Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 05:27:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26636298 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Sanja – ispovest malog komšije
by: Storyteller

Zivim  u zgradi od 13 spratova. ja sam napaljeni klinja. Imam 18 god, i nisam bas nesto u skoli. Volim da drkam moj golemi kurac na tatine porno casopise koje on drzi iza ves masine.
  Doslo je prolece i poceo sam da primecujem komsinicu sa 4. sprata. Ona je visoka duga plava kosa, sisata, malo dupe, smedje krupne oci. Jebi ga, udata je, ima 35 godina i kao sto rekoh ima ogromne sise. Sanjam je kako joj svrsavam po sisama, kako ih mesim, kako joj gnjuram glavom medju njih. Ne smeta mi sto ima muza, to me cak i uzbudjuje. Pomisao da kradem nesto sto nije moje. He he!  Ona mene ni ne gleda , imam ja visinu al su mi noge premrsave. Uh , sto volim kad je sretnem u liftu, a ona zadihana ide sa pijace , a sise joj vire iz dekoltea , onako oznojane. Ja sam kulturan , kazem dobar dan, a u mislima je lizem , grizem po sisama, guram joj 2 prsta u usta, drzim je za kosu a ona stenje, ne Miko , ne ! Izasla je na 4. spratu, utegla to malo dupe u svetle farke, jebo te, i u picu su se usekle, al je zeljna debelog kurca. Uf ko ce iscekati 13. sprat da ogulim ovu moju debelu kobasicu , kako bi joj svrsavao po licu , po kosi, a ona bi govorila jos jos!

Jedno vece mama me poslala u podrum po krompir. U picku materinu , taman sam se zaigrao na Xboxu. Aj u kurac , otici cu , ni kljuc ne radi kako valja, jos ako sretnem onu opaljenu babu sa 2. sprata, poizdecu.

  Usao sam u nas box i tovario krompir. Cuju se koraci. Cutim besno u mraku i radim svoj posao. Oooo pa to je pohotna plavusa sa 4-tog ide u svoj deo. Cutim samo i gledam je kroz resetke. saginje se , ne moze da otvori svoj box, gura obe ruke unutra , hoce nesto da dohvati. Ooooo zaglavila se, ne moze da izvuce ruke. Cvili nemocno, misli da nema nikoga, zna da ne vredi da vice. Koprca se pokusava da izvuce ruke, gurnula ih kroz resetke od boxa i nema sad nazad. Kako nije znala da to ne sme da radi. Nagnuta je napred, ima roza helanke, usekle se u picu. Mrda se levo desno a gacice joj se oznojale pa se sasvim lepo ocrtavaju.
Oooo izvukao sam moju batinu i mirno u mraku poceo da ga drkam. Ona je sva vec cupava od koprcanja. Mastam kako joj skidam te helanke a ona me psuje i vredja. Dok ja mirno radim . Uf stezem ga rukom jace. Mastam kako pokusavam da ga ubacim u vrelu , obrijanu picu, verovatno je obrijana kad se tako dobro ocrtava. A ona se naglo mrda levo desno ne bi li promasio. Ooo kako mi je sav sluzav. Drzim ga u ruci i gledam kako je znojava i prljava , i bluza joj se iscepala od muke i truda da se izvuce. Mastam kako cu je nabosti, ne zna ona sta je klinja od 18. Nabijam ga brzo i duboko u mojoj glavi dok ona vristi od besa i nemoci, drzim je za cvrste guzove , zarivam prste u njim , bas me briga ne moze mi nista, nece smeti nikom ni da isprica. Guram joj palac u mali supcic, dok joj nabijam moje koplje do kraja svaki put. koprca se , sto me bas pali. Ooooh svrsio sam po resetkama od mog boxa. Obrisah se i pridjoh joj polako.

"Dobar dan, jel vam treba pomoc ?"
"Ja sad sidjoh. Vidim neki problem".

I pomognem joj da se izvuce. kako me je posle uvek milo gledala.

Iz njegovog ugla sve je izgledalo tako jednostavno i prosto. A ona, pa ona iako je bila skoro duplo starija od njega nije bila nista manje zeljna seksa. To sto tu zelju nije tako javno pokazivala je bila druga stvar. On je mislio da njegove poglede nije primecivala ali nije bio u pravu, znala je ona sta se vrzma u njegovoj glavi i to joj se veoma svidjalo. Vesto je skrivala svoje interesovanje, najpre zbog velike razlike u godinama, a ipak je zivela sa porodicom u tom ulazu i nije zelela rizikovati.
   
   To vece u podrumu ona ga je zapravo i primetila, zato se i uputila u podrum za njim. Vrebala je pravu situaciju i taj put je izgledalo kao da bi do neceg i moglo da dodje. Izigravajuci nemoc pokusala ga je privuci, ali ne, on jednostavno nije bio dovoljno iskusan da to primeti. Bila je strasno napaljena i zeljna, toliko ocajna a opet on nije mogao videti znak da pridje.
   
   Cak i njena droljasta odeca, koju inace nikad ne bi obukla, je trebala dati makar mali znak da je spremna i da ga ceka.
   
   Videla ga je kako se zadovoljava i blago masirala svoju picu kroz helanke, a sokovi su probijali kroz njih, jer cak ni gacice nije obukla ovaj put. Pica je bubrila i rasla kao i vatra u njoj, ali njoj je ocajnicki trebao neko da je popuni, a on to izgleda nije znao.
   
   Kadao je ubrzo svrsio nije ni primetio da su mu ruke ostale umazane vrelom mladom spermom, koja se slivala niz njegove dlanove dok ju je izvlacio iz boksa. Kad je napustio podrum, ostala je sama sa umazanim rukama, nezadovoljena. Krenula je da sisa i lize svoje prste, gutajuci svaku kap sperme koju je na njoj ostavio, a vatra u njoj je krenula da bukti sve vise i vise. Trljala se sve jace i jace, a trenje od njenih helanki je bilo toliko da je imala osecaj da joj pica gori. Skinula je majicu sa sebe a njene velike otecene grudi je prislonila na grubo drvo boksa i trljala je sve vise, a to grebanje ju je palilo iako je osecala bol, ali nista nije moglo da ugasi tu vatru u njoj.
   
   Konacno spustila je svoje helanke do kolena, i dva umazana prsta strpala u svoju guzu. Krenula je silovito da ih nabija, a njegova sperma cinila je da to ide glatko. Zamisljala je da je upravo on tu iza nje i da svrsava u njenu guzu, nakon cega je i sama svrsila a njeni i njegovi sokovi su se izmesali na njenim dugim prstima. Polizala ih je, gutajuci sve do kraja.
   
   Osecala se bar donekle ispunjeno, ali pomalo razocarano, zelela je da ga ima ali u potpunosti i obecala sebi da to mora da se desi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ispunjenje želja
by: mallenabl

Da, to vece je rekao, zelim tvoju picu vec  jebanu, bas volim da je tucam vec tucanu.
Bacila sam se u potragu, na pameti mi je bio jedan kurac koji sam vec probala, ali ne onako kako bih voljela da jesam. Uvije je bilo na brzaka, nikada da isprobam njegova umjeca i da pokazem kakva sam sam kuckica.
Kontaktirala sam ga, i dogovorila susret. Dragom sam fino saopstila da ce da dobije picu prosirenu...onako kako je on najvise voli.
Obukla sam sexy kompletic carapice i naravno izasla bez gacica.
Moj dragi je ostao zapanjen sa mojom smjeloscu, u glavi mi se vrtilo smao to kako cu biti dobro jebana kada se vratim kuci. Nasla sam se sa „svojim“ jebacem, ostao je zatecen kada je vidio kako sam se sredila za njega. Htjela sam za obojicu da budem boginja sexa. Uspjela sam.
Rezervisao je sobu, sa vrata je vec poceo da me skida, da mi dira sise, ljubi.
Nije ocekivao da ispod suknjice bas nista nemam, prsti su mu samo uletjeli „kako volim ovako kada je slobodna“ rekao mi je.
Jedva sam cekala kada cu da mu izvucem kurac iz hlaca da ga kusam kao prava kujica, krenula sam lagano da ga svlacim, da mu drkam kitu, kleknula na koljena lagano ga lizala i uvlacila u grlo, onda sam ubrzala. Uhvatila ga za guzove i sve vise i vise, jace i jace nabijala njegov kurac sebi u grlo, grcala sam, kasljala... pljuvala ga.Trudila sam se da to radim gotovo pa savrseno, da mogu svom dragom da sto detaljnije i slikovitije da prepricavam, da mu kazem da nisam bila mirna vec pohotna kuckica.
Gnjecio mi je sise, polako me povlacio ka sebi, legao na krevet, bas sam ga dobro pripermila za svoju vec dobro mokru picu. Zakoracila sam ga i nabila se na taj tvrdi kurac, uhhh dopalo mi se. Pocela sam da se nabijam, gdje me on zaustavio i rekao „pusti sada mene“ tako se snazno zabijao, vristala sam od uboda njegovog mesa. Izvijala sam se i pustila ga da me izjebe, okrenuo me na ledja, zadigao noge i opet nastavio silovito da se zabija u moju premokru picu. Uhh kako joj se samo to dopadalo, dopalo joj se sto je trga, sto je ne stedi „jace me tucaj, aaaa bas tako volim kada se ne stedi“ sve jacace i jace se zabijao u mene. Tucao me iz sve snage, sirila sam guzove sirila sam picu kako bi taj komad mesa sto dublje bio u meni. Dobijala sam kurac kako volim, onako kako prave droljice i zasluzuju da se tucaju. „svrsicu“ rekla sam mu, gdje je onda jos vise i jace me jebao, uzdisala sam, trazila da me tuca s guza, okrenula sam se i rekla mu „hajde jebi me ovako“ uhvati me za guzovo i tucao. Samaraj mi guzove, jebi me jaaako... mmmm kako mi je samo lijepo trgao picu, krenuo je da uzdise znala sam da treba da se namjestim, primakla sam mu se otvorila usta jako i cekala da me zalije. Kako je samo lijepo spricao, po mojim usnama jeziku, licu i sisama.   Kroz glavu mi je prolazilo „kako ce se samo mom dragom dopasti kada mu budem prepricavala“ ali nisam uspjela odmah da otrcim kuci, moja picka je platila jos jednu rundu. Bila sam bas izjebana i potrosena.
Pokucala sam na vrata, dragi me docekao potpuno gol sa kitom dignutom, odmah s vrata me scepao i krenuo da dira ljubi i njuska. Kurac mu je pucao o d zelje da se zabije u moju pickicu.
Krenula sam sa pricom da sam bila prava drolja, da sam davala picku kako to prave kuje rade, da sam grcala na kurca dok sam ga sisala, a on me jebao kao nikada, silovito divlje,  uzimao me, i kidao... moja pica je zaista to vece bila izjebana kako voli..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Sin Niki
by: nisxxx

Gubitkom muza u saobracajnoj nesreci,zivot jedne mlade zene ostaje zeljan ispunjen prazninom bez sexa i njeznosti.Situirana mlada majka,zivi sa sinom u raskosnoj kuci na obali mora.
Bruneta plavih ociju skladnog tijela i izazovnih grudi i bokova,palila je sve oko sebe kad se pojavi.Iako je imala 35-t godina niko joj nebi dao te godine izgledala je bar 6-st god mladja.Sin joj je bio tada 17-st a izgledao je na oca dosta stariji ozbiljni ali jako lijep i lijepo gradjen.Topla noc lagano je zaspala u velikoj sobi.Probudio ju vjetar oko 3 ujutro,bio je to propuh iz sinove sobe,vrata su bila mako oskrinuta,mladic je spavao na ledjima potpuno gol,,duboko je uzdahnula i zatvorila vrata.Vratila se u sobu ali nije mogla da zaspi,osjetila je toplinu medju svojim bedrima,vagina joj je pocela sliniti,srce joj je jako lupalo,cim zatvori oci vidi obdaren penis svojega sina.

Ma sta je to samnom,krenula je da se istusira.Sada vec svjeza,mirisala je na lahor tolog mora.Ponovo ju ceznja obuzela pogledala je na sat,pa zar je proslo samo 35 minuta.Ustala se i polako otvorila vrata Nikijeve sobe,Niki je spavao,tjelo mu je blistalo na mjesecini,njegov penis ju je polako mamio.Prisla je krevetu i njezno ga gledala dok je sve vise i vise vlazila,grizla je donju usnu vise od pozude nego od straha.Lagano je rukom presla preko njegovog bedra.Penis mu se mrdnuo,nastavila je sa milovanjem za nekoliko sekundi Nikijev kurac je dostigao maximum,sigurno od 25 cm.Jezikom je polako dodirnula vrh Nikijevog kurca,sva je zadrhtala,Niki se nije budio.Pocela je da ga sisa i ljubi mu lagano jaja,bila je sve vlaznija i vlaznija.Zanesena zastenjala je.Niki se probudio ali nije oci otvarao,bojao se da ce prestati ta ljepota koja ga obuzimala.Polako je skinula spavacicu,milovala je Nikija po cijelom tijelu,te ga lagano zovnula,Niki dali zelis da nastavim da te ljubim i milujem,da da da,otvorio je oci,njezno se nasmijao i poceo da ju ljubi,prstom je dodirnuo vec mokru vaginu a ona je zastenjala.De se okreni da te polizem,bila je to poza 69,Niki je lizao klitoris presretne udovice,vrhom jezika je poljubi njen drugi otvor,zastenjala je.Lizao joj je oba otvora,sok joj je curio iz vagine.Htjela je da ga zajase,duboko u njoj oboje su stenjali,Helena zovnuo ju je,da Niki,ja necu da ovo nikada vise prestane.Okrenula se sa guza,bila je neodoljiva,pohotna prava riba za razvaljivanje zeljna kurca i karanja.Za nekoliko trenutaka svrsila je i Niki za njom,ali nije ga vadio samo je nastavio ali sporije.Znoj je kvasijo carsafe,mjenjali su poze,ljubio je njene dojke zanesen nekoliko joj ujeda napravio,stenjala je kao nikada do tada.Daj Niki tucaj me u guzu zavapila je,ispunio je majci zelju,oh Helena,kak si tjesna tako je lijepo,svrsicu,nemoj jos,Niki je poslusao,izvadi je svoj nabrekli kurac i stavi ga u usta Heleni.Nakon nekoliko minuta ponovo ga stavio u guzu.Svrsio je deruci se.Jutro je svanulo,probudila se Helena,gola ispod carsafa u svojoj sobi.Pa ja sam sve to sanjala.
Otisla je do Nikijevih vrata,bila su zatvorena,cuo ju je i samo se slatko nasmijao,kurac mu je bio jos vlazan od snova,u kojima je ona sanjala a on stvarno uzivao………
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Keva, sestra i ja
by: boban01

Stalno sam posecivao ovaj sajt i citao najvise incest ľ price, pa sam odlucio da napisem i jednu svoju. Ova prica je istinita i desila sa prosle godine.

