Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 16:46:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26634918 puta)
Ucesnik diskusija


Kad ja kazem NJIII vi kazite DJIII !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Propane
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Motorola L6
Nemam pojma ko je treća devojka iz ove priče ali ću pokušati da saznam, i ko je i da li puši dobro kao što Tamara kaže.

Chronicles of Tamara

Deo drugi: Milena, Masa i Masin decko

Zdravo, ja sam Tamara, imam 17 godina i za ovu pricu ipak moram da opisem kako akteri izgledaju. Milena je moja sestra, ona sada ima 22 godine, ima dugu braon kosu, velike cvrste trojke od sisa, ravan stomak i trcavo dupe. Milena je skoro ugradila botoks u usta ali joj lepo stoji, kada se ova prica desavala jos ih nije imala ali je i tada bila jako lepa devojka. Masa je moja drugarica iz srednje skole. Prelepa preplanula brinetica sa vitkim telom. Masa mozda nije imala neke sise i dupe ali je zato imala prelepa usta koja je veoma cesto koristila da obradjuje svoje momke, zvanicno je najbolja pusacica u skoli. Ja sam tamnija od Milene, imam sitne sise ali zato imam savrseno trcavo dupe koje veoma volim da pokazujem.
Ako se dobro secam Masin decko se zvao Luka i bio je klasican sesnaestogodisnjak, glup i napaljen.
Ovo se desilo pre oko 2 godine kada smo ja i Masa zavrsavale prvi razred srednje. Posto je bio petak odlucile smo da idemo do mene da se napijemo pa da posle idemo u neki klub na Adi. Ja sam nosila moj omiljeni sorcic koji mi je do pola uzalio u guzu a Masa je bila u nekoj suknjici gde su joj se tangice videle kako god se okrene. Milena je vec nekoliko puta rekla kako bi Masi vrlo rado, citiram, "polizala picku kao Lesi". Danas je bila dodatno napaljena jer smo je ocigledno nas dve prekinule u masturbaciji. Izasla je iz svoje sobe u peskiru i pozdravila nas, lupkajuci Masu po guzi. Ponudila sam da sipam malo vodke i sve smo sele u dnevnu sobu. Vec posle par casica Milena je pocela pricu o svojim frajerima i kurcinama koje je pusila gde se Masa nasla kao riba u vodi. Mislim da su cak dosle do zakljucka da su pusile istim likovima. Masa se napalila od price i pocela da premesta noge dok se Milena premestila do nje. Dok sam ja palila cigaru Milena je predlozila Masi da joj pokaze svoje slike u sobi. Kada sam ustala da krenem sa njima sestra me je spustila i rekla "Ne Taco, ovo je privatan razgovor izmedju profesionalaca", grohotom se nasmejala.

Proslo je nekih 3 minuta pre nego sto se cuo prvi glasan Masin uzdah koji je znacio da je jezikom udarena po klitorisu. Ja sam odlucila da necu prisluskivati lezbarenje pa sam upalila TV na neku glupu seriju i zavukla ruku u gacice da primirim vec pripitu ribicu. U tom trenutku se zaculo zvono na vratima. Ja sam se smrzla jer sam pomislila da ce doci keva i da ce saznati da joj cerka "kara" maloletnicu. Na moju srecu to je bio Luka, Masin decko sa kim je bila vec dve nedelje. "Trazim Maxy, rekli su mi da je kod tebe". "Jeste Luka..." Morala sam nesto da smislim, brzo. "Masa je sa mojom sestrom, spremaju se za zurku", nije znao da je za njih dve zurka vec pocela.

Ponudila sam ga pivom a on je seo u dnevnu sobu. Nadala sam se da su ovima puna usta klitorisa pa da nece biti buke iz sobe, prevarila sam se. Ni tri sekunde posto je luka seo cuo se glasan Masin krik uz jedno karakteristicno "To!". Luka se unezverio i krenuo da se pumpa jer je mislio da mu neko pumpa devojku, nije nista rekao. U tom trenutku se cula Milena, "Srci tu picu ribo, najjaca si mala". Luka je seo. Nije znao gde je. Videla sam da je shvatio sta se desava i sada mu je kurac bio krut kao kamen sto se lepo videlo preko sorca. Odlucila sam da preuzmem nesto po tom pitanju.

Krisom sam izvukla tange da mi vire iz sorca i prevalila se preko fotelje, kao da uzmem paklu cigara. Luka mi je gledao u dupe dok se uhvatio za kurac. "Jel ti treba pomoc?", pitala sam dok sam se oblizivala. Kleknula sam ispred njega dok je on samo bledo gledao u moje lice medju njegovim nogama. Spustila sam mu sorc i izvukla jedan simpatican komad mesa. Pljunula sam na glavic i zaglavila ga u grlo dok sam jezikom tukla po donjoj zili. Luka je krenuo sve jace da dahce a iz druge sobe se sve glasnije culo Milenino orgazmicko stenjanje. Znala sam da ce ove dve uskoro zavrsiti pa sam pocela da pusim jace, cuclajuci glavic pri svakom vadjenju iz usta. Izbacila sam dupe i pokazala mu da me lupi po njemu. Kita mu je pulsirala sto je znacilo nadolazecu eksploziju. Drkala sam kitu sa obe ruke i sisala glavic iz sve snage kada sam osetila nalete sperme u ustima. Iako mi je bukvalno napunio usta spermom uspela sam sve da progutam bez da ista prospem. Oblizala sam mu kurac i vratila u sorc. "Nadam se da si zadovoljan gostoprimstvom?" pitala sam dok sam ispijala jos vodke. On je samo nemo blenuo. Masa je izsla iz sobe samo u tangama, Luka ju je sludjen gledao. "Jel sam ti rekla da me zoves na fon, ti me nikada ne zoves. Ajde pali moramo da se spremamo pa dodji na Adu veceras" Masa je bukvalno isterala Luku koji je samo kao zombi izasao iz kuce.

To vece je Luka guzio Masu na Adi ali ne pre nego sto je ona popusila gazdi lokala. Zvanicno iz osvete Luki, nezvanicno jer voli da se jebe u usta a ne voli da placa pica.

Milena se od tada par puta lizala sa Masom, cak sam jednom bila i prisutna. U medjuvremenu se potucala i sa Masinim bratom i caletom ali to nisam videla pa ne mogu da kazem kako je bilo. Masa posle nekoliko dana raskinula sa Lukom ali je zato nastavila da balavi kurceve cak smo u vise navrata pusile u tandemu. Posle raskida sa Masom o Luki nisam mnogo cula. Milena mi je rekla da je dolazio da me trazi ali da se zadovoljio Mileninim rucnim radom i da je otisao. Poslednje gde sam cula o njemu je kada je izasao snimak kako njegova keva, inace profesorka, pusi jednom nasem starijem ortaku.
IP sačuvana
social share
Svadjanje na internetu je kao specialna olimpiada , i ako pobedish opet si retardiran!
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija


Kad ja kazem NJIII vi kazite DJIII !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Propane
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Motorola L6
Ovo je treća priča ali mislim da na Tamarinom kompu ima još. Iskreno se nadam da će se i njenoj sestri uskoro pokvariti kompjuter Smile

Chronicles of Tamara

Deo treći: Teodorina zurka

Zdravo, zovem se Tamara i imam 17 godina. Iako sam dosta aktivna na seksualnom planu najcudnije jebacine sam dozivela sa svojom starijom sestrom Milenom koja je 5 godina starija od mene. Obe smo brinete, ja sam mrsava sa malim sisama ali zato imam ubitacno dupe (if I may say so) a Milena ima i dupe i sise a od skora je uradila i usta. Dogadjaj koji cu vam opisati se desio na rodjendanu njene koleginice sa posla Teodore koja je klasicna sponzorusa smuvana sa nekim tatinim sinom koji joj kupuje sve i svasta. Teodora je lepuskasta sa velikim silikonskim grudima ali cak i u odnosu na mene je bila dvojka.

Sve se desilo zimus kada nas je Teodora pozvala da idemo kod Stefana (njen decko punisic) na gajbu koja je naravno morala da bude viletina na Senjaku sa svim onim glupostima koje punisici inace i imaju. Bila sam nervozna jer je tu bila samo starija ekipa a ja sam ipak bila klinka pa sam odlucila da kompenzujem. Milena mi je dala da obucem njenu najnafuraniju varijantu pa sam tako zavrsila u beloj providnoj haljini koja se zavrsavala pet santimetara ispod ribice (glatke do usijanja), divnog push-up brusa, haltera, plavih stikli i najminijaturnijih tangica koje sam u zivotu videla. Na Milenin nagovor sam se i klistirala i namazala guzu pa smo tako, jebacki obucene, krenule na rodjendan.

