Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Maj 2025, 19:24:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 27315454 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Još ga sanjam

Zovem se Natasa imam 20 godina ali jos uvek mi ribica zabridi kad se setim svog prvog seksualnog iskustva.Imala sam samo 18 godina ali sam bila dosta naprednija od svih mojih vrsnjakinja,zategnuta malena guza i sise jaka trojka i volela sam da ih istaknem i muskarci su to primecivali,sto me je izuzetno palilo,jos vise me je palilo odmeravanje mog prvog komsije Nikole.Nikola je bio dosta stariji od mene imao je tad 30 godina i svaki put kad bih prosla pored njega on bi nesto dobacio ili me onako odmerio od glave do pete,jednog letnjeg dana bila sam sama na gajbi dosadjivala se posto su mi sve drugarice negde otputovale nisam znala sta cu sa sobom,kad odjednom zvono otvaram vrata kad ono Nikola.>cao mala sta radis e treba mi neki alat od tvog matorog mogu li da ga uzmem iz garaze>.A ja skamenjena gledam ga u nekom zategnutom sortcu i bez majce odmah sam ovlazila i sva se zamislila kako bih se mazila snjim,presece me Nikola>alo mala alat> a alat? trgla sam se> samo se posluzi pa svrati komsija posle na kafu sama sam kuci ceo dan>Pogledao me onako zacudjeno i samo se nasmejao,ribica mi je bridela bradavice su mi se ukrutile samo sam o njemu mastala kako bi bilo da me dohvati i nabije na kurac mada sam jos bila nevina.U mastanju me prekinu zvono na vratima,otvaram Nikola stoji sa cokoladom u ruci i zavodnicki mi rece a ja sva zbunjena Usao je i seo u fotelju dok sam ja izgubljena pokusavala da nadjem dzezvu da stavim kafu,ustao je i prisao mi sledja,tresla sam se a on me lagano okrenuo ka sebi i rece Stajala sam tako i gledala ga u oci dok me je on lagano mazio oko struka,ribica mi je bila skroz vlazna.upita me Nikola.odgovorila sam ko iz topa.U tom trenutku me je zgrabio oko struka i poneo do troseda u dnevnoj sobi,spustio me je lagano na trosed legao pored mene i poceo nezno da me ljubi,dok mu je ruka sarala po mom telu,skinuo mi je majcu a zatim i sortc,ostala sam samo u gacicama,nastavio je da me ljubi nezno po vratu,lagano se spustajuci preko vrata do mojih sisa lizao mi je bradavice i krenuo da se spusta preko stomaka do moje ribice,pomerio mi je gacice u stranu i spustio jezik na moju vlaznu ribicu.Podigao je glavu i pogledao me i recei nastavio da lize,izgubila sam se sve mi se vrtelo mislila sam da cu se unesvestiti od zadovoljstva i umalo nisam,lizao je bez prestanka stresla sam se jednom dvaput nisam znala sta se dogadja ali mi je bilo fantasticno,odjednom osecaj olaksanja i blage groznice tresla sam se kao prut a on podize glavu i rece znala sam sta hoce da mu popusim nisam nikad pusila kurac do tad ali mi je moja drugarica Maja objasnjavala kako se to radi,posto je ona bila iskusnija vec je uveliko pusila svojim momcima.Seo je skinuo majcu i sortc izgubila sam se kad sam mu videla kurac ogroman i ukrucen ko strela,uhvatila sam ga u korenu i pocela lagano da ga drkam a on me uhvati za glavu i polako me privuce glavicu i prosaptastavila sam ga u usta i pocela lagano da ga oblizujem jezikom osetila sam kako mi raste u ustima i opet se napalila,lizala sam ga od korena do glavica pa celog u usta,Nikola me uhvati za glavu i poce silovito da mi ga nabija u grlo,mislila sam da cu se udaviti ali nisam izvadio ga je iz mojih usta podigao me i stavio u krilo da se sama nataknem na njega,opet sam se tresla spusti me je lagano na kurac i polako poceo da ulazi u mene imala sam osecaj da se cepam na pola,u jednom trzaju mi ga je stavio celog zgrcila sam se i vrisnula a on me je stegao i nekoliko sekundi se nije mrdao a onda je poceo da me nabija na kurac kao lud u meni su se smenjivali osecaj bola i uzitka naizmenicno,bol je lagano nestajala a uzitak je postajao sve veci i veci pocela sam sama da se nabijam gore dole gore dole odjednom opet onaj divan osecaj osetio je to i poceo sve jace i jace da me nabija na kurac,nisam znala gde sam a i bolelo me uvo bilo mi je lepo u sekundi me je skinuo sa kurca i poceo da svrsava po meni kao iz creva uhvatio me za glavu i stavio mi ga onako umazanog u usta i poceo da se trza a ja sam osetila kako mi strca po ustima,izvadio mi ga je iz usta,lagano me poljubio i rekao da o ovome cutim,naravno da sam cutala i koristila svaku sledecu priliku da se opet nataknem na Nikolin kurac
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Sandra