Nisam vise mogao da izdrzim a da ne kazem kako sam se lepo tucao prvo sa sestrom, a polse zajedno sa njom i sa majkom. Mozda cu je opisati identicno kao sto se desilo, a mozda i necu, pokusacu. Zovem se Milan, imam 19 godina. Atletski sam gradjen visine skoro 2 m, jer se bavim kosarkom.

Moja sestra se zove Marija, starija je od mene nepunih godinu dana. Malo je punacka, ali zato ima cvrste grudi lepe za mesanje i sisanje. I ima fenomenalnu picu, koja nije skroz obrijana. Keva se zove Dragana i za svojih 42 godina izgleda bas sexy. Radnja je pocela na sam dan mog rodjendana. Napravio sam tulum, na kome me je bila moja sestra. Posle dugih 8 sati pijancenja svi su se razisli. I ja i sestra smo bili pod gasom.

Kad smo sve pocistili, rekla je seka da ide da se umije. Vrata nije zakljucala. Mislio sam da ce samo da umije lice, pa sam zato usao u wc. Polako sam otvorio vrata da je ne bih uplasio. Kako sam ih otvorio polako ona nije cula, a ja sam se skamenio od prizora. Skinula se gola, stavila jednu nogu na kadu i pocela da dira svoj klitoris. Kurac je poceo da mi se dize nevidjenom brzinom.

Nisam vise mogao da izdrzim, skinuo sam se go i naglo otvorio vrata. Seka se zbunila i posla za peskirom, ali joj nisam dao vec je odmah poljubio uusta. Malo se otimala, ali je ipak prihvatila. Gnjecio sam sise i gurao prste u njenu picu. Polako se se spustila pocela da mi ga pusi ko luda. Zestoko je nabijala svoju glavu na moju kurcinu, ali nikako da ga stavi celog u usta.

Uhvatio sam je za glavu i poceo da je guram skroz do kraja. Prvo se otimala jer nije mogla da stavi svih 23cm u usta, ali posto sam bio uporan popustila.Ubrzo sam poceo da svrsavam u njena usta.

Posto joj nisam dao da ga izvadi morala je da proguta svu spermu. Nastavila je da ga pusi dok se opet nije vratio u formi. Otisli smo u sobu od majke i legli na krevet. Nisam cekao da nadje kondom nego sam ga odmah zestoko nabio do kraja.

To je izazvalo njen krik. Poceo sam zestoko da je nabijam, a ona je pocela da se dere, ne od bola nego od uzitka. Svrsila je 3 puta za nepunih pola sata. Polako se blizio i meni kraj. Najvise me iznenadilo sto je rekla da mogu da joj svrsim u picku.

To me je jos vise napalilo pa sam poceo jos jace da je nabijam. Ona je opet pocela da svrsava, ali sa nenormalnim dranjem. Posto je keva spavala svo vreme u mojoj sobi na spatu, ovo dranje moje sestre je probudilo i dotrcala je do njene sobe i naglo otvorila vrata. Sestra se htela osloboditi, ali sam ja poceo da svrsavam pred majkom.

Napunio sam sestrinu picu do kraja, majka nas samo posmatrala i malo je falilo da se srusi. Uhvatila se za vrata i dalje je gledala ali nista nije rekla. Skinuo sam se sa sestre i posao ka majci. Uhvatio sam je za ruku i povukao je ka sebi. Poceo sam da je skidam i ljubim.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Biologija
by: nisxxx

- Jovane, pratis li ti o cemu ja govorim? Hajde, ponovi sta sam poslednje rekla, - prozvala me je profesorka Maja iz biologije. Ustao sam zaista nemajuci pojma o cemu je profesorka uopste govorila na casu, jer sam neprestano buljio u njeno telo mastajuci kako je ljubim i svlacim. Zamisljao sam kakvi su joj sisici ispod tog debelog dzempera koji je uporno nosila mada se blizio kraj proleca. I suknja koja je dosezala svojom duzinom do poda, pravila je od mene nesvakidasnjeg bludnika, jer sam se palio na totalno sakriveno. Kad bi sela na stolicu i prekrstila noge, njeni clanci su me izbacivali iz koloseka i mamili da ih istog momenta izljubim. Voda mi je isla na usta dok sam zamisljao sebe medju njenim vrelim bedrima kako se opijam mirisom njene nedostupne picke cije oblicje nisam mogao stvoriti ni uz pomoc gomile erotskih casopisa. Naprosto, ni jedna joj nije pristajala. Profesorka Maja je inace bila veoma rezervisana prema svima, pa tako i prema meni s obzirom da nije imala ni punih trideset, ali da je mene licno palila, istina je. Nisam skidao oci sa nje. Moji drugari je zacudo nimalo nisu voleli mada je bila veoma lepa i prijatna zena, barem u odredjenim momentima. Pretpostavljam da je bilo kakve simpatije prema njoj srusila ona sama postupajuci prema nama kao veoma strog profesor. Medjutim, ja sam imao uvek najlepse misljenje o njoj i trudio sam se da budem poseban, jer su svakom njenom recju ili gestom, moje fantazije o njoj cvetale. Tako sam i uspeo da budem primecen pa i po cenu da zbog nje padnem godinu. Njena ljupka faca se uozbiljila: - Jovane, vec si dobio za poslednja dva meseca cetiri negativne ocene zbog toga sto ne pazis na casu. Ovo bi trebalo da bude peta. O cemu, pobogu, razmisljas? Oboricu te k'o nista. sta ti je? Jos malo je ostalo do kraja godine. Ostale predmete rasturas, a ovaj... batalio si ga maksimalno. - Profesorka, ne bih sada o tome, - odgovorio sam maltene sapatom dok se ceo razred pretvorio u uvo. Ipak nisam zeleo toliki publicitet, pogotovo zbog toga sto nikome nisam pricao o mojim potajnim mislima prema profesorki. - Posle nastave ces doci u zbornicu na jedan ozbiljan razgovor, da ne bismo sada gubili vreme, i pazi do kraja casa. Ne dovodi me u situaciju da budem primorana da te udaljim sa casa. Nastavila je da predaje povremeno mi upucujuci prekorne poglede, dok sam se ja predao transu od srece sto me je konacno pozvala kod sebe u zbornicu. A jos smo bili popodnevna smena. Odlucio sam da joj kazem sve sto mi lezi i na srcu i na kurcu. Zavrsila je nastava. Namerno sam ostao da sedim za stolom dok nisu svi izasli a ja ostao sam u ucionici. Jedna drugarica kojoj je bilo zao sto mi se to desilo, ponudila se da me saceka ispred skole. Bio sam krajnje pristojan i glatko sam je odbio poslavsi je kuci. Uputio sam se ka zbornici. Dok sam prolazio pustim hodnicima, primetio sam da u zgradi vise nema zive duse. To mi je veoma godilo. Pokucao sam na vrata zbornice, i na njen poziv usao. Medjutim, nije bila sama kako sam ocekivao. Pored nje je bio i direktor i profesor fizike kojeg nisam organski podnosio. Razocarao sam se. Hteo sam u zemlju da propadnem. - Znaci, to je taj Jovan, - narogusio se a zatim osmehnuo direktor, - ne boj se, samo sam hteo da te vidim. Dobar si ti decko. Iz drugih predmeta su ti ocene veoma dobre. Ocigledan problem je u samoj biologiji. Ili je ne volis ili je nesto drugo u pitanju, a? cutao sam. - Nista, - obratio se profesorki Maji, - prepustam ti ga Majo. Razgovarajte i vidite sta se to zaista desava sa njim. Bilo bi steta oboriti ga na godinu. A sutra cete mi sve potanko predociti da bih video sta cemo dalje preduzeti sa Jovanom. Pomilovao me je po kosi i dok sam se jos grcio u razocarenju, njih dvojice vise nije bilo u zbornici. - Sedi Jovane, - istopio sam se od njenog umilnog glasa. Spustio sam se na stolicu. Prisla mi je i primakavsi jednu stolicu sela ispred mene. Na moje iznenadjenje, uhvatila me je za ruke toliko nezno da sam poskocio sa stolice. Kao iskusan profesor, veoma brzo je shvatila celu situaciju sa mnom. Gledali smo se u oci. Tonuo sam u njene tople zenice ne imavsi snage da bilo sta progovorim. Grlo mi se posve osusilo, a srce je htelo da iskoci iz grudi. - Reci mi Jovane, jesam li ja u pitanju? - bila je direktna. Sagnuo sam glavu ka podu. Poduhvatila mi je rukom bradu i ispravila mi glavu. Licem sam se nasao tik uz njeno. Ruke su mi mirovale u njenom toplom krilu. Zazmurio sam i rasirio prste ka njenim butinama. Vreli dah sa njenih usana izludjivao me je. Bio sam paralisan. Ona je cekala. Znao sam to. Ocekivala je moj sledeci pokret. Nakon par trenutaka stidljivo sam poceo da pomeram ruke ka njenim bokovima. Konacno sam ih gurnuo pod taj debeli dzemper i dotakao golu kozu. Otvorio sam oci. Sada je ona zmurila. Uzdahnuo sam boreci se za vazduh. Skupio sam hrabrost i dalje pomerao sakom po telu koje se polako pocelo nadimati u tihim uzdasima. Jabucicama prstiju dotakao sam drhturavu masu omanjih dojki dok ih najzad nisam potpuno obuhvatio. Tek tada mi je bilo jasno sta je krila ispod te tajanstvene zakopcanosti do grla. Ni njene noge nisu bile nimalo za potcenjivanje, a o dupetu i da ne pricam. Devojke iz mog odeljenja mogu zbog toga samo da budu ljubomorne. Tvrdi vrhovi bradavica su nasli sebi mesto izmedju mojih prstiju. Hteo sam da eksplodiram od iznenadnog pritiska u pantalonama. Kurac mi se ukrutio do bola u tesnom prostoru uzanih farmerki. - Oh, Jovane, - prosaptala je i presla rukom preko mojih prepona. Pazljivo, izvukao sam ruke ispod dzempera klizeci po njenom telu i rubovima suknje dok nisam napipao dugme. Nisam se zaustavljao. Otkopcao sam ga i povukao patent pod njim. Suknja je spala sa bokova otkrivajuci maleno parce crne tkanine obesene o vrpce sto je trebalo da oznacava gacice. Ni profesorka nije mnogo cekala. Vestim pokretima prstiju oslobodila je moje koplje i obuhvatila ga sakama, sto je bilo kobno. Samo sam jauknuo i mlaz sperme se prosuo po njenoj suknji. Od prevelikog uzbudjenja nisam uspeo dobro da se snadjem. Ali, ona se nije dala iznenaditi. Ustala je sa stolice iskoracivsi iz suknje. Zakljucala je vrata. Za to vreme sam se i ja na brzinu svukao. Kurac mi se nije spustao ni za dlaku. Kleknula je i onako balavog od guste sperme stavila ga u usta. Skinuo sam joj dzemper i poceo gnjeciti te slatke sisice koji su se toliko vremena krili od mojih ceznjivih pogleda ispod bockave vune. Maja se vec potpuno predala uzivanju. Pusila ga je sa apetitom nabijajuci ga u grlo do jaja. Blago sam je odgurnuo na pod i svukao to parce gacica sa njenog predivnog tela. Pred mojim ocima se ukazala uredno obrijana pickica sa simpaticno stisnutim usminama. Samo je ostavila jednu kockicu dlacica na pubicnjaku kao ukras. Poceo sam da je lizem kao sumanut trudeci se da to radim najbolje sto mogu. Maja se propela telom dahcuci, i boreci se za vazduh. - Lakse, Jovane... ah, lakse. Nije me niko mogao zaustaviti. Zabijao sam jezik u rastvorenu rupicu, sisao maleni otvrdli klitoris i grickao usmine koje sam prstima lagano sirio. Pokusala je vise puta da se izmakne da predahne, ali ja bih je zgrabio za cvrste guzice i vracao ponovo pod izludeli jezik. Vlazila je u talasima tako da je palacanje mog jezika preraslo u sljapkanje. Najzad, ustala je i naredila mi da legnem. Par puta je gurnula kurac u svoje grlo, a zatim se nabila na njega kao na kolac. To je bio dozivljaj za sebe. Sjurila ga je u dubinu svoje pecinice kao da je ceo zivot zivela za taj trenutak. Konacno me je zajahala. Osecao sam svaki njen pokret dok je pocela da hvata ritam nabijanja. Pomagao sam joj podizuci karlicu u susret zarivajuci se prilicno divlje i grubo. Gnjecio sam joj sisice koji su poskakivali u ritmu naseg tucanja. Tada sam je zgrabio za bokove i podigao se na noge zajedno sa njom ne vadeci ga. Ucinila mi se laganom kao perce. Legao sam je na zbornicki sto i nastavio da se zabijam u njeno telo. Maja je vec pocela da se gubi gurajuci svoju saku u usta da ne bi vristala. Osecao sam da svrsava jer joj se telo nekontrolisano potresalo. I ja sam bio pri kraju. Izvukao sam ga i popeo se na sto. Milujuci joj jednom rukom rascvetalu i posve mokru pickicu, drugom sam joj zavukao nabreklinu u usta i nastavio da je tucam. Primala ga je bez protivljenja. U jednom momentu sam osetio njene usne na jajima. Celog ga je ugurala. Dovoljno za kraj. Poceo sam svrsavati zabijajuci ga u njeno grlo. Vrela sperma je sibala u malzevima po njenom zdrelu. cak se i zagrcnula, ali je sve izdrzala. Mrak mi je pao na oci dok ga je ona i dalje gutala sve dok onako mlitav nije ispao iz usta. Tada smo se prvi put poljubili. Dugo smo se zvalili onako goli na zbornickom stolu. Ljubio sam je po celom telu iznova je uzbudjujuci. Trpao sam dojku po dojku u usta trudeci se da ih cele usisam. To ju je dovodilo do ludila. - Jovane, zar ti nije dosta? - povremeno bi me prekidala, ali ne i zaustavljala. Ponovo sam imao erekciju. Maja je razrogacila oci. Nisam hteo da cekam. Okrenuo sam je zguza i prineo ukrucenu batinu njenoj nezasitoj pickici. Jednim trzajem ponovo sam je ispunio. Prihvatila me je nabijajuci se sve brze i jace. Milovao sam joj sisice i povremeno gurao dva prsta u njena usta. Sisala ih je kao da je to kurac. Bili smo kao podivljala masina za seks. Bio sam toliko uzbudjen da mi je vrlo malo trebalo da dodjem do kraja. Pozeleo sam da je rasturim. Uhvatio sam je za ramena zabijajuci se svom snagom. Ovog puta je morala da zavristi. Poturio sam moju saku pri cemu me je zestoko ugrizla. Uto sam i ja izgubio pojam o vremenu. Prosuo sam se po njenoj rodnici sa ostatkom guste lepljive sperme koja mi je valjda jos preostala u jajima rovareci jos neko vreme izmedju zidova njene vrele rupice. Bukvalno smo se skljokali na pod. Dobrih desetak minuta smo mirovali priljubljeni jedno uz drugo. - Profesorka, - progovorio sam. - Ne, Jovane, za tebe sam samo Maja. - Dobro, Majo, ne znam sta da kazem. - Zar bi trebalo? - Ti si divna. Sada te jos vise obozavam. Mozes mi dati jos pet keceva, ali pomoci nema. Nasmesila se. - Za to se ne sekiraj. Veceras imas cistu peticu s tim sto treba da popravis jos cetiri keca. - Hocu li odmah? - Ne, zaboga, i ovako ne znam da li cu biti sposobna da dodjem do kuce. - Pomoci cu ti. - I da znas da hoces. Ali ne dolazi u obzir da me ponovo diras veceras. Dozvolices mi da se malo odmorim. Za tvoju informaciju, rasturio si me. - To je za one keceve. - Nece ih biti vise, a i dobro je da sam se na vreme zaustavila. Da sam ti dala jos koji, docekali bismo jutro u zbornici. - Vazi, - nasalio sam se. - Ne zezaj se. I nemoj da ti slucajno padne na pamet da nekome zucnes o ovome, ako ne zelis da oboje letimo iz skole, sem, naravno, ako me vise ne zelis. Tu me je, naravno, duboko dirnula u srce. Zagrlio sam je cvrsto i pruzio dugi topli poljubac. Zatim sam je otpratio do kuce ali nije bilo nista od dogovora. Roditeljima sam telefonom javio da ostajem kod drugara da nocim jer moram da popravim biologiju.
sto je i normalno, odmah su se slozili. Ponovo smo se tucali, ali ovog puta u njenom krevetu. sto se tice biologije, do kraja skolske godine sam bio ucenik za primer, jer ipak, trebalo je popraviti zaostale keceve.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Žena i njena sestra
by: nisxxx

Iduća stanica je bila noćni klub. Nakon što smo se parkirali morao sam sačekati da se popravi šminka. Pred samim ulazom u klub žena se okrenula i pružila nekakav smotuljak: „ Stavi ovo negdje u džep, nemam mjesta u torbici. „ i krenula unutra. Prije nego što sam spremio smotuljak pogledao sam što je to. Ostao sam bez riječi ukočen u pola koraka. U ruci sam držao dva komada ženskih tangi. Dva komada. Ljudi moji, i žena i šogorica su kada su išle u wc skinule gaćice i sada se šeću po birtijama u prekratkim minicama i to obadvije bez gaćica. Ludilo !!!

