.”
“Hvala.”, rekao je uz predivan osmeh i seo pored mene.
Jovan je bio melem za moje rane koje sam zadobila te večeri. Bio je zabavan, šarmantan, zasipao me komplimentima i ako je video da se nešto desilo između Darka i mene, nije to pominjao. Rekao mi je da je tu zbog rođaka koji radi kao šef obezbeđenja diskoteke i da retko ovde zalazi. Negov rođak nam se priključio nekih pola sata kasnije. Bio je atletski građen, visok i simpatičan. Zaboravila sam njegovo ime ali mislim da se zove Nikola. Poput Jovana, bio je prijatno društvo i katastrofalno veče se okrenulo u vrlo zabavno. Pričali su mi da otvaraju koktel bar i pozvali me da obavezno dođem na otvaranje koje je trebalo da se desi za nekih desetak dana. Obećala sam da ću doći potpuno zaboravivši na naprijatan početak večer i Darka. Nakon fajronta u diskoteci obišli smo još nekiliko lokala ali se nigde nismo dugo zadržali. Negde pred zoru Nikola je izašao sa predlogom da odemo do njihovog lokala.
“Bićeš nam prva gošća Nataša.”, dodao je uz osmeh.
Nije mi se išlo u stan, pošto moja cimerka nije bila tamo i nisam mogla da budem sama. Ne te večeri. Bila sam zagrejana vinom i nošena osvetom. Htela sam da naplatim Darku sve uvrede i otvoreno sam koketirala sa obojicom. Tog trenutka mi nije bilo bitno sa kojim ću se od njih dvojice kresnuti. Bilo mi je bitno samo da to učinim. Sela sam sa njima u Nikolin auto i za nešto manje od pola sata bili smo u njihovom lokalu, koji je bio gotovo spreman. Imao je kompletan inventar i potpuno opremljen šank. Nikola je poslužio piće dok smo Jovan i ja sedeli za šankom.
“Šta je sa koktelima?”, upitala sam vrteći čašu vina u ruci.
“Za koktel Nataša u ovom trenutku treba da se potrudiš.”, rekao je Jovan uz osmeh, gledajući me pravo u oči.
Nisam ništa rekla. Smeškala sam se i promeškoljila na stolici tako da mi se suknja malo zadigla. Jovan je spustio ruku na moju butinu i poljubio me strasno. Uzvratila sam mu ne obraćajući pažnju na Nikolu i spustila ruku do njegovog međunožja. Ne znam šta sam tada očekivala da Nikola uradi. Mislila sam da će otići ili tako već nešto. Umesto toga mi je prišao sa leđa, provukao ruke ispod mojih i uhvatio me za sise, ljubeći mi vrat. Stresla sam se i trgla se na sekundu, ali sam se odmah prepustila. Gledala sam kako to izgleda u pornićima i zamišljala se u takvoj situaciji ali mi nikada nije palo na pamet da to i probam. Ukazala mi se prilika koji ni po koju cenu nisam htela da propustim. Izvadila sam Jovanovu batinu iz njegovih gaća i lagano ga drkala, pokušavajući da odgovorim obojici. Držeći Jovanov u ruci i obasuta njihovim poljubcima i rukama koje su klizile svuda po meni postajala sam sam sve napaljenija. Uskoro mi se u ruci našao i Nikolin palamar. Nije ni malo zaostajao za svojim rođakom.
“Ufff… Je li vam to familijarno?”, upitala sam kroz uzdahe.
Kratko su se nasmejali i nastavili da me ljube i miluju. Skliznula sam sa šankerske stolice i kleknula između njih dvojice. Njihove spremne kurčine su bile ispred mog lica i ja prihvatim Jovanov usnama. Sisala sam ih naizmenično držeći ih u korenima i mogu slobodno reći da nikada pre toga nisam bila toliko napaljena. Jednostavno davala sam sve od sebe. Nekiliko minuta kasnije, Nikola me je naguzio ispred sebe i pokušavao da mi ga smesti od nazad, dok sam i dalje sisala Jovanu.
“Raširi noge Nataša.”, rekao je.
Učinila sam to i osetila ga kako prodire. Zastenjala sam i još žustrije krenula da sisam Jovanu. Nikola me je uhvatio za kukove i sjurio mi ga do jaja. Ciknula sam od užitka i na trenutak ispustila Jovanov iz usta. Nikola je uhvatio tempo dok me je Jovan držao sa obe ruke za kosu i bukvalno me tucao u usta. Svršila sam za nekoliko sekundi tresući se celim telom, usput ispuštajući prigušene krike. Doživljala sam tucanje iz mojih najluđih snova i bila sam na sedmom nebu, potpuno prepuštena i spremna za nove eksperimente. Uskoro su zamenili mesta. Lizala sam svoje sokove sa Nikoline kurčine dok me je Jovan razbijao od nazad. Spustila sam se do Nikolinih nabreklih jaja i sisala ih pokušavajući da ih strpam u usta. Drkala sam mu i odgovarala na Jovanove nelete.
“Imaćeš priliku da probaš specijalan koktel Nataša.”, rekao je Nikola kroz uzdahe.
Nekoliko sekundi kasnije dohvatio je moju čašu sa vinom, odvojio se od mene i svršio u nju. Nije mi da ni trenutka predaha. Uhvatio me je za kosu na temenu i vratio mi svoj palamar u usta.
“Daj je tamo na ugaonu garnituru.”, rekao je Jovan i izašao iz mene.
Nikola me je podigao u naručje poput pera i odneo me do ugla prostorije. Spustio me je i Jovan me naguzi tako da mi je leva noga bila na naslonu. Bile sam potpuno otvorena pred njim i on mi ga ponovo smesti od nazad. Haljina mi je bila srozana i skupljena oko struka. Jovan je uhvatio rukom i povlačio me ka sebi, dok me je slobodnom pljeskao po guzovima. Nikola se vratio do šanka, doneo moju čašu sa vinom u kojoj je plivala njegova sperma i stavio je na sto do nas. Prihvatila sam ga usnama i ponovo svršavala. Nekoliko sekundi kasnije Nikola je bio ponovo spreman. Jovan je izašao iz mene i Nikola ga zameni, ali ovaj put imao je nešto drugo na umu. Osetila sam kako mi razmiče guzove i kako mi svojim velikim glavićem pritiska anus.
“Polako… Polako Nikola…”, dahtala sam i gledala kako Jovan dodaje svoje seme u moje vino, “Budi pažljiv… Molim te… Stvarno ti je velik…”
I bio je pažljiv. Smestio ga je i polako prodirao. Stenjala sam glasno i nisam uspevala da ga primim iako sam bila dobro razrađena. Bio je negde na polovini i tada je počeo da me tuca laganim, kratkim pokretima, prodirući sve dublje. Jovan mi je prišao spreda i dao mi svoju polu dignutu batinu. Stavila sam je u usta i ponovo ga sisala gledajući ga u oči i stenjući nataknuta na Nikolin, koji je polako ali sigurno krčio svoj put. Držala sam u levoj ruci Jovanova jaja i palacala jezikom po njegovom glaviću, kada sam osetila Nikoline snažne ruke na svojim slabinama. Ščepao me je čvrsto i natakao me do jaja. Vrisnula sam glasno i nakon prvog bola se opustila. Izvukao ga je malo i ponovo ga žestoko nabio. Bila sam na pagu novog orgazma i tada je Jovan dohvatio moju čašu sa stola. Počela sam da svršavam uz strasne krike. Jovan me je uhvatio za kosu na temenu i nakrenuo mi glavu u stranu.
“Vreme je za koktel Nataša.”
Prineo je čašu mojim usnama i ja je prihvatim. Mislim da bih u tom trenutku učinila bilo šta. Popila sam je naiskap i uživala na Nikolinoj kurčini. Izvadio ga je nekoliko sekundi kasnije i zaobišao me. Prihvatila sam ga ustima i on svrši gotovo istog sekunda. Gutala sam njegovu spermu i grcala dok mi se sve vrtelo u glavi od serije orgazama koje sam doživela. Njih dvojica su seli jedan do drugoga i ja kleknem između njih. Bila sam potpuno nezajažljiva. Ponovo sam ih naizmenično sisala, lizala im jaja i drkala ih pokušavajući da ih vratim u život. Nije mi mnogo trebalo.
“Šta misliš brate?”, upitao je Nikola Jovana, “Je li spremna za pravu stvar?”
“Mislim da to odavno nije pitanje. Dođi Nataša.”
Opkoračila sam ga i smestila ga u razvaljeni pičić. Polako sam se spustila osećajući ga celom dužinom. Nikola me je malo nagnuo ga Jovanu i znala šta namerava. Mislim da sam drhtala celim telom iščekujući ga. Razmaknuo mi je guzove i smestio ga polako od nazad. Ispao je iz dva navrata ali se vraćao. Polako su usklađivali ritam dok sam ja stenjala i buncala kao izbezumljena. Ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Uhvatili su ritam i počeli da me razbijaju tim prelepim, velikim kurčevima. Svršavala sam u serijama, potpuno svesna da im nisam prva u toj pozi. Jednostavno ne mogu da opišem koje sam nivoe uživanja dostigla nataknuta na dva odjednom. Vrištala sam, urlala, tresla se kao nikada u orgazmima koji su pretili da me raznesu na atome.
“Daj je meni sad. Vreme je da je i ja jebem u dupe.”, rekao je Jovan ispod mene.
Na moje razočaranje Nikola se povukao i Jovan zatraži da ga opkoračim okrenuta leđima ka njemu.
“Smesti ga u guzu.”, rekao je.
Izula sam sandale i oslonila se stopalima na njegove butine, smeštajući ga u svoj razbijen anus. Jovan mi je prstima milovao pičić i kada sam ga primila celog prišao je Nikola. Podigla sam noge koliko god sam mogla i on mi ga smesti u pičić. Ponovo im je trebalo malo vremena da uhvate tempo, i opet su me razbili od tucanja. Nikada pre toga nisam imala takve serije orgazama i mislim da nisam to uspela da ponovim. Jedino što mogu da vam poručim moje dame je da to obavezno probate ako do sada niste. Nikola je izašao prvi i svršio mi u usta dok sam još bila nataknuta na Jovanov. Jovan me je skinuo sa sebe nekoliko sekundi kasnije, naguzio me ispred sebe i nastavio da me tuca u guzu. Bila sam potpuno razbijena i više nego zadovoljena. Jovan je bio spreman da svrši i izašao iz mene. Okrenula sam se i sela na pod između njegovih nogu. Svršio mi je po licu, dok sam otvorenih usta hvatala mlazove njegove sperme. Isisala sam sve iz njega i on sedna kraj mene dahćući.
