Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 00:28:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27452077 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Karolina nije znala - II dio

Marko je kleknuo ispred Jasne, skinuo joj sandale i polizao stopala, a onda nježno prelazio dlanovima po njenim listovima i koljenima.

„Hehe, čika Marko, nemojte... Uuuu... Ježim se od toga, hehe...“ – kikotala se Jasna, što je Karolinu nerviralo, ali i palilo, na neki način.

Kako joj je rekao, nije se dodirivala. Sjedjela je prekršetnih nogu i posmatrala. S vremena na vrijeme, otpila bi mali gutljaj konjaka. Marko je već zaronio između nogu ove mlade djevojke, koja izgleda kao da nikada u životu nije pomislila na seks, ali izrazi njenog lica, pohotni pogledi koje je upućivala Karolini, otkrivali su iskusnu jebačicu u njoj. Mladu, nježnu, ali iskusnu i po svemu sudeći spremnu na sve.

„Hmmmm... Oh... Čika Marko... Nemojte... Nemojte molim vas...“ – Jasna se otimala blago  Markovim rukama, usnama.

Širio joj je noge, polako, i milovao i nježno stezao butine, ljubio ih, pažljivo, prelazio jezikom po njima.

„Neee, čika Mar-koo...“ – i dalje se opirala kćerka njegovog poslovnog partnera, s obje ruke pokušala da mu odbije glavu koja je ronila između njenih nogu i gledala kako se približava njenoj već ustreptaloj mačkici. „Uuuuuh... Hmmmm... Hmmm...“ – teško je disala i povremeno trzala bokovima. Noge su joj bile na njegovim ramenima, prekrštene.  Podmetnuo je ruke ispod guze i stegnuo je, a onda joj zagizao mačkicu preko, također svilenih gaćica, plave boje. – „Uf... uf... Čika Marko... Ah... Ah... Ah... Uvvvvvvv...“  - Jasna se tresla, blago podrhtavala sve jače stežući njegovu glavu butinama, čupala ga je za kosu.

Marko se odmaknuo i svukao gaćice sa nje, tako nježno, tako vješto, Karolina uzdahnu gledajući orošeni cvijet ove mlade djevojke, prateći Markov jezik koji mu se približavao. Zastao je kada je došao do Jasnine usplahirene pičkice, a onda cijelim jezikom polizao njenu jednu pa drugu butinu. Ona se oslonila rukama na kauč i gledala prema svojoj malenoj, koja je već bila vlažna. Zacvokotala je zubima kada je ustima ovlažio otkrivene predjele stomaka, a onda joj nježno zagrizao guzu, po procjepu, koju je i dalje držao u rukama.

„Šta će čika Marko da radi, Jasnice?“ – provokativno je gledao.

„Da me liže...“ – već zadihana, Jasna je brzo odgovorila.

„Dakle?“ – pitao ju je ozbiljnim tonom.

„Čika Marko će da mi liže pičkicu... Mmmm...“ – drhtala je i pravila kratke, kružne pokrete bokovima.

„A, zašto?“

„Zato što je Jasnica napaljena kurvica koja jako želi čika Markov kurac i njegov jezik na svojoj pičkiciiiiiii... Aaaaaaaah... Aaaaaaaaah... AAAAAAAAAAAAH....“ – prekinuo je brzim udarima jezika po klitorisu od čega je Jasna snažno svršila - „Aaaaaaaah... Aaaaaaaah...“ – vrištala je glave zabačene unazad, stezala ga butinama, čupala za kosu i trzajući nabijala se uspaljenicom na njegova usta. „Marko... Marko... Čika Marko...“ – drhtala je kada se odvojio od nje, primio je za ruku i podigao sa kauča.

Još se nije ni smirila od iznenadnog orgazma, a već se našla nagužena u njegovom krilu. Nježno  je milovao po nogama, guzi... Prstima bi prelazio po njenoj pičkici iz koje su se još cijedili sokove.

„Zločesta si, Jasna.“ – mirno joj je rekao, ne prestajući da je miluje po guzi, nogama, pičkici.

„Jesam... Jesam... Zločesta sam.“ – zadihana, migoljila se u njegovom krilu.
„Kaži Karolini zašto si zločesta!“

„Zato što sam te palila kada si dolazio... Zato što sam se naguzila u onom uskom bikiniju na bazenu, kad si došao kod nas kući. AAAAH... Marko...“ – vrisnula je kada je ošamario po guzi.

„Nastavi...“

„Zločesta sam što sam ulazila u tvoju sobu i rekla ti da ću ti popušiti a da niko neće znati... Marko... Jebi me... Jebi me, zločesta sam kučkica...“

Karolinu je obuzimala blaga nesvjestica... Nije se pomjerala, oči su joj se caklile, a pičkica pulsirala i obilno vlažila. Činilo joj se da je ovlažila i helanke, i kožnu fotelju na kojoj sjedi, bila je sva mokra, izgubljena, napaljena... Nemoćna...

Marko je gledao ravno u oči, zamućene, suzne, koje su ga molećivo gledale... Sa njenih prelijepih usana pročitao je „Jebi me, Marko, molim te...“ Nije skidao pogled sa nje dok je pomjerao Jasnu unazad i namještao joj usta na svoju nabreklinu. Jasna nervozno i vješto otkopča kaiš na njegovim pantalonama. Nije mogla da sačeka da ih skine, zavukla je ruku u njegove bokserice, izvukla nabrekli i otekli ud i u jednom potezu nabila ga dopola u usta. Marko je duboko uzdahnuo. Odigao se od kauča i tako joj ga nabio dublje u usta. Jasna se nije pomjerala dok je on svukao pantalone i bokserice do iznad koljena, a onda nastavila da mu puši oslonjena rukama na kauč. Gutala ga je pohlepno, svakim pokretom sve dublje. Zadrhtao je kada je počela da mu steže otekla muda i kada je osjetio da je dublje u njenim ustima.

„Kurvice mala... Mmmm...“ – zarežao je Marko i izvadio ga.

Vratio je u sjedeći položaj, opkoračio i usmjerio kurac prema Jasninim ustima. Karolina se ukočila kada je vidjela kako njegov otekli glavić ulazi u usta ove jebozovne djevojke, stezala je butine snažno, pokušavala se tako dovesti do orgazma, grebala je rukohvate na fotelji.. Drhtala je, u stomaku joj se treslo, grudi su je boljele. Jasna je nježno mazila svoje međunožje i gledala Marka ravno u oči. Polako, da je ne povrijedi, nabijao joj ga dublje u usta. Jasna je mumljala i jednom rukom pritisnula mu guzu, motivirajući ga da uđe još dublje.

„Ooohh... Haaaah....“ – teško je disao i nabijao kurac još dublje u Jasnino grlo.

Ona je krkljala, mazila mu muda, ne prestajući da trlja svoju pičkicu. U magnovenju, Karolina je čula kako Marko jebe Jasnu u usta, kako ova kurvica stenje, kako se guši kurcem njenoga Marka. Naizmjenično je polako i brzo, cijelom dužinom nabreklog uda prodirao u Jasnina usta, pljuvačka joj se cijedila niz bradu, ali ničim nije davala do znanja da ne želi još. Osjetila je kako kurac pulsira u njenim ustima i snažno je stegnula Markovu ukočenu guzu.

„Ah... Ah... Ah... HMMM...“ – izvadio ga je i ukočen, glave zabačene unazad izlio speremu po njenoj svilenoj haljini u predjelu grudi. Stenjao je, režao jako ga drkajući, a onda zadihan nekoliko puta kurcem ošamario Jasnu po usnama i obrazima. Ona se provokativno smijala, pokušavajući jezikom da ga liže. – „Lijepo si mi ga popušila, kurvice... Karolina, poliži spermu sa njene haljine.“

Karolina se nije pomjerala... Teško je disala, sva crvena u licu... Činilo joj se da će svršiti sama od sebe ako napravi ijedan pokret. Marko joj je pružio ruku, ali ona ga je uplašenim pogledom zamolila da je ne dodiruje. Nekoliko sekundi skupljala je snagu da ustane... Klecajući uspjela je nekako da dođe do Jasne, popela se koljenima na kauč i oslonjena na ruke polako približavala usne njenim bujnim grudima, i dalje zarobljenim svilenom haljinom po kojoj je sada bila prosuta Markova sperma. Isplazila je jezik i polizala ostatke bijele tečnosti koji su se slivali niz Jasninu lijevu sisu. Osjetivši na usnama njene grudi, Karolina širom otvori usta i poče halapljivo da joj grize sise i kupi spermu. U tom položaju, njeno tijelo je izgledalo veličanstveno. Pica joj je pulsirala, jako, izbacivala sokove straste, a ona je pohlepno uživala u osjećaju dodira njenih usta, zubi i jedrih, nabreklih sisa mlade, napaljene Jasne. Stezala ih je usnama, rukama, grickala bradavice preko haljine.

U istom trenutku kada joj je Jasna jednom rukom pomjerila topić na niže, i nježno stegnula desnu sisu, Marko je spustio ruku na Karolininu guzu i pomilovao je.

„Mmmmm....“ – jako je zagrizla Jasninu sisu i snažan predorgazmički talas potresao je njeno tijelo.

Karolina nije znala šta joj se dešava, zamračilo joj se pred očima, srce lupalo kao nikada do tada. Osjetila je samo Markovu snažnu ruku kako joj pomjera tijelo unazad, kako se njena lijepa guza,  utegnuta u sada već mokre helanke, priljubljuje uz njegov polunabrekli kurac, kako je rukom koju je podigao grli oko vrata, a drugu gura u gaćice. Njegovi prsti su nježno trljali mokru pičkicu i ona je samo čula: „Oh, malena, pa ti si jako vlažna...“ i orgazam kakav ne pamti potresao je i oslobodio stege koju je dugo osjećala. Nije ispuštala glasa, samo je tiho jecala, ukočenog tijela, širom otvorenih usta žvalila Markov vrat i jako stezala ruku čiji prsti su je vodili u stanja kakva nikada nije doživjela.

„Volim te...“ – tiho je rekla kada se smirila, gledala Marka u oči i prelazila prstima po njegovim obrazima.

Nježno je poljubio i zagrlio. Ljubili su se, a Jasna je skinula haljinu sa sebe. Ostala je samo u samostojećim čarapama boje kože i obukla štikle. Karolina je osjetila kako joj ona skida helanke i kako joj rukama i usnama mazi noge. Marko nije prestajao da je ljubi, nježno miluje po leđima. Mrsila je prste u njegovu kosu, privijala se uz njegova prsa i uzvraćala strasne poljupce.

„Ooooh...“ – lagano je uzdahnula kada je osjetila Jasnin jezik na procjepu svoje guze, kako je licka preko tangica uvučenih u njene između polutki njene lijepe guze.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ponuda

Bila sam u nekom polusnu kada sam ponovno ćula da se otvaraju vrata. Bio je to gazda kafića, Franjo, prišao je krevetu i odvezao me. Sjeo je na krevet i mazeći me po kosi rekao da sam bila izvrsna. Pomogao mi je da ustanem te mi dodao mokar ručnik. Rekao mi je da kada se sredim dođem za stol.
Svi su još uvijek sjedili u separeu, Franjo je ustao došao do mene i kao pravi gentelman poveo me do stola. Sjela sam do njega, a on mi je natočio piće. Nakon dosta ispijenih pića društvo se polako počelo razilaziti, a D. je predložio da me odveze kući, no Franjo je rekao da će me on odvesti. Popili smo još nekoliko pića, a onda smo krenuli prema njegovom autu.
Rekao mi je da mu se sviđa to što sam tako poslušna i pitao da li sam spremna uraditi sve što mi on kaže. Rekla sam da volim slušati i da se neću protiviti bilo čemu što će zatražiti od mene.
Bilo je već oko 3 sata poslije ponoći te je promet bio vrlo rijedak. Na prvom semaforu na kojem smo stali usporedo s nama bio je tramvaj.
Franjo me pogledao i rekao mi da spustim bretelicu od haljine i izvadim cicu. Učinila sam kako je rekao, a nekolicina mladića koji su bili u tramvaju su počeli zuriti smijući se. Franjo mi je potom spustio i drugu bretelicu te su ovi iz tramvaja sada imali pogled na moje obje cice.
Kada su upalilo zeleno na semaforu, polako smo krenuli vozeći se usporedo s tramvajem. Ovi iz tramvaja su se prilijepili na staklo te nešto dobacivali. Na slijedećem semaforu, Franjo mi je podigao haljinu otkrivajući pogled na moju pičkicu. Rekao mi je da raširim noge, što sam i učinila, što su ovi iz tramvaja prihvatili s oduševljenjem.
Franjo me primio za kosu zabacivši mi glavu unatrag i strasno poljubio u usta. Ljubio me sve dok se nije upalilo zeleno, a onda uz  škripu guma krenuo ostavivši tramvaj daleko iza sebe.
Dok smo vozili rekao mi je da je ovo bio test i da je oduševljen. Kada smo konačno stigli do mog stana, ugasio je auto i ponovno me stao ljubiti.
Prtima mi je nježno prešao preko pičkice koja je bila potpuno mokra.
„Idemo kod tebe“-rekao je.
Ušli smo u stan, povela sam ga do dnevnog boravka i natoćila nam piće. Franjo mi je rekao da napunim kadu vodom jer da mi je potrebna dobra kupka. Otišla sam u kupaonicu i pustila vodu da teće u kadu. Rekao mi je da će sutra navečer kod njega u kafiću biti zatvorena zabava i da bi volio da dođem pomoći kod konobarenja jer njegov konobar neće moći to sve sam obaviti, a isto tako da očekuje od mene da budem na „punoj usluzi“ njegovim gostima. Rekla sam da sam voljna to učiniti, a on me na to poljubio i rekao da se odem okupati.
Legla sam u kadu, a ubrzo je u kupaonicu ušao i Franjo. Rekao mi je da me želi gledati kako se mazim. Počela sam polako prelaziti prstima po bradavicama, nježno ih stežući. Drugu sam ruku spustila niže i počela maziti pičkicu. Franjo je stajao pokraj kade i rekao da će me slikati i da me mora pokazati prijatelju koji je organizirao tu zabavu u njegovom kafiću, pa ako se njemu svidim da ću sutra biti kod njega na ispomoći.
Ja sam se i dalje mazila dok je on stajao pokraj kade cijelo vrijeme slikajući me.
Izvadio je kurac i prišao kadi, primila sam ga i počela mu ga nježno lizati kurac. Spuštala sam se jezikom do jaja te se ponovno uspinjala do glavića. Uzela sam ga u usta, on me rukama primio za kosu i počeo ga zabijati u moja usta.
Svršio mi je u ustima, progutala sam svu spermu i dalje držeči njegov kurac u ustima.
Pomazio me rukom po glavi i rekao da ide, a sutra da će mi se javiti.
Ostala sam u kadi još neko vrijeme, a onda otišla u krevet te ubrzo iscrpljena zaspala.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Hotel Toplice

