Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 21:01:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erotske price  (Pročitano 26632891 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Moja žena

Vidi ovako….mi smo to poceli jos pre dvadeset godina….skoro od pocetka braka. Vrlo mladi smo se uzeli i odrastali zajedno pa tako i bili u mogucnosti da se vise uklopimo.
Ja volim istrazivati i cinio sam to i u njeno i u moje ime.Recimo…..uvek kada bi primetio nesto u vezi sexa kod nekog drugog , cuo neku pricu ili slicno, ja sam pokusao to experimentisati na meni i stavljati nas dvoje u tu situaciju.
Vec u prvoj godini braka mi smo se poceli igrati kroz sex nebili napravili zanimljivije.U stvari sve je pocelo tako sto smo jednom u restoranu dosli na ideju da se pretvaramo kao da se ne poznajemo, pa da joj se ja udvaram i da se kobojagi upoznamo i da tako kroz igru, koja ce trajati skoro celo vece, dodjemo do sexa u kome cemo nas dvoje glumiti nekog drugog jer u tom slucaju se mozemo drugacije ponasati.
Rezultat je bio fantastican.
Sex je na kraju dolazio kao slag na tortu i bilo je fantasticno uzbudjujuce i izazovno. Nismo to upraznjavali cesto ali primetili smo da nam je sex u tim situacijama vatreniji i strasniji. Mi smo to zvali “nase igre”. U kuci smo se igrali provalnika u noci koji pretnjama primorava nju na sex,( naravno lopov sam bio ja), pa sam bio majstor koji je dosao popraviti nesto…… ili postar, bilo je vise razlicitih ideja. Ona je ponekad bila cistacica koja je dosla spremiti moju kucu, pa je bila cura koja trazi stan i slicno.
U tim igrama smo na neki nacin ispoljili nasu mastu i okusili delic “zabranjenog voca” to jest, stavili smo sebe u situacije koje bi javnost zestoko osudjivala jer su te situacije uglavnom bile veoma skandalozne za prosecne norme ponasanja. Ubrzo sam naucio da mnoge stvari ljudi osudjuju pogresno jer nemaju pravu informaciju o situaciji. A prava informacija se moze pribaviti jedino ako samog sebe stavis u situaciju o kojoj pokusavas prosuditi. Vrlo je mala razlika izmedju zamisljene granice “moralnog” i “nemoralnog”. Tako da su nase igre postajale sve slobodnije i razvratnije pa se posle izvesnog vremena ustalila igra gde sam ja glumio nekog ko se njoj svidja a koga mi poznajemo i kome bi ona dala da je tuca.
Sledci put je ona glumila jednu mladu komsinicu koja je meni pala u oci i tako je to islo jedno vreme i sa time smo se izludjivali sve dok ja nisam predlozio da probamo to izvesti uzivo.Naravno da je i ona prihvatila, iz razloga sto je ta ideja bila dugo u vazduhu ali niko nije imao hrabrosti da predlozi. Najzad, ja sam predlozio i odmah smo se saglasili. Nismo imali hrabrosti pokusati to sa nekim koga poznajemo jer smo se bojali negativne reakcije.
Dali smo oglas u novine i nasli nekoliko parova. Tako je pocelo.Bilo je ludo. U pocetku smo bili sputani i nelagodnost nas je ubijala ali kasnije smo se malo opustili i svidelo nam se.Skoro vise od godinu dana smo mi upraznjavali razmene partnera i bilo nam je super. Sex izmedju nas samih je uvek bio vatren i uzbudljiv jer je bio potpomognut slikama iz slucajeva gde smo menjali partnere i motivacija je bila ogromna.Imali smo nekoliko parova sa kojima smo imali povremene susrete i nismo sirili krug dalje jer nam je to bilo dovoljno a i bojali smo se da se nase tucanje sa drugima na neki nacin ne otkrije u javnosti.
Imali smo povremene susrete sa jednim parom gde je zena bila dobra ko bomba a on je uzivao da je gleda dok se tuca samnom.. On ju je namestao i svojim rukom me je uvodio u njenu picu.Volio je da mu pricam, dok ugurivam, kakav imam osecaj, kako je vruca i vlazna unutra.Primetio sam da njemu to strasno prija i da ga pali i zeleo sam mu uciniti uslugu ali sam u isti momenat shvatio da to i meni prija. Prijalo mi je da pokazujem sta joj radim i da je zestoko tucam dok oboje ne svrsimo govoreci mu kako je dobra i kako volim da je jebem.Na njegovo insistiranje koro svaki nas susret je prolazio u tom ambijentu.
Prijalo mi je samo saznanje da mu jebem zenu izpred njega i da on to gleda. Kasnije sam pomislio da je to neki moj prikriveni sadisticki nagon. Da bi proverio dali je to u pitanju, pokusao sam postaviti takvu situaciju sa drugim parom gde muz nije imao takvih sklonosti i nije bio popaljiv na gledanje ali sam shvatio da ni moja popaljenost nije skoro nikakva jer sam svestan da on to ne preferira.
Znaci da je, kod prvog para, u pitanju bio prenos njegove strasti i na mene jer sam video da mu to prija sto u drugom slucaju nije postojalo..Dali je to uvrnuto ili nije, ja ne ulazim u to ali da mi prija da mu jebem zenu ispred njega i da mupricam kako joj je vruca pica………u to sam bio siguran.
Da bi otkrio zasto njih pali kad gledaju svoju zenu kako se uvija i svrsava pod tudjom kitom….morao sam sebe i svoju zenu staviti u tu situaciju.
Tako sam i ja pokusao postaviti situaciju u kojoj sam ja bio taj koji je namestao neciji kurac da prodre u picu moje zene dok je ona lezala na ledja i cekala da ga dobije. Sledeci put kad smo bili zakazali da se vidimo sa jednim od nasih “prijateljskih” parova., ja sam im rekao da hocu vise vremena da posvetim gledajuci moju zenu i njenog muza i rekao sam im zbog cega. Na moje iznenadjenje i taj covek je isto priznao da ga pali kad vidi svoju zenu sa tudjim kurcom u ustima i medju nogama ali da mu je bilo neprijatno da to kaze jer je smatrao da je samo on tako “uvrnut”.
Ja sam asistirao njemu dok je on tucao moju zenu i on je meni pricao kako se oseca za vreme dok joj uguriva i slicno.
.Da nebi ulazio u detalje sada jer to zelim ostaviti za slucaj koji se dogodio nekih 5-6 nedelja kasnije, mogu samo reci da je bilo iznenadjujuce uzbudljivo.
.. Do tog puta mi smo se i ranije tucali sa parovima ali samo sa parovima i ja nisam bio bas puno u mogucnosti da posmatram sta moja zena i doticni rade jer sam i ja bio zauzet.
Ali, ovoga puta je bilo drugacije.Za sada mogu slobodno reci da sam bukvalno izgoro od uzbudjenja kad sam video kako taj covek polako uguriva kirac u picu moje zene i kad sam osetio njeno grcenje kao reakciju na prodiranje tudjeg kurca u nju.Gledao sam kako ubrzava, kako je njoj sve lepse, slusao jecaje i video moju zenu u punoj strasti kako se uvija i skici pod drugim.
Kada sam shvatio koliko me je to upalilo prekinuo sam dalje ucesce i pokusao samo posmatrati i ohladiti se malo.Nije mi puno poslo za rukom jer gledajuci kako joj nabija ja sam svrsio dva puta u toku pola sata dok ju je on tuco.
To me je nateralo da smislim bolju situaciju i da sprovedem to u delo. Ne mogu reci da nisam bio zadovoljan ali sam hteo nesto specijalno. Hteo sam da probamo trojku u kojoj ce ona biti sa dvojicom.U to vreme sam mislio da je to vrhunac perverznosti. Bili smo jos veoma mladi i taj tip od tog para joj je bio sedmi kurac u zivotu, racunajuci i mene kao prvog na cega sam bio veoma ponosan.
A vidi sad, trazim joj jebaca. Ali kada sam taj put shvatio koliko to moze da upali kad gledas kako ti neko rastura zenu, udlucio sam da napravimo sastanak u kojem ce moja zena biti sama, to jest bez druge zene jer sam hteo biti slobodan da i ja ucestvujem sa njima.Hteo sam da joj nadjem nesto specijalno, sa velikim parcetom.
Dve nedelje sam joj pricao objasnjavao kako mi je bilo i tako dalje.Dve nedelje smo potrosili pricajuci kako da to izvedemo, kakvog tipa da nadjemo i sta bi ona zelela.A za te dve nedelje sam je tuco ko nikada u zivotu. Kad god bi samo pomislio na scenu kako njegov glavic ulazi unutra polako dok joj ja rukama drzim razmaknute usmine i omogucujem mu da udje. Bukvalno sam mu mojim sopstvenim rukama otvarao picu moje sopstvene zene ……da joj utera.
Da poludis.
Ta me slika dugo drzala i ko sto rekoh uz razgovor sa njom odlucili smo da probamo nesto sto jos nismo radili. Da nadjemo nekog preko oglasa uz uslov da ima nadprosecnu velicinu kite i da probamo da mu objasnimo sta hocemo.

Dali smo oglas u novine i trazili ISKLJUCIVO nekog sa velikom kitom.Posto smo mi u to vreme bili mladi i to smo u oglasu i napisali, dobili smo stotine odgovora.
Uzeli smo u obzir samo one sa slikama i opet smo imali preko dvadeset pisama.Meni je zadrzalo paznju jedno pismo iz Novog Sada sa slikom prosedog muskarca za prilicno misicavim telom i zaista povecim alatom koji nije bio u dignutom stanju ali se moglo videti da ga ima poprilicno.
Medjutim u pismu je pisalo da on ima 45 godina a moja draga je imala jedva 23. Sto znaci da je bio duplo stariji od nje i ona ga nije htela jer joj je, kako ona kaze, mogo biti otac.Nije mi bilo pravo ali sam postovao njenu odluku.
Ona je izbirala jednu sliku na kojoj se video samo kurac u podignutom stanju i nesto malo tela ….otprilike od kolena pa do grudi. Mogu reci da je na slici izgledalo ko da ima monstruma medju nogama ali se tesko mogla proceniti prava velicina jer se nije videlo celo telo.Pisalo je da mu je kurac 24 cm velik. Ja imam 20 cm i znam da je to nad prosecno ali ovo sto sam video je bilo poprilicno vece od mog i deblje. Znam da je pisalo u cantimetrima i debljina, ne secam se koliko, ali se secam da smo trazili po kuci i merili sta je toliko debelo i nasli neki rumunski deodorant koji je bio debljine ko sto je on napisao da je njegov kurac. Znam da ja nisam mogao mojom rukom obuhvatiti taj deodorant a da mi se prsti sastave oko njega.Pomisao na tu neman kako joj ulazi, pravila mi je zmarce po stomaku.U naredne dve nedelje je poslao jos par slika celog tela i sliku gde se videlo lice. Malo mi se nije svidela slika lica jer je izgledao nekako kao neki gorstak koji je sisao sa planine. Covek je imao ko 32-3 godine i to je bilo u redu.Nije pisao koliko ima kila ali smo videli da nije debeo. Prilicno je bio krupan, to se moglo razaznati ali i to je moja draga volela. Ona voli da je musko krupan i velik.Izgledalo je perfekt za njene zelje i naravno odabrali smo njega.
U ono vreme nije bilo mobilnih telefona i slicno ali jeon imao kucni i lako smo se dogovorili da dodje kod nas. Da napomenem da u to vreme nije bilo ni DVD ni video aparata i porno kaseta ko danas. Tako da je nase iskustvo u sexu sa dva muskarca bilo bazirano na sopstvenom iskustvu od parova, na price i na dva slucaja gde smo imali priliku da vidimo porno film na nekom starom kinoprojektoru, neki poluiskidan porno film.Iako smo imali razmene partnera mi nismo bili u boljem polozaju od drugih jer su i to bili prosecni ljudi sa prosecnim znanjem o sexu. Recimo, znali smo za mogucnost da zena primi dva u picu ali to je bilo ko nesto sto se moze videti i cuti samo u svedskim pornicima i nigde vise.Nekako daleko od stvarnosti.
Manje vise i pored naseg “razvratnog” zivota mi smo i dalje bili vrlo ne iskusni u sexu.

Secam se petaka uvece, dva dana pre nego sto je on trebao doci kod nas. On je trebao doci u nedelju posle podne.E sad je rebalo docekati nedelju. Nezna se ko je bio vise nestrpljiv ona ili ja. Ona danas priznaje da nikada ni pre ni posle nije imala toliku zelju da bude jebena od nekog drugog , kao tada.
Celo to vece ja sam imao osecan ko da nosim neku jezu u stomaku, od napetosti i od ocekivanja .
Da bi malo zaboravili na iscekivanje izasli smo da prosetamo, bilo je oko 8 sati uvece. Bila je jesen i nije bilo toplo ali nije bilo bas puno ni hladno pa nam prijala setnja.
Odjednom ona, onako ko iz vedra neba kaze…..Hocu da obrijem dlake oko moje mace i da ostavim samo cuperak gore.
Bio sam zacudjen jer je ona imala obicaj da kaze da se samo prostitutke briju do koze. Doduse i ona je “fazonirala” picu i potkresivaja dlake i slicno ali nikada nije brijala oko usmina do koze.
Piao sam zasto to hoce i ona mi rece da je ponekad za vreme sexa zacupa, a ovaj sto treba da dodje ima veliki kurac pa nece da joj to zasmeta. Bilo je logicno i odlucili smo da prekinemo setnju i odemo kuci da to uradimo.
Ona se skinula, postavila veliki peskir na krevet da nebi uflekali krevet i legla na ledja. Ja sam uzeo elektricnu masinicu za brijanje koja ima sa strane trimer i prvo polako i pazljivo stanjio svuda okolo koliko sam mogao tako da sam samo gore prema stomaku ostavio ko neki cuperak u obliku trougla.
Dok sam to radio u jednom momentu pomislih……jebote sta ja radim. Pa ja friziram i pripremam picku sopstvene zene za neciji tudji kurac koji ce je rasturati.
Tog momenta mi je poceo rastiti i krutiti se.Rekao sam to na glas i njoj i pokazao joj kako mi se digo.Ona se samo nasmejala i rekla da pazim da je tako popaljen ne posecem kad je budem brijo do koze.Uzeo sam penu za brijanje i cetku i poceo je sapunjati ali mi je srce lupalo ko ludo a kurac pulsirao ko da ce puci.Pred ocima mi je bila slika onog ogromnog kurca sa fotografije i zenina pica koju brijem.
Glasno sam komentarisao kako je ovo ludo i govorio joj….ja ti brijem picku da te drugi jebe….jebote ,ovde gde ja sada brijem, on ce tu gurati njegov kurac i svrsavati.
Svo vreme sam pazljivo, sto sam pazljivije mogao, jednom rukom sirio i zatezivao male i velike usmine a drugom brijo sa “kvikovim” ziletom.Primetio sam da su joj se prsti na stopalama poceli pomerati i grciti i shvatio da je i ona popaljena poprilicno.Verovatno je uticao i elektricni trimer sa svojom vibracijom pa mazanje i sapunjanje sa cetkom za brijanje a i moji prsti koji su pomagali ziletu i zatezivali usmine.
Kad sem to primetio poceo sam i bespotrebno zatezati male usmine u blizini rupe i poceo prevlaciti drskom od kvikovog brijaca okolo ko da i dalje brijem a ustvari sam uzivao u njenoj reakciji.
I dalje sam govorio kako ce joj onaj monstrum burgijati po tako lepoj i obrijanoj pici i kako ce je umazati spermom. Ubrzo zatim ona je pustila desnu ruku dole i polako pocela dirati klitoris.Kao da se pridruzuje mojim komentarima i potpaljuje uzbudjenje i ona je rekla nekoliko puta da joj lepo sredim picu da bude spremna za veliki kurac da je rasturi i slicno.Ja sam vec odavno bio zavrsio brijanje ali sam je i dalje dirao.Kurac mi je bio napet do bola pa sam otkopcao farmerice da ga izvadim i pomislio kako je onaj jos veci od mog, velik ko rumunski deodorant.
BAM……tu mi je sinulo i u momentu sam otvorio fioku od stolica pored kreveta gde stoji stolna lampa i sat i izvadio deodorant. Pokazao joj ga i reko…..vidi, ovoliki je, sad ces osetiti kako to izgleda kad ti toliko parce ulazi. Mislio sam da ce odbiti kao i ranije sto je odbijala da bilo sta koristim kao igracku u zamenu za kurac, ali sam se prevario.Ovog puta je samo pogledala u deodorant i rekla….. daj ga
Onako polu obrijanu i nasapunjanu od pene za brijanje ja sam joj prislonio deodorannt na picu i ustanovio da bukvalno pokriva celu picu od pocetka do vrha i da nema sanse da ga stavim unutra na taj nacin.Zatrazio sam od nje da podigne noge i rasiri ih koliko god moze a da drugom rukom pomogne i rasiri picku na jednu stranu koliko moze. Ja sam sa levom rukom povuko kozu i rasirio tu malu nasapunjanu picu na drugu stranu tako da je mogucnost da uguram deodorant bila puno veca.Ona je levom natezala picu na jednu stranu a desnom masirala klitoris a ja sam sa mojoj levom rastezao picu na drugu stranu i desnom postepeno pojacavao pritisak na deodorant pokusavajuci da ga uguram.Bio je problem jer je donji kraj zatupast nisam smeo okrenuti vrh jer je na vrhu plasticna kapica koja lako spada.Znaci moram probati da ga uguram sa donjim krajem napred. Ubrzo sam shvatio da ga trebam malo iskositi i gurati tako da prvo rub ide napred , da prvo jedan kraj nalegne u rupu i onda polako ispravljati i gurati unutra.
Da nije bilo sapunjavice nikada nebi uspeo iako je i ona bila popaljena do bola..Ali posto je bilo klisko od pene , posle mozda minutu osetio sam kako je najednom uklizno celo dno.Polako sam ispravio deodorant i poceo ga gurati unutra.Osetio sam kako pocinje da ulazi. Video sam kako ga je pica obgrlila rastegnuta ko nikad ranije i kako pulsira. U momentu dok je deodorant prodirao moja zena je pocela jecati i stenjati i u momentu mi nije bilo jasno dali je to jecaj zbog bola ili strasti.Zastao sam i upitao “jesi u redu”.Nisam docekao odgovor jer je jecaj naglo prelazio u grcenje od svrsavanja. Pomislio sam kako ce tek izgledati kad to bude pravi kurac i pocelo mi je zujati u usima. Pustio sam levu ruku dole i poceo nespretno ( posto sam desnjak) drkati dok sam desnom pokusavao ugurati deodorant sto vise mogu. Mislim da sam ga ugurao otprilike do pola kada je ona pocela ponovo svrsavati ali ovaj put skoro vristeci. Masta koja mi je povezivala sliku onog golemog kurca sa fotografije, sliku ovog deodoranta koji razvaljuje picku moje zene a ona zamislja da je jebe onaj tip i sve ostalo uz vrisku moje zene koja svrsava…..nateralo je i mene da svrsim jako, veoma jako, toliko jako da me je glava zabolela. Nisam hteo jos vaditi deodorant ali ga je ona sama istisnula i sklonila moju ruku kojom sam hteo to spreciti uz obrazlozenje da je pocelo da je boli.