“Nemam šta reći Nataša.”, rekao je, “Ovo je bilo fenomenalno.”
Nikola nam je doneo neke sokove i pili smo ih kao da smo trčali kroz Saharu. Otišla sam do toaleta, malo se sredila i njih dvojca me odvezu do stana oko sedam sati ujutro. Pozdravila sam se sa njima i ušla u stan. Skinula sam se i istuširala se osećajući u ustima ukus njihove sperme. Čula sam da mi mobilac zvoni još dok sam se tuširala i znala sam ko je. Pustila sam ga da zvoni i prestao je kada sam završila sa tuširanjem. Zazvonio je ponovo kada sam stavila pastu na četkicu za zube. U tom trenutku mi je palo na pamet da dovedem svoju osvetu do savršenstva. Pustila sam četkicu u lavabo i javila se.
“Šta hoćeš?”, upitala sam.
Darko je počeo da kenjka i da se izvinjava i gadio mi se. Čekala sam samo da me pita da li može da dođe i dočekala. Pozvala sam ga i čekala ga nekih dvadeset minuta. Pojavio se sav skenjan i nastavio sa traženjem oproštaja. Mučila sam ga nekoliko minuta i rekla mu:
“Dođi.”
Prišao mi je i ja ga poljubim strasno osećajući još uvek ukus sperme u ustima. Nadala sam se da je oseća i on. Od tog jutra naplaćivala sam svaki njegov izliv ljubomore i svaku uvredu, čekajući pogodan momenat da ga šutnem od mene kada ga bude najviše bolelo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Moje male tajne – III dio
By: Natalija

Bila sam tada na poslednjoj godini fakulteta. Darko je odavno bio istorija i bila sam u stabilnoj vezi sa Zoranom, mojim sadašnjim suprugom. Spremala sam diplomski rad i gotovo se potpuno odselila u vikendicu mojih roditelja van grada. Dolazila sam kući samo da prespavam i vraćala se odmah ujutro. Tamo sam imala potreban mir i mogla sam potpuno da se posvetim radu. Tog prepodneva čula sam zvuk kosačice u dvorištu susedne vikendice, dovoljno glasan da mi popusti koncentracija. Bila sam pomalo iznenanđena, pošto je bio radni dan a napolju pasija vrućina. Ustala sam sa stolice i prišla prozoru. Komšija Milan je kosio travu. Bio je negde na početku četerdesetih, visok, plećat i zgodan. Čak previše zgodan. Bio je samo u bermudama i znojavo telo mu se presijavalo na suncu. Gledala sam ga kao hipnotisana pokušavajći da se setim kada sam zadnji put osetila muškarca. Odavno sam primetila njegove poglede i znala sam čemu se potajno nada. Zoran je bio na stand by od kako sam počela da pripremam diplomski. Pitala sam se koliko je prošlo od toga i zaključila da je u pitanju skoro dve sedmice. Dodirnula sam prstima svoju desnu bradavicu i ona se gotovo istog sekunda ukurti. Što sam ga više gledala bivala sam sve napaljenija. Nekoliko minuta kasnije sam se odvojila od prozora i prišla plakaru. Preturajući po stvarima našla sam nekakvu mini teksas suknju i pitala sam se dali uopšte mogu da uđem u nju. Uspela sam nekako u tome ali mi je jedva prekrivala međunožje. Iskopala sam nekakvu zelenu majicu na bretele, koja mi je prijanjala uz telo i obukla je. Bradavice su mi se jasno ocrtavale ispod tkanine i jedino što mi je tada trebalo su viske štikle. Našla sam svoje bele sandale koje sam nosila na maturskoj večeri i zaključila da izgledam kao kreten u toj kombinaciji. Nije mi to bilo ni malo važno u toj situaciji. Prioritet je bio da se Milan napali a koliko sam mogla da vidim bio je sam, bez svoje debeloguze žene.
Izašla sam na mali trem i javila mu se. Pozvala sam ga na kafu i neko osveženje, što je uz osmeh prihvatio. Pojavio se u nekoliko sekundi i sedeo je za stolom, dok sam ja pripremala kafu i sipala nam hladnu fantu u čaše. Namerno sam se naginjala i izazivala ga špartajući po prostoriji, čekajući nestrpljivo njegovu reakciju. Međutim, od reakcije ništa. Popili smo kafu, po dve čaše jebene fante, a on ništa. Ni da nagovesti nešto. Umesto toga je ustao nekih, skoro sat vremena kasnije, i rekao:
“Ne igraj se sa mnom Nataša.”
Izašao je ostavljajući me napaljenu i zabezeknutu. Bila sam u potpunom šoku i pitala se šta sam trebala da uradim. Ponudila sam mu se kao na pladnju a on mi tu govori o nekom igranju. Moj prvobitni šok je prerastao u nervozu. Bila sam na ivici besa i došlo mi je da razbijem nešto. Umesto toga odlučila sam da prošetam malo kroz obližnji šumarak, uz obalu reke kako bih ohladila glavu i telo koje je gorelo. Šetala sam i nisam uspevala da se smirim. Još uvek sam na nogama imala one proklete sandale, pa sam morala da hodam oprezno. Potpuno sam zaboravila da ih skinem i obujem nešto pogodnije za šetnju. Osetila sam pritisak u bešici i zašla dublje u šumarak. Prokleta fanta je činila svoje. Čučnula sam, sklonila gaćice u stranu i u trenutku kada sam počela da piškim čula sam nekoga iza sebe. Nije bilo šansi da prekinem ali sam ubrzala postupak koliko god sam mogla. Vratila sam gaćice na mesto i uspravila se spuštajući suknjicu. Osvrnula sam se oko sebe i žurnim koracima krenula ka stazi, ali nisam uspela nikoga da vidim. Osvrtala sam se ne pazeći gde gazim i visoke štikle su uzele svoj danak. Levi gležanj mi se bolno savio i gotovo mi se pomračilo pred očima od bola. Pala sam na travu ispred sebe i uhvatila bolno mesto rukom. Sela sam uz neko drvo i polako masirala prstima članak koji je počeo da otiče. Skinula sam sandalu i pokušavala nekako da smanjim bol, kako bi se dovukla do vikendice. Međutim, gležanj je brzo otekao i bilo mi je potpuno jasno da je povreda ozbiljnija nego što sam u prvi mah pomislila. Setila sam se obližnjeg potoka, kraj stare napuštene vodenice koja se nalazila usput do vikendice. Potok je bio ledeno hladan i u sred leta i nameravala sam da ohladim gležanj u njemu. Izula sam i drugu sandalu i hramajući se zaputila ka vodenici, čiji se krov promaljao između krošnji drveća. Nekoliko minuta kasnije sam spustila stopalo u ledenu vodu i odahnula od olakšanja. Oslonila sam se o laktove i zažmurila zabacivši glavu unazad i prepuštajući se suncu, dok mi je bol u nozi neznatno smanjio. Sa svoje desne strane čula sam korake po travi i okrenula se u tom pravcu otvarajući oči. Prilazio mi je neki tip i u prvi mah učinio mi se poznatim. Bio je u nekom radničkom kombinezonu, visok, bradat, negde na kraju četerdesetih i u ruci je nosio neki dugačak štap i smeškao se gledajući me. Čučnuo je stigavši do mene i gledala sam ga nemo, pitajući se ko je i šta hoće.
“Treba li pomoć snajka?”
“Samo da se uspravim.”, rekla sam i pružila mu ruku ali je nije prihvatio. Pogled mu se spustio na moj gležanj i on polako odmahne glavom.
“Ta noga ne izgleda dobro.”
“To i sama znam. Uvrnula sam ga tamo na stazi.”
“Treba ga vratiti u ležište. Daj da ti popravim to.”
“Ipak ne. Ko meni garantuje da znate šta radite?”
Pogledao me je pravo u oči i ponovo se nasmešio.
“Ja sam Blagoje. Moja žena je Milka. Ona kod koje si dolazila dok si trenirala košarku.”
Tada mi je sinulo. Uopšte ga nisam prepoznala, mada ga nisam često ni viđala tamo. Njegova Milka mi je popravila skočne zglobove u tri navrata.
“E pa Milka je od mene naučila zanat.”, nastavio je, “Jel to dobra garancija?”
“Ne može biti bolja.”, odgovorila sam i uzvratila smešak.
Seo je kraj mene i ja mu pružim nogu. Stavio ju je u krilo i uvhatio je svojim velikim, grubim šakama. Polako mi je uvrtao nogu i bolovi su se pojačali. Stenjala sam oslonjena na laktove i brojala sekunde, iščekujući da završi početo.
“Nisi ga trebala hladiti. Sad je zajebano, ali biće dobro. Spremi se mala sad ću ga cimnuti.”
Ništa nije moglo da me spremi na bol koji je usledio. Sećam se da sam vrisnula i utonula u crnilo. Onesvestila sam se od bola. Otvorila sam oči u vodenici i trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim gde sam. Ležala sam na nekim džakovima sa brašnom, dok Blagoje mi je kvasio lice nekom krpom, a na gležanj mi je stavio hladan oblog.
“Dobro je sad.”, rekao je, “Kada odeš kući pronađi neku flašu i rolaj je tim stopalom. Biće ti noga kao nova.”
Bol je gotovo potpuno iščezla i osetila sam silno olakšanje.
“Ne znam kako da vam zahvalim.”, rekla sam.
“Pa za početak prestani da mi persiraš.”
“Dobro.”, nasmešila sam se, “A za kraj?”
Gledao me je pravo u oči i uspravio se. Velika izbočina se videla na njegovom kombinezonu i gledala sam je poluotvorenih usta. Bila sam gotovo u šoku.
“Bio bi red da ti sad pomogneš meni.”, rekao je promuklim glasom.
Počela sam da zamuckujem, potpuno zatečena njegovim predlogom i izbočinom iznad moje glave. Videvši me takvu preuzeo je inicijativu.
“Nemoj da se praviš mutava, nego se baci na posao.”, rekao je i izašao iz kombinezona. Bio je maljav poput životinje i potpuno zajapuren. Hitro je skinuo bokserice i preda mnom se ukazala kurčina kakvu do tada nisam videla. Prvo što mi je palo na pamet je da je Milka izuzetno srećna žena. Debeo, kvrgav, optočen žilama, gotovo crn, sa velikim ružičastim glavićem, sa kojeg je kapala sluz. I velik. Stvarno velik i kao što sam rekla nikada do tada nisam videla takvo nešto.
Primakao mi se i uhvatio me čvrsto za kosu na potiljku.
“Zini.”, gotovo je naredio.
