Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 02:39:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26621394 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Igre sa vatrom

Sasvim spontano i neočekivano došao sam u situaciju iz koje mi najvjerovatnije neće biti povratka. Ja i supruga Vesna imamo dvije ćerke. Starija Sara ima 24 godine, otišla je već od nas, stanuje u drugom gradu, studira. Jovana je sedam godina mlađa, nakon prvog poroda ja i Vesna smo se nahodali po ginekološkim ambulantama i et dobili smo „kasno dijete“. Jovana je veoma razmažena, uvijek joj ugađamo, ima sve, a najviše ima slobode koju znalački koristi. Žena je medicinska sestra, svaku treću noć nije u kući, dežura u bolnici.
Primijetio sam Jovanino čudno ponašanje kad je napunila 16 godina. Počela se šepuriti po kući ujutro u gaćicama i providnoj majici, sjedala je ispred mene neoprezno, razbacivala gaćice po kupatilu, otkrivala se prilikom spavanja.
Da se odmah razumijemo između mene i Jovane nije ništa bilo, ali situacija je iz dana u dan sve naelektrisanija, bojim se i njenog i mog napona. Opisaću vam samo nekoliko njenih igrica, koje sasvim sigurno iskaču iz okvira normalnog porodičnog ponašanja.
Početkom aprila ove godine, subota naveče, žena tek otišla u noćnu smjenu. Jovana pjevuši u svojoj sobi i sprema se za izlaz. Odjednom me je pozvala.
-Tata donesi mo neseser iz kupatila. Poslušao sam je, i čim sam ušao u njenu sobu ugledao sam je u ogledalu samo u tangicama i minijaturnom grudnjaku. Sise, a već su četvorke, su kipjele, željele su van. Nisam mogao a da dobro ne bacim pogled. Izašao sam za pola minuta i osjetio kako mi se kurac jako digao,želio je van iz gaća.
Otišao sam u toalet, skinuo gaće i obukao samo trenerku, gaće su me stezale.
-Tata dođi opet, rekla mi je Jovana.
Ušao sam i upitao je šta sad hoće. Otkopčala je grudnjak i nabacila novi, pitajući me koji joj bolje stoji. Odgovorio sam joj šeretski, mlada si najbolje da samo obučeš majicu bez tih stezala. Nasmijala se i udarila me po ramenu, a potom je bacila pogled na mog ukrućenog debeljka koji je stršio iz trenerke. Obukla je helanke i usku majicu, našminkala se i došla kod mene. Sjedio sam za računarom,a Jovana mi je sjela u krilo sa jasnom namjerom da joj dam malo love. Kurac mi je bio ludo dignut, osjetila ga je, zavrtila mi se u krilu i nakon dva tri minuta ustala sa novcima koje sam joj dao. Poljubila me je u obraz i krenula vani. Uputio sam pogled za njom i rekao joj da se normalno ponaša i da ću je čekati.
Te večeri sam pijuckao „vranac“ i kasno noću gledao porniće. Jovana je došlo iza dva poponoći. Ugasio sam tv i izašao preda nju.
-Kako je bilo u gradu, upitao sam je.
-Super, odgovorila mi je i uputila se u toalet.
Virio sam kroz ključaonicu, znala je, jer se skidala upravo ispred vrata da je jasno vidim. Potom se nagnula prema kadi i na pola metra mi istrćila guzu i prelijepu pičkicu. Tuširanje je trajalo pet minuta, ustvari bila je to kombinacija tuširanja i maženja po sisama i pičkici. Izašla je ogrnuta u bade mantil, sjela preko puta mene i namjerno razmakla noge da joj se vidi pičkica. Nisam mogao da ne gledam, kurac mi je bio pred eksplozijom. Ustala je, poljubila me u obraz i krenula na spavanje. Mahinalno sam je kvrcnuo po guzi, okrenula se i namignula.
Otišao sam u toalet i izdrkao u njene tangice,koje je tu noć nosila. Vratio sam se u boravak, bio sam samo u običnim bijelim gaćama, spremio neke papire i nakon par minuta otišao na spavanje. Okretao sam se, nije mi san htio na oči i nakon desetak minuta otišao sam da obiđem Jovanu da li spava. Ležala je na stomaku, jednu nogu je opružila, drugu savila u koljenu i otkrila guzu. Pokrio sam je, ali sam je prije toga ovlaš pomilovao po guzi i rascvjetaloj pičkici. Nekako sam zaspao i ujutro jedva otišao na posao.
Slično nam se dogodilo i u maju, naravno isto tako u vrijeme kad je žena radila u noćnoj. Te večeri Jovana nije izlazila, ali je nakon večernje toalete došla k meni u boravak u nekakvoj pohabanoj spavaćici, koja je manje skrivala, a više otkrivala. Sjedila je u fotelji naspram mene i čitala nekakav ženski magazin. Znao sam da samo bulji u slova jer se skoncentrisala upravo na prebacivanje noge preko noge i otkrivanje svog lijepog međunožja. Pičkica joj se jasno vidjela, a tek kad je obje noge spustila na tepih i malo više ih razmakla vidjelo se sve kao na dlanu. Ustao sam i otišao u toalet. Skinuo sam se, ušao u kadu i počeo tuširati. Nakvasio sam tijelo, stajao sam okrenut ka vratima, osjetio sam da je Jovana ispred njih. Uzeo sam šampon i natrljao glavić i počeo ga lagano masirati. Užitak je bio prelijep, neopisiv, drkao sam ga u njenom pravcu i ubrzo pošpricao pločice sve do vrata. Potom je uslijedilo tuširanje, brisanje pa oblačenje. Ovaj put obukao sam samo bokserice, koje su mi bile komforne. Popio sam ljuto piće i uvalio se ugodno u trosjed čitajući dnevnu štampu. Osjetio sam Jovanine poglede ka mom kurcu, ubrzo je opet skočio i želio van iz gaća. U trenutki kad je izvirio iz proreza, pravio sam se da nisam primijetio. Čitao sam, u stvari posmatrao sam kako Jovana pilji u moj kurac. Trgao sam se naglo i rekao, joj izvini, nije bilo namjerno.
Otišao sam u sobu, ponio sam lotos maramice, namjeravao sam ga izdrkati onako ležeći.
Drkao sam ga lagano, želio sam dugo da natežem mog macana, dugog 19 cm i jako debelog, koji je usrećio mnogo žena. Krevet je škripao ispod mene, svršio sam obilno i žestoko i utonuo u san.
Najnovija naša igrica zbila se prije dva dana. Budio sam Jovanu da ide u školu, ne znajući da tog dana nema prva dva časa. Ležala je gola , opet na leđima sa razmaknutim nogicama. Pička joj je prelijepa, sočne usmine djelovale su poput najljepšeg cvijeta. Stajao sam pored nje, čvrsto je spavala, ili se pravila da je u snu. Izvadio sam kurčinu, pomilovao ga rukom po glaviću i počeo lagano drkati iznad nje. Gubio sam kontrolu natezao sam ga sve jače i probudio moju lijepu Jovanu.
-Nemoj prestajati tata, tako je uzbudljivo, nikad nisam gledala kad se muškarac samozadovoljava. U tom momentu krenula mi je erupcija iz jaja, pošpricao sam je po butinama i stomaku i kao postiđeno dijete izašao iz sobe. Pošla je zamnom u toalet, rekla otovori mi moram piškiti. I dok sam se tuširao čuo sam njen žubor, piškila je, obrisala pičkicu, stala pored mene i rekla, daj da ga samo dodirnem.
Pustio sam je pomilovala mi je jaja, ohvatila drugom rukom glavić, trgla se i rekla dosta za jutros.
Iz škole mi je poslala sms da je u sledeću subotu moram odvesti na rođendan i doći oko 2 po nju. Nisam siguran da ću ostati pribran te subote. Ali vidjećemo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Navodni provalnici
Bila je večer, legli smo u krevet, goli kao i uvijek, počela sam ga strastveno ljubiti, dodirivati po cijelom tijelu, mazila rukom pišu i bio je zbilja napaljen.. kad mi ga je htio staviti u picu sam ga zaustavila i zamolila da pustimo to za sutra jer mi nešto loše, moguće od kave prije.. nije mu bilo drago, ali popustio mi je, jer zna da se inače nikad za gluposti ne izvlačim jer sam svakog trena kao njegova ovisnica željna njega i njegovog kurca uvijek u meni..
još smo se malo ljubili pa zaspali, on naravno blago razočaran ali ajde mislio proći će, ujutro ću mu nadoknaditi.. stiskala sam se uz njega jer mi bilo malo hladno jer sam pustila širom otvoren prozor, i htio je zatvoriti ali nisam dopustila..
i tako zagrljeni, u snu, odjednom nas trgne neka buka oko nas. Provalnici nam u kući, i to ne samo u kući nego u sobi, njega ulovili, vezali, ja se sva prestrašena stisnula, prešla pogledom po sobi i vidjela trojica su, prekrili glave da ih ne prepoznajemo. Rekao im je neka uzmu sve što žele i neka odu, neka me ne diraju, a oni su se na to samo prasnuli smijat i komentirat među sobom „on nudi sve da nju ne diramo, a da mi promijenimo plan pa baš nju diramo?“ samo su se nasmijali svi troje bez da su išta rekli..
nije mogao ništa, samo je sjedio i gledao, nije znao više što reći, jer iako to volim znao je da mi se ne sviđa baš kad je protiv moje i njegove volje, i brinulo ga jer i da me povrijede ne može ništa osim gledati.. nije mu se svidjelo, vidjela sam to..
i dalje sam bila stisnuta a onda su krenuli na mene, zgrabili me dvojica za noge, jedan za ruke, raširili me.. otimala sam se, ali bezuspješno.. jedan mi ugurao kurac u usta, drugi mijesio sise a treći gurao prste u picu i lizao klitoris.. pokušala sam se još malo otimati ali bezuspješno, ali vidio je da koliko god da se otimam toliko mi sve više curi iz pice..
počela sam ispuštati uzdahe, očigledno uživati, pa se i on počeo paliti.. kad su i ovi vidjeli da sam se prepustila su mi pustili ruke i noge, bolje sam se namjestila da imaju lakši pristup pici i guzi, trećem sam rukom mazila i sisala kurac, do jaja, jezikom mu lickala jaja, sisala, ljubila mu kurac, uživala koliko je velik..
A kad sam mu rekla „želim da me odmah nabiješ na taj kurac“ muž na stolici je ostao u šoku..
podigao me na sebe, onako nosio, kurac mu je samo kliznuo u mene, prislonio me na zid i zakucavao.. počela sam se trest koliko sam uživala, pogledala sam dragog i vidjela kako mu kurac stoji čvrsto dignut, kako ne skida pogled s nas koliko mi ga nabija.. nasmijala sam se zadovoljna da uživa..
preostala dvojica su se pobunili da šta je tako sebičan, šta me sam jebe a imam ostale rupe prazne a oni moraju drkat.. pa se legao na krevet i nije mi trebao ni reći da sjednem na njega, s užitkom sam primila opet taj kurac u sebe..
moja guza je bila okrenuta prema mužu, dok mi je gurao kurac u picu ja sam rukama širila guzove, znajući da to voli, pogled na raširenu guzu..
jedan mi se stvorio ispred glave i naglo mi ga nabio skroz u grlo, ulovio me za kosu i samo nabijao.. treći mi došao kraj guze ali i dalje tako da mi muž sve pregledno gleda, prstima ovlaživao guzu sa sokom iz pice, pa gurao prvo jedan prst, pa dva lagano.. uživala sam, počela gurati guzom kao da se još nabijam dodatno.. trudio se prstima čim više raširiti mi guzu, a ja rukama širila guzove da mi muž šta bolje vidi..
kurac mu je pucao, da mu ga je samo netko ili on mogao taknuti, u sekundi bi svršio..
okrenula sam se prema njemu, nasmijala se i rekla im „zar se nećemo držat dogovora?“ ..
on je ostao u šoku, kakav dogovor ja imam s njima, tek ih prvi put vidimo.. a ovaj šta mi do tad širio prstima guzu je krenuo njega odvezivat i rekao mu „draga ti je izrazila želju da ju pripremimo za tebe pa kad se napališ da joj prvi napuniš guzu“..
nije mu trebalo dugo da shvati, a ja sam se samo smješkala.. ono šta mu prije spavanja nisam dala, nego ga napalila pa pustila, i ovo, to je sve samo igrica za njega..
odmah mi ga je nabio do kraja u guzu, bez imalo nježnosti.. pustila sam krik jer ipak guza malo boli.. nabijao ga u mene zajedno sa onim ispod mene, osječao je njegov kurac u meni i to ga je palilo, lupio me po guzi, ulovio za bokove i sve više i dublje nabijao.. okrenula sam se prema mužu i uz smješak rekla „voliš ti svoju droljicu“.. za odgovor sam dobila da ga je nabio do kraja, zaustavio se i počeo trzati u meni, osjetila sam toplinu njegove sperme u sebi..
poljubila sam ga i rekla mu „ajde ljubavi sjedni nazad, uživaj i pusti ih da me sada do kraja rasture“.. poslušao me iako mu kurac već nakon par sekundi opet bio spreman..
ova trojica su se sad intenzivnije bacili na posao, svaki svoju rupicu, jedan u ustima, nabijali me na sve strane dok se svi nisu ispraznili u mene.. kad su završili sam kleknula i počistila svoj trojici kurčine.. lizala ih, uklanjala svu njihovu spermu, sisala ako će još šta izaći, gutala..
kad sam završila krenuli su se oblačiti, a muž zaustavio onog koji me prvi krenuo jebati, vidio je da on ima najvećeg i da sam najviše uživala dok mi ga on nabijao..
rekao mu neka stane, da sad trebamo napravit nešto po njegovoj želji.
Rekao mi neka ga opet zajašim, al neka mi ga stavi u guzu.. došao mi je odiza i uz njega mi ga nabio.. bolilo me, prvi put dva u guzi, osječala sam kao da mi koža puca, ali sam se nabijala, uživila se, krenula si prstima maziti picu i odjednom orgazam, rupica mi se krenula stezat oko njihovih kurčina, sve im je teže bilo zadržati ih unutra al su zato jače nabijali unutra.. ja sam se grčila a onda me muž odjednom podigao s njega i glavu mi povukao na kurac tj da kleknem.. jednom sam pušila, drugom drkala, pa tako naizmjence iz obadva pokušavala isisati spermu kao prava pohotna kurvica dok nisu oboje stali svršavati meni u usta.. nisam ih zatvarala dok nisu završili, sperma mi se sljevala u grlo a ja sam sve gutala, da nebi kapljica ispala slučajno.. kad sam sve uspjela progutati sam im ih još malo ljubila i lizala da ih počistim, a onda se i on obukao i njih troje su otišli..
pred nama je naravno bila zbog prevelikog užitka i strasti još jedna neprospavana noć.. nije se mogao zaustaviti, stalno me jebao dok nije jutro došlo a ja skoro zaspala nabijena na njegov kurac..
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Baka i deda
Kada sam saznala da će mi starci ovog ljeta napokon dati da provedem praznike kod bake i dede u Gorskom Kotaru, skoro sam puknula od sreće. Nikada mi nisu dozvoljavali ni da ih posjetim u toj njihovoj kučici a kamoli tamo boravim.
