Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 16:55:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26622779 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Perverzna sestra moje mame
Iako sam bio dobar učenik i s odličnim uspjehom završio srednju školu nisam imao volje upisati fakultet što je bila velika želja mojih roditelja. U početku sam radio sve i svašta a imao sam sreće da su moja mama i njena sestra, dakle moja teta Đurđica, naplatile lijepu svota novca od zemlje preko koje je prošla nova cesta a uz cestu tu je niknula benzinska postaja i trgovački centar. Dakle novac koji su mama i teta dobile omogućavao mi je relativno lagodan i bezbrižan život. Nisam upisao fakultet ali sam naknadno završio saobraćajnu školu i položio ispit za vožnju teretnih vozila. To mi je omogućilo da vozim mikser u jednom građevinskom poduzeću.

Kako je kriza u građevini uzela maha tako sam i ja više bio na slobodnim danima nego što sam radio. Konačno sam odlučio iz svoga malog mjesta krenuti put velikog grada te tamo pokušati naći zaposlenje a uz posao upisati izvanredni studij kako bi na taj način zadovoljio svoje roditelje. Naravno da ni u velikom gradu u jeku krize nije lako pronaći adekvatan posao. Kako baš nisam sklon raditi teške poslove koji su uz to slabo plaćeni završio sam tečaj za zaštitara. Ni tu, mislim na posao zaštitara, plaća nije nešto posebno ali barem ne radim fizički, osim toga ta vrsta posla bi mi omogućila dovoljno vremena za učenje.

Roditelji su bili zadovoljni mojom odlukom i podržali su me. Obzirom da je na periferiji velikog grada u velikoj obiteljskoj kući živjela spomenuta mamina sestra Đurđica mama je razgovarala s njom i teta, kao ni tetak, nisu imali ništa protiv da živim kod njih. Iako su moji roditelji inzistirali da im plaćaju moje podstanarstvo teta i tetak nisu željeli ni čuti za takvo što. Kuća je velika i komforna a oni su imali jednu kćer koja ionako trenutno nije živjela s njima. Naime, njihova kćer a moja sestrična Tanja studirala je u Londonu. Tetak Đuro imao je dobro plaćen posao a teta Đurđica nije nigdje radila a nije joj bilo ni potrebno. Kako već rekoh, namaknula je lijepu svotu novca koja joj je omogućavala lagodan život. Osim toga na tržnici je kupila jedan lokal kojeg je iznajmila i sad je u njemu bila pekarnica. Dakle i od tog lokala dobijala je određenu svotu novca svaki mjesec. Nadalje, iznajmljivali su i stan kojeg je tetak naslijedio od svojih roditelja a kada se tome pridoda relativno visoka plaća mog tetka jasno vam je da su prilično dobro živjeli.
I tako sam se uselio u sobu na katu njihove kuće. Na katu se nalazio zahod i kupaonica kao i mala kuhinja koju sam mogao koristiti. Uz malu tetkovu pomoć vrlo brzo pronašao sam posao zaštitara. Ljeto je tek počelo. Upisao sam fakultet i uplatio upisninu i prvu ratu. Sada sam čekao jesen kako bi nastavio obrazovanje uz rad. Desetak dana proveo sam sam u kući jer su tetka i tetak otišli na more. Moja sestrična Tanja provela je nekoliko dana s njima na moru a potom se uputila kod nekih svojih prijatelja u Portugal. Zbog obveza na poslu tetak Đuro koristio je tek dva tjedna godišnjeg odmora. Veselio sam se povratku tete Đurđice.

Naime, mamina sestra je od davnih dana bila predmet mojih seksualnih maštanja. Sad, nije ona neka ekstra atraktivna žena ni ljepotica ali meni su u sjećanju ostala ljetovanja na kojima su se mama i njena sestra kupale i sunčale u toplesu, dakle bez gornjih dijelova kupaćeg kostima. Bio sam u puberrtetu i blejao sam u njihove gole sise. Mali milijun puta sam izdrkao kurac maštajući o golim tetinim sisama. Osim toga teta Đurđica je vrckava žena prilično slobodnog ponašanja.

Teta i tetak s mora su se vratili u subotu poslije podne. U nedjelju su nas posjetili moji roditelji koji su navratili usput jer su sad oni krenuli na odmor put mora. U ponedjeljak je tetak počeo raditi a roditelji su krenuli prema Jadranu. Ja sam radio noćnu smjenu što znači od 19 sati navečer do 7 sati ujutro. Kući sam došao ujutro. U kući je vladala tišina. Znao sam da je tetak na poslu a pretpostavio sam da teta spava. Sjetio sam se jednog razgovora između mame i tete. Bilo je to prije nekih godinu i pol dana. Teta i tetak su nas posjetili i ostali kod nas nekoliko dana. Mama i teta sjedile su na terasi ispred kuće i nisu znale da prisluškujem njihov razgovor. Tada sam čuo kako je teta Đurđica mami rekla da ona obavezno spava posve gola i da se tako najbolje osjeća.

Stajao sam ispred spavaće sobe moje tete i skupljao hrabrost da otvorim vrata i pogledam u unutrašnjost sobe. Odlučio sam pa što bude nek bude. Ako je teta budna ispričat ću se i smisliti neki razlog zašto sam ušao bez kucanja. Tiho sam otvorio vrata i gurnuo glavu. O daaa... Bio je to pun pogodak. Mamina seka spavala je posve gola. Okrenuta na bok ali isprćenog dupeta i malo savinute noge. Upravo dovoljno da joj se vidi pička. Nisam bio ni svjestan da sam se rukom uhvatio za kurac koji se odmah stao buditi. Kako bi rado legao pored nje... No, ipak sam lagano zatvorio vrata i popeo se na kat. Istuširao sam se i otišao na spavanje sa slikom gole tete u mislima.
Probudio sam se nešto iza podneva. Opet sam se prisjetio gole tete i kurac mi se digao. Pišalo mi se pa sam ustao i otišao na wc. Vrativši se u sobu odmaknuo sam zavjesu i bacio pogled na stražnji dio dvorišta. Ugledao sam tetu Đurđicu koja je u tom trenutku razvalčila ležaljku. Očito se spremala izložiti svoje tijelo sunčevim zrakama. Namjestila je ležaljku, potom svukla kućni ogrtač, namjestila sunčane naočale i legla na ležaljku. Na sebi je imala neki svijetlo plavi kupaći kostim. Vratio sam se u krevet i kako bi umirio svog kuronju izdrkao sam. Ustao sam i bacio se pod mlaki mlaz vode u kupaonici. Odlučio sam se spustiti dolje i kao fol potražiti tetu.

Najprije sam ušao u kuhinju i skuhao kavu. Sada sam se odlučio praviti da tražim tetu kako bi je ponudio svježe skuhanom kavom. No umjesto da ja iznenadim nju ona je iznenadila mene. Došao sam iza kuće i pogledavši prema ležaljci zastao sam kao ukopan. Teta Đurđica ležala je na ležaljci ali sada bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. Čula me je i malo se podigla na laktove. Nisam više mogao nazad jer bilo je očito da me primjetila. Nasmiješila se skidajući naočale. Očito joj je bila smiješna moja zbunjenost. -Što si se tako ukopao? Pa već si me vidio bez gornjeg dijela kupaćeg, zar ne?- Pitala je i dalje sa smiješkom na licu. Ja sam i dalje bio zbunjola i nisam nalazio prave riječi niti sam znao što bi sad rekao. Napokon sam nekako promucao da sam skuhao kavu... -Pa donesi je. Popit ćemo je tu.-Rekla je pokazujući na plastični stol i stolice smješetene uza zid kuće.

Žurnim korakom otišao sam do kuhinje nadajući se da će teta ostati tako razgolićena. I je... Sjedila je za stolom prekriženih nogu i golih sisa. Sjeo sam nasuprot nje a njoj smiješak nije silazio s lica. Mene je sad već nelagoda popustila i htio ne htio svako malo pogledavao sam tetine gole sise. Ispili smo kavu razgovarajući o raznim temama. Na kraju me zamolila da odem do trgovine i kupim tjesteninu i salatu kako bi dovršila ručak jer tetak će danas nešto ranije stići s posla. Naravno, poslušao sam je.
Tijekom ručka tetak Đuro davio nas je nekim problemima na svom poslu a ja sam stalno bacao pogled prema teti. Nikako nisam iz misli mogao izbaciti sliku tetinih golih sisa kao ni sliku gdje gola spava u krevetu. Nekoliko puta pogledala me ispod oka i mogao bi se zakleti da joj je na rubovima usana zatitrao osmijeh. Kao da mi je čitala misli.

Navečer sam otišao malo prolunjati gradom i kasno sam se vratio. Ujutro smo nakon tetkovog odlaska teta i ja zajedno doručkovali. Sjedio sam za stolom i listao novine od jučer. Teta je spremala suđe i u jednom trenutku prišla mi je s leđa. Stavila mi je ruke na ramena i nagnula se toliko da mi bradavicama svojih sisa dodirivala leđa. Govorila mi je kako se ide spremiti pa će otići do tržnice a onda malo prolunjati gradom i možda kupiti nešto odjeće. Vratit će se do 13 sati i spremiti za ručak nešto na brzinu, u stvari navratit će u trgovački centar pa kupiti nešto od gotovog jela jer joj se danas baš ne kuha. Nagnula se još više prema meni spustivši svoju glavu skroz blizu mog lica. Gotovo da mi je usnama dodirivala lice. Odgovorio sam kako je to dobra ideja. Okrenula se i vrteći dupetom otišla je u svoju sobu.

Češkao sam se po kosi razmišljajući o tetinom ponašanju. Zakleo bi se da mi se teta počela nabacivati. Vratila se možda pola sata prije tetka. Uistinu je kupila gotovo jelo. Pohane šnicle, pečeni krumpir i tri vrste salate. Još tijekom ručka obratila se tetku rekavši mu kako će se popodne malo sunčati. Tetak je trenutak šutio a onda rekao kako bi se i on malo mogao osunčati. Njih dvoje raskomotili su se i otišli iza kuće na sunčanje. Nakon nekih petnaestak minuta popeo sam se u svoju sobu i pogledao u dvorište. Teta je opet razgolićenih sisa ležala na ležaljci dok se tetak savojm ležaljkom smjestio u debeli hlad čitajući novine.

Vratio sam se u prizemlje i uključio računalo. Surfao sam onako bez nekog cilja. Potom sam otvorio stranicu sa seksi pričama. Posebno me zainteresirala jedna priča o tipu koji opisuje kako je fotografirao vlastitu mamu posve golu. Zadubljen u čitanje uopće nisam čuo tetu koja je vjerojatno posve tiho ušla u sobu. Stajala je neposredno iza mene a da ja toga uopće nisam bio svjestan. Trgnuo sam se kada je progovorila:-Sram te bilo! Čitaš pornografiju.- Okrenuo sam se i progutao slinu. Teta je golih sisa, obučena samo u kratke traper hlače, stajala iza mene podbočivši se rukama. Gledala me ispod oka ali sa smiješkom. -Hajde ustani da ja malo čitam jer čini mi se da je priča zanimljiva.-
Što mi je preostalo nego prepustiti joj mjesto. Teta je čitala sa zanimanjem svako malo raširivši oči kao da se čudi sadržaju. Svo vrijeme stajao sam uz nju guštajući u pogledu na njene sise. Završivši s čitanjem podigla je pogled prema meni.-Ovo je uistinu perverzno. Tebi se sviđaju ovakve perverzne priče?- Slegnuo sam ramenima rekavši kako su mi u svakom slučaju takve priče zanimljive. Pogledala me ravno u oči. Sekundu-dvije je šutjela a onda upitala:- Pa jel bi ti volio fotografirati svoju mamu.. Ili mene naprimjer?- Moj odgovor ju je iznenadio ili se samo pravila da ju je iznenadio jer otvoreno sam rekao:-O da, vrlo rado... Pogotov bi rado tebe fotografirao.- Ustala je i opet se rukama podbočila o bokove.-Molim!- Rekla je povišenim glasom...-Bi li uistinu volio mene fotografirati?-

Tek tada postao sam svjestan činjenice da je tetak kod kuće pa sam pogledao prema vratima strahujući da bi tetak mogao ući u sobu i vidjeti, a i čuti, kako razgolićena teta i ja vodimo ovaj i ovakav razgovor. Vratio sam pogled na tetu a ona se kurvinski smješkala. Vrtjela je glavom lijevo-desno glumeći da je iznenađena mojim odgovorom. Krenula je prema vratima i na izlasku mi uz osmijeh na licu priprijetila kažiprstom. Idućih dana jedva sam čekao da radim noćnu ili da budem nakon noćne smjene slobodan dva dana kako bi što više vremena provodio s tetom. Njeno ponašanje spram mene postalo je bitno drugačije. Svako malo bi me u prolazu znala udariti svojim bokom. Kada bi navečer gledali tv čak i u tetkovom prisustvu sjela bi na trosjed do mene i to toliko blizu da bi nam se tijela dodirivala. Tetak na to uopće nije obraćao pažnju.
Šetala se po kući u nekim ljetnim haljinicama koje jedva da su pokrivale njene gaćice. Sise više uopće nije skrivala. Napokon sam bio dovoljno napaljen da je otvoreno pitam:-Dobro teta, reci ti meni kada ću te moći fotografirati?- Podigla je glavu i podozrivo me pitala kako bi ja to nju fotografirao, možda golih grudiju? Odgovorio sam potvrdno. Rekla je kako to ne dolazi u obzir. Kazala je kako je mogu fotografirati ali odjevenu i nikako drugačije. Totalno sam se oslobodio zahvaljujući njenom ponašanju spram mene pa sam joj rekao kako bi mi mogla dozvoliti da ju slikam makar u grudnjaku i gaćicama. Slatko se nasmijala rekavši da sam lud.

No dva dana kasnije dočekala me u dnevnom boravku odjevena u bijele gaćice i isto takav grudnjak. Srdačno me pozdravila i nastavila petljati oko sudopera. Na stol je donijela šalicu kave za mene. Odloživši šalicu pogledala me i pitala zašto ju tako promatram.-Zato jer izgledaš jako dobro i seksi.- Nasmijala se i sjela. Srkao sam kavu ne skidajući pogled s nje. Rukom je podbočila bradu i smješakala se. -Mogu li te fotografirati tako kako si sad odjevena?- Zaklimala je glavom odgovorivši da ne dolazi u obzir. Ustao sam i odjurio u svoju sobu. Vratio sam se brzinom munje noseći sa sobom digitalni foto aparat. Namjestio sam aparat i slikao je za stolom. Podigla je ruke ne dozvoljavajući mi da joj slikam lice.
No ja sam sad hodao oko nje i uporno je fotografirao dok se ona uporno branila stavljajući ruke ispred sebe ili ispred fotoaparata. U jednom trenutku uzeo sam je za ruku i rekao joj:-Dođi!- Bez nekog većeg otpora ustala je pitajući me jesam li ja normalan. Doveo sam je do trosjeda i rekao joj neka sjedne. Fotografirao sam je na trosjedu dok se ona glasno smijala. Naposlijetku se uozbiljila praveći se da joj je svejedno ali bilo je očito da joj ova naša igra s fotografiranjem godi.

-Sad bi bilo dosta.- Rekla je u jednom trenutku i ustala. -Idem se odjenuti, u stvari preodjenuti.- Izašla je iz sobe. Napalilo me ovo fotografiranje i želio sam još. Nekoliko minuta sjedio sam za stolom a onda sam izašao u hodnik. Vrata tetine sobe bila su zatvorena ali ne do kraja. Gurnuo sam vrata i ušao u sobu baš u trenutku kada je krenula navlačiti majicu. Namjestio sam foto aparat a ona je viknula da izađem van pružajući ruke prema meni. Uz glasan smijeh izgurala me iz sobe. Izašla je kroz par minuta i prišla stolu gdje sam sjedio.-Ti si fakat budala. jel znaš to?- Pitao sam je zašto? Morao sam je iznenaditi jer kako bi drugačije snimio njene sise, odgovorio sam joj. Sjela je pored mene i zajednički smo pregledavali snimljene fotke. Rekla mi je naka pazim da to slučajno Đuro ne vidi.
Idućih dana bio sam pomalo nervozan. Naime, tetak Đuro je uzeo nekoliko slobodnih dana jer je na poslu uganuo nogu. Ništa strašno ali u svakom slučaju pomrsio mi je planove a taman sam se zahuktao i pošteno napalio na tetu Đurđicu. Iako teta to svojim ponašanjem nije otvreno pokazivala stekao sam dojam da i ona jedva čeka Đurin odlazak na posao. Bila je nedjelja i moj slobodan dan. Dok nam je teta posluživala ručak uočio sam da ispod kratke plave ljetne haljine nema donjeg rublja. Naime, haljina je bila prozračna i gotovo prozirna tako da se uz malo dobre volje lako moglo uočiti kako ispod to malo tkanine nema ničega. Teta je zamijetila moje poglede pa me svako malo pogledavala ispod oka smješkajući se. Jedva sam čekao sutrašnji dan, ponedjeljak, i tetkov odlazak na posao.

Ujutro me probudilo glasno otvaranje vratiju moje sobe. Podigao sam glavu s jastuka i ugledao tetu Đurđicu. Stajala je ispred vratiju i zapljeskala rukama glasno viknuvši kako je vrijeme ustajanja. Kava je gotova i doručak pripremljen, rekla je. -Hajde ustaj, ne spavaš valjda gol pa ti je neugodno?-rekla je. Nisam bio gol, imao sam gaćice. Nasmijao sam se rekavši joj kako ja za razliku od nje ne spavam gol. Zinula je zaprepašteno me gledajući:-I mislila sam da si se ušuljao u moju sobu dok sam spavala, đubre jedno!- Rekla je to ali bez ljutnje. Mjerio sam je pogledom od glave do pete. Pitala me zašto ju tako mjerim pogledom. Objasnio sam joj kako pokušavam vidjeti ima li ispod haljine gaćice jer jučer ih nije nosila. -Želiš vidjeti?-Pitala me. Naravno da želim samo sačekaj da uzmem aparat.

Zgrabio sam foto aparat koji je stajao na stolici pored mog kreveta. Teta je zadigla haljinu. Na moju žalost ispod haljine je danas nosila bijele gaćice. Vidjevši moje razočarenje pitala me bi želio da ih skine... Naravno!- odgovorio sam ne vjerujući baš da će to učiniti. No iznenadila me preko svake mjere. Spustila je gaćice otkrivajući mi svoju pičku. Želio sam je povući k sebi u krevet i pojebati... Očito je i ona shvatila o čemu razmišljam jer se nasmijala, okrenula i izašla iz sobe navlačeći gaćice. Doviknula mi je neka se požurim jer mora se spremiti i ide u grad.

Bio sam spreman za manje od deset minuta. Čekala me za stolom ispijajući kavu. Nudila me doručkom ali nije mi bilo do jela. Jedino što sam želio bilo je pojebati je. Ustala je rekavši kako se mora spremiti a vratit će se tek poslije podne. Usput mi je dobacila da skuham nešto za ručak ako mi se bude dalo. Inače dosta dobro kuham i znam spraviti dobra jela. No sad ovog trenutka nije mi bilo ni do jela a ni do kuhanja. Ustao sam i krenuo za njom u njenu sobu. Bez obzira na moje prisustvo nije se prestala svlačiti. Zamolila me da izađem van iz sobe bez obzira što sam je već vidio golu. Nije mi padalo na pamet. Kada se okrenula i naguzila kurac mi je već bio u punom elementu. Prišao sam joj i zgrabio je za bokove. Izvila se i kliznula mi iz ruku poput jegulje. Sjela je na rub kreveta bijesno me pogledavši ali taj bijes bio je obična gluma.

U dvije-tri sekunde sam svukao svoje gaćice i pogled na moj tvrdi i dignuti kurac natjerao joj je osmijeh na lice. Sjeo sam pored nje i zagrlio je. Poljubio sam je u usta i uzvratila mi je poljubac što me još više napalilo. Odmaknula je glavu i ponovila kako je žurbi i nema vremena. Gledao sam je u oči bez riječi... Dlanove ruku stavila mi je na prsa i gurnula me unazad. Legao sam na leđa a teta Đurđica uzela je moj kurac u svoju ruku i lagano mi ga drkala. Spustila je glavu i strpala moj kurac u usta. Pušila mi ga je dižući i spuštajući glavu a rukom me stezala oko korijena kurca. Kada me drugom rukom nježno stisnula za jaja eksplodirao sam. Sperma je frcala po njoj, po plahti kreveta, po podu... -Užas! gotovo je viknula vidjevši količinu izrigane sperme. Uzela me za ruku i uspravila. Zgužvala je plahtu i njome se obrisala po licu i sisama. Potom je skupila ostatke sperme s tepiha ispred kreveta.

Prelazila je rukom preko lica i sisa tražeći ostatke sperme ako ih još ima. Rekla je kako sad nema vremena jer je žurbi pa se ne stigne ni istuširati. Zamolila me da plahtu bacim u koš s prljavim rubljem te pogledam da negdje ne ostane tragova sperme. Na brzinu se obukla, svezala kosu u rep i izjurila iz kuće. Sjedio sam gol golcijat na rubu njezina kreveta i sabirao dojmove. Polako sam došao k sebi. Učinio sam kako mi je rekla čak sam i novu plahtu stavio na krevet. Bio sam izuzetno dobro raspoložen jer sad sam znao da će mi se boravak u tetinoj i tetkovoj kući dodatno svidjeti. Spremio sam i ručak. Potom sam otišao u svoju sobu i zadrijemao.
Trgnuo sam se iz polusna i pogledao na sat. Bilo je prošlo petnaest sati. Tetak je kući dolazio negdje između 16 i 17 sati. Vrata moje sobe bila su poluotvorena i jasno sam čuo korake na stepenicama. U sobu je ušla teta Đurđica. Na sebi je imala samo usku i pripijenu ljetnu majicu. Dolje je bila posve gola. Ušavši u sobu rekla je:-Znači mali perveznjak me napalio, zadovoljio se i otišao na spavanje?!- Zadigla je majicu otkrivajući svoje sise. Popela se na krevet, opkoračila me i sjela mi na koljena. Jednom rukom drkala je moj kurac a drugom mi gladila jaja. Zgrabio sam je za sise... pogledala je prema satu i rekla da moramo požuriti. Kurac mi se digao a teta nije gubila vrijeme. Uprla mi se dlanovima ruku o trbuh i malo se podigla pa se popela malo dalje namjestivši se iznad mog kurca.
Ležao sam na leđima i pustio je da radi. Nataknula se na moj kurac i stala vrtjeti bokovima i guzom. Stiskao sam joj nabrekle bradavice dok je ona sve glasnije uzdisala. Svršavala je uz kratke i glasne vriskove. Zajapurena lica i s osmijehom na usnama nagnula se prema mom licu i poljubila me. Pogledala je na sat i trgnula se. Nagnuvši u stranu polako se skidala s mog kurca koji je netom prije njenu pičku napunio lijepom količinom sperme. Kratko je rekla:-U jebote...- Razlog je bio taj što je iz njene pičke po mom kurcu i jajima iscurio mali potočić ljepljive tekućine. Zgrabila je moju košulju i njome stala brisati pičku smijući se. Brzim koracima izašla je iz sobe noseći sa sobom moju košulju. Pomislio sam kakvo sranje bi nastalo da naiđe tetak i vidi Đurđicu kako gola silazi stepenicama držeći na pički moju košulju. Na svu sreću to se nije dogodilo.
Sutradan sam trebao raditi u noćnoj smjeni. Unaprijed sam se radovao jutru jer tetak će biti na poslu a ja ću iskoristiti priliku i uvući se u tetin krevet. Konačno ćemo imati više vremena i neće biti bojazni da nam netko smeta. No prevario sam se. Ujutro sam se probudio negdje oko devet sati. Ustao sam i odmah, samo u gaćicama, krenuo sam niz stepenice. Došavši do dna stepenica zastao sam jer sam začuo glasove iz dnevnog boravka. Oba glasa su bila ženska. Jedan je pripadao teti Đurđici a drugi, nisam mogao vjerovati, bio je glas moje mame. Brzo sam se vratio u sobu i odjenuo se. Spustio sam se dolje i zatekao mamu i Đurđicu gdje živo razgovaraju.

Mama je ustala i srdačno me pozdravila. U nekim drugim okolnostima vjerojatno bi se radovao maminoj posjeti ali sada sam bio pomalo ljut i razočaran ali to nisam pokazao. Naime, tatina daljnja rođaka Tonka koja inače živi u našem mjestu, ujutro je krenula put Zagreba jer je trebala riješiti neku papirologiju u gruntovnici i na katastru. Mama je iskoristila priliku da pođe s njom i dok ova sređuje dokumentaciju mama će posjetiti sestru i mene, svog sina. Već je bila blizu tetine kuće kada ju je nazvala mobitelom i najavila svoj dolazak. Ja sam spavao a teta me nije probudila kako bi mi rekla za mamin dolazak. Mama je namjeravala krenuti nazad s Tonkom kada ova pozavršava svoje poslove. Međutim, Đurđica je mami predložila da ostane i prenoći. Željela se s njom ispričati a navečer će malo otići u grad i negdje na piće. Sutradan će otići u obilazak trgovina i šoping pa će popodne teta Đurđa mamu odvesti kući. Mama je pristala. Nisam ništa mogao zamjeriti teti Đurđici, ipak joj je mama bila sestra i postupila je ispravno.
Otišao sam u noćnu smjenu pomalo žalostan što su mi se planovi izjalovili i što od seksa s tetom neće biti ništa. Ujutro sam došao kući. Prolazeći pored tetine sobe pomislio sam kako bi bilo lijepo da sad mogu ući i uvaljati joj se u krevet no to nije dolazilo u obzir jer mama je bila tu. Popeo sam se na kat i ušavši u sobu doživio novo iznenađenje. Teta Đurđica gola golcijata ležala je na mom krevetu i smješkala se. Odmah je stavila prst na usta dajući mi na znanje da budem tiho. Ušao sam i zatvorio vrata sobe. Rekla mi je neka ih zaključam. Učinio sam tako. Pitao sam gdje je mama. Teta mi je objasnila kako su se kasno navečer vratile iz grada i kako mama spava u Tanjinoj sobi. Ranije u priči već sam spomenuo kako je Tanja tetina kćer.

Shvatio sam da nemamo mnogo vremena i svukao sam se brzinom munje. Uletio sam u krevet i bez neke posebne predigre digao noge napaljene tete na svoja ramena. S užitkom sam je pojebao dok je ona svako malo stavljala ruku na svoja usta kako bi zatomila glasne uzdahe. Dodatno me uzbudila činjenica da mama spava u prizemlju dok ja na katu obrađujem njenu sestru. Čim sam svršio gurnula me sa sebe i brzo je ustala. Navukla je kućni ogrtač i rekla mi da ja krenem dolje prvi kako bi vidio jel se mama probudila. Navukao sam kratke hlače i košulju te se spustio u prizemlje. Vrata Tanjine sobe bila su otvorena i srce mi je brže zakucalo. No začuo sam šum vode u kupaonici i zaključio da se mama tušira. Brzim koracima, preskačući po dvije stepenice, popeo sam se gore i objasnio situaciju teti. Teta je odmah krenula dolje.
Nekoliko minuta iza tete i ja sam sišao dolje. Mama je baš u tom trenutku izašla iz kupaonice. Kosu je omotala ručnikom a na sebi je imala tetin ili Tanjin ogrtač. Veselo me pozdravila i zajedno smo ušli u dnevni boravak. Mama je pitala tetu gdje je bila jer nije je bilo u sobi. Sva sreća da se tetin stroj za rublje nalazio u podrumu kuće pa je teta izmislila priču kako je dolje odnijela prljav veš. Mamu je takav odgovor zadovoljio i ništa nije posumnjala. Zajedno su spremile ručak i to nešto ranije nego obično. Potom su otišle u grad. Vratile su se kasno poslije podne. Mama se pozdravila sa mnom i s tetkom pa ju je Đurđica autom odvezla kući.
Naredni dani bili su mi kao iz snova. Teta Đurđica i ja prakticirali smo igru fotografiranja. Fotkao sam je polugolu, golu, dok mi puši kurac... Shvatio sam da tetu te igre fotkanja silno pale i uzbuđuju. No uporno mi je naglašavala da pazim kako netko te fotografije ne bi vidio. Naravno da sam to imao na umu. Koristili smo svaku priliku kada tetka Đure nema doma i jebali se do iznemoglosti. To traje i danas i nemam namjeru taj i takav odnos prekinuti. tetak Đuro ništa ne sumnja a trudit ću se da tako i ostane.

IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Raskošno dupe
U naslovu kažem da sam zaljubljen, tj. da sam se zaljubio, u mamino prekrasno dupe i to je istina. No ne znam koliko bi se dupe moje mame vama, koji ovo čitate, svidjelo jer ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. U svakom slučaju mamina guza mene je još kao klinca fascinirala. Trenutak moje fascinacije i zaljubljenosti u mamino dupe zbio se još onda kada sam bio srednjoškolac. Vrata njene sobe bila su poluotvorena a mama nije čula da sam ušao u stan. Svlačila se i bila mi je okrenuta leđima. Stajao sam na vratima sobe i kao opčinjen blejao u njenu prekrsnu guzu. Uspio sam uzmaknuti a da me ona nije primjetila, no ta slika gole mame isprćenog dupeta zauvijek je ostala memorina u mojoj svijesti.

Sve češće sam drkao vrteći u mislima sliku maminog dupeta. Od tog dana mene su isključivo zanimale djevojke koje su imale istaknutu pozadinu. Prolazile su godine a ja nikada nisam prestao maštati o tome kako grlim mamu rukama gnječeći njene prekrasne guzove. Prijelomni trenutak u našim životima zbio se onda kada nas je otac odlučio napustiti. Naime, moj otac bio je dosta stariji od mame. Bio je  gradsko dijete iz dobrostojeće obitelji. Visoko obrazovan lik pred kojim je bila karijera. Markantan, obrazovan i bogat muškarac kakav je bio moj otac lako je zaveo mladu seljančicu Biserku, tj. moju mamu. Jedra i zgodna cura sa sela došla je na školovanje u veliki grad i stjecajem okolnosti odrađivala je praktični dio nastave u poduzeću gdje je radio moj tata. Zgodna cura raskošnih oblina zapela mu je za oko. Nije mu trebalo mnogo truda pa da tu malu balavicu obrlati i zavede. Biserka, dakle moja mama, je zatrudnjela a otac nije imao ništa protiv da se vjenčaju mada ona još nije imala niti punih 18 godina.