Otvorila sam usta i on mi smesti svoj veliki glavić na jezik. Osetila sam slankast ukus te predivne batine i obuhvatila je usnama. Drugu ruku je spustio ne moje teme, ščepao mi kosu prstima i počeo bukvalno da me tuca u usta. Grcala sam i stenjala, punih usta i pokušavala da odgovorim na njegove nalete. Nije bilo govora da zgutam taj palamar i zamalo sam povratila kada mi je taj veliki glavić prošao kroz krajnike. Izvukao ga je još uvek me držeći obema rukama za kosu i dao mi ne više od tri sekunde da dođem do daha. Pljuvačka mi se u mlazevima slivala niz lice i kapala na grudi. Sjurio mi ga je ponovo i nastavio još silovitije da me razbija. Nekoliko sekundi kasnije ga je izvadio, dok sam glasno uzdisala trudeći se da dođem do vazduha. Gurnuo me je unazad i raširio mi noge. Pocepao mi je gaćice u dva trzaja i bacio ih u stranu. Sustio je svoj jezik na moj izbrijan pičić i počeo da radi njime. Njegovi brkovi su mi bockali klitoris i uvijala sam se pod njim glasno stenjući, dok mi je maca lila potoke. Svršila sam uz glasno vrištanje sa njegovim jezikom u pičiću i srednjakom u guzi. Matori Blagoje me je više nego prijatno iznenadio. Uspravio se dok sam drhtala celim telom u jenjavajućem orgazmu. Privatila sam mu ga rukom u korenu i počela da ga sisam kao sumanuta. Nekoliko sekundi kasnije sam se spustla do njegovih, velikih, dlakavih jaja i lizala ih, sisala dok sam mu žestoko drkala kurac. Odgurnuo me je grubo od sebe i povalio na džakove sa brašnom. Bacio se na mene, izvadio mi sise iz majice i smestio mi ga u uzavreli pičić. Rukama mi je čvrsto ščepao sise i počeo da me tuca poput ludaka. Vodenica je odjekivala od mog vrištanja, dok me je razbijao tom batinom. Bila sam ispunjena kao nikada do tada i uživala uvijajući se na toj kurčini, svršavajući u serijama.
“Tako… To…”, govorio je, “Sad ćeš… Biti jebana… Ko što nikad nisi…”
Pojačala sam svoje krike, ukoliko je to uopšte bilo moguće, i ponovo svršavala, kada me je divlje ujeo za sisu. Vrisnula sam i on je pusti da bi istom silinom ugrizao bradavicu na drugoj. Urlala sam kao izbezumljena i on mi lupi blagi šamar puštajući mi bradavicu.
“Mmmmm… Kakve sise imaš…”, rekao je i ponovo ih čvrsto stisnuo svojim velikim šakama, dok je njegov palamar rasturao moju utrobu i terao me da urlam od zadovoljstva. Zadigao mi je noge na svoja ramena i sjurio mi ga do kraja u oštrom trzaju kukovima. Njegova velika jaja su pljeskala mojim mokrim guzovima i svršavala sam tresući se celim telom, urlajući koliko me je grlo nosilo. Nekoliko sekundi kasnije izašao je hitro iz mene i opkoračio me. Prihvatila sam mu glavić usnama, sa kojeg su se slivali moji sokovi i počela da ga sisam. Lavina sperme mi je zalila usnu duplju i on mi zapuši nos. Gutala sam vrelo seme i grcala, misleći da nikada neće prestati da svršava. Nikada pre toga nisam popila toliko sperme i ni u snu nisam mogla da pomislim da iz nekoga može da izađe takva količina. Uprkos tome isisala sam i zadnu kap iz te velike batine. Blagoje se skinuo sa mene i seo pored dahćući.
“Uff… Odlično se jebeš Nataša… Uh… Ko što sam i mislio…”
“Hvala…”, rekla sam zadihana, “Znam to…”
Ustao je i otvorio neku plastičnu flašu sa vodom. Ispio je gotovo pola litre i pružio mi je. Nagnila sam flašu i otpila malo dok je on sedao kraj mene i pripalio cigaretu. Ponudio me je ali sam odbila.
“Ja bih radije nešto drugo.”, rekla sam i kleknula pred njega.
Razmakla sam mu noge i smestila mlohavu kurčinu u usta. Sisala sam mu i drkala ga dok je on pušio. Milovala sam mu jaja prstima i lizala ih, pa se vraćala na glavić. Igrala sam se nekoliko minuta ali se sporo vraćao u život. Ipak je bila reč o starijem čoveku, pa sam posegnula za adutom iz rukava.
“Podigni noge.”, rekla sam mu.
Poslušao me je i otvorio mi put ka njegovom anusu. Lizala sam ga osećajući opor miris i drkala mu sve čvršću kurčinu.
“Oh… To… Ufff… Kako si dobra… U pa razjebaću te sad… Ooooo… To kujo,to…”, stenjao je.
Gurnula sam jezik u njegov dlakavi čmar najdublje što sam mogla i osetila kako se očvrsnuo u mojoj ruci. Palacala sam sitno jezikom i prešla na njegova jaja. Vratila sam se usnama na uzdignutu kurčinu i sisala je. Izvadila sam je iz usta i smestila je između sisa. Drkala sam mu ga držeći ih rukama sa strane. Bila je to inicijalna kapisla sa nuklearnu eksploziju, pošto mi je bilo kristalno jasno da ga najviše pale moje sise. Odurnuo me je potpuno spreman i naguzio me preko džakova. Razaknuo mi je guzove i pljunuo mi na anus. Razmazao je pljuvačku i smestio mi srednjak. Ciknula sam i rekla:
“Samo polako, molim te…”
Kao da nisam ništa rekla. Žestoko je radio srednjakom dok se moje stenjanje pojačavalo. Izvukao ga je i smestio mi ga u usta. Njegov veliki glavić mi je pritiskao anus i sekundu kasnije počeo je da prodire. Peklo me je strašno iako sam dobro razrađena. Jednostavno, bio je isuviše debeo i velik. Osetila sam kako mi se čmar širi i puca i vrištala sam pokušavajući da mu kažem da bude pažljiv. Umesto toga me je ščepao grubo rukama za slabine i prodirao naslanjajući se svom težinom.
“Sad se dernjaj… Da vidim kolko si gladna kurca…”
Nisam mogla da zamislim sebe u trenutku kada je prestao da prodire. Predpostavljam da sam bila izbečena, bez daha i glasa, nataknuta kao na kolac u iščekivanju njegovog sledećeg poteza. Uhvatio me je čvrsto za kosu na temenu i povukao me ka sebi. Izvila sam se u leđima i osetila kako se povlači. U oštrom trzaju se zabio nazad i nastavio da me tuca ubrzavajući ritam. Mislim da nikada nisam toliko glasno vrištala i sigurna sam da me niko nikada nije tako žestoko tucao u guzu kao on. Besomučno me je vukao za kosu. Slobodnom rukom me je snažno pljeskao po guzovima i tucao me poput šivaće mašine, dok sam uživala u suludoj mešavini bola i zadovoljstva. Vrtelo mi se u glavi i bila sam potpuno sluđena tempom koji me je rasturao. Zabio se u mene do jaja i počeo da se uspravlja. Povukao me je za kosu ka sebi i ja se naslonim leđima na njegove maljave grudi. Njegov palamar je u tom trenutku bio najdublje u mojoj guzi. Obuhvatio me je rukama i smestio mi srednjak u razvaljen pičić. Levom rukom mi je stisnuo desnu sisu i počeo da radi srednjakom. Vrištala sam u naletu novog orgazma i drhtala kao priključena na struju, dok mi je grickao vrat i palacao jezikom po uvetu. Gotovo sam se rasplakala od zadovoljstva kada sam osetila kako me puni od nazad, dok mi je iz pičića prskalo kao iz fontane. Dahtali smo trzajući se u poslednjim talasima orgazma. Nisam mogla ni u najluđim snovima da predpostavim ovakvo tucanje nakon onog jalovog pokušaja sa Milanom.
Blagoje mi je kasnije pomogao da odem do vikendice. Mogla sam da odem i sama ali htela sam da mu pokažem gde me može pronaći. Od tog dana pa sve dok nisam spremila diplomski Blagoje je redovno navraćao i uživala sam u žestokom seksu sa njim. Kažu da bez starca nema udarca. I u pravu su.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Obožavam da se jebem – I dio
By: Natalija


Prolece 2011 godine.. Pripreme za svadbu jako dobrog porodicnog prijatelja.. Odavno znam da mladozenja ima jako zgodnog druga ali nikako nisam bila u situaciji da ga upoznam.. Znala sam da ce biti na svadbi.. On mi je bio cilj vec duze vreme.. Inace jako sam zgodna,imam velike grudi,lepo lice i mnogo volim da se jebem…. Uzivam u sexu potpuno,volim sve da radim i ne stidim se da pricam o tome.. Elem,dosao je taj dan i kao po obicaju prvo smo isli kod mladozenje.. U jednom trenutku dosao je i on,moja zelja vec neko vreme..Izgledao je kao bog,siroka ramena,preplanuo ten,prodoran pogled od koga mi se pickica odmah navlazila… Nikad ga nisam upoznala ali po prici o njemu sam shvatila da bih zelela da me jebe.. Videla sam i par njegovih slika.. Zvao se Ivan.