Ispricacu vam moju erotksu pricu koja se meni desila proslog ljeta. Ja sam inace bosnanac 35 godina zivim i radim u Holandiji vec 11 godina. ozenjen sam i imam dvoje djece. Radim u jednoj bolnici kao poslovodja odjeljenja. Pored mog posla koji je nekad tezak dobijo sam od direktora prije dvije godine isto zadatak da u praksi pratim Medecinske sestre koje su zadnja godina studiranja. Prosle godine je kod mene na odjeljenje dosla jedna stazirka koja se zove Sandra. Mlada je i zanosna. Posto na odjeljenju vise od 90 posto zena radi nije mi bilo tesko sa Sandrom nakon 2 mjeseca uci u intimne razgovore. Sandra ima 22 godine srednjeg rasta, velikih sisa i cvrste straznjice. Oblacila se uvijek seksi i bila onako vesela osoba po prirodi. Ja sam saznao da Sandra ima jednog djecka, ali sam bijo ubjedjen da imam sansu da je jednom pojebem. Te vruce julske veceri imao sam zajedno sa Sandrom i jos jednom kolegicom trecu smjenu. Posto je druga kolegica morala otici na drugo odjeljenje radi jedne krizne situacije ostali smo ja i Sandra sami. Iako sam po prirodi direktan tip, te veceri sam nesto zastao. Nisam znao kako da pocnem sto brze jer kolegica ce se vratiti za nekih sat vremena. Sandra me pitala jesam li za kafu. Ja sam odgovorijo da sam radije za nesto drugo, nasto se Sandra onako jebozovno nasmijala. Pitao sam Sandru kakav je njezin seksualni zivot. Sandra je otoverno rekla da nije bas najbolje jer joj djecko sa kojim je u vezi vec 3 godine nejma veliki penis te da je nemoze da zadovolji. Ja se necu da hvalim ali moj drugar je 21 cm dug. U tom trenutku poceo se moj drugar da dize sto je Sandra primjetila jer sam na sebi imao trenerku. Sandra mi je prisla onako izazovno i sapnula na uho da sam je napalijo prilikom naseg razgovora. Ja sam odmah zakljucao kancelariju. Sandru sam polozijo na sto i poceo je ljubiti. Sandra mi je svukla trenerku i izvadila moj penis. Rekla mi je da je pale veliki kurcevi i jos to da sam obrezan. Pocela je da ga pusi i povremeno mi je lizala jaja. Ja sam se bio previse uzbudijo. Nakon pusenja preuzeo sam ja inicijativu u svoje ruke. Poceo sam Sandri da dojim nabujale sise i da joj prst guram u picku. Sandra je mnogo stenjala a picka joj je bila vlazna i vruca. Sandra je rekla da ce uskoro da svrsi i da je pocnem jebati. Ja sam joj moj nabrekli penis jako gurnuo u njenu picku. Nakon 2 minuta Sandra je svrsila i prilikom svrsavanja pocela je da vristi. Nakon toga je rekla da je i dalje jebem jer je red da i ja svrsim. Djelimicno smo mjenjali poze i nakon nesto duze od deset minuta osjetijo sam da cu svrsiti. Ja sam u tom trenutku htio da moj penis izvadim nasta je Sandra odgovorila da smijem u nju svrsiti jer trosi redovno pilule. Ja sam u tom trenutku dozivio orgazam kakav nisam odavno imo. Svrsio sam u Sandrinu picku i nakon toga se moja sperma izljevala iz njezine picke. Odmah sam otisao u wc
i sam se sprao sa vodom. Nakon 15 minuta stigla je druga kolegica koja je vjerovatno primjetila da sam sa Sandrom nesto intimno imao. Ali nije me bilo briga jer se i ta kolegica prije tri godine sa jednim kolegom tucala, tako da nista nije pitala. Ja sam poslije toga na pauzi upitao Sandru da li zeli ovako ponekad da se pojebemo. Sandra se osmjehnula i rekla je da moze kad god ja pozelim, jer odavno se nije tako pojebala. Ja sad imam sa Sandrom 2 puta sedmicno seks. Dobro njoj a bogami dobro je i meni.
IP sačuvana
social share
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Dok maštam o koleginici

Viđao sam je svaki dan, ali gotovo da je nisam primećivao.

Ali tog jesenjeg dana, obukla je nekakav dzemperak (ili kako se to već zove?) krpicu koja ima rukave, pokriva ramena i ledja, ali ne i prednji deo. Linija kroja strmoglavo se spušta sa ramena i odmah ispod pazuha nestaje ka leđima, ističući tako grudi koje jedva da su bile skrivene tesnom, tananom, gotovo providnom bluzom. Formalno, bila je obučena pristojno, ali nije bilo tog muškog oka koje bi u njenom prisustvu taj dan moglo da vidi bilo šta drugo sem tih uzvrpoljenih sisa.
I ja sam ih primetio i jedan slatki dah miline, kao gutljaj toplog čaja, spustio mi se niz grlo do stomaka i međunozja. Poželeo sam još tog ukusa. Zapitao sam se gde su mi oči do sada bile? Ko li jebe ovo luče? Da li je svesna muških pogleda, da li je to uzbudjuje?

Od tog dana počeo sam da primećujem nove detalje na njoj, savršen vrat i kose oči, ali te divne, okrugle sise, u tesnim bluzama, postale su centar moje paznje. Ne znam da li sam je više želeo kada bih video ocrtan brushalter, ili kada bih primetio da ga nema. Kada bih prolazio do ostave ili toaleta imao sam na trenutak divan pogled na njen dekolte dok se nagnuta nad tastaturom zamišljeno igra minđušom ponekad dodirujući vrat. Postao sam providan kao tinejdžer, prolazio sam tuda toliko puta da sam siguran da je primetila moj pogled koji redovno uleće medju njene sise, davi se medju njima, i ne može da izroni, otima se sa ta dva topla živa bića, pokušavajući da se domogne bradavice i gricne je.

I da je ovo erotska priča, sada bi sigurno usledili opisi njenih čežnjivih pogleda i scene jebanja na fotokopir mašini. Ali istina je malo istinitija, i realnost malo realnija: sa koleginicom nisam progovorio više od par reči, ako se ne broje svi oni bezobrazluci koje joj govorim dok je u mislima pritiskam uz zid, zadižem joj suknju, i nabijam kurac u vrelinu medju njenim nogama.
Svu tu napaljenost kojom me je obdarila, počeo sam da prepakujem u erotske mejlove mojoj ženi-domaćici, koje sam joj slao sa posla, očekujući da ću da je napalim i onda opalim kad dođem kući. A kad se to dešava, onda ženi skupljam kosu u rep dok mi puši, da me podseti na koleginicu; diram joj vrat i igram se sa njenim minđušama dok je nabadam položenu na leđa; tražim joj da oblači tesne majice koje ističu sise, a onda ih lovim i mesim, uzivam u njihovom koprcanju dok je jebem od pozadi… maštajući o koleginici
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Veliki rođendan, male orgije

Davno to beše, sestra od tetke moga komšije je slavila svoj 18-ti rodjendan. Spremili smo se komša i ja i otišli do kafića koji je zakupila radi proslave sa još jednom drugaricom koja je takodje slavila svoj 18-ti. Tu je bilo kako je bilo, nebitno je za celu priču, nakon što se sve završilo oko 01h nas nekolicina smo otišli kod nje kući da nastavimo sa pijančenjem. Bilo nas je 8, 5 muškaraca i tri devojke, naravno njih 3 sa svojim momcima i ja i komša single. Vesna sestra od komše sa Ivanom, Nataša i Vlada i Jelena sa Draganom. Za Vladu i Natašu smo svi znali da vole da švrljaju sa strane i to im medjusobno nije predstavljao nikakav problem. Ja inače nisam nešto poznavao to društvo osim Vesne jer smo često isli na kafu kod nje i ona dolazila kod komše i nešto malo Natašu jer je bila nekoliko puta tamo kod Vesne kad smo i mi bili i tu se saznalo da voli da se jebava na sve strane, jer je svaki put pričala o nekom drugom i to bez problema i bez obzira što smo nas dvojica prisutni. Nataša je bila ružna ko akrep bez tone šminke koje je stavljala ali je zato imala telo sitnije gradje ali za poželeti, tj da ti pamet stane.

