Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 06:54:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 1 Član i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26577143 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mama i ja

Ćao,imam 20 godina i dolazitnikm iz Splita.
ispričati ću vam jednu priču koja mi se stvarno dogodila prije 2 godine.
Živimo u stanu mama,tata i ja.Tata mi je trgovački putnik,radi u inozemstvu pa je slabo doma,a mama radi u jednoj privatnoj firmi.
Ovo što mi se dogodilo prije 2 godine na kraju školskog polugodišta nikada neću zabaoraviti.
Pošto su bio tata bio putu, a mama na poslu,bilo mi je pomalo dosadno pa sam počeo kopati pa kući i iskopao nešto zanimljivo.To su bile potpuno gole moje mame u veoma vrućim pozama,nisam mogao vjerovati što držim u rukama,ali sam izvadio svoj kurac i počeo drkti gledajući mamine slike i razmišljajući kako je nabijam na svoj velik….
Drkao sam tako da uopće nisam čuo otvranje vrata od stana.Uprvo kad sam bio na vrhuncu pred očima mi se pojavila majka koja se potpuno skamenila.Ja sam pokušao sakriti svoj već veoma dignuti kurac ali nisam to baš uspijevao.Na pod su mi pale slike kad ih je mama ugledala pogledala me i samo se nasmijala,a ja sam se tako crvenio od i propadao kroz zemlju.
Tada je mama skinula sa sebe bijelu majicu i crnu suknju,ja nisam mogao vjerovati šta se dešava.Ostala je samo u bijelom čipkastom grudnjaku i bijelim tangama.
Približila se meni i uhvatila me za ruke i m stavila ih na svoje prekrasne velike tvrdi grudi i rekla mi da ju masiram.Ja sam se u nećkao ali nisam moga odoliti tom užitku.Počeo sam je masirati a,uskoro sam joj skinuo grudnjak i počeo je ljubiti po grudima.Brzo sam se napailo i skinuo i one bijele tange i tada ugledao prelijepu,tek obrijanu picuu.Malo sam je milovao jezikom sve dok je mama nije rekla da stanem da mi počme pušiti.Lagla me na krevet i počela prvo lagano a kasnije malo brže.Ja sam brzo svršio jer sam već dosta bio napaljen.Tada sam uzeo mamu za bokove i okrenuo ja,laganoo ugurao svom kurac u njenu guzu i počeo je jako nabijati,mama je stenjala i samo ponavaljala,jače,jače,razvali me.To me još više napalilo i nabijao sam je luđački,ubrzo je i mama svršila.Nakon toga smo još malo ležali na krevetu i obukli se…
Nakon ovoga dana ja i mama imamo redovan sex kad god tate nije bilo doma….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne plaši se, promenila sam ti ime...

Idem ulicom,ovaj zove,onaj obecava…Slatkorecivi,ponizni;pricaju mi da sam jedina i najlepsa.Eto,sa mnogim zenama su bili,al samo ja imam to nesto.Znam lazu,ali svaka zena voli da veruju u svoju posebnost.A muskarci obilatno koriste to nase,zensko,praznoverje.Nema veze,volim da me lazu jer se ja dobro osecam.Dobila sam posao u nekoj Beogradskoj firmi.Marko je bio moj sef,lep,zgodan,visok,crna kosa,tamne oci ma prelep zgodan. . .Sef malo-malo pa me pozove da popijemo viski.Ja u pocetku odbijam…ali,vreme cini svoje…Novi poslovni aranzmani pocinje vec tog popodneva.Vozac nas vozi u hotel “Interkontinental”sedamo u restoran prepustila sam Marku da on naruci i za mene dok sam ja u toaletu,narucuje morske plodove,jastoge,skoljke,losose i posle 2 flase dobrog crnog poluslatkog vina nasli smo se u hotelskoj sobi.Skida me,pijanim,nestrpljivim i trapavim pokretima.Gura mi jezik u usta.Ljubimo se veoma digo.Brzinom svetlosti svukao je sve sa sebe i sa mene.Rasirio mi je noge,gurnuo glavu,nabio mi jezik i poceo me obradjivati.Tako mi je dobro polizao ribicu da sam se zestoko napalila i pozelela da momentalno udje u mene.Gorela sam ma varnicila sam na sve strane.Ali kad je zavrsio sa mnom ponudio me domacinski svojom alatkom.Pusila sam mu taj kurac sa merakom jedno pola sata.Konacno mi kaze da prestanem i rasiri mi noge i ulete u mene kao strela bez milosti samo sam na trenutak vrislula valjda od bolova nisam znala gde sam al zato dobro me jebao.Stenjala sam i ja i on bilo je divno . . .Izvadio ga je on iz mene i ja sam se lepo namestila i pocela da ga jasem,jasem i jasem sve lepse i lepse,a on mi gricka i ljubi moje sise uhvatio me je za kukove a ja mesam,mesam i polako samo cujem njega da kaze da ne moze vise polako se ja skidam sa njega i klecim pred njim opet mi stavio u usta da mu pusim,drkam mu malo i svrsio je sve po mojoj faci i u ustima progutala sam sve do poslednje kapi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kako sam se jebala s crncem

“Slušala sam dosta priča o crncima i njihovim ogromnim kitama li sve sam mislila da su to samo priče. Zapravo crnci me nisu ni privlačili.
Imam 23 godine, živim na moru i radim u jednoj slastičarnici na rivi gdje pristaju brodovi. Moje kolegice i ja obožavamo gledati (naravno koliko stignemo) snažne i nabildane dečke koji rade na brodu i svaki dan pristaju baš u blizini naše slastičarne. Svako toliko bi nam namigli ali nikako nismo mogli uskalditi vrijeme za piće s njima. Radio je tu i jedan crnac. Koliko sam čula jako dobro govori naš jezik.”

“Imao je snažno nabildano tijelo, široka leđa i ramena a uzak struk. Mogla bih to opisati kao da je imao tijelo poput trokuta. Sve mi je više nesvjesno pogled bježao njegovom međunožju.Ohoho imalo se što i vidjeti… Tu sedmicu radila sam popodne i na večer kada smo završili dočekao me taj zgodni i neodoljiv crnac. Predstavio se da se zove Micheal ali ga svi zovu Mike ili Miki. “Znaš već dugo te gledam i jako si lijepa. najljepša si konobarica” O kako sam se samo zacrvenila. Gledajući njegovo tijelo i njegove snažne ruke strašno sam se uzbudila. Moram napomenuti da sam dvije godine sama. Dvije godine suše je puno! Inače me vozila kolegica ali sam joj rekla da će me večeras odvesti Miki. Ne malo se iznenadila. Na odlasku mi je dobacila “Nazovi me” Sjeli smo u njegovu mečku. Veliko auto pomislila sam u sebi. Miki je vozio i puno je pričao očito je i on bio nervozan. Pola je govorio naški pola Engleski ali smo se itekako sporazumjeli. Prolazili smo kraj šumice i rekla sam da skrene na jedan puteljak. Poslušao me i kada je zaustavio auto rekao je da voli žene koje preuzmu incijativu. I opet sam je preuzela.”

