Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Apr 2024, 00:17:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26641531 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Stare napaljene kurve i mladi dečki

Kada dokone gospođe, ili preciznije rečeno, dame u zrelim godinama nemaju pametnijeg posla a uz to imaju viška vremena i dovoljno novca, izmišljaju načine kako da se dobro provedu. Tako je i moja poznanica Fanika došla na ideju da proslavi jednu godišnjicu. Naime, odlučila je proslaviti godišnjicu rastave braka. Prošlo je točno deset godina kako se razvela i to joj je dalo povoda da organizira proslavu tog događaja.

Mene je nazvala naša zajednička prijateljica Matilda i obavjestila me kako moram u subotu, obavezno, doći na spomenutu proslavu. Slatko sam se nasmijala toj luckastoj ideji, no kako nisam imala ništa u planu potvrdila sam svoj dolazak. Dobo sam znala da će to biti skup napaljenih žena koje su sve mahom prešle četrdesetu godinu života, a neke i pedesetu.
Idućeg dana nazvala sam Faniku. Zanimalo me koliko je prijateljica i poznanica pozvala. Trebalo nas je biti oko petnaestak a možda i više. Većina su dame koje su udane pa imaju obaveze i vjerojatno neće moći doći. Nabrojala mi je na koje sve žene računa da će doći. Zaključila sam kako većinu poznajem. Neke više a neke manje. no to nije bilo ni bitno.

Proslava se trebala održati u jednom motelu nadomak grada. U ovoj priči namjerno neću spominjati ime motela jer možda netko od muževa mojih poznanica pročita ovu priču pa se sjeti da je njegova žena te subote bila tamo. Stigla sam, zajedno s Matildom, u točno dogovoreno vrijeme. Parkirale smo auto na pošljunčanom parkingu i krenule ka ulazu. Pošle smo kroz hol gdje se nalazila garderoba i toaleti te smo gurnule pokretna vrata i ušle u salu. Tu su oko spojenih stolova već sjedile Fanika i desetak žena. Bile su dobro raspoložene i pozdravile su nas glasnim povicima. Odmah sam uočila da su sve dame jako lijepo odjevene, dotjerane i našminkane.

Moram malo opisati unutrašnjost sale. To gdje smo mi bile je manja sala i tu se s desne strane nalazi dugački šank ispred kojeg su barske stolice. Čitav zid koji gleda prema van je ostakljen a na staklu se nalaze zavjese. Iz te sale se ulazi u drugu, veću salu, tj. u tu salu se skreće desno. Dakle,  čitav taj prostor jeu obliku slova L. Iz te veće sale se stepenicama dolazi u još jednu manju salu koja se nalazi na katu. Ove dvije sale u prizemlju, prema potrebi, mogu se odvojiti harmonika vratima koja se protežu čitavom dužinom. Sada su ta vrata bila dijelom zatvorena. Inače čitav prostor je lijepo uređen i ukrašen s mnogo cvijeća u betonskim žardinjerama. Odmah sam po zvucima glazbe i glasovima zaključila da se u većoj sali održava neka malo veća proslava.
Srdačno smo se, Matilda i ja, pozdravile s prisutnim "curama" i zauzele svoje mjesto za stolom. Konobar nam je odmah poslužio aperitive. Konobari su bili mladi i naočiti muškarci i odmah sam shvatila da ih Fanika dobro poznaje. Tijekom večere primjetile smo da je u onoj većoj sali neko mlado društvo. Naime mladi momci i djevojke prolazili su nedaleko nas na putu do toaleta ili do terase kako bi zapalili cigaretu. Pitale smo konobara i on nam je pojasnio kako tamo društvo slavi godišnjicu mature. Momci i cure su bili tek nešto stariji od dvadeset godina i to je bilo lako zaključiti. Naravno da su moje "starke" odmah nanjušile mlado meso pa su već nakon prvih čaša ispijenog vina počele s bezobraznim komentarima.

A kako je vrijeme odmicalo tako su i mladi dečki, u prolazu, sve češće pogledavali prema nama. Fanika je bila jako dobro raspoložena i nije joj trebalo mnogo pa da počne dobacivati dečkima u prolazu. Kako su i oni konzumirali dosta alkohola ohrabrili su se pa su sve češće s nama komunicirali. Povremeno bi odlazile po dvije-tri na terasu kako bi zapalile cigaretu. Počelo je lagano koketiranje i zafrkancija. Ubrzo je Fanika zamolila konobara da otvori jedan ostakljeni prolaz odmah iza našeg stola. Kroz taj prolaz moglo se također izaći na terasu. Znala je Fanika da momci sada prolaziti uz nas.

Nakon nekog vremena trojica mladića su se smjestili za naš stol. Inzistirali su da nas počaste pićem. Naravno, nismo odbile. Uskoro su toj trojici pridružila još četvorica. Nakon ispijenog pića i upoznavanja s dečkima smo i zaplesale. Fanika se skroz razuzdala i bilo o čemu da je krenula priča ona bi je skrenula na jebačinu i seks. Naravno da se to mladim i napaljenim dečkima svidjelo. Svidjelo im se i kada je Fanika zadigla suknju i pokazala rubove svojih čarapa zakopčane halterima. Sljedeći njezin primjer i ostale žene su bezobrazno prebacivale nogu preko noge otkrivajući svoja bedra i butine. Momcima su oči bile kao sarme.

Vrijeme je brzo prolazilo i već je dobrano prošla ponoć. Većina mladih otišla je kućama. Za našim stolom ostalo je osam mladića. I neke naše prijateljice su se pozdravile i otišle. Sada je nas je ravno deset. Konobari nisu inzistirali na odlasku. Prigušili su svjetla, navukli zavjese i zaključali vrata. Trojica konobara bili su Fanikini poznanici, ali ne samo poznanici, barem su je dvojica od njih trojice poševila. Kako bi im se išlo kući kada su dobili dobru napojnicu a atmosfera je toliko uzavrela da su se u jednom trenutku Fanika, Denisa i Sanja izule, popele na stol i zaplesale. Hvatale su jedan drugu za guzove, primale za sise, jedna drugoj zadizale suknje otkrivajući gaćice...

To je dovelo do toga da smo se sve, dobrano opijene vinom, počele lascivno ponašati. Gertruda zagrlila Tinu i ugurala joj prst u usta što je sve prisutne odmah asociralo, a na što drugo nego, na pušenje kurca. Nije im trebalo dugo da tako napaljene jedna drugoj počnu plaziti jezik što je rezultiralo time da im se vlažni jezici počnu dodirivati. Vrlo dobro sam znala da mladim dečkima kurčevi bubre i da su napaljeni preko svake mjere. A kada su Fanika i Sanja jedna drugu počele svlačiti nekima od njih gotovo da su procurile sline. Obje su ostale u prozirnim kombineima a onda su skinule i grudnjake bacivši ih dečkima. Uslijedio je vruć i vlažan poljubac. jedna drugoj strasno su gurale jezik u usta i nisam sigurna da neki od prisutnih nisu već tada svršili. Fanika je Sanji gurnula ruku u gaćice a onda je i sanja to učinila i njoj. Trljale su si pičke i ljubile se kao da su same na svijetu.

Kada je Fanika izvukla ruku iz Sanjinih gaćica svima nam je pokazala prste ruke dobrano natopljene sokovima Sanjine pičke. Uzela je salvetu sa stola ali prije nego je obrisala prste preko njih je prešla jezikom što je kod prisutnih izavalo glasno odobravanje i oduševljenje. Sanja je, ne želeći Faniki ostati dužna, svukla njene gaćice. Fanika se nije protivila. Uskoro su svi imali prilike vidjeti njene crne gaćice natopljene sekretima iz njene pičke.

Sada je Fanika počela inzistirati na tome da sve zajedno skinemo gaćice. Krenula je od jedne do druge i podizala nas sa stolca. Mi koje smo bile jače napaljene to smo odmah prihvatile a one koje su oklijevale uskoro su morale popustiti jer smo nas dvije-tri bile toliko uporne i agresivne da nisu imale izbora. Uskoro su po podu, stolcima i stolovima bile rrazbacane, gaćice, grudnjaci ali bilo je i čarapa i haltera. Klinci su se napalili i svako malo trljali su svoje kurčeve. Jedan od njih, Miljenko se zvao, molio me da mu svoje gaćice poklonim za uspomenu. U stvari, nisam imala ništa protiv ali prije nego sam bilo što rekla Fanika se umiješala u igru. Rekla mu je kako može uzeti moje gaćice ali neka nam pokaže svoj kurac i neka se izdrka po gaćicama. Mislila sam da će mu biti neugodno, no on je bez problema izvadio svoj kurac i počeo drkati iznad mojih gaćica. Žene su vriskale od oduševljenja.
Gledala sam njegov mladi nabrekli kurac i naravno da sam se napalila. Lijevom rukom sam ga primila za guzu nježno je masirajući. Desnom sam ga primila za jaja. Stisnula sam ga nježno dva-tri puta i to je bilo dovoljnoda pukne i počne svršavati. Držala sam mu kurac dok je sperma šibala. Prva dva-tri mlaza sperme odletjeli su valjda tri-četiri metra daleko. Vriska žena dala je do znanja da je i njih zašpricao. Ostatak sperme izbacio je na moje gaćice.

Konobari su vidjeli da stvari polako izmiču kontroli pa su nas pristojno zamolili da ispijemo piće do kraja, odjenemo se i napustimo lokal. No nama se sad nikako i nikamo nije išlo. Kristina i Zrinka pozvale su taksi i one su nas napustile.Nama ostalima, kako rekoh, nije se odlazilo. Ipak smo nevoljko počele pripreme za odlazak ali napaljene starke nije lako samo tako otpremiti. Svjetlana je oteturala, jer bila je prilično pijana i doslovce je teuturala, do konobara kako bi ga zamolila da nam da još malo vremena. Plazila je po njemu a on se baš i nije previše branio. Raskopčala mu je košulju, potom spustila hlače i gaće. Pridržavajući se za njega kako ne bi pala, spustila se na koljena. Na radost svih prisutnih počela mu je pušiti kurac.
To je naravno bio znak za nas ostale da se latimo posla. Fanika je bez puno priče raskopčala hlače prvome dečku do sebe. Sjedila je pored njega i trenutak kasnije glavu je spustila u njegovo krilo. Dok sam ja s Miljenkom, koji mi se izdrkao po gaćicama izlazila na terasu, jer trebalo mi je svježeg zraka, vidjela sam Matildu kako s jednim od dečkiju izlazi u hol. Miljenko je bio opijen alkoholom ali i totalno zbunjen. Stajao je poput kipa dok sam mu raskopčavala hlače. Spustila sam mu hlače do gležnjeva. Kurac mu nije bio baš skroz dignut ali čim sam ga stavila u usta i prstom mu nježno protrljala šupak kurac mu je zapulsirao puneći se krvlju. Gutala sam mu ga do jaja a on je stenjao toliko glasno da sam se uplašila kako bi ga lako mogao čuti i u kućama udaljenim stotinjak metara.
Moram priznati da je Miljenko imao prilično veliku batinu. Pička mi je bila pristojno navlažena i željela sam osjetiti taj mladi kurac u sebi. Ustala sam, zadigla suknju iznad bokova i bez puno priče naguzila sam se, raširenih nogu, preko jednog od stolova. Miljenko je, držeći kurac u ruci, dogegao do mene. Naime, Hlače oko gležnjeva smetale su mu pri hodu. Gledajući ga ispod ruke kako smiješno hoda, crven u licu i s kurcem na gotovs, došlo mi je da se nasmijem. Zabio mi ga je takvom žestinom da sam imala osjećaj kako mi je nabio u pičku i svoja jaja. Glasno sam vrisnula od boli i užitka koji suse izmiješali i potresli moju utrobu. Miljenko me jebao divlje i žestoko. Ta velika kurčina razarala me ali i vrlo brzo natjerala da glasno svršim. Miljenko je ponovo glasno zastenjao i zabivši mi ga do jaja napunio mi pičku spermom. Gledala sam kroz prozor u unutrašnjost sale. Miljenkov kurac još je bio u meni. Vidjela sam kako su konobari podigli s poda Svjetlanu. Usta i lice bili su joj zamrljani spermom konobara kojem je popušila kurac. Mislila sam kako joj žele pomoći no oni su je doslovce odnjeli u prostoriju iza šanka. Dečki su je dakle odlučili pojebatii tu nije bilo nikakve pomoći.

Lagano sam se dijelom okrenula na bok gornjim dijelom tijela. Nježno sam rukom odgurnula Miljenka dajući mu na znanje kako je vrijeme da izvuče svoj kurac iz moje pičke. Shvatio je. Navukao je gaće i hlače. Ja sam popravila suknju. Shvatila sam da je krajnje vrijeme da odemo. Krenula sam u salu ne mareći za to što mi se sperma cijedi niz noge. Prišla sam faniki koja je gotovo gola raširenih nogu sjedila na stolcu, pušila cigaretu i grlila jednog od mladih pastuha. Lice joj je bilo umrljano spermom. Primjetila sam da sperme ima čak i po kosi. Zahvalila sam joj na pozivu i rekla kako odlazim. Privukla me k sebi i poljubila u obraz.
Prošla sam pored Tene koja je strasno pušila, valjda već sad treći, kurac i izašla u hol. Pretpostavila sam da je Matilda sa svojim jebačem završila u jednom od toaleta, i bila sam u pravu. Sjedila je na wc škollci i opsluživala dvojicu. Usta su joj bila puna sperme koju je ona spremno gutala. Treći mladić, posve gol stajao je sa strane i fotografirao kako lik istresa spermu u Matildina usta pritom je lupkajući kurcem po isplaženom jeziku.

Povukla sam je za ruke i podigla na noge. Izvukla sam je van i navukla joj gaćice. Ona se  samo smijala opasno se njišući i malo je trebalo da padne na mene. Primila sam je oko struka i izvela na parkiralište. Posjela sam je u auto i napokon smo krenule kući. Već je počelo svitati. Nisam ovakva mogla doći doma. Uostalom ionako sam morala pomoći Matildi da dođe do svog stana. Kod nje sam se istuširala. Popravila sam šminku i krenulu k svom domu. Naravno, bez gaćica koje su kao trofej zavšile kod Miljenka.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Žena mi se prokurvala u pedesetoj
Moja žena Vanesa stigla je kući i ušavši dnevnu sobu kratko me pozdravila. Sjedio sam u fotelji pred upaljenim televizorom i gledao u nju smješkajući se. Upitao sam je gdje se zadržala tako dugo. Objasnila mi je kako je kada je završila s poslom malo lunjala gradom razgledavajući izloge a potom je s Laurom (Laura je njena prijateljica) otišla na kavu pa su se malo zatračale i vrijeme je proletjelo. -Ma nemoj!- rekao sam. Pogledala me upitno i vidjevši moj cinički smiješak pitala me zašto se smijem i što mi znači to; ma nemoj!?

-Ako je točno to si mi sad ispričala, kako to da na sebi nemaš gaćice?- Pitao sam je. Trgnula se i naočigled lagano problijedila. Pitala me o čemu to ja pričam? Rekoh joj neka zadigne haljinu ako na sebi ima gaćice. Još je više problijedila rekavši mi da nisam normalan i da ne shvaća što to govorim. Posegnuo sam rukom iza svojih leđa te palcem i kažiprstom podigao njene gaćice visoko u zrak:-Draga moja, to su tvoje gaćice. Gaćice koje si danas obukla.- Netremice je zbunjeno i uplašeno gledala u mene ne znajući što da kaže. No zastanimo na trenutak i vratimo se malo unazad.

Mi smo bračni par u već zrelim godinama. Naime, meni su 53 godine a mojoj supruzi Vanesi punih 49, dakle zagazila je u pedesetu. Imamo dvoje već odrasle djece. Kćer se udala a sin koji je nedavno završio fakultet i zaposlio se sad živi sa svojom djevojkom u njenom stanu. Žena i ja živimo u lijepom, mirnom, prigradskom kvartu. Imamo solidnu obiteljsku kuću sasvim dovoljnu za četveročlanu obitelj a kamoli ne za nas dvoje. Ulica u kojoj živimo je relativno mirna bez nepotrebne buke. S prednje strane kuće nalazi se mali komad dvorišta i ulaz u garažu. Sa stražnje strane kuće nalazi se natkrivena terasa i travnjak. Inače sve kuće u ulici prilično sliče jedna na drugu.