Upoznali smo se,pogledali i desilo se… Strast je bila primetna i znala sam da ga zelim sto pre.. sve je teklo kao na svakoj svadbi,odlazak po mladu,opstina,crkva i konacno odlazak u salu… u toku veceri gledali smo se non stop. ja sam plesala najizazovnije sto sam umela,gledala ga,sve je bilo jasno.. medjutim,on je dosao sa devojkom,ja sam povela decka i znala sam da nista ne moze odmah da se desi..
posle nekoliko dana,javio mi se porukom,uzeo je moj broj od mladozenje.. nesto kratko smo se dopisivali i pitao me je da se vidimo,na sta sam ja pristala.. rekao je da ce doci po mene u 22 pa da cemo se tada dogovoriti gde cemo.. ja sam se sredila bas lepo,zelela sam da ostavim sto bolji utisak i naravno da ga zavedem.. pozvao me je i rekao da je stigao.. sela sam u auto i odmah me je poljubio. rekao je :“Jebote,toliko si dobra da sam morao da te poljubim.. mnogo si jebozovna,zelim da te jebem sto pre“.. meni je pickica vec ovlazila previse,bila sam u helankama i osetila sam da sam totalno mokra. nisam progovarala ni rec.. krenuo je da vozi,rekao je da idemo kod njega.. u jednom trenutku sam uzela njegovu ruku i stavila je ne moju pickicu.. preko helanki.. osetio je koliko sam vlazna.. „koliko ti je vlazna pickica jedva cekam da se udavim u njenim sokovima“.. krenula sam da mu otkopcavam slic sa namerom da mu slasno popusim ali on mi nije dozvolio.. „neee,to je iznenadjenje,hocu da te mucim,da me molis za kurac“.. shvatio je kolika sam pojebulja i iskoristio to.. inace je stariji od mene 10 godina. stigli smo,usli smo u stan i odmah je poceo da me ljubi,uzdisao je i samo ponavljao „kako si dobra jebote,jedva cekam da te napunim“ poceo je da me skida i ostala sam samo u tangama i stiklama.. imala sam crne tange i visoke crne sandale.. izgledala sam savrseno.. ljubio me je po vratu,lizao mi uvo,uzdisao i ponavljao kako ce da me razvali kako sam zasluila da me dobro izjebe i da ce me jebati celu noc.. uzeo je moje grudi u ruke i mesio ih,lizao mi bradavice,grickao ih a moja pickica je gorela.. tako mi je trebao njegov kurac.. rekla sam „mnogo zelim tvoj kurac daj mi ga“.. precutao je i nastavio da me ljubi,legla sam na krevet a on je poceo da mi ljubi stomak,butine,prepone.. disao mi je u pickicu koja je curela nenormalno.. tako je bila zeljna.. u jednom trenutku se skinuo go i tada sam zanemela.. imao je ogromnu kurcinu kakvu do sada nisam jos videla.. mnogo sam je zelela u sebi. rekao mi je „sada cu da te izjebem kao najvecu drolju,to i jesi“ skinuo mi je gacice i poceo da me lize,da me jebe jezikom,mnogo mi je prijalo,nabijala sam se na njegov jezik,zelela sam da svrsim,ali on je znao tacno kada da prekine i da mi ne dozvoli.. i tako me je izludjivao u krug nekoliko puta a onda je ustao,okrenuo me sa strane i zabio mi kurac do kraja… ispunio me je celu,istopila sam se u trenutku.. obozavam osecaj kada mi je pickica ispunjena kurcem i kada ga stiskam i osecam punu velicicnu.. „kako ti je uska pickica,ahhhh,koliko si dobra,jebem te kurvice.. “ urlao je i palio me jos vise tim recima,zelela sam da nikada ne prestane.. podigao me je na sebe i rekao jebi me.. pocela sam da se nabijam kao luda,mesala sam i primala kurac do kraja.. „jebi me,progutaj ga pickicom, ahhhh kako dobro mesas.. kakva si drolja,kako se nabijas,jebacu te dok ne poludimo“ rekao je. nastavila sam ludacki da mesam i da se nabijam,stiskala sam pickicom njegov kurac „ahhhhh kako ti je veliki,obozavam tvoj kurac,kako me dobro jebes,samo nastavi“… skinuo me je sa njega i naguzio… tu pozu najvise volim, obozavam osecaj kada me razvaljuju odpozadi i kada osecam kako mi jaja udaraju po klitorisu.. obozavam osecaj da sam njegova i da me razvaljuje.. „kako volim da ga primam,samo nastavi,razvali me“ „pokidacu ti pickicu,neces moci da hodas“ nastavio je da me razvaljuje,vristali smo,ja sam se gubila u talasima zadovoljstva,razvaljivao me je jako,priblizavala sam se vrhuncu i pocela sam da vrstim „blizu sam,jebi me,ahhh nemoj da stajes,jace… napuni me spermom,zelim da me punisss“ stavio mi je prst u guzu i rekao je „tako je malena,samo se nabijaj,svrsi,daj mi, dolaziii… punim teeeeeeeeeee“ „ahhhhhhh“.. svrsili smo zajedno,napunio mi je pickicu.. trebalo mi je nekoliko trenutaka da dodjem sebi i onda smo oboje legli,iznemogli i vracali se polako u normalu.. u tom trenutku mu je zazvonio telefon i on je skocio,izasao iz sobe i nesto pricao,nisam cula.. ispostavilo se da mu je devojka poslala nekoliko poruka da mora da dodje po nju na neki rodjendan,nema kako da se vrati kuci i on nije odgovarao i ona ga je pozvala.. smorili smo se oboje kada smo shvatili da moramo da se rastanemo ali nismo imali puno vremena,obukli smo se i krenuli,trebao je mene da odveze kuci i onda da ide po nju.. seli smo u auto i krenuli,vozio je kao manijak da bi na vreme stigao po nju.. u jednom trenutku mi je zavukao ruku u helanke i poceo da mi mazi pickicu,gurao mi je prste u nju,ja sam skinula helanke i podigla jednu nogu da mi lepse ulazi… stao je sa strane na auto put, i poceo da me lize,gurao mi je jezik duboko,nabijao mi prste i u jednom trenutku je rekao dodji… odgurnuo je sediste i izvadio kurac i ja sam sela na njega.. bilo je neudobno ali previse sam zelela jos jednom da ga osetim.. automobili su prolazili pored,ali mi se nismo obazirali.. jebali smo se tako neko vreme,mesio mi je sise,stavljao prst u guzu,bilo mi je predivno i pocela sam da svrsavam „tako je mala,daj mi,svrsi za mene,primaj ga,ahhh kako si dobra“ kada sam svrsila gurnuo me je sa sebe i nabio mi glavu na njegov kurac,pocela sam da ga pusim,lizala sam ga,gutala sam ga,nije mogao ceo da mi udje ali videla sam da mu se svidelo.. „kako si dobra,kako ga dobro pusis napunicu ti usta spermom,gutaj ga,uzmi ga droljice,to,to,ahhh tako je, evo gaaaaaaa gutajjj sveeeee ahhhhh“ napunio mi je usta,progutala sam sve i na kraju ga oblizala.. na brzinu sam se namestila,sredila i nastavili smo.. sve vreme mi je mazio pickicu koja je samo nastavila da vlazi..
stigli smo,poljubila sam ga i izasla.. posle nekoliko nminuta stigla mi je poruka:“pusis i jebes se za desetku,moramo da ponovimo“.. odgovorila sam mu :“znam,jedva cekam“.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Obožavam da se jebem – II dio
By: Natalija

Posle prvog susreta,nismo se culi nekoliko dana,a ja sam ludela i gorela od zelje da ga ponovo vidim.. Moj decko je otisao na put,tako da sam imala vremena samo za Ivana,medjutim on se nije javljao a ja nisam htela prva da mu se javim… odlucila sam da cekam pa sta bude.. dogovorila sam se sa drustvom da izadjemo to vece,isli smo u jedan kafic na adi.. spremila sam se previsoke crne stikle,helanke i jednu narandzasto_zlatnu tunikicu sa velikim dekolteom koji je jos vise isticao moj prevelik dekolte,blaga sminka.. prevelika kolicina parfema i polazak..
Izlazak kao i svaki drugi,pice,momci isve sto ide uz to.. U jednom trenutku stize mi poruka od njega :“slobodna?“. Odgovaram :“Naravno,kada?“ On odgovara :“sto pre,gde si?“ ja mu kazem da sam na adi u tom kaficu i on mi napise : „cimam te da izadjes,jedva cekam da osetim ukus tvoje pickice“ Istog trenutka sam ovlazila i brojala minute do njegovog dolaska.. cimnuo me je,na brzinu sam izmislila nesto drugaricama i izletela napolje kao da bezim od nekoga.. Gorela sam od zelje za njim.. Nisam mogla da docekam trenutak da ga osetim svuda..
Ulazim u auto. „sredila si se mackice.. Jel te jebao jos meko osim decka posle mene“ „naravno da nije niko… “ „to mi se svidja,takvu picku ne moze da jebe svako i nemoj da cujem da se jebes sa bilo kim“ rekla sam mu da ne brine i poljubila ga.. jos uvek nismo krenuli,ljubili smo se nekoliko trenutaka a onda me je odgurnuo i krenuo… nisam mogla da izdrzim,bila sam previse vlazna,zelela sam da ga osetim sto pre,njegove misiscave ruke,njegov fenomenalni jezik,prste i na kraju poslasticu o kojoj sam toliko mastala i prisecala je se danima..