Očevi roditelji, dakle moja baka i djed, nisu bili nimalo sretni zbog tog braka. Smatrali su da njihov sin zaslužuje bolju priliku i svoju netrepeljivost spram moje mame nisu previše skrivali. Mama, otac i ja živjeli smo u velikom i komfornm stanu gotovo u centru grada. Godine su prolazile i otac se zasitio mame te se vratio prijašnjem načinu života. Sve češće je izbivao iz kuće te je noći provodio sa svojim društvom ili sa svojim ljubavnicama. Njihov brak je već debelo bio u krizi ali još smo svi živjeli pod istim krovom. I kada sam krenuo u srednju školu došlo je konačnog kraja. Otac je upoznao drugu ženu koja je također bila znatno mlađa od njega. Gotovo dvije godine krio je tu vezu od mame a onda je jednog dana rekao kako odlazi zauvijek. Čini mi se da sve to skupa mamu uopće nije iznenadilo. Moram naglasiti da između njih nije bilo nikakvih svađa, vike ili galame. Barem ja takvim scenama nisam svjedočio. Sve je prošlo nekako tiho i gotovo bezbolno.

Mama i tata dogovorili su se da prodaju stan u kojem smo živjeli i podijele novac. Istina da je taj stan u stvari pripadao očevim roditeljima a moj otac ga je od njih naslijedio. Njegovi roditelji živjeli su u obiteljskoj kući nedaleko od V. Gorice. Nakon nekog vremena otac je uspio prodati stan i to za prilično visoku cijenu. Bio je fer i dosljedan pa je uistinu pola svote od dobijenog novca dao majci i meni. Uz to obvezao se plaćati alimentaciju sve dok ne završim obrazovanje i ne zaposlim se. Mama i ja nakon toga živjeli smo skoro godinu dana kod mamine rodbine u Zaprešiću. Tada je napokon mama kupila manji stan od nekih 40 kvadrata i nakon što smo ga opremili preselili smo se u njega.
Ja sam upisao fakultet a mama je radila razne honorarne poslove. Moram biti pošten i kazati kako nam je otac redovito slao lijepu svotu novca svakog mjeseca što nam je omogućavalo da pristojno živimo. Osim toga još je ostalo nešto novca od prodanog stana kojeg je mama oročila u banci. Tek tada mama je počela živjeti život punim jedrima. Mladolika i zgodna žena privlačila je pozornost mnogih muškaraca. Nije se pretjerano šminkala niti koristila kozmetiku osim onoliko koliko je to bilo nužno ali nije joj ni trebalo jer izledala je jebeno dobro. Promijenila je i način odijevanja. Odijevala se na način da što više istakne svoje atribute. Lijepe noge, raskošno dupe i dobre sise. Mene je posebno znala napaliti kada bi na noge obula čizme. Ne znam jesu li mi ženske čizme postale fetiš ranije ili tek onda kada sam vidio mamu u njima.

Jedne večeri kada sam se vratio s predavanja na fakultetu zatekao sam mamu kako se sprema za izlazak. Na sebi je imala, kratki, crni čipkasti i prilično prozirni kombine. Očito da me nije očekivala jer se iznenadila vidjevši me ali nije se ni zbunila niti joj je bilo neugodno. Barem to ni na koji način nije pokazala. Nastavila se odijevati u mojem prisustvu. No ono što je mene napalilo bile su smostojeće čarape koje su se jasno vidjele ispod prozirnog kombinea. Istaknuto dupe i mali trbuščić s prijeda napalili su me do bola. Sredila se i napustila stan a ja sam morao izdrkati. Onda sam donio odluku. Odlučio sam se udvarati vlastitoj mami i pokušati je zavesti. Nisam bio siguran da će to polučiti željeni rezultat ali jednostavno sam morao pokušati. Nastojao sam što više vremena provoditi u njenom društvu. Otvoreno sam joj dijelio komplimente kad god bi se spremila za izlazak. Malo, pomalo, nadasve oprezno, gradio sam igru. Vrtio sam se oko mame kao pčela oko cvijeta. Sugerirao sam joj što da odjene, nagovarao je da stavi malo više šminke, hvalio njen ukus za izbor odjeće... Jednog dana donio sam joj buket cvijeća što ju je ugodno iznenadilo i razveselilo.

Pozvao sam je da sa mnom ode na piće u kvartovski kafić i pristala je. Potom sam rezervirao karte za kino pa smo zajednički otišli na kino predstavu a nakon filma prošetali smo gradom i popili kavu. Takvi izlasci postajali su sve češći. Govorio sam joj da li je primjetila kako je muškarci promatraju na što se diskretno smiješila. Sve spremnije prihvaćala je moje udvaranje ali primjećivao sam određenu dozu nevjerice kod nje. Očito sam je zbunjivao jer nije mogla ne primjetiti da se prema njoj odnosim na drugačiji način a opet sin sam joj. Međutim ništa nije govorila. Sada se već bez problema odijevala ili skidala predamnom. Mada nikada ne do kraja. Otvoreno sam joj govorio da izgleda jebeno seksi a ona bi me kao fol oštro pogledala ali godilo joj je to što joj govorim.

U svakom slučaju postajali smo sve prisniji. Sve češće smo jedno drugo dodirivali što je bio očiti znak da oboje želimo nešto više, barem sam ja to tako sebi tumačio i mislim da sam bio u pravu. Više nije bilo neobično da me mama tijekom šetnje drži ispod ruke. Odlučio sam učiniti korak više pa sam prilikom jedne takve šetnje zagrebačkom Ilicom naglo zastao i krenuo unazad prema jednom od izloga. Pozvao sam je da mi se pridruži i pritom sam je primio za ruku. Držeći je za ruku doveo sam je do izloga pokazujući joj jednu haljinu. Kazao sam kako bi njoj ta haljina izvrsno pristajala. Gledala je haljinu u izlogu i vrtjela glavom vidjevši cijenu ali nije ispuštala moju ruku. Šetnju gradom nastavili smo držeći se za ruke kao pravi ljubavni par.

Već kod idućeg izlaska i šetnje uhvatio sam je za ruku. Reagirala je tako što je rekla kako bi nas mogao vidjeti netko poznati na što sam odgovorio da me to uopće ne brine a osim toga uživam u tome što mi drugi muškarci zavide. Nasmiješila se i to je bilo sve. Vrijeme je prolazilo a ja sam gorio od želje da je povalim. Maštao sam o njenoj guzi i drkao. Sve u svemu bilo je očito kako se sve više zbližujemo i to na način koji niti malo nije nalikovao odnosu majke i sina. Godili su joj komplimenti kojima sam je obasipao, veselila se sitnim poklonima a sve češće smo se znali i poljubiti ali onako nevino, u lice.

A onda se dogodilo da s kolegama s fakulteta odem na trodnevni izlet u Beč. Bližio se mamin rođendan i odlučio sam joj pokloniti nešto vrijedno, lijepo i skupo. Već prije odlaska u Beč kupio sam joj onu haljinu koju smo vidjeli u izlogu, no nisam joj to rekao. U Beču sam joj kupio dva para čizama. Čizme na maminim nogama palile su me a bilo mi je jasno da i ona voli obuvati tu vrstu obuće. Osim čizama kupio sam joj dvije kratke prozirne spavaćice, kombine, dva para tangica, samostojeće čarape i haltere ali kupio sam joj i jednu prekrasnu zlatnu ogrlicu. U ta tri dana svaki dan sam je zvao telefonom govoreći joj kako mi nedostaje i kako bi rado da je tu sa mnom. Istina, potrošio sam za svoje prilike popriličan novac ali iskreno sam se nadao i vjerovao kako će mi se to isplatiti i isplatilo se.

Vrativši se doma ugodno sam iznenadio mamu rekavši da sam joj kupio nešto u Beču. Gorjela je od znatiželje. Kada sam joj pokazao ogrlicu zinula je od iznenađenja. Bila je oduševljena. Tada sam joj pokazao i haljinu koju sam kupio prije odlaska u Beč ali tek sada sam joj ju odlučio pokazati. Bila je istinski oduševljena. Zagrlila me i poljubila i to prvi puta u usta mada nije to bio onaj pravi ljubavni poljubac već mi je tek svojim usnama dotakla moje ali osjetila se ona energija koja pali. Potom sam je odveo u kafić na piće i tek tada joj rekao da još imam neke poklone za nju ali to ću joj dati za par dana kada joj bude rođendan.
Bila je nestrpljiva i znatiželjna ali ustrajao sam u tome da joj ostatak poklona pokažem tek uoči rođendana ili na sam rođendan. Rođendan joj je padao u subotu i znao sam da će tog dana izaći van i proslaviti ga u društvu prijateljica, tako je barem rekla. Stoga sam se odlučio za akciju u petak. Bio sam neopisivo uzbuđen jer dobro sam znao da će stvari napokon iskritalizirati. Bio je to dan "D"... Više nije bilo nazad i jednostavano sam morao probati povaliti mamu ili definitivno priznati poraz i priznati samom sebi kako je sav moj trud bio uzaludan.

Bez većeg napora nagovorio sam je da u petak poslije podne izađemo negdje u grad. Želio sam je počastiti za njezin rođendan a osim toga obećao sam joj pokazati, tj. dati, ostatak poklona. Prošetali smo Importane centrom, popili nekoliko pića pa potom otišli na pizzu. Nakon pizze u jednom malom lokalu blizu našeg stana popili smo svatko po dvije čaše vina. Obrazi su joj se od vina zacrvenjeli i vino ju je lagano opilo to se jasno vidjelo. Bila je izuzetno dobro raspoložena a osim toga gorjela je od nestrpljenja jer zanimalo ju je što sam joj još kupio.
Vratili smo se u stan i odmah je tražila da joj pokažem ostatak poklona, no inzistirao sam da prije nego joj pokažem poklone popijemo po još jednu čašu vina. Prvo sam joj pokazao čizme. Crne visoke čizme s visokom petom oduševile su je. Potom je otvorila drugu kutiju u kojoj su se nalazile slične čizme ali crvene boje. Vidjevši ih stavila je dlan ruke na usta i slatko se nasmijala. Rekla je kako su crne čizme baš seksi ali ove crvene... Nije dovršila rečenicu već me pogledala ispod oka. -Izgledaju baš kurvinski, zar ne?- Rekao sam ja umjesto nje. Nasmijala se i još više zacrvenjela u licu jer upravo to je mislila. Nisam gubio vrijeme već sam odmah rekao kako te čizme ne mora nositi u javnosti već bi volio da ih obuva tu kod kuće, samo za mene. Iznenađeno je blenula u mene upitno me gledajući u oči. Situacija je bila vruća i nisam smio oklijevati pa sam joj bez uvijanja objasnio kako me oduševljava gledati je obuvenu u čizme. Šutjela je trenutak netremice me gledajući a onda je napokon progovorila:- Tihomire, što to pričaš?-

Nisam se dao zbuniti. Ustao sam i otišao u svoju sobu donjeviši lijepo upakiranu kutiju gdje su se nalazile čarape, halteri, kombinei i seksi spavaćice. Očito nije očekivala još poklona i zbunjeno je gledala u kutiju s mašnom. Otvorila je kutiju i počela vaditi sadržaj.  Široko otvorenih očiju vadila je jednu po jednu stvar stavljajući na stol a lice joj se ponovo zarumenjelo. -Majko moja... Ne mogu vjerovati! Tihomire, pa jesi ti to stvarno meni kupio"?- Upitala je. -A kome drugome- odgovorio sam. Odmah sam dodao kako bi volio da to sad odamh odjene i obuje čizme. -Ti nisi normalan!- glasno je prokomentirala uozbiljivši se. -Pa gle... Ako ne želiš nema veze. Gorim od želje da te vidim odjevenu u ovo rublje i obuvenu u čizme, no ako ti to ne želiš nema problema. Samo se nadam da ti se stvari sviđaju.- Gledala me nekoliko sekundi bez riječi a onda pomalo zbunjeno rekla:-Ma sviđa mi se... Sve mi se sviđa samo...- Zastala je spustivši pogled prema stvarima koje je rasporedila po stolu. -Drago mi je da ti se sviđa.- Rekao sam prišavši joj i poljubivši je u lice. Okrenuo sam se i izašao iz sobe.

Ušao sam u svoju sobicu i legao na krevet. Prožimali su me čudni osjećaji. Ispunila me neka praznina i razočaranje. Imao sam osjećaj da sam bio nadomak cilju i da nisam stvar odigrao do kraja onako kako je trebalo a što i kako je trebalo nisam znao sam sebi objasniti. Ležao sam na krevetu i buljio u neku zamišljenu točku na plafonu... Možda je prošlo pola sata a možda i nešto više kada su se vrata sobe otvorila. Mama je stajala u mraku hodnika i nisam je mogao vidjeti ali čuo sam kada me dozvala imenom i pozvala da dođem. Sad me već prožimala neka vrsta nelagode i teškim korakom uputio sam se u sobu. Moje iznenađenje bilo je golemo... Mama je odjevena u prozirni kombine s čizmama na nogama stajala nasred sobe držeći čašu vina u ruci. Smješkala se zavodnički a usudim se reći čak pomalo kurvinski.  Glavom mi je pokazala čašu vina na stolu. Uzeo sam čašu a mama mi je prišla i kucnuli smo se čašama. Otpili smo nekoliko gutljaja gledajući se u oči.

-Tihomire.-Započela je mama.-Sad mi, molim te iskreno, ali uistinu iskreno, reci zašto si mi kupio sve te skupe poklone pogotovo me zanima čemu to seksi rublje?- Odložila je čašu na stol i prekrižila ruke na prsima očekujući moj odgovor. -Najprije moram ti reći da mi je izuzetno drago što si se ovako odjenula... Izgledaš fenomenalno. A zašto sam ti sve to kupio? Pa zato jer sam zaljubljen u tebe.- Izgovorio sam to i imao osjećaj da se pod ispod mene ljulja. Gledala me s nekakvim iskrivljenim osmijehom na licu pa iako je odavala dojam zbunjenosti mogao bi se okladiti da je očekivala ovakav ili barem sličan odgovor. Procijenio sam da je ovo trenutak koji znači biti ili ne biti. Napravio sam korak prema njoj obujmio je rukama i privio k sebi. Poljubio sam je u usta gurnuvši joj jezik između vlažnih usana. Nije mi uzvratila poljubac na način kako bi ja to želio ali ono važnije bilo je to da nije pružala nikakav otpor.

Malo sam se odmaknuo od nje gledajući je u oči koje su se sjajile. Lice joj je bilo rumeno i znao sam da to nije samo zbog vina. Očito je bila uzbuđena i teško je to mogla prikriti. -Tihomire, molim te... Gle, ovo fakat nije u redu...- Prekinuo sam je rekavši:-Baš me briga!- Ponovo sam je privukao k sebi i strasno je poljubio. Ovaj put je uzvratila poljubac. Istina, nekako bojažljivo i plaho ali ipak podatno. Tople mamine usne i vlažan jezik uvjetovali su time da mi se kurac počne propinjati neslućenom brzinom. Ljubio sam je u usta i rukom joj gladio mali trbuščić... Ruku sam lagano spuštao na niže i u jednom trenutku ruka mi je bila na njenom pičiću. Srednjim prstom klizio sam po maminoj pički i osjetio kako se lagano vlaži.  U trenutku kada mi je prst kliznuo u unutrašnjost vlažne i tople pičke tiho i duboko je uzdahnula.
Sve strasnije uzvraćala mi je poljupce a ja sam se osjećao poput mladog napaljenog bika. Konačno sam napravio ono o čemu sam godinama samo maštao. Zgrabio sam je rukama za guzove. Dok sam rukama gnječio njene raskošne guzove imao sam osjećaj da će mi kurac poderati gaće i hlače. Rukama sam je čvrsto zgrabio za dupe i podigao u zrak te ju posjeo na stol. Sjedila je na stolu obujmivši me rukama i gurala mi jezik duboko u usta. Rukama sam je zgrabio za sise i stao ih brutalno gnječiti. Ako ju je to gnječenje sisa i boljelo ničim to nije pokazala. Držeći i dalje ruke na njenim sisama nježno sam je gurnuo unazad. Mama je sad ležala na stolu široko razmaknutih nogu i glasno je disala. Još sam joj malo razmaknuo noge a pogled na njenu skroz izbrijanu pičku dodatno me raspalio.
Svukao sam se brzinom munje a moj nabrekli kurac samo što nije eksplodirao. Uhvatio sam je rukama za noge i malo je privukao k sebi. Glavićem kurca trljao sam njenu pičku koja je sad već obilno vlažila. Trenutak koji sam toliko čekao i o kojem sam toliko maštao napokon je došao. Žestoko i bez imalo milosti zabio sam svoju nabreklu kurčinu u maminu pičku. Zabacila je glavu unazad i najprije široko otvorila usta a u idućem trenutku glasno je vrisnula. Kako rekoh, bez imalo nježnosti zabijao sam svoju batinu duboko u nju i uživao gledajući kako joj se sise tresu pod naletima mog kurca. Mama je sklopljenih očiju svako malo ispuštala glasne uzdahe... Osjetio sam da sam sve bliži eksploziji i u idućem trenutku sprašio sam joj ga do jaja a sperma je u nezadrživom naletu stala puniti njenu pičku.

Držao sam kurac u njoj možda dvadesetak sekundi dok se nisam skroz ispraznio. Izvukao sam ga i dok je još imao čvrstoću gurnuo joj ga još dva-tri puta kao da samog sebe želim uvjeriti kako je ovo zbilja a ne plod mašte ili san. Mama je mirno ležala glave okrenute u stranu. Stavila je dlan ruke naopačke okrenut na usne i stekao sam dokjam da se ne osjeća ugodno zbog svega što se između nas upravo odigralo. Gledao sam njenu razvaljenu pičku iz koje se cijedila sperma i znao sam da mi neće trebati puno vremena pa da se opet uzbudim. Primio sam je za ruke i uspravio u sjedeći položaj. Gledala me nekako plaho. Zagrlila me rukama oko vrata i spustila glavu na moja prsa. Oboje smo tako zagrljeni šutjeli jedno vrijeme.  Napokon je mama tiho progovorila:-Tihomire, jesi li ti svjestan što mi činimo?- Čvršće sam je zagrlio i pomilovao je po kosi. -Svjestan sam, itekako sam svjestan i vjeruj da mi uopće nije žao.- Tek tada je podigla glavu i pogledala me u oči:-Tihomire, ti nisi normalan.- Umjesto odgovora poljubio sam je u usta i pomogao joj da siđe sa stola.

Odveo sam je do kreveta i oboje smo legli. Ležali smo pripijeni jedno uz drugo i mazili se. Bedra su joj bila vlažna od sperme koja se iscijedila iz pičke ali to mi nimalo nije smetalo. Rekla je kako se mora istuširati no rekoh joj da za to ima vremena. Ipak se okrenula u namjeri da ustane iz kreveta. Uhvatio sam je za bokove i povukao nazad u krevet. -Nemoj Tihomire, nemoj... Molim te!- Zavapila je. Prasnuo sam je još jednom okrenutu tako na bok. Čim sam svršio i izvukao kurac iz pičke ustala je i brzim korakom izašla iz sobe. Ja sam u međuvremenu svukao zamrljane hlače i gaće.

Mama se vratila nakon dvadesetak minuta ogrnuta ručnikom. Bez riječi je sjela za stol i zapalila cigaretu. Ustao sam i stao iznad nje poljubivši je u kosu. Rekoh joj kako idem na tuširanje a dok s evratim volio bi da se preodjene i obuje one crvene čizme. Podigla je glavu prema meni i a usne su joj se razvukle u smiješak. -Koji si ti perveznjak!- Rekla je. Otišao sam u kupaonicu.

Vratio sam se nakon petnaestak minuta i ušao u sobu posve gol. Ručnikom sam brisao ostatke vode s tijela.O, da... Mama me dočekala preodjevena i obuvena u crvene, kurvinske, čizme. Čitavu noć nastavili smo s perverzijama. Lizao sam joj obrijanu pičku, gurao prste u šupak, izljubio sam joj i polizao guzove... Popušila mi ga je vrhunski... Jebali smo se do iznemoglosti mijenjaći poze. Sve u svemu iscijedila me poput limuna. Zaspali smo tek ujutro. Iscijeđen i umoran spavao sam do tri sata poslije podne. Probudio sam se i imao osjećaj da sam sav izlomljen. Mame nije bilo. Ustao sam u namjeri da potražim tabletu Andola i odem na tuširanje. Tada sam na stolu ugledao list bijelog papira i olovku. Na papiru je pisalo: "U frižideru ćeš naći nešto za jelo. Snađi se. Ja sam otišla u grad. Moram kod frizerke a poslije idem s frendicama negdje na muziku. Vratit ću se kasno pa me ne moraš čekati... Ali ako baš želiš sačekaj me pod uvjetom da budeš manje perverzan nego protekle noći. P.S. Obukla sam gaćice i haltere koje si mi donio iz Beča. Pusa!"

Nasmijao sam se pročitavši maminu poruku. Otišao sam na tuširanje koje mi je hitno trebalo. Znao sam da ću ostatak dana provesti u krevetu skupljajući snagu za noć, tj. za mamin povratak. Jedva sam čekao da je vidim u halterima koje je odjenula. I vidio sam je. Dočekao sam da se vrati. Bilo je već pola tri ujutro kada je stigla doma. Stigla je taksijem i bila je vidno pripita. Zadigao sam joj suknju i vidjevši haltere totalno sam se raspametio. Svukao sam joj gaćice i na njima vidio mrlje za koje sam odmah zaključio da su ostaci nečije sperme. Dakle mama se s nekim pojebala. O, ne nisam bio ljubomoran. Naprotiv to me dodatno uzbudilo. Sve u svemu vatra koju smo zapalili još traje i gotovo da nema dana a da se ne pojebemo. Uživam je držati za dupe bez obzira jel gola ili odjevena.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Poslušna 
Dvije godine sam studirao na FER-u i odustao. Dobro sad, nije me to baš pogodilo kao ni moje roditelje. Inače, oba moja roditelja su zaposleni u vrlo dobrim poduzećima i oboje imaju višu stručnu spremu. Upisao sam FER jer sam od malih nogu bio zaokupljen kompjutorima. Vrlo često sam se družio sa susjedom Stjepanom koji je dosta stariji od mene a posjeduje malu tvrtku za servis i održavanje računala. Od njega sam jako puno naučio. Kada sam prestao pohađati fakultet radio sam jedno vrijeme kod Stjepana, kako se ono kaže, u fušu. Potom sam se uortačio s dva prijatelja pa smo pokrenuli vlastiti biznis. I sve u svemu to za sada solidno funkcionira. Ovaj uvod možda i nije toliko bitan ali nije zgorega da vas upoznam s tim da sam, što se kompjutora tiče,  jako dobro potkovan.

Znao sam da moja mama Ema na svom laptopu vodi neku vrstu vlastitog dnevnika. Inače mama se onako amaterski bavi pisanjem. Znam da je svojevremeno pisala pjesme, pa i sad ih piše, eseje, pripovjetke... Surađivala je izvjesno vrijeme s jednim amaterskim kazalištem te je za njih pisala scenarije za predstave. Inače je studirala književnost i strane jezike pa sad jako dobro govori nekoliko jezika što joj omogućuje da honorarno zarađuje kao prevoditeljica. Nikada nisam imao potrebe a ni želje zavirivati u mamin ili tatin lap top osim ako bi me zamolili da im otklonim neki kvar ili virus. Vjerojatno to nikada ne bi ni učinio da nisam primjetio kako se mama počela nekako drukčije ponašati. Moj tata valjda zbog prezauzetosti poslom ništa nije primjećivao ali ja, koji sam s mamom provodio više vremena nego on, primjetio sam da se u njenom ponašanju nešto promijenilo. Teško mi je opisati što točno ali jednostavno sam osjetio da se s njom nešto događa.
Počeo sam je pozornije promatrati i vrlo brzo sam uočio da sve češće izlazi a često ostaje vani do kasno u noć. Inače mama i tata upoznali su se na planinarenju. Naime, oboje su voljeli planinariti, onako rekreacijski, i negdje na Žumberku su se upoznali, počeli češće viđati i na kraju su prohodali pa se vjenčali. Mama je malo-pomalo, pritisnuta obvezama, taj hobi skroz zapostavila dok je otac i dalje planinario i hodao Medvednicom kada god bi mu to vrijeme dopuštalo. Stoga je rijetko vikendima bio kod kuće. Znao bi s kolegama planinarima potegnuti čak do Velebita, Biokova a nerijetko su išli i u Sloveniju na druženja s tamošnjim planinarima. Osim toga obavljao je funkciju tajnika jednog malog amaterskog rukometnog kluba pa je i snjima često putovao na utakmice. Inače, on je nekada u mladim danima i sam trenirao rukomet. Mama je sad intezivno koristila ta njegova česta odsustva kako bi izlazila. Ti njeni česti izlasci su u stvari bili prvo što sam uočio.

Svoj mini laptop držala je u ladici svog radnog stola. Ladicu je uredno zaključavala ali bravica na ladici nije bila neki problem. To njeno čudno ponašanje nagnalo me da počenem istraživati što se to točno događa s njom. Najprije sam joj malo prelistao mobitel. Pronašao sam nekoliko poruka pomalo sumnjivog sadržaja. Naime, pisalo je da je poruku primila ili poslala Saši. E sad Saša je mogao biti muškarac ali i žena. Nijje sad u tim porukama bilo nečega posebnoga. Dogovori za odlazak u kupovinu ili na kavu. Kasnije sam shvatio da su to bile u stvari šifre. Mama je bila oprezna pa je čak i prilikom slanja tih poruka nastojala da te poruke, ukoliko ih netko vidi, ništa ne posumnja. Vjerojatno ni ja ne bi nešto posebno sumnjao da se jednog dana dok je bila u kuhinji i stavljala suđe u perilicu nije oglasio mobitel. Tri kratka ali iritirajuća tona bili su znak da joj je stigao SMS. Uzela je mobitel u ruku i nije primjetila da je pozorno promatram. Pročitala je poruku i nasmiješila se a potom ga odložila na stol. Inače mana joj je bila što nije odmah brisala primljene poruke ali valjda je mislila kako za to nema potrebe jer nikada nitko od nas nije zavirivao u mobitel onoga drugog. Obrisala je ruke kuhinjskom krpom pa potom otišla do toaleta. Iskoristio sam priliku i odmah pogledao poruku koja je maloprije stigla. Pisalo je: "Sviđa mi se tvoja tetovaža i jedva čekam da je ponovo vidim". kakva sad tetovaža? Znao sam da mama nema nikakve tetovaže.
E sad sam postao još znatiželjniji. I sutradan sam došao u priliku da uzmem njezin mobitel i zavirim u njega. Međutim sad su sve poruke bile izbrisane pa i ona od jučer u kojoj se spominje tetovaža. Tada sam donio odluku da joj pregledam laptop i to je bio pun pogodak. Bila je subota kasno poslije podne. Došao sam kući i mame nije bilo. To je bila prilika da krenem izvršiti svoj naum. Prilično lako sam otvorio bravicu na ladici stola. Nastojao sam da ne mičem stvari na stolu kao i to da ladica ostane ista kakva je bila. Upalio sam laptop i počeo s pregledavanjem. Bilo je unutra svega. Njene pjesme, neke pričice, kopije nekih tekstova s raznih portala... A onda sam pronašao nešto što bi moglo biti neka vrsta ljubavnog pisma. Sjetio sam se kako mama ima naviku i običaj da kada piše neki dulji e-mail to prvo napiše u worldu pa pročita nekoliko puta i napravi određene preinake te nakon toga to iskopira i stavi u mail pa pošalje. Taj tekst sam po sebi jest mogao biti ljubavno pismo ali mogao je biti i tko zna što drugo.
Ni sam ne znam kako mi je to palo na pamet ali sjetio sam se da s unutarnje strane u ormariću na zidu iznad radnog stola ima zalijepljenih barem desetak listova papira na kojima se nalaze razne bilješke koje je mama tu stavljala. Otvorio sam vrata ormarića i bilo je tu svakavih bilješki i natuknica. Jedna mi je zapela za oko a glasila je: emazgb500xvioro. Pretpostavio sam da bi to mogla biti lozinka njenog e-maila. I bila je. Otvorio sam njezn mail i počeo čitati. U primljenim porukama koje je naknadno spremila u skice nalazile su se poruke od Saše. Shvatio sam da ima još jedan e-mail račun preko kojeg se dopisuje s njim. No i iz sadržaja tih unutra postojećih poruka shvatio sam je taj stanoviti Saša mamin ljubavnik. U zasebnoj mapi koju je mama naslovila: "moj-dnevnik" nalazile su se priče koje su u stvari bili opisi seksualnih odnosa sa Sašom.
Mama je sve uredno bilježila i vrlo eksplicitno opisivala seks s mlađahnim ljubavnikom. Naime shvatio sam da taj Saša ima godina otprilike kao i ja. Npr. jedna od bilješki koja je objasnila onu tetovažu je glasila:
-Taj mali gad u potpunosti je zagospodario nadamnom. Tražio je od mene da stavim tetovažu po njegovom izboru jer, kako je rekao, želi me obilježiti. Pitala sam ga:-Zar me želiš žigosati kao kravu?- Odgovorio je: -Ne, nego kao svoju kuju, što i jesi!- Naravno, pristala sam jer njemu ne mogu ništa odbiti. Zaljubljena sam u njegovo mlado i čvrsto tijelo... Obožavam njegov veliki tvrdi kurac kojim me doslovce razvaljuje. Uzbuđuje me kada je drzak i bezobrazan pa me naziva pogrdnim imenima, poput: kurvo moja, droljo prljava ili kada kaže:- kujo naguzi se želim te jebati u dupe!- Nisam mogao vjerovati da je mama toliko pervezna pa sam čak pomislio da je to sve možda plod njene mašte.
Nadalje, iz ostalih maminih bilješki, tj. svojevrsnog dnevnika druženja sa Sašom, shvatio sam da joj taj mali gad, kako ga je nazvala, čini razne bizarne stvari. Obožava je ispljuskati po dupetu, voli je jebati u usta i traži da mu guta spermu, kapa joj vosak upaljene svijeće po goloj guzi, stavlja štipaljke na bradavice sisa i ono meni najbizarnije, piša po njoj. Čitajući te mamine priče bio sam pomalo šokiran ali sam se i uzbudio jer ona je to vrlo precizno opisivala. Pročitao sam sve i tek nakon završetka čitanja shvatio sam da mi se kurac maksimalno digao. Vratio sam sve na svoje mjesto i zatvorio ladicu. Morao sam otići do wc-a i izdrkati. Naravno, mama nije imala pojma da sam razotkrio njenu tajnu. Nastojala se i dalje ponašati uobičajno. No sada sam ja vlastitu mamu promatrao posve drugim očima. Kada bi se vratila sa svojih izlazaka promatrao sam je zamišljajući što joj je sve ovaj put radio mladi ljubavnik.
Ja sam se zadovoljavao maštanjima a znajući da je mama negdje s ljubavnikom znao bi iz njene ladice izvaditi njene gaćice i drkati. Vrijeme je prolazilo i samo drkanje sve manje me zadovoljavalo. Želio sam i ja jebati mamu. Sve češće sam zamišljao kako joj činim iste one stvari koje joj čini i Saša. No kako to sprovesti u djelo? Shvatio sam da nema druge nego udariti, kako se ono kaže, u glavu. Bilo je subotnje ljetno jutro a mama i ja bili smo sami kod kuće. Sjedio sam za stolom u kuhinji dok je mama spremala doručak. Na sebi je imala laganu ljetnu haljinu koja je gotovo bila prozirna. Gledao sam u nju ne skidajući pogled. Uočila je kako je promatram pa se nasmiješila i pitala me zašto je tako gledam? Odlučio sam zaigrati na sve ili ništa pa što bude.
-Pokušavam zamisliti gdje se nalazi tvoja tetovaža.- Rekao sam i šokirao je. Istog trena je problijedila. Naivno je upitala o kakvoj tetovaži pričam ali bila je svjesna da je vrag došao po svoje i to se na njenom licu jasno vidjelo. Objasnio sam joj da mislim na onu tetovažu na koju ju je prisilio njezin mladi ljubavnik. Posve bez riječi netremice je gledala u mene. Pitao sam je ide li i danas na sastanak s mladim ljubavnikom? Nije joj bilo jasno kako znam za njenu vezu sa znatno mlađim muškarcem. Možda je i sumnjala da sam joj provalio laptop ali to nije glasno rekla. Nervozno je lomila prste na rukama a na licu joj se jasno odražavao stid i strah. Slomljena i postiđena shvatila je da nema druge nego mi otvoreno sve priznati. Ispričala mi je kako ju je njena prijateljica Danira upoznala sa svojim mladim nećakom rodom iz Bosne. Saša mu nije pravo ime ali svi ga tako zovu. Pravo ime mu je Kemal ali on sam ne voli to ime. Saša radi i studira. Vrlo je inteligentan i također ga zanimaju jezici pa je mamu zamolio da mu pomogne u prevođenju jedne knjige sa Španjoloskog. Šarmirao ju je i zaveo tijekom njihovih druženja. Za njihovu vezu zna jedino Danira u čijem se stanu i sastaju. No ponekad ona i Saša odu s maminim autom na neko usamljeno mjesto gdje vode ljubav, kako je ona to rekla.
Napokon je mama završila svoje pričanje sad još više blijeda u licu nego ranije. Šutio sam ali i ona. Čekala je moju reakciju. Ne mogavši izdražati pitala je:-Što sad, kada sve znaš.- Rekoh joj da mi za početak pokaže tetovažu kojom ju je Saša obilježio. Nije ništa govorila ali kao da me je pogledom molila da je poštedim poniženja. -No, pokaži mi tu tetovažu!- Rekao sam prilično glasno i rezolutno. Mama je ustala, okrenula mi se leđima, i zadigla haljinu. Jednom rukom je haljinu pridržavala ispred sebe a drugom je rub gaćica spustila prema dolje. Odmah iznad guze nalazila se spomenuta tetovaža. Rukom sam prešao preko tetovaže i ona se trgnula. Pitao sam je što će reći tata kada vidi tetovažu. Popravljajući gaćice i spuštajući haljinu, vidno posramljena, rekla je kako je tata prilično staromodan i uglavnom vode ljubav u mraku pa neće tako brzo a ni lako uočiti tetovažu, osim toga već bi mu nešto slagala. Npr. kako je prolazeći pokraj salona za tetovaže došla u iskušenje.

