Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Apr 2024, 02:41:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26629281 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Tina

Ušao sam u Flagstaf. Još jedan od mnogih američkih gradova na mom proputovanju. Bio je to grad kao i mnogi drugi i nisam imao nekog razloga da se zadržavam. Medjutim, bilo je kasno popodne i da ne bih vozio noću, rešio sam da nadjem neko prenoćište ovde.
Brzo sam naišao na hotel koji mi je delovao pristojno i ja se prijavih. Ušao sam u sobu i raspakovao se. Iznenadila me je veličina sobe. Bila je kao omanji dvosoban stan. Istuširao sam se i sišao u restoran hotela da nešto prezalogajim.
Klopa je bila pristojna i posle obroka sam nastavio da uživam u hladnom pivu. Misli su mi bile nesredjene i mislio sam ni o čemu.
Izašao sam iz hotela u nameri da malo protegnem noge i vidim šta ovaj grad nudi. Pažnju su mi privukli mnogobrojni plakati. Bili su oblepljeni svuda po gradu i najavljivali koncert. Koncert je trebala da održi jedna crna pevačica. Na plakatima je pisalo da se zove Tina, ali je meni bila nepoznata. Na kraju krajeva daleko od poznate Tine Tarner. Verovatno neka pevaljka popularna u lokalnim okvirima. Pošto nisam znao šta ću sa sobom te večeri, rešio sam da se odvučem i vidim o kakvom koncertu se radi.
Brzo sam pronašao adresu sa plakata i iznenadio se. Ne znam iz kog razloga ja sam koncert zamišljao u nekoj dvorani ili nešto slično. Koncert je trebalo da se održi u jednom klubu. Pošto se ulaznica nije plaćala, rešio sam da udjem, pa ako mi se ne svidja, brzo ću pobeći.
Ušao sam u klub. I nije bila neka gužva. Brzo sam našao slobodan sto i seo. Nisam pošteno ni smestio dupe, kada dotrča provokativno obučena konobarica. Delovala mi je kao da je istrčala sa snimanja nekog tvrdog pornića.
- Izvolite – reče ona i isturi svoje pozamašne sise na koje je verovatno bila veoma ponosna.
- Pivo. – rekoh – Kada počinje koncert?
- Za pola sata – reče ona i okrete se od stola. Hodala je tako i vrckala dupetom da je već počeo da mi se diže. Mala ime dupe za medalju.
Uskoro je stiglo pivo, a i na bini su počeli da se okupljaju muzičari i šteluju svoje instrumente. Ono što mi je zapalo za oko je to što je u klubu bilo jako malo žena. Razlog sam saznao kasnije. Zato savet svima koji putuju negde. Ako ne poznajete dogadjaje u gradu i niste sigurni u šta se upuštate, ne upuštajte se. Ali, ako volite avanturu i pizdarije, onda slobodno napred.
Tada uz bučnu najavu jednog muzičara, na binu izadje ona, Tina. Publika poskoči kao da je bačena bomba medju njima. Galama, dreka, zviždanje, mnogi su i ustali sa stolica i dobacivali po nešto, poput: ''Udaj se za mene'', ''Vidi me...'' i slično.
Razlog je bila Tina. Pevačica andjeoskog tela. Sve njene proporcije su bile idealne. Bila je obučena u zlatnu svetlucavu haljinu koja je išla do poda i bila pripijena uz njene izdašne obline. Prelep prizor. Garantujem da je 99 posto gostiju u klubu htelo u tom trenutku da je pojebe. Onaj jedan posto su bile žene, a i ne garantujem da i one nisu to isto htele.
Krenuli su prvi taktovi muzike i Tina zapeva. Imala je dubok sexy glas. Pevala je, koliko se ja razumem u muziku, neki soul.
Temperatura u klubu je rasla do usijanja. Tinina sexi pojava, sexi glas, sexi pesme, njeno sexi njihanje kukovima na bini, počeše da proizvode enormnu količinu testosterona kod gostiju. Tako zagrejani, gosti su besomučno naručivali piće, da su konobarice jedva stizale da sve posluže. Čak sam i ja čekao nekih pola sata za pivo. Moram priznati, da cela ta atmosfera u klubu ni mene nije ostavila ravnodušnim. Adrenalin i testosteron u meni su prelazili svaku granicu koju je bilo koji doktor smatrao normalnom.
Tada je počelo da se zakuvava. Tina je htela da završi svoj koncert sa nekom pesmom, za koju smatram da joj je bio hit. To sam znao, jer je na prve taktove pesme, publika poludela. Ona, drolja, kako bi još više zakuvala, otkači mikrofon i sidje izmedju prvih stolova do bine. Pevala je, šetala izmedju stolova, i ovlaš rukom dodirivala ponekog srećnika. Ovaj bi crvene glave podizao čašu pića ka njoj i nazdravljao joj.
Ono dalje što se desilo nisam mogao da vidim. Bilo je dosta daleko od mene, a i neke glavonje ispred mene za susednim stolom su ustali i zaklonili mi vidik.
Jednostavno je muzika zastala, Tina prestala da peva, i čula se neka gužva. Bili su to zvukovi karakteristični za sranje. Jasno su se čuli zvukovi lomljenja stakala, bacanja stolica i dranje učesnika. Ustao sam sa stolice i propeo se da vidim šta se dešava. Dole kraj bine, grupa gostiju se je potukla. Njih troje, četvoro su se tukli i pri tome nisu vodili računa šta lome oko sebe. Pošto je atmosfera bila dovedena do usijanja, polako su se jedan po jedan u tuču uključivali i ostali gosti. Muzičari na bini su panično pakovali svoje instrumente kako bi ih zaštitili od razularene mase.
Tada sam u toj gužvi primetio Tinu. Ona je bezuspešno pokušavala da se domogne bine i izvuče iz tog sranja. Jedan od učesnika tuče je nehotice ledjima odgurnu tako grubo da ona pade na pod. Postojala je opasnost da je neko pregazi i povredi. Ono što me je u tom trenutku čudilo je bilo to što niko od muzičara nije sišao sa bine da joj pomogne, već su panično skupljali svoje instrumente i bežali iza zavese na bini. Tada iz pravca ulaza, kroz gužvu dotrčaše ljudi iz obezbedjenja. Njih dvojica hrabro uleteše u gužvu i počeše da dele šamare. Medjutim, jedan od njih, u toj gužvi slučajno zakači Tinu, i ova jadnica ponovo pade na pod.
Ne znam šta je proradilo tada u meni i ja skočih i krenuh ka njoj. Brzo sam se probio kroz masu koja je sve to posmatrala. Zgrabio sam je za nadlakticu i ona ispusti mikrofon koji je do tada držala. Podigao sam je i sa njom se popeo na binu. I dalje sam je držao za ruku, dok je ona sva u šoku zbunjeno gledala šta se dešava i bučno disala. Raja se je i dalje zdušno makljala na podijumu ispod bine na samo metar od nas. Dvojica izbacivača su počela da polako da preuzimaju primat. Oko njih je na podu sve više i više ležalo onesvešćenih gostiju kavgadžija. Tada se iz gomile, jedan od gostiju zalete široko raširenih ruku ka nama, vikajući pijano:
- Tina! Tina! Volim te...
Došao je do bine koja je bila jedan metar višlja od podijuma i nagnuo se unapred sa namerom da joj dohvati haljinu i privuče je sebi. Ja iznerviran i pun adrenalina, žestoko ga šutnuh čizmom u lice i on pade unazad krvavog nosa. Moja bajkerska čizma mu je verovatno slomila par koščica na licu, ali nisam mario.
- Odvedite me pozadi, molim vas... – reče mi ona tiho i ja sam je odvukao iza zavese.
Ušli smo u neki uski hodnik.
- Ova druga vrata levo... tamo...
Poslušao sam je. Ušli smo u njenu garderobu. Spustio sam je na stolicu ispred ogledala, naslonio se na komodu i izvadio cigarete. Stavio sam u usta dve cigarete i pripalio. Jednu ponudih njoj i ona je prihvati drhtavom rukom.
- Ispod stočića ima piće... Naspite nam po jedno... Molim vas.
Natočio sam na po piće. Ona prvu čašu otrese naiskap. I ja nam nasuh još po jedno.
- Jao... Baš vam hvala... Ne znam kako bih se izvukla da nije bilo vas...
- Nema na čemu... Nego čudi me kako to da vam kolege nisu pomogle?
- Ma pičke, pustite ih. To u stvari nije moj bend. To su neki lokalni muzičari koje sam iznajmila da mi sviraju samo za večeras.
Tada u sobu banu jedan omanji debeljko. Kasnije sam saznao vlasnik kluba. Sa vrata je počeo da se izvinjava i prenemaže. Medjutim, Tina ga preseče:
- Gde si ti celo veče, govno jedno? Malo je falilo da mi polome kosti tamo...
- Ali, Tina... Nisam... Znaš...
- Ma jebi se... Ko zna šta bi bilo da se nije pojavio ovaj gospodin i izvuče me odatle...
- Hvala gospodine – obrati se on tada meni.
- Ne zahvaljuj, nego me ostavi na miru. Gubi se...
Debeljko skoro uplašeno okrenu svoje debelo dupe i nestade iz garderobe.
- Jaoj... – zakuka sada Tina – Ne znam ni šta ću ni gde ću sada.
- Otpratiću vas do hotela – ponudih se ja.
- Ne vredi, znaju gde sam smeštena i celu noć neću imati mira od pijanih napasnika.
- Onda ja imam predlog.
- Koji?
- Ja sam tu motorom. Doći ću na zadnji ulaz i pokupti vas. Iznajmio sam sobu tu u jednom hotelu, pa možete provesti noć sa mnom.
- Oh... Hvala... – bila je još lepša tako bespomoćna, a ja sam već zakuvao pakleni plan u svojoj glavi. Plan se završavao sa lepom crnkinjom na mom kurcu.
Izašao sam i ubrzo dovezao motor do zadnjeg ulaza. Poneo sam kacigu sa mnom. Ušao sam unutra. Tina se je već presvukla u farke i neku košulju.
- Stavite ovo na glavu – rekoh ja dodajući joj kacigu.
- Ali...
- Tako vas neće prepoznati.
Ona uze kacigu od mene i stavi je na glavu. Izveo sam je iz kluba i već sledećeg trena smo bili na mom motoru i jezdili ka hotelu.
Ubrzo smo bili u mojoj sobi. Pala je preko kreveta na ledja umorna od svega što joj se desilo. Ležala je tako raširenih ruku i nogu i bučno disala. Njene moćne grudi su joj se cimale u ritmu disanja. Bila je prelepa i tako obučena u obične farke i košulju. Stvarno je imala predivno telo.
- Da li mogu da se istuširam? – upita ona i uspravi se u sedeći položaj.
- Naravno. Ja ću u medjuvremenu da nabavim neko piće.
- Odlično – reče ona i ode ka kupatilu.
Brzo sam se vratio u sobu noseći flašu viskija. Koštao me je skupo na recepciji hotela, ali ko ga jebe... Za onakvu pičku, vredi...
Samo što sam nasuo piće, ona izadje iz kupatila. Bila je ogrnuta samo belim peškirom, koji je još više isticao njenu tamnu put. Peškir je bio kratak, i ona da bi zaštitila svoje dojke od mog pogleda, dole joj je stajao kao neki vrući minić. Krv mi prostruja kroz telo. Prišla je i ćuteći sela na ivicu kreveta. Ja joj dodah piće.
- Ne znam ni vaše ime?
- Dule.
- Neobično ime...
Ja sam joj onda u dve tri rečenice rekao ko sam i odakle dolazim.
- Jebo te, treba da dodje neko iz Evrope i spasi me pijanih budala u klubu. Hvala ti još jednom.
- Ma u redu je – rekoh ja praveći se pomalo važan – nego, sada bih ja pošao pod tuš...
- Naravno... Ostavi mi samo cigarete. Moje su ostale tamo u klubu.
- Eto ti u toj kožnoj jakni... vidi u nekom od džepova.
Brzo sam završio sa tuširanjem. Kada sam ušao u sobu, samo sa peškirom oko struka, ona je ležala na krevetu, pušila cigaretu i pila viski. Delovala mi je kao neka sirena tako na krevetu. Jedva sam se uzdržavao da ne skočim i strgnem joj taj peškir i pojebem je.
- Dodji... – reče ona i lupi rukom po krevetu.
Ja džentlmenski sedoh na ivicu kreveta i prihvatih cigaretu iz njene ruke.
- Ne mogu, a da ti ne kažem... Ti si jedna veoma lepa i sexi žena... – ote mi se.
- Hvala... Ni ti nisi loš – reče pomalo stidljivo ona.
Tada je neko zalupao na vrata. ''Ko je sada?'' pomislih i ustadoh da otvorim. Ispred vrata su stajala dva policajca. Jedan stariji brka i mladji koji je ujedno izgledao i gluplji, iza njega.
- Dobro veče – reče brka i bez pardona se progura u sobu. Ja se bezobrazno isprečih ispred mladjeg i ne dozvolih mu da udje. Stajao sam tako na vratima i gledao ka šerifu.
- Tina... Kako ste? Ko vam je ovaj? – reče on bezobrazno, pokazujući glavom u mom pravcu.
- Dobro sam šerife, ali ne zahvaljujući vama i vašim ljudima. Gde ste bili?
- Pa znate, niko nam nije javio...
- Šta ste očekivali, da vas nazovu telefonom... Da nije bilo ovog čoveka ovde, ko zna šta bi se sve izdešavalo. On me je izvukao iz cele te gužve.
- Da, ali... – zamuckivao je šerif.
- Sada mi ne trebate, hvala. Možete ići. Ovde sam bezbedna.
Šerif se kao popišan okrete i krenu napolje. Ja mu se drsko i bezobrazno nasmeših u facu i ispratih ga zalupivši vrata od sobe. Taman sam krenuo ka krevetu na kom je ležala Tina, kad opet lupanje na vrata. Otvorio sam i opet ugledao njih dvojicu.
- Šta je sada? – upitao sam već nervozan.
- Ostaviću jednog svog čoveka ovde ispred vrata – reče šerif meni preko ramena obraćajući se Tini – u slučaju da se neka usijana glava ne pojavi i provali gde ste smešteni.
- Hvala – viknu Tina i ja mu zalupih vrata pred nosem.
Seo sam ponovo na ivicu kreveta pored nje.
- Molim te... Dodaj mi cigarete... Eto ih na komodi...
Tina se ležeći protegnu da dohvati cigarete i kratak peškir se odiže. Pola njenog okruglog prelepog guza izadje ispod peškira meni pred oči. Nisam mogao da izdržim i ja nežno spustih svoj dlan na njenu guzu. Brecnula se, jer nije to očekivala, a nije ni videla jer mi je bila ledjima okrenuta. Medjutim, ona uze svoju ruku i stavi preko moje. Nije pokušavala da je skloni, već je samo još jače pritisnula uz svoju guzu. Pogledala me je zavodnički kroz poluspuštene dugačke trepavice i tiho rekla:
- Dodji...
Krenuo sam preko kreveta na kolenima ka njoj. Na tom putu mi spade peškir i ja go legoh kraj nje.
Zagrlila me i podarila mi poljubac. Poljubac od kojeg pucaju nokti na palčevima nogu. Imao sam u zagrljaju vatrenu crnkinju. Ljubeći je, strgao sam joj peškir i njene vrele dojke me dodirnuše po grudima. Vrelo. Spustio sam jednu ruku na njenu okruglu tvrdu zadnjicu, dok me je ona milovala rukama svuda po telu. Uhvatio sam je za ramena i položio je na ledja. Zagnjurio sam gladno medju njene sise. Dahtala je glasno. Ljubio sam te tvrde ogromne dojke crne kao abonos. Taman sam hteo da krenem od sisa ka stomaku, ona ustade i sada rukama mene obori na ledja. Nisam se opirao. Ležao sam tako na krevet oslonjen ledjima, a noge su mi visile pored na podu. Tina ustade sa kreveta i omogući mi dugi pogled na njeno predivno telo. Otresla je ostatak viskija iz čaše i kleknula na pod izmedju mojih nogu. Nežno me je uhvatila za kurac i prislonila ga sebi na lice. Moj ogromni kurac je izgledao belije nego što jeste, tako prislonjen na njeno lice. Sklopila je oči i počela polako da ga liže. Lizala mi je kurac od korena do glavića. Zatim bi mi lizala jaja. Ludeo sam u iščekivanju da ga stavi u usta. Medjutim, ona kao da to nije htela. Samo mi je lizala kurac i jaja. Taman kada bih pomislio da će ga strpati sebi u usta, ona bi ga samo protrljala po svojim obrazima i licu i nastavila da ga drka i liže. Ta situacija NE pušenja, me izludjivala.
Sada je Tina krenula na gore. Išla je polako i sve vreme trljala svoje telo o moje. Prvo sam na kurcu osetio njene vrele dojke, pa stomak i na kraju oštre dlačice njene pičkice. Polubila me je. Raširila je noge i opkoračila me. Namestila se i moj joj kurac upade do pola.
- Ohhh... tako mi je ovo trebalo... – reče ona.
- Divno... oh... – zadahtao sam sada ja.
Obgrlila mi je glavu rukama i navukla se na moj kurac do jaja. Zabacila je glavu unazad i odigla gornji deo tela.
- Ahhh... kako ti je dobar...
- Prijaš mi andjele...
- Uh... želim te...
- Uzmi me...
Tada je Tina zavrtela kukovima. Ja sam je uhvatio obema rukama za guzove i počeo da ih vrtim. Tina je dahtala i nabijala se na moj kurac. Osetio sam kako vlaga iz njene pičke curi i topi mi muda. Jebali smo se tako lagano i uživali jedno u drugom. Tina mi je i dalje mešala na kurcu, dok sam joj ja mesio guzove. Onda sam pomerio jednu ruku i zavukao joj vrh svog kažiprsta u čmar. Tina tada vrisnu.
- Tooo... ohhh... šta mi to radiš....
- Tucam te... – sada sam i ja zapenio.
- Tucaj me... oh... želim te...
Sada smo ubrzali ritam. Kako se je sve više i brže nabijala na moj kurac, tako joj je moj kažiprst ulazio sve dublje u čmar. Tina je kolutala očima i ludela na mom kurcu. U jednom trenutku, ona se uspravi i moj joj prst ispade iz čmara. Sada se je namestila u sedeći položaj na mom kurcu i nastavila da meša. Nisam mogao da dohvatim i ponovo joj zavučem prst u čmar, pa sam je zgrabio za sise i počeo da ih mesim. Ona tada obliza svoj srednji prst i zavuče ruku pozadi i smesti ga sama sebi u čmar. Drolja se je nabijala na moj kurac i svoj prst istovremeno. Odigao sam gornji deo tela i zagrizao u njene sise. Dohvatio sam zubima njenu bradavicu koja je bila nabubrila do pucanja. Tina vrisnu i poče da se trese i još jače nabija na moj kurac. Orgazam joj je nekonotrolisano tresao telo. Pogled na njene ogromne dojke koje su mi poskakivale ispred očiju, natera i mene da mi krv proradi. Uhvatio sam je za ramena, nabio snažno na kurac i počeo da svršavam. Punio sam je. Tina je počela da vrišti, da nas je ceo Flagstaf čuo. Orgazam je trajao dugo i bio intenzivan.
Tina se umorna sruči pored mene na krevet i moj poludignuti kurac, sav umazan ispade iz nje.
Zaspali smo oboje kao bebe.
Ujutru smo se probudili i krenuli dole u restoranu hotela na doručak. Ispred vratiju sobe zatekosmo podbulog kretena od policajca kako nas čuva. Dremao je jedva držeći oči otvorene.
- Nikad mi se nije desilo da me policija čuva dok tucam – rekoh ja prolazeći pred njega, namerno da me čuje.
Tina se grleno nasmeja i odosmo na doručak.
Posle doručka u hotel je došao Tinin neki rodjak kolima po nju. To je bio crnja visok preko dva metra i snažan kao bik. Bio je ćelav i namrgodjen. Majica je pucala na njemu od veličine njegovih mišića. Svako ko je iole bio pametan, ne bi se kačio sa tim čovekom.
Tina mu ukratko objasni sve i on mi se zahvali i u njeno ime. Popili smo piće i njih dvoje se pozdraviše sa mnom i zapališe.
Mene više ništa nije držalo da ostanem u ovom gradu, te i ja uzjahah motor.
Naročito sam požurio, jer nisam mogao da se otmem utisku da me šerif i njegovi ljudi baš nešto ne gotive.
''Hit the roud Jack'' kaže jedna pesma, i ja zapalih iz grada.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Fej

