Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 02:09:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26621355 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Zločasta strina

mam 18 godina i uvijek sam mastao da pojebem neku stariju tetu koja voli kurac.Masta sam o oj komsinici ali nisam smio da joj pridjem i sve je ostalo samo na mastanju i drkanju.
Jedne noci zvoni telefon,javi se moj stari.Na telefonu je moj stric koji zivi u Americi i kaze da dolazi u maju,ovaj put dolazi i strina koja nije dolazila od kada je otisla u SAD,a to je od 95 godine.Posto sam bio mali kada je otisla ja se nje uopste nesjecam,pa mi je bilo svejedno dali ce doci ili ne.Gledao sam neke njene stare slike,nista posebno.I umjesto u maju,oni su dosli pred kraj aprila tacnije 27.
Moj drugi stric je otisao na aerodrom po njih a mi smo cekali kuci.I onda dolaze,prvo ulazi strici pozdravlja se sa svima,a onda ulazi ona.Kada su je vidjeli svi su bili zacudnjeni.Zena koja je otisla odavde je bila zena koja nije brinula mnogo o svom izgledu,kada je otisla imala je 30 godina i bila je punija dama a zena koju sada vidimo je nesto nevjerovatno.Isfenirana smedja kosa,osuncan ten,plava kosulja iz koje vire njene prekrasne sise,crna uska suknja,malo iznad koljena koja istice njenu guz i crne najlonke(mislim da se tako zovu).
Kada je mene vidjela nije mogla da me prepozna sto je i normalno.Kada je dolazio stric prosli put a to je bilo prije pet godina uzeo je neke nase slike ali od tada sam se ja mnogo promijenio.Rekla mi je nesto u stilu kad sam otisla odavde bio si beba a sad si pravi frajer.Oni su tu vece ostali da spavaju tu a mi smo se razisli svako svojoj kuci.Kad smo dosli kuci odmah sam otisao u wc i i drkao zamiljsajuci da je jebem.
Dogovorili smo se da za prvi maj idemo u grad odakle je moj tata porijeklom.Stgli smo tamo i ja sam sjedio u dvoristu,a onda je dosla ona i tada smo prvi put pricali nas dvoje nasamo.Pitala me kako ide skola a onda ima li djevojaka.Rekao sam da nema a ona se zacudila  i rekla da bi svaka djevojka voljela da bude samnom,rekao sam joj da sam malo stidan,a onda je ona rekla da nema razloga da budem stidan jer saam presladak i da bi se ona zaljubila u mene daje mojih godina.Tada mi je bilo malo neugodno,spustio sam pogled a ona se nasmijala i rekla da nemoram da se stidim svakako je ona prestara.Ja sam joj rekao da nije stara i da izgleda prelijepo,na sta mi se ona zahvaila. Sledeci dan smo otisli na vikendicu na planinu koja je bila blizu grada.Posto smo brojna familija bilo nas je oko 20.Meni je bilo dosadno jer su vecinom bili starijji ili manja djeca i cijelo vrijeme  sam posmtrao moju strinu koja je ovaj put bila u uskoj sivoj trenerci i  maici pa su se sada sise vidjele jos bolje.Na toj vikendici na kojoj smo bili nema vode,a bunar je daleko oko 800 metara,pa kada nestane vode neko mora da ide.Posto sam bio jedan od mladjih stalno su mene slali.Oko 5 sati popodne svi muskarci u drustvu su bili pijani,a  neko od zena je rekao kako je nestalo vode i opet su mene zamolile.Krenuo sam a onda je strian rekla da ona hoce samnom da mi pomogne.Posto je ona gost nisu joj dali ali ona je rekla da hoce da proseta i da me malo bolje upozna.Kurac mi se odmah ukrutio.Krenuli smo, i niko nista ne pregovara.Meni je vec postalo neugodno pa sam postavio neko glupo pitanje samo da pocnemo pricu.Stigli smo do bunara stavio sam kanistere da se pune, i sjeli smo  na klupu koja je napravljena pored bunara. A onda se desilo nesto sto nikad necu zaboraviti.Strina je spustila ruku na moj kurac i pocela da ga masira preko sorca.Iako se to moglo ocekivati ja sam bio iznendanjen njenim postpkom ali naravno da sam prihvatio tu igru.Spustila mi je sorc do koljena i pocela da mi pusi.Radila je to kao da je neka porno glumica.Cuclala mi je glavic a onda ga je citavog trpala  u usta a ja sam  poceo sam da joj mijesam velike sisurine.Ustala je skinula trenerku a onda i crne tange koje sam uzeo i pomirisao.A kada se skinula i vidio sam prelijep prizor.Po sredini je imala jednu veliku crnu gustu liniju a sa strane je bila obrijana,picka joj je izgledala kao Severini u pornicu .Stao sam ispred nje i poceo da ljubim sise a prstima sam mazio njenu gustu picku.Legla je na travu a ja iako nisam bio iskuan pogledao sam milion pornica do sada pa sam nesto i naucio pa sam joj rasirio noge i poceo da lizem njenu vrelu picketinu.Pocela je da stenje,i da me rukama mazi po kosi.Presao sam na sise i poceo da ih sisam,ljubio sam je po vratu  a onda sam namjestio ukrucenu kurcinu i ugurao joj ga u vlaznu picku,glasno je uzadnhnula.Snazno sam joj ga nabijao a ona me je uhvatila za glavu ,povukla i pocela da me ljubi i promrmljala joossssssssss.
Jebao sam je oko minutu i onda ga izvadio i svrsio po njenoj stomaku.Ustali smo,oprala je sprmu sa sebe napunili smo jos jedan kanister kkoji i krenuli.Rekao sam joj da mi je prvi put i da nisam mogao duze,a ona se nasmijala i rekla da cemo trenirati.Kada smo stigli,svi su nas pitali zasto smo se zadrzali jer su vec poceli da brinu.Nisam znao sta da kazem,a ona je rekla da smo sreli ljude koji zive na ovoj plnini pa smo sa njima popili kafu.Otisli su 20-tak dana kasnije a do tada sam je jebo jos 2 puta,jer nismo mogli da se sastanemo.Pozvala nas je da dodjemo u SAD i da budemo njihovi gosti.Bas se radujem!
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Bajkeri