Ja sam im jedinica, živimo skupa, no to kanim promijeniti čim završim srednju (za medicinske sestre). U svakom slučaju, imam 17 godina i mogu reći da sam skroz prosječna cura. Visoka sam 165 cm i imam kratku tamno – smeđu kosu i nemam trenutno dečka. Možda zato što mi je sasvim ok kad sam sama. Što je najgore, još se nikad nisam jebala (prijateljice mi to ne vjeruju), ali kako i bi kada živim s roditeljima, večina dečki isto tako, a nisam tip koji bi to radio u parku. Mislim da žena zna kada je došlo pravo vrijeme za seksanje.
No, zbilja nisam mogla ni slutiti da će ljetni praznici kod bake i djeda zauvijek promijeniti moj život.
Prvi tjedan u njihovoj kučici nije bio nešto zanimljiv. Škola je tek završila tako da sam se morala priviknuti na kasnije dizanje i besposličarenje bez nastave i učenja. Privikavala sam se na ljeto bez ikakvih obaveza.
Jedne noći, nakon što sam odgledala film, čula sam neke zvukove iz njihove sobe. Prislonila sam uho vratima slušajući što se to događa iza zatvorenih vrata. Zvučalo je baš kao kada se mama i tata doma ševe. Otišla sam natrag u svoju sobu, jer na kraju krajeva, bila sam umorna, i tamo sam skužila da su se zvukovi još pojačali. Ma koliko se trudila više ih nisam mogla ignorirati, tako da sam ustala iz kreveta i krenula istraživati…
Ponovno pred njihovim vratima primijetila sam da su sada malo razmaknuta, za što bi se kladila da prije nije bilo tako. Stisnula sam uho drito uz taj otvor.
«Mmmmh…. Branko, nabi mi tu tvrdu kurčinu u pičku, ajde, sad ću svršiti… Treba mi unutra…»
«Samo sekundu, Ana. Moram maknuti Tina, da ti opet ne bi lizao pičkicu. Znaš da to obožava.»
«Tina?», pomislila sam. Što Tin radi u njihovoj sobi, i što je još važnije, kakvo lizanje bakine pičke?! Morala sam to saznati, no ne večeras.
Tiho sam se vratila u svoju sobu. Srce mi je lupalo kao ludo, zujalo mi je u ušima a ipak sam jasno uspjela čuti ragovor iz njihove sobe. Šokirala sam se kada sam skužila koliko sam mokra među nogama. Ma nije moguće da je njihova jebačina imala takav efekt na mene! Seks sam doživljavala prvenstveno kao nešto što me i dovelo na ovaj svijet; možda zato što je moj jedini kontakt sa ševom bio slušanje roditelja.
Kada sam se ujutro probudila odmah mi je bilo jasno da sam se cijelu noć igrala s pičkicom; prsti su mi bili uvučeni u gaćice i skroz sljepljeni od njenih sokova.
Baka i ja taj dan otišle smo u šumu. Htjela mi je pokazati lovačku kučicu koju si je djed tamo napravio. Prvo sam se nečkala ali me uvjerila kako ćemo tako najbolje ispuniti vrijeme do večere i da će mi malo vježbe dobro doći. Nakon par minuta hoda baka se okrenula prema meni i pitala da li imam nešto protiv ako ona skine majicu i nastavi šetnju gola. Nisam htjela ispat primitivna, pa sam joj rekla da je to ok, i da ću se i ja skinuti. Taj svoj zahtijev objasnila je kako su djed i ona nešto kao «šumski nudisti» i da na to imaju potpuno pravo jer je sva ova zemlja njihova sve do prvih susjeda udaljenih 5 kilometara.
«Nema šanske da nas neko vidi», rekla je vragolasto.
Složila sam se s njom i počela odmjeravati bakine sise; bile su stvarno velike, puno veće od mojih koje su bile skroz male. Draže mi je da imam te koje imam, nego velike poput bake ili mame koja se bacila na nju. Cijelo djetinjstvo me tupila kako ima zbog njih problema sa kičmom, pa mi je možda zato draže da je ovako. Bakine su se razlikovale još po nečemu; bradavice su joj se ušiljile od hladnog zraka i bile dugačke skoro 2 centimetra! Veće nisam vidjela nikad u životu!
Nisam vam rekla, da iako nisam do sada bila sa muškarcem, imala sam u životu koju lezbijesku vezicu sa prijateljicama, ali niti jedna nije imala bradavice kao baka.
Zamišljala sam kako izgleda gola, a kada je skinula majicu samo sam pomislila, «lijeeepo!»
Hodale smo nizbrdo prema lovačkoj kućici koja je bila smještena između nekoliko krupnih hrastova. Bila je izgrađena od krupnih balvana u pravom rustikalnom stilu, okružena savršenim mirom.
Unutra je na moje iznaneđenje bilo sve potrebno za normalan život; generator za struju pa čak i slavina iz koje je išla kišnica. Obje smo se bacile na veliki krevet iscrpljene dugotrajnim hodanjem.
«Znaš šta, dušo, u kupaonici imamo i tuš. Zašto se ne bi okupala i malo odmorila prije no što se vratimo? Ja ću ti se uskoro pridružiti.»
«Ok, bako»
Kupaona me zbilja iznenadila – bila je ogromna! Sam tuš zauzimao je pola prostorije, imao je četiri slavine a ispod svake je bila drvena klupica. Takve kupaone do sada sam viđala samo u novinama i na televiziji, ali u luksuznim vilama a ne u lovačkoj kolibi!
«Pa neka», nisam si imala što drugo reći. Zakaj bi se, ustvari, žalila, trebala bi uživati što je to tako.
Nabrzinu sam skinula znojnu odjeću i stala pod vruči mlaz vode. Na suprotnoj strani po površini cijelog zida bilo je veliko ogledalo u kome se savršeno vidio odraz osobe koja se tuširala. Na moje iznaneđenje, iako je kupaonica bila puna vruće pare, ono se uopče nije zamaglilo.
«premazano je specijalnim filmom da se ne zapari kada se tuširamo», objasnila je baka. «Volimo gledati što se dešava, a kad je zrcalo od normalnog stakla, to je neizvedivo», dodala je stojeći kraj lavaboa.
«To mi nikad nije palo na pamet», odgovorila sam joj.
«Ajde, dušo, bez veze bacamo vruću vodu.» Gurniula je glavu pod jedan tuš i pustila da joj se slijeva po licu. Ja sam učinila isto.
Godilo mi je tuširanje i dok me topla kišnica nije počela opuštati nisam ni shvatila koliko sam se umorila od šetnje. Kupanje uvijek tako djeluje na mene; skroz se opustim i zaboravim na okolni svijet.
Diskretno sam proučavala bakino tijelo; bila je izvrsno održavana za ženu u srednjim sedamdesetima. Nigdje ni grama sala, skroz napet trbuh, bez imalo sala koje bi odavalao da je rodila moju majku i ujaka, ruke i noge napete i skroz proporcionalne. Nokte na dugim prstima držala je kratko odrezanim i lakirala u moju najdražu boju, svjetlo plavu, a kada se okrenula zapazila sam još jedan detalj – pička joj je bila skroz obrijana. I ja sam oduvijek to htjela napraviti sa svojom, no nisam imala hrabrosti po tom djelu ići sa žiletom.
«Sviđa ti se što vidiš?»
«Nisam znala da žene u tvojim godinama briju pizdu, bako.»
«Kaj tebi nije palo na pamet?», nasmijala se.
«Pa je… ali se bojim da se ne porežem.»
«Onda nemoj.»
«Ha?»
«Ni ja je ne brijem. U jednom magazinu od tvog djeda našla sam oglas za kremu s kojom se najlakše skidaju te dlake, bez boli ili peckanja. Na dedin zahtijev sam je naručila i koristim je već 30 godina. On voli da je pičkica kao dječja, bez ijedne dlake. U ormariću imaš moju tubu, pa ako ti se svidi mogu i tebi kupiti.»
«Hvala bako, reći ću ti.»
U tom času shvatila sam da me ne miluje samo topla voda. Baka mi je prišla odostraga i stavila ruke na moje male grudi i među prstima vrtila bradavice dok se nisu ukrutile. Moram priznati da me to još više opustilo. Puno više no što sam mislila da je moguće.
Dodir joj je bio tako dobar na mojoj koži tako da sam nehotice uzdahnula. Okrenula me prema sebi i strastveno poljubila, no nije to bio poljubac između bake i unuke, neka pusa na obraz, već strastveno žvaljenje u usta. Ruke su joj se kretale od mojih grudi do guze koju je sve više privlačila prema sebi.
U sljedećem momentu već je klizila niz moje tijelo, lizala mi je sise pa svu pažnju usmjerila na pupak. Nikad nisam mislila da pupak može biti erotičan. Kako sam pogriješila! Napaljiv je kao bilo koje drugo mjesto na tijelu. Čula sam je kako migolji jezik unutra pa van iz mog pupka, pa ga zatim usisava istim pokretima koje će kasnije koristiti na mom klitorisu. Bilo mi je tako dobro da sam se nadala kako se baka neće umoriti i prestati.
No, imala je druge planove s mojim tijelom.
Ljubila mi je jednu nogu dok je drugu mazila, no niti jednom mi se nije približila pičkici. Umjesto toga usredotočila se na unutrašnjost bedara i područje imeđu pice i pupka. Onda mi je rekla da se sjednem na klupicu koja je bila iza mene, što sam brzo i napravila jer me živo zanimalo što sada slijedi.
«Približi se guzom prema baki, mila. Hoću dobar pregled te preslatke stvarčice koju imaš među nogama.»
Napravila sam što je tražila, a baka je kleknula među moje noge i počela me lickati baš kao prije, točno iznad pice. Nije zanemrivala ni guzu ni unutrašnjost bedara koje mi je stalno mazila brzim kružnim pokretima. Dodir joj je bio primjereno vješt godinama. Pod njenim prstima nisam više mogla sjediti. Spontrano sam nadizala guzu i tiho dahtala, što je baka iskoristila i lagano mi pritisnula šupak. Tada sam prvi put svršila, a znala sam da je to tek prvi od mnogo orgazama koji me čekaju sa bakom.
«Primi noge, macice», zamolila je glasom koji je odavao da je to radila već bezbroj puta. Primila sam se za koljena i povukla ih prema prsima očekujući prvi dodir jezikom na isprčenoj pičkici.
Još me malo sama namještavala dok nije bila u potpunosti zadovoljna, a onda je spustila glavu i počela mi lizati pičku, onako površinski, po gornjem dijelu i stisnutim usminama među kojima još niko nikad nije bio.
I dalje mi je paralelno dirala guzu i lizala malu, a onda je odlučila da je dosta predigre. Gurnula je jezik u nju i po cijeloj dužini ga otklizala do klitorisa. Čim sam ga osjetila na vršku, iz pičke mi je potekao mlaz istiskivan drugim orgazmom.
Jer, moram vam reći da tu nisam kao druge cure. Mislim ono, kad svršim, onda stvarno svršavam. Nije da špricam, ali uvijek nakon što si drkam pičkicu moram staviti tampon jer mi se sokovi cijede još par sati poslije. Znalo mi se desiti kada bi u kafiću ili disku vidjela nekog zgodnog dečka s kojim bi se htjela ševiti, da si moram otići u wc nagurati wc papir u gaće da mi se na odjeći ne vidi vlažna mrlja.
Sokovi su mi doslovno tekli niz noge, toliko ih je bilo, a kada imam uz sebe tampone, odem na prvo diskretno mjesto, ako u blizini nema zahoda, i neko vrijeme sam sigurna. Zato ih uvijek imam u torbici.
Tek nakon tog orgazma palo mi je na pamet da je ovo što baka i ja radimo incest, no nije me uopče bilo briga. U tom času ne bi se bunila i da me Tin liže.
Da, i dalje sam se sjećala što sam čula iz njihove sobe, ali sada, kada sam i sama ovako daleko otišla, bolio me kurac. Slobodno mi je među nogama mogla biti i rođena majka, jer nije da nisam i o tome razmišljala u jednom periodu u životu.
Pomalo su me već bolile noge od neprirodnog položaja. Htjela sam ih staviti na bakina ramena, ali sam se bojala da će je to boliti. A ona, kao da mi je čitala misli, na trenutak je izvadila jezik iz pizde i rekla, «Hajde zlato, ako si umorna, slobodno stavi nogice na moja leđa.»
S olakašanjem sam ih spustila na baku, a ona se otvorenih usta opet bacila na moju pičku. Gurala je jezik najdublje što je išlo, a onda se spustila na mjesto ispod pizde. Ta zona između pičke i šupka najerotičniji je dio mog tijela, čak osjetljiviji i od klitorisa, tako da kad se samozadovoljavam, čak se tamo trljam prije nego po klitu.
Onda je počela raditi nešto meni skroz neshvatljivo; gurala mi je prst u čmar, kružeći prstom oko malog smeđeg čvorića i dovodeći me do još jednog orgazma. Nevjerojatno, sama nikad nisam eksperimentirala sa šupkom i nisam imala pojma da ga je tako dobro jebuckati.
Baka je navlažila dva prsta u mojoj presaftanoj pički pa ih lagano uvukla u moj nerazređen čmar. Niti jedna moja prijateljica s kojom sam se do sada mazila nije imala pojma o takvim stvarima, što je bilo normalno, jer su to bile sedamnaestogodišnjakinje a ne sedamdesetogodišnjakinje.
Baka je digla pogled među mojim nogama i predložila da bi se sada trebale napokon otuširati i prebaciti u krevet gdje bi nam bilo ugodnije nastaviti igranje. Složila sam se s njom jer mi je guza već odrvenila od te klupice, ikao je bila tapecirana.
Međusobno smo se prale, posvečujući više pažnje određenim dijelovima tijela. Pustile smo da nas vruća voda miluje i ispere sapun. Bilo je to najugodnije tuširanje u mom životu, i iskreno sam se nadala da ćemo ga ovog ljeta još puno puta ponoviti.
Krevet u spavaćoj sobi bio je puno mekši no što sam zamišljala.
«Punjen je s guščim perjem», baka je rekla.
«Tvoj deda je slab na mekane krevete, a kako onaj u kući baš nije idealan, ovdje smo odlučili imati jedan u koji stvarno utoneš.»
Bilo mi je super; plahte od flanela u kombinaciji sa tim madracem govorili su mi da ću čim se baka i ja izjebemo do kraja, zaspati. No prvo me baka mora do kraja srediti, a i ja sam bila spremna uzvratiti joj istom mjerom, zato sam i pamtila kako to točno radi.
Čim je ušla u krevet odlučila sam da ću preuzeti inicijativu. Skočila sam na nju i stavila jednu veliku bradavicu u usta, pa se onda prebacila na drugu i sisala ih sve dok baka nije počela uzdisati. Kao što je ona to radila meni, ruke mi nisu bile na miru; milovala sam je po cijelom tijelu. Bakina koža bila glatka i dosta napeta za ženu njenih godina, ali kao što sam već rekla, stvarno je pazila na sebe tako da se nisam imala čemu čuditi.
Kada sam obradila bradavice, i ja sam se prebacila na njen pupak kružeći jezikom po njemu i grickala onaj mali čvorić nutra.
Onda sam joj podigla noge tako da je koljenima dodirivala bradavice i gurnula prst u pičku, koncentrirajući se na klitoris. Imala je manji od mog, no ipak je fino stršao i imao je zadebljaniju kožu oko sebe. Prvo sam je prstima dovela do orgazma, a onda onda je na red došla obrada ustima. Morala sam se skroz sagnuti i dobro namjestiti jer sam upadala u pernati krevet, pa počela lizati velike usne. Osjećaj je bio fenomenalan. Sve druge pizde koje sam do sada sređivala bile su prekrivene dlakama, a bakina je pod jezikom, onako depilirana, bila kao baršun. Znala sam da ne mogu naići na nešto što bi me odbilo, dlaku ili bradavicu, što je cijelu stvar činilo još uzbudljivijom. Ponavljala sam sve njene zahvate; lizala, sisala klit, mijesila guzu, gurala joj ovlažene prste u šupak s jezikom duboko zabijenim u pički. Kada sam shvatila da joj je čmar iznutra isto mokar kao i pička i ja sam se ekstra navlažila.
