Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:31:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 449620 puta)
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
LG KU990 VIEWTY
ljudi sutra izbori =)

btw srbi se gube sa slavonijom !!! Oni ne kapiraju da je peace ko u RL amerika samo nas voza da radimo za njih a oni nama da pomognu KUR*C  !!!!
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
odlicna organizacija napada  Smile ko nije znao za rat mogao je da sazna samo gledajuci u pasulj  Smile
sa zadovoljstvom sam trosio dinare,sto indonezanske sto domace  Smile zlato ne habam,trebace
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
odlicna organizacija napada  Smile ko nije znao za rat mogao je da sazna samo gledajuci u pasulj  Smile
Strpite se dok ja ne dodjem na vlast , onda pobedjujemo na svim frontovima !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N93
Potpuno nepotreban napad  Smile Prva dva ajde nekako, imao sam razumevanja, ali ovaj poslednji je stvarno bio čist promašaj, pa zar im nije jasno da bez ogromne koordinacije i pomoći od saveznika nama nema pobede??? A siline golde su potrošili građani uzalud....
Kako nepotreban? Cilj je bio odvlacenje stete sto je i ispunjeno.

Zabole mene za neke PEACE ciljeve Smile Cilj za prosečnog Srbina je da se osvoji Slavonija... Misliš da bi ljudi pucali onoliko para na oružje da su znali da nemamo šansi?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson ☆
Vojska je izdala obavestenje da je napad odvlacenje stete, ne znam zasto su ljudi trosili toliko love.
IP sačuvana
social share
Mesi, mesi, nece nista da ti skodi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N93
Ma znam, ali mnogo ljudi i ne čita ta obaveštenja, čim vide bitku protiv Hrvata odma troše svaki dinar na puce... Ma ni u VeS-u mnogi nisu bili načisto da li je stvarno napad ili diverzija... A i zašto smo svi iz VeS-a udarali 10 puta do zadnjeg wellnessa ako je obična diverzija...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Problem Srbije nije ni PEACE,  ni eHrvati, ako ste gledali statisku prosecna snaga jednog srpskog napada je oko 40, sto znaci da smo jos uvijek jako slabi. Vecinu nasih ljudi cine mladi igraci i to se vidi.

Ako hocemo da pobjedjujemo, a ne samo da ucestvujemo, mora se podici snaga citavog stanovnistva, kao i rang.
Prosjecan lvl u eIndoneziji je 18, u eSrbiji 16.

Drugo problem je ekonomija, plate su u isto vrijeme nerealno velike, a sa druge strane nerelano male. Meni kao poslodavcu, zaposleni donose minimalnu dobit, zbog visokih plata, a sa druge strane ovi sto rade ne mogu nista da kupe.

Ja sam donedavno radila u eIndoneziji, sa land skilom 3.5 za platu 16.5 idr. Za tu platu ja sam sebi mogla da priustim q2 lebac i 2 q1 oruzja. Da bi neko u eSrbiji mogao to sebi da priusti plata mu mora biti 25 din - a to je plata nekog sa skilom 5. U eIndoneziji je rat svaki dan, a posto su plate dobre, nikom nije problem da sebi priusti vec posle dolaska na skil 2 da koristi bar jedan kom oruzja dnevno, sto znaci da prave vecu stetu, sto  opet znaci da brze napreduju kroz rankove. I posto pare nisu nikom problem ljudi mnogo vise kupuju i trose, sto opet pokrece privredu ...

Dok u Srbiji covjek ima utisak da vlada hronicna besparica, kako u zivotu tako i u igri.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson ☆
@operation_bambi
Upravu si za to da nisu ni sami znali jel diverzija ili prava bitka, bilo je kontradiktornih obavestenja.
IP sačuvana
social share
Mesi, mesi, nece nista da ti skodi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Kao u RL-u, nizi clanovi znaju samo ono sto trebaju da znaju, visi su to ciljevi iza toga  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy II
Kao u RL-u, nizi clanovi znaju samo ono sto trebaju da znaju, visi su to ciljevi iza toga  Smile
Smile pa zbog tih visih ciljeva sad ta ``vlada`` dobija po usima
ajde u 100 jevreja da 95% igraca nema pojma gde su obavestenja i ostale stvari koje izdaju ministarstva eSrbije  Smile
kako moze neko reci da je to takticki bio rat,kad neko drekne ``juris``??? znaci,da se stanovnistvu neka naznaka,obavestenje,sta znam,a ne poziv u rat pa sad kao taktika za peace?!?! ma dajte molim vas....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:31:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.