Santa Monika...
Kada bi mi neko rekao: ''Dule, zamisli raj'', mislim da ovo ne bi bilo daleko od toga. Grad na obali okeana. Široke ulice i bulevari. Široka šetališta. Sunce i blaga klima. Pelepi, nasmejani ljudi. Luksuzne vile sakrivene u palmama i zelenilu. Luksuzna kola. Sve je bilo vrh.
Vozao sam se tako bulevarom pored okeana i tražio mesto gde ću baciti sidro. Ugledao sam na plaži neku drvenu kućicu i nekoliko motora parkirano ispred. Skrenuo sam i uputio se tamo. Bio je to kiosk za hot-dog ispred koga su se okupili neki bajkeri. Parkirao sam, naručio sebi sendvič i pivo i pozdravio prisutne.
- Momci – obratio sam im se – Prvi put sam u gradu. Gde mogu da nadjem smeštaj?
Bajkeri mi predusretljivo objasniše za smeštaj, posedaše na motore i zapališe. Pojeo sam sendvič i popio pivo i krenuo. Brzo sam našao mesto koje su mi rekli da potražim. Tabla na kojoj je pisalo ''Rooms'' mi je jasno ukazivala da sam na pravoj adresi. Ušao sam unutra. Prelepo. Bilo je to jedno veliko četvrtasto dvorište sa malim bazenom na sredini. Okolo u krug na dva nivoa su bile sobe. U bazenu su se neka dečica igrala i kupala. Pored bazena je bilo nekoliko ležaljki na kojima su se sunčali ljudi.
Odjednom ispred mene iskoči mali, debeli, stariji čovek. Bio je japanac. Pogleda me kroz svoje kose oči i upita:
- Izvolite.
Odmah sam shvatio da je on neka vrsta domara ovde i verovatno se bio uplašio mojom pojavom. Znate, u Americi, kada se pojavi bajker sav u koži, prljav, duge kose ili brade, veoma često ljudi pomisle na nevolju. Tako se je i mali japanac postavio prema meni. Ja se nasmeših, da razbijem napetu atmosferu i rekoh:
- Treba mi smeštaj. Rekli su mi da ga ovde mogu naći.
- A ko vam je rekao? – upita sad on malo popuštajući.
- Ona tabla ispred – rekoh ja već nervozan i umoran od puta – hoćeš li ti matori novce ili ne? Ako nećeš, ja palim, ima u ovom gradu i nekog ko hoće da zaradi.
- Dobro... dobro... Koliko planirate da ostanete – omekša matora budala kada sam mu pomenuo dolare.
- Ne znam. Za sada planiram nekoliko dana, a možda i duže.
- Dodjite ovamo.
Ušli smo u neku kancelariju i brzo završili formalnosti. Mogao sam da se smestim u sobi na spratu. Jedva sam dočekao da osetim tuš na sebi.
Odmorio sam to popodne. Na preporuku japanca domara, otišao sam u jedan restoran i stvarno dobro jeo. Rešio sam da se malo provozam plažom. Plaža je bila ogromna i dugačka. Za naše pojmove megalomanska. Prostirala se kilometrima. Na plaži je bilo svega i svačega. Ljudi su se kupali, sunčali, igrali odbojku na pesku, fubal ili neki drugi sport. Na jednom mestu je bila teretana na otvorenom gde su nabildovani momci pokazivali svoje osunčane mišiće. Pored plaže je prolazilo nekoliko staza. Tu su bile posebno staze za pešake, roleraše, bicikliste, motoraše, pa čak i za kola. Peskom pored samog okeana, bi povremeno prošao džip sa jasnim oznakama da su u pitanju spasioci. Vozili su lagano i kurčili se pred ushićenim ženskim pogledima.
Vozeći se tako, ugledao sam jedan bar na samoj plaži. Usporio sam sa namerom da skrenem i tamo bacim sidro i malo ošmekam. Skrenuo sam motorom i odjednom u perifernom polju mog vida zapazih nešto. Naglo sam zakočio i stao.
Bup.
Udarac. U mene je udarila neka devojka na rolerima. Udarac nije bio jak, ali ona pade na zemlju. Pretrnuo sam. Stvarno je nisam video. Da li umoran od puta, ili ushićen svime što se dešava oko mene, opala mi je pažnja. Doduše ja sam stao sa motorom, ali sam se time isprečio njoj na putu i ona je ne mogavši da stane udarila u mene. Naslonih motor na nogaricu, i pritrčah da vidim kako je.
Kleknuo sam pored nje. Ona je sedela na zemlji, više zbunjena i šokirana nego povredjena. Imala je samo jednu malu ogrebotinu na dlanu.
- Kako ste? – upitah ja smireno da ne bi paničila.
- Dobro... – reče ona zbunjeno.
- Gde vas boli?
- Samo ovde – pokaza dlan – i naravno ponos...
Pomogao sam joj da se podigne. Oko nas se je već skupila dobra gomila ljudi.
- Da li želite da zovem hitnu pomoć?
- Ne. Ne treba. Dobro mi je.
Kada su videli da nema ništa spektakularno, raja je počela da se razilazi i nas dvoje ostadosmo sami pored motora.
- Da li hoćete da vas prebacim negde?
- Ne. Nema potrebe. Stvarno sam dobro. Nego šta se desilo? Ja vas uopšte nisam videla.
- Verujte ni ja vas. Kada sam vas uočio ja sam zakočio i vi ste udarili u mene.
- Oh... kako sam smotana...
- Niste. Delom je i moja krivica.
- Baš glupav sudar – reče ona i nasmeši se. Tek sam sada primetio kako je ova crnka, duge kose prelepa devojka.
- Imam jedan predlog – rekoh ja.
- Koji?
- Da nam se dan ne završi ovako glupavo, zovem vas na piće. Evo ovde u ovom restoranu – i pokazah joj rukom ka plaži na restoran, zbog koga se je i sve ovo desilo.
- Može.
Seli smo u restoran i naručili piće. Fej, kako mi je rekla da se zove je bila jedna prelepa devojka. Nosila je tesne helanke koje su ocrtavale njenu prelepu figuru i noge. Gore je imala majicu pripijenu uz telo, koja je govorila da ima odlične sise, jer se brus nije nigde ocrtavao.
Brzo smo se opustili i zbližili kroz razgovor. Fej je bila glumica i do sada je glumila samo u nekim trećerazrednim predstavama i serijama. Čekala je svoju šansu za nešto bolje i redovno odlazila na audicije. Svakoga dana je vozila rolere, kako bi održala svoje telo u top formi.
- Svakog dana vozim po desetak milja i nikada mi se ništa nije desilo do danas.
- Pa pogledaj to i sa dobre strane.
- Koje?
- Pa da se to nije desilo, ne bi se upoznali...
- Mogao si mi lepo prići u nekom baru, a ne da me zgaziš motorm. I nije ti neki upad...
Nasmejasmo se. Volim tako neposredne devojke. Zaneseni tako u piću i razgovoru, nismo ni primetili da se već polako smrklo.
- Vreme je da polako krenem – reče ona i razočara me.
- Hoćeš li moći po ovom mraku? – upitah ja tobož zabrinuto, ali mi je namera bila da je ja povezem i možda smuvam.
- Nije problem tu do bulevara, a onda ću uloviti neki taxi.
- Mogu te ja odbaciti, ako želiš?
- Ne znam. Uverila sam se danas kako voziš – reče ona i prasnu u smeh.
Nisam mogao ni ja da se ne nasmejem.
- Dobro. – tobože ljutito rekoh – Ponuda je tu...
- Naravno da želim...
Ustali smo i seli na motor. Imala je malo problema da namesti svoje noge jer su joj roleri smetali. Konačno krenusmo.
Pripila je svoje telo uz mene i obgrlila me oko struka. Vozio sam tako lagano kroz grad. Nakon nekih pola sata vožnje smo stigli ispred njene kuće. U stvari bio je to jedan isti kompleks soba kao i onaj u kome sam ja bio smešten.
Fej sjaha sa motora i dodade mi kacigu.
- Izvini još jednom za ono danas... ali jako mi je drago što sam te upoznao – rekao sam na rastanku.
- Nema veze. I meni je bilo lepo. Naravno posle onog pada.
- Ćao. Možda se negde i sretnemo...
- Malo mi je glupavo... sve ovo... Hoćeš da udješ na jednu kafu?
Mislio sam da me nikada neće pitati i da ću ostati suva kurca. Napravio sam tu kao malu dramsku pauzu i rekao:
- Može.
Parkirao sam motor i uskoro smo bili u njenoj sobi. Fej poče da skida rolere sa nogu i reče:
- Moram da se istuširam, sva sam znojava. Ti nam sipaj piće, brzo ću...
Fej ode u kupatilo, a ja od pića nadjoh samo vino. Ne volim ga baš nešto preterano, ali kad nema drugog...
Izašla je iz kupatila obučena u bade mantilu. Bila je još lepša sa tako mokrom crnom kosom. Uzela je peškir i umotala kosu u veliki turban.
- Kakve su šanse da i ja osetim malo tuša? – upitah.
- Naravno... Dotle ću ja da nam zakuvam kafu.
Oprao sam na brzaka štroku sa sebe i izašao iz kupatila. Na stolu me je već čekala kafa. Nazdravili smo sa vinom i počeli da srčemo kafu.
- Izvini za piće. Retko ko dolazi kod mene, a ja pijem samo vino...
- Nema veze. Nego kako to retko? Ti si ipak lepa devojka, šta je sa društvom, momkom?
- U mom poslu glume nema prijatelja. Samo zavist i ljubomora, a posao me toliko okupira, da nemam vremena za druženje, pa samim tim i momka.
- Znači, tebe treba neko da udari motorom da bi sklopila poznanstvo...
Ona se grleno nasmeja, i zabaci glavu unazad. Tim pokretom joj se dekolte bade mantila malo otvori i ja videh deo njenih prelepih dojki.
- Stvarno si bezobrazan... – reče ona kroz smeh – ali mi se to svidja...
- Šta onda treba da uradim da bih te osvojio? – nastavio sam osetivši da možda imam prolaz kod nje – Da te udarim kamionom?
Ona sada prasnu u smeh. Otpi gutljaj vina i tiho reče:
- Ne. Ipak bi mi prijao nežniji pristup.
- Bicikli? – našalih se ja ponovo.
- Ne. Znaš ti dobro na šta ja mislim...
- Dobro – rekao sam i ustao sa stolice. Krenuo sam ka njoj i prišao joj s ledja. Stavio sam svoje ruke na njena ramena – Možda jedna nežna masaža pomogne..?
- Uh... to prija...
Nastavio sam da joj nežno masiram ramena i vrat. Osetio sam kako joj se telo pod mojim rukama i dodirima polako opušta. Zabacila je glavu malo unazad i naslonila je na moj stomak. Ja sam joj i dalje masirao ramena, s tim što sam sada zavukao ruke ispod bade mantila. Ona je tiho disala sklopljenih očiju. Pošto sam stajao iza nje, a ona sedela na stolici, pogled na njen dekolte je bio otvoren. Mogao sam lepo da joj vidim dojke. Po napupelim bradavicama sam shvatio da joj sve ovo jako prija.
- Oh... Dule... Lepo masiraš...
- Nije ovo ništa... mogu te ja i celu izmasirati...
Otvorila je oči i pogledala me preko svog čela.
- Znaš ti dobro kakva masaža meni treba...
Spustio sam svoju glavu i poljubio je u usta. Prihvatila je moj poljubac. Pošto je u tom položaju pretilo da joj polomim vrat, ja se pomerih ispred nje i uhvatih je za ruku. Poveo sam je ka krevetu. Uz put sam uspeo da zbacim majicu sa sebe i ostao samo u pantalonama. Ona odveza kaiš svog bade mantila i pokaza mi svu raskoš svoga tela. Legli smo na krevet jedno pored drugo, i ona poče nestrpljivo da mi otkopčava kaiš pantalona. Dok je to radila, ljubila mi je maljave grudi. Pomogao sam joj oko pantalona i skinuo se. Ona je to iskoristila da se skroz izvuče iz bade mantila.
- Dule... – reče promuklo – Želim te... Sada...
Nisam progovorio ništa. Samo sam je strasno poljubio. Prihvatila je moj poljubac i rukom me ščepala za jaja. Zarila je svoje nokte u moja muda da osetih bol. Trznuo sam se i ona popusti stisak i uhvati me sada za kurac. Ščepao sam je za guzu i počeo da mesim. Odvojio sam se od njenog poljupca i počeo da je ljubim po vratu i grudima. Dahtala je od uzbudjenja. Ljubio sam je i dalje, prebacio ruku sa njene guze na njenu pičkicu i polako joj zavukao prst. Bila je vlažna. Vrela. Ja se još više uzbudih i moj kurac poče da balavi u njenoj ruci.
- Hodi... uzmi me... – reče ona tada. Okrenula se na ledja i povukla me rukama na sebe.
Legao sam preko nje i zaklopio je svojim telom. Tiho je uzdahnula kada je osetila moje telo po sebi. Grlio sam je i ljubio po licu. Kurac mi se sam namesti na ulaz njene pičkice i ja počeh polako da ga uguravam. Zastenjala je i još jače raširila noge. Gurao sam ga lagano i nežno. Nabio sam joj ga do kraja. I dalje sam je ljubio po obrazima.
- Oh... kako se osećam sigurno... ovako zaštićena u tvom zagrljaju... – dahtala je.
- Prijaš mi...
Dugo sam je tako ljubio po obrazima i ustima. Lagano sam ga vadio i vraćao ponovo u nju. Uživali smo oboje u tom laganom jebu.
- Uzmi me sada... ohhh... otpozadi... – reče ona u transu.
Odvojio sam se od nje i omogućio joj da se okrene i namesti četvoronoške. Natrtila je svoju prelepu guzu prema meni i spustila glavu na jastuk u iščekivanju da je probodem. Prislonio sam kurac na njen pičić i počeo polako da prodirem.
- To... ohhh... Duleee... stavi mi ga...
Uhvatio sam je za kukove i počeo da je tucam. Kako je vreme prolazilo, ja sam sve više ubrzavao ritam mojih udaraca i sve sam je snažnije nabijao nakurac. Fej je sada drmala glavom levo desno u transu i zabacivala svoju dugu crnu kosu.
Sada smo se već jebali strasno i jako. U tom naletu, ja u jednom trenutku izvadih svoj kurac iz nje više nego što je trebalo i on ispade napolje. Po inerciji joj moj kurac kliznu duž procepa guze. Brzo ga vratih nazad i ponovo nabih u pičku. Fej je ciknula i počela da vrišti.
- Tooo... ahh... daj mi ga sada... svršavaaaam...
Celo teo joj je drhtalo. Ja sam ga i dalje besomično nabijao. Fej je ludo svršavala.
- Arghhh... – kriknu ona glasno i pade nauznak na krevet. Moj kurac ispade iz nje i ostade tako da stoji sav umazan. Ležala je na stomaku ispred mene i glasno disala. Prislonio sam se uz nju, sa namerom da joj ga ponovo uteram. Bilo gde, guza, pička, ne biram samo da svršim. Već su me jaja bolela. Tada ona poskoči.
- Ne... Ne želim...
- Samo malo ljubavi... blizu sam – počeh da je molim u očajanju.
- Znam... Postoji i drugi način... Dole neću... Tamo sam gotova...
Ona se tada okrenu i gurnu me da padnem ledjima na krevet. Spustila je svoju glavu dole i uzela moj kurac u usta. Odjednom osetih olakšanje kada sam osetio vrelinu njenih ustiju oko mog glavića.
Ali... Fej nije bila od onih devojaka, koje kada vam puše, prvo ga oblizuju, pa ga mirišu, ližu i ko zna šta još. Fej ga je jednostavno odmah i odjednom naglo progutala. Strpala je moj kurac sebi u grlo iz jednog poteza. Odmah. Osetio sam njen nosić kako oslonjen na moja muda ispušta vazduh. To me je golicalo i napalilo da već posle nekoliko gutanja, ja počeh da ispaljujem spermu. Fej je sve halapljivo gutala. Svršavao sam burno i dugo. Ona je gutala svaku kap mog semena i nisam mogao da se otmem utisku da joj je i to bilo premalo. Telo mi je klonulo, i ona ispusti moj kurac iz svojih ustiju. Zadovoljno coknu jezikom i pruži se pored mene.
Ujutro, kada sam ustao, čekali su me vruća kafa i doručak. Fej je zadovoljna cvrkutala po sobi.
- Dobro jutro, lepi... – reče ona cvrkutavo.
- Jutro... – odvalih ja sanjiv.
- Doručak je spreman.
Seli smo za sto i jeli. Ćutao sam. Znao sam šta sada sledi. Rastanak. Samo da ne bude sranja.
- Mili... – obrati mi se ona prva – Uživala sam sinoć sa tobom... Jako...
- I ja srećo...
- Oboje znamo da je tu kraj...
- Aha...
- Ja moram posle doručka na posao... Imam neku audiciju...
- Ok.
- Ti se istuširaj pa ...
Ustao sam sa stola. Obišao ga i stao iza nje. Poljubio sam je u vrat. Ona se mazno izvi i uhvati me svojom rukom za moju na njenom ramenu.
- Nemoj se opterećivati – rekoh ja – oboje smo dovoljno zreli i znali smo u šta se upuštamo.
- Da. – reče ona.
- Hvala ti za sve. Idem ja sada.
Krenuo sam ka vratima. Ona je i dalje sedela i zurila u doručak ispred sebe na stolu. Izašao sam u sunčano jutro.
I danas će biti lep dan...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Etel