Baš kao i ja, strašno se vlažila a ja sam se trudila da mi ne pobjegne niti jedna kap. Imala je tako dobar okus. Onda sam se prebacila na ono posebno mjesto između pičke i čmara. Jer, ako se meni toliko sviđalo, a unuka sam joj, možda je to porodična stvar…
Polagano sam joj lizala pa usisavala među usne nježno meso ne izvlačeći prste iz njenog šupka. Onda sam joj se prebacila na brazdu i malo se sklizala po njoj. Pumpajući šupak kružila sam jezikom oko tamnosmeđeg čmara, doslovno kopirajući njenu tehniku. Da mi je neko samo sat vremena rekao da ću lizati bakin šupak, povraćala bi i rekla mu da je lud. Baka je bacakala bokove i vriskovima mi davala do znanja koliko sam joj dobro skinula štoseve.
Za sam kraj još me čekala pička. Zavaljala sam duboko jezik izvlačeći svu onu divnu sluz koja mi se nestrpljivo radovala. Malo sam se bojala da će imati čudan okus, zbog svojih godina, no ugodno me iznenadila. Bila je slatka kao da je mlađa od mene!
«Aaaaahhh, Bože», zavijala je. «Svrššššavvvvaaaammm!!!!»
Sa tim urlikom tako se znažno ritnula da sam mislila kako će me baciti i sa sebe is kreveta, no ubrzo se smirila.
«Ti si najbolja lizačica s kojom sam ikad bila, zlato. Ma gdje si to samo naučila?»
«Da ti budem iskrena, bako, dobar dio od tebe večeras. Nisam imala blage dume o guzici dok me ti nisi naučila. Malo sam ti se htjela pohvaliti kako sam dobra učenica.»
«Uh, dobila si peticu, anđelčiću bakin.»
Obje smo zaključile da je pre kasno za povratak u kuću, i da ćemo se vratiti sutra ujutro.
Jučerašnje uspomene još su mi bile svježe kada smo dopješačile natrag. Dobro smo doručkovale i dogovorile se kako ćemo se popodne opet vratiti. Na putu ka kolibi prepričavale smo sinočnju ševu kao i neke stvari koje smo iskusile u dosadašnjim jebačinama.
«Još se sjećam dana kada je tvoj djed predložio da nam se Tin pridruži u spavačoj sobi. Ne moram ti ni reči koliko sam bila zaprepaštena! Nije mi bilo posve jasno što je stari imao na umu s tom idejom, tako da smo o tome pričali dobra tri mjeseca prije no što se dogodilo. Prije toga satima smo gledali neke porniće koje je donio. Deda bi šutke gledao i drkao, ili bi mu ja oralno cijedila jaja. U tom periodu ševili smo se kao na samom početku veze.
Tin je bio s nama u sobi kada smo gledali jedan od tih filmova. Ležao je na podu, a ja sam spontano kleknula kraj njega i radila isto što i ženska na ekranu. Okrenula sam ga na leđa i počela mu češkati trbuh, a onda zgrabila krvavo crveni kurac i drkala mu dok nije počeo svršavati. Nisam znala s čim imam posla, ali neki instinkt ženke mi je govorio da to što imam u ruci nije sve, možda tek trečina. I imala sam pravo; nakon dobre drkice ostatak mu je nabrekao do pune veličine, što je bilo kojih 25 centimetara i bio je puno deblji od bilo koje kite koju sam vidjela u životu, a vjeruj mi, imala sam velikih jebača kroz godine, uključujući tvog djeda i ujaka. Obojica su ovješeni ko konji.
«Čula sam vas neki dan…»
«Znam da jesi, mila. Tvoj djedica i ja to smo pomno planirali.»
«Stvarno?»
«Aha», protresla je srebrne kovrče, «Mislim, kako bi te inače zainteresirali da nisi znala… kakvi smo?»
«Znači, zato ste tražili mamu da me pošalje preko ljeta?»
«Pa… recimo da je to jedan razlog. Drugi ćeš saznati kasnije. Za sada želimo da sve ide polako svojim tokom. Al moglo bi se reći da ti se već godinama želim uvući u gaćice, i da sam te zato jučer odvela u kolibu.»
«Drago mi je da jesi, bako.»
«Imala sam nekoliko lezbijskih veza tijekom godina, posljednja je počela prije 6 mjeseci», ja sam počela ispovjed, « I oduvijek sam željela lizati maminu pičku, no bojala sam se kako će ona reagirati na to, hoće li nam poslije biti previše neugodno da nastavimo normalan odnos majke i kčeri. Jučer sam s tobom shvatila da postoje neke stvari koje mogu raditi a da mi nije neprijatno, lizanje tvog mufa jedna je od njih. Htjela bi da znaš kako mi je jučer bilo super, i da sam radila stvari o kojima se nisam usudila ni sanjati, poput pušenja čmara. To mi je bilo gotovo pa tabu… Mislim, stavljati jezik u tu rupu doživljavala sam kao nešto prljavo, ako znaš što mislim?»
«Da, dušo, točno znam što misliš. Kada samo se tvoj djed i ja oženili htio mi ga je staviti u guzicu svaki put kad bi se jebali. U početku sam ga odbijala. Vidjet ćeš njegov alat, pa ćeš me razumijeti. No, nakon tri mjeseca uspio me nagovoriti. U početku je išlo vrlo polako, jedva se pomicao u crijevu, no, bili smo uporni i konačno sam ga uspijela cijelog primiti u čmar. Samo ću ti reći nešto… ako misliš da je kurčina u pički nešto fenomenalno, čekaj da ga dobiješ pod rep, posebno dok ti Tin istovremeno liže pizdu. To je zbilja iskustvo za pamčenje!»
Skoro smo stigle u kolibu, vidjela sam je u daljini udaljenu možda kojih 500 metara. Bila sam tako napaljena da mi je pičkica počela poplavljivati, a kako nisam imala tampon, da je neko kojim slučajem naišao, pomislio bi da sam se uredno popišala.
Ponjele smo sa sobom jednu deku koju smo odmah rasprostrle na podu. Baka se skinula i stala na nju, a i ja sam učinila isto. Bojala sam se da ne utopim baku sa tim pičkinim mlazovima koje ne bi zaustavila ni puna kutija najdebljih tampona. Lizala me isto kao sinoč, samo što smo se sada istovremeno uzajamno sređivale u položaju 69, uživajući u istom porodičnom okusu. Sigurna sam da smo u toj pozi bile oko sat vremena, a vratile smo se tek kad su nam svršili i zadnji atomi snage u tijelima.
Poslije lezbanja u kolibi sljedećih par dana nije se bog zna što dešavalo. Uglavnom smo se ignorirale, osim kratkih pogleda kada bi u sobi ostale same. Znala sam da je deda slutio što se desilo, jer nas je gledao kao da nam to piše na čelu, a s druge strane postojala je i mogučnost da mu je sama sve detaljno opisala, što me još više rajcalo.
Te noći otišla sam u krevet odlučna da među plahte nekako strpam i dedu. Više jednostavno nisam mogla čekati da vidim tu kurčinu koju mi je baka pohotno opisivala. Sama pomisao na kurčinu, pravu mušku kurčinu izazivala bi nekontroliranu erupciju pizdinog safta, pa sam si preventivno prije odlaska u krevet gurnula tampon. Samo razmišljanje o tome što bi radila djedici dok sam ležala u krevetu i ne pipajući se napunilo mi ga je za manje od 15 minuta!
Sljedeća stvar koje se sjećam moje su raširene noge, među njima djedova glava koja me liže… Na žalost, bila sam svjesna da je to samo san, isti san koji mi se sljedeća dva dana vraćao čim bi zaklopila oči. Spavala bi u krevetu, drkala si klitać i tada djed ulazi u sobu. Skroz je gol, a među nogama mu poskakuje najveći kurac kojeg sam vidjela u životu ( i PRVI). Toliko mu je dignut da se lijepi za pupak, a ja ga gutam očima i skližući se po pičkinom soku razlivenom po plahti ne mogu dočekati da ga osjetim zabijenog u pički a poslije pocuclam.
Djed se penje na krevet i spušta usne na moju drhtavu uspaljenu pičku i gura jezik duboko u nevinu rupicu. Ja samo ležim i topim se…
U sljedećem trenutku podiže mi noge kao da rađam, a na šupku se pojavljuje nečiji vlažan jezik.
U tom momentu sam se probudila, jer taj dio nikada nije bio u snu.
Još uvijek zbunjena brzo gledam pod guzu, kad tamo dedina sijeda glava zabijena među mojim dignutim nogama, a šupak ispunjen njegovim jezikom. Bilo je tako dobro da ga nisam htjela prekinuti, samo se natrag legla na madrac i pustila ga da radi svoje.
Čim mi ga je dobro oblizao sjeo se kraj mene na krevet, i u tom momentu vidjela sam svoj prvi kurac. Mislim, stvarno VELIKI KURAC!!!! To što je dedo imao među nogama bilo je DIVOVSKO!!!
«Kako ga baka može primiti?», pitala sam se.
Bez pričanja primila sam taj veliki komad mesa u ruku i sjetila se nećeg što mi je baka ispričala dok smo bile u kolibi…
«Kada mu je skroz dignut ima preko 28 centimetara. Primijetiti ćeš da je neobrezan, to znaći da ima kožicu na glaviću. Danas dečkićima to daju odrezati čim se rode, ali u naše vrijeme to niko nije radio. Ako si se bacila na mene, naučit ćeš voliti tu mušku kožu. Kara mu je zbog toga osjetljivija pa lakše svršava, ako ga znaš pravilno obrađivati. Kroz godine sam naučila kako voli biti drkan, pljugan i jeben. Znaš, to ti ovisi o raspoloženju, a ponekad i vremenu u našim godinama.
232
Sviđa mi se njegova neobrezana kita u ustima, obožavam tu kožu dok mi se pomiče u pički kad me jebe, a zabavno je gledati kako mu glavić iskaće iz nje za vrijeme drkice.
Samo daj, znam da bi htjela sama probati. Neće te deda ugristi, obečavam. Voli lijepe žene. Što mlađe to bolje. Koji put i pre mlade…»
Tiho sam se nasmijala dok su mi te misli prolazile kroz glavu. Bez oklijevanja zgrabila sam djedov, sada malo mlohav kurac u ruku. U početku mi se činio dosta težak. Onda sam ga podigla i dobro proučila. U sadašnjem stanju zapravo i nije bio toliki, čak bi se kladila da se ne može dignuti preko 15, 16 centimertara, no tek sam se trebala uvjeriti u svoju pogrešku. Osječala sam pod prstima kako se iz sekunde u sekundu sve više napinje. Kožice se stvarno činilo puno previše za njegovu dimenziju kada je bio spušten, no ona se sada povlačila i napinjala sve dok iz nje nije iskočila sjajna kurčeva glava. Primjetila sam na njoj malenu kap prozirne tekućine.
«To se zovre predsvršotina», djed mi je rekao.
Nisam ni znala da je ušla u moju sobu, ali bila je tamo, korak do kreveta, također gola.
«To znaći», baka je nastavila obješnjavati, «da je uzbuđen što mu držiš kurac. Biraj hoćeš mu se dat jebat ili ideš na pljugu.»
«Mislim da bi mu prvo pušila», odgovorila sam.
«Ako nemaš ništa protiv, djede?»
«PROTIV? U kurac ne, nadao sam se da ćeš to reći!»
Djed je legao na krevet s glavom položenom u krilu bake koja se sjela na sam rub i pozorno gledala kako se bacam na kitu pred sobom.
Prvo sam ga željela dobro pregledati, ipak mi je to bio prvi put u životu da držim kurac u ruci, ‘ispitati robu’, kako bi se reklo i jednostavno se pripremiti za dugu noć koja je bila predamnom.
Nekoliko puta sam ga potegla gore dolje gledajući kožicu kako klizi. Morala sam se i nasmijati sama sebi; cura koja se samo lezbala drži u ruci ogromana kurac i igra se snjim kao beba sa zvečkom. Tvrdoča kurčine me fascinirala; kako nešto napravljeno od mesa i krvi može biti tako tvrdo na dodir? Biti tako čvrsto i izazovno? Pitala sam se brojna pitanja, između ostalih i ono najbitnije – Kako žena ovako divovsku stvar može primiti u pičkicu a da je ne rastrga? Sigurno da će moj prvi put s djedom paklenski boliti. I sigurno je da će probušiti nešto u meni. Ali, kako krhka ženica poput moje bake može biti ševljena u svoju malu pičkicu tako močnim komadom?
Bez razmišljanja, kao skok u hladnu vodu, ispružila sam jezik i okusila svog djeda. Bilo je baš kao što mi je baka rekla; iz početka pomalo slano, ali što mi se okus više razvijao u ustima, to
233
sam više uživala. Baka je dolje bila ukusna, al jebeš ti to. Muško je muško, i okus kurca ženama je prirođen u krvi. Sve sam gladnije pušila tu karinu, istraživala ga jezikom čak i po rupi za pišanje, od čega je deda prvi put zajecao. Barem sam znala da sam na dobrom putu, što me posebno nabrijalo s entuzijazmom.
Pušila sam mu glavu, onda bi ga oblizala do jaja i natrag, pa bi se ponovno spustila usnama do korijena. U usporedbi s veličinom same kurčine djedova jaja bila su prilično mala, kada sam ih obadva uspijela odjednom staviti u usta.
Spuštivi se jezikom na ono porodično mjesto između jaja i čmara djed je otkinuo.
Mmmm, pljuga mi se baš sviđala.
«Samo nastavi tako mlada damo, i tako ću ti se isprazniti u ta tvoja pušačka usta da nećeš moć disati.»
«A ne… Rađe bi da me pošpricaš po sisicama, djede!»
«Onda lezi na krevet, moram se namjestiti u položaj. Stare kosti nisu tako gipke kao tvoje, mišiću.»
Pomogla sam mu da se digne i nastavi u položaj. Zajašio mi je trbuh, smjestio kitu između malih cica i počeo vještim pokretima izdrkavati. Vidjelo se da će uskoro svršiti; Isuse, poplave među mojim nogama!
Nagnula sam se kako bi ga uspjela malo lickati i po glaviću, nadajući se da će mi nešto sperme završiti i u ustima. Mislim, ako je ona predsvršotina bila onako ukusna, kakva je onda tek dedina sperma? Poslije par trenutaka djed je izbacio sasvim finu količinu sjemena po mojim prsima. Koliko sam stigla, utljala sam u kožu, a neke bolje rezance smjesta sam na prstima stavljala u usta uživajući u okusu muškarca. Fantastično, baš kao što sam i mislila da će biti.
Sve mi se više sviđalo provoditi vrijeme kod bake i djeda, a ako su zadnja dva dana neki pokazatelj činilo se da moramo još puno toga iskusiti. Baka je obečala da će mi sljedeći put objasniti zašto mama nije do sada htjela ni čuti da sam na samo s njima, i zamolila me da pazim na trudnoću. Tu me malo uhvatila panika kada sam počela raditi matematiku plodnih dana i decilitara djedove sperme u sebi, no što bude bit će.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Ne znam gdje su već sve objavili moje priče, ali  tamo  gdje sam ja sigurno stoji da sam ja.
Ipak pretpostavljam po brzini objave, da ste kopirali ili s foruma Stoji pisano , yuku.com s foruma Bludnice.com , a tamo stoji da sam ja autor.

