Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Apr 2024, 06:26:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26629591 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jebi me direktore, jebi me molim te
by: jaskojas

Gotovo tri mjeseca radila je kao tajnica u novoj firmi i već se osjećala "k'o riba u vodi". Stvarno sam imala sreće, pomisli, ovdje su ljudi doista susretljivi i žele pomoći novom članu tima, a i direktor je pravi gospodin u svakom smislu, čini mi se da možemo imati izuzetan profesionalni odnos….ulovila je sebe kako razmišlja ugodno zavaljena u uredsku fotelju svoje male ali veoma ukusno namještene kancelarije, tik uz direktorovu..
Sjajno mjestašce, pruža joj niz povoljnosti, pa ona je nepremostiva "barijera" svakome ko bi želio doći u kontakt sa šefom. Jasno joj je dao do znanja da je tu kada zatreba….Kada zatreba, kako to sjajno zvuči… Zatreba, da gospođice… prisjetila se razgovora od prije par dana…
Vi morate biti na raspolaganju …. dok je to govorio pratila je njegov pogled koji je diskretno lutao od njenog lica prema grudima, koje je nekako uspjela "upakovati" u bijelu uštirkanu košulju, koja se izvrsno slagala sa tamnim Channel kostimom kupljenim isključivo za novi posao. Istina je da ju je koštao cijelo bogatsvo ali uz elegantne cipele sa ne baš previsokom štikli*, u njemu se osjećala "kao salivena"…Njene zanosne obline su ga veoma ljupko popunile tako da je izgledala i sexy a i kao moderna poslovna dama…Ahh da, ipak je morala otkopčati i treće dugme košulje, tek onako diskertno, da svojim jedrim grudima dopusti malo slatke erotske slobode.
Taj njegov pogled jasno joj je davao do znanja da mu se to dopada, izgleda da je uživao u elegantnoj erotici….
Dok je govorio, na licu bi mu zatreperio blagi osmjeh svakog' momenta kada bi pogledom pomilovao prostor između ta tri dugmeta na njenim prsima. Bio je to samo dijelić sekunde ali je ona osjećala da traje mnogo duže i mogla je priznati da joj je to prijalo… Krajičkom oka zasato bi na njenim rukama, tada joj se činilo da mu se izuzetno sviđa njen novi crveni lak na lijepo uređenim noktima…
Pokušavala ga je pažljivo slušati, ali je ipak jednoj polovini bića dopuštala maštarije o nekim drugim namjerama svoga direktora… Ahhh tek da zna kakvo erotsko rublje ona skriva ispod "uniforme" moderne poslovne tajnice… a tek bi se raspametio kad bi ugledao samostojeće svilenkaste čarape koje tako prijatno šušte…
Iz razmišljanja je prenu zvuk telefona. Treperila je tipka br 101, upps zove direktor…Zgrabila je slušalicu, lagano pritisnula trepereću tipku i prihvatila poziv:
Izvolite gospodine direktore..
Dođite kod mene u ured, moramo porazgovarati o ovom izvještaju koji ste mi jutros pripremili
Da, da svakao gospodine… dolazim, dolazim odmah
Dok je spuštala slušalicu, sjetila se izvještaja:
Oh sasvim sam na to zaboravila, promrmlja za sebe tihim glasom,
Pomislila je, očekivala sam njegov poziv po tom pitanju, no današnji dan je bio tako dinamičan.
On joj je dao prvi "veliki" zadatak. Ali šta je čekao cijeli dan i zove na isteku radnog vremena?…. Već su sve kolege otišle a ona sada mora još raditi i taj izvještaj, zašto baš sada?…
A možda sam nešto gadno uprskala.. uhhhh.. to mi nikako ne treba… a možda je sve Ok … Možda samo želi da na brzinu prođemo kroz materijal, bile su samo neke od misli koje su joj se vrzmale po glavi
Dok je ustajala, provjeri da li su sva dugmad na košulji "baš kako treba", naravno raskopčano do trećeg, zgrabila je rokovnik i olovku sa stola i u slijedećem trenu već kucala na vrata koja su dijelila njihove kancelarije.
Naprijed, izvolite ući, zvučao je prilično službeno
Ušla je i stala odmah preko puta njegovog radnog stola. Ni suviše blizu a ni predaleko. Baš toliko daleko da on bez problema može vidjeti njenu cijelu figuru. Nije podigao pogled sa izvještaja, nije joj ponudio ni da sjedne na sofu koja se nalazila iza njenih leđa. Zvuk tišine parao joj je uši kao najglasniji prasak eksplozije, a izgledalo joj je da tu stoji već čitavu vječnost.
Podigao je glavu i pogledao je. Osjetila je da je kompletnu "skenira" svojim prodornim pogledom. Ovaj put to nije bio onaj skriveni, brzi pogled, koji će "ovlaš" dohvatiti njen raskošni dekolte i šarmantno dotaknuti ruke.. Posmatrao je polagano, od glave do pete, a naročito se zdržao na "magičnom prostoru" između tri dugmeta.. Osjetila je lagani drhtaj, bezbroj ugodnih iskrica prostrujalo je njenim tijelom. Ustao je bez rječi i u trenu se stvorio iza njenih leđa…. Mogla je da osjeti njegov topao dah na vratu, čak joj se učinilo da je svojim obrazom dotako njenu kosu,
Vi ste prilično sigurni u sebe, reče
A da li je to baš sve što želite, dodade gotovo šapatom
Ona ga izvrsno čula jer je svoje usne gotovo priljubio uz njeno uho
Ovaj, jeste… mislim nije… kako to mislite? Glas joj je drhtao od uzbuđenja ali je pokušavala da zadrži prisebnost
Mislim baš onako kako i vi mislite, dok je to izgovarao dohvatio je njene ruke i nježno okrenuo prema sebi. Za trentak, jedno drugo su mogli dodirnuti usnama, mogla je osjetiti njegov čvrsti ud na svom boku. Tada se on zavali u šroki kožni naslonjač i u istom momentu, ne puštajući njene ruke povuče je prema sebi. Nije se opirala, odlučila je da se prepusti ovoj ugodnoj igri..
Klekni na koljena, naredi i ona se u trenu nađe na podu između njegovih blago raširenih nogu.
A sada da vidimo da li su te prekrasne ruke sposobne i za nešto teže zadatke, dao joj je sasvim jasan signal i ona je bez riječi počela da mu otkopčava hlače. Pažljivo je pratio svaki pokret njenih prstića. Bila je u pravu, "diša" je bio pomalo fetishist, pale ga lijepo njegovane ruke sa manikiranim i crveno obojenim noktima. Brzo ga je oslobodila nepotrebnog, i sa obje šaka čvrsto stegnula njegov kurac, uz sve to, onako kao slučajno, malo mu u njega zabi nokte, na što je on odgovorio dubokim uzdahom užitka.
Mazi ga polako, hoću da osjetim svaki tvoj prstić, reče
Nije joj trebalo dva puta ponavljati, stisnula je kitu i počela ga lagano milovati od korjena prema glaviću i obratno, masirati palcima unutarnju stranu glavića i maziti nadlani* nabrekli ud.
Bravo, ljepotice, pa ti si pravi expert za masažu kite, a da vidimo kako se snalaziš sa novim izazovom. Naglo je zgrabio za kosu i iznenada zabio svoj kurac direktno u njena usta. Glavu joj je gurao na sebe sve dok čitavu kitu nije smjestio u njeno grlo. Osjećala je da se guši, no on je ritmički pomjerao njenu glavu naprijed nazad, dozvoljavajući joj samo na kratko da ulovi zrak
Mmmmmmm srećo, mazno je prozborio, dobila si slasticu sada je lijepo popapaj,,
Snažno je zabijao kurac u njena usta i grlo, na momemnte ga vadio i lagano je šamarao po obrazima i usnama, zatim opet vraćao u usta i duboko u grlo…. U isto vrijeme gurnuo je ruke u njenu košulju i oslobodio grudi, stiskao ih je i mazio njene čvrste bradavice.
Slijedećeg trenutka nježno je uhvatio za ramena, podigao malo i svoj kurac vješto stavio između njenih sisa,.
Ovdje će mu biti lijepo, reče, a zatim samo zgrabi njenu glavu i natjera je da jezikom lagano oblizujem glavić njegove kite koja se ritmički pomjerala među njenim napaljenim grudima.
Liži mi jaja, stigla je slijedeća naredba, a svojim ručicama lagano masiraj moju kitu, polako kao mala maca, noktićima od vrha prema dnu.
Bez komentara je prihvatala traženo i spustila glavu niže, usnama obuhvativši njegova jaja. Počiela je halapljivo da ih liže, dok je istovremeno vrhovima noktiju prelazila po njegovom kurcu
Ohhhh dobro to radiš, mala, to mi se sviđa, ječao je od zadovoljstva
Da vidimo šta sve još tvoj jezik može
Na te riječi blago je odgurnu, malo više se zavali na udobnom naslonjaču na način da bi mogao svoj anus primaći što bliže njenim usnama. Bila je iznenađena ali toliko uzbuđena i napaljena da joj ni na kraj pameti nije bilo da odbije slijedeću direktorovu želju.
Daj i njemu slatki poljupčić, reče, i čvrsto stegnuvši je za kosu prisloni svoj šupak na njene usne. Dok je ljubila i lickala njegov anus, on ju je u ritmu lupkao jajima i kitom po glavi i obrazima
Hajde ustani, reče, da vidimo u kavoj je formi tvoja slatka mačkica…
Uffff, pomislila je, sada ćemo malo drugačije nastaviti našu igru
Dok je ustajala, on je raskopčavao njenu košulju i jednim veoma vještim potezom svukao suknju. Ona ga oslobodi kravate i košulje tako da je bio potpuno nag, a ona je ostala samo u samostojećim svilenim čarapma i naravno štiklicama koje joj nije dao skinuti.
Nagni se na sofu, zapovjedi.
Glavu je spustila na naslonajč tako da je njena zanosna guza bila visoko podignuta i njemu omogućavala fantastičan pristup svakoj slatkoj rupici.
Prišao je i gurno dva prsta u njenu vlažnu mačkicu. Zatim je nastavio da ih ritmički uvlači i izvlači a njena se pica punila toplim, slatkim sokovima. U trenutku je osjetila kako njegov palace ulazi u njen anus…
Ahhh predivno, sada je imala začepljene obje rupe. Nastavio je pomjerati ruku, sve brže i jače i gurati ostale prste direktno u njenu ribicu.
Brže, jače, počela je tiho jecati od zadovoljstva…
Direktor je gurao prste u njene vrele rupe i tjerao je do samog vrhunca. Kada je mislila da će eksplodirati u ekstazi, on napravi iznenadnu zamjenu i umjesto prstiju u njenu "raspaljenu" pičku gurnu svoj jezik… Osjetila je kako kompletno lice gura u njenu pozadinu. Naizmjenično je ubacivao jezik u pičku i u šupak, dok je bio u jednoj rupici drugu je nastavio stimulirati prstima i tako naizmjenično.
Ahhhhhhh, oteo joj se duboki uzdah. Nije više mogla da se kontrolira.
Tooooooo, Ahhhhh. Imala je osjećaj da će poludjeti od slatkog zadovoljstva
Lizao je i sisao kao sumanut, igrao se njenim klitorisom, čas ga je stiskao vrhovima prstiju dok je jezikom bio u anusu, a čas halapljivo prelazio jezikom dok je usnama obrađivao vrelu ribicu…
Savršenooooooooo, gotovo da je vikala dok je on nastavljao divlje da je liže.
Jednostavno je poželila da nikada ne prestane. U djeliću sekunde nagla promjena, koja se dala očekivati… Opkoračio je njenu guzu i do kraja gurnuo svoju čvrstu kitu duboko u njenu picu.
Uhhhh… slijedio je njen novi uzdah zadovoljstva. Osjetila je kako joj njegova kita ispunjava unutrašnjost vrele, vlažne vagine
Mješaj, malena, slijedila je naredba…
Dok je pomjerala bokove prateći njegov ritam, on joj je divljački nabijao kurac u napaljenu picu.
Jebi me, razvali meee, jebi me do besvjesti, uzvikivala je u ekstazi…
Hoćeš da te jebem još, hoćeš u picu, baš u picu,,, hoćeš li da te jebem i u guzu…govorio je između uzdaha…
Hoću, hoću i u guzu… u šupak me jebi molim teeee….
On izvuče kurac iz pice i svom silinom ga nabi u njen anus do samih jaja.
Ahhhhhhhhhh, toooooooo, bila je izvan sebe.
Fantastično je razvaljaivao i nabijao .
Napuni me, hoću da me napuniš, vrištala je kao luda…
A neeee tako malena. Za tebe imam posebnu nagradu, sačekaj još malo tako sam blizu, dok je to izgovarao uz duboke uzdahe, ona se gubila u medenom vrtlogu strasti osjećajući kako joj njegov tvrdi kurac naprosto razbija guzu.
Iznenada je izvukao kurac iz njenog raspaljenog šupka, zgrabi je za glavu i u trenu ubaci kitu u njena usta.
Ahhhhhh uz glasan uzvik, potpuno izgubljen, jednostavno je eksplodirao. Osjetila je mlaz vrele sperme kako poput slapa zapljuskuje njeno grlo….
Mmmmm, trudila se da guta a uz to da pokuša nesmetano disati. Ovo joj je prijalo… Povukao joj je glavu natrag, čupajućii je za kosu. Njegov kurac je izletio iz njenog ždrijela, a on je nastavio da je prska po usnama, licu, očima….
Izdrkaj ga mala kujice, zaurlao je…. pokupi svaku kap, odmaaaahhh
Poput divlje mačke bacila se na njegovu kitu, čvrsto je stegla i halapljivo nastavila da razmazuje spermu po svojim usnama, licu, grudima… Posljednje kapljice, pažljivo je pokupila jezikom i njegov izmoreni kurac još jednom cijeli strpala duboko u svoje grlo. Usta su joj bila puna vrele sluze, a sa lica, očiju, usana i grudi lijeno su se kotrljale kapljice njegovog vatrenog nektara…..
Pustio joj je kosu, olabavivši stisak, polagano izvlačeći kitu iz njenih usta, kratko se zadržavši na usnama, što je ona vješto iskoristila da direktorov kurac isprati sa još jednim vrelim poljubcem u glavić. Umoran, skliznuo je pored nje na sofu. Nježno se sklupčala uz njega a on je mazio njenu mokru ribicu iz koje se još uvijek slijevao sladostrasni sok. Osjećala je da joj guza i pica naprosto bride od zadovoljstva, a u ustima i grlu još uvijek je bio jak šmek tople sperme.
Iscrpljeni, ostali su u tom "slatkom klinču" narednih nekoliko minuta…
Da tačno mlada gospođice, vi ste prilično sigurni u sebe… prozbori nježnim glasom, pridigavši se sa sofe.
Naravno gospodine direktore, ja ću se uvijek truditi da zadovoljim zahtjevu, dodala je uz osmjeh
Posmatrala ga je dok se oblačio. Navlačio je hlače i košulju i pokušavao stvari vratiti na svoje mjesto. Radio je to veoma pedantno. Naprosto je uživala gledajući taj mali muški ritual vezivanja i namještanja kravate.
Eto, reče kada je završio i okrenu se prema sofi na kojoj je ona ležala gola.
Ah naravno, nisam zaboravio, izvještaj vam je više nego dobar, reče.
Jako sam zadovoljan vašim zalaganjem i znanjem. Dok je to izgovarao lagano priđe kožnom naslonjaču, primi je za ruku i nježno je poljubi.
Pred vama je izuzetna karijera, samo tako nastavite, blago reče i u znak odobravanja srdačno potapša njenu čvrstu guzu.
Hvala gospodine direktore, ja ću se svakako truditi da opravdam vaše povjerenje, izgovorila je to, dok je navlačila gaćice i skupljala razbacanu odjeću.
Drago mi je da sam u stanju zadovoljiti vaše kriterije, reče, zakopčavajaći suknju i košulju naravno do "trećeg" dugmeta jer je sada 100% sigurna da je ipak tako najbolje.
Pa ako nemate još kakvih potreba… mislim ako smo završili sa izvještajem… da li mogu ići, upitala je službeno.
A svakako, svakako… to bi za danas bilo sve, vidimo se sutra, i ja bih morao krenuti je*am obećao supruzi neku porodičnu večeru, ah neki njeni rođaci… da vas ne opterećujem sada s tim…
Prijatno veče gospodine direktore, reče ona, dok je napuštala njegovu kancelariju uz mazno ljuljanje kukova, tako da je jasno mogao čuti šuštanje njenih čarapa dok su se njene butine dodirivale prilikom svakog koraka. Znala je da gleda u njenu čvrstu, zanosnu guzu i da je poput leoparda skrivenog u sijenci zasjede, spreman ponovno zgrabiti. No dan je pri kraju a i ona je osjećala blaženi umor i mislima bila okrenuta toploj opuštajućoj kupki.
Stoga, njegovo službeno: I vama gospođice, u ovom trenutku joj je mnogo više odgovaralo…
Do sutra, svakako, a biće još izvještaja i referata, bitno je da je uspješno apsolvirala svoj prvi "veliki" zadatak.
Sljedeće sedmice dobila sam kratki notes na mom radnom stolu u kojem je pisalo da ga posjetim u njegovom ofisu nekad večeras, tako sam i uradila.
Točno u šest sati pokucala sam na vrata direktorove kancelarije. Rekao mi je da uđem. Bio je obučen samo u bokserice. Na stolu su stajali papiri. “Tvoje unapređenje, pročitaj.” rekao je. Kada sam se pročitala ne malo sam se iznenadila. Prekvalificirana sam u direktoricu marketinga. “O Bože. A Jasna?” upitala sam. “Ne brini se nije dobila otkaz. Prebačena je na drugu funkciju” Bilo mi je malo lakše. Potpisala sam i klekla pred njega “Vaša sam robinja recite što mogu učiniti za vas” rekla sam mu. Jako ga je palila ta igrica pa zašto mu je ne ispuniti. “Kad si već u tom položaju prosudi sama” rekao je. Izljubila sam mu snažnu nogu i skinula bokserice. Polizala sam mu prvo jaja pa uzela u ruku njegov kurac. Par puta sam ga nategnula a onda ga izlizala po dužini. Jezikom sam palaca po glaviću pa ga strpala u usta. Počeo ga nabijati u moja usta i tresti se. Mislila sam da ću se ugušiti. Čak su mi suze potekle niz lice. Napokon je svršio i moja usta napunio spermom.Dio sam ispljunula a on me ošamario. “Progutaj” rekao je ljuto. Iznenadio me ali sam ga poslušala. Progutala sam i počela plakati. Bilo je to zbilja nastrano. Kurac mu se odmah dignuo kada me je vidio takvu. Podigao me i poljubio. Divno se ljubio da su mi koljena klecala. Okrenuo me i naslonila sam na njega.Objema rukama uhvatio je moje sise i počeo ih mijesiti.Tiho sam uzdisala i milovala mu kosu.Zatim me nagnuo nad stol i koljenom mi raširio noge. Uhvatio me za kosu i potegnuo glavu.Svom silinom nabio ga je u moju pičku. “aaaaaahhh!” prostenjala sam. Kako me snažno nabijao tako je vukao moju kosu.Stenjala sam i jecala. “Auuu…uuuhhh…aaaaaaaahhhh….ooooohhh!” On je drhtao i sve snažnije ga nabijao u mene. “Ooohhhh….dobra si ti pičkaa….aaaaahhhhh” vikao je. Dlanom me počeo udarati po guzi.Ja sam sve glasnije jecala a on je na to bio sve napaljeniji. Urlao je kao zvijer i sve snažnije me derao. Krupne kapi znoja curile su niz moje čelo i kapale po stolu. “Boli te?” pitao me sav zadihan. “Boliii…jaaakooo me boli…” jecala sam kroz suze. Nije me toliko boljelo ali znam da ga to pali, znam da je izdržljiviji a ja sam uživala u njegovom snažnom jebanju i njegovim divljačkim urlicima.Tko bi rekao da se pretvorio u to onakav ukočen i hladan direktor. Bio je druga osoba. “Plači” naredio mi je i snažno me udario po guzi. “Aaajjj” zaurlala sam i počela plakati. Plakala sam i od ugode ali i od ugodne boli. Bila sam mokra kao da sam se okupala. I on se sve više znojio. “Oooohhhh…aahhhh” stenjala sam sve glasnije. Pička mi je toliko otekla, pekla me i bridila da sam mislila da će eksplodirati. Vidjela sam da se sve teže kontrolira i da mu se bliži vrhunac “Još malo direktore…mooolim vaaasss!! Ajjjjj….kako je lijepoooo.Nemojte….svršiti!!!!!!!!! Boooliiiii” zavrištala sam. I nije svršio. Tresao se kao u groznici i znojio kao u sauni. Bio je prelijep. U snažnim trzajima tijela i uz vrisak svršila sam kao luda. Ubrzo mi se i on pridružio. Srušio se na pod a ja sam pala na koljena. Pička mi je još zjapila i bila otvorena. Bila je crvena i natečena. “Oh. Direktore najbolji ste.” rekla sam. Prišla sam mu i nježno mu ljubila prsa. Nije se mogao pomaknuti bio je iscrpljen do zadnjeg atoma snage. Milovao mi je kosu a oči su mu sjale.”Jesi dobro?” upitao me. Potvrdno sam kimnula glavom i nastavila ga maziti i ljubiti. Nakon jedno 20 minuta takvog opuštanja podigao se i uhvatio me za ruku. Odveo me do kauča i polegao na njega. Ljubio mi je vrat, pa grudi. Lizao mi je bradavice na šta sam ja počela uzdisati.Spustio se sve niže ližući mi trbuh. “Ah!Ahhh!” prostenjala sam kada mi je polizao klitoris. Zabio je jezik duboko u moju pičku. Kružio je njime po mojoj unutrašnjosti, a prstom mi milovao klitosri. “Aaaaahhhh!!!” glasno sam viknula od ugode i ljepote. Podigao se i legao na mene. Jednu nogu sam podigla na kauč tako sam mu napravila mjesta da prodre u mene. Iznenadio me kako je nježno i polako prodirao u mene. Gledao je moje zaneseno lice i smješio se.”Nemoj se navikavati na ovo. Ali si zaslužila. Ipak si ti jedna divna žena i poslušna robinja pa te gospodar mora malo nagraditi” rekao je. Bilo je fantastično. Suze su mi potekle niz lice od ugode i ljepote. Svršila sam nekoliko puta prije njega. Legao je preko mene i ja sam ga čvrsto zagrlila. “Želiš li doči u moj stan da probamo nešto drugačije. Neće boljeti kunem se.”
Znala sam šta misli. Bojala sam se ali sam pristala. Bit ću prava robinja, ali ta uloga ne pada mi teško.
U dogovoreno vrijeme došla sam u direktorovu kuću. Nije oklijevao, uhvatio me za ruku i odveo u podrum u kojem je bio krevet. Ok djelovalo je normalno. “Skini se i lezi sad ću ja.” rekao je. Poslušala sam ga. Skinula sam se i legla. Jako sam se uplašila kada je iz ormarta izvadio bič i lisice. “Ne boj se. Vjeruj mi. ” Ohrabrio me. Baš me zanima znaju li njegovi roditelji koji su jako otmjeni čime im se sin bavi. Okrenuo me na trbuh i lisicama vezao za krevet. “Molim vas budite pažljivi” rekla sam mu. Na to je njegov kurac skočio. Dobro sam znala šta ga pali. Sjeo mi je na noge i okrenuo bič. “Ne gledaj.” rekao. Osjetila sam kako mi širi guzove”Ne, molim vas gospodaru.Nemojte” zajecala sam. “Šuti” uzviknuo je. Polizao mi je šupak i osjetila sam kako gura prst unutra. Zabila sam glavu u jstuk i zajecala. No tada je počeo gurati nešto puno deblje i tvrđe. “Jooojjj!!!!Neeeeeeeeeeeee!!” zavrištala sam. Bio je to drugi kraj biča na kojem je bila kao neka guma veličine glavića penisa. Tresla sam se i jecala jako me boljelo. “Nemojte godpodaru” preklinjala sam ga u suzama. Zabio ga je do pola i izvukao onda ponovio. Nekako je bol prestajala šupak mi je već bio dovoljno raširen. Stenjala sam i jecala, a on je prestao.Dva puta lagano me udario bičem po stražnjici. “Nemojte gopodaru bit ću dobra” zajecala sam. Malo mi je podigao guzu i rastvorio opet guzove. Počeo je gurati svoju ogromnu kurčinu u moj šupak. Ovo je bilo puno teže. Sva sam se preznojila i grčila. Počeo me je cijepati. Zarila sam glavu u jastuk no nisam mogla utišati bolni krik i jauk. Nabio ga je do nekle, pa ga izvadio i zatim to ponovio nekoliko puta. Meni se učinilo da traje vječnost. Uz snažan urlik je svršio. Bila sam presretna. Resicama biča prolazio je po mojim leđima, pa me udario. Zajecala sam i zaplakala i ako nije boljelo jako. Ali željela sam ga napaliti. I uspjela sam. Skinuo mi je lisice i malo me podigao.Čučno je iza mene i snažno ga nabio u moju vrelu pičku. Skoro sam odletjela.Nastavio ga je snažno nabijati držeći me za kukove kojima sam počela miješati.Uzeo je bič i udario me njime par puta.”Ajjj…jooojj…uuuuu…hhhhh…aaaahhh” stenjala sam.Bila sam mokra od znoja.Svršila sam nekoliko puta prije njega i klonula. Ubrzo mi se i on pridružio.Mokri od znoja ležali smo jedno kraj drugog. Guza me užasno boljela. Bio je neumoran. Legao je na mene i zabio mi ga snažno i brzo par puta.Zatim se smirio i nabijao ga polako ali snažno. Jecala sam i stenjala a on je drhtao. Opet je ubrzao. Nije ga ni vadio do kraja samo ga je nabijao sve dublje i dublje dok sam ja miješala i uvlačila ga u sebe. “Najbolja si” uzviknuo je i svršio. Kada se malo odmorio spustio je glavu između mojih nogu i lagano vrhom jezika dražio moj klitoris, a prst nabijao u moju pičku. Milovala sam mu kosu i uzdisala “Kako je lijepo. Ova vaša robinja vas obožava godpodaru. Vi ste moj Bog” uzdisala sam. Nisam više mogla bližio mi se vrhunac. O kako sam svršila. Jezikom je polizao sve moje sokove. “Znaš ako ovako nastaviš dogurat ćeš do moje zamjenice.” rekao mi je.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Anjna drugarica Vanja
by: Nathan

