Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 18:09:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26635081 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ema – II dio
by: Fenris

Guma u ustima je bila znak da misli ozbiljno.

Voleo je njena usta. Voleo je da ga gura u njih duboko, grubo, da joj debelim korenom kurca razmiče vilice i nabreklim glavićem grubo, bez milosti prodire u grlo. Voleo je da oseti kada se ona zagrcne. Voleo je da oseti kako se guši, da ga onda gurne još dublje, ostavi još nekoliko sekundi duže. Voleo je da vidi kako joj na oči kuljaju suze, kako se bori za dah. Voleo je da ga onda izvadi napolje, svog umazanog od njene pljuvačke, da pusti da joj bale krenu niz bradu, poteku niz vrat, zamažu grudi – pogotovo ako bi bila još obučena – da je pusti da udahne vazduh samo jednom ili dvaput, pre nego što bi je jako stegao za kosu i ponovo joj kurac nemilosrdno zario u grlo.

Gumena lopta u njenim ustima, vezana kožnim remenom oko njene glave, tako da joj je kopča uhvatila kosu i čupala je, to je bio znak da misli ozbiljno.

Mogla je da vrišti, ali sada nije vrištanje mogla da dozove pomoć. Mogla je da ga moli, ali gumena lopta nije dozvoljavala rečima da se formiraju, propuštala je samo jecaje, umazane njenom pljuvačkom.

Misli ozbiljno, rezignirano je pomislila. Ja sam kriva. Misli ozbiljno. Ne zanimaju ga moja usta, moje grlo. Ozbiljan je. I uradiće to. Ne mogu da ga molim. Ne mogu da dozovem pomoć.

Ja sam kriva. Ja sam budala. Ja sam kriva.

Ja sam kriva, pomislila je.

I bilo joj je žao sebe.

*

*

*

Prošle su tri nedelje otkako je Ema raskinula sa njim. I bila je besna na sebe.

Tri nedelje, pomislila je. A ne mogu da izdržim. Kako je to patetično. Dve godine se nisam jebala, pomislila je. A sada, tri nedelje i ja ne mogu da izdržim. Kao neka klinka. Kako je to patetično.

Prošle su tri nedelje otkako je raskinula sa njim. Prošlo je manje od tri meseca otkako su večerali u restoranu. Otkako mu je popušila u toaletu tog istog restorana, otkako je dopustila da je iscepane odeće, zbunjenu i sramotno napaljenu odvuče u podrum one mračne zgrade i tamo pojebe kao kurvu.

Manje od tri meseca od te večeri kada se smešila na njegove reči da je drolja, njegova drolja. Manje od tri meseca od te noći koju je provela kod njega u stanu, kod njega u krevetu, na njegovom kurcu. Iscepao je svu odeću sa nje kada su jednom bili iza zaključanih vrata. Govorio joj je da će sada da naplati svo ono vreme koje ga je naterala da čeka. A ona se prepuštala. Bilo je to ludilo, ali ludilo koje joj je vrtelo mozak i slabilo kolena, utrobu teralo da postane tvrda, vruća. Zvuci cepanja odeće su je izluđivali, njegova snaga, njegova nestrpljivost. Muškarac koji je već dva puta svršio te večeri je sa nje cepao odeću nestrpljivo, grubo, govoreći da mora da plati za svo to čekanje koje mu je nametnula.

Nikada se tako nije jebala. Nikada nikom nije dopustila da je naziva takvim imenima, da je tretira tako prostački, tako grubo. Naredio joj je da ponovo navuče cipele sa štiklom, da ih ne skida za vreme seksa i ona je poslušala. Snimao ih je dok su vodili ljubav, snimao ih je dok su se jebali, ne telefonom, imao je pravu kameru, skupu i sjajnu, snimao ih je dok je Ema jahala na njegovoj kurčini šapućući mu da neće silaziti sa njega cele noći, snimao je dok mu je klečeći pušila, raščupane kose, za koju ju je hvatao i gurao je nadole, snažno, autoritativno, ponižavajuće. Ona je podizala pogled, gledala u njega, pa u kameru. Osećala se kao drolja, kao njegova drolja, govorila je da je drolja, njegova drolja, njemu, kameri.

Snimao ih je dok ju je uzimao otpozadi, zumirajući mesto na kome je njegov debeli koren kurca širio njenu pičku. Govorio joj je da je kurvetina koja ne zna kad joj je dosta, šamarao je slobodnom rukom po guzovima, bojio ih u crveno, terao je da stenje od bola, da mu govori da je zaslužila da je kazni.

Svršio je još dva puta te večeri, jednom po njenim leđima, guzi, kosi. Drugi put, dva sata kasnije, nakon što je ona vrišteći svršila na njegovoj kurčini, potpuno promukla, znojava, iscrpena, nakon što je sišla sa njega, naterao ju je da mu popuši i izdrka. Trebalo mu je dugo, stajao je tvrd i moćan ali kao da nije mogao da svrši još jednom. A ona je drkala i zalivala ga pljuvačkom i stiskala mu jaja i kada je na kraju osetila njegove grčeve kako kreću poput najave zemljotresa, zatvorila je oči i prislonila ga uz svoje stisnute usne a njegovog semena je bilo dovoljno da je izmaže po licu.

I to je snimio.

Spavali su zagrljeni, uspavljujući jedno drugo šapatom. Rekla mu je mnogo stvari koje je govorila samo sebi dve godine. Rekla mu je mnogo stvari koje niko nije imao pravo da zna. Ali te noći mnogo toga se menjalo. Rekla mu je mnogo toga o sebi. O svom bivšem mužu. O razvodu. O dve godine samoće. O dve godine posta, dve godine u kojima je sanjala o kurcu. Šaputala mu je to, milujući ga po stomaku, spuštajući ruku niže, da pomazi njegov ud, sada opušten ali i dalje jako veliki, smejala se tiho kada joj je rekao koliko ga sad boli jer su se jebali satima.

I nju je bolelo, svuda. Boleli su je mišići butina i vilice, bolelo ju je i dole, nenaviknuto, nerazrađeno. Kao da sam ponovo izgubila nevinost, rekla mu je na uho i oboje su se smejali.

Spavali su zagrljeni. I kada su se ujutro probudili sve je bilo drugačije. Prvi dan njenog novog života i svega što ide uz to počeo je prisećanjem da nema odeću, nikakvu, sem para cipela na visoku štiklu. Počeo je u njegovoj majici i boksericama, kafom i tostom. Nije imao češalj u kući – mada običan češalj ne bi mogao da se izbori sa njenim kovrdžama – ali on joj je rekao da ionako bolje izgleda ovako raščupana, bez šminke, da izgleda mlađe, nevinije.

Ona se smejala. I verovala mu je, tog jutra, dok se on šetao unaokolo samo u boksericama, izvinjavajući se što nema nikakav sok u bifeu punom oštrih pića. Potrajalo je nekoliko sati dok se nisu istuširali, dok nisu razmenili barem pedeset poljubaca, dok nisu izmenjali sve televizijske kanale i dok se on nije vratio sa obližnje pijace, donevši joj najjeftiniju moguću kinesku trenerku.

Zar misliš da ću JA to obući, rekla je, pa su se oboje smejali. Nikada tako nešto ne bi obukla, naravno. Osim danas, prvog dana njenog novog života i svega ostalog. Nikada se ne bi smejala na pomisao da je on noćas nju snimao, dok mu je pušila kurac, dok ga ja primala otpozadi, šibana njegovom snažnom rukom po guzi, pohotna i pokorna istovremeno, dok se ponašala kao najprljavija drolja.

Ali tog jutra se smejala jer je sve bilo kako treba posle dugo vremena, posle dve godine u kojima je njen život bio u čekaonici dok je vreme nezainteresovano protrčavalo pored njega. Tog jutra je sebi bila lepa i bez šminke i obukla je ružnu pamučnu trenerku preko njegovih bokserica, bez brushaltera – njega je onako iscepanog okačio na luster kao trofej – i kao luda se smejala kada je ansambl upotpunila cipelama na štiklu.

Izgledam kao neka luda Ciganka, rekla mu je i oboje su se smejali. Nije važno, mislila je. Samo do taksija i od taksija do stana. A koga je briga šta misli taksista?

*

*

*

Nije bila zaljubljena u njega, proletelo joj je mnogo puta kroz glavu. Nije ni on bio zaljubljen u nju, naravno. Ali kome treba ljubav? U ovim godinama? Sada kada konačno poznajemo sebe i umemo da živimo sa sobom, kada se ne plašimo da ostanemo sami sa sobom? Kome treba ljubav drugog, sada kada konačno učimo da volimo sebe, ne zato što smo u svemu najbolji nego zato što prihvatamo da smo u nečemu i najgori?

Ne treba mi ljubav, rekla je Ema sebi mnogo puta.

Ne treba mi ljubav, rekla je svojim koleginicama. U ovim godinama treba mi prijateljstvo i razumevanje i poštovanje za moj lični prostor. One su se slagale, sisajući svoje cigarete i ispijajući svoje kafe. U njihovim godinama to su bile stvarne vrednosti, naravno. Naravno.

Ne treba mi ljubav, rekla je svojoj kumi Dragani, majci dvoje male dece, treba mi samo da me dobro jebe tri puta za noć i da me ne smara romantikom, da me ne laže, da se ne pravi da je nešto što nije. Dragana, koja je Emu uvek posmatrala kao svog ličnog heroja je klimala glavom, crvena u licu, odobravala je.

Ne treba mi ljubav.

Nije bila zaljubljena u njega, niti on u nju, ali su se razumeli. Poštovali su se, pomislila je Ema mnogo puta, sa ushićenjem. On je nju nazivao droljom kada god su se jebali, vukao ju je za kosu, gušio kurcem i jebao udarajući je po dupetu, a ona je jecala i nazivala ga svinjom, govorila mu da je odvratan, da je tako grub jer ne ume ženu drugačije da uzme i zadrži, osim silom, ali posle su ležali zagrljeni i smejali se. Ponekad su gledali i snimke i ona bi se uvek postidela nakon svega, videvši sebe tako prostački slobodnu, tako lako uzimanu, pretvaranu u kurvu pred kamerom. Ali on ju je poštovao, ukazujući joj koliko dobro izgleda na snimcima. Nikom ih ne pokazuješ, pitala bi povremeno, navodno napola u šali. A on bi se živo uneo u opisivanje toga kako muškarci po Internetu reaguju na snimke starije drolje iz Beograda kojoj nikad nije dosta kurca. Smejali su se. I poštovali su se, mislila je Ema, ushićena. Da ga je upoznala dok su bili mlađi, možda... možda ne bi bila tako razočarana u instituciju braka.

A možda i bi. Možda je ovo bilo ono pravo, mislila je. Bez obaveza. Bez obećanja. Samo razumevanje i poštovanje. Samo divalj, prljav seks koji joj je potpuno brisao misli iz glave, pretvarao je u običnu kurvetinu kakvom ju je on nazivao.

Nekoliko puta su išli u šetnje. Jednom i do Palića, njegovim kolima. Ali, shvatala je Ema, to nije bilo... to nije bilo to.

Nije bila zaljubljena u njega. A on je želeo samo seks sa njom. Stalno. Sve vreme. Sve grublje, sve prljavije.

Nije imao samo skupu kameru. Imao je kolekciju igračaka, plastičnih kurčeva, glatkih i rapavih, manjih umetaka za manje rupice, imao je vibratore, ne samo smešne male kineske igračke već velike, sa utikačem za struju, ogromne rotirajuće glave, imao je metalne stvari kojima nije ni znala namenu, sijale su se u dnu plakara, imao je kugle i štipaljke, lisice i bičeve, smejala se kada ih je videla i saopštila mu najdiplomatskije što je umela da ni ne pomišlja na to. I on se smejao.

Ali jebao ju je sve grublje. Sada bi je tako jako vukao za kosu da je bolelo i morala je da bude oprezna da ga ne ujede za ud koji bi najčešće u takvim momentima bio u njenim ustima. Sada joj je taj isti ud gurao tako jako, tako bezobzirno u grlo da je refleks povraćanja bilo teško susprezati. Na stražnjici su joj sada ostajale modre mrlje posle seksa i bolelo je kada bi sedela. A udarao ju je i dalje samo rukom.

Do one večeri kada je, govoreći da je drolja, besno, razjareno, zamahnuo kaišem jednom, dvaput, sve dok se nije otkotrljala po krevetu i opsovala ga. Stani, stani, kriknula je, a suze su same renule. Stani.

Stao je ali nije i prestao. Prilazio joj je onako veliki, onako opasan i besan, ukrućene kurčine, kožnog kaiša koga je stezao obema rukama. Zabacio joj ga je preko glave pre nego što se odmakla i počeo da ga steže. Bićeš moja robinja, procedio je kroz zube a ona ga je odgurnula. Jako.

*

*

*

Nije bilo mnogo toga o čemu su razgovarali u šetnjama.

Na Paliću je bilo dosadno. On kao da je po kazni šetao pored jezera, kao da je po automatizmu klimao na njene priče o poslu, o knjigama, o životu, kao da je jedva čekao da sednu u kola i vrate se u Beograd.

Dobro, nisu bili zaljubljeni.

*

*

*


Razgovarali su i on se malo smirio. Zaneo se. Zaneo se, samo to je. Još je bila vlažna, priznala mu je i mada joj je guza jako bridela od udaraca kaišem, postavila se na sve četiri, namestila se kao kučka da je njen obdareni, njen grubi ljubavnik pojebe. Ušao je u nju svom snagom i držeći je za kosu ubadao je duboko, jako, odsečno, bez milosti. Stenjala je, glasno, znala je koliko ga pali kada mu pokazuje šta joj radi njegova veličina. Stenjala je glasno, a on ju je vukao za kosu sve jače. Onda je osetila kako pljuje na njenu stražnjicu, kako spušta ruku na nju, kako prstom razmazuje pljuvačku između njenih guzova. Refleksno je pokušala da se otrgne ali on ju je samo povukao još jače za kosu. Osetila je kako joj grubo, nepažljivo gura dva prsta u anus. Dva prsta. Tamo gde je bila nevina. I on je to dobro znao.

Otimala se. Znaš šta sam ti rekla, vikala je, besna, znaš da to nećemo raditi, znaš da tu ne smeš da me diraš! Otimala se, a njena ruka joj je čupala kosu, njeni prsti su grubo razmicali njeno meso.

Ispao je iz nje, otimala se i grebala posteljinu obema rukama, psujući ga, besno, slepo, razočarano, besno, gnevno. Pustio ju je na kraju.

Pustio ju je na kraju a ona se okrenula i lupila mu takvu šamarčinu da ju je ruka bolela sledeća dva dana.

’Pička ti materina’ rekla je kroz suze. ’Šta smo rekli za to? Šta smo rekli, pička ti materina seljačka?’

Gledao ju je kao da će je zgromiti. Rekao joj je da je drolja. Rekao joj je da će je imati tako, pre ili kasnije. Da ona to zna, da on to zna i da ne izvodi nikakve predstave. Rekao joj je da je ona njegova drolja i da će učiniti ono što on traži bez obzira da li joj se to dopada ili ne. Drolja, ponovio je. Ti si drolja i ne pravi se da si nešto drugo.

Ponovo ga je ošamarila. Pa još jednom. Onda je nešto bljesnulo pred njenim očima. Onda je bila na podu, pored kreveta.

U sobi nije bio potpuni mrak, kameri je trebalo svetlo, ali njoj se činilo da je svetla potpuno nestalo i da se vraćalo tek polako, bojažljivo, dok joj se vid fokusirao posle šoka. Udario ju je. On je nju ošamario. I sada je ustajao sa kreveta. U panici spremala se da ga udari nogama kada joj priđe, ali on je sišao sa kreveta i otišao na drugu stranu.

Bacio joj je odeću u lice.

’Marš napolje’, rekao je, drhteći od besa. ’Marš napolje, kurvetino, dok te nisam ubio od batina’.

Psovala ga je navlačeći u žurbi odeću a on ju je gledao kao da će je zaista ubiti.

’Ti misliš za sebe da si nešto posebno, glupačo?’, pitao je posle nekoliko njenih rečenica. ’Šta li ti zamišljaš da si? Glupa kurvetino. Jebao sam krmače koje su bile pametnije od tebe. I lepše od tebe.’

Nije imala vremena da navuče obuću – cipele sa štiklom koje je tog dana nosila imale su kaiševe i kopče suviše komplikovane za ruke koje drhte i oči zamagljene suzama – ponela je cipele u rukama i besna, na sebe, na njega, krenula prema vratima. Želela je da ga povredi. Želela je da ga povredi onako kako su njegove reči vređale nju.

Samo izađi napolje, rekla je sebi u bljesku lucidnosti. Samo izađi napolje. On je jači od tebe. On je budala, muška sirovina koja nikada neće biti na tvom nivou. Samo izađi napolje, on je jači od tebe i strašno je besan.

A onda joj je ruka sama krenula, zamahnula je prema njegovom licu, onom rukom u kojoj je držala cipele, čvrsto je stegla kaiševe a štikle, dugačke, tanke, oštre poletele su prema njegovim očima.

Zakačila ga je po grebenu nosa i on je odskočio u panici, unatrag, odskočio je od nje, tako veliki i snažan, tako mali i jadan, odskočio je od Eme u strahu.

Osetila se snažno u tom deliću sekunde. Osetila se dobro i moćno u tom deliću sekunde. Videla je kameru na noćnom stičiću u tom deliću sekunde. Osetila se dobro i moćno.

I posegla je za kamerom. I iščupala je iz nje kabl za struju. I podigla ju je visoko prema plafonu. I iz sve snage – sve te snage koju je osećala – udarila je o pod.

*

*

*

Tri nedelje je dugo vremena. Posle dva meseca, tri nedelje je dugo vremena. A posle dve godine, dva meseca je i dalje kratko vremena.

Tri nedelje nakon što je izašla iz njegovog stana dok ju je psovao. Tri nedelje nakon što je bosa sišla niz stepenice njegove zgrade. Nakon što je navukla cipele na stopala tek na ulici, jer je asfalt bio mokar od kišice, ne zakopčavajući ih, puštajući kaiševe da slobodno vise i landaraju dok hoda. Nije zvala taksi iako je bilo tri ujutro jer je već znala da je taksi stanica svega dvesta metara dalje a vozači su je već prepoznavali. Hodala je prema taksi stanici odsečnim koracima dok su štikle udarale o mokar asfalt a kaiševi slobodno leteli, besna, tužna, ali pre svega besna.

Nije ostala besna tri nedelje.

Na muža je bila besna mnogo duže. Na muža je bila besna i danas.

Ali na njega nije ostala besna tri nedelje. On joj nije bio muž. U njega nije bila zaljubljena.

Nije ostala besna tri nedelje. Nije ostala besna ni tri dana.

Prvo je došla samoća. Zaglušujuća samoća. Snaga koju je tako jako zagrizla, koju je tako dobro osetila u onom deliću sekunde, moć koju je imala poslednja dva meseca kao da su se prebrzo potrošile.

Samoća ju je gušila. Nije bilo nikoga da je razbije. Draganu nije mogla da zove noću – deca su zahtevala pažnju. Koleginice nije mogla da gleda posle posla, još manje da priča sa njima o svemu što se sada događalo i nije događalo.

Nije bilo nikoga. Dve godine nije bilo nikoga. Sada opet nije bilo nikoga. Bila je sama sa sobom. I više se nije osećala snažno. Bila je sama i bilo je kao pre. Gore nego pre. Jedino je imala vermut kada je bila sama. Vermut, glavobolju, suze.

Da li zaista plačem zbog njega, pitala se.

Ne. Ne. Plačem zbog sebe rekla je sebi pod tušem. Zbog sebe. Jer sam glupa kurva. Glupa kurvetina. Kako je on i rekao.

Plakala je četiri dana. Pred odlazak na posao. U toaletu na poslu. Tri puta i za svojim stolom u kancelariji (jednom dok je šef bio tu i objašnjavao koleginici šta bi joj radio u hipotetičkoj situaciji na službenom putu) (koleginica, velike sise, troje dece, plava kratka kosa, se kikotala). Plakala je kad bi ušla u kuću posle polagane šetnje kroz grad sa posla. Za večerom. Pred televizorom.

Posle četvrtog dana je bilo bolje. Plakala je samo noću. Masturbirala i plakala.

Sedmog dana je morala da ga zove. Morala je da mu se javi. Samo da mu se javi. Samo da mu čuje glas. Samo da mu pošalje poruku. Samo da ga pita je li dobro. Samo da mu kaže da je živa. Da je još živa.

Nije mu se javila sedmog dana. Ali je plakala ceo dan. Bila je Nedelja a ona je provela ceo dan u kući plačući i stežući mobilni telefon jako pre nego što bi ga odbacila na trosed kao da ju je opekao.

Nije bila zaljubljena. Niti on u nju.

Javila mu se tek devetog dana. Poslala mu je poruku, o kojoj je razmišljala celog dana, odmeravajući svaku reč. Poslala mu je poruku koju je smišljala satima. Pažljivo je otkucala svako slovo, gradeći svoj štit, svoju tvrđavu, ne ostavljajući ni jedan prilaz nepokriven. Nije ona bila glupa. Nije bila glupa. Da, pustila je strasti da je vodi. Ali nije bila glupa. Nikada nije bila glupa. Bila je najbolji učenik u svojoj generaciji. Diplomirala je u roku. Bila je cenjena i poštovana na svom poslu.

Nikada nije bila glupa. Jednom je bila zaljubljena i zbog toga je bila slepa. Ali u njega nije bila zaljubljena.

Ruke su joj se tresle kada je posle skoro dva sata čula zvuk pristizanja poruke. Možda nije on?

Bio je on. Odgovorio je.

Bio je on. Nije bila zaljubljena u njega ali osetila je kako joj se čvorovi u utrobi razvezuju. Bio je on.

Odgovorio je.

Dopisivali su se do iza ponoći. Nije plakala to veče. Samo malo, na jastuku.

Nije mu ni predložila da se vide. Nije ništa konkretno nudila ili tražila od njega. Nije bila zaljubljena u njega. Ali nije bila ni glupa kurva. Morao je da to vidi. I video je. Videlo se to iz njegovih poruka. Nije mu predložila da se vide. I nije mu predložila ništa ali mu je sutra ponovo pisala jer su je njegove poruke oraspoložile svaki put kada bi stigle.

Nisu pričali o seksu. Nisu pričali ni o čemu konkretnom, ali i ono što nisu govorili bilo je važno u tim porukama. Osećala je kako pored šala i trivijalnih informacija koje razmenjuju, sa porukama ide i mnogo toga što ne govore jedno drugom ali što intuitivno razumeju. Nisu pričali o seksu ali seks je išao sa porukama, kao nevidljivi dodatni sadržaj.

Kada su posle tri dana počeli u porukama da pričaju o seksu, sve je postalo drugačije. Opasnije. Bolje.

Napisala mu je da je vlažna, kucajući poruku u kancelariji, dok je šef plavokosu koleginicu ponižavao zbog izveštaja koji nije ispravila pre predavanja. Napisala mu je da je vlažna i da zna koliko mu treba njena vlažna pička. Tim rečima. ’Moja vlažna pička’ napisala je, osećajući mali grč zadovoljstva u utrobi zbog ovih reči, ’koja je mogla da bude tvoja da si bio pametan i znao kako da me tretiraš’.

Sve je to bila igra. Bez cilja, bez svrhe čak, ali igra koja je prijala. Zaista je bila vlažna, nije lagala. A kada joj je u odgovor poslao sliku svog ukrućenog kurca, kako stoji provučen kroz raskopčani šlic pantalona otišla je u toalet, spustila dasku na WC šolji, sela na nju i gledajući sliku nabrekle kurčine izdrkala do svršavanja. Uvlačila je prste u vlažnu pičku i slušala vlažne zvuke, slične onima koje je u njoj proizvodio njegov veliki kurac, samo tiše.

Napisala mu je samo da je morala do toaleta. Neka razmišlja, zlobno je pomislila.

On je prvi pitao hoće li se ponovo videti i to ju je ispunilo osećajem ogromne nadmoći.

Naravno da nije rekla ni da ni ne. Naravno da ga je podsećala da ju je isterao iz stana, osmehujući se sama sebi, dok su joj se bradavice krutile u grudnjaku. Naravno da nije rekla ništa određeno.

Ni drugog dana. Ni trećeg, ni petog.

Ni kada joj je poslao kratak snimak, minut i po, na kome se videlo kako jebe neku devojku od dvadesetpet-šest godina nije mu napisala ništa. Čitava dva sata. Gledala je snimak ponovo i ponovo, gledala kako klinka podiže noge na njegova ramena, kako njegov ogromni kurac ulazi u obrijanu pičku, slušala kako ona jeca, suze su joj maglile pogled a pička... pička je ludela.