Kucu necu da opisujem jer je bas onakva kakvu ste zamislili, nista osim kurcenja. Kada smo Milena i ja usle u glavnu sobu primetila sam da je puna nafuranih drolja i nakurcenih bumbara koji su pokusavali da umoce. Teodora nas je docekala u haljini koja bi vise pokrivala da je nema gde su njene sise poskakivale pri svakom koraku. Svojim krestavim glasom nas je odvela do naseg stola gde su trebali da sede neki frajeri koji jos nisu dosli. Pocele smo da pijemo tekilu a likovi su poceli da prilaze. Mileni su bukvalno prilazili na svakih pet minuta i to sve sa pricama o svojim kolima, vilama i jahtama neznajuci da Milenu najvise zanima ono u gacama i kako ga koriste. Meni je prisao neki matorac i ponudio mi sto evra da mu izdudlam na sta sam ga oterala u pm. Da je bio fin verovatno bi se nas razgovor zavrsio sa matorim glavicem u mojim ustima ali je bio veoma neprijatan. Posle flase tekile Milena se osilila i otisla do zatvorenog bazena da pronadje neku ozbiljniju zabavu. U tom trenutku mi je prisao on, Stefan. Lik je bio prelep. On je visok, crn, lep, zgodan, vrhunski obucen i necu vise da pricam jer ne mogu da kucam sa jednom rukom u gacicama lol. Seo je pored mene i poceli smo da pricamo, nije me muvao ali to nije sprecavalo moju mackicu da balavi po crnom skaju ispod. Nemam ni pojma koliko dugo smo pricali ali u jednom trenutku je dosla pijana Teodora koja se bacila na njega. Zasmetalo mu je to sto mora da obraca paznju na nju ali je obratio paznju kada je Teodora izvadila obe sise iz haljine i pocela da ih trese. Ja sam sedela tu i kiselo se smejala dok je ona tresla sise njemu u facu.
"Ti znas da nju ne smes da navuces na kurac, ona ima 17" rekla je Teodora dok je preko pantalona gladila Stefanu kurac. "Gledaj pazljivo mala, mozda nesto i naucis" veoma me je zlobno pogledala Teodora dok je otkopcavala Stefanove pantalone i vadila verovatno najveci kurac koji sam ja u zivotu videla. Bio je oko 20 santimetara dugacak i veoma debeo. Prvo sam se pitala zasto joj to Stefan dozvoljava ali sam se onda setila da jos nisam upoznala muskarca koji je odbio pusenje. Teodora nije znala da pusi ali je bila i te kako voljna pa je nabadala nabreklu kurcinu do grla i prakticno se jebala u glavu. Stavila je Stefanovu ruku sebi na potiljak i pokazala mu da joj nabada dublje. Prvih par minuta me je gledala pravo u oci da vidi moju reakciju (koju ja namerno nisam htela da imam) ali joj je onda kosa pala preko glave pa je prebacila fokus na samo pusenje. Kada sam se pribrala videla sam da Stefan ne gleda u Teodoru nego da merka moje medjunozje, neverovatno sam se napalila. Lagano sam se spustila tako da moze da mi vidi ribicu. Pogledao je u mene a ja sam mu samo namignula, krenuo je da uzdise. Odlucila sam da skratim njegovu agoniju pa sam pomerila gacice i gestom mu pokazala na njegov veliki kurac i moju malu pickicu pa sam par puta gurnula srednjak u macu. On je krenuo da nabija Teodorinu glavu jace na kurac i da mahnito svrsava. Teodora je krenula da krklja ali je uspela da proguta vecinu sperme. Ja sam brze bolje vratila gacice i haljinu na mesto. Teodora se digla, obrisala usta i vratila sise u haljinu. "Mala, javi se kada te bude punio ovakav kurac" rekla je, sa ociglednim malicioznim tonom u glasu. Htela sam da joj kazem da cu je telefonom pozvati kada me bude punio bas taj kurac ali sam se ipak samo nasmejala. Teodora je htela da odvuce Stafana ali ju je on poslao dalje samo da se pozdravi samnom. Dok su se njih dvoje dogovarali ja sam lagano skinula svoje tangice i stavila ih ispod salvete na stolu. "Da li mogu da dobijem tvoj broj telefona, kul si klinka?" Stefan se nasmejao. Uzela sam karmin i na salveti napisala svoj broj. Pokupila sam i salvetu i gacice i tako mu dala na sta se on samo nasmejao i namignuo mi.

Ostala sam na zurci u separeu, sama i napaljena. Kada sam pogledala okolo vise nije bilo toliko ljudi a za svim stolovima su se samo videli zabaceni likovi i zenska dupeta kako vire. Likusa u separeu preko puta mene je jahala onog matorca sto mi se nabacivao i ispustala isfolirane uzdahe. Odlucila sam da je vreme da odem kuci i da se nabodem na svoj vibrator kako bi se smirila. Ugasila sam cigaru i krenula da potrazim Milenu. Kuca je bila ogromna pa tako nekih 20 minuta nisam mogla da je nadjem. Neka devojka mi je rekla da ju je videla kako odlazi prema zatvorenom bazenu koji je nivo ispod podruma. Spustila sam se u podrum gde sam cula krike iza nekih kliznih vrata koja su bila blago odskrinuta. Na moje gadjenje tu je bila potpuno gola Teodora koju je otpozadi punio Stefan koji joj je, sudeci po kricima, zabadao kurac do kraja u dupe. Ona je samo rzala kao kobila. Nisam htela to da gledam jer sam se plasila da ce mi ogaditi ideju sisanja Stefanove debele kare. Spustila sam se nivo nize dok sam ostavila krike u pozadini.
Kada sam se spustila da bazena, odmah pored ulaza sam videla lika od jedno 25 godina koji lezi potpuno go u lezaljci kod ulaza i masira jaja. Nisam mogla da vidim Milenu ali sam videla neko komesanje na drugoj strani bazena. Nije bilo normalnog svetla nego je svo osvetljenje dolazilo iz samog bazena. Kada sam prisla drugoj strani prizor je bio kao iz pornica gde je setalo sedan ili osam likova nadrkavajuci kurceve oko jedne lezaljke gde su se par njih skupilo. Kada sam se priblizila  videla sam kako se svi oni redjaju na Mileni koja stenje u ekstazi i mumla jer joj je kurac u ustima. Pica je krenula da mi pusta sokove na sam prizor. Kada me je videla Milena izvadila je kurac iz usta i pokazala liku koji je puni da uspori. "De si mala, sta gledas, pomozi kolezi", smejala se, nasmejali su se i likovi koji su onda nastavili da je karaju. Prisla sam liku koji je lezao na lezaljci pored i drkao kurac na prizor. Pocela sam da mu pusim kurac najbolje sto sam mogla sa sve jezikom i zavrtanjem glave. Lik je krenuo da uzdise i da mi navlaci glavu na kurac. "Jebote, Mixy, ala ga tvoje sestra dobro dudla, dobro si je naucila" vikao je lik kome sam balavila kurac. "Da vidimo da li mala kurva prima dobro kao velika" rekao je neki glas iza mene. Osetila sam ruke na ribici, a onda i glavic kako me probija. Kita koja me je jebala nije bila narocito velika ali je pruzala uzitak mojoj napaljenoj ribici, nisam izvadila kurac iz usta. Milena je krenula da vristi od svrsavanja nasta je lik kome je pusila krenuo da prska spermu po njenom licu. Meni je lik kome sam pusila izvadio kitu iz usta i rekao mi da ustanem, sta sam ja poslusala iako nisam zelela da lik iza prestane da me jebe. Kada sam ustala on se spustio na lezaljku i pokazao mi da ga zajasem na sta sam ja brzo prebacila nogu preko njega i skliznula kurac u moju ribicu. Ispustila sam jedan uzdah pre nego sto se nasao decko, mozda malo stariji od mene, koji mi je stavio kurac u usta. Milena je besno mumlala jer joj je ocigleno neki kuronja stavio kitu u dupe pa ju je punio. Lik koga sam ja jahala je polako pritisnuo prstom na moju guzu na sta sam ja samo pocela brze i napaljenije da mesam. Gurnuo mi je prvo jedan pa onda i dva prsta u guzu sto je mene dovelo veoma blizu orgazma. "Ljudi, i mala se prca u bulju, daj neko da je napuni" rekao je, smejajuci se, lik koga sam jahala. Pokusala sam da kazem kako mi je guza osetljiva ali je u tom trenutku lik kome sam pusila krenuo da me jebe u usta. Koj trenutak posle osetila sam kako mi neko prislanja glavic na cmar i lagano probija moje dupe. Lik kome sam pusila je krenuo da mi svrsava u usta. Morala sam da secekam da mi napuni usta kako bi progutala jer sam svako malo stenjala od kurceva u guzi i maci. Kako sam slila spermu u grlo tako sam svrsila. Besno sam mesala i osecala kako mi se sperma sliva i iz ribice jer je lik ispod mene isto svrsio. Naredila sam liku iza sebe da mi rasturi cmar sta je on i radio nekih 2 minuta nakon cega mi je izvadio kurac iz dupeta i poceo da prska po haljini. Pogledala sam u Milenu da se ne naljuti sto lik prska po njenoj haljini ali je ona bila zauzeta jahajuci na jednom liku a puseci dvojici od kojih joj je jedan u tom trenutku svrsio po sisama. Lik koga sam jahala me je skinuo sa sebe i postavio na ledja na lezaljku. Pokusala sam da ustanem i da popusim preostalom liku ali me je on prebacio preko lezaljke i zabio mi kurac u dupe. Krenula sam u talasima da svrsavam, koliko zbog lepog kurca koji mi je razbijao guzu tako i zbog prizora moje sestre koja je primala jedan debeo kurac u dupe a jedan dugacak u usta. Ovaj sto joj je gurao u dupe pogledao me je i nasmejao se pa joj je izvadio kurac iz dupeta i prineo mojim ustima. Jebao me je par minuta u usta pa je krenuo da mi svrsava po licu i kosi. Lik koji je jebao Milenu u usta je postajao sve agresivniji, ona je balavila po sebi dok se videlo da joj kurac ulazi do dusnika. Osetila sam kako mi kurac izlazi iz dupeta. Lik koji me je dotle jebao mi je prislonio kurac na lice a ja sam mu voljno izdrkala na svoje lice. Lik koji je karao Milenu u usta nije vise izdrzao pa joj je sada drkao na lice, mislim da je izbacio litar sperme i zalio celu Milenu. Prosao je pored mene i udario me mlitavim kurcem po celu.
"Mixy, vrh si kurva, a i sestra ti je besna jebulja. Zovi opet kada hoces da vas karamo" Jedam od likova je rekao Mileni dok se ona samo osmehivala i mahala. Momci su se obukli i otisli ostavivsi mene i Milenu izjebane i ulepljene. Milena je izvadila iz tasnice vlazne maramice i neku kremu. Maramice smo iskoristile da se obrisemo a kremu je Milena iskoristila da namaze dupe. Pohvalila je moje jebacke sposobnosti i dala mi pilulu da popijem zbog lika koji je svrsio u mene. Poslednje je izvadila hrpu evra iz tasnice, izbrojala deo i dala mi. "Za sta je ovo?" pitala sam zacudjeno. "Tvoj deo mala, ja nikada dajem picke bumbarima za dzabe, pa ne treba ni ti" izbrojala sam dve hiljade evra a kod nje je ostala veca gomila. "Skini haljinu i sacekaj me kod ulaza" Milena se vec obukla osim brusa koji je bio umazan spermom pa ga je stavila u tasnu. Ja sam skinula haljinu i otisla do ulaza u podrum. Posle nekoliko minuta se vratila Milena noseci Teodorinu haljinu. "Obuci ovo, Teodora je mozda zalivena spermom ali joj je haljina cista, iako kurvinjska", nasmejala sam se i obukla haljinu. Morala sam da je zadenem za brus jer je deo za levu sisu bio pocepan. Prosle smo pored sobe gde je Teodora spavala gola i ulepljena i izasli napolje na taksi. Kada sam dosla kuci htela sam da se jos jednom zadovoljim pod tusem misleci na Stefana ali su mi i pica i guza bili previse izjebani za bilo sta.

