Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 04:21:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26631352 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Porodična stvar

Dunja je bila kćerka jedinica , centar svijeta za svog oca , tihog profesora , njegova miljenica , princeza i ponos svoje ambiciozne majke Jadranke , sutkinje općinskog suda , koja je uvijek željela više od života , a ono što nije uspjela ostvariti sama očekivala je od Dunje. A za mamu je izgledalo kako će se svi njeni snovi ostvariti jer još od prvog školskog dana Dunja je bila najbolja u školi , nakon toga najbolja u gimnaziji , pa briljantna studentica pravnog fakulteta , uvijek prva , uvijek ona «o kojoj će se još čuti». I sve je za gospođu majku izgledalo idilično do zadnje godine Dunjinog studiranja. Tada je uslijedio šok , kćerka je potpuno izgubila glavu zbog tamo neke seljačine , brđanin koji je u metropolu stigao u opancima (bio je to Jadrankin omiljeni opis budućeg zeta) sa samo jednim zadatkom – da upropasti nju i njenu kćerku. Stvari su ipak izgledale malo drugačije.

Ivan je istina bio dečko sa sela , ali potpuna suprotnost svim Jadrankinim predrasudama. Miran , pristojan , vrlo dobar student i poput psića odan Dunji. Od prvog dana kada je vidio tu malu plavušu za njega druge djevojke nisu postojale , samo njegova Dunjica. Vidio ju je ispred fakulteta , dolazila je s prijateljicama , plave kose svezane u rep , prelijepog lica , s malim prćastim nosom i krupnim zelenim očima , a velike grudi koje su se nazirale ispod majice i fantastična guza stegnuta u uskim hlačama oborili su ga s nogu.

Njemu izuzetno visokom ona tako mala i sjajno zaobljena izgledala je kao neodoljivi bombon. Učinio je sve da je upozna , a kad se to par dana nakon prvog susreta i dogodilo sve je dalje išlo glatko i brzo , reklo bi se ljubav na prvi pogled. Nakon dvije godine veze Ivan je diplomirao i zaposlio se u privatnoj tvrtki , uslijedile su zaruke pa vjenčanje , diplomirala je i Dunja , pa uz maminu pomoć dobila posao , kupljen je stan , novi auto. Idila.

No s krajem prve godine braka stigli su problemi. Još prije vjenčanja Ivan i Dunja su odlučili da odmah žele proširiti obitelj pa su se s puno entuzijazma bacili na posao , mjeseci su prolazili bez rezultata. Zajednički odlazak kod liječnika donio je strašno razočaranje Ivanu , problem je bio u njemu , a izgledi za potomstvo vrlo mali , mada ne i nemogući. Koliko god ga Dunja tješila i govorila mu kako će još neko vrijeme pokušavati , pa ako ne ide mogu razmisliti o posvojenju , on je ostajao smrknut i sve više povučen , s osjećajem da ju je izdao , da nije dovoljno dobar muž , da nije muškarac nje dostojan.

Vrijeme je prolazilo uz uzaludne pokušaje koji su postajali sve rjeđi. Ivan se u potpunosti posvetio poslu i karijeri , obično je doma dolazio kasno , potpuno iscrpljen. Dunja je imala dojam kako joj je sve dalji , kako joj izmiče , a očajnički ga je željela i trebala uz sebe. I rodbina je sve češće postavljala pitanja o potomstvu i uskoro joj je želja za majčinstvom postala opsesija , bila je sigurna da bi dijete vratilo one sretne dane , kako bi sve opet bilo divno.

Svakakve misli su joj padale na pamet. Znala je da umjetna oplodnja ne dolazi u obzir , jer on nikad ne bi pristao , pa je jednom , ni sama ne zna kako , pomislila da pokuša sa nekim drugim , bez Ivanovog znanja. Ali od same pomisli na takvo nešto bilo joj je muka. Činilo joj se umrla bi da ga prevari , da je dotaknu neke druge ruke.

No ipak , ta misao još joj je par puta prošla kroz glavu , ali uvijek ju je brzo odbacivala , osjećajući strašnu krivnju zbog same misli. A onda je došao dan kada su trebali ići kod Ivanovih , njegov mlađi brat Goran se ženio. Koliko god mama Jadranka bila u krivu kad je u pitanju Ivan toliko su njene predrasude bile točne kad je bio u pitanju ostatak njegove obitelji. Bili su imućna seoska obitelj , muška reklo bi se , jer Ivan je imao još tri brata i svi su tjelesno , kao i on , bili na oca , visoki i jaki , ali karakterno sušta suprotnost Ivanu.

Otac Đuro nekad je važio za najjačeg mladića u selu , a i sad je bio jak poput bika , skoro dva metra visok , i oko 140 kg težak , sirov muškarac , gazda kuće kod kojeg nije bilo previše riječi , ali ni bilo kakvog pogovora. Njegova je uvijek bila zadnja. Najstariji sin Tomislav , bio je slika i prilika oca , ali bez viška kilograma. Zbog svog vulgarnog ponašanja , posebno zbog komentara koje je znao njoj uputiti , Dunji je oduvijek bio odvratan.

Sa ženom koja je iz njoj nejasnih razloga prema Dunji uvijek bila hladna živio je u kući uz roditeljsku. Iza njega po starini je bio Ivan , a onda Goran , u čije su svatove išli , a kojeg je Dunja uvijek smatrala najglupljim od sve braće , iritiralo ju je što uvijek slijedi i oponaša Tomislava. Najmlađi je bio Vedran. Imao je tek 18 , završio je srednju i tu jesen trebao je početi sa studiranjem.

On je jedini Dunji bio simpatičan , uvijek pažljiv prema njoj i nešto tiši od starije braće. Smatrala ga je ljepuškastim i dva puta kad je zbog upisa na fakultet bio gost njoj i Ivanu zadirkivala ga je kako bi sigurno izabrala njega da nije prije upoznala Ivana. Njegova zbunjenost , rumenilo i kako bi bojažljivo u tim trenutcima pogledao Ivana bili su joj preslatki. Vjenčanje je bilo sredinom ljeta i Dunja se danima prije mučila u izboru odjeće.

Nije željela ništa izazovno , ali kako se obući dovoljno konzervativno da se izbjegnu Tomini komentari kad je 30+. Na kraju je izabrala haljinu bez rukava koja joj je sezala do pola listova , na leđima nije bila previše otvorena , a dekolte je bio sasvim umjeren , mada se veliki rascjep među grudima mogao lijepo vidjeti jasno govoreći što se krije ispod haljine. Kupila je i nove sandale sa visokom petom , takve je naprosto obožavala , a bila bi ipak i nešto «ravnopravnija» kad stoji uz muža. Ivan je već na početku dana počeo sa ponašanjem koje joj se nije svidjelo.

Čim su stigli Tomislav ih je dočekao i uz bratske zagrljaje , svoje bezobrazne šale i neprestano dolijevanje pića stalno je bio uz Ivana , a ovaj ga nije odbijao , praznio je čaše sve brže. Pokušala ga je diskretno upozoriti , ali njegovo ignoriranje samo ju je još više razljutilo. Već u crkvi je bilo očito da je potpuno pijan , a nakon prvog plesa kad je jedva stajao na nogama Dunja se toliko razljutila da je demonstrativno izašla van na čisti zrak prepustivši ga jednako pripitim rođacima. Dok je stajala uživajući u ugodnom ljetnom povjetarcu odnekud se stvorio Vedran , upitao je zašto se osamila i pozvao je natrag u dvoranu na ples.

Njegova pojava nekako joj je godila , vratili su se unutra pa uz sveopću ciku i viku uključili u kolo , a kad je bend zasvirao nešto lakše Vedran je kavalirski upita može li zamoliti za ples , osmjehnula mu se i damski ponudila ruku. Bili su negdje na pola pjesme kad je primijetila Ivana kako za jednim stolom sjedi u komatoznom stanju , glava mu se klatila i činilo se da će se svaki čas srušiti sa stolice. «O Bože moj» prozborila je napuštajući Vedranov zagrljaj i žurnim korakom idući prema mužu. «Dušo , dušice , dragi … jesi dobro? » čučnula je ispred njega , nježno mu stavila ruku na čelo i pokušala podići glavu , ali kao da ju nije ni čuo.

«Dunja nema ti od njega ništa , on ti je za kreveta … sačekaj ti tu idem ja samo od starog uzeti ključeve» - obrati joj se Vedran stojeći iznad nje. Zahvalno ga pogleda i samo klimnu glavom. Dok je milovala Ivana po kosi osjećajući neku žalost što mu je toliko loše i što ga je uopće ostavljala samog gledala je Vedrana kako se na drugom kraju dvorane nešto dogovara sa njenim svekrom , zatim im se pridružio i Tomislav pa su sva trojica krenula prema njoj i Ivanu. Ponovno se začula vesela glazba , opet je počeo ples uz veliku buku pa u trenutku kad su joj njih trojica prišli Dunja nije najbolje čula što joj svekar govori , ali je razumjela da će joj on pomoći s Ivanom do auta pa ga voze doma , a učinilo joj se da govori Vedranu i Tomi da ih slijede drugim autom , ali nije razumjela zašto , nije joj bilo ni bitno.

Ivana su praktično odvukli do auta , vožnja od 15-ak minuta prošla je u tišini , a kad su stigli pred kuću Dunja je pokušala izvući Ivana vani , ali joj svekar reče da se ne napreže , to će Tomo i Vedran. Njih dvojica su već parkirali pored njih , izvukli su brata iz auta i odnijeli ga u sobu gdje su on i Dunja spavali prilikom svake posjete njegovim roditeljima. Dunja je išla za njima i kad su ga položili u krevet počela ga je skidati. Svekar je blago povuče za ruku – «Ostavi ti njega , pobrinut će se njih dvojica … ajmo ja i ti malo izić , trebali bi porazgovarat» - naglasivši kraj rečenice samo se okrenuo i napustio sobu , a Dunja mada zbunjena krenula je za njim.

Još više ju je zbunilo kada je vidjela da ga ne slijedi u dnevni boravak ili kuhinju koji su joj se činili logični za taj tajanstveni razgovor. On je krenuo na gornji kat , a ona ga je poslušno slijedila. Krenuo je kroz dugi hodnik , zastao kod drugih vrata , otvorio ih i pokazao da uđe. Dunja je šutke ušla u sobu koju je obasjavala samo mjesečina.

Veliki krevet , dvije stolice i dva mala ormarića sa svjetiljkama bili su sav namještaj u sobi. Izgubljeno je zastala pred krevetom , okrenula se i u čudu gledala svekra koji je ušao za njom zatvorivši vrata i naslonivši se na njih. «Sjedi» - pokazao joj je rukom na krevet. «Dobro mi je ovako» - odvratila je.

Svjetlost koja je dolazila kroz prozor tako ga je obasjavala da joj se činio još većim , a sama sebi je izgledala mala kao zrno , potpuno bespomoćna i odjednom osjeti neku neodređenu nelagodu , strah. « Dobro , ti stoj snaja ako ti tako odgovara … nego ajmo ja i ti malo popričat … de ti meni reci kad ću ja postat dida? » - govorio je polako , ali jasnim glasom. Dunja odgovori skoro šapatom , bojeći se onog što izgovara – «Pa već imaš dva unuka». « Mala ne pravi mi se pametna.

Imam dva unuka , al` dobro ti znaš šta te pitam. Kad ćeš rađat? ». Oborila je pogled i šutila. «Do koga je? ».

Dunja i dalje nije odgovarala. «Čuješ šta te pitam!» - prvi put je povisio glas – «do tebe il` do Ivana». «Ivana» - jedva čujno je odgovorila sve više obarajući glavu. Par trenutaka vladala je tišina , tad on opet progovori «Slušaj vamo … digni glavu i gledaj me dok ti govorim…» , ona podiže glavu i u polumraku pogled joj sretne njegove crne oči koje su sad izgledale još mračnije , natkriljene gustim obrvama – «Vako ti stvari stoje , u mene familija generacijski ima dvi tradicije , prvo , muški su uvik mogli … i drugo , uvik smo pazili jedni na druge.

Znači onaj moj ne može ti ništa? ». Nemoćna da odgovori dok joj se grlo steže , a oči se polako pune suzama Dunja samo niječno odmahne glavom. «A ti si plodna? ». Ovaj put potvrdno klimne.

«E dobro , kad je tako , kad već on ne može ima ko može … ima to ko obavit za njega». Dunja ga zapanjeno pogleda , istovremeno je hvatala potpuna panika i bijes , odjednom pronađe snage za glasan povik protivljenja – «Molim? ! Jesi li ti normalan? !». Brzo je krenula prema vratima , ali on je snažno zgrabi oko struka. Izgubila se , činilo joj se da gubi tlo pod nogama , a onda je shvatila da se to stvarno i događa.

Podigao ju je i nosio prema krevetu , govoreći joj na uho « Ne pravi probleme , brzo ćemo … nemaš kome vikat , ni koga dozivat». I zbilja nije puštala glasa , ne toliko zbog njegovog upozorenja koliko zbog svoje paraliziranosti strahom. Kad ju je bacio na meki krevet samo je utonula , a haljina joj se digla do pola butina. Već u slijedećem trenutku osjetila je njegovu ogromnu tjelesinu kako je pritišće.

Činilo joj se da će je zdrobiti , a miris njegovog znoja sve joj je učinio još odvratnijim i težim. Niz lice su joj tekle suze i samo je uspijevala tiho izreći «Nemoj molim te». Ali nije ju slušao. Sada je njegove ruke uopće nisu dodirivale , jednostavno ju je pritisnuo tijelom tako da se nije mogla maknuti , a ruke su mu bile zauzete raskopčavanjem hlača.

Uskoro je završio s tim poslom , a tada se malo odmakne od nje , gurne joj obe ruke pod haljinu , dohvati rub gaćica i jednim potezom ih potrga. Cijelo vrijeme držala je skupljene noge , a on joj sada zapovjedi «Raširi». Nije ga poslušala , a suze su joj potpuno oblile lice. «Raširi reko sam!» - i grubo joj razmakne noge rukama.

Nije imala nikakvih izgleda da se odupre njegovoj snazi. Uspio se uglaviti među njene noge , rukama je dohvatio njene guzove i namještao se. Opet ga je kroz plač zamolila « Nemoj …. molim te nemoj … mol…» - zadnju molbu nije stigla izreći , osjetila je kako se probija u nju.

Svom težinom se prevalio na nju i zabijao se dok je ona pod tako prevelikim teretom bez glasa plakala pokušavajući uhvatiti dah. Trajalo je manje od minute , osjetila je kako sve teže diše , par put je snažnije prodro , zatresao se i svršio u nju. Još je kratko ostao na njoj , a onda se otpuhnuvši digao , podigao hlače , i bez riječi izašao iz sobe. Ostala je ležati sa nogama prebačenim preko ruba kreveta , na licu joj je bila razmazana šminka ali suze su prestale , više nije plakala , a kad su se vrata otvorila dobro je znala što slijedi i jednostavno je prelomila u sebi.

Kad im se ne može oduprijeti prihvatit će situaciju , pomiriti se i ne opirati. Ušao je Tomislav. Kada joj je prišao vidjela je njegovo nacereno lice , mirno je ležala ne mičući se i ne pružajući nikakav otpor njegovim rukama na svom tijelu. Jednom rukom prelazio je polako preko njene noge zaustavivši se na međunožju.

Čula je njegov podrugljivi glas «Jel te ovo stari dobro našprico il` ti se pička raduje što ću je ja izjebat pa je vako sok pustila? ». Spustio je obje ruke na njene grudi , osjetila je stisak velikih , grubih dlanova , mrmljao je nešto nerazumljivo hvatajući rubove haljine. Spustila je svoje ruke na njegove i zaustavila ga – «Nemoj cijepat , skinut ću sama». Pakosni osmjeh opet se pojavi na njegovim usnama , odmaknuo se i pustio je da ustane.

Sagnula se da skine sandale , ali on se oglasi «Štikle ne skidaj!». Poslušala je , uspravila se i brzim potezom skinula haljinu preko glave. Istovremeno je i on skidao košulju zapovjedivši joj – «Upali lampu da te dobro vidim». Poslušala ga je , upalila jednu lampu , a onda se okrenula i stala pred njega , potpuno gola.

Požudno ju je odmjeravao , gutajući slinu i mašući glavom , njena plava kosa padala joj je točno do ramena , velike grudi kao da su se prkosno izbacile naprijed , a ravni trbuh ispod kog je bila pažljivo sređena tanka crta dlačica uz prelijepo zaobljene bokove upotpunjavali su fantastičnu sliku. «Krv ti ne jeb … jesi dobra … još ovake sise mjesio nisam» - govorio joj je snažno ih pritiskajući. Privukao ju je sebi , prislonio svoje usne na njene i ugurao jezik u usta tražeći njen. Gadio joj se okus alkohola i cigareta koji je nosio , ali ipak nije mu se odupirala , bila je potpuno pasivna , prepuštala je da radi s njom što želi.

Za trenutak ju je pustio da bi skinuo hlače , kad za nju uslijedi šok. Dunja je prije Ivana bila samo s dvojicom muškaraca , ali ni jedan od njih po obdarenosti spolovila nije bio niti blizu ovome što je sad vidjela. Primijetio je kako ga zapanjeno gleda i uživao je u tome « Šta je? Ha? Sviđa ti se kurčina? E sa`š ga primit». Ponovno ju je dohvatio i vješto povalio pomjerajući je na sredinu kreveta.

Podigao joj je noge na svoja ramena i Dunja osjeti kako namješta glavić na njen otvor. «Nemoj jako» - rekla mu je molećivim glasom i činilo se da će je poslušat. Namjestio se , a onda polako počeo ulaziti. Osjećala je kako je širi i tiho zastenja.

Došao je do pola , povukao se , pa ponovno polako vratio nazad ulazeći još dublje. Nakon trećeg povlačenja i prodiranja ušao je cijelom dužinom i tako se zadržao par trenutaka gledajući je ispod sebe kako zatvorenih očiju tiho cvili. Trijumf mu je bio potpun. Počeo se ritmički ljuljati na njoj , postepeno ubrzavajući uz sve snažnije udarce.

Njeno tiho cviljenje prelazilo je u sve jače jecaje , a onda i u glasno stenjanje i vriskove kad se mahnito počeo zabijati . Osjećala je kako je taj veliki komad mesa raznosi , osjećala je njegovo pulsiranje i činilo joj se da se prenosi kroz cijelo tijelo i u glavi pretvara u bubnjanje. Čvrsto je prstima stezala plahte , začu njegovo mumlanje , još jednom osjeti kako se do kraja zabija u nju , a mlaz sperme iz te batine koja ju je ispunjavala uz trzaje se isprazni u nju. Ustao je i krenuo prema vratima , a onda se okrene i upita je «Jebe li te muž ovako? Nije garant».

Nije odgovarala. On uz smijeh otvori vrata govoreći nekom – «Tvoje red, ode ja po pivu». Dunja nije vidjela kome govori , ali znala je. Tomislav izađe , a u sobu uđe Vedran.

Mirno ga je gledala ležeći na krevetu. Djelovao joj je pomalo blijed. Zastao je na sred sobe i gledao u nju , kao da nije siguran kuda dalje. Ona se malo pridigne , privuče jastuk pod glavu , a onda mu mirnim glasom reče – «Hajde.

Obavi svoje. » Nije morala ponavljati , brzo se skinuo i došao do nje. Dunja je gledala njegov nabrekli ud , izgubivši svaki sram raširila je noge i pozvala ga da priđe. Počeo se nevješto namještati , a onda se ona ponovno malo uspravi i stavi mu ruku na grudi – «Jel ti prvi put? » - on samo potvrdi, a ona dohvati jastuk iza sebe i pruži mu ga – «stavi mi ispod … stavi mi pod guzu» - poslušno je slijedio njene upute , pomalo šeprtljavo ali ipak stavi jastuk pod nju i podigne je od kreveta tako da mu je sad bila savršeno namještena.

Primila ga je rukom i pomogla mu da uđe , prvih par puta pomalo je nespretno , bojažljivo ulazio u nju , ali onda se njene noge sklopiše oko njegovog struka , njeno tijelo mu ritmički pođe odgovarati i on se svom silom obruši na nju , grozničavo je pumpajući. Dunja je sada tonula , više nije mislila ni na što , nije bilo srama , nije bilo krivice , nije bilo nikakve emocije … sebe je osjećala kao životinju , ženku koja se pari. Opet je čula svoje glasno stenjanje , ali ovaj put nije bilo boli , registrirala je da su se vrata otvorila i netko ušao ali preko Vedrana nije vidjela tko. Začula je Tomin glas i tipični podrugljivi cerek - «Toooo bracika , čuj krmaču kako rokće … samo nabij!».

