Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Apr 2024, 12:07:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26628006 puta)
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Nezaboravni grupni seks sa mojom lepom zenicom

   Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog ljubavnika. Meškoljila se nabodena na njegov kurac, koji je ostao zaboden u njenu slatku pičkicu, po njenoj želji, nakon noći prepune strasti i orgijanja, vrištanja, parenja i bezbrojnih svršavanja. Blago pulsiranje Milanovog kurca, bilo je najlepše budjenje za moju pohotnu ženicu i siguran znak da je i njen jebač budan.

U glavi je odmotavala film od prošle noći, srećna što je ukrotila mačo tipa, kakav je bio Milan. Bila je sigurna da se i on “navukao” na njenu pičku. Svidjalo joj se kako je Milan jebao prošle noći i kako je nestajalo njegovo mačo ponašanje , kad bi se zabio u njenu vlažnu pohotnicu. Pri pomisli da će Milan u njen krevet dovesti svog novog gosta, Amerikanca, sva se ponovo pretvorila u pičku i picom počela blago stezati Milanov kurac, koji je počeo da se kruti u njenoj mačkici.

Celu noć je provela na njegovom kurcu, uživajući u divljoj jebačini, a njenu maštu Milan je još više raspaljivao pričom, kako će njena droljjasta pička napokon biti nepopravljivo razjebana, kad je dohvati Amer koji je juče stigao u njegov apartman i jedva čeka da nešto nabode na kurac. Milan kao da je znao o čemu razmišlja moja droljica, dok mu se blago nabijala na već dignuti kurac. Počeo je jače da prodire u nju, milujući joj sise i ljubeći je po vratu. Počeo je šaputati na njeno uho: “Ooo…probudila se moja jebačica…kako nam je bilo dobrooooo…”, dahtao je Milan na uho moje drage, koja je već osećala njegov tvrdi kurac u punoj veličini, kako rovari po njenoj utrobi terajući je da počne jebozovno stenjati od užitka.

Mešala je u njegovom krilu, nabijena na kurac, puštajući vrele sokove od kojih je njegova kita postajala sve tvrdja, a njegovo zabijanje bilo je svaki put jače i brže. Potpuno se razbudila i počela jače da stenje, primajući sve jače ubode Milanovog kurca u pičkicu koja je već šljapkala, slinila, uživala i istovremeno bridela od sinoćnje jebačine i Milanovog debelog kurca. Nije dugo čekala da čuje ono čime joj je “pretio” cele noći, dok je žestoko nabijao na kurac: “Oooooh, kako ti pička slini…kako je vrelaaaa…oooh… kako ćemo je večeras punitiiii…kako će da prima…ogromnu…crnu kurčinu…!”, šaptao je i dahtao Milan i sve jače zabijao kurac u mokru pičku moje ženice. Ona, kao da je samo to čekala, celo telo joj se pretvorilo u pičku koja svršava.

Isturila je još više svoju oblu guzu prema Milanu, nabijanjući se svom snagom na kurac i počela mu bezobrazno uzvraćati: “Ooooh…da ljubaviiii…jedva čekaaaam…da osetim…crnuuuu…kurčinuuu…u sebiii…hoću da me rasturateee…na redaljkuuu…ko pravuuu…droljetinuuuu…. Aaaahhh!”. Osetila je da nadolazi još jedan ludački orgazam, a Milanovo divljačko nabijanje i ko kamen tvrdi kurac, govorili su joj da će to biti još jedno zajedničko svršavanje. Vrištala je, stenjala, sve joj je u glavi zvonilo… Milan je navukao na kurac do kraja i zaboden u nju počeo da svršava, urla i filuje spermom pičku moje ženice, koja se topila u još jednom orgazmu, nekontrolisano se tresla i pičkicom stezala kurac, koji se praznio u nju.

Bio je to divan početak novog dana. Još uvek teško dišući, Milan je lagano izvukao kurac iz Zdenke, legao na nju i počeo je ljubiti po ramenima, vratu, nabreklim sisama…na kraju je zažvalio, dugo ljubeći, kao da joj zahvaljuje za uživanje koje mu pruža Dok su se ljubakali, ona ga je mazila po klizavom kurcu i mokrim jajima, a on je rukom razmazivao spermu, po njenoj otečenoj i srećnoj pički. Kikotali su se i dogovarali, kako da crnog Amera uvuku u svoje perverzne fantazije. Dogovorili su se da se dobro odmore.

Ona je i onako imala slobodan dan, pa joj je sve išlo na ruku. Plan je bio da se predveče čuju, a on do tada pripremi Amera za upoznavanje s njom. Prvo u nekom kafiću, a onda kod njega u apartman… Spavala je do kasno popodne. Počela je odmah spremanje: tuširanje, frizura, frizura na pičkici…sve po redu.

Odlučila je da obuče nešto maksimalno droljasto, što mojoj jebozovnoj fufi nije bio nikakav problem. Zgodna, ženstvena, preplanulih nogu i tela, plavuša…prava jebulja. Odlučila se za dobitnu kombinaciju. Crveni uski minić, ispod providne gaćice, gore beli topić, bez grudnjaka.

Štikle – naravno. Inače, ona jako liči na Selmu Bajrami, pevačicu, ako znate ko je to. Jedva je čekala Milanov poziv, zamišljajući kako izgleda crnja, Amer, kojem će se večeras nabiti na kurac. Maštala je sva srećna, zbog onod što je čeka, a njena pičkica je neprestano “plakala” od sreće, sve jače bubrila i slinila.

Napokon…Zazvonio je telefon. Bio je to Milan, rekao je značajno…”sve u redu, dolazimo po tebe oko devet, budi spremna…”. Minuti – godine. Kao da je šiparica koja prvi put želi da proba sex, moja ženica je nervozno čekala da se pojave njeni jebači, da se izjebe u crno-beloj” trojci” i ostvari svoju najintimniju kurvanjsku fantaziju.

Bili su tačni. Došli su po nju taksijem. Srce joj je lupalo, kao da će da iskoči – ipak je ona samo žena. Ušla je na zadnja vrata i sela do Angela, kako se Amer zvao.

Dok su se pozdravljali i upoznavali Angel je s oduševljenjem gledao i merkao moju ženicu, a ona je bila više nego ugodno iznenadjena. Nije to bio običan crnac, već pravi frajer od oko 35 godina, bisernih zuba, punih usta, atletski gradjen. Bivši vojnik misije UN, koji je pomalo govorio naš jezik. Rekao je da ih vodi na večeru, da se upoznaju i da voli da bude blizak sa domaćim ljudima.

Otišli su u tavernu hotela “Neptun”, večera je bila prava morska, s puno ribe. S prvom flašom vina nervoza je nestala, a razgovor je bio sve opušteniji. Angelove smešne upadice i brkanje padeža, sve je dovodilo do suza. Vreme je letelo a alkohol je činio svoje.

I treća flaša je bila na redu. Milan se samo smeškao. Njene bradavice su se sve jače ocrtavale na belom topiću, a ona je samo gutala knedle i zavodnički se kikotala, kradom merkajući izbočinu na Angelovom krilu. On bi je, kao slučajno, dodirnuo po golom ramenu, a nju je obuzimala slatka jeza.

Nakon treće flaše, pozvali su taksi i otišli kod Milana kući, u Angelov iznajmljeni apartman… bio je lepo namešten sa širokim krevetom i trosedom u uglu. Trema je nestala, potpuno se prepustila sudbini. Sve se više dodirivala sa Angelom, znajući da se i Milanu kurac na to nevidjeno diže. Angel je koristio svaku priliku da joj na “svom domaćem” jeziku objasni kako je lepa, zgodna , slatka… baš joj je to, kurvi, godilo.

Sad je bila sigurna da će ostvariti svoje snove i da će biti dobro izjebana, kad izadje iz Angelovog apartmana. Pičkicu više nije mogla da kontroliše. osećala je kako ključa, slini…Pili su još vina iz flaše koju je Angel poneo iz restorana. Sedeli su na trosedu i nazdravljali.

Kad je Angel otišao do toaleta, iskoristila je priliku da se malo zažvali sa Milanom, koji joj je šapnuo da ne brine, jer je sve već ispričao Angelu. Malo se uvredjeno trgla, a onda ipak odlučila da ne glumi nikakvu sveticu, već se nastavila ljubiti sa Milanom. Angel se vratio, kao iznenadjen prizorom, rekao: “O, sorry…izvinite …”. Milan ga je rukom pozvao k njima, on je prišao, a moja droljica je izgubila dah od uzbudjenja.

Sledeće što je osetila, bile su njegove ruke svuda po njoj. Blago se okrenula i levom rukom ga pomazila po vratu kao da mu daje saglasnost da im se priključi. Četiri ruke su šarale po vitkom telu moje zgodne ženice. Ne zna kako je ostala gola samo u gaćicama i štiklama.

Zažmurila je i predala im se potpuno… Osetila je pune usne na svojim. Znala je da je da su to Angelove mesnate usne…Počela se ljubiti s njim, kao da je zadnje…grizla mu je naizmenično usne i usisavala njegov jezik u usta. Videla je da se Milan skida i ostaje potpuno go, a ona je zadigla Angelovu majicu, skinula je i bacila na pod. Angel je otkopčao svoje bele pantalone, ispod kojih nije nosio ništa.

Iznenadjena ovim, Zdenka je zastala, a onda duboko uzdahnula kad je ispred njenog lica iskočila velika, već dignuta crna kurčina… Uzela ga je u ruku…osetila žmarce kroz čitavo telo. Oslobodjena srama zbog alkohola, zagledala je i divila se ogromnom crnom kurcu, kao iz najboljih pornića, velikim, uredno pošišanim mudima kakve još nije videla, a obrezani glavić delovao je još perverznije i moćnije. Kao prst debele vene, davale su mu zastrašujući izgled. Počela ga je lizati od vrha do jaja.

Ljubila je i lizala veliki glavić iz koga je već procurelo…Udisala je miris sa njegovih muda, neverovatno se uzbudjujući. Grickala je lagano, lizala, sisala teška jaja, stenjala i mumlala, skoro zaboravljajući na Milana. Uživala je pušeći Angelov kurac…uzela je glavić u usta. Gušila se…pomalo… i nevidjeno uživala.

Angel je samo uzdisao i mazio po kosi. Ona ga je kurvanjski čekala da je pogleda u oči i da ime se pogledi sretnu. Bezobrazno ga je gledala u oči i pušila kurac. Milan je ljubio po ledjima, guzi, butinama, gricakao guzu, a moja droljica je bila na sedmom nebu…pičkica je samo ključala i ključala.

Davila se Angelovim kurcem, koji je zavaljen u trosedu, dahtao i gledao kako njegova crna batina nestaje u sočnim ustima moje uspaljene ženice, a kad se zagrcne, kako ga onako slinavog ljubi i liže. Uhvatio je za kosu i počeo nabijati glavu na kurac. Uživala je, gušeći se crnim kurcem i slasno ga oblizivala. Prešli su na krevet… Zdenka se i dalje sladila Angelovim kurcem, uspaljena kao kuja u parenju, lizala i gutala crno zabranjeno voće.

Perverznjak Milan je bio medju njenim raširenim vitkim nogama. Osetila je kako joj miče mokre gaćice sa pičke, u stranu i počinje da halapljivo liže i srče njenu već zevnutu pičku. Tresla se od užitka i u sebi zahvaljivala svom jebaču Milanu što će da je podeli sa zgodnim crncem. Milan je gurao jezik u picu, strgao gaćice i bacio na krevet.

Angel ih je uzeo i onako mokre od pičkinih sokova, počeo da liže i trpa sebi u usta. Kad je to videla, moja ženica je sa još većim žarom gutala u lizala Angelov kurac, a Milan je proždirao njenu pičku. Orgije su počele… Sludjen prizorom ispred sebe Milan je počeo da tepa mojoj kurvici: “Najbolja si pička na svetu. Mmmmm…pica ti je med-medeni…ooooh, jedva čekam da te jebemo…”.

“Pa stavi ga ljubavi…, stavi svojoj kurvici…napravi …prolaz za ovu kurčinu, molim te…”, cvrkutala je zavodljivo moja fufica. Milan se pridigao, počeo da joj ljubi stomak, sise, pa bi se vratio na njenu mesnatu i mirisnu pičku, gurajući jezik duboko, najviše što je mogao, a onda bi pokušavao da uzme u usta celu pičku moje raspomamljene ženice. Uživao je u mojoj drolji baš kao i svi njeni jebači, koji bi poludeli kad je probaju. Imala je kurvica ono “nešto” u sebi… Nije mogao više da čeka.

Naslonio je kurac na uzavrelu pičku moje ženice, razmazujući po usminama poplavu koja je iz nje tekla i počeo da je polako jebe – ulazeći u nju do pola. Ona je zamumlala, pridigla karlicu i nabila mu se bez pardona. Htela je odmah da oseti kurac u sebi. Podigla je preplanule noge, sve sa štiklama, uživajući u sendviču svojih jebača.

Milan je počeo žestoko da tuca moju fuficu, uživajući u prizoru kao iz porno filma. Jebao je on nju mnogo puta sam i u “trojku”, sa Davorom, ali ovo je i za njega bilo napaljivo do bola… Bez problema ga je primala, do jaja, koja su je udarala pri svakom zabijanju. Prizor je bio za poludeti. Ona je, po običaju, otkačila i počela mumlati i vrištati kad bi joj iz usta ispao Angelov kurac.

Angel bi je malo udarao kurcem po licu, pa je onda uhvatio za kosu i ponovo joj nabio svoju crnu kurčinu u usta. Moja ženica je uživala nabodena na dva velika kurca, ne znajući kojem da pokloni više pažnje. Nastalo je opšte jebanje, a pomešani krici, stenjanje i vriska moje ženice, samo su pojačavali strast kod nje i njenih jebača, koju su je jebali žestoko, kako moja drolja baš voli. Milan nije mogao, a ni hteo da se suzdržava.

Sve je žešće zakucavao svoju kurčinu, a onda je počeo da riče kao zver i prazni muda u moju ženicu. Bio je to početak grupnog svršavanja. Kurva je još jače zavrištala… Izgleda da je to bilo previše za Angela. Kurac mu je počeo poskakivati u maloj ručici, a drolja je samo zavijala i stenjala otvorenih usta…Angel je uzdahnuo i počeo da prska.

Iz crne kurčine su prokuljali mlazevi bele sperme u usta moje ženice. Ona je gurnula kurac sebi u usta, a Angel je navukao za kosu… Gutala je sa najvećim zadovoljstvom Angelovu spermu, a iz kurca je prskalo na sve strane – po njenim sisama, kosi, stomaku. Osećala je vrelinu Milanove sperme u njenoj mokroj pičkici. Orgazam za orgazmom tresao je telo moje jebežljive drolje, koja se topila i gubila…želela je da to nikad ne prestane.

Besramno se obratila svojim jebačima: “Hoćuuuu…da me rasturiteeee noćas…hoću da meeee…jebete celuuu noć…. Bez prestanka…kao pravuuuuu…DROLJETINUUUUU…razjebite mi pičkuuuuuu…!”. Uh, što je volela da se ponaša kao raspuštena drolja, a znala je kako to deluje na njene jebače – postaju još bolji i ludji. Milan se još grčio i zakucavao u razjebanu pičku iz koje je curilo na sve strane.

Primila je i poslednji mlaz u pičkicu…iz Milanovog kurca. Sva je bila ulepljena i dalje uspaljena. Angelov kurac je i dalje bio u njenim ustima, slatko ga je sisala, pa onda počela jezikom da skuplja gustu spermu sa njega, spuštajući se do muda, ljubeći ih i ližući. Čulo se uzdisanje i dahtanje troje ljubavnika… Legli su na krevet – Zdenka droljica u sredini.

Sperma je curila iz pičke niz glatke butine moje ženice…Nije joj bilo dosta. Pridigla se i uzela oba kurca u ruke. Naizmenično ih je zvučno pušila, lizala, ljubila, kupeći spermu sa kurčeva svojih ljubavnika. Uživala je kao nifomanka, a mirisi koji su joj prolazili kroz nos samo su pojačavali njeno uzbudjenje.

Cela soba je mirisala na blud. Angelov kurac se ponovo ukrutio. Bez razmišljanja se okrenuo ka Zdenki i počeo da je ljubi u usta, gde je malopre bio njegov kurac. Ni Milan nije hteo da gubi vreme.