To nije bio prvi a ni poslednji put da se Milena jebala za pare a ni da sam joj ja pomogla. Stefan je par nedelja kasnije raskinuo sa Teodorom jer je nasao snimak kako ona pusi svom gazdi u butiku. Sada se vidjamo i nase prvo karanje bih volela da vam prepricam ali nam veza nije jos ozbiljna. Nadam se da cu uspeti da se dogovorim sa njim da budemo u emotivnoj vezi ali da se jebemo i sa drugima, mozda ga volim ali sam juce odjahala svog drugara jer ja bez vise kurceva ne mogu da funkcionisem. Nadam se da se vama svidela prica a ja odoh da uzmem svoj vibrator jer me je napalilo prisecanje. Srecno drkanje, mozda vama, sigurno meni.
IP sačuvana
social share
Svadjanje na internetu je kao specialna olimpiada , i ako pobedish opet si retardiran!
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava Budva
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Apple iPhone 4s
Je l zna neko ko su ove? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Sad procitah sve tri price.  Odlicne su.  Samo da li su istinite? :P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
By Parsifal

Silovanje



Probudila se. Nije znala gde je. Panika je polako obuzimala njeno telo. Pokusala je sebe da smiri, da razbistri svoj um.

Pocela je da razaznaje svet oko sebe. Oko sebe je videla nesto sto lici na podrum. Cinilo joj se da joj se zidovi priblizavaju, kao da zele da je progutaju u sebe. Velika prasnjava pec se nadzirala u jednom uglu, odmah do prljavog pisaceg stola punog alata. Svetlo je jedva dolazilo sa par visokih prozora, tipicno za podrum.

Polako joj se bistrio um... Shvatila je da lezi na necemu mekom, necemu sto je zaudaralo na plesan i seks. Bilo joj je jasno da lezi na nekom duseku na podu. Ustajao miris ju je okruzivao.
Bila je gola...

Pocela je da pomera ruke, da oseca svoje lice. Protegnula je noge. Bila je u nekoj vrsti bola, nekoj neobjasnjivoj agoniji, koja je sediste imala izmedju njenih nogu, u genitalnom podruciju.
Pokusala je da sedi, ali preslaba da se odrzi u tom polozaju, pada opet u zagrljaj prljavog duseka.
Neki miris, jak, ostar joj je izazivao nozdrve. Pomerila je polako glavu polako glavu na desno i videla ogromnu kolicinu bljuvotine, tik pored duseka. Ceo prizor izgledao joj je odvratno i zastrasujuce. Hiljade pitanja su bila u glavi, a nijedan odgovor medju njima...

Osecaji su joj se vracali... Osetila je nesto na nozi. Teskom mukom je digla glavu i pogledom trazila svoje stopalo. Videla je lanac, vezan oko njene noge... Ispratila ga je i videla da je lanac prikovan za celicnu plocu na zidu podruma.

Sve vreme je pokusavala racionalno da razmislja. Shvatila je stanje u kojem se nalazi- bila je gola i vezana... I pod uticajem odredjenih supstanci.

Gledala je u plafon, pokusvajuci da drzi pod kontrolom paniku koja ju je sve vise obuzimala. Bila je dovoljno pametna da zna da covek u strahu ne moze da razmislja na nacin koji bi bio spasonosan.
Pokusavala je da se svega seti... Ko je? Zasto je tamo? Zasto je zarobljenik?, samo su neka od pitanja na koje je njen, celim prizorom istraumiran um, pokusavao da da odgovor.

U tom trenutku secanja su polako pocela da se vracaju...


***

Bio je petak uvece. Upravo je ispratila svoje roditelje na put. Ostala je sama sa sedamnaestogodisnjim bratom Ognjenom. Ognjen je bio tipicni praznoglavi tinejdzer, potpuno nezanimljiv u svojoj tipicnosti, poput hiljada onih njegovih godina. Ona je bila potpuna suprotnost. Par godina starija, bila je uzoran student na Pravnom fakultetu, ponos svojih roditelja. Prelepa brineta, nestasno kovrdzave kose, mamila je uzdahe muskog sveta. Oni nisu bili vredni njene paznje- imala je cilj da zavrsi fakultet i bila je spremna na svaku zrtvu, pa i da provodi vikende kuci spremajuci se za ispit. Za nju je to bilo potpuno razumno. Nije razumela one devojke koje vece provode u pijanom stanju u sumnjivim lokalima punim idiota kojima je debljina lanca oko vrata ekvivalentna koeficijentu inteligencije.
To vece je planirala da uci. Ognjen joj je rekao da ce vece provesti sa njegovim najboljim drugovima Maksom i Celavim, pa da negde oko ponoci dodje kolima po njega. Prezirala ih je, uvek je osecala je njhove poglede na njoj, sto ju je uzasavalo... Stesla bi se i na ideju da oni potajno mastaju o njoj, da je predmet njihovih decackih, lepljivih fantazija. Odlucila je da se povuce u svoju sobu i tu na miru uroni u svet pravne nauke.

Priblizavala se ponoc... Znala je da joj je do Maksine kuce potrebo kolima deset minuta, pa nije zurila. Skinula je svoju kucnu trenerku i obukla farmerke koje su joj isticale guzu. Pogledala se u ogledalo i pomislila kako dobro izgleda. Nijedan je nije dostojan. Uzivala je u svom telu, sada vizuelno, ali cesto je stajanje pored ogledala bio uvod u eroticno mazenje... Kad se svetla pogase, kad oseti da cela kuca spava, prebacila bi jorgan preko glave i mazila svoje butine. Tada bi osecala blag napad vrucine pracen sve tezim dahom. Dok joj je ruka polako klizila ka izvoru njenog zadovoljstva, u glavi su joj se nizale razne scene... Volela je grubosti, vezivanje, samaranje i grupno jebanje i uz te slike dolazila bi do vrhunca.

Brzo je stigla na Maksinu adresu. Bilo je 12 i 5... Trazila je pogledom Ognjena, ali ga nije nasla. Pretpostavivsi da je jos u kuci, odlucila je da ga pozove i da mu kaze da izadje. Telefon je zvonio i zvonio... Nije bilo odgovora. Bila je besna, jer je najvise mrzela neciju neodgovornost. To je shvatala kao licnu uvredu. Parkirala se ispred kuce i  izasla iz kola.

Iz kuce su dopirali glasovi i muzika. Usla je u i u polumraku osetila jak miris alkohola i slatkasti miris marihuane. Njih troje je sedelo na kaucu, a oko njih su bile tri pravze flase vina. Nisu bili svesni njenog prisustva... Ugasila je muziku u nameri da im otkrije da je tu. Ucinivsi to, tri para ociju se okrenulo ka njoj... Bili su prestravljeni, znali su da su presli granice. Ognjen je skocio ko oparen i pratio njenju reakciju. Maksa je krenuo da se izvinjava i da placnim glasom moli da ne kaze njegovom ocu policajcu. Njegov otac je bio prek i tezak covek sa nekontrolisanim izlivima besa i agresije. Maksa je dobro znao posledice koje bi mu sledile ako otac sazna sta je radio. Posledice koje su odnele njegovu majku na onaj svet, a njegovog oca u alkoholizam i jos brutalnije ponasanje.