Dakle, sve je izgledalo savršeno dobro. Vanesa i ja bili smo zaposleni i relativno dobro smo živjeli. Ja sam inače računalni stručnjak i radim u jednoj firmi gdje prilično dobro zarađujem. No, ženina tvrtka je najprije otišla u stečaj a uskoro je skroz propala. Tako je moja draga ženica ostala bez posla. Usprkos tome od mojih primanja mogli smo pristojno preživljavati jer uz redoviti posao pronalazio sam honorarne poslove. Međutim moja Vanesa nije bila zadovoljna svojim statusom. Željela je nešto raditi i biti korisna. Za početak je odlučila spremati po kućama i glačati rublje. Iako sam joj govorio kako to nije potrebno ona je uporno pričala da je to samo privremeno dok ne nađe nešto bolje a osim toga njoj ta vrsta posla ne pada teško.
Pustio sam da bude po njenom. Uostalom primjetio sam da od kada radi to što radi izgleda zadovoljnija i sretnija. Mislio sam da ju veseli to što nešto radi i ne osjeća se beskorisnom, kako je govorila, no razlog njenom zadovoljstvu bio je ipak nešto drugo. Ja ni slutio nisam. Često sam ostajao dulje na poslu a ponekad bi odlazio i na službeni put, osim toga radio sam i u fušu, kako se to kaže, pa sam često izbivao iz kuće. Volim svoj posao i ne pada mi teško to što mnogo radim.

Onda su se jednog dana u kuću preko puta naše doselili novi stanari. Bio je to malo stariji bračni par. Viđao sam ih u prolazu ili kroz prozor naše kuhinje. Prošlo je nekih petnaestak dana i slučaj je htio da imam jedan dodatni poslić u našem kvartu. Odlučio sam autom proći kroz našu ulicu i nakratko se javiti Vanesi ali približavajući se kući uočio sam svoju ženu u susjedovom dvorištu. Srdačno su razgovarali i nisu me uopće primjetili. Vanesa mi je bila okrenuta leđima a susjed nije ni podigao pogled prema ulici. Ipak sam zastao i otvorio prozor dozvavši ženu imenom. Trgnula se kao da ju je netko ošinuo. Djelovala je nekako iznenađeno i zbunjeno. Izašla je iz dvorišta i prišla autu. Stari susjed mi je mahnuo jrukom i ušao u kuću.

Vanesa mi je objasnila kako se eto dogodila pomalo smiješna situacija. Naši novi susjedi su preko oglasnika tražili ženu koja bi im dva-tri puta tjedno spremala kuću i slučajno su nazvali baš Vanesin broj. Ispostavilo se da živimo preko puta pa je svratila do njih kako bi se dogovorili o detaljima. Nije mi baš djelovala iskreno. Nekako sam osjećao da to nije potpuna istina ali objašnjenje nije bilo nelogično pa sam ga kao takvog prihvatio. Navečer kada sam stigao kući pitao sam Vanesu hoće li prihvatiti posao kod susjeda. Odgovorila je kako nema razloga da ne prihvati jer prednost je to što su nam gotovo prvi susjedi.

Dva dana kasnije odlučio sam sa ženom posjetiti nove susjede kako bi ih konačno upoznao. Gospođa Dana i gospodin Milan bili su vrlo simpatični ljudi, barem su takav dojam na mene ostavili. Gostoprimljivi i razgovorljivi. Oboje su bili u mirovini. Imali su također dvoje djece. Dva sina koji su već bili oženjeni i živjeli su u svojim stanovima. Oni su, kako su rekli, većinu života proveli u stanu u zgradi pa su se sad konačno odlučili prodati stan i kupiti kuću, Svidio im se naš kvart i kuća pa su je kupili. Imali su malu kućicu i na moru ali sada kada su djeca odrasla i već imaju svoju djecu oni tamo provode većinu ljeta a njih dvoje starih ode tek na desetak-petnaestak dana.

Moja supruga je uredno dva do tri puta tjedno posjećivala susjede i spremala im kuću. Radila je i na drugim adresama. Malo po malo sve češće družili smo se sa novim susjedima. Oni bi posjećivali nas ili mi njih. Susjeda Dana pekla je dobre kolače pa nas je često njima počastila. Susjed Milan volio je igrati šah a i ja pa smo to sve češće prakticirali. No meni u čitavoj priči nešto nije štimalo a nikako nisam mogao skontati to što mi nije leglo. Počeo sam intezivnije o tome razmišljati i pomislio sam kako si vjerojatno nešto umišljam ali podsvijest mi je savršeno reagirala i upozoravala me da tu ima nešto što se ne uklapa u mozaik.

Konačno sam primjetio jednu stvar. Naime moja žena, iako prikriveno, pokazivala je određeni respekt spram to dvoje ljudi, tj. naših susjeda. Djelovala je nekako oprezno, suzdržano pa čak i plaho. Kada bi joj se Milan obratio makar da mu donese čašu vode ona je skočila istog trena i sve bi se to moglo pripisati ljubaznosti ali ipak mi tu i dalje nešto nije štimalo. U Milanovom glasu, kada bi se obraćao mojoj ženi, kao da sam osjećao neku notu dominacije. Napokon sam to pripisao činjenici da je Vanesa takva zato jer je oni dobro plaćaju za obavljeni posao pa osjeća određeno poštovanje i respekt spram njih, posebno spram Milana. Kažem , nije to bilo toliko vidljivo i vrlo vjerojatno da netko tko bi situaciju promatrao sa strane ne bi ništa primjetio ali ja sam ipak proveo u braku sa Vanesom lijepi broj godinica i mogao sam nešto isčitati između redova. No, kako rekoh, pomislio sam da je to zato što eto radi kod njih i to me je zadovoljilo. Ipak sam u dva ili tri navrata onako oprezno pitao ženu želi li uistinu i dalje raditi posao koji radi. Uredno je odgovarala kako voli raditi to što radi.

Napokon sam preko jednog poznanika doznao da bi moja Vanesa mogla raditi honorarno jedan drugi posao. Honorar nije nešto poseban ali ne bi morala rintati po tuđim kućama. Najprije je rekla da će razmisliti a već drugi dan rekla je kako za sada ne bi prihvatila ponudu. Poštovao sam njenu želju. Prolazili su dani, tjedni i mjeseci. Bio je već početak ljeta i naši susjedi odlučili su otići malo do mora. Naime, u rano ljeto u njihovoj kući još nije bilo djece a ni unuka pa su oni odlučili iskoristiti to vrijeme i malo uživati u suncu i moru. Dan prije odlaska rekli su nam kako će u njihovoj kući povremeno, dok njih nema, prespavati njihov unuk Tin. Zamolili su ga malo pripazi i provjetri kuću.

I uistinu već drugi dan uočio sam mladića koji se muvao po dvorištu. Pozdravio sam ga i upoznali smo se. Bio je to Tin o kojem su nam pričali. Dva dana kasnije navratio je do nas i zamolio nas da posudi kosilicu jer kosilica njegova djeda nije bila ispravna. Posudio sam mu kosilicu i rekao mu da poslije doveze djedovu kosilicu kako bi je pogledao. Razumio sam se u te stvari. Već sam i svoju popravljao. Kasno poslije podne Tin mi je vratio kosilicu a malo zatim u garažu je dovukao djedovu kosilicu. Rekoh mu kako je sutra nedjelja a ja sam kod kuće pa ću se onda posvetiti kosilici. Pozvao sam ga na pivo i Tin je prihvatio.

Sjedili smo na terasi i čakulali, kako kažu Dalmatinci. Tin se pitao zašto mi djed nije već rekao za kosilicu. Odgovorio sam da je to zato što mu nisam niti spominjao to da se pomalo razumijem u te strojeve. Potom je Tin rekao kako onda razumije to za kosilicu, ali ne razumije zašto mi Milan nije dao svoj laptop na popravak jer zasigurno zna da se u to itekako dobro razumijem. Slegnuo sam ramenima ne znajući zašto mi Milan nije ništa spomenuo. Pitao sam Tina u čemu je problem. Kazao mi je kako mu je djed rekao da mu je pao sustav, potom ga je nekako osposobio ali svi dokumenti unutra su se izbrisali. Nakon toga laptop je opet riknuo i sad je skroz neupotrebljiv.

Rekoh Tinu kako nije problem. Neka mi donese laptop pa ću pogledati jer uopće se ne mora raditi o nekom velikom kvaru. I uistinu je bilo tako. Bio je ponedjeljak i došao sam kući ranije nego obično. Vanesa je negdje radila i bio sam sam. Odlučio sam se pozabavti laptopom kojeg mi je dan prije Tin donio. Pokazalo se da sam bio u pravu. Kvar nije bio teže prirode i uspio sam ga osposobiti. Osim toga izvukao sam i sve dokumente koji su u njemu bili pohranjeni. Nije to baš u redu i pristojno ali odlučio sam malo pronjuškati po folderima. Bilo je tu svega i svačega. Posebno su me zainteresirale fotografije na Kojima su Dana i Milan goli na nudističkoj plaži. Fotke su bile raznovrsne a na nekima se vidjelo kako se zabavljaju u društvu drugih nudista. Onda sam nabasao na foografije gdje se njih dvoje seksaju ali ne međusobno već sa različitim ženama i muškarcima. Bio sam frapiran. Nikada ne bi pomislio da moji stari susjedi vode ovakav život. Bilo je tu i pravih kratkih filmića sličnog sadržaja.
A onda je uslijedio totalni šok. Nisam mogao vjerovati ali gledao sam fotografije moje žene Vanese. Najprije je bila odjevena ili dijelom odjevena, potom razgolićena pa posve gola... Uslijedile su fotografije gdje se moja žena žestoko jebe s meni posve nepoznatim muškarcima. Drhtao sam čitavim tijelom... Da šok bude veći ugledao sam fotografije na kojima moju dragu ženicu razvaljuje baš susjed Milan. Što je sad ovo? Pitao sam se. Pa moja žena jebe se ko štuka a ja pojma nemam. Nemam pojma koliko sam dugo sjedio buljeći u ekran laptopa. Posebno me osupnula jedna fotografija na kojoj joj Milan u pičku gura vrh staklene boce. Šok i nevjerica lagano su me popuštali. Shvatio sam da će se Vanesa svakog časa vratiti kući pa sam laptop pospremio u auto. Navratio sam do Tina rekavši mu da je kvar prilično velik pa ću laptop odnijeti u svoju firmu kako bi ga tamo sredio. Odlučio sam šutjeti i Vanesi do daljnjega ništa ne govoriti.

Sutradan na poslu prebacio sam slike i snimke na svoj laptop. Potom sam sve pobrisao s Milanovog laptopa i nanovo ugradio najnoviju verziju Windowsa. Tinu sam navečer vratio laptop rekavši mu kako nije bilo druge nego ugraditi nove Windovse a svi dokumenti su nažalost izgubljeni.
Prošlo jenekih dvanaest-trinaest dana te su se Dana i Milan vratili s mora. Znao sam da će me Milan vrlo vjerojatno brzo posjetiti. I nisam se prevario. Pozvao sam ga na terasu i ponudio kavom. Nastojao sam biti posve miran kako on ne bi ništa posumnjao. On je djelovao pomalo nervozno i to je bezuspješno pokušavao skriti. Brzo je prešao na stvar. Rekao je kako mu je Tin sve objasnio vezano uz laptop pa je eto on došao da pita koliko to košta. Odmahnuo sam rukom rekavši kako je sve u redu. Ispričao sam mu se rekavši kako je nažalost sve što se u laptopu nalazilo izbrisano i to se više nije dalo spasiti. Netko drugi bi zbog toga bio razočaran no Milanu kao da je laknulo kada je to čuo. Popio je kavu i još jednom mi zahvalio.

Dakle, sada sam znao. Moja draga ženica ne samo da sprema po kućama. Ona po kućama puši tuđe kurčeve a i jebe se. Sada sam Vanesu promatrao drugim očima. Priznajem da prije nikada nisam obraćao pažnju na njeno uređivanje dok bi se spremala za odlazak na "posao". Da jesam primjetio bi kako se pažljivo šminka, atraktivno odijeva te kako svojom pojavom niti malo ne ostavlja dojam žene koja ide čistit i pospremat nečiji stan. Bio sam slijep kod zdravih očiju. Jebiga, jureći s posla na posao takve stvari sam potpuno zanemario. Odlučio sam uzeti nešto slobodnih dana na koje sam imao pravo te dio godišnjeg odmora. Vanesi ništa nisam govorio. Pravio sam se da svakodnevno odlazim na posao. Jedina mala opasnost da nešto posumnja bila bi da me nazove na posao ali znala je kakva je priroda mog posla kao i to da često budem na terenu pa to gotovo nikada nije prakticirala. Uvijek bi me zvala na mobitel a najčešće bi poslala poruku da ja nazovem nju.

U renta caru sam posudio auto a svoj sam parkirao u dvorištu kuće kolege s posla, Zdravka. Zdravko je znatno mlađi od mene. Ima nepunih 25 godina ali razlika u godinama nije nam predstvljala smetnju kako bi razvili prijateljski odnos. On je živio sam u nasljeđenoj kući. Dovezavši se s autom iz Renta cara zamolio sam ga da me ništa ne propitkuje niti  da ikome išta na poslu govori a kada za to dođe vrijeme sve ću mu objasniti. Jest da me malo čudno gledao ali pristao je obećavši da će šutjeti. Znao sam da mu mogu vjerovati. Posuđenim autom krenuo sam u špijuniranje. Ubrzo sam se uvjerio da Vanesine avantre i dalje traju. Jednog dana izašla je iz zgrade u kojoj se zadržala oko dva sata. Bila je u pratnji nekog muškarca. Ušli su u kafić  koji se nalazio u prizemlju zgrade i zadržali se nekih pola sata. Više me nšta nije moglo iznenaditi. Nedugo zatim svojim autom došla je do jedne obiteljske kuće. Izašla je i osvrnuula se oprezno lijevo i desno. Tada sam se uplašio da me ne zamijeti ali bio sam predaleko i nije me uočila. Strpljivo sam čekao više od tri sata. Izašla je iz kuće u pratnji dvojice starijih muškaraca. Jedan od njih bio je Milan. Dok je ulazila u svoj auto Milan ju je primio za dupe. Nemalo sam se iznenadio kada sam je idućeg dana pratio  a već je pao mrak. Umjesto da nakon obavljenog "posla" u jednom stanu krene kući krenula je u drugom smjeru.

Oprezno sam je pratio nastojeći držati distancu a ne izgubiti je iz vida jer već je, kako rekoh, pao mrak. Vozila je cestom koja vodi uz brijeg a kuće su sve rijeđe. Znao sam točno kamo ide. Išla je prema Zelenom vrhu. To je mjesto pored nekog usamljenog objekta, mislim Vodovoda, i tu dolaze parovi u autu. No ona je bila sama pa sam zaključio da ima s nekim dogovor. Parkirala je malo dalje od već parkiranih auta i ugasila svjetla. Nastojao sam parkirati ne preblizu a opet tako da imam dobar pregled. Prošlo je nekih desetak minuta kada je na poljanu stigao autombil koji se parkirao nedaleko od Vanese. Iz auta je izašao muškarac i prišao Vanesinom autu. Spustila je prozorsko staklo a on se najprije sagnuo i nešto su kratko razgovarali. Potom se tip uspravio i shvatio sam da otkopčava zaporak na hlačama. Izvukao je kurac i isturio se prema spuštenom staklu Vanesinog auta. Moja Vanesa mu je kroz prozor auta pušila kurac. Trajalo je to možda nekih sedam-osam minuta. Potom je tip zakopčao hlače i vratio se do svog auta. Odmah je iz istog auta, ali s mjesta suvozača, izašao drugi muškarac. Također je otkopčao hlače i izvukao kurac a Vanesa ga je i njemu popušila.

Nisam više bio šokiran a niti iznenađen. Pomalo sam se čudio samom sebi jer gledajući Vanesu kako kroz otvoreni prozor auta muškarcima puši kurčeve doživio sam uzbuđenje i erekciju. Dakle moja Vanesa se opasno kurvala a za divno čudo mene je to uzbuđivalo. Imao sam veliku želju to saznanje podijeliti s nekim a jedina osoba u koju sam imao povjerenja bio je mladi kolega Zdravko. Jednom prilikom otvoreno mi je rekao kako mu se moja gospođa sviđa a osim toga on se pali na malo starije žene. Odlučio sam mu sve ispričati jer morao sam to nekome reći ma koliko god vam to čudno zvučalo.

Zdravko me pozorno slušao širom otvorenih očiju. Kada sam završio, a sve sam mu ispričao vrlo detaljno, gledao me a u očima mu se ogledala nevjerica. Pitao me zajebvam li ja to njega? Otišao sam do auta i izvukao svoj laptop. Pokazao sam mu fotografije i snimke. Cerio se blesavo kao da ne vjeruje u sve ono što vidi. Zamolio sam ga da mi se priduži u mom praćenju i špijuniranju Vanese. Sa zadovoljstvom je to prihvatio.