Sve u svemu, došli smo do nje, matorci su otišli kod njene babe da spavaju da bi imali slobodnu kuću i da nam ne smetaju za ceo vikend, posedali smo u dnevnu sobu, Vesna je pitala ko će šta da pije svi u glas mušli smo viknuli pivo a žene votku. Cirkali smo tu mi do jedno 3 ujutru i svi smo bili već pred totalesom, ja ustadoh i otišao do kupatila da se umijem jer mi već ovo zadnje pivo u opšte nije prijalo i da pobegnem od gomile dima od cigareta koja je ispunjavala sobu. Ušao sam u kupatilo i umio se, nije prošlo ni 10 sekundi posle mene vrata su se otvorila i Nataša proviruje i pita me da li može da piša, bešika će joj pući, naravno mala, tako su je svi zvali u društvu jer je bila sitnog rasta, i čekala je kod vrata da ja završim. Slobodno ti pišaj, ja ne planiram da izadjem još neko vreme ako te nije sramota. Zacrvenela se i pognula glavu ali je ipak obavila nuždu. Krajičkom oka sam preko ogledala virio koliko sam mogao da vidim pod tim uglom a da ne primeti da je gledam, spustila je suknju i čipkane bokserice i otkrila obrijanu pičkicu samo sa linijicom dlačica iznad, mislio sam da ću se tog trena srušiti kako je srce počelo da mi lupa a kroz glavu mi prolazilo kako voli da se jebe i da bi verovatno pristala ali mi je druga strana u glavi govorila da se smirim. Kurac mi se pretvorio u banderu, bolelo me je kako je vršio pritisak u pantalone, ali nisam mogao da prestanem da virim, završila je sa pišanjem i počela da traži toalet papir okolo, pa je i ustala, opet sam mogao da vidim tu obrijanu pičkicu, obratila mi se, Vladane da nisi slučajno video negde papir, čuo sam šta je rekla ali sam samo stojao kao ukopan i posmatrao je kroz ogledalo i ćutao kao hipnotisan, onda je viknula Vladane, tu sam se trgao i okrenuo, molim, wc papir jel si ga video, samo sam promrmljo, ček, tu je negde, ja sam ga uzeo da se obrišem posle umivanja jer nisam nigde video peškir, uzeo sam papir sa veš mašine i odneo joj. Moje oči se nisu dizale sa njenog medjunožja. Uzela je papir ja sam se okrenuo, obrisala se i obukla i prišla mi sa ledja i uvatila za kurac i stegla ga, u tom momentu sam počeo svršavati koliko sam bio napaljen. Šta je ovo Vladane, smeškala se, videla sam gde gledaš, ko da nisi video pičke godina dana, pa i nisam, rekao sam, pa što nisi kazao ranije. U tom momentu ko da me je neko šopio, samo sam se okrenuo ka njoj i počeli smo da se ljubimo ko da sutra ne postoji. Bili smo goli za 2 minuta a ona je uzela i pogledala moj ulepljen kurac od sperme i rekla: ne možemo ga takvog gurnuti u ovu moju rupicu. Naslonio sam se na veš mašinu a ona je klekla ispred i počela da ga pusi, sisala ga je ko nijedna do tad, kad ga je očistila, ustala je i rekla ti si na redu i naguzila se preko mašne, prislonio sam joj kurac na ulaz u pičku, krenula je da kaže, mislila sam da ćeš i ti meni malo poli… u tom momentu sam joj sjurio kurac do jaja, samo je ciknula i prekinula rečenicu. Jebote ti nisi normalan, pa i nisam, rekao sam i izvukao ga do glavića i sjurio joj opet do jaja i zastao, stisla je zube ali joj se na licu video osmeh, nekoliko puta sam to ponovio i počeo divljački da je jebem, smejala se i stenjala toliko glasno da su svi čuli. Začuh glas iz dnevne sobe, jel Vlado, ona tvoja se opet jebe. Ja nisam prekidao, punio sam je a u jednom momentu ušla Vesna u kupatilo i počela da se smeje ko blesava i reče, uživate vas dvoje, ja sam samo ćutao i jebao a Nataša se samo smeškala, ja ću da pišam reče Vesna i ode do wc šolje i počela da skida farmerice, moj pogled ju je pratio, ali sada direktno, šta je jebaču, nije ti dosta jedna pička kad me tako gledaš, nasmejao sam se i počeo još jače da jebem Natašu kad sam ugledao Vesninu pičku, Vesna je sela na šolju, čuo sam da je obavila svoje pišanje ali je ostala da nas gleda. Pitao sam je da li hoće Nataši da učini uslugu, tražila je lizanje od mene, pa ako možeš da to umesto mene uradiš, počela je da se smeje ko luda, ti nisi normalan, ja sam žensko, pa šta ako si, nisam to nikad radila, za sve postoji prvi put rekao sam. Ustala je sa šolje i došla je do nas, rekao sam joj da klekne, bio sam pred svršavanje, ja ću da ga izvadim a ti navali, prislonio sam joj glavu uz Natašino dupe, gledajući njena usta, uf, kako bi bilo lepo svršiti u njih, izvadio sam kurac i gurnuo joj u usta, prvo da probaš ukus svoje drugarice, olizala mi je kurac i ja sam ga vratio nazad u Natašinu pičku, koja je već toliko bila mokra da skoro nije bilo trenja, posle 30tak sekundi sam osetio da sam pri kraju i gurnuo Vesni kurac u usta i počeo da je punim spermom, nije to očekivala, zagrcnula se ali je sačekala da sve izadje iz mene, seo sam na pod iscrpljen, Vesna je otišla do wc šolje i ispljunula spermu i isprala usta na lavabou a Nataša je čekala, tada je Vesna okrenula Natašu na ledja i počela da joj liže, jako je bila smešna situacija s obzirom da joj je prvi put. Lizala je pičku ko manijak dok Nataša nije svršila, tada smo se obukli i svi izašli iz kupatila, ali u sobi nije bilo nikog.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Zlatni tuš