U subotu, to jest sutradan, mi je rekla da joj ne prilazim jer je boli pica i da hoce da je prodje do nedelje.Verovao sam i naravno sa nestrpljenjem cekao nedelju posle podne.
Uz veliko nestrpljenje i nervozu mi smo proveli subotu ceo dan van kuce.I najzad je dosao i taj dan, nedelja.
Docekali smo ga na zeljeznickoj stanici i samo sto se nisam sokirao.
Tip je zaista licio ko na slici, ko gorstak sa planine u odelu i kravati.Meni je bio pomalo strasan.Nije on lose izgledao….naprotiv , ali na slici je izgledao puno miroljubivije i nekako normalnije.Ovaj je bio velik i sirok ko orman sa sakama ko osrednja lopata.Moja procena je bila da je vislji od 190 i da ima preko sto kila.
Ispostavilo se da ima 193cm i da ima , kako on kaze, blizu 120 kila. Ali jebena gorila nije bila debela, nije bilo stomaka.
Ovako kako je meni tog trenutka izgledao, mogao je doci samo direktno iz zatvoraili ili sa planine.Nije bio ruzan i prljav ili slicno. Naprotiv, bio je cist i uredan ali sa tako ostrim crtama lica i oblikom tela ko da je dosao iz neke zabiti gde jednom godisnje vidi zivo celjade.
Pravi drvoseca.
Skoro sam se uplasio.On je primetio da nesto ne stima i pokusao da ublazi situaciju i da opusti atmosferu govoreci kako je fasciniran izgledom moje zene, kako je zgodna i slicno ali nije mi mnogo pomoglo. Isli smo pesice do kuce ( nije daleko) i putem pricali.Kad smo bili blizu trafike tip se izvinuo i otisao da kupi cigarete a ja iskoristio priliku i hteo da pitam zenu sta da radimo.
Medjutim nisam uspeo nista da je pitam jer cim je on okrenuo ledja ona me uhvatila za ruku i rekla nesto u stilu kako je ona vec vlazna i spremna. Samo sto me nije srcko opicio kad sam to cuo. Ja sam mislio da joj se on nece svideti tako velik i grub i da cemo morati da trazimo nacina da ga odbijemo a ona kaze da je vec vlazna.Jebote prava ludnica.
On se vratio i mi smo nastavili hodati. Oni su nesto pricali i ne mogu reci sta jer sam ja mislio o tome sto mi je zena rekla da je vec vlazna. Nisam mogao verovati da je istina. Znao sam za njenu sklonost ka krupnim muskarcima ali ovaj je bio ko brdo. Medjutim sada sam shvatio sta ona misli kad kaze da voli da oseti masu tela…….ona je mastala o nekom medvedu ko sto je ovaj. Razmisljajuci o tome pomislio sam da ako ovaj legne na nju, samo ce joj se sake i stopala videti ispod njega .Pomisao na tu sliku mi je sjurila krv u gace i digo mi se momentalno.Sto sam vise zamisljao sliku ovog medveda kako guzi moju zenu sve vise mi je raslo uzbudjenje. U tom uzbudjenju sam odlucio da im to kazem jer smo vec i pre pricali sa njime sta mi zelimo. Jednostavno sam ih prekino u pola price i mislim vrlo nepovezano i nevesto objasnio upravo to sta sam razmisljao i pomenuo kako je ona rekla da je vec vlazna.
Secam se ko da je juce bilo……..tip ju je pogledao onako prema dole jer mu je ona bila do grudi i pitao je dali je istina. Ona je samo klimnula glavom a on je onako na sred ulice u sred dana uhvatio rukom za rame, pomerio je blize zidu kuce gde smo zastali i bez reci zavuko ruku ispod suknje pa u gace i i po plozaju i pokretu ruke, jasno mi je bilo da joj je sjurio prst u picku. Ona je samo uzdahnula i isturila karlicu inapred na mu omoguci da lakse opipa.
Covece…..da sam tada samo dva tri puta povuko kozicu na mom nabreklom kurcu….svrsio bi sto posto.Taj prizor nikada necu zaboraviti. I sada mi se dize kad pomislim na to. Skoro u komsiluku, na ulici, u pola bela dana neki medved tura prste mojoj zeni u picku a ona mu se podtura. Pa to je da puknes ko lumbalon.
Sva sreca te je trajalo samo par trenutaka i niko nije od poznatih naisao . On je izvuko ruku i reko joj gledajuci je pravo u oci………..Vruca si i vlazna znaci istina je da me zelis, neces se pokajati.
Ja sam stajao sa strane jos uvek u soku jer se to sve desavalo na ulici i kad sam se pribrao reko sam. Jesi li ti blesav ili se pravis blesav, pa mi smo u nasem komsiluku. Doduse on se izvinuo i reko nesto u stilu kao da je ponekad “neotesan” kad se uzbudi a ona ga je uzbudila u momentu.Krenuli smo ko da se nista nije desilo i ubrzo stigli kuci.
Ja sam imao predstavu u svojoj masti da cemo prvo sesti, popiti kafu ili slicno pa onako polako, spontano preci na tucanje ko sto smo radili sa prijateljima, bracnim parovima.Medjutim zajebo sam se.
Kad smo dosli kuci on je skinuo jaknu i za njom nastavio da se skida dok nije bio golisav. Ni ona ni ja se nismo snasli i nismo se naravno ni skidali vec smo stajali i gledali ga. Bio je poprilicno maljav i po grudima a i po ledjima, krupan, ne toliko misicav vec bas VELIK i glomazan ko medved. Kurac mu je bio poludignut i stvarno nije lagao da je velik. Neznam dali je bio bas 24 ko sto je napisao u pismu ali je bio podosta veci od mog i skoro upola deblji od mog.Grdosija u svemu.
I zamisli sta je reko. Kaze on njoj………. Posto smo videli da si ti vec spremna ajde mi malo pusi dok mi se ne digne skroz a onda ce mi tvoj muz reci kako da te jebem.
U pizdu materinu………bas je bio pravi drvoseca.Buzdovan.
Ona je stajala ko skamenjena i piljila u njega a ja sam pokusao da otkravim situaciju i prisao sam joj te je poceo milovati i pomerio sam joj ruke prema njegovom kurcu da ga uhvati u ruke..Mislim da sam govorio nesto o tome kako nebi trebalo zuriti jer on jos nije video kako je ona zgodna kad se skine i slicno, cisto da ublazim takav njegov prostacki nastup. Za to vreme sam je ja skidao a on je stojao ko kip i gledao je dok ga je ona onako bojazljivo dirala pokurcu i polako se igrala sa niime ko u usporenom filmu. On je samo stajao i gledao sta ja radim i kako je skidam.Brzo sam je skino i mogu slobodno reci da mu se digo skroz kad ju je video golu. Moja zena je i danas dobra ali u to vreme je bila ko bombica. Svojevremeno je vazila za naj bolju curu u gimnaziji.
Primetio sam da joj je bilo milo kad je videla njegovu reakciju na njeno telo i sve je pocelo pomalo da se normalizuje.
Rekao joj je da klekne i kad je kleknula, kurac mu je bio u visini njenog lica……..U mom slucaju, kad ona klekne, lice joj je na mom stomaku ako ja stojim,ali sada u pozi gde ona kleci, njegov kurac je bio u visini njenog lica.Ona mu je prstima prelazila preko glavica i uzduz do korena ko da ga premerava..On joj skolnio ruke, uhvatio ga svojom rucerdom i polako poceo da joj glavicem prevlaci po celu i obrazima kao da se igra sa nekom lutkom. Ja sam stao malo sastrane, gledao i groznicavo brzo se skidao.Lupkao ju je po obrazima sa tim masivnim kurcom i pogledao u mene ocigledno cekajuci da ja budem spreman.Kad sam se skino on je pogledao u moj kurac koji je odavno bio napet i onako kao sa visine prokomentarisao da ni to nije lose parce ali da ce moja zena danas osetiti sta je prava kurcina.
Boze kako me je nerviralo njegovo ponasanje a ujedno i dovodilo do ludila od uzbudjenja.Pitao me sta da radi sa njom sad.Nisam znao sta da mu kazem, rekao sam mu da bi on trebalo vec da zna sta mi zelimo jer smo o tome diskutovali telefonom i da mi ne zelimo scenario ko na filmu vec zelimo da se on drzi toga da ona treba da bude posteno izjebana a da ja to mogu videti i da mu u tome pomazem mojim “asistiranjem”.
Rekao je da mu je jasno sta mi hocemo i ce tako i uraditi.
E tu je pocelo onako kako on hoce a ne kako mi hocemo jer je njegova predstava o tome sta mi hocemo bila malo drugacija od nase predstave. Cisti tehnicki nesporazum koji se pretvorio u nesto sto mi nikada necemo zaboraviti. Naj zanimljivije u svemu tome je sto je nama danas jako milo sto je taj nesporazum bio.
Prvo sto je uradio je to sto je razio od mene da joj drzim glavu da bi je mogao jebati u usta.
Stao sam iza nje i stavio joj sake sa obe strane glave drzeci joj glavu uperenu u pravcu njegovog kurca.Ali je on rekao da nije dobro tako i trazio je da je uhvatim levom rukom za bradu a desnom da joj obgrlim glavu preko cela i da joj otvorim usta povlaceci joj bradu na dole da bi on mogo da joj utera u usta.
Jebote koja ideja…..pa taj medved je lud. Naradjivao je ko neki gazda a ja sam shvatio da mi to prija i da me ljuti u isto vreme. Meni je tada sve to izgledalo tako zbunjeno i brzo da ja nisam mogao da se snadjem vec sam sve radio kako je on govorio i sta je trazio jer sam u telu osecao ogroman naboj uzbudjenja bas zbog toga sto mu ja asistiram u njegovim prohtevima.
U momentu sam pomislio….pa jebote sta se nerviram , pa zar nije to bas ono sto sam zeleo da mi neko jebe zenu onako nemilosrdno a da mu ja pomazem. Bilo mi krivo sto sam imao utisak da se osecam malo podcenjeno ali sam to zanemario jer sam shvatio da mi prija.Uhvatio sam zenu levom rukom za bradu a desnom je prigrlio oko glave preko cela ko da je joj drzim glavu kod zubara i shvatio da moja zena sama otvara usta koliko god moze a da ja nisam to rukama forsirao.Shvatio sam da jedva ceka.
Zamisli sliku gde ja drzim zenu za glavu , ona rasirila vilicu koliko moze a njegov kurac na ulazu u usta ceka.Nije toliko bio velik koliko je ona mogla da zine ali ona je i dalje drzala usta skroz otvorena ko da joj je zao sto nije jos veci. On je njegovom desnom rukom drzao kurac uperen u njena usta a levu saku stavio na teme njene glave. Sakom koja je pokrila celo njeno teme, je malo poboljsao pravac njene glave da je usmeri u pravcu kako je on treo i polako joj poceo ugurivati glavic u usta.Nije puno usao u usta, nesto vise od glavica i usta su vec bila prepuna. Kad je ona podigla ruke da ga zaustavi on je prekino da gura unutra i samo ga je polako vadio i gurao do te granice.Ona je zatvorila usta oko kurca i po obrazima se videlo da ga sisa i uvlaci ko usisivac. On ju je bukvalno jebo u usta dok sam joj ja drzo glavu.Nesto sto ni u snu nisam ocekivao. Moja rodjena zena kleci ispred neotesanog gorilka i sisa mu kurac dok joj ja dezim glavu da se ne pomera. On bukvalno razvaljuje vilice mojoj zeni, ona grca od uzbudjenja a ja njen vencani i rodjeni muz mu asistiram i ispunjavam mu zelje.
Samo ta cinjenica sta se desavalo i saznanje da se to dogadja je bilo ono sto me je izludjivalo. Posle mozda minutu ona je pipajuci iza sebe sa strane, gde sam ja stajao drzeci joj glavu, napipala i uhvatila moj kurac u ruke te ga pocela pumpati. Uspela je uraditi to mozda desetak puta i ja sam grcajuci svrsio po njenom boku i tepihu. Pa kako i nebi, drkala mi je u ritmu u kojem je i on njoj ugurivao u usta.Puko sam ko zrela kruska.
Covek je bio iskusan ali vrlo priprost kako smo mi posle zakljucili.

Ali kada danas o tome razmisljam posle puno vise godina iskustva………mislim da nam je oboma bas TO trebalo
Ona je oduvek volela da bude na neki nacin podcinjena muskarcu i da bude u njegovoj vlasti za vreme sexa a ja sam zeleo da vidim bas to, da je neko rastura i to onako posteno, sto znaci da je moralo biti manje finoce i vise skandaloznosti.
Mozda je grmalj bio malo vise “drvoseca” nego sto je trebalo, ali kazem ponovo, danas kad o tome razmisljam ,sklon sam pomisliti da nam je bas to trebalo.
Juce je citala ovo sto ja pise i sada posle dvadeset i vise godina od tog dana ona se uzbudila citajuci moju pricu o nasim iskustvima.
Cudni su putevi razvratnosti i sexa.
Rekla mi je da se upalila razmisljajuci o tome kako ce neki potpuno nepoznati covek da cita o dogadjaju gde je bila koristena kao dobrovoljac za sexualne zelje jednog prostaka trebao njoj da ugodi a koji ju je tretirao kao kurvu i sto je jos gore, taj potpuno nepoznati covek ( misli na tebe koji citas ovo), ce shvatiti po njenom ponasanju da njoj je to prijalo.
Kaze ona….shvatice da mi je prijalo da budem tretirana ko kurva od strane potpuno nepoznatog stranca, da mi je prijalo da ispunjavam njegove zahteve. I posto sam bila kurva onom majmunu, covek (citalac) ce naravno pomisliti da bi mogla to biti i njemu i pozelece to.
Kaze ona da ne razume zasto, ali da joj je to nateralo krv u lice i da se zato uspalila i pozelela da je ta osoba sada ovde i da je iskoristi za zadovoljenje svojih prohteva..
Znaci prijalo bi joj da opet bude u tom polozaju iako se TADA , posle te nedelje nije htela ponovo videti sa onim medvedom jer ju je on u toku sexa nekoliko puta uporedio sa kurvom.
Koliko vidim sada bi bila puno drugacija i nebi je to ljutilo. Doduse moram reci da joj je i onda mazohisticki prijalo to sto joj je ovaj govorio i naterivalo joj svrsavanje, sto je sutradan i priznala, ali je ujedno i bila ljuta na njega i nije mu oprostila.
A sada da pokusam zavrsiti prvi deo ovog opisa o sexu sa tom medvedom i nasem prvom iskustvu sa jos jednim muskarcom.
Kao sto sam rekao ,ja sam svrsio neposredno mozda minutu posle toga kad joj je medved ugurao u usta i poceo je jebati u usta onoliko koliko je to bilo moguce. Svsio sam jer je moja zena, sa punim ustima tudje kurcine, onako na slepo napipala rukom moj kurac i napravila nekoliko pokreta gore dole po mom kurcu i ja sam puko. Svrsio sam po njoj i tepihu. Kad sam se malo pribrao i dosao do daha, doneo sam rucnik iz kupatilla i ubrisao moju spermu sa nje dok joj je ovaj i dalje razglavljivao usta a potom sam pokusao ubrisati spermu sa tepiha.Ne znam koliko sam ja dugo radio tu glupost oko trljanja tepiga sa rucnikom, mozda pola minute ili vise. Znam samo da mi je u jednom momentu kliknulo u glavi koliko je situacija glupa i razvratna.
Zamislite sliku gde ja klecim na kolenima i trljam spermu sa tepiha a grdosija pored mene na dohvat ruke drzi moju zenu za kosu na potiljku, jebe je u usta i gleda sta ja radim dok ona povremeno grca jer joj on zanesen malo jace gurne kurac u usta.
Tog momenta kad sam postao svestan te takve apsurdne situacije, osetio sam da mi se ponovo dize iako sam par minuta ranije svrsio.Krv mi je ponovo jurila kroz vene.
Ali da nastavim. Bacio sam peskir i prisao im ponovo te poceo ljubiti zenu po ledjima i polako se poljupcima priblizavao ramenu. Ne zato sto sam osecao potrebu da je ljubim vec zato sto sam se hteo pribliziti sto vise njenom licu i njenim ustima u koja je prodirao taj debeli kurac da bi sto bolje video kako ulazi a bilo me stid da buljim bez razloga. Tako ljubeci je ja sam prisao savim do njenog obraza i mogao sam tacno osetiti miris njegovog kurca a mojim licem sam mogao osetiti pomeranje koze na njenim obrazima od naduvavanja njenih obraza kad joj on utera. Cuo sam jasno i zvuk koji proizvodi njegov kurac u njenim ustima sudarajuci se sa jezikom i sa unutrasnoscu.
Bio sam tvrd ko konj ponovo za vrlo kratko vreme. Mozda bi opet svrsio da on nije odjednom izvuko kurac i stao
Jednostavno je izvadio kurac iz njezinih usta i reko da mu je dosta jebanja u usta i da mu se dosta digo te bi trebalo da ga utera u vrucu pizdu jer je zato i dosao……..Secam se da je upotrebio rec ” pizdu ” sto mi je bilo tako glupo i prosto ali sam i dalje cutao i zurio u njena usta koja su ostala otvorena i u obliku debljine njegovog kurca.
To je neverovatno koliko te takve sitne stvari , mogu uskomesati strasti …..recimo kao sto je pogled na zenina usta otvorena posle izvlacenja “drvosecinog” kurca iz njih.neverovatno uzbudjenje.
Uhvatio je zenu za misice i podigao je da stane na noge a mene upitao dali imamo spavacu sobu ili hocu da je jebe tu u dnevnoj sobi.
Ja sam ko budala zurio u njega i reko da imamo spavacu sobu na sta je on kratko reko ………….”u redu idemo tamo”
Posao sam napred , otvorio vrata od dnevne sobe i okreno se da vidim dali idu i oni i video njega kako je rukom drzi za misicu i vodi zamnom ko policajac privedenika..Ko da nosi neku njegovu lutku koju je kupio u sex prodavnici, lutku koju ce jebati rasturiti i baciti posle.
Neverovatno sta sve coveka moze uzbuditi.. Usli smo u sobu i ja sam zatvotio vrata a on pokazo mojoj zeni krevet i reko joj da legne. Zatim je pitao mene kako bi ja volio da vidim da je jebe i kako da joj utera.Reko sam da bi volio da ona podigne noge i rasiri ih sto vise, u sebi zamisljajuci pozu u kojoj sam joj gurao deodorant kad sam je brijo.Ona je samo cutala i sedela na krevetu cekajuci da ja objasnim sta hocu i gledala u njegov kurac. Mislim da nije mogla docekati da ga dobije i bila je spremna na sve pa i na takvo tretiranje samo da joj ga sjuri.Kad sam mu reko kako bi volio da joj utera on joj je reko da se namesti.Ona je poslusno legla na ledja, podigla noge i rasirila ih jako. Videvsi koliko se ona rasirila i kako mu se bezstidno pokazuje i raspecuje ja sam prosto poludio od uzbudjenja.
Opet mi je u glavi prosla misao o tome kako je ona moja zena a on stranac koji je tretira ko kurvu a ona mu siri noge i bezobrazno pokazuje naj intimnije delove svog tela, kako bezstidno gleda u njegov kurac i sve to trpi samo da ga dobije. Shvatio sam da ga mrzi zbog njegovog ponasanja a spremna je da predje preko svega da bi dobila njegovu telesinu i njegov buzdovan.To me prosto izludilo.On se namestio izmedju njeni rasirenih i podignutih nogu, klekno ispred njene picke i oslonivsi se na kolena on se nagno preko nje ko da ce leci na nju ali se ipak zadrzo na rukama bukvalno viseci iznad nje.U pozi ko da ce da radi sklekove iznad nje a meni je kazao da mu namestim kurac na rupu.
Ruke su mi primetno drhtale oh uzbudjenja i prosto zurno sam mu zgrabio kurac i uperio u zeninu picku. Majko mila koliko je to parce bilo debelo . Prosto je bila primetna njegova tezina u mojoj ruci. Ali ne bas puno tvrd sto me je malo zacudilo, mislio sam da mu je to prirodna tvrdoca uvek. Povukao sam mu glavic preko ulaza zenine picke nekoliko puta i video kako je mokra ko posle tusiranja. Cekala ga je nestrpljivo. Zamislite sliku gde ja, mojom rukom, prevlacim njegov kurac po picki moje zene cekajuci da ga on gurne i prodre unutra.
Ludnica
I onda je usledilo jos jedan sok. Umesto da ga pocne gurati on ga je malkice odmakao od picke i onako drzeci se na kolenima i sakama preko nje, pogledo u mene i rekao……….Malo se opustio a hteo bi da joj nabijem kad je bas-bas tvrd…………….ajde mi ga malo nadrkaj da se ukruti kako treba da se ne pomeram i da budem spreman kad se digne skroz.