Ovaj jedinstveni dozivljaj zbio se totalno neplanski na zabavi u jednom klubu zatvorenog tipa.
Imam 26 god. i otkada znam za sebe obozavam sve sto je u vezi s motorima, a otkada sam odrasla jos vise obozavam motoriste. Kad ih vidim onako razvijene,sirokih ramena i visoke, u koznoj odjeci i sa maramom oko glave i istetoviranih ruku naprosto bi se bacila na njih i najradije viknula „jebite me do iznemoglosti, a kada vise ne budem mogla stajati jebite me i dalje“
Strasno su me palili, ali taj dio je bila moja tajna, a za prijatelje sam bila obozavateljica motora i motorista, pa su me uvijek s tim i zezali.
Za svaki rodendan sam dobivala poklone u tom stilu. Tako su mi jednom poklonili ulaznicu za veliku bikersku zabavu u jednom gradu udaljenom oko sto kilometara a uz to i prenociste u hotelu. Bila sam strasno uzbudena i napeta, pazljivo sam izabrala garderobu za tu vecer i da se slucajno ne bi nesto neplanski dogodilo, krenula sam na put vec u ranim poslijepodnevnim satima.
Uvijek sam jako drzala do svog izgleda, posjecivala sam redovno kozmeticarku koja mi je depilirala sve suvisne dlacice na cijelom tijelu,posebno pridajuci paznju depilaciji na mome medunozju, ostavljajuci samo jednu traku u gornjem dijelu. Koza mi je glatka i mirisna od redovnog koristenja losiona za tijelo, a put bijela jer suncanje bas i ne volim .
Imam povece sise koje i bez grudnjaka cvrsto stoje. Visoka,sa dugom crnom i skroz glatkom kosom sa ravnim siskama na celu. Bila sam svijesna svojih atributa i znalacki sam ih reprezentirala kad bi htjela nesto dobiti. Duge noge, uzak struk i cvrsta guza. Volim izazovnu i malo napadnu sminku i znalacki je nanosim.
Te veceri sam se spremila sa posebnom paznjom i sa potajnom zeljom da me neki biker dobro izjebe.
Obukla sam crne carape sa halterima, tange sam najprije obukla pa ih onda svukla,odlucila sam ici bez njih, da mi slucajno ne budu na smetnji ako se pruzi prilika za sex. Na sebi sam imala koznu minicu i kozni top sa sirokim naramenicama, ali sa dobro izrazenim dekolteom, malo sam olabavila vezice na grudima tako da izgledaju bas jebozovno kao da ce iskociti svaki tren kad se nagnem, na nogama sam imala moje standardne bikerske cizme,na usne sam nanijela jarko crveni ruz zbog kojeg se jos vise isticala bjelina moje puti i bijelih zuba,a oci sam osjencala tamno sa obilnim tusem za trepavice. Jos sam prosla kroz oblak mog omiljenog parfema i krenula na zabavu.
Kad sam stigla, jednim pogledom sam ustanovila da je puno muskaraca i zenskih okupljenih u manjim skupinama, hard rock je svirao i atmosfera je bila opustajuca. Sjela sam za sank, narucila pice, zapalila cigaretu i promatrala bikere oko sebe, osjetila sam blagu ugodu u utrobi i osjetila da se vlazim. Polako sam pijuckala crno vino i promatrala kako se prostorija sve vise i vise puni. Nisam trebala dugo cekati, vec su mi prisla dvojica bikera i pocelo je upoznavanje sa uobicajenom konverzacijom, kako se zoves, odakle si, koliko ti je godina i sl. Nakon nekog vremena do nas su dosla jos dva njihova prijatelja, drustvo je bilo zanimljivo, pricalo se mnogo, a meni je vino koje sam stalno pijuckala vec malo udarilo u glavu ali opet ne toliko da nisam bila svjesna kako me redovno svaki od njih kao slucajno pridrzava ili dira. Pomislila sam u sebi „wow“ ja sam sanjala o jednom, a oko mene su cetvorica i kako izgleda svi su tako dobri da se jako tesko odluciti s kojim bi se jebala, pa da zaigram na sve i uzmem svu cetvoricu, zasto ne“? Imala sam dosta iskustva i sexala sam se redovno i malo toga mi je bilo nepoznato, ali sex sa vise njih bio je samo pusta zelja za koju sam mislila da se nikada nece ostvariti.Vecer se polako priblizavala kraju i jedan od njih je predlozio da odemo kod njega u garazu i popijemo jos jedno pice.
Naravno da sam pristala ali mi nisu izbjegli pogledi koje su medusobno izmjenjali.
Bila je topla ljetnja noc, njegova garaza nije bila daleko tako da smo polako krenuli,jedan od njih me je zagrlio i preko ramena me uhvatio za sisu i poceo je stiskati, a ja vec odavno napaljena odmah sam podigla glavu i poljubila ga uvlaceci mu jezik duboko u usta. Drugi je prisao od pozadi i zavukao ruku pod minic i uhvatio me za moju mackicu rekavsi ostalima “mala je vec napaljena i mokra, a ni gacica nema na sebi“ nakon cega je ovaj sto me milovao po vec goloj sisi rekao“ mala,veceras cemo te nas cetvorica izjebati i napuniti ti svaku rupu da ti nikad vise u zivotu jedan kurac nece bit dovoljan“ Ostali su se nasmijali i rekli „vidjet ces veceras sto je prava jebacina, kad te cetiri kurca nataknu“ „Wow“, te rijeci su me strasno napalile, pitala sam moze li odmah mala predigra, nakon cega su me povukli u jedan mracni kut na ulici, zacas mi oslobodili sise, a minjak podigli do struka. Jedan od njih se zavukao izmedu mojih nogu i odmah me poceo zestoko lizati, drugi je stao iza mene i milovao mi guzu, uvukao mi srednji prst u supak i polako ga pokretao, a dvojica su stala ispred mene i mijesila mi sise i naizmjenicno sisajuci bradavice i uvlaceci mi jezik do grla. Bila sam okruzena sa cetiri snazna bikera i bila sam kao igracka u njihovim rukama,(klicala sam u sebi „Hvala ti Boze…napokon“),uzivala sam u trenutku strasti i ni sekunde nisam razmisljala da je cetvorica malo previse. Svrsila sam prvi put uz glasno stenjanje, nakon cega je onaj sto me lizao rekao „Momci mala je kao med, pickica joj je glatka i kao cvjetic spremna za ubrati.
Krenuli smo dalje,ja skoro da i nisam hodala od tih ruku koje su me svuda dirale i pridrzavale skoro me noseci. Nismo otisli u garazu vec u njegov stan i nakon sto su upalili priguseno svjetlo i pustili muziku, dali su mi casu vina da nazdravimo za vecer sto je pred nama.Upitali su me da li bi htjela ovaj dogadaj snimiti i ja sam rekla da ako imaju kameru neka je slobodno ukljuce, da poslije mogu gledati sta se dogadalo. Vlasnik stana je namjestio kameru na stalak nakon sto je izabrao kut iz kojega se moglo sve gledati.Osjecala sam se kao kraljica izmedu njih cetvero, obliznula sam se i uhvatila ih po redu preko koznih hlaca za medunozje, da provjerim kolike su im nabrekline….bila sam zadovoljna sa onim sto sam osjetila pod rukom. Otkopcala sam prvome hlace i izvadila mu kurac vani, bio je vec tvrd kao kamen, spustila sam se na koljena i nakon nekoliko uvjezbanih pokreta progutala sam ga cijeloga,(to je bila moja specijalnost inace, imala sam duboko grlo i razradila sam tehniku primanja, mogla sam i najveci kurac primiti cijelom duzinom).Izgubio se u mom grlu, bio je odusevljen i poceo me jebati u grlo,govorio je „mala pa ti savrseno gutas, ovu tehniku jos nisam nikad dozivio, osjetila sam da mi drugi uzimaju ruke i sklapaju ih oko svojih kurceva. Pogledala sam i vidila tri kurca oko sebe, naizmjenicno sam ih pusila i obradivala, a cetvrti se podvukao ispod mene i lizao mi mackicu uvlaceci mi jezik duboko unutra.Svi smo bili jako napaljeni,a kurcevi su stajali uspravno, divni i cvrsti, spremni za razvaljivanje.
Rekla sam im „momci,ne stedite me,razjebite me, totalno sam u vasim rukama, napunite me sa vasim kurcevima,vi veceras ostvarujete moj san!”
Onaj sto je lezao ispod mene pomaknuo se i jednim trzajem me nabio do korijena,aaaaaaaaaahhhhh koji je to prekrasan osjecaj bio, opustila sam se, a on me drzao za guzove i odizao i spustao silovito na svoju kurcinu dok su nas ostali promatrali i nadrkavali svoje kurcine.Osjetim da me neko pogurnu malo naprijed,rastavi mi guzove i poce mi s necim mazati supak. Znala sam sta slijedi i bila san van sebe od iscekivanja… napokon u sendvicu. ”Ohhhhhhhhhhhhhhhhh uzviknula sam, jebiiii me u suuuupak, too, hocu vas u svakoj rupiiiii istovremeno, da me slucajno niste stediliii, vise nisam ni mogla govoriti, jer
mi je drugi uvalio kurcinu u usta i poceo me jebati u grlo, osjetila sam kako mi neko gura kurac u supak, rastavio mi je guzu sa obe ruke i vrsio pritisak sa svojim kurcem i sa nekoliko zaleta se zabio u moj supak do korijena, bio je to samo kratki slatki bol,nisam mogla ni cviliti, jer su mi usta bila puna kurca, ovaj od naprijed uhvatio me za glavu i nabio mi ga do grla. Nekako su uskladili ritam svi zajedno, a iz moje mackice se slivao potok od silnog svrsavanja.
Ovaj ispred mene nije mi ispustao glave ni za milimetar, nabijao ga je bjesomucno u moje grlo i viknuuu “nadam se da volis gutati spermu,jer cu ti sadaaa svrsitiiiiiiiiiiiii direktnooooooooo u stooomak, poceo se trzati i osjetila sam kako izbacuje vrucu spermu direktno u moje grlo… gutala sam, a suze su mi se od gusenja slivale niz lice. Nije ga izvadio dok se nije potpuno smirio i sretan se nasmijao, rekavsi”ovako nisam u zivotu nikada svrsio, mislio sam da nikada necu prestati, a mlaz ti je prsnuo sigurno direktno u zeludac”. Zacu kako jedan kaze ovome sto je vec bio gotov “uzmi tu kameru i dodi iz bliza da snimas kako joj rasturamo obje rupe istovremeno, a ti mala kad vec volis gutati dobit ces jos koju porciju, steta je baciti toliku spermu,a ti je zeljna, smijao se, dok me je cvrsto nabijao na svoju batinu. Polegli su me na kauc i postavili mi jastuke pod leda i rekose mi “sad ces na redaljku dok ti pickica i supica ne utrnu”, Wow, koje ljepote, jedan te pocne guzit, a drugi napeti i spremni cekaju na red.Redali su se naizmjenicno i punili me u obje rupe kad ugledah iznad moje glave rasirene guzove i zacuh “a sad budi dobra pa mi polizi supak i to temeljito” “Ljudi, pa meni se ostvaruju veceras sve potajne zelje”,pjevalo je moje srce,pocela sam mu kruziti vrskom jezika po cmaru, uvlaceci jezik unutra dokle sam mogla i sisajuci sokove sto su se cijedili vani. Stenjao je kao lud i vikaoo” ejjjjjj drugari pa ova mackica je punnnnn pogooodaaaak, ovo morate probati, lize supaaaaak kao kraljica. Redali su se i ostali, naravno da nisu htjeli propustiti priliku, a ja sam im naizmjenicno lizala i sisala supkove, usisavala jaja, a rukom im drkala kurceve.
Bili smo na kraju snaga,a i oni pred svrsavanjem, kad jedan rece “kad vec volis gutat spermu kako bi bilo da ti izmiksamo koktel.
Naravno da sam htjela probati, sjetila sam se svih filmova u kojima sam gledala kako zenskoj nekoliko tipova svrsava u usta, kako se grglja i pjeni sperma,kako se igra i valja je po ustima dok je ne proguta .
Osjecala sam se kao porno diva i odmah sam se spustila na koljena izmedu njih i spremno podigla glavu i otvorila sirom usta.
Dolazili su jedan za drugim , nadrkavajuci svoje mocne kurceve dok im nije pocelo dolaziti i prasiti.
Samo sam cula uzdahe,kako je fino kad prave muskarcine stenju od uzitka, dok im sperma prsti iz rupice direktno u moje grlo, a pred ocima se klati mocna kurcina koja me je prethodno zadovoljila.
Mislim da bi u takvim trenucima sladostrasca spermu mogla piti iz case(“hmmmm, dobra ideja, mozda i probam jednom hhh”)
Kad su se svi izredali i ispraznili svoja jaja u moja usta,rekli su mi da dobro izmiksam pa onda sve progutam dok me oni snimaju. Bila sam nafilovana do zubi, pocela sam se igrat i grgljat sa punim ustima sperme i nakon nekog vremena progutala sam u slast tu mocnu tekucinu.
Sretni i zadovoljeni sjeli smo da se odmorimo i pogledamo snimljeni materijal,(Disc sam poslije uzela sa sobom(ipak su mi bili nepoznati i nikad se ne zna…))
Gledanje i razni komentari su nas ponovo napalili tako da smo nastavili orgijanje do jutra,jebavali su me istovremeno ili naizmjenicno, svrsavali su mi po licu i kosi,kupili spermu svojim kurcevima i razmazivali je po meni, njih je bilo cetvorica i uvijek je barem jedan od njih mogao jos,a ja sam bila razvaljena i nafilovana spermom bas kao sto sam oduvijek mastala, na kraju snaga, ali beskrajno sretna, osmijeh mi nije silazio sa lica.
Bila sam svjesna da sam imala srecu, jer sam naletila na tipove koji nisu bile siledzije i koji su se fino ophodili sa mnom.
Rekli su mi da sam od sada njihova bikerska kraljica i da mi nista nece faliti, a kurca najmanje.
Malo po malo svi smo zaspali sretni i zadovoljni i kad smo se probudili postavili su me u tus kabinu i pazljivo me oprali, nakon toga su me odvezli u hotel da pokupim stvari i rekli da je lijep dan i da cemo ga provesti u prirodi svi zajedno i da ce me oni vratiti kuci.
Pa eto, ako vam se svidjela prica, drugi put cu vam ispricati kakav je bio izlet u prirodi.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Iskoristila me teta Mirjana - I dio