- Posle onoga sto se desilo izmedju Anje,Urosa i mene novogodisnje noci dugo nisam video Anju.Urosa takodje nisam vidjao...On je bio na nekim pripremama ako se dobro secam ali to nije bitno.Marko,Anjin brat me je pozvao da prespavam kod njega posto mu matorci nisu bili tu i bilo mu je dosadno.Ja sam pristao i otisao sam kod njega.Na vratima je otvorio Marko sav veseo i radosan,pozdravio sam se sa njim i on je rekao da odem i do Anje da se pozdravim sa njom.
-  Tu joj je neka drugarica prava riba,prespavace ovde izgleda.
Dobacio je Marko kada sam ja poceo da se penjem uz stepenice.
Otisao sam do sobe gde je bila Anja sa drugaricom,pozdravio sam se njom i upoznao sa njenom drugaricom-Vanjom. Vanja je bila malkice krupnija i bucmastija ali je bila i veoma zgodna i lepa u licu.Imala je dugacku smedju kosu koja ju je jos vise krasila i davala joj jos bolji izgled.Na sebi je imala helanke i kratku majicu, sise su joj bile veoma velika, vece nego Anjine.Ipak Anja je bila lepsa i zgodnija. Seo sam pored njih i poceo da pricam sa Anjom.Vanja je za to vreme bila veoma tiha i nije nista pricala kao da je samo posmatrala.Cuo sam kako me Marko doziva da dodjem dole.Ustao sam i spustio se niz stepenice.
- I kakva je?
Upitao je Marko.
- Nije losa,slatka je.
Odgovorio sam sasvim normalno.
- Ma daj,zar se tebi uopste svidja neka devojka?
Rekao je Marko kroz salu..
- Svidja mi se,ali Vanju ne poznajem... A tebi se svidja?
Upitao sam ga.
- Naravno da mi se svidja!
- Pa sta cekas, u tvojoj je kuci sve ti je spremljeno,samo treba da krenes u akciju.
Rekao sam a Marko se pocesao po glavi:
- Kakvi,ne bih mi ni uspelo da pokusam.
- Otkud znas?
- Prosto znam.
- Dobro onda.
Odgovorio sam i usli smo u njegovu sobu.


Bilo je veoma kasno, Marko i ja smo bili na internetu,trazili neki dobar film da gledamo. Ja sam bio veoma pospan i otisao sam do kupatila da se pripremim za spavanje.Vrata su bila malo otvorena a ja sam skinuo farmerke i obukao neku Markovu staru odecu da u njom spavam.Presvukao sam se i izasao iz kupatila.Video sam ispred mene Vanju kako stoji i gleda u mene. Na trenutak mi je bilo malo neprijatno i mislio sam da me je videla dok sam se presvlacio:
- Zgodan si,imas lepe noge i trbusnjake.
Rekla je tihim dubokim glasom.
- Pa,hvala.
Nasmejao sam se.
- Poznajes Marka i Anju dugo jel da?
Upitala je.
- Da,jos od odavno.
- Pa lepo,prespavaces kod Marka?
- Da, vidim i ti isto kod Anje?
- Jeste,prespavacu kod nje.
Na trenutak je zavladala tisina,nisam znao da li da kazem 'Laku noc' i odem niz stepenice ili da ostanem.
- Jel ti se nekad svidjala Anja?
Upitala je radoznalo.
Bilo mi je veoma neprijatno,pomalo sam se postideo a onda sam odgovorio:
- Svidjala mi se..Kada sam bio sedmi razred.
- Lepo je sto priznajes.
Nasmejala se a i ja sam.
- Hoces da dodjes kod nas u sobu?
Pitala me je.
-Pa,dogovorio sam se sa Markom da gledamo neki film...
- Vazi onda,laku noc.
Rekla je i ja sam se spustio niz stepenice i usao u Markovu sobu. Marko je lezo na krevetu okrenut ka zidu.Svetla su bila ugasena.
- Hoces mozda da odemo da gledamo film ili tako nesto sa Anjom i Vanjom?
Pitao sam ga.
- Ne mogu brate.Spava mi se,idi ti.
- Do malo pre si hteo da gledamo film sto neces?
- Mrzi me,idi ti ako hoces.
- Stvarno si nikakav.Dobro onda, ja idem.Laku noc.
- Laku noc.
Rekao je i ja sam izasao iz sobe.

Otisao sam u Anjinu sobu na sprat,one su gledale neku komediju.
- Dodji sedi ovde.
Vanja je pokazvila na krevet gde su sedele njih dve,setio sam se sta je bilo proslog puta kada smo Uros i ja sedeli ovde na krevetu sa Anjom.Seo sam pored njih a one su se osmehnule.Nisam mnogo obracao paznju na film u glavi mi se vrteo dogadjaj koji se dogodio izmedju Anje,Urosa i mene za novu godinu.
Nadigao mi se i svakoga trenutka mislio sam da ce Anja i Vanja to provaliti,ali na srecu film se zavrsio i ja sam se pozdravio sa njima i otisao iz sobe.Kada sam se spustio dole Marko je vec uveliko spavao,kompjuter i TV su bili ugaseni a ja sam legao na kauc koji je bio poput nekog manjeg kreveta.Razmisljao sam malo o Vanji i bio sam napaljen.

Negde oko tri ujutru morao sam do kupatila,posto je gornje kupatilo bilo lepse otisao sam gore.Zavrsio sam sa nuzdom a onda sam poceo da ga drkam a nisam to radio vec vise od dve nedelje.Cuo sam kako su vrata od kupatila zaskripila i na njima je bila Vanja.
- Izvini!
Vrisnula je tiho i zatvorila vrata a ja sam odmah navukao dodji deo Markove odece u kojoj sam spavao i bokserice.Izasao sam iz kupatila:
- Izvini stvarno nisam dugo...
Ona se osmehnula i prisla mi je,uhvatila me je za kurac koji mi je bio nadignut i stavila mi kaziprst na usta kako bih cutao.
- Shvatila sam,ne brini i poljubila me u usta.Uhvatila me je za ruku i pokazala mi da odemo u sobu Markovih i Anjinih roditelja.Zatvorila je vrata i gurnula me na njihov bracni krevet,skinula mi je donji deo i bokserice a kurac mi je vec bio previse nadignut i ona je pocela da ga drka dok je ona klecala na podu. Zatim je skinula majicu,sise su joj bile prelepe bas onakve kakve bi svaki muskarac pozeleo.Ustala je a i ja sam,skinula mi je majicu i opet mi pohvalila stomak koji je dirala rukama.Skinula je donji deo spavacice,picka joj je bila obrijana a guza veoma lepa i oblikovana-ipak najvise su me palile sise i njena lepa smedja kosa koja joj je sada bila malo rascupana i to joj je davao taj divlji seksi izgled.Legla je na krevet a ja sam legao pored nje,htela je da joj ga stavim u picku i rasirila je noge u vazduh.Polako sam joj ga stavio u lepu obrijanu picku i poceo da je jebem.Uhvatio sam je za pomalo misicave noge jer verovatno se bavila nekim grubljim sportom kao rukometom.Dok sam je jebao rukama sam je privlacio sebi a ona je vikala i uzdahivala:
'TO,TO JEBI ME!JEBI ME NAJJACE STO MOZES!' i ja sam nastavio sve brze i brze da je ona pocela da vristi,sama je sebi cupala kosu. Stao sam sa jebanjem i izvadio sam kurac iz njene picke.
- Stvarno si odlican.
-Hvala.
Rekao sam a ona se okrenula i natrtila ka meni.
-Zelim u dupe sada.
Uhvatio sam je oko struka i polako primakao njenu guzu mom kurcu.
- Daj mi tu guzu ovamo. - rekao sam tiho
- Stavi mi ga duboko.-rekla je i ja sam joj ga stavio veoma duboko a ona je rukama stegla jastuk i ispustila nekakav tihi vrisak a ja sam nastavio brzim tempom i mislio sam da cu joj svrsiti unutra svakog momenta.
Posle par minuta ona se opet okrenula.Zatim sam ja ustao sa kreveta a ona je sela na malu sofu koja se nalazila u cosku sobe.Podigla je jednu nogu koju sam ja uhvatio dok joj je druga bila na zemlji i opet sam joj ga stavio u picku.
- Jebi me ! Tako! Jace! JACE!
Urlala je i rukom se lupala po picki i drkala je!
Hteo sam da svrsim,prestao sam i izvadio sam kurac iz njene picke.Ona je kleknula na pod i ja sam poceo da ga drkam veoma brzo.Rukama je podigla sise i ja sam joj svrsio po faci i velikim sisama a ona je polako pocela da mi ga pusi.
- Obozavam te...Stvarno si predivna.
- I ja tebe.Hvala ti,trebali bismo da ovo ponovimo nekad sta kazes?
- Da. - potvrdio sam.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Indy – XVII dio
by: CasanovaB

Uživao sam u vlazi njenjih usana, mirisu koji me opijao dok sam je ljubio po vratu, ježio sam se od ljepote prelazeći prstima po njenim nježnim rukama koje su me grlile oko struka. Spustio sam se niže i pomilovao joj noge, stezao butine i zavukao ruke ispod haljinice. Prste sam polako počeo uvlačiti ispod rubova njenih gaćica, srce je počelo brže da mi lupa kad sam osjetio polutke guze u rukama... Milovao sam ih, polako, stezao ih, Indy me sve strasnije i sve jače ljubila.

„Haaahhhh...“ – zajecala je kad sam se usnama spustio na procjep njenih grudi.

Blagim dodirom sa strane još jače sam ih priljubio jednu uz drugu, predano ih lizao i zavlačio jezik između njih. Indy je teško disala, mrsila je prste u moju kosu... Spustio sam rajfešlus na njenim leđima i oslobodi je haljine. Preda mnom je stojala u svoj ljepoti, samo u gaćicama i providnom brushalteru. Sjeo sam na kauč,  namjestio je da sjedne na mene i preko brusa nježno joj grizao nabrekle bradavice, neprestano milujući njene noge. Smaknula je gaćice u stranu i svojim međunožje, se preko bokserica namjestila na polunabrekli ud.