Obrisao je rukom spermu sa njenih oblih kurvinskih sisa i počeo da je ljubi po celom telu, strasno sisajući njene isturene bradavice. Nije mu smetala ni pokoja kap Angelove sperme. E, to se od njega nije nadala. Angel je lizao po vratu, a sva se stresla kad je počeo da liže njen znojavi pazuh – pravi jebač koji je znao uživa u jebežljivom mirisu moje ženice.

Ni to mu nije bilo dosta. Crni pastuv je proradio u njemu. Uzeo je svoju majicu i obrisao njenu musavu pičkicu, a onda počeo da ljubi njene zgodne noge i butine, polako se približavajući njenoj rascvaloj pički…Gurnuo je jezik u nju… “Tooooooo…”, kriknula je Zdenka i pridigla se da vidi prizor u kojem crnja liže i uzima u usta njenu raspomamljnenu breskvicu. “Aaaaah…liži mojuuuu….

. Razjebanu kurvanjsku pičkuuu…tooooo…”, zapomagala je i zavijala moja kurvica svesna da bi mogla ponovo svršiti. Angel je lizao kao opčinjen, kružeći jezikom u njenoj pički, dovodeći Zdenku do ludila, jer tako nešto još nije doživela. Bio je to jebač kojem nije smetao ukus jebane pičke u ustima.

Samo je lizao, ljubio, a onda jezikom otišao i do rupice na njenoj guzi. Zdenka je ciknula i sva se stresla, uživajući u iznenadjenjima svog crnog ljubavnika. Počela je da ga moli…”Oooh, molim te stavi mi kurac…”. Pičkica joj je zevala ko ribica na suvom.

Angel se pridigao, raširio njene noge ko šestar i stavio sebi na ramena…. Prislonio je svoju crnu kurčinu na raspomamljenu pičku. Zdenka je još jače raširila noge i gledala kako crni glavić nestaje medju njenim drhtavim usminama. Pička je momentalno počela da pušta sokove, a Angel se igrao kurcem po ulazu njene pičke, razmazivao glavićem po vreloj pici, sve što je lilo iz nje, povremeno , udarajući kurcem po njoj.

Mučio je moju droljicu na suptilan način. Ona je stenjala, molila ga da joj odmah stavi, izdizala se, nudila se ko zadnja kurva…prstićima je razmakla i raširila tek jebanu pičku – nije je bilo briga, ni što joj pička sva ulepljena od Milanove sperme, ni što nudi picu iz koje curi… A onda osećaj koji će pamtititi čitav život. Crna debela kurčina polako je ulazila u nju, u njenu pičku koja je o tome maštala nebrojeno puta. Lagala bi kad bi rekla da je bolelo…nije.

Osećala je nevidjenu slast i ispunjenost. Izgleda da su je Milan i Davor ovo leto dobro razradili i pripremili za ovo. Crni kurac je uklizavao u vrelu pičku, bez problema, a Angel bi ga izvadio, pa onda zabio dublje. Videlo se da uživa gledajući svoju crnu kurčinu kako ulazi u belu pičku moje ženice, razglavljujući je kao niko do sada.

Kako je kurac dublje prodirao, moja je drolja samo vriskala pri svakom ubodu u njenu pičku. Pičkica se sama stezala oko njegovog kurca. Angel je oblizivao svoje pune usne i uživao…izgleda da je i on ispunjavao jedan svoj san. Milan je kao očaran gledao.

“O kako ću jebem…slatko…uff…što volim plavuša na moj kurac…”, stenjao je Angel, izvlačeći, pa zabadajući sve dublje kurac u njenu pičku. Kako se samo čulo mljackanje i šljapkanje iz njene kurvanjske pice…prava jebačina iz pornića, koja je dovodila do ludila Zdenku i njenog kuratog jebača…dahtali su i stenjali kao životinje…moja fufa je bila na sednom nebu…namerno mu se sve jače nabijala na kurčinu…bio je u njoj, tvrd kao kamen, jebao je…guzio …rovario duboko u njoj …terao je da stenje… dahće…. vrišti…sva se pretvorila u pičku. Osetila ga je duboko, gde nijedan kurac nije bio, kad je ušao do jaja, kriknula je i ugrizla se za usnu, da ne bi odmah svršila.

Bila je razglavljena i očarana crnom kitom koja je bila duboko u njoj u njoj. Pri svakom zabadanju, ona je osećala ispunjenost u svakom naboru njene vrele unutrašnjosti. Prepustila se Angelu i crnom kurcu, kojeg je njena pica oblivala i podmazivala kao luda. Jebozovo je stenjala i cičala, izazivajući Angela da je žešće jebe.

I on je bio potpuno sludjen mojom fufom. Jebao je kao blesav…uživao je u svakom zabadanju , svakom njenom pokretu , mešanju… nabijanju, jebozovnom stenjanju, koje je čuo svaki put kad joj ga zabije dublje…kao opčinjen je gledao kako mu kurac nestaje u vreloj Zdenkinoj pici, palio se na taj prizor još jače…Savio joj je noge do ramena i uživao u mojoj drolji i njenoj nabubrenoj pički, koja je iskočila u susret njegovom crnom kurcu. Sve žešće je zabijao kurac u nju

Guzio je žestoko , bez milosti…dok je ona samo stenjala i vrištala…kupali su se u znoju. Miris sexa, bio je svuda oko njih. Svako uvlačenje i izvlačenje kurca, bio je novi užitak i za nju i za Angela, koji je počeo ubrzavati. Uživao je u svakom njenom vrisku, stenjanju, mirisu jebačine, .

Znao je da na kurcu ima prvoklasnu jebulju, drolju koja obožava kurac. Izvukao bi kurac iz pičke, pa joj ga gurnuo u usta, a kad ga oliže, ponovo ga vratio u njenu pičku. Vadio bi ga, pa ga vraćao i zabadao u zevnutu pičku moje ženice. Kad je osetila velika jaja kako je udaraju po dupetu, znala je da počinje novo orgijanje.

Angelova kurčina bila je svaki put do jaja u njoj, a ona je još jače raširila noge i počela se drati kao luda. Orgazam nije mogla ni htela zaustaviti. Pička joj je primala Angelov kurac bez problema, mislila je da će je zauvek proširiti, ali je nije bilo briga. Angel je sad počeo divlje da se zabada u nju, svaki put do jaja, a moja fufa je svršavala u vezanim orgazmima od kojih se potpuno pogubila.

Od nabijanja vazduha u pičku iz nje su se čuli čudni zvukovi, a Zdenka se počela još jače naticati na njega, urlajući i neprestano svršavajući, jebežljivo vriskajući… Sise su joj poskakivale i letele na sve strane. “Joooooj…majkoooo mojaaaa…. Kakva kurčina…Milaneee…ljubaviiiii…. Hvala ti…gledaj šta mi radiiii, gledaaaj…kako me jebeee…”, zahvaljivala se moja kurvica svom jebaču, baš kao i Davoru kad su je on i Milan prvi put guzili.

Svršila je ko kobila, a Angel je nastavio da je žestoko tuca. Menjali su poze. Dok je jebao zguza zahvalno je Milanu pušila kurac, uživajući u žestokoj jebačini. Angel je legao na ledja, a ona ga je zajahala i počela se sama nabijati na kurac, ponovo tražeći Milanovu kitu da je strpa u usta.

Milan je uzbudjeno gledao kako crna kita svaki put širi i nestaje u pički moje ženice, a onda bi joj rukama širio guzove i pičku uživajući u tom prizoru iznova. “Takooooo, ljubaviii…gledaj kako mi ulazi…kako me je razjebaoooo…. Kako me je razglavioooo…. Gledaj ljubaviii…kako me rasturaaaa….

CRNA KURČINAAA…kako jebe tvoju…kurvetinuuuu…”. Svršavala je ponovo. Angel je ponovo ubrzao tempo, čuli su se udarci tela o telo – znala je drolja šta je čeka, i ona je ubrzala nabijanje, htela je što dublje da ga oseti… i osetla ga je. On je uhvatio za struk i počeo je navlačiti na kurac, a onda je ponovo okrenuo na ledja i uhvatio za guzove.

Počeo je divljački da razguzuje moju ženicu. Jebao je kao da želi da je probije, da je uništi kurcem. Bilo je to u stvari obožavanje i beskrajno uživanje i za nju i njega, svaki put kad se zabije do balčaka u njenu slatku droljastu pičku. Sad je Angel počeo da urla kao blesav nabijajući se u nju najjače što je mogao, a ona drolja već je bila na sedmom nebu.

Kriknuo je, ponovo je navukao na kurac, a onda počeo da prazni svoja velika crna muda u rasturenu, izjebanu, oteklu i užarenu pičku moje ženice. Kad je šibnula sperma, osetila je trzanje glavića negde duboko u njoj i malazeve su šibali jedan za drugim direktno u matericu. “Aaaaaaaaaaaah, tooooooo…”, samo je zapomagala i svršavala moja ženica, kao i malopre – serijski…ne znajući ni sama koliko je puta svršila. Angel se samo trzao i punio joj pičkicu, kako niko pre toga, nabijajući je na kurac svom snagom i životinjski urlajući dok je izbacivao spermu u moju fufu.

Milan kao da je samo to čekao. Počeo je svršavati i prskati spermom po mojoj droljici vičući: “Toooooo…. Zdenkaaaaa…. Kurvetino”, a onda joj kurcem nastavio razmazivati spermu po licu.

Ona je još zavijala na Angelovom kurcu. Sve joj se pomutilo. U glavi joj je tutnjalo i samo je dahtala otvorenih usta, osećajući pulsiranje Angelove kurčine, koja se polako smirivala u njoj. “Joj majko, koliko sam puta svršila.

Totalno sam razjebana”. Angel je polako izvlačio kurac, a svo troje su gledali kako iz njene raširene pičke izlazi pomešana sperma njenih jebača. Ona je prstićima mazila picu, razmazujući po njoj ljubavne sokove, a onda spermom umazane prste oblizivala, gledajući svoje jebače koketno i drsko, pravo u oči. Znala je da je nafilovana “do čepa”, kako je drolja volela reći.

Milan i Angel su se zadovoljno pogledali i počeli smejati, srećni što su naleteli na moju zgodnu jebežljivu ženicu. Milan je otišao na spavanje, a moja droljica je ostatak noći provela uživajući sa Angelom. Čitavu noć iz apartmana su se čuli krici uživanja i parenja dvoje nezasitih ljubavnika. Angel ju je guzio sa uživanjem, a ona se divila njegovoj kiti i izdržljivosti.

“Ooo, ti si moj plava kurva, obožavam to da jebem”, lupao je Angel i tucao moju ženicu. “Ima te jebem…kad hoću…”. Ni njoj kao da nije bilo dosta, uživala je u svemu… Kad je tukao kurcem po pički, klitorisu, gurao joj ga svaki čas u usta…Nabio je na kurac i tako nabodenu nosio po apartmanu. Osećala se kao lutka, na ražnju, poskakivala , dok je on držao za guzove i nabijao na kurac.

Grizao je i ljubio njene nabrekle sise…ludila je od toga. Neumorno je tucao moju ženicu, željan pičke… žestoko je razvaljivao Zdenku, kojoj, kao da nije bilo dosta crnog kurca koji se već jednom ispraznio u nju Htela je još… Jače ga je zagrlila, i zažvalila….

Osetila kako mu kita postaje sve tvrdja u njoj…znala je Napuniće je ponovo… . Angel j je divljači nabijao kurčinu u moju drolju , “ubijao” je kurcem, kao igračku je navlačio na crni kurac, svom snagom se zabijao do muda… zastenjao i ponovo svršio , puneči spermom, gladnu picu moje kurvice …zajebao je…nije stigla da svrši ovaj put.

Čim je spustio na krevet, ponovo je uzela kurac u usta…lizala ga umazanog i ponovo vraćala u život. Angel je uživao…, držao je kosu, dok je ona pušila i oblizivala njegovu batinu…drugom rukom je razvlačio picu, gurao prste u nju…gledao kako sperma lije niz njene zgodne noge. Kurac mu se krutio u njenim ustima…znla je da hoće još…kao i ona. Okrenuo je zguza, prislonio glavić, sjurio se u nju i ponovo osetio toplinu njene mučenice .

Vukao je za kosu kosu i navlačio na kurac, a onda joj udarao šamare po dupetu i zavukao jedan prst u dupe. Hteo je i kurac ali nije išlo…bila je preuska za njega. Sve joj je odgovaralo, baš sve…sve mu je dala…nek’ radi s njom što god poželi, htela ja da bude njegova kurva ovu noć. Drolja se prepustila potpuno.

Neumornom crnom jebaču, nije bilo dosta…Samo je gledao iz koje poze da ga zabije u Zdenku i njenu od jebačine, otečenu pičketinu. Bili su gladni – ona crnog kurca, on kurvanjske vrele pičke. Kad god bi menjali poze, uzimala bi ga u usta oblizivala i pušila, davila se kucem kao nifomanka…Jebali su se na sve moguće načine…osećaja da joj pička bridi

Za kraj je odveo do prozora, da malo predahnu, ali ona mu se naguzila…kurva, izazivala ga je… Već sledećeg trena uhvatio je za kosu i nabio joj kurac. Ona se držala za okvir prozora i natrćila se svom jebaču koji je ponovo bio u njoj. Znala je da može neko da je vidi, ali je baš bilo briga. Stenjala i skičala dok se crna kurčina propinjala u njoj.

Angela je uzbudjivala jebačina, skoro na javnom mestu. Zakucavao se, uzbudjen njenim bezobrazlukom, i ponovo iznenada, počeo da prska u moju ženicu…ovaj put bila je spremna…. Samo je kriknula, kao svaki put kao oseti spermu …svršavala je, prigušeno stenjala, osećala kako je udaraju crna muda po dupetu, dok je Angel zabijen, do balčaka, praznio svoju crnu kurčinu, duboku u utrobu moje fukse…uživala je i “izmuzala ” pičkicom poslednje kapi iz njega. Sve oko njih je mirisalo na blud…bili su mokri od znoja, ulepljeni od sperme i sexa…Crna kurčina još je pulsirala u njoj.

Nisam joj zamerio… .
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Moja zena sa kriminalcem jebacem

   Moja ženica me i nije iznenadila svojim ” nestašlucima”, znate vec , iz priče “Moja žena Zdenka”. Često se znala “poigrati” sa Nikšom, lokalnim dečkom iz grada, koji je prosto poludeo, nakon što je uspeo da dodje do pice moje ženice. čekao je posle posla svako veće…kao slučajno…tražio da je vozi kući. U stvari jebao moju ženicu skoro svako veče. Čekao je da završi posao, i da je vodi pravac na “jebodrom”, jer je ona , “udata i poštena”, pa je bilo glupo da ih neko vidi u društvu… Kurvi je prijalo, njegovo naivno ponašanje, a nije bila imuna ni na njegovu mladu tvrdu kurčinu, kojom je često znala da počasti svoju uspaljenu pičkicu.

Nakon što je prvi put jebao moju ženicu, narednih dana a i sedmica, skoro svako veče je dolazila kući kasno “sa posla”, uživajući da mi se požali, kako je jedva uspela da mladog ždrepca odvoji od njene pice… Znala je kako ću je sa nevidjenim žarom lizati i jebati posle toga… Svi smo uživali u njenom kurvanju, ona, ja, Nikša i njena pička, koju smo redovno tucali ja, i njen mladi jebač. Ali ubrzo, Nikša je našao devojku i njihovi susreti postali su sve redji, tako da smo ostali bez omiljene “igračke”. Nakon nekog vremena, ženica mi se pohvalila da je na poslu upoznala nekog tipa , krimosa, koji je došao iz zatvora iz inostranstava i već par dana pokušava da se zbliži sa njom, ali ga ona, kao, izbegava i na kraju… ona ga je slučajno polila sokom …izvinjavala se…. on, naravno, jedva dočekao da joj “oprosti”.

Čitav dan je presedeo u kafiću čavrljajući sa njom…, dajući joj samo komplimente, od kojih se topila …na kraju je tražio da odu posle posla na piće i bezobrazno, kao prava sirovina joj rekao da može da se desi “…da i on nju polije , ” Shvatio je da se i ona napalila na njega, dajući joj do znanja što očekuje od nje. Slala mi je čitav dan poruke i kao pitala, kao, šta da radi…i otvoreni mi rekla da bi rado izašla sa njim.