Pocela sam da mu otkopcavam slic i izvadila njegov kurac koji je vec bio potpuno podignut,krut,debeo,ogroman.. neprimetno sam oblizala usne i polako spustila glavu i pocela lagano da ga ljubim i pomalo lickam… ljubila sam svaki milimetar njegove prelepe kurcine.. stavila sam glavic u usta i pocela da ga lizem,oblizivala sam ga,usisavala… lagano sam krenula dole koliko sam mogla… nisam zurila.. „jao droljice kako ga lizes,uzmi ga,stavi ga celog.. ahhhh.. gutaj ga,nagutaj se moje kurcine“ .. nije morao da mi kaze dvaput,pocela sam da ubrzavam tempo i gurala sam kurac u grlo koliko sam mogla,zagrcnula sam se nekoliko puta ali nisam prestajala.. nabijala sam glavu sto sam vise mogla,lizala sam ga,vrtela jezikom koliko mi je njegova velicina dozvolila.. uhvatio me je za kosu i nabijao na svoj kurac.. to posebno volim,da mu se predam,da osetim njegovu moc koja mi ne dozvoljava da ga izvadim,nego me sve vise i vise nabija na njegov kurac.. ulazi mi duboko u grlo,ne mogu da se oduprem.. „gutaj ga malena,uzmi ga celog,aaaaaahhhh kako ga dobro pusis.. „.. Nisam ni primetila da smo se zaustavili,podigao mi je glavu i dalje me drzao za kosu,poljubio me strasno i rekao „izlazi napolje,sad cu da te izjebem kao najvecu drolju“..jedva sam cekala,pica mi je toliko bila vlazna da su mi helanke bile potpuno mokre i zalepljene za noge.. izasla sam,na brzinu sam pogledala oko sebe i videla da smo u nekoj sumi,nisam imala pojma gde smo,nije bilo nikoga okolo… naslonio me je na haubu,ispruzila sam ruke i lepo se namestila,brzo mi je skinuo helanke i sklonio gacice sa strane..mazio mi je pickicu polako,a ona je samo curela… ljubio me je po ledjima,skinuo mii majicu,nisam imala brus,mesio mi je sise i ljubio vrat,gorela sam,trljala sam guzom po njegovom kurcu,zelela sam da mi ga stavi sto pre… spustio se i poceo da mi ljubi guzu,gurao je glavu izmedju guzova, rasirila sam noge i lepo se namestila na njegovo lice.. brada mu je dodirivala moj klitoris i to me je jos vise palilo.. uhvatio me je za ruke i povukao ih pozadi,iza ledja,dok mi je lizao pickicu… mnogo je bio dobar osecaj,nabijena na njegovu facu,sa zategnutim rukama pozadi,nisam mogla da mrdnem,a nisam ni zelela…
ustao je,skinuo mi gacice ,naslonio me skroz na haubu i stavio glavic na ulaz u pickicu.. bilo je sve tako mokro,osecala sam kako se pickica otvara da ga primi ali on nije ulazio.. trljao mi je klitoris glavicem,pa polako prolazio izmedju usmina i onda po cmaru.. izludjivao me je,pomerila sam se polako,da bih ga primila u sebe i on je tako glatko skliznuo unutra i poceo da siri moju pickicu.. poceo je polako da ubrzava,ja sam se gubila u talasima strasti,zelje,zadovoljstva ispunjenosti.. uhvatio me je za sise,jako ih mesio,stiskao mi je bradavice i svakim stiskom izazivao struju koja prolazi mojim telom sve jace i jace.. pomerali smo se u ritmu,primala sam ga… uzdisali smo… „kako si uska,kako ti sirim pickicu,aahhhh primaj ga,nabijaj se…“.. uzivala sam,imala sam zelju da traje vecno.. „kako mi prijas,prelepo me jebes…aaahhh samo nastavi,nemoj da stajes“ ludela sam od uzitka.. oboje smo bili blizu ali nismo zeleli tako brzo da svrsimo… okrenuo me je,legla sam na haubu,podigao mi je noge na ramena i jako mi ga zabio… vrisnula sam „jao.. ahhh,tako, prelepo je,samo nastavi,jaceeee“ vristala sam… „obozavam da ti gledam facu dok ga primas,obozavam da osetim koliko si zadovoljna,koliko volis da te jebem,prelepa si dok ti rasturam pickicu..aaaahhhhh“ gledali smo se u oci sto je pojacalo uzbudjenje,uzivala sam,svakim naletom bilo je sve lepse… uzeo me u narucje,okrenuo se i naslonio na haubu,mene je drzao u rukama i tako me jebao.. bio je ogroman i jak i lako mu je bilo da me drzi i jebe.. „kako si dobra.. ahhh,uzivaj.. blizu sam,kako zelis da svrsimo?“ pitao me je. „zelim da budem gore,da me napunis..“ spustio me je,usao u auto,uzeo njegovu jaknu i stavio je na zemlju.. legao je a ja sam ga opkoracija i polako cucnula,bila sam u stiklama pa sam bila nestabilna,ali onda sam kleknula i pocela da se nabijam.. prvo sam polako mesala a onda sve brze i brze.. zatim sam se naslonila rukama na dnjegove grudi ipocela da vrtim kukovima u krug pa onda gore dole… urlao je „jebote mala kako se jebes… ahhhh.. mesaj,tako je.. primaj ga.. uzmi ga.. “ nismo mogli vise da izdrzavamo,pocela sam nenormalnom brzinom da mesam,trljala sam se od njega,i dozivela neverovatan orgazam… on me je uhvatio za grudi i poceo zestoko da se nabija,osetila sam da svrsava, prepustila sam mu se jer nisam mogla da odrzim tempo,samo sam pickicom pocela da ga stiskam sto sam jace mogla.. urlao je,vristao i napunio mi pickicu toplom spremom.. uzivala sam… polako smo dolazili sebi,obukli smo se i zatim me vratio u isti kafic…
nastavila sam sa provodom,iako su mi helanke bile potpuno mokre i ulepljene spermom i mojim sokovima.. Pickica mi je jos uvek pulsirala.. posle 2 sata,stigla mi je poruka : „ja i moja kurcina smo opet raspolozeni da te napunimo“.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Ovo je moja lična ispovest

Istina! Čista gola istina jeste jedina prava reč. Okolnosti i zbivanja ispričaću onako kako sam ih u istinu i doživljavala.
Ime mi je Lepa. Rodila sam se u jednom malom seocetu u srcu Šumadije. Roditelji krajnje siromašni , i kako sa detinjim poštovanjem verujem, krajnje čestiti. Bila sm jedinica.
Ulazila sam u petnestu godinu kada mi se razbolela Tetka, Mamina rođena sestra. Usled teške bolesti ostala je u svojoj 55. godini nepokretna. Nije imali dece, a mene je prihvatila kao svoje rođeno dete. Zajedno sa suprugom, mojim Tečom, sagradili su lepu kuću u neposrednoj blizini naše. Dobro situirani u penziji, sa pristojnim primanjima za uslove života na selu. Prodali su stan u gradu i preselili na selo, obzirom da je Tetki ovde mnogo više prijalo. Dobar deo svog slobodnog vremena, a imala sam ga na pretek, provodila sam kod njih, pomažući Teči oko Tetke i u svakodnevnim poslovima. Za ozbiljnije poslove u kući i ,,veliko’’ spremanje imali su kučnu pomoćnicu koja je dolazila jednom nedeljno.
Moje je obrazovanje, sve do petneste godine, bilo normalno, išla sam u osmogodišnju školu i tu se moje školovanje završilo. Za dalje školovanje roditelji nisu imali novaca, U tom kraju, vladalo je uverenje da je školovanje ženskog deteta samo gubljenje vremena i novca. Za žensko dete je kuća i varjača.
U malom selu sa vrlo malo mladih ljudi, uz televiziju i lokalni radio, gradilo se moje detinjstvo na potpunom nepoznavnju poroka, i na onoj sramežljivosti svojstvenoj našem polu u tom osetljivom razdoblju. Moja sirota majka od silnih poslova i briga vrlo malo je mogla da troši vreme na moje vaspitanje, nemajući, usled sopstvene bezazlenosti prema svakom poroku, ni malo bojazni da me od nekog treba štititi.
U svojoj petnestoj godini izgledala sam kao devojka od osamnest. Bila sam visoka, držanja savršeno pravog, struka tankog, lakog i gipkog, bez ičeg suvišnog ili manjkavog; kosa mi je bila sjajana, svetlo plava i meka kao svila, a slivala mi se niz vrat u prirodnim uvojcima, sasvim lepo ističući belinu glatke kože; lice mi je bilo rumeno, tananih crta, okruglasto sa rupicom na bradi; oči su mi bile plave i čežnjive, moji zubi bili su sitni, ravnomerni i beli; grudi mi behu blago izdignute, i tada se moglo razabrati pre obećanje negoli stvarana naraslost oblih, čvrstih dojki, koje su ubrzo zatim potvrdile valjanost tog obećanja. Ukratko bila sam prava lepotica, tako su pričali, oni koje sam upoznala. Priznajem da mi je ovo hvalisanje moje lepote godilo.
Posebno je moju lepotu hvalio i isticao moj Teča, naočit gospodin, stariji od Tetke tri godine. Bez obzira na svoje godine, oblačio se mladalački, tako da bi i na osnovu površnog pogleda mogao proći, kao zgodan običan čovek, s primesama osobenosti obzirom na poreklo i imovinsko stanje. On je u svakom pogledu bio toliko nadmoćan nada mnom da sam to osećala kao veliku zahvalnost koju sam mu dugovala što me je prihvatio i dosta vremena provodio samnom. Tako je on stekao moje veliko poštovanje, i moju naklonost.
Pored toga Teča je bio iskusan i tako stručan za ćudi žena, od kojih je veliki broj prošao kroz njegove ruke u što sam se i sama uverila. I Tetka bi u šali to potvrdila, prebacujući mu da su lepe i mlade žene jedini porok koji je imao.
Već sam nekoliko meseci, po završetku osmog razreda, praktično po ceo dan provodila kod Tetke i Teče. Kad, jednoga dana, dolazeći nešto ranije kod njih, nađoh ulaznu kapiju od kuće otvorenu. Predposavila sam da kućna pomoćnica čisti dvorište i na to nisam obraćala pažnju, dok nisam čula neki žamor i komešanje iz posebno izdvojene prostorije, koja je služila kao letnja kuhinja. Tiho sam se prikrala vratima, koja su bila odškrinuta, pružajući mi tako vrlo pogodan pogled za prizor koji se odvijao, a učesnici behu isuviše zabvljeni samim sobom da bi čuli da sam ja stigla.
Najpre sam, videla kako Teča vuče i gura kućnu pomoćnicu prema ležaju koji se nalazio u uglu; devojka se tome tek nekako razuzdano opirala. ,,Molim vas, gospodine, nemojte … ostavite me … nisam ja vaš broj, ja sam obična seljančica… Gospode bože! Gospodine, vaša gospodja može čuti, ne smem… zaista… Vikaću…’’ Sve joj to nije smetalo da neosetno dopusti da bude doterana do položaja ležaja, gde je sasvim blago gurnuta, lako pala na ledja, a moj Teča je je netom već posegao šakom ka uporištu njene vreline, dok je ona zaključila, da nije vreme za raspravu i da je dalja odbrana uzaludna.
Mala droca, koja je bila starija od mene desetak godina, je znala šta radi. Cilj joj je bio da, poklanjajući svoju mladu pičkicu starijem gospodinu, izvuče što je moguće više koristi. Za to vreme Teča je položaj svoje dame na otomanu izmenio iz poprečnog u uzdužni istovremeno joj skidajući svilenkaste gaćice, tako su njene butane bile raskriljene, pa željeni cilj beše lepo izložen. Kleknuvši izmedju njenih butina, on svoju nabreklu napravu izloži mom pogledi s boka, preteći cepanjem nežnog cveta, ali se nikako nije činilo da će ga devojka odbiti. Teča je i sam nekako zadovoljan, obzirom na svoje godine, posmatrao svoje oružje, i rukom ga vodeći ka pukotini, razmaknu usnice i smesti ga do pola, posle nekoliko uboda, kojima mu je devojka čak pomagala; ali se to čudo zaglavi – predpostavljam, zbog sve veće mu debljine; on ga malo izvuče, pa ponov stupi unutra, i lako ga smesti do balačaka, na što devojka duboko uzdahnu, glasom koji nipošto nije izražavao bol. On gura, ona uzdiše, najpre blago u pravilnim razmacima, ali uskoro im zanos beše prejak da bi poštovali bilo koji red i meru. Pokreti im behu prebrzi, poljupci previše vatreni da bi priroda zadugo izdržala takvu promenu; oboje kao da su bili van sebe; iz očiju im je tukao plamen…Ooooo!…Ooo!… Ne mogu da izdržim … previše je…zamirem…gotova sam – behu devojčini izrazi zanosa.