O sebi vam mogu reci da imam 20 godina, da svaki minut u svakoj situaciji pomislim na sex, izgledam dosta dobro i zadovoljan sam svojim sexualnim zivotom…. Jebao sam od najpozeljnijih gradskih cica do nekih ortodoksnih seljanki ( kad jebem bas mi puca kurac kako djevojka izgleda, bitno je da je depilirana i da nije debela ) ali najvise me pale matorke ali ona MILF ( mother I would like to fuck ) verzija i tako da ne serem i ne smaram vas vise uvodom preci cu na pricu o mojoj MILF droljici i njenoj 18-godisnjoj kcerki Itani….
Kao i vecinu 20-godisnjaka i mene izdrzavaju roditelji ali moji rade u njemackoj preko zime i redovno mi salju novac na moj bankovni racun samim tim redovno odlazim u banku gdje me uvjek “usluzuje” Mirjana… Mirjana je zena u srednjim godinama (42) ima duge noge i “fitnes tijelo” u koje je ulozeno mnogo rada i vjezbe, jako je lijepa i izgleda uredno i “nalickano” kad god je vidim…. Takva je bila i na koktelu jednog osiguravajuceg drustva , na koji su moji roditelji pozvani ali nijesu mogli da prisustvuju i umjesto njih otisao sam ja…. “Cao maleni , otkud ti ovde” pitala me je Mira, “uhodim Vas” odgovorio sam “HAHA, da da sve ti jurcas za matorim devojkama” u sebi sam pomislio da bih za njom i te kako jurcao ali zelio sam da ostanem dzentlmen i ostavim dobar utisak i rekoh “izvinite , salim se ali moram vam priznati da ste graciozni” nasmijala se i nastavila dalje… Proslo je od prilike trideset minuta i opet sam vidio Mirjanu koja uplakana napusta lokal u kome smo se nalazili… Prisla mi je i rekla “zovi mi taxi , molim te” ponudio sam se da je odbacim do kuce i pristala je… U putu mi je govorila kako je njen sadasnji decko varao na njene oci u zenskom toaletu i da je to drugi muskarac posle njenog supruga koji joj to radi… Pitala se sta je problem , a ja sam samo razmisljao kako bih joj ubacio kurac u ta napucena usta i ucutkao je…. Rekla mi je da ne zeli da je njena kcerka gleda uplakanu i da zeli da svratimo u neki bar , nijesam na to pristao vec sam joj predlozio da odemo do mene kuci i da joj ja pripremim jedan koktel i da odspava…. Moj cale me naucio da pravim koktele da bih impresionirao ribe i to sam uradio i sa Mirjanom i konacno se nazirao osmjeh na njenom licu, nakon par koktela i malo prijatnog razgovora i diskusije koja je najljepsa zena u Srbiji, Mirjana je valjda skrenula misli sa svog nevjernog decka i onako umorna i pijana me pitala da li moze kod mene da prespava… Naravno da sam joj dozvolio, ali kad su se svijetla pogasila kopkalo me da li mogu otici u spavacu sobu mojih roditelja i uvuci se u krevet zajedno sa pijanom i upravo prevarenom matorkom…. Nakon pola sata razmisljanja sam skupio muda i otisao kod nje u krevet spavala je jako cvrsto i ja sam to iskoristio da skinem posteljinu ispod koje su se krile cipkaste crne tange i par fantasticnih sisa …. Kada sam shvatio da spava u mojoj kuci polugola morao sam da predjem na stvar i to nijesam uradio uopste pazljivo , bukvalno sam poceo kao manijak da grizem i lizem Mirjanine bradavice sto je nju probudilo i pitala me je “napio si me i sad hoces da me jebes?” “Hocu, jebacu te sad htjela ti ili ne” pogledala me je i rekla “pa jebi me i pokazi mi sta znas” …. Nije mi trebao njen potvrdan odgovor…. Iscijepao sam joj gacice i bez ikakve predigre ili lizanja poceo da joj ubacujem moj uveliko nabrekli kurac, njena picka je bila izuzetno vlazna i meka i samo sam zelio da razbijem njenu njeznu pickicu sa mojim kurcem od 20cm …. Podigao sam joj obije noge na ramena i zivotinski je nabijao do kraja svaki put “ubices me ,molim te prestani” osamario sam je i nastavio joj da joj ubacujem sve jace i jace taj samar je toliko napalio da sam se u trenutku prepao “samaraj me , jebi me …. ahhhh jebi meeeee” govorila je udarao sam je i jebao najjace sto sam mogao… Dahcala je i govorila “ja sam tvoja kurva jebi me jebi me ” ubacao sam joj kurac do kraja svaki put glavic je poceo da me boli i bio sam na vrhuncu kao i poceo sam puniti teta Mirjanu punio sam je “puni me pickice puni me puni meeee” govorila je…. “Ovo je sve sto znas je li maleni, dodji sjutra kod mene kuci u 8 da ti teta Mirjana pokaze sta je jebacina” tako sam i uradio i bio sam u 8 sati u njenom stanu… Mirjana me je sacekala u lakiranim cizmama sa ogromnom stiklom , koznim gacicama i nekom palicom u ruci ,scena je bila iz sado mazo filmova ali mi se dopalo… “Lezi na krevet odmah, da vidimo koga si samarao i napio sinoc , i ruke na ivice od kreveta jer ce da pane malo vezivanje” bio sam u soku ali sam poslusno pratio sve sto mi govori , vezala me lisicama za ivice kreveta stavila mi maramu preko ociju i skinula mi gace , nakon toga sam na stomaku osjetio metal… “Ne mrdaj da te ne isjecem” Mirjana je bukvalno rezala moju duksericu bio sam u soku ali kurac nikad tvrdji pocela je da me lize, pocela je od bradavica koje je prvo jako sexy lizala a nakon toga grizla toliko jako da me natjerala da vristim ….. “Podigni noge malo gore i rasiri ih da ti malo lizem cmar ovaj maleni” bio sam i dalje u soku ali sam je pratio i uradio kako mi kaze lizanje cmara je bio najprijatniji osjecaj koji sam do tada osjetio i mislio sam da ne moze bolje od toga, jezikom mi je mrdala po cmaru i lizala moje butine i bas kada sam pomislio da od toga ne moze bolje ,presla je na moj kurac i lizala samo rupicu na mom glavicu a drugom rukom mi stezala jaja to me je toliko napalilo da je bilo dovoljno da mi dva puta protrlja kurac i vec sam joj svrsio u usta … Bila je ljuta “ma jebacu ti ja mamicu tvoju sebicnu veceras ” rekla je… Nakon minut mi je stavila nesto usta i rekla popij ovo… Uradio sam tako i za 10 minuta moj kurac je stajao perfektno uspravno…. “Sad ce tebe tete MIrjana malo da JASEEEEE” nabila mi se toliko jako na kurac da sam ovaj put ja nji molio da prestane ali nije me poslusala “AHH AHHHHHHHH razbicu te kurvice” govorio sam joj “ne ja cu tebe” nabijala se do kraja i onda pomjerala naprijed nazad do iznemogosti…. Skakala je po mome kurcu a mene samarala svom snagom bilo mi je cudno ali i predivno oboje smo bili na vrhuncu “aaaaaaaaaaaa” vristao sam “puni me , puni me” govorila je svrsio sam u moju domino kurvicu i nasi sokovi su se pomijesali i slivali po nama , bilo je nevjerovatno… Ustala se a moj kurac je od te tablete jos uvjek bio krut , pocela je da pusi moj kurac natopljen spermom ,lizala je jezikom sve sokove koji su bili na mom kurcu bio sam izuzetno napaljen drkala mi je zivotinjski , boljelo me jako ali sam uzivo u tim slatkim mukama rekla mi je “Pickice svrsi mi u usta i slobodan si” stezao sam svoj kurac a moja jebacica ga je grickala i drkala sve jace konacno sam svrsio u njena usta i moja muda su me boljela jer je to bio prvi put u mom zivotu da svrsim tri puta zaredom… Bio sam jako umoran , Mirjana mi je skinula lisice i povez preko ociju i rekla spavaj ovde …. Mnogo sam te istrosila veceras , dok je ona otisla do dnevne sobe ja sam vec spavao… Ujutru sam bio sam u Mirjaninom stanu koji je bio zakljucan… Vrtio sam se po stanu i jeo neke mandarine kad ujednom se otkljucavaju vrata i zenski glas kaze “Koji kurac ti radis ovde…? nije bilo dosta sto ste ti i onaj tvoj debil od druga svima pricali da ste me jebali nego mi i u kucu ulazis” To je bila Itana jedna od djevojaka koje su dolazile na moje zurke i koju su jebali svi gosti manje vise… “Cekaj vrata su bila zakljucana da li to znaci da ti jebes Mirjanu” da to znaci da ja nju jebem…. Sama je shvatila i pocela da histerise po kuci kada sam pokusao da odem na vrata se pojavila Mirjana i pitala o cemu se radi “Radi se o tome jer jebes klinca koji je mene jebao i jer mu mama mozes biti” rekla je Itana i otisla u svoju sobu… “Ja bih trebao da idem” rekoh “Ne, ne, ne , mi cemo sada da jebemo onu malu curkicu”
Itanu?
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Gledam

Gledam je kako raste i mislim u sebi;ista mama.Crna duga kosa,male usne napucene kao tresnje,vitka i visoka ali sa lepim kruskolikim sisicama i lepom izvajanom guzom.Divno stvorenje.
Cest sam gost kod brata od tetke,ili je on kod mene.Ozenio se drugi put i kcer mu je iz prvog braka.
Plasio sam se za nju kako ce se snaci sa macehom ali izborila se za svoje mesto i meni je laknulo.Volim tu malu garavu lepoticu Mirjanu.Doslo je vreme da krene na faks i uz malo napora ,ubedim joj oca da je pusti,pomoci cu i ja ako zatreba.
I jesam,u svakom pogledu….
Jednog zimskog dana pre izvesnog vremena,zamololi su me da je odbacim do Beograda gde studira.Naravno da sam odmah skocio i natovario auto i krenusmo.
To je prvi put da sam sam sa njom razgovarao o svemu i svacemu otvoreno,bez stida…
Inponovalo mi je da je otvorena sa mnom tako..osecala je bliskost…
Stigli smo do glavnog grada i smestio sam je u stan i cekali smo njenog momcica koji se unbrzo pojavio.Mlad klinac koji se jos ni ne brije,atletskog stasa i arogantnog pokreta prisao je i odmah je presao u napad na moju MIrjanu sa izmisljenim razlozima i ociglednom ljubomorom…
Smirio sam situaciju i diplomatski sam ih naveo da popijemo koje pice i ja cu spremiti neku vecericu…noc je tekla…alkohol je cureo nasim grlima mnogo vise nego sto mi je prijalo..ne zbog mene ali nisam zeleo moju bratanicu pijanu…
U momentu kada sam video da ga alkohol pobedjuje,zetica sam pokusao da otpratim kuci ali je insistirao da ostane..;pa dobro..neka..namestim mu kauc a Mirjanu otpratim do kupatila da se istusira i vrati sebi..alkohol je urnisao..
U bunilu dok sam seronju od zeta uspavljivao,rece mi da mu Mirjana stalno prica o meni kao o nekom koga ona obozava i koji je njoj sve pa i ljubav..nasmejah se..glupost..ajde mali spavaj i zeleo sam da krenem kuci ali nelagoda da je ostavljam samu sa ovim kretenom ..
Izasla je iz kupatila samo sa peskirom koji je pokrivao samo sise ali medju nozje..uh…divan prizor uredne mace sa retkim dlacicama otkrivali su mi nesto sto bih ja nazvao idealna pickica…lepi kukovi se zanjihase hodnikom prema meni i pomislio sam;uh monika beluci mi pada u zagrljaj….tek onda sam primetio njen pogled zainteresovanog laneta i koji mi je fokusirao oci i ja zadrhtah…Pravio sam se lud kao da ne primecujem boginju u naj lepsem izdanju ispred sebe….ciko….ostani tu nocas…nesmemn da zaspim sama strah me od ovoliko pica..
Pa dobro-pomislih i zapitah je gde cu spavati.
rece :-u mojoj sobi,sa mnom…
Pakao…prezivecu…
Odoh u kupatilo,istusirah se hladnom vodom da dodjem sebi…ne bas hladnom ali ni toplom..
Kada sam izasao…Goran..zetonja hrce kao testera i ne pomera se…i ja polako udjoh u sobu moje bratanice:lezala je pokrivena cebetom do vrata i pomislih ;hvala bogu..sve je ok.Legoh sasvim na ivicu kreveta i pokrio sam se istim cebetom….
Spava..dobro je a u sebi gutam knedle i mislim se;da li je obucena…Zaspah…
Nemiran san i vrpoljenje,nisam u svom krevetu i najednom osetih zagrljajcelim telom….rauka prebacena preko mojih grudi,sise se zalepile za moj grudni kos a noge me obujmise celog..uh..ona je gola sasvim…..poceo sam da se znaojim,nisam zanao sta cu sa rukama ali tada osetih njeno mazno trljanje uz mene i ruka koja je pocela da se spusta sa mojih grudi ka mom topu koji je stajao kao strela…zgrabila ga je i prvo neznim a kasnije sve zescim potezima ga navlacila….
UMirem…da li spava ili ovo radi svesno…i tada me zajaha i polako se natace na miska i u ritmu poce da me jasi kao konja u kasu.
Gurala mi je sise u usta i ja sam ih gutao ,grickao bradavice a njene ruke me mazise i stiskase u grcu naizmenicno…srusio sam je na ledja i tada je rasirih kao zabu i i dobro zagledah njenu acu ,sise,oci…oci koje su me gledale kao da sam jedini na svetu i koje su me gutale….Bacio sam se na nju i rasturao sam tu usku lepu toplu macu,ruke su mi dodirivale svaki deo njenog tela….uh…voleo bih da se nikad ne zavrsi ova noc….
..Jutro je…pokrih je i iskradoh se iz stana…i brzom voznjom kuci……
a ovu pricu vam pricam…jer me je upravo nazvala i pozelal je svega jossssssssssssssssss
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Gazdarica Ljilja - VII dio

Kako je vreme odmicalo, polako sam ucila da uzivam u svojoj biseksualnosti. Cesto uhvatim sebe kako gledam u zgodne cice koje vidjam u gradu i mastam da vodim ljubav s njima. Iako deluju veoma hetero, kladim se da bih lako mogla da ih navedem da se preispitaju. Ovo mi se cesto desava i na aerobiku, za vreme treninga. Posmatrajuci drugarice dok vezbaju, dobijam neverovatno jaku zelju da imam odnos sa nekom od njih. Za sada je to jos uvek u domenu maste, ali videcemo sta nosi buducnost. Naravno, sve ovo ne znaci da sam zapostavila odnose sa muskarcima. Po tom pitanju se nista nije promenilo, narocito prema mojim radnicima.
Nekoliko dana nakon sto je Tamara prvi put prespavala kod mene izasla sam sa drugaricama u neki lokalni klub, ili kako se to u moje vreme zvalo diskac. Jedna nasa stara drugarica je upravo dosla iz Norveske nakon duzeg vremena pa smo je malo izvele u grad, da se zena lepo ljudski provede. Sanja, moja najbolja drugarica, je sve to organizovala. Sedele smo u jednom separeu i uz dosta alkohola vodile diskusiju sa nasom Norvezankom. Buduci da je godinama nismo videle, sva nasa paznja je bila usmerena ka njoj. Posle dovoljno popijenog alkohola, odlucile smo da malo djuskamo. Redjale su se pesme Natase Bekvalac, pa onda neka Sandra Afrika, pa neke Zvezde Granda, kako mi rekose… uglavnom taj neki danasnji pop-folk ili kako se vec zove. Klub je bio prepun i ljudi su uglas pevali svaku pesmu koja je isla. Nas pet je takodje ponela ta vesela atmosfera, iako mozda nismo znale svaku pesmu. Nakon nekih pola sata par drugarica je odlucilo da se vrati u separe, pa smo ostale nas tri, tj. Sanja, Natalija Norvezanka i ja. Nata je odusevljeno pricala kako nigde na svetu nema takvog provoda kao u Srbiji. E, a pre nego sto je otisla bila je tvrdokorna rokerka. Zatim su i njih dve resile da se vrate, a ja sam i dalje pevala sa masom. Kako je vreme odmicalo, DJ je sve vise zalazio u mracne vode turbo-folka, sto je mene pomalo pocelo da smara. I bas kada sam htela da odem do svog drustva, odjednom se niotkuda pojavio Filip, Tamarin brat. Bio je kurcevit kao i uvek, u beloj bodi majici, glumio je nekog frajera pokusavajuci da smuva nesto.

