Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Erdogan stiže večeras u Beograd, u sredu u Novom Pazaru  (Pročitano 14372 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Sistem ko ti je dao dozvolu da me citiras?  Smile

Cim se tebi svidelo odma' mi je jasno da sam napisao nesto zesce glupo Smile

Pa vis im taktiku, Turska je treci kupac na top listi oruzja od zapadnjaka. Mislim te vrednosti zapadne prvi kupac Saudijska Arabija, drugi UAE trci Turci ne zna se koja je zemlja bolja od bolje.
Elem, cim krenuli kao da udaraju neke packe Turcima oni lepo opa kupujemo S-400 od Rusa i onda krece cviljenje i NATO-a.
Tako je to kada imas para...odmah se okrenes drugom pa se ovi ceskaju pa glavi sta sada.

Turke jebe EU strana NATO-a, i kontam da im je muka od toga vise. Em su malo ozbiljnije i temeljnije porazgovarali sa Rusima i medjusobnim odnosima od onog incidenta pa im je ipak, ispostavilo se, stalo i do saradnje sa drugim blokom. Totalno su spontano dosli do tog zakljucka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Sistem ko ti je dao dozvolu da me citiras?  Smile

Cim se tebi svidelo odma' mi je jasno da sam napisao nesto zesce glupo Smile

Pa vis im taktiku, Turska je treci kupac na top listi oruzja od zapadnjaka. Mislim te vrednosti zapadne prvi kupac Saudijska Arabija, drugi UAE trci Turci ne zna se koja je zemlja bolja od bolje.
Elem, cim krenuli kao da udaraju neke packe Turcima oni lepo opa kupujemo S-400 od Rusa i onda krece cviljenje i NATO-a.
Tako je to kada imas para...odmah se okrenes drugom pa se ovi ceskaju pa glavi sta sada.

Turke jebe EU strana NATO-a, i kontam da im je muka od toga vise. Em su malo ozbiljnije i temeljnije porazgovarali sa Rusima i medjusobnim odnosima od onog incidenta pa im je ipak, ispostavilo se, stalo i do saradnje sa drugim blokom. Totalno su spontano dosli do tog zakljucka Smile

Sultan islamista i Putko neo-feudalac, slaze se. Bar neko vreme  Smile.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ja mislim da si jako duhovit

I prestani da mi citiras jebene postove necu moci od sramote na ulicu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Citat
Turke jebe EU strana NATO-a, i kontam da im je muka od toga vise. Em su malo ozbiljnije i temeljnije porazgovarali sa Rusima i medjusobnim odnosima od onog incidenta pa im je ipak, ispostavilo se, stalo i do saradnje sa drugim blokom. Totalno su spontano dosli do tog zakljucka

Ko zna sta se ispod zita reklo  Smile
Sultan islamista i zapadna demokratija...fak jea  Smile
Mrzi me da vadim, Turska je bila najbolja zemlja na svetu do skoro  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Ja mislim da si jako duhovit

I prestani da mi citiras jebene postove necu moci od sramote na ulicu Smile

Sta ces, zanimljiva mi psiha lika koji je spreman da pogine ili postane invalid samo zato sto
nacional' vodja kaze da tako treba.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2017, 12:45:06 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"ON MRZI RANO DA USTAJE" Kako je Vučić predstavio Dačića i šta smo još saznali tokom svečanog dočeka Erdogana

Nakon što ga je Vučić dočekao i pošto su obojica prošetali crvenim tepihom, Vučić i Erdogan prošli su kroz "špalir" članova Vlade Srbije, gde je srpski predsednik svom turskom kolegi predstavio svakog od njih. Erdogan sa svakim od njih rukovao, a sa nekim i kratko porazgovarao.

Prvi u "ministarskom špaliru" bio je prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić, koji Erdogana već poznaje.

Međutim, Vučić je turskom gostu pokušao da objasni da je Dačić možda malo neraspoložen, i to zato što voli da odspava duže.

Objašnje na srpskom

Najpre su Dačić i Erdogan razmenili koju rečenicu na engleskom, a zatim je Vučić na srpskom pojasnio situaciju.

- On mrzi rano da ustaje - rekao je Vučić Erdoganu za ministra Dačića, na šta su se sva trojica nasmejala.

Nakon toga, Erdogan se upoznao i sa ostalim ministrima u Vladi Srbije, koje je svakog ponaosob Vučić predstavio, a tokom upoznavanja govorilo se i na engleskom i na srpskom.

- Govorite i turski, albanski, srpski perfektno... - rekao je Vučić Erdoganu.

Nakon upoznavanja delegacija, dvojica predsednika su ušla u Palatu Srbija gde je za ovu priliku priređena posebna izložba, čiji je autor Arhiv Srbije.

Tako je tusrki predsednik imao priliku da vidi originalna dokumena iz perioda od 17. do 19. veka, od hatišerifa, preko diplomatske prepiske srpskih i turskih vlasti, što na srpskom što na staroturskom jeziku, kao i pečat Miloša Obrenovića.

Vučić i Erdogan su, uz pratnju, zajedno pogledali i mapu Beograda iz 18. veka, koja je inače originalna, i koja nije dostupna turskim istoričarima, koju su svojevremeno koristili tusrki upravnici grada.

Na izložbi se mogao videti i dokument iz 1817. godine, kojim je regulisan "položaj i dažbine raje".

Izvor: Blic

Ja samo ne znam da li su obisli Cukur cesmu i Kalemegdan?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Da mu Dacic na Turskom objasni istoriju Kalemegdana  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

Mogli su da odu i do Nisa, onako turisticki.

Da vide koji spomenik turskoj vladavini ovim prostorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15

"Vidis... ovde je moj cukundjed natakao tvog kada je Knez Mihailo primio kljuceve grada i izbacio vas iz Srbije... skoro.."

Mada, moram da priznam da sam iznenadjena sto ga ne vode u Hram...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Vučić: Nije ovo 1389. godina, kako neki izgleda misle

..
"Nije ovo 1389. godina, kako neki misle, već je ovo 2017. godina. Želimo najbolje moguće odnose sa Turskom, naši odnosi su značajni za interese i budućnost Srbije", rekao je Vučić.
..

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.