“Poljubila sam ga u usta pa u obraz onda u vrat cijelo vrijeme milujući mu prsa. Skinula sam mu majicu i ljubila i lizala ta savršena čvrsta prsa.Duboko je disao. “Ahhh” tiho je uzdahnuo i stresao se kada sam mu jezikom palaca bradavice. Zatim sam skinula svoju košulju i ostala samo u grudnjaku a dlanom obuhvatila njegovo međunožje. Bio je tvrd i čvsrt. Zavukla sam ruku u njegovu trenerku a on ispod mog grudnjaka. Ajme koja gromada!!!!!!!! Jedva sam ga uhvatila. Malo se podigao da mu svučem trenerku i u tom trenutku iskočila je njegova čvrsta i velika batina. Ma veći **** u životu nisam vidjela i to nije pretjerivanje. A tek deblji. Malo je bio zastrašujuć ali više napaljujuć. Spustila sam glavu dolje i polizala mu ogroman glavić. Zatim sam ga cijelog polizala milujući mu prstom glavić. Njegovo disanje je bilo sve dublje i isprekidanije.Ajme koji novi uzbudljiv osjećaj! Među mojim nogama bila je prava poplava. Zinula sam što sam više mogla i strpala ga u usta. I drkala sam ga i pušila. Stenjao je i drhtao.”Ohhh baby…oh kako…aaaaaahhh…je dobro…verryy gooooood!!! Ajme…jjjjjooooojjjj…tooooo maaalaaaaaa…” počeo se tresti i vikati. Mene je to dodatno napalilo.Počeo se grčiti i svršavati. Kako je samo svršio… “Joj mala ni jedna mi nije tako lijepo i dobro popušila” rekao je kada je došao sebi. Očito se nisu usudile strpati ga u usta. Meni se na tren činilo da se gušim ali željela sam ga zadovoljiti.Kasnije se on meni trostruko odužio. Ma peterostruko!!!!Ono što je slijedilo nisam nikada ni sanjala….
Otkopčao mi je grudnjak i zavukao ruku pod suknju.Milovao mi je bedra i ljubio sise. Lizao mi je bradavice, sisao ih i lagano grickao. Izludio me! Tada je prstima počeo prelaziti po mojim mokrim gaćicama na što sam se ja trgla. Skinuo mi je gaćice pa suknju. Bila sam potpuno gola, drhtala sam i stenjala od uzbuđenja kakvog sam prvi put osjetila. “You are so beatiful” rekao je tiho. Nastavio me ljubiti po sisama dražeći mi bradavice a prstom nježno milovati klitoris na što sam glasno uzdahnula i zatvorila oči. Sve sam glasnije dahtala i stenjala. Ajme ljudi kako je to dobro radio. Prstima je počeo prodirati u moju unutrašnjost koja je gorjela.”

“Ajjjj…ahhhh…uhhh…”stenjala sam. Počela sam i jecati a tijelo mi se grčiti. Moje tijelo preplavio je predivan užitak i izgubila sam se u orgazmu. Nisam više mogla željela sam tu ogromnu kitu u sebi. Prekoračila sam ga i sjela mu u krilo a njegova batina legla je na moj trbuh. Malo sam ga drkala i onda se podigla a njega stavila ispod sebe. Namjestila sam njegov glavić na ulaz moje pohotnice koja je gorjela i ispuštala sokove kao nikada do sada. Glavić mu je bio pregolem i tiho sam prostenjala. On me držao za kukove. Zatvorila sam oči, zabacila glavu i počela se nabijati. “Ahhhhhhhhhhhhh….aaaaaaaa….aaaaaaaa….jaaaoooooooooojjjj…”popratila sam svoje nabijanje stenjanjem i uzdisanjem. Već sam se preznojila. I jecala sam i stenjala. On je svoje usne položio na moje sise i lizao ih i ljubio. To mi je stvaralo dodatni užitak da sam se još više ovlažila a mislila sam da više neću moći. Uspjela sam se nabiti samo do pola pa sam se podigla i opet vratila natrag. Nisam prestajala stenjati i uzdisati od užitka i ugode. I on mi se pridružio. “Ahhh Miki…Oh Miki….jao kako je dobroooo….. Najbolji si….Aaaaaaaahhhhh!” vikala sam jer se nisam mogla kontrolirati. Nije mi trebalo dugo da svršim. Uz vrisak i kroz suze sreće sam svršila a on je još bio u naponu. Klonula sam glavom na njegovo rame i izljubila ga. Još sam bila nasađena na njemu i osjećala sam kako mu **** pulsira. Duboko je disao i lagano drhtao. Podigao me još uvijek nasađenu na njegov tvrdi **** i nosio negdje. Doveo me do jednog drveta i polako spustio a meni su noge klecale.”

“Okrenuo me i ja sam zagrlila drvo i ispela se. Polako i nježno je milovao glavićem moj klitoris i rupu koja je čeznula da ga opet primi”Ajde Miki daj mi ga… Jebi me…rasturi me…Joj koliko te želim…Daj mi ga…”govorila sam kao u bunilu. I napokon je počeo prodirati u mene. Činio je to polako i nježno. Jednom rukom ulovio je moju sisu.Zatim ga je naglim trzajem zabio na što sam ja ciknula. Ali bilo je lijepo. Izvadio ga je pa ga opet zabijao. Jao kako je to dobro radio. Željela sam da to zauvijek traje.Taj osjećaj koji je preplavio moje tijelo nikada nisam do tada osjetila. Tresla sam se i gubila u nekom bunilu. Više nisam znala za sebe. Jecala sam i plakala od neopisive ljepote. Orgazmi su me tresli jedan za drugim. I on se počeo tresti i grčiti. Glasno je svršio i posuo sperme po meni toliko kao da se upišao. Zagrljeni smo se smirivali. Polagano i nježno smo se ljubili još uvijek boreći se za dah. Odveo me do auta i posjeo na haubu pa kleknuo ispred mene. Počeo me lizati a ja sam zadrhtala i blaženo uzdahnula. Kako je samo to dobro radio. Opet sam počela gubiti kontrolu nad sobom a baš kada sam trebala svršiti uvalio mi je **** u pičkicu. Vrisnula sam i tresla se a on ga je vrtio u meni. Kada sam se smirila ostao je i dalje tako u meni. Kada sam ja zavrtila kukovima počeo me žestoko nabijati. Bili smo u takvom položaju da sam mogla vidjeti kako me proširuje i ulazi u mene do pola a izlazi sav mokar i sluzav. To me dodatno napalilo. Cijelo vrijeme dok me nabijao stiskao je moje sise. “Oh najbolji si…samo tako nastavi…aaaahhh” stenjala sam. “Jooooj kako je lijepo…” prostenjao je i on. Podigla sam se i čvrsto ga zagrlila. Stiskala sam ga za ramena i leđa pa za stražnjicu nabijajući ga još žešće u sebe. Svršila sam i izgubila pojam o svemu.”

“Ne znam kako smo se našli na travi na kojoj je bila dekica. E to mi se stvarno nikada nije dogodilo. Jesam li za tren zaspala ili izgubila svijest od ljepote i jačine orgazma nemam pojma. Nasadila sam se opet na njega i jahala ga mahnito i luđački. To ga je izludilo. Oboje smo bili mokri kao da smo upravo izašli iz mora. Okrenuo me i legao nad mene. Nije cijelom težinom nego se oslonio na dlanove. Nabijao ga je u mene i vadio, brzo pa polakše. Imao je nevjerojatno tehniku.”

“Ali i alat tako da ni sama neznam koliko sam puta te večeri svršila. Bila je to noć za pamćenje. Doveo me kući i pitao hoćemo li se opet vidjeti. Obećala sam da hoćemo. “Želim tvoj prelijepi **** primiti do kraja. Razvali me do kraja” rekla sam mu i poljubila ga. “Naravno. Bez problema. Jedva čekam da se opet vidimo. Vatrena si i lijepo mi je s tobom” rekao mi je što me jako usrećilo.
Sutradan me rano u jutro probudio telefon. Bila je to moja kolegica s posla….”
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Moja bivša draga. . . .