Rekoh joj da sjedne i poslušala me. Pitao sam je što kada tata sazna za mladog ljubavnika i za sve ono što joj taj mladi pastuh čini. Zabezeknuto je pogledala u mene. Stavila je svoju ruku na moju i doslovce zavapila:-Nemoj, molim te, nemoj mu ništa reći... Preklinjem te.- Odgovorio sam joj kako ću razmisliti o svemu no vjerojatno tati ništa neću govoriti ukoliko ona bude ok. Odmah je reagirala govoreći kako će učiniti sve i opet me preklinjala da o svemu šutim. Kako sam šutio vrteći glavom pitala me što točno želim od nje, što želim da učini?
-Za početak si mi sve ispričala a sad za novi početak želim da se skineš.- Kada sam joj to rekao oči su joj se još više raširile od zaprepaštenja. Objasnio sam joj kako smo ionako sami kod kuće pa želim da se skine do gola i tako gola obavlja kućanske poslove i pripremi ručak. Šutjela je netremice me promatrajući dobrih desetak sekundi. Najprije je počela plakati... Molećivo me gledala ali ja sam šutio. Napokon je skrušeno rekla:-Pa dobro... Ako ti tako želiš učinit ću to ali obećaj, stvarno mi obećaj, da tati nećeš ništa govoriti.- Obećao sam pod uvjetom da me sluša i da se ne protivi. Možda je tada i naslutila da se sve neće završiti njenim svlačenjem i golotinjom ali ništa nije rekla. Svukla se do gola i nije joj bilo ugodno, to se na njoj jasno vidjelo. Ostatak prije podneva provela je posve gola a ja sam uživao gledajući je takvu golu i posramljenu. Nisam želio sad sve pokvariti a dobro sam znao da vrijeme radi za mene. Poslije ručka rekao sam joj kako idem u grad a od sada pa nadalje želim da bude u mom prisustvu posve gola. Ako me bude slušala ja tati, ali niti bilo kome drugome, neću ništa govoriti. Dodao sam da ako poslije podne bude išla kod svog mladog ljubavnika, iz Bosne, ni ona njemu neka ništa ne spominje o mojim saznanjima. Lagano se zacrvenjela u licu kada sam spomenuo mladog ljubavnika iz Bosne ali obećala je kako mu ništa neće govoriti.

Kako tate ni sljedećeg dana nije bilo kod kuće opet se morala svući do gola. Stekao sam dojam da sada tu vlastitu golotinju lakše podnosi nego dan prije. Oprezno me pitala nemam li uistinu ništa protiv toga da se ona i dalje viđa sa Sašom. Opet sam joj objasnio da dokle god bude slušala što joj kažem nema se čega plašiti.  Na moj nagovor uzela je nekoliko slobodnih dana od godišnjeg odmora. Tati je objasnila kako je preumorna i treba joj nekoliko dana predaha što je on prihvatio ne pitajući ništa više. Te dane do tatinog dolaska s posla provodila je u kući posve gola i sad se jasno vidjelo da je to prihvatila kao nešto normalno.
Od dana kada sam je razotkrio prošla su već dva tjedna. Tata je opet bio odsutan a ja sam mami rekao kako ovu subotu želim da ne ide nikamo. Želio sam da me čeka dok predvečer dođem kući. Nazvao sam je prije povratka rekavši joj da me dočeka posve gola. Dočekala me u dnevnoj sobi sjedeći u fotelji. Bila je, kako sam od nje i tražio, posve gola. U ruci je držala čašu Merlota i lagano pila. I ja sam sebi natočio čašu. Pitao sam je ima li nešto protiv da na DVD-iu zajednički pogledamo neki pornić. Ošinula me pogledom ali samo je slegnula ramenima shvačajući da ionako nema izbora. Otišao sam do kupaonice i na brzinu se istuširao. Potom sam otišao do svoje sobe i uzeo jedan porno film. S DVD-ijem u ruci, posve gol, ušao sam u sobu. Mama me gledala golog s velikom dozom opreza i znatiželje no šutjela je. Mislim da je shvaćala da će se sad stvari odvijati na način kako je već vrlo vjerojatno naslutila.
Stavio sam film i sjeo na trosjed pozvavši mamu da sjedne pored mene. Film je krenuo a ja sam je zagrlio i privio je k sebi. Šutke smo gledali film neko vrijeme a sadržaj filma kao i dodir maminog golog tijela uvjetovali su time da mi se kurac počne dizati. Primjetio sam da je u nekoliko navrata bacila pogled na moj kurac. Gledajući prema ekranu, naslonjena na moje rame, napokon je pitala zašto je toliko mučim i što zapravo želim od nje? Nježno sam je poljubio u obraz i nije regirala. Rekoh joj kako joj želim činiti one iste stvari koje joj čini mladi ljubavnik Saša. Sad se trgnula i nagnula u stranu gledajući me u oči. -Nemoj Tibore... Pa ti si mi sin.- Zavapila je. -Baš me briga.- Odgovorio sam, pa potom dodao:-Ti si moja pervezna mama a i ja želim biti pervezan i s tobom raditi sve ono što s tobom čini Saša.- Dlanom ruke prešla je preko lica i jedva čujno rekla kako to nije redu... Pitao sam je bi li željela da sve ispričam tati ali, ne samo tati? -To nikako.-Rekla je.
Bila je nervozna i napeta to se jasno vidjelo i osjećalo. Zato sam joj rekao neka ode do kuhinje i skuha nam kavu. Bez riječi se ustala i otišla u kuhinju. Nekoliko minuta kasnije krenuo sam za njom. Pogeldala me rekavši kako će kava uskoro biti gotova. -Dok voda ne zavri ti se osloni rukama o stol i naguzi se.- Naredio sam joj. Šutke me promatrala a u očima joj se mogla isčitati molba da joj to ne činim. Prstom ruke pokazao sam prema stolu. Učinila je kako sam tražio. Ispljuskao sam je po golom dupetu. Najprije sam joj opalio dvije-tri lagane pljuske a potom sam je udarao sve jače. Osim tihog bolnog stenjanja nije izustila niti riječi. Znao sam da ne valja pretjerivati mada sam bio jako narajcan. No, držao sam se one devize, strpljen-spašen. Nisam želio da mama pukne i da sve padne u vodu. Da me je odbila ja ionako vrlo vjerojatno ništa tati ne bi govorio jer to bi bila katastrofa no ona to nije znala. Užasno s ebojala toga da se ne izbrbljam.
Sjedili smo u sobi jedno pored rugoga i ispijali kavu. Film je još trajao. Zagrlio sam je i počeo joj govoriti kako još uvijek izgleda mladoliko. Kako ima lijepo vitko tijelo i kako se uopće ne čudim što se Saša zapalio za nju. Nasmiješila se na te moje riječi. Nježno sam je počeo ljubiti po vratu, pa po licu da bi joj napokon dodirnuo usne. Rukom sam joj trljao gole sise... Napokon je otvorila usta i lagano mi gurnula u usta vrh svog vlažnog jezika. Uzeo sam njenu ruku i stavio je na svoj kurac rekavši joj neka mi ga drka. Ljubili smo se u usta isprepličući vlažne jezike dok mi ga je drkala. Bližio sam se vrhuncu i mama kao da je to osjetila pa je ubrzala drkanje... Mlazovi guste sperme zašpricali su je po sisama i trbuhu. Nije ju smetalo. I dalje smo se ljubili dok mi je rukom cijedila kurac istiskujući zadnje kapi sperme iz njega. Ustao sam i otišao do kuhinje donjevši rolu papirnatih ručnika. Doda sam joj rolu kako bi se obrisala od moje sperme.
Film je u međuvremenu završio. Izvadio sam disk i rekao kako je za večeras dosta i idem na spavanje. Mama me promatrala ali sad bez ikakve nelagode. Čak se smiješila.-Znači sad kada si me napalio ideš na spavanje?- E, sad je ona uspjela mene iznenaditi. Prišao sam joj i uzeo je za ruku. Odveo sam je u njenu spavaću sobu. Polegao sam je na krevet i raširio joj noge. Lizao sam joj vlažnu, obrijanu, pičku i ona je uzvraćala vrteći dupetom i stenjući od zadovoljstva. Gurao sam joj prst duboko u pičku jezikom obrađujući njezin klitoris. Svrašavala je gotovo vrišteći. Sada mi je kurac opet bio spreman a ja sam žarko želio da mi ga mama popuši. Iako mi je kurac još bio dijelom slinav od sperme nije joj ništa smetalo kada sam kleknuo pored njene glave, nagnuo se nad njeno lice i ugurao joj ga u usta. Nježno mi je rukom stiskala jaja dok sam je doslovce jebao u usta. Usta su joj bila puna moga kurca dok sam joj govorio kako želim da bude osim Sašina i moja kuja. U jednom trenutku malo sam se podigao i izvukao kurac iz maminih usta. Pogledala me začuđeno... Pitao sam je je li čula što sam joj rekao? Trenutak je šutjela gledajući me a ja sam uzeo kurac u ruku i njime je ošamario po licu ponovivši pitanje. Trgnula se kada sam je pljusnuo po licu kurcem ali je odgovorila da je čula. Nastavio sam je jebati u usta. Kada sam ispustio glasan uzdah izvukla je kurac iz ustiju. Za trenutak se željela odmaknuti ali više nije stigla i sperma se razlila po njenom licu i usnama. Ugurao sam joj kurac u usta i ispraznio se do kraja. Kurcem sam joj razmazivao spermu po licu govoreći joj da je uistinu prava drolja.
Ostavio sam je u krevetu i otišao u svoju sobu. Bio sam izuzetno zadovoljan načinom kako su se stvari odvijale. Ujutro sam je zatekao u kuhinji. Mama je bila naspavana, svježa i mirišljava. Pozdravila me nastavljajući spravljati doručak. Prišao sam joj i poljubio je u vrat. Na sebi je imala samo laganu, kratku i prozirnu spavaćicu. Zadigao sam joj spavaćicu i pljusnuo je po dupetu. Nije uopće reagirala. Nastavila je kao da se ništa nije dogodilo. Nisam bio gladan i to sam joj rekao objasnivši joj da ću jesti kasnije. Poslužila mi je kavu. Tražio sam da mi natoči nešto žestoko. Donijela je iz sobe bocu Stocka i natočila u široku čašu. Pitao sam je zašto nije i sebi natočila. Zaklimala je glavom rekavši kako joj je prerano i ne želi sad piti. Rekoh joj da makar malo mora probati. Ustao sam i kroz prorez na gaćama izvukao sam kurac. Namočio sam glavić kurca u čašu s pićem i ponudio joj da ga uzme u usta. U momentu se činilo kako da to ne želi učiniti ali onda je ipak otvorila usta primivši moj glavić kurca dodirujući ga jezikom. Pogledala me rekavši mi da sam drzak i bezobrazan, i zašto joj to činim... Opet sam uzeo kurac u ruku i pljusnuo ju po licu. Nagnula se unazad i okrenula glavu stavivši ispred sebe dlanove ruku bojeći se da je opet ne pljusnem a mene je baš ta njena reakcija nagnala da to ponovim.
Naredio sam joj da spusti ruke i okrene se. Gledala me sad već pomalo uplašeno.- Što gledaš droljo?- Rekao sam glasno. Tražio sam da stavi urke iza leđa i ostane tako sjediti. Oklijevajući je učinila što sam tražio. Kurcem sam je pljusnuo po licu još tri puta a potom sam se vratio na svoje mjesto. Istinski sam uživao u svojoj dominaciji nad mamom. Vjerojatno se nadala da je ono drkanje i pušenje mog kurca od prošle noći bilo to što me zadovoljilo. Vidio sam po njoj da nije očekivala od mene ovakav način ophođenja. Grickala je pomalo nervozno nokat svog malog prsta na ruci kada me pitala hoću li imati što protiv da poslije podne ode do Danire?  Znao sam da to znači sastanak sa Sašom. Nasmiješio sam se i opet ustao. Došao sam do nje a ona me zbunjeno gledala. Malo sam čučnuo kako bi bio u ravnini s njenim licem. Dlanovima ruku primio sam je za svaku stranu lica. Poljubio sam je u usta. Uspravio sam se rekavši kako neću imati ništa protiv, pod dva uvjeta. Prvi je da mi sve detaljno ispriča kada se bude vratila. Obećala je da hoće a potom pitala koji je drugi uvjet. Objasnio sam joj kako je drugi uvjet da me ne ostavi nezadovoljenog. Spustio sam gaćice i približio joj svoj kurac koji se još nije posve dignuo. Drkala mi ga je prelazeći jezikom po glaviću. Popušila mi je kurac gutajući ga gotovo čitavom dužinom.
Sada mama i ja imamo tajnu koju pažljivo skrivamo od drugih a ponajviše od tate. Posve sam je pokorio i podredio sebi i svojim perveznim željama. Uredno mi priča što su ona i Saša sve činili a onda i ja to s njom prakticiram. Volim je pljuskati po dupetu i nanositi joj bol natežući bradavice njenih sisa. Jebanje u guzu je sad posve normalna stvar a često koristimo umjetni kurac ili vibrator. Znao sam da će najteže pristati na pišanje. I to sam lukavo izveo. Najprije sam joj zabranio da zaključava vrata toaleta kada ide na pišanje jer ju ponekad želim gledati dok piša. Jednog dana jednostavno sam ušao u wc dok je ona sjedila na wc školjci i pišala. Približio sam joj se i uzeo kurac u ruku. Mlaz mokraće šiknuo je po njenim sisama. Stavila je ruke ispred sebe i doslovce vrisnula iz sveg glasa. Zapišao sam je po sisama, trbuhu, pički a nekoliko mlazova dohvatilo ju je i po licu. Djelovala je jako ljutito ali smirila se kada sam joj rekao da ako joj to može činiti Saša onda mogu i ja. Sada se više ne protivi ni toj bizarnosti
U svakom slučaju uživam tjerajući je na razne perverzije. Volim se naguziti a ona mi jezikom obrađuje šupak dok mi rukom drka kurac. Mama se pomirila sa situacijom. Malo se žena može pohvaliti da se trenutno jebe s trojicom muškaraca kao mama. Sa Sašom, s tatom i samnom. Ne pada njoj to teško. Saša je bio u pravu kada ju je nazvao nezasitnom i perverznom kujom. Mislim da ću vrlo brzo upoznati Sašu. Želja mi je da on i ja istovremeno pojebemo moju dragu mamu Emu. Već sam u detalje isplanirao što ćemo joj sve činiti. Poznavajući Sašu, istina za sada samo preko maminih priča, vjerujem da će vrlo rado pristati.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
"Daj, pojebi me"!

Od svoje pete godine života mama i ja živimo sami. Oca ne poznajem jer zadnji put sam ga vidio prije toliko godina da ga se jednostavno ne mogu sjetiti. Mama Ljerka i moj otac živjeli su zajedno nekoliko godina i nisu bili vjenčani a s mojim rođenjem stvari su se promijenile i ocu roditeljska odgovornost jednostavno nije odgovarala. To je otvoreno rekao mojoj majci i nestao iz njezina i mog života. Mama, tada još vrlo mlada, teško je podnijela njegov odlazak. S vremenom se stabilizirala ali mislim da je ta životna epizoda na nju ostavila trajni trag. Nikada se nije udavala ali je promijenila priličan broj muškaraca. Od tog vremena ostala joj je pomalo ružna navika. Ne mogu reći da je alkoholičarka ali s vremena na vrijeme rado zaviri u čašicu. Što mogu reći o njoj? Osim već spomenutog poroka zvanog alkohol sklona je seksualnim avanturama s nepoznatim muškarcima. Ako bi joj se neki muškarac svidio ne bi gubila vrijeme i otvoreno bi mu se nabacivala. Obzirom da je prilično zgodna žena nije joj teško u krevet odvući muškarca na kojeg baci oko. Dodatne bodove i draž njenom izgledu daje njeno atraktivno, pomalo izazovno, mogu slobodno reći, seksipilno odijevanje.

Iako sam je volio promatrati i guštati u njenom seksipilu nisam otvoreno maštao o seksu s njom sve dok je kroz otškrinuta vrata njene sobe nisam vidio golu tj. kako se odijeva. Seksi rublje koje je odijevala na sebe silno me napalilo. Tek mnogo vremena poslije priznala mi je kako je znala da je promatram. A onda jednog dana njen odnos spram mene počeo se bitno mijenjati. Počela je sa mnom provoditi mnogo više vremena. Pozivala me da zajedno izađemo negdje u kafić. Sve češće je svojom rukom dodirivala moju tijekom razgovora. Htio-ne htio shvatio sam da mi se koketno smiješi i da se prema meni uopće ne ponaša kao mama već kao žena koja se nabacuje muškarcu koji joj se sviđa. Najprije sam pomišljao da je to sve plod moje mašte ali kako je vrijeme odmicalo bio sam sve sigurniji u to da mi se vlastita mama nabacuje.
Nije to bilo otvoreno nabacivanje, barem ne u početku, već je to činila vrlo oprezno, rafinirano i polako, ali sigurno je plela mrežu oko mene u koju sam na kraju upao a zbog čega mi uopće nije žao. Inače sam sportski tip. Redovito vježbam i idem u teretanu a jedno kraće vrijeme trenirao sam boks. Zašto vam to kažem? Pa zato jer me jednog dana mama vidjela posve golog kako u stražnjem dijelu dvorišta, iza kuće, posve gol udaram boksačku vreću koja je tu visjela i služila mi za osobni trening. No vidjela je i nešto što je prethodilo tom udaranju vreće. Bilo je ljeto i izuzetno vruć dan. Probudio sam se kasnije nego inače i kako je već bilo prilično toplo razmišljao sam da li krenuti na trčanje ili ne. Ipak sam odlučio odraditi to trčanje koje sam inače svakodnevno prakticirao. Bio sam sam kod kuće i na povratku s trčanja odjurio sam pod tuš. Nisam se uopće brisao već sam tako mokar od vode s bocom soka te samo ogrnut ručnikom izašao na stražnja vrata u dvorište. Legao sam na ležaljku i prepustio se sunčevim zrakama. Kako sam bio uvjeren da mame nema a nitko me nije mogao vidjeti odbacio sam ručnik i ostao ležati posve gol.

No nisam znao da je mama u međuvremenu došla kući. Kada je ušla u svoju sobu i krenula prema prozoru u namjeri da spusti rolete zbog sunca ugledala je mene posve golog na ležaljci. To mi je ona kasnije ispričala jer ja svo to vrijeme nisam znao da me je vidjela golog i da ju je to uzbudilo i navelo da mi se krene udvarati. Dakle nisam znao da je mama u sobi i da me promatra. Zatvorenih očiju ležao sam opušteno i u misli mi se počelo uvlačiti mamino seksi rublje. Kurac mi se lagano dizao i mahinalno sam ga primio u ruku. Lagano sam ga drkao nesvjestan da me iz sobe kriomice promatra mama. Kurac mi se propinjao u svoj svojoj veličini i ubrzo sam obilno svršavao. Spermom sam prilično natopio vlastiti trbuh pa čak i prsa.
Ustao sam s ležaljke i krenuo prema garaži. Tu se nalazila slavina na koju je bilo zavrnuto crijevo za vodu. Pustio sam vodu a ona količina vode što se već nalazila u crijevu bila je zbog sunca prilično topla. Iskoristio sam tu vodu kako bi sa sebe isprao ostatke sperme. Nakon toga odlučio sam desetak minuta udarati po vreći. Potom sam uzeo ručnik i krenuo na još jedno tuširanje.
Kako rekoh mama je sve to promatrala s prozora svoje sobe i kako mi je kasnije rekla taj prizor mene golog kako drkam i kako udaram vreću dok mi se kurac klatari između nogu silno ju je uzbudio. Od tog dana počela je njena igra zavođenja. Priznala je da je nastojala biti oprezna u početku jer nije znala kako ću ja reagirati. A meni je njeno udvaranje sve više godilo. Volio sam kada bi se prislonila na mene a nije obukla grudnjak pa bi mogao osjetiti njene nabrekle bradavice. Nije se libila staviti ruku na moje bedro, ponekad vrlo blizu mog kurca. Sve češće smo zajedno izlazili u grad, u kafiće, kino... Također sam uživao u njenom seksi izgledu i zabavljalo me kada bi je drugi muškarci gutali očima. Prihvatio sam njenu igru i počeo sve otvorenije odgovarati na njena udvaranja. Dijelio sam joj komplimente, sugerirao kako da se odjene, otvoreno joj govorio da izgleda lijepo i seksi... No, ipak je još uvijek između nas postojala uska ali čvrsta barijera koju oboje nismo imali hrabrosti prijeći. Jednog dana iznenadio sam je kupivši joj prekrasan buket cvijeća. Ugodno se iznenadila i upitno me pogledala. -Čemu mogu zahvaliti na ovom prekrasnom buketu?- Pitala je, a kada sam joj rekao da je to najmanje što sam mogao učiniti za moju dragu, lijepu i seksipilnu mamu vidno se oraspoložila.

Bila je oduševljena. Odlučila me počastiti večerom. Ona je izabrala jedan mali
ali jako lijep i uredan restoran. Opustili smo se uz ukusnu večeru i kvalitetno vino. Postala je pričljivija i u jednom trenutku smiješeći se pogledala je prema toaletu a na moj upit zašto se smiješi trenutak je šutjela kao da oklijeva objasniti razlog smiješka. Onda se nagnula prema meni i stavila svoju ruku na moju. Tiho mi je ispričala kako ju je u ovom restoranu, tj. u tolaetu fotografirao njen sad već bivši ljubavnik Toni. Ušao je za njom i fotografirao je sa zadignutom haljinom. Tada je shvatila da joj se to sviđa i da je uzbuđuje pa su od tada takve foto seanse često prakticirali. No ne samo u toaletima kafića ili restorana već i uparku, na ulici, na stubištu neke zgrade, u liftu... Ona bi odjenula seksi rublje i onda bi se upuštali u spomenute ekzibicije što ih je oboje silno uzbuđivalo a seks nakon toga bio je ludilo.

Na povratku kući pitao sam je da li je to fotografiranje na javnim mjestima prakticirala i s drugim muškarcima nakon Tonija. Zatresla je glavom rekavši kako je nekima to pokušala predložiti ali, ili nisu bili zainteresirani ili bi je čudno gledali kao da nije normalna. Poslije je odustala. Šutio sam kratko i dvoumio se reći glasno ono što sam mislio ili ipak šutjeti. Ipak sam odlučio progovoriti. Otvoreno ali uz veliku dozu prisutne nervoze pitao sam je bi li voljela da ona i ja opet obnovimo takvu vrstu zabave. Naglo je okrenula glavu prema meni i trenutak me gledala ozbiljnog izraza lica. Pomislio sam kako sam pretjerao i kako ovo nije bilo pitanje na mjestu.
-Ti misliš na fotografiranja na javnom mjestu?- Pitala je čudnim tonom. Kao da nije vjerovala u ono što je od mene čula koju sekundu prije. O kako sam se osjećao posramljen misleći da sam usrao stvar. Počeo sam zamuckivati ne znajući kako se sad najbezbolnije izvući:-Paaa, mislio sam... Mislim ono, ako bi ti to voljela, ali...- Vidjevši kako se mučim nasmijala se široko lupnuvši me nježno dlanom ruke po ramenu:-Pa ti si lud! Bi li ti uistinu to želio?- A što sad da joj odgovorim? Najbolje biti iskren jer nema više nazad. Pokušao sam joj reći kako sam na trenutak pomislio da bi to ona voljela a ni ja ne bi imao ništa protiv. Nemate pojma kako i koliko mi je laknulo kada je mama rekla da to uopće nije loša ideja i da joj jest sad malo neugodno ali voljela bi to opet učiniti. A kada je tomu dodala da bi već sutradan mogli krenuti u akciju ako nemam ništa protiv najradije bi glasno vrisnuo od sreće i zadovoljstva.

I tako je počelo. U početku je bilo uistinu oprezno i diskretno. Sjela bi negdje
u parku na klupu pa nehajno prebacila nogu preko noge ali dovoljno visoko da joj se nazre rub čarape ili kopča haltera. Činili smo to na ulici, u kinu prije predstave, u haustorima zgrada... Široki asortiman erotskog rublja, štikli, gaćica, haltera, grudnjaka... koje je mijenjala i odijevala prilikom odlaska na fotkanje silno su me palili. Jedne večeri željela je se odvezemo na neko, ne skroz pusto, ali ne baš prometno mjesto. Ispili smo nekoliko pića u jednom kafiću i krenuli. No i prije tih ispijenih pića bilo je očito da je mama popila više alkohola nego obično. Izašli smo iz grada i čim smo iza sebe ostavili kuće prigradskog naselja rekla mi je neka tu stanem. Parkirao sma uz samu cestu. Tražila je izađem van. Otvorila je vrata suvozača i izbacila svoje lijepe noge napolje. Fotografirao sam je a ona je postupno povlačila suknju prema gore otkrivajući rubove čarapa. U jednom trenutku malo je podigla dupe sa sjedala i suknju povukla skroz do bokova. Raširila je noge pokazujući mi svoje međunožje. Gaćice su joj se uvukle u pičku i ja sam postajao sve napaljeniji.
Povremeno bi prošao poneki automobil na što bi mama brzo skupila noge. Neki bi i zatrubili. A onda je izašla napolje i uspravila se. zavukla je ruke ispod suknje i svukla gaćice. Gutao sam knedle a kurac mi je već bio u punom elementu. Sjela je nazad i lagano raširila noge. Imao sam osjećaj da će mi kurac eksplodirati. Lagana kratka suknjica s cvjetnim uzorkom sad joj je bila zadignuta iznad bokova. gore je na sebi imala također laganu elastičnu majicu ipreko nje jaknu. U jednom momentu prstima je uhvatila rub gornjeg dijela majice i povukla je prema dolje. Njene sise s nabreklim bradavicama istrčale su napolje. O kako me to narajcalo ne mogu vam opisati. Potom je uzela svoju torbicu i iz nje izvukla malenu pljosku. Unutra se naravno nalazilo piće. Potegnula je dva gutljaja i pljosku pružila meni. Rado sam prihvatio ponuđeno piće.


Potom je ustala i naslonila se na auto. Spremno mi je pozirala tako usukane suknjice koja joj je sad otkrivala obrijanu pičku i golo dupe. S izbačenim sisama djelovala je poput neke kurve koja tu uz cestu vabi mušterije. Bilo je očito da se napalila preko svake mjere. Bilo je očito da se pod utjecajem alkohola totalno raspojasala. Prišla je autu i otvorila stražnja vrata. Sjela je na sjedalo zavodnički oblizujući usne. Pogled joj je bio staklast a lice se crvenilo od uzbuđenja koje ju je prožimalo. Lagano je širila noge rukom milujući bedra. - Sviđam li ti se?- Iznenada me upitala. O, itekako mi se svidjela i to sam joj rekao. Široko je razmaknula noge u potpunosti otkrivajući svoju obrijanu i vlažnu pičku.
-Daj, pojebi me...!- Glasno je zavapila željna mog mladog kurca... Nije mi trebala ponavljati. Otkopčao sam hlače i izvukao svoj nabrekli kurac koji kao da je jedva čekao kako bi ga oslobodio iz gaća koje su ga sputavale. Uvaljao sam se između njenih nogu i zabio joj kurac svom žestinom sve do jaja. Glasno je vrisnula zabijajući nokte u moja leđa preko sad već znojem natopljene košulje. Jebao sam je s užitkom, divlje i žestoko. Više me uopće nije bilo briga za automobile koji su povremeno prolazili i trubili. Sasuo sam bujicu sperme u njenu pičku. Ne sjećam se da sam ikada svršio tako žestoko i tako obilno. Na putu do kuće oboje smo uglavnom šutjeli i pomalo je zavladala nekako sumorna atmosfera. Alkohol je popustio i mamin izraz lica postao je nekako tužan i zabrinut. Nije mi se to svidjelo. Čim smo ušli u kuću odjurila je na tuširanje rekavši kako je umorna. Nisam je više želio gnajviti ali nije mi se niti malo svidio taj njen odnos spram mene.
Dugo sam budan ležao u krevetu vrteći u mislima jebačinu s mamom. Brinulo me to što je nakon toga izgledala nekako utučeno. Ujutro sam se prvi ustao i nakon tuširanja odlučio sjesti u kuhinju za stol i sačekati mamu da se probudi. Bio sam samo u gaćam boksericama. Nakon gotovo sat vremena pojavila se u kuhinji. Bila je uredno počešljana, našminkana ali djelovala je nekako turobno. Svo vrijeme gledala je ili u pod ili nakamo u stranu. Nije imala želje a ni volje pogledati me u oči. Prvi sam progovorio pitajući je što nije u redu? Sjela je nasuprot mene gledajući i dalje u pod. Napokon je tihim glasom počela pričuo tome kako je previše popila i kako smo ipak otišli predaleko. Sad se zbog toga ne osjeća dobro i jako joj je neugodno.