„Uuuffff...“ – zgrčila je lice u bolnu grimasu namjestivši se klitorisom na izbočinu – „Uuuufff... Oh, kako je dobro... Haaammhhh... Hmmmm... Mm-mm... Hah...“ – stenjala je i jecala trljajući klitoris o izbočinu na boksericama, koja se ubrzo stvrdnula i uspravila se.

Pridigao sam se malo i namjestio je tako da me može stegnuti nogama oko struka i svojim vlažnim međunožjem se još više priljubiti uz tvrdi kurac.

„Ooooh... Haaaah...“ – zatvorila je oči i zagrizla donju usnu – „Mmmm... Lijepo mi je... Lijepo mi je... Ne pomeraj se... Ne pomjeraj se...“ – sve jače se trljala i mrdala bokovima.

Ježio sam se od ljepote, od njene prelijepe guze koju sam držao u rukama. Na uspravnom i tvrdom kurcu, osjećao sam kako joj je pičkica sve vlažnija, kako tonem imeđu njenih nabreklih usmina. Jače sam joj stegnuo guzu i Indy pomamno poče da me ljubi, da me žvali, grize mi usne, ispuštajući teške jecaje... Divlje, nekontrolisano se trljala pičkicom o moj kurac, svakim pokretom intenzivnije, jače, na korijenu glavića preko bokserica, koje je ovlažila svojim sokoima, osjećao sam njen klitoris.... Nisam mogao više izdržati, moja želja da joj poližem pičkicu postala je neizdrživa. Vješto sam je okrenuo na leđa, brzo je oslobodio gaćica i zaronio između njenih nogu. Prešao sam nekoliko puta jezikom po njenoj lijepo sređenoj pici, a onda počeo jezikom da joj draškam nabrekli klitoris i jednim prstom nježno prodirem u nju.

„Ooooh... Oooooh... Trljaj me... Trljaj me... Bbbb... Brzo... Molim te... Haaah...“ – jecala je glave zabačene unazad.

Ustao sam, sjeo i namjestio je u krilo. Gurnuo sam ruku između njenih raširenih nogu  i počeo svrim prstima da joj trljam malenu. Zagrlila me jednom rukom oko vrata, a drugom stezala svoje grudi, jednu pa drugu sisu, jako je stezala, povremeno uvrćući bradavice.

„Oh, daaaaaa... Daaaaaaaaa... Trrrr-ljaaaaaj... Ha.. Ha... Ha...“ – grčila se u mojoj ruci, kojom sam je zagrlio oko struka, i urličući počela da svršava na prstima kojima sam joj nemilosrdno trljao pičkicu – „AAAAAAAAAAAA... DAAAAAAAA... DAAAAAAAAA...“  - tresla se i vrištala, sva crvena ulicu, zgrčenog lica i zatvorenih očiju.

Nagnula se preko moje ruke naprijed, nisam prestajao da joj draškam klitoris dok se postepeno smirivala od orgazma. Pogledala me zamagljenih očiju, molećivo, nekako tužno, ali strastveno. Prstima, mokrim od sokova koji su se izlili iz nje, prelazio sam joj po sisama. Ne izgorovši ni riječi, spustila se na koljena između mojih nogu, oslobodila me bokserica i vješto usmjerila otekli i vlažni glavić prema svojim ustima. Usisala ga je nekoliko puta, a onda počela da mi puši kurac kao profesionalna kurva, svakim pokretom sve dublje i dublje uzimajući ga u usta. Tijelom mi je prošla jeza... Ustao sam i spustio joj ruke na glavu, nije prestajala da mi ga guta, da brzim pokretima glava sve dublje usisava nabrekli ud, mumljala je, jako me zagrlila oko bokova i zarila prste u moju guzu. Počeo sam da se tresem, lagana vroglavica mi je otežavala da stojim na nogama, a Indy me nemilosrdno pokretima glave dovela u stanje u koje sam počeo da je molim da prestane, sve žešće držeći njenu glavu.

„In-dyyyyyyyyy... Aaaaaaaaaaaa... Aaaaaaaaaaaah... Aaaaaaaaaaahh... Mmmmmmmmmgghh....“ – eksplodirao sam u njoj, ali ona nije prestajal da mi ga puši.

Prvi mlaz sperme joj je završio u grlu, a drugi joj se izlio iz usta... Pušila mi ga je i dalje, gurajući me unzad, da sjednem.... I dalje sam se tresao i grčio. Izvadila ga je iz usta i drkala, a onda čvrsto stegnula vrh kurca, nekoliko puta prešla rukom po njemu i još jedan manji mlaz zapljusnuo joj je jebozovnu facu. Ponovo ga je stavila u usta i nastavila da ga puši, liže, guta... Sav zadihan, van sebe, nisam imao snage ništa da uradim. Pustio sam je da mi ga puši... Vadila ga je iz usta, drkala, kupila njime speru koja joj se cijedila niz bradu, oblizivala ga, usisavala glavić. Već je malo splasnuo, ali ona nije prestajala da samu sebe jebe u usta mojim polunabreklim kurcem.

„Indy...“ – milovao sam je po glavi.

„Još ćeš ti mene da jebeš... Još... Željna sam te...“ – nastavila je da mi ga puši.

Podigao sam je prema sebi i poljubio je. Sada je kurac uzela u ruku i nastavila da me nadražuje. Okrenuo sam je na bok i kada je moj mlohavi kurac osjetio polutke njene guze, počeo je da se budi. Lizao sam je po vratu, jednom rukom stezao sise, a drugom milovao po nozi.

„Jebi me, profesore... Jebi svoju napaljenu studenticu...“ – tiho je govorila. – „Jebi me... Nabijaj svoj kurac u moju pičkicu, željna ga je... Molim te... Želim da te osjetim u sebi...“ – palila me i lagano se trljala guzom o moj kurac koji je bio dovoljno tvrd, iako ne u punoj erekciji.

„Želiš da te jebem, Indy?“ – ljubio sam je po vratu i leđima i polako okretao na stomak.

„Želim, profesore, želim da me jebete... Jako... Neprestano... Gorim... Pičkica mi je vlažna, osjećate li to...“ – usmjerila mi je ruku između svojih nogu i pod prstima sam ponovo osjetio da je vlažna.

„Naguzi se, ljubavi moja...“ – ustao sam i počeo da ga drkam.

„Oh, da... Želim to... Da me jebete s guza, da me guzite...“ – namještala se na koljena i počela da se miluje po guzi.

Rukom sam pridržavao polunabrekli kurac i namjestio ga na ulaz u nju. Smjestio sam samo glavić u njenu pičkicu i polako klizio u njeno vlažno carstvo strasti.

„Uuuuummm... Haaahh... Osjećam vas... Osjećam vas, profesoreeee...“ – počela je da jeca i da steže svoje sise.

Ušao sam u nju koliko sam mogao i stegnuo joj rukama bokove. Okrenula je glavu prema meni, i kada me pogledala svojim jebozovnim očima, plima strasti mi je odjednom stresla cijelo tijelo.

„Oooooh... Raste u meni, osjećaaaam gaaaa... Haa... Pro... fe... Haaah... Ooooo...“ – počela je sama da se nabija na moju ud, koji je bio sve tvrđi.

Stegnuo sam joj polutke guze i zaustavio je. Uživao sam u njenom vajanom tijelu, osjećaju vreline oko moga uda, koji su mazili njeni vaginalni mišići. Indyna pičkica se grčila, ispuštala sokove, a ja sam samo nježno prelazio preko njenih bokova, milovao joj leđa, povremeno stezo guzu, pa zavlačio ruke i mazio je po stomaku. Stegnuo sam je šakama oko struka i polako izašao iz nje, zastao na trenutak i počeo ulaziti u nju, nježno... Gurnula je glavu u jastuk, koji je stegnula rukama i jednim pokretom podigla guzu malo uvis, tako da sam iznenada našao u njoj, do kraja. Taj njen potez me toliko napalio, pa sam počeo divljački prodirati u nju. Jebao sam je silovito, svakim pokretom sve jače, nisam mario je li joj ugodno, samo sam tvrdim kurcem prosto cijepao njenu uspaljenicu, koja je vlažila i vlažila.

„Karaj me, profesore moj! Karaj svoju In-dyyyyyyyyy.... Aaaaaaaah... Aaaaaaaah...“ – ponovo je počela da svršava.

Nisam prestajao da je jebem, snažnim, ali nepromijenjim ritmom, prodirao sam u nju, do kraja, muda su lupkala po njenoj pičkici. Oslonila se na jednu ruku i drugom se objesila za moj vrat, izrazom lica mi dajući do znanja da želi promijeniti položaj. Nisam mario, grubo sam sklonio njenu ruku, stegnuo je za vrat i namjestio u položaj u kojem se grudima i licem priljubila uz kauč. U tom položaju, guza joj je bila još više u zraku, pa sam je opkoračio i namjestio kurac da pod pravim uglom prodire u nju. Nabio sam joj ga do kraja i kružnim pokretima rovio tvrdim udom po njenoj uspaljenoj unutrašnjosti. Jednom rukom sam joj još jače pritisnuo glavu, a drugom stegnuo sisu.

„Želiš da te karam, Indy?“ – procijedio sam kroz zube.

Čuo sam samo njeno mumljanje i osjetio kako joj se pičkica grči. Počela je da udara rukama po kauču, osjetio sam da je pri kraju... Iznenada sam izašao iz nje, legao na pod i namjestio je iznad sebe: „Svrši mi na licu, kurvice moja divna...“ – prošaputao sam i namjestio njenu ljepoticu na svoja usta. Cijelu sam je usisao i Indy ponovo poče da svršava. Polutke njene guze su se tresle u mojim rukam, svršavala je tako intenzivno da sam pomislio da ću i ja, sam od sebe, eksplodirati. Ali, iskontrolisao sam se... Pohlepno sam posrkao sokove koji su lili iz nje, a onda, dok je još bila u postorgazmičnom magnovenju, sjeo na kauč, počupao je za kosu i privukao sebi. Prišla mi je sa strane, i nagužena, nadnijela usne nad moj kurac.

„Puši mi ga, droljo!“ – počupao sam joj kosu i nemilosrdno joj nabijao glavu na moj nabrekli ud.

Nabijao sam joj ga nekontrolisano. Kao u nekom transu, s obje ruke sam joj držao glavu i jebao je u usta. Nabrekli i tvrdi kurac nabijao se između njenih usnica, duboko, silovito, u grlo. Krkljala je i mumljala, pljuvačka se cijedila niz moja muda. Podigao sam joj glavu i okrenuo je prema sebi. Sva vlažna od sokova moga kurca, njene pljuvačke, mutnog pogleda gledala me i jako drkala kurac. Izazivački je zagrliza donju usnu, brzo me opkoračila i ponovo se namjestila na moj nabrekli ud.

„Oh, daaa... Ooooh, daaaaa... Haaaaahh...“ – stegnula mi je ramena i vještim pokretima bokova se nabijala na tvrdi kurac.

„Indyyyy... Kurvice moja... Ljubavi moja... Aaah...“ – užasno me napalila i svaki njen pokret bokovima, pratio sam šamaranjem njene prelijepe guze.

Žestoko se nabijala na kurac, zgrčenog lica, zatvorenih očiju, jebala je ona mene, ne ja nju... Jedva sam se suzdržavao da ne eksplodiram prije nje, pratio sam izraze njenoga lica. Čekao sam da joj zadrhte usne, što joj se uvijek dešavalo prije orgazma. I kada se to desilo, jako sam joj zgrabio guzu, žestoko odozdo probio kurcem njenu pičkicu, do kraja, i urličući eksplodirao u njoj. Svršavali smo zajedno, jako, snažno, grčeći se, stežući se jedno uz drugo... Vaginalni mišići su tako lijepo mazili nabrekli ud da je sperma zapljuskivala utrobu moje napaljene studentice, sokovi iz njene pičkice su se cijedili preko korijena moga uda, na muda. Indy je, ukočena, jecala, tresla se i dugo svršavala nabijena na kurac, priljubljujući svoje lijepe sise uz moja usta.

Dugo smo ostali u tom položaju. Ljubili smo se i mazili, nježno... Ustala je, u tišini, i otišla u kupatilo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Punica i njeni zetovi
by: jaskojas