Zabezeknuto sam pogledo u nju jer mi je ovo zaista zvucalo ko preterivanje i nisam znao kako da reagujem. Jebiga tip sad trazi i da mu drkam da bi mi jebo zenu. Pogledao sam u nju i ona mi je samo malo klimnula glavom u znacenju kao da kaze….” ajde daj mu i to pa da mi utera”.

Posto sam ga vec drzo u ruci da ga usmerim u zeninu picku, ja sam poceo polako da ga nadrkavam. Posle par sekundi sam se malo oslobodio i poceo brze da ga pumpam i osetio sam zaista da se uvecava i stvrdnjava jos vise.Poceo sam osecati pulsiranje nabreklih zila.

Evo i ovog momenta mi se podigo ko lud dok to opisujem jer me to vraca na to secanje. Zamislite coveka od mozda 120 kila i 193cm visine, sa kurcem od oko 23-24 cantimetra i debljine ko flasica soka koji je nagnut nad mojom zenom i treba da joj utera. A za to vreme ona bez reci ceka da ga primi vlazna ko Nijagara a ja njen muz,nadrkavam tu masivnu kurcinu i usmeravam je u picku sopstvene zene. Pa ima li nesto razvratnije i skandaloznije.
Ruke su mi vidno drhtale, srce mi je lupalo ko ludo i najzad sam cuo kad je reko…………Hvala ti bracika mislim da je sad dobro krut, namesti ga sad na pizdu dobro gledaj da nesto ne propustis a ja cu se potruditi da je jebem ko pravu kurvicu….jako i zestoko..

Nije morao nista reci……..Priblizio sam lice sto sam vise mogao. Prstima jedne ruke pokusao sam da joj rasirim picku ali mi je slabo islo od ruke jer je bila veoma vlazna i klizava. Sa drugom rukom jos uvek polako drkajuci, naslonio sam glavic njegovoe kurcine na ulaz u zeninu pohotno vlaznu picku. Lice mi je bilo tik pored njene podignute guzice i njegovog nabreklog kurca i video sam kako pocinje da je siri i da propada unutra. Puno lakse nego deodorant ali mi se cinilo i vece.Zenina reakcija je bila poludivlja……….ispustala je prigusene zvuke koji su me podsecali na rezanje. Gurao ga je polako, pa malkice izvadio , pa ponovo gurao. Kad vise nisam mogao videti sa strane premestio sam se pozadi iza njegovih ledja i reko mu da rasiri noge jer sam tada mogao videti sve.Taman sam bio tamo kad je ulazilo zadnjih 3-4 santimetra sve do jaja. Iz tri cetiri puta tako pomalo gurajuci pa izvlaceci napolje pa ponovo unutra, utero ga je celog do jaja. Nisam verovao svojim ocima……….stao je ceo.
.U tom momentu kad je on usao skroz, moja zena je vec bukvalno stenjala i grcala u orgazmu koji je poceo onog momenta kad ga je dobila celog. Bilo je ocigledno da je imala bar dva orgazma zaredom jer je on nastavio da pritiska telom ko da ga zeli ugurati jos dublje iako je vec bio ceo unutra ali on je on i dalje gurao vec uterani kurac do jaja i mrdao se levo desno i gore dole tako da je kurac unutar zenine polurazvaljene picke pravio jos veci pritisak na zidove i razvlacio je u svim pravcima. Zamislite pokrete koji se prave pri pokusajima da se izvuce kolac iz zemlje koji je duboko zakopan. Levo desno, gore dole, malo na jednu stranu malo na drugu, cimaj i rascimavaj da se rupa razglavi. Prvo ga treba dobro rascimavati na sve strane nebili razglavili rupu i lakse izvukli kolac.E to je on radio mojoj zeni dok sam se ja samo letimicno pipkao po mom nabreklom kurcu jer nisam smeo da se taknem ozbiljnije posto sam toliko bio uzbudjen da bi svrsio u sekundi da sam ga poceo drkati. Nisam hteo svrsiti jer nisam hteo prekinuti taj osecaj uzbudjenja do ludila koji sam imao gledajuci to.
Eh sto tada nisam imao kameru.
Ona je svrsavala dugo a on ju je gledao i komentarisao kako je mala i vruca. U jednom momentu je okrenuo glavu prema meni i reko kako mi je zena ima pravu kurvinjsku pizdu..Molio sam boga da ona to nije cula da nebi prekinula jebacinu ali izgleda da njoj nije to bilo ni na kraj pameti.Naprotiv, ucinilo mi se da ju je to jos vise podtaklo. Mislim da je i on to primetio i ponovio joj par puta da ima kurvinjsku pizdu pa je onda poceo da ga vadi sporo skoro do kraja napolje a onda naglo da joj nabija do jaja onako iz trzaja. Moja draga je bukvalno poludela od tih naleta i pocela je skicati.Posle destinu ili vise tih “udaraca” malo je zastao i rekao zeni da ga gleda u oci i da mu kaze da hoce da je rasturi. Ni tu se nija protivila.
Gledala ga je sa tako jako rasirenim ocima ko da mu prkosi i skoro siktala…………….jeste ocu da mi rasturis picku….jesi sad zadovoljan……jebi me sad..jebi………
I jebo je istim tempom jos nekoliko minuta…polako izvadi pa ga odjednom sjuri do korena. Kad sam video kako ona skici i govori mu da je jebe i kad sam video kako se opet grci u svrsavanju dok vristi …….JEBIIIIIIIIIIIIIII,,,,,, jednostavno vise nisam mogao izdrzati. Zgrabio sam rukom moj kurac i gledajuci kako joj nabija poceo drkati. Ma nije mi trebalo dugo i osetio sam da svrsavam ponovo po drugi put taj dan
Kad je on video da sam ja opet svrsio, jednostavno je prekinuo da je jebe i ne obazirajuci se na nju reko da bi da se odmori i popije nesto jer mu je suvo grlo. Ja sam onako jos u grcu od svrsavanja drhtao celim telom dok je on izasao iz spavace sobe i otisao u kupatilo…
Pitao sam zenu dali je zadovoljna i prokomentarisao da mi se cini da je malo prost.Ona je samo rekla da se slaze ali da joj prija i da nece da menja nista….
U tom je i on dosao nazad.
Sta je radio tamo neznam ali kad se vratio videli smo da mu je kosa mokra i svatili da se mozda pljusnuo vodom i umio da se osvezi.
Lego je na ledja na krevet i poceo pricati o tome kako se bas prijatno iznenadio sto je moja zena toliko pohotljiva i zgodna i sto tako voli kurac. Kaze da nije mislio da tako mlada cura moze da ga primi celog i slicna sranja koja su njemu izgledala sasvim u redu. Pitao je mene dali sam zadovoljen kako je jebo i dali bi volio da vidim i neku drugu pozu i ja sam reko da bi volio da je jebe od pozadi.
Posto je zena cutala i nije nista pricala on je pokusao da podtakne nju na pricu pitanjima kao sto su …..koliko puta je svrsila i dali je ona zadovoljna. Ona je samo rekla da je sve u redu ali da ona voli vise njegov kurac nego njegovu pricu.Onda joj je on rekao da mu jos malo pusi da mu se ponovo ukruti kako treba pa ce je opet rasturiti ali ovoga puta ce je napuniti spermom jer nije jebo nekoliko nedelja i pun je do vrha.U medjuvremenu je proslo mozda pola sata i malo smo povratili dah a video sam i da se moja zena vrlo lako i rado prihvatila igranja sa njegovim kurcom. Usisavala mu je glavic u usta , vrtila jezikom po njemu, grickala mu kozicu na jajima i naravno njegova batina se oporavljala brzo. Posto sam ja svrsio vec dva puta u zadnjih sat- dva, znao sam da cemi biti teze da mi se digne nego njemu.
Meni je bilo glupo da sedim tako i zurim u njih pa sam poceo prelaziti rukom po zeninim kuku i polako se spustao na dole. Pomerila je noge da mogu da doprem do nje i kad sam stavio ruku medju noge osetio sam da je vrela i mokra potpuno. Onda sam joj ja rasirio noge i pokazao njemu kojiko je vlazna. On se nasmejo i reko kako mu je drago da je kurvica vec spremna.Zena me je samo popreko pogledala i nije nista rekla vec je zesce nastavila da mu sisa kurac i da mu ujedno i drka sa rukom.
Vrlo brzo je ponovo bio u punoj velicini i zaista je izgledao monstruozno.
Ustao je i reko joj da stane gore na krevet. Ona je stala i on je uhvatio i prineo je njemu kao da ga treba zajasiti i tako stojecki , dok mu se ona drzala oko vrata rukama on je poduhvatio ispod kolena sa obe ruke podigao je i odmakao se od kreveta. Drzao je tako u vazduhu ko neku lutkicu bez tezine..Zatim je trazio od mene da se sagnem ispod nje i da mu namestim kurac da je nasadi na njega posto su njegove ruke zauzete drzeci nju.
Drzao ju je ispod kolena a sake su mu bile na njenim guzicama te je polako spustao na njegov kurac koji sam ja drzao sa dve ruke ko da sam se plasio da mi ne pobegne, i omogucavao mu da je nasadi na njega.Kad je sasvim natako poceo ju je polako izdizati i spustati a ja sam odozdo gledao kako se sa kurcom povlaci i koza sa malim usminama i kako ih kurac povlaci sa sobom unutra i napolje.Nasadjivao ju je tako mozda desetak minuta, ona je opet svrsila uz krike “jebi me” i “ hocu da me rasturis” iako on to ovoga puta nije trazio od nje.Dok je ona svrsavala i meni se digo ponovo al ga nisam dirao jer sam se bojao da cu ponovo svrsiti.Guslao je on tako dosta dugo setajuci se sa njom po sobi valda dok se nije i on umorio a ja sam isao okolo njih i upijao svaki momenat.
Posle toga ju je spustio na krevet i trazio da se okrene i jebo je od pozadi.
,,,,ma sta jebo,,,,razvaljivo je koliko je jako nabijo. Pljesko je po dupetu i opet joj govorio da je prava mala kurvica i ja sam video da ona jos jace skici kad joj on to prica sto je i mene opet upalilo. Stao sam ispred nje i stavio joj kurac usta, iako je bio malkice musav od svrsavanja, nije se bunila. Kako joj je on nabijao od pozati tako se ona nabijala na moj kurac.
Posle nekog vremena joj je reko da se okrene na ledja i da legne ko prvi put jer oce i on da svrsi.Cutke je to uradila a on je opet dosao u pozu ko da ce raditi sklekove po njoj i u jednom zamahu opetjoj je nabio do jaja. Ja sam se brze bolje pomerio iza njega ponovo da vidim kako ulazi i izlazi. Nabio joj je tako divljacki, odjednom iz jednog poteza nekoliko puta, mozda desetak puta i onda joj rekao da se spremi jer ce “cika” sada da razbije kurvinu pizdu.Po prvi put se spustio celim telom na nju i podigo joj noge sto je vise mogao, podvuko desnu ruku ispod njenog dupeta i sakom joj stisno oba guza ko da hoce da joj zgnjeci picku izmedju guzova. Mogu da zamislim koliko je jako osecala tako prikljesten kurac u picki ……… a drugom rukom joj je uhvatio obe ruke iza glave. Jebote, izgledalo je ko da se sprema da je siluje.Reko mi je da mu kazem dali ja mogu dobro da vidim i dali se dobro vidi iza njega pa je jos malo rasirio noge valda da mi omoguci da bolje vidim i u njegovom stilu reko da pocnem da drkam jer nece moci dugo da jebe jer je puno popaljen ali da ce zato jebati snazno i zustro da ce se sve zapeniti.
Zaista ga je sjurio divljacki i ja se i danas cudim kako to zenu nije bolelo.
Poceo je da jebe odjednom i jako i brzo.
Video sam kako izvlaci kozu iz pice i kako je ponovo povlaci za njim svaki put kad joj utera.Moja draga je pocela cikati i vriskati malte ne od prvog momenta i da nije ponavljala TO, TO, razbi je, ja bi zaista mislio da jeci od bola a ne od strasti.
Tacno sam video kako ubrzava i kako pocinje da se grci i on, jebo je tako zestoko i divljacki mozda dve tri minute i video sam da je i on sav mokar. Drko sam ko lud gledajuci cas sa jedne cas sa druge strane kako je rastura. Znao sam da ce uskoro svrsiti i nisam hteo propustiti da vidim kako je puni ko sto je obecao. U jednom momentu sam pomislio da ce mozda da ga izvaditi kad pocne da svrsava a ja to nisam hteo, hteo sam da je napuni. Skoro sam viknuo
” napuni je unutra “…..