Ustao sam i sato iza nje. Lagano sam joj rukama stao masirati ramena. Iako je šutjela osjetio sam da joj moja masaža godi. Nježno sam je poljubio u vrat. Trudio sam se birati riječi i pokušao sam joj objasniti kako je sve u redu i kako je meni bilo predivno. Tek tada je podigla pogled prema meni i nekako usiljeno se nasmiješila. Ohrabrio sam se i i otvoreno joj rekao kako ne žalim ni zbog čega te kako bi to rado ponovio ali ona neka odluči želi li to ili ne. Primila je moju ruku i trenutak oklijevala. Napokon je ustala i okrenula se prema meni. Gledala me je u oči kao da u njima traži istinu. Nježno sam je zagrlio oko vrata i privio k sebi. Usne su nam se spojile i uskoro smo se strasno ljubili. Gnječio sam njene sise i s njene strane nije bilo nikakvog otpora. Uzela me je za ruku i dovela do trosjeda. Svukla mi je gaćice i rukom stala drkati već napola dignuti kurac. Kad je dosegao svoj vrhunac nježno ga je strpala u usta. Ne sjećam se da mi je ijedna žena prije mame tako dobro popušila kurac.
Otišla je do toaleta gdje je vjerojatno ispljunala ostatke moje sperme i sprala usta. Vratila se sad već vidno boljeeg raspoloženja. Predložila je da se spremim pa da odemo u kupovinu. Negdje usput popit ćemo kavu a onda će nam spremiti ručak. A nakon ručka... Nasmijala se kurvinski... -Smislit ćemo što dalje... Slažeš li se?- Pitala me. Naravno da sam se složio. Sada sam se definitivno preselio u njenu sobu i njezin krevet. Gotovo da nema dana da se ne pojebemo. I da, još uvijek povremeno prakticiramo ona fotografiranja koja nas oboje uzbuđuju. Nije rijetkost da se nakon takvih fotkanja pojebemo odmah u autu prije nego krenemo kući.

IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Moja maćeha

Nakon razvoda svojih roditelja ostao sam živjeti s ocem. Mama je bila ta koja je napustila oca i skrasila se u drugom braku. No, detalji svega što se događalo između mojih roditelja sad i nije bitno za ovu priču. Meni je tada bilo nepunihh sedam godina i nisam baš shvaćao što se to između mojih roditelja događa. Odrastao sam s ocem, bakom i djedom u jednom malom selu nadomak Zagreba. Sve u svemu imao sam lijepo i sretno djetinstvo bez obzira što nisam odrastao uz oba roditelja. Nakon desetak godina otac se zbog prirode posla preselio u grad. S prijateljem je pokrenuo mali obrt i malo-pomalo biznis se razvijao. Istina da otac radi jako mnogo i često putuje van grada. Ja sam već završio srednju školu i upisao fakultet. Navikao sam na njegova odsustva i česta izbivanja. Financijski sam bio zbrinut i sve u svemu osjećao sam se jako dobro.

Jednog dana po povratku s faksa u kući sam zatekao oca s jednom plavušom. Otac me upoznao s njom a ubrzo potom njih dvoje sjeli su u auto i odvezli se. Stari se vratio kroz neka dva sata i odmah rekao kako mora sa mnom porazgovarati. Slutio sam da će riječ biti o plavuši i nisam se prevario. Uz dosta nelagode objasnio mi je kako je prije izvjesnog vremena upoznao Ivanku, tako se plavuša zove, te su započeli vezu. Nije mi ništa htio govoriti ranije ali njih dvoje odlučili su se vjenčati pa eto sad mi mora objasniti kako stvari stoje. Meni je bilo svejedno. Smatrao sam da ako otac tako želi onda neka tako i bude. Laknulo mu je kada je vidio moju reakciju.

Kasnije sam saznao da je Ivanka knjigovođa, ili knigovotkinja ako je tako
ispravnije, i da su se u stvari tako i upoznali jer ona je njemu i njegovom poslovnom partneru počela voditi knjige. Ivanka je također bila rastavljena žena ali nije imala djece. Ubrzo su se vjenčali i Ivanka se uselila u našu kuću. Nisam mogao ne primjetiti da Ivanka izgleda jebozovno. Zračila je nekim jebenim seksipilom i vrlo brzo sam shvatio da je i ona toga svjesna. U stvari Ivanka je djelovala totalno kurvanjski. Pokušajte zamisliti pomalo ocvalu ali relativno dobro očuvanu kurvu koja spremno koketira a k tome je plavuša. Voli se isprsiti koketirati s muškarcima, odijevati kratke suknje i vrtjeti izazovno dupetom. Eto, upravo tako izgleda moja maćeha. Istina, u faci izgleda dosta mladoliko i ima jebeno plave oči koje tom sveukuponom kurvanskom izgledu daju poseban dodatni štih. Moj otac nije neki ljepotan ili markantan muškarac. Ima poslovnog duha i sposoban je ali da je nekilik koji osvaja žene ili žene za njim trče, to definitivno nije. Moj najbolji prijatelj Sebastian koji je često navraćao k meni doma sada je počeo navraćati još češće. Shvatio sam, ali i Sebastian mi je sam to vrlo brzo priznao, kako mu se moja maćeha sviđa. Definitivno se i on svidio njoj jer kada god bi Sebastain došao moja maćeha zavodnički mu se smješkala i netremice ga promatrala svojim plavim očima. Ako ga ne bi bilo nekoliko dana svako malo bi me pitala za njega trudeći se da to zvuči kao onako usput, kao fol nezainteresirano.

Inače Sebastina sam upoznao prije nekoliko godina jer smo zajedno pohodili treninge tae kwon doa. Ja sam prestao trenirati i posvetio sam se faksu ali smo i dalje pohodoili istu teretanu i jednom tjedno igrali mali nogomet. On je od mene stariji tri godine ali to nam nije bila prepreka da se sprijateljimo. Inače Sebastian je onaj pravi tip tzv. alfa muškarca. I to je bilo ono što je moju maćehu kod njega definitivno privuklo.

Mene su sve više zabavljali i uzbuđivali ti Sebastianovi posjeti jer moja maćeha mu se sad već sve otvorenije nabacivala valjda misleći da ja to ne primjećujem. Odijevala bi kratke suknje, prebacivala nogu preko noge i nehajno svako malo dodirivala i popravljala kosu što je bio očiti znak da joj se Sebastian sviđa. S vremenom je nastojala sjesti što bliže Sebastianu i tijekom razgovora svako malo bi ga dodirnula rukom što je također bio jasan znak da teži prisnijem zbližavanju.
Moram ovdje spomenuti ono što je bilo zamašnjak svemu što se dalje događalo. Naime, tada još smo imali onaj stari bežični telefon. Onaj malo veći s automatskom sekretaricom koja ima onu malu kasetu. Telefon je uredno radio i nismo imali potrebu mijenjati ga sve dok funkcionira. I taj telefon imao je onu mogućnost snimanja razgovora što moja maćeha nije znala. Primjetio sam kako maćehu vrlo često naziva neka njena dobra prijateljica koju je maćeha nazivala Anuška. Svaki put kada bi ta Anuška nazvala moja draga maćeha bi se zatvorila u spavaću sobu i potom s Anuškom vodila dugačke i srdačne razgovore. Postao sam znatiželjan pa sam počeo prisluškivati pred vratima sobe ali nisam mogao dobro čuti no shvatio sam da vode pomalo lascivne razgovore. Tada mi je palo na pamet da snimam te razgovore. Ako sma bio kod kuće a telefom bi zazvonio potrudio sam se da se prvi javim pa ako bi bila Anuška uključio bi snimanje prije nego bi telefon predao maćehi u ruke.

I fakat sam imao što za čuti. Uredno sma sve te razgovore presnimio a telefonsku sekretaricu sam izbrisao. Tako sam iz tih snimljenih razgovora saznao da moja maćeha i ta Anuška imaju zajedničkog ljubavnika, stanovitog Krešu. Moja maćeha Ivanka intezivno se družila s njim sve do udaje za mog oca. U razgovorima s Anuškom objašnjavala je kako se dobro skrasila i mora biti oprezna jer teško da će više naći nekoga poput fabijana, mog oca, ali joj Krešo jako nedostaje. Nadalje sam shvatio da se, od kada je u braku s mojim tatom, barem dva puta tajno sastala sa spomenutim Krešom. Nadalje, ono što mi je bilo posebno zanimljivo bilo je to što sam skontao da je taj Krešo pravi grubijan i da grubost jest ono što moju maćehu pali i što ona voli. Jadala se Anuški kako je Krešo ponekad pregrub. U jednom od zadnjih razgovora podrobno je ispričala Anuški kako joj je Krešo opalio šamar jer mu se nije željela javiti na mobitel. Potom joj jevezao ruke na leđima, natjerao je da klekne pa ju je išamarao svojim velikim kurcem. Bio je izuzetno grub i plašila se da moj otac ne primjeti modrice po tijelu. Dakle moja maćeha voljela je grubijane i grubost.

O svemu sam posve otvoreno razgovarao sa Sebastianom i priznao mi je kako ga Ivanka, moja maćeha, seksualno privlači i kako bi je rado prasnuo. U početku je izbjegavao razgovore na tu temu jer ipak je ona bila žena mog oca ali kada se uvjerio da meni to uopće ne smeta posve se opustio. Na kraju krajeva sad sam već i ja imao želju pojebati Ivanku. Na ruku nam je išlo to što je otac rijetko bio kod kuće pa joj se Sebastian nesmetano mogao udvarati. Vrijeme je prolazilo a Sebastian i ja sve više smo se bavili mišlju da pojebemo Ivanku što prije. Pustio sam mu snimke razgovora s Anuškom i to je Sebastina oduševilo.

U jednom od razgovora uz kavu Sebastian je Ivanki otvoreno rekao kako izgleda seksi. Godilo joj je to što je rekao ali je ipak ispod oka pogledala mene očekujući moju reakciju. Da bi do kraja olabavio čitavu stvar odmah sam se nadovezao kako sam ja to primjetio čim sam je prvi puta vidio. Pomalo iznenađeno me pogledala ali sa zadovoljnim osmijehom na licu. Sada je već tijekom naših razgovora seks postao nezaobilazna tema. Kao ono sve u šali i zajebanciji ali svako malo tijekom razgovora Sebastian i ja svojim aluzijama na određenu temu spomenuli bi seks. Iako se Ivanka nije upuštala u otvorene rasprave na tu temu vidjelo se da nema ništa protiv takvih razgovora.

Jednog poslijepodneva Sebastian je donio DVD porno sadržaja. Obratio se meni ali u prisustvu Ivanke. Rekao mi je kako bi mogli pogledati film a ja sam naravno pristao. Ivanka je naivno pitala o kakvom s efilmu radi a kada joj je Sebastian pokazao kutiju i omot iz kojeg se jasno dalo shvatiti o kakvom je filmu riječ samo se nasmijala. Film smo odlučili pogledati u dnevnom boravku i predložili smo Ivanki da nam se prisdruži. Rezolutno je odbila taj i takav prijedlog rekavši kako mi neka samo gledamo a ona nema namjeru. Dodala je kako ide u kuhinju pa će nam skuhati kavu. Kuhinja se nalazi odmah do dnevnog boravka i od sobe je odvojena harmonika vratima.

Čim smo pustili film Ivanka je napustila sobu. Nakon nekih desetak minuta začuli smo je kako dovikuje iz kuhinje pitajući nas može li kava. Naravno da je mogla.  Donijela je kavu na tacni trudeći se da ne gleda prema televizoru na kojem su se prašili sto na sat. Ton je bio pojačan namjerno pa su glasni uzdasi koji su dopirali s ekrana ispunjavali sobu. Smiješila se dok je stavljala tacnu na stolić ispred nas pitajući nas kako možemo gledati takve filmove. Sebastian ju je pitao zar ona nikada nije pogledala niti jedan takav film. Odgovorila je kako jest ali nije luda za njima. Dok je izlazila iz sobe ipak je bacila oko na ekran potom se okrenula prema nama i nasmiješila se.

Čuli smo je kako petlja oko suđa u kuhinji jer vrata su ostala otvorena. U nekoliko navrata pozvali smo je da nam se pridruži i zajedno s nama popije kavu. Odgovorila je da je pozovemo onda kada film završi. U jednom trenutku Sebastian me pogledao i namignuo mi. Potom je smanjio ton te ugasio DVD. Doviknuo joj je kako je film gotov pa nam se može pridružiti. Oprezno je ušla u sobu pogledavši ekran televizora. Smiješeći se sjela je na trosjed pored Sebastiana. Dok je prinosila šalicu kave ustima Sebastian je ponovo uključio DVD. Držeći šalicu ispred ustiju Ivanka je raširila svoje plave oči i kao fol ljutito pogledala prema Sebastianu. -I mislila sam da nešto muljate!- rekla je. Zatresla je glavom lijevo-desno i napravila pokret kao da će ustati. Sebastian ju je primio za ruku i zadržao na trosjedu govoreći joj kako u filmu nema ničeg lošeg. Uporno je ponavljala kako ona to ne želi gledati. Sebastian ju je i dalje držao za ruku a ona iako nije željela gledati prema ekranu nije više ni pokazivala želju da se ustane i ode.

Sebastian je namjerno opet pojačao ton a Ivanka ga je ljutito pogledala mada je to bila glumljena ljutnja što se jasno vidjelo. Pustio joj je ruku i sad više nije pokušavala ustati i napustiti sobu. Stavila je dlan ruke preko ustiju dotičući vrhovima prstiju nos i ipak pogledala prema ekranu. Nekoliko sekundi promatrala je scene na tv-u a onda pogledala mene pa Sebastiana pitajući nas zašto to gledamo i zar nam nije neugodno. Sebastian se glasno nasmijao pitajući je zašto bi nam bilo neugodno. Ivanka se smiješila vrteći glavom u znak neodobravanja. Ipak je sve češće bacala oko prema televizoru. U trenutku dok je na filmu tip s prilično velikim kurcem jebao plavušu u šupak a ova se izvijala glasno ridajući Ivanka je prilično zainteresirano gledala te scene.

Svi troje smo šutjeli a onda je Sebastian rekao:-Obožavam žene koje vole analni seks.- Istog trenutka moja maćeha okrenula je glavu u njegovom smjeru upitno ga gledajući. Sebastian ju je pogledao i pitao zašto ga tako zbunjeno gleda i što ima lošega u analnom seksu? Ivanka se nasmiješila nekako zbunjeno i stidljivo i nisam mogao ne primjetiti da se zacrvenjela u licu. Zbunjeni pogled, stidljivi smiješak i crvenilo u licu meni kao studentu psihologije jasno su dali na znanje da je onog trenutka kada je Sebastian spomenuo kako obožava žene koje prakticiraju, odnosno vole, analni seks pogodio žicu. Definitivno sam bio siguran da je moja maćeha probala analni seks, dakle primala ga je u guzu. Zato se tako trgnula i zacrvenjela jer je stekla dojam da Sebastian nešto zna, mada to nije bilo točno što je i ona shvatila ali se već odala.

Film je završio a istog trenutka Ivanka se ustala, glasno uzdahnuvši uzela tacnu sa stola i zaputila se prema kuhinjii rekavši nam kratko:-Perveznjaci, to ste vas dvojica.- Gledali smo za njom  ona se kratko okrenula i okrznula nas pogledom smješkajući se. Čuo sam kako je iz kuhinje izašla u hodnik i pretpostavio sam da je otišla do toaleta. Iskoristio sam to njeno izbivanje i rekao Sebastianu do kakvog sam zaključka došao promatrajući Ivankino lice prilikom spominjanja analnog seksa.

Prošlo je još nekoliko dana i bila je subota predvečer. Sebastian je došao do mene ali Ivanke čitavo poslije podne nije bilo kod kuće. Stigla je nekih pola sata iza Sebastiana. Bila je dobre volje i prilično raspoložena. Stekao sam dojam da je nešto popila a kada je rekla kako se zadržala s prijateljicama na kavi bilo mi je jasno da nije pila samo kavu. Nikako ne mogu reći da je bila pijana ali bila je vidno veselija nego obično. Sebastian je tada predložio kako bi nas troje mogli otići negdje na piće. -Pa znaš da bi i mogli.-Rekla je Ivanka. usput je spomenula kako Fabijana, mog oca, ionako rijetko ima kod kuće a kada i jest doma nikada nikamo ne izlaze. Zaželjela se malo izaći i opustiti se. Sebastian i ja to smo s veseljem prihvatili.

Odvezli smo se Sebastianovim autom u do centra grada. Nakon što smo se parkirali u jednoj od garaža odlučili smo malo prošetati. Ivanka je bila između nas dvojice držeći nas ispod ruke. Potom smo sjeli u jedan od kafića i popili po dva Jegera. Ivanka je također pila Jeger  a kada smo vidjeli da joj to ide naručili smo još jednu rundu. Postala je još raspoloženija i pričljivija. Izbacivala je sise i zavodnički se smješkala gledajući čas Sebastaian a čas mene. U jednom trenutku rekla je kako bi rado otišla negdje gdje ima muzike. Pitao sam je kamo točno? Iznenadila me kada je spomenula jedan narodnjački klub malo izvan grada.

O.K., sebastian i ja nismo imali ništa protiv i bili smo voljni ispuniti joj želju. Klub u koji smo stigli a u kojem Sebastian i ja nikada nismo bili, bio je lijepo uređen. Nije bilo ni neke velike gužve i lako smo pronašli slobodni stol. Nastavili smo gdje smo stali pa smo ponovo naručili Jeger. Ubrzo je Sebastian Ivanku odveo na plesni podij. Gledao sam je kako se stiska uz njega i izazovno vrti dupetom. Kada su se vratili za stol Sebastian me pogledao a onda pogled spustio prema dolje usmjerivši ga prema svom kurcu. Malo sam se nagnuo unazad i nasmiješio se vidjevši njegov nabrekli kurac koji se jasno ocrtavao preko hlača. Naravno i ja sam zaplesao s Ivankom i godilo mi je kada se privila uz mene. I meni se kurac digao no Ivanka ničim nije pokazivala da to osjeća mada sam bio siguran da ga itekako osjeća na svom trbuščiću.

Malo po malo večer je odmicala a Sebastian i ja bili smo sve napaljeniji. Promatrajući Ivanku bio sam siguran da se i ona napalila. Oprezno sam predložio kako bi mogli krenuti. Ivanka je pogledala malo oko sebe i ne gledajući izravno prema meni rekla kako nema ništa protiv. Ustali smo od stola i tek što smo krenuli prema izlazu pitala je imamo li kod kuće što za popiti. Nisam bio siguran i to sam rekao. Sebastian je odmah reagirao rekavši kako će na šanku uzeti bocu Jegera. Odmah je otišao do šanka i brzo se vratio noseći bocu. -Evo, sad možemo doma. Imamo što za popiti a osim toga...- Nije dovršio rečenicu jer ga je Ivanka prekinula.-Što osim toga? Možda bi uz piće mogli pogledati neki od onih filmova?- rekavši to priprjetila mu je kažiprstom ali uz smiješak. Sebastian se nasmijao na tu njenu opasku. Izašli smo iz kluba i krenuli prema autu koji je bio udaljen nekih pedesetak metara. Opet je Ivanka stala između nas i primila nas ispod ruku. Sebastian se nadovezao na onaj maloprijašnji razgovor rekavši kako ne moramo uopće gledati film. Ivanka ga je upitno pogledala... -Možemo to što smo gledali na filmu činiti mi, uživo!- Ivanka je zastala držeći nas i dalje ispod ruku. Gledala je Sebastina raširenih očiju ali sad već prilično mutnog pogleda:-Molim?!-Glasno je rekla...-Pervezni pokvarenjak, to si ti, stidi se.- Ali odmah su joj se usta razvukla u osmijeh. Lagano smo hodali prema autu a ona je glavu naslonila na Sebastianovo rame.

Stigavši do auta Sebastian nmi je dao ključeve zamolivši me da ja vozim. Držao je Ivanku oko struka a ona je zabacila glavu unazad popravljajući kosu. Za trenutak je izgubila ravnotežu čemu je razlog bila količina ispijenog Jegera ali i njene štikle s visokom petom. Sebastian ju je čvršće primio objema rukma oko struka i povukao prema sebi kako ne bi pala. Rukama mu se oslonila o ramena a glava joj se našla skroz blizu njegove. -Hvala mladi gospodine, spasili ste me od pada.- Prošlo je možda nekoliko sekundi koje su se činile kao vječnost, njihove usne bile su udaljene tek koji centimetar a niti jedno od njih dvoje nije pokazivalo želju da se odmakne. I onda je uslijedilo ono neminovno. Usne su im se spojile i ubrzo su se strasno ljubili isprepličući vlažne jezike. Stajao sam uz njih i promatrao ih osječajuć kako mi se kurac diže. Sebastijan ju je privio k sebi rukama joj gnječeći guzove.

Napokon su se razdvojili i istog trenutka Ivanka je pogledala prema meni i stavila mi ruku na rame. -Namoj ovo slučajno Fabijanu spominjati!-  Odgovorih joj kako nisam lud. -Srce si.-rekla je i poljubila me prislonivši svoje usne uz moje. Za trenutak se odmaknula pomilovavši me dlanom ruke po licu. Uhvatio sam je oko struka i privukao k sebi. Sad sam ja njoj ugurao jezik u usta. Stavila mi je ruke oko vrata i uzvratila vrući poljubac. Sebastian je stajao iza nje. Rukama joj je zadigao haljinu ljubeći je po vratu. Malo se trgnula isprčivši dupe unazad jer joj je Sebastian zavukao obje ruke između nogu čvrsto joj stisnuvši pičku. U jednom trenu izvila je glavu unazad i glasno uzdahnula. Shvatio sam da joj je Sebastian ugurao ruku u gaćice i vrlo vjerojatno joj ugurao prst u vlažnu pičku.  Iskoristio sam priliku pa sam i ja svojom rukom potražio njenu pičku ali napipao sam Sebastianove prste. Osjetivši moju ruku izvukao je prste iz gaćica a ja sam zavukao ruku u njene gaćice. Pička joj je opasno i obilno vlažila. Vidio sam da Ivanka na sebi ima čarape nekakve roze boje ali tek tada sam shvatio a potom vidio da su to samostojeće čarape što me je još više napalilo. Sebastain je iz hlača izvukao svoj kurac i primivši njenu ruku stavio je na svoj kurac. Lagano mu ga je drkala i dalje se ljubeći sa mnom.

Bilo je dosta i bili smo skroz napaljeni. Osim toga primjetili smo skupinu tipova koji su nas promatrali. Uzeo sam Ivanku za ruku i doveo do mjesta suvozača. Sebastian je sjeo na zadnje sjedalo a ja sam vozio. Ivanka je iz torbe izvadila vlažne maramice i njima obrisala ruke. Pogledavala me ispod oka i smješkala se. Izvadila je sjajilo za usne i namazala usne. Jedva sam čekao da stignemo kući.
Parkirao sam ispred kuće i svi troje smo izašli. Nisam želio riskirati da nas ne vidi netko od susjeda pa smo se Sebastian i ja suzdržavali dok nismo ušli u kuću. Ušli smo u dnevni boravak. Ivanka je odbacila torbu na stol i rekla kako možemo popiti piće pa potom ide na tuširanje. -Ma koje tuširanje?- Rekao je Sebastian.. Bio je totalno napaljen.-Mi ćemo te istuširati spermom!- Istog trenutka blago ju je rukama gurnuo prema trosjedu. Ivanka je dodirnuvši listovima nogu trosjed posrnula i za trenutak gotovo da je sjela ali se rukom uprla o trosjed i ponovo pokušala ustati ali Sebastian ju je opet gurnuo unazad i ovaj put je sjela začuđeno ga gledajući. Izvukao je kurac iz hlača, nagnuo se nad nju i rukom je uhvatio iza glave. Idućeg trenutka vrhom kurca dodirivao joj je usne. Dok joj je rukom milovao usne gledala je gore prema njemu širom otvorenih očiju. -Nemoj, molim te!-Rekla je odmičući glavu. Nisam bio siguran misli li ozbiljno ili samo glumi no bez obzira na sve Sebastian joj je ugurao kurac u usta. Nikakav otpor nije pružala i spremno mu ga je pušila. Uzeo sam mobitel i fotografirao taj prizor. Razrogačenih očiju pogledala je prema meni. Zabacila je glavu unazad oslobodivši usta od Sebastianovog kurca. -Jesi ti lud? Zašto si me slikao?- Sebastian ju je opet primio iza glave nastojeći joj kurac ugurati u usta. Spustila je glavu i rukom ga nastojala odgurnuti od sebe.

To je Sebastiana razljutilo ili se pravio da je ljut. Uhvatio ju je za podlaktice i
podigao s trosjeda. Unio joj se u lice rekavši joj: -Ti si prljava i pervezna drolja. A sad si naša kuja i ponašaj se kao kuja! Jel jasno!- Iznenađeno ga je gledala a bogami je i mene je Sebastian iznenadio. Ako je glumio jako dobro je glumio. Zbunjeno ga je netremice promatrala a onda je uslijedilo novo iznenađenje. Sebastian joj je opalio šamarčinu. Uhvatila se rukom za lice ne mogavši vjerovati što joj se dogodilo. - Kuja si i boli me kurac jel ti smeta ili ne smeta što te slikamo. Sad ćeš nam obojici popušiti i fotografirati ćemo te, sviđalo se to tebi ili ne.  Jel ti jasno!- Šutjela gledajući uplašeno prema njemu a onda za trenutak pogledala u mene kao da traži moju pomoć. Sebastian je opet glasno viknuo:-Kujo, pitao sam te jel ti jasno ili da te opet ošamarim?!- Pogledala ga je i vidno uplašena ili mždaviše zbubnjena nego uplašena tiho je izgovorila da joj je jasno.

Pušila nam je kurac naizmjence bez ikakvog otpora ili protesta. Prvi sam ja svršio djelomično i u njena usta. Ispljunula je ostatke sperme po podu i nastavila pušiti Sebastijanu. Mumlala je nerazgovjetno opirući se se jer ju je držao objema rukama oko glave dok je svršavao. Napokon je stisak popustio i otvrivši usta pustila je da sperma curi niz niz nenu bradu pa na pod. Sa stola u kuhinji uzeo sam kuhinjsku krpu i dodao joj kako bi se obrisala. Temeljito se obrisala a za to vrijeme Sebastian je natočio tri čaše Jegera. Pozvao ju je da sjedne s nama za stol. Ništanije odgovorila već je idalje sjedila na trosjedu trljajući se krpom koju sam joj dao.

Sebastian me opet iznenadio. Prišao joj je i rukom je uhvatio za kosu. Ne prejako ali ne baš ni nježno. Zajaukala je iskrivivši lice u bolnu grimasu. Pognute glave držeći svojom rukom Sebastianovu kojom ju je držao za snop kose došla je do stola. Poslušno je sjela i prihvatila čašu koju joj je Sebastian pružio. Ispila je ponuđeni Jeger. Sebastain se malo pridigao i unio joj se u lice. Rukom joj je privukao glavu k sebi i strasno je poljubio. Nikakvog otpora, nikakvog prosvjeda ili protivlkjenja s njene strane nije bilo. Nisam mogao vjerovati. Sebastian je u potpunosti dominirao nad njom.

Ivanka je još na sebi imala gaćice. Sebastian je uzeo mobitel i rekao joj neka skine gaćice i naguzi se. -Nemoj me slikati, molim te.-Zavapila je moja maćeha. sebastian je rekao kako će je slikati ali s leđa kako joj se ne bi vidjelo lice. Ustala je i okrenula s eleđima. Sebastain joj je naredio da se naguzi preko malog pisaćeg stola koji s enalazi uza zid. Učinila je kako je tražio. Potom ju je prekorio jer nije svukla gaćice. Prišao joj je i odmaknuo gaćice u stranu otkrivši joj pičku. Zabavljala me i uzbuđivala ta tortura koju je nad ivankom vršio Sebastian. Opalio joj je vruću pljusku po dupetu i opet je slikao. Prišao joj je gurnuo joj prst u šupak. Glasno je zajaukala ali ostala je u toj pozi. Pripišalo mi se i rekoh Sebastianu kako moram do wc-a. Pitao me imam li u hladnjaku maslaca. Zbunjeno sam ga pogledao a on je smiješeći se rekao neka ga donesem. Donio sam maslac i otišao do toaleta.
Izašavši iz wc-a u hodnik shvatio sam da njih dvoje više nisu u dnevnom boravku. Naime, glasno ječanje i stenjanje dopiralo je iz spavaće sobe. Vrata su bila poluotvorena i ušao sam. Ivanka je nagužena klečala na krevetu a sebastian je bio iza nje. Prašio ju je u guzu. Sebastianov kurac u Ivankinoj guzi... napalili su me do bola. Ivanka je glasno ječala i zabijala glavu u jastuk. Svršio joj je u guzi i odmaknuo se pokazavši mi rukom da mogu zauzeti njegovo mjesto. Rubom plahte obrisao sam joj šupak i pičku. Nije se micala. Za razliku od Sebastina ja sam joj ga ipak sprašio u pičku. Izjebanu i napunjnu spermom pustili smo je da napokon ode na tuširanje.

Nakon što se istuširala mojamaćeha ogrunata velikim ručnikom i rukama prekriženih na prsima skrušeno je ušla u dnevni boravak. Sjela je i prihvatila ponuđeno piće. Sebastian se odjenuo rekavši kako sad ide. Pozvao je Ivanku da ga isprati. Išla je za njim do vratiju. nešto su tiho razgovarali a potom ju je Sebastian kratko poljubio u usta i otišao. Kratko mi je rekal da ide na spavanje.