Ovo je istinita priča. . .
Zovem se Željko i imam 28 godina. Pre 5 godina sam upoznao Valentinu na moru. . . Bila je visoka  metar šedeset pet ,duge prave crne kose, zelenih očiju.  Imala je male pravilne grude i fantastičnu guzu. Odmah sam znao da je to to. Zaljubio sam se na prvi pogled ,a ona se dugo nećkala mameći me svojim izvajanim telom. Pripijala se uz mene kad plešemo ,naslanjajući svoje grudi na moje ,mameći me uzdasima. . .  Poslednje veče izdvojili smo se iz društva šetali plažom ,smejali se . . .  U jednom trenu pogledi su nam se sreli. . .  Zatvorila je oči i pružila ruke ka meni. . . To je bilo veče na koje uspomene ne blede ,veče koje daje smisao životu. . .
             Venčali smo se 6 meseci posle . . . Živeli smo u malom mestu u unutrašnjosti. Ja sam otvorio kafić a ona se zaposlila kao medicinska sestra na dečijem odaljenju. . . Meseci su prolazili ispunjeni  ljubavlju i fantastičnim seksom. Izlazili smo često i imali veći krug prijatelja.  Slušao sam razne priče o dešavanjima u noćnim smenama u bolnicama i nikada im nisam pridavao nikakav značaj. Jedne večeri vraćajući se iz kafića kući shvatio sam da sam zaboravio ključ od kuće. Svratio sam  do bolnice da uzmem od Tine njen. Ona je bila dežurna. Dečije odaljenje se nalazilo u prizemlju zgrade suprotno od glavnog ulaza. Imalo je svoja ulazna vrata za hitne slučajeve koja su uvek bila zaključana. Prolazeći video sam da je prozor ambulante, gde su boravile sestre, otvoren ,pa sam odlučio da ju prepadnem. Popeo sam na izbočenje na fasadi zgrade i uhvatio se za sims prozora.  U ambulanti je bila Tina i meni nepoznati muškarac u belom mantilu. Setio sam se da mi je pričala da će doći neki doktor na stažiranje kod njih. Tina je sedela za stolom  a muškarac je nešto slagao u vitrini iza nje. Spustio sam se lagano na tortoar da me ne bi slučajno čuli i pomislili da je špijuniram. U tom trenutku kroz prozor se čulo ,,nemoj ući će neko nisi normaln!!!’’. Srce mi je stalo. . . ,,da te malo izmasiram’’. Popeo sam se još pažljivije nazad. Tina je još sedela za stolom a on joj je masirao ramena. U jednoj trenutku ruke su mu skliznule do njenih grudi. Skačila je sa stolice  istrčala kroz vrata a ja sam skočio sa prozora i dotrčao da ulaznih vrata. Ko ludak sam počeo da zvonim. Tina je došla do vrata pokazala mi da ide da donese ključ. Otljučala je sa osmehom i poljubila me. Objasnio sam joj da sam zaboravio ključ i da sam došao po njen,i pitao sam da li je sve u redu. Naravno odgovorila je sa osmehom,beba  koja je na odeljenju se probudila pa je trčala da proveri. Sad već  nisam mogao da dišem,srce mi je kucalo da iskoči a krv mi je nadrla u glavu. Ok ,rekao sam ,idem umoran sam.
Dok sam išao ka parkigu kroz glavu su mi prolazile sve one priče koje sam slušao svih ovih godina. Ma nije ona takva . . . Ušao sam u kola. . . prdnji točkovi su se okretali u mestu čini mi se minut pre nego su kola krenula. . . Zakočio sam i istovremeno povukao ručnu. Istrčao sam iz kola i otrčao do prozora. . . Zamisli molim te ova koza je zaspala dok joj dete prima infuziju. . . Ajde me jos malo izmasiraj ukočila sam se nad krevetom rekla je Tina. Popeo sam se ponovo da vidim . Tina je sedela na stolici a on stojao iznad nje i masirao joj ramena. Zabacila je kosu preko levog ramena. Ajde spusti malo mantil gužva se a i smeta mi. Ustala je sa stolice i otkopčala prva dva dugmeta sa mantila ,pustila da sklizne do lakata i sela u stolicu. Ponovo je počeo da je masira ovoga puta ruke su mu prelazile i preko grudi ,ona je zatvorila oči. . . Ajde lezi na krevet. Bez reči je ustala,okrenula se ka njemu i otkopčala mantil. Ostala je samo u belom brusu i tangama. Njeno savršeno telo sigurno je ostavilo utisak jer je samo seo na stolicu. Prišla je vratima i zaključala ih a potom legla na krevet. Ustao je sa stolice i seo na nju. Lagano joj je prolazio rukama preko leđa. Otkopčao joj je brus . Nije se bunila. Njeni uzdasi su postajali sve glasniji. Isturila je guzu i pomerala ju laganu u ritmu njegovih pokreta. Nemoj to da radis svršiću rekao je. . . Pa svrši nasmejala se. . .
Sad već nisam mogao da dišem. srce mi je tuklo kao doboš. Hteo sam da utrčim da ih razbijem oboje ali nešto me je teralo da gledam dalje. Izvukao sam mobilni iz džepa i uključio snimanje. . .
Levu ruku spustio je ispod njenog struka i podigao joj je guzu još više dok je desnom otkopčavao šlic. tange je samo pomerio i u jednom pokretu ušao u nju. Samo je uzdahnula, okrenula glavu na stranu i sa obe ruke stegla jastuk. Ulazio je laganim pokretima u nju.  Okrenula se ka njemu  pogledala ga i rekla ,,Oćes da me masiras ili da me jebeš ’’. Kao da mu je to bio znak . Uhvatio ju je za kosu i glavu nabijo u jastuk i počeo divljački da ju nabija. Levom rukom ju je vukao za kosu a desnom lupao ,štipao po dupetu. Onda ju je sa obe ruke uhvatio za dupe i nabio se do kraja. Videlo se da svršava. Ona je  nabila glavu na jastuk i stegla ga sa obe ruke na lice da ne vrišti. Legao je preko nje sekund a onda ustao. Stropoštao se na stolicu i zapalio cigaretu. Ona je ustala sa kreveta i pošla prema umivaoniku. Njegova sperma cedila se niz njene savršene noge. Uzela je ubruse i obrisala se. Popravila je kosu obukla mantil. Idem u obilazak.
Sišao sam sa prozora . U glavi mi je tutnjalo. srce je lupalo kao da će da iskoči. Nisam mogao da verujem šta se upravo dogodilo. Prepone su me bolele . Pogledao sam ,kita mi je bila dignuta kao da će da eksplodira a farmarke mokre napred. Izvadio sam ga i momentalno počeo da svršavam. Nisam mogao da verujem da me napalilo da gledam Valentinu kako se jebe sa drugim.
Gotovo ,čulo se kroz prozor, oćeš kafu. . . Ne hvala nije mi do ničega sad. a da ja tebe izmasiram zaslužio si rekla je. Ustao je sa stolice a ona je kleknula ispred njega. Zavezala je kosu u rep i otkopčala mu pantalone. Izvadila mu je kitu još umazanu spermom ispočela da ju liže. Da se operem rekao je izmičući se. Sa obe ruke ga je uhvatila za dupe i nabila njegovu kitu do jaja usta. Spustio je ruke na njenu glavu i počeo da ju jebe usta. Njegova ogromna kita nestajala je u njenim ustima a ona je samo ispustala neke zvuke pokušavajući da dođe do vazduha. Ne ovako oću da te jebem,Izvadio je kitu iz njenih usta   podigao ju je ,okrenuo i savio preko stala. Podigao je mantil i potrgao tange. Ponovo je ušao u nju i počeo da ju divljački jebe. Izvadio je onda kitu i prislonio na njen čmar. Nije se bunila. Lagano je ušao u nju a onda je počeo da ju jebe sve brže i brže. Svršiću rekao je a ona se izmakla sa njegove kite klekla ispred njega i nabila ju usta do jaja.  Počeo je da joj svršava usta  uz glasan krik. Lagano ga je izvadila iz usta i počela da ga liže,sperma joj je curela niz bradu a ona se oblizivala pokušavajući da zahvati što više jezikom. Sagao se i poljubio ju usta. Neverovetna si rekao je. Obuci se čula te je čitava bolnica rekla je i brzo se umila.
Srušio sam se sa prozora i doteturao do auta. Nekako sam se dovezao kući. Ruke su mi tresle. Otišao sam pod tuš da se malo smirim,kita mi je bila dignuta da eksplodira,na dodir tople vode svršio sam. Onda sam izdrkao još jednom pregledajući snimak na telefonu.  
Ćao dragi,ustao si?
Pošto sam ostajao u kafiću do kasno obično nisam bio budan kada se vraća sa posla. Oćeš kafu?Može rekao sam kako je bilo na poslu?Crkla sam bila sam budna celu noć ,samo da se istuširam i idem da spavam. Skuvala mi je kafu i otišla u toalt. Izašla je za nekih 15 minuta samo sa peškirom oko kose prišla je i poljubila me. klekla je ispred mene i raširila mi noge. Imam i nešto još pored kafe za tebe. Otkopčala mi je farmarice i izvukla kitu. Počela je nežno da mi puši. Kroz glavu su mi prošle slike prošle noći i svršio sam joj usta . Nije se pomerila već je nastavila nežno da ga sisa. Odgurnuo sam ju i ustao , zakopčao šlic i krenuo ka vratima. Još je bila na koljenima. Videla je torbu pored vrata i suze su joj krenule na lice. Uzeo san daljinski i uključio TV. Na velikoj plazmi je bio snimak od predhodne noći.
,,Kiriju sam platio 6 meseci unapred. Kafić će voditi moj kum dok ne istekne kirija''. Uzeo sam torbu u ruke . Ne mora da bude ovako rekla je kroz plač.
Na moju žalost mora . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ljubav sa dvije tinejdžerke