Znala je za Maksinu tesku sudbinu. Iako ga nije cenila, nije zelela da dodatno otezava njegov zivot. Odlucila je da im oprosti i precuti ono sto je videla. U njenom hladnom srcu, pojavila se neka iskra toplote i zelela je da im da do znanja da ce biti samo nemi svedok te veceri. Sela je na kauc i zamolila Maksu da joj sipa dijetalnu Koka-kolu. Ispila je gutljaj i krenula da se sali sa Ognjenom da ce ga tuziti mami i tati. Odjednom, pod je krenuo da se vrti pod njenim nogama. Izgubila je svest... Poslednje cega se secala su tri siluete koje su, smejuci se, stale iznad nje...


***

Konacno se pronudila. Nije znala gde je. Panika je polako obuzimala njeno telo. Pokusala je sebe da smiri, da razbistri svoj um.

Setila se... Svega se setila. Znala je da se najverovatnije nalazi u Maksinom podrumu. Znala je da su joj nesto uradili. Nesto uzasno, nezamislivo. Znala je da je i Ognjen umesan. Samo nije znala koliko...
Strah je popustao. Kao i sve do tada i strah je naucila da kontrolise. Upravo u tom memljivom i mracnom podrumu.
Znala je da ako dobro razmisli, sloboda ce joj biti nadohvat ruke. Znala je da moze da izadje iz svega.
Par minuta je skupljala snagu, jacajuci svoju cula i drzeci emocije pod kontrolom. Prva stvar koju je morala da uradi je da se oslobodi lanca na nozi. Ali prvo je morala da ustane. Polako, kao da opet uci da hoda, propinjala se do stojeceg polozaja. Stala je... Shvatila je to kao uspeh koji joj je bio potreban da bi nastavila dalje. Krenula je ka radnom stolu, ali lanac je dopirao do njega. Skoro, ali ne sasvim...

Nije mogla pridje radnom stolu do. Nimalo obeshrabljena nastavila je da razmislja. Vratila se na dusek i opet proverila lanac na nozi. Pomislila je da ako ne moze da ga necim razbije, onda bi mogla da nadje nesto cime bi namazala nozni zglob i tako sebe oslobodila. Videla je neke kante na drugoj strani podruma. Pomislila je da u njima ima ulja, ili neceg sto bi joj omogucio beg. Ali nije mogla do njih, lanac joj nije dozvoljavao. U ocajanju uzela je bljuvotinu sa poda pored duseka i pocela da je utrljava izmedju lanca i zgloba. To joj nije pomoglo. Iako je bljuvotina bila masna ipak je to bilo premalo za njenu slobodu.

Njena zelja za slobodom bivala je sve jaca. Znala je da moze da ode odatle, samo treba da hladno i precizno razmisli. Pogled je opet uputila ka radnom stolu. Kao da joj je nesto govorilo da je resenje njene sudbine upravo tu.
Vreme je prolazilo... Sunce je plesalo svoj milenijumski ples sve nize na horizontu. Kako se sve vise spustao, tako su njegovi zraci sve vise ispunjavali podrum. Odjednom je primetila kako nesto sija na radnom stolu. Ustala je da vidi, i preko sobe ispunjene prasinom koja je lebdela pod zracima Sunca, ugledala je kljuc. Bio je to kljuc njene slobode...

Bio joj je van domasaja. Propinjala se, istezala do kranjih granica, ali sto je za nju bio predaleko. Morala je necim da ga privuce. Ali cime? Trazila je nesto cime bi ga dohvatila, neku sipku ili nseto slicno. Videla je komad kanapa koji je virio ispod duseka. Uzela ga je a zatim rucno premerila. Bio je tacne duzine koja joj je trebala. Znala je da sa njim moze do stola.

Bacila je kanap ka kljucu u nameri da ih spusti sa stola, ali nije uspela. Tezina kljuca je bila prevelika. Nije uspela ni da ih pomeri. Nije ocajavala. Ne sada kad je uspeh tako blizu. Vezala je kraj kanapa u par cvorova u nadi da se sada imati tezinu potrebnu da joj priblizi kljuc. Napravila je veliki cvor i bacila kanap ka kjucu. Duzina kanapa je jedva dopirala do kljuca. Prvi put- nije uspela. Drugi put, isto. Ali je nastavila. Bacala je kanap sve blize i blize i polako pomerala kjuc. Znala je da ako padne sa stola ima sansu da ga dohvati.

Nakon nekoliko desetina pokusaja uspela je. Kljuc je bio na podu. Poslednjim atomima snage rastegla se u zelji da ga dohvati. Bolelo je celo telo, svaki misic joj se cepao, a sa koze su joj se slivale crne kapi znoja pomesane sa prljavstinom. Tako je blizu. Jos samo malo... Zazmurila je i sirila prste ka izvoru njenog spasa. Odjednom je osetila hladan metal. Prvo na prstu, a onda ispod sake. Uspela je!

Krenula je ka vratima trceci. Uhvatila je kvaku i povukla vrata. Snazni izliv svetlosti sobe ju je zaslepeo. Nije videla dobro ali je razaznala tri siluete- svog muza Ognjena, njegovog kuma Maksu i druga Celavog. Bila je presrecna kad ga je videla i pala je od uzbudjenja u njegov zagrljaj jecajuci...

Toliko ga je u tom trenutku volela. Znala je da vredi da provede ostatak zivota sa covekom koji je bio spreman da joj ostvari fantaziju silovanja i vezivanja...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2014, 11:39:29 od Mrvoksa »
IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum...
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
By Parsifal

Pozuda ne poznaje granice

1945. godina, Vršac. Nase veliko hiljadugodisnje carstvo se raspada... U vazduhu se oseca miris poraza. Zovem se Frühling. Muz je je otisao sa ostacima nase vojske. Poveli su ga, kao i sve muskarce iz naseg grada. Rekao je da ce mi pisati cim bude mogao. Od toga je proslo nekoliko meseci. Javice se, samo da se smesti, da se snadje. Ceo zivot je proveo u polju, u nasim vinogradima.

Kad su nasi napustili grad, dosli su oni. Oni kojima ni ime ne mogu da spomenem. Oni su bili vlast u gradu. U gradu koji je cudovisno prazan. Ostale su samo zene, deca i starci. Opasno je bilo tada izlaziti iz kuce. Plasili smo se. Ljudi su pricali da su u Pancevu ceo grad ispraznili. Samo smo zeleli da prodju ta smutna vremena i da sacuvamo zivu glavu.

Bio je jul. Krenula sam do milinara da uzmem brasno. Nije bio daleko, samo deset minuta od kuce. Polako sam koracala prasnjavim putem. Secam se gladala sam u svoje crne cipele, onako tupo, slomljenog duha. Tada mi je bilo 39 godina , a bila sam sama. Nadala sam se ne zauvek. Sunce je przilo moje belo lice.

Prosla sam pored kontrolnog punkta koji su obezbedjivali dvojica vojnika. Sklonila sam pogled, bojala sam se da ih gledam u oci. Bili su tako mladi, znatno mladji od mene. Nisam ih gledala, ali sam osecala njihove poglede. Osecala sam njihovu pakost i mrznju.

Nisam nasla mlinara... Mozda su ga oni odveli. Odveli su i starog Strosmajera, samo zato sto su mu nasli sliku vojnika u kuci. To je bila slika njegovog sina koji je poginuo `44. u Rumuniji. Nista nas nisu pitali, samo su hapsili i odvodili. Nisam znala gde. Napunila sam svoj dzak brasnom i odjednom mi se zamutilo. Sve me je stiglo. Umor, strah, zeblja, nada... Svi su bili moji pratioci tih meseci. Krenula sam da placem. Tada sam plakala i po danu. Bila sam bliska sa muzem. Pricali bi nekad po celu noc. Jos uvek u mislima pricam sa njim, sanjam ga.

Spustila sam glavu na zito. Iste je boje kao moja kosa upletena u kikice. Jecam i brisem suze dlanovima. Odjednom sam na vratima primetila neku siluetu. Visoka figura, vitka. Nisam zbog mraka u mlinu videla njegovo lice. Primetila sam duboke, lakovane cizme... Bio je to vojnik! Bio je to jedan od njih!

Sedela sam i gledala ga. Cutala sam. I on je cutao. Kad mi se pogled razbisrtio videla sam ga u potpunosti. Smedj, crne oci , banditska uniforma. Mrzim ih. Divljaci. Sklanjam pogled ka mojim cipelama. Poceo je da mi prilazi. Polako...

"Imaš li gotovog hleba?" , pitao me je grubim glasom.
Cutala sam i nisam dizala glavu. Stajao mi je iznad glave. Trajalo je nekoliko sekundi, a meni se cinilo kao cela vecnost. Cucnuo je pored mene i pogledao me pravo u moje plave oci. Pogledala sam ga na kratko. "Jel me razumeš?". pitao je. "Hleba? Brott?"

Odjednom sam primetila neku bliskost sa tim licem. Bilo mi je poznato. Pitala sam se odakle ga znam. Setila sam se! Bio je to mali Vojislav koji je pre rata nadnicio kod mog oca. Nije imao vise od 16 kad je rat poceo. Kada su nasi oslobodili Vrsac, izgubio mu se trag. Bio je komunac, pa je pobegao iz grada. Vise nije bio dete. Postao je covek! Osvajac i oslobodilac! Barem po njima...

Bila sam nema. Nisam znala da li me se seca. Ustala sam polako i krenula ka izlazu. Trazila sam pogledom vrata. Odjednom me je uhvato za podlakticu. Drugom rukom me uhvatio za bradu i streljao pogledom. "Znaci ne razumes me, jel da?", usledilo je njegovo pitanje.

Krv mi se sledila u zilama. Osecala sam napade vrucine i hladnoce. Bio me je strah. Da vicem, niko me nece cuti....