Stoji pisano
pisano.yuku.com/directory
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Strastveni sex

Nekoliko godina zaredom odlazili smo na more na isto mjesto. Uvijek smo iznajmljivali apartman na prvom katu kuće na rubu mjesta s pogledom na borovu šumu. Kupali smo se na raznim plažama, ali nekako najviše smo voljeli jednu stjenovitu plažu u blizini na kojoj smo se mogli sunčati i kupati sasvim goli. Nije to bila službena nudistička plaža, ali je skoro polovica kupača bila gola, a preostali su bili u kostimima, neke žene u toplessu. Kupača je znalo biti dosta, ali prostora je bilo dovoljno tako da nismo nikad bili stiješnjeni. Imali smo svoje mjesto na rubu plaže gdje je bilo i malo hlada. Ja se sasvim slobodno ponašam na plaži, jednako tako kao da imam kostim. Često primjećujem poglede mladića na svojem tijelu, posebno ne vodim računa da mi noge budu skupljene ili kad se saginjem da mi maca proviri među guzovima. Moram priznati da mi prijaju ti pogledi, a prolaze me trnci ako vidim kako dobivaju erekciju na mene. Primijetila sam da i moj muž gleda rado takva napaljivanja na mene i da se i njemu diže od toga što me gledaju golu i maštaju o tome kako bi me pojebali.
Razni bi se ljudi smještali oko nas, neki su bili goli, a neki odjeveni. Primijetila sam jednog mladog dečka  da me dosta napadno gleda. Jasno se vidjela nabreklina u njegovim kupaćim gaćicama. Nakon nekoliko dana očito se ohrabrio i pitao može li staviti svoj ručnik do nas. Kad se smjestio skinuo je kupaće gaćice. Imala sam što vidjeti. Mali je bio dobro opremljen. Imao je iznimno dugački kurac, ali prilično je bio tanak. Takvoga još nisam vidjela. Nisam mogla odvojiti pogled od tog kurca. Namjerno sam, kao slučajno, raširila noge prema njemu i počešala se po maci. Kako mu se odmah digao, mmmmmmm, bila sam skroz mokra. Muž me značajno pogledao, vidio je vlažni klit. Napalila sam se ko šiparica.
Ni sama ne znam kako, ali započeli smo razgovor. Bio je na ljetovanju s roditeljima. Oni su se kupali na drugoj plaži, a on bi dolazio ovamo, kad bi mogao, jer se tu mogao skinuti. Nakon malo pritiska priznao je da su glavni razlog dolaska goli komadi kojih je bilo u izobilju. Nakon ručka, koji smo ponijeli sa sobom, popilo se malo vina pa su razgovori bili sve vatreniji, rekla bi sasvim otvoreni. Rekao je da ima curu, ali da mu ne dopušta seks, no nevinost je izgubio sa jednom susjedom od oko 45 godina s kojom se povremeno nalazi radi zajedničkog uživanja. Ja sam mu rekla da mi je muž cuckold i da ga pali kad se ja ševim s potentnima i mlađim muškarcima. Ovo je djelovalo kao bomba na njegov kurac. Koža na njemu postala je premalena koliko se bio povećao. Jako ga je zanimala ova tema i zanimao se za kao fiktivnu mogućnost da on i ja završimo u krevetu. Moram priznati da je to djelovalo i na mene. Imala sam neopisivu želju da se pojebem s tim dečkom.
Morala sam se ohladiti pa sam krenula u more. Dečko me slijedio pa smo se zajedno bućnuli u dosta toplo more. Nisam mogla više izdržati. Uhvatila sam ga za dignuti kurac pod vodom da se ne vidi što radim. Kao da je to očekivao, spretno mi je ubacio prste u pičku. Prekrasno me milovao. Došlo je do erupcije orgazma kod mene, teškom mukom sam prikrivala svoju ekstazu. U moru se vidjelo da je i mali svršio. Uhvatio me za guzu pod morem i rekao „Hvala! Divni ste“. Preostalo vrijeme na plaži nije bilo dodira među nama, ali osjetila se neka napetost u zraku. Poželjela sam tog mladića. Užasno me seksualno napalio. Zamišljala sam kako bi to bilo kad bi cijeli ušao u mene, kad bi me jebao sa svojim dugačkim tankim kurcem. Željela sam se jebati s tim dečkom definitivno.
Nakon povratka s kupanja teme razgovora nisu dodirivale više seks, ali seks je bio u zraku. On me je i dalje požudno gledao, a ja sam maštala o tome što bi mu sve radila u seksu. Nije se doimao jako neiskusnim. Nisam znala kako dalje. Završit će kupanje, vratit ćemo se u apartman i jedino što sam mogla očekivati bilo je dobro, ali ne tako strastveno jebanje sa mojim mužem. Muž me čitao kao otvorenu knjigu. Pa dvadeset godina smo u braku. Odlučio je prekinuti tu neizvjesnost.
„Čuj Vlado! Kako bi bilo da dođeš k nama pred večer, u naš apartman na piće. Možemo onda slobodnije popričati o ovim temama nego ovdje“, govorio je moj muž.
„Vrlo rado. Kad da dođem?“
„Pa između 8 i 9, Jel OK?“
„Izvrsno, donijeti ću domaćega crnog vina. Gazda kod kojih smo odsjeli ima stvarno dobro vino.“
I sve je bilo dogovoreno. Imala sam osjećaj da će me Vlado, to mu je bilo ime, jebati večeras. Samo kako da to izvedem. Nikad se još nisam jebala s drugim muškarcem u prisutnosti muža. Ne mogu to. Neugodno mi je. Ne mogu zamisliti da se skinem gola, raširim noge prema tom dečku i da ga pozovem da me jebe. Ne, pred mužem nikako. Kako to izvesti, mučilo me, a željela sam ga jako, ali ne toliko da bi se jebala pred mužem. Nisam znala što da radim.
Uredila sam se, namirisala, odjenula jednu dosta prozirnu haljinu, usku i kratku. Nisam stavila grudnjak, moj muž voli kad su mi cice slobodne. Imala sam samo tange ispod i sandale s visokom potpeticom naravno. U njima mi se jako sexy njišu guzovi dok hodam.
Oglasilo se zvono. Zaista je točan, pomislih. Muž mu je otvorio i uveo ga u apartman. Oči su mu skoro ispale kad me vidio.
„Jako ste sexy“, izustio je.
„Hvala“, rekoh i okrenuh se oko sebe pa me mogao dobro promotriti.
„Uuuh“, moglo se čuti.
„Da nazdravimo našem mladom gostu“, prekinuo je šutnju moj muž.
Gutnuli smo malo domaće loze. Vlado se malo nakašljao, valjda nije bio naviknut na žesticu. Nije skidao pogled s mene. Sjeli smo za stol na kojem su bili naresci koje sam pripremila. Muž je sjeo preko puta mene, tako da je Vlado morao zauzeti položaj do mene. Haljina mi se nekako jako podigla, kad sam sjela, ali namjerno ju nisam povukla na dolje što obično radim u takvim situacijama. Vidjela sam Vladin pogled na moja do tričetvrt razgolićena bedra. Kako je tek gledao kad sam malo razmaknula noge. Vlado je donio neko opako vino. Hvatalo nas je prilično brzo, ali pomoglo je da se oslobodimo. Moj muž je navlačio razgovor na seks.
„Što misliš Vlado, da li je moja žena jebozovna?“
„Pa znate, malo mi je neugodno to reći, ali jako je uzbuđivala na plaži onako gola, a ponašala se sasvim normalno i spontano. A i sad jako uzbudljivo izgleda. Hrabro je ovako izazovno se odjenuti.“
Vidim da se Vlado prilično oslobodio i da ga je alkohol ohrabrio. Osjetila sam vlagu među nogama. Stresla sam se kad sam osjetila njegovu ruku na svojim bedrima. Pa taj me mladić pipka u prisustvu mojeg muža. Gorjela sam. Napipao mi je već sasvim mokre tangice. Pička mi je bridjela. Uh kako sam se htjela jebati sa tim dečkom. Nikad nisam imala ljubavnika preko 20 godina mlađeg od mene. Vlado je imao samo 21 godinu, tako je bar rekao. Muž se pravio da ništa ne primjećuje, a ja sam jako teško izgovarala i najjednostavnije riječi. Dopustila sam da me poljubi. Ruka mu je kliznula pod majicu i stisla moju cicu. Nisam više znala za sebe.
„Idem ja u šetnju malo“, čula sam muža.
„Možda dođem kasnije ako ću odigrati partiju karata u Maunu“ (to je lokalni kafić).
Divan je moj Hrvoje. Vidio je da ludujem za kurcem od malog. znao je da ne mogu pred njim. Ostavio me da se jebem koliko hoću. I mali se ohrabrio, skinuo mi je majicu i sumanuto počeo ljubiti cice. Nisam mu ostala dužna, ruka mi je kliznula u njegove hlače. Izvadila sam onaj tanki i dugački kurac u kojeg sam se odmah zaljubila na plaži.
Ne znam kako, ali odjednom sam se našla kako ležim na leđima na našem stolu za jelo, sasvim gola. Vlado me tako znalački lizao po klitu, gurao jezik u macu pa sam prvi put tako svršila. Podigao mi je noge. Znala sam da će sad prodrijeti u moju picu. Željno sam očekivala da osjetim prvo njegov glavić, a onda cijeli kurac kako ulazi u mene. Grom me udario kad sam osjetila glavić. Klizio je cijelu vječnost u mene, nikako da stane. Polako me jebao, nježno, a ruke su mu bile na mojim cicama. Ma jebala sam se ko bludnica, zamislite, ležeći na stolu s nogama u zraku. Uh, koja scena. Kad je počeo povećavati tempo nisam više izdržala, počela sam jecati, stenjati, ne znam što još. kako sam samo uživala u tom seksu. Toliko sam željela tog dečka, a mama bi mu mogla biti. Čula sam kako me tiho pita „Gdje smijem svršiti?“ Oduševio me, nije me bezobzirno jebao ne misleći na posljedice. Mislio je na moje zdravlje. Ja sam na kondom totalno zaboravila. „Napuni me, želim osjetiti kad se budeš izlijevao“, rekla sam. Onda se počeo zabijati svom žestinom u moju utrobu. Svršili smo zajedno u veličanstvenoj ekstazi i jako bučno. Morali su nas čuti susjedi, jer vrata od balkona su bila otvorena zbog vrućine.
Onako goli, zagrlili smo se i nježno ljubili. Njegov malo omekšali kurac uzela sam u usta i počela ga nježno sisati. Mrmljao je od zadovoljstva kad sam mu rukama miješala jaja. Sisala sam sve jače, a kurac je već sad bio u punoj veličini, tvrd. Samo polovicu duljine uspjela sam strpati u usta, ali osjetila sam da mu je neopisivi užitak kad mi glavićem dotakne grlo i kad se počnem gušiti. Kod jednoga dubokog prodora u moje grlo štrcnuo je topli mlaz sperme u moje grlo. Zagrcnula sam se. Malo ga je povukao i usta su mi za trenutak bila puna sperme. Nisam mogla progutati, previše je bilo toga. Odjurila sam u kupaonicu i ispljunula. Kad sam htjela oprati usta vidjela sam Vladu, s kurcem u punoj erekciji, kako mi prilazi. „Nemoj“, čula sam. Privio me k sebi i poljubio. Gurnuo je jezik u moja usta, u kojima je još bilo njegove sperme. Kurac mu se propinjao. Nisam izdržala, uhvatila sam mu kurac rukom. Kako je bio tvrd, osjetila sam pulsiranje krvi u njemu. Povukla sam kožicu i izronio je prekrasni crveni glavić.
„Želim da me još jebeš“, rekla sam tiho.
„Kako želiš da te jebem mila?“
„Želim onako, životinjski.“
Dok sam to izgovarala, nagnula sam se nad kadu. Došao je iza mene, uhvatio me za bokove, malo se spustio, kao da je naciljao, svom silinom se sjurio u mene.
„Aaaaaaaaah“, otelo mi se iz usta.
Čvrsto me držao za bokove i nabijao se u mene. Jebao me baš onako životinjski, divljački. Sva sam se pretvorila u pičku. To se zove jebačina, mislila sam si u sebi. Ne mogu opisati taj predivni osjećaj u ženi kad se pari sa potentnim muškarcem. To je nešto najdivnije na ovome svijetu. Svršili smo zajedno i to jako bučno, oboje smo si dali oduška i glasom.
Kad smo se malo smirili otišli smo pod tuš. Bili smo oboje znojni, a ja i puna sperme. Sjeli smo na fotelje i natočili crnog vina za okrjepu.
„Reci, mila, tvoj muž ti dopušta da tako uživaš s mladim muškarcima? Vidim da se pokupio kako nam ne bi smetao.“
„To je na početku bila njegova želja i inicijativa. On jako uživa u tomu da me seksualno zadovolji drugi muškarac. Jako se uzbudi kad mu pričam kako sam bila jebena.“
„Hoćeš mu ispričati i ovo sve što smo mi radili?“
„Naravno da hoću. Pa ne bi bilo fer da ja samo uživam, iako ja zapravo uživam dvaput, pa i više puta. Prvi put kad se jebem s tobom, a drugi put kad o tome mužu detaljno pričam. Znaš, ta priča nas oboje tako napali da se fantastično pojebemo. Nekad ponavljam priču i svaki put je seks fenomenalan“.
„Ovo zadnje je bio seks po tvojoj želji, a da li bi mogli još jedanput onako kako bi ja htio? Ali ako imaš kakvu nelagodu reci, neću se naljutiti ako me odbiješ.“
Kurac mu se opet dignuo. propeo se u svoj svojoj duljini. Lijepo se to vidjelo iako je sjedio u fotelji. Razmišljala sam na koji položaj misli, kako bi htio da se pojebemo.
„Ma svakako mili, samo reci. Tako sam do sad uživala u tebi i u seksu s tobom, pa ne znam što ne bi napravila za tebe da uživaš. Uvjerena sam da će ta jebačina i meni pričiniti veliko zadovoljstvo. Reci kako bi htio?“
„Pa položaj za seks nije nešto novo, to smo već radili, ali htio bi te jebati negdje drugdje nego do sad.“
„Gdje želiš, reci slobodno.“
„Na balkonu.“
„Kako?“ Nisam mogla sakriti iznenađenje. OK, već se spustio mrak, apartman je bio na prvom katu dvokatnice. Balkon nije bio okrenut prema cesti nego prema slobodnom terenu pokrivenom grmljem, makijom i ponekim stablom. Balkon se, međutim, dobro vidio iz prizemlja, sa terase na drugom katu gdje je bio drugi apartman, a i iz susjednih kuća.
„Jako bi volio da izađemo ovako goli na balkon, da se nagneš preko ograde, da ti sise slobodno vise, a ja ću te nježno jebati s guza, kao maloprije, samo nježno da ne budemo bučni.“
„Pa zašto ne. Zvuči jako uzbudljivo. Hoćemo odmah?“
Kimnuo je glavom. Prvi je krenuo prema balkonu. Kurac mu se klatio dok je hodao, a ja sam ga slijedila. Provjerio je da nema nekoga i mahnuo mi da dođem. Tresla sam se od uzbuđenja. Bila sam sasvim gola na terasi s napaljenim mladićem. Uh, što ako nas neko gleda. Čula sam da ima aparata koji mogu slikati i po mraku. Nisam stigla dugo razmišljati o tome da se pokazujem gola. Poveo me do ruba balkona, lagano me nagnuo. Cice su mi slobodno visjele preko ograde za koju sam se držala. Prišao je i uveo svoj kurac u mene. Bio je opet sasvim tvrd. Jebao me zaista lagano i nježno. Stalno sam se ogledavala ne bi li vidjela da neko gleda. Nikog nisam vidjela. Nešto se pomaklo u grmlju ispod balkona. Sigurno neka mačka, pomislila sam. Nije se baš vidjelo, jer je bilo u sjeni pa taj dio mjesečina nije obasjavala. Baš ta mjesečina na balkonu davala je posebnu draž ovoj jebačini. Osjećala sam svaku žilicu njegovog kurca. Kako sam tek svršila, rajski, istodobno osjetila sam izlijevanje vruće tekućine u pički. Teškom mukom sam suzdržavala jecaje i vrisak. Mislim da je ovo jebanje bilo najbolje večeras. Definitivno najbolje. Prošla nas je euforija prvog seksa zajedno i mogli smo se opustiti i uživati. Vlado nije krio svoje zadovoljstvo.
Uredili smo se, popili još jednu čašicu i poljubili za pozdrav.
Pozvala sam muža na mobitel. Gorio je od želje da čuje kako je bilo. Iskapio je čašu vina kad sam došla do trećeg svršavanja. Kad sam došla do jebačine na balkonu pitao je, „Tko vas je gledao kako se bestidno jebete?“
„Misliš da je neko gledao. Ja nisam nikoga vidjela. Doduše šušnulo je dolje nešto u grmlju, ali mislila sam da je mačka, ali nikog nisam primijetila“.
„Ti si stvarno naivna. Dečko nije mogao doći k sebi da će imati tako rasnu pičku. Htio se pred svojim frendovima pohvaliti s tim kakvu pičku jebe. Pozvao ih je da se sakriju pod balkonom kad padne mrak, a on će izvesti komada golog i jebati ju pred njima. To je i napravio.“
„Misliš da su nas klinci gledali kako se jebemo? Ako jesu onda su imali što vidjeti.“
„Siguran sam u to. Znaš kad sam odlazio od kuće u susret su mi išla tri dečka njegovih godina. Kad su prolazili uspio sam samo čuti … »rekao je da će ju tucati pred nama«“.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Mesenger