Desilo se pre 2 godine.Pocelo je sve sa godisnjim odmorom koji ce za meine biti nezaboravan. Ova prica nije izmisljena i ja cu pokusati da docarm ono sto sam licno doziveo.
Na odmor smo otputovali ja i moja verenica i moja sesnestogdisnja. Sestra i njena naj bolja skolska drugarica Julija koja u stvari dolazi iz austrije.
Moja najmladja sestra 14god, je dosla u srbiju sa tataom i mamom. Julija i njeni roditelji su bili vise puta nasi gosti u srbiji ali ovaj put je dosla samo julija sa nama za srbiju.
Prve nedelje je proteklo sve normalno dosta obaveze kucu smo spremali,kad je moja veronica dobila sms poruku da je njena mama pala i uganula nogu. Ona me je zamolila da se vratimo za austriju ali su poceli radovi na ogradi tako da smo se dogovorili da ona sama vrati i da pomogne njenoj mami oko svega a ja cim zavrsim sa poslom dojem za njom. Otputovala je avionom da bi sto pre bila kod roditelja.
Priblizavao se i vikend pa su moji hteli da odu u posete do dede i babu, roditelja od moje mame, setra i julija nisu htele da idu sa mojima ali najmladja sestra nije htela da ostane sa nama jer su je njih dve stalno zadirkivale tako da smo preko vikenda ostali samo nas troje.
Obecao sam im u subotu ako budu dobre i pomognu sve sto treba da cu ih inzvesti uvece u provod sto su one rado privatile. Ja sam majstore odvezao posle posla a njih sam zamolio da pospreme malo i da se pripreme za vecerasnji izlazak, rekoh vraticu se za nekih sat dva a vi da budete dobre.
Posle opbavljenih obaveza vratio sam se kuci ali nigde nikoga nisam zatekao,videh da je u kuhinji sve pospremljeno ali u kuci nigde nikog otisao sam do njihovih soba ali nikoga nije bilo ni tamo. Otisao sam na sprat u tatinoj i maminoj sobi culi su se uzdisaji i jecanje,srce mi je porcelo jace da kuca jer sam pomislio na naj gore,polako sam prisao vratima i lagano ih otvorio i ugledao na francuskom lezaju kao se julija i moja setra vatreno ljube i jedna drugoj mazi klitoris. Bile su gole i prizor je bio fantastican da mi se iste sekunde digao kurac. Toliko su se uzivele da me nisu ni cule a ni primetile da stojim vec u sobi i da ih posmatram kao se nji dve zdovoljavaju mazeci i ljubeci jedna drugu.
Tada sam otkopcao rajfelsus izvadio kurac i poceo ga nadrkavati gledajuci u njih.A one su se i dalje vatreno ljubile ne osvrcuci se na mene. Sve jet o trajalo nekoliko minuta dok ja nisam poceo da uzdisem i tada su me videle kako u ruci masiram nadignutu kurcinu. Dve tinejdzerke su stale zapanjeno otorenih usta i sa nevericom da sam ih gledao i nadrkavao kurac. Setra je porcela da se dere na mene i baca jastuk i pokrila se dok julija nije skidala pogled sa moje kurcine. Poceo sam da objasnjavam da nije to nista strano sto oni imaju izmedju njih dve i da ja necu nista reci roditeljima ukoliko im se pridruzim u njihovoj igri jer sam hteo da kresnem juliju koja je sad lak plen. Julija je prisla i pocela da ga lize i drka i polako da ga pusi nadrkavajuci ga laganim pokretima dovodeci me u lepe osecaje,bila je to mlada zgodna i lepog izgleda sa malo vecim sisicima devojka koja je znala sta hoce. Sestra je prestala da vice i rekla mi je dali smo normalni uopste,rekoh joj o tome si trbala da razmisljas mnogo pre nego sto sam vas uhvatio. Nekako se smirila jer je prijao pogled pusenja i lizanja Julije koja je tako vesto obradjivala moja jaja i puseci kurac koji je bio sev veci i tvdji.
Sada nam se i setra pridruzila i porcela da me mazi po stomaku a julija joj svremena na vreme dala kurcinu da ga stavi usta,otisli smo do lezaja i juliju sam bacio na ledja a sestri sam rekao da joj da svoju ribici ali da se okrene meni kao bi je mogao gledati kako uziva dok joj julija obradjuje njenu pickicu.Setra mi je mrsava i zgodna cura do tada to nisam ni obracao sa malim sisicama koje staju u jednu saku. Ulazio sam nezno u juliju koja je od toplog kurca porcela da se uvija i ja sam pre nje dva puta svrsio. Tada je julija otisla u kupatilo da se iztusira.A ja sam lezao porad sestre i poceo da je milujem i ljubim a kurc se digao takvom brzinom da sam sestru bacio pod sebe i ljubeci je nisam je dozvolio da se odupre i polako je navlacio na kurcinu opustajuci se i uzivajuci u svakom pokretu u kojem sam se nasao.Ponovo sam svrsio sa takvim itezitetom kao nikda do tad. Posto se to sve zavrsilo svi smo se iztusirali otisli na jelo.A umesto izlaska ponovili smo sex u troje sa jos vecim itezitetom i neznoscu gde je tesko opisati i docarati ovde. U stavri ja sam bio iskoristen od dve tinedzerke koje seu se jebale po svim propisima za koje sam ja mislio da su zelene isopd usiju i da nemaju pojim o svem tome.Prijalo mi je naj vise kako su uzivale primajuci kurac ili kad bi ga pusile,a ja sam ih mazio ljubio po sisicama i ribici koju su mi dali da lizem. I sad se tucamo kad nam to vreme dozvoli.To je ostala nasa slatka tajna koja traje i dansa u troje.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Požuda

na obali jezera, gde okolinu obasjavaju samo farovi kola kojima smo dosli te noci, gde su jedini svedoci naseg postojanja zvezde na nebu, ptice i mi. Lezimo na deki, skoro potpuno goli, jer od vrucine koja isijava iz zemlje a i nas, i to malo krpica je puno. Naginjes se lagano iznad mene opruzene na ledjima i ljubis moje golo rame, pokriveno samo tankom bretelom majice koju pomeras i koza ostaje izlozena tvojim vrelim usnama. Sasvim njezno se odvajas od mojih usana i spustas se do mog ramena do mojih grudi pomicuci majicu vrelim prstima. Cujes moje disanje koje postaje sve brze i vidis u polutami grudi koje se podizu i spustaju sve brze i brze. Dolazis usnama do bradavice i lagano je povuces dok ostatak dojke nezno mazis, kao leptir kad slece na cvet. Podizem ruku i zavlacim ti prste u kosu lagano te cupkajuci i privlaceci blize sebi. Pogledas me izazovno u oci i pomeris usne do mojih ujedno prstima istrazujuci moje telo sve nize i nize. Otkopcavas mi sorc i uvlacis prste na mesto tako vrelo i vlazno kao voda na povrsini jezera pored nas, nakon celodnevne zege sunca. Moji prsti polako klize tvojim golim ledjima dok se ljubimo strasno i sve strasnije. Trgamo jedno sa drugog i to malo odjece sto nas dijeli, kao gladni vukovi, prepustamo se masti i nasoj zelji. Prodires tako naglo ali i tako strastno i zeljno u moje dubine, koje te primaju sve dublje i dublje. Zarivam ti nokte u kozu dok zubima struzes po mojim bradavicama. Osjecam slatku bol ali zelim jos! Spustas usne sve nize i nize do moje vrele i sve gladnije utrobe, koja te mami svojim sokovima. Iz mojih usana izlazi krik zadovoljstva, sto te inspirise na sve jacu u jacu igru. Otvaram se i pruzam ka tebi sve vise. Ponovo se vracas usnama i rukama do mojih grudi i ponovo prodires sve brze, jace i dublje u mene. Jecimo od zadovoljstva. Ritam je sve brzi, zelja sve veca i jedino cega smo svesni je nagli trzaj nasih tela, pa ukocenost i na kraju trenutak potpune tisine! Slatko umorno padas preko mene dok nam vrela tijela podrhtavaju. Ljubimo se i mazimo jos dugo i predosecamo najavu nove zelje koja nas obuhvata………………………
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Tvoj dolazak