Nije reagovao uopste, samo je stisnutih zuba govorio mojoj zeni da prizna da je kurva i da voli njegov kurac. Ona je samo jecala ali mu nije nista rekla. Ko da ga je to ljutilo i ko da jacinom udaranja i nabijanja je nateruje da prizna, poceo je nabijati bas onako divljacki sve dok ona nije pocela vristati ……priznajem samo me razvali priznajem sve.
Kad je to cuo on je poceo nesto rezati grguljti i trzati se, svrsavao je ali je i dalje udaro ko lud a ja sam od pozadi video kako je pocela da curi njegova sperma iz zenine picke i kako je pocela da se peni od njegovog nabijanja, video sam kako izlazi pena od njegove sperme i shvatio sta je on hteo reci kad je reko da ce je jebati da se sve penusa.
Drko sam ko lud i gledao u tu penu pa sam oseto zelju da joj kazem to. Nagnuo sam se prema njenom licu i dalje drkajuci i skoro vikao da nadjacam njihovo stenjanje i njeno vristanje . Reko sam joj da joj sperma curi i da se peni ali tek tada sam video njeno lice crveno ko krv i grimasu grca od svrsavanja i znao sam da ona u ovom momentu ne cuje i ne vidi nista………………..
Ponovo sam svrsio gledajuci u njeno lice i grimasu svrsavanja i slusajuci njeno promuklo jecanje ………..priznajem… priznajem.
Taj njen izraz lica pamtim i danas.
On je postepeno usporavao i samo je u grcevima pojedinacno uterivao. Sve je utihnulo i culo se samo nase dahtanje. Srce mi je lupalo u venama u glavi i nisam imao vise snage da stojim…Seo sam na pod.
Video sam kako se on odvojio od nje i kako je za kurcom poteklo i nesto sperme iz njene pice.Jeste, bilo je sve penusavo.
Odmarali smo se oko sat vremena i za cudo u normalnom razgovoru nije bio tako prost. Prespavao je kod nas i ujutro smo se potucali ponovo. Nemogu reci da nije bilo dobro i sutra ali nije to ono pravo…Sutra je bila samo repriza i nije bilo tako ko prvi dan
Zbog tog insistiranja za vreme sexa da ona prizna da je kurva i zbog te svoje neotesanosti, moja zena vise nije htela da se vidi sa njime. Jednom mi je rekla da nije htela da se pokvari utisak prvog razvratnog i perverznog seksa koji joj je doneo toliko strasti i svsavanja , jer je svesna da bi svaki sledeci put bio losiji.
Eto to je bio nas naj ludji dozivljaj u sexu kojeg se rado secam i uvek se upalim kad o tome mislim.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ZAGORELA DOBROTVORKA
Mamuran od celonocnog provoda,teskom mukom dovukao sam se,tog prvo januarskog jutra,do autoputa.Bilo je hladno kao u frizideru.Drzao sam palac visoko,u nadi da ce ga neki vozac primetiti i sazaliti se na mene.
Nakon pola sata,svaki deo tela bio mi je smrznut:licio sam na ledenu figuru koja beznadno pokusava da se domogne kuce. Na autoputu ocaj:automobili retki,a kad neko i prodje,pogleda me nezainteresovano kao crknutu macku.
Kad sam vec bio izgubio nadu,tik pored mojih nogu,zaustavio se crni Mercedes.Zatamljeno staklo prozora se polako spustalo i ja progovorih i ne gledajuci unutra:
-Treba mi prevoz do Mitrovice-rekoh naginjuci se ka prozoru.
Pogled mi se susreo sa smedjim ocima sredovecne zene prijatnog izgleda.
-Zao mi je,idem samo do Rume-nasmesila se ljupko i nekako me ispitivacki pogledala.
-I to mi odgovara.Od Rume cu se lako snaci-rekoh drhtavim glasom,nameran da sednem,pa makar me vozila u suprotnom pravcu.
-U redu,udjite-otvorila mi je vrata.
-Hvala Vam najlepse!
-Ceca!-predstavila se ljubazno me pogledavsi.
Pruzam joj ruku i izgovaram svoje ime jos uvek drtheci.Nisam imao volje da razgovaram sa svojom dobrotvorkom,cak ni da je bolje osmotrim.Udobno sediste i jako grejanje,omamili su me tako da sam oci jedva drzao otvorene.
Taman me bese uhvatio dremez,kad gume zaskripase i ja se,ne znam kako,nadjoh u njenom krilu.
-Jao,izvinite,neka kuca je iznenada istrcala i morala sam naglo da zakocim i stanem da je nebih udarila!-rece Ceca smejuci se mojoj zbunjenoj faci.
-Ma,u redu je,bio sam zadrmao-odgovorih tiho gledajuci je odozdo.
Tek tada sam primetio da Ceca na sebi ima svecnu haljinu od crnog satena,sa dubokim dekolteom,zadignutu visoko iznad kolena,da bi joj bilo lakse da upravlja donjim komandama.Bujne grudi nadimale su se preteci da izbiju iz tesnog dekoltea,a mekoca njenih butina milovala mi je potiljak.Prizor je bio veoma izazovan.Oboje zbunjeni,precutali smo par sekundi.Blud je lebdeo u vazduhu.
-Predpostavljam da Vam ta haljina otezava voznju-rekoh vireci niz dolinu njenih butina prema njihovom sastavu pomisljajuci kako bi bilo dobro udomiti kurac u raspicje medju njenim nogama.
-Pozajmila sam haljinu,tek da stignem do kuce.Jedan idiot se ispovracao po meni na doceku sa kojeg se vracam,pa sam morala da uzmem haljinu od prijateljice-rece i tamna sena predje joj licem.-Hajde,ustaj da vozim dalje,stojimo nasred puta.
-To mora da je bio malo vatreniji docek?-upitah pridizuci se nevoljno.
-Rado bih zaboravila taj docek!-rekla je odmahujuci rukom.
-A gde ste zaboravili muza?-nasalih se primetivsi burmu na njenom prstu.
-On je zaboravio mene-rekla je skruseno.-Moj muz je gradjevinski inzinjer…na privremenom radu u Africi.
Kada sam to cuo srce mi je radosno zadrhtalo:teta mora da je zagorela!Ima sanse da se vratim medju njene bele butine,ali s naperenim kopljem,pomislih.
-I ja sam bio na nekom dosadnom doceku…-poceo sam sa pricom i toboze nehajno spustio ruku na njeno koleno.
-Sta to radis?!-ciknula je iznenadjena mojim drskim postupkom i zustro odgurnula ruku sa svog kolena.
Bila je tako ubedljiva u svojoj ljutini da sam pomislio da ce me isterati iz kola.Cutala je neko vreme,ali me nije izbacila.Umesto da se smirim,to me je okurazilo da nastavim da joj se nabacujem.
-Nije lako biti sama.Ti imas svoje potrebe,kao i svaka zena…-poceo sam sa novom pricom i ponovo spustio ruku na njeno koleno.
-Nisam bas toliko ocajna da trazim ljubavnike na autoputu…-odbrusila je i posle krace pauze,ponovo mi odgurnula ruku.
Ocigledno je da se dvoumila.To je bila moja sansa!
Kada je krenula u pomalo riskantni obilazak cisterne,iskoristio sam sansu i zavukao joj saku direktno medju butine.Zbog situacije na drumu,nije stigla ni da mi pomeri ruku.To sam iskoristio za poboljsanje svoje pozicije.Prsti su mi stigli do njenih gacica.
-Stvarni si nemoguc!-prosiktala je,ali ruku mi nije sklonila.-Bojim se samo da pocinjes nesto sto nisi siguran da mozes da zavrsis!To je bila provokacija!
-Za to se ne brini…-odvratio sam samouvereno I dodirnuo njenu picu kroz gacice.
-Nadam se da si u seksu dobar isto kao u hvalisanju,-pecnula me je.-U protivnom,pesacices do Rume-rekla je preteci.
-Samo ti vozi,ostalo je moja briga!-vec sam proturao prste ispod ruba njenih gacica.
-Mmmm…bice bolje da zaustavim auto…-prostenjala je i promeskoljila se.
-Neka,svidja mi se seks na ivici incidenta,pali me…-kurcio sam se.
Masio sam se njenog dekoltea i stisnuo je za sisu.Sklonila je ruku sa volana i olaksala mi prolaz.Spustio sam usne na njenu bradavicu i stao da je sisam trudeci se da uskladim rad prsta i jezika.
Odjednom,ona zakoci i savi volan na parking pored puta.
-Zajebi ovakav seks preko menjaca-rece i odgurnu me sa sebe.
Potom izadje iz kola i brebaci se na zadnje sediste.
-Dodji-rece kratko,zadizuci haljinu i skidajuci gacice.
Dok sam prelazio pozadi,ona je vec bila otkrila svoju picku i zeljno cekala moj cvrst palamar.Cim sam se uvalio pored nje,zgrabila je moj slic.Ali,tamo nije nasla ono sto smo oboje ocekivali!
Moj junak,umoran od nocasnje pijanke,promrzao od stopiranja na mrazu,dremao je smezuran u mojim gacama.Bio sam postidjen I sokiran njegovom apatijom.
-Ne boj se,zivnuce on!-ohrabri me Ceca.
Trenutak kasnije njene usne su bile na njemu.Topli dah i meki,vlazni jezik,polako su vracali moj kurac u zivot.Uskoro je vec stajao ponosno kao obelisk.Ali,Ceca nije prestala da ga dudla.Pusenje joj je tek sada predstavljalo zadovoljstvo.
-Ovo je vec nesto!-rece,na trenutak vadeci glavic iz usta.
Pomazila ga je i vratila u svoja topla usta nastavljajuci da mi oblizuje glavic,palacajuci jezikom od vrha do korena.Ostalo mi je samo da joj se prepustim.
Kada se zasitila,odmakla se od mene i oslonila ledjima na vrata,namestajuci se tako da mogu da pridjem njenoj pici.Jednom rukom mi je nadrkivala kurac,a drugom rasirila svoju mackicu.Potom ga je polako smestila u sebe,uz dubok uzdah.
Samopouzdanje mi se vratilo i poceo sam svojski da je kresem.
-Zabij ga,duboko,sto dublje!-bodrila me je mlada zena stenjuci.-Tako,tako…oh,ovo je predivno…ovo mi treba…jebale ga njegove pare…dabogda tamo jebao majmune proklet bio…-mrmljala je jedva razumljivo.
Njeno pominjanje muza jos vise me je napalilo,tako da sam navalio petom brzinom.Mercedes je poskakivao,sto je pokoji vozac pozdravljao trubljenjem.
Bio je to novi podsticaj za ,mene.Osecao sam se u tim trenutcima kao najveci jebac na svetu.Ceca je predano pratila moje ubrzavanje ritma I uskoro sam osetio prijatne trnce niz kicmu koji su najavljivali erupciju.Svrsio sam i svalio se na sediste pored nje,prezadovoljan svojim ucinkom.
-Dobro je,za pocetak!-rekla je i poljubila me u celo.
-Kakav pocetak?-jedva sam promumlao.
Jos mi se dah nije smirio,a Ceca mi je gurala glavu prema svojoj pici.Pre nego sto sam se snasao,jezik mi je bio medju njenim razjapljenim usminama umazanim mojom spermom.Tezak vonj punio mi je nozdrve tako da sam jedva disao.
-Hajde,mali,zivlje!-podsticala me je mazeci me po glavi.
Lizao sam je jos malo,pa sam se pridigao da dodjem do daha.
-Sta ti je,zasto si prestao?!-protestvovala je Ceca.-Nastavi…-rekla je zapovednicki i vratila glavu medju svoje noge.
-Pa ugusicu se dole…-pobunio sam se.
-Neces valjda i ti da se ispovracas kao onaj kreten nocas!Kakvi su ovo muskarci danas?-rekla je nervozno.-Mmm,eto vidis da mozes…
Trudio sam se iz sve snage da joj picu polizem sto bolje nebili me pustila kad svrsi.Sisao sam joj poveliki klitoris kao bombonu.Znao sam da to mora dovesti do njenog orgazma.Bio sam u pravu.Nepostoja dugo,a ona se zgrci i stegnu mi glavu butinama.
-Da,bio si dobar!-progovorila je.
-Znas,uvek prvi put svrsim ovako,tiho.Svaki sledeci orgazam mi je sve jaci i sve sam bucnija dok svrsavam!
Uho mi je zaparala rec “sledeci”.Bio sam iscedjen kao limun i nisam imao snage ni da sedim na sedistu,a kamoli da tucam.Ceca je mislila drugacije.
-Sad ce on da poskoci!-rece i stisnu mi kitu,oblizujuci se.
Nisam imao snage ni da se oduprem.Ponovo mi je sisala kurac,balavila jaja,dudlala glavic,a ja sam molio boga da se ne digne.Ali ne,on ce po svome!Kad je malopre trebali da mi osvetli obraz,skupio se kao puz,a sada,kada sam vise mrtav nego ziv,nasao je da se kocoperi.
Cim je pod rukom i nepcima osetila erekciju,pozurila je da to iskoristi.Opkoracila me je i nasadila se na nabrekli ud.Sedeo sam pored nje,zavaljen u meko sediste mercedesa,nepomican kao klada.Nadao sam se dace bar neko od ovih sto su povremeno svirkali spolja,zaustaviti i spasiti me ove raspomamljene bele udovice.
Ceca,opet,kao da nije marila za moju pasivnost.Sve je radila sama.Jahala je na mom kurcu,mesila sebi sise,stenjala,dahtala i – svrsila!Mislio sam dace me rasturiti kada je pocela da vitla svojim bedrima.Uragan,zacinjen njenim njistanjem,trajao je nekoliko minuta.Jedva sam cekao da se smiri da je svalim sa sebe.Na svoj novi orgazam nisam ni pomisljao.Zeleo sam samo da nastavim put I da me ostavi da bar malo dremnem.
Videvsi me onako skupljenog,Ceca se vrati za volan.
-E,moj decko,upozorila sam te da ne cackas,ako nisi sigurna da mozes da ispunis ocekivanja.U ovoj zemlji vise se nemoze naci ni neko ko moze posteno da me izjebe!
Ubrzo smo stigli u Rumu.
-Da svratimo do mene,da se malo potkrepis pa da popravis utisak?-bila je nova Cecina ponuda.
Gledao sam je zabezeknuto,ne znajuci sta da kazem.Podilazila me jeza od same pomisli da me ponovo scepa medju svoja bedra.
-Stani tamo kod onog kioska na cosku da kupim cigarete,-zamolio sam je pre nego sto sam odgovorio na njenu ponudu.
Parkirala je uz trotoar malo dalje od kioska i ja iskocih.Cim me kiosk zaklonio,dadoh se u beg,sporednom ulicom.Dokopao sam se autobuske stanice i uskocio u autobus za Mitrovicu koji samo sto nije krenuo.Scucurio sam se na sedistu i pokrio lice jaknom,krijuci se kao da sam begunac iz zatvora.Od tada,niti vise idem u Rumu,niti stopiram.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik


Čim otkrijete da ste na strani većine, hitno morat

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tanja

August mjesec,nezapamćene topline.
Krenula je u šetnju s psom Tonijem.
Inače Tanja je poznata kao glavna maca u mjestu,imala je dugu plavu kosu,izraženije usne,grudi na kojima joj svaka djevojka zavidi,bujne ali čvrste,tako da nikad nije nosila brus,a guzu je imala kao nacrtanu,kako da kažem,savršenu!
I taka laganim koracima išla prema malom zabačenom mjestu,na koje svakodnevno ide.
Na sebi je imala malu lepršavu haljinicu ispod koje su virile crvene čipkane bokserice,i tako zamišljena puna bezobrazne mašte ide. Dolazi do tog "svog" mjesta vidi neki frajeri sjede i nešto ozbiljno pričaju,opušteno prolazi pored njih,kao da ih nema.
Sjeda na jedan kamen s kojeg se vidi veci dio njenog gradica i uživa u pogledu i svojoj mašti.
Imala je mnogo prljavu maštu ali nikad nije bilo prilike da to nekom pokaže,većina njih nije smjelo da se upusti s njom u sex,jer su se bojali njene prljave mašte.
Potpuno se opustila i počela da se miluje,i zaboravila je na dečke pored kojih je prošla. Iz njenih divnih maštanje trgnu je pitanje TREBAL POMOĆ?
Ona pogleda (jedan od onih momaka) i odgovori PA AKO TI NEBI BIO PROBLEM! Dečko se iznenadi jer nije očekivao tako direktan odgovor,ona pogleda oko sebe drugovi su mu već otišli.
Pošto je stao tačno ispred nje dovoljno blizu da je mogla osjetit njegovo disanje laganjim pokretom ruke počela je da mu muluje nogu,on sav iznenadjen ukočio se,ona ne popušta.
laganim pokretom zadiže mu šorc i hvata ga za penis koji je već bio krut,mogao je da se pohvali na veličini penisa. Ona se primiče bliže,svlači mu šorc i stavlja njegov penis u svoja usta,a drugom rukom igra mu se s jajima,već je ovlažila a dečo ništa,nemože da se sabere.
Ona ga uvlači sve više u sebe,i sve brže i brže,svršio je! Mislila je da će moć duže,ali.....
Povlači ga na sebe,ne bil on šta počeo,a on kao da je osnovac izgubio se....
Gura njegovu ruku svoje boxe koje su mnogo tjesne,podere ih,momak se napokon dozvao.
Jednom rukom miluje njenu pičkicu a drugom skida joj haljinu,počinje da je ljubi i lize joj vrat,silazi do grudi,grica joj bradavice ona uzdiše,polako joj se spušta prema pički i liže je,ona vrišti od zadovoljsta,gura joj prst u čmar,pomisli Tanja napokon neko prljave mašte! Sad se ona gubi,od zadovoljstva a on nastavlja sve jače i jače,Tanja drhti sva,svršila je.
Ponovo uhvat njegov kurac i počne opet da ga puši.on se okreće i nastavlja da liže njenu pičku,on ponovo svršava,slabić neki pomisli Tanja.
Momak ustaje navlači šorc,kaže BILO JE DOBRO,TREBALI BI PONOVITI OVO.
Tanja sva izgubljena,momak se okrenu i ode...
Puu jebem ti pičke s tolikim kurcem koji ga neznaju upotrijebit,prozbori Tanja, momak se okrenu pogleda i vrati se,mahnu rukom,iz grma izadje njegov prijatelj pridje Tanji i opali joj šamar,već je ovlažila,iz sve snage nabi joj kurac u pičku,ona vrisnui poče da se nabija ko luda,s ledja joj pridje i drugi i gurnu joj svoju kurčinu u čmar,ona napokon osjeća se zadovoljnom,rukom se trlja po pički i jaše ko luda,prilazi i treći drug,ona mu odma vadi kurac i stavlja u usta,napokon je zadovoljan u svakoj rupi joj je kurac i to ne mali,njena maštanja polako se ostvaruju. Momci su svršili ali ne i ona,nabija se drugom na kurac,drugi se momak spusta i liže joj pičku,ona trećem puši i gura mu prst u čmar on joj ponovo opali šamar,ona zadovoljna nastavlja da se nabija napokon će svršit,ali oni su opet svrsili prije nje....
Tanja ustaje navlači haljinicu i ide doma svršit s vibratorom,ništa bez njenog vibratora.
IP sačuvana
social share
Najnepoštenija stvar u životu jeste njegov kraj.Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I šta dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Kurva ili ne

Jedne noći sam upalio auto i odlučio sam krenuti gdje me put odnese. Vozio sam gradom i polako mi je postajalo dosadno, te sam odlučio krenuti van grada. Osim što sam imao veliku želju da vozim imao sam i veliku želju da nešto pojebem, kurac me čitav dan svrbio. Nadao sam se da ću sresti neku sisatu curu od oko 25 godina, ja inače imam 27, i da ćemo se pojebati u autu. To mi se već jednom tako spontano dogodilo pa sam se nadao da će mi se dogoditi opet. Obožavam jebati u autu. Na izlazu iz grada ugledao sam neku jebozovnu curu u kratkom minjaku i uskoj majici te se moglo primjetiti da ne nosi grudnjak jer su jos se bradavice jasno ocrtavale. Kurac mi se odmah napeo. Shvatio sam da je to kurva, nikad prije nisam imao sex s kurvom, ali ova me tako napalila da sam je morao pojebati. Zaustavio sam auto a ona je klasično pitala ,,jesi li za malo zabave,, ja sam reko da ne želim samo malo, želim puno. Ušla je u moj auto i rekla mi ,,nikad nisi bio s kurvom je li tako?,, ja sam rekao da nisam, ali je nisam pitao kako zna. Nisam puno čekao odmah sam je uhvatio za sise malo ih miješao a onda sam joj skinuo majicu i počeo joj lizati sise i gristi bradavice. Imala je ogromne sise, uživao sam u njima. Nakon toga smo prešli na zadnje sjedalo. Skinuo sam joj minjak i suknju odjednom. Ona je meni skinula majicu i hlače, a preko bokserica mi se ocrtavao kurac. Bio je veoma napet mislio sam da će mi pući bokserice. Skinula mi je bokserice te mi ga je počela pušiti kao nijedna do sada. Drkala ga je i pušila, pa mi je stiskala jaja, onda ga je strpala duboko u grlo. Mislio sam da ću joj odmah iskrenuti spermu u usta. Sisala je onda sam glavić a jednom rekom mi je prelazila preko prsa. Jao kako me palila. Rekao sam joj ,,puši ga kurvo, nijedna ga ne zna pušiti tako ko ti…puši ga,,. To je nije vrijeđalo, samo ju je još više napalila. Kako ga je sisala…aaaaaaaaaaaaaa….izustio sam veoma dugo i ona je duboko disala. Onda ga je stavila među sise i tako ga drkala i gnječila. Palile su me njene sise najviše od svega. Ona je legla na sjedalo a ja sam joj stavio kurac u usta i gurao ga joj duboko,,tako je kurvo, ništa drugo ni ne znaš nego samo se jebati i pušiti,, nakon toga sam joj lizao pičku, sisao sam joj klitoris, pa ubacivao prste, lizao sam je ko lud, sva je bila vlažna, jednom sam joj rukom mjesio one ogromne sise. Derala se ,,daj mi ga, ne mogu izdržati,, sva je bila napaljena a i ja takođe. Gurnuo sam joj ga prvo u guzicu, da je još malo mučim. Kako se derala , tečnosti iz njene pičke su štrcale. ,,razderat ću te,,govorio sam. ,,Deri me,, vrištala je, uživala je čak više od mene. Gurao sam joj ga duboko. Moja jaja su joj udarala od guzicu. Govorila je ,,daj mi ga više,daaaaaaaaaaaaaaaaj,,. Ne pripremajući se gurnuo sam joj ga do jaja u pičku koja je bila veoma uska za jednu kurvu, ali nakon moje kurčine ostat će joj neko vrijeme široka jer se moj kurac toliko napeo da je bio ogroman. ,,aaaaaaaaaaaaaaaaaj ,, derala se . govorio sam sviđa li ti se je li kurvo, a ona je sam dahtala. Moj kurac je tada eksplodirao. Svršio sam joj u pičku, to se svidjelo i meni i njoj. Činilo mi se da je litar sperme uletio u nju, a možda se njoj činilo da su dva. Nakon toga ja sam sjeo, a ona mi ga je mazila. Rekao sam joj ,,ti baš voliš kurčeve,, a ona je rekla ,,pa ovo je moj prvi, inače nisam kurva sam sam se htjela dobro izjebati,, pitao sam je koliko joj je godina rekla je 17. Tako sam se napalio nakon toga da sam skočio na nju i još je jednom dobro izjebao. Nadam se da ću je opet nekad sresti.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Đulijana