Skinuo je svoju letnju kosulju... A zatim i svoju kapu i okacio je na civiluk na vratima. Zatvorio je vrata. Uz skripu starih drvenih vrata, ostali smo sami...

Bili smo u potpunom mraku dok su nam se oci navikavali na okruzenje bez svetla. Nisam videla nista. Samo sam cula njegovo tesko disanje. Polako sam krenula da razaznajem oblike, dok su mi se oci navikavali na mrak.

Bojala sam ga se. Gledao me je par sekundi. Bez reci. Mislila sam da to traje i da ce trajati bez konca. Usledile su njegove reci: "Ne boj se, necu ti nista. Secam se tebe Frühling. I dalje si prelepa kao nekad. Mislio sam da ti ne prija ova zega i vrucina, pa da se malo rashladis. Zato sam zatvorio vrata."

Prisao mi je blize. Kleknuo je ispred mene. Pruzio je ruku i dodirnuo moju kosu. Zagledao je moje kikice. Imao je tako tople oči. "Zasto si plakala?", pita dok mi je svojim palcem sklanjao suze sa lica.

"Lepa ti je suknja. Koji je ovo materijal?". Pipnuo je moju suknju, kao slucajno, dodirnuvsi moja kolena. Odjednom sam osetila neku vrelinu. Nisam imala muskarca mesecima, a noci su bile tako samotne...

Skupila sam se, grleci svoja kolena. Seo je pored mene. Gledao me je i smejao se. Bas ga briga, pobeda je njihova. Osecam da zeli i mene da pobedi...

Krenuo je da me ljubi po vratu... Skamenila sam se. Dodirnuo mi je rukom obraz i nezno mi okrenuo pogled ka njegovom licu. Gledao me je pravo u oci. To nisu bile oci zveri i varvarina, to su bile oci coveka. Imale su neku toplinu i neki sjaj... Imale su neku omamljujucu moc na mene. Pocela sam da primecujem koliko je on zaista lep. Ah, taj pogled je topio led u mojim venama...
"Ti se meni svidjas od kad sam te prvi put video... Tada si mi bila nedostizna. Ja tebe volim, znam da je prejaka rec, ali volim te od kad sam te video" rekao je Vojislav u dahu. Zatim je naglo ustao, ocistio pantalone, a zatim promenjenim glasom rekao: "Zelim da vam se izvinim drugarice Frühling na svom ponasanju. Primite moje najdublje izvinjenje..."
Zavrsivsi recenicu, uputio se ka vratima. Odjednom nesto se u meni prelomilo. Nesto se u meni raspalilo. Osecala sam da me osvajaju instinkti... Ustala sam i povukla ga za ruku. Strastveno sam ga poljubila. Spajanjem nasih usana upijala sam njegov dah... Bio je vreo od strasti. Disali smo jedno drugom u usta. Upijala sam njegovu mladalacku energiju...
Vrtelo mi se u glavi od probudjene strasti. Ne smem ovo da radim! Ne smem! Ne! Ali me lomi pozuda... Lomio me je njegov stas, njegova snaga i lik... Osecala se primoranom, ali sa punom svescu da i ja to zelim. Zelela sam ga u sebi!
Priblizio me je jos blize sebi. Osecala sam posledicu nase strasti... Rastao je, zbog mene i bivao sve jaci... Zadigao mi je suknju i uhvatio za gacice. Povukao ih je ka sebi. Radeci to, on je zapravo uvlacio gacice u nju. Povlaceci ih sve jace on ih sve vise uvlaci. Postajale su sve vlaznije od mojih sokova... Drhtala sam od strasti. Toliko sam se bila uzelela muskog dodira...
Povukao je gacice u stranu... Pristup mojoj casti bio mi je otvoren. Sve je zavisilo od njega. Ja nisam zelela da mu se suprotstavim.
Poceo je da me mazi, prvo jednim prsticem... Prelazio je preko mojih dlacica prvo ovlas, kao da se sa mnom igra. Nije mi bilo do igrica, raspalio je moju pozudu, tako sam ga zelela. Njegov prst je nasao moje najvlaznije mesto. Zatvorila sam oci i pustila da me vodi. On je bio moj lovac, a ja sam bil njegov plen. Mazio me je polako... Igrao se sa mnom. Iscekivanje je moja kazna... Mirim se sa njom...
Sve se vise opustao. Dokaz tome bio je i njegov drugi prstic koji je pronasao put do mojih mokrih dlacica. A zatim je ukljucio u igru i treci. Pocinje da me mazi tako sto kaziprstom i domalim prstom siri vrata moje strasti, a zatim me srednjim prstom mazi po unutrasnjiosti. Cepa mi gacice... One nam vise ne trebaju. Zeleo je nesmetan pristup ka njoj...
Osecala sam da budi talas vreline koja mi se priblizava. Niko me nije mazio tako posebno. Ali zelela sam jos! Zelela sam ga u sebi!
Zelela sam da njegov mac pobede uvuce u moje korice!
"Zelim te u sebi Vojislave. Zelim da me ispunis svojim ponosom", govorila sam to u vrtlogu sladostrasca. To sam osecala, to sam zelela, to sam mislila... Bila sam spremna da budem zrtva njegove pobede. Prinoslila sam mu svoju lepotu i telo. Ono je u tom trenutku pripadalo samo njemu.
Legla sam na prasnjavi pod, blago podigla noge i savila ih u kolenu. Suknjica mi se povukla unazad, otkrivajuci svoje noge... Pokazala sam mu svoju unutrasnjost u potpunosti. Zelela sam da me osvoji, nudila sam mu se da budem osvojena.
Stajao je i nemo me posmatrao... Upijao je svaki deo mojih bedara. Odjednom, kao da se nesto u njemu slomilo i naglo je strgao pantalone sa sebe. Osvanuo je njegov ponos. U punoj snazi. Bio je ogromnih dimenzija... Dimenzija koje dotad nisam videla. Bio je prav, napregnut i spreman da prodre u mene...
Nadvio se nada mnom... Tesko sam disala. Bio je ogroman, kako ce uci u mene? Ali zelela sam ga toliko, topila sam se od zelje... Moj bledi ten smenilo je crvenilo. Tesko sam disala. Ocekivala sam ga...
Usao je... Usao je polako... Bio je tako je velik. Migoljila sam se i polako ga uvlacila u sebe. Ulazio je tako duboko. Sve sam teze disala. On je poceo da me osvaja. Da osvaja moju cast, moju cistotu... Toliko vremena je proslo, tako sam vrela... Izludjivao je me!
Zaustavila sam dah. Bio je ceo u meni... Nisam zelela da ga vidi, htela sam da se priviknem na njegovu punocu. Svo vreme me je gledao pravo u oci. Samo smo se gledali. To sto smo radili bilo je tako pogresno. Oboje smo mogli trpeti zbog toga. Ali pozuda nas je imala za robove. Mi vise nismo razmisljali, mi smo bili zveri...
Odjednom ga je izvadio... Samo sam tiho jauknula. A zatim opet usao. Do kraja! Krenuo je  sve jace da prodire. Uvlacio ga je sve jace i jace... Osecala sam svaki njegov deo, svaku napregnutu venu... Grlila sam ga i pocela da grebem po ledjima u vrtlogu emocija. Nisam zelela da ga povredim, vodile su me strasti...
Prodirao je sve brze i brze... Grabila sam vazduh. Osecala sam da je sve blize. Osecala sam da sam i ja. U tom trenutku mi se sve pomutilo... Poceo je da me ispunjava. Da spaja nase sokove u mojoj unutrasnjosti. Uz krik je oslobodio ogromne kolicine sokova. Samo je spustio glavu na mene. Poceo je opet da me ljubi, dok mu je ponos jos pulsirao u meni...
Spistili smo se na seno, izmoreni od mora oslobodjene strasti. Bez reci zaspali smo jedno uz drugo... Bio mi je tako blizak u tom trenutku. Volela sam ga...
----------------------------------------
Nakon tri meseca sam uz pomoc novih vlasti otisla u Nemacku.... Vojislava nikad vise nisam videla, ali sam imala njegov mali deo u sebi. Deo koji ce za par meseci kao decak ili devojcica postati celina.
IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum...
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
By Parsifal

Silovanje



Probudila se. Nije znala gde je. Panika je polako obuzimala njeno telo. Pokusala je sebe da smiri, da razbistri svoj um.

Pocela je da razaznaje svet oko sebe. Oko sebe je videla nesto sto lici na podrum. Cinilo joj se da joj se zidovi priblizavaju, kao da zele da je progutaju u sebe. Velika prasnjava pec se nadzirala u jednom uglu, odmah do prljavog pisaceg stola punog alata. Svetlo je jedva dolazilo sa par visokih prozora, tipicno za podrum.

Polako joj se bistrio um... Shvatila je da lezi na necemu mekom, necemu sto je zaudaralo na plesan i seks. Bilo joj je jasno da lezi na nekom duseku na podu. Ustajao miris ju je okruzivao.
Bila je gola...

Pocela je da pomera ruke, da oseca svoje lice. Protegnula je noge. Bila je u nekoj vrsti bola, nekoj neobjasnjivoj agoniji, koja je sediste imala izmedju njenih nogu, u genitalnom podruciju.
Pokusala je da sedi, ali preslaba da se odrzi u tom polozaju, pada opet u zagrljaj prljavog duseka.
Neki miris, jak, ostar joj je izazivao nozdrve. Pomerila je polako glavu polako glavu na desno i videla ogromnu kolicinu bljuvotine, tik pored duseka. Ceo prizor izgledao joj je odvratno i zastrasujuce. Hiljade pitanja su bila u glavi, a nijedan odgovor medju njima...