Sjedis u mojoj dnevnoj sobi, pijes vino i gledas me tim tvojim zavodljivim ocima..Osmjehujes mi se i malo naginjes ka meni. Znas da imam majicu sa dekolteom i ne odvojas pogled od mojih grudi.. a ja Gledam u toje pantalone koje nedvosmisleno ukazuju da tvoje telo reaguje na mene. Znam za to ali prija mi da vidim nedvosmislenu potvrdu..Prinosis ruku mom licu i lagano me milujes, nezno vrhovima prstiju, imam utisak da me ne dotices. Milujes mi vrat, zabacujem kosu i tako te zovem da spustis usne na njega. Priblizavas mi se, vidim ti u ocima da iscekujes moj poljubac, osecas da zadrzavam dah.. Spustas usne na moje, moj jezik lagano prodire i trazi tvoj jezik. Volim te prve, nesigurne poljupce dok istrazujem sta ti prija, a sta ne.. Privlacis me k sebi dok nam se jezici miluju. Oboje sad vec duboko disemo…. Ljubimo se, dugo.. Ruka ti je pod mojom suknjom. Milujes mi unutrasnju stranu desne butine.. Klizis gotovo do gacica ali tu stajes… Podizes me i nosis u sobu.. Polazes me na krevet, skidas mi majicu i suknju. Ostajem samo u brusu i malenim gacicama…Skidas se, do kraja. Gledam te kako ostajes nag, uzdignutog ponosa, vec ljubicastog na vrhu..sklapam oci jer mi tijelo gori od zelje ..moja Rasuta kosa, ruke iznad glave mi jos vise isticu grudi, noge malo razmaknute i privucene u kolenima Stajes iznad moje glave, naginjes se i ljubis me. Obadvoje(nadam se) volimo kad se jezici dodiruju punim povrsinama. moji prsti lagano klize po tvom vratu i ramenima Ljubis mi vrat, pomeras mi brus i tvoje usne dolaze do mojih bradavica… Ljubis mi bradavice, uzivas u tome kako rastu pod tvojim jezikom i dahom. i pocinjes da se spustas sve nize. Skidas mi gacice.. prstima lagano klizs po mom licu, vratu, grudima, stomaku, preponama, butinama.. Milujes mi kolena, listove, svaki milimetar Izvijam se, uzivam u svakom tvom dodiru..

gledam te ocima zamucenim od strasti i zelje¦ Spustas usne na moju vrelu i zeljnu *****. Otvaras je svoim jezikom i lizes mi najosjettljiviji dio…Pocinjem da budem glasna i to ti prija…., lijezes na krevet i podvlacis se pod mene. Sjedam na tvoja usta.. Pritiskam te kao da zelim da mi progutas ili ja tebe da progutam Nisam sigurna…. moji sokovi ti se slivaju u usta i na bradu….okrecem se i uzimam ga u usta. Grizkam ga ljubim lizem mazim ali nemozes to da podneses jer je vec tako uzbudjuen da imas osjecaj da ce da exsplodira u svakom momentu i nezno me odvajas. Sad sam vec divlja, nestrpljiva da se sto pre spojimo. Okrecem se i spustam na tebe. Prodires u moju vrelinu kao da je to sve sto postoji . Oslanjam se rukama na tvoja ramena i pocinjem da klizim po tebi. Pogledam te u oci i zabacujem glavu. Drzis me oko struka i malo se izdizes u kukovima da bi nam tijjela bila sto blize… mazis moje grudi koje se njisu pred tvoim ocima i zelis da ih uzmes u usta. Podizes se ali ti ja ne dozvoljavam.. glava mi je na tvom desnom ramenu, lagano te grickam za uho dok tvoji prsti ostavljaju tragove na mojim ledima. Sama diktiram tempo i dovodim se do orgazma. Glasovi prodiru iz mene dok ti osecas kako se moja *******grci oko tebe. Vristim od ljepote… Trzam se i malo izdizem. Pokusavas iz tog podredenog polozaja da nastavis da prodires u mene…okreces me Lagano me spustas na leda, ulazis u mene i zavlacis mi ruke ispod ramena. Prodires u mene dok gledamo se u oci. Nema nista ljepse od zenskih ociju kad dodirne vrhunac uzivanja. Lice mi se grci pri svakom tvom pokretu. Sad ti, osecas kako ti dolazi, vatrena kugla ti se skuplja u donjem delu leda i krece ka mojoj utrobi. tvoj ponos kao da se usijava dok se topla i vrela ….izliva u moju utrobu… vrelina ti potresa tijelo kao da dozivljavas povratni udar iz mog tela. Muti ti se pred ocima, pocinjes da rezis, spustas glavu na moje rame. Ne pomeramo se, svaki pokret kao da nas boli . Milujes me po kosi….gledamo se u oci i sve pocinje iz pocetka………….
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ljetovanje - II dio

Mama je nakon avanture čitavo popodne provela u sobi. Ja sam lutao po hotelu i plaži, čekajući je da napokon izađe van. Želio sam sam otići u sobu, leći na krevet i na miru zamišljati njeno lice, uzdahe i krikove dok je bila nagužena. Htio sam ga divljački izdrkati dok su slike njenog rasturanja u mojoj glavi još potpuno svježe. Bio sam mahnit od svoje napaljenosti, sam u svom filmu, bez obzira na moje pokušaje da se smirim svijet oko sebe nisam uopće registrirao, sve je bilo u nekoj izmaglici. Samo je slika moje divne nagužene mame i njenih klatećih sisa bila kristalno čista pred mojim očima. Nisam mogao izdržati, izdrkao sam ga stojeći u hotelskom wc-u, špricajući na sve strane.
Mama je sišla tek pred večeru, našli smo se ispred restorana. Bila je ležerno obučena, malo nemarnije nego obično, u običnoj crnoj ljetnoj haljinici i raspuštene kose koju nije do kraja osušila nakon pranja. Opuštena i zadovoljna kurva. Dok smo sjedali za stol njena haljinica lagano sliznu prema gore potpuno otkrivajući gole glatke butine, sjedeći preko puta nje na trenutak ugledah crne svilene gaćice koje prekrivaju zadovoljnu pičkicu. Ponovno osjetih naglo buđenje svoje već izmorene batine. Ispričam se i odem još jednom na WC, svršio sam čim sam ga primio i stresao par puta. Vratim se i pokušavam biti što prirodniji i opušteniji.
” Stiže li stari ranije sutra? “- upitam mamu.
” A znaš njega, rekao je da stiže. Valjda neće zeznuti.”- rekla je glumeći tugaljivost. ” Šta ćeš ti sutra ako on dođe, ideš ili…?”. Odgovor ju je iznenadio.
” Ostaću. Ne da mi se sam vraćati nazad. A da budem iskren, nije mi ni tako loše ovdje, baš uživam u ljenčarenju? Ti?”
” Šta ja? ”
” Pa jel uživaš? ” – uhvatio sam je nespremnu.
” Pa uživam… lijepo je tu… ali ipak jedva čekam da ti otac stigne, ionako premalo vremena provodimo skupa….” – nije uspjela skriti zbunjenost i lagano crvenilo u licu. Ipak joj je proradio lagani osjećaj krivnje i grižnje savjesti. Nije mi se svidio njen odsutni pogled i šutnja, prekinuo sam njeno razmišljanje.
” Od sutra u podne imaju slobodnu sobu do naše, već sam provjerio. Idem je rezervirati pa vas dvoje lijepo od sutra uživajte i odmarajte, na mene zaboravite. Čekaću te vani, završi sa večerom, vodim te na sladoled.”