- Ej, gde si, Ljiljana, sta ima, dosla si malo u provod, a?
- Evo, malo sa drugaricama. Sta ima kod tebe?
- Pa i ja izasao malo u lov, trazim neke devojcice… da ne znas mozda neku?
- Eh, ne druzim se ja s decom, ja sam ozbiljna zena.
- Nista onda, moracu da se djuskam malo s tobom.

“E, bas mi ti trebas”, pomislih u sebi. Nikad nisam volela te navalentne i napadne tipove koji misle da su najbolji jebaci i da je bas njima najduzi. On je stajao naspram mene i kao djuskao, nesvesan koliko je smesan. Vremenom se momak osmelio pa je tokom neke balade stavio ruke na moje kukove, nadajuci se da cu da plesem s njim. Nesto me je teralo da prihvatim njegovu igru, pa sam mu stavila ruke oko vrata i poceli smo da se njisemo u ritmu lagane muzike. Prostor je bio slabo osvetljen i oko nas je bilo mnogo drugih parova koji su takodje plesali. Gledali smo se u oci. Meni je sve jos uvek bilo smesno, dok je on bio mrtav ozbiljan. Po izrazu njegovog lica sam mogla da vidim da me zeli. Priljubili smo se jedno uz drugo tako da sam mogla jasno da osetim izbocinu na njegovim pantalonama u predelu medjunozja. U tom trenutku mi je ozbiljno pala na pamet pomisao da se pozabavim s njim, ali sam se odmah setila da je on Tamarin brat. Dok sam ja razmisljala kako bi to izgledalo da imam paralelne seksualne odnose sa njih dvoje, on me je u jednom trenutku poljubio u usta. Ni sama ne znam zasto ali uzvratila sam mu poljubac. Nisam razmisljala o mogucim posledicama svojih odluka. Nastavili smo da plesemo i povremeno se ljubimo. On je postajao sve navalentniji i slobodniji pa je polako poceo da spusta svoje ruke na moju guzu a par trenutaka kasnije mi je zavukao ruku izmedju nogu. Iako mi se nikad nije svidela takva agresivnost kod muskaraca, nisam mogla da sakrijem uzbudjenje koje je taj njegov potez izazvao. I on je bio napaljen, mada sam znala da zeli da me kresne jos od trenutka kada me je prvi put video. Verovatno da je alkohol imao dosta udela u donosenju odluka te veceri i nekako sam prelomila i resila da uradim to. Medjutim, izgleda da je i on mislio isto, pa mi je sapnuo na uvo:

- Cekam te napolju, ispred ulaza. Dodji za nekoliko minuta.

Dok sam gledala kako nestaje u masi, ponovo sam se na trenutak zapitala sta to radim, ali sam se vec sledece sekunde okrenula i otisla da javim drugaricama da moram da odem kuci. Dok sam prilazila separeu videla sam da su dovele musko drustvo, pa sam resila da ih ne uznemiravam. “Izgleda da ce i one veceras omastiti brk”, pomislila sam. Okrenula sam se i posla ka izlazu, pokusavajuci da se probijem kroz masu. Najzad sam izasla u hodnik i zatim stepenicama ka izlaznim vratima. Bilo je oko 02:00. Na parkingu gomila automobila. Na sebi sam imala pantalone i belu kosulju. Okolina je bila slabo osvetljena i to samo mesecinom. Nigde zive duse. Iz mraka sam cula Filipov glas:

- Hej, Ljiljo, ovamo.

Krenula sam za njim. Isao je ispred, a ja sam ga pratila. Prolazili smo izmedju svih tih automobila, da bi najzad na drugom kraju parkinga, pored neke zicane ograde dosli do njegovog, plavog Yugo Cabria. Stali smo pored auta i poceli da se ljubimo i grlimo. Dok smo razmenjivali poljupce, Filip me je hvatao za grudi preko kosulje.

- Joj, kakve sise imas Ljiljo, nemas pojma. Jos nisam video ovakve. Malo pre, dok smo plesali, jedva sam cekao da izadjemo napolje da mogu da ih probam… mmm, kako su dobre… – odusevljeno je govorio dok mi je raskopcavao kosulju.

Ja sam je skinula i stavila je na njegov auto a zatim cucnula i pocela da mu raskopcavam pantalone. Svukla sam ih dole, a onda i bokserice. Najzad sam ugledala siluetu njegovog kurca. Bio je obrijan, sto me je prijatno iznenadilo.Uhvatila sam ga i pocela da mu nezno povlacim kozicu gore-dole. On se naslonio na vrata prtljaznika i posmatrao kako se igram njegovim vrsnjakom. Zatim sam mu jezikom pocela dodirivati i masirati glavic, na sta se on blago stresao. Izgleda da nije imao mnogo iskustva sa oralnim seksom. Moj jezik se uvijao oko Filipove kite budeci u njemu plamen strasti.

- Aaah, mmmm, uh… daaa, tako, tako, samo nastavi, mmmm.

Pusila sam mu tako dobro da je decko poceo da se savija na dole, ka meni. Nekoliko puta sam ga progutala do korena i drzala ga neko vreme u ustima, milujuci ga pri tome jezikom. Moram priznati da i nije bio impozantan, mozda cak i ispod prosecan ili sam ja samo navikla na vece komade. U tim trenucima sam shvatila da je velicina zaista bitna i da lupaju oni sto kazu da nije. Dovodila sam ga do ludila svojim oralnim umecem. Zatim sam ga uhvatila rukama za guzove i pocela da ga pomeram ka sebi i nazad. Shvatio je sta zelim i poceo i sam to da radi, uhvativsi me rukama za glavu. Zabijao mi ga je u usta sve brze i brze, ali sam ga u jednom trenutku izvadila, kad sam procenila da mu treba pauza. Zatim sam se podigla, skinula grudnjak a onda i pantalone do kolena i naslonila se rukama i grudima na njegov auto.

- Jebi me, Filipe – rekla sam mu naguzivsi se.

Prisao mi je odpozadi, pomerio gacice i zatim usao u mene. Neko vreme ga je nezno gurao i vadio, sve dok mu nisam rekla da ubrza tempo. Sada me je vec lupao znatno muzevnije i bolje. Pritisnuo me je uz svoj automobil tako da su mi se sise priljubile uz staklo zadnjih vrata.

- Ah, ah, ah, oh, tako, tako, ah, ah, ah… nastavi tako, ah… – pokusavala sam da ga ohrabrim.
- Mmmmm, da, mmmm… majko mila, kakva guzica – mrmljao je napaljeni Filip.
- Udri me jace, Fico, ne stedi se…
- Uh, uh, uh, evo ti, jel dobro?
- To, to, to, tako junacino moja… ah, ah, ah, oooh, ooooh – najzad sam svrsila, ali ne zato sto me je dobro tucao, vec vise zbog straha i uzbudjenja da ce nas neko videti.

I ranije sam se jebala na javnim mestima, ali sam se sada nekako najvise bojala da ce neko da izadje iz diskoteke ili iz nekog od okolnih automobila i vidi nas. Za razliku od mene, Filip se izgleda nije plasio toga, vec kao da je uzivao u ostvarivanju svojih snova. Rekao mi je da ce uskoro da svrsi i pitao gde da to uradi. Nisam mu odgovorila vec se uspravila, opet cucnula dole i pocela da mu pusim. Ubrzo je ispalio tri kratka mlaza. Progutala sam ih i ustala. Sve se desilo vrlo brzo. Oboje smo poceli da se oblacimo. Htela sam da odem kuci pa smo se dogovorili da me odbaci. Sanji sam tokom voznje poslala poruku obavestivsi je da sam otisla. Nas dvoje smo se dogovorili da nikome ne pricamo o nocasnjem dogadjaju. Meni je to posebno bilo vazno zbog Tamare, jer bi je povredilo saznanje da se kresem s njenim bratom. Ustvari, ja sam planirala da ovo sa Filipom bude seks za jednu noc, nadajuci se da nece vise da me smara svaki put kad me vidi.
Sutradan, u subotu, probudila san se oko podneva i na mobilnom videla da me je on zvao. Nazvala sam ga da vidim o cemu se radi. Predlozio mi je da sutra odemo malo u prirodu. Kako se to nije uklapalo u moje planove, isprva sam ga odbila pravdajuci se nekim obavezama ali je on bukvalno poceo da me moli, govoreci kako mu je prosla noc bila najlepsa u zivotu i kako bi voleo da to dozivi barem jos jednom. Najzad sam se sazalila i resila da mu jos jednom priustim to zadovoljstvo. Nije mi bilo stalo do tucanja s njim, jer sam vec imala dovoljno seksualnih partnera, a on se i nije bas najbolje pokazao, tako da mi je taj susret s njim izgledao kao neka vrsta humanitarnog rada. Dogovorili smo se da bude kod mene sutra oko podneva. Tako je i bilo. U nedelju, par minuta pre podneva, sedela sam u svojoj sobi i cekala da me cimne mobilnim pa da istrcim napolje. Koliko god bila nezainteresovana za njega, radovala sam se avanturi u prirodi. Na sebi sam imala skotsku suknju i belu kosulju kratkih rukava, sa belim carapama do kolena, a kosu sam vezala u kikice. Licila sam na englesku srednjoskolku i to mi se svidelo. Nakon njegovog poziva, uskocila sam u auto kome je bio spusten krov i krenusmo ka planiranom mestu. Put nas je vodio ka jednom selu u nasoj opstini, pored koga protice reka, a obala je posumljena i obrasla zbunjem. Do sela je Filip vozio prilicno brzo, ali je u selu znatno usporio pa smo mogli malo da caskamo dok ne stignemo.

- Ti bas volis da se jebes, a?
- Volim, sto pitas?
- Onako, mislim, preksinoc si bila prilicno slobodna i divlja, cak si i progutala moju spermu…
- Sto ti je to cudno?
- Pa, ono, mislim, ne vole to bas sve zene, neke se gade i samog pusenja, a ti se bas dobro snalazis u tome, vidi se odmah da imas iskustva…
- Pa, ne gadim se, sto bih se gadila, nisam klinka pa da se gadim… Iskreno da ti kazem, volim da popusim i uzivam u tome… i bas mi je onako ekstra osecaj kad zadovoljim muskarca.
- Jel uvek gutas spermu?
- Kad mi partner svrsi u usta, uvek, tj. nikada je ne pljujem.
- I ne gadis se?
- Ne, volim taj slatki ukus sperme i jedva cekam da stignemo tamo pa da ti opet podudlam stojka – rekla sam osmehnuvsi mu se i dodirujuci ga istovremeno rukom po medjunozju dok smo se vozili poljskim putem.

Na moj prvi dodir, Filip je vec poceo da se uzbudjuje i podize sa sedista, na sta sam krenula glasno da se smejem. Stigli smo na odrediste. Mali, zabaceni proplanak, do koga je vodio uzan put, taman toliki da se nas mali autic provuce kroz njega, gde je retko ko svracao, obrastao visokom travom i okruzen sumom i sibljem sa svih strana osim sa one koja je gledala na reku. Nije bilo cak ni mesta za pecarose. Nakon sto je nekako okrenuo zadnji deo automobila ka reci, Filip je povukao trenerke na dole, a ja sam mu zavukla ruku u gace i izvadila mu ga napolje. Pocela sam istovremeno da mu gnjecim kurac i lizem vrat. Svakog trenutka je bio sve napaljeniji.