Svoj boravak u Santa Moniki sam produžio na nekoliko dana. Naravno, Fej mi se nije javljala posle one večeri, a da budemo iskreni ni ja se nisam nešto trudio da je nadjem. Dani su mi prolazili u ludom provodu i zabavi, a za tako nešto je bilo prilika na pretek.
Taj grad, kao da je živeo za provod. Svakoga dana su bile mnoge razno-razne zabave na plaži, koncerti lokalnih grupa na otvorenom, a o provodu po noćnim klubovima i da ne pričam. Čovek bi tako mogao da živi i provodi se do kraja svog života, ali da budem iskren, to je i koštalo dosta para.
S toga, kako ne bih ostao švorc, jer ja sam jedan od onih koji jako dobro i brzo zna da troši pare, rešio sam da prodam motor i polako počnem da razmišljam o organizaciji puta da se vratim kući. Isto tako, razmišljao sam i o mogućnosti da nadjem neki posao, ali sam tu ideju potisnuo u drugi plan.
Mamuran od sinoćne žurke na plaži, taj dan sam se probudio negde iza podneva. Istuširao sam se i rešio da odem negde da nešto pojedem. U dvorištu, neka dečurlija se je kupala i igrala u bazenu. Izlazeći, naleteh na matorog japanca domara koji mi se uljudno javi.
- Dobar dan – rekoh mu ja – Nego kad sam vas već sreo, hoću nešto da vas pitam.
- Izvolite.
- Planiram da krenem kući, pa hoću da prodam moj motor. Da li znate nekog ili neku agenciju gde bih to mogao da završim?
- Raspitaću se, pa ću vam javiti.
- Hvala.
Onda sam otišao u jedan restoran i jeo odlične palačinke. Meni doručak, ostalima ručak. Nakon toga sam popio bar litru kafe da dodjem k sebi i malo prošetao plažom da udahnem vazduh i naparim oči.
Vratio sam se u stan. Čim sam ušao u dvorište, iza ledja čuh kako me neko doziva.
- Gospodine!
Okrenuo sam se i video matorog debelog domara.
- Gospodine, gazdarica Etel hoće da se vidi sa vama...
- Gazdarica? – zastao sam začudjen i okrenuo se prema njemu.
- Da... Znate ona je vlasnik ovog kompleksa. Rekao sam joj da prodajete motor, pa bi ona da razgovara o tome sa vama.
- Odlično... Kada? Gde?
- Ona je sada u kancelariji, možete otići odmah do nje. To vam je onaj apartman broj A11.
- Hvala.
Otišao sam prvo u svoju sobu da se presvučem i istuširam i uputih se ka kancelariji gazdarice.
Zakucao sam na vrata i ušao. Unutra je bila zgodna plavušica i ja pomislih da je to sekretarica. Znate, gazdarice sam ja još uvek zamišljao kao matore gundjave, debele žene pune strija.
- Halo, - pozdravih – Treba mi gazdarica...
- Ja sam, izvolite... – reče ona i ostavi me malo zbunjenog.
- Hm, ja sam u vezi onog motora.
- Ah, da... Izvolite sedite... Jeste li za neko piće?
- Ako mogu da biram, ja sam za hladno pivo...
- Odlično – reče ona i ustade. Iz friza je izvadila dve flaše piva. Bila je to odista zgodna žena. Vitke linije, uzanog struka i još uvek ne velikih, ali tvrdih sisa za svoje oko četrdesete godine. Imala je prelepe listove, one vretenaste, koji najlepše izgledaju kada žena nosi ravne mokasine, kao što je ona nosila. Sede za sto preko puta mene, dodade mi pivo i poče:
- Domar mi je rekao da se interesujete kako da prodate motor.
- Da.
- Da li je to onaj srebrni Harley koji sam često vidjala ispred?
- Jeste.
- Vidite, ja imam sina koji za dva meseca puni 18 godina. Odavno me već davi da mu kupim motor, pa sam mislila da se nekako dogovorimo oko cene...
- Stvarno? Prvo moji komplimenti... – počeo sam da joj se uvlačim u dupe. Prvo da bih što bolje prodao motor, a drugo da bih pokušao da je opalim. Bila je dobra mačka. – Nikada ne bih pomislio da imate tako velikog sina...
- Ah... Hvala... Mlada sam se udala... pa... eto... – zacvrkuta ona.
- Mora da je tata mangup, čim vas je tako mladu prevario...
- Tata mu je baraba i odavno ne živimo zajedno. Iskreno, ne znam ni gde je...
- Žao mi je...
- Ma nema veze... Nego hajde da pričamo o motoru.
- Može. Vidite, meni novci ne trebaju. Cena motora je ona koliko košta avionska karta da se vratim kući. Mislim da je to više nego fer cena, i još da mi ne naplatite par dana boravka dok ne krenem na put.
- Mislim da se možemo dogovoriti. Dajte mi danas vremena da vidim koliko košta ta vaša karta i mislim da ćemo rešiti problem.
- Odlično. – Otpih pivo i krenuh da ustanem i odem, kad ona reče:
- Sedite još malo. Ipak ste moj gost, a nismo imali prilike da se upoznamo bolje, a i red je da proslavimo kupoprodaju...
- Onda ćete morati da mi date još jedno pivo.
- Naravno – sada je ponovo ustala i otišla do frižidera po pivo. Možda mi se činilo, ali mislim da je sada više koketirala sa mnom. Ovoga puta nije kleknula kako bi izvadila pivo iz friza, već se natrtila. Prelepa guza joj se ocrta na tankoj suknjici. Osetio sam kako mi se kurac puni krvlju, ali morao sam ići polako, ako sam mislio da uspem.
- Inače čime se vi bavite? – upita sedajući za sto i stavljajući pivo ispred mene.
Ja sam joj ukratko ispričao svoju životnu priču, dok je ona sa oduševljenjem slušala i povremeno postavljala po neko pitanje. Na kraju sam priču završio svojim putovanjem motorom i dolaskom u Santa Moniku. Naravno, priče o sexu sam preskočio.
- Eh, kako se ranije nismo znali – setno reče ona – ja bih vam rado bila pratilja na tom putu. Volim avanture.
- Da, ali to traži i izvesne žrtve... – rekoh ja u nadi da ću je navući na moj teren.
- Mislim da bih se organizovala što se posla tiče, a novac ne bi bio problem – reče ona ushićeno.
- Nisam mislio na tu vrstu žrtve – ''Imam je'', pomislih.
- Nego?
- Pa znate to je putovanje koje dugo traje...
- I?
- Pa... kako da vam kažem... – odugovlačio sam... – Postoje odredjene potrebe...
- Koje? – nestrpljivo će ona.
- Kako da vam kažem... znate na šta mislim... Uveče posle napornog dana, muškarac hoće da se odmori, mala masaža... i tako to...
- Mislite sex?
- Da.
- Pa kaži odmah... – reče ona i dalje sa sjajem u očima – s obzirom kako izgledaš, mislim da ni to ne bi bio uopšte problem. Naprotiv.
- Je li?
- Naravno, ako se i ja tebi svidjam...
- Da li to znači da sada kad već nema putovanja da možemo nadoknaditi izgubljeno vreme bar što se sexa tiče?
- Baš si bezobrazan... – reče ona kada je shvatila da sam je navukao – A šta ti misliš?
- Mislim, odnosno znam da se ti meni jako svidjaš i da ne bi bilo loše...
Ona je u medjuvremenu ustala sa svoje stolice i krenula oko stola ka meni. Nisam uspeo da dovršim rečenicu, a već je bila pored mene i sagnula se i poljubila me dok sam još sedeo na stolici. Mirisala je na svežinu. Prihvatio sam njen poljubac. Njena kosa mi je padala preko ramena i grudi.
Ustao sam sa stolice da se nekako  bolje namestim, medjutim, ona sede na stolicu čim sam ja ustao. Krenuo sam da se sagnem i nastavim da je ljubim, ali ona rukom o moje grudi me odgurnu i ja se uspravih ponovo. Sedela je tako u stolici dok sam ja stajao ispred nje. Brzo mi je otkopčala šlic i izvadila moj poludignuti kurac. Coknula je jezikom zadovoljno kada je videla čime raspolažem.
- Uhhh... sada stvarno žalim što nisam bila na tom putovanju sa tobom...
- Veruj mi, i ja...
Uzela je nežno moj kurac rukom, prinela ga licu, onjušila ga, i lagano strpala sebi u usta. Zadovoljno je mumlala i oblizivala moj glavić. Toplota i vlaga njene usne duplje nadigoše mi kurac do pucanja. Dok mi je pušila, raskopčavala mi je košulju i pantalone.  Ubrzo sam stajao ispred nje raskopčane košulje i sa pantalonama spuštenim do kolena. Ona je i dalje sedela obučena i slasno dudlala moj kurac.
- Ohhh... kako ti je lep i ukusan... – govorila je dahćući.
- Tvoj je srećo... ahhh...
Zastenjao sam kada ga je progutala u grlo do jaja. Osetio sam hladan vrh njenog nosića kako mi dodiruje stomak. Gutala ga je tako duboko u grlo i jednom rukom mi nežno mesila muda. Njena lepota, pogled na njene sise ispod dekoltea odozgo, kao i njeno vrhunsko pušenje nateraše me da krenem da svršavam. Uhvatio sam jednom rukom za kurac i počeo da joj  punim grlo spermom. Ona se odmače i namesti se da je isprskam po licu...
- Ahhh... to volim... svrši mi po licu... volim spermu...
- Ahhh... kako si dobra...
- Tooo... ohhh... kako ti je ukusno seme...
Svršio sam i razmazivao joj kurcem po licu i ustima moju spermu. Zadovoljno se je oblizivala i gledala me je u oči. Taman sam hteo da je okrenem i nastavimo sa jebačinom, kad...
Bam.
Otvorila su se vrata kancelarije i na njima zastade neki dečko. Bio sam zatečen i zbunjen. I dalje sam držao svoj kurac u visini Etelinog lica, dok je ona sva umazana mojom spermom sedela u stolici. Ustala je sa stolice sasvim mirno, uzela papirnatu maramicu sa stola i obrisala lice i mirno rekla:
- Koliko puta treba da ti kažem da prvo kucaš Abrahame?
- Izvini, mislio sam da si sama...
- Kao što vidiš nisam...
- Ne paniči Etel... Svi mi to radimo, zar ne?
- Dobro, dobro... Zašto si došao?
- Zar treba razlog da bih došao kod majke....
E sada samo što se nisam šlogirao. Do tada sam se nekako mučio da upakujem svoj kurac u gaće i dovedem se koliko-toliko u red, ali kada sam to čuo, ukopao sam se.
- Dule, ovo je moj sin Abraham... Ovo je Dule... Verovatno ćeš njegov motor voziti.
- Stvarno? – reče klinac radosno – Onaj srebrni Harley ispred?
Izgleda da mu uopšte nije bilo bitno što je svoju majku zatekao sa kurcem u ustima sa nepoznatim čovekom. Ma ko ih jebe, ako njima ne smeta, meni još manje.
- Da taj, ali još nismo sve dogovorili...
- Molim te... svidja mi se...
- Videćemo, nešto smo ipak uspeli da se dogovorimo. Sve govori da će biti tako i da ćeš za svoj osamnaesti rodjendan konačno dobiti motor.
- Yes... – reče Abraham radosno i sede u stolicu u kojoj je do malo pre njegova majka meni pušila kurac.
- Dobro – rekoh ja – Idem ja sada, a vi mi javite šta ste odlučili...
- Ok, čujemo se – reče Etel.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Hana

