Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EPS - Drzavni neprijatelj broj 1  (Pročitano 129098 puta)
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
to u Bajcetini nema sanse da se dogodi  Smile Smile

Tesla se borio da nas iz mraka izvadi a ovi se iz sve snage trude da nas u isti taj mrak vrate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Titov omladinac u penziji

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 
Pismo upozorenja zbog zatvaranja "Elektro Srbije"“
- Pored ovoga, meštani su ogorčeni i zbog zatvaranja brojnih drugih institucija u Mrčajevcima, zbog čega se, kako naglašavaju, ovo mesto gasi. Zatvorena je Čačanska banka, zgrada pošte je izdata pod kiriju, a odeljenje za injekcije Doma zdravlja ne radi vikendom, pa žitelji okolnih sela tada moraju do Čačka, prolazeći usput pored Mrčajevaca – ukazao je Zarčević.
Jasno!
IP sačuvana
social share
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud - taj nije normalan!"
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Mihajlović u ponedeljak na sednici Nadzornog odbora EPS-a

Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović, prisustvovaće u ponedeljak, 23. decembra, konstitutivnoj sednici Nadzornog odbora Elektroprivrede Srbije (EPS).

Rešenjem Vlade Srbije od 11. decembra za predsednika Nadzornog odbora Javnog preduzeća EPS izabran je Aca Marković, a za članove Aleksandar Trifunović, Dejan Trifunović, Jelena Matejić, kao nezavisni član i Aleksandar Jokić, kao predstavnik zaposlenih.

Nadzorni odbor JP EPS imenovan je u skladu sa Zakonom o javnim preduzećima, a formiranjem ovog organa prestala je funkcija Upravnog odbora JP EPS, navedeno je u saopštenju Ministarstva energetike.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
PREVISOKI RAČUNI: Šipkom tukao šefa naplate niške EDB!

Muškarac je puna 2 sata čekao ispred šefove kacelarije. Kada se šef pojavio, ovaj je vrlo kulturno i fino razgovarao, pokazao mu neke račune.. i kada je šef pogledao, čovek je počeo da ga udara pesnicama, a zatim iz rukava izvukao šipku i njom nastavio da ga udara
navijači, privođenje, Kup Radivoja Koraća,, košarka, policija, Niš,

NIŠ - Niška policija i dalje traga za muškarcem koji je u ponedeljak brutalno pretukao šefa Službe za isključenje niške Elektrodistribucije.

Napadač je, kako je juče rečeno, identifikovan, ali još nije pronađen.

Prema saznanjima od zaposlenih u Elektrodistribuciji, on je službenika tukao i šipkom.

- Muškarac je puna 2 sata čekao ispred šefove kacelarije. Kada se šef pojavio, ovaj je vrlo kulturno i fino razgovarao, pokazao mu neke račune.. i kada je šef pogledao, čovek je počeo da ga udara pesnicama, a zatim iz rukava izvukao šipku i njom nastavio da ga udara, tvrdi jedan od zaposlenih.

Podsetimo, incident se dogodio juče oko podneva.

pekst preuzet sa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Odlicno
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
treba ih tuci do besvesti,

evo kako ja trosim manje struje kad je manji napon po nekima ovde

da bi postigao temperaturu u kupatilu od svega 19 stepeni(tesko da moze vise) pri naponu od 180v bilo mi je potrebno 48 minuta

istu tu temperaturu pri naponu od 208 volti postigao sam za 24 minuta napominjem da je u oba slucaja spoljasnja temperatura bila 2stepena a stratna u kupatilu 12

i sad nek mi neko objasni kako sam potrosio manje struje za ovih 48 minuta nego za 24
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Isto kao sto ja ne mogu da objasnim kako dobijam vece racune za struju iako vec 2 meseca ne koristim najveceg potrosaca koga imam? Logike bez.

Muljaju nesto, gamad....al ajd dokazi.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ja podrzavam lupanje EPS-a zarad Srbije, neka BG odahne malo od demoliranja Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
treba ih tuci do besvesti,

evo kako ja trosim manje struje kad je manji napon po nekima ovde

da bi postigao temperaturu u kupatilu od svega 19 stepeni(tesko da moze vise) pri naponu od 180v bilo mi je potrebno 48 minuta

istu tu temperaturu pri naponu od 208 volti postigao sam za 24 minuta napominjem da je u oba slucaja spoljasnja temperatura bila 2stepena a stratna u kupatilu 12

i sad nek mi neko objasni kako sam potrosio manje struje za ovih 48 minuta nego za 24

meni nazalost 3 dana vergla samo skupa tarifa pa posle 3 dana se na kratko ukljuci jeftina zvao kretene a oni se prave blentavi kazu docicemo (malo) sutra izgleda da moraju da zarade 13u platu pa ih bas briga

vidim ja da ce morati ovde da rade magnetici ili motka al ona govnjiva  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
они и ако дођу скинуће ти сат и дати да носиш на поправку отприлике две хиљаде кошта
а за то време до монтаже ти се рачуна средња тарифа,са којом ти завршни рачун изађе бар двадесет посто скупље још ако пробијеш зону,јебо си чворка
најбоља варијанта је да позовеш неког пријатеља електричара,скинеш сат и сам однесеш на поправку која кратко траје и опет сам намонтираш
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.