- Pricaj mi bezobrazne stvari – rekao mi je.
- Sta, na primer? – sapnula sam mu na uvo.
- Zasto volis seks?
- To mi dodje kao rekreacija, relaksacija, nacin da se oslobodim stresa i uzivam.
- Koji deo muskog tela najvise volis?
- Kurac, naravno. On je za mene kao lizalica. Volim da sisam i lizem glavic ali uglavnom ga gutam celog. Volim da ga dugo obradjujem jezikom i da osetim kako mi pulsira u ustima. Posebno volim muda, ali moraju da budu obrijana, ovako kao tvoja… volim da ih sisam kao bombone.
- Koliko si ih do sada popusila?
- Hmm, mnooogo.
- Otprilike?
- Pa, recimo oko 200.
- Brate… kako uspevas u tome?
- Pih, maciji kasalj. Lov na muskarce je kao pecanje. Ja bukvalno nista ne radim, oni mi sami dolaze i nude se. Pa svaki put kad razgovaram s nekim muskarcem, on vise gleda u moj dekolte nego u mene i naravno, nema pojma o cemu pricam, jer misli kako da me odvede u krevet. A tek kad prosetam gradom ili sednem s drugaricom u neki kafic… Uvek se dobro ismejem posmatrajuci face tih tipova koji bulje u mene.
- Dobro, ali, ti kao da nista drugo u zivotu ne radis osim sto se jebes…
- Ma kako ne radim, bre… kazem ti, seks mi je kao anti-stres terapija. Uostalom, ako me je priroda vec obdarila ovolikim sisama i dupetom, sto da to ne iskoristim.
- Kakav je ukus sperme?
- Probaj pa ces da vidis.
- Aaa, bljak mi je, reci mi ti.
- Ne znam kako da opisem…meni se svidja, ali ukusi su razliciti.
- Kakav seks najvise volis?
- Recimo… redaljku. Volim da se jebem sa vise tipova istovremeno…
- Sa koliko?
- Nije mi vazno, sto vise to bolje.
- Kazi mi najvecu cifru koju si imala.
- Devetorica.
- U, jebo te…
- Hahahaha…
- Jel planiras da oboris taj rekord?
- Ne znam, ako nadjem odgovarajucu ekipu.
- Pa, jedino neki fudbalski tim…
- E, vidis, dobra ideja… videcemo, hahaha…
- Zasto volis redaljku?
- Ne znam, pali me to kad se redjaju na meni i kad me pune sa svih strana, narocito kad im pusim pa oko moje glave bude mnogo kurceva koje treba posisati… A i nekako mi je monotono kad se stalno kresem sa jednim… redaljka je zanimljivija.
- Sta jos volis.
- Volim duplu i triplu penetraciju, volim kad mi na kraju svrse svi u usta i kad progutam svu tu spermu, volim obilno svrsavanje i gustu spermu, volim orgije i grupni seks i cesto ucestvujem u njima…
- Pricaj, pricaj.
- Volim da se nasladim i zenama.
- Kakve ribe volis?
- Zgodne, zanosne zene raskosne lepote, one koje ti pomute um i za kojima se okreces na ulici.
- Mislis, sisate i guzate?
- Bas tako, koje su kao i ja, nezasite i divlje u krevetu.
- Jel imas trenutno neku?
- Aha…
- Jel bih mogao da vam se prikljucim?
- Pa, ne bas… ona ne voli muskarce, nazalost.
- Pricaj mi jos sta volis?
- Volim kad me drugi ljudi gledaju dok se tucam. Cesto zamisljam sebe kao porno glumicu.
- Pa, mogu ti reci da bi imala sta da pokazes.
- Znam.
- Koja ti je omiljena poza.
- 69, definitivno, ali obozavam i kucecu, volim i kad sam ja gore… ma volim sve.
- Pa, mogli bismo da se snimamo nekad tokom seksa, pa da stavimo na internet.
- Hmm, ne bih bas…
- Pa rekla si da volis da te gledaju.
- Da, ali necu da me gleda cela zemlja, nego onako, nekoliko ljudi…
- Kako bi onda bila porno glumica, kad neces da budes poznata?
- Ne znam, zato se valjda i nisam osmelila na taj korak…
- Jel ima nesto sto ne volis?
- Hmm… ne volim sado-mazo i te gluposti, mucenje, izivljavanje… Seks, po meni, treba da bude uzivanje a ne mucenje i patnja za bilo koga. Ne volim da koristim ni razna pomagala tipa vibratori i te gluposti iz seks-sopova. Ne znam sto se neki ljudi pale na to… Dosta price, hajde da se jebemo – rekla sam mu i popela se na njega.

Ispod suknje nisam imala gacice, pa sam uzela njegovu patku, naciljala je u svoju ribicu i spustila se na nju. Zatim sam raskopcala kosulju, izvadila dude iz grudnjaka i ponudila mu ih. Zgrabio ih je rukama i poceo naizmenicno da mi lize bradavice, dok sam ga ja jahala, drzeci se za naslon sedista. Vremenom sam se sve vise nabadala na njega i postajala sve zivahnija. Od svog tog skakanja i nabijanja i sise su mi skakale gore-dole. Istovremeno sam gledala ka reci i, u jednom trenutku, iznenadjenje. Nailazi mali ribarski brodic sa kabinom iz koje ubrzo izlazi covek i gleda ka nama. Ja, ne prekidajuci akciju, iskolacila oci i uzbudjeno cekam da vidim sta ce dalje da se desi. Bila sam toliko iznenadjena da sam zaboravila sta trenutno radim vec sam nastavljala da tucam Filipa, koji nije imao pojma sta se dogadja. Ribar je gledao ka nama posmatrajuci moje gole grudi koje su poskakivale gore-dole. Uplasila sam se da bi mogao da nam pridje i trazi da se prikljuci. Mislim da mi je stalo srce od straha u tih par sekundi. “Kako nisam razmisljala da bi ovo moglo da se desi”, pomislila sam. Nije se zaustavljao. U jednom trenutku, poceo je da mi mase uz siroki osmeh. Odgovorila sam mu i glasno se nasmejala, nastavivsi da se nabadam na Filipovu patku. Mlatarao je rukama pokazujuci nam da slobodno nastavimo i ja sam ga spokojno poslusala. Uskoro je nestao iz mog vidokruga. “Uh, dobro je proslo”, pomislila sam. Bio je to prvi i do sada jedini put da me gleda neko sa strane, ko ne ucestvuje u celoj stvari. Tucala sam Filipa sve silovitije, kao sam se ohrabrila nakon sto mi je pao kamen sa srca.

- Hajde, ljubavi, daj mi ga… ah, ah, ah, ah… gurni mi ga duboko, da ga osetim… oh, oh, oh… – vristala sam u transu.

U nekoliko navrata sam ga samarala svojim sisama, pomislivsi kako bih mogla da ga nokautiram jednim udarcem, sto me je nasmejalo. Skakala sam na njegovu kitu sve dok nije svrsio. Zatim sam se vratila na suvozacevo sediste, primakla glavu njegovom medjunozju i opet mu malo pusila, izvlaceci ostatke sperme. Kurac mu je uskoro omlitavio bez ikakve nade da moze opet da se digne. Pomislila sam kako je upravo izgubio i poslednju sansu da me osvoji, ali nisam imala srca da mu to kazem. Nisam uspela da dozivim orgazam, pa sam morala da ga odglumim, a to mi se stvarno retko desava. Jedino sto me je uzbudilo jeste to sto me je video slucajni prolaznik. Bila sam pomalo ljuta na Filipa i njegovu seksualnu nemoc, pitajuci se sta mi je sve to trebalo.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Iskoristila me teta Mirjana - II dio

Koji kurac ti radis ovde…? nije bilo dosta sto ste ti i onaj tvoj debil od druga svima pricali da ste me jebali nego mi i u kucu ulazis” To je bila Itana jedna od djevojaka koje su dolazile na moje zurke i koju su jebali svi gosti manje vise… “Cekaj vrata su bila zakljucana da li to znaci da ti jebes Mirjanu” da to znaci da ja nju jebem…. Sama je shvatila i pocela da histerise po kuci kada sam pokusao da odem na vrata se pojavila Mirjana i pitala o cemu se radi “Radi se o tome jer jebes klinca koji je mene jebao i jer mu mama mozes biti” rekla je Itana i otisla u svoju sobu… “Ja bih trebao da idem” rekoh “Ne, ne, ne , mi cemo sada da jebemo onu malu curkicu”
Slusao sam 42-godisnju zenu kako mi naredjuje da imam trojku sa njom i njenom kcerkom, ovaj put sam znao da od toga ne moze bolje…
- Vjerovatno znas Itana je nimfomanka…. cuvsi to bio sam presrecan , jer se onda i sve one price koje smo pricali ja i moji ortaci o njoj mogu gledati i iz nekog drugog ugla…
- Znam…. odgovorio sam…
- Ajde da je jebemo… rece Mirjana…
I udje u cerkinu sobu , nakon 10 minuta ne toliko bucne rasprave izasle su iz sobe… Ja sam bio zbunjen i to se videlo po meni…
- Gradski jebacu usrao si jel ajde prati nas… rekla je itana a njena vjerovatno ponosna mama se na to samo nasmijala i uhvatila me za ruku i povela ka svojoj sobi u kojoj smo se vece ranije jebali…. Na sredini sobe se prostirao ogroman krevet na koji smo ja i Itana legli i poceli da se ljubimo…
- Sad cu ja samo da obucem moje “radno odijelo”… rece Mirjana…
Dok smo cekali Mirjanu ja i njena cerka nijesmo gubili vrijeme, lizao sam je po vratu i skidao njenu majcu preko koje su se ocrtavale nabrekle bradavice… Kada sam skinuo rozu majcu sa natpisom “superstar” iskocio je jedan par perfektno oblikovanih sisa koje sam lizao na jednoj svojoj zurci…
- Hoce li i o ovoj jebacini svi da sazaju…..
- Nece zlato… Slagao sam Itanu , naravno…
Dok sam joj lizao sise kurac je poceo da mi se dize i rijesio sam da se skinem …. Skidao sam pantalone ali mi je jezik i dalje bio zalijepljen za njene bradavice , koje sam lizao i grickao… Duksericu mi je Mirjana vece ranije isjekla , tako da sam opet bio go u krevetu 42-godisnje kurvice i njene cerke nimfomanke, za moje shvatanje sexa to je bila idealna situacija….
- Nabij mi ga medju sise… Nabij ga molim te…
Poslusao sam iItanu, spojio sam njene sise i nabijao joj kurac izmedju , jako je to napalilo….
- Ahhhhhhhh , jebi ih , jebi ih…. govorila je Itana i u to vrijeme u sobu ulazi njena domino mama sa sve “radnom opremom”…. Kurac mi nikad nije bio kruci, mislio sam da sanjam… I naravno domino mama nas je umirila…
- Maleni ti ces da mi lizes picku, a Itana ti ces da mi tvoju picku stavis na usta odmah….
Mirjana je legla , a na koljena je stajala Itana i svoju picku stavila na usta rodjenoj mami… Bio sam odusevljen… I poceo sam da lizem Mirjanine butine i da prilazim njenoj picki, kad sam joj stavio jezik na picku pocela je da dahce a istovremeno je lizala Itaninu picku , Itana je vristala i govorila
- Lizi me jebaciceee, lizi , ocu usta da ti svrsavam u usta….
Bio sam u ekstazi bukvalno sam jeo Mirjanin klitoris i lizao otvor njene picke…
-Ahhhhh ahhhhhh svrsicu….Nastavi, nastaviii… govorila je Mirjana i u jednom trenutku sam osjetio njene sokove na svojim usnama i bilo je predivno….
- Stani sad ces malo da nas jebes… Itana stani u nasu pozu…
“NASA POZA” je bilo nesto predivno , Mirjana je lezalasa rasirenim nogama na krevet a Itana naguzena preko nje i ispred mene su sjevale dvije fenomenalne picke i jedno dupe…. Bilo je kao u snu… Naslonio sam kurac na Itaninu picku i ubacio sam joj ga unutra… Bila je vlazna i meka jebao sam je polako i kruznim pokertima , zelio sam da nimfomanka iz mog kraja dobro svrsava… Jebao sam je sve jace i poceo sam da je samaram po dupetu i da joj lijevom rukom cupam kosu… I jedno i drugo smo bili jako napaljeni ….
- AAAAA daj mi ga daj mi ga citavog daj mi ga…. I dao sam joj ga , poceo sam Itani zivotinjski ubacati kurac svaki put snazno i do kraja zelio sam da osjeti bol…
- A svrsi u mene svrsi zajedno samnom…. bio sam toliko napaljen da sam poceo da punim 18-godisnju Itanu bez razmisljanja… Oboje smo svrsavali u naletima bilo je odlicno, ali sam potpuno zapostavio teta Mirjanu koja zbog toga nije uopste bila srecna….
- A ja , jebem li vam mamicu sebicnu… ljutito je rekla Mirjana ustala se i krenula ka kuhinji… Znao sam da cu opet da pijem one tablete, ali nijesam imao nista protiv… I bilo je tako i opet kao prethodnu noc za desetak minuta moj kurac je stajao uspravno….
- Posto si mogao da zaboravis da i mene treba da jebes, sad ces malo da mi polizes cmar pa da me jebes u isti, a ti kurvice moja na pod i drkaj picku ocu da te gledam dok to radis…
Nikad do tada nijesam zeni lizao cmar ali tog puta
sam slusao Mirjanu kao da sam bio hipnotisan… Naguzila je svoje podignuto dupe iz gradskog fitnesa i prislonio sam svoj jezik i poceo da joj lizem cmar a drugom rukom da joj ubacujem prste u picku…
- AAAAAAAA stavi mi ih sve , sve mi ih stavi… Vristala je …. Vertikalno sam joj ubacio 3 prsta u picku i buvalno je poceo jebati prstima…
- AHHHHHHHH to to…. Vristala je i svrsavala pomjerio sam jezik sa njenog cmara i polizao sve sa vlazne pickice….
- A sad me jebi u dupe… Prislonio sam svoj kurac na njen cmar i krenuo da je jebem polako, ali bas polako , kurac je veoma tesko ulazio i boljelo me je a i Mirjanu…
- Aaaaaaa BOLI MEEEEEEEEE… Vristala je Mirjana…Pitao sam da stavimo neku kremu da lakse ulazi jer i mene boli kurac od ulazenja u njen preuski cmar….
- Ne maleni, i treba da nas boli… Nakon ovoga sam zaista zelio da Mirjanu boli i ubacio sam joj svom snakom kurac u dupe…
- AAAAAAA , ahhhhhh ubijas me…. radi mi to , radi jos jace.. nabijao sam joj kurac jos jace u njen cmar koji se sve vise i vise otvarao… Uzivao sam i zelio sam da joj iscijepam njenu rupicu nabijao sam je jako i jebao kruznim pokretima da bih je sto vise otvorio… Trajalo je desetak minuta i Mirjana je od bolova pocela da place ali je i dalje uzivala…
- Razbij me, razbi… To sam i radio razbijao sam njeno dupe…
- Svrsicu ti u dupe kurvo…
- Neeeeee , ne stani… pomjerila se Mirjana i prestao je sex…
- Ovoj sebicnoj koja hoce kurac samo za sebe ces da svrsis usta… i pokazala je pud svoje cerke Itane koja je drkala svoju razjebanu pickicu…
- Necu da pusim nesto sto je tebi ulazilo u dupe, necu da to da gutam…. rece Itana i napravi veliku gresku… U svom domino odijelu prisla joj je Mirjana i opalila joj samarcinu i vukla za kosu sve do moga kurca…
- Jel neces da ga pusis???
- Izvini mama hocu, hocu… Odusevio me Itanin odgovori ubacio sam joj kurac do kraja usta, zagrcnula se i imao sam osjecaj da ce da se udavi…
- AAAAAA to nije smijesno, lezi i pusti je da ti lijepo pusi … Rece Mirjana, i kao hipnotisa sam je poslusao… Lizala je Itana moj kurac koji je vjerovatno mirisao na unutrasnjost dupeta njene mame… Svaki put kad bi mi presla preko glavica dotakla bi me zubima da osjetim malo grbuckanje, pusila je profesionalno…. a desnom rukom drkala korijen moga kurca, sto je brze drkala imao sam osjecaj da cu prije da svrsim…
- Ahhhh nastavi nastavi…. Molio sam je… uradila je tako nastavila je da mi pusi i drka….
- Svrsavaj joj usta… I cim je Mirjana to izgovorila poceo sam puniti usta njene cerke…
- MMMMMMMMM nije losa… rekla je Itana nakon je pogutala moju spermu …. Poljubila me u obraz i rekla “vidimo se” i izasla iz sobe… Ostali smo ja i Mirjana….
- E vidi mali jednom nedeljno ovo mora da radimo , ako ne zbog mene i tebe onda zbog Itane… Rece Mirjana a ja samo, i dalje zbunjen ,klimnuh glavom poljubih je i odoh svojoj kuci (bez majce)…..
Od tada redovno jebem Mirajnu i Itanu , poremecenu majku i cerku nimfomanku ali se ne zalim :-) odlicno je to jebacina a ponekad padne i besplatna domaca vecera i neki alkohol ili kosulja kao poklon za “lojalnost i diskreciju”…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Moj profesor