Svi oni koji su se nekada vozili avionom na nekoj dužoj relaciji, lako će shvatiti ono o čemu im sada pričam.
Zavaljen sam u udobno sedište aviona i čitam neki časopis. Putničkom kabinom preovladava plavo prigušeno svetlo. Jedva se čuje tiho zujanje moćnih motora. Većina putnika spava, drema ili sluša na slušalicama muziku. Pojedini kao ja štrčimo sa upaljenim belim svetlom za čitanje iznad sedišta. Šarmantne stjuardese šetaju izmedju redova sedišta i kontrolišu da li putnicima nešto treba. Ponekad zastanu kraj nekog putnika i brižno mu nameste prekrivač. Kao da su mu majka.
U vazduhu sam već dva sata. Etel mi je, verovatno greškom uzela kartu u odeljku za nepušače i ja sam polako počeo da pizdim. Bacio sam časopis na prazno sedište pored mene i pritisnuo dugme za poziv stjuardese. Odmah se je stvorila kraj mene. Njen lepi osmeh me je odmah ošamutio.
- Izvolite – reče ona ljubazno.
- Molim vas, greškom su mi kupili kartu u odeljku za nepušače. Da li postoji mogućnost da se nekako premestim u odeljak za pušače?
- Proveriću odmah. – reče ona i udalji se vrckajući dupetom u uniformi koja joj je prelepo stajala. Vratila se za par minuta i dodirnula me rukom za rame.
- Žao mi je ali u odeljku za pušače nema slobodnih mesta...
- Uh... hvata me kriza...
- Prodjite tamo napred u odeljku gde su kuhinja i toalet. Ja ću preneti koleginici pa ćete tamo moći da zapalite cigaretu.
- Hvala vam...
- Jedino što tamo nema gde da sednete, moraćete stajati...
- Nema veze – rekoh ja, uzeh cigarete i uputih se ka prednjem delu aviona.
Tamo me je dočekala jedna prelepa plavokosa stjuardesa. Osmeh joj nije silazio sa lica što je samo povećavalo njen veliki šarm. Ona klimnu glavom gledajući meni preko ramena u koleginicu koja me je uputila kod nje.
- Zdravo – rekoh tiho jer je većina putnika spavala – vaša koleginica mi je rekla...
- Znam, znam – reče ona nasmejano – izvolite ovde.
Pokazala mi je jedan ćošak na kraju male kuhinjice i izvadila neku priručnu pepeljaru i stavila na policu.
- Ja sam Hana – reče ona – tu možete slobodno zapaliti. U tom delu ne zalazi niko osim mene, čak ni osoblje.
- Dule, hvala vam.
- Moramo ovde da vas smestimo, znate, zbog ostalih putnika.
- Nema problema, hvala.
Zapalio sam cigaretu i povukao moćni dim u gladna pluća. Onda sam se setio i izvadih paklicu i ponudih Hanu sa cigaretom.
- Joj, rado bih, ali ne smem. Propisi.
- A vi onda krišom dodjite i uzimajte povremeno od mene po koji dim...
- Nije to tako loša ideja.
- Još kad bi bilo hladnog piva...
- Odmah ću...
Dodala mi je malu flašicu Tuborga. Inače ja to pivo ne volim, ali u toj situaciji bolje išta nego ništa. Sada sam bio podmiren što se tiče cigareta i pića. Počeo sam polako, tako podmiren, da razmišljam o sexu. Hana mi je izgledala skroz dobro i rado bih podelio trenutke nežnosti sa njom. Ona je pakovala i sredjivala posudje po kuhinji i vrckala svojim prelepim dupetom. Slušao sam razne priče o nekom sexu u toaletu aviona, ali mi je sve to delovalo nekako nemoguće, ili bar nemoguće, a da to neko ne primeti. Hana me prekinu u mislima.
- Nešto ste se jako zamislili...
- Maštam...
- O čemu? – upita ona i uze cigaretu iz moje ruke i povuče dubok dim.
- Sramota me da vam kažem... – rekoh ja šeretski.
- Sa kabinskim osobljem možete sve podeliti, mi smo vam nešto kao doktori – reče ona provocirajući me.
- Ma sramota me... jako je bezobrazno... – sada sam se ja kao snebivao.
- Onda se poverite bar meni lično – reče ona i nasloni ruku na svoje grudi i još više istaknu svoje moćne dojke.
- E to je sada druga priča – rekoh ja – Pre svega treba da predjemo na ti...
- Slažem se... Šta još?
- Tako bezobrazne stvari ja delim samo sa nekim sa kim sam jako intiman...
Ona malo zastade. Shvatila je kuda vodi ovaj razgovor. Osetio sam da i u njoj postoji želja. Onda mi zavodljivo reče:
- Rado, ali ne znam kako bi to izveli...
Ja joj ništa nisam rekao. Naslonio sam se ledjima na neku komodu i otvorio šlic od pantalona. Bezobrazno sam izvadio poludignuti kurac napolje i pokazao joj ga. Hana je oblizala svoje usne, osvrnula se prema putničkoj kabini da vidi da neko ne ide ovamo i prišla mi. Kleknula je dole i uzela moj kurac u rukama. Dugo ga je opipavala rukom i povremeno liznula glavić jezikom. Kao da se bojala da ga stavi u usta. Ja sam goreo od nestrpljenja da počne već jednom da mi puši.
Konačno ga je uzela u usta. Osetio sam prijatnu toplinu oko glavića. Raskopčao sam joj uniformu i košulju i zavukao ruku izmedju sisa. Bile su tople i tvrde. Hana mumlajući ustiju punih kurca ispusti bučno vazduh kroz nozdrve.
Sada ga je dobrano pušila. Držala me je jednom rukom za koren kurca, a ostatak besomučno nabijala sebi u grlo. Uhvatio sam je za glavu i nabijao je na moj kurac. Ona je samo zadovoljno mumlala. Tada sam ispalio, prvo jedan moćan mlaz sperme u njeno grlo, a onda jedan za drugim još niz mlazeva ogromne količine semena. Hana je u slast sve gutala.
Kada sam svršio, ona se odvoji od mene. Uzela je neku platnenu salvetu iz fioke i nežno mi obrisala kurac. Osmeh joj je i dalje titrao na licu. I dalje me je jednom rukom držala za koren kurca.
- Momče, pa ti bi još... – reče ona ushićeno gledajući moj kurac koji je još stajao dignut.
- Aha... – rekoh tiho i uhvatih je ispod pazuha i podigoh na gore. Spustio sam joj vreo poljubac na usta, koji ona sa oduševljenjem prihvati.
Privukao sam je bliže sebi. Odigao sam joj suknju i počeo da joj skidam gaćice. Ona mi zdušno pomognu oko tangi strugajući svojim prelepim butinama. Gaćice su joj pale na pod i ona jednostavno iskorači iz njih. Uhvatio sam je za butinu i podigao joj nogu na komodu. Njena štikla tiho lupi po komodi. Privukao sam je još bliže sebi i prislonio joj glavić na ulaz u pičkicu. Ona se malo spusti i sama nasadi na moj kurac. Upao joj je lagano jer je bila vlažna kao džungla.
- Ahhh.... – jeknula je tiho.
Uhvatio sam je za guzove i počeo rukama da je nabijam na kurac. Hana je spustila glavu na moje grudi i uzbudjeno dahtala. Prvi put u životu sam imao sex u tišini. Oboje smo ćutali iz straha da nas neko od osoblja ili putnika ne čuje i tiho dahtali jedno drugom u vrat. Hana mi se nabijala kao luda. Videlo se da je bila gladna kurca. Vatra je počela da se raspiruje. Uhvatio sam je za dupe i tako stojeći je okrenuo da sada ona bude prislonjena uz komodu. Odigao sam joj guzu i smestio je na ivicu komode. Sada kad je imala oslonac, ona odiže obe noge i obavi ih meni oko struka. Imao sam bolji položaj i ja sam počeo još žešće da je prcam. Dahtali smo od zadovoljstva i muke što ne možemo da pustimo krik uživanja. Zavukao sam joj ruku ispod košulje i napipao dojku. Uhvatio sam je za bradavicu i jako stisnuo. Tada je Hana explodirala. Počela je da se trese i drhti. Njeno disanje je bivalo sve brže i brže. I ja sam bio na vrhuncu. Udario sam kurcem po njoj jače i počeo da se prosipam. Ona oseti moju vrelu spermu u sebi i još žešće krenu da se nabija. Svršavali smo tiho i burno. Bilo je to žestoko svršavanje bez glasa. U tišini.
Njene noge klonuše i padoše sa mog struka pored komode. Odvojio sam se i zakopčao pantalone. Ona se sagnu dohvati gaćice i navuče ih odižući suknju.
Ispušili smo još po jednu cigaretu i ja popih još par piva. Zatim sam se vratio u svoje sedište. Zadremao sam.
...
Probudio me je nežni dodir stjuardese po ramenu.
- Gospodine, izvinite što vas budim. Slećemo za pet minuta.
- Hvala – odgovorih sanjivo i počeh da se pripremam za iskrcaj.
Čekao sam u redu dok su putnici jedan po jedan izlazili iz aviona. Na izlazu su stajale Hana i jedna njena koleginica. Došao sam do vrata, iskoračio napolje i Hana me značajno pogleda. Njena koleginica reče:
- Hvala što ste putovali sa nama, nadam se da ste uživali...
''I te kako...'' pomislih i počeh da silazim stepenicama.
Ispred mene je na zgradi bio veliki natpis ''Welcome to Hong Kong''.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Natasa