Bila je već kasna jesen i rano je padao mrak ali nije bilo prehladno. U Zdravkovom autu pratili smo Vanesu u njenom Ford focusu. Vozila je prema Zelenom vrhu. Parkirala je auto potom izašla napolje pa ušla u Škodu parkiranu nekoliko metara dalje. Nakon nekih pola sata prozor auta se otvorio. Muškarac je izbacio nešto na travu pored auta. Potom je Vanesa izašla i ušla u svoj auto. Oboje su napustili Zeleni vrh. I mi smo krenuli. Zdravko je zastao na mjestu gdje je bila parkirana Škoda. Izašao sam napolje kako bi vidio što je to točno tip izbacio kroz prozor. Bila je to prazna i zgužvana kutija cigareta ali pored prazne kutije nalazio se i prezervativ pun sperme. Iako nismo baš nešto posebno vidjeli Zdravka je i to što smo uspjeli vidjeti oduševilo.

Sjedili smo za stolom u Zdravkovoj kući i on me pitao što mislim učiniti sada kada znam sve to što znam? Odgovorio sam mu kako za početak želim svoju Vanesu namjestiti njemu. Opet je bio zbunjen i iznenađen. Objasnio sam mu kako je mlad, zgodan a osim toga moja Vanesa mu se ionako sviđa. Ukratko, plan je bio da narednih dana Zdravko redovito svakog dana navečer dolazi ka nama u kuću. Objašnjenje za Vanesu bilo je kako on i ja zajednički radimo na jednom projektu. Zdravko je to koristio na način da Vanesi dijeli komplimente i diskretno joj se nabacuje. Ja sam se pravio da ništa ne primjećujem a Vanesi su, to se jasno vidjelo, Zdravkovi komplimenti godili.

Nakon desetak dana intezivnog "poslovnog" druženja u našem domu odglumili smo kako smo završili projekt. Ispijajući piće u dnevnoj sobi a u prisustvu i moje žene ja sam se kao sjetio kako mi je Zdravko svojevremeno rekao da mu treba neka žena za pospremanje stana barem jednom tjedno. Naravno, sve sam unaprijed dogovorio sa Zdravkom. Praveći se skroz naivan predložio sam Vanesi da preuzme taj posao, posao čišćenja i spremanja Zdravkove kuće. Bez problema je pristala.

U međuvremenu Zdravko i ja sve smo pripremili. Ipak smo mi stručnjaci u svom poslu. Postavili smo nekoliko skrivenih kamera a najviše u spavaćoj sobi. Zdravka je sve ovo silno zabavljalo i uzbuđivalo ali i mene. Već prilikom drugog posjeta Zdravku Vanesa je popustila njegovim udvaranjima. Bila je na određen način suzdržana zbog činjenice da Zdravko radi sa mnom ali sviđao joj se taj mladi pastuh i popustila je što sam i očekivao. Sada se svaki njen posjet Zdravku završavao na način da bi je on žestoko pojebao. Doslovce ju je razvaljivao što njoj nije teško padalo. Posebno me se dojmilo i uzbudilo kada sam na snimci vidio kako je Zdravko jebe u guzicu. Sve ove godine braka ja Vanesu nikada nisam jebao u guzu. Jednom davno pokušao sam je nagovoriti na analni seks ali ona na to nije željela pristati. Sada sam se uvjerio da za nju seks u guzu nije nešto novo i nepoznato.

Nekoliko tjedana kasnije njuškajući po Vanesinom mobitelu otkrio sam poruku gdje je pisalo:-Čekamo te točno u 19 i 30 sati na Zelenom vrhu.- Nazvao sam Zdravka i ovaj puta na Zeleni vrh stigli smo prije Vanese. Bilo je desetak minuta do zakazanog vremena kada se pedesetak metara od nas parkirao crni Alfa Romeo. Nakon dvije-tri minute iz auta je izašao mladi muškarac. Možda star nekih dvadesetak godina mada je to u mraku i sa tedaljine bilo teško procijeniti. Malo je prošvrljao uokolo te je stao uz jedan grm i popišao se. Vračao se prema uatu a onda je iz auta izašao i drugi mladić. Stao je uz auto i zapalio cigaretu. Kratko su porazgovarali pa sjeli nazad u auto. Nekoliko minuta iza pola osam napokon je stigla i Vanesa. parkirala je i još minutu ili dvije sjedila u autu. Izašla je iz auta i krenula ka spomenutoj Alfi. Došavši do auta zadigla je haljinu i skinula gaćice. No prije nego je ušla iz auta je izašao jedan od mladića. Razgovarali su, primjetilo se to, prilično žustro. Mladac ju je nekoliko puta primio ispod ruke i pokušao povesti prema prednjem dijelu auta no Vanesa se tomu opirala. Izašao je i drugi mladac. Sada su je primili svaki za jednu ruku i doslovce je vukli prema haubi auta. Vanesa se opirala ali bila je preslaba za njih dvojicu. Jedan od njih uzeo je njene gaćice koje je još držala u ruci. Zgužvao ih je i bacio daleko iza sebe. Potom su Vanesu prebacili preko haube auta i nije joj preostalo ništa drugo nego da im se prepusti. Obojica su je pojebali straga prebačenu preko haube auta. nakon što su je pobojica pojebali ušla je s njima u njihov auto. Zdravko je upalio auto i bez paljenja svjetla dovezao se do mjesta gdje su ležale Vanesine odbačene gaćice. Otvorio sam vrata i pokupio gaćice s trave. I dalje ne paleći svjetla napustili smo zeleni vrh.

Sada sam imao blagu prednost i odlučio sam kući doći prije nje. Raskomotio sam se, upalio tv i sjeo u fotelju. gaćice sam stavio iza leđa. Dakle sad dolazimo do onog dijela priče koji sam opisaou uvodu. Držao sam njene gaćice a njoj je tlo izmicalo ispod nogu. Posve blijeda u licu netremice je zurila u mene nemajući snage da bilo što kaže.

U dva -tri navrata zinula je u želji da ipak nešto prozbori ali glas pustila nije.

Ako ste, a jeste vjerojatno, čuli za situaciju totalnog šooka onda je u toj situaciji sad bila moja draga ženica. Za razliku od nje ja sam se osjećao fenomenalno i nadmoćno u svakom pogledu. Jednostavno sam je uzeo za ruku i odveo u spavaću sobu. Slijedila me je bez riječi poput poslušne i pokorne kuje. Svukao sam joj haljinu i grubo sam je gurnuo prem krevetu. Šutjela je i nikakvog otpora s njene strane bilo nije. Opalio sam joj nekoliko vrućih pljuski po dupetu. Rajcalo me što je još uvijek "prljava", tj. što joj se iz pičke cijedi sperma onih mladića sa Zelenog vrha. Prljavo i perverzno ali uživao sam u tome. Uhvatio sam je za bokove i u vlažnu pičku iz koje se još cijedilo zabio sam joj kurac do jaja. Te noći iscrpio sam je do maksimuma. Osim što mi je lizala šupak pojebao sam je u guzu i to prvi put od kako smo u braku.

Moja drolja šutjela je kao zalivena i ispunjavala svaku moju najpervezniju želju. Napokon je iscrpljen azaspala. Prvi sam s eprobudio i otišao do kuhinje kako bi skuhao kavu. Ušavši u sobu uočio sam da je Vanesa budna. Poljubio sam je nježno u čelo i poslužio kavu. Napokon je tihim glasom prozborila kako bi se trebala istuširati. Rekao sam joj neka najprije popije kavu a uz kavu možemo popričati pa se nakon toga može istuširati. -Što očekuješ od mene? što ćemo sada?- napokon je upitala. Objasnio sam joj kako i za početak mora ispričati sve a znala je i bila je svjesna da mnogo toga znam.

Trenutak je šutjela gledajući neku točku na suprotnom zidu a onda očiju punih suza započela svoju priču. ispričala mi je kako je čisteći tuđe stanove upoznala Danu i Milana. Plaćali su joj znatno više nego je bila prava cijena. Stari Milan joj se otvoreno udvarao i to čak u prisustvu njegove žene Dane. Bilo joj je čudno njihovo ponašanje ali dobro su plaćali pa je šutjela. Potom ju je Milan prporučio jednom svom znancu, inače uspješnom odvjetniku. I taj joj je plaćao više nego je bila cijena a usput joj s eudvarao. Jednog dana pristala je otići na piće s njim i onda je počelo. Iduće čišćenje stana završilo je tako da mu se prepustila i završili su u krevetu njegove spavaće sobe. On ju je opet preporučio drugom znancu i ponovila se ista priča. Uz to svako malo Milan joj je nalazio nove mušterije spremne platiti njene usluge koje su sad osim čišćenja uklučivale i seks. Svidjelo joj se što je muškarci žele a osim toga zarađivala je lijepe novce.

Problem ije nastao kada su se Dana i Milan doselili preko puta nas. Uplašila se i uhvatila ju je panika. Plašila se da mi Milan sve ne otkrije. Milan je iskoristio njezin strah i ucijenio je. Zbog toga je pristala ina seks s njim a on joj je i dalje nalazio nove mušterije. Uplela se u mrežu koju više nije mogla raspetlajti. Mirno sam je saslušao do kraja a onda joj rekao neka popije kavu do kraja i ode na tuširanje a ja ću za to vrijeme spremiti doručak.
Znam da je od mene nakon svega očekivala burnu reakciju, galamu i kritiku najgore vrste. Bila je iznenađena mojim ponašanjem i mada to nije otvoreno rekla ja sam znao da je tomu tako. Kada je izašla iz kupaonice i dalje je izgledala jadno i pokunjeno. Nije joj bilo do jela. Pogledala me i opet me upitala što ćemo sada? Uživao sam baš onako sadistički u ovoj nastaloj situaciji. Imao sam je u šaci a ona je bila poput miša stjeranog u kut. Objasnio sam joj kako za početak mora prestati s nekontroliranim avanturama. Sukladno tomu zahvalit će se Milanu a a ko on bude pokazao i najmanji znak želje da je ucijeni neka mu slobodno kaže kako se ne boji i kako može meni sve reći.

Nadalje, objasnio sam joj kako želim da povremeno odlazi kod onih muškarac akoji su joj se svidjeli ali pod uvjetom da ja to znam i da mi nakon posjeta k njima ispriča sve detalje. Inzistirao sam da koristi zaštitu i ne pristaje na seks bez prezervativa.  I posljednje, u stvari ono najvažnije, bilo je to da nastavi posjećivati Zdravka. I ne samo da ga nastavi posjećivati već sam inzistirao na tome da Zdravko posjećuje nas i postane naš kućni prijatelj. A oboje smo znali što to točno znači.

Gledala je u mene kao da ne vjeruje u ono što sam joj rekao. Napokon je pitala:-Zar ne bi bilo bolje da sve ovo prestane i ako si spreman oprostiti mi, da nastavimo živjeti dalje?- Objasnio sam joj kako sam joj ionako sve već oprostio i zbog toga ne treba imati brige. A ona je pokazala i dokazala da voli izlete izvan braka. Sad ću te izlete umjesto Milana kontrolirati ja osobno. Osim toga želim, pa čak inzistiram, da Zdravko bude treći u našoj postelji.
Trebalo joj je dva-tri dana da se sabere i ja sam je pustio na miru. Napokon je učinila ono što sam od nje tražio. Za početak je Milanu rekla kako više nema namjeru posjećivati ljude koje joj on preporuči. Za divno čudo Milan je to mirno prihvatio tako da on i dan danas misli kako ja ništa ne znam ali meni to ionako ne smeta. Vanesa povremeno odlazi i obilazi neke od starih mušterija. Uredno mi priča detalje seksa s njima. Zdravka također redovito posjećuje a i on je redovit gost u našoj kući. Volim kada je jebemo obojica istovremeno, također me jako pali kada gledam kako mu, odjevena u seksi rublje, puši kurac, a i Vanesa je živnula. Čini se da uživa u životu više nego ikada prije.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Gubijan dječjeg lica
Elvira je stara koka s nešto kila viška ali prilično jebozovna bez obzira na godine i kile. Dakle, kada se rastala ona i kćer naslijedile su veliku kućerinu nekih 40-50 kilometara od Zagreba. Sada već bivši suprug preselio se u SAD gdje je magistrirao i doktorirao. Kćerka je nakon završenog fakulteta otišla k njemu tako da je Elvira ostala sama u ogromnoj i lijepo uređenoj kući. Bivši suprug uredno joj šalje novac koji joj je i više nego dostatan za lagodan život.

Elvira jako voli mlado meso. Kada kažem mlado meso mislim na mlade muškarce ali i mlade djevojke. Kada god dođe u Zagreb nazove me i tada odemo na kavu ili u kupovinu. Često mi je pričala o ludim tulumima koje organizira u svojoj kući i uporno me pozivala da dođem. Možda bi češće navraćala do nje da je bliže ovako mi se ne ide jer ono slobodnog vremena kojeg imam na raspolaganju potrošim ovdje u gradu ili bližoj okolici. No kako je bila uporna i detaljno mi opisivala scene sa svojih zabava zagolicala je moju maštu pa sam napokon popustila i obećala da ću već duću subotu doći na party koji je organizirala.
Nisam uopće sumnjala da će biti sexa u izobilju a osim toga bila sam fino napaljena i željna žestoke jebačine i dobrog kurca. No da će mi se želja ispuniti i to više od očekivanog nisam ni slutila. Obukla sam crne samostojeće čarape s crtom odozada koje su uistinu izgledale sexi, suknju koja je dobrano bila iznad koljena i gotovo prozirnu košulju kroz koju su se jasno nazirale moje sise kao i nabrekle bradavice. Preko košulje obukla sam laganu jaknu jer nije mi baš bilo stalo do toga da vozači iz drugih auta bleje u mene ili da me policija čudno gleda ako me slučajno zaustave jer, do Elvire ima dosta vožnje.

Malo sam kasnila, tj. došla sam valjda posljednja jer, na parkingu ispred kuće bilo je već parkirano podosta automobila. Rolete na prozorima kuće bile su spuštene. Prišla sam masivnim drvenim vratima i pozvonila. Sve je očito bilo dobro izolirano jer iz same kuće prema van nije se čula nikakva buka, galama ili muzika. Tek kada su se vrata otvorila začula se prigušena muzika i poneki glas i smijeh. Vrata je naravno otvorila Elvira. Iskreno se oduševila kada me je ugledala. Odmah me je povela hodnikom do još jednih masivnih vratiju iza kojih je bila velika soba uređena prilično kićasto ali zanimljivo. Bila je to soba koja je zauzimala gotovo čitavo prizemlje. Uza jedan zid nalazilo se nekoliko trosjeda i dvosjeda a uokolo su bile razbacane fotelje. Svako malo bio je mali stolić ili kožni tabure. Na drugoj strani sobe bio je pravi šank iza kojeg su se nalazile police s raznim pićima i dva velika hladnjaka, vjerojatno zato da bi se u njima piće hladilo. Bilo je tu i nekoliko manjih okruglih stolova i stolica. Pored šanka ulazilo se u manju prostoriju koja je služila kao garderoba. Na prozorima su se nalazile masivne crvene zavjese i sve to skupa sličilo je neki bordel iz nekih prijašnjih vremena ali bilo je zanimljivo i sve je odisalo nekim erotskim nabojem koji se mogao osjetiti u zraku.

Bilo je tu desetet do petnaest žena, uključujući i Elviru. Mahom su sve žene prešle tridesetu godinu a neke bogami i pedesetu pa možda i šezdesetu. Bile su fino upicanjene, našminkane i jebozovno odjevene. Muškaraca je bilo tek sedam-osam i svi su uglavnom bili mlađi od prisutnih dama. Elvira mi je rekla kako neki muškarci tek trebaju stići. Elvira je stala iza šanka i natočila mi piće. Primjetila sam kako me muški dio gostiju sa zanimanjem promatra i to mi je godilo. Nije trebalo dugo čekati da mi neki od njih priđe. Neki tip, prilično mršav i ne baš atraktivnog izgleda, osmjelio se i došao je do šanka. Na sebi je imao elegantno i skupo odijelo ali činilo mi se da je barem jedan broj preveliko. Elvira se diskretno odmaknula ostavivši nas same. Ubrzo sam saznala da se tip zove Vlado i da je inače iz Kutine a kod Elvire je čest gost. Upoznao ju je prošlo ljeto u Dubrovniku i otada su postali pravi prijatelji. Tip mi je djelovao pomalo dosadno i nije me uopće privlačio pa sam smišljala način kako da ga se otarasim i nađem nekog zanimljivijeg.

Na vratima se začulo zvono i Elvira je brzim koracima krenula otvoriti. Ubrzo je u sobu ušao mlađahni tip ali jebeno zgodan. Za razliku od ovog uštogljenog Vlade ovaj je bio odjeven vrlo jednostavno. Majica kratkih rukava i traperice. Lik je bio fenomenalno građen. Majica mu je bila pripijena uz tijelo i jasno se naziralo njegovo lijepo oblikovano tijelo. Trapirice su bile takve da su naglašavale njegovu guzu. Crna kraća kosa zalizana briljantinom i zelene prodorne oči. Normalno da sam ga pasla pogledom i počela smišljati način kako da ga osvojim prije nego to učini neka od ostalih žena. Malo me iznenadilo to što su neke žene po njegovom dolasku otišle malo dalje od njega. Kao da su ga izbjegavale. Moj dotadašnji udvarač je primjetio kako gledam novopridošlog mladića i to ga je očito malo uvrijedilo. Elvira je prolazeći pored mene diskretno se nagnula i tiho mi rekla kako je novo pridošli tip prilično zgodan ali i jako zajeban. Produžila je dalje a ja nisam baš shvatila što mi je željela reći i što znači ono, zajeban?