Nekoliko godina zaredom odlazili smo na more na isto mjesto. Uvijek smo iznajmljivali apartman na prvom katu kuće na rubu mjesta s pogledom na borovu šumu. Kupali smo se na raznim plažama, ali nekako najviše smo voljeli jednu stjenovitu plažu u blizini na kojoj smo se mogli sunčati i kupati sasvim goli. Nije to bila službena nudistička plaža, ali je skoro polovica kupača bila gola, a preostali su bili u kostimima, neke žene u toplessu. Kupača je znalo biti dosta, ali prostora je bilo dovoljno tako da nismo nikad bili stiješnjeni. Imali smo svoje mjesto na rubu plaže gdje je bilo i malo hlada. Ja se sasvim slobodno ponašam na plaži, jednako tako kao da imam kostim. Često primjećujem poglede mladića na svojem tijelu, posebno ne vodim računa da mi noge budu skupljene ili kad se saginjem da mi maca proviri među guzovima. Moram priznati da mi prijaju ti pogledi, a prolaze me trnci ako vidim kako dobivaju erekciju na mene. Primijetila sam da i moj muž gleda rado takva napaljivanja na mene i da se i njemu diže od toga što me gledaju golu i maštaju o tome kako bi me pojebali.
Razni bi se ljudi smještali oko nas, neki su bili goli, a neki odjeveni. Primijetila sam jednog mladog dečka  da me dosta napadno gleda. Jasno se vidjela nabreklina u njegovim kupaćim gaćicama. Nakon nekoliko dana očito se ohrabrio i pitao može li staviti svoj ručnik do nas. Kad se smjestio skinuo je kupaće gaćice. Imala sam što vidjeti. Mali je bio dobro opremljen. Imao je iznimno dugački kurac, ali prilično je bio tanak. Takvoga još nisam vidjela. Nisam mogla odvojiti pogled od tog kurca. Namjerno sam, kao slučajno, raširila noge prema njemu i počešala se po maci. Kako mu se odmah digao, mmmmmmm, bila sam skroz mokra. Muž me značajno pogledao, vidio je vlažni klit. Napalila sam se ko šiparica.
Ni sama ne znam kako, ali započeli smo razgovor. Bio je na ljetovanju s roditeljima. Oni su se kupali na drugoj plaži, a on bi dolazio ovamo, kad bi mogao, jer se tu mogao skinuti. Nakon malo pritiska priznao je da su glavni razlog dolaska goli komadi kojih je bilo u izobilju. Nakon ručka, koji smo ponijeli sa sobom, popilo se malo vina pa su razgovori bili sve vatreniji, rekla bi sasvim otvoreni. Rekao je da ima curu, ali da mu ne dopušta seks, no nevinost je izgubio sa jednom susjedom od oko 45 godina s kojom se povremeno nalazi radi zajedničkog uživanja. Ja sam mu rekla da mi je muž cuckold i da ga pali kad se ja ševim s potentnima i mlađim muškarcima. Ovo je djelovalo kao bomba na njegov kurac. Koža na njemu postala je premalena koliko se bio povećao. Jako ga je zanimala ova tema i zanimao se za kao fiktivnu mogućnost da on i ja završimo u krevetu. Moram priznati da je to djelovalo i na mene. Imala sam neopisivu želju da se pojebem s tim dečkom.
Morala sam se ohladiti pa sam krenula u more. Dečko me slijedio pa smo se zajedno bućnuli u dosta toplo more. Nisam mogla više izdržati. Uhvatila sam ga za dignuti kurac pod vodom da se ne vidi što radim. Kao da je to očekivao, spretno mi je ubacio prste u pičku. Prekrasno me milovao. Došlo je do erupcije orgazma kod mene, teškom mukom sam prikrivala svoju ekstazu. U moru se vidjelo da je i mali svršio. Uhvatio me za guzu pod morem i rekao „Hvala! Divni ste“. Preostalo vrijeme na plaži nije bilo dodira među nama, ali osjetila se neka napetost u zraku. Poželjela sam tog mladića. Užasno me seksualno napalio. Zamišljala sam kako bi to bilo kad bi cijeli ušao u mene, kad bi me jebao sa svojim dugačkim tankim kurcem. Željela sam se jebati s tim dečkom definitivno.
Nakon povratka s kupanja teme razgovora nisu dodirivale više seks, ali seks je bio u zraku. On me je i dalje požudno gledao, a ja sam maštala o tome što bi mu sve radila u seksu. Nije se doimao jako neiskusnim. Nisam znala kako dalje. Završit će kupanje, vratit ćemo se u apartman i jedino što sam mogla očekivati bilo je dobro, ali ne tako strastveno jebanje sa mojim mužem. Muž me čitao kao otvorenu knjigu. Pa dvadeset godina smo u braku. Odlučio je prekinuti tu neizvjesnost.
„Čuj Vlado! Kako bi bilo da dođeš k nama pred večer, u naš apartman na piće. Možemo onda slobodnije popričati o ovim temama nego ovdje“, govorio je moj muž.
„Vrlo rado. Kad da dođem?“
„Pa između 8 i 9, Jel OK?“
„Izvrsno, donijeti ću domaćega crnog vina. Gazda kod kojih smo odsjeli ima stvarno dobro vino.“
I sve je bilo dogovoreno. Imala sam osjećaj da će me Vlado, to mu je bilo ime, jebati večeras. Samo kako da to izvedem. Nikad se još nisam jebala s drugim muškarcem u prisutnosti muža. Ne mogu to. Neugodno mi je. Ne mogu zamisliti da se skinem gola, raširim noge prema tom dečku i da ga pozovem da me jebe. Ne, pred mužem nikako. Kako to izvesti, mučilo me, a željela sam ga jako, ali ne toliko da bi se jebala pred mužem. Nisam znala što da radim.
Uredila sam se, namirisala, odjenula jednu dosta prozirnu haljinu, usku i kratku. Nisam stavila grudnjak, moj muž voli kad su mi cice slobodne. Imala sam samo tange ispod i sandale s visokom potpeticom naravno. U njima mi se jako sexy njišu guzovi dok hodam.
Oglasilo se zvono. Zaista je točan, pomislih. Muž mu je otvorio i uveo ga u apartman. Oči su mu skoro ispale kad me vidio.
„Jako ste sexy“, izustio je.
„Hvala“, rekoh i okrenuh se oko sebe pa me mogao dobro promotriti.
„Uuuh“, moglo se čuti.
„Da nazdravimo našem mladom gostu“, prekinuo je šutnju moj muž.
Gutnuli smo malo domaće loze. Vlado se malo nakašljao, valjda nije bio naviknut na žesticu. Nije skidao pogled s mene. Sjeli smo za stol na kojem su bili naresci koje sam pripremila. Muž je sjeo preko puta mene, tako da je Vlado morao zauzeti položaj do mene. Haljina mi se nekako jako podigla, kad sam sjela, ali namjerno ju nisam povukla na dolje što obično radim u takvim situacijama. Vidjela sam Vladin pogled na moja do tričetvrt razgolićena bedra. Kako je tek gledao kad sam malo razmaknula noge. Vlado je donio neko opako vino. Hvatalo nas je prilično brzo, ali pomoglo je da se oslobodimo. Moj muž je navlačio razgovor na seks.
„Što misliš Vlado, da li je moja žena jebozovna?“
„Pa znate, malo mi je neugodno to reći, ali jako je uzbuđivala na plaži onako gola, a ponašala se sasvim normalno i spontano. A i sad jako uzbudljivo izgleda. Hrabro je ovako izazovno se odjenuti.“
Vidim da se Vlado prilično oslobodio i da ga je alkohol ohrabrio. Osjetila sam vlagu među nogama. Stresla sam se kad sam osjetila njegovu ruku na svojim bedrima. Pa taj me mladić pipka u prisustvu mojeg muža. Gorjela sam. Napipao mi je već sasvim mokre tangice. Pička mi je bridjela. Uh kako sam se htjela jebati sa tim dečkom. Nikad nisam imala ljubavnika preko 20 godina mlađeg od mene. Vlado je imao samo 21 godinu, tako je bar rekao. Muž se pravio da ništa ne primjećuje, a ja sam jako teško izgovarala i najjednostavnije riječi. Dopustila sam da me poljubi. Ruka mu je kliznula pod majicu i stisla moju cicu. Nisam više znala za sebe.
„Idem ja u šetnju malo“, čula sam muža.
„Možda dođem kasnije ako ću odigrati partiju karata u Maunu“ (to je lokalni kafić).
Divan je moj Hrvoje. Vidio je da ludujem za kurcem od malog. znao je da ne mogu pred njim. Ostavio me da se jebem koliko hoću. I mali se ohrabrio, skinuo mi je majicu i sumanuto počeo ljubiti cice. Nisam mu ostala dužna, ruka mi je kliznula u njegove hlače. Izvadila sam onaj tanki i dugački kurac u kojeg sam se odmah zaljubila na plaži.
Ne znam kako, ali odjednom sam se našla kako ležim na leđima na našem stolu za jelo, sasvim gola. Vlado me tako znalački lizao po klitu, gurao jezik u macu pa sam prvi put tako svršila. Podigao mi je noge. Znala sam da će sad prodrijeti u moju picu. Željno sam očekivala da osjetim prvo njegov glavić, a onda cijeli kurac kako ulazi u mene. Grom me udario kad sam osjetila glavić. Klizio je cijelu vječnost u mene, nikako da stane. Polako me jebao, nježno, a ruke su mu bile na mojim cicama. Ma jebala sam se ko bludnica, zamislite, ležeći na stolu s nogama u zraku. Uh, koja scena. Kad je počeo povećavati tempo nisam više izdržala, počela sam jecati, stenjati, ne znam što još. kako sam samo uživala u tom seksu. Toliko sam željela tog dečka, a mama bi mu mogla biti. Čula sam kako me tiho pita „Gdje smijem svršiti?“ Oduševio me, nije me bezobzirno jebao ne misleći na posljedice. Mislio je na moje zdravlje. Ja sam na kondom totalno zaboravila. „Napuni me, želim osjetiti kad se budeš izlijevao“, rekla sam. Onda se počeo zabijati svom žestinom u moju utrobu. Svršili smo zajedno u veličanstvenoj ekstazi i jako bučno. Morali su nas čuti susjedi, jer vrata od balkona su bila otvorena zbog vrućine.
Onako goli, zagrlili smo se i nježno ljubili. Njegov malo omekšali kurac uzela sam u usta i počela ga nježno sisati. Mrmljao je od zadovoljstva kad sam mu rukama miješala jaja. Sisala sam sve jače, a kurac je već sad bio u punoj veličini, tvrd. Samo polovicu duljine uspjela sam strpati u usta, ali osjetila sam da mu je neopisivi užitak kad mi glavićem dotakne grlo i kad se počnem gušiti. Kod jednoga dubokog prodora u moje grlo štrcnuo je topli mlaz sperme u moje grlo. Zagrcnula sam se. Malo ga je povukao i usta su mi za trenutak bila puna sperme. Nisam mogla progutati, previše je bilo toga. Odjurila sam u kupaonicu i ispljunula. Kad sam htjela oprati usta vidjela sam Vladu, s kurcem u punoj erekciji, kako mi prilazi. „Nemoj“, čula sam. Privio me k sebi i poljubio. Gurnuo je jezik u moja usta, u kojima je još bilo njegove sperme. Kurac mu se propinjao. Nisam izdržala, uhvatila sam mu kurac rukom. Kako je bio tvrd, osjetila sam pulsiranje krvi u njemu. Povukla sam kožicu i izronio je prekrasni crveni glavić.
„Želim da me još jebeš“, rekla sam tiho.
„Kako želiš da te jebem mila?“
„Želim onako, životinjski.“
Dok sam to izgovarala, nagnula sam se nad kadu. Došao je iza mene, uhvatio me za bokove, malo se spustio, kao da je naciljao, svom silinom se sjurio u mene.
„Aaaaaaaaah“, otelo mi se iz usta.
Čvrsto me držao za bokove i nabijao se u mene. Jebao me baš onako životinjski, divljački. Sva sam se pretvorila u pičku. To se zove jebačina, mislila sam si u sebi. Ne mogu opisati taj predivni osjećaj u ženi kad se pari sa potentnim muškarcem. To je nešto najdivnije na ovome svijetu. Svršili smo zajedno i to jako bučno, oboje smo si dali oduška i glasom.
Kad smo se malo smirili otišli smo pod tuš. Bili smo oboje znojni, a ja i puna sperme. Sjeli smo na fotelje i natočili crnog vina za okrjepu.
„Reci, mila, tvoj muž ti dopušta da tako uživaš s mladim muškarcima? Vidim da se pokupio kako nam ne bi smetao.“
„To je na početku bila njegova želja i inicijativa. On jako uživa u tomu da me seksualno zadovolji drugi muškarac. Jako se uzbudi kad mu pričam kako sam bila jebena.“
„Hoćeš mu ispričati i ovo sve što smo mi radili?“
„Naravno da hoću. Pa ne bi bilo fer da ja samo uživam, iako ja zapravo uživam dvaput, pa i više puta. Prvi put kad se jebem s tobom, a drugi put kad o tome mužu detaljno pričam. Znaš, ta priča nas oboje tako napali da se fantastično pojebemo. Nekad ponavljam priču i svaki put je seks fenomenalan“.
„Ovo zadnje je bio seks po tvojoj želji, a da li bi mogli još jedanput onako kako bi ja htio? Ali ako imaš kakvu nelagodu reci, neću se naljutiti ako me odbiješ.“
Kurac mu se opet dignuo. propeo se u svoj svojoj duljini. Lijepo se to vidjelo iako je sjedio u fotelji. Razmišljala sam na koji položaj misli, kako bi htio da se pojebemo.
„Ma svakako mili, samo reci. Tako sam do sad uživala u tebi i u seksu s tobom, pa ne znam što ne bi napravila za tebe da uživaš. Uvjerena sam da će ta jebačina i meni pričiniti veliko zadovoljstvo. Reci kako bi htio?“
„Pa položaj za seks nije nešto novo, to smo već radili, ali htio bi te jebati negdje drugdje nego do sad.“
„Gdje želiš, reci slobodno.“
„Na balkonu.“
„Kako?“ Nisam mogla sakriti iznenađenje. OK, već se spustio mrak, apartman je bio na prvom katu dvokatnice. Balkon nije bio okrenut prema cesti nego prema slobodnom terenu pokrivenom grmljem, makijom i ponekim stablom. Balkon se, međutim, dobro vidio iz prizemlja, sa terase na drugom katu gdje je bio drugi apartman, a i iz susjednih kuća.
„Jako bi volio da izađemo ovako goli na balkon, da se nagneš preko ograde, da ti sise slobodno vise, a ja ću te nježno jebati s guza, kao maloprije, samo nježno da ne budemo bučni.“
„Pa zašto ne. Zvuči jako uzbudljivo. Hoćemo odmah?“
Kimnuo je glavom. Prvi je krenuo prema balkonu. Kurac mu se klatio dok je hodao, a ja sam ga slijedila. Provjerio je da nema nekoga i mahnuo mi da dođem. Tresla sam se od uzbuđenja. Bila sam sasvim gola na terasi s napaljenim mladićem. Uh, što ako nas neko gleda. Čula sam da ima aparata koji mogu slikati i po mraku. Nisam stigla dugo razmišljati o tome da se pokazujem gola. Poveo me do ruba balkona, lagano me nagnuo. Cice su mi slobodno visjele preko ograde za koju sam se držala. Prišao je i uveo svoj kurac u mene. Bio je opet sasvim tvrd. Jebao me zaista lagano i nježno. Stalno sam se ogledavala ne bi li vidjela da neko gleda. Nikog nisam vidjela. Nešto se pomaklo u grmlju ispod balkona. Sigurno neka mačka, pomislila sam. Nije se baš vidjelo, jer je bilo u sjeni pa taj dio mjesečina nije obasjavala. Baš ta mjesečina na balkonu davala je posebnu draž ovoj jebačini. Osjećala sam svaku žilicu njegovog kurca. Kako sam tek svršila, rajski, istodobno osjetila sam izlijevanje vruće tekućine u pički. Teškom mukom sam suzdržavala jecaje i vrisak. Mislim da je ovo jebanje bilo najbolje večeras. Definitivno najbolje. Prošla nas je euforija prvog seksa zajedno i mogli smo se opustiti i uživati. Vlado nije krio svoje zadovoljstvo.
Uredili smo se, popili još jednu čašicu i poljubili za pozdrav.
Pozvala sam muža na mobitel. Gorio je od želje da čuje kako je bilo. Iskapio je čašu vina kad sam došla do trećeg svršavanja. Kad sam došla do jebačine na balkonu pitao je, „Tko vas je gledao kako se bestidno jebete?“
„Misliš da je neko gledao. Ja nisam nikoga vidjela. Doduše šušnulo je dolje nešto u grmlju, ali mislila sam da je mačka, ali nikog nisam primijetila“.
„Ti si stvarno naivna. Dečko nije mogao doći k sebi da će imati tako rasnu pičku. Htio se pred svojim frendovima pohvaliti s tim kakvu pičku jebe. Pozvao ih je da se sakriju pod balkonom kad padne mrak, a on će izvesti komada golog i jebati ju pred njima. To je i napravio.“
„Misliš da su nas klinci gledali kako se jebemo? Ako jesu onda su imali što vidjeti.“
„Siguran sam u to. Znaš kad sam odlazio od kuće u susret su mi išla tri dečka njegovih godina. Kad su prolazili uspio sam samo čuti … »rekao je da će ju tucati pred nama«“.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Mali jebač - III dio