Imam 23 godine i živim s mamom. Oduvijek sam bez ustručavanja pred njom znao biti gol i ona tome nije nikad pridavala neku veću pažnju. Tko sam zadnjih par godina odlučio da hoću po stanu stalno biti gol. Ona mi je rekla da njoj ne smeta jer me ionako vidjela golog od kad sam bio mali.U početku sam bio gol smao kad bi se presvlačio ili išao na tuširanje,ali sad sam konstantno gol kad god sam u stanu. Tako sam odlučio i svoju pišu dovesti u red pa svaki drugi ili treći dan brijem sve dlačice kako bi bio što uredniji kad sam već gol. Jednom su mami došle dvije kolegice s posla i ja nisam imao pojma da su one u kući kad sam izlazio gol iz svoje sobe. Kad su me vidjele prvo su bile šokirane ali baš to mi je bio poticaj da dođem u sobu i pozdravim ih. Sjedile su i pile kavu kad sam im prišao i rukovao se s njima,a moj obrijani pimpač napola dignut ljuljao im se pred očima. Trudile su se ne buljiti iako im nije baš usoijevalo i mama je to primjetila. rekla im je da ih ne treba šokirati jer sam ja stalno gol po stanu i da se ona odavno navikla na to. Sjeo sam na kauč nasuprot njima i nasipao si sok dok su one pušile i pile kavu. Ima nešto u tome kad starije,zrele žene onako otmjeno drže cigaretu u rukama što me jako napali. Tako mi se kurac sve više dizao i na kraju je poprimio punu veličinu od 17 cm. Glatko obrijan i nadignut do kraja ukazao im se pred očima. Mama se nasmiješila kad je vidjela kako su ga dvije žene promatrale širom otvorenih očiju. Počeo sam se lagano igrati s kožicom i natezati je dok su one nastavile s razgovorom i u jednom trenutku sam ga počeo sve brže drkati. Na to me jedna od maminih kolegica pitala koliko često drkam i imam li curu. Rekao sam da nemam i da drkam svaki dan bar 6,7 puta. Ona na to reče kako bi mi htjela probati malo drkati ako je to u redu. Rekao sam da može slobono i ona ga je polako primila u ruku. Prvo mi ej drkala skroz algano pazeći da ne svršim odmah, a onda sve brže i brže. Toliko me napalio osjećaj da mi starija teta drka pred mamom i da ću uskoro svršiti. Teta me gledala u oči i sad mi je skroz divljački drkala.Sekundu poslje mlaz sperme iz obrijanih jaja štrcnuo je po kauču i tepihu, kao i po tetinoj ruci. Mama joj je dodala maramicu da se obriše,a kad je krenula brisati moj glavić mama joj je rekla da pričeka. Ni sam nisam znao što namjerava,kad mi je odjednom prišla,sagnula se i liznula spermom upraljani glavić. Obratila se svojoj kolegici koja mi je upravo izdrkala: Mmmmmm…Probaj kako finu spermu ima moj sin. Kolegica reče: To je sigurno jer mu ti praviš finu papicu, te se i sama krenula uvjeriti to. Mama je raskopčala haljinu i dvije velike sise izvirile su van. sjela je rkaj mene i rekla mi: Evo ti,papaj malo moje cike da sperma bude još finija. Kao mala beba počeo sam dudati njene bradavice,a treća teta prišla je i primila me za kurac. I ona mmi ga je počela ponovno pušiti i sad se opet ukrutio. Cuclala mi je glavić, pa prešla na jaja, pa opet glavić, pa ga je cijelog strpala duboko u grlo. Treća teta skinula je traperice i vidio sam da ne nosi gaćice. Prišla mi je i Rekla da me hoće isprobati. Prestao sam papati mamine sise i privukao tetu k sebi. Uronio sam joj u pičkicu jezikom i nosom. Bilas je tako vlažna,a klitoris sav nabubrio.Lizao sam je dok su se mama i druga teta počele međusobno maziti. Drkale su si pičkice i pohotno s eljubile. Odlučio sam da ću ih sve tri izjebati,ali prvo sam želio da se one mađusobno pomaze dok ja drkam i gledam ih. Tako me napaljivalo što vidim tri žene u najboljim godinama kako se pohotno jebu pred mojim očima. Svršio sam u sekundi. Kad su vidjele da opet štrcam pomislile su da više neću imati sperme za nih i da će me napaljenost proći. Da bi im dokazao da to nije tako, prišao sam jendoj od teta, primio je za bokove i počeo je nabijati straga u picu dok joj je mam prišla sprijeda i uvlaila svoju mokru pičku u usta. Svršili smo svi troje,dok je druga teta to sve nadgledala kao prava domina. Trljala se i odjednom je prišla mojom mamici, rekla joj d as e sagne i počela joj pišati po sisama i licu. Od tog dana bar jendom tjedno nalazimo se s maminim kolegicma i imamo zabavu za četvero koja redovito završava zlatnim tušem.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Vojnik i stjuardesa

Pisem pricu koja se dogodila kada sam isao u vojsku i imao 18 god, sada imam 25 i rado se sjetim te moje avanture.