Vedranu nije trebalo poticaja , jebao ju je svom svojom mladenačkom silinom , a ona ga je obgrlila rukama i nogama čvrsto se priljubivši uz njega kada je počeo svršavati. Ispunjavali su je mlazovi njegovog sjemena , a njoj se činilo da ga je nevjerojatno puno i svaki put kad je pomislila da je to zadnji uslijedio bi još jedan trzaj , još jedan vrući val razlio bi se u nju. Kad je konačno završio Vedran siđe s nje , a ona ugleda Tomu koji stoji pred krevetom i pruža pivo Vedranu. Potegao je iz svoje boce dva gutljaja , a onda pružio prema njoj – «Oš pive? » Pogledala ga je prkosno , ustala , uzela bocu iz njegove ruke i potegla.

Tomu uhvati glasan smijeh – «Toooo bogte , to se traži. Vidi ga opet spreman» - pokaže joj prema dole , i Dunja još jednom ugleda njegov veliki kurac u punoj veličini – «ajde , druga runda … namještaj se … al` sad ćeš ko kujica , fino na sve četri». Nije mu odgovarala , zauzela je pozu koju je tražio i čekala da se namjesti iza nje. Njeni uzdasi opet su pratili njegovo prodiranje , ali ovaj put nije bilo uvoda , odmah je krenuo svom snagom , a njeno stenjanje sad se ispreplitalo sa zvucima koje su proizvodila njegova jaja dok su mlatila po njoj.

Guza joj je bila visoko isprčena , njegove ruke su je snažno držale za bokove i povlačile , a glavu je potpuno spustila zagrizajući plahtu kako bi se njeni krici što manje čuli. Jebao ju je jako i jednolično dvije-tri minute , a onda zastade i dalje ostajući u njoj. Rukama je sa bokova prelazio po njenim guzovima plesnuvši je par puta. «Buraz moj vidi ti koje dupe ima mlada … ha , šta kažeš? A tek sisetineeee» – Vedran mu ne odvrati , a Tomo nastavi – « Ajd iz džepa mojih hlača izvadi mobitel» - «Koji će ti kurac mobitel? » - «Da snimiš kako joj se sise ljuljaju sad kad je budem nabijo» - «Jes ti dobar? Nek stari to vidi … il neko … pobiće nas» , sad se oglasi i Dunja – «Pa budalo ako… « , ali Tomo joj grubo pritisnu glavu prema krevetu ne dozvolivši joj da govori.

Sad nije vidjela Vedrana , ali po zvukovima je osjetila da traži mobitel. Tomo se opet oglasi – «Jesi? » «Jesam» «Dobro , snimaj» , rukom joj je skupio kosu i povukao je. Točno ispred Dunje sad je stajao Vedran snimajući , a Tomo je poče divljački nabijati. Čvrsto joj je potezao kosu tako da su joj sad leđa bila izvijena , a njegovi udarci tako siloviti da se jedva održavala na koljenima.

Svaki njegov nalet pratio je njen vrisak , a on nije posustajao , čula je kako pita Vedrana –«Ljulja ju li se? » - «Na sve strane» - «Hehehehe … e to sam htio». Na trenutak je ponovno zastao – «Ajd dobro je , ostavi mobitel i da joj da ti puši». Vedran je smušeno gledao , ali poslušao je starijeg brata. Priđe Dunji i prinese svoj već dignuti kurac njenim ustima , a ona ga bez opiranja primi.

Tomo ponovno krene. Jedan ju je probijao straga , a ovaj u ustima bivao je sve tvrđi i činilo joj se da mu samo malo fali. Isto je primijetio i Tomo pa zapovjedi Vedranu – «Nemoj joj u usta … de se odmakni da je ja dovršim pa onda i ti istresi u pičku». Vedran se odmakne , a divljačko nabijanje opet krene , ovaj put još brže.

Dunja nije izdržala , klone pod njim a on se svali na nju i uskoro uz opet glasno mumlanje isprazni sadržaj jaja koja su je neprestano mlatila. Ostala je tako ležati na trbuhu , a samo što se Tomo skinuo na nju se popeo Vedran. Već ju je hvatala obamrlost , ali njemu nije dugo trebalo. Par puta i bilo je gotovo.

Prošla je godina dana. Na Ivanov zahtjev opet su bili kod njegovih roditelja. Njegova je želja bila da svog sina krste isti dan kad i Goran kćerku. Kaže – tako je ekonomičnije , spojit će troškove , a i može bratu na nos nabijati to što je njegovo prvorođeno muško.

Dunja je stajala u onoj istoj dvorani gdje su bili svatovi i gledala muža kako s ocem i rođacima nazdravlja , slušala je svekrove povike da je mali isti ćaća. Pitala se što je vidjela u Ivanu? Kako je mogla misliti da je ova nesposobna , mlitava , ugojena svinja idealan muškarac. Primijetila je da u dvoranu ulazi Vedran sa novom djevojkom , upoznao ju je na fakultetu , i osjetila da joj netko staje iza leđa. Tomo ju upita – «Ima li još janjet`ne? » - «Ima» - pokazala mu je rukom na pladnjeve s mesom.

«E fino … fiinoo. Evo ti kluč moje kuće , žena mi neće tamo prije ponoći. Za dva sata kad onaj tvoj zakomi da s` me čekala tamo. Jel jasno? « - «Da»
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Ručak

I opet je ugrijalo od ranog jutra. Sjedim na fotelji, listam Sportske, a iz kuhinje dolazi miris variva od mahuna…

- Jeble je više mahune - promrsim u bradu i okrećem novu stranicu.

- Što si rek'o Miro? Da ti donesem novine? -

- Ma koje usrane novine - povisujem glas…
- Rek'o sam : jeble te više te mahune, eto što samo rek'o…- .

- Jebla tebe kladionica i teve i što sjediš tamo ko kakav tovar i čekaš šta ću skuvat dok se je ovde pržim…ma tovare jedan, da tovare, uh… –

Bacio sam novine, ustao s fotelje i ljuto uletio u kuhinju.

- Ma koga ćeš ti zvati tova… - i skoro se spotaknuo o vlastitu ženu koja se upravo sagnula ispred frižidera da izvadi peršin i završi ručak.

Stao sam trenutak i pogledao je onako sagnutu, s haljinom koja je jedva pokrila njenu poveću stražnjicu,spustio oči niz čvrste butine i jake listove…ma jeble je te mahune, a opet mi je dobra kad se tako sagne…pomislim u sebi, pa se brzo provučem između stola i peći da je uhvatim u toj sagnutoj pozi i malo počapam za te velike guzove…

Ona cijuknu, brzo se digne, okrene očima, i prije nego što je stigla reći „T“ već sam je stisnuo na kuhinjski element zavlačeći ruke pod haljinu, među noge, mokre od znoja i vreline…

- Ma kud ćeš sad na mene Miro? Bjež', vidiš da ra...-

- Šuti Nado, šuti, nije turska sila, neće ti ručak prigorit, ajd' lipa moja, šuti malo, šuti –

Gledam je onako raščupanu, sa čela joj se cijedi znoj, ljuta je na mene i vidim da će svašta biti, pa je poljubim u rumeni obraz i namignem joj, onako, kako ona voli. Ma moram joj ga stavit sada,moram, pa makar umro od vrućine, razmišljam dok me sa jedne strane grije lonac koji kuha, a s druge strane sunce koje se uvlači kroz napola spuštene rolete.

Ispod prozora prolazi auti, kamioni, autobusi, grad se topi pod srpanjskim suncem, a ja se topim nad njenim sisama…mislim si…ma pogane su te ljetne haljine, sa bretelama, više otkrivaju nego što skrivaju…ne dam joj da se pomakne, nego je još više stišćem, sudarajući se s njenim grudima. I dalje su čvrste i jedre, svijetlih bradavica, tako slatke, poželjne, prave sise. Praćen tom mišlju uzimam ih na kratko usta , prvo jednu , pa drugu…slane su od znoja, a ne smeta mi to…ljubim ih i gutam, a žena i dalje negoduje…

Znam ja da samo glumata, voli ona da je ja kad i kad tako iznenada pritisnem u kuhinjici, pa joj zavučem ruke u gaće…i onda znam da se pretvara kako joj se ne da, jer je i tamo dolje mokra, ali ne od znoja.

Vadim mokre prste, pa ih malo stavim u njena usta, da se proba, da vidi kako je fina, a onda ih poližem i ja i vratim nazad međ' noge, da ih navlažim još malo. Sve je tako sklisko i toplo, mazim je, gurkam, razmazujem je njezinim vlastitim sokovima.

- Joj, ženo…jeble te mahune – govorim promuklim glasom dok ga vadim iz gaća. Hvatam je za guzicu, zabijam ga bez pitanja, brzo, do jaja…a ona mi se smije, gleda me u oči, oslonila se rukama na element da ne sklizne.

I meni i njoj se cijedi znoj sa čela. Svakim novim udarom sise joj se zanjišu, a kada to vidim, imam osjećaj kao da sam stavio prst u utičnicu. Stresem se i poludim, pa ga zabijem još jače i brže…i ajme…izgorit ću u ovoj jebenoj kuhinji, izgorit koliko je dobra…
- Jebalo te kuhanje po ovoj žegi…jebalo te..uf…- tepam joj na uho, a ona se besramno hihoće i stenje, izvija se na elementu, dok joj grudi plešu. Vidim da joj paše, pa na tren usporim.. znaš, da malo potraje, da mi ne ostane gladna…a ona me ljutito pogleda i naglo povuče k sebi

- Šta si sad sta', tovare jedan ,a ? – govori mi strogo, a ja joj zatvaram usta vrelim poljupcem, nastavljajući po njezinom naređenju. Brzo i duboko, mokro…a i dalje je vruće, lonac kuha, na cesti neki majmun trubi, ja je jebem, ona vrišti i dahće.

- aaaj, kuvat ću ti mahune svaki dan, znaš, svaki dan…zlo jedno, mmmmmaaaa…ajde, dušo moja, ajde…-
Ljubim joj mokar vrat i molim Boga da me strefi infarkt od uzbuđenja. Gorim, bukti mi među nogama…rasprsnut će mi se, ajme…sve me boli koliko mi je tvrd…

- Ma kome ćeš ti kuvat ma'une, a? Kome, sunce ti tvoje -...govorim u bunilu dok iz mene štrca vruća sperma i zalijeva njenu nutrinu. Još nekoliko sekundi ostajem u tom položaju, pa se drhatvim korakom odmičem od svoje drage. Preda mnom je, raširenih noga na kuhinjskom elementu, slijeva joj se niz butine, vruća je, diše teško i isprekidano…nemoćno padam ispred nje, klečeći gutam njene sokove i proždirem rašireno međunožje. Ona ječi i cijuče, noge su joj na mojim ramenima, zatvorila je oči, zabacila glavu unatrag, a ja sam pohlepno nastavio gutati svoj današnji ručak, musav, znojan, mokar…gladan….

- Ima to da mi kuvaš svaki dan, jesi čula, a? Jel' ti jasno, a ne mahune…jeble te mahune…- govorim joj umilnim glasom dok joj pomažem da stane na noge i vrati bretele na mjestu…posegnula je da obuče gaćice, a ja sam ih grubo strgnuo i bacio u kantu za smeće.

- To ti je za onog tovara, znaš…- a ona se samo nasmijala, izravnala haljinu i nastavila sjecaki peršin…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Sladoled

Vraćajući se iz škole svratila sam u poslastičarnicu da kupim sladoled. Kad sam došla na red da platim zaključila sam da nisam imala ni dinar u džepu.
- Izvinite, ništa, zaboravila sam novac, - rekla sam i vratila sladoled.
- Ja ću platiti, - čula sam glas.
Okrenula sam se i iza sebe videla starijeg muškarca. Starog skoro kao moj deda. Bradatof, mršavog, visokog. nije me gledao samo je pružio novčanicu nestrpljivom prodavcu.
- Hvala vam puno, - nasmejala sam se i počela da ližem sladoled.
Izašla sam iz radnje i posle nekog vremena osetila da me neko prati. Bio je to onaj matorac što mi je kupio sladoled.
- Baš lepo ližeš. Voleo bih i ja, ali nemam šta... - rekao je promuklim glasom.
- Hoćete moj sladoled, - pružila sam mu.
- Ne, ne, ne, ja bih nešto drugo što ti imaš. Samo ne znam da li hoćeš da mi daš... - rekao je.
- Nemam šta drugo... - zbunila sam se.
- Hajde poši kod mene u stan pa ću ti pokazati da imaš, - preložio je.
Znala sam šta hoće da liže. Nikada nisam imala momka, a jako sam želela da konačno i ja budem jebana. Jedino, uvek sam rmaštarila o nekom mladom, zgodnom frajeru, a ovaj je bio baš star.
- Ne brini, - nastavio je da me ubeđuje, samo ću malo liznuti i ako ti se ne dopadne, odmah možeš da odeš, obećavam.
Krenula sam s njim.
Kad smo ušli u stan rekao je molećivim glasom.
- Hoćeš li da budeš dobra devojčica i da mi pokažeš ribicu.
Jako sam se postidela i nisam mogla da se pomerim. Uhvaio me za ruku i odveo do kreveta. Zavukao je ruku u moju bluzu i napipao sisu. Duboko je uzdahnuo. Otkopčao je dugmiće i spustio lice do mojih grudi. Uzbudila samse, htela sam da me jebe. Uhvatio je bradavicu u badata usta i sisao je, brada me peckala po mojoj sisi i sve sam teže disala. Uhvatio je zatim drugu sisu i nju lizao. Zavukao je ruku u moje gaćice i napipao moju pičku.
- Mmmm, kako mali pičić, kako mala ribica. Hajde smakni gaćice da je vidim.
Skinula sam gaće. On je sedeo a ja sam ustala i moja pičkica je bila ispred njegovog lica.
- Kako je lepa, kako lepe dlačice, male, tek porasle, - gladio je po dlačicama i šaputao. Stavio me zatim na kreve,
- Hajde raširi nogice, da je bolje vidim, - tražio je čačkajući prstima po mojoj uspaljenoj ribici.
Poslušla sam ga.
- Jel te jebao nekada neko?
Promumlala sam da nije.
Nežno je razdvojio moju ribicu i zavuko jedan prst. Zaječala sam. Dopalo mi se, bila sam skroz mokra. Želela sam kurac. Zavrtela sam kukovima.
- Daću ti ja kurca, samo polako. Jebaće tebe čika. Samo još malo da gledam kako se skuplja i širi ovaj tvoj mali pičić.
Zavukao je još jedan prst i ja sam zastenjala od zadovoljstva. Pomerao ih je napred nazad a ja sam se sve više navlačila na njih. Bila sam spremna za kurac.
Zagnurio je tada glavu među moje noge i celu moju pičkicu uzeo u usta. Brada je strugala po dupetu, ja sam vrisnula.
- Stavi kurac!
Nije se pomerio, nego je zavuko jezik u rupicuPrst je gurnuo u moju guzu.
- Kako slatka, kao je ukusna tvoja ribica, kako ću slatko da te jebem, mala. Kako si uska.
Zavlačio je i izvlačio jezik, a brada je grepkala po nežnoj koži, prste je stavljao čas u guzu čas u ribicu, ja sam se približavala što sam više mogla. Ripala sam na njegovu glavu i ruku kao sumanuta, vrišeći,
- Daj mi kurac! Daj mi kurčinu, daj mi ga, gurni mi ga, daj mi ga, gurni mi ga.
- Polako mala, polako će čika da ti ga da, velika je moja kurčina za tako malo ribče, polako...
- Daj mi ga, gurni mi ga, ako je bvelika kurčina treba mi, daj mi ga, - molila sam. Mnogo mi se sviđalo. Želela sam da počne da me jebe kurcom, želela sam da se nikada ne zaustavi samo da mi ga gura, da gura i da jaja udaraju u moje dupence.
Izvila sam se i osetila zadovoljstvo za kakvo do tada nisam znala. Doživela sam orgazam, a kurac nisam ni videla. Takav je bio moj prvi jebač.
- Ako hoćeš da ti dam kurac dođi sutra, - rekao je umesto pozdrava.
Naravno otišla sam sutradan, još pre škole. Čekao me je. Odmah sam videla da su mu se nagudžile pantalone.
- Znači došla si po kurčinu. Želiš da ti ga gurnem u pičkicu?
Klimnula sam glavom. Otkopčao je pantalone i ja sam se uplašila, ispala je debela dugačka močuga obrasla gustim dlačurinama.
- Uplašila si se, jeli mala? Dal će moći da stane u tvoj mali pičić? - pričao je dok me je svlačio i vodio ka krevetu, - ne boj se, polako će čika. Prvo će samo prst da zavuče, da pripremi tvoje malo ribče.
Čim je dodirnuo moju pičkicu počela je da se vlaži, želela sam kurac, ali onoliku batinu, joj, izgledao je preveliki i nisam mogla da verujem kako ću ga primiti.
- Sad ćeš da budeš jebana. Sad ću da te jebem. Sad će pičkica malo da ti se nategne, ali nećeš zažaliti, - mumlao je i čačkao, - samo da još malo proširim rupicu, samo da produbim.
Stavljao je dva prsta i ritmično izvlačio i uvlačio.
- Hoćeš da ga primiš? Jel spremna tvoja pičkica, m? - pitao ja, a već je prisloni glavić svoje alatke na rupicu. Uvukao je samo malo, nije bolelo, pomerao ga je levo desno, ukrug, počela sam da se uvijam. Dopalo mi se. Gurnuo je još nekoliko centimetara. Klizio je lepo, pička se širila i nije bolelo. Onda je zamahnuo i natego mi je ugurao ga do jaja, ja sam vrisnula, pokušala da ga izvadim, ali on je opet zamahnuo, gurnuo ga još jače. Kurac je bio u meni. Stao je.
- Sviđa ti se? - pitao je.
Umesto odgovora pomerila sam kukove levo desno i pritisla se još više uz njega. Osetila sam njegova jaja na dupetu.
- Sad si dobila kurac, mačkice, sad te čika jebe, sad te čika jebe, jebaće te opet, jebaće tvoj mali pičić, vidiš kako me traži, kako voli moju kurčinu.
Jebo me je, jaja su lupala po mom dupetu. Bilo mi je lepo, uživala sam, želela sam da što duže prodire u mene.
To je bio moj prvi put i bilo mi je mnogo lepo. Sada obožavam da se jebem. Obožavam kurac. Neke moje drugarice koje su se prvi put jebale sa mladim momcima kažu da ih je mnogo boolelo i da im nije bilo lepo, ali meni je bilo mnogo dobro. Moj starkelja me izjebao pošteno. Moj matori jebač bio je mnogo dobar. Prva kurčina je mnogo važna.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Napaljena - I dio

VIDJELA je lica koja je čudno gledaju. Vrtjela je glavom, kao da bi ih tako mogla izbaciti. Sklopila je oči i naslonila glavu na zid. Prepao ju je plač bebe.

Užasavala se pregleda.

Morat ću mu ponavljat da ne izmišljam. Da, stvarno osjećam te fantomske orgazme. Ono, ne seksam se, al kao da se seksam… Prvo je to bilo samo ugodno škakljanje, a onda, ajme koja bruka, na sastanku! Ko da me neko jebe, al ono za zbilja! Da, to je to, jebe me neki duh! I to dobro. Jako dobro… Joj, šta ak sam bolesna? Sam da mi ne kaže da je to sve u mojoj glavi, da me tata zlostavljao jer nije. Ne, nije ni mama. Previše. Ja sam totalno zdrava, samo eto, imam peh…

Čula je svoje ime i ušla u ordinaciju. Sestra joj je rekla da se skine i onda može k doktoru.

Stajala je pred ginekologom samo u košulji. Pokazao joj je da legne na stol za preglede.

Ordinacija je bila ogromna, prepuna bliještećih svjetala, zidova prekrivenih reklamama za lijekove protiv gljivica i pilule. Tu je bio i plakat s lijepom ženom i djetetom o prednostima dojenja, plakati s anatomijom ženske zdjelice i utrobe s fetusom, a pogled joj se zaustavio na plakatu s plućima, napola zdravim, napola pušačkim.