Uvijek sam bila odlicna ucenica,vukovac.Pa tako i u 1. medicinske.No na kraju prvog razreda imala sam sve petice sem istorije,koju nikako nisam voljela Smile .molila sam profesora da me pita je je prosjek bio 4.33 ali kao nikako nije imao vremene,predzadnji dan pred vijece profesora nasla sam ga na hodniku,i pitala da odgovaram.rekao mi je da nema vremena ali ako bih htjela da se nadjemo u nekom kafeu da bi me pitao,pristala sam.dogovorili smo vrijeme i mjesto,on je otisao na cas a ja kuci.kada sam dosla kuci,razmisljala sam o profesoru. bio je to covjek od 34 god,razveden ali zgodan do bola.ja sam visoka 178,imam 66 kg,grudi 3,plavusa…obukla sam texas dopicnjak,majicu sa dekolteom i rimljanke,naravno nasminkana.dok sam se spremala razmisljala sam o svom profesoru,o tome kako bi bilo lijepo provesti noc sa njim.krenula sam i stigla 10 min prije dogovorenog vremena i naruciila sam sebi kavu.i cekala…zapalila sam cigaretu i pila kavu,a on je kasnio 5 min.to me je nerviralo jer sam mislila sam da ce me ispaliti.mapokon se pojavio on sa svojim golfom 5.prisao je prema meni,sjeo ya stol i pozdravio se.narucio je sebi kavu i pelin,a ja sebi red bull.do smo pili pitala sam ga i kada cu ja odgovarat.rekao je kao kafana i nije bas prikladno mjesto za to.pitala sam ga zasto smo uopste i dosli u nju kad necu tu odgovarat.rekao mi je da nema veze jesam li ili nisam naucila,ako ne odem u njegov stan odmah da nikad necu ni imat 5 iz jebene istorije.pristala sam jer je to upravo ono sto sam prizeljkivala.stigli smo.,neki leptici u stomaku su proradili.odmah u hodniku me je poceo ljubiti,i zavlaciti ruke pod suknju i skidati majicu,dosli smo u njegovu sobu,bacili se na krevet,skinula sam ga i primila njegov kurac u usta,nisam bila bas iskusna u pusenju,standard,uvlacila sam ga sto dublje u grlo i gurala svoj srednjak u njegov anus,prijalo mu je,stenjao je i vukao me za kosu.polegao me je na krevet i i poceo glavicen kruziti po klitorisu,a onda mi ga zestoko zabio do kraja,samo sam se ugrizla za usnu da ne se necujem previse,vadio ga je i vracao nazad polako,pa onda brzo,pa opet polako,rekao mo je da pokazam sta znam i legao na ledja,opkoracila sam ga i pocela se nabijati,glasno sam stenjala sto ga je jos vise palilo i blizilo kraju,okrenuo se bacio me na krevet i zabio ga mi je u usta inakon nekoliko sekundi poceo svrsavat,nesto sam progutala,a nesto je otislo po mojim sisama i krevetu.ustali amo i otisli se istusirat,a nakon toga smo popricali,sada moj profesor ima 37 god,a ja 19 i jos uvijek se rado vidjamo i posvecujemo jedno drugom…nastavak ce doci…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Vidovnjak