Šetali smo rivom, mama me primila pod ruku. Kratka epizoda potištenosti već je odavno bila iza nje, cvrkutala je kojekakve gluposti skačući s teme na temu. Kupili smo po sladoled i laganim korakom krenuli dalje. Lizala je sladoled kružeći po njemu svojom isplaženom jezičinom, povremeno ga stavljajući čitavog u usta uz glasno mljackanje. Po ko zna koji put toga dana prisjetim se njenog divljeg pušenja strancu i kurac mi se opet ukruti, morao sam staviti ruku u džep i prebaciti ga na stranu da se izbočina bar malo manje primjeti.
Nakon duge šetnje i kasnog dolaska u sobu skinem se u bokserice i legnem na svoju stranu kreveta. Mama se spremila u kupaonici, obukla svilenu spavaćicu, legla u krevet i stala čitati jednu od svojih knjiga. Uz upaljen TV, kako obično i volim zaspati, prevrnem se na bok okrenut prema njoj i zatvorim oči. Više praveći se da spavam nego zaista pokušavajući zaspati, bilo je neobično uzbudljivo i napaljujuće ležati sa mamom u krevetu nakon ovakvog dana. Završila je sa čitanjem knjige, ugasila svjetlo i TV i okrenula se na svoju stranu. Odmah sam otvorio oči i gledao je. Pokrivena do pasa tankom plahtom, golih ruku i ramena, raspuštene mirisne kose koja me je skoro dodirivala, disala je ravnomjerno i duboko, tonula je u san. Bar sam tako mislio. Zatvorim oči i pokušam zaspati, umor me polako slamao. Odjednom čujem njeno meškoljenje i otvaram opet oči. I dalje ležeći na boku raširi noge, podigla je desnu nogu napravivši tako nešto nalik na mali šator od svoje plahte. Desna ruka joj kliznu u međunožje, čulo se pucketanje lateksa u gaćicama, po pokretima ruke i tijela shvatih da ih skida! Primiri se nakon toga par trenutaka, ja se trudim da dišem što dublje i normalnije kako ne bi posumnjala da sam budan. Tada primjetim lagano pomicanje plahte gore-dole u pravilnom ritmu, bez ikakvih čujnih zvukova. Mama je trljala pičku pokraj mene! Disanje joj je odjednom postalo isprekidano, sve duže je zadržavala dah i onda najednom strašno brzo par puta bi izdahnula i udahnula. Pokreti ruke su joj bili sve brži i nepravilniji, prestajala je sa trljanjem na par trenutaka i onda jako i brzo zatresla rukom. Disala je sve dublje i brže, razgoračenih očiju sam promatrao kako joj cijelo tijelo počinje lagano drhtati. Bila je jako blizu vrhunca. Tada podiže desnu nogu još više i stade trljati svom snagom brzim pokretima, čuo sam divan zvuk mljackanja njene vruće i mokre pičke. Znao sam da zamišlja debeli strančev kurac kako joj razvaljuje pičketinu. Tih petnaestak sekundi prije svršavanja nije uopće disala, grčila se i tresla a pička joj je sve glasnije mljackala. U trenu otpusti sve kočnice, skupi noge, prestade trljati i stade gutati zrak, svršavala je podrhtavajući. Smirila se jako brzo, navukla tiho gaćice, otkrila se i ustala. Zatvorih oči. Čuo sam je kako na prstima par trenutaka hoda kroz sobu i nakon toga odlazi u kupaonicu i zaključava vrata. Odmah se trgnem i podignem, moj nabreknuti i kvrgavi kurac je odavno sam pronašao put van iz bokserica, čekao ja da ga pogladim. Približim se maminoj strani kreveta i zadignem plahtu, preplavio me opojan miris mamine pičke, trnci mi prođoše čitavim tijelom.
Iz kupaonice začuh tihi razgovor, napaljen ustanem i približim se vratima. Čujem mamin prigušeni glas.
” Pa nisam te valjda toliko prepala, nije baš tako kasno… meni nije…kada stižeš ujutro?”. Razgovarala je na mobitel sa starim. ” Daj dođi što ranije…trebam te….i tvoj kurac. Zašto si iznenađen? Znaš kako mi mačkica podivlja kada smo na moru…sad je totalno podivljala…obrijala sam je popodne i pripremila za tebe…. aha….samo za tebe….sjedim na školjci i gledam je…diram je….mmmmmm, hoćeš je čuti?” Stojim pred vratima kupaone i drkam, slušam čudne zvukove. Shvatim da mama lupa dlanom po goloj pički, tiho stenjući. ” Ha, čuješ li je…lupam je…jakooo….sva je nabubrila …podivljala….mačkicaaa….hoćeš još….jačeee…dođi molim teee….gotova saaam, jooooj…” Puknu još jednom i odmah nastavi, ali službeno i potpuno ozbiljno. ” Ako dođeš sutra do podne daću ti možda da me jebeš u guzu .” Počeo sam svršavati čim sam čuo tu rečenicu, navukao sam bokserice koliko god sam mogao i svršio u njih, zalijepivši ih čitave iznutra. Srećom, toga dana sam već bio oborio sve rekorde u svršavanju pa mi kurac i nije imao puno toga za izbaciti. Znao sam da će mu kučka spremiti nešto posebno nakon prevare. ” Nisam rekla da ću ti dati nego da ću ti možda dati…. ne igram se, ozbiljna sam….pa zar ti nije oduvijek želja svršiti mi u dupe…. pa eto rekla sam ti, napaljena sam ko krava, treba mi tvoj kurac, dođi do podne…i možda dobiješ guzu…volim te….”. Prekida vezu i pušta vodu u kadi, ja se tiho odmičem i liježem u krevet. Bar malo da zatvorim oči…da se odmorim…bar mrvicu…do sutra…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Sijeno