Maser Sandro mi je preporučio plivanje kao dobru stvar za moja ledja. Naravno da sam ga poslušao. Kupio sam mesečnu kartu za bazen i ubrzo postao jedna od najredovnijih mušterija.
Plivanje mi je jako prijalo, i ja sam se trudio da svaki dan nadjem makar po par sati vremena slobodnog. Ubrzo sam oduševljen time kupio godišnju kartu za bazen jer mi je dosta uštedela novaca. Ujedno sam dobio i svoj ormarić sa kabinom, tako da nisam morao stalno da nosim stvari sa sobom.
Na plivanje sam najčešće išao uveče oko 10 sati nakon što bi vaterpolisti završili sa svojim treningom. To vreme mi je odgovaralo jer je onda bilo najmanje gužve, pa sam moga na miru da plivam ne bojeći se da ću naleteti na nekoga. Isto tako, plivanje u tom terminu mi je davalo vremena, da tokom dana jurim druge svoje obaveze, a posle plivanja bih još mogao izaći u provod, ako sam raspoložen.
U tom terminu od 10 uveče, bilo je nas tri-četiri kupača. Bazen je bio prazan. Obično bi se javili kurtoazno jedan drugom, ulazili u bazen i počinjali sa plivanjem. Svako od nas bi zauzeo jednu stazu i tako bi plivali ne ometajuću jedan drugog u treningu.
Jedne večeri, dok sam sedeo na klupici nakon plivanja i brisao se peškirom, naidje ona. Visoka brineta, prelepog tela. Vitka, tanana i lepog lica sa onom drskom bezobraznom notom. Znate to je ono lice koje vam ne govori ništa, ali sam ga ja definisao kao ''Šta je jebaču, vadi taj kurac da vidim čime raspolažeš''.
- Dobro veče – javi se ona i gurnu ključ u kabini pored moje.
- Dobro veče. Vi mora da ste novi?
- Da. – reče i udje u kabinu da se presvlači.
Ja sam ušao u svoju kabinu do njene i počeo da se oblačim. Odozdo, pošto su pregrade bile odignute od poda, mogao sam da vidim njena stopala i deo listova. Imala je predivna stopala sa crvenim lakom na noktima. Iz stopala su se odizali predivni vretenasti listovi, čiji nastavak nisam mogao videti.
Obukao sam se i izašao iz kabine. Istog trena izadje i ona. Bila je u jednodelnom kupaćem kostimu koji se presijavao na njenom prelepom telu. Jedino je imala male, ali ipak tvrde sise. Na glavi je imala gumenu kapu za plivanje, što je još više pojačavalo onu drsku notu njenog lica.
- Dovidjenja – rekoh i okrenuh se da izadjem.
- Dovidjenja – čuo sam je kako za mnom govori.
Izašao sam i seo u obližnji kafić da popijem pivo. Mislio sam o novoj kupačici. Njen drski, bezobrazni izraz u kombinaciji sa prelepim vitkim telom me je palio. Rešio sam da pokušam da je osvojim. Sutra ću na plivanje da dodjem kasnije, kako bih se sreo sa njom.
Tako je i bilo. Sutradan sam došao kasnije na bazen. Medjutim, razočarenje. Kada sam ušao u svlačionicu, ona je sedela na klupici ispred kabine i oblačila se. Spremala se da ide.
- Dobro veče. Vi večeras ranije završili? – rekoh sedajući na klupicu pored njene.
- Dobro veče, a vi okasnili.
- Imao sam neke obaveze – slagah.
- Tako sam ja juče. Inače je ovo termin koji mi najviše odgovara.
- Znači da ćemo se češće sretati? – upitah je krijući oduševljenje u sebi.
- Uglavnom da.
- Ja sam Dule...
- Nataša, drago mi je... – reče ona i rukovasmo se. Imala je prelepu negovanu malu šaku.
- Odoh da se spremam.
- Ćao – reče ona i odvrcka ka izlazu.
Ušao sam u kabinu i počeo veselo da se pripremam za plivanje. Jeste da sam je večeras omašio, ali saznanje da koristimo isti termin mi je ulivalo nadu da ću je sretati još i imati prilike da je startujem. Jedva sam čekao sutrašnji dan da je opet vidim.
Svanuo je i taj dan. Bio sam kao pijani ćuran sve vreme. ''Nije valjda da sam se zaljubio'' pomislio sam. Neee... Jednostavno sam je želeo, ali nisam mogao da je sebi izbijem iz glave.
Došlo je i vreme da idem na plivanje. Konačno. Poneo sam svoj najbolji kupaći koji mi se pripijao uz telo i isticao moje vrline i uputio se ka bazenu. Ušao sam u svlačionicu i primetio kako je Nataša već stigla i presvlači se u kabini. Ušao sam u svoju kabinu i kroz zid joj se javio:
- Ćao.
- E zdravo – začuo sam je sa druge strane zida – Jesi li stigao?
- Evo upravo sad.
- Vidimo se u bazenu – reče ona i ja začuh kako otvara vrata od njene kabine.
Brzo sam se presvukao i otrčao na bazen. Kada sam stigao ona je već lagano plivala duž bazena. U vodi je njeno telo bilo još lepše. Bila je kao neka riba... delfin. Njena prelepa mala guza je povremeno izlazila iz vode. Prelep prizor. Vlažna, skliska guza, čiji su se mišići stezali u ritmu plivanja, a kupaći bezobrazno uvlačio i isticao njen prelepi procep. Skočio sam u vodu dok mi se nije digao na svu sramotu od ostalih.
Pošto je ona plivala dve staze od mene, tokom treninga se nijednom nismo sreli, niti progovorili koju reč. Tada sam je ugledao kako izlazi iz bazena, uzima peškir i ide ka svlačionici. Sačekao sam koji minut i izašao iz bazena.
Zatekao sam je u svlačionici kako sedi na klupi. Raspustila je kosu i brisala je peškirom. Glava joj je bila u stranu, a njena duga crvenkasta kosa joj je visila izmedju nogu. Prelep prizor.
Zastao sam dominantno pored nje i stojeći počeo da brišem svoje telo. Primetio sam kako ispod oka meri moje telo trudeći se da ja to ne primetim.
- Gotovo za večeras – reče ona.
- Da – rekao sam i seo na klupicu pored nje – Nego otkud vi na plivanju?
- Čisto radi linije i zdravlja, jer teretane i aerobik ne podnosim, a vi?
- Iskreno. Imao sam problema sa ledjima, pa mi je doktor preporučio plivanje. Nisam ni znao da će mi toliko prijati.
- Problemi sa ledjima? – začudi se ona – Mora da je neka sportska povreda.
- Ne, ne... verovatno od duge vožnje motorom – slagao sam kako bih je impresionirao.
- Vi ste motoraš?
- Ne, ja sam bajker.
- A u čemu je razlika?
- Motoraši su seronje kojima motor služi za dokazivanje, dok biti bajker je način života. Šta više, ne moraš imati motor da bi bio bajker...
- Znači nemate motor?
- Naravno da imam.
- Ja obožavam motore. Ne znamo se dovoljno, ali ću biti bezobrazna i upitati vas nešto...
- Recite?
- Kakve su šanse da me jedanput provozate na motoru?
- Slabe... – sada sam se iživljavao i pokušavao da dominiram nad njom.
- Što? – reče začudjeno i napući usne.
- Prvo, moramo da predjemo na ti, a drugo, predlažem da sada odemo na neko piće i malo se bolje upoznamo.
- Važi... – ciknu ona radosno.
Ubrzo smo sedeli u kafiću i cugali. Nataša je za razliku od njene drske i bezobrazne spoljašnosti u stvari bila jedna divna osoba. Brzo smo se kroz razgovor zbližili i našli zajedničke teme. Ona je radila u jednoj auto-školi kao sekretarica.
To veče smo se proveli jako lepo. Na kraju smo se rastali i uz pozdrav otišli kućama. Dugo nisam mogao da zaspim tu noć. Sve vreme sam mislio na nju. ''Nije valjda Dule da si se zaljubio'' pomislih. Nisam znao odgovor na to pitanje, jer se do tada nikada nisam zaljubio, pa mi je taj osećaj bio stran. Negde pred zoru sam se uspavao.
Kasno jutro, negde oko 10 sati. Probudio sam se polomljen. Kao da me je tri crnca jebalo celu noć. Pošto nisam imao obaveze, rešio sam da taj dan kuliram. Malo ću se provozati motorom, posetiti par lokala, i uveče ići na plivanje. Sa nestrpljenjem sam čekao plivanje, jer je to značilo da ću konačno opet videti Natašu.
Ušao sam u svlačionicu. Nje nije bilo. Pomislio sam da kasni. Sačekao sam još malo i ušao u kabinu da se presvučem. Na zidu kabine je bio zalepljen presavijeni papirić. Uzeo sam ga odmotao i počeo da čitam.
''Danas sam morala ranije da odradim plivanje zbog obaveza. Sinoć mi je bilo jako lepo i dodjem ti jedno piće. Sutra završavam s poslom u 17 h. Svrati ako možeš. Nataša.''
Mrzovoljno sam odradio taj trening i otišao kući. Bio sam besan što je to veče nisam video, ali istovremeno i zadovoljan što mi je ostavila poruku. To znači da joj je stalo do mene.
Jedva sam čekao pet sati. Malo pre toga sam seo na motor i otišao do posla gde je Nataša radila. Zatekao sam je na vratima kako zaključava kancelariju.
- Zdravo – viknuh jer me nije primetila dok je ledjima okrenuta ka meni zaključavala kancelariju.
- E, ćao. Već sam mislila da nećeš doći.
- Gde ćemo?
- Gde god želiš...
- Sedaj...
Nataša uzjaha motor i ja dodadoh gas. Seli smo u jednom lokalu u mom kvartu. Konzumirali smo cugu i zezali se u opuštenom razgovoru.
- Nisam znao da nosiš cvikere – rekoh ja.
- Koristim ih samo za čitanje... – kao da se pravdala ona.
- Lepo ti stoje...
- Hvala...
- Samo su malo perverzne...
- Kako to misliš?
- Pa daju onaj sexy izgled...
Samo se je nasmešila na ovu moju upadicu. Mada, bio sami iskren. Nosila je mačkaste cvikere sa crvenim okvirom koji joj je davao onaj  bludni izgled. Još više sam poželeo da imam sex sa njom. Još koliko te večeri.
Naše se je druženje prvodilo kraju. U toku večeri smo se dogovorili da ne idemo na plivanje, jer nam je isuviše dobro da bi smo prekidali. Ustali smo i izašli iz lokala. Nataša mi je dala adresu i mi krenusmo motorom. Nakon desetak minuta sam stao ispred njene zgrade i ugasio motor. Nataša sjaha sa motora i dodade mi kacigu.
- Hoćeš gore do mene na kafu?
- Ne bih da uznemiravam tvoje...
- Nema koga da uznemiravaš. Sama sam...
- Onda ok.
Ubrzo smo bili u njenom ogromnom stanu. Seo sam za veliki trpezarijski sto, dok je Nataša pristavila kafu.
- Nisam te pitala do sada, ali da li imaš nekoga sa kim se vidjaš? – upita me iznenada ona.
- Ne. Još uvek momkujem. Prija mi takav način života.
- Šta ćeš popiti?
- Pivo, ako imaš...
- Imam.
Uskoro je na stolu stajalo pivo i kafa koja je prijatno mirisala. Nastavili smo neki naš bezvezni razgovor dok ona u jednom trenutku me ne uputa.
- A čime se ti baviš?
- Ja sam kuvar. Ali sada trenutno ne radim.
- Eh, to je divno. Kada bih ja imala muža kuvara, ne bih morala da kuvam.
- Al' bi morala da mešaš... – pokušao sam ja da probijem led.
- Ma sve, samo da ne moram da kuvam – reče ona sa osmehom.
- Samo znaš kako je kod nas kuvara? – sada sam krenuo u ofanzivu – Što bolje mešaš, bolji će ručak biti...
- Što se tiče mešanja, tu sam sigurna da sam dobra. Šta više, vrhunska.
- Ne znam. Morao bih da proverim pa da ti kažem.
- Da, ali mešanje zavisi i od toga kakvu varjaču kuvar ima – reče sada ona bezobrazno.
Osetio sam da ovaj razgovor ide u pravcu koji mi odgovara i rešio sam da iskoristim priliku.
- Moja je varjača takodje vrhunska.
- Da vidim... – reče ona bezobrazno.
Moram da priznam da ovo nisam očekivao, ili ne bar tako brzo, te zastadoh malo zbunjen.
- Šta bi? Uplašio si se... – reče ona ponovo drsko.
- Ne... ne... evo – brzo sam se snašao i ustao sa stolice. Od cele ove priče, kurac je počeo da mi se diže i ja ga izvadih poludignutog iz gaća.
- Nije loše... nije loše... – coktala je Nataša.
- Videla si varjaču, sad je vreme da ja vidim kako ti mešaš...
Nataša se odvoji sa stolice i pridje mi. Sagnula se i uhvatila me za kurac. Čim je osetio njenu ruku na sebi, kurac mi se diže do pucanja. Stavila ga je sebi u usta. Bila je veoma sexy, tako sa naočarima dok mi puši kurac otvorenih ustiju. Radila je to odlično. Jednom me je rukom držala za muda, dok je moj kurac sve dublje i dublje usisavala u svoje grlo. Dok mi je pušila ja sam joj otkopčavao košulju i pokušavao da joj skinem suknju. Na svetlo joj ispadoše predivne dojke. Nisu bile velike, kakve bi mnogi muškarci poželeli, ali su bile tvrde i prelepog oblika. Uhvatih je rukom za jednu dojku i ona od uzbudjenja proguta ceo moj kurac do jaja. Oboje uzdahnusmo od slasti. Osetio sam hladnoću njenih naočara na mom stomaku.
Više nisam mogao da izdržim i ja je odigoh i položih na trpezarijski sto. Odigao sam joj suknju i brzo skinuo crne tange. Nataša raširi noge. Ležala je ledjima oslonjena o sto i sa nogama u vazduhu. Njena pička mi je bila tačno u visini kurca. Medjutim, ja sam kleknuo i podario joj sočan liz preko pičke. Nataša tiho kriknu. Lizao sam joj obrijanu picu iz koje je curio sok. Pio sam taj nektar života halapljivo dok sam joj jezikom dražio klitoris.
- Ne mogu više... ahhh... jebi me...
Uspravio sam se, prislonio joj kurac na ulaz u pičkicu i snažno ga gurnuo. Ona ga primi sa oduševljenjem i obavi svoj noge oko mog struka. Snažno me je stezala nogama, želeći da joj se nabijem što više u pičkicu. Nataša je u sexu bila drska i bezobrazna kao i u životu. Uhvatio sam je za odignute butine ispod kolena i počeo da je tucam. Dahtala je od uzbudjenja i trljala svoje sise. Tucao sam je kao kobilu. Mešala je stvarno vrhunski. Zamešao sam i ja malo kukovima u krug i Nataša zakoluta očima.
- Tooo... ah... šta mi radiš...
- Oh... kako si dobra...
- Nemoj da staješ... ahhh... blizu sam...
Ubrzao sam tempo jebanja i Nataša poče da se trese i drhti. Orgazam joj je prožimao telo. Počela je glasno da vrišti. Ja sam joj još jače nabijao svoju kurčinu u njenu obrijanu picu.
- Još... još... ohh... nemoj da staješ... daj mi ga...
Sada sam joj ga već krvnički nabijao dok je ona svršavala. Osetio sam sokove iz njene pičke kako mi kvase muda.
- Arghhh...
Svršila je burno i njene noge klonuše sa stola. Stajao sam tako zaboden u njoj sa kurcem tvrdim kao granit.
- Ah... ljubavi... kako si me dobro izjebao...
- Hoću još... – rekoh napaljen.
- Znam... osećam...
Nataša se nekako izmigolji iz mog naručja i moj joj kurac ispade sav sluzav iz njene pičke.
- Sedi – reče ona i gurnu me na stolicu.
Seo sam dok mi je kurac štrčao u vis. Ona kleknu i ponovo ga uze u usta. Sada je krenula lagano da ga liže od vrha ka korenu. Onda bi se spustila jezikom do mojih muda i u slast ih oblizivala. Potom bi se ponovo vraćala ka vrhu i stavljala moj glavić u usta. Onda ga je odjednom progutala do kraja. Osetio sam kako mi se bliži vrhunac. Nataša se je grubo nabijala na moj kurac. Ulazio joj je duboko u grlo. Oči su joj bile suzne od veličine moje kite koja joj je parala krajnike. Više nisam mogao da izdržim.
- Ahhh... – kriknuo sam i izbacio prvi mlaz sperme u njeno grlo.
Nataša zadovoljno zamumla i poče da vadi moj kurac iz grla. Ja sam i dalje prskao. Sledećih par mlazeva joj napuni usta mojim vrelim semenom. Zatim ona izvadi moj kurac sebi iz usta, i posledna dva mlaza sperme je poprskaše po licu i naočarima. Uzdahnuo sam zadovoljno. Nataša me pogleda odozdo sva umazana i zadovoljno se osmehnu. Nakon par minuta mi reče:
- Sada ćeš morati da kreneš...
Nisam je pitao zašto, iako sam se nadao da ću tu prespavati i još koji put se pojebati sa njom.
...
Sutradan, Nataša nije došla na plivanje. Nije se javljala nekoliko dana. Na kraju sam  je pozvao na posao. Javio se neki muški glas koji me obori s nogu:
- Nataša je od pre neki dan na godišnjem odmoru. A šta ste rekli ko je traži?
- Jedan prijatelj.
- Ona je pre neki dan otišla za Grčku sa mužem. Vraća se za deset dana. Da li želite da ostavite neku poruku?
- Ne hvala. – spustio sam slušalicu, sa nekim čudnim osećajem u želucu.
Nisam ni slutio da je udata.
Nema veze.
Bilo je lepo dok je trajalo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Bombonjere, cvijeće i čestitka