Mladi pastuh se kratko pozdravio s nekima od prisutnih i tada me je snimio. Bez oklijevanja je krenuo prema meni. Prišao mi je i pružio ruku. Zvao se Leo. Vlado je shvatio da je suvišan i brzo se udaljio ostavivši mene i Lea same. Leo je predložio da uzmemo piće i sjednemo za jedan od stolova. Nije mi to trebao dva puta predlagati. Dok je razgovarao sa mnom gledao me je ravno u oči onim svojim zelenim očima i ja sam se osjećala poput nekakve šiparice, mada bi mu po godinama mogla gotovo biti mama. Iako je imao dječačko lice djelovao je samouvjereno, zrelo i sigurno. Brzo sam shvatila da je vrlo ineteligentan. Između ostaloga saznala sam da još ide na fakultet, aktivno se bavi sportom i obožava borilačke vještine. Uz to što studira, vikendima često radi kao redar u jednom klubu.

Nakon, možda pola sata, ugodnog razgovora jednostavno i bez puno uvijanja predložio je da uzmemo piće i odemo negdje gdje ćemo biti sami, pritom je glavom pokazao na stepenice koje su vodile na kat. Nije gubio vrijeme a nisam ga željela gubiti niti ja. Pica mi je već lagano vlažila i od same pomisli da ću uskoro gutati mladu kurčinu. Ustali smo i otišli do šanka. On je iz hladnjaka izvadio limenku piva a meni je natočio čašu biljelog vina. Uzeo me je za ruku i poveo stepenicama na kat. Shvatila sam da Leo dobro poznaje raspored kuće što nije bilo nikakvo čudo jer vrlo vjerojatno je mnoge žene pojebao gore na katu.

Došavši na kat našli smo se u dugačkom hodniku. S jedne i druge strane hodnika bilo je nekoliko vratiju. Leo je otvotrio jedna i uveo me u sobu. Upalio je svjetlo koje se moglo regulirati na prekidaču. Lagano je prigušio svjetlost tako da je sad soba bila diskretno osvjetljena. U sobi se nalazio veliki, čak ogromni, bračni krevet. Bio je tu jedan mali stol s lijeve strane i dvije stolice. Sa svake strane kreveta nalazili su se mali ormarići. Na desnoj strani bila su vrata koja su bila odškrinuta pa sam mogla uočiti da se tu nalazi mala kupaonica i wc. Leo je najprije uzeo čašu iz moje ruke te je stavio uz svoju limenku na stolić. A onda je počelo.
Najprije me je prilično grubo obgrlio rukama pritisnuvši me uza zid. Gurnuo mi je jezik u usta i dok smo se ljubili raskopčao mi je dugmad na košulji. Prilično oštrim tonom rekao mi je kako sam sad njegova kuja i kako moram činiti sve što mi naredi. Glas i pogled su mu se promijenili. Bio je nekako leden i prijeteći. Kroz tijelo su mi pršli trnci. Uzbuđenje se miješalo sa strahom koji je iznenada nastupio. Naredio mi je da dignem ruke u zrak. Učinila sam tako. Sise su mi izirivale iz razdrljene košulje... Kažiprstom i palcem obje ruke uhvatio je moje bradavice. Stiskao ih je i gnječio sve jače... Boljelo me i jaukala sam i na trenutak sam spustila ruke uhvativši njegove. Glasno je viknuo na mene nazvavši me prljavom kujom i naredio mi da odmah dignem ruke u zrak ili ću popiti šamarčinu. Shvatila sam da je ozbiljan i da ovo više nije niti igra a niti šala. Ponovo sam digla ruke u zrak grčeći lice od bola. On je očito uživao u boli koju mi je nanosio. Napokon je pustio bradavice. Gnječio mi je sise ljubeći me po vratu i sisama. Nekoliko puta ugrizao me za sise i vrlo dobro sam znala da će to na njima ostaviti krvav trag. Odmaknuo se i rekao da sada mogu spustiti ruke. Naredio mi je da se skinem ali da ostanem u čarapama i štiklama jer ga to jako uzbuđuje. On je vrlo brzo skinuo majicu. Ispod traperica nije imao gaćice. Ugledala sam njegov kurac koji se još nije u potpunosti digao ali i ovako sam mogla lako zaključiti da je prilično velik.

Sjeo je na stolac i uzeo limenku piva. Lagano je ispijao gledajući mene kako se skidam. U jednoj ruci držao je pivo a drugom je lagano drkao svoj kurac. Svukla sam se i sada sam stajala ispred njega ostavši samo u čarapama i cipelama, kako je želio. Svidjelo mu se što mi je pička obrijana. Raširio je noge i naredio mi da kleknem između njih. Znala sam što to znači. Klekla sam između njegovih nogu i uzela njegov kurac u usta. Primio me je rukom za kosu i to toliko čvrsto da sam umalo vrisnula. Vukući me za kosu određivao je tempo kojim sam mu pušila kurac. Čas brzo a čas lagano... Nabijao mi je glavu na svoj kurac nastojeći mi ga ugurati do jaja. Nekoliko puta sam se zagrcnula a iz očiju su mi krenule suze. Obilno sam slinila i nadala se da će to uskoro prestati. Napokon me je žestoko povukao za kosu unazad. Klečala sam glave zabačene unazad, suznih očiju i razmazane šminke. Držao me je tako gotovo minut ili dva pljuskajući me kurcem po licu. Iz limenke je prolio pivo mojim sisama. Podigao me je na noge i ustao se ližući tekućinu s mojih sisa. Potom mi je naredio da se popnem na krevet i naguzim se.

Oslonjena na laktove s dupetom u zraku čekala sam... On je guštao u prizoru. Prstima mi je širio pičku pa me nekoliko puta pljusnuo po dupetu. Napokon je kleknuo iza mene i kurcem trljao po pički. Zabio mi ga je divljački do kraja. Zabio je nokte u moje guzove i žestoko me razvaljivao svojom velikom kurčinom... Povremeno bi smanjio tempo i nagnuo se naprijed kako bi mi mogao gnječiti sise. Uhvatio me je rukom za kosu i ponovo divljački razvaljivao. Govorio mi je da sam drolja, kurva, kuja... pljuskao me po guzovima i to prilično žestoko. Glasno sam jaukala, čak i vrištala ali to je njega još više palilo. Grubo me je uhvatio oko struka i okrenuo na leđa. Noge mi je podigao visoko u zrak i stavio na svoja široka ramena. Osjećala sam se poput krpene lutke. Bila sam posve nemoćna i posve u nemilosti tog mladog, nabildanog grubijana. Jebao me je u toj pozi nastojeći odgoditi svršavanje. Počela sam vrtjeti guzom nastojeći na taj način ubrzati njegovo svršavanje. Uspjelo je i osjetila sam da je pri vrhuncu no izvukao je kurac ne želeći još svršiti. Na koljenima je došao do mojeg lica. Rukom mi je podigao glavu i ugurao mi svoj sluzavi kurac u usta... Nekoliko sekundi kasnije sperma mi je punila usta... I dalje je rukom držao moju glavu ne dopuštajući da je skinem s njegova kurca. Sperma mi se cijedila niz bradu, po vratu sve do sisa. Napokon je izvukao kurac iz mojih ustiju opalivši mi njime šamar.
Prvi je otišao do kupaonice na tuširanje. Pomišljala sam kako bi možda bilo najbolje da se obučem i odmah odem ali ovakva musava, razmazane šminke, natopljena spermom nisam mogla izaći dolje u prizemlje. Sačekala sam da Leo izađe iz kupaonice. Ubrzo je izašao mokar i omotan ručnikom. Nakon tuširanja krenula sam se odijevati. Pretrnula sam kada je Leo upitao zašto se odijevam kada još nismo završili. Rekla sam kako jednostavno više ne mogu ostati i moram krenuti kući. Šutio je kratko a onda rekao kako nema ništa protiv ali pod uvjetom da obećam kako ću doći iduću subotu jer, ono što želi je jebati me u guzicu. Mislio je to učiniti još ove noći ali ako moram poći neka to bude idući put. Odjenula sam se i otišla u kupaonicu kako bi koliko toliko popravila frizuru i osvježila lice nekim kremama koje sam našla u ormariću. Izašla sam i krenula prema vratima. Leo me je uhvatio za ruku. Išli smo hodnikom prema stepenicama kada se sjetio da mu nisam obećala dolazak iduće subote. Zaustavio me je i ponovo pitao hoću li doći? Što sam mogla nego obećati da hoću jer, u suprotnom vrlo vjerojatno me ne bi pustio prije nego me pojebe u guzu. Bili smo pri dnu stepenica kada me pitao želim li popiti još jedno piće. Nije mi padalo na pamet, željela sam što prije sjesti u auto i odjuriti put Zagreba. Prolazeći prizemljem nastojala sam nikoga ne gledati ali dobro sam znala da svi gledaju mene i vrlo dobro znaju kakvu sam torturu prošla. Izašla sam napokon napolje i sjela u auto. Leo me dopratio skroz do auta podsjetivši me na odlasku kako se vidimo iduću subotu. Čak me je i poljubio u usta. Laknulo mi je kaad sam napokon izašla iz dvorišta na cestu. Sad mi je najveća briga bila kako prikriti masnice i ugrize na sisama i guzi a da mi to muž ne primjeti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ženu sam namjestio najboljem prijatelju
Najčešće se družim sa prijateljem Borisom. Išli smo u isti razred a zajedno smo išli i na fakultet. Za razliku od mene on je razveden. Razlog njegovoj rastavi bilo je njegovo stalno "šaranje", tj. varanje supruge. Inače on je uvijek bio elokventan i spreman za akciju. Pravi zavodnik i šarmer. Ja sam po prirodi miran i povučen tip. U momačkim danima Boris je mijenjao djevojke sto na sat. Mislio sam da će se smiriti kada se oženi ali ništa od toga. Ja sam se oženio tri godine poslije njega a četiri godine kasnije on se razveo.
Kada sam upoznao svoju sdašnju suprugu Snježanu mislio sam da sam dobio na lotu. Naime ona je bila fenomenalan komad. Pa i dan danas je, to nije samo moje mišljenje. Upoznao sam je preko svoje sestrične. Uopće nisam mislio da kod nje imam neke šanse. Nekoliko puta našli smo se moja sestrična, Snježana i ja na kavi. Nosila je minice a imala je, i ima, super dobre noge. Jednom prilikom bili smo u pizeriji. Nakon toga njih dvije odlučile su ići negdje  u neki klub a ja sam morao kući jer sam ujutro radio. Bio sam bez auta pa se Snježana ponudila da me odveze doma svojim autom. Na rastanku, ispred kuće, zahvalio sam joj se i kazao kako ću je zbog ovoga častiti večerom kad god to poželi i u kojem god restoranu poželi. Nasmijala se rekavši kako će zapamtiti ovu ponudu. To me je ohrabrilo.

Od sestrične sam dobio broj njenog mobitela i već sutradan pozvao sam je na kavu poslije radnog vremena ne nadajući se previše kako bi ona taj poziv mogla prihvatiti. No prevario saam se. Prihvatila je moju ponudu i poslije posla otišli smo na kavu. dogovorili smo se i za obećanu večeru. Tako je počela naša veza koja je nakon godinu i pol dana završila brakom.

Nakon nekoliko godina u braku počeo sam sumnjati da me moja Snježana vara. Pretpostavljam da se ta sumnja rodila zato jer je sve češće odlazila u posjet svojoj teti koja je bila bolesna što je bilo istina. Osim toga teta je živjela sama u jednoj maloj kući skroz na drugom kraju grada ili preciznije rečeno to je već bilo izvan grada. Teta nije imala telefon već se za potrebe telefoniranja služila telefonom svoje rođake koja je živjela u kući koja se praktički nalazila u istom dvorištu gdje i kuća Snježanine tete. Osim toga znala je duže ostajati na poslu pravdajući se da radi prekovremeno zbog povećanog opsega posla. Naravno, sada više nije radila u mojem poduzeću jer tamo je bila samo na zamjeni.

Ono što je bilo zanimljivo u čitavoj priči bila je činjenica da ja uopće nisam osjećao ljubomoru. Štoviše, uzbuđivalo me maštanje o tome kako mi netko drugi jebe ženu. No, nikako nisam pronalazio načina da s njom o svemu otvoreno porazgovaram. U međuvremenu sam ostao bez posla jer dio nas je proglašen viškom pa smo uz otpremninu završili na birou za za zapošljavanje. Nekoliko mjeseci kasnije zahvaljujući Borisu uspio sam pronaći novi posao. Tu sam radio u smjenama. Tj. 12 sati dnevna, pa 12 sati slobodan a onda 12 sati noćna pa 48 sati slobodan.

Jednog dana bio sam s Borisom na piću i primjetio da ga nešto muči. Predobro sam ga poznavao i znao sam da ga nešto žulja ali ne zna kako bi mi to rekao. Inzistirao sam da mi kaže u čemu je problem a on je uporno odbijao bilo što reći. Napslijetku sam ga podbo pričom kako smo ipak stari i najbolji frendovi i kako me smeta što mi se ne želi otvoriti. Tek tada je nakon kraće pauze duboko uzdahnuo i počeo priču.

Kazao mi je kako je moju Snježanu jedne večeri vidio u jednom narodnjačkom klubu. Prvo što me iznenadilo bilo je to da je ona uopće bila u narodnjačkom klubu a drugo, taj klub se nalazio prilično van grada. Rekao sam mu kako se vjerojatno zabunio na što se on cinički nasmijao. Bilo je to u vrijeme kada sam ja odrađivao noćnu smjenu. Nadalje mi je ispričao kako je bila u društvu dvojice muškaraca i jedne žene, a jedan od muškaraca prilično prisno ju je privijao k sebi. Boris je bio na sto muka jer nije se želio miješati u naš brak a opet ja sam mu najbolji prijatelj.  Rekao sam mu kako mi je Snježana rekla da će te večeri izaći negdje van na kavu sa prijateljicom i njezinim mužem ali osim što je rekla kako su bili na piću nije spominjala narodnjački klub.
Tada sam odlučio otvoreno s njim porazgovarati. Kazao sam mu kako već dulje vrijeme sumnjam da me vara i da se viđa s drugim muškarcima. Odlučio sam biti otvoren do kraja pa sam mu priznao da me u stvari pomisao na to kako se jebe s drugima napaljuje. Boris me najprije ozbiljno pogledao a nakon nekoliko sekundi slatko se nasmijao. Rekao je kako ne može vjerovati.
Potom sam odlučio odigrati zadnju kartu: -Gledaj prijatelju moj. To što je bila u nekom narodnjačkom klubu s nekim društvom još nije pravi dokaz a ja želim pravi dokaz njene nevjere i u tome mi ti možeš pomoći ako želiš-
Boris me gledao u nevjerici. Pitao je kako da mi pomogne jer ako može on će to vrlo rado učiniti. Kratko sam rekao;-Odlično!- i naručio još jednu rundu pića. Tražio sam od njega da mi kaže što on osobno misli o Snježani, preciznije rečeno o njenom fizičkom izgledu. Iako je bio pomalo zbunjen tim mojimpitanjem rekao je kako uopće nema dvojbi oko toga da je ona jedna rasna žena i jako dobar  komad. Dodao je, kao da se pravda zbog rečenoga, kako to misli svaki normalan muškarac. Potom sam ga pitao bi li je, a da joj ja nisam suprug i da se ne poznamo, pokušao povaliti? Smiješio se vrteći glavom u nevjerici. Tražio sam da bude iskren. Odgovorio je da bi i to vrlo rado učinio. Nakon toga jednostavno sam mu rekao:- Pa učini to!-

Boris me gledao širom otvorenih očiju da bi napokon pitao zajebavam li to ja njega. Odgovorio sam mu kako sam smrtno ozbiljan. Uglavnom, nagovorio sam ga da on bude taj koji će zavesti moju Snježanu i na kraju je pojebati. Ako mu uspije to će značiti da sam bio u pravu glede svojih ranijih sumnji a osim toga radije ću prihvatiti njega kao jebača moje žene nego nekog tipa iz narodnjačkog kluba. A kako nisam ljubomoran već me to napaljuje i ja ću biti zadovoljan a pogotovo zato što će mi on pričati detalje. Dugo je razmišljao. Pogledavao me kao da mi ne vjeruje. Na kraju mi je rekao da nisam baš normalan a onda na rastanku doadao je kako će razmisliti o mom prijedlogu a i ja neka razmislim pa ako sam uistinu siguran da to želim neka mu to i kažem nakon par dana dok nam se dojmovi slegnu.