"Jednom Babu jebase..." - stara je izreka... Tako, da sam za sva vremena zavrsila sa beogradskim taksisistima, ali su mi se zato beogradski hoteli - usladili... Pogotovo ako su njihovi nocni portiri onako usluzni kao moj Stevo, naprimer...
         Uskocih u tramvaj do Kalemegdana, a onda peske nogu - pred - nogu, dvestotinak metara do Hotela Toplice, kako se tada zvao...
         Setnja mi je dobro dosla, da protegnem moje duge noge, a i lepo, oblo dupence mi je bilo utrnelo od duge voznje autobusom...
         Ovoga putasam ja lupala kljucevima po staklenim vratima hotela, sva ustreptala, nadajuci se da ce i ovog puta biti dezuran Stevo...
         Ushicenje zameni razocaranje kada mi vrata otvoricrnpurasti gorostasni rmpalija, koji je za ove sitne sate bio zacudjujuce cio i veseo... I ako sam i ovog puta u hotel stigla oko tri ujutro, docekao me je sa osmehom od uva do uva!
         I on izgovori ono klasicno: - Vasu licnu kartu, molim ... Ali nekako, kao da je unapred znao - ko sam ja!
         Na pultu je odavno stajao kljuc sobe 313, koji mi portir usluzno pruzi...
         - Kolega Stevo mi je pricao o vasoj lepoti, ali ja mu nisam verovao... - vec je bio pokraj mene, i lagano me uhvativsi pod ruku, povede prema udobnim garniturama za sedenje u holu...
         - Ali sada sam se uverio, da nimalo nije preterivao... - posadi me na dvosed, sede pokraj mene i u vec pripremljene case na stocicu, stavi po dve - tri kockice leda, i ne pitajuci me, nasu viski...
         - Da nazdravimo vasoj lepoti - dobro dosli!!!
         - Bolje vas nasla! - zbunjena dogadjanjem, odgovorih... - Boze, sta li mu je Stevo napricao o meni!? - pomislih...
         - Budite ubedjeni, da mi moj kolega nije pricao nista vise o vama... - neuverljivo ce - Vec, mi je samo kada je video vasu rezervaciju, rekao: " Imati ces cast, da upoznas jednu prelepu damu, koja, kao da je sisla sa naslovnih strana modnih casopisa!"...
         - Ili, nekog od erotskih casopisa moga muza!... - pomislih...
         Stvarno, i sada sam bila, iako u poznoj jeseni, vise svucena nego obucena, naravno, kada bih skinula, kao ovog puta, mantil, sa debelom postavom i krznenim okovratnikom...
         Na meni, kao i obicno kratke cizmice, mrezaste carape sa prijanjajucim podvezicama, a ovog puta duga crna suknja, ali sa slicevima do na vrh bedara... Bela svilena bluza se prosto lepila uz moj bujni torzo!
         Nisam ni osetila, da mi je vec nekoliko puta dolivao pice, i samo me je zveckanje ledenih kockica, o kristalnom staklu case, upozoravalo na to...
         Znala sam, da muskarci, i ako tvrde da su Dzentlmeni, i kunu se u diskreciju, ipak ponasaju kao petlovi koji posto zaskoce kokosku, kukuricu na sav glas i klepecu krilima!!! Da li viski, ili situacija: Sta je - tu je, nekako me oslobodi, i poceh da proucavam Dragana, kako mi se predstavio, uocavajuci razlike izmedu dvojice portira...
         Uhvatih sebe u mislima, kako bih se izgubila u njegovim ogromnim rukama i cvrstom zagrljaju!
         - Kolega dolazi na posao u 6 sati, ali je obecao da ce biti tu vec u pola pet, da bi se malo druzili zajedno... - opasno se priblizavajuci, vec mi saptao na uvo: - Preporucio bih vam, da ga sacekamo u vasoj sobi, jer je ovaj hotel na losem glasu, pa bi vas mogli zameniti sa onim damama, kojima vi sigurno ne pripadate... - i, konobarski spretno, na posluzaoniku nosio posudu sa ledom, onu flasu koju smo skoro popili i drugu nenacetu, i tri case...
         Samo sto smo ztvorili vrata od sobe za sobom, ostavio pice na stolu, okrenuo se prema meni, iz ruku mi uzeo tasnu i mantil, odlozio ih u orman, i tako "razoruzanu" naglo zgrabio uz reci:
         - Tako ste seksipilni... Toliko me vase prisustvo uzbudjuje... Ne mogu vise da se obuzdam!!! - i, podize me kao perce i zagnjuri lice medju moje dojke, koje su nekim cudom izletele van, kao da su se dugmad na kosulji sama otkopcala!!!
         Sva uzdrhtala, ubrzano disuci, shvatila sam da bi trbalo i ja da malo pripomognem, te ga obgrlih oko vrata, dopustajuci njegovim rukama da vrsljaju po mom telu!!!
         Zadigao mi je krajeve suknje, i vec poslovicno, pocepao gacice, neverovatno brzo i spretno skinuo svoje pantalone, i uhvativsi me za guzove podize me, i njegov debeli kurac se ocas nadje u mojoj picki! Obuhvatila sam nogama njegovu telesenu, a on me sakama na polutkama guzova podizao i spustao uz njegovu bazuku, koja mi je cepala utrobu...
         Jakom bradom mi je grebao neznu kozu na sisama a zubima prosto kidao nabrekle bradavice... Iako grubo, nije bilo nasilno... I ja i on smo grabili ka zestokom orgazmu... On je, kao i svaki muskarac u tim trenutcima - groktao... A, ja, kao i vecina zena - podvriskivala... Cvrsto mi pritisnu polutke, i da bi bolje zahvatio, cak oba srednjaka zadjose duboko u moj supak!!!
         To bese najava za ono sto ce se naravno, desiti... I desilo se, ogroman prasak, eksplozija i toplina proze moje telo i vrisak proprati snazan orgazam!!!
         I Dragan, poce da prazni svoja volujska muda u moje uzareno grotlo, i onda me izmozdenu ispustio iz ruku, i ja se nadjoh, otvorenih ustiju ispred njegovog debeljka, ko mi u muza, ali za "glavu" vecim, koji je i dalje bljuvao spermu!!! Da mi ne isfleka odecu, spretno ga zaglabah, ne dozvolivsi ni jednoj kapljici da se uzalud prospe...
         - Kuc... Kuc... Kuc... - Stevo se imitirajuci kucanje, pojavi na vratima!!!
         I opet me zatece u situaciji, u kojoj ni najveca drolja ne bi zelelela da bude...
         Cucala sam gole bele guze, jer sam rukama pridrzavala krajeve crne suknje, i iz razvaljene pizde, mi se cedila Draganova sperma, stvarajuci na podu povecu lokvicu - a ustima sam mu do jaja zaglabala kurcinu, i kroz moje tanano skoro providno grlo, se prosto videlo kako je nadimajuci se, bljuvao lavu!!!
         Postidjena, ne pozdravivsi se, a i kako bih, punih ustiju Draganovih izlucevina, otrcah u kupatilo... Brzo skidoh odecu sa sebe, pocepane gacice bacih u kantu za smece i toplom vodom sam spirala sa sebe i iz sebe rezultate vatrenog okrsaja!
         Kao da su cekali da ja zavrsim sa kupanjem, ili su poili jos koji viski, tek, samo sto sam krocila iz tus kabine, oni obojica goli uletese u kupatilo, i smeseci se, ponovo vratili u kabinu...
         Rucicu tusa postavise na zidni nosac, tako da je mlaz tople vode, prskao po nasim telima ostavljajuci nam ruke slobodne...
         Paaaa... Onooo... I nisu bile bas slobodne... Jedni druge smo sapunjali, trudeci se najvise, ja oko njihovik kurcina, a oni oko moje pckice i supcica... Hajde sto je Stevo bio narajcan, tek je dosao, ali Dragan me je bas iznenadio - obojica su kidisali na mene svojim nadignutim do pucanja - kurcekanjama!!!
         Naravno da nisam zelela da uzalud prospu seme, klekla sam i pusila cas jedan cas drugi, a onda nekako uspela da kurcine obojice uglavim medju moje, za tu priliku, maksimalno, rastegljive usne, i oni istog trena nafilovase moje krajnike...
         Nekako sam uspela da progutam obilatu porciju sperme sa "bukeom" popijenog viskija, tek osetih, iz jos narajcanih kurceva, u kratkim mlazevima su praznili, ovog puta ne semenika vec besike!!!
         Kada su smezurani ispali iz mojih ustiju, sorali su me po ocima, licu i grudima! Da bi "umetnicki dojam" bio veci, za to vreme su zavrnuli slavine od tusa...
         Ne znam zasto, ali ova vrsta "tusiranja" mi je vise prijala od klasicnog...
         Toplota... Miris... Ukus... Dodatno su me nadrazivali... Tako, da poceh histericno da vicem: - Hocuuu jossss!!! Joooos!!! Pisajtee mi u uustaa... Po ocimaaa... Po mojim lepim sisama... Pisajte mi po teluuu da mi koza bude lepsa i meksaaa!!! - i u orgasticnom grcu gotovo padoh nauznak...
         Nisu mi dozvolili da se povredim, vec me pridrzase milujuci me, utrljavali ostatke sperme i mokrace svuda po meni, i tepali...
         - Uzivaj Lepoticeee...
         - Uzivaj Tigriceeee...
         - Jos nismo zavrsiliii... - i opet odvrnuse slavine, nasapunjase i okupase kao malu bebu...
         Uvili su me u veliki peskir, i zna se, Dragan me u narucje iznese iz kupatila... Stevan je za to vreme, uz zid na krevetu poredjao jastuke, i posto je to bila jednokrevetna soba, na uskom krevetu smo svo troje mogli da stanemo jedino poreko...
         Odmah sam se ugnjezdila izmedju njih i milovala ih obojicu... Naravno, da sam ja uzivala vise, jer njihove cetri ruke su sarale po mom telu, i obojica su me ljubili, a ja sam za to vreme samo milovala njihova dlakava muda i navlacila kozicu na polunadignutim kurajberima... Nismo zurili, pa smo uzgred, jos po koji viskic popili...
         Znala sam da ce prvo Stevan reagovati, ali me iznenadi i cinjenica, da za njime nije mnogo zaostajao Dragan...
         Kako je krevet bio uzak, i svima iako pleglim su nam prsti nogu dodirivali pod, ja sam im jos malo nadrkavala vrsnjake, a onda - zna se, klekla i dudlala cas jedan, cas drugi, ali ipak sam vecu paznju poklanjala Stevanovoj dugackoj i gltkoj alatki!
         Dragan se ne oseti zapostavljen, vec zadje iza mene, i uz reci:- Jos vas ovde nisam jebao! - poce da mi ga gura u supak!!!
         Cepao me je... I bolelo je... Voda i sapun su isprali i ono malo msnoce na sluzokoze rektuma, a bio je i predebeo za nepripremljenu guzu...
         - Auuurgh... - nisam ni mogla da vristim od Stevanovog medu krajnike, zaglavljenog stojka!
         - Auuu sssto ste tesniiii... - stenjao je Dragan, - Kurac mi ogulisteeee!!! - ali i dalje je iz sve snage zapinjao, ne bi li ga ugurao do samih jaja...
         Stevan, me je sazaljevajuci me milovao nezno po kosi, ali strast mu pomuti pamet, pa i on, kukovima se uzdizuci pokusavase da kroz zdrelo, dospe do samog jednjaka...
         Samo sam sistala kroz nos, nisam mogla da vristim, a i sto bih, jer sam znala da me ovi razjareni pastuvi nece pustiti, dok ponovo ne isprazne svoje semenike u moju utrobu...
         Kada me je roknuo jako nekoliko puta, u sada vec razvaljeni supak, Dragan ustupi mesto Stevanu, sto on odusevljeno prihvati!
         Nisam zelela da njegov znatno tanji kurac landara u mom debelom crevu, stezala sam guzove koliko sam mogla, i priroda ucini svoje i moj anus se prilagodi njegovom penisu...
         Migoljenje, mesanje, uvijanje ubrzo toliko nadrazi Stevana, te se on isprazni ne vadeci ga...
         Nisam dozvolila predah, vec ga brzo zbacih sa sebe, skoro histericno snazno ga polegoh na krevet, i zacudo jos ne splasnuli kurac ugurah u svoju uvek kurca gladnu pickicu! Svojim dojkama sam samarala njegovo kostunjavo lice sa jarecom bradicom, svojim mekim oblim stomakom pritiskala grudi, i tako natrcena, otvorila put Drganovom orijasu, da se sada u pripremljen, i spermom njegovog kolege podmazan - supak!
         Taj nemusti poziv Dragan prihvati, i odmah mi ga stera do samog balcaka, to jest - do jaja!!!
         Malo smo uskladjivali ritam, a kada sve dobro nastimovasmo, udarismo u zestok kresendo!!!
         Maleni krevetac je cvileo, skripao, skrgutao, zuvijao i najzad se uz veliki prasak - raspao!!!
         Ko bi u takvim trenutcima, obratio na to paznju, nego smo svesni cinjenice da vise od poda nas samo madrac delio, nastavismo jos zescu jebacinu!
         Svrsavala sam u neprestanom nizu, sto i njih natera da po treci put te zore svrse u moju guzu i pickicu, ostavivsi i nesto za moja vec od silnog dahtanja i dernjave, suva ustasca...
         Kada su se obukli, Stevo i Dragan, iznesose polomljeni krevet, i donesose drugi iz susedne sobe, onako sa sve posteljinom...
        Ja sam se za to vreme istusirala, obrisala, i dozvolila da me kao malo dete ususkaju u mirisljavu posteljinu...
         Skroz, kao sekirama razlupan krevet, ostavise ispred vrata sobe 313, da onima koji budu tuda prolazili budi mastu, i stvara predpostavke koje, iskreno verujem, ni u svojim najsmelijim seksualnim fantazijama nebi mogli zamisliti...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Strina