Sparno Julsko jutro,9 sati,telefon zvoni.Prvo pomislih da me kolega zove na kafu,ali boljim pogledom na ekran mobitela primjetih da mi alarm zvoni.Zbunjen i tek iza sna razmisljam zasto sam namjestio alarm u ovo doba,jer obozavam duze spavati.Sjetih se,obecao svom frendu Milanu da cu sa njim otici na selo kod jednog starijeg bracnog kod kojih radi i sijeno mora da pokupi. Nakon dorucka,sjedam u auto i krenem po frenda.Stignem do njega,pozdravimo se i pomognem mu neke stvari ubacit u auto.Nakon nekog vremena stignemo na selo kod tog starijeg bracnog para,izlazim iz auta,izbacimo stvari i krenem prema domacinu i pruzam mu ruku da se upoznamo.Bio je to mrsav covjek sa svojih 56 godina,sijede kose i crvenog lica.Malo pricajuci sa njim primjetih da je deda totalno otkacen lik.Odma na klupi iza njega sjedila je njegova zena,krupne gradje,mladja od njega svega 2 godine,prijatna zena koja cesto isprica koji vic na racun muza.Nakon kratkog upoznavanja sjedamo na klupe ispred kuce,dedica naravno vadi bocu domace rakije i puni nam casice.Dok nam sipa rakiju meni odluta pogled na ulazna vrata kuce iz kojih upravo izlazi frendova sestra Jelena.Crnka,22 godine,sa kosom do ramena,u bijeloj maici kratkih rukava sa plitkim dekolteom i rozoj elasticnoj trenirci koja se priljepila uz njene noge.Prilazi i sjeda prekoputa mene,pogled mi privuce njena maica koja je poprilicno tanka na kojoj su se ocrtale njene bradavice lijepih sisa srednje velicine.Nakon popijene rakije ustajemo i krecemo na posao.Milan i dedica odose na jedan kraj velike livade da kupe sijeno dok mene i Jelenu salju na drugi kraj da radimo,zbog cega se nisam ni sekunde bunio.Hodala je ispred mene i imao sam fenomenalan pogled na njenu prelijepu guzu koja je u toj rozoj trenirci bila vakuum zapakovana.Tokom rada pogleda nisam mogao da skinem sa nje.Svaki put kad se sagne imao sam lijep pogled na njene sise zahvaljujuci tome sto ne nosi grudnjak i malom dekolteu na maici.Zahvaljujuci suncu znoj joj je jos vise pokvasio maicu tako da sam u svakom trenutku imao pogled na njene sise.Nakon 2 sata posla sjeli smo na klupu da se odmorimo,i dedica opet vadi bocu rakije koje je on najvise i popio.Milana je zabolila glava od sunca tako da je otisao u kucu malo odspavati dok smo ja jelena i dedica ostali vani i pricali.Kroz pricu dodosmo na temu danasnjih cura i kako se danas oblace.Jelena poce sa pricom kako je ona uvijek fino odjevena na sta dedica rece “De suti Gologuza”.Jelena se samo nasmjesi i ode polako da nastavi sa poslom.Kad je otisla okrenuo sam se dedici i upitao kako misli gologuza? Dedica se nasmija,popi malo rakije i rece “Momak,pogledaj joj malo guzu a ne samo sise”.Vratim se i ja na posao kod nje razmisljajuci o tome sto mi rece.Ok pomislih,cim imadnem priliku uradit cu sto mi je deda rekao.Nisam dugo morao cekati,dok sam joj pomagao da podigne hrpu sijena naguzila je se ispred mojih ociju svega pola metra.Posto je nosila usku i elasticnu trenirku sva je se rastegla i imao sam pogled na masnu picku.Kurac koji mi je i ovako bio podignut sad samo sto nije explodirao.Ne znam kako sam izdrzao a da je ne zaskocim u istom momentu.Nakon sto smo to prenijeli dedica nas salje u obliznji sumarak da nekakve trklje dovucemo.Ulazimo u sumarak,i negdje na sredini sumarka nadjemo ih.Kako je ispred mene hodala sagela je se i pocela da skuplja trklje.I opet ista scena.Ne mognem izdrzat i reknem “pozuri gologuza” na sta ona okrene glavu i nasmija se,te jos vise guzu isturi.Nisam ni sekunde razmisljao vec je odma po guzi poceo da mazim.I opet samo me pogleda i nasmijesi se.Odmah sam joj svukao trenirku i po vreloj i socnoj picki je mazio.Uzivala je u tome pa sam izvadio kondom iz novcanika i navukao na vec nabreknuti kurac.Polako sam ga poceo da guram,milimetar po milimetar,dok nije skroz usao.Malo sam zastao,pa ga cijelog izvukao i opet iz sve snage zabio nazad.Ispustila je glasan krik.Nastavio sam da je razvaljujem tim tempom,mlateci je po guzi,dok je jelena stenjala od zadovoljstva.Kad sam poceo da svrsavam cvrsto sam je uhvatio za guzu dok je se ona cvrsto drzala za drvo.Pozurili smo i odvukli trklje dedi,koji nas je samo pogledao i nasmijao…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Majka i ljubavnica - II dio

Te večeri majka je spremala po kući, a ja sam učio u svojoj sobi. Naravno koncentracija mi je bila nikakva. Samo sam razmišljao o novom seksu s majkom. nakon nekog vremena krenuo sam u kupaonu da se istuširam. Čuo sam da je mama unutra. Pokucao sam i ona mi je rekla da uđem. Nisam očekivao da se zapravo i ona spremila za kupanje. Kada je već bila do pola puna, a ona samo u gaćicama i grudnjaku.

“Oh izvini mama, i ja sam se mislio okupati, ali sad…” rekao sam pomalo zatečen.

“Ne, nema veze, uđi samo” rekla je samouvjereno. “Ako želiš možemo zajedno, ionako više ništa ne krijemo jedno pred drugim”

Majka je tada skinula grudnjak i pokazala mi prstom da dođem. Prišao sam bliže. Osjećao sam da želi da je poljubim. Prstom sam joj podigao bradu prema svojim usnama i samo blago dodirnuo jezikom po gornjoj usnici. Odmah mi se primakla bliže i malo popela na prste da me bolje zažvali. Zatvorili smo oči i počeli se ljubiti kao kakvi napaljeni tinejdžeri. Topli dodir maminiog jezika u ustima i dodir sisa po tijelu potpuno me paralizirao. Mama mi je skinula majicu i počela otkopčavati hlače.

“Evo da te okupam kao kad si bio mali” rekla je pomalo ironično i s drhtavim napaljenim glasom.

Još uvijek smo imali tremu jedno pred drugim što je i bilo razumljivo. Sam sam skinuo gaćice. Mamine su već bile do bedara od našeg šlatanja pa mi se pičkica sama ukazala. Sagnula se i skinula gaćice do kraja. Kako kada još nije bila puna sjela je na wc školjku da piša. Kada sam vidio mlaz mokraće kako izlazi iz njene pičke, kako na kraju još jednom jače štrcne i ocijedi se niz dlačice totalno sam izgubio razum. Kurac je nabreknuo od krvi koja je tukla samo u njega i u glavu. Prišao sam, opet joj podignio prstima glavu i stavio kurac u usta. Malo je zakrkljala i ustuknula. Očito baš nije volila pušenje.

Uzela me je za ruku i rekla: “Polako sine, prvo da se malo okupamo, pa ćemo se onda pomaziti”.

Zatim je ušla u kadu i dalje me držeći za ruku. Ušao sam i ja. Sjeo sam nasuprot majci i odmah joj se približio. Kurac mi je stršao iznad pjene i mama je to vidjela. Prstom ga je dodirnula i on je odmah malo poskočio.

“Baš si napaljen Deni, sviđam ti se”, rekla je pomalo zavodnički.

“Mama napaljuješ me i volim te, znam da zvuči ludo i bolesno, ali tako je već odavno”

“Znam sine, nisu majke baš tako naivne. Odavno sam primijetila kako me gledaš ako sam u nekoj uskoj suknji. Nisam bila sigurna do nisam vidjela tragove tvoje sperme na mojim gaćicama i najlonkama u vešu. Dugo nisam bila zapravo sigurna šta je to, dok nisam naišla na svježu spermu na gaćicama”, rekla je mama malo zločesto.

“I nisi mi ništa rekla”, upitao sam stidljivo.

“Pa ne. Prvo sam se užasnula, a onda shvatila to kao dio tvog odrastanja, ali to nije prestajalo. Počela sam i sama zamišljati kako to radiš…”

Dok je govorila ja sam uveliko prevlačio kožicu preko glavića. Jednostavno nisam mogao izdržati. Prišao sam joj još bliže, počeo je grliti i ljubiti po cijelom licu. Dok smo se nespretno približavali majka je prešla s obje noge preko mene, tako da sam kurcem na trenutak dodirnuo njenu pičkicu. Uskoro se sve svelo na moje nastojanje da uđem u nju. Vrlo brzo sam osjetio kako mi kurac ulazi u njenu pičkicu. Osjećaj na kurcu je bio predivan. osjećaj vrele vode je zamijenio osjećaj uskih stijenki mamine vagine natopljene njenim sluzima. Bilo je tako lijepo, mekano, glatko da sam se sav stresao. Mokre grudi su još više davale na njihovoj punoći. Bradavice su nabrekle, da bi se brzo pribile uz moje tijelo. Jednostavno smo se počeli nabijati jedno u drugo, kao kakve životinje. Oči su nam bile zatvorene u početku. U jednom trenutku sam ih otvorio. I majka isto. Nasmijali smo se i zažvalili otvorenih očiju. Nastavio sam je nabijati na kurac sve jače, svom snagom joj trljajući guzu preko svojih nogu. Kada sam shvati da ću brzo svršiti odmakao sam glavu od njene i rukama je jako uhvatio za kosu. malo je zastenjala od boli, ali je bila previše u zanosu da me odmakla. Povukao sam joj kosu skroz prema natrag da joj mogu vidjeti cijelo lice kako se grči od zadovoljstva.