Tečino zadovoljstvo bilo je tiše, ali se ubrzo začu isprekidano mumljanje i uzdasi kao da mu duša izlazi, da bi, napokon, usledio završni prodor napred, kao da on hoće da skroz proburazi njeno telo; zatim nastupi nepokretna zanemoćalost svih njegovih udova, što otkri da je I za njega nastupio period zamiranja. A devojka je ispoljavala sve znake pridruživanja tome, divlje se bacakajući rukama, zatvorenih očiju, jecajući iz dubine duše, kao da nestaje u grču blaženstva.
Kad je završio napad i odvojio se od nje, devojka ostade da leži nepokretna i, kako se činilo, bez daha od zadovoljstva, i još raširenih butina, izmedju kojih sam mogla da vidim nekakvu beličastu tečnost, sličnu peni, koja je kapala sa sa spoljnih usnica tog nedavno otvorenog cvetka, što je sada blistao još jačim rumenilom. Posle nekog vremena devojka ustade i namah se baci rukama oko vrata Teče, ni malo izmučena kušnjom kojom je bila izložena, sudeći bar po nežnosti s kojom ga je gledala i uvijala se oko njega i ako joj je po godinama mogao biti otac.
Pošto je površio posao, njegova izabranica se oblačeći na brzinu, dok je Teča izgledao zadovoljan i pomalo glupo. Dao joj je nešto novaca , kako on reče za novu haljinu, napominjuči da ona bude dobra devojka i ništa ne priča. Neprimetno sam se, na prstima udaljila i otišla pravo kod Tetke. Nikada ni jednom rečenicom, niti na bilo koji drugi način nisam dala do znanja Teči da sam bilo šta videla.
Od tog trenutka beše raspršen sav moj strah o ranama što bi mi ih neki muškarac mogao naneti. Ta se bojazan sada pretvori u tako žarku, tako nesavladivu želju da sam mogla za ruku povući prvog muškarca koji bi se pojavio, da mu ponudim tričariju čiji gubitak sam sada shvatala kao dobit koje se ne bi mogla još dugo lišavati. Od tog trenutka sam znala da će to biti moj Teča. Tek tada sam povezala, razloge izliva nežnosti mog Teče prema meni i činjenicu da me on polako priprema za ovaj završni čin kome sam danas prisustvovala.
Izdašno sam mu u tome pomagala i na jedan bezazlen, dečiji način izazivala. Leti je previše vruće, pa ostavljam vrata od kupatila otvorenaradi pod izgovorom da je previše toplo, prikrivajuči da to namerno radial. Video me je kad je prolazio. Jednog dana mi je doneo poklon – kutiju sa ženskim rubljem i svilenim čarapama. Od sada pa nadalje, nosi samo ovo kad si kod nas. Ovo što ti nosiš je ružno i staromodno, to nose stare žene I babe. Gledajući predivne, crne tange prozirne gaćici i čipkasti brus, osetila sam kako se toplina u mojoj pičkici pretvara u vlažnost.
Posle toga, tražio bi da , kad bi nam se za to ukazala prilika, da ispred njega hodam gore – dole po sobi u prozirnim gaćicama, čipkastom brusu i svilenim čarapama. Na noge bi stavila Tetkine cipele sa visokom štiklom. Osećala bi se predivno, zamišljlala sam sebe kao manekenku koja reklamira donji veš. Onda bi zatražio od mene da skinem gaćice i dam mu ih, a on bi odlazio do kupatila vadio svoju stvar i drkao u njih. Na unutrašnjoj strain vrata u kupatilu celom dužinom bilo je postavljeno ogledala, a vrata su stajala pod takvim uglom da sam mogla da vidi kako masira svoj kurac uvijen u moje gaćice. U tom trenutku okrenuo bi glavu i uhvatio moj pogled u ogledalu. Na početku bi smesta spustila pogleda i osetila kako mi rumenilo obliva obraze. Kasnije sam se na taj ritual privikla i otvoreno, bez stida i srama, sa divljenjem gledala njegov veliki kurac. Kad bi završio, vratio bi mi ih, pljesnuo po guzi I dobacio ,,Operi ove krpice, treba će nam za sledeći put! Toplina koja bi prolazila kroz mene, gledajući ga dok drka onu stvar, ostavljala me je tako slabom i iscrpljenom da bi pala na pod sve dok mi noge nebi ponovo zadobile snagu da me ponesu.
Jednom prilikom je tražio da donji veš koji mi je on kupio obučem ispred njega. Ustala sam i polako otkopčala prsluče i skinula gaće. U tišini sam obukla crno čipkano prsluče I prozirne svilene gaćice. Zakačila sam pojas oko bedara, onda sela da obujem svilene čarape. Trenutak kasnije ustala sam ponovo da bi zakačila žabice za gornje delove čarape. Bez reči sam sela na klupu preko puta njerga.
,, Sise su ti prerasle ovo prsluče’’ – delovao je uzbudjeno.
,,Raširi nogice’’! – promucao je kroz stisnute zube.
Nagonski sam rastavila kolena. Osetila sam da se svila pomera sa jedne strane i spustila ruku da se pokrijem.
Pomerio mi je ruke. Imaš prelepu žbunastu pičkicu, bićeš najlepša devojka u celom okrugu. Izvadio je svoj kurac i držao ga levom rukom. Bio je u punoj snazi. Moći će da stane ceo u tvoju pičkicu, samo treba da je dobro pripremimo. Želela sam da to bude što pre, ovoga časa ovoga trena.
Nagnuo se napred i satvio mi šaku izmedju nogu. Iznenadjena, skoro sam poskočila, a onda je topao talas učinio da se osetim slaba i da počnem da drhtim dok je vlažnost oblila njegove ispitivačke prste.
Drugom je rukom drkao svoju ogromnu batinu. Svršio je na moje rastavljene butine. Opet sam osetila toplinu u pičkici.
Zavalio se zadovoljan na fotelju uz konstataciju da mi pičkica uvek vlažna.
Ovo se ponavljalo iz dana u dan. Pamtim da me je Teča, čim bi ostali sami, i kada bi obukla seksi rublje, milovao svuda po telu tepajući mi kako sam ja njegova mala devojčica i kako me mnogo voli. Dok me je milovao ruka mu se najvise zadržavala između mojih nogu. Pomerao je gaćice u stranu i mazio moju malu pičkicu, što mi se – moram priznati -dopadalo. Zavukao bi prste među moje noge, u vlagu nalik svili, a onda ga stavio u usta. Nikad ovako nisam zamišljala tudju žudnju prema sebi.
Pri tome me je stalno pitao da li to volim, ako ne volim, on će prestati da me miluje, ali da nikome ne smem da kazem šta on radi. Uvek sam posle takvih milovanja dobijala poklone : farmerke, lepršave haljinice, patike, mobilni telefon a vrlo često i nešto novaca da mi se nađe za po neki izlazak u lokalnu diskoteku. Sve je to pred Mamom i Tatom pravdao mojom zaslugom oko ispomoći oko Tetke i u kući. Mama je to prihvatila sa oduševljenjem, uz konstataciju da je bolje da daje meni nego tamo nekim drocama. Mojoj sreći nije bilo kraja i sve više sam nastojala da se nadjem i da ostanem što duže u Tečinoj neposrednoj blizini.
To ovIašno milovanje trajalo je neko vreme, a zatim je njegov prst počeo da plitko zalazi medu usmine moje pice, što je još više pojačalo moje uživanje. Jednog dana kada smo ostali sami u onoj istoj prostoriji gde je bio sa kućnom pomoćnicom, i gde Tetka nije mogla da dođe, Teča me je dobro izmilovao, istrljao pičić i počeo da me ljubi po stomaku polako silazeći nadole. Razmakao je moje butine i počeo da ljubi nabubreli pičic. Neka slast u talasima navirala je u moje telo. Kako je to nailazilo, tako sam se trzala. Teča se pridigao i pitao me da li volim ovo što mi radi. Rekla sam da je lepo, lepše nego do sad. ,,Biće ti, mala moja, jos lepse”, sagnuo se i ponov liznuo jezikom moj pičić. Meni se slast sjuri medu bedra, i nešto slatko poče da kljuca u njima. Sva sam se ukočila.
,,Uh, Tečo, sto mi je lepo kada me ovako miluješ, radi mi ovo stalno’’.
,,Hocu da milujem i ja tebe, pa da i tebi bude ovako lepo kao meni.” Pritiskala sam mu glavu i širila noge koliko sam mogla, a on je jezikom ulazio u pičkicu sve dublje. Bivalo je sve zanosnije. U pičkici poče ponovo nešto da slatko kljuca samo ovaj put sve brze jače i ja zajecah od miline. Sve se skupilo oko njegovog jezika, a slatki talasi potrajaše poduže.
,,Vidiš mala, bilo je lepo”, reče Teča. Zatim uze moju ruku i stavi je na svoj ud. ,,Evo, sad malo miluj i ti mene da i ja osetim slast”. Jedva sam ga obuhvatila rukom, a on me uputi kako da je pokrećem. ,,Tako mala moja, tako me miluj!” I ja počeh da trljam gore-dole, dok je on jednom rukom gnječio moj pičkicu. ,,Jos malo i evo slasti, uh, tako, Tečino zlato” i zali mi pičić i stomak svojim semenom, razmazujuci ga svuda po telu, ponavljajuci ,,Kako si mi zadovoljstvo pričinila!”
Trajalo je to još neko vreme, slast i uživanje se povećavalo, a za to vreme počele su grudi da mi rastu i dobijaju svoju pravu veličinu. Na pičkici su se veš uveliko pojavile malje, sitne dlacice. Njegov kurac sam upoznala dobro, jer sam se skoro svakog dana uvijala od slasti, dok se njegova sperma slivala sa mog stomačića. Njegov srednji prst je sve dublje ulazio, a pičić je lučio i goreo. Pričao mi je kako je tek lepo kada se stavi kurac unutra da je to vrhunska slast. Žarko sam, posle onog događaja sa kućnom pomoćnicom, želela da to uradi što pre. Isto onako kako je to radio njoj.
Jednom prilikom, Mama i Tata su otišli na nedelju dana kod bake. Ja sam ostala kod Tetke i Teče. Obzirom na Tetkino zdravlje Teča i ja imali smo punu slobodu. Kada bi smestili Tetku u krevet, Teča i ja bi, otišli u dnevnu sobu, legli na kauč i počeli da se milujemo. On se skinuo,go, a meni je svukao spavićicu. Dobro mi je izlizao pičić da sam se od slasti kočila i trzala. Zatim mi je rekao. ,,Mala moja, sada će Teča da te pojebe, a ako ti ne bude lepo ti reci.” Zadugo je kurcem trIjao po pičiću, a onda ga gurnu i on skliznu unutra. Tesan, ali dobro podmazan pičić ga prihvati i poče da ga usisava. Glasno zajecah od miija. Mali, cepajući bol proprati prvo ulaženje, ali zatim je pičić samo pulsirao od radosti. Teča mi je staino šaputao: ,,Malo tečino, jel ti lepo, kako ti je pičić tesan, jel voliš ovo što ti radim’’? ,,Volimy volim, slatki moj Tečo, jebi me, jebi, samo to radi, ti si moja slast! Joj, što je lepo, uhuh, uh’’!