Blizio se dan svadbe mog najmladjeg ujaka koji nije bio puno stariji od mene ,samo 5 godina ,Tada je imao tacno 20 i vec se zenio. Srecnik pomislih bar ce nesto da jebe!...,, auuu.. ja mislim nece da se skida sa zene, a nebi ni ja da sam na njegovom mestu,jer je ujna bila prava lepotica sto se tice face dan i noc da je gledas i nebih se covek mogao nagledati ,a telo da ne govorim vitko ko gudalo na violini, guza cvrsta a sise kruna skoro petica sa krupnim bradavicama ,jer su se primecivale cak da je i dupli brushalter nosila ,one bi se ponosno probijale kroz platno i pricinjavale zadovoljstvo nama muskarcima koji nismo mogli oci da odvojimo od tog nesvakidasnjeg prizora.
Potajno sam se nadao da cu konacno na tom veselju i ja nesto da okinem pa da  se posteno izveselim.
Veselje je bilo odlicno super ambijent ,vesela atmosfera bilo je picki ko salate ali ja jos nisam nasao zrtvu,bilo je tu par klinki koje su me ocima gutale i slale krisom vesele osmehe i moje rodjake koje su me dosadjivale i smarale ,htele su samnom da igraju vukleme otimale se koja ce do mene ili samnom da odigraju kolce,sve je to bilo nista njih sam retko vidjao i nisam toliko bio slobodan da bih se usudio malo drugacije da se ophodim prema njima ,znate na sta mislim.
Odzvanjala je pesma od Zorana Kalezica,,,Eh da sam malo mladji......,,,,a ja pomislih,                  ,,Eh sto nisam malo stariji....da nesto kresnem ali jebiga izgleda cekacu vecnost dok se to desi .
Veselje se svodilo kraju ostali su najblizi i pijani ,alkohol je pokazao svoje jersu me par mojih rodjaka bas iznenadili njihovim ponasanjem nilkad to nebih pomislio ,stariji ujak je pipao svastiku dok ga je ujna mazila i ubedjivala da je kasno i da se mora kuci.
Da bila je u pravu samo sto je sad verovatno bilo problema i za smestaj, moje misli prekunala je ruka  na mom ramenu,,,mali ides samnom kod kume Borke da spavas, tamo su i ostala deca,,,,.
Haaaa prosto da ne poverujes moja njomiljenija strina  Milka......
odkud ti strina gde si bila svo vreme nisam ni znao da si ovde ?..
a gde bi bila ,mene su strpali u kuhinju da pomazem nisu imali dovoljno zena za pomoc
ohhh..ne strina bas mi je zao...
verujem zlato moje tebi je jedino zao nikom drugom,ali nema veze hajmo na spavanje sutra nas isto ceka kao i danas mozda jos vise jer sutra dolaze prijatelji ,takav je obicaj.
Bas sam se radovao i pri samoj pomisli,  jos ako budem uspeo u toj guzvi da legnem pored nje moze da se cak i desi da je kresnem ,bar mi je to obecala da ce da se desi jednog dana samo moram da pricekam da porastem i budem zreliji,i mislim da je bas taj trenutak  dosao.
Stigli smo konacno u jednom delu na Novom Beogradu gde je stanovala moja kuma koja nas srdacno docekala ,i predlozila da legnemo i da probamo da se snadjemo gde ko stigne ona je vec postavila duseke na pod u primacoj koja je vec bila puna dece koja su spavala kako se ko snasao.
Predlozila nam da ima u uglu sobe pored terase jedan dusek prazan za nas i nada se da ce biti mesta za nas dvoje i da strini nece smetati da spava pored mene.
Ma taman posla kumo snasla se ona ,on je naviko na mene spavali smo mi zajedno bezbroj puta jos dok je mali bio ,znas kakav je onaj moj kad se napije ,onda me maltretira ,pa ja pobegnem kod njih  i tamo prespavam.,e pa super odgovori kuma.
Znas kumo moram malo da se sredim u kupatlo ako moze ?..
nema problema,  dacuti i nesto da se presvuces ,hajde dodji!,.,.
Majko mila sav sam se najezio i na samu pomisao da ce strina konacno posle dve godine ponovo pored mene da spava,vec sam bio vidno uzbudjen kurac mi se vec digo ali sam imao srecu da nebudem otkriven pred kumom u sobi je vladao potpuni mrak.
Ja sam na brzinu skinuo farmerke i zavuko se pod tanki pokrivac i nabio dupe uza zid cekajuci na strinu.
Cuo sam kako je sustila voda u kupatilo verovatno se tusirala ili prala picku,ohhh.. opet su me takve misli dovele do uzbudjenja,prestalo je sustanje vode u kupatilo zavrsila je stusiranjem a moje srce je pocelo da kuca sve brze i brze.
Konacno se pojavila njena senka na ulazna vrata primace sobe koracala je u tankoj spavacici ,uz pomoc dnevnog svetla koji je prodirao kroz prozore terase jer je vec bilo 4 sata ujutru nazirala se svaka linija njenog prelepog tela.
Tresem se ko prut dok se ona uvlaci pod pokrivac,ja sam lezao na desni bok i nisam hteo da promenim polozaj nadao sam se da ce da mi se sama priblizi i ponudimi to sto mi je odavno obecala..
Tako je i bilo odmah mi je gurnula svoje dupe u moje krilo ,osetio sam vrelinu njene koze preko spavacice ,uhvatila je moju ruku i zavukla sebi u nedra ,ohhh konacno sam uhvatio tu sisu koja je bila jos mokra od tusiranja.
Osetio sam kako joj se bradavica budi i bubri od uzbudjenja,dok je guzicom polako napinjala i vesto mesala  na moj vec ukruceni kurac,uhhhh boze prsnucu samo da ne svrsim pre vremena to mi se vrtelo u glavi .
Ohrabrio sam se i zavuko joj ruku pod spavacicu polako je dizuci na gore ,ohhh kakv osecaj gole koze p aona nije imala gaca ,stiskao sam i mesio njenu predivnu guzu na sta je ona ubrzanim uzdisajima odgovarala,zavuko sam ruku izmedju njenih guzova i osetio njene barsunaste dlake ko da su od svile nacinjene ,vrelina je buktala iz njene pecnice i mamila me da oprzim moje prste u njoj,bila je vlazna i vrela balavila je koda sam vec dvaput u njoj svrsio .
Gurnuo sam joj prst polako  unutra ,grizla je jastuk i nesto mrmljala, odjednom se okrenula prema meni i duboko mi zavukla jezik u grlo ljubila me ko mahnita,boze nisam ni slutio da do takvog ludila mogu osecaji biti  i ako sam gledao pornice ko lud i skupljao znanje nisam ni slutio da tako moze da se uziva mislio sam da je to sve gluma ,ali ovo sad trenutno nije ni gluma ni san ovo je stvarnost.
Ljubime, ljubime  moj voljeni ,ti si moj jebac,,,uuhgrrrrr
saputala mi i groktala na uho sva je uzivala,pomislih ova nije videla kurca od bozica.
Stiskala mi kurac i gnjecila jaja ,bol i zadovoljstvso su  se zajedno mesali
,,uffff bas ti je porasto kurac,pravi si muskarac veci je nego kod tvog strica saputala je zadovoljno ,uhhhh reci su uticale na mene kao dopunski  afrodizijak da sam se skroz usilio
i zaboravio da nismo sami hteo sam je na ledja okrenuti noge zadignuti u kurac joj uvaliti
ali me je na srecu sprecila u tome ,.,.,polako saputala je...
Okrenula se ponovo na bok gurajuci guzicu prema meni uhvatila me za kurac i polako trazila put prema njenoj picki koja zeljno cekala da proguta moj nabrekli kurac,obicno kad je dignut one je oko 17 cm ali mislim da ovog puta je nadmasio sve mere imao sam osecaj da je od dva metra toliko sam se osecao mocnim.
Moj glavic je polako caprkao po njenim  svilenim dlakama krceci put ka cilju na koji sam dugo cekao,bila je sva balava curila je u potocima od pohote i zelje butine su joj bile vlazne od njenih sokova.
Konacno osetih ulaz na njenoj vreloj picki guro sam polako hteo sam da svakim milimetrom uzivam,,,hmmmmm kakav osecaj usao je samo glavic koji je goreo ko da je u paklu ,,,ahhahhhh boze nek izgori ceo pomislih i zabio sam ga celom snagom do jaja
Ahhhhhh... glasno je kriknula ,
ahhhhh,,,, nisam ni ja ostao duzan ….........
sranje pomislih ,.,.poceo sam ko lud da spricam i da je punim spermom koja se nagomila i cekala ovaj trenutak da joj napunim picku......
Neee,,,, sranje ,,
vrisnula je strina.....ne u mene sranje....
u tom momentu neki se klinac probudio ,verovatno smo ga mi probudili i poceo da place trazeci mamu,.,.,.,.,.
Pri tom je strina skocila i pokusavala da ga umiri
i matora kuma se pojavi na vratima ,pitajuci ,.,.,sta je bilo?
Nista progovorila je strina !.,.,.
mali Denis se probudio i trazi mamu .Odveli su ga u kuhinju da nebi i drugu decu probudio.
Cula se brzo otvaranje vrata od kupatila ,verovatno je strina uletela da ukloni tragove sperme  koja je verovatno curila niz njene noge.
Boze bas sam se obrukao pomislih a nadam se da kuma nije nesto primecivala na njoj da se nesto nije desilo izmedju nas dvoje  da nije valjda videla tragove sperme ,ne verujem ona je vise bila saposlena malim Denisom .
Stakvim mislima sam i zaspao,sanjao sam strinu kako me mazi ,ljubi  svuda po telu okrenula se u pozi 69 prinela mi njenu balavu picku da je polizem dok je ona pusila moj kurac ,odjednom iz njene picke curila je moja sperma koju sam svrsio njoj trgo sam se i probudio ali taj lepi osecaj je i dalje bio tu.
Nisam mogao da verujem ,pa ona mi je stvarno pusila kurac
alli, ali strina...!!!! zbunio sam se
psssst …....dobro jutro lepotane..
neboj se sami smo ,otisli su svi na dorucak a ja sam ostala zbog tebe da bih te dovela u sali
ali predhodno da iskoristimo nase vreme imamo na pretek
sto se mene tice do sutra........
a jel tako ,,,,skinula je spavacicu preko glave ostala je potpuno gola,iskocile su veselo njene male cvrste sise povijene na gore ko seljacki opanak .,.,.
mislio sam da sanjam ali ne bila je stvarnost.Navalio sam na nju hteo sam da isprobam moju umetnost koju sam vredno  spornica skinuo,
Ljubio sam je po vratu grickao joj uvo ,klecali smo oboje na duseku goli spojeni u strastvenom zagrljaju ko pravi ljubavnici.
Ohhhh,.,,. Ispustala je uzdisaje dik sam joj sisao bradavice uejdno jezikom palckao po njenom velikom tamnom krugu
ahahh,.,.,.to mili ljubime   ohhhhh ,.,.,.,
ti to dobro radis ko bi reko za tvoje godine a znam da sam ti prva,jel tako voljeni
da ti si mi prva i samo tebe zelim.,.,.,.zelim da te usrecim
vec mi cinis to duso............hmmmmmm
nije htela da ceka duze okrenula se i naguzila da je uzmem odpozadi.
Kako bozanstveno izgleda ta picka od pozadi uzivo jos neverujem ,sad dok pisem i dok se prisecam imam osecaj da mi sperma navire napolje.
Bio sam jako uzbudjen mislim da sam ka cekicem udario nebi nista osetio koliko je bio cvrst,polako sam ga ugarao unutrasamo glavic na sta je ona prostenjala ,.,.,mhmhmhm
polako mili molim te bas je veliki i debeo i tako cvrst zelim da uzivam
klizio je milimetar po milimetar unutra Ahhhhhhhhh
hmmmmm
uhhhhhhh sto je dobro izludecu ,obecaj da ces stalno da me jebes mili
da jebacute celeog zivota,.,.strina
Bas je bila uska ja sam se borio sam sa sobom da nesvrsim.
Mesala je polako njenim guzovima dok sam ja polako ubrzao tempo i  zesce ga zakucavao
tooooooo ,.,.uhhhhhh sreco daj mi ga najbi ga sad
uhvatio sam je cvrsce za guzove i bas se nabijao ko da zelim da je probijem na sta je ona vristala i groktala od zadovoljstva
aaaahhhhh strina ja cu da....
izgleda da cu da svrsim........
ahahhaa svrsi sreco napunime ali ne prestaj da me jebes samo dalje kucaj i guraj mi tu kurcinu ,razvali mi icku molim te,.,.,.ahhhhh
Mislio sam da cu ba s da je napunim ali sam svrsavao kao i da nisam samo  me nesto streslo i pljunuo nesto malo unutra.
Nista nije izgubio na erekciji cak naprotiv ,ja sam je deljo  ko teslo dok je ona svasta brbljala ,da sam ko bik i da je jebem i picku razvaljujem kao niko do sada koja motivacija za mladog neiskusnog jebaca koji prelazi u narodnog heroja ha
Stani malo .,.,.razvalio si me ,.,.,lezi naredila je
opkoracila me i polako ga vodila ka ulazu u njenu pozudu
ahhhaah ,.,ufssff   nabila se na moje koplje
uffffff.,.,. Sto je dobar i kako me voli vidi kako stoji unutra
Mesio sam njene sise dok je ona skakutala po mom kurcu ,vise nije mogla da se kontrolise toliko se zestoko nabijala da sam osecao malo bol u preponama ,vristala je ko luda ja mislim da nas je pola Beograda culo mesala je i vrtela kukovima i sama se hvatajuci za sise i jako ih stiskala ko da je htela daih iscupa ,izgleda da se blizila orgazmu a i ja a.,.
ahhhhhahhahh,.,.,.svr,,,,svrsicu
ahhhhhh bozzeeeeeeeeeeeeeee
i ja strina dddddddddooooolazim aaaaaaaaaa
punio sam je ko lud ko da godinama nisam drko,
,,,aaaaaaaahhhhhhh osecam tvoju spermuuuuuu a
uuuuuuuuuffffffff svrsavam
prosto da ne verujem orgazam ,za orgazmom.,.,.,.,moje svrsavanje je dovelo do jos jednog orgazma.
Uhhhhhhh pala je preko mene i tako smo ostali jedno vreme skoro zaspali.,.
Hvala tebi boze konacno sam skinuo mrak sa ociju,sad sam muskarac,zahvaljujuci strini,
a ja joj se i dan danas za to oduzim poneki put kad odem na odmor,.,.a njen sin prvenac mnogo lici na mene svi se cude ko da je moj sin svi se cude amozda i jeste .
Jednom sam je i sam pitao nije htela da mi da potvrdni odgovor.,to nije bitno vazno je da
sam konacno i ja najzad nesto otaslacio,i da ne bi strine ko zna kolko bih jos morao da cekam i zato kazem STRINA PICKA TI SE POZLATILA.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Svekrva i snaha