Trebalo joj je dva sata da se sabere i odgovori mu, hladno, nezainteresovano, duhovito. Otišla je pod tuš posle toga. Drkala je plačući, zamišljala je sebe na mestu te male drolje, sebe kako je pod njim, kako oseća tu kurčinu dok joj ulazi u utrobu. Svršila je, ne prestajući da plače.

*

*

*

On je prvi pitao hoće li se ponovo videti. Ali ona je prva predložila datum.

Neće ga pustiti da vodi igru, ne ovog puta. Biće po njenom. Njena volja, njen izbor, njene želje. Nije bila zaljubljena u njega. I nije bila glupa kurva. Bila je pametna. Bila je snažna žena koja zna šta joj u životu treba, koja zna šta hoće.

Sama je platila karte za balet u Madlenijanumu. Ako je želeo da se vidi sa njom, onda će to biti na njenom terenu, onda će sedeti pored nje dva sata gledajući Severnu bajku, diviće se njenoj eleganciji i seksepilu. Onda će otići negde na piće. Onda će svako otići svojoj kući.

Nije bila glupa kurva. Nije bila njegova drolja. Ne više. Mogla je da bude samo svoja drolja, zaključila je.

Samo svoja. Ponosna i snažna.

Obukla je veoma lepu večernju haljinu, koju nije nosila nekoliko godina. Prebacila je maramu preko ramena. Stavila je i šeširić sa malim velom na kosu. Izgleda malo tetkasto, priznala je sebi u ogledalu, ali imam pravo da budem ekscentrična tetka, večeras imam pravo na sve. Obula je lepe cipele sa visokim štiklama ali i unihop. Večeras nema seksa, rekla je ogledalu, nadajući se da će je i on, još uvek na drugom kraju grada, čuti. Nisi zaslužio. I ako i pokušaš da ispipaš put, da vidiš ima li neke šanse, unihop će ti poslati pravu poruku.

*

*

*

Bolela ju je glava. Jako. Zašto?

Zašto?

Ukus gume u ustima. Pokušala je da ispljune gumenu loptu ali nije išlo. Bila je vezana remenom oko njene glave, njena kosa uhvaćena u metalnu kopču.

Bolela ju je glava. Jako. Zašto?

Šta se desilo? Da li se razbolela? Jesu li imali nesreću? Pokušala je da pomeri udove.

Balet je bio divan a on je bio pristojan iako je videla sa koliko je požude gledao u nju. Namerno mu se osmehivala kao da mu obećava toliko toga, namerno je prekrštala noge da se haljina zadigne. Očekivala je da oseti njegovu ruku na butini tokom predstave ali nije činio ništa.

Posle su otišli na piće. Pričali su i on je napravio nekoliko seksualnih aluzija na koje nije odgovarala. Otišla je u toalet malo kasnije, da piški. Bila je vlažna, naravno da je bila vlažna. Ali on to ne mora da zna.

Vratila se iz toaleta a nova pića su čekala na stolu. Rekli smo samo jedno, protestovala je kroz smeh, ali on je samo nemoćno raširio ruke rekavši da je ovo jedini način da još malo napari oči na njoj. Pogledala ga je zavodljivo i nasmejala se nadmoćno, sedajući na stolicu. Ne mora da zna da je vlažna.

Posle su seli u njegova kola a njoj se jako, jako prispavalo. Gotovo da je zaspala pokušavajući da zakopča pojas. Smejala se jer ju je on zadirkivao da ne ume da podnese piće. Podnosila je ona piće sasvim dobro, rekla mu je, kolekcija praznih flaša vermuta na njenoj terasi je to mogla da potvrdi.

Samo joj se jako prispavalo. Baš jako.

*

*

*

Protresla je glavom uprkos bolu, da razbistri pogled, da skloni kosu sa lica. On.

On je stajao pred njom.

Nije mogla da pomeri udove. Sada je bila budnija, napregla je svu snagu i shvatila da su joj ruke vezane iza leđa. Noge... noge isto nije mogla da pomeri. Pogledala je niz sebe. Još uvek je na sebi imala odeću, ležeći na stolici sličnoj zubarskoj, samo... samo drugačijoj. Deo za noge račvao se u dva kraka i bio izdignut. Kraci su se završavali kožnim remenjem sa metalnim kopčana. Njene noge u crnim čarapama su bile zarobljene ovim okovima.

’Jesi li budna?’, pitao je kroz osmeh. Osmehivao se. Ali sada drugačije. ’Nisam hteo da počinjem dok se ne probudiš. Ipak treba da budeš svesna za ovo što sad sleduje.’

Snaga joj se vraćala u utrnule mišice, pokušavala je da oslobodi ruke i noge, bez uspeha. Tresla je glavom u naporu da izbaci gumu iz usta. Bez uspeha.

Šta to radi, upitala se. I gde smo? Ovakvu stolicu nije imao u svom stanu, bila je sigurna. Ovo i nije bila soba njegovog stana, shvatila je gledajući oko sebe. Ovo je bio podrum. Nečiji podrum. Cigla. Osvetljenje na nekoliko mesta. Kamera na tronošcu. Usmerena na nju.

Besno ga je pogledala i počela da govori u gumenu loptu. Pljuvačka joj je curila niz bradu.

Ništa nije izlazilo sem pljuvačke. Reči su zvučale kao mumlanje životinje.

Bila je besna. Bila je uplašena. Bila je tužna, ali ne toliko da bi zaplakala. Kreten jedan. Kretenčina. Čim je odveže šutnuće ga u jaja, išamaraće ga da će videti sve zvezde.

’Dobro, da počnemo onda’, rekao je, proverio kameru i prišao joj. Instinktivno odmakla je glavu ali nije mogla da je pomeri više od nekoliko santimetara.

Pocepao joj je haljinu golim rukama, tako besno, tako jako da joj je srce je umalo stalo. I ranije je cepao odeću sa nje ali nikada ovako, nikada ovako grubo. Nikada sa ovakvom mržnjom.

’Ti zaista misliš da si mnogo pametnija nego što jesi, Ema’, rekao je hladno.

Pljuvačka joj je tekla niz bradu.

’A samo si glupa kurvetina. Glupača i kurvetina.’

Pocepao joj je unihop između nogu a onda otišao do stočića i vratio se sa ogromnim nožem. Emine zenice se raširiše. ’Ne!’, urlala je neartikulisano u gumu, odmahujući glavom.

Nožem je iskidao njene gaćice na froncle. Nožem je isekao grudnjak sa nje, puštajući ostatke da vide pored njenih dojki. Zatim je odložio nož.

’Napala si me. U mom sopstvenom stanu. Lomila moje stvari. Kurvo glupa, zar si mislila da će to tek tako da prođe?’

Govorio je smireno ali se u glasu mogao čuti strahovit bes.

Stegao joj je jednu bradavicu, pa drugu. Vukao ih je jako, uvrtao bez milosti, terajući je da vrišti u gumu. Stezao ih je dok se nisu, protiv njene volje, ukrutile.

Metalne štipaljke, reckave i snažne zakačio je pažljivo prvo na jednu pa na drugu bradavicu, očogledno uživajući u njenim prigušenim vriscima. Ema ovakav bol nikada nije osetila. Ema ovakvo poniženje nikada nije doživela. Počelo je da joj sviće da je on ozbiljan. Da neće stati. Počelo je da joj sviće da će morati da ga moli, da ga preklinje.

Štipaljke su imale alke na svojim krajevima a on je na njih zakačio teški gvozdeni lanac koji je povukao bradavice na dole. Onda je na sredinu lanca dodavao kugle sa kukama, olovne, velike, teške. Metal se usecao u Emino meso, grizao je. Bilo joj je vrelo, osećala je kako se crna, uglancana koža ispod nje kliza od njenog znoja.

Počela je da moli. Nerazumljivo ga je preklinjala. Razumeće, govorila je sebi. Znaće. Shvatiće. Staće.

Umesto toga, on se od stočića vratio sa kožnim bičem čije je remenje na krajevima imalo male metalne nitne.

Nije rekao ništa. Samo je počeo da spušta udarce po njenim dojkama. Jedna, pa druga, ponovo prva, pa druga. Bičevao joj je dojke a ona je vrištala toliko da joj se činilo da će joj krv prsnuti iz usta. Bič je bio mali, skoro igračka, ali je osećaj bio kao da joj skida kožu sa grudi.

Bez pauze prešao je na njene butine, šibajući je po koži, po čarapama, levo, desno, pa opet. Ema se izvijala u stolici, lomila samoj sebi udove, leđa, pokušavala da se izmakne, stiskala oči, urlala u gumu. Ništa, baš ništa ga nije zaustavljalo.

Kada je počeo da joj šiba pičku, nezaštićenu, potpuno izloženu, pomislila je da će se onesvestiti od bola.

Ali nije bila te sreće.

Stao je posle nekoliko udaraca. Bacio je bič na patos. Uhvatio kaiš svojih pantalona, raskopčao ga i spustio ih dole. Kurac mu je bio strahovito ukrućen. Spustio je pantalone sasvim dole i iskoračio iz njih.

’Sada, Ema, daćeš mi i ono što mi duguješ po pravdi.’

Gledala ga je uplašeno, kroz suze, osećala je da joj celo telo gori, od bola, od vreline, od znoja. Osećala je da joj lice bukti od poniženja, od straha, od tuge, strašne tuge koja ju je obuzela. Glupa kurva. Glupa kurvetina, ponavljala je sebi. Ja sam kriva. Ponavljala je reči iako više nisu imale ni smisao. Samo je ponavljanje pomagalo da ne misli na bol. Da ne misli na to šta će joj sledeće uraditi.

Privukao je stočić sasvim do stolice.

’Znaš da ja uvek dobijem ono što želim?’ pitao ju je, drkajući lagano svoj kurac i nameštajući se između njenih nogu. ’Znaš? Zašto se onda ponašaš tako, Ema? Znaš da si kurva. Da si moja drolja. Zašto se onda ponašaš tako? Znaš da ima samo jedno što želim od tebe: potpuna pokornost. I ako si tvrdoglava i sporo učiš, ja ću da te naučim na silu’.

Sa tim rečima pljunuo je u svoju šaku i pljuvačku razmazao po svom sada jako nabreklom kurcu. Ema je i kroz suze i crvenilo koje joj je igralo pred očima videla strahovito nabrekle vene duž tog velikog komada mesa.

Počela je da vrišti zaista iz sve snage kada je osetila kako joj bez milosti ulazi u anus. Samo više nije imala glasa, iz grla je izlazio tek promukli ropac. Bol koji ju je cepao nije bio postepen, nije bio nešto što je mogla da sa vremenom nauči da kontroliše. Nije joj dao taj luksuz. Ušao je u nju jako, svom snagom, pocepao je na mestu koje nikom nikad nije dala. U magnovenju je pomislila da je mora biti u njeno piće sipao i neku drogu za opuštanje mišića pored onoga čime ju je uspavao. Nije bilo moguće da u nju prodre tako lako, iz prve.

Delovalo je lako, barem kada je gledala njega, on je sada zarivao svoju kurčinu u njenu utrobu sve jače, sve dublje. A ona je sa svakim njegovim pokretom ispuštala promukli, užasni krik, izvijala telo, pokušavala da umakne tom koplju koje ju je probadalo. Znao je da nikada nije nikome dala da je tu uzme. Znao je da joj se to gadi, da to smatra prljavim, nedostojnim nje. Znao je sve to. I znao je koliko će je to poniziti naravno da je znao.

Jebao ju je u guzu, bespomoćnu, vezanu, mokru od znoja, jebao je svoju žrtvu, nemoćnu da se odbrani, uživao je u nadmoći koju mu je donela njegova pokvarenost, njegovo planiranje.

Nije bila zaljubljena u njega.

A on ju je uzeo. Ovako. Protiv njene volje. Tamo gde nikome nikada nije dala. Uzeo ju je bez pitanja. Drogirao ju je, vezao ju je i silovao je pred kamerom, naslađujući se njenim bolom.

’Uska si kurvice, odavno nisam jebao devicu.’, dahtao je. ’Posle ovoga ćeš biti mnogo upotrebljivija, Ema, za sve što mi padne na pamet da radim sa tobom.’

Zabijao se do kraja, rijući svojim velikim udom po njenoj utrobi, čineći da se oseća još bespomoćnije, još poniženije, naročito jer su joj se mišići opustili, jer su kapitulirali pred njegovim naletima i sada je mogao da ulazi brže, jače, da se izvlači do kraja i zariva u nju natrag, sve dok mu jaja ne bi lupila o njene guzove.

Uhvatio je lanac i povukao ga jako, a metalne štipaljke su u njene bradavice poslale ogromnu količinu bola dok se nisu otkinule sa dojki.

Bacio ga je na pod.

’Droljo jedna, nisi htela da mi daš svojevoljno, sada ga primaj na silu.’, govorio joj je nadmoćno. ’Naučiću te da uživaš u ovome, ne brini.’

Posle tih reči zastao je sa jebanjem i posegnuo za nečim na stočiću. Ema je prepoznala veliki vibrator sa rotirajućom glavom.

Počela je da se uvija kao jegulja kada je prislonio vribrator uz njen klitoris.

’Sviđa ti se, a?’ pitao je cinično se smešeći. Nastavio je da se zariva u njen anus što je jače mogao, držeći vibrator na njenom klitorisu.

Da li je zaista morao ovo da radi, upitala se, negde u pozadini svoje svesti, iza zida vrištanja. Anus joj je sad bio utrnuo od užasnih blova koje joj je naneo i njegovo zarivanje u nju je osećala kao tupe udarce sa pulsirajućim krešendima bola duboko u stomaku, ali vibrator na klitorisu...

... vibrator joj je donosio potpuno nov kvalitet poniženja. Kada je shvatila da njeno telo reaguje, da njena pička reaguje. Ne, nije bila zaljubljena u njega. Nije bila zaljubljena u čoveka koji ju je silovao, koji je nikada nije poštovao, koji ju je sada potpuno, bez ostatka posedovao, kao nikada niko u njenom životu. Mrzela ga je. Mrzela je sve u vezi sa njim.

I mrzela je svoje telo, mrzela je sebe što je svršila jako, bolno, što je svršila od mehaničkih stimulacija vibratora. Mrzela je sebe i vrištala je i mrzela je njega jer nije prestajao, nije odmicao vibrator nakon njenog orgazma. Nastavio je da je stimuliše, hladno, mehanički, nastavio je da je jebe u guzu jako, grubo, sa mržnjom.

A ona se tresla. Od bola. Od poniženja. Od bola koji je u njoj sada izazivala ne velika batina u anusu, nego stimulacija pičke, prejake vibracije na preosetljivom klitorisu. Molila bi ga da prestane, ali jedina reč koja joj je izlazila iz usta i ostajala na mokroj gumi bila je ’ne’, ponovo i ponovo.

I ponovo je svršila.

I ponovo.

Jebao ju je deset minuta pre nego što je urlajući ispraznio jaja u njen rektum, šamarajući joj rukama bolne dojke. A za tih deset minuta imala je šest orgazama, sve bolnijih, sve užasnijih, dok su prelazili jedan u drugi, preteći da potpuno pokidaju njeno telo, da potpuno pokidaju njenu svest.

’Tako... tako’, dahtao je izlazeći iz nje. ’Tako...’

Curelo je iz nje. Koliko sperme, pomislila je. Koliko sperme, osećam kao da je u mene izbacio litar tečnosti.... Možda nije jebao nikoga sem one klinke za ove tri nedelje...

’Tako...’, ponovio je. ’Kurvo, snimila si svoj prvi profi pornić. Nadaj se da će Stefan biti zadovoljan jer u suprotnom očekuj da se ovo večeras sve ponovi, samo što ne verujem da ću onda biti ovako pažljiv.’

Ostavio ju je vezanu sa spermom koja je curela iz anusa na pod, okrenuvši se prema vratima i polako hodajući.

’Htela si da budeš drolja, Ema. Ali drolja mora da bude nečija da bi bila prava drolja. Dobro ću razmisliti da li još uvek u tebi ima ičega što bi te preporučilo za moju drolju. A ti razmisli čime možeš da mi se preporučiš’.

Sa tim rečima izašao je iz sobe.

A Ema je ležala. Mokra. Bolnog tela, iscepanog grla, razvaljenog anusa. Vezana. Osećala je kako joj se telo hladi. Osećala je kako je snaga napušta onako kako je adrenalin nestajao. Osećala se malaksalo. Osećala je kako će zaspati. Ponovo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Gužva na parkingu – V dio
by: titus

Nakon Tanjinog iživljavanja i ponižavanja, kako sam ja to doživio, u glavi mi je bilo samo jedno.....kako da se osvetim Tanji! Za vrijeme tuširanja u studentskjom domu, smišljao sam osvetu za sutra ujutro, .... dogovor je bio da se nađemo opet rano, iza 6 sati. Mjesto ugriza i ogrebotine sam premazivao kremom koju sam u ljekarni kupio. Baš je bila kučka i svaki put kad su me zabolile rane po tijelu, sam želio što prije doći do nje i osvetiti se!

Ujutro sam rano bio pred trgovinom...prije nje.....6 sati je prošlo, a nje nije bilo! Pomislio sam, ma opet me mačka prešla..... osjetila je da sam bio bijesan jučer, pa ne želi doći. Šetkao sam ulicom tamo – amo strpljivo čekajući i konačno, oko pola 7 se pojavila. Došla je sama pješice! Na sebi je imala dugu ljetnu haljinu, skoro do gležnja, ali tanku i poluprozirnu....na široke bretele...i na kopčanje. Koliko god sam bio bijesan na nju, njihanje njenih guzova mi je u trenu promjenilo raspoloženje na bolje. „Već sam pomislio mačko, da si me zaboravila!“..... Samo se nasmijala i rekla „Nisam, al sam morala nešto obaviti u kući, pa zato kasnim!“ Kad su se vrata trgovine zatvorila iza nas, prišao sam joj, obgrlio je oko struka i pitao „Jel i danas po tvojim pravilima!“ „Naravno, a što si očekivao? Ima još dosta stvari koje moraš naučiti.“ Ja sam se počeo svlačiti i u trenu sam bio gol...... kurac mi je bio nadignut...napet! Samo se smiješila, dok me promatrala i puštala opet neku glazbu. „Hoće li i danas biti vezivanja“ pitao sam ..... Naravno, reče, jako si neposlušan i moram te nekako ukrotiti, te je iz torbice izvadila lisice i....nevjerojatno....nešto slično kratkom biču.....pa ona mene misli kandžijati .... eeeee curo, sad ćeš ti vidjeti što te čeka. Prišla mi je sa lisicama i rekla „Hoćeš sam, ili da ti ih ja opet stavim!“.....“Sam ću.“ I uzmem ih iz njenih ruku. Prije nego se uspjela snaći, prebacio sam ih preko njenih ruku ...... bila je zaključana ..... samo se trgla i prije nego se snašla, obišao sam stol i povukao je za lanac lisica preko stola! U trenu je bila nagužena, ispružena preko cijelog stola, uzduž. Iz mojih hlača na stolu sam izvukao kaiš, proturio preko lisica i svezao je za onu istu radijatorsku cijev, za koju sam ja bio svezan. U panici je povikala „Hej, šta to radiš...jesi normalan?!“..... „Naravno da jesam, samo sam ti zaboravio reći da je danas red na igru po mojim pravilima!“....“Da se nisi usudio. Odvezuj me odmah!“....“A zašto bi! Samo se opusti i uživaj!“ Pokušala se otimati....popeti na stol, ali nije bilo šanse. Stajao sam iza nje i čvrsto stiskao guzove i kukove, trljajući ih..... To me je jako napaljivalo. Pretpostavila je što slijedi, pa mi je počela prijetiti policijom .... mužem .... da će vrištati, no to nije dolazilo do mene, samo sam je želio jebati, iz osvete, a i napaljivala me je situacija, jako!  „Kako bi objasnila i mužu i policiji sve što se događalo zadnjih tjedana .... koliko bi im to ličilo na silovanje?!“..... Samo je šutila i promatrala me suznih očiju!.... „Tanjice, nema ti spasa sada, izjebat ću te ko pravu rasnu kučku za ono jučer! A ti se samo opusti.....i uživaj!“ te sam pojačao ton glazbe koja je udarala u disko ritmu!
Počeo sam joj svlačiti robu...raskopčavati joj haljinu, no ona se otimala i opirala sve više, onako ispružena...nagužena, te me je čak petom nekoloko puta lupila po nozi. „Pa vidim ja da se ovdje mora još nekoga ukrotiti! Sva si mi divlja!“ Pronašao sam komade tlanine u jednom košu te joj zavezao noge za noge od stola......sad je bila nagužena, zavezana, raširenih nogu! U trenu sam joj prebacio haljinu preko guzova i pokidao tange sa nje! Bila je nevjerojatno vlažna.... nemogu vjerovati, nju je ovo napaljivalo. Malo sam je prstima pogladio po pici i bez oklijevanja namjestio svoj tvrdi kurac na ulaz! Uz lagani ritam sam klizio u picu i izlazio i to samo vrškom glavića, a rukama sam joj širio i mijesio guzove! Vlažila je sve više, a ja sam nabijanje pojačavao sve brže isve dublje....pa malo usporio, a onda opet zatim jače nabijao. Od glasne glazbe nisam čuo njene uzdahe, ali sam po reakcijama tijela vidio da je uživala!. Nabijanje tvrdog kurca nisam prekidao ni kad sam bio na vrhuncu ....svršavao sam uz trzaje cijelog tijela ........ samo je jaukala kad sam se zabijao do jaja uz trzaje. U jednom trenu je okrenula glavu, koliko joj je situacija dozvoljavala i rekla „Nemoj u mene svršavati....ni slučajno!“......“Ako budeš dobra!“, rekao sam, „a ako ne, morat ću te kazniti i napunit vrelom spermom!“ . „Nemoj molim te, bit ću dobra...ne želim zatrudniti!“ Nisam joj mogao reći da je već bila puna sperme....malo je zakasnila. „Svršit ću ti u guzu, može?!“ „Ne, ne želim analni seks, nikako........nisam nikad!“  „Za sve postoji prvi put.....a i rekla si da ćeš slušati....biraj ...analno ili svršavam u picu!“ „Stavrno si gad, dobro jebeš , ali si gad....nek ti bude......... analno, ali budi pažljiv, nisam to radila godinama!“ „Pa sad si rekla da nisi nikad?!“ „Nisam sa mužem....jednom davno sam sa jednim dečkom probala...u srednjoj...nije mi se sviđalo!“ Slijedećeg trena sam tvrdi glavić lagano namještao na vlažan čmar i polako je ga nabijao...... ona je kočila guzove i jaukala, no nakon što sam je pljusnio po guzovima dlanovima, opustila se i tvrdi glavić je ušao u uski čmar, uhvatio sam ritam polagani....počela je uživati! Sve sam joj dublje prodiro u guzu i sve je više uzdisala! Bila je toliko vrela i uska da sam u vrlo kratkom vremenu svršio u nju! Kurac mi je samo poskakivao u uskom i vrelom šupku! Kad sam ga izvadio van sperma se počela slijevati preko napaljene pice, a ja sam joj još dodatno razmazivao glavićem i nekoliko puta sam joj ga u picu nagurao dok je bio sav od sperme. Ona je bila u transu.....bila je i dalje napaljena i nije primjećivala da sam je već dvaput napunio. Želio sam da svrši! Odvezao sam joj noge, te je preko lijevog boka okrenuo na leđa, noge izdignuo na ramena, uhvatio za struk i ponovo navlačio u picu na malo omekšani kurac...... pa dvaput sam svršio! No njoj je trebalo još seksa. Uzeo sam njenu torbu i uzeo vibrator iz nje, te ga bez puno premišljanja gurao u njenu picu..... malo u picu, malo u guzu..... počela je sve ubrzanije disati i to me u trenu opet napalilo i podiglo kurac do kraja. I dok joj je vibrator bio u pici...... do pola, glavić sam joj namjestio na guzu i počeo lagano prodirati..... Ona se izvijala i otimala „Šta to radiš?...Rasturit ćeš me!... Nemoj!...“ No meni se svidjelo i bila je slijedećeg trenutke napunjena u obje rupe .... nevjerojatan osjećaj ..... a moja Tanja je počela sve brže i brže disati i zapomagati...... približavala se vrhuncu...... ti zvukovi su me raspalili do ludila da sam je nabijao skoro do jaja u guzu, a vibrator do kraja u pičku...... tresla se što od orgazma, što od bolova...... Nisam je ispuštao........ poželio sam sve isprobati sada...... zamjenio sam rupe u trenu ...vibrator je kliznio u guzu, uz njene jauke, a moj već pretvrdi kurac je ulijetao u vrelu  picu iz koje su se slijevali sokovi..... pica joj je bila jako uska, a u dubini njene pičke sam osjećao kako joj vibrator vibrira u drugoj rupi....... nije bilo spasa....svršio sam iste sekunde..... ponovo u Tanjinu picu..... istresao sam se ko nikad.......a ona je to itekako sad primjetila i u panici počela vikati „Životinjo, rekla sam ne u mene! Ti nisi normalan!.... Obećo si!.....Kretenu jedan...pusti me!“ i počekla je plakati. „Obećala si i ti meni da ćeš biti dobra!“ „Pa zar nisam?!.....Što si očekivao?“ „Ma bila si predobra...nisam si mogao pomoći! Ajde nije smak svijeta.....već ćeš se ti snaći!“ umirivao sam je dok mi se već skoro skroz opušteni kurac još nalazio u njenoj pici. Vibrator nije zaustavljao....stavio sam joj ga na stomak. Osjećaj moje pobjede je bio ...nešto nenadmašno...... Tanja je bila konačno izjebana i to kako treba!
Dok sam se oblačio, ona je ležala na stolu, sa vezanim rukama iznad glave i plakala. Odvezao sam je i poljubio usne.....samo me odgurnula i okrenula glavu na drugu stranu. Pogledao sam na sat i rekao da idem, a ona je rekla da me ne želi vidjeti nikad više..... ako se ponovno pojavim da će me prijaviti policiji za silovanje! Shvatio sam da je bila krajnje ozbiljna. Na odlasku sam je upitao treba li pomoć i hoće li reći Maji za ovo, a ona me samo pogledala suznih očiju i rekla „Marš odavde....i ne vraćaj se više!“ Zbilja je bila ljuta.
Dok sam se vraćao u studentski dom, razmišljao sam nisam li malo pretjerao u svojoj osveti .....i nevjerojatno...opet sam se osjećao jadno, kao i jučer. Očito sam napravio nešto pogrešno, no htio sam to što prije zaboraviti!