U vojsci sam kao i inace imao problema sa autoritetom pa zbog neposluha i cestih tucnjava sa razvodnicima dobio premjestaj iz pozege u DIVULJE 500km daleko mjesto,a trebao sam ic u zg.No da ne duljim,ako je tko ikada bio tamo zna da je zracna luka split zapravo u divuljama prekoputa vojarne gdje sam ja odsluzivao drugi dio svog vojnog roka.drzeci strazu u smjeni iznedu 22 i 24 h zacuo sam neku dernjavu pokraj svoje ograde koju sam ja osiguravao a zapovijednik samo sto nije naletio u obilazak.krenuo sam da izvidim situaciju a tamo imam sta i vidjet,5 zena srednjih godina u meni najjebozovnijoj kombinaciji,crne suknje,bijele kosuljice i svijetlece najlonke kurac mi je odmah bio ko jarbol ispred kojeg svakog jutra pozdravljamo zastavu.cim sam im se priblizio prestale su se cerekat i malo su smanjile muziku jer su ostale prestravljene kad sam ja banuo iz mraka.uljudno sam ih pozdravio i zamolio da se stisaju a kad su skuzile ko sam ponovo im se odmrzlo lice i ponudile me sa pivom i rekle da se opustim i ja malo i da nece one dugo nego su dosle popit pivo i zapalit pljugu poslije leta i da ce brzo kuci.tako smo jos malo nastavili kratki razgovor u kojem su me one sprdale jer sam purger i da sam im bas sladak u tom vojnom.reko cure moram krenut nadzor samo sto nije dosao, bilo mi je drago,hvala za pivu nadam se da cu vas opet tu ulovit.bilo bi lijepo kad bi mi i neka dala broj da se imam s kim dopisivat i skratit si ove dosadne dane u vojsci.vec sam krenuo kada je rekla jedna ajde pisi i dala mi broj,zvala se ana.jedva sam cekao da se vratim ovim svojim konjima u strazaru i kazem im sta sam dozivio no prije toga jos samo da dode taj zapovijednik i prode moja smjena.naravno kada sam im to ispricao nitko mi nije vjerovao no mene bolio kurac ja broj imam i vec sutra cu uletit s jednom porukom.sutra oko podne drzeci ponovo strazu naravno poslao sam poruku iako sam mislio da nece uzvratit,no prevario sam se,na svaku mi je lijepo odgovarala i vec smo dogovarali ponovni sastanak.saznao sam da ima 32 godine sto mi je bilo mrak jer uvijek sam mastao o starijoj koki.nakon nekog vremena poceli smo bit otvoreniji pa su stizale i puse i tako neke provokativne porukice,ja sam samo uzvraco nek dode i da vise necu bit pristojan i uljudan nego da cu se bacit u akciju i tako te fore.dopisivali smo se dva tri dana kad me upita da li sam i veceras na strazi da joj smjena zavrsava oko 22:30 i da bi navratila.ma moze iako sam bio sumnjicav u to i mislio sam da se sprda samnom.dosla je i ta smjena,nadzor sam odradio i srce kad mi nije stalo ugledavsi svijetla koja se krecu prema mjestu gdje smo se trebali nac.odmah sam krenuo tamo i od samog uzbudenja kita je vec zuljala u vojnickim hlacama.kada je ugasila svjetla vidio sam da je to bijeli mercedes i ona se smjeskala iznutra.pokazao sam joj rukom da spusti prozor nakon cega sam je primio rukom za glavu i uvalio svoj jezik u usta,ostala je ukocena ali bez neke ruzne reakcije,reko ja sam svoje obecanje izvrsio sad ti nastupas.dodi vojnnik u auto rekla je,donesla sam pivo.usao sam u auto, i vidio da mi je kupila 4 pive i cigarete.otvorili smo pivo i lagano pijuckali i nastajale su one neugodne tisine,jbg ona je cekala da nesto poduzmem a nije se znalo ko je ukoceniji moja kara il ja ipak sam klinac a njezini butovi u tim najlonkama su nesto zbog cega bi je svaki decko a pogotovo vojnik potrgao i jebeo dok ne klone.taman kad sam htio zapalit drugu cigaru zadigla je suknju i opkoracila me i uvalila mi jezik,smrzo sam se al dok sam se malo smirio i shvatio da sam u situaciji da stjuardesa koja jebeno izgleda,necija majka i zena sjedi mi u krilu i mene lupila neka vrucina i nisam skidao ruke s tih nogu i guze koju sam mjesio ko da nikad nisam imao nista sa zenom.zabio sam glavu u njezine sise i ljubio ih,lizao,stipao ma ko da si djetetu dao sladoled.uspio sam joj malo skinut najlonke i gace i sjurio sam joj kitu odmah do jaja.zena je znala znanje i jebeno se nabijala i vrtila al me cudilo sto je bila jebeno uska no to je pomoglo da prije svrsim.svrsio sam ljubeci joj sise i s rukama dirajuci njezine prekrasne i cvrste noge.prelazeci na zadnje sjediste skinula se al sam je zamolio da ostane u najlonkama,digao sam joj noge na ramena i nabijao je kitom,trpajuci je kolko je velik a ona je bila tako uska i vruca,ljubio sam joj noge,sisao prste,mjesio sise koje su poskakivale u ritmu i od samog tog prizora opet sam obilno svrsio.zapalili smo cigaru i pricali o tome kako stvarno volim te najlonke i obecala mi je da ce od sad stalno dolazit u njima.i dolazila je,trpao sam je po par puta u tih sat dva koliko smo bili zajedno.svaku vecer mi je dolazila,jadala se o muzu kako je vara,jebu je njegovi starci itd. a ja sam je trpao svud po autu,na haubi,dolazila je i dok je mengu imala pa sam svrsavao u nju ma bila je moja osobna drolja i najjaca picka koju sam ikad imao.rekao sam za nju nekim prijateljima al mi naravno nisu vjerovali.dan danas znam na nju mislit i na njezine nogice kad jebem svoju sadasnju curu.ko bi rekao da cu u vojsci imat takvu avanturu.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Početak studiranja - I dio