Obitelj svoje žene upoznao sam dvije godine prije braka, majka udovica i udana sestra starija desetak godina od nje.
Nakon vjenčanja počeo sam češće dolaziti u njeno selo u Podravini, bez obzira da li sam dolazio samo u posjet ili sam dolazio pomoći punici oko poljoprivrednih poslova. naime nakon vjenčanja žena i ja smo otišli živjeti u Zagreb gdje smo oboje radili.
Starija kćerka se udala i sa mužem živila u Sarajevu, rijetko je dolazila, uglavnom samo onda kada je bilo čega za napuniti prtljažnik njihovog golfa.
Moji boravci u njenom selu služili su mi za upoznavanje susjedstva, običaja i ljudi, njihovih priča. Tako sam i jednom u seoskoj birtiji čuo priču kako je moja punica ostala udovica.
Bila je rasna žena, crnka bujnih oblina, profesorica u srednjoj školi, stroga i bahata. Imala je ljubavnika, mlađeg od muža, koji je popunjavao praznine u njenom tijelu i duši. Čak jedna varijanta istine kaže da je taj ljubavnik kasnije oženio njenu stariju kćer.
Muž je presudio sam sebi objesivši se na tavanu kuće. Taj njegov potez punica je objašnjavala alkoholizmom, ali selo je pričalo drugačije.
Dvije godine nakon vjenčanja dogodilo se nešto što je promjenilo moje mišljenje i odnos prema ženskom dijelu ženine obitelji.
Naime te jeseni, dogovorili smo se da ću ja pomoći punici oko branja i spremanja jabuka.
I tako uzeo sam par dana godišnjeg odmora sjeo u auto i krenuo u Podravinu.
Kada sam došao pred puničinu kuću našao sam tamo parkiran Draganov auto. Dragan je bio stariji zet. Parkirao sam auto pored njegovog i ušao u dvorište. Kako nikoga nije bilo u dvorištu želio sam ući u kuću ali vrata su bila zaključana.
Svojim ključem sam otključao vrata i ušao u kuću. Već sam htio pitati ima li koga doma kada sam iz puničine spavaće sobe čuo nekakvo stenjanje i mukle glasove.
Prišao sam polako vratima koja nisu bila zatvorena do kraja i bio iznenađen onim što sam vidio. Moja punica, ta stroga profesorica klečala je četveronoške gola na krevetu a Dragan joj je bio iza leđa, gol sa nečim što je trebalo biti kurac ali kraće od 15 centimetara.
Više od samoga čina iznenadio me je njihov rječnik. On joj se obraćao kao krmači koju će jebati i napraviti joj prasadi, a ona je stenjala i to odobravala tražeći da ju jebe i napravi joj prasce.
U jednom momentu izvadio je kurac iz nje, uhvatio ju za kosu i stavio kurac ispred usta. - Ne mogu, smrdi - rekla je punica, no nije uspjela završiti rečenicu kada joj je Dragan lupio šamarčinu od koje sam mislio da će joj glava otpasti sa ramena.
Nije se stišao zvuk ni prvoga šamara a već je slijedio drugi, treći... udarci su pljuštali po njenom tijelu, punica se sklupčala i jecala. Mislio sam uletiti u sobu i spriječiti Dragana da ju mlati kada se punica okrenula prema njemu i tražila da legne na leđa što je Dragan i učinio.
Stala je iznad njega, spustila glavu na njegov kurčić i cijeloga ga uvukla u usta. Uvlačila je požudno kurac u svoja usta sve dok joj se nije ispraznio tjerajući ju da proguta njegovu spermu. Nisam želio biti otkriven, polako se isšuljao iz kuće, sjeo u auto i otišao u grad na piće.
Vratio sam se tek naveče, našao punicu i Dragana kako sjede u dnevnom boravku i gledaju tv. Dragan mi je ispričao da je na službenom putu pa eto navratio da vidi svoju najdražu punicu.
Punica je samo šutila, sipala kavu i piće u prazne čaše. Pitao sam Dragana da ostane koji dan pa da zajedno oberemo i spremimo jabuke, ali je to odbio jer se već sutra mora vratiti u Sarajevo.
Bilo je već kasno kada je punica uz ispriku da ujutro mora rano ustati otišla spavati pa smo se i nas dvojica povukli svaki u svoju sobu. Ležao sam dugo budan i razmišljao o onome što sam vidio, zbrajao glasine o svojoj punici i polako sumnjao da su istinite. Sa druge strane moja punica iako več dobrano prešla pedesetu bila je još zgodna žena.
Velike sise, široki bokovi i velike guzice, ali ravnoga stomaka. Bila je seksi. Crna dugačka gusta kosa i kao biser bijeli zubi, široka osmjeha krasili su njeno lice. I u tome razmišljanju osjetio sam da mi se kurac diže i da je tvrd kao kamen, a bilo ga je u dignutom stanju više od dvadeset centimetara i trebali je imati dugačke prste da ga se obuhvati. Samo mi nije bilo jasno što takva intelektualka, zgodna žena koja je mogla imati koga je htjela, radi u krevetu sa kretenom kakav je bio Dragan i sa njegovim kurčićem?
Kako bilo da bilo zaspao sam sa željom i odlukom da i ja probam pojebati svoju punicu, bez obzira što je tada bila skoro tridest godina starija od mene.
Ujutro sam čuo punicu i Dragana kako se opraštaju jer je on odlazio. Očito se nisu puno obazirali na mogućnost da i ja čujem njihove riječi.
Čuo sam Draganov auto kako odlazi i odlučio da još malo ostanem u krevetu. Opet sam razmišljao o onome juče i opet mi se kurac digao podižući jorgan u vis poput šatora. Čuo sam kucanje na vratima sobe i nisam stigao ni odgovoriti vrata su se otvorila a u sobu je ušla moja punica noseći pladanj sa kavom.
Na brzinu sam pritisnuo kurac na dole kako bih sakrio svoju erekciju a punica je sjela na rub kreveta stavljajući na krevet pladanj sa dvije kave i kolačom. Pili smo kavu i razgovarali o tome što trebamo napraviti ovih dana. Činilo mi se da sam osjećao neku sigurnost u puničinom glasu ali nisam želio ništa pitati. Popili smo kavicu, ona je otišla u kuhinju, a ja u kupaonicu, pod tuš, poslije čega sam se obukao.
Dan mi je uglavnom prošao u pripremi za sutrašnju berbu jabuka. Naveče večera, malo gledanja tv i odlazak na spavanje. I opet bludni snovi sa punicom u glavnoj ulozi. Slijedeći dan smo bili cijeli dan u voćnjaku. Brali smo jabuke i vrlo malo razgovarali. Ponekad bih samo bacio pogled na punicu koja je za branje jabuka obukla hlače jer se u njima komotnije osjeća. Ali ne bilo koje hlače, negoone od lasteksa, bar dva broja manje tako da su joj se urezale i sprijeda i straga.
Pokušao sam odgonetnuti da li na sebi ima gaće ili ne ali nisam uspio. Bluza koju je imala na sebi bila je velikog dekoltea pa su joj sise skoro ispadale van kada bi se sagnula da pokupi jabuke..... Kurac mi je skoro cijeli dan bio nateknut i tvrd i bojao sam se da ona nešto ne primjeti.
Već je padao mrak kada smo se vratili u dvorište. Dok sam ja spremao jabuke, opremu i alat punica je spremila nešto za večeru.
Večerali smo i popili vina, a obrazi moje punice su se zacrvenili poput vatre. Primjetila je to nasmijala se i uz primjedbu da ne smije više piti zaputila se prema kupaonici. I ja sam popio čašu do kraja i zaputio se u hodnik. Primjetio sam su vrata od kupaonice poluotvorena i riješio da bacim pogled unutra.
Punica je bila pod tušem, okrenita leđima, crna kosa joj je bila raspuštena i dosezala do oblih velikih guzova, bijelih poput kruha prije pečenja... gledao sam to dok mi se kurac dizao. Ponovo sam vidio svoju punicu sinoć naguženu na krevetu... i u trenutku donio odluku.
Svukao sve sa sebe i onako gol, podignutog i tvrdog kurca ušao u kupaonicu. Vjerojatno zbog pljuštanja vode iz tuša punica me nije čula dok sam prilazio. Osjetila je tek dodir moga kurca kada sam ga naslonio na njene guzove. Pošla je rukom prema njemu, zgrabila ga a onda se iznenađeno okrenula..
- Ti!!?? Šta ti radiš ovdje?? Što hoćeš?? - govorila je spuštajući pogled prema onome što je pokušavala držati u ruci. Nije ga mogla obuhvatiti rukom koliko je bio debel. - Bože! Što je ovo? Što ti želiš? Pa ja sam ti punica, majka tvoje žene.... pokušavala je naći još neki razlog zašto ne bih smio biti u kupaonici ali glas joj je bio sve tiši. - Ovo je samo za tebe ! - rekao sam joj zadržavajući njenu ruku na svom kurcu - operi ga pa ga možeš bolje upoznati!! Govoreći to uhvatio sam ju za glavu i natjerao da klekne u kadi. Sada joj je glava bila u visini moga kurca kojeg je gledala kao hipnotizirana.... ne znam koliko joj je trebalo vremena da ga počme lagano trljati i prati ne skidajući pogled s njega. - Smiješ ga i poljubiti! Neće ti ništa biti - rekao sam joj a ona ga je obuhvatila svojim usnama, polako nesigurno, a onda ga počela uvlačiti, nije mogla ni polovicu smjestiti u svoja usta, počela je grcati.
- Dođi za mnom! - rekao sam joj hvatajući ju za ruku, pomogao joj da izađe iz kade i poveo ju u njenu spavaću sobu. Išla je sa mnom bez riječi, kao hipnotizirana...... prvo je sjela a potom legla na krevet. Gledao sam ju tako, raširenu u punoj veličini, stvarno je bila"komad" žene. Bradavice na njenim sisurinama već su bile tvrde i uzdignute... velika čupava pizda među raširenim nogama bila je uzbudljiv prizor. Ništa nije govorila sve dok nisam kleknuo među njene noge i glavu svoga kolca naslonio na ulaz u njenu pizdu.
- Nemoj zete!! Možda ne bi smjeli!? - govorila je osjećajući kako klizim sve dublje u nju. - Stani! Boli me! Nikada tako nešto nisam imala u sebi!.... govorila je ovaj puta ne pokušavajući me odgovoriti - čekaj da se malo rastegne.
- Imamo vremena! - rekao sam polako ga izvlačeći ali samo da bih mogao nastaviti ga gurati seve dublje. nakon nekoliko pokušaja bio sam cijeli u njoj. Ona to nije vjerovala sve dok joj nisam rekao. Zavukla je ruku pod sebe i jedino što je mogla dohvatiti bila su moja jaja.
Bila je zadovoljna i prvi puta sam joj na licu vidio osmijeh i biserno bijeli niz zuba. - Stani malo, želim ga osjetiti - zatvorila je oči, duboko uzdahnula i osjetio sam njenu pičku kako mi steže kurac duboko u sebi.
- Kako je divno! Puna sam! - govorila je polagano kružeči svojom guzicom. Očito joj je to predstavljalo zadovoljstvo jer je uskoro doživjela prvi orgazam. Pričekao sam da se smiri, i onda ju počeo jebavati zabijajući se sve žešće i do kraja u njenu pičku.
Svršila je još tri puta prije nego sam joj pičku napunio toplim mlazevima sperme. Privukla me tada sebi čvrsto zagrlila i ostali smo tako reklo bi se cijelu vječnost. Osjećao sam preko njenih sisa kako joj srce ludo lupa. Kada se malo smirila, pustio sam ju da legne na bok. Promatrala me je dok sam ležao pored nje, rukom prelazila preko moga tijela, i onda iznenada spustila svoje usne na moje, odmah sam joj uvalio jezik duboko u njena usta sve do krajnika. Nakon nekog vremena prestali smo se ljubiti.
Legla je pored mene naslonivši svoju glavu na moja prsa. Pokrio sam nas pokrivačem i ubrzo smo umorni i zadovoljni zaspali. Nakon te noći proveli smo mnogo lijepih i uzbudljivih trenutaka, otkrivajući jedno drugome umijeće vođenja ljubavi. No moj plan je dio da ju odvojim od Dragana ali i da njenu stariju kćer kaznim zbog stalnog uplitanja u moj brak. I uspio sam u tome. No o tome možda drugi puta!!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Tatina rođendanska kita
by: jaskojas

Vedrana i ja oduvijek smo imali prisan odnos. Mama joj je umrla dok je bila još jako mala, tako da smo jedno drugom bili sve. Povremeno bi izlazio sa ženama, no to nikada nije bilo ništa ozbiljno, nikakva dublja vrsta odnosa koja bi mogla ugroziti bliskost koju sam predano gradio s kćeri. Ona nije znala niti imena mojih pratilja, nisam dame dovodio kući baš zato da je ne uzrujam, a kamoli da se desilo da moja djevojčica svjedoči nečem intimnijem. Tim više događaj koji slijedi nikako nisam mogao očekivati…
Bilo je to na njezin rođendan. Kao i obično želio sam je iznenaditi. Otišao sam s posla nekoliko sati ranije i na putu kući svratio u cvjećarnu po 18 ružičastih ruža, njenih omiljenih. Parkirao sam ispred garaže i registrirao da je kod Veki najbolja prijateljica Dora, što je bilo očito jer je mala vozila crveni Clio koji je stajao odmah ispred ulaznih vrata. Cure su sve radile skupa; išle u srednju, ljetovale, Dora je svugdje išla s nama, a sada su zajedno upisale i pravo. Ušao sam u kuću i bacio aktovku na stol, a ruže sam i dalje držao u ruci. «Vedrana!», viknuo sam. U kući je vladala grobna tišina.
«Vedrana, Dora! Di ste, cure?!» Odgovor i dalje nije stizao. Već lagano sumnjičav gipko sam se uspinjao prema Vedraninoj sobi kada sam začuo neku tihu varijantu uzdaha. Ni sam ne znajući zašto, na prstima sam se odšuljao do odškrinutih vrata sobe iz koje je stizalo jecanje.
Zaprepašteno sam stajao na vratima dok su se djevojke, uopće me ne primjećujući igrale. Veki je ležala na svom krevetu skroz gola i znojna, a Dora je bila u istom stanju, samo što je glavu imala zagnjurenu među nogama moje kćeri. Vedrana se bližila orgazmu. Uzdisala je sve dublje i glasnije, zatim je rukicama zgrabila Doru za kosu i snažno joj počela trljati lice po orgazmičnoj pičkici.
Teško je opisati kako se osjeća otac (koji nije nikakav pedofil niti incestuozan gad) kada gleda svoju kćer u tako pohotnom stanju. Bio sam zbunjen, kurac nije imao očinske instinkte niti morala, trgao mi je svojom čvrstinom hlače tjerajući jaja prema eksploziji. No, ja se nisam mogao pomaknuti ni milimetra s tih vrata. Kada se lice moje jedinice smirilo, Dora je otvorila ladicu na njenom noćnom ormariću i izvukla ružičasti vibrator. Vedranina omiljena boja. Zatim je legla pored moje male i počela ju tepajući nagovarati da joj ga zabije u mokru pičkicu, i to točno tim riječima. Mislio sam da ću, ako već nisam do sada, sigurno svršiti gledajući moju seksi curicu kako vibratorom ševi mladu mirišljavu pičkicu svoje prijateljice.
Dora je zaklopila oči i oblizala male roze usnice stenjući dovoljno tiho da se šljapkanje mokre pice u koju se ritmički zabijao debeli plastični kurac moglo dobro čuti. Sluđen željom da tu grotesknu igračku bacim kroz prozor i djevojčicu koja mi je bila poput kćeri izjebem kao zadnju drolju, ispustio sam Vedranine ruže. Buket je pao na pod, celofan je zašuštao i male pohotnice uplašeno su se trznule i ugledale me na vratima. Crven od srama nisam znao što drugo da učinim, pa sam se brzo okrenuo i otišao u svoju sobu. Sjeo sam na rub kreveta i razmišljajući o prizoru koji me nije smio tako uzbuditi, tupo buljio kroz prozor. Zaboga, vlastita kćer! Baš kada sam zbrajao koliko je to bolesno, Vedrana je ušla za mnom. Čuo sam njene mačje korake i okrenuo se. Bila je obučena samo u kratki ružičasti kućni kaput, a u rukama je držala cvijeće.
«Hvala ti za ruže, tata, predivne su.» Rekla je to kao da se ništa nije desilo.
«Oh, ma ništa, dušo.» Nisam znao šta drugo da kažem.
«Tata…. nisam ti htjela reći za mene i Doru jer sam mislila da ćeš biti razočaran. Radimo ….to…. već dugo, zapravo od kad smo se upoznale. Sviđaju mi se i dečki, ali s Dorom je drugačije. Mazi me na način kako muškarci ne znaju.» Sjela je na krevet kraj mene.
Osjećao sam se silno glup. Uopće nisam moga u tom trenutku razgovarati sa svojom kćeri. Nisam znao šta se sada kaže… Što se u ime Boga od očeva očekuje u takvoj situaciji?! Da joj se ispričam jer sam gledao? Ili da se počnem derati što mi nije rekla? Još se nisam snašao, a ona je već pronašla nove riječi…
«Nemoj misliti da nisam skužila da si nas onako gledao. Znaš, ne treba ti biti neugodno što si se napalio. To je normalna muška reakcija.» Činilo se kao da mi čita misli, čemu se nisam trebao čuditi. Uvijek je točno znala što mislim i osjećam.
«Čuj, otac ne bi smio svoju kćer doživljavati seksualno. To je kraj svega…» Stavila mi je prst na usne ne dozvoljavajući mi da dovršim.
«Tatice…», položila je dlan na moju nogu, «nije to kraj ničega, niti su takvi osjećaji loši. Ja tebe tako gledam od kada mi se počela vlažiti pičkica, a to je bilo jako davno…»
Prije no što sam se uspio snaći, ruka joj se našla na mojim preponama masirajući mi kurac preko hlača. Onako od prije nadražen mogao sam samo uzdisati. Totalno sam izgubio kontrolu prepuštajući se rukama svoje temperamentne kćeri koja je točno znala što radi. Od ovog trenutka sve se odvijalo jako brzo, a opet bolno polako. Skliznula je s kreveta na koljena ispred mene… i bez žurbe mi otkopčala hlače. Kada je dodirnula usnama glavić osjećao sam se kao da mi je neko zapalio vatromet u jajima. Krevet se počeo pomicati, ali ne u prenesenom smislu. Ludilo koje mi je mala izazivala u kurcu nije bio razlog tome, već Dora koja mi je gola dopuzala iza leđa i stavila mlade rukice oko prsa. Začuđeno sam je pogledao, no u njenim očima nije bilo upitnika. Samo strast. Sigurna, i rijetko viđana u zjenicama žena mlađih od 30 godina.
«Gospodine Bašić, jako sam ljuta na vas. Sekunda mi je falila do orgazma kada vam je ono glupo cvijeće palo na pod…» Kroz smijuljenje mi je počela ljubiti vrat.
Nakon ovog više nismo mogli sve jednostavno zaboraviti. Podigao sam kćer na krevet i raskopčao joj ogrtač, još jednom uživajući u mladoj raskoši njenog tijela. Dora je legla skroz uz nju, ljubeći moju kćerku, štipkajući joj bradavice… Na brzinu sam se digao i pobacao odjeću sa sebe dok su se dvije tinejdžerske mačkice lizale napeto odmjeravajući moj mišićav, dobrodržeći torzo. Opet sam se uvukao na krevet, ovaj put među noge moje Vedrane. Nježno sam joj ljubio skroz mokru pičkicu posebno pazeći na klitoris. Nakon par lizova više nisam mogao izdržati. Primio sam kurac u ruku i utisnuo joj uz šljapkanje glavić među usmine. Molila me da joj ga nabijem do jaja, a kako sam joj navikao ispunjavati želje vrlo brzo ga je dobila koliko god sam mogao trznuti dupetom. Vrištala je kao da se kara prvi put u životu. Mala Dorica nas je par trenutaka ljubomorno mjerkala tražeći pravo mjesto za sebe, a onda se sjela na Vedranino lice i počela žestoko miješati zahtijevajući od moje kćeri orgazam koji sam joj onako nespretno izbio iz pičke.
Bio sam u sedmom nebu, raju kojeg bi potpisao svaki muškarac; karao sam mladu napaljenu pičkicu moje kćeri i uživao u pogledu na još jedan raspaljeni tinejdžerski muf na njenom licu.
«Isuse, kako ližeš… Grizi ju, ahhhh, grizi Veki, čuješ!!! Grizi mi klit, čupaj gaaaaahhh! Gospodine Bašić, svršavaaaammm!» Mala se malaksalo srušila pored Vedrane, no moja tvrdoglava curica nije se dala smetati. «To, tata! To! Jeee… Kako ti je velik! Nabij mi ga, jebi tata, jebi….!!» Pičkica joj je počela centrifugirati uvlačeći me sve dublje u sebe. Mala se batrgala kao opsjednuta đavlom, stjenke pizdice skroz su joj se približile. Tako me stiskala da se više ni u ludilu nisam mogao kontrolirati. Svršio sam najjače u zadnjih 15 godina… Omamljen od orgazma čuo sam malenu kako mi na uho šapće «Volim te, tata…» Strovalio sam se kraj nje i drhteći prekrio oči rukama. Dora je jedva dočekala slobodno mjesto među Vedraninim nogama i počela halapljivo lizati moju spermu koja se cijedila iz pičkice njene najbolje prijateljice. Vedrana je od tog čišćenja još jednom svršila prije no što smo svi skupa zaspali, goli, vlažni i totalno potrošeni.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Oprosti sine
by: jaskojas