Slijedećih dana sam bio baziran na ispite na faksu .... i ponekad razmišljao o događajima zadnjih tjedana i olakšanje što je sve nenako iza mene. Zadnjih dana prije kraja ispitnih rokova dok sam se vraćao sa faksa, pred studentskim domom me čekala Maja ....... nisam mogao vjerovati svojim očima....
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Privatizacija – XX dio
by: tycoon

Gazda je poveo Dinu kod Zorice u sobu, već ranije se dogovorio da će ih Zorka ugostiti s ručkom. U sobi je vladala erotična atmosfera, osjećao se miris karanja prvenstveno zbog Dininog i Zoricinog izgleda. Vani je bila nesnosna žega, a u sobi je bilo još gore jer se sva toplina uvukla unutra. Gazda je odmah produžio do balkona na kojem je Zorica pripremala ručak na nekakvom starom štednjaku. Bila je po gazdinoj želji obučena u bijele haltere i štikle bez grudnjaka i gaćica, samo je preko sebe imala navučenu nekakvu pregaču koja joj je tek djelomično prekrivala dlakavu pičku. U biti bila je uređena tako da se nadzirao samo dlakavi trokut. Njezine velike obješene sise i obla podeblja guza sa širokim bokovima palili su gazdu tako da ju je odmah zažvalio i rukama promješao sise. Dina, nakon što je zaključala vrata, došla je do njih i isto tako poljubila Zoricu u usta. Dina je bila obučena kao i Zorka s tim da nije imala kecelju a halteri su bili crne boje. Gazda se poslužio martelom koji je donio sa sobom i svaki čas izlazio na balkon uživajući u pogledima prema svojim kujicama. One su se neumorno trudile biti što izazovnije i u tome su jebeno uspijevale. Bio je potpuno gol i istovremeno gledajući ih uznojne od sunca i peći, lagano drkao svoj nabrekli kurac. Svako malo bi jednu od njih ugrizao za sisu ili opalio po dupetu, a one bi samo vrisnule ne obazirući se da bi ih netko od susjeda mogao vidjeti ili čuti. Kako je posuda s brašnom stajala pored šporeta, gazda je uzeo punu šaku brašna i razmazao ga po Zoricinim sisama, a onda je natjerao Dinu da stane ispred nje i da svojim sisama se trljaju jedna o drugu. Dok su one to radile u ritmičkim pokretima, on je ušao u sobu i našao vrećicu s povrćem koje je trebalo biti za salatu. Uzeo je veliki krastavac, izašao van , naslonio se na ogradu i počeo ga gurati u Zorkinu pičku.

Ogromni krastavac je ulazio bez problema jer je Zorka bila sva napaljena i k tomu i mokra od znoja. Počela se sve više nabijati na gazdinu ruku jer je njezina pičketina progutala cijeli krastavac, koji je onako otprilike bio dug 30-ak cm. Nagnuo se prema njima i pridružio im se u žvaljenju, oblizivajući i jednu i drugu po ustima, obrazima. Izvadio je krastavac iz Zorkine pičke i prislonio ga Dininim ustima, a ona ga je spremno dočekala uvlačeći ga i ližući. Kad mu je postalo prevruće otišao je u sobu i pozvao Dinu. Ona je četveronoške došla do njega a krastavac joj je virio iz pičke. Ležao je na krevetu, drkajući pokazao joj da mu puši i istovremeno joj dao mobitel da nazove Mariju i Anu. "Halo, Marija, mmmmlj, mmmmm, halo Dina je , obuci se u bijelo i izvoli doći u sobu 55, odmah, jel jasno!?" - naredila je Dina mumljajući na telefon i boreći se s gazdinim kurcom. "Molim vas Dina, ne mogu odmah baš spremam ručak, može malo kasnije?" - negodovala je Marija. Dina joj nije dopustila, a isto je rekla i Ani koja je također bila u sobi za ručkom. Nakon 15-ak minuta začulo se kucanje na vratima i Dina je pozvala Zorku kao domaćicu da otvori. Zorica je bila iznenađena, jer nikog nije očekivala. Kad je otvorila vrata pustila je svoje dvije susjede unutra. Sve tri su bile iznenađene i posramljene. Bilo im je jebeno neugodno. gazda je s kreveta samo kratko dobacio gošćama da se skinu i da im se pridruže u igrama. Jadnice su ga poslušale i uskoro bile u izdanju kao i Zorka, bijeli halteri i štikle. Velikih sisa koje su obješeno stajale, oblih guza i širih bokova, s tim da su njih dvije imale i šire listove na nogama. Pičići su im bili potpuno obrijani i samom svojom figurom palile su gazdu. Dina ih je povukla k sebi na krevet i započele su se međusobno lizati po cijelom tijelu. Stenjale su i uživale i koliko god da im je to bilo strano i nemoralno jednostavno nisu mogle protiv osjećaja. naime, nikad do sadda nisu lizale pičku, šupak, ženske sise i sve drugo što im je gazda radio i naređivao. Bile su potpune amaterke  u sexu. Obične kućanice i zapuštene žene u svakom pogledu.

Zorka je bila na balkonu, mučila se oko ručka i borila se s žegom i vrućinom. Osjetila je gazdin kurac kako joj miluje i kako ju bode po dupetu i tek bi se na trenutak naprčila na njega pokazujući mu da je spremna i da jedva čeka da joj ga ugura unutra. Spustio ju je na koljena i počela mu je luđački pušiti kurčinu. pozvao je i njih tri da dođu na balkon. Kad su došle naredio im je:"Naslonite se kučke na ogradu laktovima, stavite svoje sunčane naočale i gledajte ispred sebe, pravite se da se ništa ne događa ako ne želite da vas netko skuži! I da, fino se naguzite, isprčite te oble guzice prema meni, tako, tako baš to i sad se lagano trljajte jedna o drugu, to kuje to, vrtite guzama lijevo-desno, to kuje miješajte, samo tako!". S lijeva na desno prva u redu je bila Dina, stao je iza nje, a Zorki je naredio da kleči iza druge u špaliru, Ane, i da joj izliže pičku. prislonio je glavić na Dininu pičku i ušao unutra lagano ju navlačeći. Palio ga je prizor kako je Zorka prstima obje ruke držala Aninu pičku i jezikom ju nadraživala po usminama i klitorisu. Zorka se toliko uživila da je se njezino lizanje u pokreti jezika i usana čulo više nego Anino stenjuckanje. gazda je izvadio kurčinun iz Dine i stajao iza kurvi gledajući ih kako po njegovoj želji jebozovno njišu guze i kako se trljaju jedna o drugu. Pomaknuo je Zorku prema trećoj, Mariji, s istim zadatkom. On je stao iza Ane i zabio ga njoj u pičketinu. Pokušavao je ostati cool, nije odmah htio svršiti ali bilo mu je sve teže. Na trenutak bi izvadio kurac, i objema rukama lagano je pljeskao po guzi i Dinu i mariju, a onda bi uhvatio Zorku za kosu i dao joj svoj kurac da mu puši. Poslao je Zorku do Dine, a on je stao iza Marije, centrirao ju i smjestio joj svog debeljka u pičku. Marija je uživala i jače se počela nabijati na njegov kurac, ali on ju je smirivao:"polako kurvo, polako, zar ne vidiš da na hotelskoj terasi ima ljudi, skužit ćete netko. To ždrebice, to kurvo!".

Marija je prestala s stenjanjem, ali nastavila s kruženjem bokovima i guzom. I Dina je uživala pod Zorkinim jezikom, htjela je raširiti noge i guzovve kako bi ju Zorka još bolje zahvatila no gazda to nije dopuštao. Bilo mu je puno jebozovnija ovakva poza kad se Dina meškolji i vrti guzom, te se oslanja na jednu pa na drugu nogu. "Kurvice, s obje ruke raširite guze, sad će vas gazda jebati u šupčiće! Ima li koja nešto protiv? Ok, kad nema onda polagano raširite to salo i pokažite mi uske rupice!" - tiho im je govorio gazda ne želeći privući pažnju komšija sa susjednih balkona. One su ga poslušale i iako im se nije vidjelo lice jer su bile leđima okrenute gazdi, stari perverznjak osjetio je da su uplašene, da su u nekakvom strahu. Mogao je i vidjeti da su Marija i Ana toliko pod nekakvim grčom da im se cijelo tijelo naježilo iako je vladala paklena vrućina. Dok su one držale raširene guzove, gazda je primjetio da im se analni mišići neprestano stežu i opuštaju. Bile su u strahu a njega je to posebno palilo. Dok mu je Zorka lizala jaja, on je rukom gladio ljubičasti glavić i uživao u prizoru. Njegove tri kuje sisama su bile naslonjene na balkonsku ogradu, njihove oble guze u pozi kad su im noge skupljene a rukama rašireni guzovi dolazile su do punog izražaja, kao da su bile još veće i mesnatije. "Anin šupčić mi se čini najspremniji i zato ću ga tebi kurvo prvoj dati! jel ga voliš u dupetu?" - tiho je govorio dok je prilazio Ani. "Da gazda, da šefe, volim ga bilo gdje slobodno se poslužite mojim dupetom!" - odgovorila mu je iako je i on znao da tako u stvari ne misli iskreno. Povukao je Zorku prema sebi, ona je ustala i pozorno ga slušala:"Zorice, kurvice sad ćeš mi asistirati dok ih budem karao, jel jasno!? Ovako moraš ih držati da mi ne pobjegnu naprijed i gurati ih na mene, znaš kujo izgubit će ravnotežu a rukama se ne smiju oslanjati, jeste čule kurve, rukama cijelo vrijeme držite raširene guzove, jel jasno!?".

Kad se namjestio iz Ane, Zorkinu glavu naslonio na Anina leđa a onda jednim naglim pokretom izvršio je prodiranje u šupak. Dok se Ana trzala i šapatom stenjala, on ju je držao za kosu, bolje rečeno čupao, i punom dužinom svoje kurčine ju je nabijao. Zastao je s karanjem i osjetio po cijeloj dužine njegove batine kako Anin šupak pulsira, zabio ga joj je do kraja, a ona je i dalje stenjala tiho da ju ne bi netko čuo. "Marija, jel te strah, ha? poljubi Anu bit će joj lakše, sad ćeš i ti na red!? Ana, hoću li ga vaditi van ili da te još karam?" - govorio im je dok je tada samo jednom rukom držao Anu za kosu a drugom je šamarao Marijinu guzu. Marija nije ništa odgovarala, samo je licem prišla Ani i poljubila ju nekoliko puta gurajući joj svoj jezik u usta. Niti Ana nije odgovarala kao da je uživala u ljubljenju s Marijom. gazda je naglo izvadio kurčinu, onom rukom kojom je šamarao Mariju uzeo Zorkinu glavu i s polovice leđa naslonio ju na Aninu guzu i trpajući joj dlakavi debeli i smrdljivi kurac u usta. Zorka ga je sad već stručno obrađivala, dok mu je pušila mljackala je i slinila po batini. "Tako kurvo liži kurčinu gzdinu koja smrdi po Aninim govnima, to kujo prava si kuja i ti i sve ostale! Od danas među vama nema tajni, sad ste kao sestre, ahhh kako ga halapljivo gutaš i ližeš, bravo kurvo!" - dobacivao im je kako bi ih još više ponižavao. ponovno ga je vratio u Anin šupak i zadao joj nekoliko bolnih uboda. Kad je osjetio da će svršiti izvadio ga je i odgodio špricanje.

U jednom koraku došao je do marije i za sobom povukao zorku. Zabio je kurčinu u Marijinu guzu i nastavio s ponižavanjem:"Aaaahhhh, osjeti ga cijelog u svojoj uskoj guzi, kurvetino prava kurvetino, jebeš se okolo za pare, primaš ga u šupak, pušiš kurčine, ha kurvo! jel ti se to sviđa, ha voliš biti kurva i robinja? Kučko nisi ni ručak napravila mužu i djeci jer ne možeš bez gazdinog kurca! Jel osjećaš kako mi jaja lupaju o tvoju guzu i pičku, aaaahhhh kako si jebozovna!". Dok joj je to govorio tihim glasom, desnom rukom ju je držao za kosu i sve jače čupao, a lijevom je šamarao Zorku po licu ili Aninu guzu. Na kraju je došao i do Dine i nju iskarao u šupak u koji je na kraju obilato svršio. Dok je punio Dinin šupčić hroptao je i trzao kao da je htio da cijeli uđe u Dininu guzu. Polagano ga je izvadio i namjestio Zorku ispod Dinine guze koja je pokupila i zadnju kap koja se slijevala iz razjapljenog šupka. "Kujo nemoj slučajno progutati, drži spermu u ustima i dođi ovamo, a vas tri kleknite i skupite se!" - naredio im je. Njih tri su klečale u krugu jedna do druge a Zorka je bila iznad njih pljucajući pomješanu slinu i spermu iz svojih usta u njihova. One su se međusobno žvalile i razmjenjivale gazdinu spermu gledajući kroz sunčane naočale u njega. Slinavi i smrdljivi kurac brisao je o njihove naočale razmazujući tako ostatke tople sperme. Sve ih je poslao natuširanje a zorka je nastavila s pripremom ručka. "gazda molimo vas da nas pustite kući trebamo još puno toga završiti, ako nije problem!?" - pokorno i sramežljivo su ga upitale Ana i Marija. A on je zavaljen na krevet u Dininom društvo na njihove riječi poludio:"Pička vam materina, ko vas hrani i oblači, kakva kuća, kakve obaveze, osim mene ne postoji za vas niko drugi! Jel jasno kuje?"

"Sad ćete biti kažnjene, dolazi te ovamo na koljenima, kučke jadne!" - bijesno im je naredio. One su se spustile na pod i zajedno četveronoške krenule prema njemu na krevet. "Šta ste vi? Čije ste vi?... itd." - postavljao im je pitanja ponižavajući ih. A one su zajednički i kroz suze odgovarale:"Mi smo kuje, kurve i robinje, samo vaše gazda, samo nas vi jebete i volite, želimo pušiti samo vašu kurčinu, naše pičke i guze i sise su samo za vas...!". "Ako ste kuje onda radite ono što kuje rade, ajmo da čujem! Zorka jesi čula zakletvu, to se i na tebe odnosi!" - podrugljivo im je dobacio gurajući Dininu glavu u svoje međunožje. "Av, av, av!" - lajale su s poda gledajući prema njemu. Da bi što više imitirale prave kuje, osim lajanja i zavijanja, dahtale su otvorenih usta i isplaženog jezika s kojeg je curila slina. Svojim guzama su kružile i mrdale baš kao prave kuje. "Dobre ste ali može i bolje, ajde sad da vidim kakve ste robinje!" - slijedila je nova naredba. One su se ustale i započele nekakav ples. iako nije bilo nikakve glazbe, same su odredile neki svoj ritam i počele s izvijanjem svojih bokova, nogu i guzica. "Ajmo nešto brzo! To kučke to, al vam se sisurde tresu, a salo s trbuha igra gore-dole, to kujice kao profesionalke, bravoooo, to ajmo još tako samo nek sise igraju, aaaahhhhh, uff!" - uživao je u njihovom plesu, naročito u paradi guzica i sisa. "Dođite kučke do mene, imam zadatak za vas. Marija uzmi svoj mobitel i nazovi Aninu svekrvu i reci joj da Ana danas neće doći kući do kasno jer je na testiranju s gazdom, a tako ćeš i ti Ana nazvati marijinog muža. Pazite dok budete razgovarale pušit ćete mi kurac, jel jasno!?" - objasnio im je.

Tako se s njima igrao cijeli dan smišljajući načine kako će ih ponižavati. Kasnije su se u igrice uključile i Dina i Zorka. "Dina imamo li mi još koju djelatnicu za testiranje, daj te zamolbe ovamo da ih vidim!?" - zatražio je od Dine fascikl s zamolbama i biografijama drugih žena za prijam na posao. "Ova ništa, ova ništa, a šta ova hoće!? - komentirao je pri brzinskom pregledu fotografije i biografije. "gazda ako smijem nešto reći, zašto ne bi vidjeli ovu tu, ona vam je sigurno dobra?" - ubacila se Zorka objašnjavajući o kome se radi. "Ova kažeš, da vidim, Zlata, jel, zašto ona pa daj vidi je na šta liči?" - rekao je. "Ako ja mogu garantirati za nju, znate dobre smo prijateljice i znam da je pouzdana, a ima i dvije kćeri koje treba odškolovati. Nemaju primanja, muž je na baušteli, ali sve vam to govorim jer su joj curice nadarene za školu samo jebiga zbog manjka para ove godine neće moći upisati faks, i da još sam zaborvila male su nadarene za klavir i violinu. Znate ovdje više ne mogu se usavršavati trebale bi ići u zagreb!" - gotovo u dahu je izgovorila. "Ako je tako onda ti sve lijepo organiziraj i to još večeras, objasni joj sve i ti i ona još večeras, sada!" - zadovoljno joj je odgovorio. Gazda je ostale kuje posalo u svoje sobe a on je čekao u Zorkinoj da vidi hoće li mu Zorka donijeti dobre vijesti. malo kasnije Zorka se vratila i s osmjehom na licu priopćila gazdi da će njezina prijateljica Zlata pristati na sve samo da joj gazda pomogne. "Ok, onda joj reci neka odmah dođe ovamo!" - složio se gazda. Kroz nekoliko minuta Zlata je bila u sobi, oči u oči s gazdom, svojim gospodarom. "Zlato jel ti znaš što se od tebe očekuje?" - započeo je gazda. "Znam sve mi je objasnila Zorka, samo da vam kažem pristajem na sve, baš sve!" - pokunjeno je odgovorila Zlata.

"Skini se i prošetaj po sobi!" - naredio je. Ona ga je poslušala i počela s kretanjem. Zlata je bila tipična ženturača od 45 godina, širokih bokova i velike guze, spuštenih sisa, jedino je u licu bila nešto lošijeg izgleda nego dosadašnje gazdine kuje. Sudeći po izrazito dlakavoj pičketini i nogama, Zlata nije baš marila za svoj izgled. gazda joj je prišao odozada, stavio kurac u Zorkina usta i dobacio:"Zlato, imaš priliku zaraditi lijepe novce ako budeš pametna i susretljiva. Moraš napraviti sve što budem od tebe tražio, jasno!?". Potvrdno i s obećanjem mu je odgovorila. kad mu je Zorka dovoljno navlažila kurac ugurao ga je Zlati u dlakavu pičku, onako u stojećem položaju: "Sad idemo ovakvi u tvoju sobu i tamo ćeš pokazati što znaš!" - rekao joj je i nastavio jebati. I Zorka i Zlata bile su malo iznenađene. Hodali su poluosvjetljenim hodnikom, gazda iza Zlate, a Zorka ispred vučeći ju za sise. U sobi su nastavili orgijanje do jutarnjih sati, uz litre alkohola i karanja po šupku, pušenja na balkonu i špricanja po Zlatinom licu i ustima. Kad se gazda oko podne probudio vidio je da se nalazi u Zlatinom krevetu. pozvao ju je i naredio da mu liže jaja. "Gdje su ti kćeri, kad ću ih upoznati?" - upitao je. "One imaju svoju sobu, odmah do ove, pa mislim da su tu negdje, možda su na plaži, da ih pozovem?" - odgovarala mu je lickajući mu jaja. Rekao joj je da ih pozove ali da se njih dvoje neće oblačiti. Nije se s tim složila ali je ipak popustila. Kad su klinke ušle u sobu iznenadile su se prizorom, njihova majka, za koju su do sada mislile da je svetica, četveronoške je stajala na krevetu i pušila gazdin kurac. "Samo polako klinke, ja ću vam objasniti sve. prvo dobar dan, kako se zovete?

Klinke nisu ništa odgovarale, samo su stajale kao ukopane. "Onda ćemo ovako, Zlato okreni se prema njima a ja ću ti ga staviti odozada, tako ljubavi moja, zlato moja! Sad mi lijepo njih predstavi i pričaj mi o njima. Klinke od danas sam ja vaš tata jer se ja i vaša mama jako volimo, znam da baš nije najbolja prilika za upoznavanje ali to je tako!" - govorio je ironično i s velikom strašću nastavio karati mamu u pičku. Nabijao ju je lagano. "Gazda, ovo su moje kćeri, plava je starija, irena, ima 19 godina i prošle godine završila je gimnaziju s odličnim ali nismo imali lovu da ju upišemo na faks, druga, brineta, je maja, ona je sada završila  gimnaziju također s odličnim i ona zbog istog problema neće se upisati na faks...!" - upoznavala ga je mama s kćerima iako joj je bilo neugodno i strašno takvo nešto, probala je izdržati jer je vjerovala da će joj gazda pomoći. Gazda im je objašnjavao:"Ove godine ne mogu vas upisati na faks, tek naredne, ali ako potpišete ugovor odmah ću vas zaposliti, imat ćete plaću po 5 milja eura, naravno, za takve uvjete morate pročitati ugovor i potpisati ga!". Klinke ga do kraja nisu ni slušale, u glavi su vrtile cifru koju im je gazda rekao.  Obje kćerkice su bile zgodne i lijepe, posebno se gazdu dojmio njihov uski strukić na koji davno nije naišao. gazda je ustao s kreveta i krenuo do stola da im da ugovore. Dok je onako dlakav, debeo i ružan hodao kurčina mu se klatila među nogama. Kod klinki je odmah to izazvalo gađenje. uzele su papire i izašle van. Poslije, dok je šiljio mamu u šupak, a ona se derala od bolova, pokušavao je mami objasniti da ih i ona nagovori da potpišu ugovor.

Kad je završio igrice s mamom gazda je svratio u sobu gdje su se klinke dogovarale i razmišljale o ponudi. Na prvi mah mu se činilo da starija Irena želi pristati za razliku od mlađe Maje. Klinkama je bilo sve jasno o čemu se tu radi i nisu bile potpuno zainteresirane, ali teška situacija ih je uvjeravala u suprotno. "Iskreno gazda, da ste mlad i zgodan evo ja bih bezuvjetno pristala na sve, ovako... ne znam baš. Što ti kažeš Majo?" - javila se Irena. Na trenutak su se tušno i zabrinuto pogledale a onda ih je gazda prekinuo: "kako želite, imate još pola sata za odgovor, ja sam na mobitelu pa mi javite!". Izašao je van ne pokušavajući ih nagovarati. Znao je da ovdje ima još materijala za odraditi. razmišljao je da za koji dan ponovno isplovi s brodom na more, samo nije bio siguran koje kučke bi pozvao sa sobom. Svratio je do Marije, koja je bila u sobi i sjedila na stolici gledajući meksičku sapunicu. Ustala je prema njemu i rukom mu pokazala da bude tih jer joj muž, pekar, spava na krevetu budući da je radio cijelu noć. Stajao je u hodniku kad je marija došla do njega i šapnula mu na uho kako mogu otići u dječju sobu jer klinki nije bilo u njoj već su na kupanju. Odvukao ju je u kupaonicu i počeo žvaliti. Podigao joj je majicu ispod koje su bljesnule sise, naslonio prema ogledalu, spustio njezine tajice do pola bedara, a ona je rukama raširila guzove dok joj je on polagano penetrirao u šupak. Iako ju je jako boljelo i htjela je vrištati, stenjati nije smjela jer bi vjerojatno probudila muža. Rasturanje Marije potrajalo je kraće nego je mislila, gazda joj je zalio lice spermom razmazujući joj po licu i kosi. Dok se ona prala i brisala on je izašao van. Nakon par minuta na mobitel ga pozvala marija i u bijesu i kroz plač rekla:"Ovo više neću dopustiti, ja ne želim izgubiti brak, ako me već maltretirate barem ostavite moj brak, šta da se muž probudio?".