Sutradan je bila nedjelja i rano ujutro otac je stigao kući. Prisječao sam se, ležeći u krevetu, svega što se proteklu noć događalo i pitao sam se kako će danas, nakon svega, reagirati Ivanka. Iznenadio sam se kada sam je zatekao u kuhinji. Spremala je ručak i srdačno me pozdravila. Poslužila me kavom i izgledala je kao preporođena. Proteklu noć i sve ono što se događalo ni jednom riječju nije spominjala. Naprotiv, zagrlila me i poljubila u lice. Sada sam bio totalno zbunjen. Oćito je Sebastian bio u pravu kada ju je nazvao poslušnom kujom. To je ono što je čini sretnom.

Mislim da smo oboje, Ivanka i ja, jedva čekali da tata opet ode iz kuće.

Ivanka je odmah i bez problema svukla traperice, skinula gaćice i naguzila mi se. Zahvaljujući njoj i ja sam prvi puta imao priliku uživati u analnom seksu. Nisam poput Sebastiana kojeg Ivanka preferira više od mene jer prema njoj postupa prilično grubo, naziva je droljom, kurvom, kujom a nije rijetkost da ponekad od njega popije pokoji šamar, dok je pljuskanje po dupetu redovita pojava. Posljednji puta ošamario ju je jer nije progutala spermu. Sada spermu guta bez ikakvih problema.

Ivanku, moju maćehu, sada dijelim moj tata, ja, Sebastian a vrlo vjerojatno ponekad i onaj Krešo kojeg sam spomenuo ranije. Sebastain i ja razgovarali smo i sad nam je želja upoznati tu njenu prijateljicu Anušku. Još joj to nismo rekli ali hoćemo, i to vrlo brzo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Voli ga primati u guzu

Život na selu za samce zna biti prilično zajeban. Tako je bilo i s mojim ocem. Za razliku od braće on je odlučio ostati na selu i baviti se poljoprivredom. I dok su drugi polako ali sigurno napuštali selo i seoski život on je odlučio ustrajati. I sad se naravno pojavio problem jer djevojke su manje više otišle a i ono malo što ih je ostalo, bilo u selu, bilo u okolici nisu baš bile zainteresirane za brak u kojem bi radile na zemlji i bavile se stokom. Vrijeme je neumitno prolazilo a šanse da moj otac pronađe srodnu dušu i zasnuje brak bivale su sve manje. A onda se dogodilo da u naš kraj kao zamjena za porodiljski dođe jedna nastavnica iz grada. Imala je ona dosta godina ali izgledala je atraktivno. Zgodna plavuša koja se lijepo odijevala i zračila, kako se to kaže, seksipilom, postala je predmet maštanja i želja svih muškaraca, bilo da su oženjeni ili slobodni.

I onda se na jednoj seoskoj zabavi moj otac nekim čudom uspio zbližiti s tom nastavnicom, Željkom. Nije to bila samo prolazna avantura već se to pretvorilo u ozbiljnu vezu. Pogađate da mu je većina muškaraca zavidjela pa su uskoro o plavuši Željki počele kružiti razne glasine. Jedna je bila kako je u srednoj školi gdje je svojevremeno radila dobila otkaz jer se seksala s nekoliko učenika. Pričalo se da je vrlo problematičnog ponašanja i da je u naše selo došla samo zato jer se željela skloniti od nekoga ili nečega. Bilo je još raznih glasina ali otac se na to nije obazirao. On se zaljubio preko svake mjere u uskoro su se vjenčali.

Dakle iz tog braka sam rođen ja. Željka, tj. mama, je ubrzo nakon vjenčanja ostala trudna i sve je izgledalo da će stvari funkcionirati, no onda se pokazalo da to neće ići tako glatko. Mama je počela tati nabijati rogove. Seksala se s nekoliko muškaraca iz našeg sela ali i s muškarcima iz okolnih sela. Poslovi na zemlji i oko stoke je baš nisu zanimali tako da je otac i dalje sve radio sam. U malim sredinama, kakva je naša, sve se vrlo brzo sazna pa se tako i za mamine avanture znalo. Otac je šutio i trpio a kada je mama sve češće počela odlaziti u grad pa je ne bi bilo kući po dva-tri dana ocu je prekipjelo. Shvatio je da taj brak nema perspektive ni budućnosti. Zaželio je mami sretan put a ona kao da je to jedva dočekala.

Ja sam ostao živjeti s ocem. Uskoro se iz Njemačke vratio očev brat koji je odmah do naše kuće izgradio svoju kuću i gospodarske zgrade te se počeo aktivno baviti stočarstvom. Otac se uortačio s njim i posao im je dobro išao. Mama je često zvala telefonom ali rijetko sam je viđao. Jedno vrijeme izgubio joj se svaki trag a onda se gotovo nakon dvije godine pojavila. Počeli smo se češće viđati a čak mi je davala i novac.

Završio sam srednju školu i nije me baš privlačilo ostatak života provesti na selu. Upisao sam fakultet. Pronašao sam mali stan u gradu koji sam dijelio s cimerom. Mama se oduševila saznavši da sam sad stalno u gradu i da pohađam fakultet. Otac se u međuvremenu ponovo oženio s jednom raspuštenicom iz susjednog sela i taj brak je ovaj put funkcionirao. Bilo mi je drago zbog njega. Nisam oskudijevao u financijama. Otac mi je redovito slao novac za stan i đeparac a i mama, s kojom sam se sad češće viđao, davala mi je nešto novca. Uz to sam pronalazio neke honorarne poslove ili poslove preko student servisa kako bi popunio svoj budžet.

Mama je jednog dana odlučila vidjeti gdje i kako živim pa je tako upoznala i
mog cimera Milivoja. Kako sam vrijeme provodio na predavanjima i uz to uvijek negdje nešto radio, a povremeno bi odlazio preko vikenda kući na selo, jako dugo vremena nisam shvatio da se moja mama seksa s mojim cimerom Milivojem. Shvatio sam to jedenog ponedjeljka kada sam vrativši se od kuće umjesto na predavanje otišao u stan. Usprkos mojoj želji da odem na predavanje morao sam odustati jer me sklepetala jaka viroza koju je pratila povišena tjelesna temperatura. Shvatio sam kako nema druge nego kupiti andole, kapi za nos, limune i uz čaj provesti dan u krevetu.

Moram objasniti da se naš stan u kojem smo živjeli sastojao od jedne veće sobe, jedne manje (koja je u stvari trebala biti blagovaonica ali je uz male preinake postala soba), male kuhinje, te kupaonice s toaletom. Milivoj je koristio veću sobu što je bilo i u redu jer je zbog toga plaćao malu veću stanarinu. On potječe iz dobrostojeće obitelji i nije imao potrebu dodatno raditi. Osim toga fakultet ga nije previše zanimao ali roditelji su tako željeli pa je poštovao njihovu želju, no stalno je govorio kako će ionako naslijediti očev obrt. Odlično smo se slagali i razvili smo iskreno prijateljstvo. Nije me smetalo da on u sobi jebe neku žensku dok ja u svojoj sobici učim. Ponekad bi u stan doveo dvije ili više cura pa bi me zvao da im se pridružim. Ponekad i jesam ali nastojao sam izbjegavati te i takve tulume jer primarno mi je bilo završiti faks.
Dakle, naoružan medikamentima i limunima došao sam do ulaznih vrata stana. Otključao sam vrata i ušao u mali hodnik. Izuo sam se i objesio jaknu na vješalicu a iza pritvorenih vrata Milivojeve sobe čuli su se glasni uzdasi. Nasmiješio sam se pomislivši kako Milivoj ni danas nije otišao na predavanje već je zaglavio u krevetu s nekom svojom jebaljkom. Nisam uopće imao namjeru zaviriti u sobu mada su vrata, kako rekoh, bila tek pritvorena. I već sam rukom držao kvaku vratiju koja su vodila u malu kuhinju kroz koju sam dolazio do svoje sobe kada sam začuo poznati glas. Najprije me zadržao vrlo glasan uzdah koji je sličio na mješavinu užitka i boli nešto što bi mogao opisati kao: -...aaarggh, ooo...- Potom sam začuo glasno pljeskanje ali znao sam da Milivoj voli pljuskati žene po dupetu dok ih jebe. Onda je Milivoj rekao nešto što je zvučalo kao:- Stara droljo... voliš ga u dupe,a?- Ponovo se oglasila žena:-Aaaa, joooj... Koja si ti životinja!-

Nisam mogao vjerovati... Zakleo bi se da je to bio glas moje mame. Pomislio
sam kako nije vrag da mi se od viroze i temperature pričinja. Stao sam kod vratiju i prislonio uho. Milivoj joj je govorio neka se okrene. Čulo se meškoljenje a onda opet glasan uzdah. Sada sam morao proviriti i uvjeriti se da vrlo vjerojatno griješim. Rukom sam malo odškrinuo vrata i ostao zaprepašten. Milivoj je prašio moju mamu i to u šupak. Stajao sam na vratima kao hipnotiziran i promatrao Milivoja kako razvaljuje guzu moje mame. Uopće me nisu primjetili. Udaljio sam se i otišao u svoju sobu. Nisam bio ljut niti uvrijeđen što me pomalo čudilo, bio sam iznenađen i zaprepašten. Možda i stoga jer s mamom nikada nisam imao prilike razviti neki prisniji odnos na relaciji mama i sin.

Kuhao sam čaj i razmišljao o onome što sam malo prije vidio. Slika Milivojevog kurca u maminoj guzi izazvala je pomalo neočekivan efekt. Osjetio sam kako mi se kurac diže. Uopće se nisam trudio biti tih niti sam pomišljao na to da se prikrijem u sobi i pravim da ništa ne znam, ili da me nema. Legao sam u krevet i uzeo knjigu. Vrata između sobe i kuhinje ostavio sam namjerno otvorena.
Nakon nekih možda pola sata čuo sam njih dvoje kako razgovaraju u hodniku. Otvorila su se vrata kuhinje i sad sam bolje čuo. Milivoj je zahtijevao da mama odmah skuha kavu a ona se opirala govoreći kako prvo želi otići do kupaonice pitajući ga zar ne vidi kako joj curi? Oboje su se nasmijali a Milivoj je rekao- Neka samo curi, obrisati ćemo.- Ustao sam iz kreveta i stao na vrata prekriživši ruke na prsima. Prije nego su me ugledali ja sam im se obratio:-Možete li vas dvoje biti malo tiši? Ima ovdje i onih koji bi učili.- Kakav je to šok bio. Oboje su me zabezeknuto gledali ne znajući što reći i kako reagirati. Mama je odmah odjurila u kupaonicu a Milivoj je stao na vrata moje sobe i uz vidnu nelagodu pitao me kako to da nisam na predavanju? Objasnio sam mu kako sam zbog viroze odlučio ostati doma. Malo je šutio češkajući se po glavi. Bio sam skroz smiren i to ga je još više zbunjivalo. Pitao me koliko sam već dugo u stanu? Rekao sam mu da sam tu dovoljno dugo da čujem štošta ali i vidim štošta. Milivoj se palcem i kažiprstom primio za korijen nosa. Žmirio je spuštene glave. Došlo mi je da se nasmijem gledajući ga tako golog, zbunjenog i posramljenog.

Spustio sam knjigu i gledao u njega. Podigao je glavu i otvorivši oči vidio me
kako se smiješim. Sad je djelovao još zbunjeniji. Nisam ga želio mučiti. Objasnio sam mu kako se uopće ne ljutim i kako nema razloga da mu bude neugodno. Trenutak me gledao kao da se želio uvjeriti da mislim ozbiljno a onda mu je vidno laknulo. Želio mi je još nešto reći ali objasnio sam mu kako ćemo razgovarati kasnije, kad mama ode. Podigao je ruku kao znak da prihvaća a onda se udaljio.
Mama i on tiho su razgovarali desetak minuta u njegovoj sobi a onda je ona napokon smogla snage i ušla u moju sobu. Iako je djelovala zbunjeno izgledala je elegantno i pomalo droljasto. U stvari tek sad sam to shvatio. Vrlo često je oblačila crne mrežaste čarape koje su joj davale taj pomalo kurvinski štih, te ih je i sad imala na sebi. Pozorno sam je promatrao i tek sad istinski sam postao svjestan toga da je ona, iako žena u zrelim godinama, vrlo privlačna i seksi. Najprije je ruke stavila na bokove a onda podigla glavu i glasno uzdahnula. Potom je spustila glavu i dlanom ruke prekrila lice govoreći kako ju je silno stid i sram. Ustao sam iz kreveta i prišao joj. Zagrlio sam je i privio k sebi. Jedan trenutak je oklijevala a onda mi uzvratila zagrljaj. Privila se uz mene i stavila mi glavu na rame. Sad je meni postalo neugodno jer mi se kurac počeo dizati. Čvrsto se privila uz mene i znao sam da mora osjetiti moj kurac, no ničim to nije pokazala.

Objasnio sam joj kako se ne mora pravdati, niti ima razloga za sram jer njezin seksualni život je njena osobna stvar a osim toga Milivoj je ok dečko. Poljubila me i to na način da je svoje usne čvrsto stavila na moje. U očima joj se mogla isčitati zahvalnost i olakšanje. Ispratio sam je do vrata. Još se jednom okrenula, stavila mi ruku oko vrata i privukla moju glavu k sebi. Još me jednom poljubila na isti način samo ovaj put mi je lagano između usana gurnula vrh svoga vlažnog jezika. Otvorila je vrata i krenula niz stepenice. Ponovo sam osjećao buru u gaćama. Gledao sam za njom ne skidajući pogled s njene guze. Milivoj mi je ukratko objasnio kako stvari stoje. Upoznali su se onda kada je došla vidjeti gdje i kako živim. Nazvala je kroz dva-tri dana i tražila mene. Nije me bilo pa je Milivoj krenuo u razgovor s njom. Pozvao ju je na piće i ona je pristala. Tako je započela njihova veza.

Idućih dana nisam mogao iz misli izbrisati mamu nataknutu na kurac mog cimera. Također me uzbuđivalo sjećanje na njen vlažni jezik. Milivoja sam čak rijetko viđao, tek u prolazu a mamu još rijeđe. No vrlo dobro sam znao da njih dvoje i dalje održavaju vezu. Napokon smo jednog poslije podneva svi troje otišli na piće. Još jedna stvar je izašla na vidjelo a da prije to nisam primjećivao. Mama je istinski uživala u dobroj kapljici. Zaredalo se nekolikotakvih susreta na kavi ili piću. Pomalo sam iz maminih priča počeo shvaćati da ona ima malo više poroka. Osim što je uživala u seksu, pušila je, voljela popiti a otkrio sam da je voli obilaziti casina i kockati. Još sam nešto otkrio. Svoj stan je prije izvjesnog vremena prodala i sad je živjela u stanu jedne svoje prijateljice koja je s mužem obitavala u inozemstvu.

I onda se dogodilo da je jdne večeri mama nazvala. Javio se Milivoj. Mama je
bila uznemirena i uplašena a uz to je bila pripita. Objasnila je kako joj tip prijeti i kako ga se ona boji jer već je dva puta fizički nasrnuo na nju. Milivoj joj je rekao neka sjedne u taksi i dođe kod nas. Ništa mi nije bilo jasno. Milivoj je znao više od mene. Naime mama je izvjesno vrijeme ljubovala s nekim tipom koji nije niti malo bezazlen. Bavio se mutnim poslovima i kamatarenjem. Mama je tijekom ljubovanja od njega posudila izvjesnu sumu novca i on je sad tražio da mu taj novac, uz pripadajuću kamatu, vrati. Već dva puta joj je to na niti malo nježan način objasnio.

Prošlo je više od pola sata a mame nije bilo. Odlučili smo krenuti k njoj. Milivoj je vozio staru ali očuvanu Bubu. Na vratima smo mami ostavili pisanu poruku u slučaju da se mimoiđemo. Napisali smo joj da je ključ našeg stana u kafiću koji se nalazio u prizemlju naše zgrade. Poznavali smo konobara i on nam je rado izašao u susret. Parkirali smo ispred zgrade gdje je mama stanovala i liftom s epopeli na peti kat. Milivoj je odmah posgnuo za kvakom. Vrata nisu bila zaključana. Moram priznati da sam bio uplašen i nervozan. Prvo smo zavirili u kupaonici gdje je gorjelo svjetlo. Nikoga nije bilo. Potom smo ušli u kuhinju a mamu smo pronašli u sobi. Zadignute suknje i razgolićenog dupeta klečala je na podu a gornjim dijelom tijela bila je naslonjena na krevet. Glavu je zgnjurila između ruku i plakala je. Koliko god sizuacija da je bila ozbiljna ja sam pogled prikovao uz mamino dupe i doslovce pomislio:-Čovječe, pa ona stvarno ima jako dobru guzu!- Podigli smo je na noge i poravili joj odjeću. I bez da nam je nešto objasnila shvatili smo da ju je tip išamarao pa potom naguzio. Pomogli smo joj da spakira nešto stvari i odvezli smo je k nama.
Nakon što se naspavala i otrijeznila polako je dolazila k sebi. Svi moji pokušaji da mi objasni kako je upala u ovu nezavidnu situaciju nisu urodili plodom. Nije željela o tome govoriti osim što je rekla kako joj treba malo vremena i ona će mu vratiti novac. Dodatni problem bio je što se uskoro trebala iseliti iz stana u kojem je živjela. Tek tada sam saznao da na periferiji grada ima malu kuću koju je naslijedila od svojih roditelja. Kuću je trebalo srediti i osposbiti za stanovanje i ona je imala tu namjeru. Ja i Milivoj nismo imali neke alternative već smo joj predložili da do daljnjega živi kod nas. Pristala jer ionako nije imala kamo. Milivoju to nije teško palo. Sada ju je redovito, gotovo svakodnevno, jebao. Bilo kako bilo morao sam sam sebi priznati da sve češće maštam o seksu s njom. Tim više što je po stanu hodala prilično razgolićena. Odijevala se u uske i kratke suknje a vrlo često je ispod suknji nosila haltere što me dodatno palilo.

Jednog petka Milivoj je odlučio otputovati k svojima u rodnu Kutinu. Mama i ja
ostali smo sami. Bila je subota ujutro kada me mama prerela na putu do kupaonice. Pozvala me da joj se pridružim. Ušao sam u sobu a na stolu je bila boca rakije Medovice, barem je tako mama rekla. Kazala je kako ne želi piti sama. Nisam baš tip koji podnosi alkohol ali prihvatio sma čašicu. Rakija je bila jaka ali i slatkasta. svidio mi se okus. I ma koliko god se ja branio i odbijao mama mi ej uporno točila. Vidjela je da me je malo ošamutilo i to joj je bilo zabavno. Pod utjecajem popijene rakije izbrblajo sam se kako ima lijepu guzu. Zahvalila mi je na komplimentu a onda me iznenadila pitanjem. Naime, pitala je želim li ponovo vidjeti njeno dupe. Gledao sam je staklastim pogledom ne znajući što reći. I nisam ništa rekao no to je ona valjda protumačila kao pozitivan odgovor i u idućem trenutku krenulaje prema toaletu istovremeno zadigavši svoj kratki šos. Ukazala se gola guza i ja sam se mahinalno primio za kurac.
Vratila se nakon nekoliko minuta i sa zavodničkim osmijehom na licu pitala me jesam li uspio vidjeti. Nisam imao snage nešto reći već sam samo zaklimao glavom. Otpijala je rakiju i gledala me ispod oka dok su joj se usne razvukle u zagonetan smiješak. Shvatio sam da me vlastita mama zavodi i počeo sam uz uzbuđenje osjećati laganu nervozu. Nisam znao što mi je za činiti. Napokon sam promrljao kako bi je volio fotografirati jer izgleda jebeno seksi. Nasmijala zauzevši zavodničku pozu. -Pa hajde fotografiraj me.- Uzeo sam mobitel i uslikao je. Zauzimala je razne poze pokazujući mi rubove čarapa a ubrzo je toliko raširila noge da sam joj mogao vidjeti pičku. Digla je šos iznad bokova i napokon me upitala želim li je samo fotografirati? Istog trena svukla je bluzu i spustila šos da padne na pod. Kurac u gaćam mi je vrištao od želje da izjuri napolje. Naguzila se i to je bio trenutak kada sam skroz izgubio kontrolu. Prišao sam joj s leđa i raskopčao hlače. Pustio sam da padnu do gležnjeva a onda sam spustio i gaćice. Rukom sam je primio za pičku koja je već obilno vlažila. Bila je posve mirna i čekala da joj zabijem kurac. Nekoliko puta sam protrljao kurcem po pički i onda joj ga zabio do jaja. Glasno je uzdahnula i lagano zavrtjela guzovima. Držao sam je za bokove i zabijao ga kao da u nju želim upucati i svoja jaja. nagnuo sam se naprijed kako bi je uhvatio za sise i istog trena svršavao sam dugo i obilno. Izvadio sam kurac tek kada sam se skroz ispraznio. Imao sam osjećaj da je sa spermom iz mene izašla i sva snaga.

Mama se uspravila i sa smiješkom na licu popravljala je kosu. Želio sam
napraviti korak unazad i sapleo sam se o hlače te skoro pao. Izvukao sam noge iz nogavica i raskopčao košulju. Bilo mi je vruće. Mama je otišla u kupaonicu. Ležao sam gol na krevetu s rukama ispod glave nastojeći shvatiti što se maloprije dogodilo. Prošlo je sigurno pola sata i gotovo da sam zaspao. Trgnuo me mamin glas koji me prekorio zbog toga što spavam. Stajal je iznad mene sada u crnim čarapama i crvenim halterima. Legla je pored mene i mazila me vrhovima prstiju po prsima i trbuhu.
Onda je ruku spustila na moj slinavi kurac i počela ga lagano drkati. Palcem i kažiprstom stiskala je glavić i kurac mi se opet počeo buditi. Spustila je glavu i jezikom je prešla od jaja pa sve do vrha kurca da bi ga potom stavila u usta. Pušila ga je vrhunski. Onda je podigla glavu i pogledala me. Pitala me jesam li ikada probao analni seks. Odgovorio sam kako nisam što je bila istina.
Istog trena opkoračila me na način da su joj leđa i dupe bili okrenuti meni prema licu. rukom je posegnula iza sebe i kurac pritisnula između svojih guzova. Pogled na njeno dupe iznova me uspalio. Rukama sam je uhvatio za guzove i raširio ih. Ružičasti šupak lagano se rastvarao. Gurnuo sam srednji prst koji je bez problema kliznuo u unutrašnjost njene guze. Iz šupka joj se cijedilo. Shvatio sam da ga je u kupaonici obilno podmazala. Malo je podigla dupe a ja sam vrh kurca prislonio uz otvor. Lagano se nabijala uz glasno stenjanje. Prvotni blagi otpor u potpunosti je popustio i uskoro je moj kurac bio u maminoj guzi sve do jaja. U početku se lagano dizala i spuštala a onda je ubrzala. Rukama sam joj širio guzove uživajući u prizoru. U jednom trenutku ustala je  i sišla s kreveta. Kleknula je na pod i naslonila se na krevet. Bez da mi je nešto rekla shvatio sam poantu. Ustao sam i zauzeo mjesto iza nje. Ponovo sam joj ga zabio u dupe. Ovaj put jebao sam je dulje nego prije. Sve češće je okretala glavu prema meni a na licu joj je bila bolna grimasa. Imao sam osjećaj da joj je laknulo kada sam joj dupe napunio spermom.
Milivoju ništa nisam govorio. Mislim da mu ni mama ništa nije rekla barem ne u početku. Idućih dana jedva sam čekao doći doma i prašiti mamu. Zbog toga sam čak počeo propuštati neka predavanja. No Milivoj je ili shvatio ili mu se mama u trenucima opuštanja i uz koju popijenu čašicu sama izlanula. Shvatio sam to jer mi je Milivoj na diskretan način ostavljao slobodan prostor. Trajalo je to na taj način jedno vrijeme a onda smo se jedne večeri svo troje prilično opili i zajednički završili u krevetu. mama je bila u tzv. sendviču i čini mi s eda je istinski uživala. Kasnije sam bio sklon misliti kako je to u stvari bio njezin plan.

Stvari su malo-pomalo izmicale kontroli. Bludničili smo gotovo svakodnevno.
Vrhunac je bio kada su nas počele posjećivati mamine prijateljice. Stare bludnice defilirale su kroz stan a Milivoj ih je sve redom jebao. Naravno da sam i ja koristio priliku. Kući k ocu sve sam rijeđe odlazio. Opravdavao sam se kako imam puno za učiti a u stvari sam sve više zapostavljao fakultet. Jedno poslijepodne mama, njena prijateljica Nada, Milivoj i ja odvezli smo se do mamine kuće. Svi četvero bili smo pripiti i prava je sreća da nas nigdje nije policija zaustavila. Iznenadio sam vidjevši da je to sasvim pristojna kuća koja jest zahtijevala određene preinake i radove. Pored kuće je čak bila i velika garaža. Svi četvero razgledavali smo kuću i u jednom trenutku shvatio sam da su se mama i Milivoj negdje izgubili. Krenuo sam ih tražiti i našao sam ih na podu garaže. Na nekakvim starim dekama i plahtama Milivoj je prašio mamu u dupe. Bili su toliko pijani i napaljeni da su se morali pojebati odmah i sada. Tada sam shvatio da moram podvući crtu i posvetiti se učenju.
Uspio sam uz dosta napora završiti fakultet za razliku od Milivoja. Kako svemu dođe kraj tako je došao kraj i našem orgijanju. Milivojevi roditelji odlučili su da mu više ne šalju novac. To je značilo da se Milivoj mora vratiti kući i početi raditi s ocem. Teško mu je to palo ali nije bilo druge alternative. Naravno, morali smo otkazati stan. Mama i ja uselili smo se u njenu kuću na periferiji. Nikada nisam sazano kako je ona riješila problem sa svojim bivšim ljubavnikom i kamatarom. Uglavnom nije više s njim imala problema. Moj otac bio je zadovoljan što sam uspješno fakultet priveo kraju. Nije mu smetalo kada sam mu rekao da ću, dok ne nađem neki posao, živjeti kod mame. Naravno, nije imao, i nema, pojma što se između mame i mene događa. Čak mi je finacijski pomogao kako bi sredio sobu u maminoj kući. I dalje pronalazim honorarne posliće.
Mama također radi. Jednu sobicu uredili smo i u njoj dajemo instrukcije školarcima. Kako sam ja dobar u matematici i fizici imam prilično posla. Mama je podučava engleski i na taj način skupimo nešto novca. Ono najvažnije je to da je mama u velikoj mjeri smanjila konzumaciju alkohola. Manje izlazi, ne posjećuje casina i ne kocka. Ne održava nikakve veze s drugim muškarcima, barem ja za to ne znam ali obzirom da radi i većinu vremena provodi kod kuće zaključujem da je tomu tako. Sada se odijeva u seksi rublje samo za mene. I dalje voli primati kurac u guzu. Za sada je tako kako je a dokle će to trajati ne znam.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Orgije na Dan žena u našem malom selu

Nismo mi bili toliko pijani ali da smo bili pripiti, jesmo. Popeli smo se stepenicama na balkon vatrogasnog doma s kojeg se relativno lako bilo spustiti na terasu garaže i spremišta društvenog doma koji se dakle nalazi odmah do vatrogasnog doma. Zašto smo se uopće penjali i spuštali? Pa zato jer smo s te terase imali dobar pogled u unutrašnjost dvorane društvenog doma gdje su žene slavile svoj Dan žena, odnosno 8. mart. Naime, pri vrhu sale duž čitavog zida nalaze se prozori tako da smo imali lijep pogled na dvoranu gdje su žene tulumarile. Mi smo jedno periferno mjesto, ili naselje, na rubu grada. Službeno spadamo kao naselje pod grad Zagreb ali to je nekada bilo selo sa svim svojim atributima. Danas možda još nekoliko kuća uzgaja ili drži  kokoši ili piliće, a krave i svinje, koje su nekad bile uobičajna pojava, u potunosti su nestali.

Spomenuti društveni dom izvjestan je broj godina bio je napušten i devastiran
a onda su ga građani odlučili obnoviti i srediti. Danas u tom prostoru djeluju ili prostore koriste folkloraši, klub umirovljenika, nogometaši,mjesna samouprava te neke udruge. Organiziraju se amaterske kazališne predstave, plesnjaci a ponekad i nekakva predavanja. Na ideju da tu proslave Dan žena došla je gospođa Tereza. E, ta Tereza je oduvijek bila predmet ogovaranja i muških maštanja. Pričalo se, tj. nagađalo, da je je Tereza lezbijka. Imala je već popriličan broj godinica kada se udala. Pričalo se da se udala samo zato da bi prikrila istinu o sebi jer je u stvari ljubovala sa sestrom svoga sadašnjega muža.  Osim toga njih troje živjeli su zajedno u velikom stanu u naselju koje je prije desetak godina niknulo blizu našeg mjesta. Svi troje bili su poduzetni i puni para. Ta navodna Terezina ljubavnica, a sestra njena muža, vodila je fitnes centar za žene. Terezin suprug vodio je kafić a Tereza je bila zadužena za vođenje salona donjeg rublja. Osim toga priča se da svi zajedno vode internet sexi shop.

Dakle Tereza je uspjela animirati djevojke i žene iz našeg naselja te je dogovorila i organizirala proslavu 8. marta u društvenom domu ali, na proslavi su mogle prisustvovati samo žene. Iako je Tereza sa ženama organizirala sastanak i zatražila od njih da šute o sadržaju same proslave mama mog prijatelja Siniše ipak se izlajala pred njim a on je opet rekao nama. Naime, Tereza je odlučila prirediti, s nekoliko svojih prijateljica, demonstraciju i prezentaciju donjeg rublja kao i raznih seksi pomagala. Iz tog razloga se ekipa od nas dvanaest odlučila na malu, već  spomenutu avanturicu, penjanja preko balkona. U stvari jedinu muški koji je imao to zadovoljstvo da bude prisutan na toj proslavi bio je Terezin rođak Neven koji je imao zadaću biti snimatelj i fotograf tom prigodom.

U lokalnom cafe baru malo smo udarali po poker automatu i točili se pivama. Dogovor je bio da ostaloj muškoj populaciji ništa ne govorimo o našim saznanjima. Plan je bio da pojedinačno ili po dvojica-trojica napustimo kafić pa se potom svi okupimo kod vatrogasnog doma. Tako je i bilo. Bili smi fino pripiti i lagano uzbuđeni zbog akcije koju smo isplanirali.