"Ovaj baš ne spada tu", rekla je odsutno.

"Da. To je samo meni podsjetnik. Evo, izdržao sam već dva mjeseca."

Prosijedi sredovječni muškarac ustane od stola i namjesti se na stolčiću ispred stola za preglede. Privukao se bliže i zapiljio u njenu pičku. Pridružila im se sestra, bezizražajnog lica. Navodili su je da se spusti bliže, još niže, tako. Navukao je rukavice i ugurao dva prsta u nju. Istraživao je unutra, pritiskivao gore dolje dok joj je drugom rukom pipao i gnječio trbuh. Svaki se put osjećala poput sirovog mesa koje kuharica reže pa tuče batom prije nego ga baci na vrelo ulje. Piljila je u strop i pravila se da nije tu.

"Sve djeluje u redu. Žalili ste se na gljivice?"

Šutjela je.

"Gospođo? Niste li rekli da je hitno? Zato smo vas i ugurali. Mislim, uzet ćemo još brisove, ali..."

"Dajte samo napravite sve što treba kad niste sigurni što tražite", Tijana povisi glas.

"Nema potrebe. Recite mi samo što vas točno muči."

Izbjegavala ga je pogledati. Pomislila je odustati od svega.

"Samo polako", reče doktor blago.

"Možemo nasamo?"

Doktor kimne sestri i ona nevoljko ode.

"Osjećam… Osjećam nešto čudno u preponama."

"Peckanje?"

"Ugodu."

"Ugodu?" zaškiljio je.

Tijana se jače zacrveni. "Pa ono, imam spontane orgazme…"

"Kako to?"

Tijana mu objasni.

"Dakle, pet incidenata dosad. S većim razmacima…" izgledao je zamišljeno.

"Ne vjerujete mi?"

"Zašto ne bih vjerovao?"

"A, sigurno mislite onaj sindrom trajnog"

"Da, da. Samo, bojim se da to nije to."

"Nije?"

"Da patite od trajnog seksualnog uzbuđenja, to bi vas pratilo konstantno. Govorimo o stotinjak orgazama dnevno. Ne biste mogli živjeti ni raditi. Ne, ne. Vi govorite o sporadičnim slučajevima. S jedne strane, to je dobro jer i dalje možete normalno funkcionirati. No, nije mi jasna penetracija koju spominjete. Nisam čuo za taj simptom. Ako je ipak u pitanju neka blaža verzija poremećaja, bojim se da ja nisam liječnik kakvog trebate."

"To sam se i bojala da ćete reći."

"Možda bi vam i psiholog mogao pomoći, eventualno psihijatar. U najgorem slučaju neurolog."

"Neurolog?" panično ga pogleda.

"Ne brinite, to samo u najgorem slučaju. Hajmo sada brisove, može?"

Restoran je mirisao po prženom luku, mesu, umacima, bosiljku. Svjetla su bila prigušena, Robert bi rekao romantična. Svirala je tiha glazba s radija. Stolovi su bili ukrašeni pamučnim bež stolnjacima i svijećama u malim crvenim svijećnjacima.

Bila je gužva i morala je zaobići nekoliko ljudi i konobara dok ga nije ugledala kako joj maše za stolom u kutu. Izmakla se kad ju je pokušao poljubiti i sjela nasuprot.

"Čujem da ovdje imaju dobre lignje", rekla je, gledajući u svijeću. "Umirem od gladi."

Gledao je u njeno lijepo lice. Uska cvjetna haljina s tankim naramenicama i dubokim dekolteom isticala je volumene njenog tijela. Sve je na njoj bilo, kao što bi Robert rekao, taman: sise ni prevelike ni premale, guza dovoljno velika da se ima za nešto uhvatit, stas ni visok ni nizak, ni mršav ni punašan. Taman.

Naručila je lignje sa žara, a on biftek u zelenom papru.

Pokušao ju je navesti na razgovor. Odgovorila bi na pitanje pa zašutjela. Kad je pričao o sebi, isključila se do treće rečenice.

Laknulo im je kad je konobar pretjeranim gestama postavio tanjure pred njih.

Promatrao ju je dok je jela. Uporno je gledala u tanjur pa u vilicu, kao da ga nema.

Bila je šašavija od svih njegovih bivših zajedno. Poput listića lota, nikad nije znao što da očekuje, a uvijek se nadao dobitku. Bilo bi jednostavnije naći neku normalnu, no to je već prošao. Normalno dosadi.

Tijana je podigla pogled, kiselo se nasmiješila i rekla: "Jel dobro?"

"Predobro", mljackao je. "Planiraš šutjet cijelo vrijeme?"

Prestala je strugati nožem po tanjuru i zaškiljila prema njemu. "Hoćeš se svađat? Možemo i to."

"Pa, ako je to jedini način komunikacije koji ti paše, morat ću se prilagodit."

"Komunikacija je precijenjena."

"Opa, kad to kaže žena, mora da se nešto opako sprema. Već vidim, pad kometa il barem ledeno doba."

Složila je ruke na prsima.

"Znam šta će te oraspoložit. Pričala mi sestra o toj nekoj prijateljičinoj prijateljici, stvarno luda ženska. Uglavnom, njoj se tako jednom prijebalo pa si je namazala pičku paštetom. Onda je fino namamila svog kovrčavog bišona da ju liže!" lupao je po stolu. "Al to nije sve! Mama joj je došla vratiti knjige i našla je tako… veselu. Jadna žena! Samo šta nije dobila srčani udar", oči su mu suzile.

Tijana se osmjehne u nevjerici: "Ozbiljno?"

"Tako sam čuo."

"Ne vjerujem!"

"Ni ja zapravo, al ak je istina… jebeno! Ne znaš kome je bilo neugodnije."

"Psu, kladim se. Priznaj, sve si izmislio."

"Nisam, al tko zna? Možda je netko drugi."

"Da, možda joj je ta takozvana prijateljica htjela napakostit."

"Možda je ova njoj prije napakostila", zaškiljio je.

Nije bila impresionirana: "Možda je imala dobre razloge."

"Možda su razlozi bili banalni."

"Nema banalnih razloga!" grčila je šaku pod stolom.

Bila mu je privlačna kad se tako mrštila i kad bi joj sitne bore na čelu i oko golemih tamnih očiju iskočile poput namreškane vode.

Što ga je dulje gledala, zlovolja je popuštala. Njegova kronična bezbrižnost i blagost budili su u njoj želju da vidi koliko daleko može ići. Bio je poput stijene na koju se mora popeti, a onda je sravniti sa zemljom.

Izgledao je poput zapuštenog superjunaka, ne baš lijep, ali privlačan svakako. Krupan, no ne debeo. Muževan, s višednevnom bradom koju mu se nije dalo obrijati, duboka, promukla glasa, tamnoplave, poluduge, valovite kose. Voljela je kako mu se neposlušan pramen kovrča iznad čela. Smiješan joj je bio način na koji bi ispruženim prstima češkao nos, kao da pokušava obrisati kakvu mrlju. Ne bi mu to priznala, no način na koji je palio cigaretu bio je nevjerojatno seksi. Prvo bi je valjao među prstima i potom je nemarno umetao u usta, škiljeći na jedno oko dok bi zveckao upaljačem. Onda bi pustio da mu cigareta visi na donjoj usni i klacka se dok govori.

"Znaš", započne Robert očijukajući, "ti i ja, ova veza, ne znam gdje smo zapravo, još manje kamo idemo, al znam gdje sad želim biti…" mamio ju je pogledom, kao da draži mačku ribom. No, Tijana je bila gladna.

Čim je zatvorila vrata Robertovi poljupci prekrili su joj vrat, lice, ramena. Priljubila je leđa uz njegova prsa i osjetila tvrdoću u njegovim hlačama. Zadigao joj je haljinu, no okrenula se prema njemu i kleknula. Otkopčala mu je hlače i vrškom jezika dražila glavić. Primio joj je glavu i primicao je k sebi kako bi ubrzao njene kretnje i uvalio joj ga dublje u grlo.

Maknula mu je ruke, ustala i rekla: "Gle, nemrem ga progutat."

Prije nego li je stigao zucnuti, zarila mu jezik u usta i bjesomučno se borila s njegovim. Ugrizao ju je pa je jauknula i odmaknula se.

"Koji kurac?" prosiktala je.

"Sori, slučajno."

Odmjeravala ga je kao da mu ne vjeruje. Gledao ju je nekoliko trenutaka pa prišao bliže.

"Ajmo ispočetka drukčije", šapnuo je, ljubeći joj uho.

Stajala je ukočeno i puštala da uzrujanost polako ispari pod njegovim nježnim dodirima. Ljubio ju je dugo, lagano usnama mazio i golicao njenu vrelu kožu. Čučnuo je i, naslonivši obraz na njezin trbuh, skidao joj gaćice, gladio bokove. Uspravio se i poljubio je u usta, zadizao rub haljine, dražio je prstima. Uzdisala je glasnije i glasnije, no čekao je.

"Sad?" šapnuo je, gledajući njeno zgrčeno lice.

"Ehmmm", procijedila je pa omotala ruke oko njegovih ramena.

Nije ju poslušao, nabrekao do granica izdržljivosti, mučeći i sebe i nju. "Hoćeš ga? Reci da ga hoćeš…"

"Da, da, hoću…"

"Šta hoćeš?"

"Hoću da… hoću da mi ga nabiješ… Nabij mi ga! Sad!"

Ušao je u nju iz sve snage i natisnuo joj leđa na vrata. Obujmila ga je nogama oko struka, jecajući suhih usta. Sa svakim ju je trzajem nabijao jače na vrata. Boljela su je leđa pa mu je rekla da stane. Obuzet, nije ju odmah poslušao. Počupala ga je pa je naglo stao i jauknuo.

"Jebeš ovo! Ajmo u krevet", reče i povuče ga za ruku.

Skakutao je za njom, nezgrapno pridržavajući hlače.

Spavaća soba bila je mračna i zagušljiva. Svukla je haljinu, narukvicu i lančić, odbacila ih na noćni ormarić. Čula je zveckanje remena dok je skidao hlače. Srušio ju je na krevet i nadvio se nad njena leđa. Tiho se nasmijala dok ju je namještao i zastenjala kad ga je opet osjetila u sebi.

Nekoliko poza kasnije pogodio je pravo mjesto. Glasno je dahtala. Ubrzao je, ne mogavši više izdržati.

"Da, da… tu, ah…" stenjala je i nakon što je legao pored nje.

Gledao je u čudu kako uzdiše i pomiče tijelo kao da je još u njoj. Pomisli kako mora dovršiti posao pa joj se približi. Oklijevao je, vidjevši kako se oblizuje i miluje grudi, žestoko miješajući zdjelicom. Činilo se da uopće nije primijetila da je gotov. Zurio je i čekao.

Tijana je kriknula i nastavila se meškoljiti. Onda se umirila i zadovoljno smiješila, ne otvarajući oči.

Konačno ga pogleda. Pomislio je da je prekrasna. Privila se uz njega. Šapne mu na uho: "Ovo je bilo jebeno…"

"Hvala, ali…"

"Bilo je fenomenalno, najbolje dosad…" govorila je i ljubila ga. "Moramo to ponovit. Čekaj da dođem do daha."

Češkao se po glavi.

"Šta?"

"Pa…" oklijevao je. "Bojim se da to nije moja zasluga."

"Nego čija?"

"Mislio sam tvoja, al onda sam vidio da ti zapravo ništa ne radiš."

Sranje!

"Vidiš, ja sam bio gotov i mislio sam da si i ti, al si i dalje uzdisala i, jebote, izgledalo je ko da te neko jebe!" cerio se.

Sranje! Sranje! Sranje! Sranje! Sranje! Znala sam da je predobro da bi bio on!

Zavukla se pod deku. "Molim te, idi."

Zbunjeno ju je gledao.

"Nemoj ništa pitat, samo idi, molim te, idi…"

"Zašto? Pa rekla si da je bilo"

"Ne želim sad tu raspravljat."

Nije se micao.

"Šta čekaš?! Hoću bit sama. Ionako nećeš prespavat pa…"

Otpuhnuo je, pokupio stvari s poda i otišao u dnevni boravak. Brzo se obukao i sjeo na kauč, buljeći u ugašeni televizor. Upalio je cigaretu.

"Jesi još tu?" čuo je glas iz spavaće sobe. Duboko je uvukao dim pa tresao pepeo na pod.

"Bolje da nisi kad ja dođem tamo!" vikala je.

"A ako ne odem? Istući ćeš me?" dovikne joj kroz hodnik.

"To je vaša muška specijalnost. Mi, pripadnice jačeg spola, ne trebamo mišiće. Mi imamo pamet!"

Nasmijao se. "Sigurno hoćeš da odem?"

"Sigurno! Sto posto! Totalno!"

"Neka bude po vašoj zapovijedi", hodao je s noge na nogu prema izlazu. "Ali vratit ću se."
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Napaljena - II dio

ZADRHTALA je kad je osjetila stisak oko struka. Okrenula se prema njemu, ali nije mu mogla vidjeti lice. Izgledalo je poput slijepljenog pijeska s naborima umjesto usana i udubinama na mjestu očiju. Glasno se nasmijao i povukao je za kosu.

Obgrlio ju je mrak.

Ugledala je Roberta kako sjedi na klupi ispred vodoskoka. Vidio ju je, no nije joj mahnuo. Okrenuo se prema ženi do sebe i poljubio je. Progutala ih je voda iz vodoskoka, koja se pretvorila u stepenište.

Dodir na ramenu natjera je da potrči. Spustila je pogled i vidjela da se ne miče. Ispred nje stajao je čovjek bez lica i mirisao na limun. Škakljalo ju je po trbuhu.

"Jesam ti rekao da volim tvoju slamu?"

Krevet je bio velik poput trokatnice, sav od šećerne vune. Zagrizla je i potonula dublje. Ležao je na njoj i masirao joj vrat.

"Da... Baš tu..."

Jahala je na njemu i grizla kroz šećernu vunu. Vidjela je beskrajno bijelo i svršavala.

Trgnula se iz sna još dašćući od užitka.

Nemoguće...

Osjećala je vlažnost među nogama i pulsiranje koje ju je navelo da se promeškolji. Vani je još bio mrak. Okrenula se na drugu stranu.

Probudila se umorna. Pokušala se prisjetiti lica muškarca iz sna, ali vidjela je samo sjenu u tami sobe. Pomislila je na Lucijana i nenadano se navlažila. Znala je da je to obična želja i laknulo joj je.

Ipak, danas će ići taksijem.

Činilo joj se da je njezina pomoćnica ne voli previše. Vidjela je to u njenom laskavom tonu i hladnim očima. Često bi se potužila na bolni zglob ili vrat, na umorne oči i stres koji prenosi doma na djecu, zbog čega bi Tijana katkad osjetila grižnju savjesti što joj uopće zadaje zadatke.

Kad bi poželjela čaj ili da joj kupi voće kad ide po gablec, pomoćnica bi se oglušila na prve dvije zamolbe, tjerajući je da moli opet. Ili bi jednostavno odbila, pravdajući se da je u gužvi.

Možda je ljubomorna na Tijaninu mladost i bolju plaću, a možda je jednostavno naporna? Tijana se trudila da joj udovolji. Kupila bi joj parfem za rođendan, koji nikad poslije ne bi namirisala na njoj. Darovala joj ulaznice za kazalište. Raspitivala se o djeci, hvalila stil odijevanja.

Ništa nije pomoglo. Ova bi uvijek bila neimpresionirana, skrivajući u kutu usana podsmijeh. Naposljetku je Tijana odustala.

U sigurnosti ureda palo joj je na pamet da ju je možda zaposjeo seksom opsjednuti demon.

Srećom još nisam počela bljuvati i bježati od raspela.

Pretraživala je Internet i nabasala na zanimljiv fenomen.

Sindrom trajnog seksualnog uzbuđenja. Hmm... Ne valjda trajnog!

Čitala je osjećajući napetost u želudcu.

Nema lijeka?!

Uhvatila se za glavu.

To nije to! To ne može biti to! Ionako sam sve umislila. To je glupost, san...

Zatvorila je stranicu. Odgovarala je na mejlove, ne dopuštajući mislima o umišljenim podražajima, čokoladi koju nemilice tamani, Robertu i svemu što mu je rekla, da joj salijeću glavu.

Kucanje na vratima.

"Hej, Tijana", rekao je šef veselo. "Kak si?"

Šef je bio vitalan pedeset i nešto godišnjak. Iz guste brade virila su blijeda usta koja kao da su pokušavala izrovati put iz uklete šume prosijedih dlaka. Tijana je zamišljala da se u toj paperjastoj maski skrivala koja mrva kruha ili sasušena pjena od capuccina. Našlo bi se mjesta i za korisne stvari poput šalabahtera ili zaručničkog prstena.

Ispod maslinastozelene košulje nazirao se trbuščić po kojem se zadovoljno potapšao. Namjestio je osmijeh od uha do uha poput klauna. Podigao je ruke uvis, protežući se, glasno zijevnuo i zavalio se u najbližu kožnu fotelju.

Pokušavala je ne gledati u njegovu glavu i nesretnih nekoliko čuperaka koje je začešljao preko sjajne ćele.

"Super", reče. "A vi?"

"O, ja sam fenomenalno! Moja mala Eva mi dolazi za ferije. Puna dva tjedna! Idemo na more, a onda ćemo već nešto smislit..." gledao ju je kao da je psić kojeg bi rado podragao.

Tijani se pogled uvijek zaustavljao na njegovoj glavi.

"Kako ti se sviđa ovdje?" upita razdragano.

Unaprijeđena je prije nekoliko mjeseci i ured je još mirisao po novoj koži i svježem ličenju.

"Super. Sve je tako slatko i udobno."

Ustao je i šetao po uredu, pomno razgledavajući. Dohvatio je časopis s njenog stola, pročitao naslov i nezainteresirano ga prelistao. Bacio ga je natrag i zgrabio hrpu papira, pregledao ih i kimao.

Tijana je u čudu gledala kako prčka po njezinim stvarima, a onda bez pitanja uzima čokoladu s vrha njene zalihe, odmata je i grize, zadovoljno mljackajući dok mekane mrvice padaju po stolu i njegovoj košulji.

"Mmm... ovo je jako dobra čokolada", lizao je prste.

"Kako vam mogu pomoći?" procijedila je kroz zube.

"O, ništa, samo sam bio u prolazu pa sam htio vidjet jesi se snašla", rastegnuo je usta, pokazujući zube umrljane čokoladom.

Temeljito ju je odmjerio, ne skidajući napadni smiješak. Očito mu se svidjela njena mala crna haljina s dubokim izrezom. "Samo da te podsjetim na kolegij u ponedjeljak."

Kimnula je.

"E, da, Tijana, pazi s tim čokoladama. Ak se previše opustiš, sve ti se počne lijepit. Ne bi htjeli da se... popuniš..."

"Molim?!" zarežala je.

"Pa znaš kak to ide! Čokolada sim, čokolada tam i već si ko balon. I dok si rekla keks, moraš kupit ekstra sjedalo u avionu. Pogle si škembicu... Već se malo primilo, ne?"

"Imam pedeset osam kila!"

Koji k?!

"Pedeset osam, šezdeset, osamdeset... Još si mlada, al sve ti to brzo ode na kriva mjesta kad pređeš neke godine."

Jel on to mene navlači?

"Ajde vi sad lijepo pustite mene i moju škembicu na miru", okrenula se prema ekranu.

"Tijana, nemoj se ljutit."

"Ne ljutim se, al imam puno posla."

Koraknuo je bliže.

Lecnula se, kotrljajući se na stolcu dalje od njega.

"Ma gle, nije to niš. Vidiš..." ispupčio je trbuh. "I ja ju imam."

Napokon ga odmjeri. Sad se nije trudila sakriti smijeh. "I ja bi imala takvu... kad bi zatrudnjela..."

"Aaa, ne smiješ još zatrudnjet, još te trebamo..." potapšao ju je po ramenu, okrenuo se na peti i nestao.

Jedan od mejlova bio je Lucijanov. Pozvao ju je na sastanak u svom uredu da mu pomogne na projektu. Mogli bi se i malo bolje upoznati. Njegove riječi.