Osecaji su joj se vracali... Osetila je nesto na nozi. Teskom mukom je digla glavu i pogledom trazila svoje stopalo. Videla je lanac, vezan oko njene noge... Ispratila ga je i videla da je lanac prikovan za celicnu plocu na zidu podruma.

Sve vreme je pokusavala racionalno da razmislja. Shvatila je stanje u kojem se nalazi- bila je gola i vezana... I pod uticajem odredjenih supstanci.

Gledala je u plafon, pokusvajuci da drzi pod kontrolom paniku koja ju je sve vise obuzimala. Bila je dovoljno pametna da zna da covek u strahu ne moze da razmislja na nacin koji bi bio spasonosan.
Pokusavala je da se svega seti... Ko je? Zasto je tamo? Zasto je zarobljenik?, samo su neka od pitanja na koje je njen, celim prizorom istraumiran um, pokusavao da da odgovor.

U tom trenutku secanja su polako pocela da se vracaju...


***

Bio je petak uvece. Upravo je ispratila svoje roditelje na put. Ostala je sama sa sedamnaestogodisnjim bratom Ognjenom. Ognjen je bio tipicni praznoglavi tinejdzer, potpuno nezanimljiv u svojoj tipicnosti, poput hiljada onih njegovih godina. Ona je bila potpuna suprotnost. Par godina starija, bila je uzoran student na Pravnom fakultetu, ponos svojih roditelja. Prelepa brineta, nestasno kovrdzave kose, mamila je uzdahe muskog sveta. Oni nisu bili vredni njene paznje- imala je cilj da zavrsi fakultet i bila je spremna na svaku zrtvu, pa i da provodi vikende kuci spremajuci se za ispit. Za nju je to bilo potpuno razumno. Nije razumela one devojke koje vece provode u pijanom stanju u sumnjivim lokalima punim idiota kojima je debljina lanca oko vrata ekvivalentna koeficijentu inteligencije.
To vece je planirala da uci. Ognjen joj je rekao da ce vece provesti sa njegovim najboljim drugovima Maksom i Celavim, pa da negde oko ponoci dodje kolima po njega. Prezirala ih je, uvek je osecala je njhove poglede na njoj, sto ju je uzasavalo... Stesla bi se i na ideju da oni potajno mastaju o njoj, da je predmet njihovih decackih, lepljivih fantazija. Odlucila je da se povuce u svoju sobu i tu na miru uroni u svet pravne nauke.

Priblizavala se ponoc... Znala je da joj je do Maksine kuce potrebo kolima deset minuta, pa nije zurila. Skinula je svoju kucnu trenerku i obukla farmerke koje su joj isticale guzu. Pogledala se u ogledalo i pomislila kako dobro izgleda. Nijedan je nije dostojan. Uzivala je u svom telu, sada vizuelno, ali cesto je stajanje pored ogledala bio uvod u eroticno mazenje... Kad se svetla pogase, kad oseti da cela kuca spava, prebacila bi jorgan preko glave i mazila svoje butine. Tada bi osecala blag napad vrucine pracen sve tezim dahom. Dok joj je ruka polako klizila ka izvoru njenog zadovoljstva, u glavi su joj se nizale razne scene... Volela je grubosti, vezivanje, samaranje i grupno jebanje i uz te slike dolazila bi do vrhunca.

Brzo je stigla na Maksinu adresu. Bilo je 12 i 5... Trazila je pogledom Ognjena, ali ga nije nasla. Pretpostavivsi da je jos u kuci, odlucila je da ga pozove i da mu kaze da izadje. Telefon je zvonio i zvonio... Nije bilo odgovora. Bila je besna, jer je najvise mrzela neciju neodgovornost. To je shvatala kao licnu uvredu. Parkirala se ispred kuce i  izasla iz kola.

Iz kuce su dopirali glasovi i muzika. Usla je u i u polumraku osetila jak miris alkohola i slatkasti miris marihuane. Njih troje je sedelo na kaucu, a oko njih su bile tri pravze flase vina. Nisu bili svesni njenog prisustva... Ugasila je muziku u nameri da im otkrije da je tu. Ucinivsi to, tri para ociju se okrenulo ka njoj... Bili su prestravljeni, znali su da su presli granice. Ognjen je skocio ko oparen i pratio njenju reakciju. Maksa je krenuo da se izvinjava i da placnim glasom moli da ne kaze njegovom ocu policajcu. Njegov otac je bio prek i tezak covek sa nekontrolisanim izlivima besa i agresije. Maksa je dobro znao posledice koje bi mu sledile ako otac sazna sta je radio. Posledice koje su odnele njegovu majku na onaj svet, a njegovog oca u alkoholizam i jos brutalnije ponasanje.

Znala je za Maksinu tesku sudbinu. Iako ga nije cenila, nije zelela da dodatno otezava njegov zivot. Odlucila je da im oprosti i precuti ono sto je videla. U njenom hladnom srcu, pojavila se neka iskra toplote i zelela je da im da do znanja da ce biti samo nemi svedok te veceri. Sela je na kauc i zamolila Maksu da joj sipa dijetalnu Koka-kolu. Ispila je gutljaj i krenula da se sali sa Ognjenom da ce ga tuziti mami i tati. Odjednom, pod je krenuo da se vrti pod njenim nogama. Izgubila je svest... Poslednje cega se secala su tri siluete koje su, smejuci se, stale iznad nje...


***

Konacno se pronudila. Nije znala gde je. Panika je polako obuzimala njeno telo. Pokusala je sebe da smiri, da razbistri svoj um.

Setila se... Svega se setila. Znala je da se najverovatnije nalazi u Maksinom podrumu. Znala je da su joj nesto uradili. Nesto uzasno, nezamislivo. Znala je da je i Ognjen umesan. Samo nije znala koliko...
Strah je popustao. Kao i sve do tada i strah je naucila da kontrolise. Upravo u tom memljivom i mracnom podrumu.
Znala je da ako dobro razmisli, sloboda ce joj biti nadohvat ruke. Znala je da moze da izadje iz svega.
Par minuta je skupljala snagu, jacajuci svoju cula i drzeci emocije pod kontrolom. Prva stvar koju je morala da uradi je da se oslobodi lanca na nozi. Ali prvo je morala da ustane. Polako, kao da opet uci da hoda, propinjala se do stojeceg polozaja. Stala je... Shvatila je to kao uspeh koji joj je bio potreban da bi nastavila dalje. Krenula je ka radnom stolu, ali lanac je dopirao do njega. Skoro, ali ne sasvim...

Nije mogla pridje radnom stolu do. Nimalo obeshrabljena nastavila je da razmislja. Vratila se na dusek i opet proverila lanac na nozi. Pomislila je da ako ne moze da ga necim razbije, onda bi mogla da nadje nesto cime bi namazala nozni zglob i tako sebe oslobodila. Videla je neke kante na drugoj strani podruma. Pomislila je da u njima ima ulja, ili neceg sto bi joj omogucio beg. Ali nije mogla do njih, lanac joj nije dozvoljavao. U ocajanju uzela je bljuvotinu sa poda pored duseka i pocela da je utrljava izmedju lanca i zgloba. To joj nije pomoglo. Iako je bljuvotina bila masna ipak je to bilo premalo za njenu slobodu.

Njena zelja za slobodom bivala je sve jaca. Znala je da moze da ode odatle, samo treba da hladno i precizno razmisli. Pogled je opet uputila ka radnom stolu. Kao da joj je nesto govorilo da je resenje njene sudbine upravo tu.
Vreme je prolazilo... Sunce je plesalo svoj milenijumski ples sve nize na horizontu. Kako se sve vise spustao, tako su njegovi zraci sve vise ispunjavali podrum. Odjednom je primetila kako nesto sija na radnom stolu. Ustala je da vidi, i preko sobe ispunjene prasinom koja je lebdela pod zracima Sunca, ugledala je kljuc. Bio je to kljuc njene slobode...

Bio joj je van domasaja. Propinjala se, istezala do kranjih granica, ali sto je za nju bio predaleko. Morala je necim da ga privuce. Ali cime? Trazila je nesto cime bi ga dohvatila, neku sipku ili nseto slicno. Videla je komad kanapa koji je virio ispod duseka. Uzela ga je a zatim rucno premerila. Bio je tacne duzine koja joj je trebala. Znala je da sa njim moze do stola.

Bacila je kanap ka kljucu u nameri da ih spusti sa stola, ali nije uspela. Tezina kljuca je bila prevelika. Nije uspela ni da ih pomeri. Nije ocajavala. Ne sada kad je uspeh tako blizu. Vezala je kraj kanapa u par cvorova u nadi da se sada imati tezinu potrebnu da joj priblizi kljuc. Napravila je veliki cvor i bacila kanap ka kjucu. Duzina kanapa je jedva dopirala do kljuca. Prvi put- nije uspela. Drugi put, isto. Ali je nastavila. Bacala je kanap sve blize i blize i polako pomerala kjuc. Znala je da ako padne sa stola ima sansu da ga dohvati.

Nakon nekoliko desetina pokusaja uspela je. Kljuc je bio na podu. Poslednjim atomima snage rastegla se u zelji da ga dohvati. Bolelo je celo telo, svaki misic joj se cepao, a sa koze su joj se slivale crne kapi znoja pomesane sa prljavstinom. Tako je blizu. Jos samo malo... Zazmurila je i sirila prste ka izvoru njenog spasa. Odjednom je osetila hladan metal. Prvo na prstu, a onda ispod sake. Uspela je!