Bio sam siguran i kod mene nije bilo nikakvih dvojbi. Sada je na redu bio on. Tako je Boris sve češće dolazio u našu kuću. Najprije je opravdanje bio šah kojeg smo obojica voljeli igrati. Nakon nekog vremena zadržao sam ga na večeri. Trudio se Snježanu obasipati diskretnim komplimentima što se njoj svidjelo. Ponekad bi joj donio buket cvijeća i malo, pomalo lako se dalo uočiti da je Snježana počela prema njemu gajiti određene simpatije. Ako ga ne bi bilo nekoliko dana pitala bi za njega a onda je čak sama predložila da ga pozovemo na nedjeljni ručak. Stvari su polako sjedale na svoje mjesto.

Tih dana u kinu je počeo igrati film u kojem glavnu ulogu ima glumac kojeg moja snježana jako simpatizira. Boris je to znao pa je kao usput u razgovoru spomenu kako bi rado pogledao spomenuti film. Naravno, Snježana je živnula jer i ona je meni već rekla kako bi voljela vidjeti taj film. Odmah sam uskočio u razgovor rekavši kako ja prekosutra radim noćnu a njih dvoje, ako toliko žele vidjeti taj film, mogli bi zajednički otići do kina. Boris se odmah nadovezao kako on nema ništa protiv ukoliko Snježana to želi. Pogledala je prema meni i vidjevši da ja ozbiljno mislim te nemam ništa protiv Snježana je pristala.
I tako su njih dvoje otišli u kino dok sam ja bio na poslu. Bio sam uzbuđen i jedva sam čekao da se sutradan sretnem s Borisom. Čim smo sjeli za stol u kafiću znao sam da stvari idu u dobrom smjeru jer Boris se svo vrijeme zadovoljno smješkao. Ispričao mi je kako ju je dočekao u kafiću blizu kina. Izgledala je jako dobro. Zračila je seksipilom i on joj je to odmah rekao na što se ona zadovoljno nasmiješila. Dok su išli prema kinu ponudio joj je da ga primi ispod ruke što je ona prihvatila. Nakon filma opet su otišli na piće.
Boris je stari maher kada su žene u pitanju i odmah je nanjušio da je Snježana zrela za nešto više. Dok ju je svojim autom vozio prema našoj kući pitao ju je jel baš želi doma? Pogledala ga je upitno. Malo je šutjela a onda ga pitala zašto je to pita. Kazao je kako mu je ugodno u njenom društvu pa bi htio još malo biti s njom. Smiješila se grickajući nokat malog prsta. Tu šutnju Boris je protumačio kao odobravanje pa je u jednom trenutku skrenuo s ceste na sporedni put i parkirao auto sa strane na onom dijelu gdje više nije bilo ulične rasvjete.
Snježani smiješak nije silazio s usana. Pitala ga je što bi sad to trebalo značiti. Stari lisac Boris odgovorio je kako sad mogu zapaliti jednu cigaretu i malo pričati ukoliko ona nema ništa protiv. Izvadio je cigarete i pružio kutiju prema njoj. Odmahnula je glavom rekavši kako je večeras već popušila dosta cigareta. On je uzeo cigaretu i zapalio je. Tek što je spremio kutiju i upaljač u pretinac auta Snježana je stavila ruku na njegov kurac rekavši da bi sad radije popušila nešto drugo. Boris je tek rekao:-Ja uistinu nemam ništa protiv.-
Otkopčala mu je šlic na hlačama i izvukla kurac napolje. Gurnula mu je jezik u usta dok mu je rukom drkala kurac. Kada je Borisov kurac dosegao punu veličinu spustila je glavu u njegovo krilo i usisala kurac sve do jaja.  Boris je ruku držao na njenoj glavi koja se gibala gore-dolje. Cigaretu je izbacio kroz prozor prepustivši se užitku pušenja druge vrste.

I u trenutku kada je počeo svršavati Snježana nije micala usta s njegove batine. Sperma joj je punila usta a ona ga je i dalje dudlala. Uzimajući u obzir činjenicu da je Boris obilno svršavao dio sperme cijedio joj se iz usta vlaživši njegova jaja i ruku Snježane kojom jedržala njegova jaja. Naravno da su mu se i hlače smočile ali baš ga je bilo briga. Kada je napokon podigla glavu usta su joj bila umrljana spermom. Većinu sperme je progutala. Uzela je svoju torbicu i iz nje izvadila vlažne maramice. Temeljito je obrisala usta a onda nekoliko maramica pružila i njemu kako bi obrisao svoj kurac i hlače. Zamolila ga je da upali svjetlo u autu kako bi se mogla našminkati.

Dok se ona šminkala Boris se zavaljao u sjedalo i zabacio glavu unazad još uvijek guštajući. Kurac mu je još virio iz hlača. Vidjevši da mu je kurac vani Snježana je spustila glavu i poljubila mu glavić kurca ostavivši na njemu trag crvenog ruža za usne. Ona mu ga je spremila u gaće i zakopčala mu hlače. Pogledala ga je u oči i pitala jel mu se svidjelo? A što da joj odgovori nego da je bilo fantastično. Odvezao ju je kući a putem su dogovorili kako će uskoro opet ili u kino ili negdje na piće.

Vratio sam se doma pod dojmom onoga što mi je Boris ispričao. Snježana je spremala večeru. Kako sam ja došao iz noćne smjene prespavao sam Snježanin dolazak s posla. Nakon što sam se probudio na stolu sam našao njenu poruku gdje mi je napisala da je otišla do trgovačkog centra. Ja sam u međuvremenu otišao naći se s Borisom. Znao sam da je tamo bila jer na stolu se nalazila vrećica puna namirnica.

Poljubio sam je u usta pomišlajjući kako je tim putenim usnama još jučer pušila Borisov kurac i to me odmah uzbudilo. Tek tada sam je pitao kako je bilo u kinu i kakav je film.

-Pa bilo je dobro. Film nije loš.- Samo to je rekla. Potom sam je pitao jesu li išli negdje na piće. Tu je bila iskrena jer rekla je da su bili na piću i prije i poslije kina. Tijekom rane večere nabacio sam kako sam i sutra kod kuće pa ću ja spremiti i ručak i večeru, a ako nema ništa protiv mogli bi i Borisa pozvati. Budno sam pratio njenu reakciju. Lukava kurvica ničim se nije odala. Mrtvo, hladno, nakon što je slegnula ramenima, rekla je kako ona nema ništa protiv.
Boris je naravno došao. Nakon večere karatli smo u troje. Atmosfera je bila opuštena a njih dvoje odlično su glumili. Razlika je bila u tome što sam ja zahvaljujući Borisu sve znao pa me je primarno gluma moje Snježane zabavljala. Boris je morao igrati takvu igru, ne radi mene, već radi nje. Tijekom kartanja Boris je rekao kako je onaj kafić u koji su otišli poslije kina jako simpatičan a atmosfera je baš ugodna. Snježana se složila s njim. Onda se Boris obratio meni rekavši kako bi Snježana i on mogli otići ponekad na piće ili kavu kada ja radim noćnu. Tek tada se Snježana jedva vidno trgnula. U očima joj se mogla pročitati nekakva bojazan. Pogledao sam Borisa i jednostvano rekao kako uopće nema problema. Dodao sam kako je bolje da Snježana negdje izađe nego da doma gleda glupe serije. Više o tome nismo govorili.

Iduću noćnu Boris je svratio kod mene na posao već negdje na početku smjene. Izašli smo do obližnjeg kafića na piće. Nazvao sam s mobitela Snježanu. Kada se javila rekao sam joj da je Boris kod mene a ona neka se spremi za izlazak jer on će je čekati kod taksi stajališta koje je od naše kuće bilo udaljeno nekih 4-5 kilometara. Rekao sam joj neka uzme auto pa ga tamo parkira jer tamo se nalazi i vrtić ispred kojeg uvijek ima mjesta za parkiranje. Inače sam često na posao išao gradskim prijevozom jer smo u poduzeću dobijali godišnju iskaznicu. Nisam baš želio da netko od znatiželjnjih susjeda vidi kako neki muškarac dovozi ili odvozi Snježanu svojim autom. Jedino što je Snježana rekla jest bilo da joj je baš drago što će malo izaći van.

Te večeri su nakon kratkog zadržavanja u kafiću otišli do Borisa u njegov stan. Izgledala mu je još jebozovnije nego onda kada su išli u kino. Snježana je kosu vezala u rep i na taj način su njeno lijepo lice i putene usne još više došli do izražaja. Došla je u elegantnoj haljini ispod koje je obukla samostojeće čarape i bez gaćica. Još u kafiću ispod stola Boris joj je gurnuo ruku između nogu. Prsti su mu prešli preko ruba čarapa što ga je odmah diglo a kada je napipao glatko obrijanu vlažnu pičku bio je totalno napaljen i jedva je čekao da krenu ka njegovom stančiću.

Već su se u liftu opasno zažvalili i nabrijali. Čim su ušli u stan spustio ju je na koljena, zadigao joj haljinu iznad bokova... Raspalio joj je dvije pljuske po bijeloj guzi a onda izvukao svog kuronju i brutalno joj ga zabio do jaja. Snježana je kriknula i zinula poput ribe na suhom. Prašio ju je divljački držeći je lijevom rukom za rep od kose. Drugom rukom pljuskao ju je po guzovima. Cvilila je poput podatne i napaljene kuje. Ja osobno nikada je nisam jebao tako divlje i na taj način. Nikada nisam ni pomislio da joj odgovara šamaranje po guzici. Nakon toga pojebali su se ispod tuša a potom ju je razvalio na krevetu jebući je u svim mogućim pozama. Prije nego je svršio sjeo joj je na sise i izdrkao ga tako da joj je svršio po licu. Nakon njegovog detaljnog pričanja o tome kako ju je jebao i što joj je sve raadio morao sam otići doma i izdrkati svoj kurac. Snježane nije bilo doma. Jedva sam čekao da dođe. Želio sam je jebati više od svega.
Snježana i Boris sada se viđaju jednom a ponekad i dva puta u tjednu. Neki put ona ode do njega u stan dok sam ja u noćnoj smjeni i misli kako ja nemam pojma. Nedavno je Boris utipkao moj broj na mobitelu i ostavio ga pored kreveta. Otišao sam u toalet na poslu i slušajući stenjanje, pljuskanje, cviljenje i sve ostalo morao sam izdrkati.

Sljedeće što bi želio jest da budem prisutan i gledam dok je jebe. No moram biti oprezan i ne otkriti se prerano jer bojim se da bi sve pokvario. Bavim se i mišlju da negdje u Borisovom stanu postavim kameru. Spomenuo sam mu to i Boris nema ništa protiv.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Tuširanje spermom
Ja i muž ljetovali smo u Istri pa smo na nekoliko dana, između ostaloga, otišli do Rovinja i to samo zato jer su tog ljeta u Rovinju ljetovali njegovi poslovni partneri iz Austrije. Njemu je taj izlet u Rovinj došao više kao posao nego odmor. Većinu vremena provodio je s tim Austrijancima i uglavnom su razgovarali o poslu. Dobro, nije mi to teško palo. Odlučila sam lijenčariti, plivati, sunčati se i pročitati koju knjigu. Istog dana kada smo stigli u hotel u sobu do nas stigao je i jedan stariji bračni par. Oboje su prešli šezdesetu godinu života ali izgledali su prilično mladoliko i u dobroj formi. Bili su simpatični i sretala sam ih na plaži. Pomalo smo se zbližili i pokazali su se kao vrlo zanimljivi sugovornici.

Četvrti ili peti dan dok sam s gospođom Irenom, tako se zvala gospođa, ispijala kavu na terasi kafića ispričala mi je kako ona i muž povremeno odlaze u jedan kamp koji se nalazi blizu divlje nudističke plaže. U tom kampu smješteni su neki njihovi prijatelji. Na moj upit kupaju li se goli, tj. idu li, ona i muž, na tu nudističku plažu, odgovorila je potvrdno. Bez okolišanja me pitala želim li poći s njima. Zainteresirala se jesam ali nisam bila sigurna da želim posjetiti taj kamp i tu plažu. No ipak znatiželja je bila jača od mene i mog prvotnog plana da samo lijenčarim, sunčam se, kupam i čitam.

Drugi dan prilikom večere mužu sam rekla kako su me Irena i Ante pozvali da s njima odem do njihovih prijatelja u obližnji kamp. Nudističku plažu nisam spominjala. Moj muž nije imao ništa protiv. Vračajući se u hotelsku sobu zastala sam kod vratiju sobe u kojoj su bili smješteni Irena i Ante kako bi im rekla da prihvaćam njihov poziv. Pokucala sam ali nitko nije otvarao. Još se nisu vratili. Muž je već zaspao dok sam ja na balkonu čitala. Bila je već debelo prošla ponoć kada sam primjetila svjetlo na balkonu do naše sobe. Znači Irena i Ante su stigli. Iako je bilo kasno odlučila sam pokucati na njihova vrata. Ispričala sam se što ih tako kasno uznemiravam no njih to očito nije smetalo, čak su me pozvali da uđem na čašicu razgovora. Bili su vrlo razgovorljivi i srdačni. Stekla sam dojam da su oboje popili koju čašu vina prviše ali to ih je činilo još simpatičnijim. Oduševili su se kada su čuli da ću sutra s njima posjetiti spomenuti kamp i plažu.

Ujutro nakon doručka sačekala sam ih kod njihovog automobila, kako smo se i dogovorili. Ubrzo su stigli i krenuli smo. Rekli su da sam odabrala dobar dan krenuti s njima jer danas njihovo društvo sprema feštu. Dvojici njihovih prijatelja je rođendan pa će biti glazbe, plesa, roštilj i dobro vino. No dobro, pomislila sam, hajde da vidimo i to. U kampu su nas srdačno dočekali. Bila su tu dva para, znači žene s muževima i četvorica muškaraca bez žena. Svi su bili otprilike njihovih godina. Odmah sam uočila da su žene i muškarci dobro očuvani, u dobroj kondiciji i vrlo okretni. Tijekom ispijanja kave saznala sam da se svi bave planinarenjem i rekreativno raznim sportovima. To je objašnjavalo njihov mladoliki izgled i dobru fizičku kondiciju. Naravno da sam svojom pojavom živo zainteresirala muškarce. Otvoreno su mi dijelili komplimente pa mi se čak i udvarali. Primjetila sam da žene iz grupe uopće nisu pokazivale znakove bilo kakve ljubomore i bilo mi je drago zbog toga. Popila sam na njihov nagovor dvije travarice i bogami su me lagano ošamutile.

Otišli smo do spomenute plaže. Čitavo društvo bez problema se svuklo. Ja sam se malo nećkala ali gledajući njih onako gole kao od majke rođene brzo sam se ohrabrila i svukla krpice ostavši posve gola. Na plaži nije bilo gužve. Golih kupača bilo je svuda uokolo ali stnjenovita plaža ostavljala je dovoljno prostora da ne morate biti blizu drugih a ipak ih vidite. Objasnili su mi kako svi ovdje imaju svoj teritorij na kojem obitavaju i to se poštuje. Mi smo se smjestili u jedan mali zaljev. Uokolo nas su bile stijene koje su zaklanjale pogled a sam ulaz u more bio gotovo pa pjeskovit. Stijenama se lagano moglo popeti do dijela gdje je počinajo šumoviti dio. Gore je bila neka vrsta kolibe koju su oni sami izgradili. S prednje strane posve otvorena. Unutra se nalazio drveni stol a s jedne i druge strane bile su klupe. Primjetila sam da takvih koliba ima s jedne i druge strane do nas. Dok su muškarci pripremali drva za roštilj odlučila sam malo razgledati uokolo. Odozgo se lijepo moglo vidjeti gole kupače razbacane po stijenama i malim uvalama.

Došavši do jedne kolibe začula sam glasno stenjanje. Prišla sam bliže i uočila jedan par koji su strasno vodili ljubav. Nekoliko sekundi sam ih promatrala i sigurna sam da su me bili uočili no to ih uopće nije smelo. Nasmijala sam se i odlučila vratiti. Kod kolibe su Ante i još trojica pripremali drva za kasnije planirani roštilj. U prenosivm frižiderima bilo je vino i meso. Krenula sam se spuštati prema našoj skrovitoj uvali i umalo da nisam pala na dupe od iznenađenja. Irena i njezine dvije prijateljice sjedile su leđima oslonjene na stijenu a iznad svake od njih stajao je po jedan muškarac gurajući im svoje kurčeve u usta. Bukvalno su ih jebali u usta. Starke su ih držale za guzove, gladile im jaja i spremno gutale njihove nabrekle kurčeve sve do jaja. Okrenula sam se i pogledala gore prema Anti no oni su bili zauzeti svojim poslom i kao da ih se to dolje nije ni malo ticalo. Odlučila sam ubrzati korak i ući umore da se malo rashladim od sunca ali i od scene koju sam vidjela.