Lucijan je odmah zasjeo na jednu od voditeljskih pozicija budući da je imao impresivnu reputaciju, bogato iskustvo, pregršt preporuka, smjelost i elan početnika, dovoljno, ali ne previše godina i više nego ugodnu vanjštinu.

Tako je barem čula. A za vanjštinu se i uvjerila.

"Bok, bok. Uđi", ustao je od radnog stola i premjestio se za veliki stol za sastanke.

Odvratila je pogled i sjela za veliki stol, nasuprot njemu.

Lucijan je zelene zidove ureda ukrasio skupim uljima i grafikama. Našao se tu i jedan kolaž: pejzaž od slova iz novina.

"Sviđa ti se?" pitao je.

"Baš je štosna."

"Ta je jedna od vrjednijih", pohvalio se.

"Aha."

"Ima i jedna moja", pokazao je blještave zube.

"Misliš, kao, naslikao si ju?"

"Naravno. Imam i diplomu."

"Završio si Akademiju? Pa kad si to stigao?"

"Dvije godine, u Francuskoj. Nakon diplome, naravno. To je bio jedini uvjet koji su mi starci postavili: prvo diploma, onda umjetnost."

Sve što je čula o njemu bila je istina. I oblačio se savršeno, uvijek u skupom odijelu i kravati.

"Nije ti vruće u dugim rukavima?"

"Košulje kratkih rukava su faux pas. Kao i otvoreni prsti, ili, bože sačuvaj, kratke hlače", nasmijao se. "Za muškarce, naravno."

Okej. A šta ne valja s njim?

"Ajde, pogodi koja je moja", zaškiljio je.

Tijana pročisti grlo. "Ne znam, ona s brodom."

Odmahnuo je glavom.

"Sigurno portret one žene u crvenoj haljini. Ta je baš krasna."

"Ne."

"Predajem se."

"Sigurno?"

"Kolaž?"

Kimao je zadovoljno. "Samoća. Primjećuješ kako sam za drveće koristio samo deove? A za travu veove."

"Mora da si se namučio."

"Ma to je bio čisti orgazam."

Zacrvenjela se. "Rekao si da je jedna od vrjednijih. Kako znaš, osim po cijeni koju si odredio?"

"Zapravo, vrlo se brzo prodala u galeriji u Parizu, i to za fine novce, al mi je jako falila pa sam je otkupio natrag."

Pogled joj je zvjerao.

Iza velikog stola, a pored radnog, nalazio se crni dvosjed i dvije crne fotelje, sve od kože, i golemi regal s knjigama, priručnicima i registratorima. Radni je stol bio uredan kao da nitko za njim nije radio.

Ponudio ju je sokom od jabuke, koji se nalazio na metalnom pladnju između njih, zajedno s dvjema čašama i vrčem vode.

"Možda kasnije, hvala."

Primijetila je dvije čokolade na radnom stolu.

"Hoćeš čokolade? Pravi sam ovisnik. Kad bi mogao, ne bi jeo ništa drugo."

"Totalno te kužim!"

Sad još i obožava čokoladu. Ako to nije znak, ne znam šta je...

Osjećala je nervozu u utrobi i posegnula za vodom. Pogledi su im se sreli. Tvrdoglavo će buljiti u njega dok on ne skrene pogled. Dugo je izdržala, no bio je uporniji. Nasmiješio se i Tijana se zapiljila u fascikle pred njegovim dlanovima.

"Možemo početi", rekao je.

Htjela je očijukati. I još puno toga. Zamislila je kako trga omot s čokolade, odlama kockice i trpa joj ih u usta dok mu ona licka prste. Vidjela ga je da stavlja kockicu u usta i otapa je na jeziku, a onda je ljubi ustima punim ljepljive, tople čokolade. Možda joj usput miluje koljena, a ona se topi, topi.

Čak bi bila voljna na pola uha slušati tiradu o njegovim uspjesima u pikadu, ali nije se mogla koncentrirati na rad.

Brzo je govorio, rijetko podižući pogled. Izgledalo je da mu se jako žuri.

U mislima ju je ljubio u punom autobusu pa slijedio do stana, pretvarajući se da je uhodi.

Gotovo joj je promaknulo kad je rekao: "Imaš jako lijepe oči."

Potpuno se smotala i vratila tu i sad. "Sigurno znaš da taj štos više ne koriste ni klinci."

"Ma znam, samo tko će izmislit originalni upad? Teško je danas oborit s nogu."

Jesam ti rekla da se uopće ne bi bunila protiv jedne dobre masaže?

Uozbiljio se. "Nisi baš prisutna, ha? Jesi čula išta šta sam rekao?"

Odvratila je pogled, posramljena. "Većinu..."

"I ja bi radije bio negdje drugdje. Recimo... masaža bi mi dobro došla", okretao je vratom. "Ali su mi ti podaci hitni. Htio sam ti sve izložiti i objasniti da imaš širu sliku. Poslat ću ti sve što mi treba na mejl i dat ću ti ove papire da proučiš."

Čemu sva ta odugovlačenja? Kladim se da je onaj tamo dvosjed ful udoban. Makar, mogli bi i na stolu...

Pričao je o projektu, srkao sok, i ovaj je put uporno gledao, kao nastavnik koji pazi da učenik ne prepisuje. Ponekad bi zastao i pitao je što misli.

Nije mogla razabrati je li, ispod poslovne ozbiljnosti, bio zavodljiv ili samo kolegijalno šarmantan. Ponovno je izgubila nit, ali pretvarala se da ga sluša i bez prestanka kimala.

Sigurno je izdržljiv...

Titrali su joj kutovi usana.

"Dosta sam te namučio za danas", bacio je pogled na sat. "Ionako imam još jedan sastanak i moram jurit."

Lucijan obiđe stol dok je Tijana uzimala papire i pila vodu. Krenula je prema vratima i zapela za stolac. Prepala se, osjećajući kako gubi ravnotežu. Lucijan je uhvati oko struka. Obujmila je njegove ruke, želeći svoje zadržati tamo što dulje. Osjetila je njegov dah po soku. Pokuša mu uhvatiti pogled, ali zurio je u vrata i izmaknuo se.

"Mislio sam da ćeš pasti", tiho se opravdao.

Pogledala ga je, razdražena onim što je protumačila kao neodlučnost.

"Čujemo se... Oko projekta."

A šta se dogodilo s onim da se malo bolje upoznamo?

Igrice toplo-hladno mogle su biti uzbudljive. Ionako je odavno odustala od traženja nečeg dubljeg. No Lucijan joj je pomutio pamet. Njegov osmijeh bio je tako neodoljiv da joj se činilo kako neprekidno očijuka. A onda bi navukao ozbiljno, ravnodušno lice, zbog kojeg bi pomislila da su ti osmijesi samo pristojnost.

A što ako mu zapravo uopće nisam privlačna?

Nije još željela doma. Htjela je pustiti mozak na pašu i probati uloviti kakav dobar komad na sniženju. Ali boljela ju je glava i stopala u uskim crnim sandalama s petom od devet centimetara. Vidjela je svoje ispijeno lice u prozoru kad se približila autu i zastala.

Užas!

Sjela je na stražnje sjedalo i pozdravila taksista koji joj je kimnuo u retrovizoru. Isključila je mobitel, ne pogledavši propuštene pozive. Iskopala je čokoladicu. Nasmiješila se kad se sjetila Lucijanovog priznanja da je ovisan kao i ona. Ne može si pomoći. Naporno vježba pa se valjda neće udebljati. Ali što ako je već predebela?

K vragu!

Pojela ju je uz duboku grižnju savjesti. Vrelina joj se poput vala proširila licem. Srce joj je ubrzalo. Htjela je otvoriti usta i pustiti dah užitka.

K vragu!

Pokušala je obuzdati mišiće, koji su je mimo volje tjerali da se miče u ritmu nevidljivog seksa. Izgledala je kao da se tek vrpolji. Zasad.

Bacila je pogled prema retrovizoru i vidjela da je taksist radoznalo promatra.

Zemljo, otvori se!

Pobjegao joj je uzdah. Pa još jedan. Nervozno je vlažnim dlanom obrisala čelo i pipala obraze, crveneći se žestoko.

"Ste dobro? Oćete da stanem?" rekao je taksist.

Odmahnula je glavom, široko se smiješeći kako bi ublažila grčenje lica. Lupila je dlanom o prozor. Znojila se i odmicala haljinu od kože.

Taksist je zadovoljno coknuo.

"Hoćete gledat jebenu cestu?" zarežala je. "Molim vas", dodala je mekše.

Smrknuo se i šutke odvratio pogled.

Nije imala kamo. Usta su joj bila suha i teškom je mukom zadržavala stenjanje, željno upijajući trnce u gaćicama. Zatvorila je oči i trudila se misliti o dosadnim stvarima: voditeljima kvizova, smrznutim pizzama. U mislima je ugledala Roberta. Jučer nije bio dosadan. Htjela se prepustiti. Htjela je da potraje. Ali u nekoj drugoj prilici.

Otvorila je oči. Više nije mogla izdržati. Legla je i sklupčala se na sjedalu, pritiskujući usta dlanovima.

Potisnula je krik, još dugo osjećajući ugodne žmarce.

Ležala je dok nisu stigli. Nije se usudila pogledati taksista. Tutnula mu je novce u ruku i pobjegla.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Napaljena - III dio


OSTALA je prekovremeno, već po navici. Peckanje u očima nagoviještalo je vrijeme za polazak.

Parkiralište je bilo poluprazno. Upalila je radio. Stvar je govorila o ljubavi. Zamislila se. Je li uopće nekog voljela? I kako će to prepoznati ako do toga dođe? Preumorna, promijenila je stanicu. Sve o čemu je željela misliti bili su večera i tuš.

Stajala je na semaforu, zamišljala mlaku vodu kojom će se rashladiti, a onda se sjetila da ima dogovor s Robertom.

Osjetila je žmarce u preponama. Odlučila se ne obazirati, meškoljeći se u sjedalu. Nije primijetila zeleno svjetlo dok je nije prenulo nervozno trubljenje. Krenula je uz škripu guma. Nije joj se učinilo. Ispunio ju je val topline.

Nemoj mi to raditi...

Grčevito je stiskala volan. Osjećaj je postao intenzivniji i ugodniji. Srećom, promet je bio gust i spor pa je nekako uspijevala držati sve pod kontrolom.

Novi semafor. Odahnula je, no ne zadugo. Ugoda je sada bila presnažna da bi je ignorirala. Tijelo joj je plesalo i pulsiralo. Čvrsto je sljubila koljena, susprezala dah, mislila o krčkanju šampinjona u tavi, ali ništa nije pomoglo.

Okrenula je glavu i srela sumnjičav pogled žene na suvozačkom mjestu u susjednom autu. Brzo odvrati pogled. Obriše vlažne dlanove o suknju.

Ponovno je morala krenuti. Poželjela je spustiti ruku niže, no nije se usudila. Vozila je presporo, lelujala u traci, dašćući sve glasnije. Čula je trube, ali nije marila.

Svršila je naglo i snažno, čvrsto sklopivši oči. Grčevito je zakočila, otklizavši preko zebre. Pješak na zebri jebao joj je mater glupu žensku i pokazivao srednji prst, pogleda preplavljenog mržnjom.

Ne više! Ne više!

Bila je na rubu plača.

Sranje! Sranje! Sranje! Šta mi se to događa?! Uopće ne želim mislit šta bi bilo da nisam... Ja privlačim sranja!

Otključavala je vrata stana, kao da ih želi srušiti. Zalupila ih je, zaključala sve brave, navukla lanac i uključila alarm.

Bacila je torbu i odmarširala u spavaću sobu. Nervozno je skinula sako i bacila ga na noćni ormarić. Gledala je kako klizi na pod. Zaronila je glavu u jastuk i vrištala.

Baš ono šta mi treba! Jedan dobar orgazam da ublaži napetost! Pa još i ako se ne moram ševit, tim bolje! Nema nezgrapnih poza, skraćivanja predigre, nema boleština, neželjene trudnoće... Trebala bi ga patentirat! Što svaka žena želi! Može biti vaš za samo 99.99! Isprobajte ga i vi!

Nije imala volje nalaziti se s Robertom, samo kako da mu to lijepo kaže? Buljila je u mobitel. Imala je u glavi hrpu solidnih isprika, no njemu, čini se, više nisu dovoljne. Ipak je nazvala. Javila se sekretarica. Nije ostavila poruku.

Upalila je televizor, ali nije ga gledala.

Zazvoni telefon. Nepoznati broj. Tijana se javi i, kad joj mekani ženski glas ponudi besplatnu večeru ako samo posluša jednu lijepu prezentaciju, poklopi slušalicu.

Ponovno je dograbila mobitel i nazvala ga. Pričeka da sekretarica izbrblja svoje.

"Bok... Ja sam. Sori, al ne možemo se nać večeras... Boli me trbuh i glava mi puca, a moram još nešto dovršit... Vidimo se neki drugi put..."

Prepade je zvono na vratima. Kroz špijunku je gledala Roberta s cigaretom u zubima.

Pa još nije osam! Možda me nije čuo.

Mirno je uvlačio dim i čekao. Više nije zvonio.

Neće otići.

Na prstima se odmakla od vrata.

"Tijana!"

Stala je ukopana, leđima okrenuta vratima.

"Znam da si unutra", zvučao je staloženo. "Bez brige, mogu čekati. Znaš da sam strpljiv. I tvrdoglav. To se ipak ne da sakriti, koliko god se trudila da sve bude neozbiljno!"

Samo mi još treba da susjedi imaju o čemu pričat. Otvorila je vrata i gledala ga mrko.

"Nećeš me pozvat unutra?"

Okrenula se i zaputila do dnevne sobe. Slijedio ju je, zalupivši vratima.

"Nisi primio moju poruku?"

"Nisam gledao. Valjda je stigla dok sam vozio", slegnuo je ramenima pa preslušao poruku. "Jel ti to mene izbjegavaš?"

Gledala je kroz prozor.

Čekao je.

Konačno se okrenula i prošla prstima kroz kosu. "Ne izbjegavam te. Ne mogu jednostavno bit umorna? Uostalom, koliko ja znam, imamo dogovor..."

"Zajebi dogovor!"

Pogleda ga blijedo.

"Ne možeš tako uredit život! Postavit nekakva pravila i mislit da si time sve riješila. E, pa ne ide to tako! Stvari se događaju, stvari na koje ne možeš utjecat..."

"Kao na primjer?" žmirkala je i prekrižila ruke.

Ugasio je cigaretu u šalici prljavoj od kave. "Ne moramo nikamo ako ti se ne ide. Ne ide se baš ni meni..." počeše se po glavi. "Mogao bi još jednu."

"Ajde radije nemoj", reče razdraženo.

Vrtio je cigaretu među prstima pa je vratio u kutiju. "Onda ću nešto popit. Hoćeš i ti?"

Odmahnula je rukom.

Čula je kako otvara ormare u kuhinji, zvecka čašama i pjevuši. Vratio se s bocom rakije i čokoladnog likera. Tutnuo joj je čašicu u ruku i natočio likera do vrha. Iskapio je čašicu rakije i zadovoljno coknuo. Natočio je i drugu, ispio, uz zveket odložio bocu i čašicu na stakleni stolić i sjeo pored nje. Dah mu je smrdio po cigaretama i rakiji.

"Ti i tvoj dogovor", rekao je tiho. "Ne možemo jednostavno bit skupa, bez tih glupih pravila, pa ćemo vidjet..."

"Znači, ti bi da se stalno zivkamo, da izlazimo svaki dan, da upoznam tvoje prijatelje i da nakon seksa prespavaš?"

"Da. To je normalno", pomiluje ju po licu.

Čula je njegovo disanje i osjetila odbojnost. Nije se opirala kad ju je poljubio u obraz, kapke, kosu. Pustila je da joj razdvoji usne i gurne jezik. Sjedila je, tupo gledala njegovo lice. Prtljao je po gumbima na njenoj košulji, pokušavajući drugom rukom otkopčati hlače.

"Čekaj!" Tijana mu odmakne glavu. "Mogu te prvo nešto zamolit?"

"Što?"

"Ajde stavi vrećicu, može?"

Pogleda je zbunjeno pa se osmjehne: "Misliš kondom? Mislim da mi je ostao još jedan..." pipao je džepove.

"Otkad su vrećica i kondom isto?"

"O čemu ti pričaš?" podigao je glas i zaškiljio.

Gledala ga je ispod oka. "Na glavu."

Odmaknuo se od nje i uspravio. "Gadim ti se?"

"Gle, stvar je vrlo jednostavna: ako ga hoćeš umočit, morat ćeš se pokrit. Moram vizualizirat, moram se uživjet, a tvoja faca mi kvari pogled. Pa, mogla bi i zatvorit oči, al onda ne bi bilo tako zabavno..." nije skidala smiješak s lica.

"Ti si obična kučka!" ustao je i natočio rakije.

"Nisi vezan lancima."

Prostrijelio ju je pogledom i popio.

"Dušo, nemoj se ljutit. Možda sam ja iskušavala tebe..." kesila se.

Lupio je čašom o stol.

"Dobro, a sad ozbiljno", gledala ga je netremice. "Nikakve kućice u cvijeću. Hoću da bude jednostavno. Možemo kao i dosad ili se razići. Nije da baš to želim. Makar, ne mogu baš reći da sam sad skroz zadovoljna."

"A čime to nisi zadovoljna?"

"Sigurno oćeš čut?"

Nije odgovorio, hodao je po sobi.

"Recimo samo da bi krevet mogao biti puno zanimljivije mjesto", cupkala je nogom koju je prebacila preko koljena.

Stao je i bijesno piljio u nju. "Još ćeš reći da si glumila cijelo vrijeme?"

"Nisam ni znala da sam tako dobra glumica."

"I naravno, to što ti ne možeš svršit, to je moj problem! Možda si ti frigi—"

"Ne želim to ni čut!" prekine ga i ustane. "Kako prokleto tipično! Kako jadno! Kad ti ne uspiješ napravit što treba, optuži ženu da je frigidna!"

"Pa šta se onda mučimo? Ja nisam dobar, a ti si u ovom ionako samo zbog seksa!"

"I loš seks je bolji od nikakvog!"

Razdvajao ih je tek stakleni stolić. Žurno ga je zaobišao i zgrabio je za glavu, pritisnuvši njena usta o svoja. Obujmila ga je i čvrsto se prilijepila uz njegovo tijelo. Srušio ju je na kauč. Ljubio ju je gladno i trgao gumbe. Zario je lice u njene sise i gnječio ih i mijesio. Zadigao joj je suknju i nestrpljivo skinuo gaćice. Kliznuo je s dva prsta u nju, osmjehnuo se kad je zacviljela, mokra i spremna. Htio ju je izazivati, pustiti da čeka, kazniti za poniženje, no ni sâm nije mogao čekati. Zario se u nju žestoko, napajajući se njenim jecajima.

Dahtala je sve glasnije i Robert je ubrzavao. Svršio je, zatomivši jecaj, i bacio se na drugi kraj kauča. Zadihano je buljio u strop, koji mu se približavao i udaljavao.

Njoj je malo falilo. "Šta sad?" povikala je. "Dovrši posao!"

Blejao je u nju.

"Imaš prste! Imaš jezik!"

Nasmiješio se, još ošamućen. Legao je na trbuh i jezikom joj milovao usmine i klitoris. Ponovno se oglasila, izvijajući zdjelicu u ritmu lickanja.

Vrisnula je.

Obrisao je dlanom nos i usta. Sklopila je oči i oblizivala usne, pokušavajući uhvatiti dah. Dugo ju je gledao, uživajući u prizoru njene ogoljene pičke. Još ju je mogao namirisati.

Tijana je polako spustila suknju i ispružila noge napola preko njega. Preklopila je košulju, ne zamarajući se s kopčanjem.

Nije mogao vjerovati da mu je, nakon svega što je rekla, i dalje na uvrnuti način bila draga. Ono što je njoj bio dogovor, njemu je bio ultimatum. Kućice u cvijeću... Nije baš to imao na umu. Zasad. Ali nije se želio ograničavati. Ponekad je bio uvjeren da je sva ta pravila čuvala negdje napismeno, kao ugovor koji bi mogla izvaditi svaki put kad on osjeti nešto drukčije i natjerati ga da potpiše.

"Ti sama ne znaš što hoćeš", prekinuo je tišinu.

Dugo ga je gledala pa rekla: "Moguće..."