Iako je već počeo deveti mjesec, temperature nikako da se spuste na normalu. Pošle subote smo žena i ja polagano umirali od vrućine i dosade. Izvaljeni pred televizorom pijuckali smo rashlađeno vino i napljuvavali večernji tv program. Zvoni ženin mobitel. Iz razgovora shvaćam da je zove njena sestra starija od nje dvije godine. Inače s njom baš i nisam u najboljim odnosima. Prilično je sebična i vječno nešto toroče. Sa mnom je vječno u nekakvoj prepirci. Kao da je njena sestra zlatna a ja je samo iskorištavam. Uglavnom da sam đubre kao svi muškarci , generalno. Čujem da žena na nešto pristaje, ali ne znam šta. Kaže mi žena da joj se sestra popičkala s mužem i pita da li smo nas dvoje za laganu skitnju po birtijama u troje, tek toliko da ubijemo vrijeme. Budući da sam shvatio da je žena već pristala ja sam se samo složio. Ionako mi je bilo dosadno. Obukli smo se lagano, sportski. Ja lanene hlače i košulju, žena traperice i dekoltiranu majicu. Uto je stigla i šogorica. Visoka zrela brineta tridesetih godina. U minici i pripijenoj majci koja je naglašavala njene omanje ali na očigled tvrde grudi koje su uvijek stršale nekuda prema gore, vječno prkoseći kao da pokušavaju pokazati prgavu narav moje šogorice. Minica joj je bila toliko kratka da je postojala opasnost da pri svakom saginjanju otkrije skladnu i tvrdu guzu. Žena je samo okrenula očima kad ju je vidjela, ali nije komentirala na glas. Sjeli smo u auto i krenuli u potragu za zabavom. Pred prvom birtijom na koju smo naišli ( kod nas u ulici – bolje da sam išao pješke ) vidjelo se po parkiralištu da je gužva. Odlučimo stati i ući. Unutra gužva i tuku cajke sve u šesnaest. U gužvi ugledam poznato društvo. Dvije djevojke iz susjedstva i bračni par s kojima se poznajemo ali se baš i ne družimo. No sjedamo k njima u separe. Naručim rundu i bacim pogled okolo. Birtija puna, muzika tuče, masa pjeva i veseli se. Okrenem se prema ženi, a njoj faca kao da ne pije vino nego sirće. Uvijek naletim, pa i ovog puta je pitam šta joj je. - Pa jesi li ti vidio da su ovdje svi skockani, od cijelog društva samo sam ja u hlačama. Pogledam malo bolje, ono stvarno. Poznanikova supruga, mala, bucmasta, umjetna plavušica se zategla u nekakvu minicu od teksas platna, koja pokazuje veliku opasnost od pucanja po šavovima. Da nema malo deblje noge koje stišće minica mogao bih joj vidjeti pupak s doljnje strane jer sjedim preko puta nje. Djevojke iz susjedstva, obučene u kratke crne minice, majičice s dekolteima do ispod grudi, pokazuju gotovo sve što smiju a da ih murija ne uhapsi zbog javne pornografije – očigledno su u lovu na muško meso. Šogorici se, kada je sjela, zadigla tijesna minica nebu pod oblake. Kako je prekrižila noge vidim joj cijeli gornji dio butine i dobar dio desnog guza. Ne izgleda loše. - I šta da sada ja radim ? upitah glupo - Odvezi me kući da se presvučem. Odsikće moja žena - Šta je dobivam za to ? upitam ženu od zajebancije dižući se sa stolice jer znam da mi je jednostavnije udovoljiti joj nego cijelu večer trpjeti njezinu nervozu i slušati siktanje. - Ako mi to napraviš ja ću se potruditi da ovu večer ne zaboraviš tako lako. Nisam ni ulazio u kuću dok se žena presvlačila. Ionako me nervira kada za jedan izlazak šest puta isprobava odjeću, a onda na kraju izađe u onome što je prvo obukla. Jebote, ovoga puta se vratila za pet minuta. I izgledala je predobro. Visoka metar sedamdeset, prirodne plave kose do pola leđa, beskrajno dugih savršenih nogu, ne prevelikih sisa. U crnim sandalkama s peticom od najmanje 10 cm i mini haljini iste boje. Kasnije mi je objasnila da to zapravo i nije haljina nego tunika koja se inače nosi na duge hlače. Lagani materijal je lepršao oko nje svakim korakom tjerajući me da blejim u vlastitu ženu čekajući kada će se pojaviti guza ili međunožje pri nekom naglijem pokretu. Kada smo se vratilu u birtiju ženskom dijelu društva je od zavisti prisjelo piće. Sjeli smo u separe, za stol na dvosjed, žena lijevo , ja u sredini, šogorica desno od mene. Djevojke iz susjedstva preko puta. Bračni par iz društva je sjedio razdvojeno, jedno nasuprot drugome svako na čelu stola. Zaredale su runde pića. Kako je vrijeme odmicalo, pod utjecajem alkohola, društvo nam je bilo sve veselije i slobodnije. Uz toliku količinu golih nogu oko sebe, u situaciji kada su dekoltei na majicama beskrajno duboki a mlada ženska tijela oko mene uzbibana u ritmu žestoke muzike, stisnut između žene i šogorice na tijesnom dvosjedu, osjetio sam kako mi krv kola venama, a razumno ponašanje postaje strani pojam. Ni poznanik se baš nije mogao pohvaliti trezvenošću. Samo je kolutao očima gledajući čas jednu, čas drugu stranu stola ne mogavši se odlučiti s koje strane je bolji pogled. Kada je to shvatila njegova žena naglo je od muke počela forsirati s alkoholom. Kada su to primijetile ove moje zmije, kao slučajno su počele pokazivati sve više svojih ženskih draži. Šogorica je vrpoljeći se uspjela pokazati rub lijeve bradavice, a minica joj se tako zadigla da joj se vidjelo cijelo bedro sve do gornjeg ruba bijelih tangica. Kako je noge držala prekriženima, kada bi god prebacivala nogu preko noge s obadvije strane ruba gaćica se pojavljivao uredno oblikovani tamni žbun dlaka iznad njene pičke. U jednom trenutku mi se učinilo da sam čak vidio kako su joj se gaće urezale u njenu pohotnu pičku, a mesnate stidne usne u potpunosti obuhvatile nježnu bijelu čipku. Moja žena, lagano naslonjena prema meni je, kao slučajno uspjela staviti podlakticu u moje krilo i mrdajući se trljati me po međunožju. Duge noge je ispružila postrance tako da su se vidjele gotovo cijele, odnosno do samog ruba gaćica. Stisnut između dvije sestre, jednoj gledajući u otkrivene draži jedne, a perverzno trljan po kurcu od druge imao sam osjećaj da će mi kurac, koji se već odavno digao do krajnjih granica, prsnuti od uzbuđenja. Poznanikova žena više nije mogla izdržati tu situaciju pa je naglo ustavši natjerala jadnika da se pokupi i odvede je kući. Bilo mi ga je žao gledati kako sav nesretan napušta društvo nesigurnog koraka nespretno pokušavajući prikriti oteklinu u preponama. Žena i šogorica su bezobrazno se cereći još jednom izvrtjele nogama i za pozdrav mu pokazale daleko više svojih tijela nego što se mogao nadati i u najdubljim snovima. Na moj prigovor da su isprovocirale buckinu ljutnju, žena mi je lakonski odgovorila da se bucka nema što buniti. Ako je pametna mogla bi noćas uživati u seksu više nego obično jer je onaj jadnik izašao iz birtije nadraženiji i uzbuđeniji od njih dvije nego što ga je ona ikada mogla uzbuditi. „ Pa i sam si vidio da mu je kurac skoro poderao hlače. Može je noćas jebati, a zamišljati da je u krevetu s nama dvjema.“ Naručili smo novu rundu pića i nastavili sa zabavom. One cure preko puta su se pripito cerekale i same svjesne što se događalo za stolom. Ja sam usput uživao u pogledu duboko među njihovim butinama, a kada bismo se nazdravljali naginjale su se preko niskog stola daleko više nego što su morale, tako da su im sise gotovo ispadale iz dekoltea. Zavalio sam se unatrag i prebaco ruke oko strukova mojih pratilja lagano ih obadvije milujući po leđima od vrata do stražnjice. „ Jel mi drpaš sestru ? „ odjednom me upita žena. „ Ne baš previše. „ odgovorim zbunjen takvim pitanjem. „ Koliko daleko mi dozvoljavaš da idem a da se na naljutiš?“ Provokativno upitah. „ Ma samo je izdrpaj, imaš slobodne ruke koliko god hoćeš, baš da vidimo koliko će ti dozvoliti.“ Odgovori mi žena ni sama ne znajući kuda će nas to odvesti. Od tog trenutka moja ruka je čvršće prigrlila šogoricu. Strpljivo sam je ispipavao po guzi, obuhvaćao oko struka, mazio ravni stomak dodirujući joj sise od doljnje strane, zbog buke pričao u uho ne propuštajući priliku usnama dodirnuti vrat. Šogorica se veoma brzo opustila.Lagano se zakrenula prema meni dodirujući me golom butinom ispod stola. I ona je prebacila svoju ruku iz mene kao da bi dohvatila moju ženu. Razgovarajući s njom preko mene lijevom sisom se lagano trljala o moja prsa. Kada sam spustio pogled jasno sam kroz duboki dekolte vidio kako duboko diše, a kroz tanki grudnjak i majicu se nazirala bradavica koja je drsko stršala prema gore. Moja žena je besramno pokazujući isto daleko više svojih draži nego što je pristojno, uredno nazdravljala sa sestrom očigledno nastojeći je alkoholizirati što je više moguće. Poslije nekog vremena su otišle na wc. Kada su se vratile poslije par minuta samo su došle su do stola i ne sjedajući predložile da bi bilo dobro još malo procunjati dalje po gradu da vidimo šta ima. Platio sam račun i krenuli smo autom dalje u skitnju. Iduća stanica je bila noćni klub. Nakon što smo se parkirali morao sam sačekati da se popravi šminka. Pred samim ulazom u klub žena se okrenula i pružila nekakav smotuljak: „ Stavi ovo negdje u džep, nemam mjesta u torbici. „ i krenula unutra. Prije nego što sam spremio smotuljak pogledao sam što je to. Ostao sam bez riječi ukočen u pola koraka. U ruci sam držao dva komada ženskih tangi. Dva komada. Ljudi moji, i žena i šogorica su kada su išle u wc skinule gaćice i sada se šeću po birtijama u prekratkim minicama i to obadvije bez gaćica. Ludilo !!! Čim smo se smjestili u za visoki stol s barskim stolicama u mračnom kutu bara upitao sam ženu o čemu se radi. Odgovorila mi je da mi je to i ostatak večeri naknada što sam bio tako dobar i bez riječi je odvezao kući na presvlačenje na početku večeri. - a što je sa šogoricom, pa i njene gaćice su mi u džepu ? - bez brige, mi smo se sve dogovorile. S njom smiješ raditi sve što i sa mnom. Pokaži joj što je izlazak i dobra zabava. Kao da je znala o čemu pričamo šogorica se lagano prislonila bedrom uz moju nogu i zagonetno se smješkala gledajući me ravno u oči kao da pita „ I, frajeru, da te vidim što ćeš sad?. „ Ohrabren alkoholom i ženinom dozvolom, a izazvan njenom drskošću , vračajući joj pogled stavio sam ruku na unutrašnju stranu njene butine i dlanom lagano krenuo prema gore. Dok sam podizao ruku, pod dlanom i prstima sam jasno osjetio uzdrhtalost njene tople kože i grčenje mišića butine. Kada je ruka stigla do ruba visoko zadignute suknje, uhvatila me za zglob na ruci i snažno me stišćući zaustavila govoreći: „ Polako, kud si navro. Nemam ništa protiv, ali imamo vremena. Daj da se prvo još malo zajebavamo. „ Samo sam se bezobrazno nasmiješio i digao ruku da pozovem konobara. Muzika u lokalu je bila vrhunska. Piće rashlađeno, a moje pratilje vrlo erotično raspoložene. Ja sam sjedio na visokoj barskoj stolici raširenih nogu. Njih dvije su sišle sa stolica da bi mogle plesati onako, na mjestu, uz stol. Ali ljudi moji koji je to ples bio. Svaka je stala uz jednu moju nogu i gledajući jedna u drugu su se plešući privijale i vrlo erotično, ma kakovi erotično , bezobrazno seksualno nabijeno uvijale i lagano trljale o mene. U tom zamračenom uglu noćnog bara sam ih držao oko struka spuštajući ruke ispod rubova minica, lagano im masirajući guze osjećajući kako svaki puta kada bih došao do onog prijelaza noge u stražnjicu one lagano kreću unatrag da bi dodir postao intenzivniji. U jednom trenutku sam ženi zavukao prste pod suknju sa stražnje strane zavlačeći ih među vlažne i znojne butine dodirujući srednjim prstom šupak i pičkicu. Ona je samo malo šire stala ne prestajući plesati, a ja sam pod prstom osjetio vlažnost njene ženstvenosti. Toga trenutka je stegnula butine i tako zarobila moj srednjak na najljepšem mjestu gdje se mogao nalaziti. „ Ostavi ga malo tu gdje je.“ Šapnu mi na uho. „ U jebo te al si vlažna . odgovorih. „Jesi li provjerio kod seke? „ upita „ Nisam, jel smijem ? „ Samo naprijed, pa rekla sam ti da smiješ što hoćeš. Ali kad provjeriš moraš mi reći. „ Kada sam krenuo istim putem prema šogoricinoj guzi, ona se odmaknula od mene. Pomislio sam da sam pretjerao i da će biti sranja. Ali loše sam procijenio šogoricu. Ona se plešući okrenula licem prema meni i prislonila prednjom stranom uz moju ruku koja je bila spuštena niz tijelo. Krenuo sam rukom prema gore uz butinu. Kada sam stigao do samog međunožja lagano je raširila noge omogućivši mi da je cijelim dlanom diram po butinama i pičkici. Nisam mogao odoliti. Krenuo sam lagano srednjim prstom prema pički. Kada sam dodirnuo ulaz lagano je trznula bokovima prema naprijed i moj se srednjak našao obuhvaćen njenim stidnim usnama a vrh prsta uronjen u njenu pičku. Bila je potpuno vlažna, uzdrhtala i toliko napaljena da sam se uplašio da ako pojačam čačkanje ne izgubi kontrolu.Cijelo vrijeme je netremice gledala u oči i lagano jezikom oblizivala rub čaše iz koje je pijuckala crno vino. Tobože nezainteresirano sam se osvrnuo oko sebe da provjerim okolinu. Gleda li tko što radimo. Međutim s olakšanjem sam shvatio da je unutra toliko mrak, a rulja oko nas toliko pijana da smo se u tom mračnom uglu zaklonjeni stolom i stolicama mogli slobodno skinuti i izjebati a da je veliko pitanje da li bi itko primijetio. Ona je tog trenutka svoju ruku stavila u moje krilo i uhvatila me za međunožje lagano mi gnječeći nabrekla i zbog sjedenja raširenih nogu slobodna jaja. Uto začuh u uhu glas moje žene: „ I … da čujem ?