Zovem se Goran, u srednjim dvadesetima sam i zagrebacki sam decko iz "fine", skoro pa "ugledne" obitelji. Cinizam je izrazen navodnicima jer mislim da sam jednostavno normalan, koliko to nekakvi "standardi" nalazu. Od kad znam za sebe, ili bolje receno, od kad mi se vlastiti kurac predstavio u sluzbi zgodne alatke, seks mi je primarna okupacija u dijelu neobavezne razbibrige. No, zbog moje izrazene emotivnosti te osjecaja da trazim princezu-djevicu koja ce mi biti vjerna (zato jer je princeza-djevica, valjda?) i cinjenice da sam isao u tehnicku srednju skolu, prva picka u koju sam uboo dogodila se tek na prvoj godini fakulteta. I do danas, seksa je bilo, no razlicite partnerice mogu stati na prste jedne ruke. Vise sam gradjen akademski nego atletski (citaj: piva i janjetina je donjela svoje na predjelu trbuha), no imam siroka ramena, snazne ruke i noge, 185 cm i tek nesto iznadprosjecno dugacak (nesto preko 16 cm) no poprilicno debeo (15 cm) kurac.

S druge strane, Petra sam upoznao pod gotovo nemogucim okolnostima - slucajan susret s ljudima s kojima se ionako nisam trebao vidjeti igrom slucaja doveo me do nje. Dvije godine starija od mene, zgodna, samostalna, tada kovrcava i meni na prvu vise nego privlacna, ne toliko zbog izgleda, koliko zbog neke neobicne energije i spike koju ima. Jos dok sam je upoznavao na prvoj cugi saznao sam da je zarucena, vec 3 godine u vezi i jos stosta zanimljivog (i zastrasujuceg, iz moje perspektive). Takodjer mi je inputirano od nekih ljudi, tocnije zena, koje je poznaju, da nije pouzdana, da se drogirala, imala hrpu frajera i jos koje pikanterije. Od decka iz fine obitelji koji je trazio dugokosu plavu princezu, ja sam se, jednom rjecju, zaljubio.

Skoro tri godine kasnije, zajedno s Petrom, kroz koju je proslo kilometara razlicitih tvrdih kuraca, prosao sve stvari koje su nas zajedno palile i unatoc njezinom broju partnera i iskustvu naspram mom skromnom kontu, ipak nikad nije probala. Pocevsi od raznih poza, pa do toga da je svrsila dok sam ju jebao u guzu, vezivanja, igracaka, zlatnog tusa, jebanja u moru, odlazaka na swingerske plaze i jebanja u raznim otvorenim i zatvorenim prostorima, uvijek je ostala visiti jedna stvar koja nas je oboje palila, a to je trojac. Dobro, i u nekim nasim mastarijama i n-torac, ali recimo da je ovo bilo "dovoljno" za pocetak...

Unatoc cinjenici da bi se Petra po "standardima" hrvata katolika mogla nazvati droljom, obzirom na skoro-pa-"punoljetan" broj frajera koje je imala, ono sto mi se svidjalo kod nje je bila iskrenost te otvorenost. Cuo sam i znao sam za svaki kurac koji je probala prije mene, i to svojom zeljom, ne zato da mi bude muka (iako vrlo cesto je, uf...), nego da bih saznao kako je natjerati da vristi podamnom, nadamnom, da mi da guze ili da ju izjebem igrackama, budem grub ili popisam se po njoj ako treba. Inace se oboje ne smatramo nekim fetisistima i seks nam se svodi na ono sto rade manje vise svi, ali ako nam nesto dodje, ne libimo se da to napravimo sada i odmah. Ne pali me cuckold odnos niti uzivam razmisljajuci o tome kako mi netko jebe djevojku, no ono sto sam zelio je isprobati to s njom i dovesti je do ludila!

Ovo je prica o jebacini, pa je dovoljno samo reci da te godine na nekom emotivnom planu nismo bili vrlo dobri, ali smo se druzili i pokusavali se malo restaurirati u ljubavi. Tu ni sa seksom prica nije stimala, jer kao sto sam napisao, meni kao emotivcu za taj cin je trebalo ipak malo vise od komada picke pokraj mene, no eto, trudili smo se.

Petra je rodjena usred ljeta i ispalo je da to ljeto oboje provodimo u Zagrebu. Lakim haljinama, ispupcenim bradavicama i nedostatku gacica unatoc, sparina, zega i cjelokupna prica nacinila je svoje pa je seksa i prave zivotinjske strasti bilo malo. Petra je imala svoj mali stancic u Dubravi, te sam dosta vremena provodio kod nje. Dok je spremala svoje znanstvene radove za fakultet, ja bih se bavio svojim poslom te se znao tu i tamo prosetati do obliznje mahale da malo ocistim misli.

Jednom prilikom, vracao sam se u stan, da bih ugledao susjeda iz zgrade kako vodi nekakvu ispriku od psa - ciuvauva, maltezer ili nesto deseto, uglavnom, moja noga 48 je veca nego ta zivotinja. Po mojoj procjeni, nije imao preko 20 godina, golobrad, dobro gradjen, visok kao ja. Inace se bavim jednim vrlo atipicnim poslom i imam vlastite tvrtke, no dovoljno je reci da me ljudi unajmljuju (legalno  ) da se bavim pregovaranjem i slicnim stvarima. Ipak, nikada nisam mislio da cu u setnji stubistom biti primoran smisliti u nekoliko sekundi kako zaustaviti nepoznatog tipa i pitati ga bi li izjebao moju djevojku samnom...

Ne znam koliko vas je imalo takva iskustva s djevojkama/zenama, no mastu na stranu, osobno sam imao previse "nepoznanica" u toj cijeloj prici za pravu realizaciju. Golobradi dobro gradjeni klinac sa psom manjim od prosjecnog stakora otprilike je odgovarao profilu u koje bih mogao biti dovoljno napaljen da ne dodjem u napast fizicki ozlijediti drugo zivo bice koje svojom kurcinom kani utirati put kroz moju Dragu. S druge strane, Petra je tip cure koja bi to vjerojatno lakse zamislila s clanom Hells Angels, no eto, ovaj puta ce se morati zadovoljiti i s ovime. Na kraju, kada joj se ponude dva kurca, to ce biti najmanje bitno...

No, vratimo se mi na trenutak kada trebam pripremiti poklon za njezin rodjendan; izbacujuci ramena, kazem mu da sam se neki dan uselio i da se jos ne snalazim po kvartu, pa ako mu nije problem, da mi samo pokaze gdje je sto kad vec ide prosetati pesa. Koliko god ovo zvucalo kao pocetak jedne divne homoerotske romanse, frajer je uz nesto mucanja ipak pristao i vec sam bio na konju. Razbivsi led, predstavih mu se i da ne misli kako ga zelim silovati u sumarku, kazem mu da smo djevojka i ja dosli na kat iznad njega pa se jos malo snalazimo.

Savrsen povod da ga castim pivom za uspjesan tour po kvartu pa da se dodatno upoznamo; Kruno je student prve godine DIFa, ima 19 godina a nedavno ostavila ga je cura zbog zagondzije s boljim autom i voli sve sto vole mladi. Bingo! Obzirom da je rodjendan za nekoliko dana, morao sam riskirati pa kud puklo - jaci od mene nije, pa je najgore sto moze napraviti to da potrpa ciuvauvu u ceker koji mu je mama dala da kupi paradajz na placu i zbrise doma.

- Mali, koliki ti je kurac?, nije bas bio najbolji opening line na svijetu za prepunu birtiju u Dubravi, sudeci po njegovim ocima koje su odkolutale na pod.
- Mmmmolim?!, promuca sramezljivo.
- Gle, treba mi usluga, cak cu ti i platiti za to - cura ima rodjendan i zelim joj pokloniti jos jedan zivi kurac uz mene da joj priredim salve svrsavanja i to da ne moze hodati slijedeca tri dana. Jesi jebao do sada uopce?, vec pomalo iznervirano upitam, kao da sam ga trazio da mi pokaze gdje je prvi Konzum a ne ovakvo nesto.
- Pa jesam, da, ovaj..., opet ce on u nevjerici.
- Cuj, dobiti ces soma kuna da napravis tocno sto ti kazem, a ta lova ce ti pomoci da da se ne zaljubis i pocastis neku finu curu vecerom poslje. A ako nam se svidi, mozda cemo se opet druziti..., kazem mu gotovo ocinski, ne vjerujuci sto izlazi iz mojih ustiju.
- Pppaaa dobro, a mislim, sto, kako, gdje?, opet on kao da ne vjeruje i krisom trazi skrivenu kameru.
- Ide na rolanje svaki dan na Jarun, pa cemo se ti i ja naci u stanu i sve dogovoriti. Nista se ne brini. Vrijedi?
- Dogovoreno.
- Pricekaj me da platim cugu, daj mi broj mobitela i vidimo se popodne.

Nedajuci naslutiti nista, vratio sam se Petri pokusavajuci skriti mali osmjeh koji ipak nisam mogao skinuti. Cak niti pretjeranom paznjom nisam dao naslutiti da se dogodilo nesto, pa je i nase druzenje do njezinog popodnevnog Jaruna proslo u istom tonu. Odahnuo sam kad je otisla, i, skruseno priznajem, ipak razmislio 3 minute prije nego li sam drhtavo u imeniku pronasao "K" i nazvao broj.

- Sedmi kat, biti cu na vratima., smrtno sam bio ozbiljna i poklopio.

Mali je doklecao gore, a u principu ne znam tko se vise usrao u tom trenu, on ili ja. Svejedno, ja sam bio previse premazan da se to vidi iz vana, dok mi je imponirala njegova rastrojenost. Pokazao sam mu Petru i pitao svidja li mu se, te mu rekao da mi pokaze kurac. Malo se neckao pa sam mu rekao da ga ne planiram dirati, ali nisam htio da draga ostane razocarana, odnosno neispunjena.

- O-ho., izleti mi, kad je frajer isukao pozamasnu kurcinu. Ne tako debelu kao moju, no jedno par centimetara dulju sigurno. Pogledah ga i rekoh: "Nije lose, spremaj sad to, pa da dogovorimo plan.", i bas kako sam ocekivao, Kruno ga je pospremio i pretvorio se u uho. Dobar mali, hehe...