Neću koristiti njeno pravo ime jer se radi o istinitoj priči, pa ću reći Đulijana, bila je najpopularnija u društvu. Ovo je istinita priča za razliku od mnogih ovde napisanih, probaću upotrebiti što više opisa.
Znamo se još odavno, zajedno smo išli u osnovnu pa u srednju školu. Uvek mi se sviđala, još od klinačkih dana.
Zajedno smo rasli, družili se, a i što je najgore dođe mi treća rodica. Uvek je prijateljski gledala na mene, bar se tako
ispoljavalo, a i ja isto tako. Bila je jedina za mene. U zadnje vreme sam potpuno odlepio za njom, noćima sam drkao
na njene slike sa fejsa, nismo bili ni tako bliski u zadnje vreme … Jednom slučajno sam čuo priču sa njenom drugaricom, sa
kojom sam se nekoliko puta kresnuo, kako joj govori da imam najveći od svih sa kojima je bila rečima: “Ima preko 20 sigurno, sa njim mi je bilo kao sa nijednim”…Dok se Đulijana čudila i smejala.
Nakon toga za 2-3 meseca kada sam razvozio društvo kućama sa neke žurke na kojoj smo se svi pomalo napili oblila me je
neka želja, toliko sam se napalio da sam išao sporednim putevima po gradu samo da bi ona kući zadnja stigla i da bi sve
ostale dobacio do kuća … kada je ona ostala pitao sam je dal je za jedan krug od periferije grada prema obližnjem nacionalnom parku, pristala je odmah jer je bilo vrlo toplo pa je šetnja po mjesečini bila predivna. Celo vreme se uvijala, pričala neke gluposti, imala je tu harizmu da izazove
najveće želje u meni, toliko mi se digao da sam mislio da će eksplodirati, pogled na njene duge fantastične noge i neku
kratku suknjicu koju je nosila su mi stvarale knedle u grlu. Pupak, uh, sise ni velike ni male, ma imala je genijalno telo,
potpuno skladno, i dugu smeđu kosu koja je imala neki poseban ton koji je vukao na svjetliju, oči, kad bi me pogledala
tim očima meni je srce zastajalo, potpuno sam se zacopao u nju i to već godinama, nisam više mogao da izdržim. Kada se okrenula da uzme tašnicu pozadi video sam joj izvajanu guzu koja je bila predivna kao iz duplerica, nisam mogao više!
Pukao sam, stao pored puta i bez ustručavanja, ali naravno sa stidom u sebi, pitao: Imam veliku želju da sa tobom imam seks, znam da bi to bio
neka vrsta incesta, ali nismo toliko bliski rođaci, zaljubljen sam u tebe godinama, al to je zabranjena ljubav, a i ti nisi za mene u fizičkom smislu, tebi treba neka veća faca (verovatno mi je alkohol dao snage za to i ne bi se ništa ni desilo da nije alc.) .
Ona je ostala zbunjena, bila je pripita malo, ne mnogo, bukvalno je izašla iz auta i šetala nekoliko minuta i izderala se DAAAA, ja sam ustao izašao iz auta i pitam je, šta da ? – Hoću, odmah sada, ovde, briga me za sve, hoću da imam tvoj
kurac u sebi i da svršavaš u meni, da me jebeš kao što si jebao Danijelu (njenu drugaricu). Ostao sam u čudu nikad je nisam čuo da govori to,
pomalo sam osjećao sramotu.
Brzo sam izvadio šatorsko krilo iz gepeka i krenuo sa njom jedno 200-300 m udaljenosti od magistrale, raširio šatorsko
krilo, stavio neku baterijicu i odmah mi je kroz farmerice uzela kitu u usta, bukvalno je nisam mogao kontrolisati, skinula mi farmerice, gaće,
uzela ga u usta, povlačila i pušila sve do gušenja u grlo duboko, sisala muda i govorila “Nisam verovala da ti je ovoliki, jebi me odmah sad! Nisam ni skidao suknjicu od tolike želje nisam imao vremena već samo tangice izbucao i zabio ga u njenu
pičkicu, u trenu su se ispunila maštanja i snovi koje sam imao zadnjih 10 godina. JEBI ME jebi me, stalno je ponavljala,
osjećao sam da umire od uživanja, jebao sam je kao nijednu drugu uhvatio za sise sisao, grizao bradavice i ljubio.
Zatim je ponavljala da joj svršim u picu, SVRŠI MI U PIČKU MOLIM TE SVRŠI DA OSETIM TAJ MLAZ ja sam je poslušao i nakon 5-6 minuta tako svršio da sam imao osjećaj da će sperma izaći iz njene pičkice. Nastavio sam jebati odmah zatim
jer kad bih je video imao sam volje za sve, uhvatio sam je za dugu kosu i okrenuo zguza, nastavio da je jebem ko nikad do sad, vrištala je i pominjala moje ime i govorila TVOJ KURAC JE BOŽIJI MELEM ZA SVE, jebi me jebiiiii meeee, vrištala je, sreća što nije bilo nikog u okolini. Skinuli smo sve sa sebe i počela je da se nabija na kurac i skakala dok sam ja ležao, tako je jako skakala da sam umirao od uzbuđenja, oblio me je neki hladni znoj koji ne mogu opisati….-Uskoro svršavam rekoh ja, ona reče molim te sačekaj i ja ću brzzzzoo, ja sam gledao da iskontrolišem situaciju, ali jednostavno teško je išlo pošto je skakala kao luda i nabijala se i smejala svo vreme. Ja sam čekao 10tak sekundi i nisam više mogao, izletela je sperma tako jako dase naježila i zadrhtala….nastavio sam iako mi je želja prestajala, i posle nekih 5 minuta reče Upravo sam imala orgazam, prvi put orgazam od kurca, hvala tiiii, izdera se. Prevrnuli smo se i tako ležali 10-20 minuta bez reči. Najednom, HOĆU JOŠ, hoću da mi svršiš u lice, krenuo sam da joj zabijam u dupe, nabijao sam, išlo je teže ali ona je tako ludila
da mi je davala elana da nastavim da jebem bez kontrole, izvadila mi ga je nastavila da drka sa dve ruke tako jako da sam
mislio da će da mi odpadne, zagrizla ga je zubima sperma je pod pritiskom izašla tako jako da se zagrcnula, no sada znatno manje, odmah je ispljuvala i krenula da puši i liže, nisam više mogoa a ni ona, ljubli smo se lizao sam je po celom telu
svaki deo tela sam temeljno oblizao a posebno sise i picu na kojima sam se zadržao duže…bilo je 3 sata, već skoro 2 sata
smo zajedno, obukli smo se, pošli ka autu, samo je rekla HVALA TI, a ja sam je pitao BOJIM SE DA NE ZATRUDNIŠ
ZAŠTO SI INSISTIRALA DA TI SVRŠIM U PIČKU, reče mi “Osjećaj je bolji” …e jbg pomislih u sebi.
Krenuli smo ka kući, počela je da mi ga puši u autu jedva sam je dovezao kući poljubila me je za laku noć i prebacila njenu žvaku u moja usta. Otišla je, otišao sam i ja kući.
Idući dan kasno naveče mi je poslala sms da smo napravili grešku, ai da se ne kaje jer taj osećaj vredi toga. “Napravili smo incest ili si zaboravio da su nam babe prve rođake- sestre, a i radili smo sve bez kondoma, ako ostanem trudna moraću u svakom slučaju abortirati a i mladi smo” …osećao sam sram u sebi, ali vredelo je.
Srećom, nije ostala trudna, ali naši odnosi nikada nisu bili kao pre, nije se više nikad ponovio taj životinjski seks (ali ne znači da neće jer nije prošlo od tada mnogo) ali uvek kad me sretne na uho mi šapne “Jebi me, jebi me kuronjo” kroz smejanje. Naši putevi su se pomalo i razišli, sticaj okolnosti, studentski život i ostalo. Ima sad dečka koji je verovatno jebe, kao što sam ja, ili ne baš tako...
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Rodica iz Kuvajta

Ja nisam neki pisac pa ako bude nekih gresaka nemoj te sta zamjerit.
Bosanac sam.Imam 24god. visok,smedj,atletski gradjen i srednja zalost sto se tice spolnog organa nekih 17cm.Nikad se nisam palio na incest jer vjerujte da mi je to ogavno al ovo sto cu vam napisat to je mrak na oci.
Moja tetka u Sarajevu neke davne 80-te upoznala je na fakultetu nekog arapa iz Kuvajta,zaljubili se i uda se za njega.otisli su tamo da zive.1984god dobiju djevojcicu.Nakon toliko godina dolaze oni 2005god. da nas posjete ovamo u Bosnu.Zaustavlja se taksi pred kucu izlaze naravno oni,ali i predivna moja rodica,kad sam je ugledao ukocen ostado.Crna kosa do guze,tijelo manekenke,a sise ko iz price.Nije bila zamotana jer furali su moderan zivot.Ono zagrljaji,suze tamo,vamo al vidim na njoj da je tiha i stidna.Kazu ostaju tu da zive nece vise nazad.proslo je nekih 2-3god. Ona se vec navikla na nas zivot.Izlasci,lumpovanja,momci i do kasni paty.cuzjem ja da se voli malo pomazit sa kojekakvim frajerima,a boga mi vjerujte bila je ko vila.Lijepa ko andjeo.Jedne veceri kaze mi mama,dolaze nam arapi na veceru jer tako smo ih mi zvali.Bilo mi je drago.Dosli su.Bila je u dugoj haljini,frizura kao i Indijke pokupljena gore,odmah sam se nesto zamislio u prljave misli,mama me prekide kaze idi donesi nesto iz kuhinje.Vecerali smo.Otisao sam u svoju sobu da pregledam neki email,kad cujem korake ide ona,kaze mi:jel,slobodno dosla sam da mi snimis neke muzike,reko:ok moze.
Neka prica glupa poce izmedju nas,al kako primijetim sve je blize i blize meni,tak miris me baca u trans.Kaze mi:ej rodjak mi da smo sad u Kuvajtu mi bi se morali uzet jedno za drugo.
Tu sam se samo zasmijao al i poludio.Slucajno sam je pogledo u oci i primijetio sam da joj se nosnice sire od nekog uzbudjenja.Polahko sam joj prisao i zazvalio je,joj kako se samo ljubi.Ustala i okrenula kljuc u vratima,kako sam sjedio na stolici sjela je na mene sa uzdignutom haljinom i polako se pocela trljati,penis mi je pucao.Ljubio sam je po vratu i dojkama,joj koje je dojke imala a prirodno crna.svukla je gacice i otkopcala je moje pantole,izvadila ga je i polahko je pusila,nije to znala bog zna sta.Opet sjede na mene i navuce se na penis,bila je vatra ziva,vrela da izludi covjek.Dah je lagano ispustala zbog njih dole u spratu,kaze mi:naguzi me lagano.
Kad sam ugledao taj supak,tu guzu ma podivljo sam nacisto.Guzio sam je lagano a vagina vrela 100C*.Takav je osjecaj bio.Svrsavam,svrsavam zavapi malo jace u kako je tu ubrzala ritam,i ja sam odma iza nje ali ne u nju na list iz stampaca sam ga bacio.Posle toga nismo mogli vjerovat sat se desilo.Nakon toga smo se redovno tucali gdje smo stigli,bila je lavica,ubijala me je.Posto sam se skoro ozenio nismo vise u tom odnosu,ona ima nekog tipa radu u Afganistanu pa tako da mi je to samo sjecanje jedno veliko,al opet smo u extra finim odnosima.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Malena - IV dio