Nikolina je poslije nase zadnje avanture dosla tek nakon nekoliko dana za moj 11 ili 12.rodendan.Bila je kod bake tih nekoliko dana a ja sam te dane proveo u brizi pitajuci se zasto ne dolazi.Iako smo zivjeli u istoj ulici nisam se usudio otici do nje doma,pa sam tih nekoliko dana proveo vise u dvoristu nego u kuci cekajuci da ju vidim.Nisam znao da je bila kod bake,a ni ona da mi je rodendan kad se predvecer dosla samo javit.U gostima povodom mog rodendana bila je neka familija,uglavnom svi starci,pa smo Nikolina i ja otisli u sobu da joj pokazem poklone koje sam dobio.Ona bas i nije bila zainteresirana za gledanje mojih poklona,i iako je moja sestra bila u sobi Nikolina je spomenula nesto u vezi nasih igrica,sto je sestra poslije rekla teti pa teta rekla tati.Nisam dobio batine nego su me svi poceli zezati zbog toga,a brat me prozvao malim jebacem.Posvadao sam se s Nikolinom i nismo se druzili nekoliko mjeseci.
Tijekom naseg nedruzenja pocela je i nova skolska godina.U skoli sam se uglavnom pravio da ju nevidim i necujem.Par puta je pokusala privuci moju paznju ali ja sam ju nastavio ignorirat.Nakon toga pocela se sve vise druziti sa mojom sestrom sto meni nije odgovaralo.Cesto su se igrale lutkama i glupostima u sobi,uvjek nesto saputajuci kad bih ja bio u blizini.Poceo sam izbjegavati i sestru i sobu zbog Nikoline.Nakon nekog vremena izbjegavanja po skoli pa po vlastitoj sobi i kuci,kao secer na kraju Nikolina je jednu vecer ostala prespavati kod nas posto je mojoj sestri postala najbolja prijateljica.Tokom te noci probudila me necija ruka u mojim gacama,Nikolina je u polumraku sobe cucala kraj moga kreveta,s rukom ispod deke mazila moj kurac.Prvo sam se pravio da spavam ali nakon nekoliko trenutaka okrenuo sam glavu na njezinu stranu i cvrsto je primio za ruku i pokusao povuci na krevet.Shvatila je sto zelim i bez ijedne rijeci se zavukla ispod deke.U trenutku sam zaboravio na nasu svadu i htio nastaviti tamo gdje smo stali.Ni dok smo bili posvadani nisam prestajao misliti o nasim igricama i svaki put kada bih drkao mislio bih na Nikolinu,ali zbog toga sto je rekla ispred sestre nisam imao povjerenja u nju.Cim je legla u krevet odmah sam svoju ruku spustio u njezine gacice.Iako je sestra spavala nekih dva metra od nas,to me nije sprijecilo da ne nastavim s Nikolinom tamo gdje smo stali.Dok sam se tako prstima igrao s njenom mackicom,u jednom trenutku je podigla guzicu i skinula gacice.Bila je potpuno gola,sto je meni dalo hrabrosti da se i ja skinem.Nekoliko minuta smo se tako ljubakali i pipkali ispod deke dok mi nije dosadilo,pa sam legao na nju i stimulirajuci sex pokusao joj ga gurnuti sto mi nije poslo za rukom.Tako sam neko vrijeme lezao na njoj i isao gore dolje sa svojim tijelom praveci se da se jebemo.Sapnula je  da zeli ono sto sam zadnji put radio nezinoj ribici,i u sekundi je moja glava bila medu njenim nogama.Krenuo sam ju kao lud lizati od pocetka pa sve do kraja mackice.Uzivao sam u svakom trenutku a i ona sudeci po pokretima i uzdasima.To je trajalo nekoliko minuta i poceo me boliti jezik pa sam se opet legao na nju i kao prije isao gore dolje sa tijelom,Samo sto je ovaj put bilo sasvim drugacije jer je Nikolina dolje bila sva vlazna od mog lizanja pa je moj tvrd kurcic klizio po njenoj mackici gore dolje.Dok sam tako isao gore dolje,u jednom trenutku sam slucajno pogodio njenu rupicu,usao je mozda samo glavic na sto je Nikolina glasno jauknula.Brzo sam ga izvadio i jos lezeci na njoj osluskivao jesmo li probudili sestru.Nisam nista cuo ni vidio u polumraku sobe ali sam ipak poslao Nikolinu nazad kod sestre u krevet jer sam bio u strahu da ce svaki tren u sobu uci netko tko nas je mozda cuo.Nakon nekoliko minuta kad smo se uvjerili da je zrak cist,Nikolina se vratila u moj krevet i htjela da opet legnem na nju.Odmah sam je poslusao i legao na nju radeci gore dolje pokrete tijelom,ali sam primjetio da moj kuric vise ne klizi po njezinoj mackici jer vise nije bila vlazna  pa sam zbrojio dva i dva,spustio glavu i opet ju cijelu oblizao.Kad sam zavrsio sa lizanjem legao sam na nju i nastavio raditi sa tijelom pokrete gore dolje.U tim pokretima trazio sam kurcicem rupicu ali nisam uspio nikako pogoditi,bio sam previsoko.Nikolina je u jednom trenutku spustila nize moj kurac do svoje rupice i samo sapnula-polako.Tresao sam se cijelim tijelom dok sam milimetar po milimetar ulazio u nju,sto sam vise ulazio ona je bila sve glasnija.Kad sam joj ga ugurao negdje do pola,sprijecila me da idem dublje i ja sam naslonjen na laktove poceo polako gurat i vadit svoj kurcic (koji je tada dignut bio negdje oko 7-8 cm) dok je ona svojom rukom sprijecila da idem dalje od njezine granice.Jebao sam ju tako dok je ona lezala na krevetu i samo uzdisala uz pokoji tihi jecaj.
Brzo sam dosao do vrhunca,izvadio ga i legao pokraj nje.Nakon nekog vremena je ustala,poljubila me i otisla kod moje sestre u krevet.
Ujutro kad sam se probudio sestra i Nikolina su vec ustale.Pospremio sam krevet koji je bio bez tragova nase igre a meni tu nista nije bilo sumljivo.Taj dan mi je sestra rekla da ona uopce nije spavala i da je sve cula i da zeli s nama to isto raditi ili ce svima reci.
Tek nakon nekoliko godina od tada saznao sam da su Nikolina i moja sestra to sve lijepo isplanirali i da sam zapravo igrao njihovu igru.Nikolina mi je priznala nakon nekoliko godina da sam joj bio prvi ali je slucajno skinula junf prije mene,i da je od pocetka naseg druzenja zeljela isto sto i ja ali se pravila da nezna nista i prepustila meni da vodim igru.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Moja iskustva sa trojkom - II dio