Bila je to 2004. godina kada sam završio srednju školu i došlo je vreme upisa na fakultet. Tada sam imao nepunih 19 godina i položio sam prijemni na ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Polako se približavalo kraj leta, a i vreme da tražim stan ili neku sobu. Ja sam iz Brčkog BiH tako da sam morao stanovati u N.S., na moju sreću moja ujna koja je iz N.S. tamo je imala sestru, koja je živela u centru N.S. I tako smo krajem avgusta ja i ujna otišli da dogovorimo smeštaj kod njene sestre koja je živela sa mužem starijem od nje 18 godina i koji je bio ratni vojni invalid. Kad smo stigli u N.S odmah smo otišli kod moje prije koja se zvala Gordana i koju nisam video od svadbe moga ujaka a to je bilo pre 8 god. dakle kad sam bio dete. Kad smo stigli do stana moje prije, ujna je pozvonila a na vratima se pojavila Gordana, žena koja je tada imala 49 god. veoma atraktivnog i otmenog izgleda, i radila je kao prof. na poljoprivrednom fakultetu, pozdravili smo se i ušli u stan. Prija Gordana je živela u trosobnom stanu sa nepokretnim mužem i nisu imali dece, u prijatnom razgovoru dogovorili smo se da ću stanovati kod njih za vreme studija. Vratio sam se u Brčko i još malo uživao u čarima leta sa društvom. I tako približilo se vreme mog odlaska na studije, u N.S. sam otišao polovinom septembra da malo upoznam grad i fakultet. Kada sam stigo kod svoje prije Gordane bio sam veoma prijatno primjen u stan (a šta očekivati od jedne profesorice), pokazala mi je sobu gde sam smestio svoje stvari, zajedničku kuhinju i WC-e.I tako su počeli moji dani u N.S., tih prvi dana obilazio sam grad sa svojom prijom i polako se upoznavao sa svime što me čeka, pa tako i sa svojom prijom. Gordana je delovala jako kulturna i inteligentna žena, a iz toga svega je izvirala jedna doza seksipilnosti koja je mene zaintrigirala.Doša je i početak predavanja i tada sam u stanu sve ređe sretao svoju priju koja je na fax odlazila rano ujutru i vrađala se nekad posle 18h umorna i željna odmora. Tako da sam se ja na početku više družio sa prijateljem kojem sam i pomagao da se kreće kolicima po stanu. Jedno jutro spremajući se na fax vidio sam svoju priju kako sa sprema da krene na posao, na sebi je imala belu košuju ispod koje su se nazirala tako lepe i dobre grude kakve mogu da imaju samo žene u tim godinama, i suknju do koljena sa malim razrezom od pozadi, tamne čarape i crne cipele na petu u kojima su bile predivne noge. Upitala me je da li želim da me poveze do fax što sam rado i prihvatio i seli smo u kola i krenuli, kako je sedela suknja joj se malo podigla, a prizor je bio prelep, samo sam mogao da zamisli kakva je vatra ispod suknje, pričali smo nešta neobavezno a ja sam često gledao u prijino predivno telo. Prolazili su dani, a ja sam sve češće razmišljao o mojoj priji na kojoj se sve češće zadržavao moj pogled. Došla je i prva svađa između prije i prijatelja, a ja sam se pravio da ništa nisam čuo i video. Prija je sve češće bila nervozna (verovatno zbog manjka seksa, jer prijatelj sigurno nije mogao zadovoljiti takvu ženu. Ja sam sve češće posećivao WC-e drkajući na svoju priju, njene noge, grudi, prelepe crne oči, na njen miris i drkao sam sve češće i češće. Jedno veče sedili smo sve troje i gledali tv i nobavezno pričali, prijatelj je poželio da spava pa smo ga ja i prija stavili u kolica u otišao je u njihivu sobu. Prija je bila u bade mantilu crvene boje ispod kojeg je krila svoje bujne grudi, dupe koje je bilo malo veće onako da ima šta da se uhvati, noge koje su bile prekrštene i koje su otkrivale prijine butine u koje sam sve češće gledao, što je ona sigurno i primetila. Još malo smo pričali a prija je rekla da ide pod tuš i u krevet jer sutra radi i rano ustaje. Ja sam ostao da gledam tv, u jednom trenutku mi je sinula ideja da virnem malo kroz ključaonicu i to sam i uradio, (inače kupatilo je bilo izmeću moje i njihove sobe) imao sam šta i da vidim, prija je bila potpuno gola, imala je grudi baš onakve kakve san i zamišljao, malo već da mogu lepo da se pomaze, imala je i malo stomačića ali tek toliko da je izgledao veoma seksi, a šta reći za guzu moje prije Gordane, u tom trenutku želeo sam da je uzmem u ruke i čvrsto izmasiram, e njena pička je izgledala tako otmeno sa malo više prelepih dlakica baš onakva kakva je moja prija, sigurno željna dobrog i čvrsto kurca, a ja sam to imao u rukama i nisam mogao više izdržati otišao sam u svoju sobu i izdrkao sam ga tako slatko da sam poprskao i zid od sobe. Legao sam da spavam i ujutru sam opet video moju priju ali sada u predivnom crnom kopletu, nervoznu i ljutu jer ga verovatno ni sinoć nije primila, a to je tako želela videlo joj se u očim samo je to vešto krila. Kako su prolazili dani ja i prija smo imali dosta slobodniji odnos ponekad bi šetao bez majice samo u šorcu, i tih dana sam zapazio da me moja prija gleda drugačijim očima, očima žene koja je žedna dobrog kurca, dobre jebačine, to se vidi na ženama sve bi dale da ih neko kvalitetno izjebe do zadnjeg atoma snage…Sve češće bi ja i moja prija ostajali naveče i pričali o faksu o toma kako treba da se ponašam prema prof., da se čuvam svakakvog društva, loših žena i devojaka, dala mi je i par saveta…A ja sam sve češće gledao priju Gocu kako se tušira i drkao sad i u wc-e uz njen donji veš koji je mirisao ne predive sokove iz prijine pičke. Priju sam počeo da zovem Goco, a prijatelj je sve ređe izlazio iz sobe i sve češće su se svađali i prijina bi uvek bila zadnja jer je ona i donosila novac u kuću, a mene je tako palila nje arogantnost i agresivnost, to joj je nekako stajalo. Došao je i decembar i hladne vojvođanske zime, ja sam sve češće ostajao u stanu učio bi i zamišljao kako bih rado poljebao svoju priju, onako bez morala, da sa nje pocepan tu njenu otmenu odeću, njenu tanku kućnu haljinu, da je jebem bez prestanka, na stolu u kuhinji u wc na krevetu…u tom mome razmišljanju prekinula me je prija i pitala me je da joj pomognem da prijatelja odvezemo u do vrnjačke banje gde je on odlazi na terapije svkih šest meseci i ostajo bih po dvije sedmice, rado sam prihvatio i odmah mi je sinulo da ja i prija ostajemo u stanu sami. Vratili smo se iz banje i tada su za mene počeli najlepši dani u životu, a o tome u nastavku…
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Naše prve orgije