Nema smisla da vam ispricam plan, pa je bolje da ga predam iz prve ruke, kako se zaista i dogodilo. I dalje je bilo vruce, Petra i ja smo se emocionalno pronalazili i odlazili u razne ekstreme, no ja sam imao sve vise i vise snage cekajuci dan njezinog rodjendana. Pokusavao sam joj maksimalno ici na ruku,i zapravo ostao iznenadjen kako je bila dobre volje taj dan. Rekao sam joj da ne planira nista za predvecer jer sam smislio nesto, no moj osmjeh joj je odao da nije bas obicna romanticna vecera u planu.

Gledali smo nekakvu blesavu seriju na telki i primjetio sam da se sva vrpolji buduci da sam joj obecao popodne za nas, a lezali smo zavaljeni u dnevnom boravku ne radeci nista. Tocno kad sam primjetio da je presla granicu u kojoj ce poceti ici raspolozenje dole, signalizirao sam malom da se dovuce istog trena. I zaista, nakon 30 sekundi, cuo sam zvono. Presjeklo me...

Petra je obozavala golotinju te se redovito po kuci setala samo u jednom komadu odjece, sto je po ljeti obicno bila neka haljinica. Njezine sisice, cvrsta dvojka, i uvijek malko ispupcene bradavice, ipak su mi na cjelodnevnoj bazi vise golicale mastu nego da ih stalno gledam gole. Gacice, naravno, nije imala, a pickicu je uvijek drzala s frizurom, sto sam obozavao, a ipak kod rupa glatkom i cistom, sto je bilo savrseno.

Odsetala je u tri koraka do vrata malog stana, ja sam stajao iza nje, pa je prvo u cudjenju upitala:

- Tko je?
- Umm... Susjed iz zgrade, Kruno, ovaj..., zavapi ovaj. Uf, kreten, lijepo smo se dogovorili da mora zadrzati dubok jebezovan glas, ova droljica ne pada na slabice.

Petra me pogleda, slegne ramenima, a ja se pravim blesav i sapnem joj da otvori.

Pred vratima je, samo u sportskom sorcu i golih prsa, stajao Kruno, i po mom ostrom i ljutitom pogledu zakljucio je da je sjebao, pa se nakon pocetnog muka ipak obrati.

- Ti si Petra?, pita on najdublje sto je mogao, pomalo smijesno, barem meni jer smo to "vjezbali" dok je nekoliko dana proveo na instrukcijama o tome sto i kako treba i ne treba.
- Daaa, a mi se znamo?, upita ona.
- Bok, ja sam Kruno, i dosao sam ti cestitati rodjendan. Nije ni izgovorio recenicu i vec ju ce kroz haljinu zagrabio za picku, onako punom sakom izmedju nogu, te da se dobije samarcinu, ja sam ju s ledja snazno primio za ruke i privio uz sebe, sapnuvsi joj: "Uzivaj."

Nije mogla vjerovati sto se dogadja, jer sam je istrgnuo iz njegove ruke, okrenuo prema sebi i poceo ljubiti i maziti, dok je ovaj usao u stan, zatvorio vrata i smjesio se na vec razvuceni kauc u dnevnom boravku.

Drzao sam je cvrsto pritisnutu uza zid dok nisam osjetio da se ipak malo primirila od soka. Njezno sam je poceo ljubiti i doveo do praga dnevnog boravka, ledjima okrenutom prema Kruni. Njezno sam joj mjesio guzovima i povremeno uzdignuo haljinicu te joj sirio butine, pokazujuci nasem gostu njezin savrseno gladak ruzicasti supcic i otvor od picke. Kroz poljubce, rekoh joj da bi se sada mogla malo bolje upoznati sa svojim rodjendanskim poklonom. Jedva se okrenula te ju je on spremno docekao, te je rodjendan i sluzbeno mogao poceti.

Petra i Kruno su se ljubili te dok je on rukama prelazio preko njezinog tijela, ona je svojom rukom odmjeravala njegovu kurcinu, vec dobrano tvrdu. Ja sam istodobno svojom batinom pikao njezin procjep na guzovima, uz povremeno milovanje i ljubljenje vrata. Vidio sam kako je uzivala i dovela se u onu situaciju da ne zna sto prije zeli, jer je jednom rukom nadrkavala njemu, drugom meni, ljubila se s njime a onda malo izvijala vrat da joj ga ja ljubim.

Posjeli smo je na razvuceni krevet i prvo je pocela skidati moje hlace, ali sam joj ponudio naseg gosta, gdje joj je sav strah i nedoumica nestala u trenu kad je isukao koplje iz malo spustenog sorca pred njom. Odmah ga je progutala koliko je stalo u njezino grlo i pocela se obilato koristiti rukama na njegovoj kurcini i jajima. Kada sam vidio da mali gad uziva vise nego sto bi trebao, uspio sam joj ponuditi i svoj kurac, kojeg je jos spremnije progutala i davila se u njemu, ne ispustajuci Kruninu batinu iz tvrde erekcije nadrkavajuci ga, pa onda smjenski puseci, malo meni, malo njemu.

Petra je bila iskusna pusacica i znao sam sto je sposobna, pa da postedim novajliju prebrzog svrsavanja, odlucio sam se da je vrijeme za prestrojavanje. Sada cemo vidjeti je li mali zapamtio sto sam mu rekao dalje... Sjeo sam na kauc rasirenih nogu i dignute kurcine, dok je Petra legla izmedju mojih mogu i lagano mi pocela sisat glavic, lizat jaja i grickat batinu. Naravno, nije zaboravila sirom rasiriti noge i dati pristup Kruni svojim rupicama. On se spustio dole i poceo joj sarati jezikom izmedju pohotne pickice, povremeno ga zabijajuci dovoljno duboko u tu mokru rupicu da osjetim snagu njezinog uzitka iz glasnica na dnu svoje kurcine. Posebnu pozornost obratio je na njezinu guzu i uspio ju tek malo naceti jezikom, dok me moja droljica obradjivala usnama i molecivo me gledala kao da preklinje kurac, bilo ciji.

- Ajde, isprci to svoje lijepo dupe i ponudi se nasem gostu., rekoh joj milujuci je po licu dok je sisala moj kurac.

Pocela je gutati kurac sve dublje i dublje, a mali ju je primio za picku i poceo ju snazno drkati. "Hajde, droljice, reci da zelis taj kurac, i naprci se da ti ga nas gost zarije...", dahtao sam dok je ona sve pohotnije pusila, stenjala i polako izdizala guzu, vec skoro u cetveronoski, mali je primaknuo svoj glavis njezinom otvoru i njezno joj masirao rupicu. Kako se morala odignuti da mu se namjestio, pomaknuo sam se i ja, a on joj je i dalje masirao otvor, te se na njezinim ocima vidjelo da ga zeli, ali i da me gleda kao da zeli odobrenje.

- Reci mu kako ga zelis, reci mu..., jedva sam zavapio.
- Uffff, aaaaa, ngggg, aaaaa... JEBI ME!, proderala se a malom nije trebalo dugo da juj preore zeljnu pickicu. Uzivala je u svakom centimetru i mojim pogledima, ali nisam mogao dugo ostati nemocan i nepomican, gledajuci kako njezine sise poskakuju svakim ubodom u mokru pickicu.

Namjestio sam se sjedecki i dok je ona preklinjala malog da ne stane, istrgao sam je s kurcine na kojoj se presijavala njezina bjelina, napaljenost. Nije dugo ostala prazna, jer sam je nabio na sebe u jednom potezu, uz njezin bolni krik koji me nije previse dirao, jer je do sada svrsavala na tudjem kurcu. Nisam joj dao da se skine s njega i pripremi, nego sam njezine bolne uzdahe primirio Kruninim kurcem duboko u njezinom grlu. Kada joj se pickica priviknula na deblji kurac te je pocela stenjati od uzitka po Kruninoj batini mokroj od njezine picke u ustima, imali smo lijepu mimi orgiju u kojoj je Petra bila predmet obozavanja, bas ono sto je uvijek htjela.

Petra je redala orgazme, i postalo je sve mokrije i mokrije. Dio tih sokova iskoristio sam da joj masiram rupicu na guzi, sto koliko joj se svidlo, pokazivalo je strah na njoj jer je znalo sto ju slijedi. Imala je samo jedan kurac u guzi prije mene, i ako duzi od moga, bio je bitno tanji. Ja sam je nekoliko puta jebao u guzu, i uvijek bi imali problem debljine ma koliko lubrikanta stavili.

Odmaknuo sam je od kurcine kod njezinog lica i spustio nas zajedno da lezimo jedan na drugom, masirajuci joj guzu i lagano ubadajuci u njezinu mladu potrosenu pickicu. Mjesio sam joj guzovima, sirio ih, podmazivao njezinim sokovima, a Kruno je nadrkavao svoju kurcinu.

- Zelis ga primiti, jelda da zelis? Reci nam..., stalno sam ju gnjavio, dok se mucila da dodje k sebi.
- Aaaa... Da, izjebite me, razvalite me, rasturite me.
- Reci gdje ga zelis. Da cujemo, droljice.
- Nabi mi ga u supak, rasturi mi supcic tom kurcinom, jebite meee, prakticki kroz plac zavapi.

Kruno je ulazio polagano i njezno, a njegov dugacki kurac samo je nestajao u supcicu moje pohotne cure. Stenjala je od uzitka i trzala guzom ne bi li primila centimetre brze u sebe, a ja sam imao najvecu erekticju u zivotu i osjecao pritisak na svojem kurcu kroz njezinu guzu. Kada su mu jos samo jaja ostala vani, krenuli smo lagano razradjivati njezinu utrobu, svako sa svoje strane, i sinhronizirali se tako da joj pruzimo maksimalni uzitak. Grceve u njezinoj picki bilo je nemoguce izbrojati, a krikove strasti gusila je ljubeci se samnom i grizuci mi vrat. Nije proslo dugo dok joj otvori nisu postali skroz prohodni pa je Kruno svoju kurcinu zabijao nemilice dok sam ja rasturao njezinu pickicu ispod. Petrin uski supak bio je previse za mladog jebaca pa je prvi krenuo prema orgazmicnom deliriju. Istresao se duboko u guzu moje djevojke, a ja sam poveden njime izlio svoju kipucu spermu svuda po njenoj izjebanoj pickici.
S glavom na mojim prsima, jedva disuci, Petra je uspjela istisnuti Krunin dugacki kurac iz svoje guze dovoljno polako da ju ne boli, a malac je po dogovoru, iako poprilicno mamuran i iscrpljen, petama dao vjetar i otisao iz stana. Petra je podigla svoju zdjelicu i maknula se s mojeg kurca, dok su joj gusta sjemena curila iz rupica po kaucu. Duboko je uzdahnula, i uz poljubac utonula u zasluzeni rodjendanski san, dobro izjebana.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
cp

kad već kopiraš (kradeš) moje priče, navedi da sam ja autor.  
- Crni Adonis
- KOREOGRAF CHAD 
- Fred
- Danas se sunce diglo zbog moje 22 godine
- Razvod
- Ti i Ja
- Maturska večera

Outre D'Etre

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

523643_279350898808689_100002013438749_639534_16294848_n.jpg
(12.9 KB, 550x368)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
cp

kad već kopiraš (kradeš) moje priče, navedi da sam ja autor.  
- Crni Adonis
- KOREOGRAF CHAD 
- Fred
- Danas se sunce diglo zbog moje 22 godine
- Razvod
- Ti i Ja
- Maturska večera

Outre D'Etre



Vrlo rado.
Ali sa sajta sa kojeg sam ih ja ukrao nije bilo navedeno da ste Vi autor.
Prijatan dan želim.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije


necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21969
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Sporne price su uklonjene.  Smile



Edit by monk13: Samo da dodam... Nastavite dalje sa temom. Sve poruke koje ne sadrze pricu bice ukonjene. Rasprava je zavrsena.
 
« Poslednja izmena: 14. Jul 2012, 08:19:10 od monk13 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.825.0
Indy – IX dio
„Psssst...“ – Indy joj je spustila prst na usne – „Budi mirna, poslušna... I nagradit ćemo te lijepim jebanjem,“ – nježno je zgrabila za glavu i gurnula joj jezik u usta.

Kleknuo sam kraj Indy i mazio joj guzu preko bijele mini haljnice koja joj se, naguženoj, zavukla do početka guze. Mazio sam je nježno, spuštao ruku niže i prelazio po butinama, stezao sam joj prelijepe noge i zadigao suknjicu, pa je njena guza iskočila u svoj svojoj ljepoti. Tiho sam uzdahnuo i počeo vrhovima prstiju prelaziti po njoj i stezati joj malenu preko čipkastih crvenih gaćica. Sve strasnije je ljubila Danu, žvalila ju je nježno, ali strasno i polako počela kliziti niz vrat do njenih sisa, oteklih od uzbuđenja. Stegnula ih je blago, priljubila jednu uz drugu i jezikom prešla po procijepu među njima, a onda jezikom počela da kruži oko nabreklih bradavica i da palaca po njima.

Prišao sam Dani i mlohavi ud namjestio na njene usne. Vješto je oblizala glavić, usisala ga i počela da mi ga puši. Podigla je pogled prema meni i u tom trenutku osjetio sam kako je počeo da mi se diže, da raste u njenim ustima, što je nju motivisalo da mi brže i strasnije puši kurac, mazeći me jednom rukom po mudima. Počupao sam lijevom rukom Indy za kosu i podigao je prema sebi. Nabio sam joj jezik u usta i počeo da je žvalim, da joj grizem usne, prelazim jezikom po faci, ližem je kao životinja. Prizor je Danu još više napalilo, osjetio sam to po njenim pokretima glave, kurac mi je bio sve dublje u ustima ove prave pornićarke, koja je uvijek glumila neku nadmenost, a zapravo redovno bila željna kurca. Indy je rukom izvadila kurac iz njenih usta i počela da mi ga drka.

„Oh... Jebi me, profesore, jebi me... Neka ova kurvica vidi šta je prava jebačina...“ – počela je ubrzano da diše i jače da mi drka kurac.

Ustao sam, oslonio se na komodu i okrenuo je leđima prema sebi. Lijevom rukom je uzela kurac i usmjeravala ga prema svojoj malenoj, a desnom je držala Danu za potiljak. Ova joj je polako otkopčala dugmad na košulji i jezikom se penjala preko stomaka do sisa, oblizala ih i počela da joj usisava bradavice.