“ „ Strašno, kod nje je prava poplava. „ Dok sam joj odgovarao moja žena je stavila i svoju ruku u moje krilo iznad šogoričine i sada mi je kroz hlače gnječila već davno nabrekli kurac izazivajući mi dodatno uzbuđenje. Sa golim guzama u rukama, srednjaka u šogoricinoj pički, dok mi žena kroz hlače masira kurac a šogorica jaja i sve to ja javnom mjestu bio sam na rubu svršavanja. Zato sam odlučio rashladiti situaciju. Izvukao sam svoje ruke, a njihove izvadio iz svog krila. Nakon što su me začuđeno pogledale objasnio sam im da baš i ne želim svršiti u hlače u birtiji i neka mi dadu šansu da malo ohladim. Samo su se prepotentno nasmijale. Tada je moja žena prišla sestri i tako stala da je njena desna noga bila između šogoričinih nogu. Počele su tako plesati. Dok je žena lagano njihala bokovima i ramenima, šogorica joj je prišla sasvim blizu i svojim butinama opkoračila ženinu nogu. Pokretima naprijed nazad se počela trljati o ženinu nogu. Izgledalo je kao da jaše na ženinom bedru. Toliko se zanijela da joj se minica zadigla preko guze i ja sam gledao kao moja šogorica polu raširenih nogu trlja svoju pohotnu pičku o bedro moje žene naizmjenično stišćući i otpuštajući guzne mišiće u navali strasti. Obadvije su bile zajapurene i vrlo se žestoko trzale u ritmu glazbe. Nakon minutu ili dvije su se razmaknule a moja žena se vratila na svoje mjesto. Na njenom desnom bedru se jasno vidio mokar trag koji je ostavila uspaljena pička moje šogorice. Nesigurnih nogu od uzbuđenja i strasti šogorica se sa obadvije ruke čvrsto držala za stol dok su joj koljena vidljivo klecala. Pogledale su se i otišle u wc. Kada su se vratile uređene, popravljene šminke i samouvjerene do bola pala je odluka da idemo. Sjeli smo u auto i ja sam čim sam krenuo spustio svoju ruku na bedro moje žene koja je sjedila pokraj mene. Ona se malo spustila u sjedalu šireći noge tako daje moja ruka bez problema stigla do njene izdepilirane pičke. Iako prirodna plavuša, sa stvarno malo svijetlih dlaka po tijelu, moja žena se, od kada smo zajedno, redovito depilirala tako da osim obrva i kose nije imala niti jednu dlačicu na tijelu. Ta gotovo zmijolika glatkoća njenog tijela me je uvijek samo dodatno palila. Dirajući je prstima osjetio sam da je dolje sve mokro , a da su joj stidne usne lagano razmaknute što je bio jasan znak njene napaljenosti. Vozeći i čačkajući ženinu pičku upitao sam za ono trljanje bedrima u baru. Zanimalo me je koliko su se napalile. Na to mi je šogorica najmirnije, kao da govori o prognozi vremena, odgovorila da je ona svršila. Moja žena se nasmijala i stavljajući ruku u moje krilo rekla da je i ona. Dok je to govorila, u vožnji mi je otkopčala kaiš na hlačama, raskopčala hlače i zavukla ruku u gaće hvatajući me za kurac. Na moj prigovor da baš nije pametno dok vozim, rekla mi je neka onda parkiram. Provezao sam se još malo i skrenuo na prvi poljski put i poslije par stotina metara stao uz polje kukuruza. Lagano sam se podigao u sjedalu i spustio hlače i gaće da bih ženi olakšao pristup mojim jajima i ponovo nabreklom kurcu koje je sada nadrkavala sa obje ruke. Ma što vi to radite. Pobuni se šogorica sa zadnjeg sjedala. „ Natežem muža za kurac „ bezobrazno joj odgovori moja žena. „ Daj da vidim . reče šogorica i nagne se između sjedala da vidi što to radimo. „ Jebote sestro, pa ovaj tvoj muž ima stvarno dobar komad kurca. Mogu ti reći da si baš imala sreće u životu kad si se udavala.“ „ Šta,ti nisi imala sreće ? „ bezobrazno upita moja perverzna žena. „ Pa nije baš da nisam imala sreće, ali sam imala daleko manje od tebe.“ „ Da li bi se i ti poigrala malo ? „ oslobođen svih inhibicija ja upitah. Čekaj sekundu da spustim naslon od sjedala. Ženo spusti i ti svoj.“ Ja sam ležao na leđima u svom sjedalu dok mi je žena klečeći na svom sjedalu drkala kurac. Desnu ruku sam joj zavukao među noge tako da sam joj mogao rukom i prstima trljati pičku i klitoris zavlačeći joj po dva prsta duboko u pičku. Ona načas pusti moj kurac i skine haljinu i grudnjak da joj „ ne bude vruće“. Dok se ona skidala šogorica koja je klečala na zadnjem sjedištu ispruži ruku i snažno me stisne za kurac. Tada ju je moja žena uhvatila za glavu i povukla je naprijed i prema dolje tako da joj se moj nabrekli i od stiska ljubičasto crveni glavić našao pred ustima. „ Popuši ga da ja gledam. „ Izusti grlenim glasom moja žena. Šogorici nije trebalo dva puta reći. Širom je otvorila usta i veliki dio mog kurca je nestao u njezinim ustima. Dok se namještala da ga što lakše obradi ja sam se pomakao na sjedalu i glava mi se našla opkoračena među njenim raširenim nogama dok je ona klečala ispružena cijelom dužinom preko mene trljajući svoj tvrde sisice i nadražene bradavice o moj stomak . Malo sam podigao glavu i pod ispruženim jezikom osjetio slatkasto gorki okus pičke svoje šogorice. Tog trenutka joj se tijelo ukočilo, a zatim je lagano uvlačeći i sišući moj kurac još jače šireći noge počela pritiskati moje lice svojom pičkom želeći osjetiti moj jezik dublje u sebi. Bilo je lijepo ali i veoma neudobno. Pritisnut šogoričinim butinama i pičke nabijene na usta, glave pokrivene minicom počeo sam se boriti za zrak. Moja žena je podignula šogoričinu glavu s mog kurca i na brzinu svukla šogoricu do gola. Sada sam i ja imao zraka. Šogorica se odmah vratila u prvobitni položaj. Dok mi je snažno ali nježno pušila kurac ja sam joj lizao, sisao, trljao raskrečenu pičku punu sokova. Nastojeći se raskrečiti što je više mogla u malom prostoru omogućavala je mom jeziku da prodire u nju najviše što je bilo moguće. Njeni sokovi koje je obilato lučila su se slijevali niz moju bradu i natapali sjedalo ispod mene. Moja žena je klečeći nagnuta prema naprijed jednom rukom usmjeravala moju desnu ruku u svoje napaljeno međunožje trljajući si pičku o moj dlan i nabijajući si pičku na moje prste. Niz podlakticu su mi se cijedili njezini ljubavni sokovi.Nagnuta prema naprijed trljala se svojim sisama o gola i od znoja potpuno mokra leđa moje šogorice. U tom položaju je slobodnom rukom dohvatila šogoričinu guzu i navlaživši prst na njenu pičku i moja usta bez imalo oklijevanja i milosti zabila svoj srednji prst cijelom dužinom u sestrin šupak. Vrteći ga i mičući naprijed natrag uskoro je uz srednji prst ubacila i kažiprst. Šogorica je mumljala, izvijala se i u trenutku kada je počela svršavati dobila moj kurac u usta gotovo cijelom dužinom. Osjetio sam strahovit pritisak na glaviću kada je grubo uletio duboko u grlo moje šogorice. I za mene je to bilo previše. Trznuvši kukovima prema naprijed počeo sam snažno svršavati osjećajući kako mi kroz kroz kurac snažnim mlazom izlijeće sperma direktno u grlo moje šogorice. Glave smještene između mojih bedara i volana automobila od pozadi nabijena u šupak prstima vlastite sestre, ukliještena i gotovo se ne mogavši pomaknuti svršavala je u grču strasti i gutala moju spermu ne mogavši se izmaknuti. Jasno sam osjetio kako se grči u naletu strasti. Ja sam je istovremeno u naletu strasti ne baš nježno zagrizao za stidne usne. Novi osjećaj ugode i boli joj je samo pojačao doživljaj svršavanja tako da sam dok mi je pritiskala lice pičkom imao osjećaj da će mi polomiti nos i vilicu. Tada se sve odjednom smirilo. Svako se smirio na vlastitom sjedalu u trenutku opuštanja i čekajući da nam srca smanje otkucaje i pluća se napune zrakom. Uh, ovo je bilo ludo. Pomislih da je večer gotova. No moje suputnice izgleda nisu mislile tako. Kako sam ležao na spuštenom naslonu vozačkog sjedala pogledao sam udesno i vidio šogoricu koja je jednim guzom sjedila na zadnjem sjedalu auta, a drugim na spuštenom naslonu sjedala moje žene. Između njenih raskrečenih butina je zjapila isto tako raskrečena pička. Tada sam zapravo prvi puta vidio njeno izdepilirano međunožje s malim urednim žbunom koji je počinjao iznad klitorisa i išao prema pupku u obliku trokutića. Stidne usne su bile potpuno crvene i oteknute od mog trljanja, sisanja i onog ugriza na kraju. Šogorica je laganim pokretima vrhova prstiju isprobavala da li je sve kako treba i na svom mjestu. Kada je vidjela kuda gledam pokvareno je svoj srednji prst zavukla cijelom dužinom unutra. Kada je vidjela da sam razrogačio očima obliznuvši usta je samo rekla kako bi joj sada tu pasalo nešto ipak malo deblje. Šokiran sam pogledao u ženu koja je okrenula očima i slegunla ramenima uz komentar: „ Pa kada smo već počeli daj i da završimo kako treba. Daj joj punu uslugu pa neka bude sretna“. Moja šogorica se tog trenutka počela premještati naprijed i sjela mi u krilo leđima i guzom okrenuta prema meni. Dok mi je sjedala u krilo nogu raširenih koliko joj je to dozvoljavao uzak prostor u kojemu smo se nalazili, uzela je rukom moj napola opušteni kurac i jednim pokretom ga metnula u svoju pičku. Pička joj je bila toliko vlažna da je moj kurac, iako nije bio ni dopola dignut bez problema nestao u njoj. Sjedila je mirno jednom rukom se držeći se za volan a drugom mi lagano masirajući jaja. Pogledao sam u svoju ženu koja se preko svog naslona povukla nazad na zadnje sjedalo raširenih nogu i namještala i se što udobnije da bi na miru mogla promatrati što se događa i lagano se igrati sama sa sobom. Dok se namještala nagnula mi se do uha : „ Sada je izjebi i razvali je tako da to zapamti za uvijek.“ Takav prijedlog moje žene, pogled na leđa i guzu šogorice i lagano nadraživanje jaja su za posljedicu imale ponovno buđenje mog kurca. Osjećajući njegovo bubrenje u svojoj pički šogorica je počela lagano micati kukovima naprijed nazad, lijevo desno. To pomicanje je bilo gotovo neprimjetno, ali dovoljno da osjetim kako se moj kurac trlja u dubini njezine pičke. Sada je već bio dignut u punoj dužini. Na glaviću sam osjećao blagi pritisak završetka njene pičke koja očigledno nije bila naviknuta na takovu dužinu kurca. Šogorica je sada podizala kukove gore nastojeći smanjiti pritisak u svojoj dubini. Kako bi se podigla, glavom bi udarila u krov automobila i još jače se nabijala na moj kurac. Stenjući i cvileći počela je sve više uživati a njena pička se navikla na količinu nabreklog mesa natrpanog u njenu unutrašnjost. Tada se umiješala i moja žena. Prišla nam je klečeći na svom sjedalu i desnom rukom počela trljati moja jaja i šogoričin klitoris a lijevom čačkati oko guze svoje sestre. Tada joj je ponovo kroz razmaknute guzove stavila svoj srednji prst duboko u uski šupak. Šogorica je tog trenutka počela vrišteći i psujući svršavati. Meni je isto došlo. No moja žena me je u tom trenutku snažno uhvatila za jaja i korijen kurca i to tako jako da od bola nisam mogao svršiti. Šogorica je opušteno i zadovoljno sjedila na mom kurcu držeći se sa obadvije ruke za volan.Moja žena ju je povukla nazad da legne cijelom dužinom na mene. Kada se ova ispružila iz razjebane pičke joj je ispao moj nabrekli kurac željan nastavka akcije i ponovnog svršavanja. Žena je šogoricu iskrenula u desno tako da je šogorica ležala pokraj mene. Naredila joj je da legne potrbuške. Šogorica ju je bez riječi poslušala i legla potrbuške po sredini automobila, tako da joj je svaka noga bila na drugom sjedalu, stomak naslonjen na knzolu između njih. Raširena guza i pička su stršale u zraku. „ Sada je izjebi kako treba.“ Reče moja žena čudnog izraza na licu. Brzo sam se postavio iznad šogorice dignutog kurca i baš kada sam joj namjeravao nabiti kurac u pičku osjetim da me žena hvata za kurac. Zastanem malo da vidim što sad hoće. Moja perverzna žena usmjeri vrh mog kurca u šupak svoje sestre. Počnem gurati. Kada je osjetila što se događa šogorica je počela vikati da neće, da ne može, da je prevelik. Pokušala se izmigoljiti. No stisnuta u malom prostoru, nije od naslona zadnjeg sjedala mogla pobjeći naprijed, pritisnuta mojim tijelom, stomaka oslonjenog o konzolu nije imala šanse. Snažno gurnuvši osjetio sam da mišići šupka popuštaju i da mi glavić polagano ali sigurno ulazi u, očigledno od njenog muža, potpuno zapostavljenu rupu užitka. Šogorica je jaukala i molila da prestanem nastojeći se izmaknuti. No mičući se tako samo mi je pomagala da joj ga lakše uguram. Već sam bio do pola unutra. U trenutku kada mi je žena pustila kurac, koji je cijelo vrijeme čvrsto držala, snažnim pokretom sam ga zabio u šogoricu. Do jaja. Šogorica je bolno vrisnula i počela plakati. Ja sam se potpuno umirio, kurca nabijenog u šogoričin šupak dajući joj vremena da se navikne. Jedini pokreti su bili lagano podrhtavanje njezinog tijela izazvanog plačem od bola. Te lagane vibracije su mi nadraživale kurac, a izgleda da su i njoj počele izazivati ugodu. Lagano sam počeo izvlačiti kurac prema van. Njezin uski šupak mi je prekrasno pritiskao kurac cijelom dužinom stvarajući neponovljiv doživljaj. Kada je unutra ostao samo glavić kurca ponovno sam polako počeo gurati kurac unutra. Kada sam stigao do kraja nakon lagane zadrške počeo sam se laganim ritmom kretati unutra van. Šogorica je prestala plakati i u jednom trenutku sam osjetio da je počela guzom pratiti ritam. Kako je vrijeme odmicalo, ritam je postajao sve brži a moja ubadanja sve žešća. U tom trenutku začuh ženu kako mi govori nešto kao da je jebem, razvalim, neka zapamti. I šogorica se u naletu strasti pridružila vičući neka je rasturim i razvalim. Tada sam potpuno izgubio kontrolu i snažno se nabijajući u šogoričin šupak počeo divlje svršavati. Uhvatio sam je s obadvije ruke za ramena i privlačeći je i istovremeno nabijajući osjetio kako mi u glavi tuče milion bubnjeva, a pred očima sijeva nebrojeno svjetala. Kada je osjetila da svršavam i da je punim spermom vrišteći se počela nabijati na moj kurac do samih jaja, dok je rukom trljala po klitorisu i gurala si prste u razjapljenu pičku. Onako izgubljen u divljem zanosu tako sam se jako zabijao da sam joj kurcem podignuo guzu u zrak dok su joj noge nespretno tražile oslonac. Od siline nabijanja i njene težine imao sam osjećaj da će mi se kurac iskinuti u samom korijenu.Kada sam iscijedio i posljednju kap sperme u njenu unutrašnjost bez snage u rukama sam se svom težinom cijelim tijelom spustio na njeno vitko tijelo. Potpuno okupani znojem osjećali jedno drugome smo drhtaje tijela i nekakvu milinu emotivne povezanosti. Da bih joj omogućio da lakše dođe do zraka prevalio sam se na svoju stranu. Šogorica je ostala raskrečena ležati po sredini auta. Iz šupka i pičke je lagano kapala moja sperma pomiješana s njenim sokovima. Onako goli smo zapalili po cigaretu i počeli pričati. Ispričale su mi da je šogorica pred razvodom sa mužem i da ne spavaju u istom krevetu već šest mjeseci. Budući da se kao sestre oduvijek povjeravaju jedna drugoj i pričaju o seksu do najsitnijih detalja moja šogorica je bila već dugo vrijeme zainteresirana da vidi i doživi moj kurac u akciji jer se moja žena neprekidno hvalila seksom. Šogorica je dodala da je ženino hvaljene bilo potpuno opravdano. Ovo večeras su mi njih dvije dogovorile prije podne na kavi meni iza leđa.
Ako se šogorica ne pomiri s mužem, kada se raziđu morati će neko vrijeme stanovati kod nas dok se ne snađe…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Susret poslije sajta
by: bobapop