Gledao je u nju pa u boce na stoliću. Vani se još nije potpuno smračilo i mogao je razabrati njeno lice. Djelovalo je opušteno.

"Možda bi trebao ići", Robert reče tiho.

"Da... Možda..." odgovori mu ravnodušno. Žmirila je.

Polako je ustao. "Onda, vidimo se sutra?"

"Prekosutra. Možda."

Poljubio ju je u usta. Iznenadio ju je dodir njegovih suhih usana. Nasmiješila se, ali već joj je okrenuo leđa i polako šetao prema izlazu, paleći cigaretu prije nego li je zatvorio vrata.

Osjetila je olakšanje kad je ostao tek trag dima i beskrajna tišina.

Dugo se tuširala, uživajući u toplini i mirisu ulja za kupanje s bademima.

Pred ogledalom, bore ispod očiju bile su dublje nego što je mislila. Znala je da će biti samo gore. Dvadeset osam. Još malo i družit će se s botoksom.

Mislim, šta drugo preostaje ženi koja drži do sebe, ne? Mogu bit mumificirana ko Nicole Kidman il odbačena ko šmrkava maramica. Uh...

Uspavljivala se sanjareći o Lucijanu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Napaljena - IV dio

NIJE više slušala šefov monolog. Promatrala je kosu kolege koji je sjedio preko puta. Baš kad je uočila nekoliko sijedih, naglo ustukne na stolici. Svi su je pogledali.

Jesi dobro?

Hoćeš vode?

Razabrala je pitanja u zbrci glasova, no nije odgovorila. Mislila je samo na ispriku koja bi je maknula iz sobe za sastanke.

Grčilo joj se lice od ugode koja ju je polako obuzimala. Namjestila je osmijeh i gledala u pod.

Osjetila je kako se nevidljiva stvar zabija u nju.

Ovo je novo!

Jedva zatomivši vrisak, naglo je ustala i, promrmljavši nešto, izjurila iz sobe, mrzeći što sve to beskrajno dugo traje.

Otrčala je u zahod i stala ispred ogledala. Lice ju je žarilo, crveno od krvi. Pustila je vodu i umočila lice u hladni mlaz. To ju je umirilo, na tren. Slatka napetost u preponama približavala se vrhuncu. Blago se izvijala u ritmu nevidljive penetracije, unatoč silnom naporu da se odupre. Uhvatila se u ogledalu kako se nesvjesno osmjehuje. Sjeti se kako bi netko mogao naići pa se zatvori u odjeljak.

Bio je to peti incident. U najgorem mogućem trenutku.

Kad se dogodilo prvi put, mislila je kako je to plod njezine mašte. Drugi je put bila uvjerena da je od umora. Kod trećeg je sumnjala da je poludjela, a četvrti je put konačno odlučila potražiti pomoć. Ipak, dosad se na to nije uspjela prisiliti. Tko bi uopće povjerovao u fantomske orgazme?

Mrzila je tu ugodu u kojoj nije mogla uživati. Strah da ne bude otkrivena bio je prejak da bi se mogla prepustiti; čak i sad, dok izolirana od znatiželjnih pogleda, jedva susprežući uzdisaje, poskakuje na mjestu, kao da bi to moglo potisnuti fantomski ud, koji joj, da stvar bude gora, udovoljava na način na koji još nijedan muškarac nije uspio.

Vrhunac je bio snažan i morala je pritisnuti dlanove na usta kako bi vrisak ostao u njima. Podigla je suknju i zadovoljno prislonila dlan na mokre gaćice.

Trebalo joj je neko vrijeme da se pribere.

Naslonila je uho na vrata i, ne dišući, osluškivala. Ništa nije čula pa ih je oprezno otvorila: kolegica sa sastanka stajala je pred ogledalom i popravljala šminku.

Zastane i promotri je.

Tijana se zacrvenjela i izletjela van. Čula je kolegicu kako joj kroz glasan smijeh dobacuje: "Probaj s frajerom! Puno je zabavnije!"

Sranje! Sranje! Sranje!

Sve je počelo prije nekoliko tjedana, u teretani. Voljela je testirati svoju izdržljivost, a bolovi od istegnutih mišića bili su poput čokolade nakon ručka.

Dizala je utege kad je osjetila nagli val topline u preponama, kao i uvijek kad bi se napalila, samo što je bila koncentrirana na disanje i odbrojavanje.

Čekala je da je prođe, no toplina je polako prerasla u vrućinu. Ispustila je uteg, za dlaku promašivši stopalo. Osvrnula se oko sebe, činilo se da je ionako nitko ne primjećuje.

Postalo joj je užasno vruće, odložila je drugi uteg i potrčala prema tuševima, okrznuvši dvoje ljudi.

Odjevena, stala je pod tuš i pustila da je hladna voda natopi. Vrelina je postajala ugodnija, tiho je zastenjala.

Koji klinac?

Kako se približavao klimaks, pustila je da joj mlaz napuni usta. Čvrsto je sklopila oči. Grgljala je i grgljala dok sve nije bilo gotovo.

Skinula je mokru odjeću sa sebe i bacila je na pod.

Poslije je dugo sjedila u garderobi, potpuno izbezumljena, kao da nešto očekuje. Možda se sjeti nekog racionalnog objašnjenja. Mora da je neobični doživljaj nekako sama izazvala.

Brzo je hodala do auta, žudjela je za domom i krevetom. Ugledavši zaljubljeni par u zagrljaju, pomisli na Roberta. Poželjela im je dobaciti da nađu kakvu sobu ili barem grm.

Vratila se u stan, zadihana od trčanja stepenicama do šestog kata. Uz šalicu vrućeg kakaa sjela je za računalo da odgovori na nekoliko mejlova, no brzo ju je svladao umor.

Prije spavanja pokušala je čitati, ali misli su joj se iznova vraćale na teretanu.

Ne kužim... Na kog sam mislila? Sigurno ne na Roberta.

Robert je bio privremeno rješenje.

Da nisam možda vidjela nekog zanimljivog...

U teretani je malo koga gledala, zamišljala je samo željenu figuru.

Nebitno i da jesam. Treba mi malo više poticaja od pogleda na super zgodnog tipa. Ipak, ono nije bilo baš normalno...

Probudila se sa snažnim bubnjanjem u glavi, kao da nije oka sklopila. Doteturala je do kupaonice, usput se oslanjajući na zidove, pogledala u ogledalo i ustuknula. Na jednoj strani lica, sve do oka, bila je duboko usječena bora u obliku paukove mreže od posteljine. Podočnjaci su bili izraženiji i činili je starijom i strogom. Kratka kosa boje bakra stršala je na sve strane. Izrast je bio vidljiv i živcirao ju je, no nije ga još prikrila jer se nije mogla odlučiti između povratka prirodnoj, zagasito plavoj, i eksperimentiranja s crnom.

Prekasno je ustala, a još je toliko toga trebalo napraviti. Počupati obrve. Odlučiti što da obuče. Jogu će morati preskočiti. A i pregled vijesti na mobitelu uz kavu je upitan. Povrh svega, porezala se britvicom na gležnju i iza koljena.

Samo mi još fali da prolijem kavu po sebi...

Obožavala je putovati na posao. Ubacila bi disk u player i pjevušila, lupkajući prstima po volanu uz Aliciu Keys ili Jennifer Lopez. Svijet je bio samo njezin i tada je ni najbezobzirniji vozači nisu mogli izbaciti iz takta.

Parkirala je pred golemom zgradom od zelenog stakla, na vrhu koje se kočoperio neonsko zeleni naziv tvrtke.

Imala je vlastiti ured, što je bio dobar znak nakon šest godina provedenih u tvrtki. Imala je i pomoćnicu koja nije bila najugodnije stvorenje, no barem je posao obavljala korektno, ako već bez entuzijazma.

Glavobolja je popustila, ali čvrsto je stiskala torbicu u kojoj je čuvala aspirine.

Pomoćnica ju je usiljeno pozdravila i upitala nezainteresirano kako je, cijelo vrijeme buljeći u ekran. Tijana je primijetila da igra pasijans i piše komentare na članak u novinama.

"Sviđa mi se košulja. Nova?"

Tijana se prisjeti kave koju je u žurbi prolila po haljini koju je htjela obući. Ta košulja bila je čista i nije ju trebalo peglati.

"Prastara", odvrati. "Jel me neko zvao?"

"Još ne."

"Dobro. Nemoj mi još prespajati pozive, može? Treba mi bar sat vremena da dođem k sebi."

"Teška noć?" napokon je pogleda, zlurado se smiješeći.

"Tako nekako."

"Dakle, ne prespajam ni šefa?"

"Reci da ću mu se javiti kasnije."

"Okej", pomoćnica nastavi slagati karte.

Tijana produži u ured. Bacila se u jednu od tri tamnosmeđe kožne fotelje za stranke i podigla noge na mali stakleni stol između njih. Gledala je oko sebe.

Radni stol boje mahagonija s kožnim stolcem u istoj boji bio je u središtu sobe. Radna ploha jedva se nazirala zatrpana papirima, fasciklima, starim stručnim časopisima koje nije stizala čitati, držačima punim olovaka i flomastera, neotvorenom poštom. Osim računala i telefona, tu se udomio i mali stolni kalendar, nekoliko gusto popunjenih planera, dvije biljke, jedna u crvenoj, druga u ljubičastoj tegli, prljava šalica za kavu, organska krema za ruke s mirisom cvjetova šljive, katalog novih parfema, dopola pročitan Mit o ljepoti, stalak s tridesetak CD-a, zaliha čokolada za ljubavne brodolome, kolaps burzi i ako mama nazove. Jedna tamna s lješnjacima bila je načeta.

Osjećala je umor i težinu u glavi. Incident iz teretane djelovao je toliko dalekim i nestvarnim da ju je razmišljanje o njemu činilo umornijom. Što ga je više pokušavala objasniti, bila ga je spremnija odbaciti kao nešto što se uopće nije dogodilo.

Prene je mobitel. Nevoljko ustane i izvadi ga iz torbice.

"Bok!"

Iritirao ju je Robertov živahan glas. "Što hoćeš?"

"Ne moraš biti takva", rekao je povrijeđeno. "Samo sam te htio podsjetit na naš dogovor večeras."

K vragu!

"A, to..."

"Drago mi je da si tako oduševljena, ali ne moraš pretjerivat. To je samo večera."

Mogla je čuti kako se smiješi.

"Tijana?"

"Slušaj, možemo se ne naći večeras?"

"Dobro, mogu navratit do tebe. Kad ti paše, oko jedan? Možemo skupa na ručak il kavu."

"Nemoj danas dolazit ovamo... Zapravo, ovaj... ne osjećam se baš najbolje. Ne bi bila neko društvo."

"A meni se čini da ne želiš moje društvo."

Šutjela je osupnuta.

"Gle, ako ti toliko smetam, zašto to jednostavno ne kažeš? Misliš da sam blesav il slijep?"

Jesam ja to nešto propustila?

"Želiš prekinuti?" rekao je smrtno ozbiljan.

"Prekinuti?"

"Da."

Tišina.

"Sad moram ić pa..." udahnuo je.

"Čekaj!" povikala je, čudeći se samoj sebi.

"Šta?" rekao je nestrpljivo.

"Nisam..."

Pomisao da bi mogli prekinuti ispunjavala ju je olakšanjem, ali i nečim što nije znala definirati. Strahom? Samoća i nije neki izbor. Nije baš marila za njega, ali bar je bio normalan. Prihvatljiv.

"Nisam htjela... Još hoćeš da se nađemo?"

Nije odmah odgovorio. Onda se nasmijao.

"Šta je smiješno?"

"Ništa. Samo sam te malo iskušavao."

"O čemu ti to?" stiskala je slobodnu šaku.

"Ništa. Znaš i sama da si neki put... pa... nisi baš ljubazna... Ali dobro, opraštam ti."

"Opraštaš mi?"

"Da. Ali... bojim se da neću još dugo. Mislim, nisi ti..." šutio je nekoliko trenutaka. "A da nastavimo za večerom? Ne bi baš preko telefona."

Uzdahnula je.

"Super. Pokupim te u osam?"

To je bio možda njezin najveći problem. Dopuštala je mislima da je opsjedaju. Sada nije mogla prestati razmišljati o Robertovom iskušavanju. Prekopavala je po posljednjih nekoliko mjeseci koliko je izlazila s njim. Nije prespavao. Nijednom. Takav je bio dogovor. Složili su se da ne misle ozbiljno. Neće kupovati darove za Valentinovo, neće upoznavati roditelje ni prijatelje, neće putovati zajedno na romantične odmore.

Muškarce je držala na distanci. Ispočetka su to prihvaćali, neki smatrali izazovom, no s vremenom bi tražili nešto više ili jednostavno našli drugu. Robert je pristao na njene uvjete, iako nevoljko.

Što mu je došlo s tim testiranjem? Nisam baš ljubazna... Ko da je to bitno. Pa mi jedva da imamo odnos! Nemamo ništa zapravo, osim ponekog razgovora, koji, ajde, znaju bit smisleni, i seksa, koji i nije baš nešto... Dosad se nikad nije žalio. Samo da ne počne mislit ozbiljno...

Nije mogla sjediti, još manje raditi pa je otišla na hodnik do spremnika s vodom. Tamo je već stajao Lucijan. Bio je nov u firmi. Osmjehnuo bi joj se u prolazu, ali nikad nisu razgovarali.

Natočio je vodu, okrenuo se prema njoj i nasmiješio. Elegantan u tamnosivom odijelu, zračio je vitalnost i moć. Polubogovi bi izgledali poput njega. Isklesan od savršenih dijelova besprijekornih muškaraca, zarobljavao je poglede i kupao se u divljenju i zavisti. Gustu tamnu kosu posudio je od Hugha Jackmana, sivoplave prodorne oči od Brada Pitta, nemarnu trodnevnu bradu od Georgea Clooneyja.

Nadvio se nad nju poput orla i pružio joj ruku. Tijana je prihvati, odmjeravajući stisak, malo ga pojača pa otpusti.

Stisak mu je bio siguran i čvrst, pogled kao da joj je pokušavao pročitati misli. Zamislila je kako joj govori besmislice o sudbini i vječnosti, a onda je grabi i privlači k sebi.

"... vruće..."

Trepnula je i prekinula maštariju. "Molim?"

"Vruće je."

"Da, baš je sparno..."

Nije znala što bi rekla i mrzila je to. Dohvatila je čašu i napunila je ledenom vodom. Kad je podigla pogled, Lucijan je već odmakao. Promatrala je njegov lagodan hod i razmišljala jesu li mu bradavice jednako osjetljive kao Robertu.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Lutka