Bio sam na vrhuncu. I mama je to osjetila. Prvo se jako istusnula uz mene, a zatim se skroz skinula s kurca. Ja sam već počeo svršavati, a ona mi je pomogla drkajući mi kurac rukom. Sperma je šiknula prema njenim sisama.

Još smo dugo bili jedno na drugom zadihani i bez riječi. mazio sam mamine grudi i igrao se s njenim bradavicama.

“Izvini”, rekla je “Izvadila sam ga prije, još bi me mogao oploditi, nije mama baš tako stara”.

Nisam niti razmišljao o tome da moja mjaka još nije u klimaksu i da teorijska mogućnost postoji.

“Ali već sam svršio u tebe…misliš da bi…”

“Ne vjerujem, ali trebamo biti oprezni, uzet ćemo kondome ili pilule, nikad se ne zna”, kazala je oprezno.

“Znači da ćemo nastaviti voditi ljubav”, upitao sam kao pomalo naivno.

“Pa mislim da je najvažnije da nam je lijepo i naravno da niko ne sazna, to baš ne bi bilo zgodno. Kao ni to da ostanem trudna”.

Uskoro smo ustali. Mama je prvo posušila mene, pa zatim sebe. Ogrnula se ogrtačem neobukavši ni gaćice ni grudnjak.

Zajedno smo sišli u kuhinju. Ja sam nešto malo pojeo i rekao da bih išao na spavanje. Mama me je još jednom šokirala.

“Deni, da li bi htio prijeći spavati kod mene u sobu?”, majka je rekla vrlo samouvjereno i izravno.

“Jesi li sigurna mama?”

“Jesam, uostalom zar ima smisla da se krijemo kad smo sve već vidjeli i napravili”.

Prišao sam joj i poljubio je nježno u lice. Ja sam bio prvi muškarac od očeve smrti koji je dobio taj poziv. Osjećaji su bili čudni. kao da sam izdao vlastitog oca s jedne strane. s druge strane požuda je bila bezgranična. I očito obostrana.

Majka je nastavila: “Znam da je i tebi sve ovo pomalo bizarno i blesavo, ali očito nam je teško ići natrag. Želim da budemo iskreni ljubavnici. To nisam mogla biti s tvojim ocem nikada, mislim da bi me ti mogao usrećiti.

“Šta želiš da napravim, mama?”

“Pa za početak me možeš zvati imenom…kao svoju ljubavnicu”

“Dobro mama Jasna”

“Može i samo Jasna”, nasmješila se.

Uskoro smo otišli u krevet. Mama je obukla gaćice i svilenu spavaćicu. ja sam samo bio u majici i boksericama. Nismo više bili raspoloženi za seks, ali smo dugo pričali. Majka se raspitivala najviše o tome kako me je i kada počela privlačiti.

Stidljivost i grižnja savjesti su se polako počeli povlačiti.

“Jesi li puno masturbirao misleći na mene?”, upitala me je.

“Skoro svaki dan”, priznao sam. “Bio sam potpuno opsjednut time, druge me žene uopće nisu zanimale. Kada bih te ujutro vidio kako se oblačiš, te predivne obline u suknjicama i haljinama, odmah bi išao na wc da svršim. Bio sam ljubomoran na vlastitog oca koji te je mogao imati kada god poželi”.

“Jesi li me nekada gledao golu krišom?”

“Da, nekoliko puta kroz ključaonicu u kupaoni. Svršio bih u nekoliko sekundi”, rekao sam potpuno otvoreno.

Ponovno smo se počeli strasno ljubiti. Osjetio sam da se mama opet malo napalila.

“Deni”, zaustila je kao da mi ima nešto važno za reći, “Ne moraš prema meni biti potpuno obazriv, želim da me tretiraš kao svoju ženu i ljubavnicu, a ne kao majku.Treba mi pravi muškarac koji će me potpuno iskoristiti kao ženu. Ako me želiš uzmi me, uđi u mene, učini sve što želiš”.

“Očito si se s tatom suzdržavala”

“Da i bila sam jako nesretna zbog toga”, priznala je.

“Jasnice”, potepao sam joj provlačeći prste kroz njenu kosu, “pa ti si zapravo droljica koja želi biti iskorištena i podložna”.

“Mmmm”, zastenjala je, “ne smeta te to, malo mi je neugodno zbog toga…”

“Ti zapravo želiš sve što i druge žene, a nisi na to imala pravo, ne treba ti biti neugodno. Zato si se uvijek oblačila izazovno kad ideš na posao, htjela si da budeš objekat nečije požude, da te zagledaju, maštaju o tebi…”

Mama je potvrdila. Potpuno se oslobodila. Dala mi je na znanje da očito mogu biti grublji izravniji prema njoj.

“Majko”, usudio sam se pitati nešto što me oduvijek zanimalo, “Jesi li spavala s nekim drugim muškarcem, dok si bila u braku smojim ocem?”.

Malo je bila zatečena ovim pitanjem. Osjetio sam da joj je srce malo jače zaigralo. Nije ništa rekla samo je klimnula glavom.

“U redu je mama”, ne zamjeram ti, rekao sam, poljubio je u usta i okrenuo sa na drugu stranu kreveta.

Ujutro se mama prva probudila. Ja sam ostao ležati u krevetu, a ona se istuširala i spremala na posao. Kada je vidjela da sam budan prišla je i poljubila me u lice. Ja sam je primakao bliže i zažvalio.

“Nemam vremena Deni, za naše igrice, zakasnit ću”, rekla razumijevajući moj poljubac kao poziv da se vrati u krevet.

“U redu Jasna”, već sam se naviknuo zvati je imenom, “mogu li ti pomoći da obućčeš nešto zavodljivo…”

“Htio bi?”

“Naravno, to mi je uvijek bila želja”, potvrdio sam.

Prišao sam do njenog ormara i počeo tražiti sve one stvari u kojima sam volio vidjeti svoju majku. Našao sam predivne čipkaste gaćice, za koje nisam ni znao da ih ima i odmah ih uzeo. Mama je skinula svoje pamučne i počela ih oblačiti. Našao sam isti takav grudnjak u kompletu i usku crvenu bluzu i dao joj, rekavši da ne zakopčava zadnje dugme. U oči mi je upala sivo crna karirana suknja koju je majka često nosila na poslu. Bila je do koljena i predivno je isticala njene lijepo oblikovane noge. Zavirio sam u ladicu s najlonkama, ali nisam našao nikakve seksi. Sve su bile crne obične ili boje kože ili sive.

“O Jasna”, ustvrdio sam, “moramo poraditi na tvojim čarapicama, to je moj najveći fetiš, malo su dosadne”

Da, kakve bi ti da nosim?

“Pa neke zanimljivije, možda i samostojeće, da istakneš te predivne noge”.

Uzeo sam prve cne koje su mi se svidjele, posjeo majku na krevet i počeo ih oblačiti. Kurac mi je odmah poskočio. Kada sam došao do kraja mama je malo podigla guzu i pomogla mi da ih skroz navučem. Počeo sam je maziti po nogama i kroz pidžamu drkati.

“Voliš me gledati kad izgledam malo kurvičasto?”, upitala me sretna što me tako uzbuđuje.

Ja sam sam klimnuo glavom i nastavio.

“Tako dobro izgledaš u toj suknjici, samo zamišljam kako te na poslu zagledaju i poslije drkaju”, napaljivao sam sebe i mamu.

“Da, i nisi ljubomoran?”, pitala je.

“Jesam, ali znam da si droljica i da si ne možeš pomoći, uživaš da te zagledaju i žele”.

“Tako o majci govoriš, sram te bilo…”, nasmijala mi se.

Kada sam je obukao do kraja ustala se i krenula. Rekla je da žuri i da ćemo sve obaviti kada dođe s posla.

“Ljubim te”, rekla je “i kada dođem s posla vodim te u kupovinu samnom, da biraš stvarčice za svoju mamu”.

Sav sam se stresao od uzbuđenja. Sama pomisao da ću sa svojom majkom ići u trgovinu kupovati seksi odjeću me je paralizirala.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2024, 06:54:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.