Tog proleca stan u kom zivim sa roditeljima bio je prepun majstora koji su menjali prozore, zastakljivali terasu za predstojecu zimu, kao i krsa, alata i buke.
Dane sam provodio u svojoj sobi, na netu, citajuci sve i svasta, spreman da caletu i majstorima priskocim u pomoc ako nesto zatreba. Lepi dani me nisu vidjali, takoreci.
Cesto sam posecivao jedan domaci sajt sa vestima iz sveta, muzike, politike i najcesce sam se zadrzavao na komentarima posetilaca. Tu se moglo procitati sve i svasta. Ubrzo sam poceo i sam da ostavljam komentare na vesti i kako to ide, na moje komentare bi se neko nadovezao i postala je praksa da jedan krug ljudi komenterise vesti i ulazi u otvorenu diskusiju. Jedna od clanica je bila i osoba koja se potpisivala kao "crna maca". Kako je vreme odmicalo, nasi komentari su bili sve licniji da bismo uskoro kao registrovani clanovi sajta poceli da razmenjujemo privatne poruke.
Sa sajta smo presli na dopisivanje putem e-mail-a i prica je tekla sasvim spontano.
Jednom prilikom sam odlucio da joj zatrazim broj telefona i nakon par dana njenog neodgovaranja, dobio sam njen broj. Usledio je i prvi poziv. Imala je super glas, bila je duhovita i pametna devojka, po proceni - mojih godina.
Iznenadila se prijatno kada se ispostavilo da oboje studiramo Pravni fakultet i delimo jos neka slicna interesovanja. Nisam mogao da prekinem da razmisljam o njoj, kako izgleda i sta se krije iza tog blagog i toplog glasa. Posle nekoliko dana mi je na Facebook-u stigao poziv za prijateljstvo i kada sam ugledao sliku, imao sam sta i da vidim! To je bila ona. Marija. Crnokosa devojka plavih ociju, atraktivnog izgleda. Zazvonio mi je telefon i ubrzo se nas razgovor pretvorio u visecasovno komentarisanje slika i prerastao u nocnu seansu.
Predlozio sam vidjanje i odlazak na pice negde. Tvrdila je pazar i posle dan-dva, pristala. Dogovor je pao. Trebalo je da se nadjemo ispred Pravnog u 17h, bas kada se ona vraca s posla.
Nakon priprema, brijanja i tusiranja pozurio sam ka Pravnom.
Stajao sam u masi ljudi i cekao ne bih li je ugledao. U masi ljudi, nakon duzeg cekanja ugledao sam osmeh i oci koji mi prilaze. Imao sam zaista sta da vidim: crnka, niza od mene za glavu, prodorno pravnih ociju, savrseno izvajanog tela u farmerkama na stiklama mamila je svojim izgledom.
Nakon formalnog upoznavanja krenuli smo neodredjeno ka Tasu...
Predlozio sam kafic u blizini, ali bila je mnogo prakticnija od mene i uz flasicu hladne vode sa kioska predlozila klupu u parku kako bi dosla do vazduha nakon guranja po busu i napornog dana na poslu.
Pricali smo, vreme je odmicalo a izmedju nas je postojao taj fluid koji ma koliko da smo hteli da ignorisemo, ni ona ni ja nismo mogli.
Priblizila mi se, bezobrazno me gledajuci u oci i ne cekajuci dugo, ja sam joj prisao, zagrlio je i poceo strasno da je ljubim. Jezici su nam se isprepletali i mi smo zavrsili u klincu, tu na klupi, ne mareci za ljude i decu oko nas...Situacija je bila vrlo ozbiljna. Kidisala je na mene, grizla me za usnu a noktima prelazila grubo preko mojih ledja. Nisam je ispustao iz ruku. Privukao sam je snazno ka sebi i u kratkoj pauzi stigao sam da izustim:
-Imam prazan stan...
Pogledala me je, nasmejala se i izustila:
- Pa, kolega, sta cekamo?
Stan je pripadao mom drugu koji je vec neko vreme bio u inostranstvu i meni je pripala ta "cast" da stan povremeno obilazim, ali i da zato u njemu obitavam kad spremam ispite ili jednostavno zelim da se osamim.
Krenuli smo na obliznju autobusku stanicu, probijajuci se kroz masu ljudi koja se vukla Bulevarom.
Autobus se klackao, ne zureci preterano na +50C koliko je sigurno bilo napolju, dok se asfalt topio stvarajuci nepodnosljivu atmosferu u autobusu. Meni i Mariji je to pogodovalo jer su nasa tela bila pribijena jedno uz drugo ionako oznojena i zeljna akcije. Na svako naglo kocenje aubotusa, ja bih je docekao na svoj stomak i tvrd ponos medju nogama koji je pretio da eksplodira pri kontaktu sa njenom oblom i cvrstom malom guzom koju mi je namestala namerno. Jedva sam cekao da stignemo i da je skinem golu.
Dokopali smo se stana, vec na vratima se strasno ljubeci i kidisuci jedno na drugo. Prakticno smo upali u stan ruku i tela isprepletenih, navaljujuci na svaki milimetar tela. Ljubeci i ne ispustajuci je iz ruku, nekako sam zakljucao stan i uspeli smo da se doteturamo do WC-a udarajuci o zidove u klincu. Bez gledanja sam joj upalio svetlo, skidajuci patike jednu o drugu i pokazujuci joj gde moze da se sredi dok je nekako izustla: -Kupatilo?
Promrmljao sam nesto kao "Mhm" i nastavio ka spavacoj sobi...
Bacio sam majicu i bermude sa sebe u hladnoj sobi na prizemlju u kojoj su roletne bile spustene i koja je bila kao spremna za akciju.
Zavalio sam se na krevet ispunjen jastucima, sedeci u boksericama i cekao da se pojavi na vratima.
Ubrzo je dosla do vrata, zastala kao da me zacikava, samo u brusu i gacicama sa cipkom koje su savrseno stajale i ocrtavale se na njenoj guzi kojom je njihala izazovno, prilazeci na vrhovima prstiju. Kao divlja macka se spustila na krevet, oslanjajuci se na ruke i posmatrajuci me kao plen. Prisla je i poljubila mi koleno dok sam je docekivao sa rasirenim nogama sa boksericama na kojima se ocrtavao moj ponos.
Nikada nisam bio opsednut velicinom svog kurca, ali mislim da sam gajio lep komad koji devojke nije izneverio nikada.
Prisla je i poljubila ga preko tkanine bokserica, gledajuci me u oci.
Noktima je zagrebala moj stomak i dohvatila lastis bokserica koje su bile poslednja brana dobrom tucanju koje je sledilo.
Povukla ih je nanize i zgrabila me za kurac svojom malom sakom na kojoj su u polumraku sobe sevali beli nokti kao kandze...stiskala ga je u korenu nabijajuci svu krv u glavic koji je dobijao modru boju. Uzela ga je ustima sasvim polako i nezno a zatim palacala jezikom po njemu. Gutala ga je sve brze i pohotnije, mljackajuci i gledajuci me povremeno u oci. Pljuvacka joj se slivala preko mog tvrdog i ukrucenog kurca a ona ju je razmazivala obema rukama podmazivala ga pritom vrlo iskusno.
Bio sam prijatno iznenadjen njenim znanjem i vestinama i nisam zeleo da joj uskratim zadovoljstvo. Uzdigao sam se i uhvatio je za kosu, odvajajuci je od mog kurca i priblizio je sebi, ljubeci strasno usne koje su do malocas sisale moj kurac. Bio sam napaljen kao zver a i nju je to ocigledno palilo posto je nastavila da grize i kidise na moje usne, negledajuci, drkala moj uzdignuti kurac prekriven pljuvackom.
Zategla bi ga na trenutak a onda dlanom druge sake trljala glavic, smejuci se bezobrazno kao prava zenka koja zna da napali muzjaka i spremno mu se poda.
Zategao sam joj kosu unazad i ljubio njen vrat, jabucicu i prsa. Drugom rukom sam prakticno pokidao njen brus  i dve divne male, lepo oblikovane i tvrde sise sevnuse u polumraku sobe. Navaljivao sam na jednu pa na drugu, sisajuci i grizuci njene bradavice koje su strcale i mamile me.
Oborio sam je i razmakao joj kolena ljubeci unutrasnje strane butina, iduci sigurno ka propusnici za raj. Smeskao sam se bezobrazno dok je stenjala. Poduhvatio sam joj gacice i jednim potezom ih prevukao preko nogu koje je vesto digla u vazduh. Pomirisao sam gacice ciji miris me je dodatno palio. Poljubio sam ih i bacio u stranu, prihvatajuci njene noge koje su bile u vazduhu. Prineo sam stopalo i poceo da joj sisam palac i lizem listove. Stenjala je glasno i nisam zeleo da odugovlacim. Zeleo sam samo da joj se oduzim i da je jezikom raspalim jos malo pre nego sto je pojebem.
Zavukao sam jezik u njenu balavu, lepo obrijanu pickicu. Sveze obrijana pickica sa malim, ostrim dlacicama je bila prepuna sokova, pulsirala je izbacujuci klicu koji je strcao. Sisao sam ga kao manijak dok nije pocela da vristi, ozbiljno preteci da privuce paznju komsiluka. Ustao sam i uzeo kondom, jednim potezom ga navukao na svoj ukruceni kurac, prisao i gurnuo ga jako u malu zevalicu. Ispustila je uzdah zadovoljstva i zgrabila me rukama oko vrata dok me je nogama obuhvatila oko struka. Nabijao sam se u nju jednom, drugi, treci, cetvrti....i ko zna koji put, gubeci kontrolu. Radio sam kao masina a ona je iskusno prihvatala svaki moj napad. Jebali smo se dinamicno, strasno, jako. Cuo bih kako izgovara u prekidima:
-Jebi...me...jako..jos...jace...tucaj...me...tvoja...sam....
Nisam stajao. Nabio bih ga duboko pa bih stao i mesao u dubini njene vrele vulve.
Iskobeljao sam se iz njenog zagrljaja, skinuo kondom i uhvatio je ponovo divlje za kosu. Kurac mi je pulsirao, prosaran venama. Navukao sam je ponovo na kurac. Sisala ga je i osecao sam kako palaca po mom cvrstom i uveliko modrom glavicu.
Izvadio sam ga i udarao je po obrazima i jeziku, nabijajuci joj ga divlje, kad ne ocekuje. Palilo me je njeno mumlanje i davljenje. Ni njoj to nije smetalo grubo tucanje, pa je pocela da mi stiska jaja koja su bila prepuna semena koje sam vec dugo talozio od visemesecne nejebice. Sisala mi je jaja, grabila me divlje za dupe i zavlacila svoje prste i nokte u rascep moje bulje. To me je samo palilo jos vise.
Prekinuo sam ovu igru i namestio je da legne na stomak, na ivicu kreveta tako da joj se dupe lepo rasiri. Uleteo sam snazno odpozadi i punio je u ritmu, dok je ona ispustala krike zadovoljstva. Bila je prava zenka koju sam jebao divlje i bez imalo oklevanja.
Njoj je trebao dobar kurac i nasla ga je, a meni je trebala dobra i izdrzljiva zenka i uzivao sam sto sam je nasao.
Osecao sam da se blizim kraju iako mi se osladilo, ali sam ga nekako brzo izvukao, prskajuci sprermu po njenim znojavim ledjima u sobi koja je bila ispunjena vrelinom i postala zagusljiva.
Okrenula se i posisala ga iskusno, ne pustajuci da se ni kap moje sprerme prolije sa strane. Bila je prava jebulja.
Ustao sam i otisao do WC-a da uzmem toalet papir.
Obrisao sam joj ledja i lice dok se smeskala i igrala se mojim kuronjom.
-Idem samo do WC-a pa se vracam; izustila je uz osmeh.
-Vazi, ne idem ja nigde... -odgovorio sam.
Vratila se posle par minuta pohotno me gledajuci i upitala kao dete:
-Jel mozemo opet? Ja bih jos....
Nasmejao sam se i pokazao joj prstom da pridje.
Sela je na ivicu kreveta. Prisao sam joj dok je moj kurac ponovo bio dignut i tvrd, spreman za nastavak ove akcije.
Uzela ga je iskusno i pusila mi gledajuci me u oci, igrajuci se mojim tvrdim jajima.
Drzao sam je za glavu i u momentima je prekidao i ljubio.
Skupio sam joj kosu u rep, sada je ozbiljno i jako navlaceci na kurac ne bi li ga primila do kraja. Kada bi ga ispustila boreci se za vazduh, sagao bih se i pljunuo bih je u usta dok se ona smejala i oblizivala trazeci jos mog kurca. Sam sam ga nadrkavao. Bio sam izdrzljiv i to mi je kod devojaka uvek davalo prednost u sexu, iako ih iskreno nisam imao bezbroj poput hvalisavaca u mom okruzenju. Podigao sam je i okrenuo namestajuci je na ivicu stola za koju se pridrzala, sireci instinktivno noge. Otisao sam u hodnik po njene cipele, doneo ih i obuo je. Smejala se i svidjala joj se moja ideja. Palila me je tako vitka, na stiklama, znojava, dok mi je nudila svoju lepu i tvrdu guzu. Sada sam navlacio novi kondom, spremam da je rasturim. Jebao sam je ritmicki neko vreme a onda dobio novu ideju. Podigao sam je i preneo je do sobe. Spustio sam je na krevet, na samu ivicu i otisao do kuhinje. Vratio sam se sa teglom meda. Posuo sam medom njene sise, usta, i pickicu. Svidjala joj se moja ideja sto je pokazivala osmehom i namigivanjem. Nisam mogao da se zasitim. Sisao sam je, ljubio, razmazujuci med po telu. Grizao sam njene bradavice i lizao i zavlacio joj jezik u pupak iduci ka picicu. Tu sam se zadrzao, nogu joj savio u kolenu, i tako omogucio da drugom rukom koju sam provukao izmedju njene noge, stimulisem njen klitoris, dok sam joj ljubio deo oko pupka i donjeg stomaka. LJubio sam joj bok i grzao dupe. Opkoracio sam je i uleteo u nju, drzeci je za presavijana kolena koja su bila u vazduhu. Drzao sam je za noge i nabijao se u nju, dok su nasa znojava tela sljapkala i dok smo oboje ispustali zvuke kao zveri koje se pare u divljini.
Stiskala je svoje bradavice, igrala se sisama, bila je van sebe...
Dugo sam je tucao, jer mi je duze i trebalo posle prvog svrsavanja ali osetio sam da sam spreman i da mi sve manje i manje treba kako je jebacina odmicala.
Mutilo mi se pred ocima, oboje smo tesko disali a njena grimasa na licu me je palila....prekid....i znao sam da je to to. Izvadio sam ga, preskocio je i dosao do njenog lica. Svrsavao sam joj po licu, u usta, po nosu i kosi...Mlaz za mlazom su pokrivali njeno lice i usne...cedio sam poslednje kapi sperme ozbiljno dahcuci i boreci se za vazduh. Dohvatila ga je svojim usnama i isisala ostatak. Sagao sam se i ljubio sam je preko svoje sperme kojom sam okupao celo njeno lice. Skinuo sam prstom par kapi sa njenog oka i pruzio ka njenim ustima. Sve je uredno polizala i nasmejala se....
-Je li, jel ti ovako uvek?; upitala me je uz neizostavni osmeh...
-Pa, uglavnom uvek sa dobrim ribama kojima iz ociju viri kurac; odgovorio sam...
-Maaars!; uzdigla se i udarila me u rame, a zatim me zagrlila.
Mirovala je na mom ramenu dok smo dolazili sebi, oboje izmoreni i opijeni.
Ustao sam i poveo je za ruku u kupatilo.
Tusirali smo se zajedno...mojoj divljoj masti nije bilo kraja pa sam nastavio da je sapunjam i igram se njenim telom. Okrenuo sam je ledjima ka sebi, levom rukom igrajuci se sa njenom sisom a desnu ruku sam spustio u njeno medjunozje i kaziprstom joj drkao picic pot tusem dok se ona nije okrenula ka meni, kleknula i uzela ponovo moj kurac ustima. Zivnuo je brzo i svrsio sam ponovo, oslonjen na plocice nad njom i njenim prelepim plavim ocima...
Stan smo napustili ubrzo potom, u tisini razmenjujuci poglede i osmehe.
Razisli smo se na Bulevaru, dok se mrak spustao na grad.
Ostao je dogovor da akciju ponovimo nekad...
Nikada se vise nismo videli a sve slabije smo se culi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Gordana P. – I dio
by: nisxxx