Nisam se bunio. Na kraju sam je nazvao i shvatio da se radi o Gašparu, to mu je nadimak, opasnom tipu – krupnom, ćelavom i istetoviranom, koji je stigao iz holandskog zatvora pre nekog vremena i već vozio novi Audi “A8″, sa tamnim staklima… Nisam znao šta da joj kažem…a i meni se dopadala ideja da je negde odvede, na piće, pa posle šta bude… Rekao sam joj da ide, ali da mu (kao) ne daje picu prvo veče…pomisliće da je obična kurva- konobarica. Naravno, da me fuksa nije poslušala…a nije ni da me to smetalo, baš naprotiv… Pošto je on navaljivao da ranije ode sa posla ranije…videla da je nestrpljiv i da će biti svašta, ako ode negde s njim. Koketirala je maksimalno, šetala ispred njega, dok je on gutao pogledom…ma tražila kurac, kratko rečeno, gledajući, kako on svako se malo meškolji za stolom i rukom stalno premešta kurac sa jedne na drugu stranu.

Osetila je vrelinu u pici od pomisli da će biti nabijena, još večeras, na batinu tog razbojnika. On nije odvajao pogled sa moje zgodne jebačice, popio je par viskija, okuražio se i stalno pitao, koliko će još da radi… Javila mi je porukom da će izaći sa njim na piće i da je ne zovem na telefon. Kurac mi se odmah digao, znao sam šta će biti i uživao u neizvesnosti, da li će moja ženica da primi novu kurčinu. Moram sam izdrkati da malo spustim sebi tenziju i uzbudjenje… Došla je oko tri, mislio sam da možda ništa nije bilo…a znao sam, ipak… Odmah sam po pogledu sve shvatio, bila je i malo pijana…kikotala se…izvadila iz torbe svoje crvene “brazilka”, čikaste gaćice i bacila ih meni u lice… Bile su mokre…mirisale na sex…podivljao sam u trenu…povukao sam je na krevet… uhvatio za picu…sve je bilo jasno…prsti su uleteli u klizavu ulepljenu picu.

Bila još nabubrena od jebanja, izlivala po mojim pristima, sokove bludničenja i sexa. Dao sam joj da ih oliže, video sam kako lezikom liže i kupi njegovu spermu sa mojih prstiju i uživa u tome. -Ljubavi…. Primila sam večeras pravu banditsku kurčinu….

, ali ako hoćeš da čujeeeš…ok, ako ne…nema veze, samo mi malo pomazi i pregledaj picu jezikom…. Molim te… – strgao sam sve sa nje , počeo se ljubiti vatati s njom, lizao sam joj sise, vrat…Sva je mirisala na jebačinu i blud. Poznata stvar , već vidjena, koja me uzbudjivala do ludila. Znala je kurva šta me pali.

Znao sam da takav tip, neće propustiti priliku, da potuca jebozovnu kurvicu, kakva je ona bila…poznati sokovi njene jebane pice, već su mirisali svuda u krevetu…Zabio sam joj jezik u pičku…, samo je zastenjala i počela da vrti guzom, nabijala mi pičku u lice, svu raširenu i umazanu od jebanja. Davio sam je njenom oteklom pičketinom… Toliko sam bio napaljen, da sam kao blesav lizao i sisao jebanu, oteklu pičku, razvalčio ustima njene usmine na kojima je bilo i belih grumenčića sperme njenog jebača – izludjivalo me to… Stenjala je i objašanjavala, kako se na poslu već pomalo napila sa Gašparom, koji je stalno nauručivao piće za sebe i nju… Na kraju joj je prišao i zamolio je da samo malo izadje iz kafića na tri minuta…on će biti na parkingu iza kafića, samo želi da joj nešto važno kaže… Izašao je vani, pre nego mu je odgovorila…. Nije znala šta da radi, nije mogla tek tako da ode…slagala je koleginicu da mora do prodavnice, došla iza zgrade i videla parkiran njegov crni “Audi”, nije ga videla kroz tamna stakla, ali je znala da je unutra. Otvorila je vrata i videla ga zavaljenog u oborenom sedištu, kako drka dignuti kurac.

Zastala je, a on je samo povukao unutra. Obuzelo je uzbudjenje i strah…a njena pica je već počela da bubri od iznenadnog prizora dignute Gašparove kurčine, koja joj se našla pred licem. Uhvatila ga je bez blama za kurac i počela se žvaliti sa njim. Drkala je debelu kitu, dahtala od uzbudjenja i osećala kako joj Gašpar zadiže minić i traži rukom put do njene pice, koja je već terperila i kljucala.

Maknuo joj vlažne gaćice sa pičke… Zabio joj je prst u vlažnu picu, a ona se spustila prema njegovom kurcu, koji je i dalje poskakivao, dok ga je drkala. Bio je sav već slinav po glavicu, od uzbudjenja…. Uzela ga je u usta, progutala koliko je mogla i počela pušiti kao luda…lizala ga i udarala se po licu, spuštala se do muda, jezikom ga lizala i izludjivala dok je on dahtao…stenjao i samo ponavljao… -OOhh…to kurvooo… – očekivala je mlaz sperme u usta…želela je to… Ali Gašpar se pridigao, razmaknuo joj noge i na mesto prsta gurno jezik… uspaljeno mumlao i lizao vlažnu pičku moje ženice… gurao je jezik u nju , dok je ona gubila razum od iznenadnog sexa, a sa ćelavim buzdovanom… Spusto je sedište koliko je mogao, pridigao se i rukom maknuo u stranu gaćice sa zevnute pice moje žene… Prislonio joj pečurkasti slinavi glavić i jednim potezom joj nabio kurčinu do jaja. Kriknula je i počela da se nabija na njega , dok je on naabijao kurac u nju svom snagom… Zabio se u nju desetak puta iz sve snage i počeo da svršava i urla, dok je filovao spermom pičkicu moje ženice, koja je uspaljena vrištala i nabijala se na njega…Videlo se da je bio željan dobre pičetine.

Popizdela jer nije svršila, a on se polako smirivao i trzao u njoj. Strgao joj je gaćice i obrisao kurac sa njima…a onda ih bacio njoj u krilo. Nisam mogao da verujem svojim ušima, video sam da ću svršiti…, pridigao sam se, zabio sam kurčinu kurvi od žene i samo je jebao, kratko, kao i njen ljubavnik-kriminalac, zabio se u pičku i istresao sve iz muda u svoju drolju, koja je vriskala i svršila zapomažući kao prava kurvetina… Bio sam spreman da čujem nastavak… Kad se pridgla, videla je kako ljudi prolaze par metara od auta u kojem su ona i njen jebač, po prvi put razmenili ljubavne sokove…Na brzinu je obukla gaćice, kojim je Gašpar obrisao kurčinu i popravila ono malo garderobe što je imala na sebi…Obuzelo je slatko uzbudjenje, jer se jebala samo na par metara od ljudi koji su prolazili pored auta, ne sluteći da se malopre na par koraka od njih odigrala brzinska, žestoka jebačina. -Ajde , sad, ako hoćeš da idemo negde, javi se ovim debilima na poslu…čekaću te u autu… – samouvereno joj je rekao novi jebač, dok je nameštao sedišta.

-Ali, samo da znaš…ja sam udata…. !-rekla mu je oprezno , moja “poštena ženica”. -Ma, ajdee…stvarno… i tek si se sad setila…ajde ne foliraj se nego požuri!-namignuo joj je Gašpar i očima pokazao u pravcu kafica. Poslušno je krenula, smišljajući šta da slaže koleginici.

Nekako je uspela da ubedi koleginicu, da ode ranije sa posla, i vratila se na parking, gde je čekao Gašpar. Namerno je mešala guzom, svesna da je Gašpar gleda, kod je prilazila autu. Ušla je unutra i namignula mu… Nije ni htela da pita gde idu, bila je napaljena i željna kurca, jer nije svršila, pre nego je on istresao svoja muda u njenu vrelu picu – htela je da to nadoknadi. -Uff, kako si jebozovna , baš mi se svidjaš…idemo do hotela, hoću da te isprobam kako treba…- bezobrazno joj se obratio njen tetovirani krimos i počeo je milovati po kosi i vratu, dok je vozio.

-Hoću da ti pušim dok voziš. – jebozovno se obratila moja ženica Gašparu i sama pokušala da izvadi kurac iz pantalona, spuštajući glavu u njegovo krilo. On joj je pomogao , na kratko se zaustavio, da maksimalno oslobodi kurac, koji je ona spremno usisala u svoja puna usta. Čula je kako on stenje i uzdiše dok mu je kurac rastao i krutio u kurvanjskim ustima moje fufe, koja je uživala u novoj avanturi.

Lagano je vozio po gradu i uživao, milujući desnom rukom zgodno telo droljice, koja se sladila njegovim kurcem. Pušila mu je napaljena i nedojebana, dok je on sve češće, stezao njenu guzu, podizao minić i zavlačio ruku, tražeći put do njene pice. Nameštala se koliko god je mogla, pomažući mu, da nadje put i osetila njegove debele prste, koji su mazili i razmazivali njenu pičkicu, željnu kurca , koji je već krut kao kamen, čekao da dodje na pravo mesto. Vozili si se lagano, kroz grad, nije znala gde idu, niti joj je bilo važno, nije ispuštala njegovu batinu iz usta.

Ni on nije žurio nikud, videlo se po uzdasima, kako uživa, dok mu je kurčinu pušila o lizala moja napaljena žena. Kad su se ponovo zaustavili, podigla se na trenutak i videla da su na prkingu, motela “Era”, poznatog jebališta. Nastavila je da puši, dok je Gašpar sad uhvatio za kosu i počeo joj nabijati, kurac jače u usta, još glasnije uzdišući. Bojala se da je ne zajebe i svrši joj u usta, ali joj je i godilo malo te grubosti, pa je i dalje uživala dok je on žestoko nabijao kurac u njena usta.

-Uuuh, kako si dobraa, kao pušiš, kao da si profi-kurvaaa, kako ću te sad razvaliti u sobi, fuksetino jednaa. - “plašio” je Gašpar moju ženicu, koja se i dalje davila njegovom nabreklom karom. -Pa hajdee, i ja hoćuu da me razvaliiš …da mi picuu ubiješ ovom velikom kurčinooomm. -mazno je molila moja fufica, svog noovog jebača.

Za par minuta već su bili u sobi. Otišli su zajedno pod tuš i vatali se i ljubili kao da su zaljubljeni, a ne napaljeni jebački par. Njoj je pica uzbudjeno fircala sokove, jer je palio izgled nabildovanog , išaranog tetovažama – krimosa, koji je očigledno bio pravi mužjak željan dobre pičke, a ona je to stvarno bila. Nije ispuštala kurac iz ruke dok su se vatali ljubili, stalno ga je mazila i stezala, mulijući ga po mudima, čija je veličina obećavala, da će joj pica dobiti što traži.

Ježila se i tresla, dok je ljubio i sisao po vratu, milovao sise, a onda počeo da se sladi njima, lizao ih sisao, grickao i kružio po nabreklim bradavicama. Mutilo joj se u glavi od užitka. Uzeo je u naručje i odneo do širokog kreveta. Bili su potuno goli.

Ponovo se bacila na njegov kurac sad potpuno dostupan da radi s njim što želi. Volela je velike kurčeve, to joj je bila slabost, pa je htela da da sve od sebe. Pušila ga je i lizala od glavića do muda, a onda se lezikom prebacila na velika jaja ližući ih polako uzimajući, jedno po jedno u usta. Gašpar je samo držao za kosu, puštajući je da radi što najbolje zna , mumlao i dahtao, gledao u lepu facu moje ženice, koja je kružila jeziko po njegovom kurcu, gledajući ga drsko u oči.

-Uff, kurviceee mala, kao si zgodna i dobraaa, hoću malo da ti vidim picuuu- tražio je Gašpar i za čas se našao medju njenim glatkim zgodnim nogama. Sad je ona gledala, kako on prvo ljubi njen stomak i spušta se prema uzavrelom vulkanu od pičkice. Ljubio je po pupku, butinama i zagledao njenu picu, sa kratko podšišanim dlačicama, kojih inače nije bilo mnogo. Imala je mesnatu, lepu pičku, kojoj su se divili svi njeni jebači.

Uzeo je u usta njenu vrelu, klizavu picu i počeo da strasno liže i sisa. Moja drolja je samo kriknula i nabila mu se jača na facu. Umirala od uživanja i sreće, stegla mu butinama glavu i skičala od užitka. Osetla je njegov jezik unutra i već bila na sedmom nebu, ali htela je kurac da na njemu svrši… -Oooohh, ljuubaviii, daj mi KURČINU, mooolim te… zabij mi gaaa , odmahhh!- tražila je od svog jebača i ponizno molila moja ženica.

-Uhhh…dodji kurvoo…!- “zapretio” je Gašpar i našao se medju njenim nogama. Kao da je znao, šta želi, nabio joj kurac jednim potezom do jaja, ali, to je baš godilo njenoj gladnoj pici. Uleteo joj je… bez problema, širio je baš onako kao je volela, ali joj spremnoj i napaljenoj pici nije nanosio nikakv bol, već samo uživanje od koga je gubila pamet. Počelo je žestoko jebanje…Raširila je noge najviše što je mogla i izvijala se i nabijala u susret tvrdom kurcu, koji je rasturao od jebanja njenu slinavu picu.

Nije mogla da se kontroliše više…Vrištala je od uživanja i osećala da joj čitavo telo obuzima orgazam, od kojeg se počela tresti i vrištati kao luda…Bila je živa vatra, na dobrom kurcu, ali na svakom novom, to je bilo još jače – svršavala je i tresla se ko blesava. Pičku su joj poplavili sokovi, zavijala je i osećala, kako joj i dalje tvrdi kurac, udara duboko u njoj, a Gašpar je i dalje žestoko tuca, a njene tvrde sise lete na sve strane. -Uhhh, kako si doba za jebanjeee, ajde okreni se da ti zabijem s guzaa, droljicee!- skoro je naredjivači rekao, ali kao da joj je čitao misli. Poslušno mu se okrenula i izbacila guzu prema njemu.

Samo ga je prislonio i divljački zabio…izgleda da je uživao u sirovom sexu, koji je volela i moja fufa. Uhvatio za struk i žestoko se nabijao u nju. Muda su je lupkala po pici, a ona je ponovo počela da vrišti. -Ooooh, što volim kurve, kad se deruu, još žešće je navalio na nju, i počeo da je udara po dupetu.

Prštali su šamari čas po jednom čas po drugom, počelo je da boli kao je žestoko pljaskao , ali je bol godio i ona je još jače zajaukala svaki put kad dobije pljusku po natrćenoj guzi. Onda je uhvatio jednom rukom za kosu i navalačio svom snagom na svoju neumornu kurčinu, počela ja svršavati od uživanja u grubijanskom nabijanju i jebanju, a svako malo dobila bi novu šamarčinu po tvrdoj guzi, koja je bila sva išarana i crvena. Uživala je u slatkom bolu i snažnom krupnom jebaču, koji je njome baratao, kao sa lutkom, sve brže je jebao i tucao, kao da ne misli da stane. Ponovo je osetila, kako joj se pica steže oko tvrde Gašparove kurčine, zabijene do balčaka u njenu utrobu i počela da svrašava i da ga moli… -Jojj, kako me jeeebeš, ajdeee guziii me , napuni mi pičkuuu, hoćuu da me nafiluješ spermom, ajdeee jebiii, vidiš, da sam kurvetinaaaa…!, svršavala je moja ženica i osetila kad se Gašpar nabio u nju navukao je za struk i kosu, počeo da urla i da prazni muda u nju.

Mislila je da će se onesvestiti od užitka…Činilo joj se da svaki mlaz sperme oseća, kako je tera da ne može prestati svrašavati. I dalje je vrištala izbačene guze i pice , koja je primala mlaz za mlazom iz kite njenog jebača i prskala duboko u razjebanoj pici moje ženice. Pao je po njoj, zabijen i dalje duboko u pičku, koja je se stezala oko njegovog kurca. Još su se malo mazili…on je molio da se sutra vidi sa njom, jer ima neko iznenadjenje za nju…ako joj se dopadne…, a vodiće je na mesto gde će moći da urla i vrišti do mile volje, ako želi… -Pa ne znam, videću…znaš da sam udata, tvrdila je pazar moja kurvica i ponovo osetila žar u pičkici.