Njegova jaja su udarala u moje dupence, a vrh njegovog kurca je golicao dno moje pice. Vadio ga je do vrha pa ga ponovo zabijao do dna. Stenjala sam od slasti, a onda njegov kurac zastade pa izbljuva u talasima onu toplu i žitku tekućinu. Ukočih se od neopisivog uživanja. Napuni mi Tečo pičić do vrha, ljubeći mi za to vreme sisice.
,,Jel ti bilo lepo, mala moja i koliko?”
,,Jeste, Tečo, hoću opet da me jebeš, niko neće znati samo ja i ti. Jebi me dokle ti je volja, tvoja sam, slatki moj Tečo. Hoću da mi to radiš uvek!” I nastavili smo to da radimo. Nekoliko puta, u štali na senjaku, zavlačio mi ga je otpozadi tiho i tada mi je bilo najslade. Jos godinu dana mi je punio pičić. Sisice su mi porasle, pičić očupavio a dobila sam i prvu menstruaciju. Tada mi je Teča pružio kutijicu sa nekim pilulama i rekao da ih uzimam redovno, jedamput dnevno, počev od prvog dana posle mestruacije, i da je to preventiva da nebi ostala trudna. Svakodnevno me je potsećao na tu obavezu.
Slušala sam sve što kaze, šest godina sam uzivala sa njim, rasturala picu od jebanja. Nikada ni sa kim kasnije nisam dozivela ni priblizno zadovoljstvo kao sa njim. Pročitala sam u jednoj knjizi da se kod incesta, ako se ovo može nazvati incest, povećava zadovoljstvo čak za šest puta, i to je tačno, bar u mom slucaju. To sad mogu reći jer sam se i sama uverila.
Udala sam se posle šest godina ljubavisanja sa Tečom. Rodila sam devojcicu, a posle dve godine i sina. Živim u srećnom braku. Tetka i Teča su umrli. Nasledila sam njihovu kuću i sve što su imali, noseći u sebi najlepše uspomene na jebačinu sa Tečom. Ne retko, uz pomoć vibratora, prisećajući se doživljaja sa Tečom, zadovoljim samu sebe.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Prva trojka

Kad sam pocela da se zabavljam sa svojim sadasnjim muzem imala sam jedva 18 god. , bila sam nevina no ne i naivna. Moja najbolja drugarica je spavala sa svojim deckom, u dva navrata sam delila sobu sa njima, cekali su da zaspim, kad su otpoceli svoju igru pa i nadalje svasta sam cula a bogami i videla, mislim da ih je zanimalo samo reda radi dali ja spavam, oba puta sam se strasno napalila neprimetno sam se mazila i nevidjeno brzo svrsila. Moj muz je povremeno dolazio kod svojih roditelja, tu smo se upoznali ima tome vec 20 god. I od tada smo neprekidno zajedno, poceli smo da spavamo posle cetiri meseca, pazljivo me je uveo u svet sexa, i zabave, on je tek pet godina stariji od mene ali zavaljujuci raznim okolnostima svom izgledu, radoznalosti, prilicno iskusan, i vec u ono vreme sklon eksperimentima.
Ja sam to lako prihvatila, imala bezgranicno povernje u njega a uz to, to mi je sve jako prijalo. Poceli smo sa slikanjem, nisam ni znala da se to zove egzibicionizam, jako su mi se dopale prve fotografije, pogotovu sto sam se jako palila dok me je slikao, i nema sanse da slikanje zavrsi bez ludog sexa. Bila sam svesna da sam zgodnica, uzivala sam ali istovremeno i stekla samopuzdanje, i bila u svako vreme sposobna da manipulisem svojim telom i energijom.
Proslo je jedno godinu dana, dok smo vodili ljubav on mi predlozi da nas slika njegov drug mikica koji je profi, jako su bliski a znala sam da je on vec video moje slike, jer su se one radile u njegovoj labaratoriji. Kad sam pitala svog decka dali je pokazao nekom moje fotke, on je bio odresan, malo ustezuci mi je priznao da je zatekao mikicu kako ih razgleda, u labaratoriji, samo gledao? Pa dobro, drkao je. Mesto da mi to zasmeta ili da se naljutim, meni zaigrase zmarci u donjem delu stomaka, ocutah. Tako i sad bez razmisljanja pristadoh.
Sledeceg vikenda smo otisli u nas grad, navece dok sam se spremala da izadjemo bila sam vrlo detaljna, obrijala svoju ribicu na mali crni trougao, obukla svilene crne carape sa pojasom, grudnjak, jedan predivan jednostavan i vrlo sexi kombinezon. Dok sam se spremala bila sam jako zadovoljna svojim izgledom, gledala sam se u ogledalu i to je moralo da se zavrsi vibratorom, uzbudjivala me je pomisao da cu veceras biti predmet fokusirane paznje dvojice muskaraca. Zmureci u mislimsa sam imala najperverznije slike. Ako se ostvari samo delic mojih mastarija, znam da cu biti potpuno zadovoljna, samo je pitanje kako bi vanja to prihvatio.
Izasli smo potpuno normalno, uopste nismo pricali o tome sto prestoji, pravili smo se da se nista ne dogadja bitno. Kad smo se posle kraceg zadrzavanja u setnji uputili mikicinoj kuci ja sam bila vec prilicno napaljena. Nisam uopste cula svog decka koji je misleci da sam u velikoj frci, non stop nesto pricao ne bi li me zabavio, opustio, moslim da su njih dvojica bili u vecoj frci. Moje skidanje je bio pravi pravcati strip tiz, dok je mikica besumucno skljocao ja sam se u ritmu tanga lagano njihala i skidala stvarcicu po stvarcicu, kad sam ostala u carapama i hlterima, mazeci svoje uspaljeno medjunozje u trenutku sam zavrsila na francuskom lezaju svrsavajuci u talasima, moj decko je uveliko drkao dok je mikica sve to gledao keoz aparat glumeci profesionalca.
Kad me je blazenstvo proslo nacas sam se uplasila deckove reakcije, medjutim on je vec bio kraj mene dodajuci mi preko potrebnu cigaretu. Kao da mi je citao misli, na srecu ne kraja, negde sam vise osecala nego znala da mogu ici prilicno daleko. Slikanje u paru je proslo bez veze, namestanje poziranje, najbolji ugao. .
. Da se u jednom trenutku nismo otkacili i isterali orgazam verovatno bi to i zaboravila. Nakon odmora mikica je doneon drugi aparat profi formata, predlozio je mom decku da nas ovaj put. Ostavi same, da bi se ja opustila, dok on u kuhinji spremi veceru, taman da on ispuca dva filma.
Nasmejali smo se, na to sam ja rekla moze ali pod uslovom da se i ti skines, naravno, tada jos nisam znala da su oni jos ranije dogovorili scenario, to sam saznala prilicno kasnije, kao sto ni oni nisu znali da meni opustanje uopste nije potrebno. Ostali smo sami u sobi, obukla sam kombinezon, bradavice su mi se ukrutile ko kamen, medju nogama sam osecala vrelinu. Pocelo je to je bila festa, bila sm potpuno u svom elementu, to sto je moj decko u drugoj prostoriji a ja u drugoj sa drugim golim muskarcem, ciji je ud omanji i podeblji strcao u nebo pulsirao kao da ce plusnuti svakog trena. Mikica inace, kao muskarac ima onaj drski sarm koji zene vole, dok mi je prilazio da mi namesti kosu, postavi rame, podigne bretelu, ja sam ga posmatrala izbliza.
. Bikla sam potpuno razuzdana, poceli smo sa cednim erotskim snimcima, kako se to odvijalo ja sam postajala sve razuzdanija, u jednom momentu ja sam rasirila noge on je rekao jos, ja sam ih rasirila maksimalno, rekao je rasiri usmine, stavi prstic, ja sam se na sekund neckala, on je prisao da snimi izblioza, pritom potpuno iznenada je pruzio ruku presao nezno preko moje rasirene vagine, klitorisa, odozdo navise. U istom trenutku sam dozivela takav trenutan udar orgazma kao nikad u zivotu, potpuno nesvesno u onom ludilu, savih noge u kolenima nenadno ali ga povukoh na sebe, dok sam ga potpuno nesvesno trazila rukom on je vec bio u meni, dok sam se ja potpuno van sebe grcila u zaista do tada nedozivljenom, on je prosetao mojom utrobom dva tri puta a onda kao oparen otskocio. To me nije omelo, nastavila sam da se uvijam u produzenom orgazmu ne vapeci za mukim udom.
Trebalo mi je par minuta. Da dodjem sebi, nisam smela da otvorim oci, pomislila sam na svog decka i pomalo se uplasila usao je na trenutak ud mu je bio polopusten, imao je neku pricu, mikica je petljao oko aparata, mi smo otprilike istovremeno ukapirali da verovatno nije gledao, jer je to bilo brzinski a ja sam inace i pre toga pustala zvuke, uzdahe i jecaje, jer meni je snumanje zaista bilo uzbudljivo. Nakon toga sedeci sama u sobi dok je mikica u kupatilu razvijao film, amoj sadasnji muz spremao veceru, ja sm bila potpuno opustena, igrala u krug, pevusila, nacas usla u kuhinju, gde je vanja bio pored sporeta. Pobegla nazad u sobu zbog hladnoce, probala da udjem ponovo kod mikice, otkacio me rekavsi da dodjem za dva tri minuta.
Nakon dva minut otvorio mi je vrata kupatila u kome je bio gotovo apsolutni mrak, osim skiljave zelene sialice, fenom je susio film, nesto je pokusao da mi pokaze, na sebi je imao samo gacice, ja sam bila u svom omiljenom kombinezoncicu koji jedva da pokrije dve trecine guze. , prilepila sam se otpozadi, jedmim pokretom sam mu izvadila kurac i pocela da ga drkam i stiskam, imala sam strasnu zelju za parenjem ovaj put sa njim. . Prekinuo me je i krenuo ka izlazu, bio je vrlo smesan, nesiguran, sa digntim kurcem, koji samo sto ne eksplodira, nije smeo da me pogleda u oci.