Gordana Prčić na cijelom putu s posla razmišljala je samo o vrućem tušu koji će isprati sav umor s njenog tijela napaćenog u marketinškoj agenciji u čijem art odjelu je po cijele dane baratala sa slikama ženskih cipela.

Već je na ulaznim vratima počela otkopčavati gumbe na košulji, a zatim se bez razmišljanja uputila na prvi kat obiteljske kuće. Kako se hodnikom približavala sobi sina Borne, zapazila je da su vrata lagano odškrinuta. Iz prostorije je dopirao zvuk televizije, pa je mama provirila unutra, i dalje se boreći sa bluzom koju je sada izvlačila iz uske suknje. Bacila je pogled na ekran malog TVa na kome su se dva gola tijela kretala u nezamjenjivom ritmu jebanja, a popratno dahtanje i uzdisanje sada je postalo glasnije. Goga se, naravno, nije nimalo začudila što njen dvadesetogodišnji sin gleda porniće. Morala je primjetiti i da se dečko pretvorio u vrlo zgodnog mladog muškarca čije mišićavo tijelo i preplanula put u kombinaciji sa holivudskim osmjehom sasvim sigurno nisu ostavljali ravnodušnima njegove vršnjakinje. Navirila se kako bi joj u vidno polje ušao i krevet, da vidi jeli joj sin sam, a zapravo je vrlo svjesno željela gledati ono što joj se i ukazalo pred očima. Borna s hlaćama srolanim do koljena i debelom dignutom kitom drkao je ugodno zavaljen na svom krevetu. Tiho je uzdahnula pitajući se koliko će još tako ritmičnog drkanja izdržati dok ne svrši. Potražila je prstom kroz čipkasti grudnjak krutu bradavicu i protrljala je. Onda se trznula i nastavila hodati prema svojoj spavaćoj sobi. Učinilo joj se da ju je u toj zadnjoj sekundi škicanja sin primjetio. Krečući se prema krevetu otkopčala je preostale gumbe na košulji i odbacila je na obližnju fotelju. Otresla je s nogu cipele pa spustila suknju kružeći oblim bokovima kako bi je se lakše riješila. Zatim je sjela i počela skidati najlonke. Pogledala se u velikom ogledalu. Plava kosa bila joj je lagano valovita, dugačka jedva do ramena, a šiške su naglašavale lijepo, visoko čelo. Pune usne mazala je u crveno. Grudi, koje su joj i dalje bile sputane u mikro grudnjaku bile su čvrste i visoko su stajale na torzu ove mame. Iako je rađala imala je uzak struk, kao i lijepe duge noge bez celulita i sala. Nije loše za 38godišnju ženu, pomislila je razmišljajući kakva je u odnosu na porno glumice na koje njen Borna praši kurac. Slika sinove napaljene kučine protresla ju je cijelim tijelom tako da je morala opet uvući ruku u grudnjak i uštipnuti si bradavicu a zatim preko svilenih gaćica protrljati pičku koja je počela opasno prokišnjavati. Napaljivala se poluglasno ponavljajući kako ju je uzbudio sin i trljala se sve brže i brže. Gospođa je bacila još jedan pogled na ogledalo i u šoku vidjela kako ju iza njenog ramena promatra mali Borna. Okrenula se prema sinu. Nosio je majcu koja mu je jedva prekrivala bokserice. «Šta radiš tu?», pitala je stojeći i dalje u gaćicama i grudnjaku, no nije joj palo na pamet da se prekrije. «Pa, ti si gledala mene, zašto ne bi i ja tebe?» Glas mu je bio zavodnički dubok, a Goga je u njemu osjetila i pohotu. «A nebi rađe zurio u te tvoje porno zvijezde kako se jebu?», i u svom glasu zapazila je nešto neobično – ljubomoru. «U usporedbi s tobom? Phhh, jasno da ne! Stara, dosta dobro izgledaš...pa sam mislio da te treba malo razradit dolje...kad si me onako pasla očima.» Gledala je sinovu ruku kako se kreće prema preponama i okrenula mu leđa, opet pogledavši ogledalo. Nije bilo lako priznati – sin je u njoj budio kurvu. «Možda bi trebao izaći», rekla je okljevajući, kao da se nadala da on to ipak neće učiniti. Osjećaji su je razdirali tako da više nije vjerovala u sebe...preciznije, svoju kontrolu. No, u slici u ogledalu maleni joj se približavao, položio ruke na njena ramena tjerajući trnce sve do mamine pičke. «Baš i ne želiš da odem, zar ne majko?», odgovorio je približivši se još malo i kliznuvši dlanovima do njenog struka, pa glatkom kožom trbuha sve bliže, dok se kurčinom skroz nije utisnuo u mamino pohotno dupe. Kada joj je primio sise stara se topila. Nagonski se okrenula i prislonila na njegova prsa, a on joj je za to vrijeme spretnom kretnjom skidao grudnjak. Mama je podigla glavu, usne su joj drhtale i ona ih je morala prisloniti uz njegove. Nježno ju je ljubio u usta. Grudnjak je pao na pod, a mama ga je bez imalo srama zgrabila za kurac. Ščepao ju je grubo za guzove, raširio ih i podigao je s poda, a mamica je napaljeno jecala dok ju je sin nosio prema krevtu. Zajedno su se srušili na madrac, cijelo vrijeme se ljubeći, dok joj je Borna naizmjenično grickao ušiljene bradavice a slobodnom rukom nadraživao mokru zrelu pičku preko gaćica, tjerajući između obješenih usmina nove štrcaje napaljenosti. «Uhhh....mmmm...da te mamica vidi», s tim mu je riječima počela skidati majcu preko glave. Nagnula se prema dječaku, strastveno ga poljubila pa usnama krenula niz prsa sve dok nije došla do bradavice koju je strpala među pune crvene usne. «Oh.....daaa...sisaj je, mama. Tako je dobro...» Majka mu je drage volje udovoljavala, ližući jednu i zavrčući drugu prstima, a zatim se spustila do gaćica koje su se već opasno rastezale pod kvrgom napete kurčina, kurčine koju je prije koji trenutak vidjela u punom naletu drkanja i koju je tako željela u sebi. Morao ju je popuniti, izjebati dok ne kolabira. «A da ovo malo popušimo?», prostački je pitala zgrabivši ga za golu kitu. «Daaaaa!!!», propištao je kroz stisnute zube, «Puši mi kurac, mama!» «Ummm...Moja specijalnost...tj, jedna od specijalnosti», doslovno mu je isčupala bokserice preko nogu zureći u oslobođeni kurac kako se propinje i drhti pred njenim licem. Poljubila mu je glavić, zatim ga oblizala od jaja do vrha. Sin je sve glasnije uzdisao kako mu je kita nestajala u maminim nemoralnim ustima. «Puši ga....Cijelog ga stavi...mmmm... Tako si dobra....» «Da, dušo. Mama će ti ga sada pušiti kako se spada.» Beskrajno ju je napaljivalo što joj se sin obraća takvim riječnikom, a ona mu odgovara s najkurvanjskijim riječima koje joj padaju na pamet. Usisala ga je duboko u usta čekajući da joj se grlo privikne a zatim ga nastavila uvlačiti u ždrijelo kad joj je prestalo ići na povračanje. Kada ga je progutala do prave dubine primila je malenog za guzove i skroz si ga približila uz pušačko lice. Sin joj je odgovarao jebajući joj facu, osjećao je kako mu se bliži orgazam. «Mislim da ne mogu više», upozorio ju je između dva uzdaha. «Daaaa...Svrši mami u usta, dušo. Napuni mamicu...», izvukla je kitu na sekundu a onda si je zavaljala još dublje. Takve riječi bile su dovoljne da se sin izgubi i počne svršavati ravno u dubine majčinog grla. Malo se odmaknula, no i dalje ga je škrto držala u sebi sve dok se mali grčio i špricao a kurac mu nije omlohavio. Nastavila je pljugati srčući svaku kap. Pobjeglo joj je svega nekoliko, no i te je stara kurva skupila na prst i oblizala. Onda je uspuzala po sinu, gnječeći sisama njegovo znojno tijelo i duboko ga zaspermanim jezikom poljubila u usta. «Mljac!», rekla je. «Baš ti je fina sperma. Osjećaš je?» «Aha. Super mi je lizati svoju spermu iz maminih usta. Koja si ti pušačica stara, ni jedna mi ga još nije tako dobro pofafala!» «Mama zna najbolje», rekla je uz lagani kes, a onda je pronašla još jednu kap sperme na bradi. «Evo sine, ti uživaj u zadnjoj», pokupila je bisernu kapljicu prstom i stavila mu je u usta, a zatim sama oblizala slinavu jagodicu. «jel ti fino, mili?» «Oh da, sve u vezi s tobom je genijalno, mama.» «Sve?», pitala je i pohotno napučila usne. «Ne kužim...», sinčić se iskreno radovao užitcima koje mu je majka očito pripremila. «A ne, za sada smo gotovi», strogo je dodala. «Prvi put smo skupa a već si mi svršio u usta», zagonetno se otkotrljala s kreveta i krenula prema vratima sobe.
«Idem se otuširati... pa ćemo vidjeti...»
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Gordana P. – II dio
by: nisxxx