Ne znam zasto ali strasno me pali tema Incest,vjerujem da i svi vi koji citate takve price ili uzivate ili folirate sami sebe.Jer kazu da je najsladje ono sto je zabranjeno,zakonom,zabranjeno. Nisam nikada imao tu ludost,tu car zabranjenog seksa na nekoliko trenutaka odvucen Vragu,odvucen do sada nisam ali neznam zasto stalno i se ta suluda ideja mota po vijugama.Sam taj dodir osjecaja,sam taj famozni prevareni osjecaj uzburkanim krvnim zrncima koji podizu nagon a smanjuju cast.Koji podizu tendenciju i stvaraju nemir u vijugama i salju signal zova u kojem se cuju bubnjevi vandala ili kako pojedini kazu,to su sugestije budala.Sva ta strast pri vodjenju ljubavi gdje izdisaji majke na sinu,neznam ali pale neke motore u mnogima koji lutaju internetom s dignutim kurcem i jebali bi i microsoft.
Sva ta uzvisenost nosena stenjanjem kako kazu,pridonosi mjesanju hormona sa magijom prividjenja uz koju se idealno dize kurac.Neki se zgrazaju,pa zasto citaju,digne im se kurac,izdrkaju onda mrze i sebe i internet.Ja se slaze sa svima,ako je to dobro nek se jebu o svom trosku.
Neskrivam svoju ludost,ali i ne isticem svoju hrabrost,kroz koju ponekad virim u dubinu kupatila i vidim magicni trougao zene dok se tusira.Zene na koju cesto drkam,zene kojoj se spremam vec duze vrema da neke price procitam.
Mozda i ona povjeruje u sve to i zajedno samnom zaplovi putem Incesta,ma neznam sve me prodje za nekoliko sekundi,pogotovo kad ga izdrkam.Neznam jel sve to moguce da onako njezno se jebu bez ikakvog straha od necega sto ni ja sam neznam da objasnim.Gledao sam nekoliko tako tih Taboo filmova sa prijateljima,bacali smo svoja misljenja ono ko fol svi se zgrazali,ali zasto smo onda jedan po jedan odlazili u wc i drkali,nikada necu moci da objasnim.Ove lude godine kad ti kurac komanduje,jebi ga tako je to kad si 18-t,kad bi jebo i Rodu u letu.A posebno kad ovi pisci zavitlaju i zamrse sve,kad nas razbiju u hromoncice i kad drkamo kao suludi izopacenih ociju.Fuj,ma sta fuj daj da te pojebem pa ces me razumjeti.
Vecersa cu krenuti u zabranu u nesto sto se spremam vec duze vreme,nek izgorim kao sibica ali moram,svemu je kriva ta iluzija i Taboo i taj family seks,stvarno su uradili seme da ti se pamet prebaci a kaput mozes na njega objesiti kako ravno stoji,pa mi ti sad jebi sve i reci nesto pametno impotentni profesore,reci mi da sam pao na sopstevenom planu ludosti,ali ko nas jebe kad volimo picku.
Plan A je uvijek regularan i nema opciju osim ako propadne.
Plan B znaci da si los i da moras igrati u drugoj ligi,jebi se kazem sam sebi,mozda i lazu ali svejedno se dobro jebu i daju mi 3 minute u kojem i ja jebem,makar ono da Djavlu pivu zavrnem za sve te grehove na koje me navodi da za njega kasnije potpisem.Urokan sa dvocifrenom brojkom pive,dva dzointa i hrabrosti na pretek,sve se spremalo na miris pokvarenog sira,ali masta nije htjela iz glave.
Tus se cuo iz kupatila,redovan kao u crkvi kleknuo sam ispred kljucaonice i ugledao magican crni trougao.Putem svjetlosti,mozak je dobivao signal a kurac tekucinu koja ga je dizala.Sve to je piva regulisala tako da sam bio totalno opusten i pomalo napusen spreman da ju jebem do zere.
Jebi ga,rijesio sam ili ili,sve sam ono procitano htjeo da isprobam,tolika zelja da picku koju gledam kroz kljucaonicu tolika zelja da ju polizem,sav sam se tresao od ljepote pivom i travom zacinjen kao slomljen jorgovan sam izgledao.
Plan A je bio kao slucajno trebam na wc,hitno kao boli,to je bio jedini trik u kojem svjezu robu treba da transportujem onako nezapakovano,cekao sam da bude svjeza.
Pred sam izlaz ispod tusa,pokucao sam.
Samo malo,rekla je.Ne nemogu da izdrzim hitno je.
Nagrnula je kucnu haljinu i otvorila vrata,sve je mirisalo na neopisivu zelju,onako zavrnut i uspaljen kao baklja sam gorio.Sta je Robi,sta se desilo?
Neznam jako me nesto dole zaboljelo!
Gdje dolje upitala me?
Nisam oklijevao,onako dignutog i crvenog od strasti koju ceka,pokazao sam ga.
Ostala je ukocena,kao kip stajala je i gledala u kurac koji se njoj divio a izgleda i ona njemu.
Jako je vruc,rekao sam joj!
Nije se ni pomakela,ukocena ali jos uvijek ga je gledala.
Pa pa pa sta cu pa sta cu ja Robi?
Uzmi ga i vidi jel vruc,kao da gori,jako me boli,slagao sam!
Nekako se odlucila i uzela ga u ruku,mlitavo.
Vruc je Robi i jako tvrd,rekla je!
Haljina se malo razvezala tako da su joj se grudi pocele nazirati van.Zeleci vise od toga,zelio sam vise.Mnogo vise.
Naslonio sam se na nju tako da haljina sto vise moze da olabavi.Robi moras doktoru!
Povukao sam ju tako se haljina skoro skroz otvorila.
Zajakuo sam od laznog bola.Uplasena nije ni primjetila ono u sta sam ja gledao kao omamljen.Gledao sam u njene svjeze oprane grudi,gledao sam u njenu picku kojoj su dleke sijale na svejetlosti sijalice.Zagrlio sam ju i poljubio,hvala sto si mi dala savjet!
Mozes li samnom do sobe,upitao sam ju?
Mogu,krenuli smo pridrzavao sam se za nju kao fol.
Nista nije kontala plan je isao kao po ledu,sve je islo kako sam zamislio.Kad smo usli u sbobu kao da sam zapeo i oboje smo pali na krevet,zajaukao sam ali ne od bola nego od njenih preljepih grudi koje su se razbaskarile onako kao jabuke po jastuku.Legao sam na nju u sekundi.
Robi,hej Robi,moram se obuci pa cemo ici doktoru,mozda je nesto opsano.
Ali kas sam stavio svoje usne na njene i rukom joj dodirnuo picku koja je bila cista kao postena misao a ja sam prljavo razmisljao,samo da joj ga zavucem do daske,da stenje kao i sve one u vasim pricama koje su jahale kurac do zore i koje su izdisale,njezno se jebavale dok sam ja drkao i zelio isto.Robi,prestani s tim.Ali nije se izmicala.Kao da se rampa polako podizala,malo pomalo malo pomalo noge je sirila a tako i on malo pomalo dolazio do prve linije bez sljema kao heroj usao je u bunker o kojem je dugo sanjao.
Da poceo sam da ju jebem ali sa nevjericom.Mjesala je tako sporo,zatvorenih ociju,tonuo sam sve dublje u nju.Ljubio sam joj grudi bas po vasem receptu iz mnogih prica,sve je islo kao po loju.Piva i trava,mix kao suludi recept,mogao bi da jebem satima.Ustao sam se i pogasio svjetla.Tama je obuzela svu strast,kajase su se otele vec u kupatilo i pocelo je da traje,ono sto sam dugo citao i ponekad sa prijateljima gledao.
Stenjala je i moja,necu reci sta nekako mi nepase.Zvacu je lutka.Lutka je stenjala a to sam zelio,u tome sam uzivao neznam koliko puta prije na lutkinu picku kroz kljucanicu po vratima spricnuo.Sad sam uzivo duboko u lutkinoj picki uzivao,polako kao iz svih prica kao iskusan ma ne nego nacitan,podigao sam joj noge na ramena usao je cijeli,primila ga je sa dubokim izdisajem.Robi jel te jos boliiiiiii,joj Robiiiii,jel jel te boli?
Neboli me vise ovo je lijek koji sam davno u svojim mislima narucio,preplatio sa neznam ni ja koliko izdrkanih kapi.
Tako sam ju jebavao nekoliko minuta,zelio sam da malo zajauce,poceo sam da kako kazu oni tamo da derem,da cepam da lomim bagrenje.Jebavao sam kao filmski glumac,stenjala je jako,uzivila se i ona i tako zamjesala mix koji je trajao.Mjenjali smo poze,zelio sam sve da isprobam sve sto sam procitao,pomislim majku vam jebem sada i ja jebem,svoju,lutku.A moja lutka je uscuvana,37-m godina to je prava pica jos.Lutka tako je zovem jer nisam svu dusu vragu prodao,pa da kao oni kazem kako jebem rodjenu majku koja stenje ispod mojih prsa i koja sisa moj kurac kao da sam joj neznam tko a ne Ken,da ja sam Ken a ona moja barbika,koju sam nabijao na kurac s kojom sam se do zore igrao.Smorena,umorna,dugo se jebavala na meni,kako kazu jahala je Barbika Kena,a Ken je isto ponekad zastenjao od ljepote dok se Barbika njemu ka kurac nabijala,predana kao Troja,kao bez bitke svu sam je okupirao samo za sebe.
Odozada je bilo fantasticno,Lutka se sama ustekavala a ja stanice birao u ritmu sam je nabijao na kurac.Trajalo je dugo,njeno stenjanje me navodilo kao ribu u plitko,to sam htio to sam zelio,zelio sam da nesvrsim da klonem da se zadovoljim da vise nikada necitam ona sranja da moja lutka bude moja prica,eto to je to.
Htjela je ponovo gore,ustekala se sama izabrala lagani ritam,polako je ubrzavala i nosena ritmom do ludila pocela ja da ulazi u odaje u kojima vrag spava da ga probudi vristeci,jako je zastenjala,osjetio sam da je kraj njenoj igri u kojoj je morala da igra do kraja dok i ja ne pokucam na ista vrata i zamolim za malo oprosta istoga kao sto sam i ja.Ma ko vas jebe rekao je on svima nama.Vi uzivate,oni citaju a ja.Ma boli me kurac za tebe,pusti me da spricnem unutra.Zanesen oci kao da vise i nisam imao osjetio sam toplinu u koji sam ispustao svoj vruci sok,ne ovaj puta nisam to rukom uradio ovaj puta je bilo neopisivo,uz sve ono stenjanje sve sam ih ponovo pojebao.Sve je proslo kroz moju glavu za sekun i po.Umoran od svega,misic mi se polako otpustao dok je Lutka i dalje uzivala na njemu,a on se polako kao hinja iz nje izvlacio kao pijanac koji nije racun platio,posramljen od stida htio je van,odande gdje je malo duze vremena boravio.
Robi,jel te jos boli?Ne,ne neboli me nista,ovo je bio lijek,koji trebam opet rekao sam svojoj lutki.Poljubio sam ju i rekao.Barbiko moja,zelis li da to cesto radimo?
Zelim Robi,zelim to odavno ali eto ti si prvi poceo,bas mi je drago.Zasto mi nisi lutko rekla?Nisam mogla nisam imala hrabrosti,a osjetila sam te pored vrata od kupatila,primjetio si da nikada na kljucanicu nista nisam stavljala.Znala sam da ces poceti da me gledas i da ces se jednom odluciti za sve ovo.Samo sam te mirno cekala.
Koliko dugo si to cekala?
Ne bas dugo onoliko koliko si ti pred vrata nocu dolazio!
Ja zanm i da si me promatrao dok sam se presvalacila,da si poneki put u toku noci ulazio u sobu,otkrivala sam se namjerno ali nisi imao hrabrosti sto je i normalno.Onako nisam oblacila gacice,tanka spavacica i grudi koje su se nazirale,mislila sam da ces prici,ostalo bi ja ucinila ali nisi prilazio.Kad bi se vratio u svoju sobu i vjerovatno tamo drkao ja bi se sama zadovoljavala prstima,mislim da smo oboje uzivali u mislima u svoim sobama zeleci se a nije sa dalo.Da sjecam se.Ulazio sam u sobu,gledao sam Taboo film do kasno,napaljen zelio sam da te polizem da te jebem Lutko ali nisam se usudio,uh koja sam budala bio.Nisi bio budala to je normalno,mi smo rod,to i sam znas.Ja sam se ona tonula u san,da pocimala sam sa zadovoljavanjem.
Dugo sam se prstom zadovoljavala cekajuci da ga uzeme u svoja usta da ga stavim sama sebi,da promjesam na tebi,da to sam zeljela ali nisam smjela,bojala sam se sta bi ti rekao da sam sta pokusala.Ponekad sam i ja kod tebe ulazila kasno nocu,prozor da zatvorim,gledala u tvoje preljepo tjelo dok si spavao.Gola ispod spavacice,one skroz kratke,ponekd sam pomisljala da ces se probuditi,i kad me ugledas da ce se samo od sebe desiti,da zeljela sam to.Jedna mi je prijateljica rekla u povjerenju mada joj nisam povjerovala.Desilo joj se nesto preljepo u zivotu,nesto zabranjeno u cemu je uzivala nije sve htjela reci a ja znam da ima sina 19-t godina star.Samo sam slusao.Nastavila je sa svojom pricom uz koju sam se totalno palio.Bila je iskrena,osjetio sam to.
Cesto sam te gledala dok se kupas,vidjela sam ga i zeljela sam ga izgledao je lijep i onako spusten,zamisljala sam ga dignutog kako je velik i tvrd,kao je dug i kako mi ulazi polako,vrlo brzo sam vlazila,samo se dodirnem prstom a gledajuci u njega,nije mi puno trebalo da pokucam ali nisam se odlucila.Zeljela sam te,da ga posisam da te ljubim da me ljubis,cesto sam zamisljala kao bi to bilo da se jebem do jutra,neznam odakle mi sve to,taj mozda i sram i greh i ludilo,ali zeljela sam da me jebes da uzivamo.Ja sam primjetio tvoj stav,tvoje spavacice ali nisam se odlucivao ni za koji korak.Kad sam ulazio u tvoju sobu,svjetlost rasvjete obasjavala je tvoje bokove,okrenuta na stranu mislio sam da spavas,kurac mi se dizao,pomalo i upasen nisam prilazio samo sam gledao tvoje lijepe guzove zeleci da ih dodirnem.Puno puta sam gledao u tvoj izrazeni dekolte tvoje bujen grudi,uske suknje na kojima se guzovi ocrtavali.Nisam ni sanjao da zelis da zaplovimo da kao zastava leprsas na meni duboko nasadjena,uh sto nisam znao,sve je moglo i ranije poceti.Robi,lijepo mi je ovako,nikada se nisam ni udavala tebe sam imala vanbracno mlada,greska eto koja se isplatila,hahahaha,nasmijala se slatko.Samo bi te zamolila da ovo bude kao u kovcegu koji je potonuo na dno dubokog mora,jer nece razumjeti ali hoce uvrediti i zivot nebi bio vise ono sto je bio da se sazna,znas.Ja ovo zelim i hocu,ja zelim sve i zelim dugo,ja volim seks,a ti imas sve sto mi je potrebno,samo te trazim za tisinu i da cuvas ovo duboko u sebi.Sad je sve onako kao sam zeljela sad se desilo,mozda je trebalo i prije ali nikada nije kasno.
Bez daha sam ju slusao.
Pa Lutko,trebala si pokusati,nekako.
Eto vidis desilo se.Milovala me po tijelu,jednostavno sam gorio kao meso na zaru,zazelio sam da ga uzme.
De mi ga popusi molim te Lutko.Uzela ga je vrelim usnama,u njenim ustima se dizao.Lutka je znala sta radi,iskusna zena a ja nacitan,kao jebac novinar,kazem hvala Erotske Price,a oni koji se zgrazaju nek i dalje drkaju i prave se fini a jebali bi kolut dima cigara sto izbaci.Zar ne.
Pusila ga je polako,topio se pri stisku njenih usana,nadignut kao nasip zelio je da provali.Osjetila je to i sjela kao na splav,koji se njihao,nismo potonuli ali on je u nju duboko usao.A meni je usla voda u usi,Lutka se nasadjivala na moje tvrdo drzalo.Picka joj je bila tako socna i vruca da sam zelio vjecno biti unutra.Lutko samo se jebi,jebi me,jebi me Barbiko,stalno sam ponavljao i jebavo sam svoju Lutku.Mjenjale su se poze,da i sa strane je bilo lijepo,tacno se vidjelo kako nestaje u njenim dubinama kao se njena sluz na njemu sijala dok sam ju za guzove drzao i guzio posteno,da stenjala je jer sam ju jebavao onako kao da sve znam ali sve je bilo procitano,davno memorisano i cekalo da se aktivira kao stazista,guzio sam ju kao pro,ili neki dobar bravar.
Svrsili smo oboje kasnije,stenjala je i disala onako malo tesko,oci su joj nestajale u tami,koju je svjetlost rasvjeta polako rasterivala.A ja sam zelio njen mrak njenu dubinu zelio sam sto prije da dodje ono opet.I tako eto vec 2 mjeseca opet i opet.Jebem svoju Lutku,zivot je kao normalna stvar,za sve smo mi ljudi,za sve smo mi uzor i prava familija,svi se dive mojoj diplomi Gradjevinske skole a moja se Lutka divi mom drzalu na koje se svako vece nasadjuje.Komsijama sam uzor njihovoj djeci,omladinac za sve,posten i skolovan,odgojen i kulturan ali kad ovo pisem onda sam perverzan i jebem Lutku a vi znate da su lutke uvijek najsladje.Tako i ja imam svoju lutku,svoju barbiku,koju redovno jebem onako dugo i strasno bas kao u vasim pricama,eto.Znam da se nekima nece svidjeti sto se ovde desilo,ali da imaju svoju lutku i da im popusi i da se nasadi i mjesa minutama dok joj se grudi klate a oni uzivaju i svrsavaju stenjajuci i moleci za jos,bili bi drukciji ali ovako izdrkaju pa onda ih protjera da nesto kazu.Svejedno.
Lutka je idealna u svemu,idealna i kao familija i kao rod i kao lutka koja se svako vece kao na struju ukljuci,koja svoje hormone smiruje na meni,a niko to nikada nece saznati i uvijek cemo biti uzorna familija,skolovani i kulturni.
Tako cu kulturno i zavrstit,zelim vam sve najbolje u zivotu i izvinite ako sam vas povredio,jer ovo je bilo istinito.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Karolina nije znala

Prošla su četiri dana otkada su se Karolina i Marko posljednji put vidjeli. Zbunjivao ju je, pomalo ga se bojala, zapravo nije znala boji li se njega ili onoga u što se pretvara kad je s njim, a s druge strane osjećala se sigurnom kraj njega. Neprestano je mislila o njemu, u svakoj situaciji. Dok se zezala na netu, kad je išla u prodavnicu, dok bi čitala... Recimo, nakon pročitane dvije-tri strane knjige, duboko bi uzdahnula spustila knjigu u krilo i zagledana u plafon sklapala oči tiho prošaputala: „Marko...“ Slike onoga što se desilo među njima redovno bi je uzbudile i nerijetko je posezala za paletom vibratora koje je imala i samozadovoljavala se maštajući o njemu. Samo jednom, smetnula ga je s uma.

Sinoć, u diskoteci, kada ju je Eva, pomalo pripita i napaljena od nekoliko plesova sa različitim muškarcima, koji su koristili svaku pogodnost da joj dodirnu guzu, utegnutu u ultra-kratki bijeli minić, priviju uz sebe, dodirnu grudi, prosto odvukla u garderobu (potpuno praznu u ljetno vrijeme), pomogla joj da se osloni na pult, zadigla suknjicu, pomjerila gaćice u stranu i spretnim pokretima jezika brzo dovela do orgazma. Sada se osmjehivala prisjećajući se kako je onda ona naguzila Evu, stegnula njene moćne guzove, zubima svukla gaćice i jebuckala je jezikom u guzu i natopljeno međunožje, a onda grubo gurajući dva prsta u njenu raspomamljenu pičkicu dovela do orgazma od kojeg je Eva vrištala i nadjačala muziku koja se čula u garderobi. Misleći o tome malo se ubudila, ali otišla je u kupatilo, istuširala se i ponovo obukla providnu, crnu spavaćicu kroz koju su se jasno vidjeli brus i čipkaste gaćice.

U mislima joj se ponovo javio Marko. „Gdje li je? Hoće li mi se javiti?“ – pitala se. Nekoliko puta uzimala je mobitel u ruku, da ga nazove, ili pošalje SMS, ali odustajala bi. „Možda ću mu dosađivati...? Ne želim biti dosadna...“ – nećkala se i na kraju odustala. Ali, mobitel je ubrzo zazvonio, bio je to on.

„Halo...“ – tiho i pomalo uplašeno, javila se.

„Dođi... Odmah!“ – rekao je kratko i prekinuo vezu.

Karolini je zadrhtalo u stomaku kad je čula njegov duboki glas, osjetila je kako joj se pičkica zgrčila i kako je ovlažila, u trenu. Nije stigla ni da pomisli gdje da dođe, da se zapita je li u redu da joj se tako obraća, kao da je on njen vlasnik. Zapravo, te dileme su joj brzo prošle mislima, do kojih joj sada nimalo nije stalo. U glavi joj je odzvanjao njegov glas, njegovo „dođi“, „odmah“, ponavljalo se, a iz lijepo sređenog međunožja sokovi strasti su već natopili gaćice. Osjetila je kako joj lice plamti, onaj talas koji prođe cijelim tijelom kad se neočekivano napali. Zadrhtale su joj usne pri pomisli na njegov izraz lica dok govori „Dođi...“, mobitel joj je pao na pod, i Karolina se u polusvjesnom stanju spustila na koljena stežući svoje sisice preko spavaćice. Bretele su joj kliznule niz ramena, pa je sada stezala gole grudi i uvrtala bradavice prstima, od čega joj je malena iscijedila još sokova. Legla je, oslonila se stopalima na pod i odigla guzu, spavaćica joj se zavukla prema stomaku i imala je otvoren pristup svom međunožju. Zavukla je ruku u gaćice, zagrizla palac druge ruke i jecajući počela da trlja svoju već skroz ovlaženu mačkicu. Trljala je polako, pa sve brže, opijali su je talasi naslade, u stomaku počelo da podrhtava, dodatno ju je palilo ono specifično mljackanje njene pice kada je sva vlažna.

„Maaaarhh... kkkkk... ooo... oooo... uvvvvvv... Ha... Ha... uuuuummmmm... AAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH... OOOOOOO...“ – snažno i dugo je svršavala spuštajući guzu na pod, podižući je što je više mogla, nemilosrdno trljajući svoju pičkicu, gurajući prste u nju. Nije prestajala da se mazi sve dok se potpuno nije smirila i dok je osmijeh blaženstva, pri pomisli da će uskoro vidjeti Marka, nije natjerao da se što prije istušira i pripremi, za njega.

„Bit ću crno-bijela...“ – govorila je sebi dok je iz ormara vadila bijele tangice, uske bijele helanke i crni topić.

Našminkala se, diskretno, ali dovoljno da istakne svoje duge trepavice, da do punog izražaja dođu njene plave oči. Pustila je da joj valovita, smeđe-plava kosa, miluje nježna ramena. Stavila je roza ruž na usne i cmoknula sama sebi u ogledalu. Helanke su joj bezobrazno stegnule noge, guzu, venerin brijeg, a crna majičica otkrivala uzak struk, prelijep stomak i isticala svu ljepotu njenih grudi. Navukla je na noge papuče sa visokom štiklom i izašla.

Dok je hodala prema stanici gradskog saobraćaja, ljudi su se nekontrolisano okretali za njom. Mamila je uzdahe i muškaraca i žena. Osjećala je to i godilo joj je, ali nije se osvrtala i gledala je samo ispred sebe. Kad je ušla u autobus, zavladao je muk. Šofer je dugo stajao na stanici, omamljen njenim prelijepim izgledom. Vesela, sretna što će uskoro vidjeti Marka, Karolina je odlučila da se poigra sa muškarcima u autobusu. Dodatno je motivisalo to što čuje ženske glasove koji negoduju, u stilu „kakva nam je današnja omladina“, nije marila... Ugledala je jednog tinejdžera, koji je sjedio, kako poluotvorenih usta gleda u njen stomak. Lagano je došetala do njega, podigla ruku i uhvatila rukohvat, okrenuta prema njemu. Lice mu je od njenog stomaka bilo udaljeno nekoliko centimetara. Pravila se da ne primjećuje kako se mali znoji i ostaje bez daha, kako ne može odoljeti a da skroz ne okrene glavu i ne gleda njeno međunožje, ocrtano na helankama. Jedna muška ruka ju je, „slučajno“ usljed truckanja autobusa dodirivala po guzi. Muškarac, zgodan, Markovih godina, okrenuo se i svojom nabreklinom dodirivao je po procjepu guze. Okrenula se prema njemu i samo ga oštro pogledala.

„Oprostite... Ja... Autobus, naglo kočenje...“ – gubio se i nevješto pokušavao da se pravda.

Nije prestajala da ga gleda. Shvatila je da pokušava da glumi Marka, da pokušava biti dominantna. Uspijevala je! Zbunjeni muškarac prosto je pobjegao naprijed.

„Oprostite, izašao bih na sljedećoj stanici...“ – čula je glas tinejdžera koji je ustajao i ruksakom skrivao svoje međunožje.

„I ja ću izaći na ovoj stanici.“ – osmijehnula mu se i namjestila tako da je mali ustajući morao dodirnuti međunožjem njenu guzu.

Osjetila je kako drhti, na svom vratu njegov dah. Gužva u autobusu joj je pomogla da izludi malog; pomjerila se malo unazad i blagim pokretima guze mazila njegovu nabreklinu. Dječko je spustio glavu, osjetila je pulsiranje njegovog uda na guzi, osjetila je kako svršava u pantalonama. Zbog toga se još više prislonila uz njega i nasmijala u sebi kada je čula tiho „Ohh...“ tog dječaka.