Dosla majka u posetu sinu i snahi.
       Prolazilo je vreme, majci se usladilo kod sina, a tu je i prelepa snajka i dve malene unucice. prosek je kvarila prija, snahina majka koja je i inace zivela sa njima... Nije da je njen sin prizetko, ali kao da je tako...
       Prija joj je ipak dobro dosla za brigu o unukama i za svakodnevnu setnju u obliznji parkic kod gradske Crkve.
       Snaha je drzala butik a sin nabavljao robu i vodio knjigovodstvo.
       Butik tekstilne robe je bio u gradskom trgovackom kvartu, sa jos puno slicnih prodavnica i po nekim kaficem i picerijom.
       Sin joj je cesto odlazio u nabavku kod raznih proizvodjaca, a najcesce u gradu, gde mu je ziveo stariji brat.
       Lep joj je sin, ali, morala je sebi da prizna, jos lepsa snajka...
       Visoka, vitka, dugih vretenastih nogu, tankog struka i malenih ali cvrstih dojki...
       Nemirna plava kosa joj je krasila trouglasto lice, sa krupnim zelenim ocima, prcastim nosicem i lepim, punim usnama.
       Srecna je bila sto joj je u sinu nasla "parnjaka"! I stvarno vazili su za jedan od najlepsih parova u kraju!
       Zbog prirode posla, a i zaista druzeljubljivih i gostoprimljivih, veselih i duhovitih, kakvi su bili - cesto su im u goste dolazili poslovni partneri i prijatelji... Po nekada su poslove zavrsavali u kaficu "Preko puta" koji su drzali dva brata: mladi, visoki, lepo obuceni kako samo ume i moze bogat svet.
       Jednog dana, tek sto je zavrsila telefonski razgovor sa sinom, koji ju je obavestio, da je upravo doputovao kod starijeg brata i da su svi dobro i da je pozdravljaju, i da ce sutradan ici po robu - u stan udje snaha...
       Nije cestito ni da'nula dusom, kada se oglasi zvonce na ulaznim vratima...
       To su bila, ona dva mlada vlasnika kafica: "Preko puta"!
       - Evo dodjosmo mi kod vas! - rece stariji...
       - Kada necete vi kod nas! - dodade mladji.
       - Nije "Kafic" za babe! - u istom "tonu" odgovori svekrva...
       - Evo cokolade za male devojcice, i ratluk za njihove bakice! - rece mladji...
       - Parfem, slomicu jezik, ako mu kazem ime, za lepu domacicu... A "Smirnovka" za domacina... Sta... Nije tu??? - cudio se stariji...
       Prija odmah, kao po necijoj komandi, spremi devojcice i izvede ih napolje, zvala je i nju, ali majka je mislila da menja sina, domacina...
       Dok je snaha kuvala kafu, ponudi ih picem... Oni pozelese vodku, koju su imali u prepunom bifeu... Onako letimicno primeti, pored raznovrsnog pica, jos nekoliko flasa "SMIRNOF" votke. Otvorila je bocu i nasula pice u case sa ledom i kriskama limuna, koje snaha donese na posluzavniku... Behu samo tri case...
       "Nista zato, - pomisli, - i onako, ne bih sa limunom!", pa rece:
       - Ja cu iz poklopca, tek toliko da nazdravim... Mesto sina, koji se upravo javio sa puta, telefonom...
       - Ih, da smo znali, ne bi dosli! - rekose u glas...
       - A sto, nismo Turci, pa da smo u "Avale" i nosimo Feredzu i Zar... - rece snaha, koja se vec presvukla u laganu kucnu haljinu, od kineske svile, koja se pri svakom koraku otvarala, gotovo do nehajno zavezanog pojasa,
i pokazivala duge noge na papucama sa visokom stiklom... Pripijala se svila i isticala gotovo svaku oblinu njenog prelepog tela...
       Mladici su crveni u licu, uzarenih ociju, buljili u njenu snahu, koja ih je cestim nazdravljanjem terala da piju...
       "To je sigurno od pica!" - pomisli svekrva.
       Snaha je cesto ustajala da donese, cas meze, cas djus, cas kiselu vodu, i tom prilikom, uvijajuci se izazovno, pokazivala da ispod penjoara nosi samo parfem "Dolce&Gabbana", kojim su je momci darivali!
       To svekrvu nije mnogo zbunjivalo, jer joj se "Snajkica" i inace tako "oblacila" po kuci, jedino joj je malo nezgodno bilo zbog gostiju...
       - Mama, sto i ti ne izadje, sa unukama i prijom??? - drsko ce snaha, pa otrca do muzickog stuba i pojaca muziku do daske! Vufer je tako gruvao, da su case poskakivale po stolu!
       - Pravo kazes, evo sada cu, da ostavim vas mlade... Ja se u ovu muziku ne razumem, a i malo je preglasna za moje staracke usi! - rece, i ode da se presvuce. Kada se vratila da se pozdravi sa njima, zatece ih, kako nesto cavrljaju "zaverenicki" se smejuljeci...
       - Hajd' u zdravlje da vam ne smetam!
       - Sedi majko, da pricamo... - stariji ce.
       - I da nazdravimo! - dodade mladji, vec joj napunivsi poklopac...
       - Sta cu ja stara da pricam sa vama mladima... Idem... Ali, da nazdravim hocu! - i, iskapi pice, pozdravi se sa njima i izadje.
       Silazila je stepenicama sa cetvrtog sprata, i kada najzad sidje, u prizemlju, uhvati je gorusica i stukavica...
Flasicu sa vodom, u zurbi nije ponela, a i soda bikarbona bi joj dobro legla!
       Resi da se vrati, poije vodu i sodu bikarbonu i ponese flasicu sa soka ili vode - sta se nadje...
       Kako se pela, tako joj je neka zebnja stezala grudi... - To je od ovih stepenica, koliko ih je... - pomisli, - sada bi njena starija unuka rekla: "Cetrdesetosmi stepenik!" - i kroci na odmoriste pred vratima stana.
       "Muzika" je bila toliko jaka, da ne bi culi i da je zvonila, a, i, sto bi, kada nisu zakljucavali preko dana...
       Otvori vrata, ne zatvarujuci ih za sobom, jer lupom nije htela da im smeta, i uputi se pravo u kuhinju...
       Nije gledala prema dnevnoj sobi, praveci se diskretna, ali kada otvori "kaubojska vrata" koja su delila kuhinju i dnevni boravak, zastade - S o k i r a n a!!!
       Tu pred njome, obojica bez pantalona i gaca, cvrsto je drzeci svojim momackim rkama, natezali, njenu potpuno golu snajku!!!
        Mladji ju je onako stojeci "guzio", dok je ona pognuta zabila glavu, starijem u krila, koji je sedeo na istoj stolici, kao i pre...
        - Sram te bilo, bezobraznice jedna!!! - izlete joj iz grla, stegnutog od besa i iznenadjenja...
        Snaha se jedva iskobelja, pokupi sa poda penjoar, i pokrivsi sa njime svoju golotinju, otrca do spoljnih vrata, zakljuca ih, smanji muziku, a svekrvu koja je zabezeknuto buljila u njihove ogromne kurcine, koje su iako nadignute, od tezine polegle niz butine - ugura je nazad u kuhinju i posadi na stolicu...
        - Neces!... Neces!... - samo je ponavljala, vrteci glavom, svekva...
        - Da znas, da hocu! - odgovori snaha, i udarivsi dlanovima u oba krila vrata, koja za njom zakloparase!
        Na mah, se seti "Kaubojskih Filmova", kada revolverasi ulaze u "Salun", s' tim da joj snajka, nenaoruzana bese gola, a "Oruzje" je napeto i zapeto, visilo medju momackim nogama!
        Jedan snahi, odmah ubaci "Cev" u usta, a drugi stade da je "Sedla", pribijajuci se uz "Zdrebicine sapi"!
        Iznenadjenjima nikada kraja. To, sto malena vratanca nisu dobro pasovala i bila toliko razmaknuta, da je sa stolice na kojoj je sedela sve mogla dobro videti, nije nista novo - novo je bilo ono u sta ih je zatekla, i sto ne gubeci vreme nastavise!
        Nije se nadala ovome od snahe, delovala je tako zaljubljeno u njenog sina...
        Na ulici su uvek isli grleci se i ljubeci i drzeci za ruke... U drustvu je samo u njega gledala, a u kuci obasipala paznjom i polupcima... Hajde, da je imala ljubavnika - imala ga je cak i ona... Ali ovo... I to sa dvojicom odjednom!
        Znala je ona sta je "Pusenje", u njeno vreme se to zvalo "Posanje, Cuclanje ili Dudlanje!" ...
        Znala je i sta je "S' Guza!"... Ali... To do sada nije videla, a kamo li probala!
        Jos nesto ju je iznenadilo, ili bolje reci sokiralo - kurcevi u momaka!
        Koliko se secala, njen pokojni muz, a i dva - tri muskarca sa kojima je bila, nisu imali ni priblizno tolike kurcine!
        - Ko u magarca! - pomisli.
        Nije mogla da gleda kako joj snahu jebu, ili bolje reci cerece, ustade, nasu casu vode da popije "bensendin" za smirenje, jer, kako joj je srce lupalo, od besa ili jeda, mislila je onesvestice se!
        - Lele majkoooo!!! - zavriska snaha.
        - Pljus - Pljas - Pljus!!! - culo se pleskanje po goloj guzi - ili je to bilo samaranje...
        - Tuku mi snahu barabe! - pomisli, i htede da uleti u sobu i odbrani snahu... Ali, iznenadjena, po ko zna koji put danas, zastade...
        Mladi je upravo izvadio "glavonju" iz snahine pice, koja je zevala od zelje za njim, i pokusavao je, da joj ga utera, u gornju manju ruzicastu rupicu, koja se, plaseci se sta je ceka - stisla...
        - Neeee u guzuuu!!! - zavriska snaha, - Bole ce meeee!
        - Kada smo te onomadne jebali u "Sendvicu" - nije te bolelo!
        - Nije, kada si mi je dobro olizao i prstima razradio! - rece mlada zena i nastavi sa obradjivanjem kurcine starijeg...
        - Dobro de... - pomirljivo ce mladji, klece iza nje i jezikom zadje medju njene polutke...
        - Puuu! - plunu svekrva, kako mu se ne gadi ustima, onde gde se sere i pisa... - pomisli.
        Kada joj je snahu, dobro olizao, pljunu i on dva - tri puta, ali ne zato sto mu se gadi, vec da joj cmar dobro ovlazi! Pljunu jos jednom i onda joj ugura prst!
        Sve se ovo desavalo malte ne pred svekrvinim nosem...
        Da joj "Mama" vidi sve, brili su se i snajka i momci! Cak su i zajedno komentarisali ono sto rade...
        - Uh, kako mi ga gutas lepojko, mogla bi u cirkus da radis kao gutacica sablji! - uzivao je stariji brat.
        I stvarno,dugacka, debela kurcina, sa pecurkastim glavicem je bila skoro cela u njenom grlu!!! Kada ga je izvukla iz ustiju do pola, ostalo je toliko, da ga je mogla nadrkavati prstima obe ruke!
        - Sada cu ti staviti dva prsta, paaa treciiii, jeli ovako bolje - zapita - pa trecem doda i cetvrti!
        - Bolje je bolje, nego staaaa... Ali mi je pica zapostavljenaaaa!!! - rece, pa svoju rosulju prodzara prstima!
        - I to ce mo sada resiti... - rece, pa joj ga iz cuga nabi do samih jaja!
        - Uh, kako ti je uska pickica, k'o da nisi radjala...
        - Sada cu te jos malo podmazati tvojim sokovima... - rece, izvadi ga i onako vlaznim glavicem, kao da skida kajmak, nanosio njene sokove na supak, koji se caklio pod svetloscu lefrektorki!
        - Nece valjda time u njenu guzicu... - pomisli svekrva, - Mnogo je veliki!!! - Ali to su joj radili i ranije... Pominju neki "Sendvic" sta li je to???
        - Ovo joj nije prvi put sa njima... Mozda je i sa drugima!!! - morile su je misli... - Dve nenacete flase "Smirnof" votke su ostale u bifeu, ona je nacela trcu... Sin joj je cesto putovao po robu... I, kako joj majka, kao po dogovoru, odmah izadje napolje...
        - E, neces !!! Necess!!! Snaso, neces!!! - ote joj se iz grla...
        - A sta to Mama??? - izvadivsi iz grla lizalicu... - rece snajka, - Sta to necu?!
        - Neces me drugi put terati napolje, kada ti dodju jebaci!!!
        - A ti gledaj... - pomirljivo ce, ali sa dosta ironicnim tonom...
        - Pazi, starka je vojer!... - rece stariji pa odmah pritisnu glavu mlade zene na svoga stojka!
        "Voajer"... "Sendvic", razmisljala je, sta li ce sve videti i cuti danas... Da li je nesto propustila u svojoj mladosti... Cula je za "Redaljke": jednu njenu komsinicu su zvali "Anka Redaljka"! Sa muzem i ostalima, imala je vrlo kratke odnose, bilo im je vazno da se u njoj istresu svoja muda... A, ovi, jebu li jebu, ne prestaju...
        Snaha joj uziva, sva drhti i uvija se "Ko zmijce" sto ima ona obicaj da kaze...
        Ona, nije tako uzivala...
        - Svrrrrsavaaaam... Juuuuu... Iiiiiiiiih... Kakav orgazammmm... ma koji orgazam - orgazmiiii - krestala je...
        "Sta li je taj orgazam? - pomisli - "Da li je ono kada se ovlazis, kada te muz ili svaleri maze... Ili ona zebnja, dok je tih nekoliko puta, prevarila muza...
        - Aaaaa!... Glup!... Mmmmm!... - zavriska ili zamumla snaha, kada joj mladji pritisnuo glavicem supak!
        - Aaaaa! - nekako je uspela da oslobodi glavu iz stiska starijeg, kada joj guzni prsten popusti pod naletom orijasa... - Aaaaj!!!... Boliiii!!!... Jooojoj!!!!...
        - Booliii!!!... - imitirao ju je mladji, - I mene boli koliko ti je uska guza, pa se ne bunim!!!... - i sve vise osvajao dubine njenog rektuma...
        - Aaaaj! - i dalje je krestala...
        - Ne vristi, uplasice ti se svekrva, pomislice, da te stvarno boli... - rece stariji, hvatajuci je za usi i ponovo navuce njenim ustima i grlom na njegovog stojka!
        U momentu kada joj je mladji svojim ogromnim mudima pritisnuo pickicu, stariji je glavonjom razmicao krajnike i prodirao u zdrelo, i od intezivnog stezanja, topline i uzitka koje mu je pricinjavalo njeno grlo, poce da joj se prazni direktno u jednjak!!!
        Toliku bujicu sperme, ni "Gutacica sablji" ne izdrza, dodje joj da povrati, istrze se i ispovraca se na tepihu!
        - Ti ces to cistiti! - povika svekrva, cudeci se, sto je snaha nastavila da ljubi kurcinu iz koje je i dalje strcala sperma, kao da se malo pre nije gotovo udavila...
        Mladi se nije obazirao, nego je i dalje guslao i guslao, vadeci ga do samog glavica, a onda zestoko nabijao do samih jaja, dok joj je zapostavljena pickica "plakala od muke!"...
        Moju ces spermu progutati, ali pre toga polizi sve sto si povratila, da ti se svekrva ne ljuti!!! - pa je pritisnu i ona pokleknu, i jezikom stvarno dosegnu do poda!
        - Neces valjda! - ovog puta, u sebi pomisli, i sa gadjenjem vide i to cudo!
        Pratila je, dalje, sve ubrzaniju zavrsnicu... Cinilo joj se da nije ni trepnula - da nesto ne propusti!
        Mladji, izvadi kurcinu, pomalo govnjavu iz prkna njene snahe, a ona ga klececi pred njime, odmah strpa u usta, dobro ga isisa i oliza, a onda drzeci u ustima samo glavic, ostatak zestoko nadrkavala!
        Kada je po pulsiranju i nadimanju, osetila nadolazecu bujicu, sirom otvori usta!
        Mladjana sperma je sikljala, prskala, strcala, ali nije mogla sva u grlo, vec je polivao po lepom licu, po kosi, po nabreklim sisama... Slivala joj se niz dugi vrat...
        Kada je njegovog, nimalo splasnulog kurajbera jos jednom progutala, skoro celog, cak pokusavajuci i muda da zaglaba, odustade, uze flasu vodke sa stola i ispi jedno dva - tri dobra cuga!
        Svekrvi se zavrte u glavi, kao da je ona ispila toliku vodku, nekako se dotetura do sudopere i pustivsi mlaz hladne vode, dugo je dugo umivala lice, koje je gorelo, od jeda, stida i sramote!
        Kada je salvetom obrisala lice, na "Bojistu" ne bese nikog...
        Otisla je u svoju sobu i odmah zaspala... probudila se tek sutradan...
        Posle dorucka, kada su ostale same, snaha rece svekrvi: - Ti mozes sinu sve ispricati, ali se onda odmah iselite, razvescemo se ni decu necete vidjati!
        Svekrva je cutala, ustala i skuvala kafu sebi i snahi, i rekla: - Cutacu... Ali pazi, molim te, da te neko ne vidi, da ne pukne bruka!
        Snaha veselo pritrca, zagrli je, i ljubeci je po obrazima i rukama, rece: - Vazi se! Hajde da dogovor zalijemo jednom votkicom!
        - Necu! - brecnu se svekrva, - Necu "votkicu", vec rakiju koju su moji sinovi pekli!!!
        - Dobro kazes mamice, i ja cu rakiju... Votka mi nesto para grlo... Hii, hihihi... Nesto je slabo gutam... Hi, hiii, hihihi... Hihiiiiihi... - zacereka se snaha...
       Toliko se slatko smejala, da i svekrvi zaigra osmeh na licu, koji ubrzo preraste u grleni smeh...
        - Ha, ha, haha ha!
        - Hihihiii...
        - Hahahaaa...
        I tako, kada god su se pogledale, popili bi po gutljaj rakije i onda prasnule u smeh... Nisu nista govorile... Samo su se smejale...
         Cemu su se smejale, to su samo one znale...
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Svekrvina snaha