zasli smo u diskoteku u kojoj smo nasli i Petra. Nismo hteli ponovo njega da nadjemo , vec smo pouceni pozitivnim iskustvom i time sto je diskoteka zaista velika (klub je na 5-6 spratova ) pomislili da cemo naci jos ljudi pogodnih za nasu misiju   Cim smo usli bacili smo se na posao , ja na jednu a ona na drugu stranu . Naravno, glavni deo je bio na meni jer smo morali da nadjemo devojku koja pre svega zeli da se krese sa mnom a ne neku lezbejku koja ce da odbije mene i moj kurac kad za to dodje vreme. Posle izvesnog vremena primetio sam grupicu devojaka koje su imale oko 20 godina. Odlucio sam da pridjem jednoj maloj koja je dosta licila na moju devojku samo je imala vece sise. Prisao sam joj i otpoceo raygovor o tome kako je lepa i zgodna i kako bi bilo dobro da se malo bolje upoznamo. Na sve to ona je reagovala dosta pozitivno. Zvala se Tereza, imala je tad 22 godine . Bila je visoka kao moja devojka sa slicnom plavom kosom , ali sigurno za jednu ocenu vecim sisama.
Mislio sam da ce trajati sto godina da je privolim da podje sa mnom u hotel, ali me je devojka iznenadila svojom lakocom. Bukvalno smo za 5 minuta bili ispred i cekali taksi. Dok smo stajali i cekali da dodje moja devojka , Tereza me je pitala sta cekamo na sta sam ja odgovorio da ce videti. Ubrzo je stigla i moja devojka . Videlo se da je popila  Prisla je meni i poljubila me , a zatim se okrenula ka Terezi i upoznala se sa njom . Nije joj nista rekla , ali po osmehu na Terezinom licu sam zakljucio da mala zna sta je ceka. U hotel smo usetali svo troje zajedno. Devojka me je drzala oko struka mazila po dupetu i istovremeno je gledela Terezu preko mog ramena. Dosli smo do sobe i moja devojka je pocela da me ljubi i da se pribija uz mene dok je Tereza sve to gledala sa strane. Moja devojka je htela da uspostavi dominaciju od pocetka , da se zna kome pripadam. Seo sam na ivicu kreveta i raskopcao pantalone. Polutvrdi kurac mi je odmah izleteo iz gaca , dok je moja devojke sedala sa moje leve strane . Nagla se napred i pocela lagano da ga pusi svojim zeljnim ustima, dok mi je muda nezno mesila levom rukom. Tereza je sela na stolicu koju je postavila ispred kreveta tako da je bila okrenuta pravo ka nama. Skinula je majcu i ostala u cipkastom brusu koji je vise otkrivao nego skrivao njene lepe i okrugle grudi. Moja devojka je i dalje pusila moj kurac nesmanjenom zeljom . Moja jaja svu vec bila sva mokra od pomesane pljuvacke i mojih sokova koji su se slivali iz usta moje devojke . Povremeno ga je vadila iz usta da malo dopaci nesto kuckasto meni ili Terezi , da bi se zatim brzo vratila kurcu. Tereza je ustala sa stolice i pomislio sam da ce da se pridruzi mojoj devojci u pusenju , medjutim Tereza je okrenula dupe ka nama i 2-3 jebozovna poteza je svukla suknju sa sebe . Ispod je imala i cipkane gacice koje isto ostavila na sebi . Zatim je klekla na pod i krenula ka nama. Sedeo sam kao ukopan i cekao taj dugo cekani trenutak kada cu napokon imati 2 devojke . Moja devojka je zastala sa pusenjem da omoguci pristup Terezi. Medjutim Tereza nije uzela moj kurac vec moja muda u svoja usta . Dve plave glave su bile naslonjene jedna na drugu dok su mi sisale kurac i muda. Nisam mogao da skinem pogled sa tog prizora. Odjednom se Tereza , ne moje razocaranje , povukla iz igre i vratila na stolicu. Skinula je i brus i gacice u kojima je do tad bila i pocela je da se pipa i mazi svuda po telu, bila je prosto luda od srece. Rukama se pipala svuda po telu , po vratu , sisama, stomaku , vlaznoj picki i unutrasnjim delovima butina. Moja devojka i ja smo odlucili da joj pomognemo sa zadovoljavanjem i to cemo da uradimo zajedno. Prisli smo joj i poceli smo da joj lizemo bradavice , ja sam lizao levu a moja devojka desnu. Devojka mi je pre seksa rekla da je samo jednom imala seks sa devojkom i da ne ocekujem od nje nista mnogo na lezbo planu, tako da je za mene bio potpuni sok kad je se odvojila od sise i poljubila Terezu pravo u usta . Ispala mi je sisa iz usta od iznenadjenja, na sta je Tereza odgovorila pokazivanjem na njenu picku. Bilo je jasno sta zeli. Zaronio sam glavom medju njene noge i poceo da lizem njenu nepoznatu picku vireci koliko mogu da gledam scenu kojoj se nisam nadao . Moja devojka se skinula sa Terezenih usta i stavila mi ruku na glavu i nabijala je na njenu picku . Njih dve su uzivale dok su jedna drugu ljubile u usta i bradavice , a ja sam lizao i grickao Terezeni picku kao da nema sutra. Onda smo ja i moja devojka zamenili mesta, ona je pocela da joj lize picku a ja sam se vratio lizanju i stiskanju bradavica. Nakon toga sam se pridigao i poveo devojke na krevet . Moja devojka je legla na ledja a Tereza preko nje . Tereza joj je lizala sise i mazila je po telu , a ja sam se smeskao gledajuci od pozadi koje dupe cu da odaberem.
Prisao sam otpozadi i prineo glavic Terezinoj picki. Glavicem sam joj trljao usne i izludjivao nju , ali i sebe. Ugurao sam joj pola kurca u jednom potezu, zbog cega je ona ugrizla moju devojku za sisu sto je nju navela da zastenje glasnije nego ikad. Ubrzo sam joj uterao ceo kurac, prihvatio je rukama za guzove i poceo da pumpam. Moja devojka i ja smo je stavili u svojevrstan sendvic , ja sam je zestoko jebao dok je mojoj devojci lizala sise . Resio sam da predjem na svoju devojku , rukama sam gurnuo malo Terezu tako da su sada njene sise bile iznad glave moje devojke. Moja devojka je uzela jednu sisu u usta i lagano je sisala , dok sam ja naslanjao kurac na njenu picku. Bila je vlazna i kurac mi je lako skliznuo u njenu pickicu. Sada je ona bila ta koja je u sendvicu . Jebao sam moju devojku a njeno priguseno stenjanje je znacilo da sisu ne vadi iz usta. Sad mi je Terezina guza bila pred ocima pa sam prionu da prstima doprinesem njenom uzitku. Gurnuo sam joj prste u picku i po prvi put u zivotu bio istovremeno u dve devojke. Ta poza je odgovara izgleda svakome pa smo u njoj ostali . Njih dve su mesale kao besomucne dok su se moj kurac i prsti zabijali i gubili u njihovim pickama. Najavio sam da cu brzo svrsiti i devojka mi je rekla da je napunim. Obema rukama sam se naslonio na Terezinu guzu dok sam svom silinom se spustao u moju devojku . Beli mlazevi sperme su pokuljali i ispunjavali toplu picku moje devojke. Svo troje smo malo lezali na krevetu i odmarali se . Onda su njih dve otisle da se malo operu od svega , a i da meni daju malo vremena da dodjem sebi.
              Primetio sam da ih nema vec neko vreme pa sam otisao da kupatila da vidim da li su se povatale kao sto sam i nadao da jesu. Moja devojka je bila pribijena uz zid dok je ruke drzala na Terezinoj glavi , koja je bila medju njenim nogama . Samo sam se nasmejao i rekao im da ih cekam na kevetu. Ubrzo su izasle , obe nasmejane i raspolozene za jos seksa. Sada sam hteo probam nesto posebno, pa sam im davao instrukcije. Ja sam legao na ledja i posadio svoju devojku na moj kurac tako da je licem bila okrenuta kao meni , Tereza mi se sela na glavu licem okrenuta ka mojoj devojci , tako da mi je picka njena bila tacno nad licem i zurka je mogla da pocne  Moja devojke i Tereza su me je jahale kao da sam konj, mogle su sa mnom da rade sta su htele . Terezina picka mi je stalno sletala na usnama , nekad ne bih stigao ni da otvorim usta kako treba da bih je polizao. Moja devojka bi povremeno usporila ritam jahanja (kasnije mi je rekla , jer ja nisam mogao da vidim) da bi se ljubila sa Terezom. Pljesnuo sam obe po dupetu da im stavim do znanja da treba da zamene mesta. Polako su ustale i pocele da kruze oko mene . Devojka je spremno sela na moje lice kao sto je to ucinila puno puta pre toga, dok je Tereza odlucila prvo malo da mi ga popusi pre nego sto zasedne na njega. Uvlacila ga je u usta uzivajuci u sokovima moje devojke, da bi nedugo zatim zasela na njega. Tereza ga je jahala kao da zeli da ga polomi , dok je moja devojka bila mirna iznad mog lica dopustajuci mi da je obradim kako treba. Rukama sam za kukove drzao Terezu i navlacio je na moj kurac mada nisam morao mnogo da pomazem. Dve devojke su maksimalno izvlacile iz mene sve sto sam im pruzao, sokovi moje devojke su mi bili svude po licu , Tereza nije posustajala , sve vreme moje ruke su sarale po dva para sisa koje sam imao na raspolaganju. Skinuo sam devojku sa face i , kad su mi usta bila slobodna, pitao Terezu da li mogu da joj svrsim po faci . Pristala je dodavsi da posle ovakog seksa ne moze nista da nam odbije. Sisli smo sa kreveta svo troje. Ja sam stajao a njih dve su klekle ispred mene. Devojka mi je ponovo lizala kurac dok ne stignem da svrsim . Okrenuo sam se ka Terezi sa kurcem u ruci . Drkao sam ga dok su me devojke mazile po nogama i jajima . Prislonio sam nabrekli pulsirajuci glavic na Terezino celo zeleci da je polijem od vrha kad dnu. Sperma je poletela ka njenom celu, na sta se Tereza trgla i odmakla malo od kite. Sledeca tri mlaza su sletela na isto mesto na njenom desnom obrazu , stvarajuci tako grumen guste bele sperme .
Izdrkao sam ostale kapljice i kako bi se koja stvorila na mom kurcu brisao bih je na delove Terezinog lica koji nisu vec bili musavi . Moja devojka je celoj veceri dodala slag na tortu tako sto je poljubila Terezu u lice tamo gde je bilo najvise sperme , razmazavsi je time i uzimajuci malo u svoja usta sto je naravno progutala.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Sa bračnim parom