Činjenica da će uskoro vidjeti Marka, sjećanje na brzinski oralni seks sa Evom, lijep orgazam koji je doživjela inspirisana Markovim „Dođi... Odmah!“ i situacija koju je proizvela u autobusu, pojačali su joj samopouzdanje, ali i uzbuđenje. Osjetila je kako joj bradavice rastu, kako probijaju topić, žmarke u stomaku, čak su joj i koljena malo zadrhtala. Ali, Karolina je brzo izašla iz autobusa, stabilno koračajuću prema hotelu u kojem je bio Marko.

„Uđi, otvoreno je...“ – čula mu je glas kad je pokucala na vrata njegovog apartmana i pičkica joj se ponovo zgrči.

Drhtavom rukom otvorila je vrata i ušla. Zastala je, pomalo zbunjena kada je vidjela da Marko nije sam.

U crnim bermudama i bijeloj majici, širokih rukava, Marko je sjedio na kauču raširenih nogu. Desna ruka bila mu je prebačena preko ramena djevojke, koja nije mogla biti punoljetna. Igrao se pramenom njene plave, crnom bojom šatirane kose, i gledao Karolinu ravno u oči.

„Uđi, Karolina. Ovo je Jasna, kćerka moga poslovnog partnera. Upoznajte se.“

„Kćerka njegovog poslovnog partnera“ izgledala je kao da se spremila za matursko veče. U sandalama na visoku štiklu i mini haljinici od svile, plave boje, Jasna se smješkala Karolini i pružila prema njoj desnu ruku, lijevom je milovala Marka iznad koljena. Karolina je jedva sklonila pogled sa njenih fantastičnih butina, sa procjepa koje su pravile njene prekrštene noge. Mala je izgledala sjajno... Oči su joj bile krupne, zelene, sjajile su se, usne putene, zubi prelijepi. Njenu prvobitnu zbunjenost situacijom koja je bila neočekivana, pa možda i razočarenje, zamijenila je do tada nepoznata želja da u prisustvu drugog muškarca plazi po drugoj ženi.

„Baš si slatka, čika Marko mi je pričao o tebi.“ – Jasnin pomalo piskutavi glas je dodatno napalio Karolinu, zapitala se je li glasna dok svršava.

„Prelijepa si, Jasna, baš mi je drago što smo se upoznale.“ – mirno je odgovorila, stegnula joj ruku i cmoknula u obraz.

„Lijepo... Karolina, budi ljubazna i natoči nam piće.“ – dubokim i toplim glasom, zamolio ju je Marko.

Šank je bio naspram kauča na kojem je sjedio s Jasnom i sada su njih dvoje mogli vidjeti njenu guzu, zategnutu uskim helankama.

„Imaš lijepu guzu, Karolina.“ – zacvrkutala je Jasna.

„Hvala, dušo, i tvoje noge su prelijepe... Lijepo oblikovane, nježne.“ – odgovorila je ne okrećući se.

Kada se okrenula noseći u rukama tri čaše i flašu nekog francuskog konjaka, ugledala je kako Marko mazi Jasnu po butini desne noge, gledajući je ravno u oči... Karolini je sve postalo jasno. Ostvarit će joj se netom javljena želja, to je bilo više nego sigurno. Onaj čudan strah, koji je osjećala u Markovom prisustvu, i koji ju je istovremeno i sputavao i uzbuđivao je, nestao je i pomisli da će biti ravnopravna učesnica igre. Međutim...

„A, mene nisi ni pozdravila?“ – hineći zajedljivost, rekao joj je Marko kada im je dala piće i kada je sjela na fotelju preko puta njih i prekrstila noge.

Nasmijala se i oslanjajući se na rukohvate velike fotelje, u kojoj je potonula, pokušala ustati.

„Ne, doći ću ja da me pozdraviš.“ – ustao je, nježno joj uzeo ruku i poljubio je. – „Samo ćeš gledati i nećeš se dodirivati. Je li ti jasno... Karolina...“ – nagnuo se i prošaputao joj na uho, a onda prstima blago stegnuo bradu i prodro svojim pogledom u nju.

Butine su joj se stegnule same od sebe, oči zacaklile i ponovo se javio onaj strah, od kojeg je vlažila, od kojeg ga je silno željela, od kojeg joj se pičkica grči, natapa gaćice. Usne su joj drhtale dok mu je ucakljenim očima i blago klimajući glavom dala do znanja da zna šta joj je činiti.

Marko se okrenuo prema Jasni, koja se kikotala i ruke prekrstila na koljenu. Karolina je progutala knedlu zamišljajući šta se sve može desiti i šta će Marko sada uraditi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Velike sise - II dio

Jedva sam stigao spremiti kitu natrag u tijesne hlače, a ona je otvorila vrata i pustila Anu. Nosila je usku minicu i top bez naramenica. Mala je odmah ispod vlažne fleke na mojim hlačama uočila kvrgu, pa se nisam ni trudio sakriti ju. «Izgleda da sam ušla u pravi čas», rekla je prijekorno ne mičući pogled sa moje erekcije. «I, kako da se stanem?», pitala me i sjela na krevet. «Najbolje da se sama namjestiš», rekao sam i nervozno uzeo kameru u ruke. Bez riječi je preko glave skinula top i počela se igrati sa bradavicama sve dok nisu bile skroz tvrde i tamne. Stala je kraj prozora i stavivši ruke iza vrata isturila male sisice prema kameri. Zatim se bacila na krevet i digla noge na rub. Suknjica joj se skroz dignula i vidjele su se plave gaćice.

«Petra mi je ispričala šta se danas desilo.» Gledala me u oči ne mičući pogled. Zakašljao sam se i nastavio je snimati. Raširila je noge. Tanke svjetlo plave gaćice bile su napete preko dlakavog brežuljka, a sa strane su ispod rubova virile smeđe kovrče. Okinuo sam. Digla se i nesigurno me pitala, «mogla bih se skroz skinuti da mi snimiš cijelu figuru. Hoćeš?» Nisam ništa odgovorio već sam ju nastavio snimati. Moju šutnju je protumačila kao odobravanje i skinula je suknju. Nakon par poza samo u gaćicama skinula je i njih. Počela mi se namještati sa svih strana, nudeći čvrstu malu guzu, pa zatim opet sisice. Nije bilo dileme, moja kćer me zavodila. I uspijevala je. Pitao sam se gdje sam pogriješio u odgoju, kad je to naš odnos skrenuo u seksualni? Legla je na krevet i polako raširila noge. «Više nisam mala djevojčica, jel' da tata?», pitala me mazno, a ja sam šokirano na displayu gledao u njenu sočnu pičkicu koja mi se otvarala pred očima. «Petra je rekla da si ju pojebao, tata?», šaptala je i rukama polako klizila po bedrima dok joj prsti nisu nestali u tamnim kovrčama. Kad ih je počela pomicati po ružičastom nježnom mesu bio sam siguran da ću svršiti u hlače. Cijelo vrijeme sam se skrivao iza fotića i marljivo okidao. Počela se igrati sa klitom. Sjeo sam kraj nje na krevet i maksimalno približio objektiv, zumirajući tako da sam na displayu mogao vidjeti svaku dlačicu.

Anin klitoris je pred mojim očima oticao i postajao sve tamniji i tvrđi. Bilo je fascinantno. «Ahhh…», dahtala je grozničavo i sve brže između prstiju trljala i čupkala natečenu kvržicu. Htio sam spustiti kameru i dotaknuti je, pomoći svojoj curici, ali sam se nekako uspio savladati. «O bože…!», gledala me ravno u oči i počela jecati. Spustio sam kameru i stavio joj ruku preko usta, a ona se tresla i svršavala ne skrećući pogled. «Sve uredu unutra?», Ivana je kucala na vrata. Ana me odgurnula i zgrabivši odjeću odjurila u kupaonu, a ja sam na brzinu poravnao prekrivač na krevetu.

Duboko sam udahnuo i otvorio vrata. «Pa šta se to ovdje dešava?», Ivana se radoznalo smiješila, a kraj nje je stajala Marija. «Fotkanje. Šta drugo.» Obadvije su gledale dole, situacija u mojim hlačicama je bila stvarno kritična. «Tata me stvarno super snimio,» Ana je izašla iz kupaone skroz obučena. «Zvonko, daj da vidim slike», Marija se naginjala prema kameri. «Možda kasnije», rekao sam i na brzo ju uzeo u ruke i ugasio. Svi smo izašli iz sobe i spustili se u prizemlje. Već je prošlo sedam i Katarina i Tomo su trebali doći svaki čas. Tek što smo ušli u boravak čulo se zvono. Ivana im je otvorila vrata. Tomo je čim je ugledao Petru prišao njoj i Ani, a Katarina je ostala u hodniku šaputati s Ivanom. Znao sam da je upravo čula vijesti. Kad su napokon ušle Katarina mi je prišla i povjerljivo šapnula, «A ja sam mislila da se moj braco pali isključivo na guzice.» Provjerio sam da nas nitko ne gleda i spustivši joj ruku niz leđa uhvatio ju za dupe.

«Tko ti kaže da se ne palim?», pohotno sam šapnuo. Izmigoljila se i opalila me po ruci. Smijući se otrčala je u kuhinju da nađe Ivanu. Bogme, seka je imala odlično dupe. Večer je ugodno prolazila, vino i pivo su tekli, ali stalno se ponovo otvarala tema sisa. «Mene bi bilo frka», Katarina je počela ispijajući vino. «Šta da se nešto zakomplicira?» «Ma, ne može. Do sad su riješili već sve probleme. To je sad skroz rutinska operacija», sigurno ju je prekinula Marija. «Stari, a da si ti i ja povećamo pimpaće?», Tomo se zajebavao. «Dovoljno ti je velik i ovako. I Previše», odbrusila mu je Katarina. «I Zvonkov je dovoljan», brzo se ubacila moja bolja polovica.

«Meni bi sad i ovakav bio super», rekla je Marija i izvadila kiseli krastavac iz tegle izazivajući salve smijeha.

«A kolike ćete si implantate staviti?», seka se vratila na sise. Izgleda da je i nju to svrbilo. «Možeš odabrati po fotkama u ordinaciji. Iz kataloga.» Marija je zbilja bila potkovana. «Mi već znamo kakve su savršene, jel' da Zvonko?», Ivana me provocirala. «Pa, valjda znamo.» Nikako nisam htio da Tomo i Katarina saznaju za Petru, pogotovo od kad sam ju jebao. «Daj ne seri Zvonac! Odlučio si se čim si vidio Petrine!», Marija mi je spustila. «Molim? Ponovi to, molim te?», Katarini su ispale oči. «Nisam kriv! Sve tri su mi pokazale!», rekao sam obranaški. «Sve?» «Da, sve sam ih morao vidjeti.» «Ovo postaje zanimljivo», Katarina se smijala, «dakle vidio si samo sise?» Kuje su mudro šutile jer nisu znale koliko je koja pokazala. «Ha! Pa ti si vidio sve!», Katarina je cičala.

«Tražile su da ih slikam da se mogu uspoređivati poslije operacija. Oćemo sad bacit belu?», izvadio sam karte u pokušaju da je zaustavim. «I Ančicu?», nije odustajala. «DA, i nju. I ona se slikala. A sad dosta. Dijelim karte.» «Bože, pa vi niste normalni», grcala je Katarina uživajući u mojoj neugodi. «I stric Tomo nas je vidio», dobacila je Ana koja je upravo sa Petrom ušla u sobu. «Tomo?!», strogo ga je pogledala i spustila karte na stol. «Pa htjele su još jedno mišljenje. Nisam ja kriv!», propentao je crven ko' paprika. «A ti si naravno bio sav sretan da možeš pomoći!», i dalje ga je gledala kao zmija plijen. Svi su zašutili. Konačno je digla karte valjda odlučivši da će ga kasnije naribati. Maloljetnice su nedužno privukle stolice i sjele između nas. Marija je tiho rekla Ivani da im je već dogovorila preglede za ponedjeljak. «I ja sam razmišljala o tome», ledenim glasom je rekla Katarina ne maknuvši pogled sa karata. «To tebi ne treba. Tvoje su savršene», brzo je rekao Tomo. Počeo sam se smijati. Sad je bio njegov red za roštiljanje. «Uvijek sam se pitala kako bi bilo imat C umjesto A košarica», tužno je pogledala svoja prsa. «Zašto ne bi čuli i druga mišljenja? Pogotovo kad si ti danas već izašao u susret na istu temu», provocirala ga je. «Da ti nije palo napamet…» Ali već je podigla majicu i pokazala nam sise. Spustio sam karte i u čudu prvi put vidio sekine cice. Malo su visile ali sa velikim tamnim bradavicama na krajevima bile su prilično jebozovne. «Bravo, Keti!», Ivana je skandirala. «Sad bi bilo dosta!», Tomo ju je u pokušaju da vratiti poljuljan autoritet povukao za majicu ali mu se izmaknula i nastavila ih pokazivati. «I braco, šta ti misliš?» «Definitivno lijepe kakve jesu», nasmiješio sam se. Tomo je poraženo sjedio dok je ona nastavila mahati svojim patliđankama.

U ovoj kući je izgleda sve postalo normalno. «Radi šta hoćeš», na kraju je rekao svjestan da ju ne može zaustaviti. «Hvala ti!», rekla je i zagrlila ga prilijepivši se sisama na njegova snažna prsa. «I tebi hvala», nagnula se prema meni da me zagrli tako da sam na nadlaktici osjetio pritisak tvrdih bradavica. «Ajmo svi!», viknula je moja sumanuta kćer i dignula top. Marija je raskopčala košulju. Tomo i ja smo se samo smijuljili dok su se žene oko nas kao u nekom obredu redom skidale. Još uvijek sam osjećao Katarinine metke na ruci kad se i Petra polako skinula i pokazala svoja savršenstva. «E, nema boljeg od ovoga. Kao da smo u Riu!», rekao sam Tomi. Još malo smo se pretvarali da kartamo, ali nas dvojica nismo se uspijevali koncentrirati pa su komadi dobijali rundu za rundom. «Ha, ha», Katarina se smijala, «trebali bi ovako svaki put.» «Nama paše», Tomo je procijedio očiju prikovanih na Petru i Anu koje su pokupile krpice i otišle na kat. Dok smo pomagali ženama spremiti stol bezuspješno smo pokušavali sakriti erekcije.

Marija je već prije otišla na spojak sa nekim novim jebačem. «Nisam mislila da mogu biti ovako opuštena u toplesu pred drugim muškarcem, pogotovo tobom», Katarina se okrenula prema meni. «Ni ja», rekla je Ivana gledajući Tomu. «Baš sam razmišljala. Mogao bi i mene snimiti.» Pogledao sam Tomu i Ivanu i za čudo oboje su se smijali. «Može», Tomo se brzo složio. «Ok, gdje ćemo?», Katarina je gledala po boravku. «Mi smo se slikale gore, u našoj sobi», Ivana je odgovorila. Pogledali smo se i krenuli gore. Prošli smo kraj Anine sobe i kroz otvorena vrata vidjeli curke koje su samo u gaćicama ležale na krevetu. Mogao bih se brzo naviknuti na ovo, pomislio sam. Vidjele su nas i osmjehnule se. Nervozno smo ušli u sobu i zatvorili vrata.

Mislim da smo svi osjećali da će se desiti nešto više od fotkanja. «Mogao bi prvo snimiti mene samu a onda skupa sa Ivanom», predložila je Katarina, a nas dvojica smo se složili. Istina je da bi se u tom času složili sa bilo čime. Uzeo sam fotić, namjestio ga i okrenuo se prema krevetu gdje je Keti već čekala. Nosila je tako uske traperice da su se ispod jasno ocrtavale tange. Legla je na leđa i isturila tvrde bradavice prema stropu. Zatim se dignula na koljena i oslonivši se rukama o krevet zabacila glavu prema otraga sve dok joj bradavice opet nisu bile usmjerene prema stropu.

Počela ih je naizmjenično masirati da ih još jače ušilji. Osjećao sam kako mi kurac počinje pulsirati. Stresao sam se i sjetio Tome i Ivane. Stajali su iza mene ali sam ih vidio u ogledalu od ormara. Hipnotizirano su gledali Katarininu predstavu i očito se napalili. Tomo je stajao naslonjen na Ivanu i karlicom joj se polako trljao o guzicu, a ona se ljuljala naprijed natrag. Podigla je jednu ruku i stavila ju iza vrata, a on je svoje spustio oko njenog struka. Pogled na drugog muškarca kako trlja svoju erekciju o dupe moje žene užasno me uzbudio. «Hej, više me ne slikaš!», Keti je protestirala, «ali znam kako ću te opet zainteresirati.» Sjela je na stolicu i otkopčala traperice. Nastavio sam snimati. Počela se izvlačiti iz uskih hlača i ostala u crnim tangama.

Krajičkom oka vidio sam kako je Tomo prebacio jednu ruku na Ivanin trbuh i počeo kružiti usput ovlaš dodirujući i sise. Nisam ni trepnuo kad je sa obje šake primio sise i počeo ih gnječiti. Ona je spustila ruku na njegovo bedro, a on se odmaknuo taman toliko da joj omogući da ju ugura između njihovih tijela. Po položaju ručnog zgloba znao sam da je stavila ruku na njegov kurac, a on je to uzdahnuvši i potvrdio. Pogledao sam Katarinu. Gaćice koje je imala na sebi nisu ju nikako pokrivale. Raširila je noge i besramno vrtila bokovima, a ja sam jasno vidio kako sa svake strane crne tkanine između njenih nogu vire velike ružičaste usmine. Još jače je raširila noge. Snimao sam ju i istovremeno gledao Tomu kako se igra sa Ivaninim bradavicama. Jednu ruku spustio je niz njen trbuh i polako, dok nije skroz nestala, uvukao ispod pasice suknje. «Ohhh….», Ivana je zastenjala kad je došao do vlažne mačkice. Vidio sam obris šake koja se micala gore dole u njenim gaćicama. Prstario ju je, a ona mu je gnječila dignutu kurčinu. Iznenada je Katarina skočila sa stolice i povukla Ivanu prema sebi. Tomo je na brzinu nagurao kurac natrag u hlače. Nekako mi je promakao trenutak kad se preselio iz gača u Ivaninu ruku. Obadvije su se smijale i pale na krevet. Ivana je pokušavala sa Katarine skinuti gaćice, a ova sa nje suknju. Uskoro sam vidio sestrinu golu pičku. Bila je skroz izbrijana, samo je naprijed imala mali dlakavi trokutić. Velike sočne usmine bile su rastvorene, a između njih je virio natečeni ukrućeni klit. Uskoro je i Ivana ostala gola i prvi put je drugi muškarac mogao vidjeti njezin raskošan grmić. Mislio sam da će stisnuti noge ali nastavila se valjati po krevetu sa Katarinom. Noge su im bile isprepletene i trljale su gole pičkice jedna drugoj o bedro. Snimao sam dalje. Zapravo, nisam ni prestao. Blažene memorijske kartice! Dok nisam gledao i Tomo se skinuo. Nisam mu htio dati prednost pa sam se i ja brzo riješio majice i šorca. Ipak me pretekao.