Petra je došla kući sva zaplakana. Bio je to jedan od onih užasnih perioda kada vam se sve najgore stvari dešavaju odjednom. Prekinula je s Damirom, bolje rečeno, uhvatila ga je u laži. Ne, nije izlazio s drugom curom... Nije podnosila muljanja. To ju je više smetalo od činjenice da ju vara. Laganje je za nju bilo najgori oblik izdaje. Zapitala se zbog čega se toliko uzrujava, taj dečko je ionako nije bio vrijedan. Mislio je samo na sebe, a Petru je uglavnom zanemarivao. Možda je ovako bilo najbolje. Stvari će se popraviti kad bude starija, na faksu. Što je uopće mogla i očekivati od srednjoškolaca, a sve je više razmišljala i o jebačini sa starijim muškarcima, nekim tko bi joj mogao biti tata. Oči su joj i dalje bile crvene kada je njen otac došao s posla. Mama je radila do kasno, kao i obično, a jasna stvar da ni brat nije bio doma. Tog gotovo nikada i nije bilo. Baš je trljala oči onako tupo zavaljena na kauću kad je stari ušetao u boravak skidajući kravatu koja ga je gušila cijeli dan. «Šta je bilo, malena?», pitao je bacajući sako na naslon fotelje. «Opet problemi s Damirom?» «To je jednostavno idiot! Misli samo na sebe...» Gospodin Prčić zabrinuto je sjeo kraj svoje curice nježno je zagrlivši, «No, no...Svi mi muški se ponekad ponašamo ko kreteni.» Petra je tiho plakala glave pritisnute na očeva široka prsa dok joj je on pažljivim pokretima mazio dugu plavu kosu. «To se za tebe ne bi moglo reći», tiho je rekla. «Ti se ne ponašaš ko idiot. Uvijek si ...ok.» Privila se još bliže ocu, toliko da je osjetio njene tek propupale sisice i male čvrste bradavice koje su mu i kroz nekoliko slojeva njihove odjeće šibale struju kroz vene. «I ja, dušo, bojim se da i ja znam biti baš blesav.» Polako je spustio ruku s kćerkinog ramena sve dok mu se nije zaustavila na rubu malene Petrine dude. «Ti mi sasvim sigurno nikada ne bi lagao! Puno je gore lagati nego...nego...jebati neku kurvicu!», njeno lijepo lice bilo je izobličeno od boli. Nije nikada prostačila pa je mislila da će se bolje osječati ako to učini. No nije, samo je briznula u još žešći plač. Odmaknula se od tatinog tijela kako bi ga pogledala u prodorne sive oči, a očeva ruka pomaknula se na rub grudnjaka. «Nemoj se ništa brinuti dušo, tata ti neće lagati. Tatica te previše voli. Ti si moja mala predivna princezica, i ubrzo ćeš mi sva uzbuđena pričati kako si upoznala super dečka...» «...Stvarno misliš da sam...predivna?», mudro ga je gledala, «ili to samo tako kažeš jer si mi tata...?» «Hajde ustani pa de te bolje vidimo», odgovorio je tata Prčić. Petra je odskočila s kauća i počela se okretati pred tatinim ocjenjivačkim pogledom. Gotovo dječja kovrčava kosa mekano joj je padala na ramena sve do tvrdih djevojačkih sisica. Bože, iste ko kod njene mame, pomislio je Prčić. Ukusne, skoro slatke, i super osjtljive pod njegovim hrapavim prstima. Curica se pred njim veselo vrtila, zatim mu se okrenula leđima, malo naprčila okruglu guzu i istegnula se na dugim nogama. Kao da i ovo nije dovoljno, stidljivo je povukla suknjicu i još se malo naguzila tatici. «I šta kažeš?», treptala je okicama kao malena. «Oh dušo....prelijepa si, mala ljepotica! Dođi tati, odi, sjedni...», raširio je ruke i isturio prepone a kćerkica mu je uletila u krilo i zagrlila ga oko vrata. «Da su bar dečki više ko ti, tata!», nadureno je zabila glavu o vrat čovjeka iz čijih jaja je potekla i opet zalijepila sisice na njegova prsa. Prčić je pogledao kčer koja se na njemu sve više gnjezdila. Osjetio je kako mu se kurac nezaustavljivo diže, i bio je siguran da je to i ona primijetila. Kao da mu čita misli Petra je prošaputala, «Samo želim nekoga kao što si ti...», usne su joj se vlažno razdvojile, sklopila je kapke. Otac i kći bili su udaljeni svega nekoliko centimetara, grudi su joj potresali bubnjevi očevih prsa. I onda ju je tata nježno poljubio u usta. «Volim te, dušo», očeve riječi bile su natopljene strašću koja je drhtala među njima. Petra mu je uzvratila poljubac, onda je potražila još jedan, dublji, i jezik joj je provirio iz punih ružičastih usnica. Lavina emocija skroz je obuzela oca koji se počeo utapati u incestu, potražio je njen jezik, kušao dubine djevojčinih usta, a uzbuđenje je bujalo kao i tatin nabrekli kurac. Primio ju je za sisicu osjećajući kako su tople i nekako spužvaste, a čak i kroz grudnjak mogao je primjetiti da mala ima skroz tvrde bradavice. Erekcija mu se zalijepila na kćerkino dupe, Petra je jecala od poljubaca i tatinog tijela odraslog mužjaka spremnog na parenje nedozrele ženkice. Otac ju je ljubio bolje nego itko do sada, pod njegovim prstima bila je vlažnija nego nepretnim rukama onih par klinaca kojima se do sada, u svom mladom životu, dala. Sjetila se kako je bilo jadno kada ju je kao trinaestgodišnjakinju prvi put nategnuo dečko iz razreda. Ni onih par puta poslije nije bilo ništa bolje, brzinske jebačine iza škole ili u veceu prijatelja iz razreda koji su u nju drkali. A sada ju je tata tako dobro pripremao, obrađivao, da ga je poželjela cijelog u sebi. Zabacila je glavu loveći dah i uzdišući od strahovitog uzbuđenja. Tata Prčić tu je promjenu položaja iskoristio da joj skine majicu preko glave, i ostavi kćer u mikro grudnjačiću koji joj je jedva prekrivao cikice. Petra se istegnula i otkopčala kopču na leđima a onda ga je još nekoliko sekundi držala s prednje strane prije no što je pustila da padne na pod. Otac nije gubio vrijeme, odmah je zagnjurio lice među mekane sise, jednu stavio u usta i među zubima sisao ušiljenu bradavicu. Petra je prolazila rukom kroz tatinu kosu, nabijala mu gladno facu na mjesta koja je željela da joj otac ljubi. Sisao je sve jaće, pohotno gutao pokušavajući u usta strpati cijelu kćerkinu sisu, ali ipak su bile prerazvijene. «Mmmmm, dušo, imaš okus po maslacu. Isto kao i mama...» «Tata....ljubi mi cice, tata...tako je dobro, baš paše...» «Mmmmm....a tamo dolje....?», Prčić je besramno primio svoju kći među noge i brzo joj počeo trljati pičkicu. Raširila mu se puštajući odrasle prste da je ubadaju preko gaćica. Zatvorenih očiju i balavih usnica skakala je po tatinim prstima uzdasima prateći svaki ubod u rupicu. Preko znojnog čela palo joj je nekoliko pramenova plave kose, a osim pohotnog stenjanja obiteljski dnevni boravak ubrzo su ispunili šljapkavi zvukovi skroz mokre Petrine pičke. Tati je bilo drago što ona ne nosi najlonke tako da joj je mogao bez ikakvih zapreka prtljati po pizdi. «Ooooohhhh...trljaj mi rupicu, svrbi me tata, svrbi me!» Prčić se toliko napalio, nos mu se širio od vonja mlade droljice koju je imao pod prstima, da se pod hitno morao osloboditi napetosti u gaćama. Odgurnuo je kćerku, nabrzinu pobacao odjeću sa sebe, ne skidajući pogled s Petre koja je slijedila njegov primjer i otkopčala minicu. Stajala je pred njim samo u bijelim pamučnim gaćicama po kojima se širila vlažna mrlja na mjestu gdje joj je drpao pičkicu. Pijano se zacerekala gledajući tatu koji je sada isto bio samo u gaćama. «Joojj....», protisnula je od neugode, tresući male sisce. A onda se sjetila da bi mogla biti duhovita pa je nastavila, «A zašto imaš tako velikog pišu, tata?» «Zato da te bolje pojebem, dušo», mrtav hladan joj je odgovorio. To je uostalom i bila istina. Prčić se spremao prčiti vlastitu kćer. «Isuse!», savila se u koljenima i rukama prekrila zarumenjene obraze. «Pa kak će mi to sve stati!» Tata se sad napalio do te mjere da bi je poševio i pred policijom. Izbezumljivalo ga je što njegova mala školarkica na kurac koji će upravo dobiti do jaja gleda kao na novu barbiku. Bez razmišljanja je strgnuo bokserice s nabrekle kurčine tako da mu je debela smeđa kurčina zalamatala stvarajući strujanje zraka u sobi. Onda ju je zgrabio za male dječje gaćice i istrgnuo ih. Kćer mu je imala presladak plavi grmić na pici. Koncentrirano je piljio u nježan trokut i od nestrpljenja oblizivao suhe usne. Onda ju je primio za guzu i primakao sebi, pa žmirečki duboko u sinuse uvukao divan miris uzbuđene djevojčice. Sjedio je na kauću, naslonio se i stavio lagano tijelo na sebe. Petra je raširila glatke bijele nogice i balansirajući na jastucima mekanog namještaja pokušala što preciznije staviti vlažnu pičku na tatina raširena usta. Palucnuo je po prvom mlazu sokova gotovo nevine pičke, a onda je primio za guzove i snažno nabio jezik u vruću, ružičastu pizdu. Kćerkica je vriskala, uopće se nije kontrolirala, kako joj je dolazilo tako je jaukala pod očevim usnama. Tata ju je postepeno palio, prvo laganim srkanjem uzbuđene micice, onda jebanjem jezikom, a tek kada je već ludila počeo joj je trljati klitoris i debelim prstom isprobavati dimenziju ševućeg kanala. Imao je iskusnu, rožnatu kurčinu koja će rasturiti ovako nježan mufić ako je prvo ne pripremi s prstojebom. Klinkici su od udara na klit drhtala koljena, više ne bi mogla stajati ni na podu, a kamoli na tim jastucima, pa je istovremeno svršavajući pala pored tate i to tako da joj se glavica našla tik uz očevu zastrašujuću erekciju. Petra ga je primila u nježnu rukicu kratko odrezanih nokrtiju, čiji je jedini ukras bio tanki prsten s cvjetićem, i dok su joj se noge i pička još tresli kao od napada epilepsije, razmišljala kako da sad nateže tu pulsirajuću stvar. Još nikome nije drkala. Na sreću, često je špijunirala brata dok je drkao gledajući porniće, tako da se prisjetila kako bi drkica trebala izgledati. Pojačala je pritisak na očevoj kiti i iz rupice je iscurilo nekoliko kapi prozirne tekućine. Oblizala ih je osjećajući u ustima slatkasto slani okus sličan nekom umaku iz kineskog restorana. Instinktivno, tatini sokovi rasplamsali su novu vatru u njenoj utrobi. Spustila je glavu skroz do tatinih oštrih dlaka i strpala kurčinu u usta kao da sutra ne postoji. Prčić nije mogao suspregnuti uzdah kada je postao svjestan prizora u svom krilu; njegova Petrica mu ga puši, a iako je u početku bio obziran, kako se oboje navikavalo na pljugu tako se tata sve više oslobađao. Podizao se s kauča i zabijao joj međunožje u lice svom snagom, tako da je malena bila skroz crvena i uznojena i svako malo se zakašljavala od prepunjenog grla. Tatina jaja bila su tamnoplava od sperme. Spremao se pustiti, kao da piša, ravno u svoju pisoar – kćerkicu. «Oooh, mili, tata će ti sada dati sokića...» Nije prestajala, samo je čvršće stisnula okice i još jaće zapušila. Onda se predomislio, «Ne, ne, nismo te još pojebali. Poslje ćeš popiti.» Prčić se odmaknuo i pogurao kćer tako da joj glava bude na samom rubu kauća, a onda se poćeo namještavati nad njenim mladim tijelom. Dok je tako manevrirao, jaja su mu se očešala o njene sisice od čega je skoro odmah svršio ali se stisnuo za korijen kurca da spriječi katastrofu. Sada točno nad njom, zagledao se u Petrine oći koje su frapantno nalikovale očima njene majke. Kosa joj je bila rasuta, mlada snježno bijela koža zarumenjena od seksa. Spustio je usne na njene i duboko je poljubio. «Mmmmm imaš okus po mojoj pipi, tata», stidljivo se zacrvenila. Nasmijao se i poljubio je u čelo. «Jel ti bila...fina?» «Najfinija, sunce. A i tati se sviđa kako ti na jezikiću osjeća svoju kurčinu.» «Baš mi je dobro bilo pušit ti ga...Još kad mi špricneš!», opet se zacrvenila i od nelagode čvrsto zažmirila. Tata se morao grohotom nasmijati svojoj blesavoj curici, al morao ju je i smjesta ševiti. Protrljao je glavićem po mokrom, uskom procijepu, vlažeći ga medenom sluzi svoje malene. Petra je žmirila otvorenih usana, s osmjehom na usnama i pokušala se što bolje namjestiti tatinom kurcu. Osjetila je da joj se skroz skliske usmine razdvajaju i kako joj pičku puni najdeblji komad mesa kojeg do tada imala među nogama. Nije se pomicala sve dok kurčina krivudavi tunel nije rastegnula do kraja, a onda je osjetila lupanj tatinih velikih jaja po guzi, i oprezno se počela pomicati u istom ritmu s njim. Nije mogla izdržati, podigla je glavu, koliko joj je to položaj dozvoljavao, i gledala kako joj kurac pumpa malu pičkicu. Držala se tankim rukicama za tatina snažna leđa, oči su joj bile ukoćene od strasti a dolje ju nije ništa bolilo iako joj je tata jedva razdjevičenu rozu rupicu rastegnuo od klitorisa do čmara. Prčić od ekstaze nije primjetio da malena zirka u svoju trošenu picu, a kada je skužio koliko mu je kćer uspaljena, zaključio je da će napraviti baš sve što je bude tražio. Nekoliko ideja mu je prošlo kroz glavu, al ih je brzo zaboravio jer je previše uživao i u klasičnoj ševi djevojčice, a osim toga, opet je osjetio nervozu u jajima koja su odskakivale od mlade napete guzičice. Morao ga je brzo izvući, i namjestit se u jednom skoku uz Petrino lice. «Gutaj, stiže spermica...», povukao joj je bradu dolje i stavio glavić koji se još pušio od pičke na njen jezik. Curica se podbočila na laktove i pomaknula glavu prema naprijed, koliko je trebalo da joj do pola uđe u usta i čekala da je tata napuni. Dok ga je uvlačila, tata je već počeo svršavati, a kurac mu je čak još više naotekao nakon prvog mlaza. Mala je proizvodila grgljajuće zvukove, boreći se sa spermom koja je pristizala iz tatine kare u litrama. Prčić je imao tako gustu i bijelu spermu da se odmaknula prije no što se prestao prazniti jer bi povratila, nije mogla pratiti ritam uspaljenih jaja zrelog jebača. Bijela sluz nastavila joj je štrcati po licu i s brade se cijediti na sisice crvene od drpanja. «Kako je fina, kako je fina», mala droljica ponavljala je u transu. «Nikad još nisam probala spermicu tata, al tvoja je super. Drugi put ću sve popiti, ne ljutiš se?» Prčić je bio u položaju pražnjenja, jednu ruku je držao na svom dupetu da si daje zamah, a drugom je lagano zatvorio Petrina usta. Onda se spustio na koljena, kraj nje, oblizao joj biserne kapi sa sisa koje su drhtale od strastvenog jebanja i približio joj se usnama. Jezikom je gvalju svoje pokupljene sperme ugurnuo u mala kćerkina usta. «Ovo ti je pobjeglo», rekao je više za sebe. Curica se tresla od intenziteta, pička joj je i dalje pulsirala kao da prima, a velike, raširene oči gledale su oca s mješavinom skroz nepoznatih osjećaja. Stavila je ruke na tatina ramena i lovila mu uplašeno pogled. Prčić je pak zurio u daljinu, kroz veliki francuski prozor dnevnog boravka.
Onda je fokusirao balkonska vrata kuće preko puta na kojima je blijeda, skroz raskrečenih usta stajala susjeda, gospođa Srijemac i šokirano buljila u oca i kćer, Prčiće.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Gordana P. – III dio
by: nisxxx