Uhh, kad sam ovo čuo , navalio sam ponovo na nju, ali njoj nije bilo do jebanja, bila je umorna i zamlila me da ostavimo sex za ujutro, kad se probudi. Pitao sam je šta namerava dalje sa tim buzdovanom, a, ona me kurvanjski pogledala i rekla, da mu je obećala, da će se sutra čuti sa njim, pa ako ja nema ništa protiv…ona bi htela…eto . Znao sam šta to znači…i nije mi bilo krivo, da budem iskren, želeo sam to koliko on i ona… (nadam se i vi…) .
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Mesto zlocina sa kumom

   Povratak na mesto zlocinaIIzlazim iz kuce, dosla sam kid roditelja prvi put posle razvoda. IMa tome vec skoro godina, Tu sam vec celu nedelju. I da nisam imala obavezu da zavrsim papire oko odlaska iz zemlje, verovatno ne bih tazila da se sretnem sa kumom mog muza, da mi nesto pomoge. Treba zagristi I izdati dokument koji mi otvara vrata Amerike. Nasli smo se u gradu oko 11h, danas, svratil a pice I ja sam mu izlozila problem, normlno , pri tom samu rekla da mora to da mi obezbedi, da ja znam sta to vuce za sobom, I da on mora to da mi ucini jer ja time resavam svoju egzistenciju I egzistenciju svo g deteta.

Obecalal sam u da cu mu se oduziti, samo je mahnuo rukom, posle poduzeg razmisljanja, rece ucinicu ti to. Ciknula sam I izljubila ga, negde sam to I ocekivakla. Mada traziti nesto od coveka zbog cega on u najmanju ruku moze da izgubi posao je ludo. Bio je to za mene ocajnicki potez, jesmo on ij bili bliski, I on meni ma neki nacin drag.

Moj muz I ja smo probali da swinguemo, on je bio jedan od ppokusaja, vise, ali nikad to nije bilo ljudski do kraja, uglaavnom je to bila neka zes’a vatacina I jednom oralni sex. Sve jje to nista, mada sam ga uvek palila maksimalno I uvek ga zajebala. Posle smo presli na pricu o razvodima, I on se skoro razveo, p posto je moraoo da se vrati na posao dogo vorili smo se da se vidimo u gradu u 20hInace swing I te te fore te fore sve je to moj muz naucio od njega, I ono sto im nisam nikad poprostila godinama s e swingovali njih troje a meni nikad nisu priznali. Nasli smo s eu restoranu, gde on redovno izlazi , gde ga svi poznaju na kraju dostaljudi ija poznajem iz tog kruga.

Doduse nisam bila tu deset godina, I nije isto kad si tu u dvadesetim I kasnim tridesetim. Seli smo za sto I uz vceru, neizbezno posle price o nasim razvodima, o kojima inac e znamo sve , uz vince nastade atmosferagde smose secali ranijih ludosti koje su obicnio I zapocinjali u ovoj kafani. Smejali se nekadasnjim glupostima kompleksima, I raznih situacija, koje su s euvek vretele oko sexa. Uvekse u tim situacijamasazna I nesto novo, tko sam saznala da se moj bivsi muz, tajno vidjao sa njegovom zenom , kao I da , neke nazovimoslucajne stvari j stvari rezirao moj muz, Zaista je pocelo da bude zabavno , U jednom momentu, alokhol me uhvatio pod svoje , ner mnogo ali dovoljno da se u jednom momentu nagnuvsi se prema njemu , kao da mu sapnem rekoh hocu veceras da me jebes, malo se trgao ali nije rekao nista, a ja sam s eodmah pokajala, ne znam sta mi j e bilo ali otome pre nego st sam reklanisam ni razmisljala .

Negde na pola veceri se pridruzi se njegovi prijaterlji Rade I Misa, ja se pomerih I sedoh pored njega na klupu, na kojoj on sedi cello vece. Zezanje se produzilo I bilo mi j e zaista lepo, osecala sam se odlicno I raspolozenje mi se povratilo posle ko zna koliko meseci depresije. Negde kad sev ec nazirao kraj druzenja, kad se meni vratilo u pamet da se uskoro razilaqzimo, osim da odemo u neki kafic, potpuni sok, osetih ruku visoko na butini, sa sakom na unutrasnjoj strani, trgla sam se , to je bio njegov fszon od pre destak godina, rasirila sm nogre kao I pre deset godina, onda sam ustala otisla do toaieta I tamo skinula gacice, kao pre deset godina. Sela na svije mestio I diskretno vratila njegovu ruku, na moju butinu.

Odmah je poceo da mi miluje brazdu koja je neverovatno ovlazila, bila sam spremna I iznenadjena sopdtvenom reakcijom . Misa je otisao , ostalo je nas troje, sapnulasam muovsaj put ozbiljno, idemo kod tebe, OK, promrmlja, hoces da idemo sami ili da pozovem Radeta. Novi sok, to nism n u snu ocekivala, cuh sebe , pa dobro reci mu da krene poa sata posle nas. Ustala sam I obukkla jaknu, pozdravih se sa Radetom , sacekam, dok su se njih dvojica dogovarali, I izadjosmo Napolje, cuteci, svako u svojim mislima krenusmo prema njegovoj kuci kao dase nista nije promenilo, vreme je stalo , ja nisam imala pojma zasto je ouopste doslo do toga da pozovemo Radeta, nikad sa covekom nisam bila, nikad nasmo u drustvu.

Bio je pravi svaler starinskog tipa, upeglan, ruznjikav, zabavan , vrlo omiljen medju zenama. Znala sam da zna za swing seme odavno, nikad nije to pokazao. Razmisljsjuci o tome. Iotome kako m eje obuzelo neprimereno uzbudjenje.

Nisam bez sexa od razvoda, to je daleko od potrebnog ali je OK, ljubavnik mi je mladji od mene 10 goina, ali ovo sto mi se vecers dgadja deluje potpuno normalno. Podiglasam noge n sal tablu, suknja se sama podigla, n e previse ali dovoljno d a kum stavi ruku na sumicu I da me mazi do kapije svoje kuce. Usli smo u kucu, dok je on otisaou kupatilo ja sam se vec skinulani legal u krevet . Bila sam potpuno gola I opustna, kaoda sam to radial bezbroj puta, bila sam par put sa njim I muzem , ali sam ga mnogo puta ispalila, Brzo skinuo I prvu stvr koju me upito bilaj , neces da me ispalis.

Poceli smo da se ljubimo, I milujem. Kao stari znanci, Pocelo je d a se zahuktava uzela sam njegov kurac I krenula da ga obradjujem , posteno sam se uneela u to, kad su se lagano otvorila vrt spavace sobe u kojoj smo bili, na vratima je bio Rade, go golcat, pogledala sam ga ispod oka, bio je mrsav, sa velikim kurcem, Ha pomislih, nije loese to mu je pored sarma ocigledno drugi adut . Kum mu je samo mahnuo, sto bitrebalo d a znaci udji ovde, medjutim on mnije reagovo tako , plagano nadrkavajuci svoj kurc prisao je krevetu, odmah sAm g a prihvatila I onako ogromnog, lizuci g asa posebnim zadovoljstvom strpala usta Tu nstaje problem kad straps ust glavic veliki kao jabuka, vrlo malo mozes bilo sta da radis, sem da nastavis d a ka usisavas, jedva sam uspela da ga izvadim, Razvlio mi j e viicu, zato sam krenulada ga ljubim lizem, sve vreme kum j e vredno punio moju picu svjim kurcem. Trajalo j eto neko vreme, a onda su oni ocekujuci moj orgazam , , dok sam se ja bacaka, vristala, nisam ni primetila da su s e zmenili, samo sam osetila strasan bol Kad mi je na brzinu energicno uvalio glavic od cudovista, imala sam strasnu potrebu da s e skinem, , svucemk sa nbjega, medjutim , nije mi dao drzao me cvrsto govoreci, sa da ce da prodje , brzo ce , posle par minuta bola osetih da bol popusta, pocela sam sama da se navlacim narednih dvadeset santimetar, Nisam verovala, osetils sam jaja na guzi nisam mogla da verujem da sam primila 25cm kurca , gde je to u mni stali.

Bilo mi je prelepo, jebali smo s e lagno I pazljivo , dok nas j e kum gledao nadrkavajuci svoj kurac koji samo sto nije ksplodiro, Jebala sm s e, vreme kao da je stalo sa usporenim ritmom naisli su dugotrqjni spori orgzmi. Bilo ih je bezbroj. U jednom trenutku sam zgrabiola kuma koji Je prsnuo kao iz vodoskoka, sve sam pokupila ustima, uzivajuci I dalje, trenutak Radetovog orgazma s e poklopio sa mojim ko zna kojim , kad ga je naglo izvadio picka je samo uradila , “plop”A neusmeren mlaz zavrsio je po mojim sisama, Dok su njh dvojicarazmazivli spermu po cellom telu, ja sam svrsila po ko zna koji put. Ostatak noci proveli smo u sexu, Sutradan je odlazak iz kuce na rucak, svo troje bio ujedno I vreme koje su posvetili razgovoru.

Od tog dana , poveemeno organizujem odlazak kod roditelja ili njihvo zajednicko I pojedinacmno rdruzenje, a ponekad me iznenade pa dodju za Beograd I tako, U Americi nisam ostala, kum je sacuvao posao I nijwe imao nikakvih neugodnosti, oplemenila sam svoj sexualni zivot. JEDINO BIVSI MUZ JE IMAO NEKE PRIMEDBE ALI JE SESTRA TO RESILA .
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Prica o tatinoj devojcici

   Probudila sam se pred jutro. Sva smušena i u nevjerici. Uspjela sam. Pojebala sam se sa taticom. Taj veliki lijepi muškarac spavao je gol pokraj mene.

Onako ispružen na leđima, jednom rukom je prekrio oči, a druga mu je opušteno ležala na trbuhu i dodirivala njegovu divnu opuštenu kurčinu. Moja baby dolka povukla se do iznad pupka, a gola mačkica još je gorjela od anđeoske jebačine. Skinula sam se gola. Pogled na ovog prekrasnog golog muškarca, moga ljubavnika, čovjeka koji je uzeo moju nevinost, moga taticu, u meni je probudila instinkte kurve.

Pička mi se navlažila i željela je još, još i još… Usta su mi sama krenula na ljepotana koji je ležao, nježan i opušten među tatinim nogama. Razmaknula sam mu noge i počela lizati jaja, nježno drkajući macana. Jezikom sam prelazila po jajima, po korjenu kurca, lagano krenula prema glaviću, crvenoj gljivi koja je počela bubriti. Oh, šapnula sam, želim te.

Jednom rukom drkala sam sve veću i veću kurčinu, a drugom krenula prema tatinom šupku. Željela sam ga maziti, ševiti svojim prstićem, uzbuditi toliko da uživa koliko sam i ja noćas uživala. Uzela sam u ustašca njegov veliki glavić i nježno ga lizala i sisala. Ljubila sam rupicu na njegovom vrhu, lagano vrškom jezičca ulazila unutra.

Tatica se promeškoljio i probudio. Lagano mi je pogladio glavu. Sam je još više raširio svoje čvrste mišićave noge, čak lagano podigao guzu da moja ručica može što bolje pomaziti njegov šupak. Naprči se, rekla sam mu, želim ti lizati guzicu.

Bez riječi se okrenuo i kleknuo na koljena, spustio glavu i naprčio svoju prekrasnu guzu. Raširio je noge toliko da sam mogla glavu zavući među guzove i jezikom krenuti po njegovom okruglom crvenom šupku. Jebala sam ga jezikom, prstičima, a drugom rukom sam mu mijesila jaja i polako počela drkati ogromnu karinu. Stenjao je i dahtao.

Uzbudila sam ga do besvjesti. Lizala sam ga po jajima, guzi, šupku, kurčini. Jebala ga jezikom u guznu rupicu. Nije više mogao izdržati.

Polegnuo me na leđa, spustio svoja jaja nad moja ustašca. Lizala sam te dvije prekrasne dlakave kugle. Tatica je svoj šupak usmjerio prema mom jeziku, raširila sam mu guzove i strasno počela lizati čmar. Uhvatio je kurac čvrstom desnicom i počeo ga drkati.

Glava mi je pala sa ruba kreveta , a on je to iskoristio i u ustašca mi utrpao svog macana. Jebao me u moja mala požudna usta. Gušila sam se od ogromnog nabildanog ljubičastog kurca, ali sam i toliko uživala da mi je pička bila potpuno poplavljena. Počeo je dahtati i vikati.

Sad ću, mazi mi guzu, jebi me prstičem. Svršio mi je duboko u grlo, špricao je spermu u moja usta, po mom licu, a ja sam od uzbuđenja ponovo svršila. Bez kurca u pizdici. Još uzbuđen podigao me u naručje i kleknuo na krevet.

Moja mokra pičkica usisala je njegov kar bez problema. Nataknula sam se na njega, obuhvatila ga rukama oko vrata, a nogama oko struka. Jezici su nam se isprepleli, sperma je sada bila i na njegovom jeziku. Ljubili smo se sa toliko strasti da sam se skoro onesvijestila od uzbuđenja.

Uhvatio je svojim rukama moju naprčenu, okruglu, jebežljivu guzu i počeo me lagano naticati na kurac. Klizila sam po njegovom kolcu kao da se ljuljam na ljuljački. Pizdica mi je treperila i uživala, onako uska još nedovoljno izjebana obuhvatila je tatinog mačka i mazila ga, jebala, usisavala, dražila, prcala, … Bila sam sva u orgazmičkom transu. Jezikom sam strasno oblizavala tatine usne, gurala ga u njegova usta, preplitala svoj jezičac njegovim velikim toplim jezikom.

U jednom trenutku on je svojim velikim rukama još više raširio moje tvrde okrugle guzove i gurnuo mi srednji prst u šupčić. Imao je prst veći od Denisovog kurčića. Svršavala sam uz urlike. «Jebi me.

Prči me. Daj mi kurac u guzicu. Imaš karu kao konj. Ogroman si.

Daj mi ga, daj. Jebi! Jebi! Fukaj ! Daj ! Rasturi mi pizduuuuuuuuuuuuuu Joooooj!!» Bila sam u jebačkom krešendu.

Urlala sam. Vrištala. Prostačila. I izgubila se u ljepoti strasti.

Kasnije. Polako sam dolazila k sebi. Pička mi je treperila, nabubrena, široka kao autoput, mokra od jebačine i puna taticine sperme. Ležala sam na širokim prsima moga ljubavnika koji mi je jednom rukom milovao plavu glavicu, a drugom mazio čvrste, naprčene guzove.

Na trbušćiću sam osjetila njegov veliki kurac. Nije se smanjio. Ti si pastuh, šapnula sam gledajući ga zaljubljeno, imaš kurac kao konj. Opet te želim.

Privukla sam usne njegovima i počela ga nježno ljubiti. Kurčina mu se još više napela. Nježno sam ga milovala jezikom po usnama, bradi, vratu. Ručicom sam napipala mog crvenog nabildanog pastuha i počela ga drkati.

Nježno, polagano. Tatice, malo me boli picica, šapnula sam, hoćeš mi ju ljubiti da prestane. Tatica je uvijek ljubio «bubino mjesto» i bol bi prestajala. Željela sam da mi svojim poljupcima smanji bol u pici.

Bez riječi me okrenuo na leđa, raširio prekrasno oblikovane noge, lagano gurnuo koljena prema tek propupalim sisama i spustio glavu među moje raširene butine. Ležala sam raskriljenih nogu, s jezikom ljubljenog tatice u pičkici, opuštena i sretna. Moj najdraži je jednom rukoma mazio moju desnu dojčicu, malu, tek propupalu kruškicu. Uzbuđivao me do ludila.

Drugom je nježno gladio moju lijevu nogu, guzove i na kraju ugurao veliki srednji prst u moju preslatku guzu, moj šupak. Valovi strasti, miline, orgazmički bljeskovi, sve je to tutnjalo mojim tijelom, mojom glavom, mojim rupicama. Jezikom je krenuo na pišulju. Oblizavao me je od klitića do guze.

Velikim pohotnim lizovima. Sisao mi je picicu, grickao klitoris, «francuski» ljubio šupčić. Vraćao se na pizdicu, duboko gurao svoj veliki topli jezik, oblizavao unutrašnjost moje izjebane pičke, nježno sisao klitić, usnama obuhvati cijelu picu i ljubio je kao da su usne neke pohotne strasne jebačice. Gubila sam se i vraćala.

Dahtala sam i potiho vriskala. Pojebi me u guzicu, molim te ljubljeni – tiho sam zaječala. Okrenuo me poslušno. Naprčio.