"kujo, dok te ja plaćam bit će onako kako ja želim, sad odmah dođi kod Ane i obuci nekakvu haljinicu bez gaća, jel jasno kurvo!" - zapovjedio joj je. Kad je došao kod Ane, u sobi osim nje bile su njezina kćerkica i svekrva. Ana je znala što slijedi i već je počela indirektno govoriti svekrvi i kćerkici da bi bilo dobro da odu van:"Mala, hajde na plažu s prijateljicama, što ćeš u sobi cijeli dan, evo povedi i baku sa sobom!". Svekrva je to očito prečula i nastavila razgovor s gazdom, a onda se pojavila i Marija koja im se pridružila uz kavu. Sjela je do gazde i kad nitko od nazočnih ne bi gledao prema njima, gazda joj je zadigao haljinicu prema gore i lagano raširio noge, pokušavajući ju i na taj način kazniti za maloprijašnji telefonski razgovor. Ana je cijelo vrijeme strepila da gazda nešto ne napravi čime bi razotkrio njihovu vezu. Kad se gazda vratio iz kupaonice rekao je Ani kako se pokvarila gumica na mješalici za vodu te da bi ju trebalo promjeniti. Ana je donijela rezervnu od susjeda i rekla:"Evo nove gumice ali ja to ne znam sama pa će mi to napraviti susjed kad se vrati s plaže!". Gazda je uzeo gumicu i sam se ponudio:"Ma nema problema, sad ću ja to, samo ti mi moraš nešto pridržati!". Kad su zajedno ušli unutra odmah ju je spustio na koljena i dao joj kurac u usta, a on ju je lagano šamarao po licu. "Sad kad izađemo van, presvući ćeš se u haljinu kao i Marija, jel jasno!" - zapovjedio joj je kroz šapat. Nije svršio već ju je podigao na noge i poprskao vodom. Ispod majice su se ocrtavale velike sise i krupne bradavice. Izašao je i sjeo na svoje mjesto izgravajući veseljaka što je uspio popraviti kvar. Ana je izašla van i odmah u ormaru u hodniku tražila nešto za presvući jer je bila mokra.

Kad je vidio i Anu u ljetnoj haljinici gazda je okom dao mig Ani da se riješi klinke i svekrve. "Ja bih sad morala s gazdom nešto razgovarati o poslu, pa bi trebali ostati sami, znate... malo mi je neugodno, ili gazda da odemo u svekrvinu sobu?" - izmotavala se i crvenila Ana. "Ne Ana, ostat ćemo ovdje, a i Marija nek ostane jer i s njom nešto trebam napraviti kad je već došla spremna. Neće dugo trajati, brzo ćemo završiti, jel tako Marija!?"- ironično je dobacio gazda. Klinka i stara su izašle a on je prišao jednoj i drugoj i odvalio im nekoliko jakih šamara. Klečale su i on ih je vodao po sobi kao kuje, morale su lajati i lizati mu stopala. Dok je sjedio na stolici, Ana ga je u haljini zajašila i nabila pičku na njegov kurac samo su joj ogromne sise ispale izvan haljinice. Marija je za to vrijeme sisama masirala gazdinu glavu i povremeno se s njim žvalila. U njihovoj igri i zanesenosti nisu skužili da je svekrva otvorila nezaključana vrata tražeći naočale koje je zaboravila ponijeti. Svi su zastali uhvaćeni na djelu, a stara je šokirana prizorom odmah izašla van. Marija je otrčala i brzo zaključala vrata. Ana je bila zbunjena i pitala ih što sad. Zazvonio je sobni telefon a sa druge strane je bila stara:"Jel to hvala meni i mom sinu, jel to znači novi posao, kurvo jedna jebali te novci, ako sad ne prekineš s tim zvat ću policiju, sram te bilo, kurvo!". Odzvanjalo je iz slušalice a gazda je naguzio Anu po sred šupka, htjela je nešto odgovoriti svekrvi ali osjetila je strašnu bol u dupetu tako da je samo zastenjala i jauknula. "Još i uživaš, jel, još stenješ, kurvo sram te bilo, uživaš ha!?" - derala se svekrva. gazda je bio jebeno napaljen i samo je još jače nabijao Anu rasturajući joj šupak. Dok je svršavao derao se i hroptao namjerno kako bi svekrva čula preko telefona a i kroz zidove hotela.  Spustio ih je obje na koljena i zalio ih mlazovima tople sperme. One su sve polizale i bile mu zahvalne na dobroj jebačini.

Čim je gazda svršio i čim su se one obrisale od njegove sperme u sobu je uletila svekrva, bijesno i ljutito galameći na njih. Ana i svekrva su se ozbiljno posvađale, optužujući jedna drugu za probleme. "Sram vas bilo kurvetine jedne dok vam muževi rintaju i muče se vas dvije jebete se njima pred očima s ovim debelim starim... uh, jadnice, kurve...!" - bijesnila je stara. Njih dvije nisu na to ništa odgovarale, sjedile su skamenjene na krevetu u svojim haljinicama. Gazda je na to samo pokušavao smiriti staru govoreći joj da one rade za njega i da su dobro plaćene. Da bi uvjerio staru u tu priču, izvadio je novčanik i svakoj dao buntić eura kao plaću. Stara se umirila i situacija je ubrzo došla u normalu. Depresivnu atmosferu u sobi naglo je prekinula Ana koja je u mučnom stanju i još crvenih obraza prišla svekrvi:"Stara pun mi je kurac tebe i tvog muža, od kad sam se udala vi me samo zajebavate, nisam više balavica imam pravo raditi što hoću. I da znaš tvoj sin me nikada nije ovako dobro jebao i za to mi platio! zato gospodine nek se zna od sada želim biti još bolje plaćena i radite sa mnom što hoćete sviđalo se svekrvo vama to ili ne!". Čim je staroj to sve rekla u facu, okrenula se od nje i došla do gazde, kleknula i izvadila kurac stavljajući ga u usta. Marija je bila zapanjena, a stara je na iznenađenje svih ustala i izašla van bez ijedne riječi. Gazda ih je izveo na balkon, zadignuo haljinice i počeo lagano jednu po jednu jebati u pičku. Ana je plakala i kroz plač obratila se gazdi:"Hoćete li me molim vas gazda odvesti odavde, želim ići s vama, ovdje za mene više nema života?". Gazda ju je još jače nabijao i sav napaljen potvrdno joj odgovarao. Prebacio se na Mariju i njoj dobacio:" A ti kujice, ti ne želiš sa mnom u avanturu, ha, tebi paše da te jebem ovdje u hotelu?".

"ne znam gazda sad sam i ja otkrivena, tko zna što će ona stara sve napraviti, možda ću i ja otići!?" - odgovorila mu je Marija. Poveo ih je u sobu i nastavio karati na krevetu. On je ležao a one su potpuno gole jahale žestoko na njemu neprestano se izmjenjujući. Od žestokog karanja kreveti su jako škripali, njih dvije su stenjale i dahtale kao i gazda. Obje su impresivno izgledale na gazdinom kurcu, sise su im se klatile na sve strane što je gazdu dodatno palilo. "dobre ste kujice moje, ajde sad stavite ga među svoje sise da vas po njima dobro izjebem!" - zapovjedio im je. Uskoro je svršio po Marijinim sisama, a Ana je legla na nju i svojim sisama razmazivala spermu. Gazda je iskoristio priliku i odmah legao na Anu gurajući joj još uvijek tvrdi kurac u šupak. Marija je zapomagala da nema zraka i da su joj teški ali gazda je još uvijek pumpao po Aninom šupku iako je osjećao da mu je kurac već dobrano mlohav. kad su završili s igricama svi troje izvalili su se na krevet, a njih dvije nisu se odmah otišle tuširati u kupaonicu već su zamišljeno buljile u plafon. A onda je Ana upitala: "gazda kakve su šanse da odem s vama na brod, molim vas napustit ću muža i djecu, želim s vama u život?". "Ok nema problema, ali postoji jedan uvjet!" - odgovorio je. "Koji, recite!?" - nastavila je Ana. "Morate ići obje i morate mi podariti svoje starije klinke, kad to napravite onda možete!" - rekao je. Bile su ponovno šokirane, ne vjerujući da su dobro čule. U razgovoru i natezanju s gazdom, on je doznao da Marija nije baš sigurna u odlazak i rastavu, a obje su bile razočarane na to da im gazda pojebe kćeri. "Zašto se bunite, klinke su odlične koliko sam ja vidio, zgodne su a i bolje da ih ja razdjevičim nego netko u koga nemate povjerenja, vaše je samo da ih nagovorite a ako budu se dobro pokazale zaposlit ću ih ili poslati na faks.!" - ponudio im je.

Otišao je van i ostavio njih dvije u razmišljanjima i problemima za koja on nije kao i uvijek previše mario. Otišao je do Zlate i u njenoj sobi zatekao nju s klinkama kako razgovaraju o njegovoj ponudi. Sve su ga ispitivale, a on im je sve i svašta naobećavao. Znao je da su skoro pristale. Tijekom tih razgovora i pitanja mama je uvjeravala kćeri i na taj način pomagala gazdi. Radila je to svjesno, željela je da se klinke izvuku iz sadašnje teške situacije i vjerovala je gazdi da je on jedini koji im može pomoći. Klinke su bile odlikašice, ali životno neiskusne i iz minute u minutu odavale se da će pristati na dogovor s gazdom. Stari lisac ponudio im je da će biti njegove prve, ekskluzivne tajnice, putovanja i sl., a one su već počele zamišljati sebe kao karijeristice, putovanja, jahte, parfeme, diplome i sl. Toliko su bile u snovima da nisu skužile kako se gazda približio mami i zavukao joj kurac u pičku. ležao je iza mame na krevetu i jebavao ju polagano. Njezina haljina i dalje je skrivala crno dlakavo međunožje tako da klinke koje su sjedile na stolicama ispred njih nisu mogle direktno vidjeti kako gazda trap mamu. "Gospodine, mislim da mogu reći i u sestrino ime, mi smo odlučile pristati, da se sad potpišemo na ugovor?" - progovorila je Irena. Gazda je bio još napaljeniji i još jače je počeo tucati mamu: "Ne sad srce, ugovor ćete sutra potpisati, znate to će biti mala svečanost i ceremonija, sad ćete mi objasniti i odgovoriti na neka pitanja, ok?" - nastavio je kliziti po maminoj vagini. One su se raspričale i odgovarale na pitanja ne kužeći da je gazda već napunio maminu utrobu spermom. Mama je poslala Maju da sa balkona donese vina da nazdrave tomu. Do kasno u noć klinke su već bile prilično pijane, a mama i gazda su se karali izmjenjujući nekoliko poza.

nakon još jednog punjenja mame, ustao se, kurac mu se klatio i prišao klinkama koje su sjedile na stolicama:"Ljubavi moje, što sam ja cijelo vrijeme radio vašoj mami?". "Vodili ste ljubav, gospodine!" - odgovorila je Irena. "Ne ljubavi, ne, Majo probaj ti odgovoriti!" - upitao je Maju stojeći pored njezine glave s mlohavim i balavim kurcom na čijem je glaviću još bilo sperme. "Pa gospodine, ševili ste se!" - odgovorila mu je maja. "Ne majo ja sam vašu mamu jebavao, a što je ono?" - objasnio je podrugljivo i pokazao mami da zadigne haljinu, raširi noge i pokaže kako joj sperma curi van. Zlata ga je poslušala i odjednom se pred njima ukaže njezina dlakavica i rupa iz koje se cijedi sperma na plahtu i niz nogu.

"To je sperma gospodine!" - odgovorile su u glas. "bravo djevojčice moje, tako ću i vas osjemenjivati!" - govorio im je ironično stojeći između njih i gladeći im kosu. One su i dalje sjedile na stolicama buljeći u maminu dlakavu pičketinu. Otišao je do mame na krevet i legao a onda je zatrežio od klinki da se skidaju:"Idemo curice, ustanite i polagno sve skinite sa sebe. Želim vas vidjeti u pravom izdanju!". irena je bila godinu starija, imala je plavu kosu malo preko ramena, vitke noge i uzak struk. Sise su joj bile solidne i lijepo su joj stajale. Dlakavo žućkasto-smeđe međunožje savršeno se uklapalo u njezinu figuru. Maja je imala 18 godina, bila je crnka, isto tako duže kose preko ramena, uskog struka i lijepih jedrih sisa, njezino međunožje prekrivale su guste crne dlake. Tako gole sramežljivo su stajale pred gazdom i mamom, pokušavajući ih ne gledati direktno u oči. "Zlata imaš predivne kćerkice, baš ono što želim, nadam se da će biti na tebe i da će se cijelo vrijeme truditi da me uvjere kako su zaslužile biti samo moje! Veselim se igricama s sestrama, s plavušom i crnkom!" - cijedio je gazda riječi istovremeno gladeći maminu guzu. "I ja se nadam da će biti dobre s vama, da će vas slušati i ispunjavati sve vaše želje. Bit će one bolje od mene!" - ponosno je mama tepala za klinke i nastavila:"hajdete sad u svoju sobu na spavanje, sutra ćete imati naporan dan!". Klinke su gole otišle na spavanje a gazda i mama su dogovorili sve detalje oko sutrašnje inicijacije. Otišao je i on van, u stvari krenuo je prema Zorinoj sobi. Bila je zaključana i već nakon par kucanja po vratima ona mu je onako pospano otvorila vrata. Na hodniku mu je objašnjavala kako joj je kći u sobi i da spava, ako želi karanje da će ići u njegovu sobu..

"neću te jebati, idemo na balkon razgovarati!" - rekao joj je i poveo ju kroz sobu pažljivo da ne probudi malu. Sjedila mu je u krilu i tiho su razgovarali, a onda na njegov plan Zora je rekla:"Pristajem gazda i ja sam o tome već razmišljala, jedino ne znam kako će mala na to reagirati!". I njoj je ponudio da ide s njim pod uvjetom da njezinu klinku izjebe kako bi i nju pomogao oko zaposlenja. "Dođi idemo na krevet, dok te budem jebavao, sve ću ti objasniti!" - rekao joj je i odvukao u njezin krevet koji je bio tik uz onaj na kojem je mala blaženo spavala. Legao je i zatražio od mame da otkrije plahtu s klinke. Ona je to nevoljko učinila, upalila je lampu i pred njima se pokazala klinka u spavaćici. Zora je laganim pokretom zadigla spavaćicu s njezinog međunožja i tada se lijepo vidila mlada uska dlakava pičkica koja je mirisala na nevinost. Legla je do njega u krevet, naprčila dupe na njegovu tvrdu kitu i spremno očekivala ubod. Jebavao ju je s boka laganim pokretima, pokušavajući biti što tiši kako bi krevet što manje škripao. Često ju je žvalio i usput komentirao:"Pogledaj tu mladu figuru, kakvo tijelo ima mala, ha što misliš hoće li biti bolja od tebe?". "Bit će gazda bolja sigurno!" - odgovorila mu je već dobrano napaljena nabijajući se još jače na kurac i onda nastavila:"Napunite me spermom, plodni su mi dani, samo me napunite, želim zatrudniti s vama!". Njemu nije dugo trebalo i ubrzo je praznio svoja jaja u njezinu utrobu. Ugasili su svjetlo a on je još uvijek bio u njoj objašnjavajući joj kako će pridobiti malu. Kad je svanulo otišao je u sobu gdje je bila njegova prava ljubav Dina i njoj sve rekao koji su mu planovi i što je njezin zadatak. "Super, jedva čekam uživati u tim klinkama, dopusti mi da one budu moje robinje, molim te!"

upitala ga je s veseljem. Dina je oko podneva otišla do Ane i Marije i pomogla im se spakirati, te ih odvela na brod. Putem je javila gazdi da vodi i njihove klinke koje su pristale na mamina nagovaranja. On je bio kod Zlate koja je pripremila po njegovom naputku Irenu i Maju. Zlata je bila u crnom izdanju dok su klinke bile u bijelom. "Kćerkice moje, došao je trenutak da postanete žene, pružite gospodinu svoje male uske rupice, svoje pičkice, neka ih gospodinov kurac dobro izjebe i rasturi. Potrudite se jer samo tako možete uživati!" - govorila im je mamica. "Polako s jebanjem prvo se moram uvjeriti u druge stvari, uhvatite se za ručice i okrenite jedna nasuprot drugoj, tako klinke, bravo! Sad se spojite u jedno i zažvalite se, ajde, ajde nije to neki problem, znam da niste to nikada radile, ajde curice!" - naređivao im je i uživao u prizoru. Dvije curice su se počele ljubiti, tek su se dodirivale jezikom, a on ih je stalno opominjao:"Pravo se zažvalite, gurajte jezike jedna drugoj u usta, ovako pogledajte kako ja to radim vašoj staroj i ofucanoj mami!". Kako ih nije uspio na to nagovoriti prišao je iza Maje i gurnuo joj glavu prema sestrici. Pošto je bio jako blizu njih osjetio je njihovo teško disanje, a i Maja je vjerojatno osjetila na svojoj guzi njegov tvrdi kurac kako ju bode ili kako klizi po njoj. Žvalile su se tako pola sata a onda ih je pokleknuo na pod, stavio kurčinu na Majin obraz i od nje tražio da izrecitira zakletvu na odanost. mala je počela:"Gospodine gazda, ja maja sam vaša robinja i kurva želim vam služiti kao prava robinja i radite od mene što god hoćete!", a isto je to izgovorila i njezina sestrica Irena. Mama je stajala iza gazde i masirala ga svojim sisama po leđima.

"Zlata, jesi li s njima danas vježbala pušenje, ha kujo jesi li ih podučavala?" - sa smješkom je upitao i prstom počeo razdvajti majine usne. Kad ih je otvorila ugurao je svoj debeli masni prst u njezina ustašca:"Slobodno jače zini jer mi je kurac deblji sad ćeš njega osjetiti, koja od vas hoće prva?". Irena je prva odgovorila, ali on je na to dobacio:"A ne kurvice, prvo ćete gledati kako to radi vaša majka stara kučka, ajde kurvo otvaraj usta i primi ga cijelog!" - dobacio je i okrenuo se prema mami. Zlata ga je divljački sisala i lizala, malo se borila s tolikim komadom mesa u ustima ali je ipak uspjevala zadovoljiti gazdu koji ju je snažno nabijao na njega. Klinke su bile blizu i s velikom pažnjom promatrale majku kako iskazuje poštovanje gazdinom kurcu. "Dobro kujo, sad ćemo im pokazati i drugačije karanje, okreni se četveronoške na krevet i pokaži mi taj tvoj šupak, klinke sad ću vam doslovno jebati majku po sred guzice, gledajte i učite jer i vas to očekuje, to kučko tako samo se dobro namjesti!" - s podsmjehom je govorio i prišao raskrečenoj mami zavlačeći joj kurčinu u šupak. tražio je od klinki da na koljenima dođu do njih da budu bliže. mama se derala od bolova ali i od užitka. Izvadio je kurac i pažljivo ga prislonio na crnokosino lice:"Ajde mala uzmi ga i sisaj, osjeti maminu unutrašnjost, puši mi kujo, to aaahhhh, to mala to, jel ti smrdi ha!?" - govorio joj je kroz zube stenjajući i uživajući. Maja je s gađenjem pušila kurčinu, mrštila se ali ga ipak nije ispuštala iz usta. Ponovno ga je vratio u mamin šupak i nakon nekoliko uboda izvadio ga i dao Ireni. "A sad lijepo jedna po jedna ćete polizati mamin šupak, ipak se ina za vas jako žrtvuje, ajmo liži te! Jel ti lijepo kujo ha ovako te nikad nitko nije lizao u životu, jel uživaš, ha Zlata?" - govorio im je. Klinke su s gađenjem odradile i taj dio inicijacije, a onda ih je povukao na krevet.

Morale su zajašiti mamu, tako da je u sredini bila Irena a gornja je bila Maja. Rukama su raširile guzove i mirno čekale gazdine naredbe. "Irena ti ćeš prva dobiti, sad ću te razdjevičiti, dok te budem jebao govorit ćeš mi kako se osjećaš, jasno?" - obratio se prvo starijoj. Prislonio je nabrekli glavić na Irenin šupčić, a rukama je uhvatio maju za kosu da se pridržava. kad ga je cijelog ugurao Irena je zavrištala od bolova, pokušavala se izmigoljiti prema naprijed ali po sestrinim teretom nije mogla, jedva je odgovorila na njegove upite:"Gospodine, boli me jako, aaahhhhhh uuuuhhhh jako me boli, zašto mi to radite, imate velik i ogroman kurac, rasturate mi moj mali šupčić,uuuuhhhh, boli, osjećam ga u sebi, iako boli jebite me ja sam vaša kurva i robinja!". Uživao je u njezinim bolovima i zapomaganjima, uživao je u karanju mame s kćerkama. I Maja je prošla na isti način, a kad je odlučio svršiti podigao ih je i ispraznio jaja na Ireninom licu razmazujući joj spermu po obrazima a koju su mama i Maja morale polizati. "Bile ste odlične, nastavak je malo kasnije, operite se pa se vidimo na balkonu!" - kratko im je naredio. Na brzinu je otišao do Zore i u sobi zatekao nju s kćerkicom. Mala je od mame čula ponudu i onda upitala:"Znači vi ne želite da mi budemo obitelj, vi moju majku ne doživljavate kao svoju ženu?". "ja tvoju mamu volim i želim s njom uživati u to ćeš se uvjeriti ubrzo!" - odgovorio joj je i prišao mami koja je stajala pored kreveta. Uhvatio je Zoru i počeo ju strasno žvaliti i dirati po sisama i guzi. Ona mu je na to podatno odgovorila, nudila mu se i jako uživala. Kleknula je ispred njega i počela mu pušiti kurac. Klinka je zurila u njih ne vjerujući što vidi. gazda je cijelo vrijeme gledao prema klinki i njoj predložio:"Dođi da te izjebem i oženit ću ti mamu!". Mala mu je govorila da je nenormalan i da je idiot i sl. ali nije se ni pomakla s mjesta, i dalje je buljila u njih. "Dođi i ti vidiš kako ti mama uživa u debelom kurcu, dođi pridurži nam se !"- pozivao je malu. Njih dvoje prišli su njoj i gazda ju je počeo dirati po sisama i pokušavao ju je poljubiti. Mala se ispočetka protivila i odupirala ali je na kraju popustila i prepustila se strašću koje ju je obuzimalo. Gazda ju je skinuo i položio na krevet, raširio joj noge i počeo lizati malu usku pičkicu. Klinka se izvijala i nekoliko puta svršila a onda je on uzeo svoju mrcinu i zabio joj jako do balčaka u pičicu. Jaukala je od bolova istovremeno kružeći bokovima. Pumpao ju je jebački nabijao a rukama gnječio sise. Mama je stajala sa strane i halapljivo ga molila da joj da kurac da mu ga puši ili da i nju izjebe. Nije se na to obazirao samo je i dalje manijakalno bunario po uskoj mladoj pičkici. Mala je mislila da joj kurac dolazi do sisa, uživala je i svršavala. Gazda je zastenjao i hroptajući stisnuo svoje guzove i svršio . Napunio je klinkinu utrobu i samo se bacio na nju svojim dlakavim debelim trbuhom. Žvalili suse i on je još nekoliko puta zabio kurac prema njezinoj maternici. Kad se ustao mala je bila sva dlakava otišla je u kupaonicu veselo se smijući. Mama je došla na svoje i uzela kmlohavi debeli dlakavi kurac i htjela ga čim prije vratiti u igru.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Dosadan dan na poslu – IV dio
by: Don.Mickele