Ovaj događaj se desio 1989 godine, u jednom selu u Šumadijskoj Kolubari kada sam imao 18 godina. U to vreme sam imao devojku, prvu ozbiljnu vezu, koja mi je tada predstavljala sve u životu. Takođe moram napomenuti da sam izrazito heterosexualne orjentacije, pa se i danas pitam kako sam dozvolio da mi se desi ovo što ću vam sada ispričati. Događaj je istinit a imena izmišljena.
U to vreme išao sam dosta po kafanama, upoznavao nove ljude jer sam se bavio poslom koji zahteva takav režim života. Ne mogu se požaliti jer se dobro zarađivalo, a uz to se i lepo živelo. Jedne večeri, sedeći tako sa drugarima u jednoj staroj kafanici, ugledah kako na vrata ulazi jedan moj stari poznanik, čije je ime Dragan, kojeg nisam video duže vreme.On je iz okoline Aranđelovca. Bio je u društvu jednog starijeg gospodina koji je imao, po mojoj proceni, blizu 70 godina. Seli su za sto u uglu, koji je bio blizu peći. Pošto ga nisam jedno vreme viđao, poželeo sam da se malo ispričam sa njim. Ustao sam i prišao njihovom stolu. Kada me spazio, Dragan se osmehnuo, i uzviknuo : „ ’Ej, pa gde si ti !? Odavno se ne videsmo. Pridruži nam se da malo ’džakamo’.“ Rukovah se sa njima i sedoh u nameri da se ispričamo. Dragan je prvo pedstavio svog vremešnog prijatelja gde sam saznao da se zove Petar. Kroz dalju priču sa njima, saznao sam da je Petar vidovnjak i da se bavi otklanjanjem čini, odnosno, kako se u našem narodu kaže, on je „vračar“. „Baš zanimljivo“, pomislih u sebi, možda mi takav čovek nekada zatreba. U jednom momentu Petar me upita: „A ,kako si ti? Imaš li kakvih problema u životu?“ Rekao sam mu da nemam nikakvih problema i da sam srećan jer imam devojku koju mnogo volim. On mi reče da nebi bilo loše da ipak odem kod njega da vidimo dali i ona mene isto tako voli. Meni se ideja učinila privlačnom, mada ne verujem mnogo u te nadrealne stvari, ali sam mu rekao da ću svakako doći da mi ispriča šta vidi u vezi moje devojke. Razmenili smo brojeve telefona. Zadržao sam se još neko vreme sa njima, a zatim sam se vratio mom društvu sa kojima sam kasnije napustio tu kafanicu.
Prošlo je nekih dvadesetak dana kada sam se setio vidovnjaka. Pozvao sam ga telefonom i pitao dali mogu doći u vezi devojke, našta mi je on odgovorio da mogu doći uveče oko 19h. Tako je i bilo. Uveče u dogovoreno vreme bio sam kod njega. Ušao sam u ogromno dvorište sa dosta zgrada. Bio je pravi seoski domaćin. Dok smo prilazili jednoj od kuća u dvorištu, ukratko je ispričao da tu sa njim živi i njegov sin sa porodicom u drugoj kući, da mu je žena otišla kod ćerke u drugo selo itd. Ušli smo u kuću za koju mi je objasnio da je veoma stara i da su njegovi preci oduvek bili dobri domaćini. U kući se osećao miris nekih trava. Mnogo nekih drvenih skulptura, a na podu stari ćilimi. Skuvao je kafu. Dok smo pili kafu, upita me: „Hoćeš li da me voziš večeras negde u kafanu? Ja mnogo volim kafanu i pevačice. Kada se vratimo videćemo tvoj slučaj i neću ti ništa naplatiti.“ Pristao sam jer i ja volim isto.Kada smo popili kafu seli smo u moja kola i krenuli u noćne avanture. Lutali smo po kafanama do duboko u noć i sve je on plaćao, čak i lumperaj. Nije dao ništa ja da platim jer sam pristao da budem njegov vozač to veče. Kada smo se umorili od provoda rešili smo da idemo kući. Odvezao sam ga do kuće i rekao mu da je sada kasno za seansu i da ću doći drugi dan. On je na to odgovorio da to ne dolazi u obzir jer mi je obećao. Insistirao je da uđem u kuću da on pogleda dali je sve u redu između mene i moje devojke. Pomislio sam da je to u redu i pristao sam. Kada smo ušli u kuću pokazao mi je fotelju i rekao da sednem. On je seo na stari krevet koji se nalazio u suprotnom kraju sobe. Pogledao je u plafon i počeo da izgovara neke nerazumljive reči. U jednom trenutku spustio je pogled i rekao mi da otkinem parče tkanine sa mog donjeg veša. To sam učinio. Uzeo je to parče tkanine i opet nastavio da izgovara te čudne reči. Nakon nekog vremena, počeo je da mi postavlja neka čudna pitanja. Pitanja su se odnosila na moj seksualni odnos sa devojkom. Kako to radimo, u kojim pozama, dali ona svršava i slično. Na ta pitanja sam mu odgovorio. Tada mi je rekao da je izmedju moje devojke i mene sve u redu, ali da je devojka koja je bila ranije samnom bacila na mene neku magiju, pa je potrebno sada da se deluje protiv toga jer u suprotnom neću moći da opstanem sa sadašnjom devojkom. Nisam verovao u to ali tog trenutka nisam hteo da uvredim Petra pa sam pristao na to. Rekao mi je da ustanem i pridjem njemu. Prišao sam. Tada je on obe ruke spustio na moj stomak i opet počeo da izgovara meni nepoznate reči. Nije mi baš bilo prijatno u tim trenucima i osećao sam se nelagodno. Petar je to osetio i rekao mi da se opustim jer to tako treba da se uradi. Dok je opet izgovarao te reči, počeo je da pomera ruke po mom stomaku. Spuštao je ruke niže i došao do ruba majce koju sam nosio. Zatim je zavukao ruke ispod majice i podigao je. Počeo je rukama da prelazi preko mog golog stomaka, sve vreme izgovarajući te ritualne reči. U tim trenucima počeo sam da osećam neku toplinu u telu. U jednom trenutku, Petar je rekao: „ Osećam jake čini, to mora obavezno da se skine. Ona kurva (bivša devojka), uzela je tvoju spermu kada ste se tucali i svašta je sa njom vračala. Ovo što ću ti uraditi moraš izdržati do kraja. Ne boj se neće boleti, ali će ti možda biti neprijatno. Samo se opusti.“ Nastavio je seansu, a ja sam se prepustio pa neka bude šta bude. Prislonio je usne na moj stomak i opet počeo da izgovara one reči. To je trajalo nekih minut-dva. Opet sam osetio neku toplinu u mom telu. Ćutao sam.Nedugo zatim krenuo je još niže sa usnama i počeo da prelazi preko moje trenerke. Zaustavio se u jednom trenutku i počeo da mi svlači trenerku i gaćice, sve vreme izgovarajući ritualne reči. U meni su bila pomešana osećanja. Jedan deo mene se opirao i mislio da treba to da prekinem, a drugi deo je uživao. Petar je osetio da se kolebam i tiho mi rekao da mi se neće dogoditi ništa loše i da tako mora. Ne znam zbog čega, ali u tim trenucima mi je ulivao neko poverenje i prepustio sam se seansi. Moja trenerka i gaćice su već bile spuštene do kolena, a Petar je i dalje izgovarao one čudne reči. Glava mu je sada bila priljubljena tik iznad mog kurca koji je bio u opuštenoj fazi. Dok je izgovarao reči, usne su mu bile priljubljene na moju kožu tako da mi je lagano vlažio kožu, a osećao sam i vrelinu njegovog daha na mojoj koži. Sada sam već stvarno počeo da uživam. Otpora u meni više nije bilo. Zatvorio sam oči. Tada je Petar spustio levu ruku i uhvatio moja jaja, blago ih stegnuo i ostao da ih drži tako. Osetio sam da kurac počinje da mi se diže neverovatnom brzinom i za nekoliko sekundi bio je u punoj erekciji. Petar je odvojio glavu od mog donjeg trbuha, ne puštajući moja jaja iz ruke. Nekoliko trenutaka je posmatrao moj kurac koji je bio u punoj veličini, ne prestajući izgovarati magijske reči. Ponovo je spustio glavu na moj donji trbuh i ponavljao istu radnju, a stisak ruke na mojim jajima se blago pojačao. U mojoj glavi ludilo. Nisam znao šta da radim. Suviše mi je bilo lepo da bih nešto prekinuo. Moj kurac se sada nalazio ispod brade tog vremešnog čoveka kojeg vidim tek drugi put u životu. Nesvesno sam spustio ruke na Petrovu glavu. Kurac hoće da eksplodira od uzbuđenja. Njegove usne su na centimetar od mog kurca. Blago sam počeo gurati njegovu glavu niže. Pošto je moj „aparat“ bio tik ispod njegove brade, odvojio je usne od mog trbuha i poslušno se spuštao niže, sve dok mu se moj glavić nije našao na usnama. Još uvek je izgovarao one reči, tako da mi je vlažio glavić koji je osećao toplinu njegovog daha. U glavi mi je tada bila samo jedna misao: gurnuti nabrekli kurac u nešto vlažno i toplo. Više nisam mogao da se kontrolišem. On je to osetio i otvorio je usne tek toliko da počne vrh glavića da ulazi u njegova usta. Moje su ruke sada već držale njegovu glavu sa zadnje strane i počeo sam da mu navlačim glavu na kurac. Poslušno je počeo da ga prima u usta ne popuštajući stisak usnama oko mog, sada već prevelikog kurca i time stvorio kod mene osećaj da guram kurac u veoma usku i vlažnu pičkicu. Taj osećaj je bio neopisiv jer mi do tada nijedna devojka nije pušila. Nije mi tada bilo bitno što mi to prvi put u životu radi jedan muškarac, već mi je bila želja da što dublje gurnem moju stvar u ta usta. Primio ga je celog a ja sam mu rukama stisnuo glavu ne puštajući ga da se odvoji od mene. Osećao sam da mu je kurac ušao u grlo, ali mu nisam dao da se odvoji i pokušavao sam da ga nabijem još dublje. Nije se opirao i posle nekoliko trenutaka sam ga pustio. On je tada počeo da koristi ruku i počeo lagano da mi puši. Povremeno ga je nabijao do kraja navlačeći me od pozadi rukama kako bi ga osetio što dublje. Osećaj u meni bio je fenomenalan. Bilo je jasno da on to voli da radi i da to redovno radi sa drugim muškarcima. Posle nekog vremena počela, su da mi drhte kolena pa sam mu rekao da hoću da legnem. Prestao je za trenutak i ja sam legao na krevet. Nastavio je sa pušenjem mog kurca, a ja sam ga opet uhvatio za glavu i počeo sve jače da ga nabijam na kurčinu. Osetio sam da se približava trenutak kada ću eksplodirati. To je i on osetio i počeo je brže da spušta i podiže glavu dirajući me jednom rukom za jaja. Potekao je potok sperme a ja sam bučno uzdisao. Nije ga vadio iz usta do poslednje kapi sperme. To su bili neopisivi trenuci uživanja i jedan od najjačih orgazama koji sam doživeo u svom životu. Petar je ustao sa kreveta, pocepao neke novine i svu spermu koja mu je bila u ustima ispljunuo na novinski papir. Zamotao je to sa još nekoliko listova i rekao mi da ponesem i sa nekog mosta bacim niz reku, a čini će biti skinute. Ustao sam sa kreveta, navukao gaće i trenerku i pitao ga da li je i mom poznaniku Draganu skidao čini. Odgovorio je: „Više puta,sinko. Možda ćeš i ti trebati još jednom. Idi sada pa ćemo videti.“ Ispratio me je do auta i rekao da ga nazovem ako budem imao nekih tegoba. Dok sam se vozio, sve vreme sam razmišljao kako je moguće da sam se prepustio jednom starom čoveku da mi to uradi i da mi je prvo pušenje bilo sa muškarcem. Tako razmišljajući osetio sam opet snažnu erekciju. Stao sam pored puta i počeo da drkam, sećajući se događaja koji se zbio. Svršio sam za nepun minut. U isto vreme sam se stideo samog sebe zašto sam to dozvolio jer ja iznad svega volim žene, a sa druge strane, pomisao na ovaj događaj me jako uzbudi.
Poslušao sam Petra i bacio sa mosta niz reku moju spermu zamotanu u novinsku hartiju. Kasnije smo se čuli nekoliko puta. Pozivao me je da dođem kod njega, ali sam vešto to odbijao jer nisam želeo to više da radim smatrajući da je neprirodno. Napomenuo bih da se uopšte ne kajem što sam to uradio tada, ali sam se vratio na ženske staze jer ih obožavam. Dok sam pisao ove redove imao sam erekciju sećajući se tog događaja. Petar odavno nije više među živima.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Osjetim

Budim se I osetim kako mi necija ruka prelazi preko tela.Otvaram oci.Gola sam.U sobi je potpuni mrak iako pretpostavljam da je svanulo.Roletne su spustene I tisina je.U ustima osetim opor ukus vina I cigareta.Sinoc sam izasla sa namerom da se provedem kao nikad.Nisam se provela tako,ali sam se definitivno tako jebala.Jos pospana pokusavam da se setim u cijem sam to krevetu,ali ne mogu da razmisljam jer  mi krv odjednom ludacki jurca venama.

Osetim jaku musku ruku kako me steze oko struka I okrece me na stomak.Odmah sam se prisetila s kim sam.Nista me vise ne zanima,zelim samo da me jebe.Da me jebe kao sinoc,jer je to jedino cega se secam.Takvo jebanje se ne desava svaki dan.Osetim njegov miris I dahtanje na uvo,cujem kako mi govori da voli kad sam gola I da obozava da me kara u dupe.Imam velike cvrste sise I povecu oblu guzu po kojoj volim kad mi svrsava.Sve je radio divljacki sa dozom neznosti.

Bio je dzentlmen, a znao je od mene da napravi kurvu koja samo o kurcu razmislja.

Podizem se malo I pustam ga da udje.Jako sam vlazna I zelim ga odmah,ali on nece tako.On bi da se igra.Osetim kako je krut I vlazan.Uzimam ga u ruke u lagano prolazim njime izmedju mojih butina.Osetim kako me otpozadi hvata za sise,lagano mi mazeci bradavice,a zatim mi stavlja prst u usta.Lizem ga,zamisljajuci njegovu veliku kitu.Vraca taj prst na moju bradavicu,a onda spusta ruku dole I lagano mi masira vlaznu picku.Dahcem ubrzano,hocu da mi udje.Govori da ce me izjebati kao niko do sad I priblizava ga,

Osetim kako je vruc I krut.Glavic mu je vlazan I dodiruje rubove moje picke.Rukama mi je rasirio noge I polako ulazi.Lagano mi ga je gurnuo jos dva tri puta,a onda pocinje da ubrzava.Sad vec glasno stenjem.Tuca me jako,duboko,osetim kako su mi bradavice sve kruce,a onda ih on dodiruje vlaznim prstom koji je do malopre bio u meni.Osetim taj miris I sva cula divljaju.U ekstazi me pljeska po dupetu,pa ga izvadi iz picke I gurne u njega.Osetim ga duboko I ne zelim da stane.Cujem kako mu jaja udaraju o moju mokru picu.Hvata me za kosu,cvrsto me nabijajuci na sebe.Osetim da cu svrsiti,hvatam se za bradavicu brzo je trljajuci.Osetim kako mu kurac pulsira,znam da je I on pri kraju,cujem kako sve glasnije stenje I aaaah,aaaaa,tooo svrsavam kao nikad do sad.On ga vadi I svrsava mi po dupetu I dalje me drzeci za kosu.Mislila sam da cu se onesvestiti od zadovoljstva…On nastavlja da prica koliko voli da me jebe I pita me da li hocu ponovo.Iako sam bila zeljna njegovog kurca,morala sam da krenem.Navukla sam na brzinu kratku usku haljinicu na sebe I sagnula se da se obujem.Naravno guza mi je sevnula ispod prekratke haljine,a gacice nisam nosila jer su prethodno vece negde ostale.To ga je nateralo da iskoci iz kreveta I povuce me na sebe.”

‘Ajde da mi ga popusis?”.Pogledala sam ga I znala sam da ne mogu da odolim.Zelela sam ga lizem dok mi ne svrsi u usta.Spustila sam se,a on mi je mazio sise.Napaljeno sam stavila prvo samo glavic u usta,lagano ga dodirujuci jezikom I vlaznim usnama,a onda sam ga olizala od korena do vrha.Bio je tvrd I velik,pulsirao je a ja sam ga sve brze,sve jace lizala I gurala u usta.Podigao me je gore okrenuo na ledja,pocepao mi haljinu  I poceo da mi lize bradavice.Ponovo su se ukrutile,dok se on spustao dole I velikim jezikom mi prelazio  po preponama.Gurnuo mi je vreli jezik duboko u picu,sisajuci njene sokove dok sam se ja drzala za sise I vrsitala od zadovoljstva.Vise nisam mogla da izdrzim pa sam ga naterala da se popne I namesti se u polu lezeci polozaj.Kurac mu je sad vec bio sav crven I ludacki zeljan moje pice,pa sam ga opkoracila,dugim noktima presla preko jaja sve do vrha kite,a zatim sela na njega.Jahala sam ga,njisuci kukovima.Lizao mi je bradavice I pricao kako voli da me jebe,kako obozava kad mi je picka tako vrela a bradavice nabrekle.Nabijala sam se sve jace.