Ovoj prici mogu dati naslov Majstor za klime i jos ponesto,povratak sa motorijade i los sex sa Milosem brzo sam zaboravila jer vec u sredu sa komsijom sam se videla u stanu u kome se nalazimo,uzeleli smo se jedno drugog imali smo odlican sex tucao me je u svim pozama bio je jako razpolozen za sex kao i ja,lizao moju ribicu pusila sam zestoko nosio me na kurcu po sobi sto ja obozavam,jahala sam tj skakala po kurcu,guzio me svuda po stanu jednostavno uzivali smo u pauzi izmedju sexa dotakla sam temu motorijada i sex sa Anom,pitala sam kako je bilo sa Anom kako se ona jebe,nasmesio se Ana je divna devojka,vatrena u sexy.Pricaj mi kako se tuca sta ste sve radili pitala sam ga dok smo lezali na krevet jedno pored drugog,pocela sam da ga mazim po jajima i lagano da nadrkavam njegov kurac,ponovo se nasmejao dobra je Ana,nije neka pusacica kao ti slabije se snalazi u pusenju trudi se ali neume onako da ga balavi i guta kao ti tu si neprikosnovena ponovo se nasmesio ali ima opasnu guzu pozamasnu onako kada se naguzi na krevet covek samo da je jebe odpozadi uzivao sam tako da je tucam odpozadi u njenu usku macu a tek guza sto joj uska jedva sam ga ubacio,Milos izgleda nije neki kuronja ti to bolje znas kako on jebe pitao me je.Nije neki kuronja prosecan mu je a i kao jebac nije nesto posebno odgovorila sam mu nastavljajuci da drkam i mazim komsijina jaja,kurac je vec bio dignut skroz sto sam iskoristila da ga zajasem ponovo ovog puta je bio jos zesci u jebanju moje mace i guze koju je napunio do vrha jebajuci me odpozadi.Bilo je to divno vece sexa kako on kaze uvertira pred dolazak mog decka za vikend iz inostranstva.Vikend stize moja ljubav Dragan,petak je popodne odlazim kod njega,njegovi su takodje preko pa je kuca prazna zivi u kuci,klasika brdo pokloncica parfema,krpica sex vesa bas me voli,red je oduziti se zajednicko tusiranje puno mazenja i vrelih poljubaca pravo vodjenje ljubavi,pusenje pod tusem,lizanje moje ribice pod tusem odlazimo na krevet puno mazenja,69 koja mi jako prija,sex odradjujemo sve poze uz moje foliranje kada ga ubacuje u guzu jao boli me polako molim te,stani malo da se navikne guza nisi me jebao mesec dana i tako to,uverljivo nema sta zavrsava se obilnim punjenjem moje guze.Petak vece izlazak restoran,diskoteka pa jos jedan sex kod njega,subota skoro isto preko dana kod njega i vodjenje ljubavi vece takodje izlazak,silni poljubci i rano nedelja ujutru moj Dragan se vraca preko.Nedelja dan za odmor komsija Mica pokusava da me ubedi da se vidimo popodne i da me dojebe kako on kaze,voleo je da me jebe kada decko ode kaze da ga jako pali to,uspela sam da ga iskuliram uz obrazlozenje da se moji ljute sto stalno skitam i nisam po ceo dan kuci.Ponedeljak keva me budi i ostavlja 300eu za majstora koji ce doci i montirati klimu tako da nevoljno moram ustati rano,keva i cale odlaze na posao a ja ostajem sama.Oko 9h stize majstor onizi cika nekih 48-49god pivskog stomaka jos sa vrati me je odmerio od glave do pete.Pokazala sam gde treba da montira klimu ponudila kafu sto je on vrlo rado prihvatio govoreci ali da popijemo zajedno,osmehnula sam se i kazala naravno.Dok sam kuvala kafu on je vec izbusio rupe i krenuo sa montiranjem klime,kafa je bila gotova pozvala sam ga u dnevnu ponudila i rakiju sto je on prihvatio,non stop je zevao u moje sise i moju macu smesakajuci se,bila sam lagano obucena kratka majcica bez brusa i kratke helanke koje su ocrtavale moju ribicu i stezale moju guzu upakovane u tange,nastavio je sa poslom i do nekih 11 sati zavrsio sve,probao je klma je odlicno radila,ponudila pice trazio je pivo otisla do frizidera propracena pogledima majstora i donela ladno pivo.Kada sam se vratila trazio je da donesem jos jednu casu za mene vratila se jos po jednu casu i sela preko puta njega,natocio je prvo meni pa njemu i nazdravili smo uz njegove poglede prema mojim grudima uz zelje da klima lepo radi i dugo traje,pricali nesto neobavezno brzo je popio i trazio jos jedno pivo ali ovog puta i za mene jedno da nedelimo mada bi on samnom sve delio prokometnarisao je,samo sam se nasmesila,pio je jako brzo forsirao i mene trazio jos otisla do frzidera bila su poslednja kazala sam da su ovo dva poslednja i da ako treba oticicu da kupim jos ali on je rekao netreba bice dovoljno i nasmejao se.Brzinom kojom je ispijom primetila sam da ga je hvatalo kao i mene,bilo je vreme da se plati otisla do svoje sobe uzela novac koji mi je ostavila majka i donela ovo je za vas i rukom pruzila novac,polako malena,polako ostavio je novac na sto ustao je i uhvatio me cvrsto za guzu,polako malena ovo mozes platiti i na drugaciji nacin uhvativsi me sa obe ruke za guzu i prilepivsi se uz mene pokusavajuci da me poljubi okrenula sam glavu nisam htela poljubac ali sam jos uvek bila uz njegovo telo,nemojte majstore sta vam je,pokusavajuci da se otrgnem od njega koji vec zavukao ruku ispod helanki i mazio mi guzu,opusti se malena ovih 300eu su tvoji i jednim pokretom mi je skinuo helanke do kolena,uh kakva guza malena savsena si okrenuo me tako da je guza bila okrenuta prema njegovom kurcu a rukama mi je sada mazio sise podigavsi majcu,pokusala sam jos jednom da se oslobodim od njega ali vise je taj pokusaj bio fora,nemojte majstore sta vam je,ja para imam koliko hocu ali ovaku zensku nemam,ljubio me po vratu dok je rukama mesio moje sise i jebao odpozadi preko farmerica i tangi,celo vreme te gledam kako mesas tom lepom guzom i palis me sada cu da te jebem,stavljajuci njegov jezik u moja usta prihvatila sam poceli smo da se ljubimo osecao se na pivo,sada mi je rukom mazio macu pocela sam da se uvijam napalio me je,uh kako si dobra picka odracu te od kurca govorio je zestoko mi mazeci macu sada vec ubacivajuci njegov debeli srednji prst u nju nastavljajuci da mi gura jezik u usta.Poceo je da me skida skinuo majcu i helanke,ostalala sam samo u tangama,hajde setaj sada po sobi tako volim da gledam tvoje lepo telo mazeci se za kurac preko farmerica i sedajuci u fotelju rekao je majstor,setala sam kao po modnoj pisti,par puta naslonjajuci se na zid rukama i izbacivala guzu okrenuvsi se prema njemu i pitajuci ga svidja ti se moja guza.Odlicna je,prelepa bice to najbolja guza koju sam jebao govorio je majstor sedeci i mazeci se preko farmerica jos uvek na fotelji,hajde sada malo puzi po sobi i mesaj guzom,puzala sam cetvoronoske po sobi mesajuci guzom,dodji sada do mene tako puzeci,sta si ti pitao me je,tvoja kuckica odgovorila sam primetila sam da ga pale pervezne reci,hajde kuckice sada da pusis ciki otkopcao farmerice i skinuo ih do kolena sedeci na fotelji,uh kakav kurac je imao ispod proseka je bio nekih 15cm ali deblji u zivotu nisam videla debeo skoro kao ruka,komsijin je najveci i najdeblji sto sam primala 20cm i jako debeo mislila sam da deblji nepostoji ali ovo je bilo cudo,hajde malena baci se na njega govorio je,pocela sam da lizem glavic,jesi pusila nekada takav kuckice mala pitao je,nisam ciko bas je debeo,jebace tebe cika dobro pamtices ovu jebacinu,nastavila sam sa pusenjem lizajuci ga kao sladoled do jaja koja su takodje bila velika i puna kao da nije jebao godinu dana,lizala sam i grickala dlakava jaja vracajuci se ponovo na glavic ovog puta sa vecom zestinom sam krenula na pusenje ovlazila pljuvackom i pocela da ga gutam,sirom sam otvorila usta i gutala celog,debeo je pa bole usta uhvatio me za kosu i nabijao mi glavu do kraja drzeci me cvrsto par puta se zagrcnula i umalo ispovratila,hvatala sam dah kada mi je rekao da ponovo otpuzim do vrati i vratim se da pusim par puta sam to ponovila uz kratko pusenje i puzenje po sobi kada je ustao sa fotelje i skinuo se go i rekao da otpuzim u spavacu sobu mojih roditelja i da hoce tamo da me jebe,kolena su vec pocela da me bole od silnog puzenja i jedva sam htela da dopuzim do kreveta on je izao iza mene i drkao je ocigledno ga je to dosta palilo,kada smo stigli u sobu ustala sam zvalavili se jos malo dok je njegov prst ponovo bio u mojoj maci,legni rekao je hocu da ti olizem tu slatku i nevaljalu macu,skinula sam tange legla i rasirila noge prisao je i poceo da lize,lizao je tako dobro da sam brzo svrsila gurao je jezik u macu grickao klitoris bio je iskusan u tome videlo se,vreme je da te jebem rekao je prisao mi je dok sam rasirenih nogu lezala i poceo lagano da ga ubacuje iako sam bila vlazna i napaljena malo me je bolelo dok je ulazio njegov veliki glavic osecala sam kako mi razbija macu i pocela sam glasno da dahcem sto je on prokomentarisao sta je malena ovakav kurac nisi primala do sada,nisam ciko primala ovakav kurac razbijas me i stavila sam mu ruke oko vrata poceo je sve zesce da mi nabija a ja postajala sve glasnija i napaljenija,osecala sam kako njegova jaja lupkaju po mojoj guzi,maca se privikla i cak joj prijao ovako debeo,stavio mi noge na ramena moja omiljena poza rukama mi mesio sise i nabijao ga zestoko,vristala sam od uzivanja svrsavala kao luda,umeo je da jebe dobro uzvlacio ga skoro do kraja i zestoko nabijao gledajuci me u oci,govoreci mi svakojake pervezne reci koje su me jos vise palile,dobra si picka za jebanje,razbicu ti picku,volis kada te ovako karam,okrenuo me je sada je on lezao a ja sam jahala uhvatila sam ritam i zestoko se nabijajuci vristala na njegov kurcu uhvatio me za sise i stezao ih do bola,aaaaaaahhhhh ohhhhhh dahtala sam kako ti je dobar kurac ciko,samo ti jasi dobro izjebace tebe cika dobro govorio je,stavio je prst ispred mene a ja sam ga pusila u ritmu jahanja uvlacila i izvlacila iz usta,ponovo sam svrsila,hajde okreni se hocu da te jebem malo otpozadi,naguzila sam se na ivicu kreveta on je stajao iza mene i gledao u moju guzu odpozadi,uh kako si dobra,protrljao kurac par puta po mojoj maci i naglo ga ubacio,jauknula sam,poceo je zestoko da mi nabija,rukom mi je sljepkao guzu,vadio ga i zestoko ga nabijao,uh kako ga primas malena prava si kurozderka govorio je,jebao me jos nekih 15min tako otpozadi svrsila sam jos jednom dok mi je guzu sve izlupao samarima sva je bila modra,hajde lezi na ledja hocu tako da te jebem ponovo,legla sam i ocekivala da ce tako da svrsi,ponovo mi je stavio noge na ramena i svom silinom nabijao vise neznam ni koliko vremenski je bio tako na meni,noge su mi sve utrnule od njegove tezine naslonjene na njegovim ramenima,maca mi je bila sva razbijena a on je samo nabijao i dahtao,pogledala sam na sat bilo je 14.30,hajde svrsi pola tri je dodji ce mi keva sa posla kazala sam mu,a on je nabijao i poceo je da se smeje pa sta fali mogao bi i nju da jebem da nastavi tamo gde joj cerka stala,budalo rekla sam,pa sta bi joj falilo znas li koliko sam tako dama jebao montiram klime one same,vidim da je malo slobodnija kada treba da plate podelimo pola naplatim a pola odrade smejao se ponovo,samo si ti dobila ceo iznos ali ti si najbolja riba od njih,primas ga sa uzivanjem nastavljajuci zestoko da mi nabija ponovo sam bila na vrhuncu svrsavanja neznam ni ja po koji put podigla guzu jos uvis da mi bolje ulazi rukama ga zagrlila ooooohhhhhhh sreco sta mi radis kako me ti jebes govorila sam i pocela glasno da svrsavam i dahcem joj niko me nije jebao kao ti aaaaahhhhh svu si me razbio,ooohhh jebi me samo tako hajde odrao si mi macu od kurca,ja sam tvoja kurvica jebi me aaaaaaaahhhhhhh samo tako to sreco ciko moj,ocigledno da ga je palilo to moje glasno svrsavanje uz pervezne reci,izvadio ga iz mace svrsicu rekao je podigao mi glavu i ubacio u usta poceo je da svrsava kao konj je svrsavao usta su mi bila puna njegove sperme drzao me za glavu i punio mi usta nisam mogla da ispljunem tako da sam gutala toliko sperme u zivotu nisam progutala kao da stvarno nije dugo jebao kada je iscedio i poslednju kap jos par puta ga nabio duboko u grlo izvadio i legao na ledja na krevet sav zadihan otrcala sam do kupatila isprala usta umila se sredila se malo i vratila u sobu jos uvek je lezao na satu je pokazivalo 5do 3,hajde ustaj doci ce mi keva ustao je i smejao se pa rekao sam ti mogao bi da nju sada jebem da nastavim,cuti i idi oblaci se kazala sam dok sam zatezala posteljinu na krevetu,otisao je u dnevnu nabrzaka sam sredila spavacu sobu,kada sam otisla u dnevnu majstor se vec bio obukao novac je stajao na stolu uzmi malena zasluzila si rekao mi je,izvadio vizit kartu i 50eu iz novcanika ovo te ja castim odlicno se jebes mogli bi da se vidimo ponovo npr jedan vikend na zlatibor imas broj u vizit karti javi se,poljubio me strasno zvalavili se jos par sekundi,vazi javicu se vreme je da podjes kazala sam,uhvatio me za guzu i onako zajedno smo posli iz dnevne do hodnika i izlaza iz stana,na rastanku jos jednom mi je lupio zvaku ubacivsi mi prst u macu i nabijajuci ga,uh jos bi te jebao rekao je,jebaces me dogovoricemo se niko me nije ovako jebao kao ti odrao si mi macu hvalila sam ga,nebrini srce jebacu te ja jos bolje samo se javi,hajde idi sada dodji ce keva,otisao je nabrzaka sam se obukla sredila dnevnu case i solje oprala,novac ostavila u moj novcanik otisla istusirala nabrzaka vratila u dnevnu pustila tv i cekala kevu za divno cudo ona je kasnila sa posla tako da je dosla oko 16.00 imala sam vremena da proverim jos jednom dali je sa njihovom spavacom sobom sve u redu,kada je ona stigla bila je zadovoljna klimom radila je odlicno,jesi li mi platila pitala je keva u jednom trenutu dok smo pile kafe mislim da sam pocrvenela da jesam naravno nasmesila sam se.Bila sam umorna jedva sam cekala da padne mrak i da odem na spavanje.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Iskrena ženica - V dio