Probudih se pre nje i videvši je onako jebozovnu i golu kako spava uzeh foto aparat i počeh da  škljocam. Probudi je blic i pita šta radim.
Pa zagrevam se za komšiju rekoh.
Ti si lud - smeje se.
Ajde ustaj i spremaj se za avanturu a ja odoh po hleba i da pozovem komšiju na kafu.
Gledajući me pogled joj zastade na mom međunožju, zasmeja se i reče - jebo te bog pa ti si napaljen od ranog jutra. Mada sam to i sam znao nije morala da mi priča, kurac mi se napeo do bola samo to isčekivanje šta će se dogoditi me je napalilo kao nikad.
Odoh ja a ti požuri.
Kupih hleb i svratih do komšije pozvonih kad izađe njegov klinac Neša i gleda me zbunjeno. Ćao Nešo gde ti je ćale.
Tu je reče, sad će.
Ej komšija šta se radi?
Evo bio sam do prodavnice pa svratih da te zovem na kaficu, vikend je, ne radi se.
Ok, samo da se obučem i dolazim.
Požurih kući i od vrata zovem ženu kako bi i ona požurila, kad za malo u onoj žurbi da je oborim u hodniku.
Šta ti je jebo te, ubićeš me.
Pogledah je i uhvatih se za kurac odmah. U jebo te bog, ostadoh otvorenih usta da je gledam.
Crni kožni minjak koji sam joj kupio na moru jedva joj prekriva picu, isti takav blejzer, crne najlonke i čizme na visokoj štikli.
I šta kažeš?
Ma prelepo odlepiće načisto, baš si jebozovna kao one pored puta i nasmejah se.
Pa trudim se ljubavi da ti budem što bolja.
Uzeh brzo kameru stavih je na policu i uključih kad se začu zvono.
Idi otvori rekoh.
Kad je vide komšija samo razgorači oči i jedeva reče - dobro jutro.
Dobro jutro komšija, izvoli.
Postavi ga za sto a ja sedoh preko puta njega dok ona stavi kafu.
I dok smo ćaskali komšija svremena na vreme baci pogled prema ženi.
Ona se namerno šeće po kuhinji izazivajući i u jednom trenutku se presavi kao da dohvati nešto i za malo da komšiju ne udari šlog a i mene jer sevnu golo dupe bez gaćica i pokaza se pička na izvolte.
Krajičkom oka nas posmatra, smeši se i kao traži nešto po podu, a komšija zinuo i samo guta knedle.
Donese kafu posluži i sede do komšije nasuprot mene.
Izvolte kafica - reče.
Mi se zahvalismo i taman komšija da srkne prvi gutljaj žena spusti ruku ispod stola i uhvati ga za kurac.
Od iznenađenja komšija se trgnu i prosipa malo kafe po majici.
Komšija pazi vrelo je, rekoh mu a žena mi namignu izvadi ruku i poče da mu briše majicu.
U redu je komšika ne treba.
Vrati ona ruku i zavuče u trenerice i izvadi kurac napolje i baš bejaše iznenađena.
Poče ona da mu masira kurac pričajući sa nama svakodnevne neobavezne priče, dok se komšija preznojava gledajući me u oči ona poče jako da mu drka i da oblizuje usne.
Pričajući dođosmo i do teme mora i žena mu reče kako se mi uvek sjajno provedmo na moru, pa pogleda u mene uhvati me za ruku i reče zar ne ljubavi?
Ja joj stisoh ruku držim je i rekoh pa naravno.
I tako držeći se za ruke  ona poče silovito da mu drka da sam i ja osetio preko njene ruke i posla mi poljubac.
Komšija pokušava da ostane pribran ali došavši do kraja samo zatvori oči i poče da svršava, a ova moja se samo smejulji i ne smanjenom žestinom i dalje drka a mene stišće jako za ruku i namiguje mi.
Jesi dobro komšija provociram ga.
Ma jesam samo mi prođe neka vrtoglavica.
Pa i mene prođe vrtoglavica kad svršavam mislim se i smeškam.
Žena izvadi ruku i obliza prste a ja kao gledam na stranu u tom trenutku.
Ustade, odoh do wc-a reče i zažvali me.
Naravno namerno je to uradila da bih osetio njegovu spermu, kučka.
Jesi za neko piće pitam. Ma nisam nemoj se mučiti.
Pa daj popićemo po jedno piće.
Ustadoh i ja. Pijuckaj kafu komšija sad ću ja i otrčah pravo u kupatilo kod žene i počeh da je žvalavim kao lud.
Uh bila si dobra kučko gledaj i pokazah joj do bola dignut kurac.
Ajde stavi ga malo u usta.
Gleda me smejući se i reče nema šanse.
Ajde molim te.
Neću izdrkaj ga sam i okrete me sa dignutim kurcem prema kadi i reče ajde drkaj.
Dođe iza mene nasloni glavu na vrat uhvati me za bradavice i poče da ih stišće i pita el ti se svidelo.
Uh daaa, i uhvatih se za kurac.
To, drkaj, šapuće mi na uvetu. Samo da znaš koliki kurac ima komšija pao bi na teme.
Koliki pitam i drkam jače.
Duplo veći i deblji od tvog, hoću da me jebe.
Stvarno, rekoh i ubrzavam pokrete ruke.
Da stvarno. da mi stavi onoliku kurčinu do jaja i da me jebe bez milosti dok ne padnem u nesvest.
Uzdišem i pitam - moći ćeš da ga primiš?
Primiću ga pa makar umrla, želim muže da ga osetim, nikad toliki kurac nisam vidla.
Hoću i ja da gledam.
Pa gledaćeš el si stavio kameru, gledaćes svoju ženicu na drugom kurcu ispuniće ti se želja, jahaću ga samo za tebe.
Uhhh, hoćeš sad odmah da te kresne.
Pa naravno svršavaj i gubi se na pola sata.
Uh pomogni malo.
Hoću. I taman pustih kurac misleći da će ona da ga preuzme a ona nastavi sa pričom.
Čim izađeš ima da ga napadnem i strpam ceo njegov kurac u usta. Zajašiću ga i nabiću se do kraja, jebaće me kao kobilu, draću se da me ceo komšiluk čuje, da zna da sam primila kurac u sebe a ne taj tvoj pikavac.
Kurvo rekoh i počeh silovito da drkam.
Kurva sam, to si i hteo, nemoj sada da se žališ. Vidiš kako sam obučena kad završim sa komšijom možeš da me postaviš na ulicu da me kresne i neki deda.
Znala je šta me pali i namerno je to pričala kako bi brzo svšio. Dobićeš ti dedu kurvetino.
Mmmm volela bih to a ti da me ljubiš dok me jebe i puni, važi?
Važiii.
Udari me rukom preko moje s’kojom drkam i uhvati mi kurac onako otpozadi obema rukama i poče silovito da ga nateže i šapuće mi na uvetu - više ti nedam pičke možeš samo da gledaš kako se jebem i drkaš i to ako sam dobro raspoložena, ako ne prepričaću ti kako je bilo. Od danas ima nova kurva u ulici i to tvoja lična, varaću te na svakom ćošku skim god stignem.
Vo vo voleo bih to i počeh da štrcam po kadi i pločicama a kuja se samo smeška iza mene i reče - nisam ni sumnjala, ajde sredi se čeka nas čovek.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Moje prvo planinarenje
by: arnella

Setala bih po obliznjim planinama na koje bih otisla prigradskim autobusom. Ponela bih mali rancic sa sendvicima neki i sok ali nisam zalazia daleko tu blizu ski zica ili skakaonice šetala bih udisala svez zrak i uzivala u tisini samo su se cule ptice.Bio je to raj u letnje doba onako obucena samo u texas shorc i neku majicu carapice kratke i patike godila mi je sumska ladovina. Tako setajuci naisla sam na jednu grupicu planinara koji su stali pozdravili me i malo popricali samnom. Predlozili su mi da ako zelim da se uclanim u njihovo Planinarsko drustvo da navratim u prostorije i odmah se uclanim. Pricali su da poznaju svaki kutak planina i da mnogo vole da pesace i da borave po planinarskim domovima i usputnim brvnarama  za odmor ako ih zatekne noc ili neko nevreme. Pricali su mi da su njihove staze kuda idu sve obelezene i da se nikad niko od njih nie izgubio ili zalutao jer uvek idu u nekim manjim grupicama i u svakoj bude po neki stariji iskusni planinar.
        Nije proslo dugo navratila sam u prostorije Planinarskog drustva lepo su me primili ali bila sam veoma mlada lepa zgodna i postala sam clan Planinarskog drustva. Dobila sam nekih brosura neke karte planina da malo kuci procitam da se upoznam a i neki plan kad gde idu na koje mesto i tako.
        Krenula sam prvi puta sa planinarima ispod podnozja planne cilj nam je bio nekim kraticama doci do jednog Planinarskog doma i tu prenociti i sutra dan nazad. Bas sam se natovarila kupila sam neki osrednji ranac sa metalnom konstrukcijom i potrpala nekih mojih zenskih potrebstina deblju jaknu i ispod ranca mi je bila smotana i privezana vreca za spavanje. Bilo je jako vruce na sebi sam imala samo gacice texas shorc majicu kratkih rukava carape i adidaske lagane. Bilo je jos devojaka ali smo se podelili u grupe po troje i krenuli svi svojim kraticama i da se svi sastanemo na cilju. Uh ja sa ispocetka isla dobro ali jadna malena nisam imala mnogo kondicije a i ranac mi je postajao sve tezi da sam jedva hodala. Primetio je to matori Nenad i rece ''daj dete da ti ja ponesem taj ranac vidim da jedva hodas nisi navikla tek ti je prvi put da ides sa nama''. Uzeo je moj ranac i poneo uhh kako sam lakse hodala mogla sam i potrcati. Pickica mi se vec preznojila i gacice su mi bile vlazne od znoja koliko sam samo koracala mmmmmm. Nekoliko puta smo stali i odmorili nesto popili i pojeli obojica su me nudili da jedem cak mi i rakiju nudili ali nisam pila samo vodu i sok. Mnogo su me zagledali moje gole noge i sisice koje su strsale ispod majice malene ali lepo su se videle. Zasla sam malo dalje od njih i piskila i malo osvezila picku vodom i posusila maramicama. Nastavili smo i oni su se menjali i nosili moj ranac a ja sam mogla lepo da idem izmedju njih a mladji (Alen) je isao iza mene i mislim nije skidao oci sa moje guze i mojih nogu. Ja bi se nekad namerno pocesala po guzi samo da vidi. Volela sam da me dobro primete a i da im skrenem paznju na sebe. Skoro predvece smo stigli do odredista neki su vec stigli i cekali ostale grupe da pristignu. Uh kako sam sela lepo na klupu od balvana mmmm i ispruzila noge jadna ipak je ovo za mene bio veliki napor ceo dan pesacenja. Okupljali smo se perd Planinarskim domom i kad su svi pristigli usli smo u Dom i zaseli oko stolova oko kojih su bile klupe sa prekrivacima da bude mekse sedeti. Oko stola selo nas je tri grupe i jos jedna devojka bila je starija izvadili smo hranu a i nesto su narucili hrane i pica,  pocela je muzika i lepo druzenje. Bilo je bas lepo a mene su zezali da drugi puta nadjem i nosaca da me ponese da nehodam haaaahaaa. Ja im kazem sta mogu ja sam malena nejaka pa kavaljeri treba da mi malo pomognu. Na to rekose ako treba mi cemo te i nositi samo da imamo lepu mladu devojku u gupi. Neke devojka su sedele vec po krilima momaka, neke se ljubile vacarile ali sam primetila da su dve sedele po krilima vise muskaraca koji su ih pipali koliko sam primetila. Jela sam nekog mesa i popila koji gutljaj rakije sto me vec dotuklo umornu od celodnevnog pesacenja da bih zaspala za stolom sedeci.
        Pitala sam Nenada gde bih mogla spavati jer sam jako pospana i umorna. Poneo mi je ranac i poveo me stepenicama na sprat i uveo u jednu sobu u kojoj su samo bili kreveti  prekriveni cebadima i rekao proberi gde hoces ali spavaj u svojoj vreci za spavanje jer ovo nije bas nesto cisto. Pozelio mi je laku noc i izasao. Razmotala sam vrecu skinula adidaske, shorc i uzela ciste gacice promenila zavukla se u vrecu samo u gacicama i potkoculji i zaspala ko klada.Ujutro kad sam se probudila razgledala sam po sobi na suprotnom krevetu videla sam Alena i jednu stariju devojku da skupa spavaju zagrljeni mmm odmah sam se napalila ali bila sam u gacicama i potkosulji i hela sam se tiho izvuci i obuci da ih ne probudim. Samo sto sam se izvukla iz vrece i stala pord kreveta trazeci sorc i majicu Alen progleda i rece polako se oblaci da te bolje vidim a ja se kao postideh i brzo navkoh sorc i majicu carape i patike. Zgrabila neseser, rucnik i izletela vani jer u domu nije bilo kupatila bilo je vani korito u koje je stalno tekla voda sa nekog izvora. Tu sam se umila oprala zube malo doterala i vratila se u sobu ostavila stvari uzela novcanik, cigarete i sletila u restoran. Tu su se vec okupili neki clanovi pili kafu neki doruckovali.  Sedoh pored Nenada upitah ga dal ce piti kafu da ga castim sto mi nosio ranac i pristade da mi udovolji. Pili smo kafu i razgovarali sta cemo dalje a on rece cim doruckujemo i svi se okupimo idemo nazad samo sad se vracamo drugom rutom.
         Napokon smo se svi spremili i krenuli sa svojim grupama nazad. Bilo mi je lakse hodati nego juce bila sam odmorna i cak mi ni ranac nije bio tezak toliko bilo mi je podnosljivo jer je bio i laksi nije bilo ostalo mnogo hrane i vode i soka. Putem su pricali viceve cak i bezobrazne a ja se cerekala. Posle jedno dva sata hoda pocela je kisa
Prvo malo pa sve jace da pada Nenad rece ''ajde pozuri ima ovdje  blizini jedna kucica za odmor da se sklonimo od kise izgleda da ce biti bas jaka a neverujem da ce brzo prestati'', Pozurila sam trkom a iza mene Alen da im ne bi zaostala slucajno. Stigosmo do jedne brvnare i brzo udjosmo u nju barem u joj nije padalo. Unutra je bio kamin sazidan od kamena, krevet od dasaka, jedan sto od balvana sa jednom klupom na koju sedoh. Bio je samo jedan prozor od drveta koji se mogao samo otvoriti da bi svetlosti doprlo unutra. Vrata su ostavili otvorena da se vidi unutra. A meni je postalo hladno sva sam se najezila po nogama i rukama izvadila mont jaknu i odmah je obukla a noge su mi i dalje bile najezene. Zapalila sam cigaretu a kisa je tako udarila bio je prolom oblaka. Nenad je govorio ovo nece prestati zadugo i oko kamina je bilo pokoje suho drvo ubacio u kamin.i pozvao Alena da izlete da ispod jela i omora pokupe koju suhu granu. Vratise se vukuci povece trule grane i bacise pored kamina i ponovo odose po jos. Navukli su podosta grana i prvo potpalili suvo i poceli lomiti i bacati sto su dovukli. Lomili su i nogama i rukama jer nisu imali nista sem noza lovackog.privukla sam se kaminu sela na jedan panj veliki koji je sluzio kao stolica i grejala noge.Nevreme je bilo jos gore sevale su munje grmelo je mnogo a pljusak nije prestajao. Vec se skoro pocelo smrkavati ja sam vec jednom bila jela i rekoh da cu sad jesti dok se vidi a i oni izvadise hranu i ponudise mi malo sam se ogrebala od njih. Najela se ugrijala se vec mi je bilo prijatnije. Mrak je vec pao i vrata su zatvorili da ne bi neka zivotinja usla. Oni su imali baterijske lampe ali kamin je davao dovoljno svetlosti da se vidimo.Kad sam se zgrejala rekla sam ja cu leci na jedan krevet da pokusam zaspati a oni su pili malo preostale Nenadove rakije i mezili neku konzervu.
       Uvukla sam se u vrecu obucena i slusala njihove zajebancije ali nisam mogla zaspati od grmljavine. Zao mi sto nisam ponela wokmen sa radiom bar da imam da slusam muziku. Bojala sam se grmljavine i zamolila Nenada da legne do mene da se bojim sama. On ponese vrecu i leze do mene.Alen je ostao sedeci i lozeci vatru. Uvalila sam guzu Nenadu, malena sva sam mu se uvukla ledjima i guzom vreca mi je bila raskopcana uzela sam njegovu ruku i prebacila preko mene i pritisla na moj stomak. Jaka zilava topla ruka grejala je moj mali stomak. Uzela sam mu ruku i spustila je do ruba gacica. Nenad je bio miran a ja sam mu  rekla ''mazi me tuda hladno mi je''. Milovao je moj malecki stomacic skoro ceo je prekrila ta gruba velikla rucerda. Jedno vreme me mazio onda je zavukao prste u moje gacice i dirao njima sami rub mojih dlakica. Poceo je sve nize da spusta prste mazeci moju sumicu. Izmedju guze sam osetila da mu se dize i postaje sve tvrdji pritiscuci me tacno izmedju polutki guze, cak je poceo da me trlja tuda tvrdim kurcom koji mu je jos bio u pantolonama.
     Prste je sve vise uvlacio i trljao njima moju gustu svilenu sumicu dok nije uvukao prste dublje i njima poceo da provlaci duz moga raspicja zeleci da uvlazim sto vise iako sam vec bila vlazna da su mu prsti sami klizili. U jednom momentu mi je nabio srednji prst naglo u picku da sam zastenjala uhh imao je prst kao neki manji kurcic bas velike i debele. Vrteo je jakim tvrdim prstom po mojoj unutrasnjosti a ja sam podizala koleno da mu dam sto vise prostora za njegovu rucerdu veliku da mi sto vise utera prst. Rovio je vrteo vadio prst i mazio njime moje male usnice i klitoris dok sam sva treperela, uzdisala da me je i Alen mogao cuti. Nenad mi je lagano svlacio sorc koji je klizio niz moje noge a ja sam ga samo zgurala sa nogu na dno vrece. Samo su ga moje gacice sad smetale i svukao mi ih je do kolena a ja sam samo izvukla jednu nogu i svukla preko tako da su ostale na jednoj nozi spustane ispod kolena. Cim su gacice sletele ponovo su jaki veliki prsti poceli da mi maze pickicu a onda mi je uterao dva prsta uhh to je vec izvuklo jauk iz mene, rovio je njima jako me poceo jebati prstima, samo stenjala, vrckala veoma malo mi trebalo da svrsim. Naglo mi je gurnuo prste i onda stisnuo dlanom preko moje stidne kosti koja mi je bas bila isturena a iznutra stisnuo prstima sto je jace mogao mmmm tako me stisnuo a tako me napalilo da sam se od tog stiska sva zgrcila, stisnula mu pickom njegove prste, tresla se,glasno izgovarala ajjjj , ahhhh, jujjjj i svrsila zestoko da sam mu zalila svojim sokovima ceo dlan i ostatak prstiju koji su bili van mene.
    Njegov kurac je bio jako tvrd dok me njime trljao izmedju guze. Raskopcao je pantolone i spustio ih sa gacama do kolena. Uzeo je moju ruku i pravo mi je spustio na njegov tvrdi kurac. Osecala sam kako je topao i tvrd. Prelazila sam rukom po tom kurcu da ispitam koliki je mmm bio je debeo a i podugacak nisam ga mogla obuhvatiti mojom rukicom a osecala sam njegove zile po kurcu bio je zilav svaku sam mogla osetiti. Navlacila sam mu kozicu preko glavice i vracala je stenjao je, uzdisao, Jako mu je prijalo dok sam ispitivala njegov kurac. Zavukao je ruku pod moju majicu i uvatio moje male sise. Stiskao je i mazio moje male sise i uvrtao bradavice na njima mmm. Svukao mi je majicu da mu lase da mi mazi sise. Osetila sam pod rukom da mu je vrh kurca bio mokar i ljepljiv nakom cega ga je uzeo i stavio izmedju mojih nogu uz samu pickicu i trljao me njime duz mog otvora provlacio ga polako kvaseci ga mojim sokovima. Bila  sam ko igracka u njegovim rukama.. Poceo je da mi glavicom kurca prelazi preko usnica trljao ih je i kvasio svoju glavicu da lakse prodre u moju malu usku pickicu . Uzeo ga je u ruku i polako mi uterao malo i vadio uhh stenjala sam i sva treperila iscekujuci tu kurcinu da me nabije samo da ne boli. Lezala sam na desnom kuku provukao je ruku ispod mene uvatio me za kuk i onda gurnuo kurac u mene ali opet malo. Kad me i drugom rukom uvatio za levi kuk nabio mi ga je celog do jaja da sam zavriskala i jaukala zabijao se jako u mene klizio je bila sam jako vlazna. Jauknula bi svaki put kad bi mi ga nabio do kraja iznenada. Kao da se izivljavao. Pustio bi me i polako klizio zatim bi mi naglo poceo nabijati kurcinu da sam opet jaukala. Uterao mi ga je celoga stao mirovao i drzao me tako nategnutu. Moja se pickica stiskala oko njegove zilave kurcine i sva treperila da sam svakog casa mogla svrsiti, bilo je potrebno samo nekoliko njegovih pokret kurcom i ja sam gotova. Osecala sam kao da mi je u stomaku taj kurac koji me ispunio i rasirio samo sto mi se cela picka nije raspukla. Opustila sam se malo jer je mirovao u meni. Onda ga je iznenada izvadio, nabio nekoliko puta tako jako da sam ciknula i svrsila stiskajuci pickicom tu kurcinu, grcila se tresla kukala a on me tako jako nastavio nabijati da sam se sva izgubila. Ubadao me tako jako i zestoko nisam se mogla izmaci nikako drzao me za kukove i ne stedeci razbijao moju pickicu. Ubrzao je veoma jako i zestoko i onda sam osetila da mu se trza i pulsira, svrsice, jeknuo je aaaaaaaaaahhhh  izvadio ga je, prskao mi sumicu i stomak mlazevima tople sperme dok mi se pickica stiskala i opustala bez kurca da sam ponovo svrsila. Stisnula sam mu kurac izmedju mojih nogu onako sav slipav od sperme i mojih sokova. Nisam ga prestala stiskati zadugo dok sam mu prstima trljala glavicu koja je virila izmedju mojih nogu na prednju stranu prolazila i izbacivao poslednje ostatke sperme iz kurca mmmm
      Utisali smo se disali smo smireno okrenula sam se na ledja i jednom rukom ga drzala za kurac i mazila a drugom mu trljala dlakava prsa mmm volela sam maziti po prsima moje jebace pogotovo koji su imali lepu tapiseriju mmmm. Dohvatila sam cigarete i ponudila ga uzeo je i zapalismo. Govorila sam mu da nisam znala da matori tako dobro mogu da pojebu a ustvari samo sam ga palila da bi me drugi puta jos zesce pojebao jer sam htela da tu noc budem zestoko izjebana. 
       Mazila sam Nenadov kurac otpuhivala dimove a mlitavi kurac je vec debljao u mojoj rukici rastao, postajao tvrdji a meni je pickica naglo pocela vlaziti.
Legla sam na ledja rasirenih kolena bio je skoro mrak samo su se videli plamici vatre u kaminu. Alen je kunjao na klupi naslonjen na sto a Nenad se ubacio izmedju mojih rasirenih, poluskupljenih kolena legao je na mene uhh rekoh mu ''tezak si ne navaljuj se na mene''. Pridigao se oslonio na laktove samo da nije na meni gornjim delom tela. Njegov kurac je vec dirao moje vlazne usnice dok lagano nije kliznuo kroz njih u moju rupicu. Sad je bio nezan lagano je ulazio cak ni ceo nije usao poceo je laganim tempom da se zabija u mene. Uzivala sam u laganom ubadanju lepo je klizio nisam kukala godilo mi je da bude dugo u meni da sam ispunjena tom kurcinom. Bas kad sam mislila da ce dugo potrajati podvukao je ruke pod moju guzu uvatio me snazno za nju i privio se na mene i tako me snazno jako poceo nabijati. Navalio se na mene bio je tezak jedva sam disala a pocela sam da jaucem od tako zestokih uboda vrtela sam guzom a om me jos jace schepao rukama za guzu i sto jace se zabijao u mene tresla sam se cela. U jednom trenu obuhvatila sam ga nogama oko struka uhh al mi ga je tada poceo zestoko zabijati. Jaukala sam stiskala ga nogama i svrsila kukajuci stisnuvsi ga nogama i navlaceci rukama za guzu na sebe. Jos vise je ubrzao sto mogao jace, jecala sam i opet njegov urlik, pulsiranje, trzanje kurca u meni jedva sam ga popustila da ga izvadi i istrese mlazeve ponovo po meni prskao mi je stomak cak je i po sisama dobacivao spermu dok je svrsavao. Pridigao se i trljao kurcom spermu po mom stomacicu sva sam bila od sperme ceo stomak a ja sam rastrljala po sisama sto je poprskao svrsavajuci. mmmm Strovalio se zadihan pored mene ja sam se pokrila polovicom vrece i drzala se rukom za izjebanu pickicu koja mi je cela utrnula. Bila sam zadovoljna matorim.
      Nenad je ustao podigao gace i navukao pantolone i rece da ide pisati vani. Uzela sam svoju majicu i izbrisala njome picku stomak sise i bacila u dzep ranca. Samo sto sam se pokrila do mene je legao Alen i poceo da mi mazi sise i miluje stomak i butine dok me nije uvatio za dlakavu picku i rekao ''sad je moj red da te jebem''. Kao da su se dogovorili da se Nenad zadrzi vani da ostavi vremena da me Alen pojebe. Kao da su se dogovorili. Prsti su mu rovili moju malu pickicu koja je pocela obilno da vlazi sreca nije bilo u meni sperme jer je Nenad vani svrsavao po meni ipak je mislio i cuvao da ne ostanem trudna zna matori kako da jebe devojke.
Alenovi prsti su me jos vise uzbudjivali roveci mi pickicu. Onda je svukao farmerice i gace i uvalio se izmedju mojih bedara. Trljao je kurcom duz moje pckice i razgrtao moju sumicu i govorio mi da obrijem ovu gustu sumicu na sto mu rekoh ''nikad je necu brijati volim da mi je takva''. Uzeo je rukom kurac prislonio na moje usnice i prodro naglo u mene da sam jauknula ali kurac sam osetila i nije bio kao kod matorog bio mu je manji i tanji i lako je klizio u mene samo je bio jako tvrd. Mazila sam ga po prsima nije imao dlake po njima ni po guzi jer sam ga skoro celoga presla rukama ali mrak mi nije dozvoljavao da vidim njegovo telo i njegov kurac samo sam ga osetila kako se zabija u mene i ubrzava tempo da sam pocela vrteti guzom i stenjati. On se oslonio na shake iznad mene i zabijao mi kurac sto je jace mogao nije ni blizu bio Nenadovom jebanju. Rekla sam mu stani tezak si lezi ja cu da ti sednem na kurac. Sisao je sa mene i legao na ledja a ja sam ga opkoracila kolenima i sela mu na kurac ali ga nisam imala u sebi. Klizila sam rastvorenom pickicom duz njegovog kurca i vlazila ga mnogo. Mazio mi je sise dok sam sedela trljala mu pickom kurac nisam se htela ljubiti samo mi je dojio i gutao sisice i stiskao imao je ruke kao zensko neke nezne sa dugim tankim prstima jer sam vec po danu primetila. Kad sam mu ga navlazila uzela sam ispravila mu kurac i prislonila a usnice i naglo se nabila do kraja nasela na njega uhh samo sam zastenjala. Primila sam sam ga celoga bez problema i nije mu bio velik ali sam se pocela nabijati i lomiti mu ga pickicom napred natrag samo je siktao kroz zube od zadovoljstava. Uhvatio me je za guzu i gurao nadole prema nogama a moja mu pickica lomila kurac. Skakala sam po njegovom kurcu on se podizao ne bi li mi jos vise uterao a moja se pickica pocela stiskati oko njegovog kurca. Ja sam vodila igru i ubrzavala uhh sve brze a on je jechao i uterao bi jos da je imao sta uterati bio je ceo u meni stisnut dok sam se uvijala cela na kurcu  vrtela i sve brze se nabijala. Godilo mi je mmm jako sam ubrzavala dok se on podizao da mi jos zabije i stiskao moje male sisice stenjala sam i samo mi je puklo zatamnelo pred ocima svrsavala sam na njemu, stisnula se zgrcila uhh bio je stisnut u meni i osetila sam da ce svrsiti cim se poceo trzati izbacila sam ga iz sebe i sela na njega dok je prskao po svom stomaku i stiskao mi sise zavijao je ko bijesan pas a ja sam bila skoro sva oznojena. Okrenuh se a pored nas je sedeo Nenad i gledao nas i rece ''mala al si ga izjebala svaka ti cast kud nisi mene tako'' . Bilo mi je neugodno da me gleda dok sedim na Alenu sisla sam sa njega i sela skupljena sva prekrila se vrecom i zapalila cigaretu. Iz ranca sam dovatila moju majicu kojom sam se brisala i dala da obrise spermu sto svrsio po sebi jer sam je osetila i na svojoj ruci i guzi i bedrima. Obrisao se a matori ja nalozio vatru i bas nas je obasjala bilo je svetlije i matori je seo uz vatru i dzarao je nekim stapom. Alen je bio mladji momak i lezao je i opustio se posle sexa nije se obukao a ja sam mu uzela kurac u ruku i meljala ga spustenog. Mazila sam ga i pocela drkati odmah mu se digao, zacas je bio tvrd i u punoj velicini sagela sam se nad njega i polako ga lickala jezikom i uvlacila glavicu u usta. Bio je obrezan za razliku od matorog koji je imao povecu kozicu na kurcu. Uvlacila sam ga u usta kroz stisnute usne i drzala rukom u donjem delu a drugom rukom sam mu gnjavila osrednja muda i stiskala ih lagano i vukla na dole a on je samo jecao aaaaaaahhh uuuuuuuu ooooooooohh a ja sam nastavljala da ga drkam i nabijam na njega svoja stisnuta usta. Jebala sam ga ustima postao mu je jako tvrd balila sam ga svojom pljuvackom i gutala celoga u grlu sam ga osetila. Navlacila sam mu rukom kozu jako na dole da je jaukao a onda sam je jako navukla i zadrzala i tad mi je ispalio mlaz tople sperme u usta. Cekala sam da sve isprazni u moja mala usta i progutala sam sve i pocela ga rukom navlaciti na gore i cedti sve iz njega i oblizivati iscedila sa ga do poslednje kapi a vec je poceo da gubi cvrstinu i velicinu spadao mu je i ja sam ga ispustila iz usta vec je postao mlitav. Ustala sam i u cosku brvnare se popiskila izvadila sam maramice i obrisala se koliko sam mogla. Obukla sam ciste gacice i nasla u rancu texas minjak i cistu majicu i obukla se. Sela sam zapalila cigaretu i obratila se obojici i zamolila ih da ovo ostane medju nama sto se dogodilo nocas. Rekose ''mala nebrini niko nece znati''. Popila sam malo soka i svi smo legli na krevet ja sam bia u sredini a matori iza mene. Pokrili smo se jednom vrecom a dve su bile ispod nas da nam bude mekse jer su samo bile daske od borovine od koje napravljen krevet. Drzala sam Alena za kurac a Nenad je mene drzao za pickicu preko gacica i tako smo svi zadovoljni zaspali.
    Ujutro sam se probudila pored Alena a matori je vec bio ustao i stajao na vratima kroz koja je dopiralo sunce. Ustali smo, spremila sam stvari u ranac u vreci su mi ostale prljave gacice i sorc sve sam smotala sa vrecom i uvezala je kaisevima ispod ranca. Matori je krenuo prvi a ja izmedju njih nismo mnogo razgovarali samo je rekao da cemo brzo stici nazad. Adidaske su mi bile blatnjave a zaostajala sam putem morala sam piskiti bolela me malo pickica. Onda je matori uzeo moj ranac i poneo govoreci ''za onakvu jebacinu nosio bi i tebe i ranac na vrh Bjelasnice''. Alen me zajebavao i govorio ''ajde mi popusi ko sinoc nosicu te celim putem krkace'' a ja sam se stidno smesila. Bilo mi drago sto su mi nosili ranac ja sam bila bas umorna izjebana i jedva cekala da budem kod svoje kuce.Napokon smo stigli kroz 5-6 sati hoda do odredista odakle smo bili i posli pre dva dana. Bilo je vise planinara i prepricavali gde su se sklonili od nevremena ja sam sedela na klupi i pusila. Posle smo se svi razisli svojim kucama. Cim sam stigla kuci odmah sam uletela u kadu da saperem spermu sa sebe i da detaljno operem pickicu. Kiselila sam se u kadi i prisecala se kako su me jebali samo mi bilo zao sto bio mrak pa nisam mogla da im vidim tela i kurceve. Vise puta sam bila sa Nenadom u grupi i skoro uvek sam se pojebala sa njim a posle sam  menjala grupe i isprobala mnoge druge alatke mladje starije koje su mi priustile lepo zadovoljstvo. Samo sto sam od tada pocela piti tablete pa sam uvek dala da svrsavaju u mene. Kad sam isprobala sve clanove koje sam  zelela i grupe zasitila sam se i nisam vise htela ici bilo mi je mrsko nosati ranac a a mnogi su me hteli jebati koje ja nisam zelela pa mi se nije islo sa njima. Vec sam izgustirala planinarske kurceve koje sam zelela, trebali su mi novi svezi kurcevi jer nijedan nije isti i ne jebe isto mmm …
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Divna
by: 454545