muža i dvoje djece, 18-njeg sina Nikolu i 16-nju kćer Ivu. Muž Goran (44)je bio privatni poduzetnik. Imao je građevinsku firmu. Firma je dugo poslovala dobro, međutim s dolaskom krize, krenulo joj je loše. Goran se puno trudio da firma opstane, radio po cijele dane, pokušao naći alternativne izvore financiranja, Ana mu je i pomogla dobiti povoljan kredit u banci u kojoj je radila, međutim, ni to nije pomoglo. Međutim, Goranu je teško bilo priznati poraz, ipak je to bio biznis kojem je posvetio cijeli svoj radni vijek, tako da se u jednom trenutku zadužio i kod lokalnog poduzetnika Žile za kojeg je bilo poznato da pozajmljuje novac. Naravno, bila je riječ o lokalnom kamataru. Ipak, ujedno je bila riječ i o njegovom prijatelju iz školskih dana, i činilo mu se da će on ipak imati poseban tretman i neki popust u svemu.
Ta pozajmica je Goranu pomogla samo kratkotrajno, kako se tržište nije oporavilo ni za Goranovu firmu nije krenulo po boljem, a dug je ostao i sve više rastao. Počele su i prve prijetnje u obliku „dobronamjernih“ upozorenja, ali ih Goran nije shvaćao suviše ozbiljno. Ne bi se moglo reći da je mislio da mu se išta može dogoditi, shvaćao je da novac mora vratiti i iskreno je mislio da će stvari krenuti na bolje, a uostalom, Žilu je znao dugo godina, nije mislio da bi mu on mogao nešto napraviti.
Krajem studenog mu se pojavila prilika za jedan posao u inozemstvu, posao koji bi mogao riješiti sve probleme s dugovanjima ako ga dobije, hitno je morao otputovati u Graz na tri dana. Otputovao je u petak ujutro.
Ana je taj dan radila do 16h, kako je imala gužvu na poslu nije se previše opterećivala muževim putovanjem, a uostalom ionako je odlazio praktički samo preko vikenda, i iskreno, nije joj smetalo što će biti malo sama. Kćer Iva je ionako ovaj vikend odlučila provesti kod prijateljice Kristine koja je taj vikend slavila rođendan, tako da je ni taj petak neće biti doma dok se ona vrati s posla. Dok je Nikola ionako rijetko doma, posebno od kada je našao novu curu. Znala je da će imati vremena za sebe i to joj se sviđalo.
Brak Ane i Gorana je bio po većini kriterija dobar. Dobro su se slagali i razumjeli, bili su zajedno još od prve godine fakulteta, ubrzo su se vjenčali i dobili prvo dijete, pa i drugo. Oboje su bili uspješni i potpora jedno drugom. Seksualni život nije bio kao na početku, ali „čiji seksualni život jest kao na početku nakon 20 godina?“, govorila si je Ana, tako da ju to nije previše zabrinjavalo. Muž je bio malo preblag i prekonzervativan za njezin seksualni ukus, ali nije tome pridavala previše pažnje. Ipak ga je i dalje voljela, a prijevara joj nikad nije pala na pamet ozbiljno. Istina, bilo je situacija kada joj se svidio neko drugi i bilo je prilika da to učini. Većina kolega s posla joj se ubacivala na više ili manje eksplicitne načine, i to mlađi i stariji kolege. To nije bilo iznenađenje. Ana je bila prelijepa žena. Iako je imala 40, izgledala je barem 5-6 godina mlađe. Bila je visoka oko 170cm, imala 60 kg, bujne grudi, dugu ravnu crnu kosu, zelene oči. Bila je komad i pol. Ali osim povremenog koketiranja nikad nije otišla ni koraka dalje. Ipak, često bi masturbirala, posebno kada muža ne bi bilo doma, znala je zamišljati i seks s drugim muškarcima, posebno ju je palio intenzivniji i grublji seks, ali njezinom mužu nije bilo do toga, tako da se zadovoljila maštarijama. Bila je ipak odgojena u strogom katoličkom duhu, svake nedjelje je i dalje išla na misu, i nije se mogla zamisliti da ga vara.
Kako je smjena završila Ana je odmah pokupila stvari i otišla doma. Dvije kolegice su je pozvale na kavu, ali nije željela ići, bila je umorna i jedino joj je na pameti bila topla kupka uz opuštajuću glazbu. Odmah nakon smjene je požurila kući, srećom nije joj trebalo dugo, oko 20 minuta do pola sata u prosjeku, već ovisno o prometu, Iva joj je poslala sms da je pokupila stvari i otišla kod prijateljice, te da se vraća u nedjelju navečer. „Odlično“, pomislila je. Još ako je Nikola kod cure „imat ću večer za sebe“.
Oko pol pet Ana je dovezla auto pred svoju kuću. U dnevnoj sobi je gorjelo svjetlo, dakle „Nikola je doma“, pomislila je. Ipak, čudno joj je bilo što su rolete spuštene. Okrenula je ključ , ali vrata su bila otključana. „Opet Nikola nije zaključao vrata…“ komentirala si je. To ju je jako živciralo, nije voljela da su vrata kuće otključana čak i ako je neko doma. Ipak su imali puno vrijednih stvari i smatrala je da treba paziti kako se odnosi prema sigurnosti.
Krenula je prema dnevnoj sobi, ušla unutra i tada šok! Nikola je bio vezan za stolicu, s rukama vezanim iza leđa, a preko ustiju je imao svezanu neku tkaninu, činilo joj se da je riječ o kuhinjskoj krpi. Međutim, nije se stigla ni snaći, a već su je zgrabila dva muškarca (oba zamaskirana s fantomkom). Odmah su joj krpom svezali usta i posjeli je na sofu na sredini dnevnog boravka. Tada je zamijetila trećeg muškarca (također zamaskiranog) koji je u ruci imao pištolj koji je uperio u Nikolu. Bila je skamenjena od straha. Taj joj je muškarac rekao da će joj sada skinuti povez s ustiju, ali da ako pisne jednu riječ sin će dobiti metak u glavu. Nije joj padalo na pamet da išta kaže.
Muškarac s pištoljem joj je prišao. „Prvo Ana, da ti prenesem pozdrav od Žile“, započeo je. „Ti znaš da ti je muž dužan već sada poveći iznos novca, i da to ne može tako… Ipak Žila ima ugled koji mora štititi, i..“
„Ja...“ zaustila je, ali joj je ovaj odvalio šamarčinu da je imala osjećaj da joj se glava okrenula za 180 stupnjeva. „Šuti kurvo! Što ti?! Ti kao nemaš niša s tim, i on će novac vratiti, sve ja to znam i sve sam ja to već puno puta čuo. Vrijeme je da vam sada pokažemo da mislimo ozbiljno!“ U tom trenutku dva muškarca koja su bili kraj nje su počela otkopčavati svoje hlače, obojca su ih skinula i ostala su samo u gaćama. Nije mogla vjerovati. „O Bože...“ izustila je, svjesna što joj se sprema. „Samo ne pred sinom…“ pogledala je molečljivo muškarca s pištoljem.
„Dabome da će biti pred sinom! Nek' vidi kakva mu je mama drolja.“ Rekao je kroz polusmjeh muškarac.
Nikola je sa strahom u očima gledao cijeli prizor, bio je skamenjen od straha, ali istovremeno i pun bijesa, da ga je neko pustio i odvezao činilo mu se da bi u sekundi pobio svu trojcu golim rukama.
Jedan od dvojce muškaraca ju je naglo povukao na pod. „Izvadi mu kurac iz gaća i puši ga droljo!“, zapovjedio joj je. Skamenila se, plakala je, nije to željela učiniti. U tom trenutku muškarac s pištoljem se okrenuo prema Nikoli i uperio mu pištolj u glavu. Znala je da nema izbora. Skinula je gaće tom muškarcu ispred sebe. Kurac mu je bio već nadignut, nije bio nešto posebno velik, zapravo bio je prosječan, oko 15 cm. Primila ga je rukom i stavila u usta. Suze su joj tekle niz lice. Imala ga je u ustima i pokretima glave je išla gore dolje, željela je što manji kontakt s kurcem i izbjegavala je raditi ikakve pokrete jezikom. Nije željela da gad uživa u tome. Nakon minutu dvije muškarac ju je primio za glavu i počeo joj nabijati kurac u usta. Tada joj se dogodilo nešto što nije očekivala, prošli su je trnci uzbuđenja. Voljela je kad je muškarac dominantan, „samo da nije ovakva situacija“ pomislila je tužno. Tada joj je prišao drugi muškarac. Njegov kurac je također već bio nadignut, dimenzijama sličan ovom, možda samo malo duži i nešto tanji. Prvi se maknuo, a drugi joj ga je bez pitanja nabio u usta. Sada je njemu pušila. Ipak, više to nije bilo onako nevoljko kao na početku, primila ga je za korijen i glavom išla naprijed nazad, počela je upotrebljavati i jezik. Osjećala je da se polako navlažila, i automatski osjetila veliku krivnju i sram. „O Bože, pa kakva sam ja to osoba, da me ovo pali..“ prošlo joj je glavom.
Treći muškarac je maknuo pištolj i gledao prizor. Cerio se i očito bio zadovoljan viđenim. Došao je do njih i skinuo se. Ana ga je krajičkom oko vidjela, bio je dimenzijama znatno veći od ove dvojce, preko 20 cm, a uz to i bitno deblji. I tada je instinktivno, posegnula za njim. Primila ga je u ruku i počela pušiti, ali to više nije bilo silovanje. Radila je to svojom voljom, drkala ga je, lizala, prelazila jezikom po glaviću. Istovremeno je onom prvom muškarcu drkala. Sva se napalila, sama nije mogla vjerovati. Prestala je razmišljati da je tu riječ o silovanju, uživala je u tome da puši takav kurac. Muškarac je tada izvadio kurac iz njezinih ustiju i ošamario je iz sve snage: „Tko ti je rekao da uživaš droljo?“ Tad joj je strgnuo haljinu i skinuo grudnjak. Nije to bilo osobito teško napraviti jer je haljina bila dosta lagana, unatoč studenom mjesecu nije bilo hladno, a Ana se voljela odijevati lagano i atraktivno. Želio je vidjeti njezine sise, a imao je što i vidjeti, imala je prekrasne sise, četvorku, iako je imala 40 nisu joj bile obješene, već pune i okrugle. Počeo joj je gnječiti sise dok mu je pušila. Opet ju je ošamario. Zatim je sjeo na sofu, primio je grubo za kosu i nabio na kurac: „Puši ga kujo! Voliš imat kurčinu u ustima? Vidi se da voliš...“ Okrenuo se tada prema i dalje skamenjenom Nikoli, i rekao: „Vidiš mali kakav ti je mama drolja? Obožava kurac, i nije joj važno čiji je ni kakav je...“ Ana je tek sad opet osjetila krivnju.. „Kad barem on to ne bi morao gledati“ mislila je.
Muškarcu je tada pala na pamet ideja, neplanirano i spontano.. . Pojavio mu se onaj zao osmjeh na licu. „Znaš, nije u redu da samo mi imamo koristi od drolje. Kad si već tu, red je da i ti dođeš na red“, rekao je okrenut Nikoli dok mu je Ana i dalje intenzivno pušila. „Što kažete dečki? Hoćemo i malom omogućit malo ustiju ove drolje?“ okrenuo se smiješeći se prema dvojci prijatelja. „Naravno“, rekao je onaj kojem je opet drkala, a i drugi je zadovoljno klimnuo glavom.
Ani kao da je opet došla svijest u glavu. „Ne!“ uzviknula je dok ju je ovaj vukao za kosu k sinu. Nikola nije mogao vjerovati što se događa. Gledao je mamu kako ju siluju, a onda se i njemu učinilo da ona u tom počinje uživati, osjećao je gađenje prema svemu. Ali od prizora toliko seksa nije si mogao pomoći, a da se i sam malo ne uzbudi, kurac kao da nije bio povezan s mozgom.
Anu je tip bacio pred Nikolu, kako ne bi okljevala odmah je uzeo pištolj i uperio ga prema njemu. Maknuo mu je povez s usta, ali Nikola ništa nije rekao. Ana je pogledala sina i rekla mu, tihim, jecajućim glasom: „Dušo, sve je u redu, oprosti mami...“ Kako je imao trenirku nije problem bio skinuti ju iako je bio zavezan, samo ju je povukla malo jače i odmah ju je skinula do koljena. Skinula je i gaće, kurac je bio napola u erekciji, pogledala ga je u oči još jedanput, žmirio je.. Stavila ga je u usta i počela lagano pušiti. Prolazila mu je jezikom lagano po glaviću, pa onda po korijenu kurca, dok je drugom rukom lagano mijesila jaja. Vrlo brzo se nadigao, Nikola si nije mogao pomoći. Da, to mu je bila mama, ali jednostavno pušenje je učinilo svoje, a ni to što mu je mama bila komad i pol nije pomoglo. Iako do tada nikad nije razmišljao o njoj na seksualni način. Imao je par uznemirujućih snova u ranom pubertetu, istina, kad je sanjao da treba imati seksualni odnos s njom, ali to je sve bilo uznemirujuće, i nikad se nije realizirao čak ni u snovima dokraja. Sjetio se kako bi se bio probudio iz sna kao iz najveće noćne more sretan što je to bio samo san, a sada je to bila stvarnost. Pred njima je njegova mama klečala samo u gaćama i pušila mu kurac. Nije znao što bi mislio, nije želio misliti ni o čemu.
Ana je pak pokušavala ne misliti o tom da puši kurac sinu, na trenutak je pomislila kako da se postavi. Da li treba to raditi što lošije, ili pak što bolje i probati stvar završiti što prije? Odlučila se za ovo drugo, iako nije ni sama bila sigurna da su stvarno to razlozi.
U tom trenutku zazvoni mobitel muškarca s pištoljem. „Žila“, zaustio je. „Halo, da… dobro… uredu… dolazimo. Žila nas treba hitno, neka situacija se stvorila u pubu.“ Muškarci su se u tren obukli, kao da više nisu ni obraćali pozornost na Anu i Nikolu, samo je muškarac s pištoljem dobacio da „ne plati li dug do kraja mjeseca, muž će saznati za ovo, a i njega će onda uključiti u sve, pa da i on vidi kakva mu je žena kurva.“ Izašli su iz kuće i otišli.
Ana je na trenutak dok su se oblačili i odlazili zastala, nije pušila već samo lagano drkala. Muškarac je cijelo to vrijeme, iako zaokupljen razgovorom i spremanjem, držao pištolj uperen prema Nikoli, ali više mehanički no stvarno, očito su mu misle pobjegle na druge stvari. Čim su se vrata zalupila Ana je shvatila da i dalje drži kurac svog sina u rukama, na trenutak je zastala, ali umjesto da ga pusti vratila ga je u usta. Istina je da je bila napaljena kao nikad, nije nikada do tada gledala svog sina kao seksualni objekt, ali jako ju je sada palilo što puši svom sinu. Lizala mu ga je, ljubila, sisala, navlačila, nije mogla maknuti usta sa sinovog kurca koji je već sada bio u punoj snazi, imao je oko 18cm, solidno zadebljen.
„Mama, otišli su.. ahhhh.. ne moraš više.. ah..“ stenjao je. Ali Ana kao da ga nije čula, pušila je kao nikad. Osjećala je kako joj je pička vlažna. Nije viša mogla izdržati, trebao joj je kurac u njoj. Stala je i ustala. Ali na Nikolino iznenađenje počela je skidati gaće. Nikola je i dalje bio svezan i nije mogao vjerovati što se događa. Ana je skinula gaće, sada je bila skroz gola. „Oprosti mami..“ rekla je i zakoračila na Nikolu. Sjela je na njega licem okrenuta prema njemu, polako se nabila na njegov kurac, uzdisala je. Nikola je bio skamenjen, nije mogao vjerovati što se događa. Počela ga je intenzivno jahati. „Ahh..ah..aaaaaaaaaah… Mami jako treba tvoj kurac, oprosti joj što je takva drolja…aaaah..želim te izjebati kao što te nijedna tvoja cura nikad nije…ah..ahhhhh… stenjala je i pričala mu u uho. Koliko god Nikola bio skamenjen nije si mogao pomoći. Dok je jahala na njemu sise su joj lupale po njegovim prsima, zagrlila ga je oko vrata i glave kako bi imala jači oslonac s obzirom da je bio zavezan za stolac, nabijala se na njega kao nenormalna, kurac mu je ulazio u nju skroz do jaja. Uskoro više nije mogao izdržati…“Svršit ću..“ zaustio je sramežljivo i s glasom punim krivnje. Ali Anu je to napalilo još i više.. „Svrši u svoju mamu!..ahh.. razjebi joj pičku do kraja… ahh govorila je nabijajući se iz sve snage na njega. I dogodilo se… „Ahhhh…“ Zaustio je Nikola prazneći svoja jaja u maminu pičku… Anu su intenzivno tresli orgazmi, uživala je kao nikad u životu. Naravno, bilo je puno dužih i fizički intenzivnijih seksualnih iskustava u njezinom ranijem životu, ali nikad nije bila tako napaljena.
Tada je zazvonio telefon, uključila se sekretarica: „Ana, Goran je. Uspio sam, našao sam ulagača koji će pokriti sve dugove. U nedjelju se vraćam i odmah Žili isplaćujem dug, konačno smo slobodni od tog! Uh, ni ne znaš koje olakšanje sad osjećam i kakav mi je teret pao sa leđa. Al bitno je da je sve dobro završilo… Javi se kad dođeš doma.“
Ana se slušajući poruku još uvijek izvijala na sinu, zadnji orgazam ju još nije pustio. Nikola je šutio. Konačno, ustala je sa sinovih prepona, iz pičke joj se cijedila njegova sperma. Otišla mu je s leđa i odvezala ga. Pokupila je stvari i pogledala sina kojem su bile pune oči suza. „Oprosti mami“ rekla je, odlazeći prema svojoj sobi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ljubimac curine porodice (Mamine tange)
by: Sick Touch