Prisla sam mu, desnom uhvatila zaud, levom obgrlivsi dala takav poljubac od koga se protresao. Dok su nam se jezici preplitali ja sam ga pritisla uz zid, poceo je da se grci, drkala sam mu jos brzze, jos par pokreta, napunio mi je saku i poceo da prska po stomaku i butinama, ja sam se razmazivala po sebi njemu. Dok mi je on stiskao grudi. .
Bilo mi je drago a istovremeno i krivo sto je tako brzo svrsio, to je znacilo da od parenja nema nista. , obrisali smo se i izasli napolje prvo ja a zamnom mikic sa nekom obicnom pricom, moj decko nas je samo malo cudno pogledao i nije rekao rec. Dok smo jeli i pili vino ja sam bila prilicno opustena, jos uvek sam bila pod snaznim utiskom predhodnih dogadjanja, spoznaja uzitka, inteziteta, granica. Spopao me je strah i od svog decka i od sebe, taj strah je bio prilicno intezivan.
Nakon 30-ak minuta pomalo usiljenog smeha i zezanja otisli smo da radimo fotografije, ovaj inace dosadan posao u prostoru 4m kvadratna, sa troje nagih ljudi ubrzo postaje uzbudjujuci, u prostoriji postoji samo jedna stolica, na nju je seo mikica, na njega sam se naslonila ja dodirujuci ga grudima, pored mene je stajao vanja, prve fotografije su vec u meni pocele dizati temperaturu, izgledala sam fantasticno, svaka sledeca je bila jos izazovnija njihovi komenari su presahli kad se pojavise najrazbludnije, u jednom trenutku osetih ruku mog decka koji je poceo da me miluje otpozadi, lagano sam rasirila noge i istrcila guzu, pozelela sm istog trenutka, da se jebem, dame jebu dok ne padnem u nesvest, istog trenutka je usao mene, lagano, ritmicki me je navlacio na svoj kurac. Oslonila sm se na mikicu koji se ukocio da bi nam bio oslonac, potpuno spontano sam krenula da ga milujem, uzvratio mi je milujuci mi ramena na trenutak im se ruke sretose na mojim grudima, , vanja je svo vreme nesto pricao, otprilike, uhvati ga, drkaj mu kurac, . Sad je prilika i sl. Mikicu koji je ustao drzala sam za kurac, desnom rukom oslonjena na stolicu, bilo mi je krajnje neudobno, hajdemo u sobu prva sam prosaputala.
Otvorili smo vrata i onako na gomili krenuli ka krevetu, drzala sam ih za kurceve a oni su onako na gomili, trapavi pokusavali da me miluju i ljube. Dosli smo do kreveta i onako svi zajedno srusili na njega, samo sam rekla, organizujte se i prepustila se. . .
Najednom sam se nasla izmedju dvojce napaljenih muskaraca savijenih blago rasirenih nogu, njihove ruke su bile svuda po meni na grudima, sudarali se u mom medjunozju, jednostavno sam ih osecala svuda. Bila sam napaljena kucka koja je zelela sve, dok sam se ljubila sa vanjom mikca mi se nasao medju nogama, moj i vanjin poljubac je uvek prestavljao 50% sexa ovaj put to je bilo daleko intezivnije, nisam ispustala njegove usne, dok je mikicin jezik medju mojim nogama cinio cuda, rasirila sa noge najvise sto sam mogla i savila ih u kolenima, omogucila sam mu prustup tajne zenske intime, zauzvrat sam dobila najlepsi uzitak koji mozete zmisliti. . Orgazam naisao brzo, kao udarac bicem.
Prosto sam poludela histericno vristeci grizla vanju i molila ga da me jebe htela sam da on bude prvi, on se pridigao a ja sam kao zmijce hitro podvukla pod njega i odmah se navukla na njegov kurac, nije bilo prekida, orgazam se vezivao za orgazmom. Jebao me je otsecno pomalo grubo, nabrekle zile se opustise, provali iz njega topla sperma koja me ispuni. On najednom klonu i pruzi se po meni sav obamro, to mi je uvek smetalo, probam da se izvucem, on mi pomoze gurajuci me prema mikici koga sam ja svo vreme drzala za ud pomalo drkajuci i povremeno ga stavljala usta ali bez koncetracije nemam osecaj pusenja. Okrenem se pogledam u vanju, on mi klimnu glavom i nasmesi se, samo trenutak razmisljanja, zasto da ne, okrenem se prema mikici cije ruke su vec bile na mojim grudima.
Zagledam mu se duboko u oci i tamo videh onu musku obest, okrenem se vanji on je lezeo okrenut prema nama na boku lagano drka, na uglovima usana osmeh. Odmah mi je bilo jasno da sam upala u zamku i da su se dogovorili, ako je tako razbicu vas pomislih i bacih se na posao. Gurnem mikicuna ledja, prebacim desnu nogu preko njega, ostajem na kolenima. On pruza ruke prema mojim grudima odbijam ga i kazem, ne smes da me diras dok ti ne dozvolim.
Savijem se nad njim i cvrsto pribijene vagine uz njegovo telo krenem da ga golicam kosom taruci se o njegovo telo, onda krenem da ga ljubim usne vrat, grudi, osecam kako mu se ud lomi oko mojih prepona, cak je u jednom momentu i uleteo unutra, nisam to htela ni dozvolila, polako ljubeci ga dodjoh do korena njegovog uda. On ponovo krenu rukama ja ih sklonih, lagano krenuh da ga lizem celom duzinom prema vrhu, a onda lagano kao sto trba stavljam usta i polako, trudim se da ga progutam celog, i tako mnogo puta. Mogu da zamislim kako je njemu kad ja toliko uzvam, kraickom oka pogledam u vanju on nas gleda lagano nadrkavajuci svoj kurac koji je ponovo narastao, ja uzivam kao retko kad, mozda zbog pogleda na nega gde cvili i uvuja se, odbijam ruke od sebe ovoga puta ruke obojice. Ovo j e pre svega moja igra, sto je najvaznije ovaj put uzitak mogui da drzim pod kontrolom, duzinu intezitet.
. . Promenim polozaj dodjem u cuceci polozaj, nanisanim prvo samo glavic i to nekoliko puta pa onda sednem io sve snage, energija mi tera karlicu u svim pravcima, ovo traje neko vreme i zavesava se eksplozijom, orgazmom najveceg inteziteta. Spala sam mikica me podize, stavi ga unuta snazno me drzeci za kukove nastavi da jebe nda polako pocinje da popusta, osecam kako pulsira u mojoj utrobi nije svrsio prodje mi kroz glavu.
Pogledom potrazim vanju on se pokrece lagano desnom rukom miliuje moju guzu, dodirujuci drugu rupicu, umazanu, ubalavljenu. Na momenat se uplasim, pozelim da ga odbijem, nemam snage, nesmem, ako sam ja sebi dala na volju nek on ovo ucini samo da ne boli, stavio ga na ulaz, ovde krema nije potrebna, od pocetka ga lako primam sa te strane na vanjino veliko zadovoljstvo. Polako cujem ga, navuci se polako, nemoj da ti ispadne, polako se navlacim, udje glavic jedanput, drugi put, boli, malo se primirujem da bol prodje, mikica prati karlicom, osecaj cudan, nataknuta na dva kurca, sputana, svaki delic ispunjen. Nemas prostora.
Dok sam ja prilicno pasivna njih dvojica pokusavaju da uhvate ritam, ne uspevaju u tome, ja im naredim da se umire, prvo se nataknem na jedan, pa lagano krenem pa se navucem na drugi, nazad, napred. . . Tek, sto uhvatim ritam, tih par pokreta navala uzbudjenja, mikica pocinje da se koci a onda obilno punjenje moje ispunjene vagine, istovremeno vanja poconje isto, to je vec bilo previse za mene, orgazam, poput udarca nas prosto zakiva svo troje za krevet.
Potpuno nepokretna, mirno prozivljavam dugotrajni orgazam. . Dolazim sebi posle desetak minuta, mikica je jos uvek u meni iako je svrsio, prilicno cvrst, vanja polako kliznu sa mene, poljubivsi me u vrat lagano ustaje iljubi me u vrat i pali cigaretu. Jos uvek omamljena zmurim, cekam da me prodje ilagano se svlacim sa mikice na krevet i dalje ne otvaram oci, lezim na ledjima znojava, razjebana, umazana spermom svojih muskaraca, bestidno prosuta po krevetu, dok mi idalje kroz glavu promicu scene malopredjasnjh dogadjaja.
Ustajem bez reci jedva odoh pod tus, dok se tusiram i sapunjam, uzitak jos uvek visokog inteziteta, ogrnem se bade mantilom i onako mokra isveza vratih se u sobu. , bila je prazna frotirina krevetu zategnuti, prozor otvoren, napolju beli dan, znala sam da su njh dvojica otisli da rade slike, uvih se frotir na krevetu i zaspah. Probudila sm se eaneodoljivom potrebom iskim, pogledam se u ogledalo, lagano se doteram, popravim kosu i uputim se u dnevnu sbu, na trosedu je spavao mikica uvijen u cebe, pored njega na stolu gomila fotografija. Sedoh pored njega i gledam fotografije, ne mogu da verujem da sam to ja, takav seksipil, takva bestidnost, izbija iz njih.
Mikica se probudio kaze da je vanja otisao da kupi nesto za jelo, bilo je oko 12h, nastavili smo zajedno da gledamo zajedno, fotografija, na kojoj ja diram svoju otvorenu mackicu poceh da vlazim, da imam. . . Pozeleh jezik na svom klitorisu, gotovo mehanicki pomerih ruku i uhvatih najnormalnije mikicu za ves ukrucen ud, gledaluci u njega otvorenih ociju obuhvatih ga usnama istovremeno sam zbacila sa sebe frotir ne zeleci da me ista ometa.
Pridignem se ne ispustajuci ga iz usta opkoracim ga preko lica dovodeci nas u polozaj 69, omogucivsi mu pogled i mogucnost koju je on automatski iskoristio. . . Kako je moj uzitak rastao, , , , on me najednom zgrabi cvrsto okrenu iznenadjujuce vesto i dok sam se uhvatila za ivicu kreveta i primih ga otpozadi celom duzinom, jebao me snazno, vesto, cinjenica da smo bili sami imala je dodatni stimulans, energicnost, ruke na mojim sisama koje nisu mirovale uticale su da smo brzinski svrsili, ispolivao me je i unutra, lezala sam na trosedu protezuci se zadovoljno moj partner jos nije dosao sebi, zacuo se kljuc od uaznih vrata, nismo se pomerili, samo sam zazmurila.
Ohooo, poceli ste bez mene, nece moci, nece moci, govorio je i vec od vrata poceo da se skida. . . .
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 388 389 391 392 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 11:28:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.