Situacija je bila takva, da je i svekrva morala da zivi kod svoje snahe, odnosno sina.
Ubrzo se razbolela i smestili su je u gradsku bolnicu. Bolnica se nalazila u blizini trgovacke cetvrti u kojem je snaha imala butik, cesto je posecivala "Mamicu", kako joj je tepala...
         Kako joj je svekrva bila u poznim godinama, a nije se mogao naci uzrok bolesti, kako je i red, konsultovali su i mladog ginekologa... Upravo je on, porodio njenu snahu, "Carskim Rezom", i to dva puta u poslednjih dve i po' godine... I lekar i snaha su bili vrlo zadovoljni zbog uspesne operacije, koja nije ostavila gotovo nikakvog traga na mladoj i lepoj zeni... Oziljci se gotovo i nisu primecivali, tako da "havajka" na vrh kukova i samo dva - tri prsta iznad venerinog brega, i kratka tik iznad grudi, majica na bretele, su otkrivale njen obli stomacic, i cvrste male grudi, koje su se belasale, cas ispod, cas kroz dubok dekolte, u zavisnosti iz kojeg ugla ste gledali mladu snahu, kada bi se saginjala baveci se oko svoje svekrve...
         Mladi lekar, predlozi, svojoj "pacijentkinji", da posle posete svekrvi, svrati na kratki rutininski pregled, u njegovom kabinetu...
         Pokucala je na vrata, i odmah ih otvori nasmejan, i po malo zajapuren lekar...
         U kabinetu su bili, udobno zavaljeni na trosedu, doktor koji je vodio odeljenje na kojem je lezala njena svekrva, i mlada lekarka, inace njena skolska drugarica, i "Veza" i za ginekologa i internistu...
         Pili su viski, i vec malo bili pripiti...
         "Skolska" joj predlozi, da im se pridruzi, popije pice, pa ce je kasnije kolega pregledati...
         Vec joj je prva casa "otvorila oci", i stvari je posmatrala drukcije...
         Doktorica je ispod belog mantila, imala cipkasti ljubicasti ves, koji se nazirao kroz providno,tanko platno, i svega tri, ili cetri nehajno zakopcanih dugmeta... Bas ta dugmad, su pokazivali mesta gde su izgleda lutali prsti mladih lekara... A, njene kolege, su bili veoma mladi i vrlo lepi...
         - A, sada, da pregledamo mladu damu! - rece lekar, i umestu da povuce paravan koji je odvajao ginikoloski lezaj od ostatka prostorije, on ga sklopi tako da su i njena drugarica i drugi lekar mogli sve da vide!
         - Prvo da vam pokazemo, izbliza, moje remek delo... Skinite majicu! - gotovo zapovedi...
         Ona postidjena, pogleda u svoju drugaricu, trazeci zastitu, ali ju je ona pogledom ohrabrivala...
         Kako, naravno ispod majice nije imala nista, ostade do pjasa gola! Lekar joj malo sroza "Havajku", kako bi se bolje videli oziljci... Onaj gornji crvenkasti, je odavao "Carski Rez" od pre dva - tri meseca, ali se donji blizi venerinom bregu, gotovo nije ni video!
         - Sta se snebivate, i onako cu vas pregledati kako dolikuje ginikologu... - rece, pa povuce vezicu, na kuku mlade zene, i suknja trenutno pade na pod, otkrivajuci njeno predivno telo...
         Onako, sa sakama kojim je pokrivala svoje sisice, i raspustenom plavom kosom, licila je na Brizit Bardo u filmu: "I bog stvori zenu", koji je Vadim rezirao petnaestak godina pre njenog rodjenja!
         - A sada da vidite, ono, zbog cega sam se odlucio na porodjaje "Carskim Rezom"... - pa joj pokaza, na genekoloski sto...
         Naravno, da se podrazumevalo da skine i taj jedini tekstilcic, na njoj... Uz lekarevu pomoc, se pope na lezaj i podize noge, rasiri ih i gleznjeve stavi u predvidjena mesta...
         Dva mlada lekara i njihova koleginica, ushiceno su se divili lepoti njenog medjunozja!
         Ginikolog ukljuci ogromni reflektor i usmeri ga tako da se kroz veliku lupu video i najmanji detalj, i plavetne dlacice, fazonirane a la Ciroki...
         Od, neskrivenog odusevljenja mladih lekara, poceli su da je podilaze zmarci, a mackica polako ali sigurno vlazi, zarumene se jos vise i grudi su joj se nadimale od uzbudjenja...
         Kada joj je lekar prstima jedne ruke rastvorio gornje usmine, ukaza se poveci klitoris koji je sve vise bubrio, i vec licio na pasulj tetovac, npr...
         Svojim kolegama je objasnjavao, da nista vece od "Penisa" nije, ni ulazilo a ni izlazilo iz njene "Vagine"...
         - Ali, ovde ima jedna rupica, u kojoj, po mom skromnom misljenju - ni penis nije ulazio! - rece, pokazujuci na anus...
         Pominjanje kurca i picke, makar i na latinskom, dodatno ovlazi njenu "vaginu"...
         - Kolege, oduvek sam zelela da polizem jednu dobru pickicu... - rece doktorka, i ne caseci ni cas, saze se i zari joj jezik medju usmine...
         Mladici, skidose sve sa sebe, a internista zaskoci svoju koleginicu, pomerivsi joj gacice, jer je mantil bio vec zadignut od sirine kukova, i do balcaka sjuri svoj palamar u njenu vlaznu picku!
         Ginekolog pridje svojoj pacijenkinji, moleclivo je gledajuci, sa svojom vec nadignutom ogromnom kurcinom...
         Nije zelela da je moli, vec pruzi ruku, malo ga pomazi i povuce prema svojim usnama... Ljubila ga je i lickala, a onda zinula, koliko je mogla i gutala ga je kao udav... Iako je bio natprosecno veliki, pa jos i debeo, dobro se snalazio u njenim ustima...
         Mlada doktorica, uz krike na njenoj picki, svrsi i od siline orgazma se skljoka na pod... Kada se opasuljila, onako klececi, sprovede kurac interniste, onde gde je ona doskora lizala...
         Sada ju je internista rokao u picku, a ginekolog u usta!
         Doktorica, dobaulja do otomana, i drkajuci picku je komandovala: - A sada ROKADAAAA!!!
         I ako joj je pickica bila vec ovlazena neslucenim sledom dogadjaja i drugaricinim lizanjem, kao i jebanjem interniste, ipak vrisnu, kada ga joj roknu njen lekar... To iskoristi njegov kolega, i nabi joj se do jaja u njena usta, i svrsavajuci punio njeno zdrelo...
         Burno svrsavajuci, kontrakcijom "vagine" stade da tako nadrazuje mladog lekara, da i njemu pokulja sperma, i lekar, ne znajuci, da li se pridrzavala upustva o "Zastiti od trudnoce", brzo ga izvadi iz njene pickice i izroka joj se u usta!
         Naravno da je mlada zena svu spermu od oba lekara, u slast - progutala!!!
         "Pacijentkinja" i lekari se umorno skljokase na sofi, i posegose svako za svoju casu i iskapise viski koji im je u medjuvremenu sipala mlada doktorica njena skolska drugarica...
         Malo su se facarili, uzajamno grlili i ljubili, u cemu je narocito prednjacila lekarka, ljubeci svoju drugaricu, duboko joj zavlaceci jezik u grlo, kao da je zelela da dosegne jos koju kap sperme svojih kolega...
         Onda su mlade zene, momcima pusili kurceve, naizmenicno se takmicile, koja ce ciji palamar vise da proguta... Ne malo su bili iznenadjeni, sto je sampionka bila mlada snasa, koja je do pre neko vreme, negovala i brinula se o svojoj bolesnoj svekrvi koja je lezala u gradskoj bolnici...
         Kada su se kurcine toliko narajcale da su pretile da ce eksplodirati, stadose da njima kidisu na obe zene...   
         Doktorica se izmigolji, braneci se da joj je za danas jebacine dosta!
         Pacijenkinja to jedva doceka, i sede na kurac interniste, nudeci tako, da joj ginikolog zaposedne nevin supcic... Lekar, strucno namaza svoj penis, librikacionom kremom, malo ga joj prstima unese u rektum...
         I pored tih priprema, kada joj ga je nabijao u guzni otvor, mlada zena je krestala kao kada krmacu kolju...
Ipak, ne dade da prekine sa prodiranjem i osvajanjem onog mesta gde niko nije do sada zalazio!
         Kada su se muda oba lekara nasla prikljestena jedna o druga, uskladise pokrete, i ubrzano dovodise i sebe i mladu damu do orgazma!
         Uz krike sladostrasca su je npunili sa obe srane, i ona osetivsi strcanje toplog semena u njene dubine, takodje dozive seriju orgazama!
         Obukla se, rutinski, kao posle svakog pregleda, i izasla, ostavivsi mlade lekare i njihovu koleginicu, totalno iscrpljene...
        Jos po jednom je bila na "pregled" i kod interniste i kod ginekologa, ali nikada vise zajedno...
         Kada joj je svekrva napustala bolnicu, videla je da dvojica lekara odvlace na "rutinsku kontrolu" mladu snasu, koja je zajedno sa svojim muzem, dosla da poseti svekrvu, njegovu majku, uz napomenu da je saceka uz "Majkicu", jer ce ona brzo zavrsiti sa kontrolnim pregledom...
         Lekari su u odlasku namignuli, snahi koja je u bolnickim kolicima, ispred sebe gurala svekrvu, na sta im je ona, zaverenicki se smejuljeci - uzvratila!
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
MAMINO ANALNO PODUCAVANJE

Doteturavši u kuhinju Hrvoje Vlatković naslonio se na šank i čekao da se prostorija prestane vrtiti. Bilo je to oko 1 ujutro, subotnje jutro, poslije noći koju je proveo kao što to većina njegovih vršnjaka radi – u cugi. Završio je osmi razred, na jesen ga je čekala sednja, tako da jE jedan od dečki s kojima je išao u razred napravio veliki tulum u čast «zrelosti» koja ih je čekala. Mali nije navikao na piće, pa je trebalo svega nekoliko piva da ga alkohol lupi u glavu. Frendovi su ga strpali u auto i takvog zavaljanog iskipali pred kućom.

Neki su se izvukli s njim i pomogli mu da se dovuće do ulaznih vrata obiteljske kuće na Bukovačkoj cesti. Nije bio opet toliko pijan da mu treba njihova pomoć, no kako ga je pridržavala i Paula, cura na koju se žestoko palio, pravio se pijaniji no što je bio. Sviđala mu se već nekoliko godina, ali balav kakav je bio, uvijek je nalazio neke razloge da ju ne pozove van, iako je to silno želio. Držao je glavu na njenom ramenu, tako je fino mirisala po šamponu od jabuka.

Teško da će ikada biti prisniji s njom no tada. Na otvorenim vratima ih je čekala njegova mama, Nena, i pomogla djeci da unesu sina. Obično bi išla puno ranije spavati, naravno, kada on nebi bio vani. A kada j izlazio, tada joj majčinski instinkt nije davao da sklopi oko; ostajala bi budna, vrtila se po krevetu sve dok se nebi začuo ključ u bravi, za svaki slučaj, ako će njenom jedincu nešto zatrebati.

Ako je slučajno upao u kakvu nevolju… «Hvala vam dečki, sad ću se ja s njim nekako snaći. » «Ok, gospođo Vlatković», rekla je Paula. «Bok Hrvi, nadam se da će ti biti bolje. Probaj se zrigat.

» Nena je uvela malog u hodnik. Nosila je frotirnati mantil preko spavaćice pa se dječak sada nastavio stiskati uz nju kao što je to prije koju sekundu radio sa bivšom školskom kolegicom. Frotir je bio tako mekan uz njegovu kožu, a mama je uvijek mirisala bolje od ikog. Stara je otpuhnula s oka pramen crne kose i zastala na trenutak.

«Bok mama. » «Zdravo zlato. Dođi, idemo te odvesti u kuhinju. » Vedran, Hrvojev otac, nije nikada brinuo za sina koji se u sitnim noćnim satima zabavljao tko zna gdje.

Bio je gore, u čvrstom snu. Nena je s malim razgovarala najtišim šapatom da ne probudi muža koji je bio vrlo strog otac, sportski trener poznat po borbi protiv alkohola i droge. Da je vidio svog Hrvoja u ovom stanju nastao bi pakao. Možda bi ga čak iz zlobe poslao i u jednu od onih narkomanskih komuna u kojima je imao debele veze.

U kuhinji ga je majka pitala hoće li šalicu kave. Umjesto odgovora promrmljao je nešto o spavanju. Prije nekoliko mjeseci, kada je navršio 15 godina, mali je napravio čitavu frku roditeljima, vrištao je kako je sada odrastao i da mu treba više privatnosti. Kada se otac napokon složio da nema smisla da jedan uskoro srednjoškolac i dalje živi u maloj sobici vezanoj na roditeljsku, zidova prekrivenih tapetama s uzorkom prometnih znakova, autića i policajaca, prenjeli su mu krevet u podrum.

Bio je to lijepo uređen prostor, sređivan cijelo ljeto za potrebe jednog mladića, vrlo prostran, s vlastitom kupaonom i malom kuhinjom. No, stepenice koje su vodile dolje bile su vrlo strme, pogotovo za nekog tko bez pomoći nije mogao sam hodati ni po ravnom. Naravno, Hrvoje bi se uspio spustiti i sam ali je opet glumio veće pijanstvo, i snažno se stisnuo uz majku koja ga je vodila korak po korak, kako nebi pao. Stara je jednom rukom upalila svjetlo, a drugom ga još snažnije primila.

«Dobro se drži, mili» kada su prolazili pored kuhinjskog stola, Nena je skinula ogrtać i odložila ga na naslon stolice. Bio je vrlo dugačak pa se bojala da se ne sapletu o njega. Hrvoje je gledao majku kako se skida. Nije se mogao sjetiti da ju je prije vidio u spavaćici.

Bila je to haljina bez rukava u kojoj je bila vrlo seksi. Majka se vratila sinu i primila ga, a mali se još snažnije stisnuo uz nju. «Volim te, mama. » Nena se nasmiješila i zakoračila još jednu štengu niže.

«I ja tebe, sine. » Nije bio siguran zašto joj je to rekao baš u tom momentu, no Hrvoje je htio da mama zna kako stvari stoje, što osjeća. Dok mu je pomogala savladati stepenice mislio je samo na to koliko je puno voli. Njegova mamica bila je tako draga, tako lijepa… njemu najomiljenija osoba na cijelom svijetu.

Konačno su se dokopali ravnog poda i skrenuli hodnikom prema Hrvojevoj sobi. Bacio se na krevet lica zajebenog u jastuk, ali Nena ga je okrenula na leđa i primila za desno stopalo. «Ne možeš ovakav spavati», rekla je. Sin je nešto protestno promrmljao ali s mamom nije bilo diskusije.

Skinula mu je jednu cipelu, pa drugu. «Digni se, zlato. » Polako se osovio na noge dok mu je mamam kao policajac pipala džepove. Iz onih na guzi izvukla je novčanik i mobitel.

«Nebi bilo dobro da se ovo opere u mašini. » «Hvala, mama. » Odložila je sinove stvari na nočni stolić a on se za to vrijeme batrgao s remenom. Pokušao ga je otkopčati ali prokleta kopča bila je tako tvrdoglava.

Mama je smjesta zapazila problem i odmaknula mu ruke. Skinula mu je remen i bacila ga na stolicu. Hrvoje je sjedio na rubu kreveta dok je mama čistila prljavu odjeću i razno razno smeće s kreveta. Stajala je ravno pred njim, nije da je baš nešto specijalno gledao ali ubrzo je postao svjestan da su mu majčine sise drito pred licem.

Nena se naginjala naprijed, a spavaćica joj je bila dovoljno dekoltirana da ponudi takav pogled. «Hrvoje, trebao bi tu i tamo pospremiti sobu. Izgleda ko da je prošao tornado. » Nena je nastavila čistiti sinovu sobu dok je mali samo buljio.

Majka je imala velike, pune grudi. Definitivo bi se prlijevale iz šake. Gledao ih je zadivljeno kako se njišu. «Imaš super sise, mama.

» Nena se na moment ukočila i pogledala sina. I prije je znao kući doći pijan i davati takve komentare dok mu je spremala postelju. Zaključila je da to iz njega progovara alkohol i nastavila micati prljavi veš ignorirajući ga. Sin je pak i dalje proučavao kako se bijele mesnate lopte miću s kretnjama njenih ruku.

Odjednom osjetio je nesavladivu potrebu da ih dodirne. Bile su ravno ispred njega, kao zrele voćke koje samo čekaju branje. Bez razmišljanja, podigao je ruku i stisnuo jednu. Gotovo istog časa stara ga je primila za zapešće i odgurnula.

«Samo… budi miran dušo, daj da dovršim. » Nena je na brzinu pokupila i zadnje krpice s kreveta. Hrvoje ju je primio za drugu veliku sisetinu i stisnuo je. Ovog puta primila ga je za obje ruke.

«Hrvoje…» Pokušao se izvuči ali nije mogao. «Oprosti mama, al kad si tako lijepa. Volim te. » S tim riječima ponovno ih je stisnuo.

Tri puta! Bio je ponosan na sebe. Nena mu je uspijela u potpunosti maknuti ruke. «Prespavaj, ok? » Prije no što se uspijela odmaknuti, Hrvoje je zgrabio svoju majku za bokove i povukao je prema naprijed. Nena se popiknula i sise zalijepila na lice od malog.

Nije stigla ni reagirati a on ih je već pohotno lizao. «Hrvoje! Prestani!» Davala je sve od sebe da se izvuće no dječak joj se za vime držao kao pit bull. Shvativši da je beznadno, prestala mu se opirati. Hrvoje je primio labavi rub haljine i povukao ga prema dolje vadeći joj bujne dudetine.

«Oh!», Nena je uzdahnula. Prizor maminih golih sisa skroz ga je otrijeznio. Imala je savršen par mljekara, pogotovo kada se uzme u obzir da je rađala. Bile su mekane i pune a te bradavice jednostavno su pozivale na sisanje.

Obujmio ih je i stisnuo s obje šake, pa prije no što se stara snašla strpao jednu bradavicu u usta. «Hrvoje! N…neee!» Majka se cijelo vrijeme pokušavala osloboditi no intenzivan osječaj ugode koji joj je pružao sisajući oslabio je svaki otpor. «Ohhh Božee!», uzdisala je. Hrvoje je nastavio sisati svoju mamicu uživajući kao kada je bio beba.

A Nena se polako prestala odupirati. Samo je mirno stajala dozvolivši sinu da se igra s njenim cicama. Poslije nekoliko minuta prestao je i pogledao majku. Kurac mu je bio tako tvrd da su šavovi na trapericama počeli pucati.

Nena se odmaknula par koraka i pokušala sabrati. Slabašno svjetlo jasno je pokazivalo vlagu sinove sline na njenim sisama. «Ne, dušo», Nena je rekla s tugom u glasu, «Nesmijemo. » «Ma daj prestani više, mama.

To kažeš svaki put kad se ševimo. » Majka je od srama pognula glavu. Prošlo je nekoliko mjeseci od kad ju je sin prvi put poševio. Pokušala se prisjetiti kako je do toga došlo, ali javljali su joj se samo dijelići.

Bila je toliko očajna, izbezumljen od strasti, da se nije mogla sjetiti kako se točno desilo… Znala je da je tog dana bila sluđena od nejebice, spustila se s košarom prljavog rublja u podrum. Kada je stroj počeo centrifugirati natknula se s pičkicim na jedan rub i tresla klit s vibracijama. Onda je u kadar ušao Hrvoje, ravno iz tuša, s ručnikom oko struka. Ulovio ju je kako se samozadovoljava kao šiparica.

Poslije toga sve je zamagljeno… Nije se mogla sjetiti ni što je rekla ili napravila. Samo je sa sigurnošću znala da je završila prebačena preko perilice, suknje zadignude iznad guze dok ju je vlastiti sin odostraga jebao dok nije puknula od orgazama. Nenu muškarac nije dodirnuo več tako dugo, a seks je bio fantastičan. Iako ju je zbog tog incidenta razdirala krivnja, i rekla je Hrvoju da se tako nešto više nikako ne smije ponoviti, jebanje majke bilo je fantastično i mali je postao opsjednut njenom pičkom.

Radio je baš sve da mu se opet pruži prilika da ju natakne. Ni tjedan dana kasnije, nakon što ju je jedno popodne dosta agresivno pokušao ševiti, uspio je nagovoriti mamu da mu popuši kurac. Nena si je to racionalno objasnila. Pljuga zapravo i nije bila seks, a ako ga smiri možda će ju pustiti na miru sljedećih nekoliko dana.

No, sinov kurac u ustima nabio joj je veći osjećaj krivnje od one jebačine. Kada je osjetila kurčinu među zubima i osjetila val sperme na mandulama, izgubila je kontrolu. Ponovno ga je nadrkala i pojebala u njegovom krevetu. Bio je to gotovo seks iz mržnje.