Sledecih par dana proveo sam kresuci i Jovanu i Anu, pravi raj za mene, uzivao sam uz te dve mlade pickice zeljne seksa. Kada je teta Aleksandra dosla sa sluzbenog puta, potresala me je jedna jako losa vest. Jovana i Ana su isle kod tetke u Austriju, ali nije bilo karte za mene, tako da sam morao da budem 15 dana bez njih. To me je bacilo u tesku depresiju, kako je padalo vece rasla je tenzija. A Jovana i Ana su spremale svoje kofere, mislio sam da cu ga makar umociti za oprostaj, ali taj dan nije bio moj dan. I Jovana i Ana su imale ,, zenske probleme '', ali makar su mi ga popusile. Sutra ujutru ustali smo rano, znao sam da su trebale da krenu i bio sam dosta tuzan ( jednostavno pao sam u depresiju). Jovana me je poljubila i rekla da se vidimo uskoro, rekao sam joj da bude dobra. Uzela je kofer i krenula ka autu, svratio sam do Anine  sobe, nabila mi je jezik cim sam krocio u njenu sobu i rekla da se vidimo uskoro. Malo mi se raspolozenje popravilo, seli su svi u auto i polako krenuli. Teta Aleksandra je isparkiravajuci se iz dvorista da se vidimo uskoro. Ona nije isla sa njima, to je jedino bila svetla tacka trenutno u mom zivotu. Depresivno sam sedeo na sofi i gledao tv, nekih dva sata kasnije zaculo se zvonce. Skocio sam sa sofe da otvorim,  na vratima je stojala teta Aleksandra, nisam mogao da verujem svojim ocima. Bila je u laganoj, crnoj, providnoj haljinici. Imala je beli grudnjak, iz kojih su njene velike sise kipele, imao sam osecaj kao da ce joj grudnjak svakog casa puci. Spustajuci pogled nize, i nize ugledao sam njene bele tange, kurac mi je se odmah digao. ,, Ej sine ( malo objasnjenje onima koji nisu citali 1. deo, tako me jecesto zvala ), dodji da te mama zagrli'', uhvatila me je i nabila uz sebe, glava mi je otisla medju njene ogromne sise koje su bile mekane kao jastuci. Kita mi je udarila u njen tvrd stomak, znao sam da ga je osetila ali nije reagovala. Tako smo ostali mozda 5, 10 sekundi  ali ja sam imao osecaj da traje vecnost. Usla je i legla na sofu, stajao sam i gledao u njene sise, preko picke pa sve do njenih sexy nogu. Na mom sorcu jasno se ocrtavala nabrekla kita, pogledala me je u oci, i spustila ih na moju kitu. Odvratila je pogled i nastavila da gleda tv koji je vec bio upaljen, stojao sam tu kao kip i razmisljao kako danas nisam primetio sta je obukla. Mozda od velike tuge, u sebi sam pomislio da ovo mozda i nece biti tako lose ( podstaknut dogadjajem sa Anom ). Odjednom me iz sanjarenja trgnu njen glas ,, Idem da se istusiram, pa da ti spremim klopu, sigurno si gladan'', klimnuo sam glavom i ona je otisla da se kupa. Sacekao sam par sekundi i odmah krenuo za njom, virio sam kroz kljucaonicu gledajuci kako se svlaci. Prvi njena lagana haljina, kako su to bili elegantni pokreti, pokusao sam da uhvatim svaki. Zatim njen grudnjak, njene sise su iskocile, bile su ogromne. Nisam ni mogao da zamislim kakve su to  dve lubenice bile, sagela je se svlaceci svoje tangice koje su lagano klizele niz njene sexy noge. Picka joj je bila obrijana, izuzev sto je imala trougao, sto me je jos vise napalilo. Krenuo sam da ga drkam, lagano sam stenjao, ulazeci u tus kabinu pogledala je u vrata, kao da je znala da sam tu i usla. Uleteo  sam u njenu sobu, trazio sam njene gace, iznenadio sam se kada sam naisao na vibrator, nisam mogao da verujem. Ali sam uzeo gace i na brzinu ga izdrkao svrseci na njih, odleteo sam u moju sobu u bacio gace ispod kreveta. Vratio sam se da gledam tv,  ona je izasla u nekom mantilu. ,, Sad ce tebi mama nesto da spremi '' krenula je da kuva, a ja nisam prestajao da skidam pogled sa nje.  Sagela je se da dohvati neku posudu, i pickica joj je ispala, jaoooooo kurac mi se momentalno digao. Zamisljao sam kako je karam, kako joj punim pickicu dok se ona dere. Njen me glas trze, trazila je da joj dohvatim vegetu koja je bila na drugoj polici tako da nije mogla da je dohvati.  Pomislio sam da ce da se pomeri da bi mogao da dohvatim, ali nije se pomerala tako da je jedini nacin bio preko nje. Nageo sam se, osetio sam kako kako moj nadignuti kurac udara u njene tvrde guzove. Moju levu ruku sam joj stavio na rame, a desnoj sam joj dohvatio vegetu, dok sam se odvajao od nje kao slucajno sam je uhvatio levom rukom za sisu. Pogledala me je, malo ljuto, a ja sam spustio pogled, ponovo sam ga podigao a na licu joj je bio osmeh. Zahvalila mi je se, i poljubila me je blizu usana, osetio sam vrelinu tog poljupca. I brzo sam odjurio opet na sofu, ubrzo je klopa bila spremna i pozvala me je za sto. Dok sam se kretao ka stolu buljela je  u moju nadignutu kitu, ja sam se sav zacrveneo i seo.  Pogled mi je bio spusten dok sam jeo, tacnije slabo sam i jeo jer sam krajickom oka pokusavao da uhvatim njene velike sise. Primetila je da me je sramota zbog erekcije pa je prekinula tu mrtvu tisinu. ,, Sine, ne treba da te bude sramota, pa zivo si bice '' i dala mi je veoma prijatan osmeh. Kada smo zavrisli klopu, pocistio sam sto i zatim sam uzeo da operem sudove.  Razmisljao sam o onom prizoru koji sam video, njena picka mi je bila pred ocima, opet mi je se digao. Brzo sam to oprao i krenuo sam da se okupam skinuo sam majicu a ona me je svo vreme pratila.  Prisla mi je, stavila mi prst na lice, i polako ga povlacila preko lica do mog stomaka. ,, Pa nisam znala da imam tako zgodnog sina '', spustila je prst nize zavukla ruku u gace i uhvatila me za kurac. Odmakao sam se korak nazad, i u neverici je gledao. ,, Ohoho, a imas i lepu kurcinu''. Sav sam se zbunio i izvinuo sam joj se i otrcao u wc, skinuo sam se i na brzinu uleteo pod tus.  Razmisljao sam o svemu tome, pomislio sam ,,  e moj majmune, propustio si priliku kod onakve picke ''. Zatim se zacuo zvuk skripe vrata, osetio sam da je usla u kupatilo. Video sam kako  se skida, od srece sam hteo da se proderem, ali sam se ponasao hladno.Usla je unutra, uhvatila me je oko struka, osetio sam njene sise na mojim ledjima. ,, Ne smemo to da radimo, ja sam decko  od tvoje cerke '', ,, Da, al' tvoja kita se ne slaze'' dodala je jos ,, Pusti me da ti nasapunjam ledja''. Stavila je sampon na svoje sise i pocela je sisama da mi trlja ledja, aaaaa mislio sam da sam na nebu u tom trenutku. Uhvatila me je za kitu i pocela mi je drkati, ovaj sapunjati, okrenuo sam se i rekao joj ,, pusti da sad ja tebe nasapunjam''. Nabio sam joj jezik duboko u grlo, preplitali su nam se jezici dok sam je stezao za guzove. Kitu mi je stavila izmedju butina i lagano ih pomerala ko da ga drka, posao sam joj bradavicu  zabivsi joj da prsta u picku, odmah je se trgla i izvadila ih je. ,, A ne, to neces jos dobiti '' poslusao sam je pa sam joj prstom kruzio oko anusa, i na kraju sam joj ga nabio. Jauknula je i naguzila  se, gurao sam joj ga i vadio. Ona je cucnula i pocela da mi dudla kurac, ahhh kako je matora koka to iskusno radila, brzo sam svrsio napunivsi joj usta toplom spremom. ,, Mogu da ti lizem tu cupavu pickicu'' , ,, Ne, jos nisi zasluzio''. Okrenula je se, naguzila i rukama razmakla guzove. Nisam cekao ni trenutak, ubacio sam joj glavic u dupe na sta je ona jauknula, i sva se stresla. Jos vise sam joj ga gurao, lupao sam je po guzovima na sta je ona dahtala i derala se. ,, Pali te ovo kurvice matora a '' ? ,, Da, da, jace aaaahhhhhh nisam osetila kurcinu 16 godina, nabij mi ga, ah jace, tako je mlad, debeo, ahhhh nabij mi tu tvrdu kucinu''. Jos vise sam joj ga gurao, drkao sam joj pickicu dok sam je jebao u guzu. Bio sam skoro na vrhuncu, jos par puta sam joj ga nabio dok su je moja jaja lupala po pickici, osetio sam kako se trese, znao sam da ce da svrsi nabio sam joj ga najjace i najdublje sto sam mogao. I poce  sam da svrsavam a i ona takodje, uh kako je se tresla, morao sam da je pridrzim da ne padne dole.  Nageo sam se na zid, drzeci je na kurcu da malo predahnem, jos je se tresla. Kada je prestala, okrenula se poljubila me i rekla ,, Sada mi je jasno zasto mi se cerka onako dernja ''. Bio sam sokiran, kako je cula, bio sam zbunjen, shvatila je to pa mi je rekla kako je jednom dosla ranije sa posla pa je cula.  Sprali smo se,  i goli smo se uputili ka njenoj sobi, legli smo  i pokrili se.   Skupila se uz mene, nabivsi mi guzu na kitu, prebacio sam ruku i uhvatio na sisu. Lizao sam joj vrat, i grickao  uho. ,, Znas li ti da ja nisam imala muskarca od kako mi je muz poginuo '' pustila je suzu. ,, Ne mogu da verujem takva bomba od zene, takva picka, teta Aleksandra ja stvarno mislim da ste privlacni, vi ste sexy bomba ''. ,, Stvarno tako mislis, privlacim tako mlade momke kao ti '' ? ,, Uh teta Aleksandra, pa vi imate tako lepe i velike sise da bi ih posao danima, a guza, uh guza vam je kao kod Boginje, imate jako  slatku pickicu, kao neka curica od 16 god. Jebacki se nasmejala ,, Na izgled kazes, da li bi voleo da je probas '', uzbudjeno sam vikao da, da. Vec mi je bio dignut, pogledala je rekavsi ,, nista drugo nisam ocekivala od tebe''. Ustala je nabivsi mi picku pred facu, i pocela mi je pusti kurac ( poza 69 ). Uhvatio sam je za butine i nabio joj glavu u picku, lizao sam je, kruzio oko rupice i ubacivao joj jezik, stavio joj njen nabrekli klitic medju usne i trljao ga nezno jezikom. Ona ga je tako pusila halapljivo kao prava kurvice, a nije me ni cudilo bila je zeljna kurca. Nabijala ga je sve do jaja, parao sam joj grlo, poceo sam svrsavati ah, sve je gutala, a minut posle je i ona svrsila sve mi je otislo po faci. Lezao sam i dalje na ledjima, ona je rasirila picu, i sela na njega okrenuta prema meni. Zagrlio sam je i privukao uz sebe, kako je se dobro nabijala na njega, posao sam joj sise, dok me je grebala po ledjima.  Odjednom sam ustao ne skidajuci ih sa kurca nabio sam je uza zid hvatajuci je za guzicu i nabijajuci je zestoko na kitu, derala je se tako glasno, pokusao sam da joj stavim ruku na usta ali me je ujela.  Rekao sam joj da bude tisa da ce nas komsije cuti, odbrusila mi je,, Cuti i karaj me, nabi mi ga, ah hocu ga jossss, imas tako lep mlad kurac aaa''. Iznervirao sam se i bacio sam je na krevet, misionarka poceo sam da je punim, prvo polako  zatim jako brzo, urlala je kao luda, nabio sam joj jezik duboko u grlo, zacutala je. Poceo sam da je ljubim po sisama, odma je pocela da se dere cim sam joj izvadio jezik, kako je matora kurvica bila zeljna kurca to je neverovatno. Podigao sam je i krenuo sam je karati sa guza, uhvatio sam je za bokove i nabijao joj ga jos vise, kako joj se guzica tresla jaoooo. Pocela je sa svrsava po mojoj kiti tresuci se, osetio sam kako misici njene picke stezu moju kitu. Legao sam opet na ledja i rekao da me zajase, okrenula se ka meni i zestoko se nabijala, skakala je po kiti kao ludaca. Bio sam blizu svrsavanja, ali me ona preteklaa, svrsavala je kao luda po mojoj kiti ( mozda je to i ocekivano posto nije primila kurac 16 godina ). I ja sam bio blizu rekao sam joj ,, Svrsicu teta Aleksandra, da ga vadim'', ,, ne vadi ga molim te, hocu da osetim tvoju toplu spermu duboko u mojoj matoroj picketini ''. Nabio sam joj ga zadnji put, i uz glasan krik sam svrsio, ona je se izvila uhvatio sam je za sise, izvadio ga i jos jednom nabio.  Sisla je sa njega i legla j pored mene, ljubili smo se i mazili nekih 15 minuta kada sam utonuo san. Kada sam se probudio ujutru video sam poruku na krevetu ,, Sine, otisla sam na posao, klopu sam ti spremila. Ono sinoc je bilo predivno, ponovicemo kada  dodjem kuci, bas mi je to trebalo. P.S S' ljubavlju  Mama'' Nasmejao sam se, i otisao na tusiranje.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Lezbe
by: jaskojas

Moj dragi, s kojim hodam već tri godine, otputovao je na par dana u Mali Lošinj, u svoju skromnu vikendicu. Meni su se u Zagrebu nagomilale obaveze pa nisam mogla odmah s njim; morala sam pričekati vikend da mu se barem nakratko pridružim.
Odlučila sam putovati u petak, noćnim autobusom koji je krenuo sa autobusnog kolodvora u 2. Iako je tek svibanj noći su postale dosta tople pa sam na sebe odjenula kraću, prozračnu suknju i majicu kratkih rukava, a za svaki slučaj sam se ogrnula laganom vestom.
Zagrebački kolodvor bio je neuobičajeno pust i tih, autobus je već čekao na svom peronu pa sam se požurila zauzeti neko pristojno mjesto, jer sam zaboravila kupiti rezervaciju. Mogla sam birati mjesto koje god sam poželjela jer u autobusu nije bilo više od pet putnika.
Ni sama nisam znala gdje bi bilo najpametnije sjesti, krenula sam prema stražnjim sjedalima, no ipak sam se zaustavila negdje na sredini, jer skroz iza nije bilo baš nikoga pa me je pomalo gotovo bilo strah. Ugodno sam se smjestila do prozora i svoju malu torbu odložila na sjedalo do sebe. Nisam spustila sjedalo jer mi se ionako nije spavalo, te sam odlučila pročitati koje zanimljivo štivo za koje nemam vremena tokom tjedna.
Autobus se kretao velikom brzinom po gotovo pustim cestama i začas smo bili u Karlovcu, čak sam se zabrinula da ću stići ranije nego što me moj dečko očekuje, a on ne voli kad ga se probudi. No, što je tu je, morat će se bar praviti sretan kad me vidi. Svi putnici su odavno zaspali i busom je vladala bolesna tišina, koju je prekidao tek pokoji zvuk sladunjavih pjesmica s radija. Autobus je nakratko zastao na karlovačkom kolodvoru i pokupio tek jednu mlađu putnicu.
Zaustavila se kod vozača i nakratko s njim popričala, imala je iznimno lijepe crte lica i još ljepši, izazovni dekolte, pa nije čudno što ju je vozač odmah okupirao ljubaznim rečenicama u nadi da će ostati sjediti u njegovoj blizini. No, ona mu je odgovarala odriješito i začas krenula prema unutrašnjosti autobusa. Primijetila sam kako gleda prema meni kao da me poznaje pa sam čak pomislila da me je s nekim zamijenila. S jedne strane nadala sam se da će odlučiti sjesti kraj mene, jer mi je baš bilo dosadno, i malo razgovora bi mi dobro došlo da lakše probdijem noć, no opet, nisam ju poznavala pa tko zna kakva je uopće osoba i da li bih s njom uopće o čemu imala pričati.
I dok sam ja tako razmišljala o djevojci koja je ušla u autobus začuh glas: ”Smijem li sjesti kraj vas, ako ne smetam?” Kimnula sam glavom i nasmiješila se, bilo mi je ipak drago što je sjela baš kraj mene jer mi se je jako svidjela čim sam ju ugledala. Nastavila je: ”Znate, ja jako volim društvo dok putujem, inače se previše izgubim u vlastitim mislima koje me znaju izmučiti više od bilo kojeg putovanja.” Još jednom sam joj se nasmijala i rekla: ”Nema problema, i meni je drago da imam s kime popričati, samo bih te zamolila ako mi možeš govoriti “ti”, nekako je prirodnije.”
Osjetila sam da joj je drago što sam to rekla pa je dalje nastavila u mnogo opuštenijem tonu, popravljajući svoju dugu plavu kosu koja joj neposlušno padala na lice. Bila je uistinu predivna; velikih smeđih očiju, pravilnog nosića i srcolikih ustašaca iza kojih su se krili prekrasni bijeli zubi. Pričala je nježnim glasom, lagano me dodirujući svojim dlanovima po ramenu. Postajalo mi je sve ugodnije u njenom društvu i sve mi se više činilo da ju već odavno poznajem. Dotaknule smo se svih tema, no ponajviše onih o ljubavnom životu. Stalno je ponavljala kako nema nimalo sreće u ljubavi i kako ju je gotovo svaki dečko ostavio, kako svi samo gledaju njezino tijelo i kako je već polako počela gubiti volju za ikakvom vezom. Suosjećajno sam ju pokušavala utješiti, govoreći kako su se i meni događale slične stvari i kako ipak postoji onaj netko tko će ju istinski zavoljeti kao osobu. Pričala sam sve i svašta iako u većinu toga nisam ni sama vjerovala, jer sam i sama znala na što se uglavnom svode veze s muškarcima. Tu i tamo koja dobra jebačina, sve ostalo su puste iluzije.
Od sve te priče potpuno smo zaboravile na upoznavanje, pa sam pružila ruku svojoj novoj prijateljici: ”Inače, moje ime je Nikolina.” “Ah da, ja sam Lora, nas dvije pričamo bez daha, a ne znamo si niti imena!” Lora je bila apsolventica stomatologije i često je putovala u Zagreb na fakultet, to me je još više razveselilo jer sam shvatila da ću ju moći susretati i u Zagrebu. Putovala je k teti u isto mjesto gdje i moj dečko ima vikendicu; tamo provodi i ljetne praznike. Zaključile smo da smo si možda od tamo poznate. Lora me je dosta ispitivala o mojoj vezi s Goranom, kojeg je i sama poznavala od malena dok su se zajedno igrali na plaži. Pričala je sve najljepše o njemu, a čak mi je i spomenula da se je jedno ljeto poševila s njim na plaži i da im je drugi dan bilo jako neugodno jer su previše popili i uopće nisu htjeli da se tako nešto dogodi. “No, unatoč tome, još uvijek smo si dobri, iako je on nekako suzdržan od tada”, nastavljala je Lora s prepričavanjem. Pomalo sam bila ljubomorna na nju, jer ipak, takvu ljepotu bi poželio svaki muškarac, pa sam čak pomislila da se Goran još uvijek pali na nju. Tko zna kako bi moje misli završile da nisam osjetila Lorin topli dlan na svojoj uzdrhtaloj natkoljenici.
Njen dodir je bio tako mekan i nježan, željela sam u trenutku da me dira i mazi, tijelo mi je postajalo sve uzbuđenije i željnije njenih punašnih usana. Prislonila je usne k mom obrazu i lagano me poljubila, nisam joj mogla odoljeti; nježno sam prislonila usne na njene i započela ju mazno ljubiti. Naši poljupci postajali su sve strastveniji i sve smo više upotrebljavale jezike, gurala mi ga je sve dublje u moju usku šupljinu, zaustavljajući se da mi podari koji nježni poljubac svojim sočnim usnama. Postajala mi je sve draža, drhtala sam od uzbuđenja, uživala sam u njenim dodirima.
Ljubila me po vratu, po licu, nježno masirala ušnu školjku, uvlačila mi se sve dublje pod kožu. "Jesi li se ikada ševila sa ženom?”, upitala je uspaljenim glasom. "Ne, ali rado bih, jako me uzbuđuju tvoji dodiri, želim te dirati po cijelom tijelu!” Nastavile smo se ljubiti, uzbuđenje je sve više širilo moje noge i jedva sam čekala da Lora dotakne moju uzavrelu mačkicu. Gurnula sam ruke pod njenu oskudnu majičicu i otkopčala joj grudnjak, pomogla mi je da joj ga skinem ne prestajući me ljubiti. “Želim ljubiti tvoje predivne grudi, nježno ti sisati bradavice!” Željno sam krenula prema njenim vrelim sisama, nježno ih stisla u šake i lagano zamjesila, izlizala sam ih sa svih strana, gladno usisavajući njene nabrekle bradavice. Bile su sočne poput meda. Lora je tiho dahtala milujući me po grudima. “Već me dugo nitko nije ovako napalio”, ponavljala je.
Uživala sam kao da iznova otkrivam tajne seksualnog života, Lorino tijelo bilo je toplo i podatno, mazile smo se jedna o drugu željno iščekujući svaki novi dodir. Prije nego što smo se skroz razodjenule odlučile smo preći u stražnji dio autobusa gdje ima mnogo više mjesta za našu pohotnu igru i gdje ćemo moći bezbrižnije uživati. Ostali putnici su i dalje spavali, a za vozača nas i nije bilo briga, bile smo dovoljne jedna drugoj, Lora mi je uistinu dokazala kako ženski dodir može biti ubojit. Ispružila sam se na zadnjem sjedalu autobusa i prepustila svojoj prelijepoj prijateljici. Još jednom me je poljubila u usta, a zatim se spustila prema mojim bradavicama i žustro ih počela usisavati, sve su se jače skupljale u tvrdu košticu i pohotno molile za još. Lora ih je lizala svojim debelim i toplim jezikom, dok je svojim tankim prstićima sve više prodirala u unutrašnjost moje vlažne pice.
Najprije je gurnula dva, a zatim i treći prst, osjećala sam kao da bi mogla stati cijela njena šaka, molila sam ju da me pošteno izjebe, a ona je to itekako činila. Strasno je trljala prste, sve više šireći moju šupljinu; osjećaj je bio neopisiv. Silovito sam stezala njene sise, gnječeći ih u ritmu njenog ulaska u moju intimu. Spustila je svoju malu, slatku glavicu prema mojem međunožju i pohotno započela s lizanjem moje željne mačkice. Nježno je usnama grickala nabrekli klitoris, darujući mu svako malo dug i obuhvatni liz. Jecala sam od uzbuđenje i sve mi je manje bilo važno hoće li me tko čuti, željela sam što više uživati u Lorinu tijelu, pokloniti i njoj poštenu ševu. Lora se iskreno okomila na oblizavanje moje mačkice, koja je gorjela, širila se, drhtala.
Čvrsto sam se uhvatila za sjedalo osjećajući da ću svaki čas doživjeti činilo mi se ogroman orgazam. “To,to, ah, Loro, ah, jebi me , što jače možeš, to, jebi, jebi!”, jedva sam dolazila do daha, a onda, kroz velike drhtaje tijela, grčevito svršila. Lora je i dalje lizala vrelim sokom namočenu mačkicu, a onda se počela spuštati prema vrućem anusu darujući i njemu jedan veliki, predivni liz. Nastavila je s ljubljenjem unutrašnjosti bedara, a onda sam ju željna njenih poljubaca, privukla k sebi i strasno počela ljubiti njene sočne usne. Bilo je kao u snu, nisam se mogla zasititi njenih dodira, željela sam da ovom putu nikada ne dođe kraj. Lora se naslonila na prozor i namjestila u privlačnu pseću pozu, njene sise čvrstu su stršale mameći još koji moj dodir, stiskala sam ih čvrsto goreći od želje da gurnem prste što dublje u njenu prekrasnu macu.
Željno se je trljala o moje tijelo, sve više prčeći čvrstu, preslatku guzu. Raširila sam joj guzove i započela s lizanjem, uživala sam gurajući jezik u njene uske šupljine, bila je tako sočna i meka, podatna. Gurnula sam u nju tri prsta, no mojoj Lori to nije bilo dosta, htjela je još, žudila je za nečim velikim, nečim jakim. Posegnula sam za torbom i izvadila reket za bagmenton koji je imao dovoljno dugačku dršku, nadala sam se da će to biti dovoljno za moju slatkicu. Lagano sam tiskala dršku u njenu mokru rupicu, bila je oduševljena, željela ju je dublje, gurala sam ju sve silovitije, drška se je gubila u njenim prostranstvima, Lora se je žustro nabijala na ovu improviziranu kurčinu obilnog volumena, želeći ju rastrgati svojim snažnim pokretima. Njen ples postajao je sve brži i brži, sise su joj lelujale na sve strane, jebala sam ju sve žustrije.
Skvičala je svojim tankim glasićem, bila je predivna, guza joj je stršila u zrak, nisam mogla odoljeti, a da ju koji put lagano ne liznem i ne izgrickam. Bila je cijela moja, obožavala sam svaki komadić njenog vrelog tijela! Svršavala je u silovitim valovima, grčila se pod mojim rukama, tražila još, molila za još! Čvrsto sam ubadala dršku u njenu pičku, sve dok nije popustio i zadnji val njenog uzbuđenja. Položila sam ju na leđa i nježno položila svoje tijelo na njeno, nastavljajući ju ljubiti po grudima, usnama, čvrstom trbuščiću. Mazile smo se i uživale u dodirima sve dok nije došlo vrijeme da se autobus ukrca na trajekt.
Na trajektu smo zajedno popile prvu jutarnju kavu, sretne što smo postale dobre prijateljice. Nježno smo izmjenjivale poglede, a ja sam se radovala svakom njenom slučajnom dodiru. Dogovorile smo se da ćemo se vidjeti opet kad ona dođe u Zagreb. Na Malom Lošinju Goran me poljubio posesivnije nego ikad, pozdravio Loru i nastavio me grliti. Pogledala sam Loru dugim, nježnim pogledom i mahnula joj u nadi da ću ju uskoro opet ljubiti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Seksi doživljaji jednog molera
by: sori74