Poredali smo se na prozorska stakla i nastojali ostati nezapaženi što i nije bio
veliki problem jer smo gore na terasi bili u mraku a žene su dolje u sali slavile i nije im baš padalo na pamet gledati prema gore. Situacija je izgledala prilično normalno. Žene su plesale, malo pjevale i dosta pile što nam je bilo posebno zanimljivo. Sa stražnje strane društvenog doma bilo je parkirano nekoliko automobila a između ostaloga i kombi kojim je došla Tereza. U jednom trenutku Tereza je s nekoliko mlađih cura izašla na stražnji izlaz i došla do kombija. Iz kombija je izvukla nekoliko povećih torbi koje su joj prisutne cure pomogle unjeti u društveni dom. Promatrali smo ih odozgo ali nismo mogli čuti što točno pričaju ali djevojke su se veselo cerekale.
Čekali smo što će se dogoditi i pitali se hoće li se uopće nešto dogoditi. Terezu i njene kofere nismo vidjeli u dvorani što je značilo da ih je dovukla u neku od ostalih prostorija. Nakon nekih pola sata, možda i manje, u salu je ušla Tereza i nakon što je muzika utihnula nešto je govorila prisutnim ženama. Sve redom su se cerekale i izgledale su uzbuđeno pa nam je bilo jasno da sad valjda slijedi ono glavno. I uistinu je bilo tako. Par minuta kasnije u salu su ušle Terezine prijateljice odjevene u seksi donje rublje. Prisutne žene i njihove kćekice veselo su se hihotale i pljeskale. Potom je Tereza na jedan od stolova stavila razno razna erotska pomagala, umjetne penise, vibratore, japanske kuglice, kreme, gelove, gaćice... Pokušavala je prisutne dame nagovoriti da priđu bliže i uzmu u ruke nešto od ponuđenog. Ostao sam paf kada sam vidio svoju mamu kako prva prilazi i u ruke uzima umjetne kurčeve. Ženski smijeh i cika postajali su sve glasniji. Mojoj mami su se pridružilo nekoliko drugih žena i djevojaka. Shvatili smo da im Tereza nudi mogućnost da te spravice i isprobaju ali nije bilo tako hrabrih. Potom su neke mlađe cure ipak pristale otići u sporednu prostoriju i odjenuti na sebe erotsko rublje. To je pak ohrabrilo i one starije pa su i one učinile isto. Inače su se djevojke i žene lijepo sredile i većina ih je ionako izgledala seksi a uz Terezinu pomoć i rublje još su više dobile na seksi izgledu.
E, sad su se tek babe raspojasale. Rasplesale su se a prilikom plesanja zadizale su suknje pokazujući mrežaste čarape, haltere, seksi gaćice... Logično da je to i nas, voajere na terasi, narajcalo. Za jedan dio žena to je već bilo previše pa su malo po malo počele napuštati zabavu. No bez obzira na sve i te koje su odlazile bile su dobro raspoložene. Sve u svemu na kraju su ostale one najpijanije ili bolje rečeno najbolje raspoložene. Ostalo je pet-šest starijih gospođa i otprilike isto toliko mlađih cura od kojih su većina bile njihove kćerke. Između ostalih ostala je i moja mama koja se prilično opustila podgrijana alkoholom. Najstariji između nas, Zdravko, predložio je da se spustimo dolje i uđemo u dvoranu. Nije nas trebalo puno nagovarati ali ipak smo imali određeni strah kako će žene na našu pojavu reagirati. No, jebiga sad... Što je tu je, idemo.

Spustili smo se dolje i tiho ušli na stražnji ulaz. Prolazeći uskim hodnikom naišli smo na prizor koji nas je odmah napalio. Tereza, jedna njena kolegica i moja mama razgolićene su pregledavale donje rublje u jednoj od prostorija. Sve tri bile su prilično pripite i to se odmah vidjelo. Nismo mogli proći a da nas ne primjete. Pomislio sam kako će Tereza na našu pojavu reagirati burno i izbaciti nas napolje ali prevario sam se. Pogledala nas je iznenađeno a onda su joj se usta razvukla u široki osmijeh. Viknula je:-Što ste blenuli, perveznjaci?! Hajde, idite tamo u dvoranu i ne blejite tu ko telci.- Potom je izašla na hodnik pridržavajući rukom haljinu koja joj je klizila s grudi. Pogledala je lijevo i desno pa kada se uvjerila da nas nema više još nam je jednom rekla da idemo u dvoranu a ona je otišla do vratiju kroz koja smo mi ušli i zaključala ih.

Ušli smo u dvoranu a naša pojava kod ono preostalih mamica i kćeri izazvala
je burnu reakciju. Neke ja naš dolazak razveselio a neke su kroz smijeh vikale kako je ovo ženska zabava ali nisu pokazivale ozbiljnu želju da nas izbace. Ja nisam mogao iz glave odbaciti sliku svoje pijane mame koja se preodijeva u seksi rublje. Nije mi to nekako leglo ni usprkos tome što su nas žene počastile pićem i primile nas u društvo iznad svakog očekivanja. Napalile su mene isto kao i moje frendove te pijane dame i mlađahne damice ali ja sam ipak odlučio otići do mame i spakirati je pa je uputiti prema kući. No prizor koji sam u sobici zatekao doslovce me šokirao. Terza se razdrljene haljine i golih sisa strasno ljubila sa svojom prijateljicom, koju nisam poznavao, a mama je u nekakvoj seksi haljini stajala pored njih dvije i trljala nabreklu Terezinu bradavicu. Nisu me uočile a taj prizor me generalno napalio. Tek kada je Terezina prijateljica izvukla jezik iz njenih usta Tereza me uočila kako stojim na vratima i kao tele ih promatram. Prišla mi je, gurnula me rukom prema van i zatvorila vrata. Stajao sam možda minutu-dvije ne vjerujući da sam vidio to što sam vidio. Zaključala je vrata iza sebe i oklijevao sam želeći pokucati no onda sam ipak odustao.
Tromim korakom vratio sam se u dvoranu. Nekoliko mladih cura totalno raspojasano plesalo je na podiju. Ostali prijatelji fino su se opustili u društvu mamica. Susjeda Ljerka bila je posebno napaljena. Vrtjela je guzovima mameći dečke k sebi. Bila je pijana kao tuka. Zagrlila je njih trojicu i vrtjela se s njima u ritmu muzike. U jednom trenutku krenula je u smjeru hodnika pozivajući ih da joj se pridruže. Njih trojica ali i ja krenuli smo za njom. Ušla je u prostoriju koju koriste folkloraši pa se strovalila na trosjed. Bila je pijana i definitivno napaljena. Pomislio sam što bi sad rekao njezin muž Stjepan da je vidi ovakvu. Počela je dečke hvatati za kurac i ja jednostavno je nisam mogao prepoznati. Zgodna žena mladolikog izgleda ali uvijek nekako suzdržana i rezervirana sada se ponašala kao zadnja drolja. Ekipa mojih frendova se malo suzdržavala i smijuljila poput kakvih junferica a onda kada su vidjeli da stvari izmiču kontroli počeli su hvatati i oni nju.  Ljerka se počela svlačiti i ubrzo je ostala samo u grudnjaku i gaćicama. Žena se željela pojebati i to odmah. Bilo nam je jasno ko dan. Stala nam je redom otkopčavati šliceve i vaditi kurčeve. Drkala je jednom po jednom a onda ih stala trpati u usta. Više ne znam tko joj je svukao gaćice ali netko jest a ona se nije suprostavljala. Nije trebalo dugo da je Miroslav uhvati za bokove i posjedne k sebi u krilo. Nataknuo ju je na svoj nabrekli kurac  a ona je tek malo glasnije uzdahnula i zakolutala očima. Trenutak se umirila nabijena na kurac a onda je počela vrtjeti bokovima loveći kurac prvog do sebe i strpala ga je u usta. Mene se osobno najviše dojmilo Krešimirovo jebanje susjede Tonke. On je Tonku odveo u spremište s raznim rekvizitima koje su koristili nogometaši i tu ju je sprašio u guzicu. Krešimir koji je uvijek maštao o jebanju neke žene u šupak sada je došao na svoje.

Bilo je jasno kao dan da će Ljerka dobiti svoju porciju ali to je tek bila uvertira
za orgije koje su uslijedile. Izašao sam napolje i ponovo odlučio potražiti mamu. Došao sam do vratiju gdje sam je zadnji put vidio u društvu Tereze i njene kolegice. Vrata su bila zaključana. Pokucao sam nekoliko puta ali nitko nije otvarao. Potom sam otišao u dvoranu ali tamo sam zatekao tek dvojicu svojih prijatelja koji su se opustili u društvu preostale četiri žene. Osim hvatanja i cerekanja tu se ništa bitno nije događalo. Izašao sam napolje, na stražnji izlaz, a tamo sam svjedočio pomalo bizarnoj sceni. Prijatelj Karlo pridržavao je Sinišinu mamu koja je teturala i govorila kako joj je zlo. U jednom trenutku odmaknula se od Karla i krenula prema ogradi. Držeći se za štange od ograde sagnula se i počela povraćati. Karlo joj je prišao i primio je za bokove pridržavajući je dok je ona rigala. No to Karlu nije smetalo da joj zadigne suknju iznad bokova. Ona valjda nije ni bila svjesna toga. Karlo joj je spustio gaćice do gležnjeva i skroz ih joj je svukao odbacujući ih u stranu. Sinišina mama je i dalje bila nagužena ispuštajući one karakteristične zvukove osobe koja povraća. Ne mareći ni za što Karlo je svukao hlače i gaće te joj tako naguženoj zabio kurac u pičku. Ona se rukama i dalje čvrsto držala za ogradu i doslovce tulila poput ranjene kuje dok ju je Karlo jebao.

Vratio sam se unutra ostaviši Karla da odradi posao do kraja. Kroz poluotvorena vrata prostorije, koja je služila kao kuhinja i ostava istovremeno, do mene su doprli zvukovi komešanja i cviljenja. Ušao sam i naišao na Denisa i Ljudevita koji su se okomili na malu ružnu Sanju. Dobro sad, nije Sanjica bila tako ružna ali nije bila ni ljepotica. Mala je djelovala poput nekakve kurvice čim ste je vidjeli. Takav dojam je ostavljala. I mama Branka joj je bila radodajka što su svi znali. Sanjica, je bila pijana kao krava. Bilo je očito kako su Denis i Ljudevit odlučili to iskoristiti. Ona ih je odgurivala od sebe a oni su je uporno hvatali za sise i gurali joj ruke između nogu. U stanju kakvom je bila nije imala previše šanse oduprijeti im se. Ubrzo su joj svukli gaćice i raširili joj noge. Napalila me ta scena i nisam odbio poziv da im se pridružim. Sva trojica izredali smo se na Sanji svršavajući joj u pički. Ni njena mama Branka nije bolje prošla. Nju su u potkrovlje društvenog doma odveli Vlatko i Damir te je pošteno izjebali. Ostala je gore široko razmaknutih nogu a znam da je to iskoristio i Siniša.
Uglavnom sve se pretvorilo u pomalo nekotrolirano orgijanje. Na početku suzdržane prijatelje ja i Damir morali smo smirivati i stišavati nastojeći obuzdati njihove strasti. Većina nas palila se opasno na Svjetlanu. Ona je žena vlasnika cafe bara u našem kvartu. I ma koliko god da je bila pijana pružala je žestok otpor ali na kraju su je tako pijanu odvukli u toalet i tamo su je doslovce silovali. A Svjetlana je imala jebeno dobre noge i često je nosila mini suknje što njenom suprgu Grgi nije baš bilo po volji. I te večeri izgledala je jako dobro. U nekoj svjetlucavoj minici, mrežastim čarapama, koje je odjenula na nagovor Tereze, i štiklama izgledala je jebeno zamamno. Alkohol ju je brzo svladao pa je svaki njen otpor bio uzaludan. Iako se preodjenula i spremala krenuti kući nije joj to pošlo za rukom. Pošteno se nagutala sperme. Mislim da su joj barem dvojica svršila u usta.
Bilo mi je jasno da je ovo nužno prekinuti jer su stvari skroz počele izmicati kontroli.  Jednog po jednog prijatelja Damir i ja smo uspjevali nekako izgurati iz doma i poslati van na hlađenje s ciljem da produže kućama. Jedino Karla nisam pronašao. On je kući otpratio Sinišinu mamu nakon što ju je pojebao na ogradi dok je povraćala. Malo mi se zgadilo kada mi je kasnije pričao kako su se na putu do kuće ljubili u usta. Dakle on je obavio taj dio posla zato ga nije ni bilo a onda sam napokon ugledao svoju mamu. Išla je hodnikom u zagrljaju Tereze i izašle su van na dvorište. Shvatio sam da su Terezine prijateljice već ranije otišle svojim autom. A što su mama i Tereza radile zaključane u sobi mogao sam samo pretpostaviti. Mama je na sebi imala nekavu razdrljenu haljinu koja je sa strane bila skopčana nekakvim remenčićima i djelovala je totalno nekontrolirano. Tereza je vidjevši me zastala i maknula ruke s mame.

Izvadila je kutiju cigrata i zapalila jednu. Smiješila se droljasto prije nego je ušla u kombi. Nisam bio u stanju reagirati racionalno pa sam zbunjeno zamolio Terezu da mamu i mene kombijem odveze do naše kuće. Pristala je. Mama je bila totalno pijana a možda i drogirana. Sjeo sam s njom na zadnje sjedište kombija i Tereza je krenula. Mama se ponašala totalno raspojasano. U vožnji me počela grliti i ljubiti. Vožnja je relativno kratko trajala pa sam izašao pridržavajući mamu i zahvalio se Terezi koja je odmah odjurila dalje.
Mama se objesila na mene poput vreće i jedva sam je dovukao do kuće. Nije imalo smisla da je išta pitam ili da joj bilo što kažem. Shvatio sam da ako je otac vidi u ovakom stanju neće izaći na dobro. Otac je inače bio lik koji je rano odlazio na spavanje pa je i ovom prilikom već uvelike  spavao. No nisam sumnjao da će se probuditi ako mu ovakvi banemo u sobu. Stoga sam odlučio kako je bolje da mamu odvedem straga iza kuće gdje se nalazi garaža a pored garaže prostor koji je uređen kao garsonjera i koji smo inače iznajmljivali. No sada tamo nije bilo nikoga. Ušao sam s mamom unutra i odmah je počeo nagovarati da ode na tuširanje vjerujući kako će je to koliko-toliko dovesti k svijesti. No ona je jedva stajala na nogama a kamoli da se bila u stanju ići otuširati. Svo vrijeme se cerila i ponašala poput kakve drolje. Uporno me nastojala zagrliti i poljubiti. Pokušavao sam joj uspio svući tu kurvanjsku haljinu a onda vidjevši je u samostojećim čarapama i tako napaljenu počeo sam i sam osjećati uzbuđenje. Osim toga nije na sebi imala gaćice. Nisam mogao ne primjetiti kako su joj je guzica i bedra crveni što je vrlo vjerojatno bilo od pljuskanja. Pitao sam je što je to i ona se okrenula na stranu. Na jednom mjestu malo ispod dupeta još su se nazirali crveni tragovi prstiju. Što je to njoj činila pervezna Tereza, pitao sam se. Umjesto bilo kakvog susvislog odgovora mama se uhvatila još više cerekati pokazujući mi bez imalo stida svoju pičku.

Sjedila je tako razgolićena tu nasuprot meni i svim silama me nastojala zagrliti i priviti na svoja polugola prsa koja su prijetći željela iskočiti iz uskog i premalog grudnjaka kojeg joj je vrlo vjerojatno dala da odjene Tereza. Popustio sam i prislonio lice na njene sise. Osjetivši nabrekle bradavice još sam se više uzbudio. Moja mama inače nije u cvijetu mladosti. Udala se već u kasnim tridesetima i bila je od oca starija 6 godina. I sve do ovog trenutka nikada me nije ni u kom pogledu nagnala na grešne misli. Gledao sam njene sise posute pjegicama i osjetio kako mi se kurac opasno diže. Podigla mi je glavu rukom me primivši ispod brade i u idućem trenutku mi gurnula jezik u usta. Bila je to totalno bizarna situacija. Mama i ja strasno smo se ljubili u usta. Kočnice su mi skroz popustile i ni najmanjeg otpora s moje strane nije bilo. Kada je ruku spustila na moj već ukrućeni kurac bio sam skroz gotov.

Ustao sam i pomislio pa neka bude što mora biti. Dok sam se na brzinu svlačio mama me gledala zamućenim pogledom ali u očima joj se čitala strast i želja za jebanjem. Čim sam joj približio nabrekli kurac halapljivo ga je strpala u usta. Pušila mi je kurac poput kakve iskusne drolje. Svukao sam joj haljinu. Gledao sam njene jarko nalakirane crvene nokte na prstima kojima je pridržavala moj kurac dok mi ga je pušila i sve to skupa izgledalo mi je totalno nestvarno. Polegao sam je na leđa i raširio joj noge... zagnjurio sam glavu između njenih nogu i jezikom joj stao obrađivati pičku. Vrtjela je guzom dok mi je rukom mrsila kosu glasno stenjući. Uspravio sam se i popeo se na nju nastojeći ispljunuti dlaćice što su mi se petljale oko jezika... Zajašio sam je sjevši joj na sise. Gurao sam joj kurac u usta i u idućem trenutku doživio sam totalnu eksploziju. Svršavao sam joj u usta, po licu, očnim kapcima, kosi... Okupao sam je u svojoj spermi. Smijala se grohotom ne mogavši otvoriti oči sljepljene spermom. Ustao sam i otišao do kupaonice te sam joj ručnikom obrisao spermu s lica.

Tek tada kao da je pomalo počela dolaziti k sebi. Sjedila je pored mene i

tihim glasom rekla da ovo što radimo nije normalno. No sada je meni bilo sasvim svejedno. Mazio sam je po pjegavim sisama i gurao joj ruku između nogu. Bio sam uzbuđen preko svake mjere i njezin slabašan otpor ništa mi nije značio. Kurac mi je opet bio spreman za akciju. Polegao sam je na bok i usprkos njenom protivljenju podigao joj rukom nogu i zabio kurac u pičku. Tihim glasom ali bez nekog otpora molila me da to ne činimo no ja sam je jebao kao da mi je zadnje u životu. Zabijao sam kurac duboko u nju dok je ona glasno usisavala zrak sklapajući oči. Svršio sam u njoj te smo potom tako zagrljeni, s mojim kurcem u njenoj pički, zaspali.

Probudio sam se prvi. Moj mlohavi kurac natoplljen spermom i sokovima mamine pičke bio je još uvijek priljubljen uz njenu picu. Mama je tvrdo spavala a ja sam rukom primio njenu sisu. Nisam osjećao niti sram a niti grižnju savjesti. Trljao sam joj sisu a kurac mi se polako dizao. Trljao sam kurcem po pički a ona se tek tada stala meškoljiti. Lagano je zavrtjela dupetom i još me više napalila. Ispod njene noge rukom sam primio kurac i lagano ga namjestio na vlažan i sluzav otvor. Kada sam joj ga zabio bolno je zastenjala i širom otvorila oči. Okrenula je glavu prema meni i gledala me široko otvorenih očiju. Djelovala je istovremeno ošamućeno i totalno zbunjeno. Za trenutak kao da se željela otrgnuti od mene ali nije imala šanse. Tek nakon mog svršavanja vrteći nervozno dupetom skinula se s mog kurca. Ustala je  a noge su joj podrhtavale. Ruke je najprije stavila na lice a potom je prstima prošla kroz kosu. Ponovo me pogledala onako golog u krevetu a onda je rukama opet pokrila lice i promrljala kako joj je strašno neugodno. Otišla je do kupaonice.
Izašla je vrlo brzo. Skupljala je stvari po podu i vrlo brzo shvatila da se u toj odjeći neće moći pojaviti u kući. Ustao sam i rekao kako ću ja otići do kuće i donijeti joj nešto za odjenuti. Činilo se kao da je na rubu plača. Na svu sreću otac je još spavao. Iz kupaonice sam uzeo njezin ogrtač i odnio joj ga. Obukla ga je i zamolila me da negdje sakrijem haljinu i čarape. Otišla je prema kući nemajući me snage pogledati u oči. Zatekao sam je u kuhinji gdje je kuhala kavu. Čula je kada sam ušao i znala je da sam to ja ali se nije okretala. Prišao sam joj i primio je oko struka. Trgnula se a potom ukočila na taj moj zagrljaj a ja sam je poljubio u vrat. Sjeo sam za stol i sačekao da posluži kavu. Sjela je i natočila kavu a sve vrijeme me izbjegavala pogledati u oči. Jedva čujno zapitala me jesam li sakrio haljinu i čarape. Odgovorio sam da jesam ali kako očekujem da ih uskoro opet odjene samo za mene. Dominirao sam nad njom i uživao sam u tome. Na tu moju opasku zacrvenjela se u licu. Mislim da se nije sjećala svega što se između nas zbivalo ali i ono čega se sjećala kod nje je stvaralo silnu nelagodu. Malo je šutjela a onda napokon podigla glavu i rekla: -To što smo učinili nije normalno... Stari bi poludio da sazna.- Umirio sam je rekavši kako stari nikada neće saznati.

Dani su prolazili a jedan dio mama i njihovih kćeri danima nije izalzio iz kuće ili bi, ako bi izašle, prolazile brzim korakom i spuštene glave. Većina žena napustila je zabavu prije onog pravog orgijanja. One što su ostale i bile sudionice šutjele su kao zalivene. Nas dvanaestorica odlučili smo biti fer i pošteni te smo o svemu šutjeli. Uostalom kako bi Karlo mogao reći Siniši da mu je jebao mamu dok je ova povraćala? Nadalje, zašto bi riskirali da nam Brankin muž, a Sanjin otac, razbije nos u najmanju ruku ako bi saznao da smo mu izjebali kćerku i ženu? A kako tek reći Grgi, vlasniku kafića, da mu je žena doslovce bila silovana u toaletu. Ako mu ona to sam nije rekla ni nama nije padalo na pamet kompromitirati se.

Tereza je i nadalje dolazila u kvart. Nije se dugo zadržavala  a ako bi i vidjela nekoga od nas samo bi se ironično nasmiješila. A moja mama i ja? Pa ja uživam kada oca nema kod kuće i kada mamu nagovorim da odjene one iste samostojeće čarape i kurvinsku haljinu. U početku se činilo da joj to teško pada ali činila je to na moj zahtjev bojeći se da nekome nešto ne kažem. Sada to čini bez problema i istinski oboje uživamo. Nedavno je pored mene u kombiju prošla Tereza. Zastala je otvorivši prozor i uz zagonetan smiješak mi je rekla da pozdravim mamu. Prenio sam mami Terezine pozdrave. Okrenula je glavu u stranu kako ne bi vidio da se zacrvenjela. Eh, da mi je nekako u krevetu istovremeno imati mamu i Terezu. To je moja fantazija koja me sve više pali. No, nikada se ne zna.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Na službenom putu
Kako je tata sve više napredovao na poslu tako je krenuo u gradnju kuće na periferiji jednog malog grada čije ime neću spominjati. Gradnja kuće je brzo napredovala i uslijedila je selidba sa seoskog imanja na kojem smo do tada živjeli u tu kuću. Ja ne mogu reći da sam u početku bio sretan zbog te selidbe jer zavolio sam to selo i naše imanje na kojem sam odrastao. No što je tu je i brzo sam se priviknuo. Moja mama je krasna žena. Istina s kojom kilom viška ali još uvijek izgleda mladoliko i atraktivno. Kako sam bivao stariji sve češće sam sebe znao uhvatiti kako zujim u njeno dupe ili sise.

Otac je sve više vremena provodio na poslu. Sastančio je pa putovao na službene puteve i danima ga nisam viđao. Mama je radila u jednoj firmi koja je malo, po malo otišla u stečaj a na kraju je završila na burzi. Osim toga sada je otac jako dobro zarađivao i nije ni imala potrebu raditi. Međutim jednu stvar sam primjetio. Otac je sve više zapostavljao mamu a ona je bila željna seksa i teško je to mogla sakriti. Osim toga sredina u kojoj živimo je mala, konzervativna i svatko poznaje svakoga pa tu pronaći ljubavnika nije baš jednostavno niti lako. Možda bi nikada ne bi palo na pamet krenuti u zavođenje mame da sasvim slučajno nisam ispod kade pronašao jednu kutiju u kojoj je bio umjetni kurac.

Noćima, dok oca ne bi bilo, vrebao sam i čekao trenutak kada će mama otići po svoju igračku. Napokon mi se posrećilo. Jedne večeri kada smo se povukli na spavanje čuo sam mamu kako ulazi u kupaonicu. Vratila se u svoju sobu i zatvorila vrata. Tiho sam se išuljao iz sobe i ušao u kupaonicu. Otvorio sam ona mala vratašca ispod kade i ustanovio da kutije nema. Bio sam silno uzbuđen. Došuljao sam se do vratiju mamine spavaće sobe i osluškivao. Jasno sam mogao čuti mamino stenjanje. No to me nije zadovoljilo. Vratio sam se u svoju sobu pa se iskaro kroz prozor u dvorište. Mamina soba bila je na drugoj strani i gledala je prema bašti i malom vrtu. Došuljao sam se do prozora sobe. Roleta je bila spuštena ali ne do kraja. U sobi je gorjelo slabo svjetlo, tj. noćna lampica. Provirio sam ispod rolete i kroz zavjese što su bile prozirne vidio kako lampa baca svjetlo na bračni krevet mojih roditelja. Mama je bila leđima naslonjena na jastuke iza leđa... Noge je širom razmaknula i dok si je jednom rukom gurala umjetni kurac u pičku, drugom se mazila po sisama. Bio sam samo u gaćama i kako mi se kurac digao tako sam ga izvukao kroz otvor na gaćama i stao drkati. Svršio sam valjda za desetak sekundi. Istim putem vratio sam se u svoju sobu i legao u krevet. Morao sam ga još jednom izdrkati.

Tada sam odlučio kako ću pokušati zavesti mamu. Gotovo svakodnevno sam glasno primjećivao kako lijepo izgleda. Kada bi se vratila od frizera hvalio sam njenu frizuru. Ako bi s prijateljicama išla u kupnju i na kavu hvalio sam njezin izgled pa joj čak savjetovao kako i što da odjene. Govorio sam joj kako mi prijatelji zavide na tako zgodnoj mami... Bilo je očito da joj sve to godi ali naravno da je tu postojala ta brana koju nije bilo lako prijeći. Jednog dana spremala se za izlazak na kavu. Gledala je što da odjene a ja sam iskoristio priliku da zavirim u ormar i predložim joj da obuče jednu kožnu kratku haljinu koja joj otkriva leđa. Zgrozila se na taj moj prijedlog rekavši da to nije obukla već godinama a osim toga to bi za ženu njenih godina bilo presmjelo.

Nagovarao sam je da se odjene u tu haljinu pa da vidimo. Napustio sam sobu a kada se odjenula i kada sam je vidio u zazviždao sam dajući joj time na znanje da izgleda jako dobro. Zacrvenjela se na moju opasku a ja sam baš onako drsko rekao kako izgleda jebeno seksi zbog čega me prekorila. Rekoh joj kako je moram fotografirati tako odjevenu. Protivila se ali ipak sam je fotografirao. Na kraju nije izašla tako odjevena ali ja sam joj rekao kako se jednom tako mora odjenuti pa sa mnom izaći negdje na piće. Zadovoljno se nasmijala i priprjetila mi prstom.

Moje udvaranje mami se nastavilo. Sve češće bi joj prišao s leđa poljubio je u vrat i rekao joj kako lijepo miriše. Činilo mi se da njezin otpor sve više slabi i kako sve više uživa u mojim komplimentima i udvaranju. A onda mi je sam otac pomogao a da nije ni slutio. Naime na naše seosko imanje bi povremeno dolazili njegovi prijatelji, kolege i znanci koji su bili lovci ili ribolovci ili tek obični izletnici iz grada. Tu bi otac s njima roštiljao, pekao ribu ili bi se kartalo do dugo u noć. Otac je opet išao na službeni put a mamu i mene je zamolio da odemo do kuće na imanju i malo je dovedemo u red jer preko vikenda će tu boraviti jedan njegov poslovni partner s obitelji.
Osjećao sam da bi ovo mogla biti dobra prilika da se skroz približim mami. Došli smo autom na imanje i malo ga obišli. Ušli smo u kuću i mama je u jednom trenutku otvorila vrata velikog ormara rekavši kako tu ima pregršt robe koju mora ili baciti ili nekome pokloniti. Odjednom se počela glasno smijati. Ušao sam u sobu i vidio kako mama u ruci drži nekakvu minijaturnu svjetlucavu haljinicu. Držala je ruku na ustima i smijala se. Pogledala je prema meni i rekla kako ne može vjerovati da je ovo nekada ona nosila. Ja sam kazao kako se meni haljinica baš sviđa i kako je seksi mada pomalo kičasta. Rekoh joj neka je obuče da baš vidimo kako joj stoji. Odgovorila je da ne budem lud. -Em sam se zdebljala, imam celulita ko u priči  i uopće ne znam bi li je mogla navući na sebe.- govorila je.

Potom je izvadila još nekoliko raznih minica sličnog dizajna. Napalio sam se gledajući te kratke šoseve i haljinice pa sam uporno inzistirao da ih obuče. Napokon je popustila. Zamolila me da izađem iz sobe. Jedva sam čekao da me pozove nazad. Kada sam je ugledao izgledala je tako jebeno droljasto i kurvinski da mi se kurac odmah digao. Posegao sam za mobitelom rekavši joj kako je moram slikati. -Ti nisi normalan, da se nisi usudio, jel čuješ ti mene!- No ja sam je već uslikao. No bila je dobre volje i vjerojatno se i sama osjećala seksi. Tražila je da joj pokažem sliku a onda se zgražala govoreći kako grozno izgleda i kako je debela. Kada sam joj baš otvoreno rekao da izgleda jebeno seksi odgovorila je kroz smijeh kako će me ošamariti.

No uskoro je skroz popustila i na sebe je stala navlačiti te tijesne suknje, haljine i šoseve a ja sam svako malo izlazio iz sobe pa se vraćao kako bi je slikao. Opomenula me je kako te slike moram obavezno izbrisati. No bez obzira što su joj uglavnom te suknjice bile pretijesne bila je svjesna da izgleda jebozovno pa se sve više opuštala. Čak je išla popraviti šminku i frizuru. Počela je uživati u ovoj foto seansi. Kada sam joj rekao kako bi s njom tako odjevenom rado otišao negdje van u kafić ili neki klub stala se smijati kao luda. Bilo je sve očitije da ju je ovo preodijevanje kao i moje sugestije napalilile. Predložio sam joj da odemo negdje na piće a poslije, kada se vratimo  nazad ovdje srediti ćemo kuću a osim toga ionako smo tu u kući namjeravali prespavati. Prihvatila je moj prijedlog bez ikakvog protivljenja. Uz to nagovorio sam je da obuče jednu bijelu, kratku haljinu koja joj je sasvim lijepo pristajala. Obukla ju je i konstatirala kako to nije u redu jer joj se ispod haljine naziru grudi a nije obukla grudnjak. Uvjerio sam je da izgleda super i kako neka i ne pomišlja da obuče traperice u kojima je došla.