Ubrzo sam vidjela kako se muškarci jedan po jedan odmiču od žena. One su pak brisale usta i ispirale spermu vodom iz boca. Potom su svi ušli u more. Irena je doplivala do mene osječajući potrebu da mi pojasni situaciju. Nasmijla se i rekla mi je kako sam u stvari ja razlog toga što se sad gore događalo. Iznenađeno sam je pogledala. Potom je objasnila kako su se muškarci napalili vidjevši mene golu pa su se morali olakšati. Ispričala mi je kako se oni ovako druže već dugi niz godina.Oni su svingeri i jebanje s drugima nije im nikakav problem. U početku su bili ona i Ante te još jedan par a kasnije su se upoznali i zbližili s ostalima iz grupe. Njih su tri para i četvorica muškaraca čije žene nisu zainteresirane za takvu vrst druženja ali su ih oni prihvatili i lijepo im je. Njih tri žene i sedam muškaraca.

Napokon su nam se u moru pridružili Ante i ostali. Dok smo Irena i ja izašle iz vode muškarci su se zabavljali s ostale dvije žene. Bilo je tu strasnog ljubljenja a iako nisam dobro mogla vidjeti mislim da je bilo i jebanja pod vodom. Sve to skupa dodatno je užarilo atmosferu i zbilja su svi bili maksimalno opušteni. Napokon su krenuli peći meso i ubrzo smo svi bili u kolibi. Zbilja zanimljivo iskustvo. Svi goli sjedimo oko stola punog hrane i pića. Tijela nam se dodiruju i osjećaš se baš dobro. Počelo se točiti vino, nazdravljati i kočnice su svima popustile. Do tog trenutka svi oko mene prema meni bili su prilično obzirni. Mislim, nitko nije pokazivao nikakav bezobrazluk, kako riječima tako ni djelom. Glazba koja dopirala iz velikog starog radio kazetofona na baterije nagnala je jednog od muškaraca da zapleše s jednom od žena. U jednom trenutku Irena me zgrabila za ruku i podigla od stola pozivajući me da zaplešemo. Bila sam već dobrano podgrijana vinom i uopće se nisam protivila. Gola tijela su nam se dodirivala, trljale smo se sisama i vrlo brzo su mi niz tijelo počeli prolaziti trnci a uzbuđenje je raslo. Kada mi je Irena gurnula jezik u usta spremno sam ga prihvatila što je kod prisutnih izazvalo oduševljenje. Vlažni jezici su nam se ispreplitali a Irenine ruke na mojim nabreklim bradavicama dovodile su me do ludila.

Uskoro nam se pridružila još jedna od žena i sad smo se ljubile nas tri gurajući jedna drugoj jezik duboko u usta. Obje su mi svojim prstima širile vlažnu pičku gurajući u nju prste. Jednostavno su me polegle na tlo, tj. na deku koju je netko prostro na podu a da ja to uopće nisam registrirala. Ležala sam na leđima raširenih nogu dok je Irena klečala iznad mene i ljubila me. Netko je po meni prolio vino i druge dvije žene spremno su me krenule lizati skupljajući crvene kapi koje su se cijedile niz moje sise, po trbuhu, po pički... Irena me i dalje ljubila istovremeno mi stiskajući bradavice, nečiji jezik i prsti duboko su ulazili u moju pičku a istvremeno me treća žena ljubila po trbuhu, pupku, sisama... Okrenula sam glavu u stranu hvatajući zrak a potom sam od silnog uzbuđenja glasno vrisnula. Tek tada sam, podigavši pogled, uočila muškarce koji su stajali oko nas i drkali svoje kurčeve uživajući u prizoru. Jedan je klečao iza Irene i jebao ju. Irena je potom raširila noge, opkoračila me i nabila mi svoju pičku na usta. Osjetila sam kako mi se sokovi iz njezine pičke pomiješani sa spermom cijede ravno u grlo. Svršila sam valjda nekoliko puta. Bila sam mokra, iscijeđena i iscrpljena. I kada sam pomislila kako je igra gotova jedan od muškaraca dignuo mi je noge na svoja ramena i trenutak kasnije njegov kurac kliznuo je duboko u moju pičku. Glasno sam stenjala dok je u menezabijao, netoliko dugačku, koliko debelu kurčinu. Drugi mi je prišao sa strane i podignuvši rukom moju glavu gurnuo mi svoj kurac u usta.

Za njih sve ja sam bila napaljena kuja i tako su me tretirali. Posve sam im se prepustila. Uostalom nisam imala ni snage se oduprijeti. Tip iznad mene svršio mi je u usta i po licu, nečija sperma razlila se po mojim sisama a nešto kasnije i po trbuhu. Onaj koji me jebao svršio mi je u pički a njegovo mjesto zauzeo je Ante. Prije nego je svršio izvadio je kurac i zašpricao me po tijelu. Tek tada sam uočila da iznad mene stoje još tri-četiri posve nepoznata muškarca i drkaju. Bili su to kupači koje jeočigledno privuklo moje glasno stenjanje. Promatrala sam njihove nabrekle kurčeve dok su oni klečali oko mene... Jedan po jedan izrigali su spermu po mojim ssama, licu, trbuhu... Irena i prijateljice rukama su razmazivale spermu po mom tijelu. Bila sam gotovo sva prekrivena ljepljivom spermom ali to njima nije smetalo da me ljube. Štoviše jedna od njih jezikom je lizala spermu s mog lica. Konačno su mi pomogle da se ustanem. Koljena su mi se tresla i da me nisu pridržavale vjerojatno bi pala. Otišle smo do mora i ušle u vodu. Morskom vodom isprala sam ostatke sperme i sokove njihovih pičaka. Voda me osvježila i donekle mi vratila snagu. Ležala sam dugo na suncu oporavljajući se. Društvo se ponašalo najnormalnije. Kao da se ništa nije ni dogodilo. Vratili smo se u kamp i nakon ispijene kave pozdravila sam se sa svima. Pozvali su me da navratim još koji put a ja sam se samo nasmijala rekavši da im ne mogu ništa obećati. Vrativši se u hotel mužu naravno ništa nisam spominjala. Drugi dan Irenu i Antu nisam vidjela. Navečer smo se spremali krenuti put Zagreba. Na parkiralištu smo se sreli s Irenom. Dok je moj muž ušao u auto Irena me pozvala na stranu. Dala mi je svoj broj telefona i poljubile smo se za rastanak. Možda i malo strasnije nego je to uobičajno. Lagano mi je na brzinu gurnula jezik u usta. Osvrnula sam se oko sebe nastojeći vidjeti je li netko to vidio. Irena je već išla put ulaza u hotel. Još jednom se okrenula, nasmijala se i mahnula mi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Redaljka
Dugo vremena smo, ja i nekoliko mojih prijateljica, planirale jedan zajednički noćni izlazak ali nikako nismo uspijevale uskladiti vrijeme i obveze. Povremeno bi se uspjele naći u nekom trgovačkom centru ili u nekom od kafića na kavi i opet bi iznova pričale o tome kako jednostavno moramo izaći negdje u ludi provod. Naravno, same. Isključivo žensko društvo. Nina je bila rastavljena baš kao i Adela. Lidija i Martina su bile udane ali željne malo "slobode" i po mogućnosti kurca sa strane. Brak, djeca, posao, obveze... Svakodnevna jurnjava i brzi tempo života naprosto ih je sputavao i nikako nismo spijevale realizirati jedan zajednički noćni izlazak.
No ipak smo nakon dugo vremena uspjele smo nekako uskladiti slobodno vrijeme i dogovoriti se za zajednički provod. Sastanak je bio dogovoren kod Adele. Ja sam iz opravdanog razloga malo kasnila. Ono što sam zatekla u stanu kod Adele na neki način me pomalo zapanjilo. Ženske su bile naprilitane, napadno našminkane a isto tako napadno i odjevene. Doslovce su svojim izgledom davale na znanje da su željne kurca i to sam im otvoreno rekla. Njima je to bilo zabavno a već su se malo i podgrijale s nekoliko čaša vina pa im moja opaska nije mnogo značila, štoviše činilo mi se da im godi.

Sjele smo u Adelin auto i krenule. Adela je rekla kako je ona izabrala mjesto na koje idemo i neka ništa ne pitamo. Odvezla nas je izvan grada do jednog šumovitog mjesta gdje se nalazio jedan klub koji je bio na glasu po sumnjivoj klinjeteli. Nisam tu osobno dolazila ali znala sam da se tu okupljaju ljudi s mnogo para koje su stečene na način koji nije baš uvijek bio u skladu sa zakonom. Dobar dio njih bili su poznati policiji a mnogi su bili i s one strane brave. Kada sam to rekla curama samo su se veselo zahihotale. Činilo se da ih baš privlači spoznaja da se tu okuplja takvo društvo. Veliki ograđeni prostor bio je namijenjen za parking koji je bio gotovo pun. Adela se parkirala i krenule smo prema ulazu. Ušavši u hol dočekala su nas dvojica elegantno odjevenih muškaraca koji su tu vjerojatno imali ulogu zaštitara i onih koji imaju zadaću procijeniti tko može a tko ne može ući. Nas su ljubazno pozdravili i uputili nas prema dvorani. S lijeve strane duž čitavog zida nalazio se šank ispred kojeg su bile nanizane barske stolice. Skroz naprijed bila je velika bina na kojoj je bila smještena muzika. Poviše njih bio je balkon na kojem se nalazio DJ, a sa strane su bile dvije štange oko kojih su se u ritmu muzike uvijale polugole, mlade, cure. Čim smo ušle svojom pojavom izavale smo pozornost muških, ali bogami i ženskih, gostiju. No to nije bilo nikakvo čudo jer smo izgledale kao kuje spremne za parenje.
Uspjele smo pronaći slobodan stol i vrlo brzo smo bile poslužene bocom kvalitetnog vina koje je naručila Adela. Atmosfera je bila vesela i bučna. Glazbeni sastav odsvirao bi nekoliko pjesama potom bi ih zamijenio DJ i tako naizmjence. Repertoar je bio raznolik. Sviralo se sve, od lakih zabavnih nota do turbo folka. Ubrzo je za naš stol stigla boca vina a konobar nam pokazao na društvo nama s desne strane, nekoliko stolova dalje, koje nas je častilo. Moje cure su bez problema prihvatile poklon i podigle čaše u znak pozdrava i zahvale. Nije mi preostalo drugo nego da im se pridružim. To društvo koje nas je častilo bilo je isklučivo muško. Sedam-osam muškaraca sjedilo je iza dva spojena stola. Ubrzo su nam prišla njih petorica i zamolili nas za ples. Nije trebalo dugo pa da nas pozovu za svoj stol. Naravno da moje napaljene kuje nije trebalo puno nagovarati. Dečki su bili vrlo galantni i zabavni. Što god bi cure naručile oni su spremno plaćali. Posebno se raspojasala Martina. Pod utjecajem vina gotovo da nije silazila s plesnog podija. U jednom trenutku primjetila sam da Martine nema na plesom podiju. Prvo sam pomislila da je otišla na wc. Nakon nekoliko minuta odlučila sam je otići potražiti. Kako je nije bilo u wc-u izašla sam van.

Parkiralište je bilo dobro osvijetljeno. U prvi mah nisam ništa primjetila a onda mi se učinilo da desno od sebe čujem neko komešanje. Krenula sam prema tom zvuku i za trenutak pomislila da tamo stoji neki muškarac i piša. Međutim lijevo od njega bio je parkiran auto. Vrata su bila otvorena a na sjedalu je sjedila Martina dok je ispred nje stajao drugi muškarac raskopčanih hlača a ona mu je pušila kurac. Ovaj prvi je tu scenu fotografirao. Prvi me je zamijetio onaj kojem je Martina pušila kurac. Pozvao me je da priđem. Okrenula sam se i brzim koracima vratila se nazad u klub. Prišla sam stolu želeći reći ostalim curama što se vani događa. No pkazalo se da je već kasno za bilo kakav uzmak. Ostali iz društva shvatili su o čemu se radi ili su ih oni iz vana upozorili mobitelom. Ustali su kao po komandi, svaku od nas po dvojica su primili ispod ruke i gotovo da su nas iznjeli iz kluba. Bile smo preslabe, sad već i pomalo uplašene a i pod utjecajem vina te jednostavno nismo imale snage pružiti bilo kakav otpor. Odvukli su nas do mjesta gdje se nalazila Martina s dvojicom perveznjaka. Bez puno priče Martinu su ugurali u jedan auto a Ninu u drugi. Jedan od tipova naredio je Adeli da mu da ključeve od svog auta. Odveli su mene, Lidiju i Adelu do našeg, tj. Adelinog auta. Ugurali su nas na stražnje sjedalo. Tip koji je Adeli uzeo ključeve sjeo je na mjesto vozača a drugi do njega. Sada smo se sve tri potpuno otrijeznile. Šutjele smo dok su nas vozili u nepoznatom smjeru. Nismo se vozili dugo, možda pet do deset minuta.
Sparikraili smo se na pošljunčanom dijelu ispred jedne šume ili parka. Dublje u šumi bila su sparkirana tri automobila koji su stigli ispred nas. Ja, Lidija i Adela izašle smo napolje. Naredili su nam da krenemo pošljunčanim putem prema šumi. Iza drveća i povećeg žbunja nalazila se čistina na kojoj su se nalazile drvene klupe i stolovi. Jasno sam mogla čuti glasno stenjanje. Sama staza i taj dio s klupama i stolovima bio je osvjetljen skromnom rasvjetom i na jednom od stolova vidjela sam rasčerečenu Ninu. Ležala je na leđima dok joj nekoliko tipova širilo noge. Jedan joj je ručnom svjetiljkom svijetlio ravno u pičku. Nas su vodili još malo naprijed. Martina se rukama pridržavala za jedan od automobila i glasno vrištala dok joj je jedan od muškaraca zabijao kurac u dupe. Još su njih trojica-četvorica stajali sa strane drkajući svoje kurčeve, uživajući u prizoru i čekajući svoj red. Iz jednog auta izvadili su deku i prostrli je na travu. Tri mlađa muškarca okomili su se na Adelu. Zadigli su joj haljinu, svukli gaćice i njihovi prsti za tili čas punili su njene rupe. Mene su grubo gurnuli prema jednom od stolova. Netko mi je rukom čvrsto stisnuo glavu na drvenu površinu stola. Gaćice su mi bukvalno strgali. Nisam se stigla ovlažiti a veliki debeli kurac brutalno se zabio u moju pičku. Gadno me zaboljelo i glasno sam vrisnula. Nisam mogla podići glavu jer me je jedan od njih i dalje rukom čvrsto držao priljubljenu uz stol.  Vidjela sam muškarca koji je prišao mom licu raskopčavajući hlače. Izvadio je kurac i ugurao mi ga u usta. Mlazovi sperme iz velikog, debelog kurca punili su moju utrobu. Odmaknuo se i tog trenutka i pritisak na moju glavu je popustio. Osjećala sam spermu kao mi se cijedi niz noge. Ovaj koji mi je držao glavu sada je zauzeo mjesto iza mene. Lupkao me kurcem po dupetu i kada mu je kurac bio dovojno čvrst zabio mi ga je u pičku. Muškarac ispred mene gurao mi je kurac duboko u usta i imala sam osjećaj da ću povratiti. Tip me je toliko čvrsto držao za bokove da me je strašno boljelo. Zabio mi ga je do jaja nagnuvši se naprijed... Zavukao je ruke ispod moje košulje i i divljački mi zavrnuo bradavice. Vjerojatno bi vrištala ali u ustima mi je bio nabrekli kurac. Iz očiju su mi kliznule suze i bila sam presretna kada je tip napokon svršio u moijm ustima. Muškarac koji me jebao izvadio je kurac. Čvrsto me zgrabio rukama i okrenuo na leđa polegnuvši me na stol. Opkoračio me je drkajući kurac i trenutak kasnije sperma je špricala po mom licu.