Sve prljave stvari na koje je Nena pokušala zaboraviti, o kojima je razmišljala nakon prve jebačine sa sinom nestale su u ovoj ševi. Toliko očajnički joj je to trebalo. Karali su se dugo i žestoko, tako da je mama prestajala brojati orgazme. Ali jednom kada je završilo, opet se stidila sebe.

Hrvoje ju je uspio nategnuti još nekoliko puta od onda, a Neni nije bilo ništa ugodnije «što to radi sa sinom». Itekako joj je bilo jasno koliko takva ševa nije normalna, i katolički gledano, kako težak grijeh je počinila nekoliko puta. Jebiga, kad si nije mogla pomoći. Sljedećih nekoliko dana bila je sigurna da takvu stvar neće ponoviti, no kako se gomilala uspaljenost, a i mali Hrvoje ju je opsjedao… na kraju mu se nebi mogla oduprijeti.

Poslije seksa Nena se uviek grozno osjećala, i baš svaki puta sinu bi naglasila kako im je to zadnje jebanje. Bijesnila je na sebe što mu je uopče dala da ja pokara. No, najviše je mrzila muža zbog čijeg zanemarivanja se oslanjala na sinov kurac. Dok je stajala u krevetu od malog, nije ni pokušala prekriti gole grudi.

A on se kao da je sve normalno ustao i počeo skidati traperice. «Zlato… O, Bože…» Srolao je i bokserice, oslobađajući mladu skroz svježu balavu erekciju, pa namjestio par jastuka na uzglavlju kreveta i legao na njih. «Ajde mama, znaš da želiš…» Nena je od srama ugrizla usnu. Pogledala je u Hrvojevu kurčinu koja je stršala u zrak, čekajući nju da se natakne.

Klinički joj je trebala dobra jebačina, a ono lickanje bradavica samo ju je raspalilo. Možda je pre pijan da se sutra nećeg sjeća, pomislila je. Mogla bi ga uvjeriti da je sve umislio, sanjao… Posegla je rukama ispod spavačice i skinula gače. Kako ih je spuštala tako ju je obuzimala krivnja.

Kakva je to ona majka? Širi noge vlastitom sinu? Daje mu da joj ga zabije? Kako je postala tako bolesna? Hrvoje je s pokvarenom grimasom gledao kako se mama penje na krevet i namještava pored njega. «Čekaj malo. Digni to, hoću vidjeti. » Nena je podigla rub spavaćice pokazujući golu pičkicu.

Imala je najslađu koju je Hrvoje ikada vidio. Bila je gotovo potpuno obrijana, osim nekoliko crnih loknica s gornje strane. Gurnuo je ruku i protrljao je po njoj. Već je bila mokra.

«O da… već si skroz vlažna. Idemo se ševiti, mamić…» Nekim psihološkim tehnikama pokušavala je blokirati sram i nagnula se nad sinov kurac. «Uhhhh» U tom položaju lice mu je bilo svega nekoliko centimetara udaljeno od maminih cica. Nena je bila na koljenima, zajašila je malog i pridržavala se s obje ruke za madrac.

Hrvoje ju je čvrsto primio za veliku okruglu guzu dok su lovili lagani ritam ševe. «Ohhh daaa», uzdisao je. «Bože, mama, cijeli tjedan drkama na tebe. » Nena je voljela prljavi razgovor za vrijeme ševe, no bilo joj je nelagodno kad je tako nešto čula od sina.

Čak ju je zvao «mama» dok su se tucali. Takva izjava djelomično ju je uzbudila, onaj dio koji se palio na ševačinu vlastitog sina. No sve u svemu, bila je potpuno svjesna koluko bolesnu stvar radi. Pokušavala ga je ignorirati dok je miješala na njemu osječajući kako mu kurčina zapinje o sam grlić maternice.

Hrvoje ju je gledao. Bio je to nevjerojatan prizor, gledati vlastitu majku kako ti kao drolja jaše kurac. Snažnije joj je stisnuo guzu i lagano se odbacio s bokovima o njenu pičku dok ju je nastavio tucati istim ritmom. «Uuuu… kako ti se vlaži pičkica, mama.

» «Nemoj… nemoj govoriti takve stvari», Nena je slabašno propištala. «Ali kad si mokra… i vruća. Znaš kako te dobro jebati? Najbolje… Mmmmhhh…» Još se malo nagnula i počela se brže nabadati. Sada, kada mu ih je i zaljepila za lice, Hrvoje je samo mogao opet počet lizati majčine velike tvrde bradavice.

«Ooohhh!» «Voliš jahati mog? Daj mamis, reci, ajde izgovori to!» «Da…. Dušo, da», Nena je rekla nekako osramoćeno. «Volim tvog pišu. » Hrvoje se sad sve snage odbijao od kreveta i zakucavao mamin pičić.

Osječao je da joj udara u sam kraj zrele pičke. Bila je uska, pičkica joj je usisavala karu svaki puta kada bi mu u ritmu ševe klizio van. Nije ga puštala. Nena je sve glasnije jecala, miješala bez kontrole.

Sin je skužio da je stara zrela za kompletno skidanje – povukao joj je spavaćicu preko glave a ona ju je sama bacila na drugi kraj sobe. Sada je potpuno gola uživala u jebačini svog sina. Tako intenzivno zadovoljstvo ugušilo je krivnju. «Tako si lijepa ovako gola, mama.

» «Jesam, mili? » «O da, pazi samo te sise!» Osjetila je val ponosa. Njen muž nikada joj nije rekao ništa slično, ali sin zato je. «I super si što mi daš da te trošim. Kladim se da nikom iz razreda mama neda da ju jebe.

» Samo je zajecala orijentirana na vlastiti užitak. «A čak ako im stare i daju, nikak ne izgledaju, nema šanse da se mjere s tobom, ti si pravi komad. Imam turbo mamicu i jebem ju! Mama daj i ti reci!» «Ti… jebeš me! Jebeš mamicu, Hrvoje!» Takvo prljavo podsječanje da ševi vlastitu majku uvijek ga je napaljivalo, a kada bi ona to izgovorila bilo je još bolje, tako da je sada bio spreman za gađanje. Obično bi izdržao puno duže, no možda zbog alkohola, sperma mu je ovog puta već izlazila na uši.

«Ohhh! Mama, svršavam! Daaaaa!» Zgrabio ju je za guzu dok je izbacivao ogromnu granatu sperme. Nena je čak uspijela i osjetiti vrući mlaz u pički. Nastavil ga je jahati kroz orgazam, nadajući se da će tako i sama svršiti, no nije joj uspijelo. Hrvoje je špricnuo još par mlazova prije no što je erupcija bila gotova.

«Uhhh, ovo je bilo super, mama. » Nena se srolala na stranu dok je Hrvoje doslovno sijao od dobre izjebanosti. Osječala je vrući slag u sebi, a to je oduvijek tako voljela. Kada je izgubila menstruaciju prije nekoliko godina nadala se da će puno češče uživati u tom unutrašnjem kupanju spermom, ali ubrzo poslije toga, muž ju je prestao ševiti.

Majka i sin nekoliko sekundi samo su ležali, goli i nijemi. «Je ti bilo lijepo? », konačno ju je pitao. «Nisam svršila», Nena je tiho rekla. «Oh, žao mi je mama.

Sredit ću te, bez brige. » Mama mu se nasmiješila. To je baš voljela u ševačinama sa sinom – uvijek se trudio da i ona doživi orgazam. Mali se nalaktio i ozbiljno promišljao plan.

«Lizao bi ti pičku, ali…» Nena je kimnula. Bila je puna sinove sperme tako da nije ni očekivala da je liže dolje. «Daj mi minutu da se oporavim pa se moežmo ponovno jebati. » Počeo se igrati sa svojim kurcem pokušavajući ga opet dignti.

Činjenica da si ga je dizao kako bi je zadovoljio oblila ju je sa majčinskom ljubavi. Da ju je to muž potrošio, samo bi se okrenuo na stranu i zaspao. Gledala je malog kako radi rukom sve dok je nije prekinuo, «Mama, brže bi išlo da mi ga pušiš. » Nena je zastala trenutak.

Tako nešto nije baš pomagalo da se manje srami sebe, no bila je opsjednuta vlastitim orgazmom, morala ga je dignuti. «Dobro. » Hrvoje je skočio s kreveta i stao ispred nje gledajući u poluspuštenu kitu. Ona se guzom pomakla na sam rub i istovremeno ga nadrkavala i pljugala.

Baš je stručno radila kako bi ga oživila. Omotavala ga je jezikom dok joj je mali prolazio prstima kroz kosu uživajući u njenim vlažnim usnama. «Ohhh, taaako. Puši ga mama.

» Nježno držeći maminu glavu u rukama rokao je bokovima naprijed, jebao joj je usta. Nena je i dalje pušila. Nije mogla dočekati da ga opet osjeti u pički, da ju dovede do orgazma. Za nekoliko trenutaka kurac mu je počeo naticati.

Izvadila ga je iz usta da ga odmjeri i dalje drkajući s rukom. «Mislim da si spreman, mili. » «Super, kako ga želiš mama? » Mama je razmišljala trenutak dva, pa se srolala nasred kreveta. «Ovako, dušo.

» Bila je na sve 4 s licem prema ulaznim vratima. Dječak se popeo na krevet iza nje, oslonjen na koljena. «Baš voliš pseće, ha? » «Da», priznala je šapčući. Lupio joj je guzu i protrljao kitu po otvoru.

«Želiš moju kurčinu nutra? » Prošli su je trnci od tog nadraživanja. «Reci mi mama. » «Da, želim tvoj kurac. Jebi me Hrvoje, molim te.

» Mali se nasmiješio i i stjerao ga u maminu pičku. Bila je sva ljepljiva od njegove sperme. , no to ga nije smetalao. Nena mu s počela nabijati na kurac.

«Ohhh», dahtala je. Zgrabio ju je za bokove i navlačio na sebe. Mama mu je bila divlja jebačica koju je trebalo ukrotiti. «O kako je dddobro, obožavam te ševiti, mama», rekao je i poljubio je nježno u obraz.

Zajecala je i nastavila ševu zabačene glave, a mali se spustio na nju, držao se rukama za madrac i nastavio je nabijati najjaće što je njegovo dječje tijelo moglo. «Da ah – ah – h…» dahtala je sređivana Hrvojevim udarcma. Poslije nekoliko minuta jebačine mali ju je povukao za kosu prema sebi. «Voliš kad te ovako jebem? » «Da!» «Jel te tata jebe ovako dobro? » «Ne, mili!» Sada ju je htio srediti do kraja, još je pojačao ritam.

«Ohhhh, tako, tako ju ševi, tako mi ševi pičkicu! Nemoj prestati Hrvoje!» Nena je osječala da u njoj raste poznati osječaj. Snažno je zgrabila plahte spremna na vatromet. «Svršavaaammmm!!! Uhhhhh!!!» Tijelo joj je kao od elektorošokova odskočilo po nevejerojatnim orgazmom. Pičkica joj je naprosto poludila, sisala je malog, žvakala mu karu dok ju je torbao bez milosti.

«Ohhh daaa!!!» Kada su valovi užitka prestali, Nena se stuštila na madrac. Ležala je tamo drhteći od posljednjih grčeva, baš kao poslije zemljotresa. Mali se sjeo na dupe gotovo katapultiran majčinim klimaksom. «Hv.

. Hvala ti, dušo», stara je zamucala. «Nema na čemu mama, ali daj ne kenjaj, nismo još gotovi!» Pogledala ga je. »Opet su mi puna jaja, moramo se još jebati.

Da i ja svršim. » Nena je duboko udahnula. Poslije dvije runde žestoke jebe, pičkica joj je polako oticala. Nije naučila primati kurac tako često.

Možda bi mu mogla popušiti, no to ju je obično napalilo, i gdje je onda? Opet iznova? Prije nego što se uspijela sjetiti pametne ideje Hrvoje je predložio, «Daš mi opet u dupe? » «O, Hrvoje…» Iskreno očajna, mama mu je dozvolila da je analno potroši kada su drugi put spavali. Bila je toliko bolesno nadražena da ga je htjela osjetiti i u nasjosjetljivijem otvoru. Inače se nije redovno jebala u guzu, ali kada bi se dobro ugrijla trebala je kurac i tamo. «Molim te!» Svaki puta od onda Hrvoje ju je htio ponovno bubnuti u crijevo, a ona mu nikada nije dala.

Rijetko bi se tako napalila da joj je i šupak bio mokar. Ipak, mali se tako trudio da je dovede do orgazma da mu se morala nekako zahvaliti. «Dobro», tiho je dozvolila. Sin se nakesio.

Skočio je s kreveta i otišao u kupaonicu tražeći tubicu s vazelinom. Nena se natrag postavila u pseći položaj i visoko isturila dupe u zrak. Par trenutaka poslije Hrvoje se vratio u spavaću sobu. Kurac mu se presijavao od kreme dok se namješatavo iza svoje majke.

«Dušo, nemoj zaboraviti… nježno ga gurni. » Kimajući potvrdno sin je naciljao glavićem ružičasti čmarak, primio je za bokove i lagano ušao. «Ohhh!», dahtali su u jedan glas. Stara je stiskala več zgužvane plahte kako bi odagnala laganu bol koju je osječala.

Obično bi ju bolilo manje od minute, a onda bi samo uživala. Hrvoje ju je sve dublje ševio. «Oh! Kako si uska, mama!» Obadvoje su cvilili dok ga je parkirao sve do jaja, a onda su stajli nepomično kako bi se prilagodili novonastalom stanju. «Bože mama, nikada nebi rekao da ga primaš u guzicu.

» Nena nije mogla odgovoriti, bila je previše fokusirana na analne mišiće koje joj je kurčina sve više rastezala. «Jesi spremna? » «Jesam, milo. » Sin ju je stisnuo rukama za guzu i počeo jebati. «Uhhh!», stara je odobravala.

Jebući je u istom ritmu Hrvoje je osječao kako mu jaja udaraju u maminu pičkicu. Pogledao je da vidi kako to izgleda i nastavio buljiti u nevjerojatan prizor čmara iz kojge se izvlačila pa uvlačila dječja kurčinica. «Mmmmh, mama, jebem ti dupe!» Stara je izbacivala uzdah svaki puta kada bi joj ga mali zabio. «Reci mi kako ti se sviđa.

» «Ohhh! Super je!!!!» «Da se bar tata spusti dolje pa da vidi moj kurac u tvom dupetu!» Nena mu je htjela reći da ne govori takve stvari o svom ocu, a umjesto toga samo je nastavila dahtati. Mali ju je nastavio karati još neko vrijeme. «Okreni se, mama. » «Š…šta? zašto? » «Hoću te gledati dok se jebemo.

» Kao što ju je tražio, Nena se okrenula na leđa. Mali joj je zgrabio i stisnuo sise a zatim dignuo noge u zrak a bedra prislonio uz tijelo. «Ohhh!» Ne prestajući cviliti gledala je kako se sinov kurac uvlači u njen šupak, a on je uživao u tome kako joj se sise drmaju pod udarima jebačine. «Primaš ga u dupe, mama? Reci mi…» «Da! Mamica ga prima u čmar!» Hrvoje ju je još jače zakaravao, a sad se, da ne padne od tolikih naleta, držao za njene sise.

«Isuse, ogroman ti je Hrvoje. Tako je napunio maminu guzu!» Nena je znala na što mali otkačuje. Dječaku su se smjesta počela stiskati jaja. Znao je da neće još dugi izdržati.

Koncentrirao se na majčino lijepo lice dok je zavijao od užutka. «Mama, svršit ću! Svršit ću!!!! Ohhh!» Izvukao joj ga je iz dupeta i bacio se na krevet. Divljački si ga je drkao ciljajući bijelm metcima po maminom trbuhu. Nena je gledala kako su neke kapi završile i na njenim sisama.

Dečko ga je i dalje okrenutih očiju muzao. «Oh, daaa. » I onda se srušio pored nje. Ležali su jedno pord drugog i lovili dah.

«Volim te, mama. » «I ja tebe. » Uživala je u vručini Hrvojeve sperme i ispod i iznad kože. Divljačka analna jebačina ponovno ju je uzbudila.

Htjela je svršiti još jednom, posljednji put, ali osječaji krivnje ponovno su je obuzimali. Jednostavno ga nije mogla ponovno zajašiti. Koristeći svu snagu volje, Nena je sjela na rub kreveta. Dizala se, uskračujući si daljnje užitke.