„Ummmhhh... Kurvice... Droljice... Jebi je, profesore... Jebi mene... Ooooh...“ – Indy je teško uzdahnula kad sam podigao rub njenih gaćica i namjestio kurac prislanjajući nabreklu žilu između njenih guzova. Glavić mi je virio i gornji rub gačica ga je stezao u korijenu.

Zagrlio sam je nježno oko struka i kliznuo jezikom po vratu. Blago se pokretala bokovima, dovoljno da osjetim toplinu njene guze, ali ne toliko jako da mi kurac ispadne iz njenih gaćica. Podigla je ruke i zabacila glavu unazad, okrenula se i isplazila jezik. Usisao sam ga i počeo da ga stežem usnama i svojim jezikom palacam po njemu. Dok sam joj najprije milovao, a onda gnječio sise usisavao sam joj jezik, Indy me jebala jezikom u usta i predala se Daninim rukama i usnama koje su klizile po njenim nogama, od stopala, preko mišića, butina. Stegnuo sam joj nabrekle bradavice prstima i počeo da ih uvrćem.

„Mmmmm... Mmmm...“ – počela je da vrišti zarobljena mojim ustima – „Aaaaaaah... Ufff... To, jebeni profesore, tooo....“ – pičkica joj je dobro ovlažila, osjetio sam to na mudima. 

Indy se počela spuštati u koljenima, pratio sam je ne ispuštajući sise iz mojih ruku, stezao sam ih, mazio. Oslonila se na laktove i izbacila guzu u vis. Kurac mi je i dalje bio u njenim gaćicama, samo je glavić provirivao. Stegnuo sam je čvrsto za struk i mrdao se pokretima bokova, trljajući nabreklom žilom njenu vlažnu ljepoticu, ulaz u guzu...

„Aaaaah... Usisaj mu glavić, Dana... Usisaj... Usisaj mu glavić, droljo! Ooooh... “ – Dana je kleknula kraj njenih ramena i usnam i jezikom dodirivala glavić.

Stresao sam se... Indy je snažno zagrlila Daninu butinu i jače počela da se mrda bokovima. Kurac mi je ispao iz njenih gaćica... Smaknuo sam ih skroz u stranu i nekoliko puta lagano liznuo ulaz u njenu uspaljenu i vrelu pičkicu. Godio mi je njen miris, njen ukus, pa sam pohlepno nasrnuo na nju, stegnuo joj guzove, razmaknuo i zažvalio grotlo njene strasti.

„Uuuuu, jebem tiiii.. Jebi me jezikom... Jebi me jezikom, odmah, sad... Gledaj, kurvo, kako profesor jebe jezikom.“ – pljusnula je Danu po obrazu, oslobodila se iz gaćica i šireći prstima usmine spuštala se prema mojim ustima.

Legao sam na pod i isplazio jezik. Indy je vješto održavala ravnotežu na štiklama i pomjerala se klizeći pičkicom po njemu. Dana je stala preko puta nje, stezala svoje grudi i dlanom prelazila po svojoj nabrekloj pičkici.

„Toooo... Daaaa... Daaa... Jebi jezikoooom...“ – jezik mi je lako klizio u njenu pičkicu, vrelu, mokru od sokova koji su sve više lili iz nje. – „Ooooh... Kurvo, vidiš li... Vidiš liiii... Aah... ahhh... Ummhh...“ – jako sam joj stegnuo guzove, raširio ih i usisao cijelu uspaljenu pičkicu. „AAAAAAAAAAAAAAAAAH... AAAAAAAAAAAAH...“ – glasno je svršavala na mojoj faci stežući grudi.
Pomamno sam srkao sokove iz njene ljepotice, nisam ispuštao moćnu guzu iz ruku, lickao sam je dok se nije smirila i dok posljednji talasi orgazma nisu prošli njenim tijelom.

Dana je stajala zbunjeno, napaljena, uplašena... Nije očekivala ovakav odnos. Usne su joj drhtale, uplašeno je gledala Indy.

„Šta je, kurvice... Nešto ti nije jasno... Namjesti se, želim ja tebe da izjebem jezikom, da razvalim tvoju uspaljenu pičku, kurvo. Dolazi!“ – Indy je legla na pod i rukom joj stegnula zglob na nozi, dajući joj do znanja da želi da joj se spusti pičkicom na jezik.

„Indy...“ – Dana je prošaputala i gledajući me raširila noge i počela se spuštati međunožjem na Indyna usta. – „ Oh...“ – zadrhtala je kada je osjetila kako Indyn jezik vješto šara po njenom međunožju.

Oslonio sam se ponovo na komodu i primio Danu za potiljak. Polizala mi je kurac od korijena do glavića i nježno ga zagrizla. Lice joj se zgrčilo u bolnu grimasu kad je Indy jezikom počela  da lupka po njenom klitorisu.

„Ooh, Indy... Droljomm... Kujice kako me lijepommm... limm žeeeš... Haaa... Haaa...“ – držao sam kurac u jednoj ruci i njime prelazio po Daninoj faci, između njenih usana, nabijao joj glavić u usta, vadio ga, pa ga opet stavljao.  „Aaaah! Jebena droljo kako si dobra... Oh... Oh...“- drkala mi je kurac, a onda sam počeo da je jebem u usta kratkim trzajima bokov. „Mmmm.... umm-umm-umm...“ – mumljala je i dublje se nabijala.

Oslonila se rukama kraj mojih bokova i nježno se nabijala ustima na nabrekli kurac. Pustio sam je da sama uhvati ritam. Zamrsio sam joj prste u kosu i nježno je milovao. Pljuvačka joj se cijedila iz usta i vlažila mi muda, Dana ga je gutala nekada dopola, nekada samo glavić. Zamumljala bi i nježno ga zagrizla kad bi je Indy pljesnula po guzi.

Disala je sve teže, sve brže... Zrakom iz nosa milovala mi je nabrekli ud, tvrd, mokar od sokova iz njenih usta. Indy je gurala jezik u njenu razjapljenu pičkicu, a ona se dublje nabijala na na moj kurac. Pušila mi ga je predano, zatvorenih očiju, mumljajući, gušeći se kurcem koji je nježno i polako prodirao duboko u  njeno grlo. Zadrhtala je u trenutku kad joj je Indy usisala klitoris i počela da joj šamara guzu. S obje ruke sam je primio za potiljak i polako joj nabio kurac do kraja u usta.

Držao sam je tako, zarobljenu rukama na njenom potiljku, kurcem u ustima, Indynim usnama oko njenog klitorisa i rukama koje su joj stezale guzove. Dana je počela da se trese, lice joj se crvenilo, pokušavala je da se odmakne, da se oslobodi, ali jaki talasi orgazma su kršili njeno tijelo i ukočena, mumljajući, usta ispunjenih mojim kurcem, snažno počela svršavati na Indynim ustima... Jako se trljala svojom pičkicom o jebozovne usne moje studentice, sjela joj na facu i drhtala krkljajući.

„Aaaaaaaaaaah... Aaaaaaaaaaaah... Haaaaah... Haaaaaah... Oooohh... Neee...“ – vrištala je, širom otvorenih usta hvatala zrak.

Indy nije prestajala da joj licka uspaljeno međunožje. Kurac, vlažan od pljuvačke iz njenih usta, držao sam u korijenu i njime prelazio po Daninoj faci, šamarao je po obrazima, lupao glavićem po usnama i zubima.

„Kurvice, je li ti bilo lijepo?“ – mirno sam je pitao.

„Profesore... Šta mi to radite... Šta mi to radite...“ – pomjerila se prema gore i smjestila tvrdi kurac između svojih nabreklih sisa.

Stegnula ih je rukama i počeo sam da je jebem u sise. Kurvanjski i provokativno me gledala, htjela je da joj svršim između sisa. Drhtao sam... Uspješno sam se kontrolisao sve vrijeme, ali njen jebzovni pogled me činio nemoćnim.

„Ne, kurvo! Trebaš biti jebana... Zaslužila si kurac u pičkici.“ – kao da joj je čitala misli, Indy poče skidati haljinu sa Dane.

„Oh...“ – udahnuo sam kad sam vidio Danino obnaženo tijelo, njene nabrekle sise, ravan stomak, noge.. Guzu koja se gnječila pod Indynim rukama.

„Aaaaah... Boli...“ – Dana je vrisnula kad sam je počupao za kosu i nemilosrdno povukao glavu unazad.

„Jel' želiš kurac, pičkice?“ – unio sam joj se u facu i stegnuo zube.

„Želim... Pusti... Boli...“ – držala me za ruku kojom sam joj počupao kosu.

Grudi su joj lelujale, Indy joj je stezala guzove, iz pičkice su joj se sokovi cijedili niz prepone...

„Droljo! Kurvanjska droljo... Misliš da svojim nadmenim ponašanjem možeš kontrolisati ljude, je li?“ – jače sam je čupao za kosu i povlačio je prema kauču. Pala je leđima na naslonjač, a guza joj je dotakla rub sjedišta.

Nogama sam joj još više raširio noge i rukama stegnuo vrat. Indy je sjela kraj nje, nagnula se i prstom počela da joj trlja klitoris.

„Mmmm, kako je ovo napaljena pičkica, profesore, jebite je... Razjebite je, skroz, neka nas zapamti.“ – uzela mi je kurac u ruku i namjestila ga na ulaz u Daninu pičkicu.

„Aaaaaaaaah...“ – jako je vrisnula osjećajući kako moj nabrekli kurac polako ispunjava njenu uspaljenicu. „Oooooo, daaaaaa... Daaa... Jebi... Jebi... Haaah...“ – vrištala je Dana i sama se pomjerala bokovima, hvatajući ritam.

Divljački i nemilosrdno, cijepao sam joj pičkicu nabijajući se do kraja u nju, ne ispuštajući joj vrat iz ruku. Naježio sam se kad sam osjetio Indyne prepone, kad se namjestila pičkicom iznad Daninih usta. Pustio sam joj vrat, uhvatio za zglobove nogu, još više ih raširio i umjerenom brzinom, cijelom dužinom nabreklog i tvrdog kurca do kraja prodirao u Danu.

„Liži... Liži, droljo... Liži mi pičkicu... Oh, daaaa... Aammm...“ – Indy se predala Daninom jeziku koji je vješto kružio po njenoj pičkici.

Jebao sam Danu i gledao kako se Indynu nabija pičkicom na njen jezik, kako se guza moje studentice grči kad god bi joj Dana dotakla klitoris. Oslonjena rukama na zid, Indy se blago pomjerala u bokovima, a onda spustila ruku na svoju guzu, zarila prste u nju i jako je raširila oslanjajući se sisama na zid. Unse su mi zadrhtale pred prizorom... Izašao sam iz Dane i prišao Indy iza leđa. Namjestio sam glavić i lako ušao u nju.

„Ooooh...“ –oteo joj se težak uzdah a cijelo tijelo zadrhtalo...

„Indy... Ljubavi...“ – disao sam joj za vratom, milovao po stomaku i blago prodirao u nju.

„Profesore... Profesore... Jebite me... Ja sam samo vaša... Samo vaša uspaljena droljicaaaaaaaa... Aaaaaaaaaaah... AAAAAAAAAAAAH...  OOOOOO, DAAAAAAAAAA... TOOOOOOOOOOO...“ – Indy je počela da urla kad sam sa malo odmaknuo, zgrabio je za bokove i žestoko je nabio na kurac, do kraja.

Dana je pojačala intenzitet njenog orgazma grickajući joj klitoris i stežući joj grudi. Prodirao sam u Indy žestoko, brzo, divlje sam je jeabo, nabijao sam je na kurac, jebao sam dok je svršavala i Indy poče da jeca, vrišti, lupa rukama o zid...

Bio sam van sebe... Stegnuo sam joj sise, povukao prema sebi i okrenuo je na stomak...

„Puši mi ga, kučko... Oh, daaa... Puši mi ga, puši... Oh... Hmm.. Mmm...“ – ukočio sam se dok je nagužena Indy nabijala glavu na moj kurac.

Dana joj je nemilosrdno gurala dva prsta u pičkicu, a jedan u guzu. Indy se stresla i u tom trenutku nabio sam joj kurac u usta do jaja... Bio sam pri kraju... Dana je jecala, gledala me molećivo... Trebalo joj je samo malo da ponovo svrši... Pogledom sam joj rekao da se naguzi, i ona se u trenu našla oslonjena ramenima na pod. Kurac mokar od pljuvačke iz Indynih usta namještao sam na ulaz u Daninu uspaljenicu, a Indy se brzo namjesti pičkicom na njena usta.

„Oooooooooh...“ – urliknuo sam kad sam se u jednom trenu nabio u Danu. „Oh... Oh... Dana... Dana... Dana, kurvoooo...  Haaaah...“ – oslonio sam se rukama na njene guzove, stegnuo ih i raširio nekontrolisano se nabijajući u nju.

Kočio sam se, tutnjalo mi je u glavi, znoj mi se cijedio niz čelo, trudio sam se da što duže traje, da vaginalni mišići ove nedojebane drolje što duže masiraju moj nabrekli kurac, koji je svakim trenom mogao eksplodirati. U magnovenju čuo sam Indyne jecaje, vrištanje... Kao kroz maglu vidio sam kako se uvija u struku, kako svršava na ustima nagužene Dane, čiju sam pičkicu divljački cijepao na pola, čiju sam guzu šamarao...

„OOOOOOOOOOOOH... OOOOOOOOOOOOO...  AAAAAAAAAAAAAA...“ – izvadio sam ga i urlao svršavajući... Prvi mlaz je zapljusnuo ulaz u Daninu guzu. Sperma se cijedila niz njenu pičkicu i vidio sam kako se Indy zavukla ispod nje i kako je kupi jezikom. Drugi i treći mlaz su se izlili po Daninoj pičkici i Indynim usnama i obrazu.

Tresao sam se i jecao... Bio sam van sebe... Indy i Dana su se naguzile i naizmjenično mi pušile kurac, drkale ga, cijedile i posljednju kap iz njega... Usne su mi drhtale... Širom otvorenih očiju gledao sam ove dvije fantastične kurvice, ove dvije vrsne jebačice, kako se naslađuju mojim već mlohavim kurcem, kako kupe spermu sa njega, kako jedna drugu ližu, ljube...
„Profesore... Mislim da se Dana nije dobro jebala i da treba biti malo u Majinim rukama...“ – rekla mi je Indy, gnječeći mi kurac u rukama.

Nisam joj ništa odgovorio... Teško sam disao i pokušavao doći sebi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Apr 2024, 02:41:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.