Gospodin Prčić sjedio je na rubu svog kreveta i gledao suprugu kako kopa po ladici s erotskim rubljem. Zaobljeno dupe baš joj je dobro izgledalo u ovako naprčenom položaju, a kroz uske bijele hlaće jebozovno je provirivao i rub tangica. Pramenovi svjetle kose skroz su joj zakrivali pognutu glavu, tako da nije mogla vidjeti što se događa u ostatku prostorije. On je ustao pustivši da mu hlaće padnu na pod, a zatim ih je stresao s noge i odbacio u kut. Ljeno se rastegnuo i krenuo prema suprugi. Htio joj se kurcem zalijepiti na tu seksi guzu. U tom trenutku ona se okrenula držeći u ruci kurvanjski, žarko crveni komad veša. «A nešto ovakvo?», pitala je rastegnuvši ga ispred svoje siluete. Materijal je naglašavao oblinu grudi, a čipka je bila strateški postavljena na svim pravim mjestima mikro kratke spavaćice. «A čuj, odlično izgleda. Jedino je pitanje za što točno...» «Joj, Petri je uskoro rođendan i nemam pojma šta da joj uzmemo! Dobila je mengu, nije više klinka... Našla sam joj jutros krv na gaćicama. Možda nešto više seksi...» Mama nije znala da su roskaste kapi na kćerkinom vešu produkt tatinog debelog kurca. «Na tebi odlično izgleda, al da ipak nije premala za takve stvari? Ovo se proizvodi za jebačinu, to ti je jasno?», podigao je obrve i gledao ženu. «Osim toga, nedavno je prekinula s onim malim, ko zna kad će se opet ševiti...» «To nema veze. Taj dečko mi se nikad nije sviđao. Si primjetio kak su joj ciceki narasli? Super izgleda, a i dosta je kurvasta. Itekao nju zanima kurac, samo si mora naći pravog ljubavnika....», mama je uzdahnula. «Jebača, sigurnijeg, zrelijeg.... No, nekog kao ti!» Prčićev kurac dignuo se čim je u istoj rećenicu čuo svoje ime i jebačinu curice. Odmah se prisjetio kako ju je divljački izjebao na kauću, do čega je i došlo zbog istih riječi koje je sada izgovorila njegova Goga. Tata se nadlaktio uz zločesti osmjeh, «O, pa to je veliki kompliment, pogotovo od ovakvog komada!» «Pa kaj nije lijepa?», žena je dodala vračajući veš u ladicu. «Je. Na mamicu je. Obadvije imate ta ista, jebačka tijela... A kad smo kod toga, mogla bi mi se pokazati u toj spavaćici...» «Ok, al nemoj sad tu drkati, moraš mi ozbiljno reći što ti se čini kao muškarcu, kako bi stajala Petri, il da joj ipak uzmemo nešto... primjerenije....» Prčić je sjedio u gaćama, raskopčane košulje, a misli su mu divljale između žene i kćeri. Bile su tako slične, neovisno o nezanemarivoj razlici u godinama. Žena se nije ni malo ofucala, kurac mu se na nju mogao dignuti u trenu, čak i kad nije nosila ništa specijno napaljujuće. Obožavao je njene male čvrste grudi, duge noge i pičkicu za kojom je jednostavno pomahnitao od kada ju je nedavno počela brijati. Bila je tako jebeno seksi, da ne spominje koliko je više i lakše mogao uživati u sokovima sada kada joj je bila skroz glatka. Razmišljao je o tome kako ju jebe, ruke položene na kari, a mislio je i o jučerašnjem tucanju kćerkice, i o onome što je Goga rekla. Fantazija o mami i curici bila je u punom jeku kad se godpođa ušetala natrag u sobu, odjevena u prozirnu, crvenu čipku. «I?», upitno ga je pogledala okrečući se oko svoje osi i naginjajući se naprijed, tako da bi joj se svako malo zabijelili guzovi. Noge su joj bile duge i vitke a guza naprosto fantastična. Žena mu je demonstrirala sve mogučnosti ove krpice, od ispadanja sisa, do lakog pokazivanja mufa kroz čipku, proreza na bokovima i ostalih izazivačkih varijanti. Prčić je već drkao preko gaća. «Fantastično, jebozovno, mrak, ludilo. Dođe mi da te odmah pojebem», rekao je glasom nešto dubljim od seksualne pohote. «Pričali smo o Petri, sjećaš se? Misliš da će i naša curica biti jebozovna u ovome?» «A jebiga...sigurno hoće. Seksi je skoro ko i ti.» «Šta kažeš da nam onda kupim iste?», oduševila se svojom idejom, «Da imamo jednako jebačko rublje, ha?!» Tata Prčić nije mogao vjerovati da je žena sama došla na ideju koja ga je svrbila – tucanje žene i kćeri, po mogučnosti istovremeno. Znao je da je Gordana biseksualna jer mu je pričala kako se par puta prokurvala s pičkama, iako je on nikada nije vidio u akciji. «To bi svakako udvostručilo zadovoljstvo», pohotno je pentao, «da mi se dvije ljepotice pokazuju u istim kompletićima.» «Samo pokazuju...?», žena je oprezno zastala. «A imali smo nešto više u planu, gospođo Prčić?» «Nebi znala, gospon. Trenutno u planu imam samo tu vašu dignutu kurčinu, pa bi mi je baš mogli pokazati...» Osjetio je novi nalet krvi u žili i shvatio da cijelo vrijeme ovog razgovora drka. Izvadio ga je iz gaća i ozbiljnije se posvetio natezanju kare gore – dolje. Iz rupice mu je izašla jedna kap. «Dušo, pun je soka za tebe.» «Mmmm», rekla je žena i spustila se na koljena puzeći prema suprugu koji je sjedio na rubu madraca i drkao. «Daj mamici da proba.» Usmjerio je glavić prema njoj a dupetom se još više približio rubu madraca. Goga je izvukla jezik, polako oblizala vrh kurca i zatim svoje usne. «Mljac, predjelo je odlično...a sad idemo na glavno...» Spustila je glavu i usisala cijeli glavić kližući se kurcem istim ritmom kojim mu je počela pipati brazdu na dupetu. Onda je odmaknula usta, nastavila ga drkati i lizala ga s donje strane. Sa svakim dodirom jezika i ženinih ruku u Prčiću je kuhalo uzbuđenje. Ako ovako nastavi, a sada mu je mazila i jaja, svršit će prije no što je stigne nataknuti na kurac. Pogledala ga je u oči, već izgubljena u magli jebačine, «Kurac ti je nevjerojatno sladak, dragi. Hoću da mi večeras napuniš usta.» «Svršit ću ti gdje god hoćeš....fantastično pušiš...al prije ću te pojebati.» «Stvarno ćeš svršiti gdje ja kažem?», Gordana je pitala tonom zbog kojeg se uozbiljio. «Kako to misliš?» «Pa mislim, rekla sam ti da hoću da mi svršiš večaras u usta... Ali... možda bi htjela da se isprazniš negdje drugdje, ili u ... nekog drugog... kasnije...» «Nekog drugog? Koga?» «Nekog...koga znaš... Poznaješ...jaaaako dobro. Al, sad ovo hoću samo za sebe.» Ponovno je omotala usne oko Prčićeve kare gutajući ga gotovo cijelog u grlo na što je on jedva uspio kontrolirati orgazam. Iskreno, nije ni slutio koga to njegova žena ima u planu za trojac, al nije bilo ni važno. Sama ideja o ševljenju nove pičke, pogotovo ako je i njegova seksi gospođa u kombinaciji bila je dovoljno uzbudljiva. Mislio je o varijanti sa picom koju «poznaje jaaako dobro», svjestan da neće još dugo moć odoljevati pušačkim usnama na karini. «Izluđuješ me...», jedva je skupio snage da joj odmakne glavu od zabalavljele kite, «Al sad ćemo se ševiti, draga.» Gordana se primaknula i strastveno poljubila muža uvukavši mu jezik duboko u usta. Onda ga je skoro cijelog izvukla i palucala samo s vrhom, «Kako ti se čini okus vlastitog kurca?», to ga je baš svaki put pitala. Napaljivalo ju je da posredno muž sam sebi puši ako ga zažvali sa zakurcanim usnama. Umjesto odgovora Prčić joj je uzvratio strastvenim poljupcem a onda šapnuo na uho, «Obožavam okus svoje kite u tvojim ustima. Pogotovo kad ti svršim nutra a sperma ti je još vruća na usnama.» Goga se topila od njegovih poljubaca a zatim se spustila na leđa povukavši muža za sobom. Stavio je glavić na ovlaženu pičku i lagano gurao u mokar procijep. Nije joj ga htio cijelog dati; samo ju je zezao, pikao, trljao se glavićem po obrijanoj pizdi, i uživao u tome kako joj se sredovječno tijelo treslo od želje za tucačinom. Grubo ju je zgrabio za sise i gnječio ih, a zatim se spustio usnama i usisao bradavicu kao da želi sisati. Nakon par ujeda prebacio se na drugu i nastavio je grickati i usisavati dok mu je kurac izbezumljen od zanemarivanja sam pokušavao prodrjeti u rastočenu pičketinu na koju je cijelo vrijeme bio naslonjen. «Jebi me, Jebi...Mmmmmm....daj mi ga nutra nabi....Ne zajebavaj, karaj me!!!!», Goga je molila metak kao zadnja drolja. Pustio je da mu uđe u njenu premokru picu, ali nije ga se uopće trudio voditi, na samom ulazu zabio joj se u lijevo tako da su je prošli slatki žmarci a tek onda ga je malo pogurao i glavićem joj poljubio grlić maternice. Gordana se kao i toliko puta do tad spretno namjestila, malo odignula guzu i primila cijelu muževu kurčinu u zrelu macu dovoljno raširenu za porod a kamoli ne za pohotne nasrtaje obdarenog Prčića. Ševio ju je laganim ritmom, laganica jebavanje, baš slatko i romantično, sve dok se Gordana nije u potpunosti uhodala, omotala noge oko njegove gutze i snažno si ga u gladnu pizdetinu nabila do jaja. Sperma mu je od takvog ponašanja smjesta zakuhala u jajima, ali imao je druge planove. Povukao je ženu na koljena, naguzio pred sebe tako da joj se razjebana pičkica crvenila drito pred njim a iz nje kapalo pizdino ulje. Zatim joj ga je zavaljao s guza i par puta ga uvukao da se dobro ovlaži. Paralelno s kurcem u rupu je uvukao s donje strane i dva prsta pa joj protrljao g točku da maksilmalno ispiša sluz. Trebat će joj, sad će dobit u dupe. Svaki guz snažno je držao jednom rukom, i dalje jebuči pičku zabio joj mokar prst u šupak. Prvo je to radio polako, da se duparda opusti, a onda žešće. «Mmmmmtaaako, jebi mi dupe dragi, rasturi mi ga!», žena je reagirala. Prčić joj je ugurao dva prsta i vrtio ih u guzici, grčio nutra kako bi je maksimlno razjario za ševu. Goga ga je voljela primati u garažu, besramno mu se davala i uopće je nije smetalo kao neke druge dali otraga još ima tragove ručka i hoće li od strasti prditi. Već i od samog prsta počela se derati, «Svršit ću, jebote, svršit ću!!!», derala se dok ju je prst u guzici izluđivao. Suprug se morao držati za njeno dupe da ga podivljala kobila ne izbaci s kreveta, a zatim je izvukao karu iz zgrčene pičke, s nje su se cijedili sokovi kao da je zaliven šmrkom. Prije svog orgazma uspio joj je pod glavu staviti jastuk, «Sad ćeš stvarno dobiti! Tatica će ti jebati ta slatka mala usta dok se ne zadaviš od sperme!» «Daj mi ga, daj! Hoću lizat svoju pičku s njega!», žena je voljela kad joj se obračao kao «tatica». Spremno je progutala sve, za razliku od neiskusne kćeri, a još ga je i muzla prstom u guzici da joj da još. Čim ga je ižmikala, brzo se usnama zalijepila uz njegove, još sva zamusana od sjemenja. Uzdisao je od uzbuđenja dok ga je gladno hranila vlastitom spermom. «Kako je volim lizati..», rekao je «Sve popij», dodala je osjećajući kako joj se nekoliko kapi slijeva niz bradu. Prčić je lizao, gutao, ljubio je, a ona je dvosmisleno buncala, «Voliš svoju malu djevojčicu hraniti spermom, ha?» Prčić nije mogao a da se smjesta ne sjeti jučerašnjeg dana, kada je prvi put rasturio vlastitu kćer, i rekao, «Aha, to je najjaće.» «I...koja ti se više sviđa...?» «Ha?» «U onoj spavaćici...?» «Aha! Uh...ne mogu se odlučiti...Obadvije ste jebeno seksi.» «To bi značilo da nas obje želiš vidjeti u njoj?
Da joj... to.... poklonimo...za rođendan?» «Da bi riječ reko!», Prčić je kao siti mačak ležao zavaljen na boku dok mu je žena lijeno drkala već mlohavi kurac. Bio je siguran da je on najsretniji muškarac na svijetu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Apr 2024, 05:27:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.