Ušao je u krevet i okrenuvši Ivanu na trbuh povukao je za kukove prema sebi. Spustio sam kameru i na isti način dohvatio Katarinu. «Opa braco, tko bi rekao da si takav», smijala se i trljala dupe po mojoj erekciji. U tom trenu mi je bilo skroz nebitno što mi je sestra. Uživao sam u pogledu na nabreklu kitu kako razdvaja bijele sočne guzove, ispružio ruke i dohvatio male obješene sisice. Ivana je okrenula glavu tako da može gledati Tomu. Pohotno je razmaknula usnice i zažvalila ga. Rukama joj je prelazio po cijelom tijelu. Ona je ispružila ruku i jedva primila njegovu stvarno moćnu batinu. Znao sam da ču gledati kako mi jebe ženu i to me dodatno napalilo. «Tvoj muž će pojebati moju ženu», šaptao sam sestri u uho. «Znam», rekla je i okrenula se da me poljubi. Nagnuo sam se i zavaljao sestri jezik u usta. «Hoćeš se jebati?», dahtao sam joj na uho. «A ti?», pitala me i stisnula mi prste oko kite. «Ja sam prvi pitao», rekao sam igrajući se i dalje s njenim klitom. «Ne bi se vas dvoje jednostavno pokarali?», rekao je Tomo i nabio kurac u razjapljenu pičku moje žene. «DAAA, O BOŽE. JEBI ME!», Ivana je vikala dok je on držeći ju za bokove snažno nabijao kurčinu. Bio je tako silovit da sam se uplašio da će ju ozlijediti. Ali, njoj se to izgleda sviđalo jer mu je istim žarom sama nabijala svaki put jauknuvši. Katarina se okrenula i šapnula mi na uho, «ti si jedini muškarac osim Tome kojem bih dala da me jebe.» «Oh, Keti, to je tako lijepo», rekao sam joj i poljubio ju nježno. Okrenula se na leđa i raširila noge radeći mi mjesta. Zavaljao sam joj se između bedara i prislonio glavić između vlažnih nabreklih usmina. Bilo je tako lako, uopće nisam morao gurati. Kurac mi je sam ukliznuo u nju i ona je digla noge i omotala mi ih oko leđa. Tomo i ja pumpali smo u istom ritmu. Žene ispod nas stenjale su sve glasnije. Palo mi je napamet da smo pre glasni i da nas djevojke mogu čuti ali nije me bilo briga. «Nemoj stati», Katarina je vikala. Tako smo se žestoko jebali da je krevet udarajući u zid odbio žbuku. Katarina i ja svršili smo u isti čas. Čvrsto me stisnula nogama oko kukova i držala tako dok su joj tijelo tresli u orgazmički grčevi .

Sljedeća je svršila Ivana, a odmah poslije nje i Tomo. Ležali smo jedni kraj drugih na krevetu ne usuđujući se pomaknuti. Nakon par minuta na vratima se čulo lupanje. «Pustite nas unutra», cure su bile nestrpljive. Pokazao sam svima da se obuku. Tomo je bio za to da nam se pridruže ali Ivana i ja ipak nismo bili spremni uključiti Anu u svoje igrice. «Šta je komadi? Trebate nešto?», otvorio sam vrata i pitao ih. «Da, ali izgleda da smo zakasnile», rekla je Ana bijesno i odvukla Petru za sobom natrag u svoju sobu. Često sam se poslije pitao da li su se te noći međusobno sredile.

Pregledi kod kirurga prošli su dobro i za tri tjedna odveli smo žene na operacije. Naravno, Petra je morala ići sa njima kao model. Tri tjedna nakon operacija, kad su se cure kompletno oporavile, organizirali smo tulum. Ana je pozvala svog bivšeg dečka Igora. Igor ju je prevario sa nekom sisatom curom, ali nakon par tjedana ostavio je i nju i htio se vratiti Ani. Nije mi bilo drago što se tako pušački ponaša, ali ona je pristala uz uvjet da se ne vide par tjedana prije nego opet budu skupa. Večeras ga je htjela iznenaditi sa novom dodatnom opremom. Petrini roditelji Ivica i Nena došli su zbog prodaje kuće na par dana u Zagreb i Ivana ih je pozvala da spavaju kod nas. Iako je prošlo već mjesec dana od kad sam im nategnuo kćer, bio sam prilično nervozan zbog tog susreta. Inače, Nena je super komad, izgleda kao Petrina starija sestra i oduvijek sam se ložio na nju. Marija je pozvala svog šefa Gorana koji joj se iako pet godina mlađi od nje, opasno udvarao. Do sad ga je odbijala jer se bojala miješati posao i seks, ali nove sise dale su joj inekciju samopouzdanja i bila je spremna na rizik. Petra i ja dočekali smo njene na Plesu.

Na povratku je Nena sjela kraj mene, a Ivica i Petra na zadnji sic. Nosila je kratku bijelu suknju i široki svileni top. Kad se zavalila na sjedalo suknja joj se popela otkrivajući roze gaćice. Ulovila me kako ju gledam ali samo se nasmiješila i povukla suknju prema koljenima. Bio sam siguran da će ovo biti ludi vikend. «Petra mi je rekla da se tu svašta dešavalo i da kod vas ima puno novina», rekla je i zavalivši se dublje u sjedalo lagano raširila noge. Spustila je ruku iz krila na golo bedro i počela ju pomicati po preplanuloj čvrstoj koži. Očito je mala od nje pokupila talent za izluđivanje. Digao sam pogled i u retrovizoru vidio kako je Petra omotala ruku tati oko vrata i naslonila mu se sisetinama na nadlakticu. Kad smo došli kući svi osim Igora već su bili tamo. Sve žene planski su obukle široku odjeću da sakriju svoje novo blago, sve dok ga ne odluče pokazati. Svi su se poznavali tako da nije trebalo puno vremena i cuge da atmosfera postane jako opuštena. Marija je prva skočila kad se sa sterea čulo Tom Jones i «Sex Bomb». Probala je nagovoriti Gorana da pleše sa njom ali dečko je još uvijek bio malo drven pa se nije dao. No ja sam bio spreman za akciju i pridružio sam joj se. Ubrzo mi se pritisnula uz leđa tako da sam mogao osjetiti njene nove velike sise kako me bockaju. «To Marija!», ohrabrivala ju je Ivana, a ova je spustila ruke i uhvatila me za dupe. «Hej, mala», protestirao sam i okrenuvši se prema njoj zgrabio ju za guzu. Još malo smo tako čagali, a onda je odlučila prebaciti ruke na moje međunožje. Jednom rukom mi je preko hlača obujmila kurac, a drugom jaja tako da su svi mogli vidjeti da sam uzbuđen. «Vidiš, jesam ti rekla», Petra je vidjevši to šapnula Neni na uho. Nije joj valjda pričala o našoj avanturici i mojim dimenzijama? Nadao sam se da Nena i Ivica neće previše popizditi što sam im pojebao curicu.

Uplašeno sam pogledom potražio Ivicu. Ivana je sjedila stisnuta uz njega i nešto mu pričala, a on je pomicao ruku po njenom bedru i blaženo se smješkao. Marija me i dalje držala za kurac i tako smo plesali. Muzika je prestala, a ona ga nije puštala. Privukao sam ju sebi i zažvalio, a kad sam nakon par trenutaka otvorio oči oko nas je na neki sentiš plesalo još nekoliko parova. Ivana je stiskala nove sise u Ivicu, a on joj je gnječio dupe. Plesali su i Goran i Katarina ali on je pazio na pristojan razmak. Ana je plazila po Igoru koji je u međuvremenu stigao.

Mali je u nevjerici gledao u njene pune sise kojima ga je trljala. «Ideš nama?», pozvao sam Nenu koja je sama sjedila u kutu. «Naravno», rekla je i umiješala se između mene i Marije. Primio sam obadvije za guze i pritisnuo ih uz sebe tako da sam na vratu osjećao njihovo disanje. Iznenada se soba zamračila. Petra je ugasila svjetla i sad je gorila samo slaba lampa kraj kauča. Goran je ugurao ruke ispod Ivanine bluze i mazio njene nove sise. Skinula ju je preko glave i privukla mu glavu nudeći tvrde bradavice njegovim usnama. Marija i ja smo se opet počeli ljubiti ali uskoro sam osjetio i Nenin jezik kako mi se uvlači u usta i stidljivo traži Marijin. Primio sam ju za guzu i privukao na svoju erekciju. Jedna od njih mi je taman otkopčala šlic i izvadila nabrekli kurac kad su se opet vratila svjetla. Brzo sam se okrenuo da sakrijem svoje stanje. Iza sebe sam čuo Petru kako se smije. Moja žena je bila na koljenima ispred pizdeka Gorana, a on je grozničavo pokušavao ugurati kitu natrag u hlače. K vragu, pušila mu je, pomislio sam krajičkom oka okrznuvši Igora kako balavi Anine bradavice, a onda se opet zamračilo. «Petra mi je rekla šta si joj radio», Nena mi je šaptala na uho. Smrznuo sam se. «Ljubomorna sam.» Hvala bogu, pomislio sam, i stara prasica bi na batinu. «I ja sam ljubomorna», javila se i Marija. Stresao sam se. Ako ona zna, zna i Ivana. A ništa mi nije rekla. Tko zna šta planira sa mnom. «Moje dame, a da odemo negdje gdje ćemo biti sami?», predložio sam usput zavukavši ruku Neni ispod suknje. «Mmm..Da..», nije puno razmišljala. Provukao sam prste ispod ruba gaćica i napipao natečene vlažne usmine. «Odite u moju sobu i čekajte me tamo», rekao sam im i potapšao ih po guzama.



Okrenuo sam se da vidim šta se dešava u sobi. Morao sam znati tko radi što s kim. U mraku sam se skoro ispred kauča popiknuo preko nečije noge. Kleknuo sam i vidio da je noga ženska. Pipao sam dalje dok nisam pod prstima osjetio mušku kratku kosu. Zaključio sam da je neko dvoje u pozi 69. «Nemoj stati!», ispod muškarca čuo sam glas svoje žene. Aha, zaključio sam, znači da to Goran roni po pički koja je rodila moji kćer . Još uvijek na koljenima okrenuo sam se i na fotelji pored vidio neko muško između čijih raširenih nogu se užurbano micala glava sa puno kose. «Ana,,, dobro je…», Igor je stenjao dok mu je moja kćer predano sisala kurac. Pao mi je mrak na oči. Morao sam iskoristiti situaciju. Bio je totalni mrak i nije me mogla vidjeti i ne mora nikad saznati da sam to bio ja. Zadnjih mjesec dana bi se svako malo sjetio kako je masturbirala predamnom i često sam, iako me razdirala krivnja, na to drkao.

Od uzbuđenja mi je krv bubnjala u ušima. Namjestio sam se iza nje, razmaknuo joj guzove i naslonio kurac između njih. Osjetila je pritisak i stisnula guzu. Nije me htjela pustiti unutra. Primio sam batinu u ruku i stavio ga malo niže. Iznenadio sam se kad je raširila noge, spremna da ju zguza pojebe netko nepoznat. Izgleda da mi je kćer prava droljica, pomislio sam. Protrljao sam glavić po slinavom procjepu da ga navlažim i lagano pritisnuo na rupicu. Lagano sam ukliznuo, moja curica očito više nije bila nevina. Nisam morao gurati, sama se polako nabijala na mene. Izgubio sam strpljenje i nabio joj ga do kraja tako da je jauknula. Počeo sam ju polako jebati. Dugim laganim pokretima izvlačio sam kurac iz uske pičke sve do glavića i ponovo ga nabijao dok ne bih na trbuhu osjetio njenu guzu. Maknula je Igorovu kitu iz usta i dahtala. «O da, to,, tako me jebi, tko god da jesi!», soptala je kroz njegove stidne dlake. Bio sam blizu orgazmu, a gore su me čekale još dvije napaljene kuje. «Oprosti dušo», šapnuo sam joj u uho i izvadio kurac iz nadražene kćeri koja se već počela tresti. «Tata?», okrenula se u nevjerici dok sam odlazio.

Svjetlo farova sa ceste na kratko je osvijetlilo Katarinu koja je gola sjedila Ivici u krilu i miješala dupetom dok joj je on lizao nove velike sise. Bravo sister! Nigdje nisam mogao vidjeti Tomu i Petru. Izašao sam na stubište i čuo ih kako se penju. «Ulovi me», Petra se smijala, a on je, napaljen na nju već tjednima, izbezumljen trčao za njom. Curica je opet igrala istu igricu, smijao sam se penjući se iza njih. Vrata naše sobe bila su odškrinuta, a unutra je bio potpuni mrak. Stao sam sa strane i slušao. «Nisam nikada ovo radila», Marija je tiho govorila. «Ni ja», Nena joj je odgovorila. «Kako ćemo onda. Ja ne znam..», Marija je bila zbunjena. «Mislim da ćemo se već snaći», mazno je rekla Nena. Čulo se šuštanje posteljine a zatim Marijin glas, «tako si mekana». «A da se skinemo?», Nena se zasmijuljila. Još šuškanja, pa tišina. «Mmm, tako je bolje», rekla je Marija, a zatim su se čulo vlažno cmakanje. «Bože,, ljubiš se bolje od muškarca. Usne su ti tako mekane,,o da, tako me diraj», uzdisala je. «A ovo, jel' ti paše? Meni je to super», pitala je Nenu. «Ahhh, da,,da,,tako,,,još!», ova je počela jecati. «Mmm,, samo žena može znati šta je dobro», Marija se očito uživila. «JOŠ!», Nena je gubila kontrolu. «A sad ti to radi meni», Marija je zahtijevala. «Ovako?», šaptala je Nena nesigurno. «Ne», opet šuškanje, «ovako. Da,,da,,o Bože,,toooo!» Krevet je sve glasnije škripao dok su dvije žene prvi put eksperimentirale. Nisam više mogao tamo stajati, pa sam se odšuljao do Anine sobe iz koje je na hodnik dopirao trak slabog svijetla.

Petra je klečala na podu oslonjena gornjim djelom tijela na krevet, a Tomo ju je odostraga žestoko punio. Sigurno mu se sakrila iza kreveta, pa ju je tamo i našao. Nasmijao sam se i vratio u svoju sobu. Namjerno sam uletio bez kucanja i upalio svjetlo. Ove dvije su skroz isprepletene ležale jedna na drugoj i raširenih nogu trljale pičke jednu u drugu. «Bože! Zvonko!», Marija je vrisnula kad me vidjela. Skinuo sam se na brzinu i uskočio njima u krevet. Legao sam na bok kraj Nenine glave tako da joj mogu staviti kurac u usta. Oblizala je pune usnice i raširila ih primajući moj nabrekli glavić. Bio sam užasno nadražen i pulsirao je potamnio od krvi. Marija se dignula na laktove i na usta mi pritisnula tvrdu bradavicu. Sad je stvarno imala dobre sise. Ma sve četiri su sad bile odlične! Počeo sam ju grickati i sisati, a ona je uzdisala i sve brže trljala pičku u Neninu. Bilo je super, ali htio sam jebati. Izvadio sam kurac iz Neninih usta i razdvojio komade. Sad je Marija ležala na leđima raširenih nogu, a Nena je bila na boku kraj nje. Popeo sam se na Mariju i stavio kurac između njenih obrijanih usmina. «A šta da ja radim?», pitala je Nena gledajući nas uspaljeno. «Broji svaki put kad ga uguram u pičku. Znači,,,jedan », rekao sam i nabio ga u slinavu rupu. «Dva», Rekla je Nena koja je u međuvremenu legla iza mog dupeta tako da izbliza može vidjeti kako kurac ulazi i izlazi iz pičke. Marija mi je omotala noge oko leđa tako da joj uđem što dublje. «Tri,,,četiri,,,pet,,,šest,,,sedam,,,osam,,,devet,,,deset.» Brzo sam ga izvadio i okrenuo se prema Neni, «Ti si na redu. Dolazi.» Spremno je raširila noge i povukla me za kurac prema sebi. «Jedan,,,dva,,,tri,,,četiri,,,pet,,,šest,,,sedam,,,,,,» Morao sam usporiti. Bojao sam se da ću svršiti. «Osam,,,devet,,deset.» Izvadio sam ga i primio Mariju za kukove. Raširila je koljena i spustila se na laktove isprčivši pičku prema meni. «Raspali!» «jedan,,,dva,,tri,,,četiri,,,»

«O bože, molim te, nemoj stat, daj mi više od deset!» Nasmijao sam se pomislivši da je bila spremna i da joj neće trebati više od deset i nastavio pumpati. «Sedam,,,osam,,,devet» Marija se počela nabijati na mene i svršavati. «Deset! Jebeni deset,,,ahhh,,,» Odgurnuo sam ju i dohvatio Nenu koja se spremno namjestila u isti položaj. Kurac mi je bio tvrd kao nikada. Stajao mi je prilijepljen uz trbuh kao kad sam imao 16 godina. Primio sam kumu za struk i jednim trzajem ga zatjerao u nju do jaja tako da je jauknula. «Pomozi mi da ju sredim do kraja, neću još dugo izdržati», rekao sam Mariji koja je ležala na trbuhu i još uvijek se tresla. Počeo sam brojati. «Jedan,,,dva,,,podvuci se ispod i liži joj klit,,,tri,,,četiri,,,nemoj mene dirati, svršit ću,,,štipaj joj bradavice,,,pet,,,šest» Tada je Nena počela luditi. Tresla se i ritala tako da ju nisam mogao obuzdati. Izvadio sam kurac iz nje i okrenuo ju na leđa tako da ju mogu bolje kontrolirati. Raširio sam joj noge i dignuo joj ih na ramena čvrsto ju držeći za gležnjeve. Zabio sam kurac u skroz mokru natečenu pičku i nastavio ju jebati. «Rekao sam deset i dat ću ti deset! Sedam,,,osam,,,» Oslobodila se i počela nekontrolirano lupati nogama dok me nije privukla i obujmila oko dupeta i počela snažno nabijati u sebe.

Pao sam na nju ali sad me rukama udarala po ramenima. Raširila je šake i počela me šamarati. «Hoćeš da prestanem?», pitao sam i izmaknuo se ali nisam uspio spasiti uho. «Au, divljakušo, voliš kad te se grubo jebe?» «Nemoj stat, molim te!», pridigla je glavu da me poljubi. Spustio sam usta na njena ali me gadura ugrizla. «Prestani! Sad ćeš dobiti svoje!», skoncentrirao sam se na bol u usnici da ne svršim i počeo ju divljački jebati, a ona me nastavila udarati i šamarati. Pumpao sam sve brže u nadi da će svršiti prije nego me spremi u bolnicu i napokon sam čuo riječi spasa.«Svršavam!!!», vrištala je i zamahnula zadnji put šakom pogodivši me u oko. I tada se sve zacrnilo. Ne znam nakon koliko vremena sam došao sebi. Na licu sam osjetio nešto hladno i mokro. «Dobro si?», nježno me pitala Ana. Glava mi je bila u njenom krilu, a ona se naslonila na uzglavlje od kreveta. Mogao sam otvoriti samo jedno oko. Usnica mi je bila natečena i boljelo me cijelo tijelo. «Gdje su svi?», pitao sam je. «Mislim da je dole veliki grupnjak», rekla je i nagnula se nad mene brižno mi pritišćući mokru krpu na usnicu. «Au», zacvilo sam. «Oprosti», rekla je i maknula krpu. Spustila je glavu i nježno mi poljubila zatvoren kapak. Zatvorio sam oči, a ona me nastavila zasipat poljupcima spuštajući polako usnice niz obraze pa do usta, preko vrata do ramena.

Nadvila se nad mene i nastavila me ljubiti po prsima sve dok nije došla do bradavica i počela ih sisati. Žmarci užitka počeli su mi se niz kičmu spuštati u kurac i u tom času sam zaboravio na bolove. Njene meke usne spuštale su se po mom trbuhu i kružile oko pupka. Znao sam šta slijedi. Osjetio sam kako vlažnim jezikom klizi preko dlaka i prelazi na kitu zaustavljajući se na samom vrhu. «Jel' sad bolje?», upitno me pogledala. Samo sam zastenjao. Oblizala je savjesno cijeli glavić omatajući ga jezikom sa svih strana i obilato vlažeći slinom. Bilo je tako fino, nježno, totalna suprotnost divljoj jebačini od maloprije. Kurac mi se napunio krvlju i opet okomito stršao prema stropu. Uzela ga je u ruku i usmjerila prema rastvorenim usnama.

Oblizala ih je i zatvorila oko glavića. Istovremeno gutajući spuštala ih je polako, najdalje što je mogla, niz kurac, a zatim je sisajući počela dizati glavu dok joj u ustima opet nije ostao samo vrh. Ponovila je to još par puta sve dok joj na kraju nije iz usta ispao i glavić, praveći zvuk kao kad se otvara šampanjac. Oblizala je usne i pogledala me zaneseno. Objahala me i rukom namjestila kurac na svoju otečenu kovrčama okruženu rupicu. Bila je tako mokra da su joj se unutrašnje strane bedara blistale prekrivene bistrom sluzi. Batina mi je bila skroz nabrekla i nadražena ali nisam imao više atom snage, pa sam joj odlučio prepustiti sav posao. «Ti si prije dole jebao mene, a sad ću ja tebe. Uživaj», rekla je i počela se polako spuštati na tvrdo meso. Zatvorio sam oči i stavio joj ruke na velike sise. «Zgodne sisice», rekao sam.

Oboje smo se nasmijali.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 04:21:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.305 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.