Visoko u zrak podigao moju prdicu, raširio polutkice i naciljao svog vragolana u moju guzicu. Denis. Sjetila sam se jebača koji je uzeo nevinost mojemu dupecentu . Denis je imao štapić.

Tatica ima buzdovan. Mokri oblizani šupak bio je toliko opušten i spreman da je taticin kuronja kliznuo unutra bez zastoja. Do kraja. Do velikih dlakavih jaja.

Mili moj, vrištala sam, imaš najbolji kurac u svemiru. Obuhvatio je svojim jakim rukama moje bokove, nadignuo moju preslatku mladu guzicu i jebao me u šupak kao divlji pastuh. Iako navikla na jebanje u guzu ovaj puta početak me malo zabolio. Jauknula sam.

Tatica je usporio. Boli te ljubavi ? Smirio se unutra. Moram biti nježniji. Krenuo je polako i bilo je dobro.

Oh, kako je bilo dobro. Njegova velika jaja svaki puta kada je uletio do kraja dodirnula su moju pizdu. To me toliko rajcalo da sam uskoro ponovo svršila. Kada je osjetio da me dovoljno raširio ubrzao je pokrete i uskoro mi guzu napumpao svojom životnom tekućinom- Urlao je i jaukao.

Maja, ljubavi, joj, joj, joj, joj, auuuuuuuuuuu… Zaspali smo izvaljeni na krevet. Probudilo me sunce i zvukovi s ulice. Tata je još spavao. Sva puna dojmova nočašnje jebačine digla sam se i krenula u kuhinju napraviti doručak.

Navukla sam samo moju kratku majicu koja mi je dolazila do pupka. Pičku sam morala prozračiti. Bila je sva mokra, a imala sam osjećaj da je široka kao bunar. U kupaonici sam se popiškila i samo oprala na bideu.

Tuširat ću se kasnije. Osjetila sam glad. U kuhinji sam krenula pripremiti doručak za moga ljubljenoga. Volio je nescaffe i pečena jaja sa šunkom.

Sjetila sam se njegovih velikih jaja i nabildane kurčine. Nešto me pecnulo u pišulji. Prošli su me trnci. Opet bi se jebala.

Očito da je moga ljubavnika probudio miris iz kuhinje jer se polako došuljao i zagrlio me s leđa. Osjetila sam macana na svojim leđima. Skinula sam tave sa plina. Ugasila sam plin i okrenula se mom jebaču.

On me podignuo i posjeo na čvrsti kuhinjski stol. Bez riječi me počeo strasno ljubiti. Nježno mi je lizao ustašca i jezik, strasno mi je usisavao usne i jezičac. Raširio mi je noge kojima sam obuhvatila njegovu čvrstu mušku guzicu i povukao me na rub stola.

Njegova velika kurčina sama je našla put u moju pizdulju. Legla sam izazovno raširenih i dignutih nogu, oslonila sam ih na njegova jaka ramena. Kurac je krenuo dugim laganim ubodima jebati moj mali slatki pičuljak. Tatica mi je podigao guzu, liznuo jednu, pa drugu nogu i narajcan od mog prekrasnog mladog tijela i moje uske mlade pizde krenuo na takav ***** da sam se potpuno izgubila.

Sjećam se samo njegovog dahtanja, njegovih urlika, topline njegovog sjemena u mojem pičuljku i mojih orgazama koji nisu prestajali……
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Momak koji je dugo zaljubljen u najbolju drugaricu presao je sa zelje na delo

   Ovo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati jer sam je voleo i nisam hteo da je izgubim ako ne pristane na ono što ja pokušam. Bio sam kod nje dugo i provodio stvarno puno vremena sa njom i sa njenom decom i tako su mi postali dragi svo troje. Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena i sa decom i njom. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri… Deca nisu bila kući i legli smo spavati jer smo ujutro rano trebali da se ustanemo i da idemo u šoping za decu jer je školska godina trebala da počne pa je trebalo uzeti pribor za školu.

Ona je ubrzo “kao zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima i lagano masira, pa sam je nežno upitao da li bi želela da je masiram, tihim glasom odgovorila je DA. Zavukao sam joj ruke ispod majice jer je ležala na stomaku i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primetio sam da nema grudnjaka, masirao sam je po vratu i sve polaganije sam se spuštao sa strane leđa, prelazivši i sa jedne i sa druge strane leđa.

Tako sam došao do oboda sisa. Čuo sam samo jedan seksi prigušeni uzdah aaaahh. Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući sve veći deo sisa dok se njen uzdah pojačavao koji je već prelazio u stenjanje. U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio rukom celu sisu u ruku i počeo je polako i nežno stiskati i mesiti dok je ona stenjala sve glasnije i a ujedno i prigušenije svako malo me pitavši “čaki zašto mi to radiš”? To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina i da ne ispadne kurva.

To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice a sa drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu a time odmah i za bradavicu i u isto vreme počeo da joj mesim sise i nježno stišćem i uvrćem bradavice. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzovima. A pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz iza nje, njeni guzovi koji su se uvijali bili su nabijeni na moj kurac. Tako mi je ona svojim guzovima drkala kurac, svo vreme se branivši sa rečima čaki zašto mi to radiš.

To me je samo nateralo da je jače stisnem za sise i bradavice da joj uvrćem sve jače. A povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova zasad još ne ulazivši prstima pod šorc koji je imala na sebi. Kad nije imala grudnjak automatski sam predpostavio da nema ni gaćice tj tangice jer je samo njih i nosila. Zatim sam opet vraćao ruku nazad na sisu.

Bila me ne iznervirala jer me je stalno zapitkivala zašto joj to radim, a ruke su joj celo vreme bile na jastuku a nekad i na mojim rukama ne pokušavši uopšte da ih skloni. Ja sam se kao bio naljutio samo da vidim kakva ćew biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obe sise i odmaknuo se od nje na bar pola metra jer je krevet bio prostran i bilo je mesta na njemu. Za par trenutaka se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod deke kojom smo bilo pokrivreni mi je stavila ruku među noge i prešla celom dužinom preko moje kurčine nežno ga stisnuvši dok je premazila preko njega.

To me je ubedilo da joj se vratim i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majičicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio za obe sise i počeo ljubiti po grudima i po sisama. Ja inače jako volim sise, volim ih mesiti, maziti, uvrtati bradavice, cuclati ih, jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku naravno ali sise obožavam.

Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta, cuclao je i usnama je nežno vukao prema sebi, razvlačeći ih i natezavši ih tako. Zatim sam legao na leđa i ona je kako je lažala na leđima se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada već oboje smo bili vidno napaljeni. Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama, nisu baš bile velike kakve ja volim ali sam nju jako voleo i meni su bile velike kao ceo svet.

Ja sam ih sve grublje mesio dok je ona pritisnuvši guzicu prema dole sve jače je nabijala na moj kurac koji je već bio jako tvrd. Tad mi je sinulo da sam za svo vreme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku. Dok je bila na meni jednu sam ruku laganu spuštao prema njenom međunožju. Šorc koji je na sebi imala bio je nežno zelene boje i bio je tanak.

Išao sam prvo sa vanjske strane šorca da izvidim u kakvom joj je stanju pička. Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju osetio sam pod rukom koliko je mokra među nogama i bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku. Jako je zastenjala, jer je celo vreme stenjala prigušeno kao da se boji da nas neko ne čuje.

Sad je vrisnula “čakiiiii”, i stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine, nabijavši guzove na moj kurac……
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Njeno prvo je.anje na putu od skole do kuce

   Vraćajući se iz škole svratila sam u poslastičarnicu da kupim sladoled. Kad sam došla na red da platim zaključila sam da nisam imala ni dinar u džepu. - Izvinite, ništa, zaboravila sam novac, - rekla sam i vratila sladoled. - Ja ću platiti, - čula sam glas. Okrenula sam se i iza sebe videla starijeg muškarca.

Starog skoro kao moj deda. Bradatof, mršavog, visokog. nije me gledao samo je pružio novčanicu nestrpljivom prodavcu. - Hvala vam puno, - nasmejala sam se i počela da ližem sladoled.

Izašla sam iz radnje i posle nekog vremena osetila da me neko prati. Bio je to onaj matorac što mi je kupio sladoled. - Baš lepo ližeš. Voleo bih i ja, ali nemam šta.

- rekao je promuklim glasom. - Hoćete moj sladoled, - pružila sam mu.

- Ne, ne, ne, ja bih nešto drugo što ti imaš. Samo ne znam da li hoćeš da mi daš .

- rekao je. - Nemam šta drugo .

- zbunila sam se. - Hajde poši kod mene u stan pa ću ti pokazati da imaš, - preložio je. Znala sam šta hoće da liže. Nikada nisam imala momka, a jako sam želela da konačno i ja budem jebana.

Jedino, uvek sam rmaštarila o nekom mladom, zgodnom frajeru, a ovaj je bio baš star. - Ne brini, - nastavio je da me ubeđuje, samo ću malo liznuti i ako ti se ne dopadne, odmah možeš da odeš, obećavam. Krenula sam s njim. Kad smo ušli u stan rekao je molećivim glasom.

- Hoćeš li da budeš dobra devojčica i da mi pokažeš ribicu. Jako sam se postidela i nisam mogla da se pomerim. Uhvaio me za ruku i odveo do kreveta. Zavukao je ruku u moju bluzu i napipao sisu.

Duboko je uzdahnuo. Otkopčao je dugmiće i spustio lice do mojih grudi. Uzbudila samse, htela sam da me jebe. Uhvatio je bradavicu u badata usta i sisao je, brada me peckala po mojoj sisi i sve sam teže disala.

Uhvatio je zatim drugu sisu i nju lizao. Zavukao je ruku u moje gaćice i napipao moju pičku. - Mmmm, kako mali pičić, kako mala ribica. Hajde smakni gaćice da je vidim.

Skinula sam gaće. On je sedeo a ja sam ustala i moja pičkica je bila ispred njegovog lica. - Kako je lepa, kako lepe dlačice, male, tek porasle, - gladio je po dlačicama i šaputao. Stavio me zatim na kreve, - Hajde raširi nogice, da je bolje vidim, - tražio je čačkajući prstima po mojoj uspaljenoj ribici.

Poslušla sam ga. - Jel te jebao nekada neko? Promumlala sam da nije. Nežno je razdvojio moju ribicu i zavuko jedan prst. Zaječala sam.

Dopalo mi se, bila sam skroz mokra. Želela sam kurac. Zavrtela sam kukovima. - Daću ti ja kurca, samo polako.

Jebaće tebe čika. Samo još malo da gledam kako se skuplja i širi ovaj tvoj mali pičić. Zavukao je još jedan prst i ja sam zastenjala od zadovoljstva. Pomerao ih je napred nazad a ja sam se sve više navlačila na njih.

Bila sam spremna za kurac. Zagnurio je tada glavu među moje noge i celu moju pičkicu uzeo u usta. Brada je strugala po dupetu, ja sam vrisnula. - Stavi kurac! Nije se pomerio, nego je zavuko jezik u rupicuPrst je gurnuo u moju guzu.

- Kako slatka, kao je ukusna tvoja ribica, kako ću slatko da te jebem, mala. Kako si uska. Zavlačio je i izvlačio jezik, a brada je grepkala po nežnoj koži, prste je stavljao čas u guzu čas u ribicu, ja sam se približavala što sam više mogla. Ripala sam na njegovu glavu i ruku kao sumanuta, vrišeći, - Daj mi kurac! Daj mi kurčinu, daj mi ga, gurni mi ga, daj mi ga, gurni mi ga.

- Polako mala, polako će čika da ti ga da, velika je moja kurčina za tako malo ribče, polako . - Daj mi ga, gurni mi ga, ako je bvelika kurčina treba mi, daj mi ga, - molila sam.

Mnogo mi se sviđalo. Želela sam da počne da me jebe kurcom, želela sam da se nikada ne zaustavi samo da mi ga gura, da gura i da jaja udaraju u moje dupence. Izvila sam se i osetila zadovoljstvo za kakvo do tada nisam znala. Doživela sam orgazam, a kurac nisam ni videla.

Takav je bio moj prvi jebač. - Ako hoćeš da ti dam kurac dođi sutra, - rekao je umesto pozdrava. Naravno otišla sam sutradan, još pre škole. Čekao me je.

Odmah sam videla da su mu se nagudžile pantalone. - Znači došla si po kurčinu. Želiš da ti ga gurnem u pičkicu? Klimnula sam glavom. Otkopčao je pantalone i ja sam se uplašila, ispala je debela dugačka močuga obrasla gustim dlačurinama.

- Uplašila si se, jeli mala? Dal će moći da stane u tvoj mali pičić? - pričao je dok me je svlačio i vodio ka krevetu, - ne boj se, polako će čika. Prvo će samo prst da zavuče, da pripremi tvoje malo ribče. Čim je dodirnuo moju pičkicu počela je da se vlaži, želela sam kurac, ali onoliku batinu, joj, izgledao je preveliki i nisam mogla da verujem kako ću ga primiti. - Sad ćeš da budeš jebana.

Sad ću da te jebem. Sad će pičkica malo da ti se nategne, ali nećeš zažaliti, - mumlao je i čačkao, - samo da još malo proširim rupicu, samo da produbim. Stavljao je dva prsta i ritmično izvlačio i uvlačio. - Hoćeš da ga primiš? Jel spremna tvoja pičkica, m? - pitao ja, a već je prisloni glavić svoje alatke na rupicu.

Uvukao je samo malo, nije bolelo, pomerao ga je levo desno, ukrug, počela sam da se uvijam. Dopalo mi se. Gurnuo je još nekoliko centimetara. Klizio je lepo, pička se širila i nije bolelo.

Onda je zamahnuo i natego mi je ugurao ga do jaja, ja sam vrisnula, pokušala da ga izvadim, ali on je opet zamahnuo, gurnuo ga još jače. Kurac je bio u meni. Stao je. - Sviđa ti se? - pitao je.

Umesto odgovora pomerila sam kukove levo desno i pritisla se još više uz njega. Osetila sam njegova jaja na dupetu. - Sad si dobila kurac, mačkice, sad te čika jebe, sad te čika jebe, jebaće te opet, jebaće tvoj mali pičić, vidiš kako me traži, kako voli moju kurčinu. Jebo me je, jaja su lupala po mom dupetu.

Bilo mi je lepo, uživala sam, želela sam da što duže prodire u mene. To je bio moj prvi put i bilo mi je mnogo lepo. Sada obožavam da se jebem. Obožavam kurac.

Neke moje drugarice koje su se prvi put jebale sa mladim momcima kažu da ih je mnogo boolelo i da im nije bilo lepo, ali meni je bilo mnogo dobro. Moj starkelja me izjebao pošteno. Moj matori jebač bio je mnogo dobar. Prva kurčina je mnogo važna.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Prevara muza na svoj 22 rodjendan

   Danas se sunce diglo zbog moje 22 godine Aaaa, danas se sunce diglo na apsolutno plavo nebo Azzurne obale samo zbog moje 22 godine. Ležaljka je mazila moja ledja, a sok od višanja sa šlagom osvježavao nepce, sunčane naočale prkosile su zrakama sunca koje su isto htjele zaviriti u moje oči i doprijeti u mene kao i moji večerašnji  gosti. Moj lutak Sandro iz Lugana. Vršnjak 2 mj. stariji s kojim se družim 2 godine na sve načine samo ne onako čisto prijateljski.

Zanimljiv je po tome što je maneken koji čita knjige teških rečenica - Dostojevski, Tolstoj, Camus, Hesse . Atletičar Trevor iz Zuricha visoki, specifičnog nosa i stila je na zadnjoj godini novinarstva.

Elokventniji od ženskog jezika i gotovo pametniji od ženskog pedesetogodišnjeg mozga. Vrlo ambiciozan i mmmmaštovit. Nakon njih očekujem strastvenog Clemonta. Netipičnog snobovskoga klinca, savršenog tijela.

  Mlađi je od mene, tri puta po godinu dana i bavi se plesom, jazz dance i afro, kao i brazilskim. Onaj kome se uvijek nadam a koga ne očekujem, a mogao bi doći je Yever. Crni. 2m visoki instruktor borbenih vještina, rodom iz Adis-Adebe, a stanom iz Luzerna.

Meni poseban i zato neočekivan.   Doajen večeri  Lucas će svakako doći, jer sam je prije 2 sata potvrdio dolazak. Jedinac, klošar koji miriše. Najstariji.