Htjela je izači iz sobe, ali ovako natečene pičke, zalivena spermom… takva nikako nije mogla leči kraj muža. «Moram se otuširati», rekla je. Rukom je uspjela skupiti nešto sperme što joj se cijedilo po tijelu, podigla spavačicu s poda i krenula prema kupaoni. Nekoliko minuta poslije voda je počela teči.

I dalje na krevetu, Hrvoje je razmišljao… I dalje nije mogao vjerovati da je u seksualnoj vezi sa mamom. Da bar ona to lakše doživljava, jer njemu je bilo skroz cool. Obožavao ju je jebati. Dok je slušao zvuk tuša zamišljao je staru kako se kupa; mokru, golu, okupanu vodom.

Odjednom mu je nešto sinulo. Primio je kurac u ruku i počeo ga nadrkavati tako da mu opet bude dignut kada se mama vrati. Poslije nekoliko minuta Nena je iskoračila iz tuš kabine. Dok se brisala smišljala je što će reći sinu.

Obično bi se zaklela da se više nikada neće jebati, ali to je očito bilo besmisleno. Ipak, nešto je morala reči. Nije mu mogla dopustiti da misli kako će se jebati svaki put kad mu se sprdne. Otvorila je vrata i ušla u Hrvojevu sobu.

Jedva da je napravila i dva koraka kada se mali pojavio iza vrata i strastveno je poljubio. «Mmmhhh», uživala je u iznaneđenju. Unatoč šoku, uzvratila mu je poljubac, a kada se malo odmaknula ugledala je dignutu kurčinu zbog koje je zaboravila sve što mu je planirala reći. «Hrvoje, ne, mi…» Sin joj je stavio ruku na lice i povukao je u još jedan strastveni poljubac.

Osječala je kako se njegov jezik probija kroz njene usne pa ih je razmaknula toliko da ga pusti unutra. «Hajde mama, htio bi da još jednom svršiš. » «Ali dušo, ja…» Nije znala što da mu kaže. Osim toga, nije bila sigurna da ga želi odgovoriti.

Htjela je još jednom svršiti. Ako joj želi pomoći, zašto ne? » Mali ju je podigao i posjeo na rub stola. Jezici su im se opet zapleli dok joj je skidao spavaćicu. «Hoćeš se opet jebati? » Nena je ugrizla usnu.

«Ha mama, hoćeš? » «Da mili, jebi me!» Smješeći se dječak je naciljao glavićem otvor mamine natečene pičkice i gurnuo ga nutra. Obadvoje su gledali kako klizi. «Oh Hrvoje! Bože sveti!!!» Držala je sina za ramena kako nebi izgubila ravnotežu dok ju je jebao. Kara mu je pogađala sva prava mjesta, a stara je bila i dalje turbo napaljena.

Znala je da će ovog puta brzo svršiti. Mali joj je ljubio vrat a ona mu je mazila leđa. «Kako ti znaš usrečiti svoju mamicu, zlato!» Pogledao ju je plaho i poljubio u usta. Mama mu je uzvratila francuskim poljupcem koji su prekinuli jer je Nena htjela gledati kako joj se kita uvlači u pičetinu.

«Samo ga gledaj mama, gledaj kako te moj kurac jebe!» Nena je buljila u akciju i osječala se prokleto prljavo proučavajući kako ju sin puni. «Bože, još malo! Još malo pa ću svršiti!» Počeo ju je jebati jaće, jednostavno je obožavao dovoditi majku do orgazma i želio je to raditi što je češče moguće. Nena ga je stisnula za malo dječačko dupe i ubrzala udarce. «Ohhhh! Daaaa!!!» Uz seriju grčeva orgazam ju je skroz preuzeo, a mali ju je tucao kao da se ništa ne događa, kako bi što je moguče više produžio starkin užitak.

Poslije koje minute napokon se prestala tresti. Ispunjena čudnom mješavinom požude, srama i krivnje, pogledala je svog sina. «Oh Hrvoje…. moj bože!» «moram svršiti mami, samo što nisam», prodahtao je neusporavajući ritam fuka.

«Daj dušo, daj da ti mamica pomogne. » Izvadio ga je iz sluzave pičke a a stara je kleknula na pod. Oči su mu se širile od iznaneđenja dok ga je trpala u usta. «Oh, da mama, da!» Nena mu ga je energično pušila kako bi se što jače ispraznio.

Mali je skužio da je sada sve dozvoljeno pa joj je stavio ruke na kosu i žestoko ševio bulju. To je bilo nevjerojatno. Jest da se očistio i sve, ali nije prošlo toliko vremena od kada mu je kurac – kojeg je mama sada pohlepnu gutala – bio u njenom dupetu. Do sada je to vidio samo na onom Severininom porniću gdje je zaključio da je spličanka to napravila jer joj je kokain izgrizo mozak.

Mamicu je izgrizla požuda koju u svom kratkom životu još nikada nije vidio. «Pizdu materinu!!!», vrištao je. Stara je još jače pušila, htjela je da što prije špricne. Prošli put kada mu je pljugala, izvadila ga je kad se počeo trzati, no sad joj to nije padalo napamet.

Nema vađenja. Hrvoje je osječao kako mu se jaja stežu. Znao je da će eksplodirati i htio ju je upozoriti. «Mama, svršit ću, svršit ću!» No na njegovo iznaneđenje, nije prestajala.

Nastavila ja istim, možda čak i bržim tempom. «O jebemti!!!!» Gotovo istog časa Nena je osjetila nekoliko toplih mlazova u ustima. Bilo je vruće i gusto, skroz joj je prekrilo jezik. Dok je sperma špricala mama je gutala.

«Da…daaaa! Gutaj mi spermicu, mami!» Hrvoje nije mogao vjerovati da ona to radi. Obično mu je teška srca pušila, a sad je čak i gutala. Unatoč tome što mu je te večeri ovo bio treći orgazam, znao je da ju je pošteno napunio. Poslije gutanja sinove izdrkotine Nena je pustila da mu kara sama sklizne iz usta.

Oblizala je usne a ostatak posisala sa zaspermanih prstiju. «Isuse mama, ovo je bilo nevjerojatno. » Pomogao je majci da ustane. Stajali su tako neko vrijeme a da ni jedno nije znalo što reći, misliti… ništa.

Hrvoje se nagnuo i poljubio je. Mama mu je zahvalno uzvratila pusu nevjerujući da se ljube nakon onog što joj je do maloprije bilo u ustima. Večina muškaraca mrzi ljubljanje poslije oralnog seksa. Njen mužu u svakom slučaju.

«Mama, spavaj samnom večeras. » «Molim? » «Spavaj samnom. » «Ali… što ćemo s tvojim ocem? » Hrvoje je primio kvaku na ulaznim vratima. «Vrata su zaključana, mama.

Jednostavno reci tati… da mi je sinoć bilo loše i da si ostala za svaki slučaj prigledati. Onda si zaspala. » Nije to bio ni tako loš izgovor, Nena je pomislila. Ionako se morala poslije ove zadnje runde opet otuširati kako bi mogla gore spavati.

«Dobro», rekla mu je. Hrvoje se nasmiješio i opet je poljubio. Otišli su u krevet i mali je odmaknuo plahtu. «Poslije tebe.

» Mama se smijuljila dok se penjala, a kada je legao pored nje, stavila mu je glavu na rame. «Hrvoje, ja…» Nije znala kako da nastavi. «Što? » «Volim te, mili. » «I ja tebe, mama.

» Nije to namjeravala reći, ali dobro je poslužilo. Pokušala mu je objasniti što osjeća za njihovu vezu. Prvi put od kada su postali intimni, nije ju mučilo stravično grizodušje. Voljela je Hrvoja, voljela se ševiti s njim i dobro je znala da je to nešto što sama nije u stanju prekinuti.

No više od toga, znala je da on voli nju. Prije je mislila kako se radi o nekoj pubertetlijskoj fazi, da će mu ta igra napumpati ego. Jebanje mamice i te stvari koje se motaju po porno magazinima. Kao, ako uspije natjerati vlastitu majku da raširi noge, ostale cure prčit će mu se same od sebe.

No, Nena je znala da to nije njihov slučaj. Hrvoje je bio toplijni i nježniji od muškarca za koga se udala. Dio nje i dalje se osječao čudno zbog svega, što je smatrala normalnim. Takvi tabui ne ruše se preko noći.
Ali s vremenom bi mogli. «Naspavaj se medeni. Sutra nas čeka puno posla. » «Nas? Kako to misliš mama? » «Tata ti ide na utakmicu u Split, a mi bi se mogli zabaviti u krevetu.

» Hrvoje se nasmiješio dok mu se mama gnjezdila u zagrljaju. Zatvorio je oči već zamišljajući užitke koje će donjeti sutrašnji dan.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Milka

Radila je ko konobarica u jednom prilično malom bircu blizo tržnice nakoju sam išao svaki dan,i uvjek sam prolazio kraj te birtije,jer stvarno je izgledala ko prčvarnica,dok je jednog dana nisam vidio kako stoji na vratima.
To što sam vidio prilično mi se dopalo,nosila je naočale,što je njenu jako simpatičnu facu činilo još ljepšom,dugu crnu kosu,zavezanu u repić,neku bluzu prilično raskopčanu a sise su joj bile raskošne.Kupio sam na tržnici što mi je bilo potrebno i odlučio svratiti unutra.
U toj birtiji bila su samo dva stola,mjesto za šankom i pored prozora.Kako su stolovi bili zauzeti,morao sam sjesti za šank,inače to ne volim,ali nisam imao izbora.
Vidio sam da su joj gosti sitni šverceri na tržnici,ni to mi nije odgovaralo,ali ona me baš nekako privlačila.Naručio sam hladno pivo,pitao je jel ima nekakve novine,imala je samo 24 sata,što također nerado čitam.Polako sam ispijao svoje pivo i snimao situaciju,gledao kako se ponaša prema gostima,zaključio sam da je dosta otvorena,ali i da ima granicu jer počesto je znala spomenuti svog muža.Nije bila baš nešto pedantna,znao joj se nakupiti pun sudoper čaša,što od kave,što od pića.Gosti koji su sjedili za tim jednim stolom,naručili su si rundu,ona im je to odnjela i u tih par koraka koje je prešla,vidio sam da ima vrlo neobičan hod,hodala je tako koda joj je kurac među nogama.Vratila se za šank i počela prati te šalice i čaše,kako je bila malo sagnuta,pogled na njene sise bio je fenomenalan,jedino što joj je bluza bila malo umrljana.
Ispio sam svoje pivo,skupio za prvi dan dosta informacija,znao sam da je primjetila moje poglede ali reakcije su joj bile koda joj se to gadilo.Ništa platio sam,zahvalio i otišao doma,ali od tog dana svaki dan sam svraćao u tu birtijicu.Kad je bilo mjesta sjeo bi za stol koji je bio bliže njoj,sve više smo razgovarali,ali uvjek bi me oprala nekom svojom primjedbom,obično se radilo o mojoj odjeći,govorći mi kako je njen muž za mene gospodin,kako on nosi odjela a ne traperice i tenisice kao ja,kako vozi mercedes.
Trpio sam te njene tzv.kritike,došao je dan žena,kupio sam joj finu čokoladu,ljepo zamotanu i na nju zaljepio papirić na kom je pisalo,molim te daj mi svoj broj mobitela.Uzela je to hladno,ja sam otišao i sutradan kad sam svratio do nje,rekla je u što si se istrošio,a ono što si napisao ti je bez veze,nedajem broj gostima.Kako su po mom mišljenju sve žene promiskuitetne,znao sam da spada u onu drugu grupu.Jedne hoće odmah da ih uhvatiš,druge treba osvajati.
Ok.mislio sam u sebi,da vidimo sad tko će više izdržati,ali odustati neću dok ti ga ne stavim.Nastavio sam dolaziti,priča je bila ista,opet je govorila o svom mužu,ali sad sve više provodeći vremena uz mene.Te divan je,krasan je,meni je puknuo film i rekao sam joj pa dobro jel te bar dobro pojebe kad ste doma.Faca joj se malo promjenila,ali odgovorila mi je o da,čak mi je kupio štangu da mu mogu raditi striptiz,prije nego što me pojebe.
Divno pomislio sam u sebi,ali ne lažeš mene lažeš sebe.Slijedeći dan nisam baš bio dobre volje,već po inerciji otišao sam u njenu birtiju,nisam mislio ostati dugo ali bacila je pred mene novine na kojim je gore u vrhu napisala broj svog mobitela,i rekla otrgni to i spremi,kasnije stavi u memoriju,da ga netko drugi ne vidi.Nije mi baš bilo jasno otkud tako nagla promjena,ali već na putu do doma,napisao sam joj poruku u kojoj je pisalo da nisam znao da jedan broj telefona tako može ukrutiti kurac.
Odmah mi je odgovorila,pa šta ćeš onda snjim?
Imam pet minuta do doma,izdrkat ću ga na tebe.
Pa to si mogao i ovdje,u wc-u,došla bi ga vidjeti.
A ne samo da ćeš ga vidjeti bit će on u tvojoj pički,duboko.
Nemoj me vlažiti,pošalji nešto kad izdrkaš.
Stvarno mi je bio nabijen i čim sam došao doma bacio sam sve vrećice i otišao se isprazniti.Taman kad sam svršavao,čujem mobitel,njena poruka,gdje si tako dugo?Pa rekao sam ti da hoću drkati na tebe,a ja ne svršavam za 5 minuta.
Jel možeš toliko i jebati?E,to ćeš vidjeti,a ako ti sutra nebude gužva vidjet ćeš i njega.
Sutra je bila sređena,ja sam sjeo za stol,ona preko puta mene,kurac mi je bujao dok sam joj gledao sise,koje je još podbočila rukama.
Moramo se nešto dogovoriti.Reci.Ne šalji mi poruke kad ne radim,kako smo oboje bili u braku,to se samo po sebi podrazumjevalo.
Gost koji joj je došao tražio je piće i ja sam joj u to vrijeme napisao poruku,ako ga hoćeš vidjeti,dođi gore,jer wc je bio na katu.Čim je mobitel dao znak da je primio poruku,i čim ga je ona uzela da je pročita,uputio sam se stepenicama,gore,ona je došla minutu iza mene,kurac mi je već bio vani i čekao ju.
Pravio sam se koda pišam,ako bi naišao netko drugi,ali rekla je slobodno se okreni.Bila je zadivljena onim što je vidjela lagano ga primila u ruku,malo oblizala i rekla moram se vratiti.
Znam,ali sad znaš tko te čeka.Sišla je dole,ja sam ostao još minutu,pa sam se i ja spustio.Naše poruke koje smo izmjenjivali bile su toliko pune požude,i tako otvorene da se ni u jednoj nije spomenula njena pička ili moj kurac.
Nakon tjedan dana njen birc je bio zatvoren,firma joj je propala i sad mi je bilo jasno zašto se odlučila dati mi broj.Muž joj je radio uvjek prvu,isto ko i moja žena,i mada je živjela u Gajnicama što je dosta daleko od mene,šibali smo si poruke,a onda sam ja zapucao k njoj,rekla mi je gdje ćemo se naći,odvela me u jedan prilično osamljen parkić.
Tu sam je prvi put raskopčao,uvalio joj jezik,i izvadio jednu sisu van da joj mogu poljubiti i lizati bradavicu.Ona je trljala moju kurčinu onako preko traperica,ljubili smo se dugo,dugo.I drugi put smo se našli u tom njenom parkiću,ali kako je uvjek imala na sebi traperice,bilo mi je teško doći do njene pičke.Morao sam je skroz nagnuti na sebe,otkopčati bar prvo dugme da bi mi ruka skliznula kroz njene gaćice.
Teško je to u parku,ipak uvjek netko prođe,ali ljubiti smo se mogli bez problema.Čuj,ja ti sutra moram na burzu,tebi je to blizo,ako si sam mogao bi me pokupiti,ja ću krenuti što ranije i kad završim zvcnem te da dođeš po mene.Naravno da ću doći,ma sav sam se naježio od misli kako ću joj sutra konačno staviti kurac.Još malo smo se ljubili,ali morala je doma.Razmjenili smo još nekoliko jebačkih poruka taj dan,čekajući sutra.Nagovorila je muža da je odveze dio puta idući na posao,i već oko devet mi se javila da je gotova i da dođem po nju.Evo me za 10 minuta,najviše,ja sam stanovao u Martićevoj.
Čekala me je šetajući već opisanim hodom.Stavio sam je u auto,kurac mi je već pulsirao.Hoćeš na kavu,ili ćemo kod mene?
Kod tebe,stavljajući mi ruku na kurac.Za par minuta bili smo pred mojom zgradom,na sreću stan nam je bio u prizemlju,tako da susjedi nisu mogli vidjeti da dovodim nekog,a i da jesu bolio me kurac,uvjek se može nešto izmisliti..
Na ulazu i hodniku nije bilo nikog,uveo sam je u stan,zaključao vrata,i odmah je primio za vrat i navukao na sebe.Nisam ni primjetio kad je raspustila kosu ali sad mi je bila još jebozovnija.Odveo sam je odmah u bračnu sobu,svukao sa sebe traperice,ispod nisam imao ništa,tako da mi je kurac odmah iskočio van.Ona ga je primila u ruku,dok sam je skidao.Hoće ti trebati štanga?imam je u ruci,i sad ću ti pokazati što radim na njoj.Oboje smo bili goli,malo sam joj rukom prešao preko njene izbrijane pičke,bila je vlažna,jako.Legni na leđa,molim te,samo da vidiš kako se izvijam.Poslušao sam je kurac mi je bio u njenoj ruci,popela se na mene,namjestila ga na svoju pičku i polako se spustila na njega.Kriknula je od zadovoljstva kad je skroz ušao u nju,i stvarno izvijala se malo prema naprijed,tražeći moje bradavice,malo prema nazad jednom rukom držeći se za moje butine,drugom milujući mi jaja,a onda se ponovno vratila u uspravan položaj i nabijala na moj kurac.
Joj nemogu više,sise,gnječi mi sise,ali jako,jako,ne štedi me.Malo se nagnula prema meni,ja sam je objema rukama zgrabio za sise i stvarno ih stiskao što sam više mogao,to joj je bilo dovoljno da svši,klone na mene,dok mi je kurac još uvjek bio u njenoj pički,pomaknuo sam joj kosu da je mogu poljubiti,a onda je okrenuo tako da je ona sad bila na leđima,zadigao joj jednu nogu sebi na rame i nastavio kliziti po njoj,tako jako da su mi se jaja prepuna sperme,koja još nije htjela van nabijala na njenu guzu.Nemoj više,nemogu,gotova sam.A baš to mi je dalo još snage,nabijao sam se sve brže,tražeći joj prstima njen ulaz u guzu.Kad sam joj prst uvalio unutra ponovno je svšila u savršenom orgazmu.Kako sad hoćeš ljubavi,gdje bi štangu.U grlo,pusti je malo da se odmori.Izvadio sam ga iz pičke,namjestio je u 69 i pustio je da radi s njim što hoće,a ja sam lizao i grickao lijepo izbrijani klitić.Čuo sam je samo kako stenje i grca,jer bio joj je prevelik,al kako mi je rukama mogla dohvatiti jaja,ubrzo je mlaz moje sperme završio u njenom grlu,i po licu.Ja sam joj i dalje lizao klitić i osjetio sam ono grčenje tjela.Moja sperma i moje lizanje opet su je doveli do vrhunca.Kad sam se okrenuo prema njoj bila je to druga žena,potpuno iscrpljena.
Jel ti dobro,hoćes vode,soka.Ne daj mi nešto žestoko,ako imaš i čašu vode.Zazvonio joj je mobitel,ali nije bila u stanju odgovoriti taj čas i pustila ga je da odzvoni do kraja.Donio sam joj žesticu i vodu,i sebi naravno,malo se povratila i rekla nikad u životu nisam doživjela tri orgazma za redom.Stvarno si dobar a ti si samo jednom svršio.
Ma ne brini se tako je ispalo,možda drugi put bude obrnuto.
Ponovno joj je zazvonio mobitel,muž,šapnula je.Ovaj put se javila,rekla mu ti nemaš pojma koliki su redovi ovdje,nisam još gotova,trebala bi uskoro doći na red,javit ću ti se.
Popili smo po još jedno piće,ponovo sam je počeo maziti,stiskati joj sise,tražiti njen jezik,rukama joj prelazeći pičku,kurac mi je opet skočio.Jesi za još jednu štangu?Opet se popela na mene,strpala ga u svoju pičku,sad joj je već bio poznat,ponovila istu igru,izvijajući se i naginjući naprijed,nazad,isto mi štipajući bradavice,i milujući jaja.
Rekao sam joj Milka sad sam ja gotov,svršit ću,hoćeš da ga vadim.Ni slučajno samo je napuni,na tabletama sam.I opet su mlazovi moje sperme ispunili ovaj put njenu pičku,kad je legla pored mene sve se cjedilo iz nje,ja sam joj rukom trljao svoju vlastitu spermu po pički i klitiću,sve dok i ona nije ponovo svršila.
Eto vidiš sad si ti bila izdržljivija,pa rekao sam ti.Malo smo se još mazili i ljubili,otišla se istuširati,spremila se,popili smo još po jednu i otišla je.Nemoj me pratiti,znam da i ti imaš svog posla,ali ostajemo u vezi.Čim je izašla iz zgrade dobio sam poruku,nikad u životu nisam se ovako dobro izjebala.Odgovorio sam,ali hoćeš,i otišao pod tuš.
Taman kad sam završio nazvala je i moja žena da pita kako sam,odgovorio sam pa ne baš nešto najbolje danas,i to poslije i meni,mada Milki to nisam htio reći najbolje jebačine u životu.Naravno da smo Milka i ja ostali u kontaktu porukama,oboje željno očekujući dan kad ćemo sve ponoviti
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Cigančica