“Too,aaah,samo me jebi,zelim ga duboko,jebi me,jebi me”

Bacio me je na ledja,podigao mi noge.Kurac mu je bio toliko krut da je istog casa usao.Tucao me je brzo I divljacki.Osetila sam da se grcim od zadovoljstva I da svrsavam I u tom momentu on ga vadi I svrsava mi malo po picki,malo po sisama.Vidim zadovoljstvo I znoj na njegovom licu.Znam da sam bila dobra,ma odlicna,bas kao I on.Daleko bolje nego moj provod koji sam planirala.Ovo cu sigurno ponoviti.I jesam…tucali smo se jos mnogo puta,svuda i svakako.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Sela sam na kurac i pocela da se jebem jako...

Slavila se nova 2000-a,po mnogima kao presudna godina ali po meni godina koja ce promjeniti moj zivot.
Drustvo je bilo poznatih prijatelja,slavlje do zore svi su tu kao nekada ali ja sam ostala sama.Rastavljena nekoliko mjeseci prije toga.Prevara,mozda sam i pogresila sto mu nisam oprostila,mozda,ovo nebi ni pisala,mozda???
Muzika i more vina,raspolozena puno sam popila,pjesma i slavlje me ponela.Oko pola cetri ujutro krenula sam kuci.
Veoma pijana i nekako vise otkacena,nije mi se bas spavalo.
Tamo gdje sam bila nije bio niko nepoznat da ga povedem sebi da smiri moju strast koja se budila nosena vinom.Jedva sam izasla iz taksija.Vec je bilo skoro pet sati,malo sam se istusirala u nadi da ce me alkohol pustiti ali vino me sve vise hvatalo sve je vise na mene djelovalo da sam pocela gubiti i razumno ponasanje.Neobicno za mene izasla sam gola iz kupatila,bila sam jako uzbudjena,neznam ali trebao mi je muskarac kao nikada do tada prije.Legla sam onako gola,pocela sam da se milujem u nadi da ce me to smiriti ali nije.Milovala sam svoje grudi kad sam dodirnula svoju kokicu bila je mokra.Stavila sam prst unutra i uzdahnula duboko,ali nije me to tako zadovoljavalo.Trebao mi je muskarac ili jos vina da se saberem.Nagrnula sam kucni ogrtac uopste ga nisam vezala.Krenula sam da si naspem casu vina.Bila sam sva van sebe,uzbudjena i mokra,osjecala sam se ludo.Osjecala sam se tako ludo.
Pala mi je najludja ideja na pamet.Ali brzo sam od toga odustala.Nasula sam si casu vina i krenula nazad u svoju sobu.Prolazeci hodnikom ideja je sve vise rasla u mojim grudima.Popila sam nekoliko gutljaja vina ali nisam mogla da se saberem.sasvim u pijanom stanju,uzbudjena i nadrazena dole,osjetila sam ljigavost izmefju svojih nogu koja me sve vise palila.Trebao mi je neko da ugasi tu zar u meni.
Otvorila sam vrata druge sobe polako.Spavao je na ledjima,samo onako u boksericama,nesto je sanjao,jer mu je bio dignut.Sva sam se tresla od uzbudjenja.Gledala sam u njega i nista drugo nisam vidjela.Ogrtac je bio raskopcan,samo sam ga sa sebe skinula,bila sam gola.Drzala sam casu vina u ruci,popila sam jos nekoliko gutljaja.
Ugasila sam njegovu lampu koja je gorila.Malo sam pritvorila vrata tako da je sasvim malo svjetlost sa hodnika ulazila u sobu.Sjela sam pored njega dok je spavao.
Pomilovala sam ga njezno po bedrima,srce mi je jako lupalo,polako sam rukom prilazila dignutom kurcu koji je stajo dignut ispod bokserica gaca.Malo se pomjerio ali kao da je sanjao nesto nije se budio.Vec sam sva dole bila jako mokra.Stavila sam ruku ispod bokserica i dodirnula ga bio je jako tvrd i iznenadjujuce velik.Polako sam ga izvukla iz gacica i pocela da ga ljubim i sisam.Trajalo je nekoliko sekundi.Onda se probudio!Ja sam i dalje ljubila taj ljepi tvrdi kurac,nisam obracala paznju.Pogledao me i samo izgovorio nekoliko rijeci.Joj sta to radis?
Ali nije se otimao niti se bunio.Ljubila sam ga do kraja je bio u mom grlu skoro.Uspravila sam glavu,stavila mu prst na usne i poljubila ga sa jezikom.Prihvatio je igru.
Stavio je kondom odma i legao ponovo u kevet,ostalo je bio moj dio posla.Sjela sam na kurac i pocela da se jebem jako.
On je uzdisao vise od mene za pocetak,bio je tada veoma mlad.Jednostavno pijana skakala sam po kurcu,ubrzo je svrsio.Malo je trajao predah.Stavio je novi kondom i legao medju moje noge.Usao je cijeli u mene,poceo je da me jebe jako.Nije imao iskustva ali nije bilo lose,uzivala sam dok me je jebavao.Hocu odozada sad rekla sam mu.Okrenula sam se a on ga je stavio u mene,mjesala sam kao luda.Kako sam se uzbudila nemogu to opisati.Pijana mjesala sam dok je on pokusavao da mi smiri kukove.Zabijao ga je jako u mene a meni je trebalo jos i jos i jos.Jebi me jebi me molim te jebi me jako,jakoooooooo.
Dvadesetak minuta je trajalo,pocela sam da se otkacujem totalno,pocela sam da gorim da svrsavam kao nikada do tada.
Radio mi je sve sto sam htjela,bas sve.Lizao mi je sve sto sam ga trazila,jebavao me je sve kako sam trazila.Nevjerovatno jebao me cetri puta u dva sata.Svanula sam na kurcu.Zora je svitala a ja sam jahala kurac i jebavala se za novu koju sam docekala na kurcu,bas onako kako sam i zeljela.Nista nije govorio samo je jebavao,sve je radio sto sam zeljela.Nije bio iskusan ali uz moju pomoc izgledalo je sve to jako dobro.Poslje treci put dugo sam ga pusila,bio je polu dignut.Malo me jebavao malo sam ga pusila,pa opet tako.Pa odozada opa sa strane pa na njega svakako uh,jebavali smo se jako dobro.Svrsio je po cetvrti put,skoro nista vise nije bilo u kondomu.Bila sam u totalnom ludilu,mjesala sam kao luda,mali je uzdisao jako dok mi je stezao kukove i guzove,zabio ga je do kraja u mene.Osjetila sam kako svrsava i jos vise mjesala da osjeti tu ljepotu,koju sam ja jako osjecala.Napokon sam se izjebala onako kako mi je bilo potrebno u tom trenutku pod dejstvom vina,pijana.Zaspala sam kraj njega.Goli zaspali smo obadvoje.Probudila sam se oko podne.Gola lezala sam kraj svog sina!!!!!!Onako jos supijana brzo sam ustala vidjela sam na podu cetri koristena kondoma,doslo mi je muka.Umalo nisam povratila na pod,on je spavao gol na krevetu uzela sam svoj ogrtac i pobjegla odatle.Usla sam u svoju sobu.Glava me jako boljela.Sta sam ja to uradila?Sta sam ja to uradila?Sve je prolazilo mojom glavom,sve pomalo,svega sam se sjetila,bilo je to gnusno.Otisla sam u kupatilo,povratila sam,sama sam se sebi gadila.Glava me zaboljela,bilo me je stid same sebe.kako cu pred njega,pa ja sam luda joj Boze oprosti mi,ja sam luda ponavljala sam u sebi.Okupala sam se i ponovo legla u krevet.Sve sam zamracila.Jako sam se kajala za sve,osjecala sam se prljavo.
Prljavo jer sam se jebavala sa sinom i to cetri puta,joj uh sta da radim nisam znala u tom trenutku.Alkohol me nadvladao totalno,totalno sam bila van kontrole.Nisam se oblacila onako gola u tom razmisljanju sam i zaspala.Totalni mrak u sobi omogucio mi je mirniji san od vina koje je jos kolalo mojim venama.Osjetila sam kao kroz san da me neko ljubi i miluje mi kokicu.Otvorila sam oci ali mrak u sobi nista nisam skoro vidjela ali sam osjetila.
Na digitalnom satu je bilo tri poslije podne.Crvena mal svjetlost digitalnih brojeva malo je obasjavala.Uspjela sam se malo izmaknuti i upaliti lampu.Bio je to on opet,joj.
Ne,ne nemoj molim te da me diras bila je to greska,greska alkohola i molim te da mi oprostis.Molim te nemoj govorila sam mu ali on nije prestajao.Samo ne to.Stavio je prst unutra,osjecala sam se jako ljepo ali i nenormalno.Legao je medju moje noge koje sam sama rasirivala zeleci ga u meni,neznam zasto?Branila sam se onako kao nemoj,nemoj ali kad je usao u mene,polako sam se prestajala braniti i pocela sam lagano da mjesam.Jos se osjetio zadah alkohola iz mojih usta.
Joj nemoj nemoj molim te,ovo nije dobro.Neznam odakle mu ali mali je jebavao super.Kurac mu je bio tvrd i dignut.
Kad sam ga dodirnula nije imao kondom.Joj nemoj izvadi ga joj nemoj u mene molim te joj.Molila sam ga ali nije prestajao.Podigao je moju lijevu nogu na vise i zavukao ga do kraja u mene,utonula sam u greh.
Zatvorila sam oci,nisam vise nista govorila.Nisam vise molila da ga izvadi.Nisam vise nista rekla samo sam izdisala jako pod njegovim prsima.Ljubio mi je vrat i nastavio da jebe.Dugo je potrajalo,nismo mjenjali poze.
Odjednom je ubrzao,bila sam upasena.Joj nemoj u mene nemoj u mene.Izdigao se i poceo da svrsava,nekoliko kapi samo je izaslo.Drkala sam ga dok je on jako stenjao.Nekoliko kapi vruce sperme palo ne na moje grudi.Legao je pored mene,duboko je disao.Mlad ljep i stasit decko imao je tada manje od 17-st godina.
Joj,znas sta joj moramo da razgovaramo,ne ne nemozemo da to radimo.Mozemo rekao je i hocemo!
Ne nemozemo,greh je to sine,greh!!!!
Nisi tako sinoc mislila rekao mi je,samo sam usutila.
Samo sam usutila,jer me je bilo stid.
Znas pa nemozemo,rekla sam mu.Mozemo i hocemo kad god hocu rekao mi je.Ali to je greh i nije dobro sta ako ostanem trudna?Pokusala sam da ga uplasim da odustane.Ali samo mi je rekao.Neces!!!!
Izasao je iz sobe,ostala sam ocajna.Ostala sam kao posljednja drolja.Sta sam uradila?Sta sam uradila?
Cijeli dan nisam izlazila van iz sobe.
Obukla sam donji ves i pidjamu.Bila sam van sebe.Bila sam ocajna,trebalo mi je pice ili tablete.Nesto bilo sta.Uzela sam bocu vina i vratila se u sobu.Popila sam ju do dna ponovo sam bila pijana,ali tada mi je bilo svejedno.
Tada sam ga cekala,spremna na sve.I dosao je cijelu noc se ponavljalo.Jebavala sam se kao luda,jebavala sam se zanosno.
Lizao mi je kokicu a ja sam mu pusila kurac i jebavali smo se u mnogo poza.Luda i pijana,sve mi je to bilo ponovo ljepo.Ali ujutro kad sam se probudila ponovo sam se gadila sama sebi,zeleci da to prestane.Nisam vise uzimala alkohol.
Navecer sam se zakljucala u sobi.Kucao je molio me da udje.
Molio me,skoro je zaplakao.Molim te,molim te.
Ne rekla sam mu,ne.

Otisao je sa mojih vrata.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 02:09:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.