Nakon Ljerke, jednostavno sam se poželio starijih dama.. Zaželio sam se mirisa i okusa starijih žena, pa sam neko vrijeme lovio takav tip žena na chatu.. Pribjegavao sam raznim tehnikama, ali kad bi rekao svoju pravu dob dobijao sam uvijek nogu.. Sve dok jednog dana nisam ulovio Divnu.. Divna je dolazila iz primorja, živjela je sa mamom i sinom, savršeni ulov samo da je bila bliža.. Opisala mi se kao brineta, taman visine i težine, dobrih cica, a boljih nogu...

Kita je već proradila, morao sam nekako ulovit Divnu.. Počeli smo chatati, pričat gluposti i svega pomalo dok nismo razmjenili brojeve.. Još uvijek nije znala moju dob, šanse su mi porasle odmah sam pomislio.. Još koja poruka kad je poslala sms da bi htjela pričat sa mnom.. Nevoljko sam pristao jer bi izvisio ovako ili onako.. Nazvao sam ju, a s druge strane je bio ugodan i nježan glas.. Riječ po riječ, ne znam kako ali uspjeli smo razgovarati nekih 10-tak minuta kada sam se ispričao zbog neke prijašnje obaveze ali da se javi slobodno smsom.. Malo smo kasnije tipkali i ničime nije shvatila da imam 24 godine, a ona 43..

Javila mi se idući dan sa onim normalnim, kako si, šta se radi itd. Malo smo tipkali dok odjednom nije sletjela poruka kako je sinoć mazila mačkicu jer ju je uzbudio moj glas, kako je bila sva vlažna nakon našeg razgovora da je morala promijeniti gaćice... Auu, pomislio sam, otvorilo mi se.. Uspio sam ju nagovoriti da ćemo se opet čut navečer i da ću joj ovaj put ja pomoći da se mazi... I to sam učinio... Nazvao sam ju, pričao, šaputao dok je ona rukom klizala po svojoj mačkici.. Taj phone sex je trajao nekoliko dana dok nije javila da dolazi u moj grad..

Odlučio sam riskirati, kako sam znao da ima mms poslao sam joj sliku kare i napisao joj nešto u stilu, glasom sam te odveo do orgazma, a šta ću tek s njim? i imam 24god ako ne znaš... Prolazile su minute, odgovora nije bilo.. Prošao je čak sat, a sa druge strane ništa.. Pomirio sam se sa činjenicom da ništa od jebačine, ali sam bio ponosan što sam stariju ženu dovodio do orgazma svojim glasom... Kad nakon dobrih 3,4 je stigla poruka da je slobodna tad i tad jel imam vremena... Uspio sam.. Gospođa broj 2 pada.. Dogovorili smo se brzo i lako..

Prošlo je još par dana, stigao je vikend a ona u moj grad.. Prvi dan je provela nećaka, a drugo veče smo se mi nalazili.. Došao sam autom po nju na mjesto dogovora, a tamo me je čekala stvarno brineta, nekih 170cm 75kg, cice neke solidne četvorkice, oble guzice i dobrih nogu koje su krasile najlonke i neke štiklice..Ušla je u autu, pozdravili se i samo me pogledala i rekla ti si taj? nasmijao sam se, a ona je rekla vozi. Kako je bila večer, uzeo sam ključeve od vikse jer sam znao da starci neće doći. Za 10tak minuta smo došli pred viksu, parkirali se i krenuli unutra.

Otvorio sam viksu, ljubazno pitao želi li degustirati domaće vino, čitaj ubi me brzo    na što je pristala. Donio sam bokal vina iz podruma, degustirali smo vino, malo se gledali i neobavezno čavrljali kad sam ju pitao jel joj još seksi glas.. Divna me samo pogledala i klimnula glavom dok je prislanjala čašu na svoja usta.. Spustio sam čašu i obuhvatio je rukama, usne spustio nježno na njen vrat.. klizio sam joj jezikom dok je ispijala vino.. Spuštao sam se gore dolje dok se nisam spustio ravno u njen dekolte.. Ruke su pohitale na njene grudi dok sam ju ljubakao djeliće cica što su virile van grudnjaka.... Mjesio sam joj nježno cice... Zavlačio jezik što dublje u dekolte... Divna je spustila čašu i samo pritiskala moju glavu o njene grudi....

Poljubac po poljubac, trzaj jezikom lijevo desno i krenulo je skidanje. Komad po komad i ubrzo je žena divnih mliječnih cica stajala ispred mene dok je spuštala suknju.. Nisam ni ja zaostajao, ubrzo sam bio u boksericama.. Ovaj puta uskim pa je kvrga bila veoma vidljiva.. Krenuli smo prema krevetu, a ja sam ju samo okrenuo i u sekundi je bila nagužena a dupe koje su skrivale najlonke i bijele gaćice ispod njih me je zvalo k sebi.. Polako sam joj zubima počeo skidati najlonke dok su mi ruke plovile po cicama.. Nisam uspjevao, moram priznat pa sam si pomogao malo rukama.. Spustio sam joj najlonke do kraja, skinuo polako, a oči su mi bile uprte na malu mrljicu na njenim gaćicama koja je svakim trenom bila sve veća.. Divna je bila toliko napaljena da su njene vaginalne sokove upijale bijele gačice.. Liznuo sam ju preko njih, primio rukama gačice i potegnuo u jednom potezu.. Okruglo dupe se pojavilo pred mojim očima.. Sa gačicama oko koljena, primio sam ju za guzicu i raširio guzove... Zario sam joj jezik što sam dublje mogao.. Jebao sam ju jezikom a Divna je uživala toliko da nakon svega nepune minute dvije svršila...

spustio sam joj gaćice do kraja nakon što je svršila, podignuo je i okrenuo na leđa.. Polako sam ju spustio na krevet, raširio joj noge i ugledao obrijanu pičku debelog klitorisa koji viri van, a ružičaste usmine te zovu na lizanje.. Spustio sam se među butine i zario jezik opet.. Lizao sam ju slasno, uživala je u svakom mom pokretu jezika.. Ubrzo je svršila ponovno..

Podigao sam se, skinuo bokserice i popeo se nad nju.. Stavio sam joj svoj nabrekli kurac u usta, a rukom počeo mazit ju po pički.. Pička joj je sva nabrekla, vlažna kao najkišovitiji dan u godini, a Divna je gutala moju karu.. Primila se za dupe i pušila svaki milimetar moje batine.. Lizala me polako, a moje ruke su radile po njenoj zreloj pički... Izvadio sam karu i namjestio ju za ulaz.. Primio sam joj noge rukama, raširio ih a ona je raširila svoje ruke potpuno se opustivši.. Stavio sam joj karu u pički... Njena mokra i topla rupica je jedva dočekala moj  dolazak... Ulazio sam sve dublje i dublje, svakim pokretom sam sve više stavljao karu u njenu pičku... Uživali smo oboje lagano uzdišući..

Pa smo malo okrenuli položaj kad nam je dosadio.. Jebao sam ju zguza dok je ona potpuno ležala na krevetu..  Mjesila je svojom guzicom dok sam ju karao, a usputno si trljala klitić uz krevet.. Primio sam ju za kosu i nabijao karu.. Izgledalo je da uživa, sve je bila glasnija i sve je jače vrtila guzicom.. Dok jednog trena nije počela trzat svojim tijelom, a pička eruptira.. Njeni sokovi su navirali van a moja kara je ulazila unutra..

Mjenjali smo položaje, ramjenivjali smo dodire i poljupce.. Zajahala me, a ja sam joj uspješno gurnuo prst u dupe, ali više nisam smio. Vrtila je guzicom, mjesila svoje cice dok me gledala u oči.. Minutu po minutu, sekundu po sekundu bio sam sve bliži svršetku.. Ali htio sam ju jebat zguza u pravom psećem položaju.. I to mi se ispunilo.. UValio sam joj kurčinu duboko i jebao sve brže dok nisam osjetio da mlaz dopire.. skočio sam i pošpricao je po dupetu i nogama, a Divna je samo razmazala moju spermu po svojoj guzici..

Popušili smo cigaretu, popili vino i spremili se jer Divna je imala još nešto dogovoreno. Odveo sam ju doma, više se nismo vidjeli, čuli se ponešto tako da znam da se udala i da se nadam da je sretna i da jebe kako spada..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Vlasta – I dio
by: 454545

Moje ispovijesti sa sms chata će završiti sa Vlastom i našom pričom koja je trajala jedan vikend i zaslužuje barem nekoliko nastavka...

Moj posljednji ulov na sms chatu je bila gospođa Vlasta, gospođa koja je imala u ono doba 57 godina... Sve je krenulo mojim dosađivanjem na chatu i tražeći stariju ženu.. Jebalo mi se stariju ženu jer jednostavno te godine, neki porivi za užitkom i nadasve učenjem u sexu.... Vlastu sam upoznao sasvim slučajno kada mi je kompjuter izbacio ponuđene partnere.. Počelo je doba MMS, videa itd pa su ljudi stavljali na profile slikice.. I tako je brineta Vlasta imala 3 slikice sebe na profilu i za svaku je poslana poruka da ju vidim. Prva lica, vidno starije žene sa borama koje su se blago nazirale, ali lijepih zelenih očiju i punih usana. Druga ja bila cijela ona slikana u ogledalu, i odmah je bilo vidljivo da imate ogromne sise, mali trbuščić i oble bokove.. Onako taman ugodno popunjena na pravim mjestima... A treća je bila uzbuna za moju kitu koja se odmah uskomešala.. Njene ogromne cice slikane gole..

Odmah sam joj poslao zahtjev za razgovor, ali nisam se nadao ničemu.. Zapravo barem sam mogao izdrkati na njenu slikicu.... Ali ubrzo je stigao potvrdni odgovor. Nisam dugo dvojio, odmah sam slikao uzdignutu karu i poslao joj je napisavši zbog Vaših cica.. Mislio sam prekinut će, ali bio sam toliko samouvjeren da ću barem vidjet njene druge fotografije ako je barem neću jebati. Ubrzo je stigao odgovor
-Mlado meso?
Priznao sam odmah da sam u svojim dvadesetima i da su me strašno napalile njene cice i da sam jednostavno morao pokazati učinak slike. Nadao sam se da se ne ljuti i da će nastaviti dalje. I nastavili smo...
-Hočeš vidjet više? upitao je sms s druge strane.
Nisam dugo dvojio i potvrdio sam da želim. Ubrzo je stigao njen sms kako mazi cice i slika se. Počeo sam navlačit karu i skidat se.. Odgovorio sam joj sa novim mms-om ovaj put bio sam gol već i kara je sama stajala kao koplje uspravno. Baš sam taj dan skratio dlake pa je kita izgledala još impresivnije.
Poslala mi je kako si gricka bradavicu, a ja sam žudio za više. Ali nije dala za prvi puta...

Naše dopisivanje je trajalo dobrih 2-3 tjedna kada je ona to mogla radi muža i kćeri i njenog supruga koji su živjeli sa njima u stanu. S vremena na vrijeme mi je slala slikice svojih sisa, ali nikako da je nisam mogao nagovoriti na nešto više. Tipkali smo o svemu, ispitivali se o sexu, palili se i tako je bilo neko vrijeme. A onda jednog dana sam dobio mms raširenih nogu, a pičkicu su prekrivale crne gaćice uz pitanje želiš vidjeti više... Naravno da sam želio vdijeti više, bilo je to glupo pitanje. Iznenadilo me je kad je umjesto mms bez gaćica doletio samo sms kako joj muž ide na ribolov na more, a ona ide u njihovu vikendicu i zove mene da joj dođem pravit društvo.. To je zvučalo bolje od ikakvog mms-a...

Plan je bio da je muž ostavi u četvrtak popodne, a ja da dođem sa mrakom k njoj uz njene upute i budem sve do nedjelje ujutro kada muž dođe ponovno po nju. Meni je to odgovaralo savršeno. Idućih dana nismo baš nešto razmnjenivali poruke.. Ja sam žarko želio ostaviti utisak na Vlastu, toliko sam je želio jebati da je to bilo neopisivo. Doslovce htio sam je jebat 24 sata na dan i za to mi je trebala pomoć. Znate kako je kad ste mladi, znate sve žive, svi znaju vas, znate kamo se treba obratiti i tako.. Tako sam se ja obratio kompiću koji mi je dostavio plavu tableticu. Jebao sam ja po sat vremena, mogao 5-6 puta dnevno, al htio sam ju jebat stalno. Da mi je srce moglo preskočit, moglo je al bi vrijedilo mislio sam.

Došao je četvrtak i tako sam se ja uputio prema njenoj vikendici. Uz njene upute pronašao sam to izolirano mjesto, sa malo off road vožnje došao sam kroz šumu na mjesto gdje su bile samo dvije kućice odvojene nekih 50tak metara jedna od druge. Taman sam dolazio, mrak je bio već odavno, a Vlasta je na vratima me čekala. Vidjevši kako dolazim krenula prema meni i pokazala gdje da parkiram auto da ga nitko ne vidi. A tko će ga vidjeti kad nema nikoga osim one kućice u kojoj je mrak, pomislio sam. Izašao sam iz auta a Vlasta me dočekala u onakvoj radničkoj kuti bez rukava, al nekih šarenih i veselih boja, raskopčanih zadnja dva gumbića koji su otkrivali njen dekolte. Poljubili smo se u obraz, a ja sam izvadio stvari van. Uzeo sam sebi torbu, al i 10l vode kako me je zamolila.

Ušli smo u prostoriju gdje je bilo sve. Krevet taman za dvoje, neki mali ormarić, sudoper i štednjak sa plinskom bocom. Naravno i stolić sa dvije stolice da se može sjest i jest. Nazvala je to svojim carstvom, a carevi idu sami u šumu. Shvatio sam odmah da je wc u biti šuma. Ostavio sam vodu, bacio torbu na pod a Vlasta je izvadila dvije čašice i rakiju. Sjeli smo, popili na eks dvije jer ona inzistirala. Nagnula se preko stola da krene točiti treću, a moj pogled je bio na njenim cicama koje se su još skrivale u grudnjaku. Otvorio sam rukom džepić u kojem se skrivala 1/4 tabletice, progutao sam tu četvrtinu i popio rakiju.. Samo sam se dignuo i spustio bokserice i hlače na pod i sjeo natrag gologuz. Pasao sam oči na njenom dekolteu, a ona na mom kurcu koji sam obrijao za ovu prigodu skroz do kraja na čelavo..
-Ustani, rekla mi je, i dođi.
Dignuo sam se sa stolice i prišao joj, a ona je odmah primila kurac u ruku.
-Prvi mladi i obrijani, pogledala me i izgovorila.
Počela mi je ljubit kurac, lagano mjesiće jaja.. Lickala ga je kao sladoled.. Cijelim jezikom je  prelazila po mojim glatkim intimnim zonama.. Uživao sam u svakom trenu i bez obzira na rakiju, viagra je počela djelovati. Ma i sam kurac je počeo djelovat i ustajat sve više i više u zrak. Usisavala je moj kurac dok su joj ruke bile na mojoj guzici. Njene ruke su davale ritam pušenja. Tvrdi kurac je bio sam vlažan od njenog pušenja kad je spustila palac na moje dupe i počela ga masirat lagano.SVe više mi je odgovaralo njeno pušenje usklađeno sa masžom guzice kad je ona naprasno izvadila kurac iz ustiju i ustala se. Počela je otkopčavati svoju  haljinicu sve dok je nije maknula sa sebe.

Preda mnom je stajala zrela žena debelih masivnih cica u bijelom grudnjaku i bijelim pamućnim gačicama.
-Okreni se i nasloni se na stol, rekla je.
Uradio sam što je rekla jer sam očekivao da će mi polizat dupe, ali umjesto toga sam dobio šamar po guzici koji me iznenadio. ALi Vlasta je bila već na meni, naslonila je svoju ruku i opalila drugi šamara po guzici.
-Zločesti dečki moraju prvo dobit batina.
Počela me lupat po guzici, sigurno sam dobio desetak udaraca kad je prestala i čučnula se iza mene. Počela mi je lizat crvenu guzicu. Primila mi je duzove i raširila ih, jezikom je prešla preko šupka.. Jednom, drugi puta, treći puta a onda je zarila vrh jezika u moje dupe i jebuckala me. Vlasta me jebala jezikom i pasalo mi je pa sam počeo navlačit kurac polako. Da nije bilo viagre sigurno bi svršio. Nakon detaljne obrade mog kurca i šupka prešli smo na nju..