Nedelja ujutru, osam sati. Neko legao na zvono, ne silazi,jebo mater ko li je, a taman sam se radovao što nikoga nema kući Otvaram vrata onako bos, u majici i boksericama, nemajući vremena da se obučem. S druge strane cigančica. Razvezla priču kako joj je brat bolestan, skuplja pomoć za njegovu operaciju… Pokazuje mi nekakav papir.

Nisam imao vremena za kojekakve gluposti, zalupio sam joj vrata ispred nosa. A onda mi je sinulo nešto u glavi. Otvorim vrata izlazim u hodnik, niko joj od komšiluka nije otvorio, zovem je da uđe. Pitam je koliko traži da mi ga popuši.

Tajac, razmišlja… Vidim, nije joj sve jedno, nije joj prvi put, ali ima nade. Nudim joj 20 KM. Stidi se, gleda u zemlju, ali pristaje, a siguran sam da se hiljadu puta navlačila na kurac. Nudim joj 30...jebat joj mater...

i obrok. Osećam se kao na licitaciji. Pristaje. Dok sam spremao čimbur, poslao sam je da se opere, neću da je jebem neopranu.

Uz doručak pričamo i saznajem da joj brat nije bolestan..pička joj materna lažljiva. Dobro je, imao bih grižu savesti. Posmatram je, zgodna je, grudi bujne, guza, duge noge. Mnogo je lepša gola.

Spuštam glavu na njene grudi. Nije joj svejedno. Ne jebe se prvi put, ali joj je ovo prvi put za novac. Nije profesionalka....a nije ni amaterka

Ljubimo se. Sisam joj jezik. Zavlačim prste između polutki guze. Milujem joj čupavu picu.

Zavlačim prst u pičić. Vlažna je. Jebem je prstima, uvlačim ih u ribicu. Sve glasnije uzdiše.

Ležemo na krevet. Ja, pa ona iznad mene. Dete se razume u brojeve, zna šta je 69. Smazala je kurac u usta.

Gnjavi ga, mazi, on se propinje, hoće da prsne. Sramota je da zabušavam. Latio sam se i ja posla. Razmičem joj cupi.

Lepo miriše, dobro se oprala. Ližem je halapljivo. Najradije bih je pojeo onako mladu i slatku, k’o pilence. Nežna je, rumena, reaguje na svaki ubod jezika.

Iznenadila me je. Svršila mi je pod jezikom. Nema veze, mislio sam dok sam je špricao po licu i grudima. Kuvam nam kafu.

I dalje smo goli. Nismo još sve popili a kurac mi se ponovo digao. Smeje se, smejem se i ja. Hvatam je za guzu.

Zagrlila me je rukama oko vrata. Dižem je i prislanjam uza zid. Jednom rukom se drži, a drugom ubacuje kurčinu u picu. Usisava ga, bradavice nam se dodiruju, pumpam je.

Drma se kao struja. Ne mogu dugo da izdržim ovako. Ruke su me zabolele. Spuštam je.
Okreće se ka zidu i rukama se oslanja na njega. Natrćila je guzu i opet je imam. Izmuzla mi karu kao muzilica. Mešala je guzicom raspaljujući onaj moj žarač do usijanja.

Opet je bila gotova pre mene. Cičala je i vrištala. Čula se minimum dva sprata ispod i iznad. Vredelo je, mislio sam svršavajući po maleckoj guzi.

Jebeš 30 KM....to je to!
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Sex u našoj kancelariji

Ja sam u kancelariji, radim pisem nesto.
Ti mi se javljas izazivas me na netu. Prestajem raditi, chatujemo i napaljujemo se. Pre toga se nikad nismo upoznali u zivo.
Nisam znao da mi ti pises sa lap topa, da si tu blizu mene.
Rekla si: - sad cu ti doci.
Iznenadio sam se. Za desetak minuta ti si bila na vratima moje kancelarije. Toliko sam bio napaljen cim sam te pogledao, videvsi da si to ti zaista tako lepa i izazovna, moja sagovornica, moja uspaljenica.
Zagrlio sam te i poljubio za dobrodoslicu. Jedan pogled ispitivanja,klimanje glavama i moja ruka bez uvoda medju tvojim nogama. Cak ti i farmerice mokre od vlaznosti.
Brzopotezno ti skidam farmerice i gacice i videvsi koliko je vrela i nabrekla tvoja pickica. Podizem te i stavljam na radnom stolu, sama siris noge jer vec znas sa kakvim bezobraznikom imas posao.
Pogledam ti pickicu.
Obrijana i oblikovana pickicu oko ulaza u nju i u guzu je sve glatko, samo gore ostavljen cuperak da privuce paznju.
Koza joj izrazito bela, aristokratski izgleda,.
I na guzi je koza bela, blago rozikasta oko cmara....
Usmine, blago crvenkaste u normalnim situacijama, malo vise izrazene,
ali sada kad je jako napaljena pretvaraju se od krvavo crvene do bordo, skoro purpurne. Divno izgleda,sladostrasno mirise zbog puta i sokova koji su tekli iz nje. Omamljuje me. Odmerim je sa divljenjem i primetim da ti je jako uska,vrela....gori od pozude a sluzava i slinava od Celje za dodirom i jebacinom.
Zaboravljam i ko sam i gde sam, vidim samo tvoju pickicu,mali je rasirim prstima I krenem.
Lizem ti je nezno, osecajno i predano, uzivam u svakoj porici tvoje svilenkaste koze, lizem mekano a toliko pozudno,moj jezik sve dublje ulazi,ti mi se otvaras spontano i podajes sasvim.
sokovi iz tvoje vrele sve obilnije cure I teku u moja usta, zasladjuju me i raspaljuju strasti. Moj jezik sve dublje ulazi i palacu u picinoj sluzokozi.
Vec si spremna da me primis u svojim vrelinama da zadovoljis svoje neobuzdane strasti i ogromnu zelju.
Zelis me sto pre, ali zelis da me malo i izludjujes.

Ustajes i okreces se licem prema meni....ja sedim i cekam
da vidim sta ce biti dalje.... iako bih te najradije zaskocio istog trena i zabio ti moj kurac u vec spremnoj pickici.

Skidas majicu,ispod koje nemas brus. Ispadaju tvoje divne izazovne sise koje podrhtavaju od pohote. Ljubicasti kolutovi i nabrekle bradavice daju izazovni kontrast.
Odusevljen sam tvojim sisams. Socne i tvrde. Nabrekle.
Pruzam ruke da ih milujem, ali ti me udaris po rukama i kazes ne diraj ih rukama.
Stavljas mi ih u usta.Jednu, pa drugu....mmmmmmmm.... osecam kako su
nezne... divno nezne....
ljubim ih....lizem polako i siroko....sisam ti bradavice.... ljubim.. lizem....nezno …grickam i opet jace sisammmmmmmmm.....
Poludeces od uzbudjenja.
Saginjes glavu prema meni i ljubimo se sladostrasnim poljupcem, gornju usnu, donju usnu.... blago otvoram usta i ti uguras svoj jezik unutra a ja ga uvucem i sisam.
Gutam te usnama i jezikom lizem.
Gorimo od pozude, cure i teku sokovi iz mog kurca i tvoje
pickice, cak ti se i guza navlazila jako.... Celo te vreme mazim po
pickici i anusu … mazim i pomalo prstima ulazim.....osecam kako si
lepljiva, klizava....vrela.......

Ljubis mi vrat.....grickas i lizes.....Polako mi skidas
majicu. Ljubis mi grudi...grickas ujedas i grebuckas noktima. Poludecu od zelje.... stenjem, a tebe t ojos vise pali.
Razdvajas mi noge.....kleknes.... ljubis mi stomak.....osecas kako te moj kurac lupka po bradi dok mi lizes pupak.... gorimmmmmmmmm.... Ukrutio mi se , nabrekao u svoj svojoj velicini, tvrd,pozeljan,
sluzav, jak...mmmmmmm...aaaaaaahhhhhh,

Moj ti je kurac tako uzbudljiv.... Lizes mi glavic, lepo ga lizes nezno blago sa osecajem za njegove reakcije.... Zabacio sam glavu
i stenjem.... Govorim ti slatko bezobrazno,pretim kako cu ti razoriti sve rupice, kako cu te izjebati ko zivotinja, a ti uzivas lizuci
ga... Moije te reci dodatno stimulisu

Lizes mi poludeli kurac a rukom milujes moju guzu... palcem trljas moj cmar...a meni divno i slatko iz glavica procuri u tvoja usta slatka besemena tecnost, jer mi jaja vec nabrekla puna sperme.... Volis ti moja jaja, tako lepa,glatka bez dhaka, puna semene
tecnosti koju bi tako rado osetila u svojim ustima....
zelis ga jako..zelis ga progutati celog... da ga nikad iz usta ne vadis... zelis da te puni obilnom i gusto spermom...
Ali i pickica ti ga zeli, zudi za njim vise i od tebe same.
Aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh hhhh !!!!!!!
Kurac mi je vec tvrd spreman za jebacinu... skroz je sluzav... cure
sokovi....teku....tvoja pickica vlazna, potocic tece iz nje.

Pohotno zelis da ga osetis....ustajes......okreces mi ledja i sedas pickicom na glavic...osecas ga kako je tvrd i kako ti se picka siri i mada je uska,vrlo usko za njega ogromno nabreklog. Nasedas, tvoj ulaz je klizav i mojj veliki glavic ti je vec uklizao.....aaaaaahhhhhh... osecas kako je vreo i debeo i kako te siri i probija tvoju sluzavu spiralu....ali mnogo jos treba dok ti se zabije svom svojom duzinom.
A ti, tako si zeljna da ga primis celog da poludis od pozude.... i kao poludela nasedas zestoko na njega svom tezinom....
Nesedas i osecas kako se zabija skoro do pola....Od debljine osecas malu slatku bol...a tako veliku strast da ga zelis celog u sebi.... Tobom vec da vlada slatki svrab i jaka zelja da ti moj kurac udje sasvim pa cak i da zaboli jace.
Podizem se i ja i zapinjem da ti udjem sasvim…osecas sexualnu bol...sladostrasnu bol....zato jos zesce se pokrenes .. gore … dole i odjednom svom snagom i zeljom nasednes.

......aaaaaaaaahhhhhhhhi moj ti se kurac zabije u pickici skoro do
kraja, osetila si kako si slatko ispunjena, cini ti se da ti se zario
do grla.
A ja te tako prisno osecam a tako uzavrelo usko i klizavo da sam
osetio svu slast spajanja . Ti se jos malo promeskoljis zavrtis guzom i........progutas celu moju kurcinu u sebi i stegnes me u Grau zvacuci ga.
Osecam kako jases na mojim jajima kako ih masiras guzama … jases i jezdis kao da si uzjahala divljeg pastuva.

Jebemo se jebemoooooooo,ludo i neobuzdano....
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!
Zelis me imati u sebi... dugoooooo... zelis da njises guzom nad jajima dok te ja drzim za kukove i nabijam sve jace....i jace...sve
vrelije i klizavije.

Rasklizala se tvoja pickica od mojih sokova koji cure u njoj, pocela je da zvace i ona...steze ga i grci se oko njega, uvija i izvija.

Jebemo se ....jabemoooooooo......Blizu smo.... tako blizu tom
sjajnom osecaju blazenstva... Desnom rukom ti drazim klitoris i
zestoko zarivam kurac u raspaljenoj picki,dok ti se sokovi iz pice izlivaju uklizavaju u guzu.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 00:28:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.