Moja supruga Jelena i ja smo u braku skoro 7 godina.Ona je Plavusa sa ogromnim grudima , ne pravim ali prelepim a ja sam zgodan muskarac odlicno obdaren i visok.U braku nam je bilo prelepo , bez lazi i prevari samo sto nismo imali dece.Naravno , planiramo ali ne jos.Meni je 32 godine a njoj 31.radio sam u jednoj privatnoj firmi , malo naporan posao ali se lepo zaradjivalo od njega.Inace moja supruga je radila na fakultetu kao profesor socijologije.Ona je bila san svakog muskraca i znam da su mnogo prosto mastali o njoj i zeleli da je poseduju sto mi na neku ruku nije prijalo a na neku jeste jer tako znam da je mnogo dobra riba kao sto jeste.Jednog dana smo razgovarali na temu o promeni partnera , kako bi to izgledalo kada bi ja spavao sa nekom drugom devojkom a ona sa nekim drugim muskarcem.Ta tema joj se malo dopadala ali malo i nije jer joj ne nekako glupo da zamislja mene sa nekom drugom ili nju sa drugim muskarcem.Ipak odlucili smo da to pokusamo ali nismo znali kako i sta.Surfovao sam po internetu i pronasao sam broj telefona neke osobe koja izgleda organizuje nekakva okupljanja bas kakva mi trazimo,razmena partnera.Predpostavio sam da ce tamo verovatno biti mnogo parova i da ce moju dragu verovatno svako u toj prostoriji pozeleti ali dobro , sta da se radi, okrenuo sam taj broj i najavio sam da ce jedan bracni par prisustvovati tom okupljanju.To smo naravno bili Ja i moja supruga Jelena.Nestrpljivo smo cekali da dodje taj dan kada cemo otici tamo i videti sta se tamo desava i kako je to.Naravno taj dan je i dosao , sredili smo se i krenuli .To se nalazilo sve u jednom finom pristojnom kaficu , ne znam ko je vlasnik , samo znam da je bilo poprilicno ljudi , 4 bracna para iskljucujuci nas i 3 muskarca sa strane koji su verovatno preko tog organizatora dosli.Glasna muzika , alkohol , nasmejana lica ,gledali smo na sat , vec smo 2 sata tamo ali nista se ne desava.Jedan bracni par koji smo upoznali i sa kojima smo najvise vremena proveli tamo u braku su 4 godina i kazu da im je ovakvo okupljanje prvo iskustvo kao i nama.bili su veoma simpaticni .On se zvao Darko i imao je 37 godina a ona 35 i zvala se Dunja.Mala crnka sa bujnim prirodnim grudima.Imali su jednog sina od 5 godina.Kako je vreme odlazilo igra je polako pocela da krece.Bacio sam pogled i ugledao kako dvojica muskaraca lizu sise jednoj devojci.Ona se polako spustila i izvadila njihove vec nadigle kurcine i pocela da ih sisa.Od tog pogleda kurac mi se istog trenutka digao i odmah sam navalio na moju jelenu , da je ljubim i vatam.ona se malo zbunila kako sam je napao ali se nije odupirala.Drugi par do nas su takodje poceli igru , njene sise su uveliko bile u njegovim ustima.Jelena me je uhvatila za kurac i kada je videla da je uveliko dignut , lagano ga izbacila kroz slic i pocela da ga drka , gledavsi u drugi par.Mnogo je bila napaljena , mnogo je bila ovlazila tako da sam bez problema gurnuo 2 prsta u njenu picku.Ubrzo , sagla se i pocela silovito da mi ga pusi.Ja i Darko smo stajali a nase zene su nam pusile kurceve , naravno svaka svom muzu.Dunja je dovatila Darkov kurac i priblizila ga jeleni i rekla joj-izvoli , nadam se da ce ti se dopasti njegov kurac , naravno ako mirko nema nista protiv .Jelena me pogledala i kao da me je pitala za dozvolu , rekao sam naravno da nemam , zato smo i dosli , i tako je dunja strpala darkov kurac u jelenina usta na moje oci.Njih dve su mu pusile a ja sam stajao pored i sve to gledao drkavsi ga polako.Rekao sam joj da se lepo zabavi sa njima a da ja idem da trazim nesto da gurnem malo.ona se samo nasmejala i nastavila da ga sisa.Jezici su im se uplitali dok su mu ga pusile , ta scena me je dovela do ludila ali sam se suzdzao nekako.Igra je vec uveliko pocela , svi su bili zauzeti.prisao sam jednoj devojci koja je pusila kurac nekom decku i pitao dal mogu da se pridruzim , rekla je da mogu i tako je drzala dva kurca koja je naizmenicno gutala .Mogu reci da ga veoma dobro pusi,inace pusila ga je meni i svom suprugu.Bacivsi pogled na moju dragu , video sam kako je vec zajahala darka i snazno se nabijala na njegov kurac dok joj je dunja lizala cmar.Uzivala je dok se nabijala na tudj kurac.Ubrzo sam i ja poceo da jebem zenu koja mi je pusila kurac .Toliko sam se napalio kad sam video Jelenu na tudjem kurcu da mi je doslo da svrsim.Nabijao sam joj ga svom silinom.Jeleni se nasao neki kurac ispred glave i bez oklevanja ga je stavila u usta.Jedan kurac je jahala a drugi pusila.Za to vreme dunja je pusila kurac nekom decku u cosku sa kojim se i jebala.Jos jedan decko je prisao jeleni i oblizao joj cmar a zatim i gurnuo kurac.Kakav prizor , tri kurca u mojoj zeni: jedan u ustima , picki i dupetu.Razvaljivali su je od kurca .Svremena na vreme , pogledi su nam se susreli .Nisam mogao vise da izdrzim i svrsio sam toj ribi koju sam jebao na dupe.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Velike orgije, mali rođendan - II dio