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog ljubavnika.
Meškoljila se nabodena na njegov kurac, koji je ostao zaboden u njenu slatku pičkicu, po njenoj želji, nakon noći
prepune strasti i orgijanja, vrištanja, parenja i bezbrojnih svršavanja. Blago pulsiranje Milanovog kurca, bilo je najlepše budjenje za moju pohotnu ženicu i siguran znak da je i njen jebač budan. U glavi je odmotavala film od prošle noći, srećna što je ukrotila mačo tipa, kakv je bio Milan. Bila je sigurna da se i on “navukao” na njenu pičku. Svidjalo joj se kako je Milan jebao prošle noći i kako je nestajalo njegovo mačo ponašanje , kad bi se zabio u njenu vlažnu pohotnicu.
Pri pomisli da će Milan u njen krevet dovesti svog novog gosta, Amerikanca, sva se ponovo pretvorila u pičku i
picom počela blago stezati Milanov kurac, koji je počeo da se kruti u njenoj mačkici. Celu noć je provela na njegovom kurcu, uživajući u divljoj jebačini,a njenu maštu Milan je još više raspaljivao pričom, kako će njena droljasta pička napokon biti nepopravljivo razjebana, kad je dohvati Amer koji je juče stigao njegov
apartman i jedva čeka da nešto nabode na kurac.
Milan kao da je znao o čemu razmišlja moja droljica,dok mu se blago nabijala na već dignuti kurac. Počeo je jače da prodire u nju, milujući joj sise i ljubeći po vratu. Počeo je šaputati na njeno uho: -Ooo…probudila se moja jebačica…kako nam je bilo dobrooooo…., dahtao je Milan na uho moje drage, koja je već osećala njegov tvrdi kurac u punoj veličini, kako rovari po njenoj utrobi terajući je da počne jebozovno stenjati od užitka.
Mešala je u njegovom krilu,nabijena na kurac, puštajući vrele sokove , od kojih je njegova kita postajala sve
tvrdja, a njegovo zabijanje bilo je svaki put jače i brže. Potpuno se razbudila i počela jače da stenje, primajući sve jače ubode Milanovog kurca u pičkicu koja je već šljapkala, slinila, uživala i istovremeno bridela od sinoćnje jebačine i Milanovog debelog kurca.
Nije dugo čekala da čuje ono čime joj je “pretio” cele noći, dok je žestoko nabijao na kurac: -Oooooh,kao ti pička slini…kako je vrelaaaa…oooh… kako ćemo je večeras punitiiii…kako će da prima… ogromnu…CRNU KURČINUUU…!, šaptao je i dahtao Milan i sve jače zabijao kurac u mokru pičku moje ženice. Ona, kao da je samo to čekala,celo telo joj se pretvorilo u pičku koja svršava. Isturila je još više svoju oblu guzu prema Milanu, nabijanjući se svom snagom na kurac i počela mu bezobrazno uzvraćati: -Ooooh…da ljubaviiii…jedva ekaaaam…da osetim… CRNUUUU…KURČINUUU…u sebiii…hoću da me rasturateee… na redaljkuuu…ko ravuuu…droljetinuuuu….aaaahhh! Osetila je da nadolazi još jedan ludački orgazam, a Milanovo divljačko nabijanje i ko kamen tvrdi kurac, govorili su joj da će to biti još jedno zajedničko svršavanje. Vrištala je, stenjala, sve joj je u glavi zvonilo… Milan je navukao na kurac do kraja i zaboden u nju počeo da svršava, urla i filuje spermom pičku moje ženice, koja se topila u još jednom orgazmu, nekontrolisano se tresla i pičkicom stezala kurac, koji se praznio u nju.
Bio je to divan početak novog dana. Još uvek teško dišući, Milan je lagano izvukao kurac iz Zdenke, legao na nju i počeo je ljubiti po ramenima, vratu,nabreklim sisama… na kraju je zažvalio, dugo ljubeći, kao da joj zahvaljuje
za uživanje koje mu priža.Dok su se ljubakali, ona ga je mazila po klizavom kurcu i mokrim jajima, a on je rukom razmazivao spermu, po njenoj otečenoj i srećnoj pički. Kikotali su se i dogovarali, kako da Amera uvuku u svoje
perverzne fantazije. Dogovorili su se da se dobro odmore. Ona je i onako imala slobodan dan, pa joj je sve išlo na ruku. Plan je bio da se predveče čuju, a on do tada pripremi Amera za upoznavanje s njom. Prvo u nekom kafiću,a onda kod njega u apartman… Spavala je do kasno popodne. Počela je odmah spremanje:tuširanje, frizura, frizura na pičkici…sve po redu. Odlučila je da obuče nešto maksimalno droljasto, što mojoj jebozovnoj fufi nije bio nikakav problem. Zgodna, ženstvena preplanulih nogu i tela, plavuša…prava jebulja. Odlučila se za obitnu kombinaciju. Crveni uski minić, ispod providne gaćice, gore beli topić, bez grudnjaka. Štikle – naravno. Inače, ona je jako liči na Selmu Bajrami,pevačicu,ako znate ko je to. Jedva je čekala Milanov poziv, zamišljajući kako izgleda crnja, Amer, kojem će se večeras nabiti na kurac. Maštala je sva srećna, zbog onod što je čeka,a njena pičkica je neprestano “plakala” od sreće, sve jače bubrila i slinila. Napokon…Zazvonio je telefon. Bio je to Milan, rekao je značajno…”sve u redu, dolazimo po tebe oko devet, budi spremna…” Minuti – godine. Kao da je šiparica koja prvi put želi da da proba sex, moja ženica je nervozno čekala da se pojave njeni jebači, da se izjebe u crno-beloj” trojci” i ostvari svoju najintimniju kurvanjsku fantaziju. Bili su tačni. Došli su po nju taksijem. Srce joj je lupalo, kao da će da iskoči – ipak je ona samo žena. Ušla je na zadnja vrata i sela do Angela, kao se Amer zvao. Dok su se pozdravljali i upoznavali Angel je s oduševljenjem gledao i merkao moju ženicu,a ona je bila više nego ugodno iznenadjena. Nije to bio običan crnac, već pravi frajer od oko 35 god., bisernih zuba,punih usta, atletski gradjen.Bivši vojnik misije UN, koji je pomalo govorio naš jezik. Rekao je da ih vodi na večeru, da se upoznaju i da voli da bude blizak sa domaćim ljudima. Otišli su u tavernu hotela “Neptun”, večera je bila prava
morska, s puno ribe. S prvom flašom vina nervoza je nestala, a razgovor je bio sve opušteniji. Angelove smešne upadice i brkanje padeža, sve je dovodilo do suza. Vreme je letelo a alkohol je činio svoje. I treća flaša je bila na redu. Milan se samo smeškao. Njene bradavice su se sve jače ocrtavale na belom topiću, a ona je samo gutala knedle i zavodnički se kikotala, kradom merkajući izbočinu na Angelovom krilu. On bi je, kao slučajno, dodirnuo po golom ramenu,a nju je obuzimala slatka jeza. Nakon treće flaše, pozvali su taksi i otišli kod Milana kući, u Angelov iznajmljeni apartman… bio je lepo namešten sa širokim krevetom i trosedom u uglu. Trema je nestala, potuno se prepustila sudbini. Sve se više dodirivala sa Angelom, znajući da se i Milanu kurac na to nevidjeno diže.
Angel je koristio svaku priliku da joj na “svom domaćem” jeziku objasni kako je lepa, zgodna , slatka… baš joj je
to, kurvi, godilo. Sad je bila sigurna da će ostvariti svoje snove i da će biti dobro izjebana, kad izadje iz ngelovog apartmana.Pičkicu više nije mogla da kontroliše. osećala je kako kljuca, slini… Pili su još vina iz flaše koju je Angel poneo iz restorana.Sedeli au na trosedu i nazdravljali. Kad je Angel otišao do toaleta, iskoristila je priliku da se malo zažvali sa Milanom, koji joj je šapnuo da ne brine, jer je sve već ispričao Angelu. Malo se uvredjeno trgla, a onda ipak odlučila da ne glumi nikakvu sveticu, već se nastavila ljubiti sa Milanom.Angel se vratio, kao iznenadjen prizorom ,rekao: -O, sorry ,…izvinite … Milan ga je rukom pozvao k njima, on je prišao,a moja droljica je izgubila dah od uzbudjenja. Sledeće što je osetila , bile su njegove ruke svuda po njoj.Blago se okrenula i levom rukom ga pomazila po vratu kao da mu daje saglasnost da im se priključi. Četri ruke su šarale po vitkom telu moje zgodne ženice. Ne zna kako je ostala gola samo u gaćicama i štiklama. Zažmurila je i predala im se potpuno… Osetila je pune usne na svojim. Znala je da je da su to Angelove mesnate usne… Počela se ljubiti s njim, kao da je zadnje…grizla mu je naizmenično usne i usisavala njegov jezik u usta.
Videla je da se Milan skida i ostaje potpuno go, a ona je zadigla Angelovu majicu, skinula je i bacila na pod. Angel je otkopčao svoje bele pantalone, ispod kojih nije nosio ništa. Iznenadjena ovim, Zdenka je zastala, a onda duboko uzdahnula kad je ispred njenog lica iskočila velika, već dignuta CRNA KURČINA… Uzela ga je u ruku…osetila žmarce kroz čitavo telo. Oslobodjena srama zbog alkohola, zagledala je i divila se ogromnom crnom kurcu, kao iz najboljih pornića, velikim, uredno pošišanim, sa mudima, kakve još nije videla, a obrezani glavić, delovao je još perverznije i moćnije. Kao prst debele vene, davale su mu zastrašujući izgled.
Počela ga je lizati od vrha do jaja. Ljubila je i lizala veliki glavić iz koga je već procurelo… Udisala je miris sa njegovih muda, nevorovatno se uzbudjujući. Grickala je lagano, lizala , sisala teška jaja, stenjala i mumlala, skoro zaboravljajući na Milana. Uživala je pušeći Angelov kurac…uzela je glavić u usta. Gušila se…pomalo… i nevidjeno uživala. Angel je samo uzdisao i mazio po kosi. Ona ga je kurvanjski čekala da je pogleda u oči i da ime se pogledi sretnu. Bezobrazno ga je gledala u oči i pušila kurac. Milan je ljubio po ledjima, guzi, butinama, gricakao guzu,
a moja droljica je bila na sedmom nebu…pičkica je samo kljucala i kljucala. Davila se Angelovim kurcem, koji je zavaljen u trosedu, dahtao i gledao kako njegova crna batina nestaje u sočnim ustima moje uspaljene ženice,a kad se zagrcne, kako ga onako slinavog ljubi i liže. Uhvatio je za kosu i počeo nabijati glavu na kurac. Uživala je, gušeči se crnim kurcem i slasno ga oblizivala. Prešli su na krevet…
Zdenka se i dalje sladila Angelovim kurcem, uspaljena kao kuja u parenju,lizala i gutala crno zabranjeno voće.
Perverznjak Milan je bio medju njenim raširenim vitkim nogama. Osetila je kako joj miče mokre gaćice sa pičke,
u stranu i počinje da halapljivo liže i srče njenu već zjevnutu pičku. Tresla se od užitka i u sebi zahvaljivala
svom jebaču Milanu,što će da je podeli sa zgodnim crncem.
Milan je gurao jezik u picu, strgao gaćice i bacio na krevet.Angel ih je uzeo i oneko mokre od pičkinih sokova,
počeo da liže i trpa sebi u usta. Kad je to videla, moja ženica je sa još većim žarom gutala u lizala Angelov kurac, a Milan je proždirao njenu pičku.Orgije su počele… Sludjen prizorom ispred sebe Milan je počeo da tepa mojoj
kurvici: -Najbolja si pička na svetu. Mmmmm…pica ti je med-medeni ….ooooh, jedva čekam da te jebemo…
-Pa stavi ga ljubavi…,stavi svojoj kurvici…napravi … prolaz za ovu kurčinu, molim te…,cvrkutala je zavodljivo
moja fufica.
Milan se pridigao,počeo da joj ljubi stomak, sise, pa bi vratio na njenu mesnatu i mirisnu pičku, gurajući jezik
duboko, najviše što je mogao,a onda bi pokušavao da uzme u usta celu pičku moje raspomamljene ženice.
Uživao je u mojoj drolji baš kao i svi njeni jebači,koji bi poludeli kad je probaju. Imala je kurvica ono “nešto”
u sebi… Nije mogao više da čeka.Naslonio je kurac na uzavrelu pičku moje ženice, razmazujući po usminama poplavu, koja je iz nje tekla i počeo da je polako jebe-ulazeću u nju do pola. Ona je zamumlala, pridigla karlicu i nabila mu se bez pardona.Htela je odmah da oseti kurac u sebi. Podigla je preplanule noge, sve sa štiklama, uživajući u sendviču svojih jebača.Milan je počeo žestoko da tuca moju fuficu, uživajući u prizoru kao iz porno filma. Bez problema ga je primala,do jaja,koja su je udarala pri svakom zabijanju. Prizor je bio za poludeti.
Ona je, po običaju, otkačila i počela mumlati i vrištati kad bi joj iz usta ispao Angelov kurac. Angel bi je malo
udarao kurcem po licu, pa je onda uhvatio za kosu i ponovo joj nabio svoju crnu kurčinu u usta. Moja ženica
je uživala nabodena na dva velika kurca, ne znajući kojem da pokloni više pažnje. Nastalo je opšte jebanje, a pomešani krici, stenjanje i vriska moje ženice, samo su pojačavali strast kod nje i njenih jebača, koju su je jebali ko tudju, žestoko, kako moja drolja baš voli. Milan nije mogao , a ni hteo da se suzdržava. Sve je žešće
zakucavao svoju kurčinu, a onda je počeo da riče kao zver i prazni muda u moju ženicu.Bio je to početak grupnog svršavanja.Kurva je još jače zavrištala…
Izgleda da je to bilo previše za Angela.Kurac mu je počeo poskakivati u maloj ručici, a drolja je samo zavijala i
stenjala otvorenih usta… Angel je uzdahnuo i počeo da prska. Iz crne kurčine su prokuljali mlazevi bele sperme u usta moje ženice. Ona je gurnula kurac sebi u usta,a Angel je navukao za kosu… Gutala je sa najvećim zadovoljstvom Angelovu spermu,a iz kurca je prskalo na sve strane – po njenim sisama, kosi, stomaku. Osećala je vrelinu Milanove sperme u njenoj mokroj pičkici. Orgazam za orgazmom tresao je telo moje jebežljive drolje, koja se topila i gubila… želela je da to nikad ne prestane. Besramno se obratila svojim jebačima: -Hoćuuuu…da me rasturiteeee noćas…hoću da meeee… jebete celuuu noć….bez prestanka…kao pravuuuuu… DROLJETINUUUUU…razjebite mi pičkuuuuuu…!
Uh, što je volela da se ponaša kao raspuštena drolja,a znala je kako to deluje na njene jebače – postaju još
bolji i ludji. Milan se još grčio i zakucavao u razjebanu pičku iz koje je curilo na sve strane.Primila je i poslednji mlaz… Sva je bila ulepljena i dalje uspaljena. Angelov kurac je dalje bio u njenim ustima, slatko ga je sisala, pa
onda počela jezikom da skuplja gustu spermu sa njega, spuštajući se do muda ljubeći ih i ližući. Čulo se uzdisanje i dahtanje troje ljubavnika… Legli su na krevet – Zdenka droljica u sredini. Sperma je curila iz pičke niz glatke butine moje ženice…
Nije joj bilo dosta. Pridigla se i uzela oba kurca u ruke. Naizmenično ih je zvučno pušila, lizala, ljubila, kupeći
spermu sa kurčeva svojih ljubavnika. Uživala je kao nifomanka,a mirisi koji su joj prolazili kroz nos samo
su pjačavali njeno uzbudjenje. Cela soba je mirisala na blud. Angelov kurac se ponovo ukrutio.
Bez razmišljanja se okrenuo ka Zdenki i počeo da je ljubi u usta, gde je malopre bio njegov kurac. Ni Milan nije hteo da gubi vreme. Obrisao je rukom spermu sa njenih oblih kurvinskih sisa i počeo da je ljubi po celom telu, strasno sisajući njene isturene bradavice. Nije mu smetala ni pokoja kap Angelove sperme. E, to se od njega nije nadala. Angel je lizao po vratu,a sva se stresla kad je počeo da liže njen znojavi pazuh – pravi jebač koji je znao uživa u jebežljivom mirisu moje ženice. Ni to mu nije bilo dosta. Crni pastuv je proradio u njemu. Uzeo je svoju majicu i obrisao njenu musavu pičkicu,a onda počeo da ljubi njene zgodne noge i butine, polako se približavajući njenoj rascvaloj pički…Gurnuo je jezik u nju…
-Tooooooo…., kriknula je Zdenka i pridigla se da vidi prizor u kojem crnja liže i uzima u usta njenu raspomaljnenu
breskvicu.  -Aaaaah…liži mojuuuu…..razjebanu kurvanjsku pičkuuu… …tooooo…, zapomagala je i zavijala moja kurvica svesna da bi mogla ponovo svršiti. Angel je lizao kao opčinjen, kružeći jezikom u njenoj pički, dovodeći Zdenku do ludila,jer tako nešto još nije doživela. Bio je to jebač kojem nije smetao okus jebane pičke u ustima.
Samo je lizao, ljubio, a onda jezikom otišao i do rupice na njenoj guzi. Zdenka je ciknula i sva se stresla, uživajući
u iznenadjenjima svog crnog ljubavnika. Počela je da ga moli… -Oooh, molim te stavi mi kurac… Pičkica joj je zevala ko ribica na suvom. Angel se pridigao, raširio njene noge ko šestar i stavio sebi na ramena…. Prislonio je svoju crnu kurčinu na raspomamljenu pičku.Zdenka je još jače raširila noge i gledala kako crni glavić nestaje medju njenim drhtavim usminama. Pička je momentalno počela da pušta sokove, a Angel se igrao kurcem po ulazu njene pičke, povremeno je udarajući kurcem po njoj. Mučio je moju droljicu na suptilan način. Ona je stenjala, molila ga da joj odmah stavi, izdizala se, nudila se ko zadnja kurva… A onda osećaj koji će pamtititi čitav život. Crna debela kurčina polako je ulazila u nju, u njenu pičku koja je o tome maštala nebrojeno puta.Lagala bi kad bi rekla da je bolelo…nije. Osećala je nevidjenu slast i ispunjenost. Izgleda da su je Milan i Davor ovo leto dobro razradili i pripremili za ovo. Crni kurac je uklizavao u vrelu pičku, do pola, bez problema,a Angel bi ga izvadio, pa onda zabio dublje. Videlo se da uživa gledajući svoju crnu kurčinu kako ulazi u belu pičku moje ženice, razglavljujući je kao niko do sada.Kako je kurac dublje prodirao,moja je drolja samo vriskala pri svakom ubodu u njenu pičku. Njena pičkica se stezala oko njegovog kurca. Angel je oblizivao svoje pune usne i uživao… izgleda da je i on ispunjavao jedan svoj san.Milan je kao očaran gledao. -O kako ću jebem…slatko…uff…što volim plavuša
na moj kurac…,stenjao je Angel, izvlačeći, pa zabadajući sve dublje kurac u njenu pičku. Osetila ga je duboko, gde nijedan kurac nije bio, kad je ušao do jaja, kriknula je i ugrizla se za usnu,da ne bi odmah svršila. Bila je razglavljena i očarana crnom kitom koja je napokon rovarila u njoj. Pri svakom zabadanju, ona je osećala ispunjenost u svakom naboru njene vrele unutrašnjosti. Prepustila se Angelu i crnom kurcu, kojeg je njena pica oblivala i podmazivala kao luda. Jebozovo je stenjala i cičala ,izazivajući Angela, da je žešće jebe. Svako uvlačenje i izvlačenje kurca, bio je novi užitak i za nju i za Angela, koji je počeo ubrzavati.Uživao je u svakom njenom  risku, stenjanju, mirisu jebačine, koji je bio svuda oko njih. Znao je da na kurcu ima prvoklaasnu jebulju,drolju koja obožava kurac. Izvukao bi kurac iz pičke, pa joj ga gurnuo u usta, a kad ga oliže ,ponovo ga vratio u njenu
pičku.Vadio bi ga, pa ga vraćao i zabadao u zjevnutu pičku moje ženice. Kad je osetila velika jaja kako je udaraju po dupetu, znala je da počinje novo orgijanje. Angelova kurčina bila je svaki put do jaja u njoj,a ona je još jače raširila noge i počela se drati kao luda Orgazam nije mogla ni htela zaustaviti. Pička joj je primala Angelov kurac bez problema, mislila je da će je zauvek proširiti, ali je nije bilo briga. Angel je sad počeo divlje da se zabada u nju, svaki put do jaja,a moja fufa je svršavala u vezanim orgazmima od kojih se potpuno pogubila. Od nabijanja vazduha u pičku iz nje su se čuli čudni zvukovi, a Zdenka se počela još jače naticati na njega, urlajući i neprestano svršavajući, jebežljivo vriskajući… Sise su joj poskakivale i letele na sve strane. -Joooooj,…majkoooo mojaaaa….kakva kurčina…Milaneee… ljubaviiiii….hvala ti…gledaj šta mi radiiii,gledaaaj… kako me  jebeee…,zahvaljivala se moja kurvica svom jebaču, baš kao i Davoru kad su je on i Milan prvi put guzili.
Svršila je ko kobila, a Angel je nastavio da je žestoko tuca. Menjali su poze. Dok je jebao zguza zahvalno je Milanu
pušila kurac, uživajući u žestokoj jebačini. Angel je legao na ledja,a ona ga je zajahala i počela se sama nabijati na kurac, ponovo tražeći Milanovu kitu da je strpa u usta. Milan je uzbudjeno gledao kako crna kita svaki put širi
i nestaje u pički moje ženice, a onda bi joj rukama širio guzove i pičku uživajući u tom prizoru iznova.
-Tkooooo, ljubaviii…gledaj kako mi ulazi…kako je razjebaoooo….kako je razglavioooo….gledaj ljubaviii… kako me rasturaaaa….CRNA KURČINAAA…kako jebe tvoju… kurvetinuuuu….Svršavala je ponovo.Angel je ponovo ubrzao tempo – znala je drolja šta je čeka, i ona je ubrzala nabijanje, htela je što dublje da ga oseti… i osetla ga je.
On je uhvatio za struk i počeo je navlačiti na kurac,a onda je ponovo okrenuo na ledja i uhvatio za guzove.
počeo je divljački da razguzuje moju ženicu. Jebao je kao da želi da je probije , da je uništi kurcem.
Bilo je to u stvari obožavanje i beskrajno uživanje i za nju i njega, svaki put kad se zabije do balčaka u njenu
slatku droljastu pičku.
Sad je Angel počeo da urla kao blesav nabijajući se u nju najjače što je mogao, a ona drolja već je bila na
sedmom nebu. Kriknuo je, ponovo je navukao na kurac, a onda počeo da prazni svoja velika crna muda u rasturenu, izjebanu, oteklu i užarenu pičku moje ženice. Kad je šibnula sperma, osetila je trzanje glavića,
negde duboko u njoj i malazeve su šibali jedan za drugim direktno u matericu. -Aaaaaaaaaaaah,tooooooo….samo je zapomagala i svršavala moja ženica, kao i malopre – serijski…ne znajući ni
sama koliko je puta svršila. Angel se samo trzao i punio joj pičkicu, kako niko pre toga, nabijajući je na kurac svom snagom i životinjski urlajući dok je izbacivao spermu u moju fufu. Milan kao da je samo to čekao.Počeo je svršavati i prskati spermom po mojoj droljici vičući: Toooooo….Zdenkaaaaa….kurvetino,a onda joj kurcem
nastavio razmazivati spermu po licu. Ona je još zavijala na Angelovom kurcu.Sve joj se pomutilo. U glavi joj je tutnjalo i samo je dahtala otvorenih usta, osećajući pulsiranje Angelove kurčine, koja se polako smirivala u njoj.
-Joj majko, koliko sam puta svršila. Totalno sam razjebana. Angel je polako izvlačio kurac, a svo troje su gledali,
kako iz njene raširene pičke izlazi pomešana sperma njenih jebača. Onaj prstićima mazila picu, razmazujući po njoj ljubavne sokove,a onda spermom umazane prste oblizivala, gledajući svoje jebače koketno i drsko, pravo u oči.
Znala je da je nafilovana “do čepa”, kako je drolja volela reći. Milan i Angel su se zadovoljno pogledali i počeli smejati, srećni što su naleteli na moju zgodnu jebežljivu ženicu.
Milan je otišao na spavanje, a moja droljica je ostatak noći provela uživajući sa Angelom. Čitavu noć iz apartmana su se čuli krici uživanja i svršavanja. Angel je guzio sa uživanjem, a ona se divila njegovoj kiti i izdržljivosti. -Ooo, ti si moj plava kurva, obožavam to da jebem, lupao je Angel i tucao moju ženicu. -Ima te jebem…kad hoću… Ni njoj kao da nije bilo dosta, uživala je u svemu… Kad je tukao kurcem po pički, klitorisu, gurao joj ga svaki čas u usta…Nabio je na kurac i tako nabodenu nosio po apartmanu. Okrenuo je zguza, hvatao za kosu i navlačio na kurac, a onda joj udarao šamare po dupetu i zavukao jedan prst u dupe. Hteo je i kurac ali nije išlo…bila je preuska za njega. Sve joj je odgovaralo, baš sve…Drolja se prepustila potpuno. Za kraj je odveo do prozora,da malo predahnu, ali ona mu se naguzila…kurva,izazivala ga je… Već sledećeg trena uhvatio je za kosu i nabio joj
kurac . Ona se držala za okvir prozora i natrćila se svom jebaču koji je ponovo bio u njoj. Znala je da može neko da je vidi, ali je baš bilo briga. Stenjala i skičala dok se crna kurčina propinjala u njoj. Angela je uzbudjivala  jebačina, skoro na javnom mestu. Zakucavao se uzbudjen njenim bezobrazlukom, i ponovo iznenada, počeo da prska u moju ženicu,koja odavno nije brojala svršavanja…. Samo je kriknula, kao svaki put kao oseti spermu i
pustla da se do kraja isparazni u nju… Bila je to do tad njena najludja noć i meni njena najdraža jebačina, koja bi dizala kurac iz mrtvih. Nisam joj zamerio…
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Od poljupca do seksa

jel mozes da zamislis kako sedimo u veoma romanticnom klubu i uz lagani razgovor pijuckamo gutljaj po gutljaj vina… ?
posle pregrst prijatnih recenica i razmenjenih osmeha pozivam te da zaplesemo
odmicem stolicu da lakse ustanes i krecemo ka delu gde se jos dva para lagano njisu uz ritam muzike…
klub je polupun, a uz prigusena svetla i laganu muziku je i jako romantican… prilazimo podijumu dok gosti koji sede Ljubomorno sa zaviscu posmatraju kako tvoja prelepa zelena haljina klizi uz tvoje carobno , vitko telo…

pocije nezna pesma i dok su nam sake spojena njisemo se jedva primetno uz muziku…
tvoja ruka mi je preko ramena, a ja osetim kako haljina deli moju ruku od tvojih ledja, kako se nezan materijal migolji dok te nezno pridrzavam u toku plesa…

tela su nam sve bliza kako plesemo i osecam miris tvog parfema koji me ocarava…
ruka mi klizi po tvojoj haljini pokusavajuci da oseti svaki milimetar tvoje koze …
odlucujemo da se vratimo za sto, opustili smo se previse…
ali za stolom vise nije kao ranije…
sedimo jako blizu jedno drugog i moja ruka je neprekidno oko tvog struka, a tvoji svetlucavi osmesi me jo vise opijaju . . . .
ne slusajuci sta pricamo, jer mi je to sasvim nebitno, uz svetlo svece na stolu koja daje tek toliko svetlosti da ti vidim konture prelepog lica i divan osmeh, polu osmeh, pun srece…
…. priblizavam se tvojim usnama sa velikom ceznjom iscekujuci tenutak dok nam se usne ne spoje, cekao sam na to samo pola sekunde, toliko je trajao taj osecaj neizvesnosti koji je neponovljiv, a onda sam osetio kako nam se usne doticu….
…. i prevladao je osecaj koji ne mogu recima da opisem…