Krenula je ka vratima trceci. Uhvatila je kvaku i povukla vrata. Snazni izliv svetlosti sobe ju je zaslepeo. Nije videla dobro ali je razaznala tri siluete- svog muza Ognjena, njegovog kuma Maksu i druga Celavog. Bila je presrecna kad ga je videla i pala je od uzbudjenja u njegov zagrljaj jecajuci...

Toliko ga je u tom trenutku volela. Znala je da vredi da provede ostatak zivota sa covekom koji je bio spreman da joj ostvari fantaziju silovanja i vezivanja...

prvo ti je ognjen njezin brat sa 17 godina a onda joj je muz svasta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Vertu 
Preko zadnje granice


Topao letnji dan, ne kao obicno ali prilicno toplo.   Muzika sa racunara uobicajeno se cuje, odjednom se zacuo telefon kako zvoni.   " Hej zenska, pa gde si ti, sta se radi? Evo nista, spremam garderobu, trebalo bi obnoviti ponesto, ti? Nista evo sad dosla iz grada, neces mi verovati koga sam upravo videla, Nex se vratio.   Ko, Nemanja? Nemoguce! Videla sam ga malopre licno.  .  .  .  .  .  .  .  .   Natasa jesi tu? Jesam, ajde pricacemo, ljubim te, bye.  " Natasa je bila mlada uspesna devojka, veoma privlacna iako to nije mnogo koristila.   Fin struk, lepe usne i oci, zavodljive grudi i lepo oblikovana guza, dugih nogu i tamne kose nije bas ostavljala ravnodusno muski svet.   Inace Natasa je kada joj je najvise bilo tesko ostavljena i njen dragi Nemanja bez reci otisao, proslo je neko vreme i izgleda da se neke stvari ne mogu zaboraviti ili nestati.   

     Bez obzira na sve Natasa ne misli da petak vece provede kuci a jos manje da bude sama.   Vece kao stvoreno za provod sa drustvom valja iskoristiti na najbolji nacin.   Uvek lezerno obucena Natasa sa prijateljima se provodila u baru sve dok negde oko ponoci, dok kao sam djavo nije usao u bar.   Niz stepenice je silazio on, u polu mraku klizio je ka sanku, Nemanja, sve ono zbog cega muskarci dobijaju napad ljubomore a devojke pocinju da drhte, na prvi pogled tako obicno ali tako misteriozno.   Neponovljiv stil i sarm, hod i stav i te oci, neobicne boje, prica se, urbana legenda kaze da svakoj devojci izgledaju drugacije, i dok za sobom ostavlja tajac kao kada strah prolazi skroz sobu dolazi do sanka i narucuje svoje uobicajeno pice.   Elegantan kao uvek ispija pice i pogledom pretrazuje poznata lica.   Jedno mu je bilo veoma poznato, zamolio je konobara da odnese flasu pica za Natasin sto uz pozdrave.   Nije proslo ni 2 minuta pored njega se stvorila Natasa " To je sve sto imas da mi kazes, flasa pica i pozdrav?" Tada su u polumraku bara sevnuli njeni nokti koji su put nasli na njegovom licu.   Kao macka kada obelezava teritoriju ostavila je oziljak i nestala u guzvi.   Proslo je par dana, razmisljajuci da je mozda preterala, iz razmisljanja je trgnuo zvuk poruke.   Na displeju poznato ime i poruka " Smem li da te nazovem?" Dugo je razmisljala i sama ne zna zasto odgovorila potvrdno.   Zazvonio je telefon posle par minuta, srce joj je lupalo jako, jedva je progovorila.   " Da li bi mogli da se vidimo veceras? Zasto upitala ga je ona.   Pa eto vratio sam se, a prijalo bi mi drustvo, eto da ne budem sam bar veceras, da provedem vece sa poznanikom" Bilo joj drago donekle i pristala je na poziv.   Ali sta je danas, pa da, potpuno zaboravila, danas mu je rodjendan.   Posto je vec bilo kasno kupila je cokoladu i krenula.   

Ali osveta je najbolja kad prodje vreme, resila je da se poigra i vrati donekle milo za drago.   Obukla je uske farmerke i majcu koja je isticala njene lepe grudi, u nameri da iskoristi sve ono sto je znala o njemu.   "Izgledas prelepo veceras.   Hvala, al ti mi nekako gubis sjaj" odgovorila je grubo smeskajuci se.   " A to je bilo nisko" uz pricu su otisli do obliznjeg kafica, fina atmosfera, pice, muzika i razgovor je tekao sve lezernije.  
U jednom trenutku Natasa je uhvatila njegov pogled na njenim grudima, to je tako prijalo, malo ih diskretno prodrmala da mu podigne pritisak i nastavila pricu.   Znala je da se upecao, a dovoljan znak je bilo kada je primetila izbocinu ne njegovim pantalonama.   Koristila je to tokom cele noci, ustaja je do wc i pritom u odlasku vesto pomerala kukove i utegnutu guzu, presavijala se preko stola da dohvati tasnicu, ispao bi joj kljuc bas tu negde kod njegovih nogu.  .  .  .   Nemanja je vec bio popriliicno popaljen, samo je jos falilo da neko upali fitilj.   Vec fino opijeni od alkohola, do razumne mere, taman ona granica da se malo vise opustis a da znas sta radis, zapitao je da promene lokal na sta je pristala.   Izlazeci iz lokala uhvatio je za guzu i rekao " Mmm prelepo" Nasmesila se " Ti najbolje znas" Da li jos uvek volis iznendjenja pitao je uz takav pogled koji je ostavljao bez daha.  " Da, apsolutno" I pre nego sto se osvestila nasli su se u diskoteci u trenutku usijanja atmosfere.   Pice je stizalo taman toliko da odrzi usijanje, polako je gubila kontrolu umesto da vodi igru sada je pratila, muzika je tako mamila na igranje, uvijala se oko njega, klecala i diza ispred a on je pratio njene pokrete, dok u jednom trenutku njena guza se nije nasla njemu u rukama, ledjima okrenuta vesto se trlajla o njegov vec odavno dignut ponos.   Prisao joj do uha i sapnuo tako nezno da je milion iskri proslo kroz njeno telo " Ne brini, opusti se, ne muvam te" To je bio okidac za nju, podivljala je, trazila je njegove ruke po svom telu, zavlacila svoje ispod negove kosulje, pantalone su bile male za nju i njegov nabrekli kurac.   " Hajdemo odavde" I poljubila ga tako socno, uzeo je za ruku i odve do kola, dok su cekali na semaforu, presla je sa svog sedista njemu u krilo, zajahala ga i jednim potezom pokidala kosulju.   Dok je on jednom rukom vozio a drugom prelazio njeno telo pokusavajuci da vozi ona je ljubila ga kao nikad, divlja mala maca je postala pozeljna tigrica koja je imala samo na umu kako da ga oseti u sebi.   " Jebi me molim te, hajdemo kod mene.   Ne imam bolju ideju" I pre nego sto je stigla da otkopca njegov slic nasli su se u vikendici, sa velikim krevetom koji je imao pogled na panoramu grada a iznad stakleni krov sa pogledom na nebo.   Bacio je kljuceve i naslonio je na zid.   Dok jenezno usnama klizio po mestima koje je strasno pale i pre nego sto je shvatila sta se desava pocepao je njenu izazovnu majcu " Hej, sto pocepas kupujes, ako mene pocepas imas me ponovo" nasmejala se i krenula ka pantalonama, brzo i vesto ih skinula i ispred sebe imala samo zadovoljstvo  koje je cekalo samo nju.   Uzela ga je polako usta, navlacila nezno kozicu kruzeci jezikom dok ga je slatko uvlacila i dudlala.   Svaki njegov uzdah je hranio njenu zelju i stvarao neopisivo zadovoljstvo.   "Sad je red na mene" Uzeo je za ruku i strasno ljubeci je odveo na krevet gde ono malo stvari sa nje je skinuo zubima, spremajuci da zaroni jezikom u njenu vec vlaznu macu.   Dugo je kruzio oko njene mace, ljubio joj butine i kada vise nije znala sta ce sa sobom spustio je jezik na njen klitoris koji je vapio za igranjem.   Tako je stenjala da bi svaki put stvarala eho, izludjivao je, vristala je Ahhhhh, aaaaa, mmmmmm, jooooj kako me slako mucis, mrsila je njegovu kosu i guzvala posteljinu u naletima svrsavanja, gorela je svaki put sve vise.   Znao je sta i kako da bi je doveo do ludila, ali i ona takodje, ustala je i postavila na sve cetiri, izbacila guzu, naivno ga pogledala " Razvali me, zelim te u sebi, jebi me molim te, veceras sam tvoja mala droca" Iako nikad je nije video takvu strasno ga je palilo, prisao joj je odpozadi i polako smestio svoju alatku u njenu vlaznu macu, polako je navlacio, uzivao je da gleda kako stenje i uzdise dok ulazi uju.   Uhhhh, mmmmmmm tako si vrela i tako ti je maca napaljena.   Tada je ona pocela da se nabija, vristeci od uzivanja, osecajuci svaki cm u sebi svrsavala je na njemu, tako dugo da je pomislila da nece izdrzati.   Toooo, tooo, ahhhhhh, jos jednoma, kako me dobro tucas, mmmmm.   Pocela je da se gubi, Natasa vise nije znala za sebe, dugo ga je primala odpozadi i vristeci odobrbravala svaki pokret.   Zatim je se izmakla, " Sad ces ti da uzivas" Gurnula ga na krevet, zajahala I stavila  ga u sebe.   Njihala se na njemu izivajuci da gleda kako se on pod njom gubi i uzdise.   Jel i dalje najbolje te jasem? Jel i dalje samo ja mogu te nateram da svrsis ovako? Da, savrseno.   Znala je sta radi, tako ga je dovodila do vrhunca i stajala, slatko se smeskala i igrala.    Ustala je i pitala sta sad, rekao joj je da legne na ledja, jednu nogu je stavio na rame sebi a drugu oko struka, dobio je idealnu pozu da skroz udje u nj.   Ulazio je svaki put do  kraja i vadio ga skroz, stvarao je takav osecaj kroz nju da nije mogla da se obuzda, urlala je, svrsila je 3 puta za redom, niz butine su klizili njeni sokici, koje je Nemanja sa zadovoljstvom pokupio jezikom.   Uzivao je igrajuci se s njenom macom, zavlaceci jezik duboko u nju dok se uvijala pod njim i svojim noktima ostavljala trag na njegovoj kozi.  
U jednom trenutku je skliznuo sa kreveta na pod, povukao je ka ivici kreveta i njene noge postavio na svoja ramena.   Pre nego sto ga je osetila u sebi zavodljivo je prosaputala „ Ako svrsim nevidjeno dobro i ti ces“  Iako je imao zelju u tom trenutku da je razvali suzdrzao se i usao u nju prvo pola i onda naglo do kraja.   Natasa je poludela, uvijala se na njegovom kurcu dok je on navlacio tako da ga potpuno oseti i da uziva potpuno.   Mmmm, aaaaahhhhh, ooooo, razvali me sreco, jos, jos, takooooo, mmmm, bila je blizu da svrsi i taman kada pomimsli da je kraj Nemanja je nastavljao igru, produzavao je, nabijajuci se u nju igrao se s njenim grudima, mazio bradavice i cinio sve kako bi je potpuno doveo do toga da ne zna sta bi sa sobom.   Kada vec nije znala da li je svrsila ili ne Nemanja je samo malo ubrzao ritam sto je stvorilo novi nalet, Natasa je pocela da vrsiti glasno, urlala je, stenjala i uvijala kao nikada, osecala je neopisivo sladak nalet one napetosci medju svojim nogama koji je trajao i trajao dugo, i konacno jedva izgovorila „ Daaaaaa, toooooo, aaaahhhh, mmmmm, staaaaaa miiiiii radiiiisssss, mmmmm, aaaaa, zgrabila ga cvrsto  za ruku i svrsavala je dugo na njemu, svrsava je u naletim, svaki novi ulaz u nju je bio novi orgazam.   
Slatko izmoreni oboje su legli na krevet, dugo se culo samo dahtanje, dok Natasa nije pocela da se uvija ponovo.   „Opasan si ti znas“ smeskala se iznad njega, „Razvalio si me bas kako volim, zato tvoja tigrica ima nesto za tebe“.   „Kada si ti postala takva.  .  .   „ Sta? Mislis kurvica, slatka mala droca?“ Mislio sam divlja“ Nasmejala se „ Od kada sam primetila da te to pali“ I spustila se niz njegovo telo sve dok nije dosla do svoje omiljene poslastice.   „Opusti se, sada ces dobiti pusenje kakvo ti nikad nisam dala“ Gledajuci ga u oci polako ga je drkala dok je jezikom kruzila po vec nabreklim jajima punim sperme koja je jedva cekala da izleti, lizala ga je od vrha do dna i nazad, kruzila po njemu znaju ci da ga to izludjuje, uzivala je u igri.   Sada je ona bila glavna, polako ga je gutala stvarajuci izazovne uzdahe, kruceci jezikom ga je navlacila i gutala, osecala je kako raste u njenim ustima, bio je spreman, rukama je uhvatio za kosu i ubrzavao disanje, uvijao se i uzdisao glasno sto je Natasu neopisivo palilo, ubrzala je nesvesno i osetila je kako vrela sperma puni njeno grlo.   Kroz sobu se culo njegovo uzdisanje i njeno uzivanje.   Mmmmm, to sreco, dobar decko.   Kako ti se dopada, I dalje ti najbolje pusim?” Jos uvek u ekstazi Nemanja je jedva odgovorio “Da, I dalje mi najbolje pusis” Natasa  se I dalje igrala, pokupila je I zadnju kap kao svaka dobra devojcica I otisla da se istusira.  