38godina, iskusan i provjereni jebač sa stilom i umijećem za knjigu o njemu napisati, a bavi se unutarnjom arhitekturom. Svi  različiti, a opet svi tako jednaki, jer su svi zaljubljeni u mene i uvijek mi dostupni, kad  god mi se prohtije. Nadasve zanimljivom i za ovu Noć Punog Mjeseca, okupljenom kvintetu podariti ću jednu noć mjesečno svoje strasti, osim Sandru i Yeveru s kojima se češće  i rado viđam i družim na svim površinama hotelskih soba, mojeg plesnog studija, muželjeve vile, sjedišta auta, kreveta jahte, naravno i u svim položajima neobuzdane boginje Lilith. Yever je poput mene.

Nestalan i iznenadjujuć u vezi, dok je sa Sandrom sve sigurno, ali i uzbudljivo. Sigurna sam da Sandro nema drugu osim mene i da vrijeme između naših  susreta prekraćuje drkanjem na moje fotke i  mojih feromona pun donji veš, koji mu svaki put darujem, poslije jebanja.   Čekati noć samo i ležati bez mesne banane u sebi bilo bi mi predosadno pa sam otišla do plaže okupati se i prošeti ispod palmi  i razgovarati s mužem koji će se danas ili večeras ili u toku noći vratiti iz Praga. Moji vjerni psi njemački ovčari su me slijedili u korak svo vrijeme, na kopnu i u vodi.

Muž je bio na samo 2 dana u Pragu zbog svjetskog susreta umjetničkih  fotografa i ja to nikako nisam mogla podnijeti, jer je ondje bila i ona školovana  glumica i njegov  favorizirani fotomodel. Plave oči kakve on voli, visina kakvu on voli i stas kakav on voli su bili dovoljan razlog  da se naljutim i da ne otputujem s njim i da ako ne završi s njom večeras  vidi moj koncert za solo damu i kvintet jebača. Jako sam posesivna i ljubomorna. Djelom priznajem da je bezrazložno, a djelom kažem da je to samo moja želja da budem dominantna.

Očito je da ja mogu ići do nebu samo znanih granica, jer i moj blesavi muž lud je za mnom baš kao i svi moji solo jebači, dueti, terceti, kvarteti i  kvinteti koje sam već imala, a sad i ovaj. Nakon povratka s vrućeg pjeska i vlažne soli, počeo je uvod u sredjivanje - kupanje, pranje, ribanje i mazanje kože. Za to vrijeme, butler je sve pripremio za goste. Bar sto se tiče menija.

Torta je bila simbolična. Okrugla. Obujmom duplo veća od moje guzice. Šlagirana bojom.

Tekućine u mački za vrijeme bezopasnih dana za djete. Unutrašnjost - mnoštvo jagoda nalik jezicima svih mojih dosadasnjih lizača.

Velike, ukusne, mljackave. Na vrhu je butler na moju zapovijed napravio od čokolade usne i u njima broj 22. Čekala sam peterostruke čestitke, poklone i poglede u crnim hlačicama visokoga struka s volanima i majicu u bijeloj boji otkrivenih ramena. Majicu je učinila neodoljivom uska marama oko glave savršeno šarene u tamnim tonovima plave, žute, smedje, zelene i narančaste, a crninu hlača su do kraja razveselile zlatno-tamno plave sandale i zlatna narukvica.

Kosu je sušio vjetar na balkonu u iščekivanju moje družbe raspomamljenih kuraca. Prvi je stigao Yever. Ili je prvi ili je zadnji. Ili je najbolji ili najgori.

Prosjek ne stane u njega. Samo superlativi. Crni ili bijeli. Poklonio mi je odmah sočan i glasan poljubac, a onda i brončane manje naušnice u obliku jabuke zapečaćene u drvenoj okrugloj kutijici ukrašene izrezbarenim natpisom "U R MY APPLE".

Moj nadimak iz njegovih usana je Jabuka. Tako me zove kad svršimo ljubavni triler, dramu ili komediju, jer mu moj znoj miriše na jabuke. Poklon me oduševio. Trevor i Lucas su došli gotovo u isto vrijeme.

Lucas me počastio s 20 najljepših pjesama France Gall na memorijalnom CD-u i buketom suncokreta prepunim optimizma i ljubavi. Vrlo siguran izbor, jer dobro zna koliko volim to oboje. Trevor se totalno zaigrao bojama. Njegov poklon se sakrio u šarenoj točkastoj kutiji.

Romantična svjetlo ružičasta srednje veličine  stolna svjetiljka koja će mi više svjetliti snove da vidim što sanjam nego slova ljubavnih romana. Nije samo mislio na to, jer uz nju mi je kupio tamnu čokoladu od malina koju nadasve obožavam. Predivno. Vidi se da me dovoljno poznaje, a možda je to samo zato što puno pričam o sebi.

Sandro se očito osjećao najznačajnijim, jer ga se čekalo kao desert, a Clemont kao da je htio biti zadnji i poseban, ali ipak je stigao predzadnji. Razumijem njegovu potrebu da je htio doći zadnji, jer uvijek tko kasni ili bude zadnji mora biti uočljiv. Mirisom i odjećom besprijekoran, zagrlio me oko struka bacivši znamenit bademasti pogled. Jarki crveni Diorov ruž i bombonjera dugovali su da ga zagrlim presnažno.

Crvenu boju ruža obožavam ja, ali i on na meni, a bombonjera je naša najdraža. Moj Sandro došao je s intimnijim poklončićem. Darovao je čipkasti bijeli korzet i zbirku japanske erotske poezije. Bijela čipka je jedina čipka koju obožavam, a on je to prepoznao na meni ne videći me nikada u tome.

Mmmmm . .

A tko kaže da me nije sanjao u tome

. A sad je vrijeme za generalnu probu. Petorka koju ću ja konzumirati  kao meni  odane poklone je sad guzicama dala kauč. Svi su sjeli nasuprot mene na isti kauč uz prva pićenca.

Vrijeme je za generalnu probu mojih glavnih darova za rođendan i dala sam butleru slobodn do daljnjeg. Prišla sam Lucasovom vratu i jezikom nacrtala mu violinski ključ. Pustila sam pjesmu France Gall s rodjendanskoga CD-a i zaplesala s njim. Vrtio me, prevrtao i dizao i spuštao preko svog nabreklog kurca gotovo 4 minute.

Na kraju pjesme otkopčala sam ga i počela pušiti njegov dobro provjereni kurac,   ledjima je bio oslonjen na zid. Početak druge pjesme bio je divan za oboje. Skinula sam majicu u stanci od par sekundi i nastavila mu sisati kurac, kao nikad do večeras. Glazbu je nadglasao svojim stenjanjem dok sam uvlačila njegov dinjasto-sirni kurac.

Za to mi nije potreban afrodizijak kad mi je on to sam. Svršavanje je bilo skoro na kraju, a leđa su niz zid počela klizati kao da su na bob-stazi. Pao je od sreće na guzu u koju sam zabila nokte kao da su kandže crne pantere. Svršio je nekontrolirano u moja usta, a dragocjenu spermu sam pljunula u čašu za Martini.

Nakon toga polizala sam mu znoj, koji se sad mješao s ostacia njegove spreme. Četvorka na kauču je gledala, a samo je najmladji Clemont mene željan napaljeno drkao. Ljubila sam još par taktova Lucasa i prešla na Yevera i Trevora

. Yever me gledao sirovo životinjski, pravi alfa mužjak, a ja sam ostatak garderobe skidala sa sebe plešući uz zvrkast glas France Gall .

Trevor se počeo znojiti. Grašci znoja svjetlili su polumrak, a ja sam onda priključila svjetiljku koju je dao da bude sjajnija od njegova lica. Otvorila sam čokoladu i lizala ju sjedeći na sad već goloj guzi i podu s čupavim tepihom lažne životinje. Lagano sam prstima kružila po tijelu ostavljajući korake čokolade.

Boje Yevera. Yevera i Trevora sam zvala i svi su se skinuli za njima, a  oni prvi. Trevor je lizao moja ledja, a Yever legao na  svoja široka leđa i stavio me  na  dlakava atletska prsa. Moju malu i usku pičku mi je nataknunuo na svoju ogromnu strast, na njegov donji mozak, izrazito  dug i debeo, a Trevor je sad  sleđa uhvatio moje grudi i gurnuo kurac u moju čvrstu i mirisnu guzu, iz koje sam ranije izbacila smeđe dijamante, kao znak  srdačne dobrodošlice mojim  darovateljima sperme.

Yever je dragao ruke i ramena, a Trevor pustio sad pustio sise da slobodno lete i uhvatio oko struka, da se bolje uskladi u pokretima. Clemonta sam zvala u pomoć da mi liže listove od čokolade te ih namaže i  opet liže. Sandro i Lucas su mene željni drkali kolutajući očima poput ringišpila. Mnoštvo uzdaha i znoja ukrašavalo je do sad mirnu nedjelju.

22. I Rodjendan je tek počeo! Nikad nisam prešla dugu i sad mi je drago, jer svršavanje na kurcu je bolje od biti to što nisi. Trevor je svršio uz moje vrištanje, a i svoje. Spermu je prolio u istu čašu u koju je za njim moj  već dvije godine uhodani  jebač Lucas.

Yever me neumoljivo i zvjerski jebao bez prestanka i svima odao da sam njegova Jabuka dozivajući me tako uz štipanje moje neodoljive guzice i mojih glatkih kao led, a vrućih kao Atacama leđa. U guzi je kurcem sad bio Clemont i plesao je kao lud tango u meni. Pokazao je da je zaista profesionalni plesač kurcem i u super kondiciji. Disao je najharmoničnije, a opet tako erotično da moram vrištati od sreće dok ga slušam.

Lizala sam mu dlanove, a Yeveru skakljala uši. Nakon 5 ili 6 pjesama, vrlo dugih, Clemont me držao i štipao te uručio spermu u čašu za Martini kao i ostali, a tako i najizdržljiviji Yever nakon svog konjskog jebanja. Izdržao je herojski sam u pički, koliko su se ostala  četvorica izredala u guzi. Uplašila sam se da će njegova sperma preliti čašu, pa sam veći dio za svaki slučaj na vrijeme progutala sa izvora.

Moram priznati da sam pomislila da su moja publika monegaška kneževska obitelj. Uh .

Trebala sam predah. Otišla sam u jacuzzi sa svima. Pili smo svježe iscijedjene sokove, koje je butler tad spravio. Lucas mi je dizao iz vode i lizao noge, a Yever grudi, a usne Sandro.

Nakon pranja, golog i mokroga tijela, otišla sam u sobu te obukla korzet kao dar Sandra i svilene štikle te crveni ruž. Bez gaća sam sjela na rub jacuzzija Lucasu u krilo i ljubila ga. Nakon toga Sandra sam zamalo vukla po podu i odvela ga u spavaću sobu. Svi su krenuli za mnom.

Ležeći na leđima, raširila sam preko cijelog kreveta noge i uvukla Sandrov toranj muškosti u ponos žene i čitala naglas erotsku poeziju dok me nije skroz izludio pokretima kurca u meni,   glavićem mi je žestoko ljubio  maternicu, jajima šamarao šupak, tako dobro da sam izluđena bacila knjigu na Trevora, koji mi je kurcem masirao taban

. Pokreti Sandrovih butina i nogu i guze su odavali koliko je lud za mnom i vrištao je da me voli. Ja njega nisam, ali poštivala sam ga kao dokazanog i meni dragog jebača i raspaljivao me što je ludio i volio me. Lizao je moje grudi i ruke i gnječio sise, a ja sam ga udaljila iz pičke i prebacila njegov kurac u nedojeban šupak, nakon što sam Lucasa stavila ispod sebe umjesto plahte, a njegov kurac je već  plesao u mojoj maloj, mudroj mačkici umjesto Sandrova.

Clemont je počeo lizati stopala, a Trevor listove i natkoljenice svojim elokventnim jezikom. Okrenula sam glavu desno i Yever je dao svoju čokoladnu bananetinu  medju moje zube, a ja sam nešto tako golemo jedva uvlačila i grizla od muke, što ne mogu uvući u sebe do kraja. Tako su se dugo kroz noć svi razmjenjivali poput šahovskih figura kad mjenjaju polja. U slijedećem krugu sam legla leđima na jebača n akojeg je došao red,   ne ispuštajući kurac iz šupka.

Svaki je kurcem bio najmanje jednom u svakom od ulaza u moje tijelo. Naredila sam im da sad moraju svršavati samo u pički i preplaviti ju spermom. Izobilje kuraca mora kuliminirati izobiljem sperme u meni. Strasno i silno su svršavali  u meni, osjetila sam svakoga kako mi se predao do kraja, do zadnje kapi sperme.

Osjećala sam da svaka molekula njihova znoja je užitak koji vole i djeliti samo da budu sa mnom. Osjećala sam  zadovoljno i zadovoljena moć svoje osebujne prirode i karaktera na muškarcm Cijelim tijelom sam osjećala kako me oduševljeno  jebu i  iskonom muškarca vole.

Drhtala sam od siline orgazama. Orgazmi su se nizali kao biseri na ogrlici bogatašice, a sperma je slijevala potocima niz moje noge i zalijevala moj bračni krevet. Ja sam uistinu i bila bogata. 5 različitih muškaraca istodobno u orgazmičkom letu koji me jebu, vole, poštuju i razumiju.

Pokloni koji su darovali samo je pokazatelj njihova mišljenja o meni. Ja sam Yeverova jabuka, Trevorovo svjetlo, Lucasova pjesma, Clemontova strast, Sandrova ljepota. Uzdah i misli su se pratili, a orgazam za orgazmom nije dao smiraja noći od siline krikova blaženog stanja, koje su mi  moji izabrani kurci priuštili. U primaćem salonu sperma je ispunila čašu za Martini, a u bračnoj sobi sve moje ulaze.

Izgledala sam kao elitni hotel s 5 zvjezdica. Svaki ulaz u moje tijelo, bio je idealan smještaj za elitni kurac.   Nakon mog rodjendanskoga showa na podu primaćeg salona i u krevetu mog muža, izašli smo goli i umrljani spermom na veliki balkon i plesali do zore uz italo-disco, dodire, poljupce, skakanja, ispijanja znoja, jedenje kolača. Zavezali  su mi oči i morala sam po kurcu pušenjem pogoditi tko je tko.

  Namjerno sam griješila. Poslasticu u 3h je dala dugoočekivana torta koju su isječenu jeli s mene prstima i zadovoljavali me rukama i svojim usnim jagodama. Prvo sam stavljala jagode s torte u moju pičkicu, pa im davala u usta. Nitko nije smio pojesti  jagodu, m neumočenu u moju pičkicu.

Poslije serviranja jagoda, dok su moji jebači mljackali  tortu ja sam im drkala, kako sam kome stigla. Nakon što sam iv svojim golim tijelom odglumila najsenzualniji stol za tortu, ples se nastavio, meni su opet zavezali oči .

U zoru  oko 6h smo se oprostili do sljedećega puta,   odlučili smo se opet ovdje naći  za slijedeću Noć Punog Mjeseca, a do tad svatko svojim puem. Ljubeći me na rastanku, Yever me podsjetio da ne zaboravim njegovih 25cm od glavića do jaja za moj 25. I rođendan. Hvala mu, rado ću ga se sjetiti, ali i veoma ranije.

Tko bi bio toliko lud i tu blagodat od kurčine čekao 3 godine. Legla sam u krevet puna od svakog muškarca drugačijih mirisa i utisaka te zaspala gologa tijela i ispunjene sebe. Dobila sam što sam htjela. Hvala im svima.

Pred podne, jednim okom vidjeh muža u maglovitom ozračju i opet ga sklopih pustivši se da se odmorim. Legao je gol pored mene i zagrlio me. Nema ljepšega od njega. Da nema tih mojih udarnih petorki ne bih to nikada znala.

Lakše sam drugi put zaspala. Divan je. Sanjala sam da sam zmaj do 12h, a onda mi je muž pokazao da nisam zmaj koji riga vatricu, već zmaj koji riga požare. Probudio me s vatrenim darom.

Za rođeni dan, dao mi je čokoladu specijaliziranu za mazanje na tijelo te tako dokazao da je on najbolji od svih, jer on me smatra čokoladom: za njega sam afrodizijak, neodoljiva, smirujuća, zarazna, a moja pičkica u omotu od nježnoga krzna je za njega  uvijek hormonima natopljena. Kraj kreveta me čekao doručak i orhideje uz poruku: "Za rođendanski poklon  vodim te u zemlju u obliku kapljice, jer ja ti si moja kap koju čuvam na dlanu. " Zemlja u obliku kapi je jedina Sri Lanka. Moja dugogodišnja putna želja.