Spustili smo se najprije do jednog seoskog kafića koji je sasvim pristojno uređen. Tu dolazi većina mlađe populacije iz ovog kraja. Većinu sam poznavao i svi su zainteresirano blejali u mamu. Mladi muškarci koji su je gutali pogledom još su je više narajcali. Ispila je rum colu koju je prvotno naručila i još jednu kojom su nas počastili moji znanci. Potom smo se zaputili u sam centar našeg malog gradića. Opet je izazivala pozornost prisutnih i to joj je jako godilo. Na moj nagovor ispila je i treću rum colu ali protestirala je govoreći kako ona ne podnosi alkohol i brzo se napije. Otišla je do toaleta i gotovo da nije bilo muškarca koji se za njom nije osvrnuo.

Krenuli smo nazad na imanje. Namjerno sam vozio polako. Mama nije mogla skriti svoje zadovoljstvo koje joj se ocrtavalo na licu. Prolazili smo pored jedne livade na čijem kraju se nalazio šumarak kada je mama prstom pokazala rekavši kako su se tu ona i tata prvi put... Zastala je jer je shvatila da treba reći "poševili" pa je umjesto toga rekla poljubili. Nasmijao sam se pa je ispravio. Rekoh joj neka slobodno kaže da su se tu prvi puta poševili. Zacrvenjela se u licu poput kakve curice. Naglo sam skrenuo auto prema toj livadi a ona me u čudu pitala što radim. Rekoh joj kako bi volio da mi točno pokaže mjesto gdje se to zbilo. -Nemoj biti lud i daj se vrati na cestu.-Rekla je. Međutim ja sam namjerno dovezao auto do šumovitog dijela i tu sam stao. Otvorio sam vrata a ona me pitala što činim. Objasnio sam joj kako moram pišati.

Stao sam uz jedan grm i pišao a zo to vrijeme mama je sjela na mjesto vozača. Sada sam ja nju pitao što čini. Odgovorila je kako će sad ona voziti. Sjeo sam na mjesto suvozača i naglo izvukao ključeve iz brave auta. Gledala me razrogačenih očiju. Zagrlio sam je rekavši kako imamo vremena i nikamo nam se ne žuri. Potom sam je privukao k sebi i poljubio u usta. Odmaknula je glavu u stranu i stala me odgurivati rukama govoreći kako nisam normalan. Još sam je jače stisnuo stao je ljubiti po vratu. -Pa nemoj biti lud... Hoćeš da nas netko vidi, osim toga ti si mi sin, što bi ljudi rekli.- Baš me bilo briga za ljude i to sam joj rekao. Očito su joj godili moji poljupci po vratu jer njezin otpor je bio sve slabiji. U jednom trenutku uzvratila mi je poljubac i jezici su nam se u ustima ispreplitali. Primio sam je za sise i osjetio kako su joj bradavice nabrekle.

Raskopčao sam hlače, podigao dupe i u trenu ih spustio do gležnjeva. Kurac mi je bio u punom elementu. Gledala je u moj dignuti kurac i molećivo zavapila:-Nemoj Marko, molim te... daj idemo doma, molim te.- Znao sam da sad više nema nazad i da moram pokušati ići do kraja pa što bude. Spustio sam svoje sjedalo u ležeći položaj i vidjevši da se mama ukipila krenuo sam u akciju. Uhvatio sam je snažno oko struka i povukao na sebe. Doslovce mi je sjela na kurac. Licem je bila okrenuta prema prednjem staklu i rukama se uprla o njega. Preko tankih gaćica koje je imala na sebi osjetio sam toplinu njene pičke i to me još više razjarilo. -Ma daj idiote jedan pusti me... Pokušavala se ustati i izmigoljiti se ali čvrsto sam je držao za bokove. Za trenutak se nekako podigla i u tom času vidio sam njene gaćice koje su se usukale u pičku. Iskoristio sam priliku i gurnuo svoj srednji prst koji je uz rub gaćica našao put do vlažne mamine pičke. Glavu je zabacila unazad i doslovce je vrisnula.

Sada je bila u toj pozi i gotovo kao da se ukočila. Osjetio sam da je to bilo to i da se sad predala. Prstom sam joj čačkao po pički a ona je sada skroz tihim glasom govorila kako sam lud. Nagnula se još malo naprijed i lijevom rukom poisegnula iza sebe. Odmaknula mi je ruku i izbacila prst iz pičke. Potom je povukla rub gaćica skroz u stranu otvorivši mom kurcu put do napaljene pičke. Polako sam joj ga zabijao dok je ona jecala kao da plače. No bez ikakvog otpora sada je vrtjela kukovima i dupetom nabijena na moj kurac. Zgrabio sam je za bokove i žestoko je povukao na sebe. Obilno sam je napunio spermom. Sjedila je tako nabijena na moj kurac i spuštene glave gotovo dvije-tri minute. Lagano se stala ustajati a iz pičke joj je obilno curilo po mom kurcu, jajima i sjedalu, no baš me bilo briga. Otvorila je vrata i izašla napolje. Popravila je haljinu i rekla mi neka se vratim na mjesto vozača jer ona sada i da hoće nije u stanju voziti. Šutjeli smo oboje i bez ijedne riječi došli smo do naše kuće i imanja. Odmah je odjurila u kupaonicu. Ja sam sjedio vani na terasi i pušio sam. Sad me tek počeo loviti nekakav čudan strah od njene zakašnjele reakcije.

Mama je izašla iz kupaonice i također je izašla na terasu. Na sebi je imala ogrtač. Sjela je i također zapalila cigaretu. Nekoliko trenutaka gledala me strogim pogledom a onda napokon progovorila:- Ako itko ikada sazna za ovo bolje da te nema. Jel ti jasno!- -Nemoj biti blesava, pa nisam lud da to ikome ispričam.- Potom je rekla kako sad idemo na spavanje jer ovo je za nju danas bilo previše. Ustao sam rekavši kako se prvo idem istuširati. Dobacila mi je kako neka ne zaboravim očistiti sjedala u autu. Zaustavio sam se rekavši kako ću to odmah sad učiniti. Pogledao sam prema njoj a ona se smiješila pa mi je laknulo. Dodala je kako nas sutra čeka dosta posla i ja sam s esložio s njom. No potom je dodala kako, ako nemam ništa protiv, mogu je još malo fotografirati u onim haljinicama.
Posve mi je laknulo i zaspao sam snom pravednika. Ujutro me već budna dočekla na terasi. Opet je bila u onom istom ogrtaču od sinoć. No sad joj je ogrtač bio malo više rastvoren i lijepo joj se vidjela sisa. Ispili smo capucino a ja sam svako malo pogledavo njene sise. Ni jedno od nas nije spominjalo događaje od jučer. Mama je pričala kako je napravila plan rada i potom mi ga je detaljno opisala. Gledao sam u njene sise i gotovo da je nisam niti čuo. Sve dok mi nije strogim glasom rekla da prestanem blejati u njene grudi. Trgnuo sam s ei rako joj da oprosti. ispila je zadnji gutljajcapucina rekavši da sad ionako nema potrebe skrivati sise jer sam jučer ionako vidio, ali i napravio, više nego je to normalno. Malo sam se čak i zacrvenio sam se na te njene riječi.

Ustala je i ušla u kuću. Svukla je sa sebe ogrtač i ostala posve gola. Pogledala me rekavši da ide obući hlače i majicu pa se idemo primiti posla. Gledao sam je tako golu i gutao knedle. Bila mi je okrenuta leđima i popravljala je kosu. Oslonila s edlanovima ruku o stol i okrenula glavu. Gledala je moje zbunjeno lice i onda me pitala:-No, hoćemo li krenuti na posao ili ćemo najprije učiniti nešto drugo? Ti odluči.- Njeno isprćeno dupe me mamilo i kurac mi je htio iskočiti iz gaća. sad sam se skroz ohrabrio odgovorvši joj kako posao neće nikamo pobjeći. Prišao sam joj i uhvatio je rukama za bokove... Ona se još više naguzila i raširila noge. Spustio sam gaće i kurcem protrljao vlažan pičić. Shvatio sam da je još od jučer pošteno napaljena ali je dobro glumila. Bila je željna kurca i njena pička spremno ga je gutala. Slijedilo je još jedno burno svršavanje u unutrašnjost tople mamine pizde. Izvukao sam kurac a ona je još nalakćena na stol okrenula glavu rekavši kako je mogu i slikati ako želim. Navukao sam gaće i uzeo mobitel. Uslikao sam je jednom a ona se odmaknula i sagnula te je rukama raširila guzove. Uslikao sam njeno raskošno dupe i obrijanu pičku iz koje se cijedila moja sperma. Željela je vidjeti slike a onda me još jednom opomenula kako sve to moram pobrisati.
Napokon smo prionuli poslu. Navečer me najprije počastila svojim seksi odijevanjem a potom i jednim vrhunskim pušenjem moga kurca. Još smo neplanirano jednu noć proveli tu na imanju. Bila je to burna noć u kojoj smo isprobali sve moguće i nemoguće poze. Jebemo se gotovo svakodnevno. Tek sada vidim koliko je ona nezasitna.  Sad je ona takoja je preuzela inicijativu i koristi svaki mogući trenutak dok staroga nema da me "napastvuje"... A meni to teško ne pada.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ucjena

Da, kažu da se to kada ste zaljubljeni u svoju mamu naziva Edipovim kompleksom. Pa sad kako god da se zove kod mene je to slučaj. U početku sam kao klinac mislio da je to neka ljubav koja je normalna a kako sam sazrijevao mislio sam da je to prolazna faza. Kasnije u pubertetu sam sve češće zamišljao mamu i sebe kako vodimo ljubav. U početku sam se grozio tih maštanja ali s vremenom sam ih prihvatio pod normalno. kako su prolazile godine moja zaljubljenost u mamu nije prolazila. Sada već kao zreo i odrasli muškarac sve jače sam žudio za tim da poševim vlastitu mamu. Naravno da nikada nikom ni u ludilu to nisam spomenuo. U svojim mislima napravio sam sto scenarija kako da pokušam zavesti mamu ali nikako to nisam bio u stanju izvesti. Naravno da sam se plašio njene reakcije i odbijanja a onda kako dalje živjeti uz nju i sa njom a od stida joj ne bi mogao pogledati u oči. No, posve neočekivano jednog dana sreća mi se nasmiješila.

Dostavnim vozilom, tj. kombijem, lagano sam se približavao raskršću. Razmišljao sam da li da iskoristim priliku i odem kući na ručak jer bližilo se podne a stjecajem okolnosti bio sam praktički u svom kvartu i tek možda kilometar-dva udaljen od kuće. Zastao sam stigavši do raskršća jer cesta koja mi je presijecala put bila je ona koja je imala prvenstvo prolaza. Bacivši pogled u desno iznenadio sam se vidjevši meni poznata lica. Triesetak metara dalje na nogostupu stajali su moja mama i moj prijatelj Emil. Mahinalno sam krenuo prema sireni želeći im se javiti a onda mi je u dijeliću sekunde kroz glavu prostrujalo logično pitanje. Što uopće tu i sad radi moja mama u društvu Emila. Ok, mogli su se slučajno sresti jer poznavali su se. No vidio sam kako Emil maše rukama i djeluje prilično ljutito. I mama je ostavljala sličan dojam. Ništa mi mije bilo jasno. Vidjelo se da žustro raspravljaju i da to nije običan razgovor. O čemu bi moja mama i Emil tako žestoko raspravljali?

Shvativši da bi netko od njih dvoje mogao baciti pogled prema kombiju dodao sam gas i prešao raskršće. Odmah sam usporio jer sad me je zaklanjalo žbunje i drveće parka koji se tu nalazio. Zaustavio sam vozilo i izašao napolje. lagano sam se probijao između raslinja nastojeći vidjeti njih dvoje a ipak ostati neotkriven. Vidio sam mamu i Emila. Sada su se sporim koracima udaljavali od mjesta gdje su maloprije stajali ali su u hodu i dalje raspravljali svako malo zastajkujući. Trajalo je to još otprilike tri-četiri minute a onda se po gestama i držanju tijela dalo zaključiti da se rasprava smirila. Emil je čak zagrlio mamu unoseći joj se u lice i u jednom momentu ju je poljubio. Mama se od tog poljupca trgnula i brzo se osvrnula lijevo i desno valjda zbog bojazni da ih netko nije vidio. Potom su oboje prešli ulicu i ušli u Emilov auto. Ubrzo su se udaljili a obzirom da sam vrlo dobro znao gdje Emil živi zaključio sam da su krenuli u tom smjeru.

Znatiželja me ubijala. Bio sam silno uzbuđen i sjevši u kombi napravio sam krug po kvartu pa potom došao do ulice gdje živi Emil. Obzirom da je Emil radio u smjenama danas je vjerojatno bio slobodan ili je trebao raditi noćnu. Znao sam da su mu roditelji, s kojima je živio, bili na poslu. Vozio sam Emilovom ulicom i prolazeći pored njegove kuće usporio sam. Njegova Škoda Fabia bila je parkirana u dvorištu. Produžio sam tridesetak metara naprijed i stao kod kafića koji se tu nalazio. Kombi sam parkirao s bočne strane kako ne bi bio uočljiv. Sjeo sam na terasu i naručio pivo. Sjeo sam uz sam rub terase a ispred mene su bile betonske žardinjere s čempresima. Čempresi su me zaklanjali a ja sam opet između njih imao dobar pogled na Emilovu kuću i dvorište. Pitao sam se jel moguće da su mama i Emil ljubavnici.

Nakon otprilike pedesetak minuta srce mi je zatuklo duplo brže nego inače. Mama je izašla iz dvorišta i skrenula lijevo svako malo osvrčući se na sve strane. Sada više nije bilo nikakve dvojbe. Znao sam da je mama bila na jebačini kod Emila.

Odmah na početku priče priznao sam da sam zaljubljen u svoju mamu. Uvijek sam sumnjao da mama ima ljubavnika ili čak da ih mijenja ali nikada za takvo što nisam pronašao opipljiv dokaz. Sve do sada. Obzirom da je moj otac debeli i niti malo privlačan tip kojemu je na prvom mjestu bilo društvo, lov s prijateljima i krkanje janjetine nisam mogao vjerovati da bi on bio tip koji bi mogao seksulno zadovoljiti ženu kakva je bila mama. Moj stari je sirovina i to je istina. Imao je sreću da je rođen u dobrostojećoj obitelji pa je zahvaljujući tome sa sela u grad doveo mamu kojoj je to bila prilika da se makne iz neimaštine i siromaštva.

Dakle, sumnajo sam da mama ima ljubhavnika ali ni na kraj pameti mi nije bilo da bi to mogao biti Emil. S Emilom sam dugogodišnji prijatelj. Išli smo zajedno u glazbenu školu i na karate, družili se, izlazili i provodili vrijeme u kafićima. Sad mi je došlo do pameti kako je Emil unazad nekih godinu dana učestalo dolazio u našu kuću. Dolazio je i prije ali nikada tako često. Svo to vrijeme mama i on uspješno su skrivali svoju vezu. Emila sam sretao gotovo svakodnevno. Ako ne baš svaki dan ali onda barem tri-četiri puta tijekom tjedna u kvartovskom kafiću. Apsolutno nikada, nikako i ničim nije dao naslutiti da je on taj koji mi ševi mamu.

Ta spoznaja silno me uzbudila. Da me ne bi krivo shvatili. Nisam bio ljut ili povrijeđen samo sam bio uzbuđen. Shvatio sam da mi se na taj način otvorila mogućnost da i ja napokon ostvarim svoja maštanja i pojebem mamu. Samo sad je trebalo smiriti strasti i biti pametan. Bilo kakvo srljanje moglo je biti kontraproduktivno. Iako sam noću u krevetu u mislima vrtio slike Emila kako troši mamu njoj ništa o svojem saznanju nisam govorio. No odlučio sam saznati što je više moguće. Mama je imala lošu naviku. Naime nije brisla poruke iz mobitela kao ni brojeve koje je zvala ili koji su zvali nju. Nikada do tada uopće mi nije na pamet palo da njuškam po njenom mobitelu. Sada sam to morao napraviti.

Jedno poslijepodne mama se požalila na glavobolju. Popila je tabletu, spustila rolete u spavaćoj sobi i legla u krevet. Ubrzo je zaspala. Mobitel je stavila pored sebe na noćni ormarić. Uvjerivši se da tvrdo spava uzeo sam mobitel i odnio ga u dnevni boravak. Vrlo brzo među dolaznim, kao i među odlaznim pozivima, pronašao sam brojeve Emilovog mobitela. Pronašao sam i nekoliko sms poruka a one posljednje bile su posebno zanimljive. Npr. jedna poruka poslana od Emila doslovce je glasila:"nikada mi niti jedna žene nije tako dobro pušila kurac kao ti"... Ili npr.: "malo je žena koje vole da im se svršava u usta. jedva čekam da ti usta napunim spermom i da je progutaš"... Bilo je tu još nekoliko vrlo lascivnih poruka s obje strane i sve sam ih proslijedio na svoj mobitel. One ključne poruke bile su zadnje i ona od Emila je glasila: "drago mi je da smo se razumjeli. znao sma da si ti razumna žena. bilo mi je lijepo s tobom ali sad su okolnosti takve kakve su. nažalost moramo prekinuti našu vezu. ako želiš oproštajni seks javi mi". mama mu je odgovorila: "vrlo rado. seks s tobom uvijek i kada god to poželiš. neka bude oproštajni ali ako ikada poželiš, bez obzira na sve, samo javi. pusa!!!"

Te poruke još su me više uzbudile. Vratio sam mobitel na noćni ormarić i otišao u svoju sobu izdrkati. Znao sam da je sada ključni moment za akciju samo još nisam znao kako to točno izvesti. Shvatio sam da u stvari nemam mnogo izbora. Navečer sam otišao do kafića i sa zadovoljstvom konstatirao da se unutra nalazi Emil. Bio je zauzet slaganjem nogometnih parova na kladomatu. Kao uvijek srdačno smo se pozdravili. Nisam želio gubiti vrijeme iako me tresla nervoza. Rekao sam mu kako moramo porazgovarati o nečemu vrlo važnome. Udaljivši se od ostalih gostiju sjeli smo u separe. Shvatio sam da Emil još uvijek uopće na sumnja da ja išta znam. Pitao me sa smiješkom na licu što je to toliko važno? Kratko sam rekao:-Moja mama-. Tek tada se naglo uozbiljio a preko lica mu je prešla neka sjena. Naivno i nevino je upitao što je to s mojom mamom. Sada je već nešto slutio i to se jasno vidjelo.

Nije bilo druge nego odmah mu reći kako sve znam i sve sam shvatio još onoga dana kada sam ih vidio kako se svađaju. Prolazio je prstima ruke kroz kosu i postajao je sve nervozniji. Onda je vidjevši da nema druge započeo priču. Ispričao mi je kako je dolazivši u našu kuću počeo najprije flertovati s mamom. Činilo se da to nije ništa oziljno no ona je zagrizla pa su počeli nazivati jedno drugoga i slati si poruke a onda se dogodilo da ju jednog dana pozove k sebi doma i ona je to prihvatila. Tako je počela njihova avantura. Oboje su to vrlo vješto skrivali od sviju ali on se stalno plašio da će se ta veza otkriti jer bli su gotovo u istom kvartu a osim toga uvijek ju je netko mogao vidjeti da dolazi kod njega kada mu roditelji nisu kod kuće. I bilo je lijepo dok je trajalo.

Onda je Emil upoznao Tanju, koju sam i ja upoznao preko njega. Započeo je vezu s njom i ta veza je postala ozbiljna. Sada mu je veza s mojom mamom postala opterećenje. Najprije je pokušao mami objasniti kako moraju prekinuti ali ona je inzistirala da se barem ponekad viđaju. Zato je i izbila ona svađa između njih. Na kraju je prihvatila činjenicu da je gotovo. Ispričavao mi se i uistinu mu je bilo nelagodno. Rekao sam mu kako mu apsolutno ništa ne zamjeram. Gledao me sumnjičavo. Obećao sam mu kako nikada nitko neće saznati za vezu između mame i njega. Bili smo dugogodišnji prijatelji i vjerovao mi je. Vidjelo se da mu je laknulo.

No, onda sam ja dodao kako imam samo jedan uvjet. Spominjanje nekakvog uvjeta opet mu je na lice navuklo sumoran izgled. Smirio sam ga rekavši mu da nije ništa strašno te mu spomenuo kako znam da su se, mama i on, dogovorili oproštajni seks. Prvo je pomislio kako ja ne želim da dođe do tog tzv. oproštajnog seksa. Opet sam ga morao ušutkati rekavši mu kako ja baš želim da do tog seksa dođe. Sada je bio iznenađen. Uvjet je bio da mi omogući da ih promatram ali naravno mama o tome nije smjela imati pojma. Iako su mu se usne razvukle u osmijeh oči su mu bile ozbiljne. Kao da me nije ozbiljno shvaćao. Nije bilo više nikakvog okolišanja. Posve otvoreno sam mu rekao kako želim da je pošteno rasturi za kraj i kako ja to želim vidjeti. Šutio je gotovo jednu minutu promatrajući me. Onda je napokon rekao kako se to može srediti. Naručili smo novu rundu pića i krenuli razrađivati plan.

Iza Emilove kuće, dakle u dvorištu sa stražnje strane, nalazila se mala kuća koja je sad jednom stranom zida bila priljubljena uz novu kuću. Naime, kada su Emilovi roditelji kupili tu pacelu na njoj se nalazila ta mala kuća koja se doslovce sastojala od jedne prostorije. Dok su gradili novu kuću i oni su u toj maloj živjeli. Prvotni plan je bio da je sruše kada završe gradnju. Onda je Emilov otac odustao smatravši kako može poslužiti kao šupa ili radionica. U potpunosti ju je obnovio. Kako je plafon bio od trske i starih greda on ga je srušio pa je preko izbetonirao novu betonsku deku koju je još napustio tri metra poduprijevši je stupovima. Tako je stajalo nekoliko godina da bi onda izidao nekoliko redova cigle i postavio krov. Sada je već ta mala kuća od ružnog pačeta postala prava ljepotica pa se Emil skroz preselio u taj prostor. Na onaj dio deke koji je bio napušten od krova moglo se popesti metalnim stepenicama s vanjske strane a onda se dalje moglo ući u potkrovlje. U to isto potkrovlje može se ući i s unutarnje strane. Veliki otvor u plafonu na sebi je imao pričvrščene ljestve na razvlačenje. Osim drvene ograde uokolo otvora ničega više nije bilo. Potkrovlje ni do dan danas nije uređivano. No zato je prizemlje bilo sređeno kao kutijica. To je bila Emilova soba a jedan mali dio bio je pregrađen i tu se nalazila tuš kabina, umivaonik i wc.

Zašto vam to pričam? Zato da bi shvatili naš plan. Ja sam se trebao popeti u potkrovlje. Emil će pogasiti svjetla te će ostaviti samo ona bočna na svakom zidu. Ja ću tako biti gore u mraku a njih dvoje dolje. Ščućuren iza ograde moći ću promatrati sve što se dolje događa. Mama i Emil dogovorili su dan i vrijeme za oproštajni seks. Bila je subota i Emilovi roditelji su bili u vikendici na Kupi. Sjedio sam s Emilom u njegovoj sobici i ispijali smo pivo svako malo pogledavajući zidni sat. Kako su minute prolazile u meni je uzbuđenje raslo.
Povukao sam ljestve i popeo se u potkrovlje. Emil je ljestve gurno nazad prema gore i otišao u kupaonicu. Svjetla je podesio upravo onako kako smo dogovorili. Mama je napokon stigla a moje srce nabijalo je kao ludo. Bio sam tih da tiši nisam mogao biti. Legao sam potrbuške kako bi me se što manje vidjelo. Poljubili su se u usta. Odmah joj je rukom zadigao suknju želeći se uvjeriti da je obukla haltere i čarape kako je tražio od nje. Bio je gotovo gol, u stvari omotan samo ručnikom. Primio ju je preko gaćica rukom za pičku. Mama je odmaknula ručnik i u idućem trenutku ručnik je pao na pod. Primila ga je za kurac i stala mu ga drkati. Strasno su se ljubili u usta.

Emil je mamu uzeo za ruku i poveo prema trosjedu. Za trenutak se osvrnuo i bacio pogled gore prema meni. Mamu je posjeo na trosjed. Potom se popeo gore. Opkoračio ju je stojeći iznad nje. Kurac mu je bio u visini njene glave. Mama mu je rukom pridržavala kurac i pušila ga. Ja sam se dozgo mogao samo vidjeti Emilovo dlakavo dupe. Potom se isprćio i nagnuo naprijed oslonivši se rukama o stranicu trosjeda.  Široko je razmaknuo noge a potom i kleknuo na naslon trosjeda. Mamina glava bila je zabačena unazad i on ju je sad doslovce jebao, svojim velikim kurcem, u usta. Nagnuo sam se kroz otvor i nastojao mobitelom uslikati taj trenutak.

Sišao je s trosjeda i valjda ne želeći riskirati to da mama slučajno baci pogled prema gore gdje sam se ja nalazio, podigao je u stojeći položaj i okrenuo je leđima prema meni. Zavukao joj je ruke ispod suknje i svukao joj gaćice. Gurnuo ju je rukom prema naprijed dajući joj na znanje kako želi da klekne na trosjed. Mama je kleknula raširivši noge i rukama je zadigla suknju iznad  bokova. Emil je naslinio prste ruke i njima protrljao njenu pičku. Rukom je prinio svoj kurac do pičke i idućeg trenutka joj ga brutalno zarinuo do jaja. Mama je glasno vrisnula a potom pri svakom ubodu Emilovog kurca glasno je zastenjala. Moj kurac bio je tvrd poput kamena. Vidio sam dovoljno i tiho sam se udaljio prema vratima koja su vodila van na terasu. Izašao sam i metalnim stepenicama se spustio dolje. Otišao sam kući i dva puta izdrkao.

Znao sam da mamu imam u šaci. Čekao sam pogodan trenutak za djelovanje. Otac je sa svojim pajdašima lovcima bio na lovačkoj zabavi a to je značilo da ga do jutarnjih sati neće biti doma. Sjedio sam za stolom u kuhinji i promatrao mamu dok je brisala suđe. Valjda je osjetila moj pogled jer u jednom trenutku se okrenula i pogledala me. Nasmiješila se i pitala me zašto ju tako promatram? Bilo je to pravo vrijeme za napad. Odgovorio sam joj kako se pitam ima li i sad na sebi haltere i čarape. Iznenađena pitanjem naglo se okrenula i ošinula me mrkim pogledom govoreći mi jel čujem sebe što govorim?

Bio sam posve smiren znajući da su svi aduti u mojim rukama. Objasnio sam joj da je to pitam zato jer sam primjetio kako u posljednje vrijeme oblači haltere i da mi je to jako seksi. Kratko je rekla ozbiljna lica kako nisam normalan. Ustao sam i prišao joj skroz blizu. Kada sam joj rekao da vrlo dobro znam da se tako odijeva jer to želi njezin ljubavnik... a onda nakon male stanke dodao ime-Emil-
.
Mama je bila osupnuta. Skroz je problijedila a odmah potom lice joj se zacrvenjelo. Dlanom ruke nervozno je prelazila preko čela smišljajući što da kaže. Prije nego je bilo što reklaja sam joj objasnio kako nikome ništa neću reći a ponajmanje ocu, pod uvjetom da mi dozovoli da je fotografiram u seksi rublju. Gledala me netremice a onda me tužnim glasom pitala jel ja to ozbiljno mislim? Shvatio sam da još uvijek traži najbezbolniji izlaz iz ove neugodne situacije i kako smišlja nešto čime bi opovrgla svoju vezu s Emilom.
Nisam joj dopustio da preuzme inicijativu. Uzeo sam mobitel i počeo čitati poruke. Sad je već morala sjesti. Sjeo sam pored nje. Kazao sam kako bi bilo vrlo nezgodno da otac, ali ne samo otac, pročita ove poruke. Sada je već bila siva u licu. Zadnji udarac zadao sam joj pokazavši joj sliku u mobitelu. Zarila je lice u dlanove ruku i nekoliko puta ponovila:-o majko mila, o majko mila...- Zagrlio sam je i nije pružala nikakav otpor. Potom sam joj rekao neka ode u spavaću sobu i neka odjene seksi rublje i štikle a ja dolazim kroz desetak minuta.

Izlazeći iz svoje sobe provirio sam u kuhinju. Nije je bilo što je značilo da me poslušala. Slavodobitno sam se nasmiješio. Ušao sam u sobu a mama je stajala pored kreveta. Na sebi je imala sivo crne čarape, crne štikle, bijeli grudnjak i isto takve gaćice. Rekla je kako se plaši da netko nekada ne vidi te slike. Smirio sam je rekavši joj da u mene može biti sigurna. Nakon desetak minuta tražio sam da skine grudnjak. Iako su joj oči bile suzne učinila je to. Smatrao sam da je za prvi puta dovoljno. Odlučio sam ići korak po korak.
Nakon dva dana ponovili smo seansu. No sada je morala svući i gaćice. Nelagoda joj je prožimala čitavo tijelo ali poslušno je izvršavala sve moje naredbe.

Kod treće seanse djelovala je već mnogo opuštenije. Nakon pet takvih "tortura" odlučio sam ići korak dalje. Objasnio sam joj kako želim da ostane u grudnjaku i šosu. Neka samo raširi noge jer tako djeluje erotičnije i jebozovnije. Stajao sam točno iznad nje slikajući je odozgo. Raskopačao sam hlače i izvadio kurac. Rekoh joj neka mi ga drka. Pogledala me plahim pogledom i tiho rekla:-nemoj, molim te.- Niije bilo milosti. I uistinu mi ga je izdrkala. Sperma ju je pošpricala po grudnjaku i šosu. Idući dan osim drkanja tražio sam da mi ga puši. Shvatila je i sama kamo sve ovo vodi i više se nije protivila. Popušila mi ga je i to vrhunski.

Ona početna napetost koja je nakon prvih foto seansi kod nje bila prisutna sada je skroz isčezla. Koristio sam svaku priliku kada oca ne bi bilo kod kuće da joj usta napunim spermom. Napokon je došao i taj dan. Nabio sam je na svoj kurac. U sobu sam ušao samo u gaćicama. Mama je bila odjevena i našminkana poput prave droce kako sam to i tražio od nje. Svukao sam gaćice rekavši joj da i ona svuče svoje. Sjeo sam u fotelju i drkao kurac promatrajući je. Rukom sam joj dao znak da priđe. Prišla je i protljao sam joj pičku. Malo je zabacila glavu unazad i tiho zastenjala. Sokići iz pičke brzo su mi navlažili prste. Rekoh joj da se okrene. Uhvatio sam je za bokove i posjeo je sebi u krilo. Raširila je noge i povukla guzu malo unazad. Dlanom ruke je pritisnula moj kurac uz pičku. Vrtjela je zdjelicom pičke priljubljene uz moj kurac.
Malo se podigla guzom u vis. Rukom je primila moj nabrekli kurac i namjestila ga na vlažan otvor svoje pičke. Uz glasan uzdah nataknula se na kurac. Vrtjela je guzom i bokovima dok sam joj ja gnječio sise i ljubio je po vratu. Svršio sam u nju obilno je napunivši spermom.