Građevina je naporan i težak posao ali ima i svojih zanimljivih doživljaja.Ovo je priča o jednom doživljaju sa mog posla.Ja sam Milan,36 godina i po zanimanju sam moler. Događaji iz ove priče su se desili pre dve godine u julu.Dobio sam poziv za jedan posao u jednom selu.Otišao sam da pogledam o čemu se radi.Dočekao me jedan gospodin oko 60 godina i rekao mi šta bi trebalo da uradim.Trebao sam da uradim termo-izolaciju na jedan zid od kuće.Seli smo da popijemo kafu i da se dogovorimo o poslu.Kafu je poslužila gazdarica koja je imala oko 50 godina,srednje građe,crne kose malo preko ramena,malo popunjene zadnjice ali ne velike,sve u svemu žena prijatnog izgleda.Više je izgledala kao neka dama nego žena koja živi na selu.Uz kafu sam i saznao da su oni nekada tu imali hladnjaču i da su je zatvorili i sada hoće da se bave seoskim turizmom.Oni žive u Beogradu i tamo imaju piljare gde prodaju voće i povrće iz svojih zasada.Dogovorili smo se da počnem sa poslom za tri dana ali je gazda rekao da on možda neće biti tu ali da će tu biti Zorica(tako se zvala gazdarica).Imali su i jednu kćerku koja se udala i ona je živela u BG.
Došao sam u zakazano vreme i pošto je bio jul i velika vrućina poranio sam malo.Bilo je oko 7 ujutru.Video sam u dvorištu auto i pomislio da gazda još nije otišao u BG.Dočekala me je gazdarica Zorica.Na sebi je imala haljinu sa izrezima sa obe strane nogu,na grudima je imala dugmiće kroz koje su provirivale njene lepe grudi veličine između 3 i 4.Gazdarica je skuvala kafu i seli smo da je popijemo.
- Gazda nije otišao u Beograd - pitao sam gazdaricu.
- Otišao je sinoć - reče gazdarica Zorica.
- Ja pomislio da je tu pošto vidim auto - rekoh joj.
- To je auto moje ćerke,došla je juče jer joj se kuma udaje - reče Zorica.
- Pa lepo neka je sa srećom - rekoh.
- Ako ti nešto bude trebalo ja sam tu da pomognem - reče Zorica gledajući me pravo u oči.
- Važi gazdarice - rekoh i odoh da radim.
Radio sam zid sa zadnje strane kuće.Tu je nekada bila kao neka šupa ali sada su dozidali jednu prostoriju za kao neki apartman sa kupatilom.Sa jedne strane zid je imao velika dvokrilna vrata a sa druge je bio samo otvor za manja vrata gde je trebao da bude ulaz.U prostoriji je imao jedan sto,klupa,dve starije fotelje i dve stolice.U samom ćošku su bila dva bureta koja su bila jedno na drugom.U kupatilu ništa nije bilo urađeno ,samo su pčočice bile unete u kutijama.Počeo sam da radim.Zalepio sam skoro pola zida stiropor kada je oko 10 sati u prostoriju ušla jedna devojka sa malom devojčicom oko 3 godine.
- Majstore ja sam Ivana i gazdina sam ćerka,hajde na doručak - pozvala me je.
Ivana je imala oko 23-24 godine i bila je baš lepa devojka.Duge crne kose,visoka oko 170,zgodnog tela sa malo punijom zadnjicom i grudima čije su se bradavice ocrtavale ispod uske majice.Dole je imala neki šorc koji joj je isticao njene guzove.Išla je ispred mene i meni se kara počela buditi od pogleda na nju.Brzo sam seo za sto da ne bi primetili da imam erekciju.Seli smo svi da doručkujemo.Ivana je držala u krilu ćerkicu i hranila je.
- Mama ja posle moram da idem do kume da idemo da vidimo venčanice,hoćeš da paziš na unuku baba - pitala je Ivana Zoricu.
- Mogle ste to i drugi dan da i ja idem sa vama a ne da ovde ostajem sama skoro svaki dan - reče Zorica.
- Pa nisi sama,tu će biti i majstor,glupo je da ga ostavljamo samog - reče joj Ivana.
- Pa kad tako ti kažeš,a možda je i bolje jer je ovde svežije nego u gradu a i da se nađem majstoru pri ruci - reče Zorica.
Doručkovali smo i ja sam otišao da radim.za dva sata sam zalepio ceo zid i seo sam na fotelju da sačekam da se malo lepak osuši da bi mogao da stavim mrežicu.Bilo je oko jedan sat i vrućina je bila baš velika.Otvorio sam malo i ona velika vrata da napravim promaju.Nogavice od bermuda sam zavrnuo skroz do prepona i pošto sam skoro legao u fotelju a noge stavio na klupu sa strane su izvirivale bokserice.Počeo sam da razmišljam o Ivani.Kara mi se opet počela dizati i to se primećivalo između mojih nogu.U tom trenutku na vratima se pojavila Zorica noseći sok i neke kolače.Ja sam spustio noge sa klupe i seo normalno u fotelju.
- Je li pauza majstore - upita me Zorica.
- Malo da se osuši lepak  - rekoh ja.
- Samo se ti zavali u tu fotelju i odmori,nemoj da se ustručavaš a i toplo je odmori češće - reče Zorica.
- Hvala gazdarice - rekoh ja.
- Evo donela sam ti sok i nešto slatko da se osvežiš a i da ti malo pravim društvo da ne budeš sam- reče Zorica spuštajući sok i kolače na sto.
Sela je na stolicu i prekrstila noge.Sevnula je butina kroz razrez na haljini.Ja nisam mogao da odvojim pogled od nje.Ona je to primetila i samo malo podigla haljinu preko butine uz mali smešak.
- Baš je ugrejalo danas ali ovde kod tebe je malo svežije - reče i otkopča jedno dugme između grudi na haljini.
Sada se videlo još više.Video sam da ima beli grudnjak.Počela me ispitivati odakle sam,koliko se bavim ovim poslom,jesam li oženjen.Rekao sam joj da nisam.Pitala me da li imam devojku,ja sam rekao da tenutno nemam.
- Vama molerima i ne treba kad svaki dan idete po tuđim kućama i gledate mlade gazdarice,još ako su same - reče Zorica gledajući me direktno u oči i smešeći se još više.
- Od gledanja nema vajde  - rekoh ja.
Ona zaćuta i opet prekrsti noge.Opet je haljina spala i butine su opet sevnule.Sada nije podigla haljinu preko njih.
- Pa nema u pravu si,ali ti sigurno samo ne gledaš nego i koristiš priliku - upita me Zorica.
- Zavisi od situacije - rekoh.
- Pa ta situacija je sigurno ako je gazdarica mlada i sama kući zar ne - reče Zorica.
- Ne fali ništa i starijim damama - rekoh ja i polako ustadoh sa fotelje prilazeći joj.
Stao sam ispred nje i pogledao je u oči.
- Pa ne fali ništa,možda one mogu da pruže i više od mlađih - reče Zorica gledajući u moje oči.
Gledali smo se tako jedno desetak sekundi ćuteći i onda je ja upitah:
- Mogu li da proverim šta može ova dama može da mi pruži više od mlađe - rekoh.
Zorica polako ustade i stade ispred mene.Stajali smo tako desetak sekundi i onda ona spusti pogled između mojih nogu.Kara mi je bila u punoj veličini.Imam karu dužine 20 centimetara i malo je deblja pa se činida je veća.Zorica poče malo brže da diše spustajući ruku između mojih nogu.Kada me je dotakla prstima preko bermuda po kari mislio sam da će probiti i bokserice i bermude.Uhvatio sam je oko struka i podigao na sto da sedne.Raširio sam joj noge i stao između njih.Počeli smo se ljubiti.Ljubila se baš dobro.I dalje mi je trljala karu preko bermuda.Desnu ruku sam joj zavukao između njenih nogu i napipao gaćice.Već su bile mokre od njenih sokova i od znoja.Zavukao sam dva prsta ispod gaćica i počeo da je trljam po klitorisu.Ona je počela da stenje.Sa jednim prstom sam polako ušao u njenu picu i počeo ga stavljati i vaditi iz nje.Ubrzo sam stavio još jedan i malo kasnije i treći prst.Sve dublje i brže sam uvlačio prste u njenu picu.Ona je sve jače stenjala i uzdisala.Zavukla je svoju ruku u moje bermude i dodirnula me po glaviću.Pomazila ga je i obuhvatila rukom pomerajući ruku gore-dole koliko je mogla zbog bermuda.Spustio sam je gornjim delom na sto i raskopčao haljinu između grudi.Povukao sam grudnjak u stranu i počeo da joj ližem i sisam bradavice.Prsti su mi i dalje bili u njenoj pici.Karao sam je tako prstima sisajući joj grudi možda 2-3 minuta i onda sam kleknuo između njenih nogu i počeo da je ližem po unutrašnem delu butina penjući se sve više prema njenoj pici.Za trenutak sam prekinuo i uspravio se da joj skinem gaćice.Onda sam nastavio da je ližem.Došao sam do pice oko koje su bile male crne dlačice podšišane u mali trouglić.Opet sam joj stavio dva prsta u picu .Polako sam jezikom počeo da je ližem po klitorisu i ona je jako uzdahnula i stegla me svojim butinama.Gurao sam prste u nju sve dublje i brže ližući joj klitoris. Počela je da stenje sve više me stezajući butinama oko glave.Pica je počela da joj pušta sve više sokova.Ustao sam i samo svukao bermude i bokserice do kolena i polako naslonio glavić na otvor njene pice.
Polako sam počeo da ulazim u nju.Digao sam joj jednu nogu na svoje rame i počeo jače da guram.Ulazio sam samo glavićem u nju.Ona je pokušavala da se sama navuče na moju karu.Tako sam je karao jedno pola minuta i onda sam naglo ušao u nju do kraja.Ona je samo jako jauknula.Počeo sam sve jače i brže da je karam.Čuli su se udari mojih jaja u njenu picu,i šljapkanje njene pice.Karao sam je tako oko pet minuta i ona je počela da svršava.Ja sam još više ubrzao ritam.Počela je da ispušta neki piskav glas sva se tresući.Karao sam je u tom položaju još možda dvaminuta dok se nije smirila.Onda sam je podigao sa stola i postavio da čuči ispred mene Primakao sam karu njenim ustima.Ona je uhvatila jednom rukom i počela je pomerati gore-dole.Isplazila je jezik i počela lizati glavić.Obuhvatila je usnama glavić ne prestajući da je drka rukom.Ja sam je uhvatio za glavu pokušavajući da joj ga uguram što dublje u njena usta i grlo.Ona se malo zakašljala i ispao joj je iz usta.Opet ga je stavila i počela sama da se nabija na njega sve više.Jezikom je celo vreme šarala po njemu.Videlo se da je iskusna u oralnom seksu.Sve više je ulazio u njena usta.Osetio sam da ću uskoro da svršim.Ona ga je polako izvukla iz usta i usnama opet obuhvatila glavič drkajući ga rukom sve brže.Jezikom je šarala po glaviću.PoKada sam počeo da svršavam izvadila ga je iz usta i sperma je počela da je prska po licu i vratu.Kada sam svršio još mi je kara bila uspravna.Opet sam joj stavio karu u usta i ona je nastavila da ga liže i sisa.pPodigao sam je i okrenuo je licem prema stolu naslanjajući joj gornj deo na sto.Zadigao sam joj haljinu visoko na leđa i počeo je karati tako stojeći od pozadi.Karao sam je polako ulazeći u nju osećajući kako mi kara opet postaje sve čvršća.Ona je opet počela da ubrzano diše.U tom trenutku smo čuli glas njene unuke kako je doziva..Mala je bila spavala pa se probudila.Zorica je brzo skočila i spustila haljinu.Ja sam navukao bermude.Zorica je izašla napole i otišla kod unuke a ja sam ostao tu.Posle jednodesetak minuta je došla sa malom kod mene.Ja sam mešao lepak za mrežicu.
- Evo mi došle da ti pomognemo - reče Zorica.Videlo se da se malo sredila i umila.

