Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:08:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eRepublik  (Pročitano 447212 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
da, ali sta je sa onim porodicama koje koriste jedan komp, a vise njih bi htelo da igra, pritom nemaju svi staticku IP adresu, al nema veze.

sto se tice mojih pitanja u vezi igre odgovara mi da mi neko odgovori ovde, nisam lud da ganjam nekog na cetu koga boli k da mi odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da pored IP-a koriste i MAC adresu, ako se ne varam, jedan tip iz Moldavije se zalio jer u njegovom selu ima samo jedan prikljucak na net
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
1. prijavio sam se i ja, deluje zanimljivo, ali mi nije jasno ako se igrica igra samo par minuta na dan, sta sprecava nekog da napravi 10 naloga i poseduje 10 razlicitih likova sa kojima moze da se bori za svoju zemlju?

i jos par informativnih pitanja:
2. -cime sve mogu da povecavam velnes i koji je najlaksi-najbrzi nacin (i sta ga sve smanjuje)?
3. -sta sve utice na produktivnost i na koji nacin, i na koji nacin bih trebao da je razvijam?
4. -sta mij je sve potrebno za rat (od karakteristika, imovine, lokacije) i zbog cega?

1. Ništa ga ne sprečava ali kad budeš prebacio nešto sa jednog na drugi nalog dobijaš ban, inače ovako možeš slobodno da imaš više naloga ali mislim da moraš da ih prijaviš da 2 osobe igraju sa jedne IP adrese. Šta misliš šta bi radili sa onima koji u čitavoj mreži imaju isti IP Smiley

2. Wellness povećavaš: hranom, poklonima, lečenjem u bolnici posle ratovanja.
Wellness smanjuješ: nekorišćenjem hrane, radom, treniranjem, preseljavanjem iz jednog mesta u drugo.
Najbolji način je da ratuješ i potom se izlečiš u Q5 bolnici. Iz Q5 bolnice dobijaš 50 Wellnessa pri jednom lečenju, možeš da se lečiš jednom na dan. Da bi mogao da ratuješ moraš da budeš najmanje lvl 5 i da imaš preko 40 wellness.

3. Na produktivnost utiču: wellness i skill radnika i broj radnika u kompaniji. 10 radnika u manufacturing i land kompanijama proizvode maksimum dok je za construction potrebno 20.

4. Da bi maksimalno iskoristio ratovanje potrebno je da budeš u regiji sa Q5 bolnicom. Da bi povećao snagu napada možeš da kupuješ oružje. U početku ti nije potrebno, najbolje je da čuvaš novac i zlato za kasnije. Sakupljanjem ukupnog damage-a dolaziš do nivoa kada dobijaš novi čin a time ti se i povećava dmg

Ovde možeš naći još puno korisnih informacija
Ako te još nešto zanima možeš slobodno da me pitaš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
zanima me jos i ovo, registrovao sam se po uputstvu ortaka u indoneziji, zapadnosibirski region, trenutno sam lvl3, za dva dana su izbori za predsednika; sa kojim levelom mogu da glasam, i za koga bi trebalo da glasam, posto sam do sada skontao da nas ima dosta u indoneziji? da li mozda u ovoj zemlji postoji i neka srpska stranka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ok, a sta je sa srpskom strankom, jel postoji? nov sam, ali mi se cini da bi nam bilo bolje da u inostranstvu ostanemo pritajeni kako hrvati ne bi mogli da skupe podatke o tome kolko nas u stvari ima u igrici, a takodje bi bilo dobro da neka srpska vlada napravi popis sve srpske populacije (u srbiji i po svetu) kako bi mogla da iskalkulise kako da to iskoristi u ratu.

i jos nesto, postavio sam ovo pitanje na sajtu ali mi jos niko nije odgovorio, procitao sam negde da je hrvatska ponudila srbiji povratak svih preuzetih teritorija, ali je srbija to odbila, zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson K610i
Evo i ja sam se registrovao, pa da vidim kakva je Smiley

Nick mi je Utopija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
Vidim i da si se zaposlio ovde http://www.erepublik.com/en/company/esrpska-kompanija-za-nove-189416

izlazi odatle i pređi u državnu kompaniju

P.S. izgleda da nema više ponuda za posao Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 19:39:55 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson K610i
Primetio sam  Smile  Smile

Zbunjen sam, kako da znam koja je drzavna kompanija? Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 19:44:28 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Tel.Me Your.Number
bora111

političke partije
http://www.erepublik.com/en/country/politics/Serbia

4. tačka
http://www.erepublik.com/en/article/predsednicki-intervjui-1-lipec-819321/1/20

Utopia jbg propadosmo... crknućeš tako ako ne smanje minimalnu platu... do pre neki dan je bilo ponuda za najmanji skill ali nema više
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 19:43:50 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 371
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:08:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.