Lagano sam joj skinuo naramenice, spustio grudnjak ispd cica i oslobodio njene ogromne cice koje su zjapile za mojim dodirima i poljupcima.. Lagano sam grickao njene bradavice, vrhom jezika uzbuđivao jednu pa drugu nizmjence.. Dok sam ustima zabavljao jednu cicu, drugu sam mjesio rukom. Jednostavno sam dočekao taj trenutak da uživam u njenim cicama.. Polegao sam ju na krevet, opkoračio ju i stavio kitu među sise koje su bile sve slinave od mog jezika. Stisnula je rukama svoje mekane ogromne cice, a ja sam ju karao. Karao sam njene cice i uživao u pogledu kako mi kara nestaje u njenom dekolteu.. Nakon šta sam se nauživao karačine među cicama, ustao sam se i spustio ruke na njene bijele gaćice koje sam u par sekundi i uz njeno podizanje guzice skinuo. Ispred mene se ukazala mala šumica koja je skrivala put u raj. Primio sam je za koljena i raširio noge...

Pičkica koja je bila prekrivena šumicom na brijegu ovdje je bila totalno glatka i bez dlačica. Njene ružicaste usmine su me pozivale da samo zarijem svoju glavu među Vlastine noge. Klitoris koji je bio ispupčen vidljivo je bio mesnat i nisam dugo čekao. Nježno sam spustio usne na njenu pičku i počeo lagano lizat. Vlastina zrela pička je bila već puna sokova koje sam gutao i gutao dok sam jezikom prelazio po njoj. Lagano sam obrađivao svaki dio njene rupice.. Cuclao sam klitoris, grickao ga kao i usmine.. Ugurao sam joj jezik u rupicu i počeo je jebuckat kao što je ona mene. Obrađivao sam ju jezikom od klitorisa do njenog šupčića kojem sam također davao masne poljupce, a Vlasta je uživala. Ubrzo je i svršila dok sam joj obrađivao pičkicu prstićem.

Bilo je vrijeme da umočim svoj kurac u tu njenu vlažnu pičkicu. Raširio sam joj noge i prišao kurcem skroz blizu. Glavićem sam joj lagano opalio šamar po klitorisu pa malo se protrljao u njenu pičkicu koja je još ispuštala sokove. Navlažio sam kurac i krenuo u akciju. Polako, ali sigurno sam joj ugurao odmah cijeli kurac u nju i onda počeo mjesit guzicom lijevo desno dok je iste poteze radio moj kurac. Pa malo van, pa malo unutra, dražio sam ju dok je nisam počeo pošteno tucat. A onda ponesen sa viagrom i znanjem da ne mogu i ne želim svršiti manijaklno sam počeo nabijat u nju. Misionarski, noge na ramenima, dignuta guza u zraku... Samo su neke od poza koje smo mjenjali.. Željela me jahat pa me zajahala poput rasnog konja i nabijala se na kurčinu dok su moje ruke bile na njenim sisama.. Uzdisala sam je i bila sretna što se jebe., što joj pičku puni mladi kurac.. Gnječio sam joj grudi dok me jahala i trljala svoj klitoris o mene i rukom se malo pomagala.. Tako je svršila drugi puta.. Podigla se sa mene, legla na leđa i njeno dupe je bilo preda mnom...

Podignuo sam ju, namjestio u pseći položaj, a njeno oblo i mesnato dupe me je zvalo.. Ali htio sam ju jebat u pičku dok je na zaboli.. Raširio sam joj noge, uklizao u nju manirom najboljeg nogometnog braniča i nabijao ju.. Ruke su mi bile na njenim bokovima a kurac duboko u njoj.. Karao sam ju sve brže i jače, a ona je samo uživala dok mi nije rekla da ga stavim u dupe.  Izvadio sam kitu, rukom prešao po pički i onda njene sokove razmazao po guzici. Centimetar po centietar sam joj ulazio u dupe dok se nije raširilo a onda zvjerski počeo trpat ju. Guzio sam joj poštenih pola sata u tom položaju dok je ona trljala pičku i još dva puta svršila. Meni nije orgazam još bio ni pri pameti. Legli smo se malo na bokove pa sam joj ulazio sa strane malo u dupe, malo u pičku.. Rukom sam mjesio sisu i ljubio joj vrat dok sam je tako sa strane karao.. Mjenjali smo pozicije, vrijeme je prolazilo..

Nakon dobrih tri sata jebačine, Vlasta me je opkoračila u pozu 69 i počela mi pušit kurac, a ja sam zario svoju jezičinu među njene izjebane pičkice i guzice..Širio sam joj guzove dok sam lizao i draškao je.. Koliko bila već izmorena od orgazama, Vlasta je uspjela još jednom iz sebe iscjediti orgazam dok sam joj lizao.. Naglo se ustala i zamjesila guzom lijevo desno par puta i bio sam otuširan njenim sokovima koji su izletjeli iz nje. Kako je svršila ustala je i krenula prema vratima.
-Upišat ću se, dok je otvarala vrata ja sam se već ustao i došao do nje.
-Gledam Vas.
Izašli smo van u mrkli mrak, stala je iza kuće i počela pišat. Malo se vidjelo, al se čulo. Dok je pišala, ja sam se približio skroz k njoj i zario joj kitu u usta.Viagra je popuštala, piss me uzbudio i morao sam svršit njoj u usta. Dok je ispuštala posljednje kapi mokraće, usta su joj se počela punit mojom spermom koja je eksplodirala iz mog kurca. Intezivan orgazam s moje strane joj je napunio usta toplom spermom koju je gutala do zadnje kapi.

Vratili smo se u kuću, opojan miris seksa je kružio po njoj, obrisali smo se vlažnim maramicama, popili još jednu rakiju i popušili cigaretu. A usput sam joj priznao da sam uzeo Viagru na što se samo nasmijala i rekla još bolje. Obukla je neku majicu koja je prekrivala taman do gole guzice i uvukla se u krevet. Ja sam joj se pridružio gol i namjestio se uz njeno toplo dupe.. Zagrlili smo se i zaspalili...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Vlasta – II dio
by: 454545

Svanuo je petak, a nas dvoje smo se probudili kako smo zaspali. Vlasta se izvukla iz kreveta i pristavila kavu na štednjaku. Rastezao sam se po krevetu dok sam gledao njeno dupe kako se šepuri dok je jutarnja erekcija bila na mjestu. Vlasta se okrenula i raskrila deku koja me je pokrivala. Nagnula se nad krevet i počela mi obrađivat kurac.. Usisavala je moju karu dok je voda lagano vrela na štednjaku.. Kako je voda zakipjela, Vlasta se podigla sa mog kurca i otišla nam spraviti kavicu. Ustao sam se i odmah je zaskočio. Raširio sam joj noge dok je bila okrenuta prema štednjaku, spustio sam malo ispod i ugurao karu u njenu pičku koja je već bila vlažna.

Sa rukama na njenim bokovima, kurcem sam nabijao nabreklu pičkicu. Nabijao sam joj strasno kurac dok je ona mješala kavicu. Ubrzavao sam ritam jer sam želio kavicu a pišalo mi se strašno. Viagre sada nije bilo pa sam se nadao brzom svršetku. Ali jednostavno nisam mogao svršit pa sam primio Vlastu i postavio je na krevet, raširio noge, podignuo njenu majicu da vidim cice dok je punim sa kurcem. Uklizao sam u nju, primio je za noge i jebao. Žurio sam se što sam više mogao, a pogled na Vlastite velike cice mi je pomagao. Raširio sam joj skroz noge, spustio lice među cice i jebao je. Jebao sve brže dok sam gutao njene bradavice... I onda sam odjednom mlaz sperme je napunio njenu pičku. Zavaljao sam se na krevet dok je sa mog aparata curila pokoja kap sperme. Mogao sam ići pišat i popit kavicu.

Izašli smo oboje i pišali jedan do drugoga. Mlaz njene mokraće je bio pomiješan sa mojojm spermom dok je iz mene curila mokraća, a pimpek je bio još nabubren. Popili smo kavicu i Vlasta je predložila da odemo u šumu na gljive. Iskreno, nikad nisam bio u branju gljiva i nije me to uopće zanimalo. Zanimao me samo pogled na Vlastu kako se guzi. Krenula se oblačit kad sam joj rekao da joj gaće i grudnjak ne trebaju. Vlasta se samo nsamijala i obukla svoju kutu na golo tijelo. Dok smo šetali šumom,a Vlasta se guzila ja samo joj podizao samo haljinu i mazio joj dupe. Dok se sagnula pobrati par gljiva na jednom mjestu, ja sam joj podignuo skroz kutu iznad guzice i gurnuo prst u pičku i guzicu. Vrtio sam prstima u njenim rupicama dok se Vlasta samo previjala i uzdisala. Svaki pokret je bio sve brži i dublji, a nakon par minuta jednostavno je posustala i svršila je dok su moji prsti bili u njoj..

Kad smo se vratili ja sam se skinuo odmah, a njoj sam otkopčao kutu. Želio sam gledat njeno tijelo, njene cice i pičkicu. Družili smo se tokom dana, pojebali se poslije podne jednom onako pošteno i žestoko. Ali nisam popio viagricu već sam jebao onako prirodno. Pred večer smo se odlučili malo osvježiti i oprati se pa smo natočili vodu u lavor i tako se prali. Vlasta je detaljno prala svoju pičkicu i guzicu dok sam ja prao svoga macana i dupe.. Gledali smo se dok smo se prali i doslovce se gutali jedno drugo. Ostatak dana smo pričali i navečer se ušuljali u krevet. Ali prije sam gutnuo još četvrtinu viagre da ju jebem kao i prošlu noć. Oboje smo ušli goli kad je njoj zazvonio mobitel. Muž ju je zvao prije odlaska na pučinu i ribičiju. Malo su pričali, a ja sam bio tiho i mazio joj dupe.. Koža joj se naježila dok sam ju mazio a ona priča sa mužem.. Spustio sam ruku na njenu picu koja je bila vlažna. Masirao sam joj klitoris, cicu izeo u usta i sisao je.. Glas joj je bio sve slabiji, a ona je bila sve uzbuđenija. Prekinula je razgovor sa mužem i vrisnula od užitka jer je svršila.

Nakon što se stresla od užitka, ustala se sa kreveta i primila svoju torbu. Izvukla je vibrator i rekla mi je da ju večeras jebem u obje rupe kako znam i umijem. Kara mi je bila već u usponu i svakim novim seksom sve deblja i užarenija. Legla se na krevet, a ja sam primio vibrator i gurnuo joj ga u pičku. Gore dolje sam ga vukao, adrugom rukom trljao njen klitoris.. Svaki taj pokret ju je uzbuđivao i tjerao da uzdiše sve jače i više.. Bila je sve glasnija dok nije vrisnula od užitka po drugi puta te večeri. 

LEgao sam se na krevet, izvukao vibrator i rekao joj da me zasjedne. Lagano se prebacila preko mene, zajašila moju karu. Sjela je na mene, a ja sam joj nekako gurnuo vibrator u dupe. Spustio sam joj poprsje na mene, nagnuo ju da lakše guram vibrator u njeno dupe. Dupe koje je bilo trpano vibratorom koji je bio pun njenih vaginalnih sokova. Dok me je jašila i nabijala se na moj kurac njene cice su me doslovce gušile. Bijele mekane pod rukama cice uzimale su mi zrak... Malo sam ju tako jebao, pa sam ju zamolio da se naguzi. Prvo je vibrator završio do kraja u guzici, a kara je onda išla u njenu masnu pičkicu. U skladu sam ju jebao a Vlasta je uživala u mojim pokretima. Da ne budem monoton malo sam prekidao svoju jebačinu sa lizanjem pičkice i guzice.. Obje njene rupice su bile već dovoljno izjebane. Uzeo sam vibrator i stavio joj ga u usta.. Vlasta je počela oponašati pušenje na vibratoru, a ja sam stavio kitu u njeno dupe koje je odmah otvorilo put za moju kitu.. Rukom sam joj mjesio sisu, drugom trljao pičkicu dok sam ju analno jebao. Vlasta je objeručki primila vibrator i gutala ga skroz do kraja, mene je prizor palio..

Jebao sam ju sve brže i jače, a Vlasta je spustila jednu ruku na svoju pičku i počela trljati svoju ribicu.Vlasta je toliko uživala i sve brže trljala klitoris dok sam ju punio u guzu.. I odjednom je izletio mlaz iz njene pičke meni po trbuhu.. Špricnula je prvi put, ubrzo i drugi put a ja sam nastavio jebat ju još jače.. Mlazevi su bili sve jači, moj trbuh joj je bio meta pa su se sokovi cjedili sa mene na nju i po krevetu.. Tijelo se grčilo, mlazevi su bili učestaliji dok nije eksplodirala.. Doslovce me je okupala, a tijelo joj se skvrčilo od mješanog užitka i boli... Izvadio sam karu, a ona se okrenula na trbuh i primila se za rubove kreveta.. Pljusnuo sam ju par puta po guzici a onda se legao na nju i počeo ju jebati u guzicu.. Bio sam odlučan da joj sada svršim u guzici.. Napunio sam joj usta i pičku, red je u dupe.. Šečer za kraj je bilo svršavanje na cice ali to sam odlučio sutra obaviti..

Vlasta je širila noge, držala se za krevet.. Pa je bilo malo na sve četiri, a ja sam se penjao po njoj i trpao joj dupe.. Taman dok sam ju guzio i širio joj guzove rukama, zazvonio je joj opet mobitel.. Primila je mobitel i rekla da se mora javit, da ju jebem al da budem tiho... Zvala ju je frendica i Vlasta je samo potvrdno odgovarala i poziv je kratko završio. Spustila je mobitel i samo izjavila svrši već jednom.. Požurio sam ali viagra je djelovala.. Lupao sam ju u dupe, ali nikako da svršim.. I onda je prozborila
-Sutra ćeš možda...
-Šta?
-Jebat moju prijateljicu....
-Ako je slična kao ti, može...
-Aha...
I onda nisam mogao izdržat, pomisao na još jednu kopiju Vlaste me totalno napalio i nakon nekoliko uboda završio sam.. Sperma je izletjela i punila joj guzicu... Izvadio sam kitu i prevagnuo se na krevet. zapalio sam cigaretu i rekao da priča..

Prijateljica ju je  nazvala da će doći sutra sa prijateljima da zaroštiljaju.. Ali kako zna da ima netko sa njom, neće ništa reći mužu. Naime, njen muž je na ribičiji sa Vlastinim.. Pomislio sam super, ako će htjet da se jebemo nema problema.. Popušio sam cigaretu i legao kraj Vlaste u izjebani krevet.. Subota će brzo svanuti, a nove jebačine su na rasporedu...
Studentica
by: marko83

profesor sam i predajem svojoj grupi studenata (i studentica naravno   ), dok ja pricam o bilanci i racunima dobiti i gubitka polovica studenata spava ili tipka na mobitel, ali ona... ona gleda ravno u mene. primjetio sam je vec prije i moram reci da sam mastao o tome da je probam, plavusa uskog struka s povecim sisama, prava jebulja, ali naravno da nikad nisam pravio korake u tom smjeru, ali danas ona gleda kurvanjskim pogledom u mene i ja dok ju pogledam se zbunim u predavanju. svako toliko pogledam prema njoj i ona svaki put ima sve vise kurvanjsku energiju, malo gricka olovku, pa siri noge u tom prekrasnom minjaku koji ima, a ja gledam i mastam sta bi joj radio, cak mi ispadne marker za pisanje po ploci, neki studenti se nasmiju, ali ja to brzo smirim i nastavim predavanje, pogledam nju opet, a ona licka usnice. sat zavrsava i ja govorim njoj "kolegice, ostanite malo nakon sata". nakon sto su svi izasli van onda dolazi do katedre i govori izvolite profesore, govorim kako mislim da njezina obleka nije prikladna za fakultet, a pogotovo ne njeno ponasanje. ona pita da sta nije u redu, govorim da se ne pravi blesava i na to ona krece igrati se samnom i kaze "zar ne volite gledati moje noge u kratkim suknjicama?", ja ostanem miran i kazem "kolegice, takvih kao vi vidim svake godine, male curice koje misle da ako pokazu malo sisu ili nogu da ce dobit vecu ocjenu, varate se". ona me pogleda ravno u oci i dode s druge strane stola i kaze "ne mislim ja samo pokazat" i na to me pogladi po ramenu. ustanem se iz stolice i primim je za kosu i nagnem glavu, pogledam je i kazem " na koljena onda kolegice" . sve sto cujem je "da profesore" i ona se krene spustati na koljena, otkopcava mi remen i hlace, rukama me miluje po boksericama i po vec otvrdnulom kurcu, vadi ga van i odmah ga trpa u usta, lize ga i sise, a ja ju pogledam i kazem da to nece biti dovoljno, primam ju za glavu i nabijam kurac u grlo, jebem je u usta , a slina joj se skuplja i pada niz bradu. drzim joj kurac u grlu i ona se gusi, ali me gleda ravno u oci, nakon sto ju pustim i izvadim kurac van kaze mi "samo recite sto zelite i dobit cete" i krene se sama nabijati na kurac. kazem joj da ustane sto ona napravi, a zatim da se naguzi preko katedre, milujem joj noge i struk rukama, a onda skidam minicu. naguzena je preko stola i ja joj kazem da mi je pao marker za plocu radi nje i da je sada vrijeme za osvetu, a ona govori da je spremna za sve. uzimam marker i stavim joj ga u usta i ona ga licka, a onda ga stavim na njenu guzu, naslonim na rupu i zatim ga cijelog nabijem unutra. vrisne. ja je udarim po guzi i kazem "tisina, uci ce netko ako te cuju" i nastavim ju jebat markerom, a onda uzimam kurac u ruku I uzimam kurac u ruku i nadrkam ga par puta, jos je mokar od njene sline i krenem s njime cesati po njenoj vlaznoj picki, gore-dole, okrece se i gleda me dok rukama siri guzove kako bi i marker lakse ulazio i kurac na koji ju tek trebam nabit. polako ulazim s njime unutra, osjecam toplinu i vlaznost i sve do jaja ga stavljam, a onda ga vadim skroz do glavica a i marker takoder, trbuhom guram marker dok kurac ponovno guram u nju, znaci istovremeno joj kurac puni picku dok joj marker priprema guzu za moj kurac. vadim marker van i krenem agresivno pumpat kurac u nju, ubrzavam tempo i stol grebe po podu dok ju jebem. podize jednu nogu na stol i ruku si stavlja na picu i prstima ju masira dok ju ja jebem, a onda prstima meni krene masirati jaja. zelim joj svrsit na leda, ali usporim tempo kako ne bi svrsio i izvadim kurac van. ona se zadere VRATI GA!!!! a ja ju osamarim i kazem da tiho bude jer ce netko cut. primim joj guzicu i pljunem na supak, a onda krenem kurac stavit, ali ona se pomice i kaze da ce ju boljet, govorim samo "onda imas 3" na sto ona pocne derat se da sto nije dosta sto je jebem i da ce sve napravit da me zadovolji, ali da ce ju guza boljet ako ju jebem u nju. pogledam ju i kazem "pisem 3 znaci", na sto se ona okrene i ljuto kaze "ajde onda". ja to ne prihvacam nego zelim da me trazi to, nevoljko me zamoli da ju jebem u guzu i na to ja u jednom potezu nabijam kurac u njen supak, ona krene vristat, ali ja ju primim za usta i nastavim divlje jebat, vristi i otima se, ali se nista ne cuje jer je moja ruka na njenim ustima i ja nastavljam nabijanje. umirim se i drzim samo kurac u njoj i micem ruku, tiho govori "jel gotovo?" a ja izvadim kurac iz nje i lupam ju njime po guzici na sto ona pita jel ima sada 5, ali ja joj govorim da ne jos i zabijam ga u picku jos jednom, ona se drzi za rub stola dok ja jebem divlje, a onda ju spustim na pod i drkam joj ga pred licem dok ne krenem svrsavat u njena usta. nju boli sve, ali trudi se uhvatiti sve i praviti se da uziva, nakon svrsavanja mi ga lize i ocisti, a ja joj kazem da je prvi kolokvij prosla, za drugi da mi dode u kabinet iduci tjedan. ljuto me pogleda sva mokra od jebanja, ali ja joj kazem samo da zatvori vrata dok izlazi van.

Sjedim u svom kabinetu, vruc je dan i meni klima radi na maksimumu. Ocjenjujem neke testove i vec me umor hvata, gledam kako se pisu razni odgovori ljudi koji ocito ne razumiju gradivo. Netko kuca , ulazi ona obucena u vruce traper hlacice i visoke sandale na platformu, noge su joj savrseno glatke i sexipilne. Pogleda me i pita jel smije uci, govorim da moze, neka kaze sta zeli. Prosle je oko 2 tjedna od kad sam je izjebao u dvorani gdje predajem i cekam da vidim sta zeli. Naslanja se na stol i kaze da sam joj razvalio guzu i ju je boljelo cijeli tjedan i da to vise nece dopustiti, ja ju samo slusam. Govori kako je dopustila da ju pojebem i da sada ocekuje da joj upisem ocjenu i da je gotova s mojim predmetom ili ce me tuziti dekanu. Ja ju samo slusam i dalje, cekajuci sta ce reci, vidi se na njoj da je ocekivala da cu ja nesto reci i da nema sta dalje govoriti pa se krene ponavljati kako zeli ocjenu svoju koju je zasluzila. Uzimam ispite koji su na stolu i bacam pred nju i kazem „rijesi ovo pa si zasluzila ocjenu“, na to me samo pogleda zbunjeno i kaze kako ne zna ona to rijesiti, a ja joj govorim da onda nije zasluzila ocjenu i da cime ona misli da ju je zasluzila. Na to me samo pogledala zbunjeno i krene govoriti kako zeli da joj upisem ocjenu, gledam ju u sise njene koje je izbacila, a onda u oci i kazem „a zasluzila si ocjenu cime? Jebanjem?“. „da profesore, jebanjem, dala sam vam da me pojebete i sada zelim ocjenu“. Primam ju za kosu i naguzim preko stola, udarim ju po guzici par puta, a onda joj krenem otkopcavat hlacice. Otima se i govori kako je vec napravila sve sto je htjela i da vise ne misli mi davat da je jebem. Primam ju oko vrata i govorim da proci ispit nikada nece, a dekanu da moze rec sta zeli jer joj ionako nece vjerovati jer cak i kad bi vjerovao da je to istina bi ona zaista morala imati ocjenu za koju se jebala sto znaci da bi automatski ona bila izbacena sa fakulteta, a cak ni ocjenu nema. Pustam joj vrat i sjedam na svoje mjesto i kazem joj da izade iz mog ureda. Stoji u uredu kao zakopana i razmislja, a onda kaze „ a ako se potrudim sada za drugi kolokvij?“. Pokazem joj prstom da se stane pokraj mene, dolazi polakim korakom i masira me po ramenu, ja ju navodim ispred sebe i povucem je tako da se mora kleknut, kleknula se ispred mene izmedu mojih nogu, pomicem stolicu svoju tako da je ona ispod stola, a ja za stolom sjedim i nastavim ispravljati ispite dok mi ona polako vadi kurac iz hlaca. Oblizuje ga jezikom cijelog i drka rukom  dok ja ispravljam ispite, dok naidem na tocan odgovor nagradim sebe tako sto primam nju za glavu i nabijam ju na kurac dok ne ostane bez zraka, a onda ju pustam i nastavljam ispravljati. Ponekad je cijeli ispit pun krivih odgovora i ona samo pusi, a neki ispit je napisan savrseno i ona se gusi u mom kurcu i svojoj slini koja klizi niz moj kurac. Pocinje mi lizati jaja polako pa ih stavlja u svoja usta i cucla, uzivam u tome i pomaze mi da ne marim toliko za lose ispite svojih studenta. Pita me u pauzi hoce li sada dobiti ocjenu i ja joj govorim da ce ju dobiti kada ja odlucim i da ju ja ne silim na nista, uvijek moze ispit pisati ako joj je tako lakse, na to samo uzima kurac u usta duboko kao da mi govori da ce uciniti sve sto zelim ako ne mora pisati ispit. U to joj zvoni mobitel, kazem joj da se javi ali da ne prestaje s pusenjem, javlja se na telefon i dok razgovara mi drka kurac, „dragi na faksu sam, konzultacije imam“, primam joj glavu i nabijam na kurac, ona pocinje mumljati i onda kroz mumljanje reci „moze dragi“. Ustajem i krenem je jebati u grlo, ali ona se otima pocne pricati na mobitel klececi ispred mene, vadim joj sise vani i pljunem izmedu njih i krenem ju jebati izmedu sisa, ona ih stisce jednom rukom, a drugom drzi mobitel, vidi se da joj je laknulo da barem moze normalno razgovarati na mobitel, a ne da su joj usta puna mog kurca dok razgovara s deckom, ali meni ubrzo dosade njene sise i podizem ju na stolicu i krenem joj skidati hlacice, ona mi pomaze podizanjem nogu, ali me gleda u soku, a ja samo uzimam kurac i namjestam ga na picku, otvorila je sirom oci i brzo govori decku „cekaj malo“ i stisne MUTE na mobitelu dok joj ja nabijem kurac, govori mi da nisam normalan i da se smirim dok ne zavrsi razgovor, ali ja ju samo jebem u tisini. Vraca se na telefon i govori „ma ne, sve je u redu, moram tu nesto pomoc profesoru, hocete jos dugo profesore?“. Govorim joj da samo ona nastavi kako radi i da ce uskoro zavrsiti, zavrsava razgovor njen i ona se okrece prema meni i govori kako ju je ovo jako napalilo i da ju sada izjebem jako. Na to ju primam za bokove i krenem divlje nabijati u nju, uziva i trazi da nastavim. Jebem ju tako neko vrijeme, a onda ju okrenem na stolici i stavim joj kurac u usta i jebem je u usta dok se ona rukama dodiru je picki koja je rasirena od mog kurca. Ponovno je okrecem i zabijam ga u njen supcic i krenem svrsavat u njega, osjecam kako joj se misici stiscu oko mog kurca i to me tjera da jos divlje svrsavam, nakon sto sam zadnju kap iz njega izvadio vadim kurac van i sperma joj se krene slijevat niz nogu, okrece se u stolici i pocne mi lizati kurac.
Pogladim ju po kosi i kazem „bravo, ekstra bodove ste ostvarili danas kolegice, uskoro mozda i prodete ispit“, ovog puta sva zadovoljna od susreta me poljubi u vrh glavica i vrati mi ga u hlace, obuce se i odlazi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nekako s proljeća
by: nekilik123

Pa da krenem... Imam 27 godina, normalan sam dečko uspijeha sa djevojkama imam slabo ali se nežalim...
Sve u svemu seksa je bilo, mada, iskreno, ništa pretjerano... Imao sam puno frendova sa kojima sam vijeke boga bio na nekim kućniom partijama gdje su glavne stvari bile žene i alkohol u potocima...
Uvijek je bilo svega na takvim partijima, a priča koju ču vam sada isprićati zbila se prije manje od mjesec dana...
Dosadna srijeda, izležavam se kod kuće i gledam tv... Naravno na tv-u ništa. Uto mi zvoni mobitel, pogledam na mobitel Šiljo zove...
  Alo brate pa disi??
  Evo me kući dibi bio??
  Ej ajd doleti do Miška u gajbu prazna mu je, nas par je već tu.
  Ajd mogao bi jel treba šta donjeti?
  Ej pa kupi neku cugu i doleti.
  Ajd eto me za nekih 20-ak min
  Može. Ajd vidimo se.
  Ajd ajd.