- Ja rado prihvatam pomoć,pogotovo od babe jer nije završila posao koji je počela - rekoh ja smešeći se.
- Pa nisi ni ti završio majstore - reče Zorica.
- Ja ću rado da završim samo ako ti hoćeš - rekoh joj.
- Može kasnije samo da maa opet zaspi - reče Zorica.
Pošla je da izađe iz prostorije vodeći unuku ispred sebe a ja sam joj prišao od pozadi i privukao sebi stavljajući joj jednu ruku između nogu hvatajući je za picu preko haljine a drugom je uhvativši za dojku.
- Jesi lud šta ti je vidiš da je mala sa mnom - reče Zorica izvlačeći se iz mog zagrljaja.
- Pa ti uspavaj unuku i dođi da nastavimo naš posao - rekoh joj.
Ona je otišla sa unukom a ja sam ostao da radim.Posle jedno petnaestak minuta sam čuo auto kako ulazi u dvorište.Izašao sam i video da se Ivana vratila.Šteta, pomislio sam da više nema ništa od nastavka sa Zoricom.Posle jedno pola sata dolazi Ivana i zove me na ručak.Ručali smo opet svi zajedno i Ivana je rekla da je umorna od traženja venčanice sa kumom i da će malo da odspava.Meni je prošlo kroz glavu da i nije sve gotovo sa Zoricom.Otišao sam da radim a one su ostale.Posle jedno sat vremena sam pošao da vidim šta radi Zorica jer se nije pojavljivala i da vidim da li je Ivana zaspala.Zovnuo sam polako ispred kuće Zoricu ali se niko nije odazivao.Polako sam ušao u kuću i video da Ivana spava na trosedu.Pored nje je spavala i mala.U tom se iz kupatila čulo da se neko tušira.Znao sam da je Zorica.Polako sam prošao pored troseda i ušao u hodnik.Primakao sam se vratima kupatila i polako probao da ih otvorim.Nisu bila zaključana.Polako sam ih otvorio i video Zoricu pod tušom kako se kupa.Ušao sam unutra zatvarajući vrata.Zorica me je videla i izašla ispod tuša.
- Jesi lud izlazi odavde hoćeš da nas Ivana vidi ovde zajedno - reče Zorica uplašeno.
- Ma ne boj se čvrsto spava - rekao sam ja skidajući majicu i bermude sa sebe.
- Jesi lud šta to radiš - reče Zorica.
Ja joj priđoh i okrenuh je leđima prema sebi zavlačeći joj jednu ruku među noge da drugom je hvatajući za grudi.Počeo sam je ljubiti po vratu i ramenima.Zavukao sam jojdva prsta u picu. Ona je tiho zastenjala ali je pokušala da seizvuče iz mog zagrljaja.Ja sam je još jače pribio uz mene i još jedan prst stavio u njenu picu.Kara mi se digla od stiska njene zadnjice.
- Nemoj ovde čuće nas Ivana i mala - reče Zorica.
J a još više i brže počeh da je karam prstima i osetih da se sve manje opire.Pribio sam je uz veš mašinu i uhvatio jednu njenu nogu i podigao je uvis.Polako sam počeo ulaziti otpozadi u nju. Ona je samo uzdahnula i rekla da je pustim jer će nas čuti Ivana.Malo sam ubrzao i osetio da je nestalo njenog otpora i straha da ćemo biti otkriveni.Sve jače sam počeo da je karam ulazeći ceo u nju.Odvojio sam se od nje i ušao sa njom u tuš kabinu.Voda je počela da se sliva niz naša tela.Okrenuo sam je prema sebi i podigao jednu nogu šireći je koliko je moglo u tom malom prostoru.Počeo sam da je karam stojeći pribivši je uz zid kabina.Ljubili smo se dok nam se voda slivala niz lice mešajući se sa našom pljuvačkom.Bio je to malo nezgodan položaj jer su nam se noge klizale po tuš kabini ali je bilo uzbudljivo jer smo to radili u malom prostoru a samo nekoliko metara u drugoj prostoriji su spavale Zoričina ćerka i unuka.Ja sam ubrzao koliko sam mogao zbog prostora i posle jedno 5-6  minuta sam osetio da ću da svršim.I Zorica je počela da se trese svršavajući Opustila je telo da sam jedva uspevao da je sadržim da ne sklizne naniže.Spustio sam joj nogu i ona je samo skliznula naniže a ja sam počeo da svršavam po njenim grudima i licu.Odavno nisam ovako svršio.Malo smo se smirili i oprali vodom i Zorica je rekla da se obučem i polako izađem iz kuće.Sačekao sam da se i ona obuče i dok vidi da li Ivana i mala još spavaju.Još su spavale.Polako sam prošao pored njih i izašao napolje.U tom trenutku sam čuo kako Ivana pita Zoricu gde je to bila.Sačekao sam malo ispred vrata da čujem šta će da pričaju.Zorica je rekla da se tuširala.Ivana joj je rekla da joj se učinilo da sam ja prošao pored troseda i da sam izašao napolje.Ja sam brzo otišao na radno mesto.Posle jedno desetak minuta dolazi Ivana i pita me kako ide posao.
- Ide dobro gazdarice - rekao sam joj.
- I kako ti je bilo sa mojom mamom - pitala je gledajući me direktno u oči.
Ja u prvom trenutku nisam znao šta da kažem zbunjen njenim pitanjem.Pomislio sam da nas je čula i da me zato to pita.Nisam znao ni šta su njih dve razgovarale kada sam ja otišao.
- Kako misliš kako je bilo - rekoh ja zbunjen.
- Pa kako si se proveo sa njom,je li bila od kakve koristi - pitala me Ivana
- Jeste,donela mi je sok i kolače da se osvežim - rekoh.
- Pa dobro,ako bi ja mogla da ti nešto pomognem samo kaži,ako ti treba društvo tu sam - reče Ivana.
- Pa kako hoćeš,prijalo bi mi društvo - rekoh i pomislih da bi stvarno voleo da se družim sa njom kao sa njenom kevom.
Radio sam tako skoro do sedam sati uveče a Ivana mi je jedno vreme pravila društvo.Posle su došle Zorica i mala.Zorica me gledala ispod oka.Kao da je imala osećaj da nas je Ivana čula.Takav osećaj sam imao i ja.Kada sam završio sa poslom seli smo da popijemo kafu.Ja i Zorica smo krišom razmenjivali poglede pokušavajući da jedno od drugog saznamo da li Ivana nešto sumnja.Ivana je jedan takav pogled i videla ali ništa nije rekla samo se nasmešila.
- Pa majstore moramo se dogovoriti da mi okrečiš stan u Beogradu - reče Ivana.
- Rado ću to da uradim - rekoh joj.
- Ali se moramo dogovoriti kad onaj moj ne bude tu jer on ne voli baš te radove - reče Ivana pogledavši me nekim zavodljivim pogledom.
- Kad tebi odgovara - rekoh joj.
- Dogovorićemo se kada će to biti - reče Ivana.
Ja sam se pozdravio sa njima i ostavio sam broj Ivani da me zovne kada bude htela da kreči stan.Razmišljao sam ako bude sama kao i Zorica da sigurno neću propustiti šansu da je povalim.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Karanje na zabavi
by: grga1000

Lijep i sunčan dan spemam se na neku feštu pozvan sam od frenda, novi sam u gradu, stranac ponio sam s sobom bocu cuge i krenuo. Polako je palo veće dok sam pronašao kuću, čula se glazba kako trešti, pozdravili smo s nije se potrudio da me upozna s rajom jer su bili već svi u svom štimungu pelsalo se i pjevalo, opako dobro......slabo je tko obraćao pozornost na mene jer sam i bio malo stariji od većine. Uglavnom šaroliko društvo.Parovi su se ljubiili po čoškovima svjetlost je bila smanjena, klinci, mislim u sebi i šetkam se s cugom u ruci što je vrijeme odmicalo atmosfera je bila sve opuštenija
a klinci sve raspojasaniji u čošku sam gledao neku performansu gdje je neka cura tipu pušila kurac pred svima, dok su je nagovarali da proguta do jaja ali nije joj išli pa su je izvidždali, i to joj je natjeralo suze na oči, a poslije i psovke koje je cijedila kroz usta slinava od pokušaja da proguta kurac...ha ha ludara šettao sam dalje i ugledao par koji je divlje plesao. Ona je bila u kratkom miniću guza za desetku noge izvajane kao da ih je Meštrović radio gore majica na bretele male grudi skakale su kao pomanhnitale, dok se ona izvijala u orijentalnom ritmu vrteći kukovima i njišući s svojim malim grudma,  a bradavice strše kroz majicu. Dok je njihala kukovima i izvijala guzovima tip koji je bio snjom hvatao je za kukove i nabijao na svoj kurac koji je bio napet, sve se lijepo vidjelo jer je nosio lagane ljeetne hlače. Držeći je za kukove nabijao je na svoj kurac, odnosno imitiro je jebačinu na moje zadovoljstvo, a ona se trljala o njegove napete hlače s svojom prekrasnom guzom. Upitao sam frenda tko je taj par, ah ma ona mu je ljubavnica a on je oženjen voli ga jebiga ne može bez njega, a izgleda da je tip i dobar jebač ha ha smijao se moj prijatelj samo bojim  se da će biti frka jer ovdje je i njegova žena.......ah da ona se zove DANICA  mala izgleda opako... voli kurac ha ha, hajde Grga opusti se i uživaj 

Upala je od tipa žena i počela je lagano došaptavanje između njih dvoje, a ti si se lagano povukla, gledao sam te, otišla si u čošak gledala ih i nesvjesno rukom se dirala po pički preko svoje lagane haljinice, pukao sam kao dinja dok sam te gledao, neprimjetno si se dirala, a možda i nesvjesno, odjednom si se okrenula i otišla u hodinik....izgubio sam te iz vida. Krenuo sam za tobom hodnik prazan ugledao sam svjetlost iza jednih vrata, ha  kupaona to je, mala se otišla rashladiti, probao sam sreću stisNuo bravu otvorila su se bez problema ili mamiš ili si zaboravila zaključati vrata, lagano sam izvadio poludignuti kurac iz hlača držeći ga u ruci naglo uletio u kupaonu, prazna..... pogledam desno iza vrata ti sjediš na WC školjki i lagano žuboriš, čujem kako piškiš gledaš me otvorenih usta maLo mene malo moj kurac koji držim u ruci i koji polako raste gldajući tebe na wc-u spuštenih gačica do članaka i otovorenih usta. OOFHH kad je već tako velim ja daj mala da ne zjape usta otvorena bez veze da ja gurnem kurac u njih da malo sisaš kurac, ne progovraš već samo geldaš u mene kao da sam te prekinuo u nečem, proleti mi kroz glavu pa ova je drkala, pička s napalila pa mora da se opusti. Kurac mi je narastao do pune veličine tvrd kao kamen, a ti kao da si došla sebi ma kome da stvaljaš kurac u usta vole jedan miči se da prođem van, u taj tren nesvjesno sam ti odvalio šamar puklo je strašno, sreča da je glasna glazba inače bi svi sigurno čuli,nisam nasilnik ali jednostavno sam morao, pogledala si me, kretenu jedan najebačeš za ovo , automatski sam ti opalio i drugi šamar valjda od straha da te ušutkam jednom rukom držim napeti kurac drugom tebe šamaram i onda ti gurnem kurac u usta valjda da ti začepim usta da ne vrištiš. Lagano je klizuo u tvoja usta gurao sam ga sve dublje dok  ga nisi uzela u ruku izvadila van i rekla mi tiho polako, ugušiti ćeš me, vratila ga nazad u usta i lagno cuclala a drugom rukom si  polako i nesvjesno milovala  svoje međunožje. Ostao sam paf pička kao avion mi puši kurac, nakon šamaranja   postala kao beba eh tko će vas razumjeti, gurala si ga u usta do grla tako da ti je slina curila niz bradu dok si se žestoko trljala po pici , okuražio sam se digao te s wc školjke za ramena, naguzio preko kade uhvatio za kukove dok si ti rukom kroz svoje međunožje držala moj kurac i navodila ga u svoju pičku kad je glavić ušao gurnuo sam ga do kraja držeći te za kukove čulo s plonk koliko je bila pička navlažena uletio je u tvoju unutrašnjost bez problema. Dirala si mi rukom jaja i lagano ih milovala, prekrasan pogleda guza kao velika jabuka uski struk obožavam ovu pozu malo sam se sagnuo da mogu lakše zabijati kurac u tvoju preverelu pičku iz koje su sukljali sokovi ....   

Gledao sam te kako se nabijaš na moj kurac i kako sam malo perverzan stao sam digao ruke za glavu i gledao te kako se nabijaš na moj kurac stojao sam s rukama oko vrata s kurcem u tvojoj pički i gledao ga kako ulazi i izlazi iz tvoje vruče unurašnjosti, pogled mi se zalijepio na tvoj mali šupčić koji je zijevao pri svakom nabijanju tebe na moj kurac, ma daj, ja to sebi umišljam ne može biti, ali neda mi vrag mira spuštam ruku na tvoju guzu i pljas po jednoj guzi ti staneš iznenađena, a ja opet pljas po guzi okreneš se pogledaš me svojim snenim očima i čujem kako ti se otima uzdah iz usta udarim te opet punim dlanom po guzici a ti se divlje nabiješ na moj kurac i ponovo i ponovo, pleskam te po guzi a ti počinješ stenjati još žešće..... u jebem ti pa pički se ovo sviđa ...pitam te Danice voliš li ti ovo šutiš i nabiajš se na moj kurac kao luda kad se nabiješ do kraja vrtiš guzicom kao pomahnitala kako sam te šamarao po guzi sva je pocrvenila. Nagnuta si nad kadom pustiš vodu i lagano uzmeš vode i spustiš na guzu da je malo rashladiš pomažem ti razmazujem vodu po guzici dok se ti neprestance lagano nabijaš na moj kurac, tvrd je kao kamen pališ me do bola.Pogledam po kupaoni ugledam ulje za tijelo uzmem ga i kao malo ću ti razmazati po guzi da je rashladim   

Kako sam ti mazao guzu umirila si se s kurcem u sebi volim dirati guzu prekrasna ti je namazana uljem sjaji se i vrtim ti se oko šupčića, lagano ga diram i natapam s uljem kad mu se pirbližim kao da se malo umiriš ma ovao pička hoće karanje u dupe pomislim usebi lagano prstom guram ulja u šupčić koji je čvrsto zatvoren ali ulje i nježnost moga prsta otvraju ga gurnem prst do kraja osjetim moj kurac u tvojoj pički i jebem te prstom u guzici dok mi je kurac u pički zanesen svojom igricom ni ne čujem kako ti stenješ  izgubljejna od strasti.Vičeš jebi me, jebi me, vadim prst iz guze ti naglo se pomičeš naprijed kurac mi iskače  iz tvoje vlažne pičke uzimamm ga u ruku dok ti primičeš guzu mome međunožju i prčiš je, naslanjam kurac na šupak i lagano se trljam o njega da i kurac podmažem ti si se umirila izenanda ga naslanjam ga šupak i gurnem bez najave u tvoju guzicu aaaaaaaaaahhhhh stoko jedna vičeš ti..... stokko u guzicuuuuuuuuuuuu u guzicu si mi ga zabioooooo ali ne bježiš ispod moga kurca već se lagano nabijaš na njega hvatam te za kukove i nabijam se svom snagom u tebe podmazano je, ide dobro malo je tijesno ali jebiga pa to je šupak mislim u sebi hvataš me za jaja i i stiskaš mi ih, pogled na ovu scenu me izluđuje karm te u šupak guza se raširila struk se suzio gledam to i ne mogu više izdržati držime te za kukove i snažno nabijam dok ti stenješ i puštaš neke neartikulirane glasove, sperma prokulja iz mojih jaja osjetim je kako leti i puni tvoju guzicu umirila si se i vičeš o daj mi je to daj mije napuni mi guzicu speromommmmmmmmmm dok si rukom drkaš klitić i stenješ, a guzu ne odvajaš od mene već si se nabila do kraja par kratkih trzaja i puna si sperme ostajem neko vrijeme u tebi dok se nisi odmakla i naslonila na kadu. Sperma ti curi iz guzice koja se opako crveni   , okreneš glavu i pogledaš me čoveče što si mi to uradio , gledam te, Danka pa ti si lijepa žena a ovaj položaj je opako dobar guza naprčena čmar crven s trgovima sperrme a pičk nabrekla depilirana ma pogled za sladokusce 

Naslonio sam se na zid i promatrao ovu tvoju pozu sav iznuren i drhtavih nogu oborila me ova jebačina gledam te tako presvijenu preko kade i dođe mi da pišam, okrenem se i pogledam u wc školjku pogled mi odluta na tebe presvijena preko kade guza naprčena suknja zadignuta do pola leđa, gače na jednoj nozi vise na tabanu, gledaš me svojim lijepim očima i dahčeš i miluješ si pičku al si me rasturio sve mi bridi pica i guzica, govoriš mi , gledam te i smješkam se sad ćemo to mi rashladiti, uzimam kurac u ruku ciljam u tvoju guzicu počinjem pišati po tebi, ne, ne nemoj molim te ali gotovo je, zlatna tekućina šprica po tvojoj guzici gađam ti šupak ispirem spermu s njega pišakom te počinjem šarati po guzici, ti vrtiš guzicom kao da te jebem miluješ si klitoris i prčiš guzicu da nebi slučajno koja kap otišla uzalud, kako pričiš guzicu onako nprčena svijam se u koljenima i gađam ti zlatnim mlazom pičku koju ti žestko trljaš, i slušam  te kako dahčeš i na brzinu svršavaš dok mlaz zlatne tekućine zaljeva tvoju pičku.Mokraća se cijedi niz tvoje noge dok ti iznemoglo dahćeš i okrećeš se te rukom hvataš moje zadnje mlazeve mokraće i mažeš si po grudima, pričaš sama s sobom da i moje sise dobiju nešto danas, miluješ ih a ja zadnje mlazeve mokrće spuštam na tvoje sise koje ti ramazuješ po  cijelom tijelu. Skidam ti gaće s noge mokre su uzimam ih i tebi kažem sredi se čekati ću te vani idemo ne neko mirnije mjesto, kažeš mi nisi sama ovdje, gledam te smješkam se i kažem ne nisi, sa  mnom si he he nemoj da dugo čekam i pljesnem te po sisama i lagano po o brazima ah mislim u sebi i oni gore a nisam ih ugasio hmmm morati ću drugi put izlazim van s tovjim gačicama u ruci ......
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Apr 2024, 06:26:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.291 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.