u malom kutku kluba, udaljenog od radoznalih ociju, taj poLjubac se pretvara u mali milion poLjubaca….
oboje razmisljamo kako smo trebali ovo ranije sebi da priustimo, ali ipak sada je nekako najlepse…
uzivajuci u nasem prvom poljupcu…
uz sasvim tihu muziku i odsjaj svece koji se odbija od nasih casa…
znajuci da smo sasvim sami i ostavljeni da uzivamo od ostalih gostiju i osoblja…
sasvim smo se opustili i moja ruka te miluje preko haljine i osecam kako ti je koza napeta i uzarena os uzbudjenja..
dok me ti rukom grlis i milujes malo po vratu, malo po kosi od nazad…
kolicina vina i strast koja je buknula su uradili da se sasvim opustimo . . .
polako ti milujem stomak i tada smo shvatili da je najbolje da krenemo ka stanu…
imas problem sa otkljucavanjem stana od mojih poLjubaca i grlenja sa ledja, oko struka milujuci ti stomak…
govoris mi da stanem, ali to ne utice na mene i nekako uspevas d otkljucas stan, ulazimo u stan i jedva zatvarajuci vrata te drzim oko struka drugom rukom ne davajuci da se udaljis….
ne znam ni kako smo se izuli, ali za sekund smo se Ljubili… jos strastvenije nego pre znajuci da smo sasvim sami…
prislanjam te uz zid i Ljubim i milujem tvoje telo preko haljine, pripijam se uz tebe…. zeleci da osetim toplotu koja te ispunjava…
milujem ti vrat i deo iza uha… sasvim polako dok te Ljubim… osetim tvoje grudi kako me kroz haljinu dodiruju….
podizes jednu nogu oko mog struka, cime ti se haljina malo zadigla i tvoja prelepa noga me je obuhvatila….
odmicem te od zida i moja ruka klizi dole niz tvoja ledja sasvim ispod tvoje butine i odizem te od zemlje, automatski me obuhvatas i drugom nogom i grlis oko vrata non stop me obasipajuci POLjupcima…..
nosim te u spavacu sobu u kojoj je kkrozpoluspustene roletne ulazila mesavina mesecine i ulicne rasvete…
spustam te na krevet i pocinjem da te Ljubim po vratu, ramenima dok ti prstima nezno spustam bratele….
nesto mi sapuces, nisam siguran, ali kao da si mi sapnula da nastavim….
Ljubim ti ramena i kako ti spustam bratele tako ti Ljubim ruke

tako ti Ljubeci vrat svlacim ti haljinu do stomaka …
pa se spustam i Ljubim ti grudi do granice brushaltera…
desnom rukom ti milujem butinu i polako zavlacim pod haljinu par centimetara pa izvlacim….
zatim sve dublje i dublje polako ti podizuci haljinu prema stomaku…
zavlacim obe ruke ispod tvojih ledja i malo te odizem od carsava… otkopcavam ti brushalter….
i svlacim ga sa tebe…
tvoje divne grudi me sasvim rasplamljuju i pocinjem nezno da ih milujem… i da ih Ljubim…
u pocetku polako i okolo naokolo, ali vremenom sve blize tvojim cvrstim i ispupcenim bradavicama… polako ih Ljubeci shvatam , iako nista ne govoris, da me zelis….
mozda cak i vise nego ja tebe….
ta haljina koja mi je toliko motivacije davala sada mi samo pravi prepreku i zelim da je svucem sa tebe… odizem ti butine od kreveta i nezno svlacim haljinu, dizes spojene noge da mi olakasa da je svucem…
tvoje svetlo plave gacice su predivne… kao i ti cela…
Ljubim te, vrat , grudi, ramena, usne… milujem ti grudi, nezno stiskam bradavice….
prelazim rukom preko stomaka… tako je topao…
pocinjem da te mazim tamo gde najvise zelis…..
preko gacica osetim kako si vruca i vlazna…..
na moj prvi dodir nekako si mi dala do znanja da ti jako prija, kao da nisi mogla da docekas….
Ljubim ti grudi, vrat… sisam bradavice… dok ti prstima polako mazim najintimniji deo …
pa polako ubrzavam….
otkopcavam kosulju, bacam je sa sebe…..
a ti mi u medjuvremenu otkopcavas kajs……
pomazem ti, na brzinu skidam pantalone i ostajem u boksericama….
drhtimo oboje koliko smo uzbudjeni….
Ljubim te preko stomaka i ppka, spustajuci se dole do gacica….
lizem te preko gacica dok ti sa rukama polako svlacim gacice sa strane… do pola sam ih svukao i vidim deo tamne strafte koji se ostavila sablonom… to me jako uzbudjuje , ako je moguce biti uzbudjeniji….
nastavljam da ih svlacim, a ti malo podizes guzu od carsava tako da sam ih svukao sasvim do butina….
bacam gacice na stranu i uz pomoc mesecine i ulicne rasvete gledam u tvoju predivnu ribicu…. sasvim depiliranu osim te strafte po sredini koja je fantasticna….
vracam se gore i Ljubim ti vrat u grudi…..
dok te rukom nezno mazim po unutrasnjoj strani butine uzivajuci u mekoci tvoje koze…
sve se vise priblizavajuci tvom vulkanu strasti koji je jedva docekao da ga dotaknem… kada sam te dotakao osetio sam da si neverovatno vlazna i da me zelis neverovatno jako…
Ljubim te i dalje osecajuci tvoj parfem izmesa sa mirisom strasti…

ljubim te po sisama, uvlacim bradavice…. pa malo vrat…
dok te moj prst mazi po vlaznoj ribici… polako ga stavljam unutra…
idim da ti jako prija,,, pomalo se nabijas na njega, jednom, instinktivno….
uzdizes i nekontrolisano pocinjes da me mazis po boksericama masirajuci me preko bokserica koje hoce da explodiraju koliko sam napaljen…
stiskas mi kitu preko bokserica dok ti prstom sve brze i brze prodirem unutra…..
tako si uska…
ljubim te preko sisa po stomaku i spustam usne dole… prema tvom klitu…. vrhom jezika kruzim oko njega… dok je moj prst u tvojoj napaljenoj pickici…..
pocinjem da te lizem, od mog prsta pa sasvim do klita…. polako ubrzavajuci prstom oko kojeg se grci tvoja pickica….
moj jezik i prst te dovode do ludila i pocinjes da uzdises. . .
stimulisem ti G tacku prvo sa jednim, pa onda sa dva prsta…..
sapuces mi “udji u mene, uzmi me….”
sve brze i brze ti lizem pickicu , da nisam prekinuo mislim da bi svrsila … klecim izmedju tvojih nogu, skidam bokserice… spremajuci se da udjem u tebe, u tu tvoju divnu, vlaznu, vrelu pickicu… sva je nabubrela od zelje i napaljenosti
taman da zauzmem Pozu prekidas me i sapuces mi ” sacekaj, hocu da osetim tvoj obrijani kurac kako prolazi kroz moje usne “….
legao sam na ledja i ti si pocela da mi pusis, nekako nezasito, puna zelje….
dala si mi pickicu na usta dok mi puis, lizao sam je i Tucao prstima,,,, curelo je iz nje…
toliko smo napaljeni da reci uopste ne biramo….
a ti tako lepo pusis , stavljas i jaja u usta, a to jako volim…. Dok mi sisas jaja a kurac mi nadrkavas, gledajuci u pravcu mojih ociju…
menjamo Pozu, sada sam ja na tebi stavljam ti noge na svoja ramena… glavicem ti mazim pickicu….
sapuces mi opet ” hajde , udji u mene, hajde, tako te zelim, zelim da me Tucas” ….
stavljam ga i polako ulazim u tvoju uzanu pickicu…
polako i nezno
do pola, pa do kraja, onda ga malo izvlacim pa opet polako do kraja….
zatim sve brze…
vise ne osetim da si uska, grcis se , znam da si svrsila…. ali ja nastavljam i dalje da te Tucam sve brze i brze
polako ga izvucem celog pa ga naglo sjurim do dna tvoje pickice… to ti jako prija…

uzivamo u deljenju znoja i uzadaha, koji su sve glasniji …
uzivamo u deljenju Ljubavi
shvatamo da to nije tucanje, vec da je to vodjenje Ljubavi
uzimam te od Pozadi, stavila si glavu na jastuk i isturila guzu….
ulazim u tebe, u toj pozi imam osecaj kao da mogu dublje da prodrem u tebe, a i tebi odgovara Poza….
ubrzavam, mislim da cu svrsiti, ali ubrzo shvatam da je poceo da te trese jak orgazam i da se nekontrolisano grcis i savijas ispod mene….
ne svrsavam jos, vracamo se u prvobitnu pozu,, opet ti dizem noge na moja ramena i prodirem u tebe, ovaj put znam da cu brzo svrsiti, gotov sam, ne mogu da se suzdrzavam vise iako zelim da ostanemo vecno spojeni….

gotov sam, vadim ga iz tebe i svrsavam ti po sisama, stomaku…..
mislim da si i ti dozivela jedan mali orgazam na samom kraju… lezem pored tebe
grlim te i u obliku srca smo zagrljeni i uzivamo u extazi…i mirnoci….
povremeno se opet PoLjubimo
i uzivamo….
THE END
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Susret

Tokom studija pocela sam se dopisivati sa jednim muskarcem, Ivanom. Bio je 11 godina stariji od mene, po svemu iskusniji. To mi je bilo privlacno, jer sam uvijek voljela da se druzim sa ljudima od kojih sam mogla nesto da naucim. Nismo bili iste vjeroispovjesti, nacionalnosti, ali slicnost karaktera nam je bila nevjerovatna, bez obzira na razlike u godinama. Strasan ters, tvrdoglav, uporan, naporan, sklon naredivanju, razmazen, sebican…ali sve sam to i ja imala, na sebi sam mrzila te osobine, a kod njega sam ih voljela. Uspio me je omadijati samo pricom, nisam znala kako izgleda. Na pocetku naseg dopisivanja, nije me zanimalo, a poslije sam tjerala neki ters. Bandoglava. Kad sam ja htjela on nije, i tako smo se igrali…

On je slobodouman, moderan muskarac, dok sam ja starinski odgojena djevojka. Svaka prica vezana za sex bila je strogo zabranjena, tako da i nisam puno znala. Sve sto sam uspjela da saznam je bilo povrsinski. Nevina sam bila, i poprilicno naivna, sa ne previse iskustva sa muskarcima. Vjernost za njega nije predstavljala neku vaznost, kao meni. Znao je da takvog covjeka ne zelim pored sebe, a to sam i ja znala. Nije on bio los, bas naprotiv, toliko smo bili slicni po karakteru, da smo se medusobno izludivali. Ja sam se koprcala, odbijala ga na svaki nacin. Ipak, tim odbijanjem on je bio jos uporniji, a time meni i privlacniji. On je nesto, njemu privlacno, vidio u meni, nije mi tad bilo jasno sta. Smatrala sam se sasvim normalnom djevojkom, i pomalo dosadnom.

Uspjela sam ga otjerati od sebe, ali je on ostao dugo u mojim mislima.

Poslije se sve odvijalo svojim redom, zavrsila fax, nasla posao, udala se…i na zalost razvela (ovo nisam bila planirala). Muz mi je trebao savrseno odgovarati, za okolinu smo bili savrsen par, sve tako savrseno dosadno za oboje.
Te godine kad sam se razvela, otisla sam na ljetovanje sa svojom najboljom drugaricom, kolegicom, ona je bila tek izasla iz dugogodisnje veze. Bio nam je objema potreban odmor. Kako smo imali dobar posao, nekako smo i uspjeli da produzimo godisnji odmor. Htjeli smo se max. oporaviti, obnoviti i zabaviti. Prve dane smo se jadali jedna drugoj, ali samo kad bi bili sami. Nije proslo puno vremena stekli smo nova poznanstva, bili su to neki novinari, puni price, sa njima smo se neko vrijeme druzili, ali i oni su nam postali dosadni(nije bilo sex-a). Tako je bilo jos dosta zanimljivih decki, suvisno da ih sve nabrajam. Bili smo privlacni okolini, jer smo vesele prirode. Nije nam se primjecivalo da smo skrhani, tuzni, nesretni, razocarani… Uspjevali smo sve to vjesto uz smijeh i veselje da sakrijemo. Obje smo bile slatke i lijepe plavusice. Cesto su nas uporedivali nekim glumicama, naravno, sto nam je godilo.

Mi smo iznajmili apartman blizu plaze, ali dosta usamnljen. Htjeli smo da imamo svoju privatnost. Tako smo trazili i pronasli. Voljela sam da se suncam naga, kad je najvece sunce. Stalno sam se mazala kremom, i znala sam da zaspim.

Tog dana me je neko drugi mazao kremom, nisam se budila jer sam bila navikla da me drugarica namaze kad zaspim. Lezala sam na ledima sa blago rasirenim rukama i nogama, glava mi je bila u hladu i prekrivena peskirom. Uspio me je citavu namazati kremom a da se nisam probudila (poslije mi je ispricao). Prvo mi je njezno stavljao kremu na vrat i ruke, onda je kruznim pokretima dobro umasirao kremu na stomak…i poslije je malo vise paznje posvetio grudima. Prstima je polahko oko bradavica mazao, nije mogao da odoli a da ih i on sam ne stisne i gricne. Tad sam pocela malo da se uzbudjem, a on je prestao da me ne bi probudio, ipak nije htio da ga ugledam na tom djelu. Naknadno mi je noge mazao, polahko i njezno (uh, kako bih voljela da sam mogla vidjeti kako je to radio, ali tad to ne bi bilo to to). Onda je pazljivo prisao mojoj pickici, i nju poceo da maze, odozgo prema dolje… (On se vec tad bio uzbudio, a ja spavam.) Podigao mi je jednu nogu, i onda prstima poceo da masira moje usmine. Tad sam vec pocela da dublje disem i pomalo pomjeram kukovima( tad sam se pocela pomalo buditi). Tad je poceo da ljubi moju pickicu, lize, gricka i jezikom da jebe moju rupicu(poprilicno usku). Tad sam se probudila, i ugledala plave oci koje me direktno gledaju, pogledi nam ne skrecu, ja zbunjena, ali mi prija, ne zelim da prestaje, a ne prepoznajem ga odmah. Ipak, te plave oci, na trenutak dodem sebi, i pokusavam ga odgurnuti od sebe, nije to ispravno. Ali ne, on se ko pijavica prilijepio na moju picku, ne popusta. Pitam ga: “Sta to radis?”, odvoji se na sec. i odg: “Jebem ti jezikom picku, bajaderice”, i vrati se na “posao”. Ja, ja..ja, izgubi kontrolu nad sobom, opet me je omadijao, ali ovaj put ne pricom. Radio je to tako njezno i grubo, savrsena kombinacija. Jezikom mi je poceo kruziti oko klitorisa, a prst gurati u pickicu, da je rasiri, da je pripremi za njegov kurac. Tad sam vec pocela da svrsavam prvi put, ali nije prestajao, htio me je tad max. zadovoljiti, da osjetim nesto sto nikad nisam(uspio je). Pocela sam da osjecam kako mi trnci prolaze kroz stomak, kako sam se sva oznojila, ali ne od sunca, i kako mi se noge grce…orgazam. Ja sam vristala, jecala, i stegla ga nogama, sad mu ja nisam dala da se odvoji…a on mi se smjeskao ocima. Tad se odvojio, i poljubili smo se u usta, nas prvi poljubac, osjecala sam svoje slatkaste sokove iz picke. Poljubac je dug trajao, jezici su nam se mrsili, nismo se mogli odvojiti, on je rukama mjesio moje grudi, ja sam bile sva mokra. On je imao samo sorc na sebi, ja sam cucnula i skinula ga, tad sam ugledala njegov kurac, koji je vec bio spreman za moju picku, ali ne ja sam htjela da ga okusim. Uhvatila sam ga desnom rukom, a lijevom mazila jaja, a jezikom lizala po citavoj povrsini. Onda sam glavic ubacila u usta, on mi je dirao kosu, a ja sam gledala u njegove plave oci, onim pohotnim pogledom. Sisala sam mu kurac, nije mi bilo dosta. Tad me je on poceo jebati kurcem u usta, imala sam osjecaj da cu se ugusiti. Onda sam lijevom rukom prisla mojoj pickici, i osjetila da je sva vlazna, spremna je odavno da ga primi. Zeljna je. Pogledala sam ga onim pogledom, i on se samo nasmijesio. Legla sam na leda, ad je ON bio ispred mene, digao mi nogu na rame, ja sam htjela da ga primim, ali ne, on me je mucio, kurcem ja kruzio oko picke, a ja vec pocela da vrsitim od iscekivanja, a on se samo smije. Ipak, nije htio da ga odmah ubaci, poceo je prvo prstima da prosiruje rupicu, pa onda opet kruzio kurcem oko nje, mucio me.Pitao me je:”Jesi ti moja jebulja?”, odg.:”Jesam”, on:”Glasnije, i hocu citavu recenicu”, ja:JESAM, JA SAM TVOJA JEBULJA, TVOJA KURVICA, TVOJAAA!!” Pocela sam vec bila da se ljutim, i tad sam ga osjetila u sebi, prvo je ugurao do pola, nekoliko puta, a onda sam ga citavog primila. Ja sam mazila pickicu odozgo, a on mi je mijesio sisu i jebao me, sve jace i jace, sve brze i brze. Tad sam ponovo pocela da osjecam trnce kroz tijelo, vristala sam od zadovoljstva. Onda ga je izvadio, i legao na leda, i sad sam se ja pocela nabijat na njegov kurac, rukama me je drzao za struk i dizao i spustao, i mijesao kukovima,a meni nije bilo dosta, osjecala sam se ko kurva. Uvlacila sam ga u cebe, izvlacila, sve brze i brze, vristala sam tako glasno da sam pomislila da ce nas moja drugarica uhvatiti na djelu(poslije mi je ispricala da nas je posmatrala i mazila). Dok me je jebao, poceo mi je masirati klitoris, sve vrze i jace. Ja sam mijesala kukovima, i nabijala se sve brze i jace,a on mi je pomagao, kukovima je sve brze mrdao, i sve jace nabijao u mene. Tad sam ponovo osjetila trnce, i grcenje. Onda je on osjetio da treba da svrsi, a ja sam mu dala znak da zelim osjetiti u sebi, i poslusao me je. Svrsio je u meni, i onda posmatrao kako njegova sperma izlazi iz moje picke, i razmazao je po njoj. Onda mi je ponovo njegov kurac ugurao u usta, i ja sam ga ponovo pusila. Osjecala sam i njegove i svoje sokove..mm. Onda je njegov kurac stavio izmedu moje grudi, i poceo tu da me jebe, ja sam jezikom pokusavala da mu liznem glavic……Tad me je okrenuo i poceo rasiruje cmar prstima, neckala sam se. Tad sam zapazila da me je i tu namazao kremom, ne znam kako je to uspio. Kad mi je gurao prste u guzu osjecala sam bol, a ne sa njegovim kurcem. Vristala sam: “Nemoj, boljet ce!” On se nije obazirao, i nastavio da prstima prosiruje guzu, i ugurao svoj kurac polahko u nju… vraski je boljelo na pocetku, a poslije je prijalo. Jebao me je u guzu, sve brze i brze, a ja sam svoju picku mazila…bilo je fenomenalno. Kombinacija, bola i uzitka, nevjerovatno(poslije par dana sam imala “posljedice”). I on je tad svrsio u moju guzu, i onda je poceo naizmjenicno da nabija kurac u moju picku i guzu sa zada…i on je tada ponovo svrsio. Htjela sam da osjetim vrucu spermu u unutrasnjosti svoje guze, i pruzio mi je i to zadovoljastvo. Poslije smo legli umorni jedno pored drugog, njegov kurac je bio u mojoj picki, i tako smo zajedno zaspali.

Poslije mi je ispricao kako nas je on vidio kad smo dosli, i da me je osmah prepoznao, i da nas je spijunirao neko vrijeme, i da je uhvatio nasu rutinu, i da je znao da se suncam naga, i…ma sve je on bio istrazio, navike, i da sam se skoro razvela… Dosao pripremljen.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Apr 2024, 21:01:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.