Od tog dana seks s mamom postao je redovita pojava. Izjebao sam je već u
svim mogućim pozama. Inače mama je redovito farbala kosu ponajviše zbog sjedih vlasi. Uvijek se farbala u crno ili smeđe tek ponekad crvenkasto. Natjerao sam je da se malo ošiša, skroz promijeni frizuru i pofarba u plavo. Želio sam da bude plavuša. I sad je plavuša. Oboje smo se pomalo plašili očeve reakcije na tu drastičnu promjenu. No njegov jedini komentar je bio da sad izgleda kao Merlinka a iako ništa nije rekao stekli smo dojam da mu se sviđa. Želja i izazov mi je bilo pojebati mamu dok je tata u kući. Jedne večeri stari je došao kući prilično pripit. Večerao je i počeo kunjati za kuhinjskim stolom. Mama je bila u toaletu. Izašao sam u hodnik u trenutku kada je izlazila. Dok sam čekao da izađe svukao sam odjeću. Kurac mi je stršao kao raketa. Mama me iznenađeno pogledala vidjevši me golog u hodniku. Na sebi je imala samo kućni ogrtač. Svukao sam joj ogrtač i u trenu je bila posve gola. Počela se opirati tiho mi govoreći kako nisam normalan. Ugurao sam je nazad u toalet i rekao joj da se naguzi. Spustila se na koljena i naguzila ali stalno je govorila kako će naići stari. Kada sam joj zabio kurac prestala je rogoboriti. Tako sam pojebao mamu svega nekoliko metara dalje od pospanog oca.
Preko interneta sam upoznao tipa koji je imao slična iskustva s mamom kao i ja. Zbližili smo se i nakon dva mjeseca upoznali. On je inače iz Rijeke. Došao je kod mene u goste. Mamu sam unaprijed pripremio i objasnio joj što želim od nje. Iako je u početku rezolutno odbijala to da je jebemo obojica istovremeno na kraju je popustila i nisam stekao dojam da joj se to nije svidjelo. Tom prilikom gurnuo sam joj prst duboko u guzu i nije bilo prevelikog otpora. Sada čekam poziv iz Rijeke. Na redu je njegova mama.

Mamu sam dan nakon pitao je li ikada probala analni seks. Zacrvenjela se na to pitanje i rekla da nije. Znam da laže. To je ono što će biti sljedeće a znam da i ona zna. Inače javio se prijatelj Viktor iz Rijeke i kazao kako je sve spremno a njegova mama nestrpljivo čeka. Prvi slobodni vikend putujem dolje.
Inače već smo dogovorili da na ljeto s mamom dođem kod njega u Rijeku. On inače ima i kuću na Krku. Tamo bi ljetovali i naravno isprobali grupnjak s mamama. Problem je moj stari. No on ionako nije previše lud za morem pa mislim da se neće protiviti ideji da ja i mama sami odemo na desetak dana.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Gledao sam i fotografirao prijatelja dok mi je jebao mamu

Poprilično pijan s bocom vina u ruci stajao sam na vratima sobe i promatrao Žarka kako nabreklog kurca, koji je opasno prijetio da probije kroz gaćice, nasrće na moju mamu koja je bez košulje i samo u grudnjaku sjedila na stolici i nije se baš previše opirala njegovim nasrtajima.  Veselo se hihotala i hinila kao da se brani a već u idućem trenutku Žarko joj je ugurao svoj jezik u usta što je ona bez problema prihvatila.

A kako je uopće moja mama završila u Žarkovom stanu?

Mama i ja živimo u jednom malom mjestu udaljenom od grada oko 25 kilometara. Nakon rastave otac, koji je radio, i još radi, na brodu preselio se u Rijeku gdje je zasnovao novu obitelj. No, uredno šalje svakog mjeseca novac za mene. Mama je u ovim kriznim vremenima ostala bez posla. Mizerija od novca koju je primala sa zavoda za zapošljavanje i novac koji nam je slao otac nije nam bio baš dostatan za neki lagodan život ali nekako smo preživljavali. Druge nije bilo pa je mama krenula čistiti i spremati stanove. Otac je imao razumijevanja za nastalu situaciju pa je podebljao svotu novca koju je slao za mene. Ja studiram i svakog dana morao sam putovati do grada i nazad. Ponekad bi koristio mamin polovni Golf, ali i njega treba točiti gorivom a sad kad je mama krenula čistiti i spremati stanove auto je i ona koristila.

Ja sam se još u srednjoj školi aktivno bavio fotografijom u školskoj foto sekciji ali kada sam krenuo na fakultet zapostavio sam taj hobi. No slučaj je htio da na faksu upoznam kolegu koji je također bio zaljubljenik u fotografiju. Pozvao me da posjetim izložbu fotografija u foto-kino klubu čiji je on član bio. Nisam imao baš neke želje gubiti vrijeme na nekakvu amatersku foto izložbu ali ipak sam otišao a to je u konačnici turbulentno utjecalo na nastavak mog života iako takvo što nisam ni slutio.

U foto-kino klubu upoznao sam Žarka. Žarko je bio voditelj foto sekcije u tom foto-kino klubu. Ušli smo u priču pa sam mu spomenuo kako sam se i sam bavio fotografijom. Nagovorio me da donesem fotografije pa ako ima zanimljivih uključit će ih za izložbu koja se uskoro organizira na nivou grada. Nisam baš gajio neke nade da bi neke moje fotke bile uvrštene za izložbu ali ipak sam ih donio.

Žarku se većina fotki svidjela i na moje iznenađenje izabrao je desetak koje će poslati na izložbu. Tako smo se Žarko i ja počeli intezivnije družiti. Žarko je nešto stariji od mene i prilično je živahan i vrckav tip. U jednom razgovoru spomenuo sam mu kako mi je malo problematično više se angažirati u radu foto sekcije jer osim obveza na faksu moram svakodnevno putovati.

Iznenadio me kada je kao iz topa ispalio i predložio da se doselim k njemu. On je živio sam u stanu od pedesetak kvadrata. Ima jednu malu praznu sobu pa ako želim mogu se u nju useliti. Objasnio sam mu kako mi financijske prilike baš ne dopuštaju mogućnost podstanarstva. Rekao je kako to nije neki problem jer jedino što očekuje od mene je da participiram u dijelu režijskih troškova a to me neće koštati više nego troškovi putovanja do kuće. Bio je u pravu. Isprva mi je bilo čudno što mi tako velikodušno nudi mogućnost stanovanja kod njega. Pomislio sam da je možda homoseksualac ali vrlo brzo sam se uvjerio da nije.

Razgovarao sam s mamom i ona baš nije bila oduševljena tom idejom. Naravno, i njoj je bilo čudno da mi netko samo tako nudi jeftino stanovanje. Uvjerio sam je da je Žarko u redu a ja ću ionako svaki vikend provoditi kod kuće a ponekad ću doći i u tjednu.

Tako sam se preselio kod Žarka i naravno da smo se još više zbližili. Pričao sam mu o svojoj situaciji i o tome kako mama dva-tri puta tjedno dolazi u grad i sprema tuđe stanove kako bi namaknula nešto novca. Žarko me pozorno slušao i onda predložio da mama jednom tjedno dođe u njegov stan kako bi ga sredila i očistila. On će joj uredno platiti, čak i više nego joj plaćaju drugi.
Znao sam da Žarko ima novca. Nikada nisam shvatio što točno radi i odakle mu novac. No od nekih zajedničkih poznanika saznao sam da su njegovi roditelji dobrostojeći i imućni ljudi. Osim toga on i sestra namaknuli su lijepi novac od prodaje nekih naslijeđenih nekretnina. Sestra i njen muž su vodili teretanu i kafić u sklopu te teretane a on, Žarko, je u svemu tome imao svoj udio jer je finacijski sudjelovao u pokretanju tog biznisa.

I tako sam mami predložio da jednom tjedno navrati u Žarkov stan kako bi ga počistila i pospremila. Mama je to rado prihvatila. Žarko joj je uistinu platio više nego je mama naplaćivala od drugih. No, nije Žarko samo uredno i obilno plaćao mamine usluge.

Već pri prvom susretu otvoreno joj je dijelio komplimente. Žarko je bio vrlo elokventan i šarmantan tip. Mami su se svidjeli njegovi komplimenti ali ja još tada nisam mislio da bi to flertovanje moglo otići tako daleko kako je otišlo.
Kada bi došao kući mama me uredno ispitivala o Žarku. Shvatio sam da joj se Žarko sviđa ali mislio sam da je sve to na razini obostranih simpatija i ništa više. No, Žarko mi je u jednom od razgovora ispričao kako njega jako pale zrele žene. Tada mi se upalilo malo zvono na uzbunu i to s razlogom, pokazalo se kasnije. Bio sam u pravu jer vrlo brzo Žarko je rekao kako ne bi želio da ga krivo shvatim ali moja mama mu je jako privlačna. Na tome je razgovor završio a ja nisam dalje ništa pitao no slutio sam da mu je cilj zavesti mamu no ipak sam mislio da možda i griješim.

Znalo se desiti da Žarka ne bude u stanu po dva-tri dana. Nisam ga ništa želio pitati jer to i nije bila moja briga no on sam mi je, nakon nekog vremena, objasnio zašto ga nema po nekoliko dana. Svojevremeno je kupio veliko imanje i kuću izvan grada. Intezivno se radilo na uređenju te kuće pa je to bio razlog njegovog izbivanja. U blizini tog imanja nalazila se također jedna farma na kojoj su uzgajali i timarili konje. Žarko je bio zaljubljenik u konje pa je odlučio i na svom imanju, u skoroj budućnosti, napraviti nešto slično. Također je želio uzgajati zdravo voće i povrće pa je već uvelike radio na ostvarenju tih planova.

Bio je petak i navečer sam sa Žarkom otišao do obližnjeg kafića na pivo. Rekao sam mu kako sutra ujutro idem kući. Mami je rođendan pa svakako moram doći na obilan ručak i čestitati joj rođendan. Kupio sam joj parfem i to onaj malo skuplji. Žarku su oči zaiskrile. Trenutak je šutio a onda me pitao bi li on mogao sa mnom posjetiti mamu. Naime, on će me odvesti svojim autom. Poslije ručka vratit će se u grad a ja ću ostati doma pa se vidimo u ponedjeljak. Nisam znao što mu odgovoriti. Rekao sam kako moram nazvati mamu. Učinio sam tako. Nazvao sam je mobitelom i objasnio joj kako i Žarko ima želju doći na ručak i čestitati joj rođendan. Mama je s oduševljenjem pristala. U glasu joj se osjetilo da ju je ta vijest obradovala.

Krenuli smu ujutro. Žarko je stao kod jedne cvećarnice i kupio raskošan buket cvijeća. Kupio je i skupu butelju vrlo kvalitetnog vina. Mama nas je dočekla sa širokim osmijehom i dobro raspoložena. Bila je oduševljena buketom. Ručak je bio fenomenalan. Žarko je bio u elementu. Hvalio je mamin ručak pa potom njezin izgled a mama je cvala i koketno se smiješila. Žarko je rekao kako su mama i on rođeni u istom horoskopskom znaku. I njemu je rođendan ali za pet dana. To je bio četvratak. Stoga je predložio da iduću subotu mama dođe kod nas a on će nas oboje počastiti ručkom ali u nekom od boljih restorana. Mama je odmah i bez problema prihvatila Žarkov poziv.

Uglavnom dobro smo se zabavili a mama što je više pila sve otvorenije je koketirala i flertovala sa Žarkom. Moje prisustvo ju nije baš nešto sputavalo. Moram naglasiti da mama nije bila alkoholičarka, što bi netko mogao zaključiti, ali vrlo rado je popila nekoliko čaša u određenim prigodama. Na kraju je Žarko krenuo u grad a ja sam naravno ostao i rano u ponedjeljak krenuo na fakultet. Sve u svemu mama je čitav drugi dan, tj. u nedjelju, bila izuzetno dobro raspoložena a svako malo je spominjala Žarka. Ja još nisam bio svjestan u što će se sve to izroditi.

Žarka gotovo čitav tjedan nije bilo u stanu. Vrijeme je provodio na imanju. Pojavio se tek u petak kasno poslije podne rekavši kako se radovi na uređenju kuće bliže kraju. U subotu se mama pojavila u stanu kako je bilo i dogovoreno. Bila je dobro raspoložena. Žarko ju je odmah počeo obasipati komplimentima. Kako bi se zagrijali za ručak pili smo Martini. Mami je piće godilo i nije se libila popiti svaku čašu koju bi joj Žarko natočio.

Žarko je pozvao taksi a na moj upit zar nećemo ići njegovim autom odgovorio je kako je već malo popio a obzirom da slavi rođendan još će popiti pa je bolje da idemo taksijem. Sve u svemu bio je u pravu. Najprije nas je odveo u jedan fino uređen lokal gdje smo opet pili Martini. Nakon toga otišli smo do restorana koji se mislim zove Lobby ili tako nekako. U svakom slučaju odmah mi je bilo jasno da je to vrlo skup restoran a i mjesta je trebalo rezervirati unaprijed. Ugodna atmosfera, vrhunska posluga, izvanredna jela i pića djelovali su na nas svo troje da se osjećamo dobro i opušteno.

No kada sam vido račun za jela i pića koja smo konzumirali pao mi je mrak na oči. Žarko je istovario, za moje pojmove, pravo malo bogatstvo i još je ostavio bakšiš konobaru. Bio je vrlo galantan i definitvno je znao kolika je cijena tog ručka te je bez ikakvih problema izbrojio novac. Mama je također širom otvorenih očiju promatrala novac koji je Žarko ostavio. Dok smo čekali taksi mama ga je diskretno upitala nije li se malo previše bacio u trošak no Žarko se samo nasmijao rekavši kako nikada ne škrtari a pogotovo ne kad su u pitanju lijepe žene. Osim toga rođendan mu je.

Svi troje smo bili čisto fino opijeni alkoholom i zabrinuto sam pitao mamu kako ona sad takva misli voziti kući? Žarko je odmah reagirao rekavši kako nema potrebe da vozi kući jer može prenoćiti kod nas. Sjedio sam naprijed a mama i on odostraga. Malo sam okrenuo glavu unazad i primjetio da je izgovorivši to Žarko prebacio ruku preko maminog ramena. Mama ga je pogledala i samo se nasmijala ne rekavši ništa ali nije reagirala ni na njegovu ruku prebačenu preko njezina ramena.

Izašli smo iz taksija i krenuli prema ulazu u zgradu. Na prvoj stepenici mama se opasno zaljuljala i posrnula. Žako je odmah priskočio i primio je oko struka. Bilo joj je neugodno zbog tog posrtanja ali to je nastojala prikriti smijehom. Ušli smo u stan a svo vrijeme Žarko je mamu držao oko struka. Nikakvom gestom mama nije pokazala da joj to smeta.

Žarko se ponudio da on skuha kavu. Dok je kuhao kavu sjetio se da nemamo vina. Rekoh mu kako je tako i bolje jer smo ionako previše popili. No Žarko je inzistirao da odem dolje do kafića i donesem bocu vina. Sad smo ionako doma pa nema razloga da još ne popijemo po čašu vina. Pogledao sam mamu a ona je samo slegnula ramenima. Žarko mi je pružio novac i sad mi nije preostalo drugo nego da odem po vino.

Na putu od kafića do stana boca mi je kliznula iz ruke i sva sreća da je pala na travu ne razbivši se. Lift je bio zauzet pa sam se do trećeg kata odlučio popeti stepenicama a i nisam baš bio raspoložen da me, oni koji su u liftu, vide ovakovog polupijanog s bocom vina u ruci. Otključavši vrata došao sam do sobe dnevnog boravka koja je inače bila povezana s kuhinjom i tada sam vidio onaj prizor s početka priče.

Žarko je bio nagnut nad mamu i sad su se strasno ljubili. Uopće nisu shvatili da ja stojim na vratima i promatram ih. Žarko ju je šlatao po sisama a u trenutku kada je zavukao ruku između njenih nogu uočio me. Moje prisustvo ga se baš i nije dojmilo. Tek je mama mlako reagirala uhvativši ga za ruku i blago se zacrvenjela u licu što je mogao biti znak da joj je neugodno. Žarko nije uopće bio zbunjen. Prišao mi je i uzeo bocu iz ruku. Odmah ju je otvorio i natočio čaše. Kucnuli smo se čašama i otpili. Ja i Žarko smo stajali a mama je i dalje sjedila. Situacija je bila pomalo bizarna. Žarko samo u gaćama a mama u suknji, bez košulje i u grudnjaku. Tek tada sam uočio da se iza stolice na kojoj je mama sjedila nalaze njene gaćice. Znači Žarko joj je već svukao gaćice i sad, koliko god da sam bio pijan, shvatio sam da je ova igra otišla opasno daleko.

Nakon ispijeog vina Žarko se odjednom sjetio kako se uopće nismo fotografirali a on slavi rođendan. Poslao me u svoju sobu da donesem fotografski aparat i fotografiram ga zajedno s mamom. Vratio sam se u sobu s foto aparatom a mama se grohotom smijala držeći ruku na ustima. Žarko je naime već bio gol. Svukao je gaćice i s poludignutim kurcem stajao ispred mame. Prišao joj je skroz blizu i nagnuo se prema njoj u tolikoj mjeri da joj je kurcem gotovo dodirivao sise. Mama je glavu okrenula u stranu i rukama ga nastojala gurnuti dalje od sebe. Zbunjeno sam gledao ne vjerujući da se ovo događa a Žarko mi je glasno dobacivao neka slikam.
Radio je bio upaljen i Žarko je podigao mamu na noge tražeći od nje da zapleše s njim. Mama je uz smijeh glumila da se opire ali on je bez problema i bez velikog napora skinuo njezin grudnjak. Jednom ukom čvsto ju je privukao k sebi a u drugoj je držao čašu s vinom i nastojao joj je vino uliti u usta. Mama se nekako istrgla iz njegova stiska i kako ne bi pala sjela je na stolicu ali nogu široko razmaknutih tako da sam posve jasno mogao vidjeti njenu obrijanu pičku. Vidio je to i Žarko pa je kleknuo ispred nje i rukama joj još više raširio noge dovikujući mi da to slikam. Mama je popustila njegovim nasrtajima pa je sama raširila noge. Ubrzo joj je svukao i suknju. Mama je sad bila posve gola. Smješeći se gledala je prema meni očekujući valjda moju reakciju a Žarko ju  je privijao k sebi ljubeći je po vratu. Bio sam zbunjen ali i uzbuđen onim što vidim. Kako nisam reagirao to je mamu opustilo i trenutak kasnije rukom je lagano drkala Žarkov kurac.

Žarko joj je ruke stavio na ramena i pritisnuo ju prema dolje. Mama se trenutak opirala shvačajući što Žarko želi ali je ipak popustila i čučnula... Gledala je prema meni ali rukom je i dalje drkala njegov kurac. Žarko je stavio ruku na njenu glavu i okrenuo je prema svom kurcu. U idućem trenutku ugurao joj je kurac u usta.

Mama je pušila Žarkov kurac i svo vrijeme pogledavla prema meni kao da mi
pogledom želi reći; -A što mogu? Vidiš da nemam izbora... Nemoj se ljutiti na mene.

I nisam se ljutio. Bio sam uzbuđen i narajcan a kurac mi se digao. Žarko me upitao zašto se i ja ne skinem kad su njih dvoje već goli? Toliko sam bio narajcan da mi Žarko to nije trebao ponoviti. Svukao sam košulju, hlače, gaće i vrlo brzo ostao posve gol. Tek tada sam pogledao prema mami i Žarku i shvatio da je Žarko svršio jer niz mamina usta i po bradi cijedila njegova sperma. Totalno sam se raspametio i onako nabrijan s uzdignutim kurcem prišao do njih.
Mama je bez problema rukom zgrabila moj dignuti kurac i počela ga drkati. Žarkov kurac kao da se nije spuštao. Mama je drugom rukom drkala njegov kurac a onda bez problema jezikom počela obrađivati moj. Uskoro sam joj čitav kurac ugurao u usta ne mareći za to što je iskolačila suzne oči. Svršavao sam dugo i obilno. Nemam pojma koliko joj je sperma završilo u ustima a koliko po licu i sisama. Uopće me tog trenutka to nije bilo briga.

Ispražnjen i iscrpljen oteturao sam do fotelje i uvalio se u nju sklopivši oči. Imao sam osjećaj da se čitava soba vrti i za trenutak sam pomislio da ću povraćati. A onda sam valjda i zadrijemao opijen vinom ali i događanjem. Glasan krik moje mame trgnuo me iz tog polusna. Otvorio sam oči i zbunjeno kroz izmaglicu nastojao vidjeti što se događa. Kad mi se pogled razbistrio shvatio sam zašto je mama glasno vrisnula. Žarko je sjedio na stolici držeći golu mamu za bokove i nabijao ju je na svoj dignuti kurac. Uzeo sam fotografski aparat i fotografirao ih. Možda bi i ustao ali jednostavno nisam imao snage. Rukom sam drkao svoj kurac gledajući kako Žarko nabija moju mamu na svoj kurac i jedino što sam osjećao bilo je novo uzbuđenje koje me prožimalo.
No bio sam previše umoran, i pijan, i uzbuđen, i vjerojatno prožet dojmovima pa sam naslonio glavu na naslon fotelje i zaspao sam. Probudio sam se jer mi je ruka utrnula. Sada sam se osjećao koliko toliko bolje ali još uvijek sam bio mamuran. Gledao sam oko sebe po sobi ali mame i Žarka nije bilo. Ustao sam i nesigurnim korakom doteturao sam do Žarkove sobe. Vrata su bila odškrinuta i jasno sam čuo glasne uzdahe. Gurnuo sam rukom vrata i ugledao mamu kako jaši na Žarku nabijena na njegov kurac.

Nemam pojma koliko dugo sam ih promatrao prije nego sam se odvukao do svoje sobe. Mamino golo dupe koje se njiše i ziba naprijed-nazad još mi je bilo pred očima. Onako gol strovalio sam se na krevet i zaspao. Probudio sam se s gorkim okusom u ustima i mučninom u želucu. Roleta na prozoru bila je spuštena i nisam imao pojma koje je doba dana. Ležao sam širom otvorenih očiju uperenih u plafon. Polako su mi se vraćale slike od prethodne večeri. Za trenutak sam pomislio da je sve to bio samo san. Osjećao sam silnu nelagodu. Sjećao sam se kako mi je mama pušila kurac i usprkos nelagodi koju sam osjećao opet sam se uzbudio. Napokon sam ustao s ciljem da dođem do kupaonice i istuširam se. Oprezno i tiho sam otvorio vrata svoje sobe i provirio u hodnik. Ništa se nije čulo i nikoga nisam vidio. Ogrnuo sam se plahtom i došao do dnevnog boravka. Polako sam obišao čitav stan pa zavirio i u Žarkovu sobu. No mame a ni Žarka nije bilo. Na Žarkovom krevetu nalazile su se zgužvane plahte umrljane spermom i sokovima mamine pičke. Izašao sam na balkon i pogledao na parkiralište. Vidio sam da nema mamnog Golfa i zaključio kako je otišla kući. Istuširao sam se i skuhao si kavu. Polako sam dolazio k sebi.

Ostatak dana proveo sam u stanu razmišljajući o svemu što se zbivalo.
Nekoliko puta sam uzeo mobitel u ruku želeći nazvati mamu kako bi se uvjerio da je dobro ali jednostavno nisam zbog prisutne nelagode mogao stisnuti njezin broj. Žarka nije bilo. Već je debelo pala noć kada je moj mobitel zazvonio. Pretrnuo sam vidjevši da zove mama. Javio sam se. Mama je sekundu-dvije šutjela a onda tihim i nekako opreznim glasom pitala kako sam. Rekoh joj da sam dobro i pitao je kako je ona. Opet je malo šutjela a onda odgovorila kako je dobro ali osjeća se posramljeno i nelagodno. Odmah me pitala da li se ljutim na nju. Sad je meni djelomično laknulo pa sam brže-bolje rekao kako se ne ljutim i kako joj ništa ne zamjeram te mi je drago da je ona dobro. Takav razgovor oboje nas je malo opustio pa smo nastavili razgovor u ležernijoj atmosferi. Rekoh joj kako smo svi malo previše popili i kako se baš ne osjećam najbolje pa sutra najvjerojatnije neću ni ići na predavanja. Mama je predložila da onda dođem kući na ručak i ja sam pristao. Bilo mi je znatno lakše nakon ovog razgovora ali ipak sam se pitao, sjeća li se ona da mi je jučer pušila kurac?

Približavajući se kući osjećao sam sve jači grč u želucu. Prekjučer je mama odigrala ulogu pijane drolje. Popušila mi je kurac i predamnom se jebala s mojim prijateljem. Gledao sam njenu obrijanu pičku i Žarkov kurac zabijen u nju. Vidio sam je poprskanu spermom... Nije mi baš bilo svejedno.
Mama me dočekla s osmijehom na licu ali i vidno prisutnom nelagodom koja joj se ocrtavala na licu. Nije imala snage pogledati me u oči i stalno je skretala pogled u stranu. No ni ja se nisam osjećao mnogo bolje. Servirala je jelo na stol a ja nisam mogao ne gledati njene lijepe noge u crnim čarapama i dupe koje se izazovno njihalo u usko stegnutoj suknji tim više što sam se sjećao njenog pušenja moga kurca. Još uvijek sam se pitao sjeća li se ona toga?

Nakon ručka, koji je prošao u tišini, skupila je snage da započne priču. Pogleda spuštena o plohu stola pitala me smeta li meni to što se njoj sviđa Žarko i što se zbog toga dogodilo ono što se dogodilo. Odgovorio sam joj kako mi ne smeta i kako poštujem njenu volju. Tek tada pogledala me u oči. Smiješila se ali ipak joj se na licu vidjelo crvenilo uzrokovano i dalje prisutnom nelagodom. Tog trenutka izgledala je tako plaho i ranjivo ali istovremneo jebozovno. Sada sam znao da se ona svega sjeća pa i pušenja mog kurca. Ustala je i prišla mi. Sagnula se i zagrlila me naslonivši glavu na moje rame. Dodir njenih sisa na mom ramenu uzbudio me. Rukom sam lagano zadigao njenu košulju i dlanom ruke klizio sam po njenim golim leđima. Nije reagirala pa me je to ohrabrilo. Ruku sam spustio na njeno dupe. Poljubila me u obraz zahvalivši mi na razumijevanju. Rukom sam klizio po njenoj guzi pa prema gore do ispod košulje po leđima, sve do one gumice koja je držala njezin grudnjak. Kurac mi je već pulsirao kao lud.

Mama je držala ruke oko mog vrata i gledala me u oči. Govorila mi je kako mi je valjda jasno da o svemu što se dogodilo nikome ne smijem reći ni riječ a pogotovu ne ocu. Naravno da mi takvo što nije padalo na pamet i to sam joj rekao. Ruke sam stavio na njene noge odmah iznad koljena. Lagano sam joj zadizao suknju prema gore ponavljajući kako se nema čega bojati jer ni na kraj pameti mi nije bilo kome išta govoriti. Ruke su mi već dodirivale rubove njenih samostojećih čarapa i ta spoznaja da mama na sebi ima samostojeće čarape još me više napalila. Sagnula se ponovo ovaj put me poljubivši u usta. Trenutak kasnije shvatio sam da na sebi nema gaćica i dlanovima ruku čvrsto sam stezao njeno golo dupe. Ponovo se sagnula i poljubila me u usta ali ovaj put čvršće i strasnije. Ruku sam zavukao između njenih nogu i napipao vlažnu pičku. Pička joj je bila obrijana koji dan prije ali sad su se već netom iznikle crne kratke dlaćice prijeteći zabijale u moje prste. Uzbuđeno je vrtjela bokovima dok su moji prsti istraživali unutrašnjost njene vlažne pičke.

Nisam više mogao odoljeti... Rukama sam je čvrsto zgrabio za guzove i privukao k sebi. Sagnuo sam glavu i jezikom klizio po, od dlaćica, hrapavoj pički dodirujući njezin klitoris. Uzdisala je sve glasnije, rukama mrseći moju kosu. U jednom trenutku, vidno uzbuđena i crvena u licu, spustila se na koljena i raskopčala je dugmad na mojim hlačama. Izvukla je moj nabrekli kurac i halapljivo ga strpala u usta. Nastojao sam joj nekako raskopčati košulju da bi dopro do njenih sisa i u tome sam dobrim dijelom uspio.  No trenutak kasnije moj kurac već je rigao spermu koja je dobrim dijelom završila na njenim sisama još uvijek spremljenim u grudnjak.
No mama se tek tada napalila. Oči su joj se sjaile od uzbuđenosti. Ustala je i svukla grudnjak. Popravila je samostojeće čarape i uzela me za ruku. Bukvalno me odvukla u svoju spavaću sobu. Bacila se na mene poput gladne zvijeri. Rukom je drkala moj slinavi kurac strasno me ljubeći u usta. Toliko sam bio narajcan da mi nije trebalo dugo a da kurac opet bude tvrd i spreman za akciju. Mama je raskopčala dugmad na svojoj suknji i svukla se bacajući suknju pored kreveta. Opkoračila me i rukom uzela moj kurac namješatajući ga na otvor svoje vlažne pičke. Kurac je bez problema kliznuo u toplu i vlažnu pičku a mama je divlje vrtjela bokovima, glave zabačene unazad i glasno stenjala. Tog dana sve do večeri nismo izlazili iz kreveta. Od silnog svršavanja već su me boljela jaja. Spavali smo zagrljeni do jutra. Ujutro sam se probudio prije nje. Mama se promeškoljila i okrenula se na bok. Rukom sam napipao njeno golo dupe a kada su mi prsti kliznuli do otvora njene pičke natopljene sokovima i mojom spermom opet sam osjetio uzbuđenje.  Smiješila se i meškoljila lagano vrteći guzom dok je moj kurac prodirao u nju.

Svršio sam ali znatno manje nego dan prije. Na brzinu sam ustao i odjurio u kupaonicu. Istuširao sam se i odjenuo. Mama je i dalje ležala na boku sklopljenih očiju. Nježno sam je poljubiou usta i rekao kako moram krenuti. Znao sam da ću kasniti na predavanje ali to mi sad ionako nije bilo važno.
Sada znam da je tom jebačinom mama kupila mene i moje povjerenje a sve u svhu njenog ljubovanja sa Žarkom. Ne smeta mi to. Redovito se viđa sa Žarkom. Ne sastaju se u stanu već odlaze u njegovu kuću. Žarko je pažljiv prema njoj i znam da joj jebačina s njim pruža zadovoljstvo. Pustio sam ih neka se izgušataju. S mamom se zadnje vrijeme čujem samo telefonom ili mobitelom ali znam da ću i ja dobiti svoj dio kolača. Danas, dok ovo pišem, je srijeda a s mamom sam se dogovorio da, napokon, vikend provedem kod kuće. Ne sumnjam da će opet biti žestoko i vruće.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 16:55:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.363 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.