Ustala sam i kad sam se vratila iz primaćeg salona  sa čašom Martinija moje petorke pomno odabranih jebača, poljubismo se snažno i to  uz njega skidajućim pokretima smo se masirali. Kurac sam mu ustima pipnula. Tvrdio je da je tvrd i bio je tvrdji od moga nožnoga nokta. Stampedo hormona  u meni je pokrenuo toreadorsku oštroumnost i borbenost i lov za još koji razarajući orgazam.

Stipao me, lizao, mazio, gladio, ljubio, izjavio par puta i ljubav, svaku hvalu te me gonio kurcem kroz šupak do predvorja  orgazma, ali ne i do vrhunca. Htjela sam da nastavi gdje su moji jebači stali. Kad sam se pretvorila u sopran radosti onda mi ga je hitro po mojem naređenju stavio u  često uspermanu pičku i tako sam svršila kurcem ispunjena. Uzela sam vješto čašu za Martini od sinoć stavila pod njegov kurac, izdrkala ga do orgazma i stiskala ga da curi.

Kad je procurio, ustima oprala glavić ljubeći ga te pred njim i ispila tu čašu  zadovoljstva do dna i oblizala, a onda ga zagrlila, ljubila ga u usta i poljubila sam svojim spermom obogaćenim jezikom njegov. Pogled mu je zalilo iznenadjenje, nije do sad kušao tuđu spermu. Samo je me grlio a njegove su ruke govorile ljubav. Zagrlio me zaštitnički i slušali smo disanje.

Dok mu se nije opet digao
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Natalija
by: 454545

Nakon nekoliko dana što sam uživao po vani, bario i jebavao cure za vikend, u ponedjeljak predveče sam opet odaslao poruku na chat da tražim curu za malo tipkanja i da ne smeta ukoliko ima dečka.. Ponavljao sam taj oglas kroz par sati jer mi je bilo dosadno, a i zvjerski sam "naradio" za vikend pa je taj ponedjeljak bio predviđen za odmaranje... Nakon nekoliko ponovljenih oglasa napokon mi se javila neka cura...

Natalija je bila djevojče od nekih 20tak godina koja je živjela na suprotnom kraju grada.. Visoka 163cm i nekih 55 kila je rekla.. Čak ni cice nije spomenula makar je već bila neka sms kultura da se napiše i taj brojček... Baš kao i centimetraža muških visuljaka.. Malo smo se tipkali, kratili vrijeme.. Naravno i ona je imala dečka, dapače živjela je već kod njega i njegovih staraca i baš je sad bila sama i dosadno joj je pa krati vrijeme.. I tako smo mi kratili sms-ovima vrijeme dok je ponedjeljak dolazio sve dublje i dublje u noć.. Negdje oko 11 joj se javio dečko da dolazi pa smo prekinuli tipkanje.. Ja sam se vratio natrag na chat, ali uspjeha nije bilo..

Prošao je tako dan, dva kad se Natalijin nadimak ponovno ukazao na mom zaslonu mobitela kako želi ući u komunikaciju sa mnom.. Prihvatio sam razgovor i nastavili smo tipkati... Tako i tako nisam imao pametno šta za radit pa sam pristao na chat.. Kao magnet za cure sa dečkima, naravno uvijek neki problemi i slično, opet sam privukao sebi neku ludaču.. Ali dosada je činila svoje pa sam nastavljao chat i nekako sam ju uspio nažicat broj koji je jedva predala zbog extra ljubomornog dečka..

Dobio sam brojček i odmah joj poslao poruku.. Ali ovaj puta mms poruku... Odmah i direktno sam joj poslao poruku kurca u svoj svojoj veličini... Ili će se javiti ili će priča biti prekinuta, ali jednostavno sam joj želio pokazat šta ja želim i šta hoću zapravo.. ODgovora nije bilo neko vrijeme, a onda sam ja odlučio prekinuti tu sms tišinu...

"i?" glasila je kratka poruka..
"mmm. najs. dugo nisam vidla drugi kurac a da nije na porniću!" odgovorila je..
"hočeš ga uživo" nastavio sam kratko i jasno
"bojim se da nas netko ne vidi" stizalo je sa druge strane sms-a...

I tako smo se malo navlačili, vamo tamo, lijevo desno, dok je na kraju nisam uspio slomiti i nekako je nagovoriti da se vidimo idući dan ujutro na kavi u centru grada.. Na moj zahtjev da mi pošalje neku svoju slikicu, stizao je samo negativan odgovor.. Čak ni sliku lica mi nije poslala, niti se opisala kako spada.. Brzo joj je došao dečko pa smo prekinuli smsanje...

Iduće jutro je svanulo, mislim da je bio petak ujutro ali tko će ga sad znat sa sigurnošću.. To jutro je bilo okupano laganom kišicom pa sam si obukao omiljene traperice, neku ok majicu, nabio šiltericu na glavu i uputio se prema centru.. Nisam išao auto skroz jer je parking u centru grada katastrofa bio i ostao, pa sam svoju makinu ostavio na prvom gratis parkingu što bliže centru.. Našli smo se kod sata na glavnom gradskom trgu.. Zapravo ja sam ju čekao kad me je iznenadila stvarno niska brineta i rekla mi ciao.....

A ja sam imao šta vidjeti... Natalija je bila stvarno simpa cura, nije bila sad miss universe u lice ali onako prosječnog izgleda, svijetlo plavih očiju, cice negdje 4ka, guzata... I tako smo nas dvoje otišli na kavicu.. Lagano smo ispijali kavicu, opuštali se kao da se znamo godinama a ne minutama.. Kad sam odjednom ukrao joj poljubac koji je ona uzvratila....

-Ne ovdje, molim te! zamolila me jer je bila u strahu od dečka...
-Oćemo do mog auta pa negdje? upitao sam ju.
-Ne.. Negdje blizu, opet će ona.

Ajde hvala Bogu, išao sam u školu u strogom centru grada, poznavao sam uličice i skrivene parkiće kao džep svojih hlača i odmah sam se sjetio jednog savršenog mjesta.. Platio sam kavice i napustili smo kafić pa uputili prema tom mjestu.. Ja sam išao prvi, a ona me je pratila sa neke sigurne udaljenosti.. Sve u strahu da je netko neće slučajno vidjeti od njenih ili dečkovih prijatelja..... Cura je stvarno bila uplašena.. 

Popeli smo uz brežuljak koji je u tom dijelu grada, pa malo spustili i odveo sam je u do jednog parkića za kojeg znaju samo lokalni starosjedioci.. A šta čete, puno sam vremena potrošio na istraživanje okolnih kafića i parkića nego što sam bio u školi.... Mladost, ludost.... Pričekao sam ju na samom ulazu, zavukli smo se u taj parkić u kojem su bile dvije klupice, a oko njih sve puno žbunja i drveća koji bi zaklanjali pogled drugim očima..

Doveo sam je do klupice i odmah je strasno poljubio. Naši jezici su se igrali dok sam je obuhvatio i primio za dupe onako pošteno... Na to je samo ona počela jače me ljubit i spuštat ruke na moje dupe.. Ljubili smo se tako neko vrijeme, sve opuštenije i luđe.. Bez obzira šta je klupica bila mokra ja sam sjeo, a ona me zajahala.. Ljubili smo se strasno i dugo dok sam ruke radile po našim tijelima.. Počeo sam joj mjesit sise preko majice a ona je uživala... Jezikom sam se spustio niz njen vrat i usudio zavuć ruku ispod majice.. Lagano sam izvadio njenu lijevu cicu iz grudnjaka i počeo ju masirat.. Lagano sam mjesio po njenoj cici dok je jezik vrludao po njenom vratu gore dole... Primio sam joj usnu resicu i počeo lagano cuclat na što je ona samo ispustila potiho ahhhh...

-Mmmm... Vlažna sam, samo mi je prošaputala na uho dok sam je uzbuđivao sve više svojim dodirima i poljupcima...

Oslobodio sam joj i drugu cicu iz zagrljaja grudnjaka, lagano povukao majicu prema gore i zavukao glavu pod njenu majicu.. Dvije oble cice, predivnih pinki aureola i bradavica su bile preda mnom... Počeo sam ih lizat polako.. Bradavice sam gricnuo svako pojedinačno dok bi lizao aureole... Ona je lagano otkopčala moje hlače i izvadila moj kurac van te počela divljački navlačiti.. Drkala ga je sa užitkom dok sam ja ljubio njene cice... Zavukao sam ruku u njene hlačice i počeo joj prstima pomicat rub gaćica da napipam njenu pičkicu... Gaćice su joj bile skroz mokre dok sam pipao ulaz u tu njenu rupicu...

Zavukao sam prst u njene gaćice i počeo ju prstenjačit dok sam joj cicao sise, a ona meni frenetično navlačila kurac gore dole... Oboje smo uživali u dodirima.. Poljupci su bile opet sve češći i sve više zvjerski.. Toliko smo se u jednom trenu ponijeli da smo jedan drugom počeli masirat spolne zone do vrhunca... Njeno drkanje mog pitona je bilo sve jače i brže i više nisam mogao skrivati da ću svršit.. Ali ni moj ručni rad nije bio ništa gori, dapače.... Masaža klitorisa palcem a srednjak u njoj uz vruće poljupce i moj osječaj brzog svršavanja i nju su doveli do skorog orgazma... Simulatano kao naručeno svršili smo nakon ručnih radova i divljačkih poljubaca.... Moja sperma je završila u njenim rukama a njeni sokovi na mojoj ruci...

Odmaknuli smo se jedan od drugog, obrisali se jer je sperme bilo i po meni.. A i ona je obrisala ribicu onako neprimjetno.. I umjesto da nastavimo dalje, mi smo zasjeli, zapalili cigaretu i malo sjedili..

-Drugi put idemo u hotel, hoću te jebat..
-Može, odgovorio sam.
-Baš šteta što nisam danas obukla haljinu, samo je uzdahnula...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ana – I dio
by: 454545

Ana i ja smo imali specifičan odnos... Daleko najdulje tipkanje, najintenzivnije, najiskrenije, a bogami i najpreverznije... Kako sms-ovi, tako kasnije i mms-ovi.... Ana je bila djevojka koja je bila 3 godine mlađa od mene, koja je živjela sa roditeljima u skučenom stanu na posve drugom kraju države i nimalo mi nije padalo na pamet da vozim do nje, obavimo sex negdje vani u autu, a ni ona nije putovala prema meni... Oboje smo imali želju da provedemo nekako više od jedne noći zajedno... Oboje smo kanili provesti neko određeno vrijeme skupa.. Ali radi njenih roditelja to nije bilo u mogućnosti..

I tako je vrijeme prolazilo, mi smo se zbližavali.. Skoro pa svakodnevno tipkali i tipkali, pričali telefonski, navečer slali mms-ove, pričali fantazije jedan drugome i tako... Crnokosa cura smeđih očiju, lijepih predivnih cica solidne trojkice, guze lijepo oble i čvrste, lijepih nogu a nadasve još ljepše pičkice... Ta slatka medena ružičasta rupica imala je predivan maleni klitoris koji je bio mrvicu tamniji, al zvao te je na cuclanje svaki puta kad bi se ukazao mms na mom mobitelu... Nekad je bila glatka i skroz obrijana, nekad je bila zarasla, a nekad podšišana i uređena.... Kod Anuške se to nikad nije znalo...

Vrijeme je proticalo, ja sam karao što sam stigao, bogami ni ona nije zaostajala... Dapače, cura se uspjela pojebat sa nekoliko frajera odjednom i uspješno su je dva brata karali neko vrijeme u talonu.. Znali smo jedan o drugome doslovce sve.. Od najmanjeg problema što nas muči do najprljavije tajne što imamo ili o čemu maštamo.. JEdan zdravi otvoreni odnos... ALi nedostajalo je samo sexa u toj cijeloj priči... I nekako smo uspjeli i to iskombinirati nakon jako dugo vremena.. Na ljeto je trebala otići k svojoj tetki koja je na moru imali neku radnju pa je tamo trebala radit kao radnica a sobu je imala na katu kuće.. Samo je bilo pitanje da li je tetka liberalna ili konzerva koja će joj branit potrebe.. Prvo je trebalo ispitat detaljno...

Već krajem svibnja je Ana otputovala tamo i nekih mjesec dana obrađivala tetku da li postoji neka mogućnost da se i ja priključim k njoj na nekih 5-6 dana.. Malo po malo se opustila sa tetkom i pričala o svemu... Čak su se dotakle sexa i vrata mogućnosti su bile otvorena.. Tako samo isplanirali da ću ja doć do njih ubrzo... A to brzo je bilo prvom polovicom srpnja jer sam imao neke obaveze u gradu.. Brzo je došlo to vrijeme, ja sam spremio krpice, sjeo u auto i pravac na more... Stigao sam nakon nekih 5h vožnje do njihovog mjesta, nazvao Anu i pronašli smo se bez ikakvih komplikacija..

A kad smo se našli, to je bio kao susret dugogodišnjih prijatelja.... Ali prijatelja sa povlasticama... Odmah na susretu smo se pošteno izljubili.. Zabrijali onako dugo i savršeno, osjećaj je bio savršen a oboje smo uživali u tim poljupcima.. Kad smo prestali sa  ljubljenjem, uputili smo se tetkinoj kući da se raspremim.. Upoznao i sam tetku koja je bila lijepa žena za svoje 50-te, još dobrostojeća gđa koja je imala svoj obrt i svoju kuću.. Lijepo lice, cice dobre velike i masne što mi se svidjelo i privuklo na njoj.. Ali ja sam došao ovdje jebat Anu, a ne tetku.. Tetka je samo mogla bit bonus... A sa Anom su se mnogi bonusi izdešavali...

Ana me je odvela u svoj sobičak, bacio sam stvari i odmah smo prešli na posao.. Zatvorili smo vrata i nije bilo drugog nego da se zabavimo međusobno.. Poljupci su letjeli na sve strane dok smo divljački skidali odjeću sa sebe.. Njena majica na bretelice nije dugo izdržala na njoj, zapravo sam spustio bretelice dolje, cice su iskočile van... Skidala je ona sa mene hlače i majicu.. Sekunda dvije kasnije, ja sam bio u boksama a ona u tangicama koje sam samo povukao i divljački strgao.. Njena frizura je bila izbrijana u početnom slovu mog imena.. To me samo više napalilo da sam svukao bokse i pokazao je karu..

Bacio sam ju na leđa, krevet se zaljuljao od siline kako sam ju odgurnuo, raširio sam joj noge i počeo divljački lizat pičku.. Sve više cijeli jezik joj je prekrivao pičku... Bila je sve vlažnija od mojih lizova i sve luđa... Lizao sam ju cijelim putem.. Od klitorisa pa sve do šupčića.. Nisam mogao a da ne zabijem kurac u nju.. Silno sam he želio, silno sam ju čekao i samo sam mislio da je jebem..

Ugurao sam joj svog macana u pičkicu, skroz do kraja, postavio noge na moja ramena i pumpao u jednakom stilu.. Bolje tako pumpat nego radit sklekove, zar ne? Ulazio sam u nju sve brže i brže, Ana je tiho stenjala i vrtila svojom guzicom dok sam ja pumpao sve brže.. Lizao sam joj noge dok sam punio tu slatku malu pičkicu.. 

Okrenuli smo se pa je ona zajahala mene.. GRebla me je po prsima od užitka što napokon jaše moju karu, a ja sam uživao u pogledu na nju.. Sve brže i jače je skakala po mojoj kiti a ja sam bio sve luđi od užitka.. Kara je ulazila unutra van dok su je mala slatka Anina pičkica ispuštala slatke sokove po njoj.. Uzavrela pičkica je bila sva vlažna i mokra od uzbuđenja.. Stiskala je mišićama mene, guštala se totalno u jahanju mog kurca.. Uzeo sam joj obje sise u usta, bradavice primio zubima i grickao ih.. Ana je samo još više uživlala u tim mojim pokretima...