… Dakle posle te žestoke jebačine izašli smo iz kupatila ali u dnevoj sobi nije bilo nikog, kada smo dublje ušli u sobu videli smo kroz ogromna staklena vrata kako Ivan sedi na terasi sam i pije pivo, Vesna je izašla i pitala ga gde su svi nestali, on je ćutao, alo Ivane šta je bilo, on je i dalje ćutao, zavladala je tišina nekoliko sekundi tek je Ivan progovorio promuklim glasom, šta si radila u kupatilu tako dugo dok su se oni jebali, opet je zavladala tišina, jesi se i ti jebala sa njima, naravno da nisam, samo sam ih posmatrala. Onda je Ivan počeo da histerire i da viče, kako si mogla ti kurvetino, ja dok sam u drugoj sobi ti me varaš… kakav mu je ukus sperme, virio sam kroz ključaonicu? Vesna ga pogledala sa osmehom i rekla mu opušteno, hoćeš da probaš ako te toliko zanima. Tu je Ivan počeo da crveni od besa i pokupi se i ode kući.
Nataša i ja smo na terasu a pita Vesna kaže da ide da se istušira a mi da uživamo i da neće dugo a mi smo ostali na terasi. Mogli bi popiti po kiselu da nas okrepi malo. Otišao sam do kuhinje u doneo nam kiselu i po jednu čašu. Tu smo malo ćaskali kad Nataša kaže ide da odemo gore do Vesnine sobe da prebacimo slike iz fotoaparata u komp dok je čekamo, ja se složim i popesmo se gore, voda se čula iz kupatila jer je Vesna ostavila otvorena vrata. Kada smo otvorili vrata od sobe, imali smo šta da vidimo, Jelena u sendviču izmedju komše i Dragana. Kad komša dobaci , kume, tako smo se zvali mada nismo bili nikakvi kumovi, ima još jedna slobodna rupa, ajde. Iskreno nisam bio u opšte raspoložen za još seksa, kad će Nataša, ajde bre šta si stiso jajca, vidis da joj usta ne rade ništa i počne da mi otkopčava farmerke i vadi kurac, spustila se na kolena i počne da mi sisa kurac, trebalo mi je bas dugo da se digne, nisam ga osećao u opšte, dok ga je pušila polako mi otkopčavala kaiš i polako skidala farmerke i bokserice, polako se ukrutio, e sad si spreman za nju, ja idem da prebacim slike sa aparata, popeo sam se na krevet i stao tako da mi je kurac došao Jeleni u visini glave. Jelena je počela da ga sisa ali nikako nije mogla da uhvati ritam kako su je ova dvojica punili naizmenično, posle nekih 5 minuta, ušla je Vesna u sobu ko od majke rođena sa peškirom u ruci. Šta vi radite ovde, Nataša se samo nasmejala i rekla joj, ćuti, bar ne moraš da se skidaš, dolazi ovamo, sad ću ja tebi malo da ližem ribicu. Vesna je sela na ivicu kreveta i raširila noge a Nataša se smestila izmedju i počela da je liže halapljivo, kada je komša to video, počeo je da svršava ko besan u Jelenino dupe a Jelena odmah rekla Draganu nemoj ni slučajno da ti padne na pamet da mi svršiš u pičku. Kako je komša svršio, otišao je iza Nataše i skinuo je i počeo da joj liže picu, a ja sam zauzeo njegovo mesto u sendviču, bilo mi je prvi put da jebem u guzu, polako sam ga prislonio ali mi je kurac tako lako ušao unutra, bio je dobro razradjen i a i podmazan od komše, nije mi to smetalo. Tad sam počeo da osećam svoj kurac i da se nešto dešava. Jebali smo je životinjski, a i iza nas komši nije bilo potrebno puno i već je bio u Natašinoj pički a ona je stenjala od njegovog kratkog ali debelog kurca. Dragan je izvadio kurac iz Jelene i izvukao se ispod nje a ona ostade četvoronoške na krevetu. Uzeo sam peškir i obrisao kurac i tad ga stavio u Jeleninu pičku, ta pička je bila uža od njenog čmara, počeo sam da jebem ko životinja, nisam imao snage da se jebem celu noć, nismo menjali poze, samo sam je razbijao. Za to vreme je Dragan jebao Vesnu a komša Natašu, sve tri su cvilale od zadovoljstva, osetio sam da sam pri kraju i ubrzavao sam tempo kad Nataša vrisne, čekajte, hoću da sva trojica svršite u mene. Znao sam da je kurvetina, ali tolika… Kad je to kum čuo, posle nekoliko sekundi je počeo da joj puni pičku, ja sam još uvek bio u Jeleni, Dragan se namestio iza Nataše i počeo da je jebe i polako se spremao da se isprazni u nju, kad je krenuo da svršava, Jelena je takodje doživela orgazam i toliko mi je stegnula kurac da sam krenuo i ja sa svršavanjem, Jelena je samo vrisnula neeee, ali ja sam je tako čvrto držao za kukove da nije mogla da se odmakne, napunio sam je, nisam mogao da se suzdržim. Šta ćemo sad rekla je Jelena, ništa kaže nataša, ponela sam ja pilule za dan posle. To mi je bilo prvi put da svršim u pičku ali sam se malo i plašio. Nataša i komša su otišli da se istuširaju a mi smo ostali tako goli da ležimo na krevetu. Tu smo i prespavali.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Jebanje uz mleko

Bilo je to jedne letnje veceri, bila sam na moru sa roditeljima u Grckoj. Isli smo u jedan apartman nedaleko od plaze. Brzo su nam prolazili dani, a ja sam bila zeljna kurca. Dane sam provodila na plazi, zamisljajuci vatreni sex sa gazdom apartmana. On je bio mator covek, vec u starijim godinama, ali je i dalje bio neodoljivo privlacan. Bacila sam oko na njega vec prvog dana. Te veceri nam je nestalo mleka, pa sam otisla da zatrazim od njega, posto su moji roditelji i on jako dobri prijatelji. Nisam ni ocekivala da ce on biti samo u gacama. Nije mu bilo nimalo neprijatno, cak me je pozvao da udjem. Rekla sam da necu, treba mi samo malo mleka. Rekao je da ce se naljutiti ako ne udjem, nisam imala izbora nego da udjem. Sela sam u njegov delux apartrman, ponudio me je picem, rekla sam da necu. Kod njega sam se zadrzala poprilicno, a videla sam i da ga je malo uhvatilo pice. U jednom trenutku mi je prisao i zazvalio me, bila sam iznenadjena, ali mi je i prijalo. Uzvratila sam mu poljupce. Podigao me je do kreveta, a zatim me bacio na njega. Tu smo se vatreno ljubili, a on je onda stavio ruku na moje grudi. Poceo je polako da me skida, a moje bradavice su se ukrutile. Videla sam nadignuce u njegovim gacama. Ubrzo je ostao bez gaca. A i ja sam ostala bez odece. Poceo je da me lize, a moji sokovi su izlazili. Odjednom mi je uzeo glavu i turio mi njegovu kitu u usta,lizala sam mu glavic, pusila mu, a njegova slatka spermica je ulazila u mene. Poceo je da jase po meni, a ja sam uzdisala. Ah ah to mi radi. Picka mi se zarila, a on je bio sve grublji i grublji. Poceo je da mi stiska dojke neverovatnom snagom, bolelo me je jako, ali nisam htela da prestane. Uzela sam djoku u ruke i jako ga stiskala, poceo je da uzdise.
Rekao mi je : Ti si neka mala droljica, je li? Zeljna starijeg kurca..
” Kaznite me ciko ”
Lupio me je po guzi i krenuo da me jebe. Gurnuo je svoju kitu u moju uzarenu picku. Po drugi put mi je svrsio u pici. Nas veliki okrsaj se okoncao tako sto smo zaspali. Sutradan smo se pravili da nista nije bilo, a moji nisu ni primetili da celu noc nisam bila kod kuce. Bila je to nasa mala tajna. Posle 2 dana smo otisli kuci, a moje drustvo nije verovalo da se jedna 18-godisnjakinja potucala sa starijim likom.
IP sačuvana
social share
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Maj 2025, 19:24:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.