Ošao sam do kupatila nabrzinu se otušira i spremio.
Išao sam pješke strah me bilo da nepopijem previše pa da sjebem auto. Laganim korakom zaputio sam se do obližnje trgovine, kupio par piva i cigarete, te se potom zaputio do Miška. Živio je dalje nego sto sam mislio pa sam javio Šilji da sam tek krenuo, na šta je on odgovorio da nema frke i da se samo požurim. Kad sam vec bio blizu čuo sam da su navili glazbu sve u šesnajst, reko sebi al ćenam murja da pokuca na vrata garant, al nema veze mislim da će svejedno biti dobra večer. Ulazim u kuću a Šiljo polugol sa rakijom u ruci i pjeva neku narodnu pjesmu koje se nesijećam više.
  Pa disi brate, ajde upadaj. Šta si to kupio?
  Par dvoguza jebiga nisam znao šta da uzmem.
  Ma super samo nek se ima znaš nas hahahaha
  A konji smo štaćeš hahahah.. Tko je tu sve?
  Tu ti je Miško, Bucko, Pantelija i ja i eto sad još i ti hahah
  Šta je ovo pederluk parti večeras ahahahah...
  Ahahaha jako smiješno. Ma doće one tri krave još kasnije.
  Koje tri krave?
  Ma ona Crvenperka, Crnka mala i Plavušica ona
  A jebote pa diste te balavice našli?
  A Miško ih zvao jebemi se neću mu ja govoriti koga da zove. E da ma bile one i sinoc.
  A vi i sinoć tu cugali? Pa Šta me niste zvali?
  Ma nemam pojma sve je bilo nešto nabrzinu. Uglavnom, Bucko zabrijo sa Crnkom ahahahaha... Trebao si to vidijeti mi smo se kidali od smijeha znaš kakav je Bucko ahahahah
  Svašta... A dobro Bucko ko Bucko ahahaaa
  Ma daaaaaa.. ajde idi ti gore vidiš da ja roštilj pripremam.
  Opa i klopat ćemo?
  Jes jes malo da zamezimo ahahah
  Ajd ti samo ja odo gore ak trebaš pomoć viči.
  Ma nemaš frke.

Ulazim u kuću, skidam patike i ulazim u dnevni boravak. Bucko je bio samo u hlačama i izležavao se na trosjedu, Pantelija je sjedio za racunalom i skidao glazbu sa neta, a Miško je skakao i pjevao iz sveg glasa. Kad su me vidijeli počeli su se derati, i onda ono standardno pa disi jebem ti sunce i tako to...
  Aaaaa al čemo se večeras napiti ha?, kaže Bucko
  Nego, kad je to nama bio problem hahahahh
  Pa da, boli nas kurac, kaže Pantelija

Poslje par čaša piva i ja sam, kao i ostali skinuo majicu i poceo se lupati po prsima i derati se kao tarzan Nakon nekih sat vremena ulaze tri cure, Crvenperka, Crnka i Plavušica i vuku neku cugu.
  Ooooo Barabo i ti nam se pridružio?, kaže Crnka
  A staću kad su me zvali, nego otkud vi sa njima?
  Pa slućajno, nas tri bile u gradu i taman Miško prolazi i pita nas oćemo do njega oni kao cugaju, i nas tri ajd idemo ionako u gradu nema ništa, kaže Crnka
  Kad u gradu ima išta? hahahaahah
  Ma i to šta kažeš ahahaha, veli Crnka

Tako je tekao razgovor uz čašicu i zezanciju. Šiljo se privio uz Crvenperku, a Bucko uz Crnku.
Mi ostali smo se smijali i zajebavali. Nakon par čaša zazujio sam pa rekao ostalima da idem malo van na zrak. Uzeo sam si pivo i cigarete i otišao sjesti na terasu. Taman sam zapalio kad je Plavušica mi došla iza leđa i uplašila me. Poznavao sam Plavušicu oko godinu dana, bila je lijepa cura i koliko sam aj znao imala je 17 godina. Bila je dosta mršava ali jako slatka. Za nju se pričalo svašta, da je ovakva da je onaka. Znao sam da je nešto od toga istina ali me to i nije zamaralo. Ionako nisam imao ništa u planu sa njom tako da...
  A jesi me prepala jebote srce mi je stalo ahahaah...
  A sori, kaže Plavušica, morala sam hehehe... Pa disit ti Barabo nisam te sto godina vidijela?
  Ma evo me sjedim kod Miška na terasi i cugam ahahaa
  Ej nečeš vjerovati i ja kod njega ahahah, veli ona. Mogu sjesti malo tu kod tebe?
  Ma sjedi tko ti brani.
  Mogu uzeti cigaretu?
  Ma naravno. Šta cugaš?
  Ej ma nas tri kupile dvije boce vodke pa cugamo sa redbuullom
  Ahaaaaaa, nek nek samo tako
  Oš i ti, veli
  Ma jok na piivu sam ja
  Oke kako hočeš, veli

Tako smo neko vrijeme sjedili i pričali, ono teme kako je ovaj kako je onaj i tako to. Nakon nekog vremena izlazi Šiljo i dere se.
  Barabo oš ti to sa Plavušicom završiti, ha?
  Ma jok, samo sjedimo i sprdamo se. Ajd ti tamo nateži onu svoju
  A jebiga, netko i to mora hahaha

On me pogleda i odjednom me pita
  A šta meni to fali?
  Ja ju pogledam u čudu.
  Pa ništa ti nefali tko je rekao da ti nešto fali?
  Ahahaah ma znam sprdam se. Diti je cura?
  Nemam ti ja cure znaš mene hahaha a dije tebi dečko?
  Joj joj Barabo. Ma nemam dečka sada imala sam prije mjesec dana al nije išlo
  Aha aha kužim.

Već je bilo poprilično kasno, i ostali smu polako tonuli u san. Dogovorili smo se da čemo svi ostati prespavati kod Miška. Ja i Plavušica smo i dalje sjedili na terasi i pili, bili smo poprilično pijani nas dvoje. Neznam ni sad zašto al ja sam se sve više i više približavao njoj. Otpijem par gutljaja piva, zapalim cigaretu te ponudim i nju. Uzme cigaretu i poljubi me u obraz i zahvali se. Ja odmah prema njoj i poljubim je. Nasmijala se samo i okrenula malo glavu. Nikada nije pokazivala interese za mene, a i mislio sam da nema šanse kod nje tako da ono..
  Sori, rekoh
  Ma sve pet ali otkud sad to, veli ona
  A jebat ga popio sam ahhahah
  Hehehe pa vidim i ja sam popila pa šta?
  Pa ništa. Oćemo unutra kod ovih?
  Ajd!

Kad smo mi ušli nazad u dnevnu sobu ostali su vec ošli u sobe, jedino su Pantelija i Miško cugali i mali neku političku temu. Sjeli smo kod njih i pričali o politici. Zatjeralo me na wc pa sam se ustao i ošao. Dok sam prao ruke, ulazi Plavušica počne se skidati i sjedati na wc da piša. Ja je pogledam u ogledalo i samo se nasmije, kao i ona i potom samo iuađem iz wc-a.
  Ej, Barabo ajd pričekaj me molim te.
  Ajde.
Izašla je iz wc-a i došla do mene. stavila je ruke oko moga vrata i nježno me poljubila.
  Šta je sad ovo?, velim.
  Paaaaa ništa, kaže, jel ti se nesviđa?
  A kako mi se nebi sviđalo
  Ej ajmo kod staraca Miškovih u sobu? Jedino je ta večeras slobodna Miško je rekao da mi možemo.
  Koji mi?
  Pa ja i ti jebote ahaahha
  Ma znam, zajebavam te. Ajde upadaj! Ček da ja samo odem po svoje pivo i cigarete.

Kad sam došao u sobu ona je ležala na bračnom krevetu i čačkala po mobitelu. Legao sam pored nje i kao pokušavao da vidim sta radi. Odgurivala me i rekla da nesmijem kao gledati i to. Približim se jos više njoj i počnem je maziti po ledima. Ona ostavi mobitel i kažemi da upalim nocnu lampu a, svijetlo ugasim tako da imamo kao malo romantike. Počeli smo se strasno ljubiti i maziti. legao sam na nju i zavlačio joj ruke i spod majice. Primijetio sam da nema grudnjak i samo se nasmija, skužila je zašto. Ona me dirala po stomaku i tiho uzdisala.
  Nisam znala da se dobro ljubiš?
  Tko? Ja? ma ti si pijana hahaaha
  Ahahahaha nisam samo sam malo pripita.
  Ma naravno!
Nakon toga odmaknula me od sebe i sjela na mene. Skinula je majicu, nasmiješila se i ponovo me počela ljubiti strasno. Imala je male sise, ali nema veze svđale su mi se.
Počeo sam joj milovati sise pa i ljubiti kasnije. Očito je uživala jer je lagano stenjala i govorila mi ime.
Ustao sam, nasmiješio se i skinuo hlače. Ona je rekla da je ja skinem tako voli. Rekoh nema problema. Dok sam je ponovo ljubio lagano sam joj otkopčavao traperice i skinuo ih. Na sebi je još imala hulahopke i crvene čipkaste gacice. Kad sam joj počeo skidati gačice ona mi je skidala bokserice. Nasmiješila se i rekla da nije očekivala da imam nešto u gaćama kroz šalu. naravno. nemam ništa ekstra kurac, normalan je 17 cm malo možda deblji od prosijeka. Več mi je bio krut. Rekla je da legnem, i kad sam legao poljubila me, nasmiješila se i počela da mi puši.
Dugo nisam bio sa nekom djevojkom i stoga sam jako uživao, htjeo sam da traje što duže. Nakon 10-min pušenja skinula je gačice i rekla da legnem na nju. Imala je na crticu jako je lijepu pičkicu imala. Malu, slatku.
  Samo polako nemoj molim te ko životinja
  Ma nebrini se se ništa polako ću, samo da uzmem kondom.
  Nemoj sa kondomom molim te, nevolim sa kondomom.
  Hmmm ajd ok al nemoj me zvati za 9 mjeseci hahaaha
  Ahaaah jako smiješno.
Namjesti sam ga na rupicu i polako počeo ulaziti u nju. Zatvorila je oči i ispustila tihi krik. Primaknio sam svoje usne njenima i počeo je ljubiti. Tiho je stenjala, pa sve više i više kako sam pojačavao tempo. Obgrlila me je nogama, naslonila svoje čelo na moje i stenjala dok sam aj sad već uhvatio fin tempo. U jednom trenutku me jako stisla nogama i ugrizla me za rame. Znao sam da je svršila. Počela se meškoljiti pa sam protumačio to kao da želi da promijenimo pozu. ja ga lagano izvadim ona me zažvali i počne me okretati na leđa. Sjela je na mene i počela me jahati. Gledala je u zrak, žestoko se nabijala i stenjala ne preglasno. podigo sam se i počeo joj lizati i igrati se sa njenim bradavicama. Uživala je u tome i svojim rukama mi gurala glavu u njene male sisice. Digao sam se sa krevet zajedno sa njom dok je moj kurac bio još u njoj i posjeo je na obližnji stol koji se nalazio u sobi. Stavio sam njene noge na svoja ramena i počeo je žestoko ševiti. Sve glasnije i glasnije je stenjala kako sam pojačavao tempo. Počela je zazivati Boga i vikala moje ime kako sam je ubadao žestoko. Svrišila je opet al ovaj put uz glasni jauk. Pičkica bila puna njenog soka i moj kurac se davio u tome, ali se nije bunio kao ni ja. Potom sam ga izvadio i skupio glavu do njene pičice i počeo je strasno lizati i maziti po stomaku i guzi. Legla ej na stol i stenjala. Nedugo potom uhvatila me za kosu i podigla te strasno počela ljubiti i grist me za usne i jezik. Očito joj se sviđalo kako sam je lizai i ševio. Potom smo se prebacili opet na krevet ali se ovaj put naguzila i rekal da je žestoko ševim, što sam ja, naravno, sa užitkom i napravio. Držao sam je za guzu i žestoko ševio. Pogledao sam njenu drugu rupicu i stavio prst u nju.
  Ej šta radiš? Nemoj molim te nevolim u guzu, reče ona.
  Pa jesi se jebala kada u guzu?
  Jesam ali nevolim to boli me jako.
  Ajd da te ja malo bit ču nježan ako te bude bolilo previše izvadit čuga ok?
Pogledala me i rekla da mogu ali da budem jako jako nježan i pažljiv. Pljunem si na ruku i pređem preko guzne rupice i stavim prst malo je zastenjala i rekla da idem polako. Namjestio sam kurac na rupicu i počeo prodirati u nju. Stvarno je jako uska guza bila. Ona je zabila glavu u jastuk kad sam stavio glavić u nju i zavrištala. Rekla je da stanem i jebem je u drugu rupicu. Vidio sam da je jako boli pa sam odustao od guze. Polegao sam je na leđa  poljubi je te potom stavio noge njene na ramena i opet je žestoko ševio u pičkicu. Bili smo jako znojni ali tempo nišam spuštao. Jebao sam je žestoko, jaja su mi lupala od njenu guzu. uživala je vidilo se. Ljubila me strasno.
Nakon nekog vremena shvatio sam da ču svršiti te sam joj to i rekao. Rekla je da joj svršim po stomaku što sam ja naravno i planirao jer nisam htjeo da budem tatica još. Nakon još par žestokih uboda izvadio sam ga iz njene pičkice i počeo svršavati po njenom stomaku. Svrišio sam do njenih sisa uz jak urlik. Nakon što sam svršio legao sam na bok pored nje. Ona je zatvorila oči i duboko disala i mazila me po kosi i licu. Ništa nismo rekli. Obukao sam bokserice, potegao par gutljaja piva i zapalio cigaretu. ona je dokučivaa svoje hlače i uzimala maramice da se obriše, te nakon što se obukla sjela je pored mene i zapalila cigaretu. Nismo ništa govorili. Nakon što sam ispušio počeo sam se oblačiti. Na izlazku iz sobe zamolima me je da to ostane između nas dvoje.
  Nema problema, vjeruj nisam jedan od onih sto odmah svika govore, kažem joj.

U dnevnoj sobi Pantelija i miško su još pili i pričali sada o nekim autima i tko zna o čemu. Pošto je u sobi bilo jako mračno nismo vidijeli da ej več bilo svanulo. Sjela je na obližnju fotelju i natočila si mineralne u čašu i otpila par gutljaja. ja sam sjeo na trosjed gdje je sjedio i Miško.
  A vas dvoje se igrali mame i tate, jeli?, reče Pantelija smješući se.
  Ma jok! Plavušica i ja pričali u pa malo i pridrijemali.
  U sobi si sa trebom i nejebeš? Barabo ti stvarno nisi normalan, dobaci Miško
  A štačeš. A disu ovi jebači?
  Evo sad sam cuo da je netko ušao u kupatilo očito čese i oni sada ustati, reče Pantelija

Nakon što smo se svi ustali i trijeznili djevojke su se počeel oblačiti jer kažu moraju iči. Ustao sam se i rekao da ču im otvoriti vrata jer su bila zaključana. Kad sam otključao vrata pogledao sam u Plavušicu. Pogledala me, rekla ajde bok i sagnula glavu. Crnka i Crvenperka me poljubiše u obraz i pozdrave se. Zaključam vrata i vratim se u dnevnu te otpijem koji gutljaj piva jer sam još pio.
  De Baraba zajebavaš se? Stvarno je nisi jebao?, reče Šiljo koji je veselo paradirao u sobi u boksericama
  Pa nezajebavam, nisam je jebao. Mislim da mi nebi dala da sam je i pitao.
Ma daaaaj pa znaš da je ona kurvetina svima daje, reče Pantelija
  Ma... Koga jebe ionako sam pijan nebi mi se ni nadigao na nju ahahah
Svi se nasmijaše i govore kako nisam normalan. Smijao sam i ja jer ipak sam je ševio. I to dugo...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nevaljala mama
by: (Znati)željan

Bio je to dan ko i svaki drugi... Sredina 3 razreda srednje škole. Sa svojim najboljim drugarom koji živi par kuća do moje, krenuo sam u školu... Prohladno jutro. No već nakon dva sata u školi drugar i ja odlučili smo otići kući. Taj dan škola nije bila za nas.
               On i ja smo uvijek maštali kako zajedno jebemo neku žensku, no u zadnje vrijeme su nas počele naše mame opasno paliti. Često smo razmišljali o tome kako ih zajedno jebemo, ili jednu pa drugu ili obje istovremeno. Drkali smo zajedno na te primisli. Uvijek smo voljeli drkati kod njega ili kod mene u sobi dok su nam mame bile u kući... pogotovo kad su zajedno pile kavu i prićale. No nikad nismo imali sreće da nas uhvate ili da im to damo do znanja na neki drugi naćin. Ponekad bi uzeli njihove gačice i svršavali u njih nekoliko puta dnevno... Nisu one dvije bile nekog prejebozovnog izgleda. No voljele su se tako oblačiti. Kratke minice i topići, neko čipkasto rublje (tangice i tako). Obje su bile visoke oko 175, sa nekih 62-68 kg. Moja mama je imala crvenu kraću kosu, dok je njegova bila crnka s podužom koso, imale su osrednje sise ali zato su im guzice bile odlične. Poveče no dosta zategnute. Nadali smo se kako ćemo ih jedan dan zateći kako se zabavljaju dok smo mi u školi no nažalost nikad ništa.
               Po povratku kući odlučili smo da idemo prvo k meni te se dogovorili da smo ranije pušteni iz škole zbog nekog već "unaprijed odrađenog projekta". Po ulasku u našu ulicu primjetili smo ispred moje kuće neki nepoznati automobil. Nije nam ništa bilo jasno. Pošto sam imao kljuć od kuće otvorili smo vrati i imali smo što ćuti. Stenjanje moje mame kao da ju neko jebe sa kurčinom od 25 cm. Moj drug i ja smo se pogledali i odma nam je sve bilo jasno. Kite su nam se već počele dizati od same pomisli na to što bi mogli vidjeti. Krenuli smo stepenicama prema spavaćoj sobi. Vrata su bila malo odškrinuta. I u odrazu u ogledalu smo imali šta vidjeti. Moju mamu kako se nabija na kurčinu nekog lika. Nisu nas primjetili. Nismo znali što učiniti. Te smo se odlučili još malo pogledati i nakon toga se spustiti u dnevni boravak i pričekati da završe. Tako smo i učinili. Pričekali još nekih 20-tak minuta u dnevnom boravku. I eto silaze oni dva. On obučen, a ona u gačicama. Kad su nas ugledali kako sjedimo u dnevnom ostali su bez riječi. Lik je izjurio iz kuće bez riječi. Digao sam se i pitao je: "Ko je to bio i šta ste radili?". Nije znala što da kaže. No vidjeli smo kako je spustila pogled i vidjela u našim hlačama kako su nam kurčevi već tvdi ko kamen. I u tom trenu na kućna vrata pokuca drugareva mama... Pogledavši kroz špijunku mama vidi ko je i otvori vrata. Drugareva mama ostane malo zatečena prizorom, no brzo se sabrala i upita moju mamu: "Što uhvatili su te kako se jebeš sa Markom?" (valjda se tako zvao lik kojeg smo zatekli). Na što je ona potvrdno kimnula glavom. Drugareva majka se nasmije i kaže: "Pa gle naši dečkći su već dosta zreli da znaju da svi imamo potrebe, a i naišla sam na moje i tvoje gačice umljane spermom u košari za veš a sigurna sam da to nismomi napravile  ". S čim se i moja mama složila. Te nakon par pogleda drugareva majka odlučila je svući svoju majcu i hlaćice. Ispod nije imala ništa. Krenule su prema nama, s rijećima da se skinemo pa da možemo nekako se dogovoriti oko prijašnjeg incidenta. Nije nam trebalo dvaputa reći. Za tili čas bili smo potpuno goli sa kitama u zraku tvrdima kao kamen...
          Mame su započele svoj posao kao da su profesionalke. Moj drug i ja nismo mogle vjerovati da nam se ispunjava životna želja. Gutale su naše nabrekle kurčine kao da su im zadnje u životu... Nismo više mogli izdržati te smo rekli da ćemo svršiti. na što su se njegova mama nasmijala i rekla da ćemo bar moći dulje izdržati u njihovim pičkama. Na to smo počeli svršavati im u usta kao ludi. Sva sperma im je završila u ustima. Nisu potratile ni kap. Krenule su jedna prema drugoj i počele se ljubiti. Naši kurčevi nisu se ni uspjeli spustiti. Njegova mama krenula je prema meni a moja prema njemu... Namjestile su nam se u krila i stavivši kite točno ispred ulaza u njhove vlaže pičkice počele su se polagano spuštati. Prošla mi pomisao kroz glavu kako sam najsretniji čovjek na svijetu jer jebem drugarevu mamu i gledam svoju kako ju on jebe. Počele su se nabijati sve brže i brže. Stenjale ko lude. Jebale se kao da im je zadnji put. Nakon nekih 20 minuta koje su meni prošle ko par sekundi podigle su se sa nas. Počele se ljubiti. Gurnule su prste jedna drugoj u pičku te ih nakon toga polizale. Naprčile su se preko stola i rekle: "Šta je mališani ajde dajte nam te kurčine i pokažite što znate da netrebate više gledati tuđe aute ispred svojih kuća.". Počeli smo ih jebati s leđa ko ludi. Kako sam jebao drugarevu mamu koja je bila taman do moj pljusnuo sam svoju mamu po guzi i odlučio joj gurnuti prst u guzu. Jedva sam ušao u njezin uski šupak. Pogledala me i rekla" Više nas niko neće jebati osim vas dva". Mi smo bili na vrhuncu. Moj drug je počeo svršavati u pičku moje mame. Gledao sam kako je puni i nabijao njegovu mamu sve jače i jače. Kad sam vidio kako je iz moje mame potekla sperma eksplodirao sam. Počeo sam svršavati. Drugareva majka je stenjala i govorila mojoj kako imaju najbolje sinove na svijetu.
                Otišle su u kupaonu te se vratile za koju minutu, obućene i rekle nam kako one idu popiti kavu a mi neka se malo odmorimo te da čemo kasnije pričati o svemu. Mi nismo mogli doči k sebi. Zaključili smo da više netrebamo maštati o našim mamama nego da smo postigli ono što smo oduvijek htjeli. Od onda više nismo trebali drkati na njihov donji veš nego smo samo došli i rekli što želimo. Jebali smo ih svako malo. Ili moju ili njegovu, i par puta se još ponovilo da smo ih jebali zajedno. To je sve što nam je trebalo! 
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Apr 2024, 18:09:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.