Digla se sa kite, okrenula mi svoje dupe i nasjela se pičkom opet na mog kuronju.. Ja sam samo gledao i uživao u pogledu na njeno dupe.. Gurnuo sam joj prst u usta pri tom simulirajući pušenje kurca... Oblizala mi je prst a ja sam ga samo spustio prema njenom dupetu i ugurao ga u šupak.. Jahala me je a usputno sam ju nabijao prstom u dupe.. Svojim rukama je mjesila malo moja jaja malo svoje cice dok se nije utaborila na pičkici trljajući svoj klit...  Ubrzo je svršila prvi puta, pa drugi put i treći put u naletu orgazama, a ja sam samo jebao i mislio kako da ne svršim već da ju jebeš još dulje... Ali nisam mogao, kraj se bližio... Ana kao da je to osjetila, digla mi se sa kurca i ručno me obradila.. Tako jako da je pola sperme završile na njenoj pičkici, a druga polovica je završila na meni...
Ana kao prava majstorica je prvo polizala spermu sa mene, a onda posisala ruku s kojom je obrisala pičku...

Zalegli smo jedan kraj drugog, zapalili cigaretu i počeli priču kako šta i gdje... 5 dana nas je očekivalo, morali smo napravit neki plan... Ana je radila od 10-18 a tetka je otvarala u 8 i preuzimala opet posao u 18 pa do kraja 22h.. Svako veče nam je bilo slobodno i odlučili smo ga iskoristit najbolje što možemo... Popušili smo cigaretu, otišli do kupaone goli jer je tetka još uvijek bila radila..

Oboje smo krenuli pod tuš, ali kako smo znali svoje najprljavije tajne znali smo da će ovaj tuš sigurno imati drugačiji završetak... Naime, oboje smo željeli isprobati piss.. Oboje smo željeli osjetit tuđu mokraću kako klizi po našim tijelima.. Otvarala nam se sad savršena mogućnost...

Ja sam legao u kadu dok je Ana zatvarala vrata.. Pogledala me je i znala je šta želim.. Šutke, samo onako pogledom.. Postavila je noge na rubove kade, čučnula se nada mnom, protrljala malo pičkicu i počela me tuširati sa svojim toplim pissom.. Njena topla tekućina me je cijelog tuširala i moja kita se počela dizati polako... Stavio sam jezik taman ispod da osjetim i okusim njenu mokraću koja se mješala sa preostalim njenim sokovima i pokojom kapi moje sperme... Tako popišan, tako napaljen sam joj polizao pičkicu dok je ispuštala posljednje kapi.. Unio sam se toliko jezikom u nju da je svršila za nekoliko trenutaka..

A onda je došao red na mene.. Na moj poludignuti kurac da popiša nju.. Kleknula se u kadi, a ja sam počeo polako pišati.. Sve brže je tekao mlaz iz mene, a Ana je samo otvarala usta i bližila se mom kurcu.. Moja žuta tekućina ju je tuširala, a ona je gutala i gutala... Palilo me do ludila, tako jako da mi je kurac još više rastao u visinu... Taman kako je ispala moja posljednja kap mokraće, Ana se oblizala, povukla me rukama u nju.. Stavio sam kurac u nju, ruke položio na njenu glavu i počeo ju jebat.. Gutala je moj kurac sve dublje i dublje.. Slinila je po njemu i tražila još više grubosti pa sam ju počeo vuć za kosu dok mi je pušila..

Nisam htio da svršim a da je ne pojebem pa sam izvukao kurac iz njenih usta, izašao iz kade onako još mokar od njene pišaline i mog znoja, okrenuo ju, podigao guzu u zrak i polako ugurao vlažni kurac u njenu guzicu... Polako je ušao glavić, ispustila lagani bolan zvuk, a to me je ohrabrilo pa sam počeo gurat sve dublje i dublje.. Kurac je bio u njenoj guzici, a ja sam trpao sve brže i brže... Ubacio sam još koju brzinu više i želio sam joj svršit po guzici.. Nakon par minuta žestokog analnog sexa, izvadio sam kuronju, navukao kožicu još nekoliko puta i izbacio svoje sjeme po njenoj čvrstoj guzici....

Vratio sam se u kadu, pustili smo tuš i napokon se otuširali kako spada.. Prali smo jedno drugome tijela koja su se izvijala pod dodirima i toplim tušem... Oprali smo se detaljno, razmjenjujući poljupce i nježne poglede puna razumjevanja i totalne opuštenosti.. Nakon tuša spremili smo za van, malo pronjuškali po gradu i vratili se doma.. Tetka je bila još budna pa smo se malo podružili s njom, onako iz pristojnosti.. Ali negdje oko 1 smo se uputili u sobe.. Koliko god smo željeli ponovit jebačinu, moram priznat da me je svladao umor, što od vožnje što od sexa pa sam ipak samo zaspao...
A Ana se samo privila uz mene i zaspala u mom zagrljaju...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ana – II dio
by: 454545

Nakon što smo proveli ludo večer skupa, a mirnu noć probudio nas je Anin mobitel.. Bolje rečeno alarm koji je počeo zviždat da vrijeme da se spremi za posao.. Ana se izvukla iz kreveta, a meni je rekla da slobodno ostanem spavat pa sam produžio do nekih 11 spavat.. Taman je sunce počelo jako udarati kroz šaropoljke kad su moje oči progledale.. U kombinaciji sa morskim zrakom, osjećaj je bio potpun.. Malo sam se rastegnuo po krevetu, zapalio cigaretu i pogledao kroz prozor..

Kako spavam u boksama, a kako sam smatrao kako sam solo na katu uputio sam se prema kupaoni.. Ipak malo pažljivije, ali vidio sam da tetke nema gore a znao sam da je Ana na poslu.. Ostavio sam poluodškrinuta vrata i krenuo pišat.. Cijelo vrijeme sam imao osjećaj kao da netko gleda u mene, ali nisam obraćao pažnju.. Popišao sam se, pustio vodu, oprao ruke i lice i uputio se van kupaone.. I dalje sam imao filng da me netko gleda, a znam da nema nikog gore.. Spremio sam se i spustio do Ane.. Popili smo kavicu i pričali.. U biti skoro pa cijeli dan sam proveo sa njom u dućanu.. Sjedili i pričali... Tu i tamo bi i tetka navratila... A gostiju slabo...

Vrijeme je proletjelo i Anina smjena je završila.. Ana se otišla osvježit a ja sam ostao malo kratit vrijeme tetki dok se Ana ne otušira.. Malo smo pričali kako posao, život na moru itd dok Ana nije sišla niz stepenice i bila spremna.. Odlučili smo da ćemo se malo preošetat po gradu, a i ja sam ju htio izvest na večeru.. Naime,  ako sam već na moru onda budem uživao.. I tako smo bili skupa po gradu, hodali ko zaljubljeni par... Uživali u zalasku sunca, a onda kasnije u plodovima mora.. Ipak nije bilo sve samo u sexu sa Anom.. Ovo je bila kompletna veza sa totalnim uživanjem..

Poslije večere smo se još malo oputili šetnjicom po gradu.. Svratili na sladoled pa na piće... Uživali u pogledima, nježnim dodirima i slatkim poljupcima.. Ma i sami znate kako izgledaju zaljubljeni parovi... Ali mi nismo bili zaljubljeni već jednostavno toliko opušteni da smo morali voljeti jedno drugo.. Ona platonska ljubav sa dozom ekstravaganze... Popili smo piće dok su nam pogledi spuštali se prema moru.. sve do mjesta gdje su more i nebo postajalo jedno....

Odlučili smo poći nazad, zagrljeni, moja ruka na njenoj ljetnoj haljinici cijelim putem... I tek onda primjetim da je bez gaćica.. Mmm, napalila me je ta ideja i htio sam ju jebat već putem, ali turisti su prolazili posvuda.. Nekako sam dočekao da dođemo natrag.. Ušli smo u stan, tetke nije bilo već je spavala.. Odvukli smo se po stepenicama gore, a ja sam samo zavukao ruke pod njenu suknju i zamjesio njene guzove..

Do sobe sam joj mjesio guzove jer smo vidjeli da je mrak u tetkinoj sobi.. Projurili smo pored, ušli u sobu i počela je naša zvjerska jebačina part 3.. Usne su nam radile 100km/h, ruke još više... Podigao sam haljinu i odmah stavio prst u pičku... Iznenađujuće, pička je bila mokra i vjerovatno napaljena što je bila na slobodi a sigurno su pomogli i moji poljupci i dodira.. Ljubili smo se i ja sam ju jebao prstom.. Pa drugim pa trećim.. Ana je samo uživala i prpuštala sa čarima koje doživljavala..

Odveo sam je do kreveta, bacio onako divljački.. Izvadio joj cice kroz dekolte, a haljinu podignuo do iznad bokova.. Spustio sam samo hlače na pod, a kara je već stajala u zraku.. Pomazio sam karu s onom rukom koja je bila u njenoj pički, taman da bude vlažan.. Spustio sam se nad nju i počeo je jebat divljački.. Rukom sam joj pritisnuo vrat.. Taman onoliko da ne ostane neka modrica... A drugom sam dignuo njenu nogu na moje rame i počep udarat... Ugurao sam joj odmah cijeli kurac u pičku i jebao sve brže i žešće.. Stiskao sam ju nježno dok sam  vrtio guzicom i udarao svojim pimpekom u nju..

Ana je stavila i drugu nogu na moje rame, stisnula me nogama, podigla malo svoju guzu u zrak i omogućila mi još dublji ulazak u nju.. Jebao sam ju tako i jebao.. Naši sokovi su se miješali.. Naš znoj se topio na njenoj haljinici.. Kako sam ulazio u nju sve više smo uživali oboje.. Povukli smo se malo sa kreveta jer počeo da udara po zidu, a nismo htjeli probudit tetku.. Kleknula je na pod i počela mi pušit kurac.. Lizat glavić i vrludat vrhom jezika po mojoj rupici.... Spustila je ruke na moje guzove, masirala ih i onda iznenada palcem masirat moje dupe.. Ispričao sam još prije kako mi je Sanja lizala šupak pa sam pretpostavio da ona želi nešto novo.. A njoj sam sve dopuštao..

Vratio sam nogu na krevet, raširio drugu a Ana se provukla između nogu.. Prvo me je liznula od šupka preko jaja sve do glavića, a onda usmjerila usne i jezik na moj šupak.. Lizala mi je dupe, škakljala me, a drugom rukom mjesila jaja.. Nakon temeljite obrade guzice, Ana se namjerila na moja jaja.. Lizala ih je.. Cuclala kao neke bombone.. Cuclala ih, a rukom masirala moj nabrekli ud... Odjednom druga njena ruka je završila na guzici.. Zavukla mi je prst u dupe i počela me dražit.. Ja sam od iznenađenja podignuo glavu kad sam ugledao lagano otvorena vrata.. A tamo u hodniku, u mračnoj sjeni stajala je tetka.. Skamenio mi se pogled, ali uživao sam... Ana mi siše jaja, drka kurac i gura prst u šupak a njena tetka to gleda... Vidio sam samo kako se naziru bradavice kroz njenu spavačicu...

Ta činjenica me je samo više napalila... Podignuo sam Anu, naguzio je i usmjerio da gledam u drugom pravcu dok sam joj zabio kurac zguza... Primio sam ju za bokove i jebao zguza dok sam pogledom bio fokusiran na tetku.. Toliko sam se uživio da se Ana počela grčit od bolova kako je tucam i počela jaukat..

-Šuti! naredio sam joj

I nastavio trpat njenu pičkicu zguza.. Ana je samo zarila lice u jastuk, a ja sam ju zvjerski jebao.. Gledam joj tetkicu, a jebem nju... Osječavši kraj, izvadio sam kitu van i samo svršio po njenoj guzi... Spermu sam razmazao rukom i pljusnuo je nekoliko puta.. Ana je digla glavu iz jastuka, nasmijana i sretna... Obrisali smo se sa njenom haljinom jer je tako ona željela...

Goli, isprepletenih tijela smo zaspali... Naravno i drugo jutro je bila ista priča... Alarm az buđenje... Ana na posao, a ja ostajem u krevetu... Ali ovaj puta sam se izvukao van kreveta malo ranije..Taman kad se Ana spustila niz stepenice.. Sjeo sam na rub kreveta, zapalio cigaru onako gol sa jutarnjom erekcijom i čekao... Čekao sam da se kita spusti da mogu pišat normalno ili da tetka dođe gore i vidi me slučajno golog.. Nažalost po mene, desilo se ovo prvo..

Otišao sam do kupaone, obavio svoje jutarnje pišanje i umivanje.. Oprao sam i pimpek malo da miriši od ranog jutra i uputio se natrag do sobe, ušao sam i krenuo zatvarat vrata kad me nečija ruka preuhitrila u tom naumu.. Okrenem se a to Anina tetka stoji u sobi i zatvara vrata..

-Samo tiho, prozbori.
-Ok.
-Čula sam vas sinoć i morala sam provirit, reče dok se naslonila na vrata.
-I? samo sam se blago nasmijao..
-Morala sam vidjeti što to nečakinju toliko uzbuđuje, dok me je odmjeravala ovako golog..
-I? opet ću ja.
-Sviđa mi se.... Samo nema ljubljenja i pušenja... Premlad si da me ljubiš, a pušit ne volim.
-Znam da ne pušite, rekla mi je Ana. vragolasto je odgovorim..
-I ni riječ maloj, jasno?
-Naravno..

Prišao sam joj i naslonio se na nju.. Jednom rukom primio cicu, a drugom preko ljetne haljine stisnuo pičku.. Ljubio sam joj vrat dok sam joj gnječio cicu, a rukom prelazio preko tkanina po njenoj ribici... Lagano sam joj otkopčao haljinu.. Izvadio cice van grudnjaka.. Tako meke i podatne cice nikad nisam mazio u životu.. Toliko su bile mekane a velike da sam totalno uživao u njihovim čarima... A kurac je rastao...

JEzikom sam se spustio niz vrat do grudiju koje sam detaljno obradio, a koljenima sam kleknuo... Ruke sam zavukao ispod njene haljine i došao do gaćica... Primio sam rubove gaćica i polako ih počeo skidat... Ona se prepuštala doživljaju... Ubrzo sam gurnuo glavu pod njenu haljinu, raširio noge i počeo ljubiti pičkicu koja je tako zrelo mirisala.. Usmine koje su bile tako pune i željne dodira, a klitoris koji je iskakao iz te predivne kompozicije.. A sve je to čuvao uredno prorijeđen trokutić..

Podignuo sam se, okrenuo je da licem bude naslonjena na vrata... Polako podignuo haljinu da vidim kakva guza se skriva iza.. A kad tamo jedna lijepa obla, mekana i nježna na dodir... Samo sam zario jezik joj zguza i počeo je lizat i cuclat... Doveo sam ju do vrhunca koji je ona proslavila grebavši po vratima.. Ustao sam se i lagano raširio njene guzove.. Polako sam počeo uguravat svoj kurac u tu zrelu pičkicu.. Nekako sam ga ugurao cijelog onako polako... Polako sam je počeo jebuckat dok su mi se ruke igrale sa njenim cicama... Trpao sam polako da uživamo oboje..

Malo tako, pa malo sprijeda na vratima.. Nije željela na krevetu gdje spavamo pa sam improvizirao... Nekako sam ju nagovorio da se bar primi za krevet da nam bude lakše... Obuhvatila je krevet rukama, naguzila se i okrenula se prema meni...

-Moram dolje... Požuri...

A ja sam samo parkirao kurac u nju i počeo je jebat.. Sve brže i brže smo se jebali.. Želio sam joj mazit šupčić, al kad sam spustio ruku, samo je trznula i odmahnula glavom da ne smijem.. I onda sam ju za kaznu primio za bokove i počeo nabijat.. Nabijat kao da netko lupa stalno čekićem.. Pljaskanje naših tijela bilo je sve brže i jače.... A ja nisam posustajao i trpao sam.. Ubrzao sam koliko sam mogu, izvadio karu van i okrenuo je... Prenio sam karu nad njeno live i izbacio spermu po njoj.. Kad već ne puši nek uživa u toploj spermi... Polizala je samo malo usne, uzela gaćice i njima obrisala svoje lice... Zakopčala je gumbe na haljini, pospremila cice natrag i pogledala me dok sam se ja vratio natrag u krevet..

-Dobar si... Samo neka uživa, kad će ako ne sad, reče mi za Anu.
-Hvala. A mi?
-Ovo je bilo jedino. Nitko ne smije saznat.

I nitko javno nije saznao za ovo.. Sve do sada...
Legao sam u krevet, zapalio cigaretu, jednu, dvije i malo odmarao... Trebalo je malo poć i do plaže, ali nadao sam se da ću to sa Anom... A tako i tako vrijeme je da odem do Ane malo....
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 356 357 359 360 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Apr 2024, 12:07:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.