     ”Kasno je vec, mozes me odvesti kuci ili da zovem taxi?” “Nema potrebe, ja cu te odvesti” Seli su u kola I krenuli.   Na putu do kuce Natasa je primetila da mu se digao ponovo „ Pa ti bi opet „ sa smekom je rekla i otkopcala slic i spustila se uzimaju ci ga usta i tako spretno se igrala.   Znala je da ga izbezumi, taman kada je trebao da svrsi stala je, podigla se i nasmesila, to je vec bila igra koju je volela  „Stigli smo“  „ A pa super, to ti je poklon da te drzi i mastas dok drkas.   Ovo veceras je samo sex i samo to mozes dobiti od mene i samo kad ja hocu“.   “ Ali ja.  .  ” “ Onda ces morati cekas mene” Namignula mu I poljubila u obraz I izasla iz kola.   O da, ona je sada vodila igru, znala je da ga ima u saci.   Nakon par dana dok je bio na poslu Nemanji je stigla poruka „ Jesi li za revans “
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik


Zodijak
Pol
Poruke 5
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
SEKA NINA

Cao,zovem se Nikola,imam 19.  godina,kratku crnu kosu,lepo sam razvijen(nabildovan) jel cesto idem u teretanui vesok sam 190 cm.  
imam sestru,koja se zove nina.   Nina ima lepu guzu(veliku)i velike sise,dugu smedju kodu i veoma zgodno telo.  .  ogna je mladja od mene 3 godine to jest ima 16 god.  Neznam zasto ali ne je oduvek privlacila.  Obicno kada sam u sobi za kompijuterom ona namerno dodje da cisti sobu i trci se ispred mene,tako da mmi se odmah digne.  Obicno sam tako napaljen oblazio u WC i drkao na njne gacice ili brus.  
Ovaj dogadjaj koji cu vam opisati,se dogodio letos.  
Bio je sparan dan a roditelji su nam bili na poslu.  Posto smo ziveli na selu,imali smo veliko dvoriste.  Ja sam uz pomoc tate napravio malu kucnu teretanu ,tako sto sam pregradio jedan deo supe u tu postavio rekvizite.  Posto je boli dosadno ja sam otisao da vybam.  Nina je(pretpostavljam namerno)dosla kod mene u teretanu.  imala je uzane helanke,roze boje i majicu iz koje samo sto joj nisu ispale njene velike i lepe sise.  Dosl je i trcila se tamo,kao je nesto izgubila.  meni se kurac digao samo sto nije pocepao sorc.  Nisam mogao vise da izdrzim.  Posto sam ynao da nema nikog kuci morao sam nesto da predizmem.  Odjuri sam u njenu sobu u ona se sagnula da uzmesnalu koja joj je ispala .  stao sam iz nje i poceo da je hvatam za bulju,i prislonio sam joj kurac nuz isto to veliko dupe.  Ona se okrenula i pitala
-Sta radis to
-Seko ja bih da te karam.  
-mogu ma a i tata da se vrate s posla i da nas zateknu tako.  
-nece .   sada je 1 sat a oni se vracaju tek u 5.  Molim te dam mi date karam.  
nij evise cekala ni sekunde odmah se spustila na kolen,svulka moj zategnuti sorc i bokserice i iskocila je moja kurcina od 20 cm.   pocela da mi pusi .  Osecao sam se kao da sam bio na sedmom nebu.  Moja mala seka(najbolja riba u selu) mi je pusila.  svrsio sam joj puna usta a ona kada je to ispljunula rekla je:
-sada me prcaj ato,zelim tvoj kutrac u sebi.  
bacio sam je na krevet, na ledja i polako jojpoceo gurati u njenu vec razradjenu pickicu.  pocela je da stanj/ahhhhh tooooooo to batoooo brze brzeee/.  poceo sma da ubryavami osetio sma da ci svrsiti.  to je ostila i ona.  izvadio sam gai svrsio joj po bujnim grudima.  rekao sma joj:
-okreni se sad ce bata da te prca u guzi.  
poslusala me je i natrcila se.  polako sam ulazio u njen uski cmaric :shock:.  kada sma ga gurnuokoliko sam najvise mogaopoceo sam da ubrzavami da stenjemo i ona i ja .  
-to bato,razvali svoju seku,ah to samo me tako prcaj ,toooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-govorila je Nina dok su joj suze isle na oci.  
ovaj put nisam stigao da ga izvadim i svrsio sam u nju,ona se osecala tako srecno.  NIna je opet zgrabila moj kurac i ovog puta ga je strpala celog u usta.  Ja sam poceo daj joj lizem ickicu i tako smo napravilu pozu 69.  kada smo yavrsili ja sma joj mesio njene prelaepe sise i gurao kurac izmedju nih.  .  
Na kraju smo se ljubili i smejali.  ona j posle pocistila sobu a i dalje smo se ponasali kao da nista nije bilo.  Nadam se da ce se ovakvi dogadjaji ponoviti jos koji put.  .  .   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Jebem te pismenog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 16:46:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.