Slično su prolazile i ostale cure. Nisam mogla vidjeti što im se točno događa ali sam jasno čula stenjanje, jauke i vrištanje. Oslonila sam se na laktove i malo pridigla. Desno od mene na jednoj od klupa klečala je Lidija. Sise su joj izvirivale iz razdrljene košulje. Jedan muškarac jebao ju je straga a drugi je stajao ispred nje i njemu je pušila kurac. Legla sam na leđa i sklopila oči. Samo da ovo što prije završi, mislila sam. Napokon su nas ostavili na miru. Ispraznili su jaja i jednostavno su otišli ostavivši nas u toj šumi. Ležale smo razbacane po parku kao prebijene kuje. Iz pički i guzica cijedila nam se sperma. Lidija se pridržavala za jedno drvo pljujući spermu. Izgledala je jako loše. Adela se prva pribrala. Iz torbice je izvadila papirnate maramice i njima je brisala pičku. Nismo puno pričale. Gaćicama smo se koliko toliko obrisale i ušle u auto. Zaustavile smo se neoiko kilometara dalje na pakingu jednog kafića. Već se počelo razdanjivati i morale smo se koliko toliko dotjerati. Bile smo musave od sperme i razmrljane šminke. Izgrebane i pune masnica. Iz torbica i pretinca smo izvukle vlažne maramice i neke krpe. Skinule smo poderane čarape i bacile ih u koš za otpatke. Lidija je bila blijeda i činilo se da će se onesvijestiti. Sjela je na jedan od betonskih stupova i povratila. Adeli se pišalo. Jednostavno je čučnula i popišala se. Napokon smo donekle sređene krenule put grada. Dogovorile smo se dase sutradan nađemo kod Adele na kavi. U svakom slučaju bio je to izlazak koji nećemo tako brzo zaboraviti ali kada malo bolje razmislim, dobile smo točno ono što smo i tražile.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Brijanje mačkice
Ušavši u Milanov stan odmah sam otišla u kupaonicu na tuširanje. Njega nije bilo ali poslao mi je poruku da dolazi kroz najviše pola sata. Nakon tuširanja otvorila sam ormar i obukla jednu Milanovu košulju. Zavrnula sam predugačke rukave i zakopčala nekoliko dugmadi. Pogledala sam se u ogledalo. Košulja jedva da je prekrivala moju guzu. Bila sam zadovoljna svojim novim izgledom. Dakle na sebi nisam imala ništa osim košulje i cipela s visokom petom. Naime cipele s visokom petom bile su Milanov fetiš. Upalila sam radio i tek što sam sjela u fotelju listajući stare novine začula sam otvaranje vratiju. Milan je ušao u sobu kratko me pozdravio i nasmiješio se vidjevši me u svojoj košulji. I on je otišao na brzinsko tuširanje. Vratio se ogrnut samo ručnikom. U ruci je držao bocu piva lagano otpijajući gutljaje. Pružio mi je ruku i podigao me iz fotelje. Lagano se sagnuo zagledajući moje dupe i pičkicu. Odmah je uočio da mi je pička neobrijana. Njega je posebno palilo kada mi je pička bila skroz obrijana.

Otišao je do ormara i izvadio plahtu koju je potom prostro preko stola. Naime u sobi se nalazio niski ali prilčno velik masivni stol. Naredio mi je da legnem na stol i raširim noge. Raskopčao mi je košulju odmaknuvši krajeve u stranu. Potom je izašao iz sobe. Brzo se vratio donjevši plastičnu posudu s vodom, spužvu, sapun, kremu za brijanje i britvicu. Sapunom mi je temeljito natrljao pičku pa je potom isprao spužvom. Nakon toga na pičku je nainio obilnu količinu kreme za brijanje. Britvicom je lagano izbrijavao dlaćice. Povremeo bi zastao gledajući svojih ruku djelo i otpio gutljaj-dva piva. Kada je završio sklonio je posudu i britvicu u stranu rekavši kako sad mora isprati ostatke pjene.

Skinuo je ručnik koji mu je bio omotan oko struka bacivši ga na trosjed. Prišao je skroz do stola držeći kurac u ruci i usmjerivši ga prema mojem međunožju.Sekund-dva kasnije topli mlaz njegove mokraće zalio je moju pičku. Nisam uopće sumnjala da će doći na neku bizarnu ideju kako bi isprao ostatke pjene. Čak sam ovako nešto i očekivala. Pišao je prilčno dugo što je vjerojatno bila posljedica ispijenih piva. U jednom trenutku malo je podigao kurac i mlaz mokraće zalio mi je trbuh i sise. Narajcana pout kuje prstima sam stala trljati mokru pičku. Još mu je curkalo iz kuraca kada mi je prišao sa strane približivši kurac mojim ustima. Rukom mi je malo podigao glavu i približio je svojem, sada već poluukrućenom, kurcu. Ugurao mi je kurac u usta i osjetila sa na usnama i jeziku slankast okus njegove mokraće. Rukom mi  je nabijao glavu na svoj kurac nastojeći mi ga ugurati što dublje. Povremeno sam okretala glavu u stranu nastojeći uzeti malo zraka.

Obilje sperme zalilo me po licu. Sperme je bilo na usnama, nosu, očnim kapcima pa i na kosi. Od ljepljive sperme nisam mogla otvoriti oči. Milan mi je dodao ručnik te mi pomogao obrisati lice. Iz Milanovog kurca još su se cijedili ostaci sperme koju sam spremno pokupila svojim ustima. Bilo je vrijeme da krenem. Uzela sam izlaz s posla obećavši da ću se vratiti za sat-dva pa ako bude potrebno ostati ću dulje i nadoknaditi to vrijeme. Žurno sam se obukla ne želeći se tuširati jer ionako nisam imala vremena. Vratila sam se na posao osječajući još okus Milanove sperme u ustima i svježe obrijane pičke, još dijelom vlažne od njegove mokraće. Kolegice i kolege su vrlo vjerojatno primjetili zagonetan smiješak na mom licu ali ni slutili nisu što je razlog tomu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Poslijepodnevna tortura
Imala sam tih dana posla preko glave. Sjedila sam kod kuće za kompom koncentrirana na posao kada mi je stigao SMS od Milana. Sadržaj poruke bio je kratak: -hitno dođi do mene, plizz! - Izašla sam na terasu jer mi je muž bio kod kuće. Nazvala sam Milana. Rekao mi je kako mu navečer dolaze u goste poslovni partneri iz Austrije zbog čega mora dovršiti neke projekte a potom s njima ide na večeru. No stan mu je u strašnom neredu. Stoga me treba kako bi mu na brzinu sredila stanišku, oprala nakupljeno suđe, i sl. Naravno da sam znala da to nije jedini razlog, što mi je na kraju i priznao rekavši mi da svakako dođem bez gaćica. Željela sam mu reći kao sam i ja u poslu preko glave i nemam baš vremena ali on je jednostavno spustio slušalicu.  Iako sam imala gomilu posla bila sam nakon razgovora s Milanom lagano narajcana a pomisao na njegov nabrekli kurac tu uzbuđenost je samo pojačavao.

Odjurila sam na brzinsko tuširanje. Navukla laganu kratku haljinu. Obula cipele te bez grudnjaka i gaćica bila spremna za posjet Milanu. Mužu sam rekla kao moram uzeti malu pauzu od posla pa odoh na sat-dva kao bi u miru popila kavu.

Došavši kod Milana odmah sam se uvjerila da je njegov stan uistinu u lošem stanju. Neoprano suđe, prljava odjeća razbacana po sobi i tepih koji je vapio za usisavanjem. Milan je sjedio za stolom, na sebi je imao samo kućni ogrtač a ispred njega je bila hrpa papira. Odmah sam krenula s pranjem suđa. Potom sam pokupila razbacanu robu i potrpala je u košaru u kupaonici. Krenula sam usisavati sobu a Milan me zamolio da lagano zadignem ionako kraku haljinu kao bi mogao guštati u mojoj guzi. Obećao me nagrdaiti za moj trud. Gotovo razgolićene guze usisavala sam sobu i još se više napalila. Kada sam bila gotova Milan me zamolio da pristavim kavu i natočim nam piće. Sjela sam do njega pogledavši projekte koje je imao ispred sebe. Milan mi je otkopčao gumbe na haljini i izvukao na svjetlo dana sise. Trljao mi je nabrele bradavice uguravši mi jezik duboko u usta. Sad već potpuno napaljena odjurila sam u kuhinju dovršiti kavu. Donjevši kavu u sobu zatekla sa Milana raskopčanog ogrtača i s kurcem u ruci. Lagano gaje drkao i pogled na njegov nabrekli kurac izazvao je pravu turbulenciju u mom trbuhu. Pička mi se već navlažila.

Rekla sam mu kako sad nemamo vremena za jebačinu a unaprijed znala da taj izgovor ništa ne vrijedi. Bez riječi me primio za ruke, privukao k sebi, okrenuo, zadigao mi haljinu i posjeo sebi u krilo. Kurac mu je bio između mojih raširenih nogu i rukom ga je pritiskao na moj vlažnu pičku dodirujući mi nabrekli klitoris što me je do bola uzbudilo. Lagano mi je rukama podigao guzu, uzela sam rukom njegov kurac i namjestila ga te se nabila sve do jaja. Opirala sam se o naslone stolice i nabijala na Mianovu kurčinu dok mi je on do bola trljao bradavice na sisama. Bedra su mi se počela grčiti i žestoko sam uz glasne jecaje svršila. Milan me podigao ne želeći još svršiti.

Sjetio se kako sam mu u nekoliko navrata pričala o fašniku i kavi sa šlagom koju je popio Saša i kako me to tada uzbudilo. Sada je uzeo šalicu s kavom prinio je kurcu. Držao je šalicu ispod svog kurca i rekao mi neka mu ga izdrkam. Nakon samo desetak sekundi sasuo je gomilu sperme u šalicu. Sjela sam nasuprot njega začuđeno ga gledajući. Rekao mi je kako je i ovo nagrada za mene. Kava sa šlagom. Nisam se protivila. Uzela sam kavu punu Milanove sperme i lagano je ispila. Svidjelo mu se to. Poljubio me u usta i rekao kako sad mora raditi. To je značilo da mi je vrijeme za odlazak. Otišla sam u kupaonicu. Spužvom sam na brzinu oprala pičku, popravila šminku, poravnala haljinu i bila spremna za odlazak kući. Milan me dočekao u hodniku. Još mi je jednom zadigao haljinu kao bi pogledao moje dupe. Pljusnuo me po goloj guzici, poljubio i ja sam otišla kući zadovoljna i spremna za nastavak posla.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Brzo svršavanje
Poslovni partneri moga supruga pozvali su nas na domjenak koji se trebao održati u jednom luksuznom restoranu malo izvan grada. Odjenula sam crnu elegantnu haljinu s velikim razrezom koji je pri hodu dobrano otkrivao moju nogu. Obukla sam crne svjetlucave samostojeće čarape, na noge obula cipele s visokom petom. Kod frizera sam uredila frizuru na način da sam kosu podigla otkrivajući vrat koji sam ukrasila srebrnom ogrlicom. Našminkala sam se pomalo kurvinski. Pičkicu sam izbrijala i odlučila da ne obučem gaćice. Gledajući se u velikom zidnom ogledalu zaključila sam da uistinu izgledam jebozovno.
Kada smo ušli u veliku luksuznu salu lako sam mogla primjetiti poglede muškaraca koji su nastojali prikriti požudu. Iz njihovih pogleda jasno se dalo zaključiti da sam im potaknula pervezne misli. Neke ljude sam od ranije poznavala kao i njihove supruge. Nakon što smo se sa svima ispozdravljali zadržala sam se u razgovoru s nekoliko žena koje sam od ranije poznavala. Ispijajući šampanjac primjetila sam jednog mladog gospodina koji je stajao kod ulaza i bukvalno me gutao pogledom. Kada sam mu uzvratila pogled naglo je skrenuo glavu na drugu stranu. Dečko je bio mlad i poprilično zgodan. U elegantnom crnom odijelu izgledao je vrlo privlačno. Na pozornici je nastupila jedna mlada pjevaćica, iza nje na red je došao žongler koji je radio razne vratolomije sa zapaljenim bakljama. Za vrijeme tih nastupa svjetla u dvorani su se malo prigušila. Potražila sam pogledom mladog apolona. Stajao je nedaleko od mene i shvatila sam da me krajičkom oka diskretno motri. Nakon što je završio prvi dio programa upalila su se svjetla i većina gostiju krenula je ka švedskom stolu. Mladi zbunjeni ljepotan opet je stajao sam pored vrata držeći u ruci čašu s pićem. Bila sam pomalo narajcana i osjetila sam kako mi se pička vlaži. Možda je tome razlog bio i ispijeni šampanjac. Odlučila sam pokušati zavesti ljepotana.Prišla sam svome suprugu koji je nešto živo raspravljao s nekoliko prijatelja. Rekla sam mu kako mi je potreban ključ od auta jer sam ostala bez cigareta. Bez ikakvog pitanja gurnuo je ruku u džep, izvadio ključ od auta i pružio mi ga ne prekidajući razgovor. Laganim korakom dobro pazeći da što više pokažem nogu koja je izvirala iz proreza pri svakom koraku krenula sam prema ulaznim vratima. Zastala sam kraj mladog ljepotana rekavši kako je u dvorani vruće. Nešto je želio reći ali bio je toliko zbunjen da je samo promucao nešto nerazgovjetno.
Izlazeći van dobacila sam mu kako je na terasi sigurno ugodnije. Izašla sam na terasu i došla do metalne ograde. Leđima sam se naslonila na ogradu i iskreno se nadala da će mladac također izaći. Možda je prošla minuta ili dvije kada je izašao. Zbunjeno je stajao tražeći me pogledom. Iskreno me zabavljala ali i uzbuđivala ta njegova zbunjenost. Napokon je pogledao u mojem smjeru. Gledala sam ravno u njega kurvinski se smješkajući. Kako je na terasi bilo još ljudi diskretno sam mu mahnula rukom pozivajući ga da priđe. Prišao je a ja bi se mogla zakleti da su mu koljena klecala. Upitala sam ga ima li možda cigaretu? Rekao je da nažalost nema jer ne puši. -Oho, dečko bez poroka, rekla sam. Nasmiješio se ne znajući kamo bi s rukama. Potom sam mu rekla da imam cigarete u autu i bi li bio kavalir pa me odpratio do auta? Naravno da je pristao. Auto je bio parkiran barem pedesetak metara od ulaza u restoran. Na putu do auta pitala sam ga kako se zove? Ime mu je bilo Danijel. Imao je dvadest i jednu godinu. Već je završio fakultet i bio je zaposlen kao programer u firmi koja je priredila domjenak i zabavu. Otvorila sam vrata suvozača. Dok sam se saginjala do pretinca kako bi izvadila cigarete namjerno sam se jače sagnula i isprćila guzu. Znala sam da će se to svidjeti Danijelu koji je stajao iza mene. Izvadila sam cigarete otvorila kutiju i zapalila jednu. Gledala sam uokolo i nigdje nije bilo nikoga. Vrata auta bila su otvorena. Sjela sam na sjedalo suvozača i pozvala Danijela da uđe s druge strane i sjedne na mjesto vozača. Dvije-tri sekunde stajao je kao ukopan. Valjda nije bio siguran mislim li ozbiljno. Napokon je obišao auto i sjeo. rekla sam mu kako je najbolje da cigaretu popušim ovdje u miru a tu u miru možemo i porazgovarati. Dok mi je danijel pričao o sebi, o poslu, poduzeću, ja sam se pravila da ga pozorno slušam. Noga mi je ispala iz proreza na haljini i sada se vidio rub moje čarape. Naravno da su Danijelove oči odlutale do tog mjesta. Uočila sam izbočinu na njegovim hlačama. Kurac mu se digao i to me je uzbudilo. Ruku sam stavila na njegovu nogu lagano ju primičući njegovom kurcu. Lice mu se od uzbuđenja toliko zacrvenjelo da sam mislila kako će se zapaliti. Zanijemio je kada sam ruku stavila na njegov kurac. Malo sam se podigla sa sjedala i haljinu povukla prema gore. Uzela sam njegovu ruku i stavila je na svoju obrijanu pičku. Počeli smo se strasno ljubiti. Dok smo se ljubili otkopčala sam njegove hlače i rukom napipala njegov nabrekli kurac. Kurac mu je pulsirao kao lud. Spustila sam glavu i jezikom polizala njegov glavić. Stavila sam kurac u usta. Dudlala sam mu ga jedva desetak sekundi kada je Danijel počeo glasno stenjati. Više se nije mogao kontrolirati. U sljedećem trenutku obilje tople sperme napunilo mi je usta. Špricao je kao lud. Progutala sam većinu sperme a nešto je završilo i na mom licu.
Dečku je bilo jako neugodno zbog toga što je svršio tako brzo. Iz pretinca sam izvadila vlažne maramice kako bi obrisala usta i lice. Danijel je glavu zabacio unazad. Jednom rukom milovala sam njegov kurac a drugom sam ga zagrlila i privukla sebi. Poljubila sam ga u usta. Rekla sam mu kako nema potrebe da mu bude neugodno te kako su takve stvari normalne pogotovo kada je muškarac jako narajcan. Zamolila sam ga da mi da svoju potsjetnicu pa ću ga nazvati ukoliko želi dase ponovo vidimo. Naravno da je pristao. Pomogla sam mu vlažnim maramicama obrisati ostatke sperme s njegovih hlača. Rekla sam mu kako je najbolje da se sam vrati do restorana dok ću ja popraviti šminku i frizuru.
Te noći, po povratku kući, ja i muž imali smo žestoku jebačinu. Naravno da on nije slutio razlog mojoj silnoj uzbuđenosti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Kako sam pojebao maminu sestru
Tog proljeća u našu kuću privremeno se uselila mamina mlađa sestra Ivona. Kada kažem mlađa sestra moram reći da je od mame bila mlađa tek nešto više od godine dana. Također kada kažem da se uselila u našu kuću to baš nije bilo tako. U stvari uselila se u stan iznad naše garaže. Naime garaža se nalazi odmah uz kuću ili preciznije rečeno, priljubljena je uza zid kuće. Iznad prilično velike i prostrane garaže otac je sagradio mali ali komforni stan. Stan se satojao od male ali funkcionalne kuhinje, također male kupaonice i toaleta te dvije sobe. Veće koja može služiti kao dnevni boravak i blagovanica i manje koja ima funkciju spavaće sobe. U taj stan iznad garaže može su ući na dva načina. S vanjske strane stepenicama iza garaže a može se ući i iz kuće, tj. s kata kuće. Naime dio terase garaže otac je ostavio kao neku vrst verande odnosno balkona i probio je vrata u zidu kuće tako da se kroz ta vrata može ući odmah u hodnik na katu.