Zdravo svima! Zelim da podelim s vama dozivljaj od pre 5 godina koji se desio u susednom gradu, nekih 50ak km od mene.  Necu spominjati ime iz razumljivih razloga.
Imam 40 godina, lepo izgledam,  radim u kolektivu gde i nema zena osim njih par starijih i nikakvih, pa mi i ne privlace paznju. Zivim solidno, ali zivotom koji se svodi na posao i kucu, uostalom kao sto i mnogi od nas zive zaokupljeni obavezama. Osim posla i  obaveza oko porodice  nemam bas neke preterane zanimacije osim interneta ili televizije, malo setnje s drugarima. Sve u svemu, snalazim se.
Vrteci se po raznim sajtovima dao sam oglas da trazim zensku osobu, zelio sam uneti malo uzbudjenja u svoj zivot. Ubrzo mi se javio neki gospodin koji je rekao da je sa suprugom i da bi mozda mogli probati u troje. Posto na netu ima svega, bio sam sumnjicav i trazio da se cujem sa njom. Dama je odavala utisak ozbiljne osobe. Ubrzo smo odlucili da se sretnemo. Nasli smo se on i ja i uz kafu malo caskali. Posto je bio u potpunosti zadovoljan svojim sagovornikom, dogovorili smo se da odemo negde na pice. Dosla je i ona. Izgledala je dobro, lepog tela s veoma jebozovnom facom. Da kazem da su stariji od mene nekih 6-7 godina ali mi to nije smetalo. Bili su lepog izgleda, jako prijatni, oboje fakultetski obrazovani. Odlucili smo da odemo do njih u stan (inace zive u drugom gradu i  bas su kupili taj stan da letnje odmore provode tu), popili smo po pice na terasi i ostali nekih sat vremena caskajuci. U jednom trenu nas je  zvao da udjemo sa terase u sobu. Ustali smo kao po komandi i usli u sobu. Krevet je bio velik i namesten. Stajali smo neko vreme zbunjeni. I meni i njima je to bio prvi put (sa njima sam ostao u super odnosima i pricali su mi svoje zelje  pa sam stekao povjerenje). Ja sam joj prisao i zagrlio je. Poceli smo da se ljubimo. Uzvracala je gurajuci jezik duboko u moja usta. Ja sam vec bio napaljen. Pribio sam je uz sebe i osjetila je moj dignuti i tvrd kurac. Poceo sam da je skidam lagano, ljubeci je svo vreme. Atmosfera je bila nesvakidasnja. On je samo stojao i gledao. Bio je pomalo zbunjen rekao bih, ali to me  u tom trenu nije zanimalo. Ubrzo smo bili potpuno goli i ja sam je bacio ledjima na krevet. Ljubio sam je i dalje i spustao se nize ljubeci njene sise koje su bile velicine  osrednje jabuke. Grickao sam joj bradavice jois neko vreme a ona je uzivala. Ubrzo sam zaronio u  njeno medjunozje i  jezikom ispitivao njenu vrelu i mokru pickicu. Bila je prava ljepotica. Uska, vlazna i obrijana. Lizao sam joj i sisao klitoris, uvlacio jezik u njenu pickicu  a ona je stenjala. Lizao sam je sigurno 5 minuta, a ona je uzdisala, vrtela kukovima. U tom trenu je prisao njen muz i ugurao joj kurac u usta. Nije bio neki komad, prosecan, ali malo manji od mog. Ja sam nastavio s lizanjem a onda sam ustao. Nacentrirao sam i ugurao glavic u njenu picku i uvukao ga, a zatim poceo da ulazim dublje, sve dok ga nisam ugurao do jaja. Stenjala je, uzivala i povremeno pustila glas jer joj je njegov kurac i dalje bio u ustima. Tucao sam je polako u pocetku a zatim brze. Ne znam koliko je trajalo, mozda par minuta i osetio sam da cu svrsiti i izvadio ga iz nje pa sam trazio da je on jebe a meni da pusi, da se koliko toliko nas odnos oduzi. Usao je u nju od pozadi dok je meni pusila i rukom mazila jaja. Uzivali smo. Bio sam napaljen kao nikad do tada. Gledao sam kako je nabija silovito govoreci joj da im se zelja ostvarila konacno. Uzivao sam u prizoru. Nakon nekog vremena smo se opet zamenili i ja sam je tucao dok je njemu pusila i drkala istovremeno. Uvijala se, mesala kukovima, pocela da stenje. Tresla se u naletima orgazma, poprilicno glasna.  Govorio sam joj da je prava jebacica, kurvica sto je ocigledno palilo i nju i njega. On je samo potvrdno klimao glavom  gledajuci  i  uzivajuci kako sam se zabadao u nju. Menjao sam ritam, usporavao kada se orgazam priblizi. Zelio sam da ne izlazim iz nje celo vece, ali uzbudjenje je bilo zaista preveliko.  Osetio sam da cu svrsiti i  izasao iz nje, prineo kurac njenim ustima. Zgrabila ga je kao luda, kao da joj je zadnje i pocela da ga sisa. Poceo sam ubrzano da disem. Znala je da sam blizu i ubrzala. Odjednom sam poceo da svrsavam. Punio sam njena usta supermom koje je bilo u zaista velikoj kolicini. Tresao sam ceo od jacine orgazma, bio je zaista jak. 
Pusila ga je tako jos neko vreme dok nije iscedila i zadnju kap. Progutala je sve. Njen muz je prisao i poceo da ga drka pored njenih usta. Poceo je da prska spermu po njenim ustima, da joj ih puni. Nakon sto ga je i njemu detaljno pocistila izvalili smo se na krevet da dodjemo sebi. Zatim smo se na smenu tusirali, popili pice i nastavili do kasno u noc…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
U spomen - I dio

Imam 31 godinu. Dve godina sam oženjen. Živimo u Beogradu, imamo dete, moj posao ne dozvoljava mi previse slobodnog vremena. No, u poslednje vreme, kad god mogu, trknem do roditelja. Lani su odselili iz grada, zazeleli su se zivota na selu, prijatelja iz detinjstva, prirode, mira…
Moram reci, da ja i mama imamo poseban odnos. Vezani smo nekako, i cujemo se telefonom gotovo svaki dan. Moja zena se sali da smo kao blizanci, krupan, snazan, i blagog lica, cak i fizicki podsecam na nju.
Moj otac je dobricina, koji bi se, cim malo popije, pretvarao u prznicu i svadljivca, a bio je i ljubomoran na mamu zbog njene nesvakidasnje jedrine, koju je ocuvala i u 60-oj. Retko je to pokazivao, uglavnom, samo kod pića koje ga je izjedalo, pa je postajao sve mrsaviji, usukaniji, zut u licu, dok mama kao da je ponovo cvetala, bivala je sve rumenija i bujnija. Pobolevao je i mama se sve više brinula za njega. To leto je zavrsio u banjama, na terapiji, jedva smo ga nagovorili, nakon puna dva meseca.

U kuci su im bili radnici iz Rusije, njih petorica, dovrsavali su potkrovlje. Pronasao sam ih kod poznanika, gde su radili za male pare. Roditelji su im preuredili staru garazu, da bi imali gde spavati, dok ne zavrse posao. Jednu nedelju je mama pripremila rucak za sve.
Na dvoristu je razmestila dva stola, spojila ih i prekrila stolnjacima. Radnici su delovali veselo dok ih je posluzivala. Razgovarali su, naime, na ruskome, kojeg sam razumeo, ali nisam bas dobro govorio, pa sam pred njima cutao,nisam ulazio u razgovor na ruskom.
“Matora, danas nema grudnjak!”- rece jedan.
“Uh, ala se ljuljaju!!!”- doda drugi.
“Sergej, jesi li joj ga vec gurao medju sise?”- obrati se treci, najmladjem, koji se zvao Sergej. Visok, plav, plavih ociju, mrsav. Sergej je iskrivio lice u ponosni osmeh ne odgovorivši konkretno
.
Bio sam zbunjen, prestrasen i uzbudjen istodobno. Nisam mogao verovati šta sam upravo čuo. Mama je setala izmedju njih, u beloj majici, ispod koje su se slobodno ljuljale nabrekle, teske grudi, velike poput kravljih. Kad bi se nagnula, i te bi se mešine zaljuljale obesene sve do struka. Retko ih je oslobadjala jer su tako goleme delovale groteskno, ali ne i za Ruse, koji su ko zna koliko vec bez svojih ili bilo kakvih zena. Odenula je i neku kracu suknju koja joj je isticala presiroke bokove, i jake listove. Ne mogu reci da je moja mama neka lepotica, ali bilo je nesto u njenim nesvakidasnjim oblinama sto je muskarce teralo da se i danas okrenu za njom.
“Jedi zlato, ohladit ce ti se!”- upozorila me milujući me po kosi.
Kasnije dok sam vozio ka kuci, sve me je više razjedala pomisao, na ono što sam čuo od smrdljivih Rusa. Dva dana sam hodao kao zombi, to je za mene bio tezak udarac.
Nisam izdrzao, morao sam proveriti svoje sumnje. Spava li stvarno mršavi mladi Sergej s mojom mamom, dok je otac u banji? Svakako su Rusi završavali posao kroz dva dana, te sam rekao svojoj zeni, da moram da budem prisutan tom prilikom. Naime, trebalo je da odem sutra ujutru, ali sam odlučio da odem večer ranije. Tako je i bilo.
Vratio sam se dve veceri kasnije, parkiravsi automobil podalje od kuce. Bio sam spreman da proverim svoje sumnje i prespavam u automobilu. Pala je noc. Zaobisao sam garazu, vrt s ruzama, i priblizavao se spavacoj sobi svojih roditelja.

Iznutra je gorelo slabo svetlo, zastao sam, primetio sam siluete nekolicine ljudi u mraku, koji nepomicno zure unutra, u sobu. Saputali su. Bili su to Rusi.
Dah mi je zastao u grlu. Srce mi je lupalo ludacki. I oni špijuniraju šta se unutra dogadja. Vratio sam se u vrt, pa zaobisao celu kucu, da bi prisao drugom prozoru, koji je gledao u sobu gde je gorelo svetlo. Lagano sam provukao prste kroz zaluzine i razmaknuo ih tek da mogu proviriti pogledom.

Iznutra me zaslepeo blesak maminih rasirenih butina, izmedju kojih je galopirao mladi Sergej. Svetlo stolne lampe je slabo tinjalo, ali videlo se da se onako mrsav sav unosi u nju, da je ljubi i da mu ona uzvraca poljupce. Goleme mamine sise, visile su sa strane, razlivene po posteljini, Rus bi povremeno nagnuo glavu ulevo ili u desno da joj dohvati bradavice, i onda bi ih zagrizao i teglio u vis s jos nekoliko kilograma mlecno belog testa… Izgledao ja kao mladi bik , na nabrekloj, rasplodnoj kravi!
Zakucavao se u nju, mesio svaki deo tela moje mame, dok je ona stenjala i skicala, ispustala neartikulisane glasove.
Božeeee, pa ona baš uživa dok je ovaj maršavi rus mesi i uteruje joj svoj kurac.
Vrata sobe se najednom otvorise. Mama se trgnu. U sobu udjose ostali Rusi, koji su do pre nekoliko minuta bili napolju pod prozorom, špijunirajući, isto kao i ja. Sergej je nije prestajao jebati… Sve se dogadajalo tu pred mojim ocima. Mama htede ustati, ali Sergej je pritisnu svom snagom o krevet, ostali joj dohvatise ruke, a neki sise i noge… Ona vrisnu, ali jedan debeljuškasti ćelavi joj zveknu samarcinu. Boze, zavapio sam u sebi, i zagrizao svoju pesnicu, pa oni će da je siluju! Svlacili su se na brzinu, kurčevi su im vec bili ukruceni.
Najvisi medju njima odgurne Sregeja, i onako velik, plecat s uzdignutom batinom zalegne na mamu. Ostali je drzahu, dvojica su joj bila na sisama, meseci ih i glockajuci joj vec nadrazene bradavice, a jedan joj je hteo ugurati kurac u usta. Nasta nevidjena guzva. Mama se batrgala neko vreme, onaj Rus koji ju je poklopio uporno je pokušavao da joj gurne kurac u pičku, ali mu nije uspevalo je se mama isuviše batrgala pokušavajući da se otme iz njihovih kandzi. Ostali su hvatali sta je ko stigao, njene mesnate butine, velike sise, miske na rukama. Kako onaj najveci nije uspeo da joj ga utera u pičku, sidje sa nje, te počeše da je okreću na stomak i ukaza im se veliko, istureno mamino dupe, na koje odmah naskoci drugi, debeljuskat i celav. Tada ga krupni Rus uhvati za rame, i povuče ga nazad, jer je ipak on prvi hteo da ga utera mojoj mami.

Sva ta guzva trajala je nekih minut, tada sam se okrenuo trazeći pogledom, nešto što bi mi pomoglo da pokušam da se obračunam sa rusima. I ugledao na zemlji jednu cev, duzine metar. Uzeo sam je u ruku I krenuo pravo u sobu da pokušam da odbranim svoju mamu od smrdljivih ruskih siledzija.

Uleteo sam u sobu kao furija, besan kao razjareni bik, I metalnom šipkom prvo udario najvećeg medju njima, koji arlauknu I pade sa kreveta na pod. Počeo sam ih udarati kako sam koga stigao, uopšte ne obraćajući paznju gde I koliko jako koga udaram. Rusi su bili u čudu, nisu shvatili šta ih je snašlo, dok je sevala metalna šipka po njihovim telima, oni stadoše bezati napolje iz sobe kako je ko uspeo. Debeli ćelavi, koji mami beše razvalio šamarčinu mi je sam naleteo na šipku glavom, arlauknuo je , šiknula je krv, a najkrupniji je od siline mog udarca bauljao po podu ka vratima sobe, trazeći izlaz. Dok je bauljao ja sam ga kao besan pas šutirao. Krenuo sam za njima napolje u mrak, I opazio kako rusi trče ka garazi gde su im bile stvari. Potrčao sam za njima. Bežali si jedan po jedan iz dvorišta u mrak. Zadnji je istrčao Sergej, poleteo sam ka njemu, I udario ga još jednom šipkom preko ledja. Pao je na zemlju, šutnuo sam ga jo par puta, dok je on zapomagao na ruskom. Onda sam ga pustio da ustane I odšepa u mrak. Stajao sam u mraku dvorišta posmatrajući kako svi zajedno nestaju u mraku.
Bio sam siguran da se više neće vratiti.

Vratio sam se u sobu. Mama je sedela na njenom krevetu umotana u beli čaršav, drhtala je I jecala. Suze su joj tekle niz lice.
Otišli su. Pobegli su – rekoh joj – idi operi se, I smiri se, sve je gotovo.
Klimala je glavom potvrdno, bez ijedne jedine reči, te polako ustajući sa kreveta ogrnuta čaršavom, ode put kupatila.

Seo sam na njen krevet, još uvek u čudu, srce mi je jako lupalo, tek sam sad počeo polako dolaziti sebi, shvativši šta se zapravo dogodilo, I šta sam ja uradio.
Posle nekih trideset minuta mama se vratila iz kupatila.
Zaustila je nešto da mi kaze.
Zaustavio sam je pokretom ruke, rekavši joj:
Nećemo sad ništa da pričamo.
Probaj da zaspiš I da se odmoriš, razgovaraćemo ujutru. Rekao sam joj I izašao iz sobe I otišao u drugu manju sobu. Ta noć mi je bila jedna od najduzih u zivotu. Ne znam kad ni kako sam zaspao, samo znam da kad sam otvorio oči još uvek sam bio odeven. Ustao sam sa kreveta I izašao iz sobe. Mama je bila u kuhinji, sedela je za stolom.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 02:39:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.