Odmah moram naglasiti da je teta Ivona uistinu rasna pička. Možda malo, ali uistinu malo, krupnije građe, tj. koje kile viška ali to joj uopće nije mana. Kada bi je trebao ukratko opisati rekao bi; široki i čvrsti guzovi, lijepe sise i kurvinski pogled. Ona definitivno spada u one žene za koje se kaže da im kurac viri iz očiju. No nisam naveo razlog iz kojeg se teta doselila k nama. Teta je bila udana ali već dulje vrijeme je taj brak bio u teškoj krizi. Njezin muž Ante naprosto više nije mogao trpjeti tetine izvan bračne izlete, ili da budem direktan, njezina kurvanja. On osobno mi je to ispričao i znao sam da govori istinu. Dakle taj brak je definitivno pukao i teta se iselila iz zajedničkog stana. Financijskih teta Ivona nije imala. Novcem od prodaje imanja koje je njoj i mojoj mami ostavio djed otvorila je kafić koji je relativno dobro poslovao. Njen muž Ante je vodio brigu i poslove vezane uz kafić a tako je i danas kada više nisu zajedno. Teta samo uzima svoj dio novca što joj omogućuje pristojnu egzistenciju.

Dakle lako je zaključiti da mi njezino prisustvo u kući uopće nije smetalo. Nastojao sam što više vremena provoditi u njezinoj blizini jer palila me kao šibicu. Uživao sam kada bi u popodnevnim satima sišla u prizemlje kuće, tj. u dnevni boravak, te s mamom pila kavu. Uredno bi prebacila nogu preko noge otkrivajući svu raskoš svojih bedara. Nerijetko bi obukla samo košulju ili majicu a da ispod nije nosila grudnjak. Bradavice bi izdajnički i izazovno strašale ispod to malo platna. Ja bi kao fol gledao tv ili bi igrao neku igricu a u stvari sam napasao oči na teti. Nakon tih njezinih posjeta redovito sam ga morao izdrkati.

Teta se inače uvijek odijeva na način da još više naglasi svoj sexipil. Suknje i haljine uredno su iznad koljena jer svjesna je da ima jako dobre noge. Uz to uredno je zategnuta čime dodatno naglašava svoje poprsje i dupe. Uopće nije poput nekih žena koje su iskompleksirane zbog velike guze. Ona naprotiv voli istaknuti dupe i siguran sam da uživa u pohotnim pogledima muškaraca.
  Malo po malo sam se ohrabrio pa sam se kroz vrata na katu iskradao do balkona na garaži i škicao kroz prozorčić koji je gledao na kupaonicu. Strpljivo bi čekao u mraku hodnika i kada bi ugledao svjetlo na prozorčiću znao sam da je teta u kupaonici. Inače na katu se nalazila moja soba. Roditelji su svoju spavaću sobu imali u prizemlju tako da me nitko nije ometao. Stajao sam u mraku i bilo je dovoljno da se malo propnem na prste i zagledam u unutrašnjost kupaonice. Uživao sam je gledati dok se tušira. Posebno me napalilo kada je ispod tuša brijala dlaćice s pičke. Tada sam spoznao da me strašno pali promatrati ju dok piša. Uživao sam gledajući kako sjedi na wc školjci i piša, a posebno me palilo ako bi uz to na sebi imala samostojeće čarape ili haltere. Kurac mi je parao hlače i malo bi nedostajalo da svršim dok sam je promatrao kako papirom briše vlažnu pičku.
Nerijetko bi znala vrata kupaonice ostaviti širom otvorena. Tada sam je mogao promatrati dok gola hoda po sobi ili se odijeva... Oblači gaćice ili na noge navlači čarape.

Bližilo se ljeto. Majka i otac odlučili su vikend iskoristiti kako bi otputovali u Biograd n/m. Tamo smo u jednom od kampova imali stacioniranu kamp prikolicu. Trebalo je prikolicu, tj. kamp kućicu, osposobiti i pripremiti za ljeto. Nisam pošao s njima jer morao sam se pripremati za ispite, što je bio samo jedan od dva razloga. Drugi razlog bio je taj što sam želio ostati s tetom Ivonom sam kod kuće. Već u petak ujutro roditelji su krenuli put mora.

Ispratio sam roditelje i vratio se u kuću. Doručkovao sam i počeo se pripremati za učenje. Začuo sam lupanje potpetica na stepenicama. Znao sam da to silazi teta Ivona i srce mi je brže zakucalo. Zastala je na ulazu u sobu i veselo me pozdravila. Rekla je kako ima zakazan termin kod svoje frizerke a poslije će s prijateljicama na kavu. Kazala je da će se vratiti do ručka. Na sebi je imala usko pripijenu košulju koju su opasno napadale njezine sise. Uska, zategnuta suknja, dobrano iznad koljena otkrivala je svu ljepotu njenih nogu. Uz to štikle na nogama dodatno su naglasile njezine jebozovne noge. Ispratio sam je do vratiju, ne toliko zbog pristojnosti koliko zbog toga da bi mogao buljiti u njene noge i dupe. Gledao sam za njom dok je hodala prema dvorišnim vratima a ona je nehajno vrtjela guzom. Izlazeći na ulicu koketno mi se nasmiješila i mahnula rukom.

Mama se pobrinula za mene ne želeći da tijekom vikenda budem gladan pa je pripremila hrpu hrane od koje se dio nalazio u zamrzivaču. Očekujući tetin povratak dao sam si truda pa sam pripremio stol i podgrijao hranu. Nisam želio sam jesti a nisam bio baš ni gladan. Iskoristio sam priliku dok tete nema pa sam ušao u stan iznad garaže. Oprezno sam prekapao po ladicama ormara zagledajući i guštajući držeći u rukama njezine gaćice, haltere, čarape...Teta je imala mnoštvo čarapa svake vrste. Najviše me palilo kada bi obukla one čarape s crtom odostraga. Ušao sam u kupaonicu. Tamo su u košu za prljav veš nehajno bile nabacane njezine gaćice, halteri, čarape, suknje a pored koša su se nalazile crvene štikle. Uzeo sam gaćice i upijao s njih miris tetine pičke. Trlajo sam ih po kurcu i umalo da nisam svršio.Napokon sam se uzbuđen vratio u prizemlje ne želeći riskirati nenadan tetin povratak.
Kada sam začuo otvaranje ulaznih vrata silno sam se razveselio. Bila je to, naravno, teta. Izašao sam na hodnik kako bi je dočekao i pozvao da mi se pridruži na ručku. Malo me iznenadila boja njezine kose. Frizuru nije znantno izmijenila samo je plavu kosu zamijenila nešto između brinete i crvenokose. Prihvatila je moj poziv na ručak rekavši kako ide do svoje sobe da bi donijela bocu vina. Tek tada sam je upitao zašto je promijenila boju kose? Penjući se stepenicama okrenula je glavu prema meni rekavši kako bi željela izgledati malo manje kurvinski. Upravo tim riječima i to me je ostavilo bez riječi. kada je zamakla niz hodnik pomislio sam kako joj ta boja kose baš i nije nešto pomogla u tome da manje izgleda kurvinski. Teta se ubrzo vratila s bocom crvenog vina. Ručali smo usput razgovarajući o svemu općenito. lagano smo uz jelo pijuckali vino. Moj pogled sve više je klizio na njezine prekrižene noge koje su otkrivale vieš nego bi to bilo normalno. Nakon ručka teta se ponudila da raspremi stol i opere suđe, no ja kao pravi kavalir nisam joj to dopustio.

Dok sam paro suđe u kuhinji koja je bila dijelom dnevnog boravka bacao sam oko na tetu. Teta je upalila radio i sjedeći za stolom lisatala neki časopis. Noge je nehajno raširila i jednostavno nisam mogao ne blenuti. Malo bolje sam s ezagledao i shvatio da teta na sebi nema gaćica. Buljio sam kao hipnotiziran. Teta je iznenada digal pogled s časopisa i odmah shvatila kamo gledam. Shvativši da me je provalila zacrvenio sam se poput crvenog svjetla na semaforu. Teta je skupila noge ali me i dalje promatrala ispod oka zavodnički se smješeći. Ja sam se pak uzvrpoljio poput kakvog derana uhvaćenog s prstima u pekmezu.

Nelagodu je prekinula teta rekavši neka ostavim suđe i dođem sjesti za stol. Ponovo je natočila vino u čaše. Kucnuli smo se čašama gledajući se u oči. No i dalje sam se osjećao nelagodno i zbunjeno. Teta me ispitivala o mjestima gdje izlazim s društvom. Pitala me imam li djevojku. Kada sam rekao da nemam pravila se da je iznenađena ili je možda uistinu bila iznenađena, nisam mogao zaključiti. Tada je na radiju zasvirala neka glazba koja joj se svidjela. Ustala je otišavši do radija i malo pojačala glasnost. Lagano je njihala bokovima u ritmu glazbe. Gledao sam u njezino dupe i osjetio kako mi se kurac diže. Okrenula se prema meni rekavši kako već dugo nije bila na plesu a inače jako voli plesati. Potom je rekla kako bi ona i ja sutra mogli otići negdje na ples te me upitala znam li neko dobro mjesto sa živom glazbom. Slegnuo sam ramenima rekavši kako baš i ne znam za takvo mjesto a osim toga ja jako loše plešem.

Uvjeraval me kako to nije neki problem jer uopće nije teško naučiti plesati. Pozvala me da priđem rekavši kako će mi to odmah pokazati. Sjedio sam prikovan za stolac ne znajući bi li prihvatio njezin poziv tim više što mi je kurac bio tvrd poput kamena. Ponovo me pozvala no ovog puta je došla do mene uhvativši me za ruku. Nisam imao izbora. Svirala je lagana glazba i teta je odmah prebacila ruke preko mojih ramena. Ja sam je rukama obgrlio oko struka. Njezine sise koje su se trljale o mene dovodile su me do ludila. Rekla je kako je slobodno mogu jače priviti k sebi i ne čekajući da ja to učinim ona se sama priljubila uz moje tijelo. Sada više nije bilo šanse da ne osjeti moj nabrekli kurac. Njišući se trljala se o moj kurac i ja jednostavno više nisam mogao izdržati. Svršavao sam toliko žestoko da mi se u jednom trenutku, što od uzbuđenja, što od nelagode, zavrtjelo u glavi. Glavu je imala naslonjenu na moje rame i ja sam uživao upijajući miris njena parfema ali i nečega što je mirisalo na jebačinu.

Kada sam napokon ispraznio jaja do kraja gaće su mi bile mokre kao da sam se upišao. Bojao sam se da će sperma probiti kroz hlače. Odmaknula je glavu i gledajući me u oči smiješila se. Imao sam dojam da je shvatila što mi se dogodilo. Nježno je svojim putenim usnama dotaknula moje i ja sam imao osjećaj kao da me je okinuo strujni udar. Odvojila se od mene i prišla stolu. U čaše je natočila preostalo vino iz boce. Jednu čašu pružila je prema meni. Išao sam oprezno prema nmjoj nastojeći rukom nekako prikriti eventualnu mrlju na hlačama. Nisam se usudio pogledati dolje pa tako nisam niti znao je li sperma napravila mrlju na hlačama.

Teta Ivona je komentirala kako više nema vina ali joj se čini da je vidjela jednu bocu u spavaćoj sobi mojih roditelja. Uopće nisam bio svjestan toga što ona priča. Uzela me je za ruku i povela niz hodnik prema spavaćoj sobi mojih roditelja rekavši kako idemo pronaći onu bocu. Čim smo ušli u sobu okrenula se prema meni i strasno me poljubila u usta. Vlažni jezici su nam se ispreplitali a meni su u glavi sijevale munje i gromovi. Spretno je raskopčala moje hlače i prije nego sam se snašao gurnula je ruku u moje spermom natopljene gaćice prstima obujmivši moj kurac.

Izvukla je ruku držeći je u zraku savijenu u  laktu. Smiješila se gledajući u mene a potom je pogledala prste svoje ruke koji su bili umrljani mojom spermom. Došlo mi je da propadnem u zemlju kada je ona učinila meni nešto nevjerojatno. Približila je prste svojim ustima i idućeg trenutka jezikom prešla preko njih. Nisam mogao vjerovati da je to učinila. Privukla me k sebi i ugurala mi jezik u usta. Sada su se ostaci moje sperme izmiješali u našim ustima i to me strašno napalilo. Pomogla mi je da se skroz svučem i jednostavno me gurnula na krevet. Ležao sam na leđima promatrajući je. Jezikom je oblizivala usne i zadigla suknju visoko iznad bokova.

Popela se na krevet i opkoračila me u visini glave. Svoju pičku bukvalno mi je nabila u usta te je stala vrtjeti guzom. Pohotno sam jezikom istraživao unutrašnjost vlažne i tople pičke. Pička joj je lučila sokove u velikim količinama i ti sokovi slijevali su mi se u usta ali to mi uopće nije smetalo. Rukama je čvrsto stezala dasku iznad uzglavlja. Dahtala je, stenjala a na momente i vrištala. Prstima sam nekako uspio raskopčati dugmad na njezinoj košulji. Sise spremljene u grudnjaku spremno su izletjele izvan košulje. Uspio sam povući grudnjak prema dolje a pogled na njene nabrekle bradavice u meni je izazvao novi val uzbuđenja. Teta se spustila malo niže namjestivši mi bradavice svojih sisa ispred usta.  Halapljivo sam ih sisao, lizao, ljubio, grizao...A onad se uspravila gornjim dijelom tijela. Iznenađujuće spretno se okrenula. Sada je prema mom licu bilo okrenuto njezino dupe. Rukama sam čvrsto zgarbio njezine guzove i raširio ih. Ukazao mi se njezin ružićasti šupak koji se širio i skupljao kao da diše. Nije mi uopće bio problem jezikom ući u taj stražnji otvor. Kada je osjetila jezik u guzi jače je zavrtjela bokovima i guzom. Jezikom sam joj temeljito obrađivao šupak dok je ona meni pušila kurac rukom mi čvrsto stiščući jaja.

Moji prsti, najprije jedan a potom i tri, bez nekog većeg otpora ulazili su u tetinu guzu. Bilo mi je jasno da mojoj dragoj teti ni primanje kurca u šupak nije nešto strano. Ustima i rukama teta je postigla to da mi kurac opet bude spreman za akciju. Povukla se prema naprijed i malo podigla na koljenima. Rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga na sam ulaz svoje pičke. Nabila se do jaja i stala vrtjeti guzom. Zibala se naprijed nazad, kružila bokovima a k tome glasno stenjala. Uslijedila je nova erupcija. Svršio sam drugi put i uopće nisam stekao dojam da je iz moga kurca izašlo manje sperme nego prvi put. Osjećao sam kako mi se po jajima obilno cijede sekreti iz pičke pomiješani sa spermom. Čvrsto me stezala bedrima drščući čitavim tijelom. Napokon je stisak popustio i ona se jednostavno izvalila na krevet pored mene. Na pamet mi je palo nešto što je u tom trenutku djelovalo čak i smiješno. Naime, pomislio sam kako smo pošteno uneredili plahte na bračnom krevetu mojih roditelja.
Bio je to lud i nezaboravan vikend. Bez obzira na sve lijepo s tetom proživljeno ipak sam se pomalo radovao povratku roditelja. Bio sam na izmaku snaga. Teta se pokazala i dokazala kao prava nezasitna kuja. Iscijedila me poput limuna.Kod nas je ostala još nešto manje od mjesec dana. Ona i, sad već bivši suprug, Ante prodali su stan i podijelili novac. Od tog novca teta je kupila mali stančić za sebe. Naravno da moji roditelji nikada nisu saznali za našu sexi - vikend avanturu. Još uvijek povremeno posjećujem tetu u njenom stanu. Barem dva do tri puta mjesečno. Zar vi ne bi?
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Apr 2024, 00:17:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.